Beste fietscomputer racefiets van 2022 (TOP10)

De 10 beste fietscomputer racefiets beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
CYCPLUS ANT + draadloze fietscomputer, racefiets Bluetooth 5.0 en kilometerteller, compatibel met Strava, wit
 • Groot wit led-scherm met zwart letter: de M2 uniek ontworpen fietscomputer draadloos is uitgerust met een 2,5 inch (6,35 cm) anti-verblinding led-scherm, dat eenvoudig en duidelijk te lezen is. IPX6 waterdicht maakt het mogelijk om ook bij regenachtig weer te rijden. Deze GPS-fietscomputer en kilometerteller zal je mening over de fietscomputer volledig veranderen. Achtergrondverlichting handmatig inschakelen.
 • 🎅【Klaar voor een lange rijd】De draadloze cyclus is uitgerust met een 1100 mAh lithiumbatterij, die meer dan 30 uur gebruik met Ă©Ă©n volledige lading kan ondersteunen. M2 is een professionele fietscomputer voor racefietsen en MTB. De draadloze fietscomputer kan detectiesignalen via GNSS (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU) buiten ontvangen.
 • Alle benodigde gegevens: de draadloze fietssnelheidsmeter heeft tot 13 verschillende gegevens, die op 3 tabellen worden weergegeven, inclusief kilometertellers, actuele snelheid, maximumsnelheid, gemiddelde snelheid, trapfrequentie, stijging, vermogen, vermogen, hoogte, helling enz. en is compatibel met alle ANT+ apparaten. Aangepaste instelling van de pagina-indeling wordt niet ondersteund.
 • Je voortgang delen: de draadloze fietscomputer ondersteunt de gelijktijdige opname van verschillende gegevens, kan met een ANT+ trapfrequentiesensor en een hartslagband worden gebruikt. Snelle synchronisatie met je telefoon via Bluetooth 5.0. Het STRAVA-account kan via de XOSS app worden toegevoegd om de gegevens te synchroniseren, wat je helpt om trainingsgegevens te bewaken en je een wetenschappelijke trainingservaring te geven.
 • Meer dan producten: als klantgerichte fabrikant staat het professionele technische ondersteuningsteam van CYCPLUS achter zijn producten en reageert het snel en efficiĂ«nt op je behoeften. Geniet van 7/24 ondersteuning en een dekking van Ă©Ă©n jaar. Wij zijn altijd meer dan gelukkig om te helpen
UitverkoopBestseller Nr. 2
Fietshouder voor Garmin Edge, Houder Compatibel met Garmin Edge Serie, Uitschuifbaar GPS Fietscomputer Stuurhouder, Racefiets Computer Mount
 • 【Wat je krijgt】: Het pakket bevat 1 x compatibele fietscomputerhouder, 2 x afstandhouders (rubber) voor verschillende handgreepdiameters en 1 x 3 mm inbussleutel voor eenvoudige montage
 • 【In het gezichtsveld】: De zwarte stuurhouder voor uw fietscomputer zorgt voor een betere leesbaarheid van het display tijdens het fietsen en dus een comfortabelere fietsnavigatie
 • 【Universele compatibiliteit】: Deze stuurhouder voor fietscomputers is compatibel met Garmin Edge 25 130 200 500 510 520 800 810 820 1030, GPS, fietscomputers
 • 【Goed geplaatst】: Dankzij de fietshouder is uw apparaat niet alleen goed afleesbaar en veilig gepositioneerd. Ook is er meer ruimte op het stuur voor andere fietsaccessoires
 • 【Universeel】: Of het nu mountainbike, racefiets, damesfiets of stadsfiets is - de stuurhouder is geschikt voor bijna alle soorten fietsen of sturen met een diameter tussen 24 en 38 mm
Bestseller Nr. 3
COOSPO BC107 GPS-fietscomputer, draadloos, draadloze fietscomputer, kilometerteller, bluetooth 5.0 ANT+ racefiets, fietscomputer 2,4 inch LCD met achtergrondverlichting, compatibel met Strava
 • Compatibel met ANT+ sensor: Coospo nieuwe generatie fietscomputer BC107 maximaliseert de compatibiliteit door perfecte samenwerking met ANT+ sensoren, zoals: hartslagmeter, snelheids- en trapfrequentiesensor, vermogenmeter. Biedt fietsliefhebbers met nauwkeurige fietsgegevens.
 • High-SENTIVITY GPS-positionering: het apparaat beschikt over een dubbele satellietpositionering, die nauwkeurige GPS-gegevens over de hele wereld kan leveren. Na het inschakelen worden automatisch GPS- en Beidou-signalen gedetecteerd en de tijd wordt automatisch gekalibreerd. Je kunt ook de GPS voor indoor fietsen uitschakelen.
 • 28 uur batterijduur: deze GPS-fietscomputer biedt 28 uur ononderbroken batterijduur, zelfs als GPS is geactiveerd. Dat is voldoende voor een lange rit. IP67 waterdicht. Uitgerust met een 2,4 inch segmentcode FSTN-glasscherm, dat ook bij direct zonlicht zichtbaar is en automatisch de omgeving herkent om de achtergrondverlichting in te schakelen.
 • Met Strava synchroniseren – je kunt de activiteit (.fit-bestand) met Strava via de Coosporide app op je telefoon synchroniseren. Opmerking: je kunt het .fit-bestand niet rechtstreeks via USB-overdracht op je pc naar Strava uploaden.
 • CoospoRide app-ondersteuning: met de CoospoRide app kun je BC107 eenvoudig op je telefoon instellen, zoals: snel verbinden en eenvoudig instellen van de fietscomputer, opladen van de GPS-track-routekaart, opnemen en analyseren van radaactiviteitsopnames, updates van de nieuwste firmware enz.
Bestseller Nr. 4
Fiets computerhouder 8 stuks racefiets fietscomputer houder kunststof Wahoo Edge Mount, fiets GPS stopwatch snelheidsmeter houder compatibel met Wahoo Elemnt Bolt, Elemnt Mini
 • 【Professioneel fietsaccessoires】Onze fietscomputerhouder is speciaal ontwikkeld voor fietsstopwatch en GPS en is eenvoudig te bedienen. Als je een fietsliefhebber bent, is het je onmisbare kleine partner tijdens het rijden
 • 【Compatibel met】Onze fietscomputerhouder is compatibel met Wahoo Elemnt, Wahoo Elemnt Bolt en Wahoo Elemnt Mini.
 • 【Hoogwaardige materialen】Onze Wahoo Edge Mount bestaat uit hoogwaardig ABS-kunststof, is niet giftig, smaakneutraal, duurzaam, compact en licht. De afwerking van het product is zeer fijn, alle randen zijn zorgvuldig gepolijst, er is geen bramen, het krast niet op de hand en is veilig in gebruik.
 • 【Eenvoudig te installeren】De montage van de fietscomputer stuurhouder is zeer eenvoudig en snel. Je hoeft alleen het origineel te verwijderen, dan de nieuwe te installeren en de schroeven vast te draaien
 • 【Wat je krijgt】Wij bieden je 8 stuks fietsstopwatchhouders en 16 schroeven voor de installatie, je hoeft niet extra te kopen. De 8 stopwatchhouders kunnen lange tijd worden gebruikt. Je kunt het ook met je fietsliefhebbers delen, wat erg leuk is.
Bestseller Nr. 5
COOSPO GPS-fietscomputer, draadloze fietscomputer, 2,6 inch lcd-scherm, waterdicht, racefiets MTB-fiets
 • ANT + en Bluetooth: verbinding met vermogensmeters, cadans- / snelheidssensoren, hartslagmonitoren...
 • 3 positioneringssystemen: GPS, GLONASS en BDS, registreren het signaal van satellieten sneller en nauwkeuriger. Je kunt ook de positionering voor indoor fietsen uitschakelen.
 • Synchroniseer met Strava – met XOSS, de CoospoRide-app om gegevens met strava.com voor analyse te synchroniseren, kun je ook het .fit-bestand met strava via een USB-overdracht synchroniseren.
 • 2,6 inch lcd-scherm met automatische achtergrondverlichting, aanpasbaar display, meer dan 70 gegevenstypes, gegevensreserve voor 3 fietsen
 • 36 uur fietsen, elke lading, IP67 waterdicht: je kunt zonder angst bij elk weer rijden.
Bestseller Nr. 6
CooSpo GPS-fietscomputer, draadloze fietscomputer, 2,6 inch lcd-scherm, waterdicht, racefiets MTB-fiets
 • ANT + en Bluetooth: verbinding met vermogensmeters, cadans- / snelheidssensoren, hartslagmonitoren...
 • 3 positioneringssystemen: GPS, GLONASS en BDS, registreren het signaal van satellieten sneller en nauwkeuriger. Je kunt ook de positionering voor indoor fietsen uitschakelen.
 • Kadenz-/snelheidssensor inbegrepen, die helpt om de trapfrequentie/snelheidsgegevens in real-time op je fietscomputer te volgen, kan ook met de fitness-app worden verbonden.
 • Synchroniseer met Strava – met XOSS, de CoospoRide-app om de gegevens met strava.com voor analyse te synchroniseren, kun je ook het .fit-bestand met strava via een USB-overdracht synchroniseren.
 • 36 uur fietsen elke lading, 2,6 inch lcd-scherm met automatische achtergrondverlichting, aanpasbaar display, meer dan 70 gegevenstypes, gegevensreserve voor 3 fietsen, IP67 waterdicht: kan bij elk weer zonder angst rijden.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Locisne Fietscomputer, Multifunctioneel Draadloos IP65 Waterdichte Fietssnelheidsmeter Kilometerteller Automatisch Wekken & Geheugen LCD-achtergrondverlichting Racefiets Snelheidssensor voor Fietssnelheid Tracking
 • Multifunctioneel: de fietscomputer met meerdere functies-tonen klok, stopwatch, trip dist, rittijd, max snelheid, agv snelheid, trip up, calorie, tot-time, tot dist, geheugen, scan, 5 taal displays (Engels, Duits, Spaans, Frans, Nederlands), enzovoort. De fietskilometerteller kan voldoen aan de meest serieuze behoeften van fietsers of fitnessliefhebbers.
 • Draadloos en waterdicht: met draadloze transmissietechnologie en IP65 waterdichte functie lijkt de fietscomputer zeer nauwkeurig en gemakkelijk, zelfs in de barre regenachtige, natte buitenomstandigheden. Maar vermijd alsjeblieft om dit apparaat in water te plaatsen.
 • Dag- en nachtverlichting: de fietscomputer met een LCD-scherm in groene achtergrondverlichting voor nacht of donkere plaats. Je zou de digitale gemakkelijk kunnen lezen, vooral in een donkere nacht of in de lange tunnel. Houd de MODE- en SET-knop 3 seconden ingedrukt om de achtergrondverlichting in te schakelen. Druk nogmaals om het uit te schakelen.
 • Automatisch geheugen en energiebesparing: de fietscomputer heeft een automatisch geheugen, automatische aan / uit-functie voor energiebesparing. En het kan reisgegevens in 7 dagen opslaan. Als u de batterij vervangt, worden de opgeslagen gegevens gewist.
 • Brede toepassing: de fietscomputer is geschikt voor de meeste soorten fietsen: racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, enzovoort. Het is perfect voor beginnende fietsers om vooruitgang te boeken en meer te oefenen. Flexibele en handige beugel zorgt voor een eenvoudige installatie. Pakket: Fietscomputer * 1, draadloze sonde * 1, draadloze basis * 1, schokbestendig schuimkussen * 1, rubberen ring * 1, magneet * 1, nylon kabelbinder * 4, handleiding * 1, CR2032 knoopbatterij * 1.
Bestseller Nr. 8
XOSS Fiets Computer G+ Draadloze GPS Snelheidsmeter Waterdichte Racefiets MTB Fiets Bluetooth ANT+ met Cadence Fietscomputers (Mount Pack)
 • Ingebouwde GPS-tracking: XOSS G+ upgrades op de bekabelde fietscomputers met de nieuwste doorbraak in GPS-technologie die elk moment nauwkeurig en nauwkeurig bijhoudt. Het is eenvoudig te installeren en biedt een naadloze gebruikerservaring.
 • Met vier satellietpositioneringssystemen: inclusief GPS, BEIDOU, GLONAS en GALILEO zorgt ervoor dat uw verbinding stabiel blijft tijdens uw rit.
 • Nauwkeurige gegevensopname: de ondersteuning van XOSS voor ANT+ protocoltransmissie maakt het een premium assortiment product dat compatibel is met de meeste fietssensoren op de markt. Het registreert 15 soorten gegevens om te voldoen aan de meest essentiĂ«le behoefte van fietsers.
 • Ondersteunt platformen van derden: XOSS G+ ondersteunt apps van derden zoals Strava en Training Peaks, zodat je je ritten gemakkelijk kunt delen met vrienden en medefietsliefhebbers. XOSS G+ wordt ook geleverd met een eigen metgezel app, het verstrekken van professionele data-analyse en prestaties tracking. Deze gegevens kunnen van cruciaal belang zijn voor degenen die zich voorbereiden op fietstochten en wedstrijden.
 • Waterafstotend: met IPX7-technologie is XOSS G+ waterdicht, zodat je bij alle weersomstandigheden van de fietservaring kunt genieten.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Sigma Sport Fietscomputer BC 23.16 STS, 23 functies, ghost-race draadloze fietssnelheid, trapfrequentie en hartslagmeting, zwart
 • GHOST RACE - Uit de opgeslagen gegevenssets kan een virtuele tegenstander voor een ghost race worden gekozen
 • Evaluatie: alle informatie over de tour wordt voor wiel 1 en wiel 2 opgeslagen en kan via NFC of met behulp van het dockingstation in het datacenter worden bekeken
 • Sensoriek – door de meegeleverde sensoren kunnen hoogte-, trapfrequentie- en pulsfuncties worden gecontroleerd en geregistreerd
 • Techniek: tot 500 uur low-capaciteit, NFC-communicatie via Sigma Link app, vooraf gedefinieerde bandenmaten (wiel1/wiel2), automatische start/stop, back-up-functie, achtergrondverlichting, barometrische hoogtemeting, waterdicht conform IPX8
 • Inhoud van de levering: fietscomputer (incl. batterij), houder voor draadloos model, STS-snelheidzender (incl. batterij), STS trapfrequentie zender (incl. batterij), R1 STS COMFORTEX+ hartslagszender (incl. batterij), magneet, bevestigingsmateriaal, handleiding
Bestseller Nr. 10
XOSS G+ Fietscomputer Draadloze GPS Snelheidsmeter Waterdicht Racefiets MTB Fiets Bluetooth ANT+ Kan verbinding maken met cadanssensoren (Combo 1)
 • 【Herinnering】Voordat u de computer voor de eerste keer gebruikt, moet u de XOSS APP downloaden en de firmware van de computer upgraden om de stabiliteit van het GPS-signaal te garanderen.
 • Ondersteuning ANT + hartslagmeter, snelheids- en cadanssensoren. Leg elke rit die u maakt nauwkeurig en nauwkeurig vast.
 • Ingebouwde GPS met ondersteuning voor positionele systemen van 4 satellieten, BEIDOU, GPS, GLONASS, GALILEO, zorgen voor een stabiele verbinding en nauwkeurige registratie bij elke rit.
 • Met IPX7-classificatie is XOSS G + waterdicht, dus u hoeft zich onder alle weersomstandigheden geen zorgen te maken over de XOSS G +.
 • Gemakkelijke initiĂ«le instellingen, tijdzone en wielomtrekinstelling, eenvoudig te installeren, bevestig gewoon de houder op uw stuur en het is ook compatibel met Garmin-houder.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste fietscomputer racefiets te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze fietscomputer racefiets-koopgids samengesteld.

Het beste fietscomputer racefiets vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste fietscomputer racefiets voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede fietscomputer racefiets-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts Ă©Ă©n factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor fietscomputer racefiets te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van fietscomputer racefiets erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald fietscomputer racefiets zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste Ÿ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over fietscomputer racefiets zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om Ă©Ă©n nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de fietscomputer racefiets kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste fietscomputer racefiets kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.