Beste externe DVD brander van 2023 (TOP15)

De 15 beste externe DVD brander beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
RETOO Externe CD-DVD met kabel USB 3.0 A, B, draagbare brander en reader Low Noise, CD DVD RW Drive met Plug & Play, Slim Superdrive voor laptop, Desktop PC Windows XP, Vista, Linux, zwart
 • Snelheid van de aflezing en de opname: het apparaat heeft de snelheid van de aflezing CD 24x en DVD 8x en de snelheid van de opname 24x en daardoor kun je snel grote hoeveelheden opgenomen gegevens aflezen en ze in de cd-plaat overspelen. Optimale snelheid van de aflezing zal u mogelijk maken om op snelle wijze dergelijke gegevens te maken over documenten, muziek, films of foto's van de cd-plaat of dvd-schijf.
 • Plug & Play – de externe cd-/dvd-drive beschikt over een plug-and-play-functie, waardoor je geen drivers hoeft te installeren, zodat de hardware correct werkt. Sluit de drive eenvoudig aan op de USB-poort en het besturingssysteem van de computer detecteert het apparaat en begint met de configuratie. Denk eraan om het apparaat alleen op de USB 3.0-aansluiting van je computer aan te sluiten – de drive werkt op de 2.0-poort niet goed.
 • Compatibiliteit - de schijf CD en DVD bedient de besturingssystemen: Windows 98, SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 i MAC OS 9.X / 10.X / Linux en daardoor is het zeer compatibel omdat het met de meeste computerapparatuur die op de markt beschikbaar is. Het apparaat wordt via de USB-kabel op de computer aangesloten en werkt in de interfaces: USB 3.0/2.0//1.1/1.0 en daardoor wordt je het product op je laptop, notebook.
 • Comfort: de drive leest gegevens op cd's en dvd's en maakt ook het beschrijven van cd's mogelijk. De harde schijf kan volledig onafhankelijk werken en alles wat je nodig hebt voor de werking is USB en een opnameprogramma. Voor het snel branden van cd's en dvd's adviseren wij programma's zoals Nero of BurnAware. Het eerste openen van de schijf kan vanwege het nieuwe mechanisme mislukken. Druk nog een paar keer op de knop en het station begint normaal te openen.
 • Solide productie en eenvoud in de overdracht: het product heeft een solide en duurzame behuizing, het is bestand tegen beschadigingen en vervormingen en daardoor zal het je voor lange tijd dienen. Externe drive heeft een smalle vorm, laag gewicht: 330 g en kleine afmetingen: 14 x 14,5 x 1,6 cm, waardoor je eenvoudig de computeraccessoires in je rugzak, damestas en zelfs in je tas kunt opbergen en overdragen.
Bestseller Nr. 2
LMEN Extern CD-/DVD-Station, Externe CD-Brander met USB 3.0 en Type-C, Draagbare CD-Speler Voor PC, Laptop, Desktop, Windows 7/8/10/Vista/XP/Mac OS/2003/Linux
 • 【USB 3.0 Extern CD-Station】Een USB 3.0-kabel is ingebouwd in de onderkant van de dvd-speler, waardoor u snellere en stabielere overdrachtssnelheden krijgt, en een USB-A naar mini-USB-kabel van 1,5 m is inbegrepen. Achterwaarts compatibel met USB 2.0- en USB 1.0-poorten. U kunt ook cd's branden om gegevens op te slaan, naar muziek te luisteren, video's te bekijken en software te installeren.
 • 【Plug and Play】Extern cd-station, u hoeft geen stuurprogramma's te installeren, gebruik gewoon de USB-kabel om het optische station op te starten, sluit het apparaat aan om de schijf te lezen. Externe cd-/dvd-drives dragen gegevens over via een USB-kabel. Druk op de aan/uit-knop om een ​​schijf te verwijderen of te plaatsen, wat erg handig is.
 • 【Draagbaar Ontwerp】De draagbare cd-speler heeft een slank, lichtgewicht en schokbestendig ontwerp. De onderkant heeft een antislip rubberen pad om willekeurig wegglijden tijdens gebruik te voorkomen. De datakabel is aan de achterkant van de drive verborgen voor gemakkelijke draagbaarheid, en u kunt deze externe cd-drive in uw reistas of op uw bureau bewaren.
 • 【Ondersteuning van Meerdere Formaten】Ondersteunt DVD-R, DVD+R, DL, CDA, CD-ROM, CD-R, VCD, SVCD, CD-RW, houd er rekening mee dat dvd niet kan worden gebrand. Deze externe cd-brander maakt gebruik van een nieuwe chip, die een sterk foutcorrectievermogen en stabieler gebruik heeft.
 • 【Brede Compatibiliteit】Dit externe cd-dvd-station is compatibel met Windows 98, XP, 7, 8, 10, Vista, Mac OS 8.6, Mac OS 10, Linux en andere systemen, je kunt het gebruiken op je laptop, pc en Mac. Niet voor auto's of Blu-ray.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Hitachi-LG GP60 External DVD Drive, Slim Portable DVD Burner/Writer/Player for Laptop, Windows and Mac OS Compatible, USB 2.0, 8x Read/Write Speed - Silver
 • Tv-connectiviteit Speel uw media af op uw tv, laptop, pc of digitale fotolijst door het station eenvoudig aan te sluiten met een USB-kabel (USB 2.0-interface compatibel met USB 3.0)
 • M-DISC Support M-Discs zijn getest en bewezen dat ze langer meegaan dan standaard DVD's, en bieden superieure gegevensbescherming met een langere levensduur voor foto's, video's en gegevensbestanden
 • Silent Play-technologie Helpt ruis tijdens het afspelen te verminderen door de afspeelsnelheid aan te passen aan de optimale prestaties voor verschillende multimedia
 • Super Multi Compatibility Leest en schrijft DVD+/-R, DVD+/-R DL, DVD-RAM en CD-R-schijven in één handig pakket - met een 8x DVD+/-R schrijfsnelheid
 • Compatibel met Windows 10 en MAC OS, slank en lichtgewicht ontwerp, productgewicht 200 g
Bestseller Nr. 4
LMEN Externe CD/DVD-Brander, USB 3.0 Externe CD-Station met SD/TF-Kaartsleuf, Draagbare Externe DVD-Drives Voor Windows 7/8/10/Vista/XP/Mac OS/Linux, Laptop, Desktop
 • 【5-in-1 Externe CD/DVD-Drive】De externe cd/dvd-drive met 2 USB 2.0-poorten, 1 micro-USB-interface, 1 SD-sleuf, 1 TF-sleuf. Je kunt tegelijkertijd 2 USB-poorten en een TF-kaartlezer of een SD-kaartlezer gebruiken. Tijdens gebruik kunt u de micro-USB-poort gebruiken om tegelijkertijd op te laden om het vermogen te vergroten voor het geval u niet kunt opnemen. Opmerking: SD-kaartsleuf en TF-kaartsleuf kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.
 • 【Plug and Play】Dit externe dvd-drive wordt via een USB 3.0 en type C-aansluiting met hoge snelheid van de interface, achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.0. Je hoeft geen driver te installeren, sluit het gewoon aan op je computer en het wordt binnen enkele seconden automatisch herkend. Je kunt onze cd/dvd-speler heel eenvoudig gebruiken voor het bekijken van films, het branden van bestanden, het installeren van software of het maken van een back-up cd/dvd.
 • 【Uitstekende Prestaties en Ultradun en Draagbaar Design】Unieke intelligente brandtechnologie, externe dvd/cd-brander met nieuwe chip. Het uurwerk heeft een sterk foutcorrectievermogen, is schokbestendig en geluidsarm. Speel muziek en films zonder vertraging of vervorming. De datakabel is verborgen in de dvd/cd-speler booster. Het heeft een slank, licht en schokbestendig design en ziet er elegant uit.
 • 【Hoge Compatibiliteit】Externe cd-dvd-drive ondersteunt het afspelen van DVD-ROM, DVD-R, DVD+R, DL, CDA, CD-ROM, CD-R, VCD, SVCD, CD-RW. Ondersteunde systemen: WIN7/WIN8/WIN10/XP/VISTA/Mac OS 8.6 of hoger (Win98 moet het stuurprogramma installeren). Werkt goed met laptop, desktop enz.
 • 【Uitstekende Service】Deze body van de cd-speler is ultradun en licht, gemakkelijk mee te nemen en ruimtebesparend. Als u vragen heeft over het gebruik van het product, kunt u op elk moment contact met ons opnemen, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden en gratis technische ondersteuning bieden.wij zullen je binnen 24 uur antwoorden en gratis technische ondersteuning bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Verbatim externe slimline cd/dvd-brander - mobiel extern station, snelle gegevensback-up, met Nero Burn & Archive, zwart
 • De externe cd-brander is de perfecte aanvulling voor aansluiting op notebooks, ultrabooks en netbooks die geen optische drive hebben
 • De volledige compatibiliteit met alle gangbare schijfformaten, zoals dvd of cd maar ook de MDisc-archiveringstechnologie, maakt het mogelijk om bestanden op te slaan
 • Plaats eenvoudig de gewenste schijf in de brander en u kunt uw belangrijke bestanden organiseren, branden en archiveren met de meegeleverde software
 • De compacte en lichtgewicht Rewriter is nauwelijks groter dan een dvd en kan overal mee naartoe worden genomen omdat hij in elke zak past
 • De stroomvoorziening is via de USB-aansluiting, zonder omvangrijke adapter voor aansluiting en stroomkabel
Bestseller Nr. 6
Externe CD/DVD Brander, LMEN Externe CD Drives met USB 3.0 en Type-C, Draagbare Externe CD/DVD Speler Voor Mac OS, Linux, Windows XP/10/8/7
 • Verbeterde externe cd-/dvd-drive: de externe dvd-drive voor laptops is uitgerust met 1 dual-poort-kabel (USB 3.0 & Type-C), 3 extra USB 2.0-poorten, een USB 3.0-poort, 1 type-C poort, een micro-SD-sleuf (SD-kaart) en een standaard SD-sleuf (TF-kaart). De USB-kabel wordt op de achterkant van de schijf opgeslagen. 4 antislippunten bevinden zich op de achterkant van de schijf en de voorkant is een patroon van negen ruiten.
 • [Plug & Play ] De externe dvd-drive is eenvoudig te bedienen. De externe dvd-drive heeft geen cd-driversoftware of extra voeding nodig. Steek gewoon de dvd-drive extern voor laptop in de computer, dan wordt de dvd-drive binnen enkele seconden herkend. Geniet daarvan. De optische dvd-drive ondersteunt geen tablets en ultradunne notebooks.
 • [Brede compatibiliteit] De externe cd/dvd-drive werkt goed met computers, laptops en desktops. De externe cd/dvd-drive is compatibel met Windows 98/XP Win 7/8/10/VISTA en Mac OS 8.6 of hoger. Het Win98-systeem moet drivers installeren. De externe cd-/dvd-drive ondersteunt het lezen van TF-kaarten en SD-kaarten. Deze externe cd-/dvd-drive ondersteunt het branden van cd's en dvd's.
 • Hoge snelheidsoverdracht: de externe cd-/dvd-brander beschikt over 1 USB 3.0 en 1 Tpye-C-poort. De drive dvd-brander biedt een snellere en stabiele gegevensoverdracht. De externe cd/dvd-blanco ondersteunt DVD+R, DVD-R, DVD-RW, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW. Maximale DVD-leessnelheid 8X, maximale CD-leessnelheid 24X, maximale CD-brandsnelheid 8X. De externe cd-schijf heeft een foutcorrectieprogramma.
 • [Modern en draagbaar design] De geruite uitstraling laat de drive externe USB er modieus en prachtig uitzien. De externe USB drive weegt slechts ongeveer 400 g en 15,4 x 14,3 x 1,8 cm. Je kunt de externe USB in de reistas of op je bureau leggen. De externe USB optische schijf beschikt over een uitwerpknop, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je schijf in de schijf blijft zitten.
Bestseller Nr. 7
SALCAR Externe DVD Combo CD-RW drive USB 2.0 Portable Slim DVD Read CD Write Notebook voor Windows 2000/XP/Vista/Linux/7/8/10 & Mac OS-systeem voor iMac MacBook Dell Acer Asus enz., zwart
 • Eenvoudige aansluiting, plug & play
 • Volledig compatibel met USB2.0/USB1.0-interfaces
 • Ondersteunt Win7/8/8.1/Vista/Linux/XP/Win 10 en alle Mac OS-systemen bijv. 10.11, 10.1, 10.6 (geen drive vereist)
 • Met originele hoogwaardige chip, rustig en snel inbrengen
 • Geschikt voor alle desktoppc's, netbooks en all-in-one pc's, ultrabooks, notebooks
Bestseller Nr. 8
Hitachi-LG GP60 extern dvd-station, slanke draagbare dvd-brander/schrijver/speler voor laptop, Windows en Mac OS-compatibel, USB 2.0, 8x lees-/schrijfsnelheid - zwart
 • Speel uw media af op uw laptop, pc of digitale fotolijst door de schijf eenvoudig aan te sluiten met een USB-kabel (USB 2.0-interface compatibel met USB 3.0)
 • M-DISC-ondersteuning: M-Discs zijn getest en bewezen dat ze langer meegaan dan standaard dvd's en bieden superieure gegevensbescherming met een langere levensduur voor foto's, video's en gegevensbestanden
 • Silent Play-technologie: helpt ruis tijdens het afspelen te verminderen door de afspeelsnelheid aan te passen aan de optimale prestaties voor verschillende multimedia
 • Super Multi Compatibiliteit: leest en schrijft DVD+/-R, DVD+/-R DL, DVD-RAM en CD-R schijven in één handig pakket -met een 8x DVD+/-R schrijfsnelheid
 • Compatibel met Windows 11 en MAC OS, strak en lichtgewicht ontwerp, productgewicht: 200 g
Bestseller Nr. 9
Externe cd-dvd-drive/brander USB 3.0 met type-C draagbare cd-dvd-/+rw-brander en dvd/cd-lezer, plug & play/laag lawaai, slim superdrive voor laptop, desktop, Mac, MacBook, OS, Windows/Linux
 • USB 3.0 externe dvd-station: werkt met USB 3.0 high-speed interface, brengt je snellere gegevensoverdrachtssnelheid (tot een maximum van 5 Gbps) en stabiele prestaties met sterke fouttolerantie. Achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.0.
 • Snelle installatie plug and play: het gebeurt via de USB-aansluiting, de sleuf wordt geladen; geen dvd-driverprogramma of extra voeding nodig. Je kunt onze cd/dvd-driver heel eenvoudig gebruiken om films te bekijken, bestanden te branden, software te installeren of een back-cd te maken die al je brand- en afspeelbehoeften voorziet.
 • Brede compatibiliteit: CD-ROM/DVD-RM-reader en -recorder voegt een type C-adapter toe die verschillende apparaten kan ondersteunen. Compatibel met Windows 2000/2003/XP/7/8/10, Vista en alle versies van Mac OS-systemen, Apple MacBook Air en MacBook Pro. Bovendien kan dit brander- en branderstation in verschillende formaten lezen en opnemen, bijvoorbeeld CD-R, CD-RW, CD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, DVD-RW.
 • Modieus en draagbaar design: en het golvende uiterlijk laat je externe optische schijf er stijlvoller en prachtig uitzien. De datakabel is verborgen in de USB-dvd-speler voor laptop. Het heeft een slank, licht en stootvast design en is stijlvol genoeg. Je kunt deze externe cd-drive / dvd-brander / speler in de reistas of op je bureau leggen.
 • Tijdige technische ondersteuning: heb een professioneel technisch serviceteam. Als je vragen of suggesties hebt over deze schijf, zullen wij je effectief antwoorden, neem dan contact met ons op via Amazon Station Post, wij bieden 24-uurs klantenservice en gratis levenslange technische ondersteuning.
Bestseller Nr. 10
Externe CD DVD Drive,USB 3.0 Type C Draagbare CD/DVD +/-RW Drive,DVD/CD ROM Reader schrijver Brander dvd speler Externe schijf Voor Laptop Desktop PC Windows 11/10/8/7/XP Apple Macbook Mac OS Linux
 • 【PLUG & PLAYP】: Eenvoudig te gebruiken, extern cd-dvd-station voor laptop wordt gevoed door USB-poort. Geen extra bestuurder en stroom nodig. Alleen maar aansluiten het externe dvd-station naar de directe USB-poort op uw computer of laptop. U kunt eenvoudig het cd-/dvd-station gebruiken om cd op te nemen, films te bekijken, bestanden te branden, software te installeren of een back-upschijf te maken.
 • 【Breed compatibel】: Aumdie externe cd-drive ondersteunt om CD, CD-ROM, VCD, SVCD, CD-R/RW, DVD-R/RW te lezen en CD+/-RW, DVD+/-RW, enz. te branden. CD/DVD-brander voegt een type C-adapter toe die verschillende apparaten kan ondersteunen. Compatibel met Windows XP/2003/Vista/7/8.1/10/11, Linux, alle versies Mac OS systeem Laptop, Notebook, PC, Desktop Computer. (⚠️OPMERKING: tv's, tablets en Blu-ray-schijf, 3D, 4K, 2K dvd, auto, smartphone, projector worden niet ondersteund)
 • Hoge schrijf- en leessnelheid 】: de externe USB-cd/dvd-drive biedt Max 8x dvd-schrijfsnelheid/leessnelheid en Max 24x cd-schrijf/leessnelheid, sneller en efficiënter dan u had verwacht. Werken met USB 3.0 High Speed Interface, brengt u een snellere gegevensoverdrachtssnelheid (tot een maximum van 5 GBP's) en stabiele prestaties met sterke fouttolerantie. Achterwaarts compatibel met USB2.0 en USB1.0.
 • 【Ultra slank draagbaar ontwerp】: deze USB-cd/dvd-speler voor laptops met ingebed kabelontwerp, geen zorgen over kabelverlies. Lichtgewicht body maakt het gemakkelijk om in uw laptoptas te dragen. Deze externe cd-drive/dvd-brander/speler/lezer is ideaal voor thuis, op kantoor of waar u ook gaat.
 • 【Service】: 100% garantieservice. We streven ernaar om elke klant betrouwbare kwaliteitsgoederen en de beste klantenservice te geven. Een reeks uitgebreid after-sales servicesysteem. Maak je geen zorgen over de producten. Als een probleem zich voordoet na aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor hulp. (Als u vragen of suggesties heeft over deze cd-schijf voor laptop, zullen we effectief antwoorden, neem dan contact met ons op via Amazon Station Post, we bieden klantenservice 24 uur per dag beschikbaar en gratis technische ondersteuning.)
Bestseller Nr. 11
Externe CD DVD Drive,USB 3.0 Type C Draagbare CD/DVD +/-RW Drive,DVD/CD ROM Reader schrijver Brander dvd speler Externe schijf Voor Laptop Desktop PC Windows 11/10/8/7/XP Apple Macbook Mac OS Linux
 • 【PLUG & PLAYP】: Eenvoudig te gebruiken, extern cd-dvd-station voor laptop wordt gevoed door USB-poort. Geen extra bestuurder en stroom nodig. Alleen maar aansluiten het externe dvd-station naar de directe USB-poort op uw computer of laptop. U kunt eenvoudig het cd-/dvd-station gebruiken om cd op te nemen, films te bekijken, bestanden te branden, software te installeren of een back-upschijf te maken.
 • 【Breed compatibel】: Aumdie externe cd-drive ondersteunt om CD, CD-ROM, VCD, SVCD, CD-R/RW, DVD-R/RW te lezen en CD+/-RW, DVD+/-RW, enz. te branden. CD/DVD-brander voegt een type C-adapter toe die verschillende apparaten kan ondersteunen. Compatibel met Windows XP/2003/Vista/7/8.1/10/11, Linux, alle versies Mac OS systeem Laptop, Notebook, PC, Desktop Computer. (⚠️OPMERKING: tv's, tablets en Blu-ray-schijf, 3D, 4K, 2K dvd, auto, smartphone, projector worden niet ondersteund)
 • Hoge schrijf- en leessnelheid 】: de externe USB-cd/dvd-drive biedt Max 8x dvd-schrijfsnelheid/leessnelheid en Max 24x cd-schrijf/leessnelheid, sneller en efficiënter dan u had verwacht. Werken met USB 3.0 High Speed Interface, brengt u een snellere gegevensoverdrachtssnelheid (tot een maximum van 5 GBP's) en stabiele prestaties met sterke fouttolerantie. Achterwaarts compatibel met USB2.0 en USB1.0.
 • 【Ultra slank draagbaar ontwerp】: deze USB-cd/dvd-speler voor laptops met ingebed kabelontwerp, geen zorgen over kabelverlies. Lichtgewicht body maakt het gemakkelijk om in uw laptoptas te dragen. Deze externe cd-drive/dvd-brander/speler/lezer is ideaal voor thuis, op kantoor of waar u ook gaat.
 • 【Service】: 100% garantieservice. We streven ernaar om elke klant betrouwbare kwaliteitsgoederen en de beste klantenservice te geven. Een reeks uitgebreid after-sales servicesysteem. Maak je geen zorgen over de producten. Als een probleem zich voordoet na aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor hulp. (Als u vragen of suggesties heeft over deze cd-schijf voor laptop, zullen we effectief antwoorden, neem dan contact met ons op via Amazon Station Post, we bieden klantenservice 24 uur per dag beschikbaar en gratis technische ondersteuning.)
Bestseller Nr. 12
LiteOn EBAU108-01 externe DVD-brander USB 2.0 zwart
 • Gewicht van minder dan 220 gram, slechts 13,5 mm hoog en 140 x 136 mm breed
 • Comfortabele stroomvoorziening via de USB-poort; geen omvangrijke adapter of netsnoer nodig
 • Plug-and-play eenvoud
 • Smart Burn voor het maximaliseren van de schrijfkwaliteit
 • SMART-X geoptimaliseerde leessnelheid
Bestseller Nr. 14
KSTE Externe dvd-brander, type C externe dvd-brander Tranquillo One-Button branderslot voor externe brander
 • Fast Data Transmission – ingebouwde type C-poort biedt een overdracht met zeer hoge snelheid van verbrande gegevens en lezen.
 • Een knop verbrandt – scheid bestanden in het software-symbool voor het branden, wat zeer comfortabel is.
 • Rustig branden: de externe driver verbrandt bestanden zeer rustig, zonder lawaai.
 • Plug and Play - deze externe dvd-brander ondersteunt plug-and-play. Geen drivers of software.
 • Sleuf load - inworpgleuf maakt het zeer eenvoudig te verwijderen en te installeren.
Bestseller Nr. 15
BEVA Externe CD DVD driver, USB 3.0 & type C dvd-driver CD DVD RW-brander met SD/TF-kaartlezer draagbare 2 USB-poorten drive voor laptop, desktop Mac, iOS, MacBook, Windows 10/8/7 / XP/Vista/Linux
 • ★ 3-in-1 externe schijf voor pc: USB 3.0 type C-dual-interface, SD/TF-kaartsleuf en 2 USB 2.0-poorten. Met USB 3.0 krijg je een gegevensoverdrachtssnelheid van maximaal 5 Gbit/s, met 2 extra USB-poorten kun je een U-schijf aansluiten, je telefoon of andere elektronische apparaten opladen of gebruiken. Met SD/TF-lezerslot is de drive ook een SD/TF-kaartlezer. Leg gewoon en deel je gelukkige tijd
 • ★ Eenvoudig te bedienen en draagbaar: plug & play, geen extra drivers nodig. Het werkt zodra je hem op je laptop aansluit. Het heeft ook een slank, licht en schokbestendig design. Je kunt dit externe cd-station in je reistas of op je bureau leggen. (Als de stroomvoorziening niet voldoende is, kun je een back-up netsnoer aansluiten)
 • ★ Brede compatibiliteit: het BEVA cd-station in verschillende formaten kan CD-R's, CD-RW's, CD-ROM's, DVD-R's, DVD-RW's, DVD-RAM's en DVD-RW's lezen en beschrijven. Perfect compatibel met Windows XP / Vista / 7/8/10, Linux, Mac OS 10.6 of hoger. Werk goed met iMac, MackBook Air, MackBook Pro, laptops, pc en desktops. (incompatibel met tv, tablet, auto-speler, Chromebook, Surface Pro, Ubuntu.)
 • ★ Multifunctioneel: hiermee kun je altijd en overal films bekijken, muziek en video's branden, software en games en back-up installeren en bestanden / presentaties vakantiefoto's, MP3-verzameling of hele speelfilms enz. kopiëren. Een ideale metgezel voor laptops zonder interne drive
 • ★Hoge prestaties: neem 100% nieuwe kern, het heeft een sterk foutcorrectievermogen, laag stroomverbruik, geluidsreductie en anti-shock eigenschappen, die u stabiele prestaties biedt met sterke fouttolerantie

Het kiezen van de beste externe dvd-brander is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel dingen om te overwegen, zoals: hoe vaak ga je het gebruiken? Welke soorten schijven heb je nodig om te branden? Heeft u ook een cd/dvd/blu-ray speler nodig?

Er zijn ook verschillende soorten externe dvd-branders. De goedkoopste hebben niet veel functies en kunnen alleen dvd’s naar dvd’s branden, terwijl de duurdere ook cd’s en Blu-rays kunnen branden.

Het kiezen van de beste externe dvd-brander kan een frustrerende ervaring zijn.

U moet rekening houden met uw budget, het aantal schijven dat u tegelijk wilt branden en welke soorten schijven u wilt gebruiken.

Er zijn een paar functies die er echt toe doen als het gaat om het kiezen van de beste externe dvd-brander voor uw behoeften:

 • De snelheid waarmee het dvd’s brandt
 • De kwaliteit van zijn software
 • De capaciteit voor het opslaan van gegevens op schijven

Wat zijn de verschillende soorten dvd-branders?

De verschillende soorten dvd-branders zijn ingedeeld naar het type media dat ze branden en het type schijf dat ze gebruiken.

Er zijn twee soorten dvd-branders, de ene is een slot-in of interne brander en de andere is een stand-alone brander. Slot-in of interne dvd-branders worden meestal geïnstalleerd in een desktopcomputer, laptop of ander computerapparaat. Standalone dvd-branders kunnen op elk stopcontact worden aangesloten om gegevens op dvd’s op te nemen.

Wat zijn de verschillen tussen dvd-branders?

Er zijn veel verschillen tussen dvd-branders. Het eerste verschil zijn de kosten. Er zijn veel verschillende prijzen voor dvd-branders, dus het is belangrijk om de juiste prijsklasse te vinden voor de behoeften van de persoon. Een ander verschil is de kwaliteit van dvd’s die gemaakt kunnen worden. Sommige dvd-branders kunnen alleen dvd’s maken met een inhoud van een paar uur, terwijl andere dvd’s kunnen maken met maximaal 8 uur aan inhoud.

Hoe kan ik de beste externe dvd-brander voor mijn behoeften identificeren?

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een back-up van onze gegevens op een fysiek apparaat zoals een dvd te hebben. En als u er zeker van wilt zijn dat uw gegevens veilig zijn, moet u investeren in een externe dvd-brander. Maar met zoveel merken en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om de beste voor uw behoeften te kiezen.

In dit artikel laten we u zien hoe u de beste externe dvd-brander voor uw behoeften kunt vinden door enkele vragen te beantwoorden over wat u van uw apparaat nodig heeft en welke functies voor u het belangrijkst zijn.

Waar moet ik op letten voordat ik een dvd-brander koop?

Let hierbij wel op de capaciteit van de dvd-brander. Hoe meer dvd’s het tegelijk kan branden, hoe beter.

Brandsnelheid is een andere belangrijke factor. Zoek naar dvd-branders met een hoge schrijf- en leessnelheid.

De interface van de dvd-brander is ook belangrijk om te overwegen, omdat sommige gemakkelijker te gebruiken zijn dan andere.

Hoe weet ik of een specifieke dvd-brander compatibel is met mijn computer?

Dvd-branders zijn een soort hardware die kan worden gebruikt om gegevens te lezen van en te schrijven naar dvd-schijven. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met computers en andere apparaten om video’s, muziek en andere inhoud op te slaan en af te spelen.

Een dvd-brander is een extern apparaat dat via een USB-poort of een ander invoerapparaat op de computer wordt aangesloten. Het is meestal via een kabel met de computer verbonden, maar sommige modellen hebben draadloze mogelijkheden. Om erachter te komen of een specifieke dvd-brander compatibel is met uw computer, moet u de specificaties ervan vergelijken met de vereisten van uw computer voor het apparaat.