Beste elektrische vliegenmepper van 2023 (TOP15)

De 15 beste elektrische vliegenmepper beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

HG elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger elektrische verdelger, Wit, 1 stuk

 • Geen plat geslagen insecten
 • Inclusief batterijen
 • Product van zeer hoge kwaliteit
Bestseller Nr. 2

CONOPU Elektrische Vliegenmepper, 4000V, USB Vliegenmepper met 1200mAh Oplaadbare Batterij, LED-licht, Verwijderbare Zaklamp, 3-laags Beschermend Net, Fly Zapper, voor binnen en buiten, Zwart

 • 【Zeer Effectief】 Elektrische vliegenmepper met krachtige 4000V en een hoogwaardigheidsnet kan kleine insecten direct doden zodra ze het elektriciteitsnet aanraken. Houd muggen tijdens de zomer op afstand. Als het insect te groot is, zorg ervoor dat de vliegenmepper voldoende kracht heeft en schok het insect meerdere keren.
 • 【Hoge Veiligheid】 Elektrische vliegenmepper met een 3-laags netontwerp voor veiligheid, waardoor uw hand altijd veilig blijft van het hoogspanningsnet. Ontworpen met een dubbele veiligheidsschakelaar om uw veiligheid te beschermen, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden tijdens het doden van muggen.
 • 【Oplaadbare 1200mAh Batterij】 Met een grote capaciteit van 1200mAh kunt u deze batterij snel en efficiënt opladen via elke USB-apparaat. Een volledig opgeladen batterij kan lange tijd worden gebruikt. U hoeft de batterij niet te vervangen!
 • 【Heldere LED-verlichting】Met de ingebouwde LED-verlichting kunt u muggen 's nachts of op donkere plaatsen gemakkelijk vinden, aantrekken, volgen en elimineren.
 • 【Afneembare Zaklamp en Draagbaar】Met een afneembare handgreep kunt u het gebruiken als een noodzaklamp. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen wanneer u op pad gaat. De elektrische vliegenmepper slaat twee vliegen in één klap voor binnen- en buitenactiviteiten.
UitverkoopBestseller Nr. 3

DANGZW Elektrische Vliegenmepper, 2 in 1 3000V USB Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper met Oplaadbasis, Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Bijen, Motten

 • Effectieve moskito-besturing: de uitgangsspanning van deze elektrische vliegenmepper bedraagt tot 3000 V. Zolang muggen, vliegen of andere vliegende insecten het rooster aanraken, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. In vergelijking met muggenspoelen is het anti-muggeneffect sterker en effectiever.
 • Veilig: de bovenste en onderste laag van de vliegenmepper elektrisch zijn veiligheidsnetten die niet alleen de vliegentrapper beschermen tegen beschadigingen, maar ook elektrische schokken tijdens het gebruik voorkomen. In het midden bevindt zich een versleuteld netoppervlak, zodat muggen niet met hun vleugels kunnen ontsnappen. Na het uitschakelen kan de reststroom in het netwerk binnen 2 seconden worden verwijderd.
 • USB-opladen en groot mesoppervlak: deze elektrische vliegenmepper is uitgerust met een ingebouwde 1200 mAh-batterij en een laadstation, een stekker en een lading. Het kan na volledig opladen lange tijd ononderbroken worden gebruikt. Het roosteroppervlak bedraagt 22 x 16 cm, en de drie roosterlagen zijn verplaatst en gesneden, zodat muggen na het aanraken van het roostergebied nergens kunnen ontsnappen.
 • Intelligente moskito-killer: ingebouwd uv-ledlicht, schakel de aan/uit-schakelaar van de elektrische muggenklep in positie ON2 en zet hem vervolgens in het laadstation om als elektrische insectenverdelger te fungeren. Zodra muggen en andere vliegende insecten door het paars licht worden aangetrokken en de elektrische vliegenmepper aanraken, wordt ze onmiddellijk gedood.
 • Licht en handig: Onze elektrische vliegenmepper bestaat uit milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat valbestendig en draagbaar is, licht is en goed in de hand aanvoelt. Het is absoluut ideaal voor thuis, reizen, vissen, kamperen of grillen. Als je problemen hebt met onze elektrische vliegenmepper, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 4

Mosiller Elektrische vliegenmepper, 2-in-1 elektrische vliegenmepper en 4000 V insectenverdelger met laadstation, draagbare muggenmepper en uv-lamp met veilig net voor binnen (grijs)

 • Veilige 4000 V vliegenmepper: als muggen, vliegen of andere vliegende insecten het elektrische net aanraken, kan ons krachtige 4000 V hoogspanningsnet ze onmiddellijk doden. Bovendien ontwerpen wij ook het net van 3 veilige lagen om het hoogspanningsnet te scheiden en dergelijke onbedoelde elektrische schokken te bestrijden.
 • Intelligente muggenverdelger: deze elektrische vliegenmepper is ingebouwd in het 6 uv-ledlicht en straalt een paarse golflengte van 360-400 nm uit om muggen aan te trekken. Haal hem gewoon uit de basis en schakel hem in. Volgens de muggen-fototaxis-gewoonten kan het muggen effectief aantrekken en alle muggen doden die je storen.
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur: in tegenstelling tot andere gewone muggenmepper gebruiken we een ingebouwde 1800 mAh-lithiumbatterij, die na één volledige lading een lange levensduur van continu gebruik ondersteunt. Het USB-laadstation kan comfortabel en snel efficiënt worden opgeladen.
 • Draagbare en dubbele schakelaarbescherming: door het ergonomische design is onze elektrische vliegenmepper licht en biedt comfort. Naast het veiligheidsnet met 3 lagen voegen we de dubbele schakelaar toe om te voorkomen dat kinderen per ongeluk werken. Geschikt voor keuken, slaapkamer, terras, outdoor en camping.
 • Multifunctioneel en veel gebruikt: door het nieuwste muggenklapontwerp kun je deze muggenmepper gebruiken om alle vliegende soorten kevers, muggen en vliegen te doden. Bovendien steek je hem ook als insectenverdelgende lamp in de oplaadbare basis.
Bestseller Nr. 5

ZOVHYYA Elektrische Muggenverjager Opvouwbaar 4000 V Oplaadbare Muggenval Draagbare Muggenverjager 5-Laags Veiligheidsnet met Bodem en Muurbeugel Voor Binnen en Buiten Gebruik

 • Draagbare en opvouwbare muggenmepper: de draagbare muggenkiller ZOVHYYA kan met de hand worden gebruikt tot 90 graden worden opgevouwen en op tafel worden gezet of 180 graden worden opgevouwen en aan de muur worden gehangen. De elektrische vliegenmepper kan in de tas worden opgevouwen, ruimtebesparend, zeer draagbaar, geschikt voor huis, tuin, reizen, camping enz.
 • Muggenloklamp: de oplaadbare muggendodingslamp wordt geleverd met een 4000 V zeer dicht elektriciteitsnet dat muggen snel kan doden. Schakel de aan/uit-schakelaar in, klik op de knop en er verschijnt een paars capture-licht dat muggen kan aantrekken en ze een dodelijke klap kan geven.
 • Veiligheidsnetdesign: de ZOVHYYA Mosquito Swatter heeft 5 lagen en 3 netten, waarvan 3 lagen rasters, en de bovenste en onderste lagen zijn stroomloze beschermingsnetten, die kunnen voorkomen dat het menselijk lichaam door elektriciteit wordt beschadigd. De middelste laag is een versleuteld rooster, waarin de stroom zich bevindt, die vliegende insecten kan doden.
 • Elektrische muggenkiller: de elektrische muggenkiller beschikt over een oplaadbare accu met grote capaciteit van 1500 mAh. Laad hem 2-4 uur voor het eerste gebruik op, wat een lange batterijduur biedt als je uitgaat. Gebruik een 5 V spanningslader of een 5 V type C-poort, bijv. een computer of een mobiele voeding om dit product op te laden.
 • Veilig gebruik: onze draagbare elektrische vliegenmepper beschikt over meerdere beschermingsfuncties, beschermingsfuncties tegen overbelasting, overontlading, overstroom en kortsluiting en herkent de laadspanning nauwkeurig om de laadveiligheid te garanderen.
Bestseller Nr. 6

Elektrische vliegenmepper Elektrische vliegenvanger Elektrische insectenverdelger Muggenmepper (1 Stuk)

 • 🦟 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠 𝗠𝗘𝗘𝗥, 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠, 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗘𝗠 - Met de "Fly Zapper" elektrische vliegenmepper kunt u eindelijk rust creëren en uw zenuwen ontzien. De stroom loopt door het hoofd van de knuppel met een druk op de knop.
 • 🌏 𝗞𝗔𝗡 𝗔𝗟𝗧𝗜𝗝𝗗 𝗘𝗡 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗔𝗟 𝗚𝗘𝗕𝗥𝗨𝗜𝗞𝗧 𝗪𝗢𝗥𝗗𝗘𝗡 - Of u nu kampeert, barbecuet, picknickt, of op het terras thuis of in de tuin zit. U hoeft nooit meer last te hebben van vliegen en insecten, of uw eten te delen.
 • 💤 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗦𝗟𝗔𝗣𝗘𝗟𝗢𝗭𝗘 𝗡𝗔𝗖𝗛𝗧𝗘𝗡 𝗠𝗘𝗘𝗥 - Uiterlijk bij het vallen van de schemering worden muggen, knutten en muggen bijzonder actief en kunnen ze het soms moeilijk maken om in slaap te vallen. Met dit insectenwerend middel kunt u er nu een eind aan maken. En ook met de vervelende vliegen en wespen.
 • ❗ 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗜𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗚𝗘𝗚𝗘𝗩𝗘𝗡𝗦 𝗘𝗡 𝗡𝗢𝗧𝗔 - U ontvangt de fly zapper & insect killer met een afmeting van 44,5 x 16 cm. Opmerking: Raak het metalen rooster in de elektrische vliegenvanger niet aan. Dit zal hoogspanning veroorzaken wanneer de knop wordt ingedrukt. 2 x AA batterijen zijn nodig voor de werking.
 • 💯 𝗠𝗘𝗧 ★𝟭𝟬𝟬% 𝗧𝗘𝗩𝗥𝗘𝗗𝗘𝗡𝗛𝗘𝗜𝗗𝗦𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗧𝗜𝗘★ - Test nu vrijblijvend 30 dagen en probeer de topkwaliteit van de Duitse leverancier. U zult gegarandeerd overtuigd zijn! Zo niet, stuur de elektrische muggenmepper dan terug en u krijgt uw geld onmiddellijk terug. Zonder mitsen en maren!
Bestseller Nr. 7

REKALRO Elektrische Vliegenmepper, 2 in 1 3000V USB Oplaadbare Elektrische Muggenmepper met Oplaadbasis, Elektrische Vliegenvanger Insectendoder voor Muggen, Vliegen, Motten

 • 🪰【Efficiënte muggenverdelging】 Deze elektrische vliegenmepper kan een sterke spanning van 3000V afgeven, en wanneer muggen of andere vliegende insecten in contact komen met het elektriciteitsnet, worden ze onmiddellijk vernietigd, dat garanderen we. Vergeleken met traditionele muggenspoelen doodt het muggen beter en heeft het geen penetrante geur.
 • 🪰【Intelligent Mosquito Killer】De vliegenmepper heeft een ingebouwde LED-lichtkraal die gebruikt kan worden als muggenlampje. Het straalt 365nm violet muggen aantrekkend licht uit om muggen en andere vliegende insecten aan te trekken, te benaderen en te doden. Het zwakke licht beïnvloedt je slaap niet, zelfs niet als je de muggenlamp aanzet wanneer je in slaap valt. Integendeel, het helpt je weg te blijven van de overlast van muggen.
 • 🪰【Drie-laags beschermend net】Het voedingsnet van de elektrische vliegenmepper wordt beschermd door twee voorste en achterste beschermingsnetten, die niet alleen het middelste net tegen beschadiging kunnen beschermen, maar ook de veiligheid van de gebruikers kunnen garanderen. Het offset-ontwerp van het net voorkomt dat muggen ontsnappen nadat ze zijn binnengedrongen en onmiddellijk worden vernietigd.
 • 🪰【Oplaadbare batterij】Ingebouwde 1200 mAh batterij, lange gebruikstijd. Het is ook uitgerust met een oplaadbasis en USB-oplaadkabel om de elektrische muggenmepper snel op te laden. Het is geen probleem om de basis aan te sluiten en de insectendoderlamp de hele nacht aan te zetten.
 • 🪰【Draagbaar en Lichtgewicht】Onze elektrische vliegenmepper is gemaakt van ABS-materiaal, dat licht is en goed aanvoelt. Het eersteklas anti-muggeneffect zorgt ervoor dat u en uw gezin een rustige nacht hebben. Als je vragen hebt over de elektrische vliegenmepper, kun je altijd contact met ons opnemen. We zorgen er binnen 24 uur voor en bieden je 100% tevredenstellende service.
Bestseller Nr. 8

Night Cat Elektrische mug Fly Bugs Swatter Zapper Bat Racket Plagen Insectenbestrijding Killer Repellent USB Oplaadbare LED-verlichting Dubbellaags Mesh-bescherming

 • ⚡ 【Zeer Efficiënt en Veel Gebruikt】 ⚡ Eenmaal aangeraakt, kan de 3000 V uitgangsspanning van deze vliegenmoordenaar vliegen en insecten gemakkelijk doden. deze vliegenmepper kan op grote schaal worden gebruikt voor verschillende soorten binnen- en buitenactiviteiten, zoals tuinieren, stranden, kamperen, barbecueën
 • ⚡ 【USB Li-batterij Opladen】 ⚡ De ingebouwde Li-batterij met een capaciteit van 1200 mAh in deze mugmoordenaar ondersteunt langdurig continu gebruik na volledig opladen. Opladen via USB zorgt ervoor dat dit vliegenracket gemakkelijk in 2 uur kan worden opgeladen met adapter of powerbank, veel sneller dan andere
 • ⚡ 【Makkelijk te Nemen en op te Slaan】 ⚡Het vouwhandvat ontwerp van deze Fly Killer-racket Maak het gemakkelijk om te nemen of op te slaan omdat het erg klein is wanneer deze is gevouwen
 • ⚡ 【Uitstekende Kwaliteit】 ⚡Brand Nieuwe ABS-materialen maken deze bug vleermuis helder en ziet er glanzend uit. Het stevige frame maakt het niet gemakkelijk ineenstorten en biedt dus lange tijd diensten
 • ⚡ 【Garantie】 ⚡Any probleem gebeurt, neem dan contact op met ons vuist voor tevreden oplossing
Bestseller Nr. 9

CONOPU Elektrische vliegenmepper, 4000 V elektrische insectenverdelger, USB-vliegenvanger, LED-lamp, afneembare zaklamp, oplaadbaar, dubbellaagse gaasbescherming, voor huis, tuin

 • [4000V effectief] - Met een krachtige 4000V en een hoge nettodichtheid kan de elektrische vliegenmepper insecten vangen zodra insecten en kevers in contact komen met het net. Als het insect te groot is, schok het insect dan meerdere keren en zorg ervoor dat de elektrische vliegenmepper voldoende energie heeft
 • [Veilig voor jou] Met een 3-laags elektrisch vliegenmeppernet kan het je handen of huisdieren beschermen tegen het hoogspanningsnet. Ontworpen met een dubbele veiligheidsschakelaar, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden (het lampje is rood) wanneer u muggen elimineert
 • [Oplaadbaar via USB] Met een grote capaciteit van 1200 mAh kun je hem op elk USB-apparaat (computer, powerbank) aansluiten om hem efficiënt op te laden. Je kunt hem overal opladen en je hoeft de batterij niet te vervangen.
 • [LED-lichtontwerp] Ingebouwd LED-licht dat helder schijnt, zodat u's nachts of op donkere plaatsen muggen kunt opsporen en elimineren.
 • [Afneembare en draagbare zaklamp] De afneembare handgreep kan worden verwijderd voor eenvoudige opslag. De afneembare LED-zaklamp is ook een geweldig idee om te gebruiken voor noodgevallen, veiligheids- en andere activiteiten. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen als je op pad gaat.
UitverkoopBestseller Nr. 10

CONOPU Elektrische Vliegenmepper, 4000V Vliegenverdelger, USB Oplaadbare Basis, 1200mAh Oplaadbare Fly Zapper, LED, Dubbele Bescherming, Effectief tegen Muggen, voor Binnen en Buiten, Blauw

 • 【Krachtige uitvoer van 4000 volt】 Deze elektronische vliegenmepper is ontworpen met een krachtige uitvoer van 4000 volt die vliegen en wespen gemakkelijk kan uitschakelen met een simpele tik. Het elektrische gaas zorgt ervoor dat insecten direct worden geëlimineerd bij contact.
 • 【Veiligheid voorop】 Maakt u zich zorgen dat uw kinderen per ongeluk het gaas aanraken? Vrees niet, onze insectendoder is ontworpen met een 3-laags gaas en een dubbele veiligheidsschakelaar om de handen veilig te houden van het hoogspanningsraster. Gemaakt van ABS-kunststof, dus volledig veilig in gebruik.
 • 【Handige USB-oplaadfunctie】 Laad het op met een powerbank, computer, stopcontact of elk ander USB-apparaat, zodat u het kunt meenemen tijdens het kamperen of picknicken zonder u zorgen te hoeven maken over de batterijduur.
 • 【Lange batterijduur】 Onze muggenmepper is voorzien van een ingebouwde 1200 mAh-batterij die langdurig kan worden gebruikt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen of een lege batterij, wat u geld bespaart op batterijvervangingen.
 • 【Oplaadstation zonder bedrading】 De insectendoder is uitgerust met draadloze oplaadtechnologie, waardoor u deze eenvoudig kunt opladen door hem eenvoudig op het basisstation te plaatsen. Zeg vaarwel tegen vervelende oplaadstappen en ga direct aan de slag.
Bestseller Nr. 11

CONOPU Elektrische Vliegenmepper, 4000 V Vliegenzapper, Draadloos Oplaadstation via USB, Oplaadbaar, LED-licht, Dubbele Beschermingslaag, Effectief Tegen Muggen, Blauw

 • 【Krachtige uitvoer】 De elektronische vliegenmepper is ontworpen met een krachtige uitvoer van 4000V die ervoor zorgt dat insecten worden geëlimineerd bij contact. Druk op de knop en verwijder de vliegen eenvoudig.
 • 【Veiligheidsvoorzieningen】 Onze vliegenmepper is ontworpen met een 3-laags gaas om de handen te beschermen tegen het hoogspanningsrooster. Naast het veiligheidsnet hebben we ook dubbele schakelaars toegevoegd om te voorkomen dat kinderen het per ongeluk bedienen. Gemaakt van ABS-plastic, is het volkomen veilig in gebruik.
 • 【USB-opladen】 Het elimineert de noodzaak van wegwerpbatterijen die afval verminderen en geld besparen op de langetermijnkosten van vervangende batterijen. Het gemak van USB-opladen maakt ook eenvoudig opladen onderweg mogelijk, omdat de vliegenmepper kan worden opgeladen met behulp van een powerbank of laptop.
 • 【1200mAh batterij】 Onze muggenmepper is ontworpen met een ingebouwde 1200mAh-batterij die langdurig kan worden gebruikt en geen constante vervanging zoals wegwerpbatterijen vereist. Dit biedt ons een handiger optie.
 • 【Draadloze oplaadbasis】 Plaats gewoon de insectendoder op de basis om op te laden en je bent klaar om te gaan! Het bespaart niet alleen ruimte, maar voorkomt ook dat kinderen er per ongeluk aanraken.
Bestseller Nr. 12

CONOPU Elektrisch muggenracket, 4000V elektrische mug, draadloos oplaadstation via USB, oplaadbare batterij, LED-licht, 3-laags gaasbescherming, muggenspray, wit

 • 【Krachtige uitgang】Het elektrische muggenracket is ontworpen met een krachtige 4000V-uitgang die de eliminatie van insecten bij contact garandeert. Druk op de knop en verwijder eenvoudig vliegen.
 • 【Veiligheidsvoorzieningen】Ons muggenracket is ontworpen met een 3-laags gaas om je handen te beschermen tegen de hoogspanningsgrill. Naast het vangnet hebben we ook dubbele schakelaars toegevoegd om te voorkomen dat kinderen het per ongeluk bedienen. Gemaakt van ABS-plastic, het is volkomen veilig om te gebruiken.
 • 【Opladen via USB】Elimineert de noodzaak van wegwerpbatterijen die afval verminderen en geld besparen op de kosten van vervangende batterijen op lange termijn. Het gemak van opladen via USB maakt het ook mogelijk om onderweg gemakkelijk op te laden, aangezien de muggenspray kan worden opgeladen met een powerbank of laptop.
 • 【1200 mAh-batterij】Ons elektrische muggenracket is ontworpen met een ingebouwde 1200 mAh-batterij die langdurig kan worden gebruikt en niet constant hoeft te worden vervangen, zoals wegwerpbatterijen. Dit geeft ons een meer betaalbare optie.
 • 【Draadloos oplaadstation】Plaats het elektrische muggenracket gewoon op de basis om op te laden en je bent klaar om te gaan! Het kan niet alleen ruimte besparen, maar ook voorkomen dat kinderen elkaar per ongeluk aanraken.
Bestseller Nr. 13

mafiti Vliegenmepper, elektrisch, met verwisselbare batterijen, doodt insecten, vrij van giftige stoffen en geurtjes, ideaal voor binnen en buiten (geel-zwart)

 • Veilig design: de spanning bedraagt 2200 V, je hoeft niet bang te zijn, hij is veilig en kan muggen, vliegen en kevers effectief doden. De drie lagen beschermen tegen elektrische schokken en twee buitenste beschermlagen bedekken de binnenste ABS-isolatie. Hij is veilig voor jou en je gezin. Veilig en goed.
 • Binnen- en buitenbediening: bestrijd fruitvliegen in de keuken met onze elektrische muggenmepper. Gebruik hem bij een barbecue met je gezin en neem hem mee tijdens je vis- of campinguitstapje. Het gezoem in de nacht zal geen probleem meer zijn. Om te activeren gewoon op de knop op het handvat drukken en ingedrukt houden.
 • Milieuvriendelijk: voor deze elektrische muggenmepper zijn geen pesticiden of andere chemicaliën nodig en er is geen risico voor jou en het milieu. Hij is smaakneutraal, licht en kan bijna overal worden gebruikt. Als de mug wordt geraak tis, is een lichte vonk te horen.
 • Handig design: afmetingen l x b x h: 33 x 21 x 2,5 cm. Bij het zwaaien of bewaren is geen extra ruimte nodig. Draagbaar.
Bestseller Nr. 14

Mosiller 2-in-1 elektrische vliegenmepper en 4000 V insectenverdelger met laadstation, verpakking van 2 insectenvliegenmepper van 1800 mAh, muggenmepper en uv-lamp met veilig net voor binnen (grijs)

 • 4000 V veiligheidsmuggenmoordenaar: als muggen, vliegen of andere vliegende insecten het elektrische net aanraken, kan ons krachtige 4000 V hoogspanningsnet je onmiddellijk doden. Bovendien ontwerpen wij ook het net van 3 veilige lagen om het hoogspanningsnet te scheiden en dergelijke onbedoelde elektrische schokken te bestrijden.
 • Intelligente muggenverdelger: deze elektrische vliegenmepper is ingebouwd in het 6 uv-ledlicht en straalt een paarse golflengte van 360-400 nm uit om muggen aan te trekken. Plaats het gewoon op de basis en schakel hem in. Volgens de muggenfototaxisgewoonten kan het muggen effectief aantrekken en alle muggen doden die je storen
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur: in tegenstelling tot andere gewone muggenmepper gebruiken we een ingebouwde 1800 mAh-lithiumbatterij, die na één volledige lading een lange levensduur van continu gebruik ondersteunt. Het USB-laadstation kan comfortabel en snel efficiënt worden opgeladen.
 • Draagbare en dubbele schakelaarbescherming: door het ergonomische design is onze elektrische vliegenmepper licht en biedt comfort. Naast het 3-laags veiligheidsnet voegen we de dubbele schakelaar toe om te voorkomen dat kinderen per ongeluk werken. Geschikt voor keuken, slaapkamer, terras, outdoor en camping.
 • Multifunctioneel en veel gebruikt: door het nieuwste muggenklapontwerp kun je deze muggenmepper gebruiken om alle vliegende soorten kevers, muggen en vliegen te doden. Bovendien steek je hem ook als insectenverdelgende lamp in de oplaadbare basis. Als je problemen hebt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.
Bestseller Nr. 15

Insekten Schröter 7901 Elektrische vliegenmepper

 • Zonder chemische geurstoffen en zonder chemische gifstoffen.
 • Hoogwaardige functionele elektrische vliegenmepper
 • Eenvoudig te bedienen, veilig, effectief en betrouwbaar.
 • Vliegenmepper incl. draagtas.

De elektrische vliegenmepper is een belangrijk hulpmiddel in de keuken. Het is een zeer veelzijdig en effectief wapen om te gebruiken tegen vliegende insecten. Er zijn verschillende soorten elektrische vliegenmeppers op de markt verkrijgbaar en het kan moeilijk zijn om de beste voor u te kiezen.

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een nieuwe koopt. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met grootte en gewicht, omdat ze van invloed zijn op hoe gemakkelijk het voor u zal zijn om ze in verschillende situaties te gebruiken. U moet ook bedenken waar u uw elektrische vliegenmepper het meest gaat gebruiken – binnen of buiten?

Wat zijn de beste elektrische vliegenmepper voor verschillende situaties?

Elektrische vliegenmeppers zijn een geweldige optie voor mensen die vliegen weg willen houden zonder het gebruik van chemicaliën.

Er zijn veel soorten elektrische vliegenmeppers op de markt. Ze variëren van de goedkoopste tot de duurste. Verschillende modellen hebben verschillende functies en toepassingen, dus het is belangrijk om te bepalen welk type het beste voor u is voordat u er een aanschaft.

De beste elektrische vliegenmepper is er een die ook bij uw behoeften en budget past.

Welk type vliegen wil je doden met je vliegenmepper?

Er zijn veel soorten vliegen, maar de meest voorkomende zijn huisvliegen en fruitvliegen. Ze dragen allebei ziekten die op mensen kunnen worden overgedragen.

De eerste stap bij het doden van een vlieg is om hem te identificeren. Dit doe je door te zoeken naar de insectenvleugels die van een afstand zichtbaar zijn.

Wat is de beste elektrische vliegenmepper voor een huishouden met kinderen?

De elektrische vliegenmepper is iets dat elk huishouden zou moeten hebben. Niet iedereen weet echter hoe hij de beste moet kiezen. In dit artikel bespreken we de verschillende eigenschappen van een elektrische vliegenmepper en helpen we je bij het maken van een keuze.

Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische vliegenmepper, is hoeveel vliegen u in één klap moet doden. Een goede vuistregel is om een model te kopen dat minimaal 100 vliegen per minuut doodt. Zo blijft je huis vrij van vliegen en heb je er geen omkijken meer naar.

Een goede manier om de prestaties van een nieuwe vliegenmepper te testen, is door hem in een kleine kamer met slechts een of twee ramen te gebruiken en te kijken of hij alle vliegen in die kamer kan doden voordat je naar grotere kamers gaat.

Is er kwaliteitsverschil tussen de beste elektrische vliegenmeppers?

Elektrische vliegenmeppers zijn een zeer betaalbaar huishoudelijk artikel dat vaak in elk huis te vinden is. Ze zijn meestal gemaakt van plastic of metaal en hebben soms een rubberen kop om de mepper aan de muur te laten plakken.

Deze specifieke vraag is moeilijk te beantwoorden omdat er geen standaard is voor wat een goede elektrische vliegenmepper maakt. De enige manier om daar achter te komen is door een experiment uit te voeren en de resultaten te vergelijken met de mening van anderen.

In dit artikel wordt besproken of er een kwaliteitsverschil is tussen de beste elektrische vliegenmeppers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Wat zijn de beste elektrische vliegenmeppers voor buiten?

Vliegenmeppers zijn onmisbaar in elk huishouden. Ze kunnen helpen bij het verwijderen van vervelende vliegen en andere insecten.

Als u op zoek bent naar de beste elektrische vliegenmepper voor buiten, dan wilt u er een die duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk is. We hebben het werk voor je gedaan en deze lijst samengesteld met vijf best beoordeelde elektrische vliegenmeppers die perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

Wat is de beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs?

De beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs is de Pest-Stop. Het is een product van hoge kwaliteit dat wordt geleverd met een garantie van 18 maanden en een levenslange vervangingsgarantie. Het heeft ook een krachtige motor die snelle en effectieve resultaten garandeert.

De vliegenmepper van Pest-Stop is de beste elektrische vliegenmepper qua duurzaamheid en prijs. Het product wordt geleverd met een garantie van 18 maanden, een levenslange vervangingsgarantie en een krachtige motor die snelle resultaten garandeert.