Beste elektrische vliegenmepper van 2023 (TOP15)

De 15 beste elektrische vliegenmepper beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

HG elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger elektrische verdelger, Wit, 1 stuk

 • Geen plat geslagen insecten
 • Inclusief batterijen
 • Product van zeer hoge kwaliteit
Bestseller Nr. 2

DANGZW Elektrische Vliegenmepper, 2 in 1 4000V USB Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper met Oplaadbasis, Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • Effectieve moskito-besturing: de uitgangsspanning van deze elektrische vliegenmepper bedraagt tot 4000 V. Zolang muggen, vliegen of andere vliegende insecten het rooster aanraken, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. In vergelijking met muggenspoelen is het anti-muggeneffect sterker en effectiever.
 • Veilig: de bovenste en onderste laag van de vliegenmepper elektrisch zijn veiligheidsnetten die niet alleen de vliegentrapper beschermen tegen beschadigingen, maar ook elektrische schokken tijdens het gebruik voorkomen. In het midden bevindt zich een versleuteld netoppervlak, zodat muggen niet met hun vleugels kunnen ontsnappen. Na het uitschakelen kan de reststroom in het netwerk binnen 2 seconden worden verwijderd.
 • USB-opladen en groot mesoppervlak: deze elektrische vliegenmepper is uitgerust met een ingebouwde 1800 mAh-batterij en een laadstation, een stekker en een lading. Het kan na volledig opladen lange tijd ononderbroken worden gebruikt. Het roosteroppervlak bedraagt 22 x 16 cm, en de drie roosterlagen zijn verplaatst en gesneden, zodat muggen na het aanraken van het roostergebied nergens kunnen ontsnappen.
 • Intelligente moskito-killer: ingebouwd uv-ledlicht, schakel de aan/uit-schakelaar van de elektrische muggenklep in positie ON2 en zet hem vervolgens in het laadstation om als elektrische insectenverdelger te fungeren. Zodra muggen en andere vliegende insecten door het paars licht worden aangetrokken en de elektrische vliegenmepper aanraken, wordt ze onmiddellijk gedood.
 • Licht en handig: Onze elektrische vliegenmepper bestaat uit milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat valbestendig en draagbaar is, licht is en goed in de hand aanvoelt. Het is absoluut ideaal voor thuis, reizen, vissen, kamperen of grillen. Als je problemen hebt met onze elektrische vliegenmepper, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 3

VEGREM Elektrische Vliegenmepper, 4000V, Indicator Power Led, Oplaadbare 1500mAh Vliegenvanger met USB-C, 3-laags Beschermend Gaas, Ophangkoord, voor Binnen- en Buiteninsectenbestrijding

 • 【Hoogst Effectief】: De elektrische vliegenmepper rekent snel af met kleine insecten met een krachtige 4000v schok bij contact. Nauwkeurige aan/uit knoppen garanderen gerichte ontlading voor efficiënte insectenbestrijding. Voor grotere insecten zoals wespen, zorg voor voldoende contacttijd met het gaas voor optimale resultaten.
 • 【Stroomindicator Display】: Met drie indicatorlampjes houdt de muggenlamp je op de hoogte van het resterende stroomniveau, waardoor abrupt stroomverlies tijdens gebruik wordt voorkomen. De AABB staat altijd klaar om muggen te bestrijden wanneer dat nodig is.
 • 【Opladen via USB-C】: Met een oplaadbare 1500 mAh batterij via USB-C, elimineert onze vliegenvanger de noodzaak van batterijvervangingen, wat kosten bespaart en de impact op het milieu vermindert.
 • 【Eenvoudig Opbergen】: Uitgerust met ophangkoorden, hangt onze vliegenmepper moeiteloos in elke hoek van je huis. Zorg voor een veilige plaatsing buiten het bereik van kinderen voor zorgeloze opslag.
 • 【Geavanceerde Veiligheidskenmerken】: Met een 3-laags gaasontwerp en een zachte, geïsoleerde buitenlaag, heeft de vliegenmepper elektrisch racket veiligheid als prioriteit. Het dubbele schakelsysteem vereist gelijktijdige activering voor ontlading, waardoor het risico op elektrische schokken voor zowel jou als je kinderen aanzienlijk wordt verlaagd.
Bestseller Nr. 4

TEINNGO Elektrische Vliegenmepper 5000V, 2 in 1 Elektrische Fly Zapper met USB C Oplaadbasis Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • USB C-OPLAADSTATION: Dit elektronische muggenmepper heeft een USB C-oplaadstation, waardoor gebruikers geen batterijen hoeven te vervangen. Gewoon aansluiten op de lader voor handig en milieuvriendelijk gebruik.
 • 5000V HOOGSPANNINGSSCHOK: Met 5000V hoogspanningsschokken kunnen allerlei insecten snel en effectief worden geëlimineerd, waardoor een frisse en comfortabele omgeving wordt gegarandeerd.
 • 2-IN-1 ONTWERP: Dit elektronische muggenmepper combineert een UV-lichtval met een muggenmepper. De UV-lichtval trekt insecten aan, terwijl de muggenmepper ze snel uitschakelt voor een uitgebreide en efficiënte ongediertebestrijding.
 • ERGONOMISCH ONTWERP: Met ergonomisch ontworpen handgrepen en knoppen is deze muggenmepper comfortabel vast te houden en gemakkelijk te bedienen, zelfs in het donker.
 • DRIEDUBBELE BESCHERMING: Het ontwerp met drie lagen bescherming minimaliseert het risico op ongelukken en zorgt voor veilig gebruik, waardoor uw huis vrij blijft van vervelende insecten.
Bestseller Nr. 5

5000V Electric Fly Elektrische Vliegenmepper, Extra Sterke Vliegenmepper Elektrisch, 2 in 1 USB Type-C Elektrische Muggenmepper met Oplaadbare Batterij & UV Lichtval voor Muggen, Vliegen

 • 【5000V Vliegenmepper Extra Sterk】Deze elektrische vliegenmepper extra sterk is uitgerust met een hoogspanningsnet van 5000V, dat snel en effectief alle muggen, vliegen, fruitvliegen, motten en andere vervelende grote insecten doodt, zodat ze geen kans hebben om uit je handen te ontsnappen.
 • 【1800mAh Eén keer per maand opladen】De vliegenmepper elektrisch is uitgerust met een ingebouwde 1800mAh batterij die niet vaak opgeladen hoeft te worden. In de handmatige modus kan hij tot een maand worden gebruikt en in de automatische modus tot vier uur zonder onderbreking. De vliegenmepper elektrisch 5000v maakt gebruik van een USB Type-C oplaadpoort die compatibel is met de meeste slimme apparaten in huis.
 • 【2 In1 Dodelijk lokmiddel】De electrische vliegenmepper is uitgerust met 6 UV LED lampen. In de ON1 modus kun je snel de muggen in je buurt uitschakelen die je lastig vallen. In de automatische modus ON2: in het donker zendt hij 365 nm lichtgolven uit die muggen aantrekken en ze een elektrische schok geven. Je hoeft niet actief naar de muggen te zoeken, de efficiëntie van het verdelgen wordt met 99% verhoogd.
 • 【Drie-laags veiligheidsnet】Dankzij het drielaagse ontwerp van het veiligheidsnet biedt de elektrische vliegenmepper maximale bescherming tegen elektrische schokken en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve bestrijding van muggen dankzij een dichte beschermende roosterstructuur. De hoogwaardige ABS-behuizing is moeilijk ontvlambaar en hitte- en waterbestendig. De elektrische vliegenmepper is uitgerust met een dubbele veiligheidsschakelaar om de veiligheid van je kind te garanderen.
 • 【Kwaliteitsgarantie】Gloednieuw ABS-materiaal zorgt ervoor dat de elektrische vliegenmepper altijd glanst als nieuw, lichtgewicht en valbestendig ontwerp, gemakkelijk mee te nemen en ligt goed in de hand. Ideaal voor thuis, op reis, vissen of kamperen. Wij bieden 60 dagen zorgeloze service, neem gerust contact met ons op als u problemen ondervindt tijdens het gebruik.
Bestseller Nr. 6

CONOPU Elektrische Vliegenmepper, 4000V, USB Vliegenmepper met 1200mAh Oplaadbare Batterij, LED-licht, Verwijderbare Zaklamp, 3-laags Beschermend Net, Fly Zapper, voor binnen en buiten, Zwart

 • 【Zeer Effectief】 Elektrische vliegenmepper met krachtige 4000V en een hoogwaardigheidsnet kan kleine insecten direct doden zodra ze het elektriciteitsnet aanraken. Houd muggen tijdens de zomer op afstand. Als het insect te groot is, zorg ervoor dat de vliegenmepper voldoende kracht heeft en schok het insect meerdere keren.
 • 【Hoge Veiligheid】 Elektrische vliegenmepper met een 3-laags netontwerp voor veiligheid, waardoor uw hand altijd veilig blijft van het hoogspanningsnet. Ontworpen met een dubbele veiligheidsschakelaar om uw veiligheid te beschermen, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden tijdens het doden van muggen.
 • 【Oplaadbare 1200mAh Batterij】 Met een grote capaciteit van 1200mAh kunt u deze batterij snel en efficiënt opladen via elke USB-apparaat. Een volledig opgeladen batterij kan lange tijd worden gebruikt. U hoeft de batterij niet te vervangen!
 • 【Heldere LED-verlichting】Met de ingebouwde LED-verlichting kunt u muggen 's nachts of op donkere plaatsen gemakkelijk vinden, aantrekken, volgen en elimineren.
 • 【Afneembare Zaklamp en Draagbaar】Met een afneembare handgreep kunt u het gebruiken als een noodzaklamp. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen wanneer u op pad gaat. De elektrische vliegenmepper slaat twee vliegen in één klap voor binnen- en buitenactiviteiten.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Roterende Kop Oplaadbaar Elektrische Vliegenmepper Elektrisch Wespenval Vliegenvanger Mosquito Killer Electric Fly Swatter Fly Trap Raid Anti Bug Zapper

 • 【👍 Gepatenteerd Ontwerp met Draaibare Kop】Onze elektrische vliegenmepper heeft een innovatief ontwerp met een draaibare kop, waardoor het gemakkelijk is om insecten vanuit verschillende hoeken en oppervlakken, inclusief muren, te vangen. U kunt ook de kop van de elektrische vliegenmepper vergrendelen en deze in de lucht zwaaien om vliegende insecten te vangen, net zoals bij traditionele elektrische vliegenmeppers.
 • 【🔋 Oplaadbare Efficiëntie】Onze elektrische vliegenmepper is uitgerust met een robuuste oplaadbare batterij van 1200mAh. Geniet van een langere gebruiksduur en duurzaamheid, en laad hem gemakkelijk op via de USB Type-C poort.
 • 【⚡ Krachtige Insectenbestrijding】Onze elektrische vliegenmepper ontketent een krachtige 3500V elektrische schok om elk vliegend insect, inclusief vliegen, fruitvliegjes, muggen, steekvliegen, wespen, spinnen, hoornaars of motten, snel te elimineren.
 • 【👶 Veiligheid met 3-laags Bescherming】Onze elektrische vliegenmepper heeft een 3-laags draadgaasontwerp voor veiligheid, waardoor er geen schokken zijn, zelfs als er per ongeluk wordt aangeraakt.
 • 【🏠 Handheld, Staand, of Muurbevestiging】Pas aan naar elke situatie met de veelzijdige elektrische vliegenmepper. Houd hem handheld vast voor bug-vangacties onderweg, zet hem neer om insecten aan te trekken, of monteer hem aan de muur voor nette opslag of als efficiënte binnenzapper voor insecten in uw huis.
Bestseller Nr. 8

DANGZW Elektrische Vliegenmepper (2 Stuks), 2 in 1 4000V USB Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper met Oplaadbasis, Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • Effectieve moskito-besturing: De uitgangsspanning van deze elektrische vliegenmepper bedraagt tot 4000 V. Zolang muggen, vliegen of andere vliegende insecten het rooster aanraken, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. In vergelijking met muggenspoelen is het anti-muggeneffect sterker en effectiever.
 • Veilig: De bovenste en onderste laag van de vliegenmepper elektrisch zijn veiligheidsnetten die niet alleen de vliegentrapper beschermen tegen beschadigingen, maar ook elektrische schokken tijdens het gebruik voorkomen. In het midden bevindt zich een versleuteld netoppervlak, zodat muggen niet met hun vleugels kunnen ontsnappen. Na het uitschakelen kan de reststroom in het netwerk binnen 2 seconden worden verwijderd.
 • USB-opladen en groot mesoppervlak: Deze elektrische vliegenmepper is uitgerust met een ingebouwde 1800 mAh-batterij en een laadstation, een stekker en een lading. Het kan na volledig opladen lange tijd ononderbroken worden gebruikt. Het roosteroppervlak bedraagt 22 x 16 cm, en de drie roosterlagen zijn verplaatst en gesneden, zodat muggen na het aanraken van het roostergebied nergens kunnen ontsnappen.
 • Intelligente moskito-killer: Ingebouwd uv-ledlicht, schakel de aan/uit-schakelaar van de elektrische muggenklep in positie ON2 en zet hem vervolgens in het laadstation om als elektrische insectenverdelger te fungeren. Zodra muggen en andere vliegende insecten door het paars licht worden aangetrokken en de elektrische vliegenmepper aanraken, wordt ze onmiddellijk gedood.
 • Licht en handig: Onze elektrische vliegenmepper bestaat uit milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat valbestendig en draagbaar is, licht is en goed in de hand aanvoelt. Het is absoluut ideaal voor thuis, reizen, vissen, kamperen of grillen. Als je problemen hebt met onze elektrische vliegenmepper, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 9

Elektrische vliegenmepper Elektrische vliegenvanger Elektrische insectenverdelger Muggenmepper (1 Stuk)

 • 🦟 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠 𝗠𝗘𝗘𝗥, 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠, 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠 - Met de "Fly Zapper" elektrische vliegenmepper kunt u eindelijk rust creëren en uw zenuwen ontzien. De stroom loopt door het hoofd van de knuppel met een druk op de knop.
 • 🌏 𝗞𝗔𝗡 𝗔𝗟𝗧𝗜𝗝𝗗 𝗘𝗡 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗔𝗟 𝗚𝗘𝗕𝗥𝗨𝗜𝗞𝗧 𝗪𝗢𝗥𝗗𝗘𝗡 - Of u nu kampeert, barbecuet, picknickt, of op het terras thuis of in de tuin zit. U hoeft nooit meer last te hebben van vliegen en insecten, of uw eten te delen.
 • 💤 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗦𝗟𝗔𝗣𝗘𝗟𝗢𝗭𝗘 𝗡𝗔𝗖𝗛𝗧𝗘𝗡 𝗠𝗘𝗘𝗥 - Uiterlijk bij het vallen van de schemering worden muggen, knutten en muggen bijzonder actief en kunnen ze het soms moeilijk maken om in slaap te vallen. Met dit insectenwerend middel kunt u er nu een eind aan maken. En ook met de vervelende vliegen en wespen.
 • ❗ 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗜𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗚𝗘𝗚𝗘𝗩𝗘𝗡𝗦 𝗘𝗡 𝗡𝗢𝗧𝗔 - U ontvangt de fly zapper & insect killer met een afmeting van 44,5 x 16 cm. Opmerking: Raak het metalen rooster in de elektrische vliegenvanger niet aan. Dit zal hoogspanning veroorzaken wanneer de knop wordt ingedrukt. 2 x AA batterijen zijn nodig voor de werking.
 • 💯 𝗠𝗘𝗧 ★𝟭𝟬𝟬% 𝗧𝗘𝗩𝗥𝗘𝗗𝗘𝗡𝗛𝗘𝗜𝗗𝗦𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗧𝗜𝗘★ - Test nu vrijblijvend 30 dagen en probeer de topkwaliteit van de Duitse leverancier. U zult gegarandeerd overtuigd zijn! Zo niet, stuur de elektrische muggenmepper dan terug en u krijgt uw geld onmiddellijk terug. Zonder mitsen en maren!
Bestseller Nr. 10

mafiti Vliegenmepper, elektrisch, met verwisselbare batterijen, doodt insecten, vrij van giftige stoffen en geurtjes, ideaal voor binnen en buiten (geel-zwart)

 • Veilig design: de spanning bedraagt 2200 V, je hoeft niet bang te zijn, hij is veilig en kan muggen, vliegen en kevers effectief doden. De drie lagen beschermen tegen elektrische schokken en twee buitenste beschermlagen bedekken de binnenste ABS-isolatie. Hij is veilig voor jou en je gezin. Veilig en goed.
 • Binnen- en buitenbediening: bestrijd fruitvliegen in de keuken met onze elektrische muggenmepper. Gebruik hem bij een barbecue met je gezin en neem hem mee tijdens je vis- of campinguitstapje. Het gezoem in de nacht zal geen probleem meer zijn. Om te activeren gewoon op de knop op het handvat drukken en ingedrukt houden.
 • Milieuvriendelijk: voor deze elektrische muggenmepper zijn geen pesticiden of andere chemicaliën nodig en er is geen risico voor jou en het milieu. Hij is smaakneutraal, licht en kan bijna overal worden gebruikt. Als de mug wordt geraak tis, is een lichte vonk te horen.
 • Handig design: afmetingen l x b x h: 33 x 21 x 2,5 cm. Bij het zwaaien of bewaren is geen extra ruimte nodig. Draagbaar.
Bestseller Nr. 11

VEGREM Elektrische Vliegenmepper, 4000V Vliegenvanger, 2-in-1, Muggenlok Lamp, USB Oplaadstation, met 1200mAh Oplaadbare Batterij, LED Licht, 3-Laags Beschermend Gaas, Effectief Tegen Muggen

 • 【Snel en Effectief】: De elektrische vliegenmepper maakt gebruik van een krachtige 4000V hoogspanningschok gecombineerd met een fijnmazig rasterontwerp, in staat om onmiddellijk alle muggen in de lucht te elimineren, waardoor de netheid van uw binnen- of buitenruimtes wordt gegarandeerd.
 • 【Muggen Aantrekkingslampmodus】: De muggenlamp heeft een speciale modus voor muggen aantrekken met behulp van licht om muggen dichterbij te lokken en te geleiden, waardoor ze in het elektrische rooster vallen, waardoor de efficiëntie van het vangen wordt verhoogd en uw comfortabele slaap- en vrijetijdsbesteding wordt gegarandeerd.
 • 【Veiligheidsontwerp】: Onze vliegenvanger is uitgerust met een 3-laags veiligheidsgaas en dubbele veiligheidsschakelaars die handen beschermen tegen schade door het hoogspanningsrooster, waardoor de veiligheid van u en uw gezin wordt gewaarborgd.
 • 【Oplaadbare Batterij】: Uitgerust met een grote capaciteit van 1200mAh oplaadbare batterij, waardoor frequent vervangen van batterijen overbodig wordt, wat kosten en tijd bespaart.
 • 【Handige USB Oplaadstation】: Uitgerust met een USB oplaadstation, kunt u de vliegenmepper eenvoudig opladen via elke USB-interface, waardoor u langdurig gebruik kunt maken. Of het nu thuis of buitenshuis is, u hoeft zich geen zorgen te maken over een lege batterij.
Bestseller Nr. 12

Elektrische Vliegenmepper, GooQand 2 in 1 4000V USB Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper met Oplaadbasis, Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • 【Twee modi】De vliegenmoordenaar gebruikt 6 LED-lampen met 360-400 nm UV-stralen om muggen aan te trekken en te vernietigen. De elektrische vliegenmepper kan in de hand worden gezwenkt om vliegen te verslaan, of u kunt overschakelen naar de ON2-modus, het vliegenzapper-racket op de basis plaatsen, de paarse LED-lampjes kunnen muggen aantrekken om de automatische muggeneliminatiemodus in te schakelen, zodat u kunt genieten van een comfortabele nacht slaap.
 • 【Veiligheidsgarantie】Deze vliegenzapper is uniek ontworpen en krachtig. Het buitennet is gemaakt van vernikkeld roestvrij staal en de binnenlaag is gemaakt van aluminium. De drielaagse netstructuur van de vliegenmepper kan effectief verwondingen voorkomen die worden veroorzaakt door het per ongeluk aanraken van het net. Bovendien zorgt de schakelaar voor dubbele veiligheid. Nauwkeurige detectie van de belastingsspanning garandeert de veiligheid van de belasting.
 • 【Opmerkelijke effectiviteit】De muggenmepper is uitgerust met een 4000V hoogspanningsvoeding, die opmerkelijk effectief is. De stroomuitgang kan worden geactiveerd door op het grijze batterijklepje op het handvat te drukken. Het kan vliegen onmiddellijk elimineren, huidcontact met muggenbloed voorkomen, het risico op infectie verminderen en vlekken voorkomen.
 • 【Handig en praktisch】De elektrische vliegenmepper heeft een vermogensweergavefunctie (25% vermogen wanneer één lampje brandt, 50% vermogen wanneer twee lampen branden, 75% vermogen wanneer drie lampen branden en 100% vermogen wanneer vier lampen branden zijn aan). Om schoon te maken hoeft u alleen maar het scherm te schudden of te borstelen om dode insecten te verwijderen. Ideaal voor gebruik in de tuin, thuis of buiten.
 • 【Oplaadbare batterij】De elektronische muggenmepper is uitgerust met een duurzame oplaadbare batterij van 1200 mAh, waardoor de milieuvervuiling door wegwerpbatterijen wordt vermeden. De indicator voor de levensduur van de batterij geeft het resterende vermogen aan. Zet de modus op Uit voordat de batterij leeg is om de levensduur van de batterij te verlengen.
Bestseller Nr. 13

Mosiller 2-in-1 elektrische vliegenmepper en 4000 V insectenverdelger met laadstation, verpakking van 2 insectenvliegenmepper van 1800 mAh, muggenmepper en uv-lamp met veilig net voor binnen (grijs)

 • 4000 V veiligheidsmuggenmoordenaar: als muggen, vliegen of andere vliegende insecten het elektrische net aanraken, kan ons krachtige 4000 V hoogspanningsnet je onmiddellijk doden. Bovendien ontwerpen wij ook het net van 3 veilige lagen om het hoogspanningsnet te scheiden en dergelijke onbedoelde elektrische schokken te bestrijden.
 • Intelligente muggenverdelger: deze elektrische vliegenmepper is ingebouwd in het 6 uv-ledlicht en straalt een paarse golflengte van 360-400 nm uit om muggen aan te trekken. Plaats het gewoon op de basis en schakel hem in. Volgens de muggenfototaxisgewoonten kan het muggen effectief aantrekken en alle muggen doden die je storen
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur: in tegenstelling tot andere gewone muggenmepper gebruiken we een ingebouwde 1800 mAh-lithiumbatterij, die na één volledige lading een lange levensduur van continu gebruik ondersteunt. Het USB-laadstation kan comfortabel en snel efficiënt worden opgeladen.
 • Draagbare en dubbele schakelaarbescherming: door het ergonomische design is onze elektrische vliegenmepper licht en biedt comfort. Naast het 3-laags veiligheidsnet voegen we de dubbele schakelaar toe om te voorkomen dat kinderen per ongeluk werken. Geschikt voor keuken, slaapkamer, terras, outdoor en camping.
 • Multifunctioneel en veel gebruikt: door het nieuwste muggenklapontwerp kun je deze muggenmepper gebruiken om alle vliegende soorten kevers, muggen en vliegen te doden. Bovendien steek je hem ook als insectenverdelgende lamp in de oplaadbare basis. Als je problemen hebt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.
Bestseller Nr. 14

WOCVRYY 3-in-1 Elektrische Muggenveger Opvouwbaar 4000 V USB Oplaadbaar Draagbaar met 3 Lagen Veiligheidsnet met Basis en Wandhouder Geschikt voor Binnen en Buiten

 • 💥🦟-----Draagbare opvouwbare muggenverdelger: de draagbare WOCVRYY insectenverdelger kan met de hand worden gebruikt, 90 graden op de tafel worden gevouwen of 180 graden worden opgevouwen en aan de muur worden opgehangen. De elektrische vliegenmepper kan in de tas worden opgevouwen, ruimtebesparend, zeer draagbaar, geschikt voor gebruik in huis, tuin, reizen, kamperen enz.
 • 💥🦟-----3-in-1 functie: schakel de aan/uit-schakelaar in, klik 3 keer op de knop voor een cyclus, de volgorde is: traditionele elektrische muggenmodus - lampmodus voor het vangen van muggen - sluit de elektrische vliegenmepper. De draagbare elektrische insectenverdelger kan muggen doden zonder lang te drukken.
 • 💥🦟-----Muggenaantrekkingslamp: de oplaadbare muggenvernietigende lamp beschikt over een zeer dicht 4000 V-net, dat muggen snel kan doden. Schakel de aan/uit-schakelaar in, klik tweemaal op de knop, er verschijnt een paars vanglicht dat muggen kan lokken en ze een dodelijke slag kan geven.
 • 💥🦟-----Veiligheidsnetdesign: de WOCVRYY insectenverdelger heeft 3 netlagen en de bovenste en onderste laag zijn stroomloze beschermnetten die voorkomen dat het menselijk lichaam door elektrische schokken wordt beschadigd. De middelste laag is een dicht rooster waarin zich de stroom bevindt, dat vliegende insecten kan jagen en doden.
 • 💥🦟-----Elektrische muggenverdelger: de elektrische insectenverdelger wordt geleverd met een oplaadbare batterij met hoge capaciteit van 1500 mAh, die ca. 2,5 uur nodig heeft om volledig op te laden, wat een lange batterijduur biedt als je onderweg bent. Gebruik een 5 V-oplader of een 5 V micro-USB-aansluiting, bijv. bijvoorbeeld een computer of een powerbank om dit product op te laden.
Bestseller Nr. 15

DANGZW Elektrische Vliegenmepper 3000V Extra Sterke, 2 in 1 USB Elektrische Fly Zapper met UV Lichtval Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • Effectieve moskito-besturing: de uitgangsspanning van deze elektrische vliegenmepper bedraagt tot 3000 V. Zolang muggen, vliegen of andere vliegende insecten het rooster aanraken, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. In vergelijking met muggenspoelen is het anti-muggeneffect sterker en effectiever.
 • Veilig: de bovenste en onderste laag van de vliegenmepper elektrisch zijn veiligheidsnetten die niet alleen de vliegentrapper beschermen tegen beschadigingen, maar ook elektrische schokken tijdens het gebruik voorkomen. In het midden bevindt zich een versleuteld netoppervlak, zodat muggen niet met hun vleugels kunnen ontsnappen. Na het uitschakelen kan de reststroom in het netwerk binnen 2 seconden worden verwijderd.
 • Opladen via USB en groot mesh-oppervlak: deze elektrische vliegenmepper is uitgerust met een ingebouwde batterij en een laadstation, een stekker en een lading. Het kan na volledig opladen lange tijd ononderbroken worden gebruikt. Het roosteroppervlak bedraagt 22 x 16 cm en de drie roosterlagen zijn verplaatst en gesneden, zodat muggen na het aanraken van het rooster nergens kunnen ontsnappen.
 • 2 in 1 Intelligente moskito-killer: ingebouwd uv-ledlicht, schakel de aan/uit-schakelaar van de elektrische muggenklep in positie ON2 en zet hem vervolgens in het laadstation om als elektrische insectenverdelger te fungeren. Zodra muggen en andere vliegende insecten door het paars licht worden aangetrokken en de elektrische vliegenmepper aanraken, wordt ze onmiddellijk gedood.
 • Licht en handig: Onze elektrische vliegenmepper bestaat uit milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat valbestendig en draagbaar is, licht is en goed in de hand aanvoelt. Het is absoluut ideaal voor thuis, reizen, vissen, kamperen of grillen. Als je problemen hebt met onze elektrische vliegenmepper, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De elektrische vliegenmepper is een belangrijk hulpmiddel in de keuken. Het is een zeer veelzijdig en effectief wapen om te gebruiken tegen vliegende insecten. Er zijn verschillende soorten elektrische vliegenmeppers op de markt verkrijgbaar en het kan moeilijk zijn om de beste voor u te kiezen.

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een nieuwe koopt. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met grootte en gewicht, omdat ze van invloed zijn op hoe gemakkelijk het voor u zal zijn om ze in verschillende situaties te gebruiken. U moet ook bedenken waar u uw elektrische vliegenmepper het meest gaat gebruiken – binnen of buiten?

Wat zijn de beste elektrische vliegenmepper voor verschillende situaties?

Elektrische vliegenmeppers zijn een geweldige optie voor mensen die vliegen weg willen houden zonder het gebruik van chemicaliën.

Er zijn veel soorten elektrische vliegenmeppers op de markt. Ze variëren van de goedkoopste tot de duurste. Verschillende modellen hebben verschillende functies en toepassingen, dus het is belangrijk om te bepalen welk type het beste voor u is voordat u er een aanschaft.

De beste elektrische vliegenmepper is er een die ook bij uw behoeften en budget past.

Welk type vliegen wil je doden met je vliegenmepper?

Er zijn veel soorten vliegen, maar de meest voorkomende zijn huisvliegen en fruitvliegen. Ze dragen allebei ziekten die op mensen kunnen worden overgedragen.

De eerste stap bij het doden van een vlieg is om hem te identificeren. Dit doe je door te zoeken naar de insectenvleugels die van een afstand zichtbaar zijn.

Wat is de beste elektrische vliegenmepper voor een huishouden met kinderen?

De elektrische vliegenmepper is iets dat elk huishouden zou moeten hebben. Niet iedereen weet echter hoe hij de beste moet kiezen. In dit artikel bespreken we de verschillende eigenschappen van een elektrische vliegenmepper en helpen we je bij het maken van een keuze.

Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische vliegenmepper, is hoeveel vliegen u in één klap moet doden. Een goede vuistregel is om een model te kopen dat minimaal 100 vliegen per minuut doodt. Zo blijft je huis vrij van vliegen en heb je er geen omkijken meer naar.

Een goede manier om de prestaties van een nieuwe vliegenmepper te testen, is door hem in een kleine kamer met slechts een of twee ramen te gebruiken en te kijken of hij alle vliegen in die kamer kan doden voordat je naar grotere kamers gaat.

Is er kwaliteitsverschil tussen de beste elektrische vliegenmeppers?

Elektrische vliegenmeppers zijn een zeer betaalbaar huishoudelijk artikel dat vaak in elk huis te vinden is. Ze zijn meestal gemaakt van plastic of metaal en hebben soms een rubberen kop om de mepper aan de muur te laten plakken.

Deze specifieke vraag is moeilijk te beantwoorden omdat er geen standaard is voor wat een goede elektrische vliegenmepper maakt. De enige manier om daar achter te komen is door een experiment uit te voeren en de resultaten te vergelijken met de mening van anderen.

In dit artikel wordt besproken of er een kwaliteitsverschil is tussen de beste elektrische vliegenmeppers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Wat zijn de beste elektrische vliegenmeppers voor buiten?

Vliegenmeppers zijn onmisbaar in elk huishouden. Ze kunnen helpen bij het verwijderen van vervelende vliegen en andere insecten.

Als u op zoek bent naar de beste elektrische vliegenmepper voor buiten, dan wilt u er een die duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk is. We hebben het werk voor je gedaan en deze lijst samengesteld met vijf best beoordeelde elektrische vliegenmeppers die perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

Wat is de beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs?

De beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs is de Pest-Stop. Het is een product van hoge kwaliteit dat wordt geleverd met een garantie van 18 maanden en een levenslange vervangingsgarantie. Het heeft ook een krachtige motor die snelle en effectieve resultaten garandeert.

De vliegenmepper van Pest-Stop is de beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs. Het product wordt geleverd met een garantie van 18 maanden, een levenslange vervangingsgarantie en een krachtige motor die snelle resultaten garandeert.