Beste elektrische verwarming van 2022 (TOP15)

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan moeilijk zijn, vooral als u niet zeker bent van uw behoeften. Daarom hebben we deze gids gemaakt om u te helpen de perfecte verwarming voor uw huis te vinden. We zullen alle verschillende soorten kachels, hun voor- en nadelen bespreken, evenals een koopgids om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De 15 beste elektrische verwarming beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
OMISOON Elektrische Kachel, 2000 W, ECO, PTC Keramische Ventilatorkachel, Energiebesparend, stil met 24-uurs timer, 90 ° oscillatie, oververhittingsbeveiliging, 3 verwarming modi
 • 🔥 Snel opwarmen en het hele jaar door gebruik🔥 Het krachtige PTC-keramische verwarmingselement en het maximale uitgangsvermogen van 2000 W maken een snelle verwarming van de kachel in 2 seconden mogelijk. 3 modi (lage hitte (900 W), hoge hitte (2000 W) en natuurlijke windmodus) zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door
 • ♻️ Instelbare thermostaat voor energiebesparing. Je kunt een constante temperatuur instellen tussen 17 tot 37 °C. Om de door jou ingestelde temperatuur te behouden, schakelt de kachel automatisch aan of uit afhankelijk van de kamertemperatuur
 • 24-uurs timer en afstandsbediening. De kleine kachel kan met een timer van 0-24 uur worden ingesteld. Als de tijd is verstreken, schakelt de kachel automatisch uit en zorgt zo voor een warme en veilige woonomgeving. Met het led-scherm, de bovenste aanraakknop en de afstandsbediening is het eenvoudig om het apparaat zitten of liggen te bedienen
 • 90 graden maximale oscillatie en instelbaar rooster】 Met 35 tot 40 graden verstelbare jaloezieën (omhoog/beneden) en 90 graden oscillatie (links en rechts) kun je de windrichting gemakkelijk controleren. Het kan warmte in een breed bereik overdragen
 • Meerdere veiligheidsbescherming: met kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, PTC-keramische technologie en hoogwaardig vlamvertragend materiaal is de radiator duurzaam en veilig. Kinderen moeten bij het gebruik van de kachel door de ouders worden begeleid
UitverkoopBestseller Nr. 2
KESSER® glazen convector, verwarming, elektrische radiator, app, wifi-functie, incl. afstandsbediening, staande of muurverwarming, touchscreen, LCD-display, timer, 2500 Watt, zwart
 • Krachtig: met een vermogen tot 2500 watt kan onze convector gemakkelijk grote ruimtes verwarmen. Daarbij kan het stroomverbruik door het selecteren van de ECO-modus of door het instellen van de timer tot een minimum worden verlaagd. Dankzij het enorme en efficiënte vermogen kun je de radiator naar wens instellen tussen de 5°C en 40°C. Het staal en het tot meer dan 600°C verhitte glas bieden weerstand tegen mechanische en thermische spanningen.
 • App-functie: opstaan, de muurverwarming opendraaien en lang wachten op de warmte? Dit is niet meer nodig met onze geïntegreerde Tuya Smart-app. Bedien je bijverwarming comfortabel via de reeds beschikbare Tuya Smart-app. Hiermee kun je de temperatuur of de timer wijzigen of de warmtestraler in- of uitschakelen. Een alternatief biedt de door ons meegeleverde afstandsbediening, waarmee je deze instellingen ook kunt uitvoeren.
 • Montage op de muur is mogelijk: als je een voorkeur hebt voor een montage op een vaste plek, kan dat heel gemakkelijk en snel dankzij het meegeleverde montagemateriaal en de geïntegreerde beugel. Er worden ook pootjes met wieltjes meegeleverd, die je aan de verwarming kunt bevestigen. Dit maakt flexibel gebruik op wisselende plaatsen mogelijk. Omdat de verwarming een geringe diepte heeft, is deze glazen verwarming perfect voor kleine ruimtes. Dankzij de spatwaterbescherming zijn badkamers een zeer populaire plek om ze te plaatsen.
 • Multifunctioneel: beschikt over 2 warmtestanden, waarbij je kunt kiezen tussen 1000 of 2500 watt, een tijdschakelaar met een uitschakelfunctie tussen de 1 en 24 uur en een lcd-display met achtergrondverlichting. Zijn deze argumenten nog onvoldoende om je te overtuigen? Dan overtuigen we je met de besturing van de verwarming via de smart-app of de afstandsbediening, waardoor de warmteregeling flexibel en individueel kan worden geregeld. Voor welke gelegenheid dan ook: met de Kesser glasverwarming ben je voor elke situatie ideaal uitgerust.
 • Veelzijdig te gebruiken: zorgt voor voldoende en gelijkmatige warmte: of het nu bij jou thuis of op het werk is. Geniet van het beste comfort zonder beperkingen en van een modern design. De krachtige en praktische radiator van KESSER voor op de wand en vloer is ideaal voor het ongecompliceerd en slim creëren van een behaaglijke sfeer in je privéruimte, maar ook in gemeenschappelijke ruimtes waar je klanten, gasten en medewerkers zich bevinden.
UitverkoopBestseller Nr. 3
KESSER® Convector Premium, 3 krachtige warmtestanden incl. Afstandsbediening, geïntegreerde thermostaat, elektrische verwarming, lcd-display, timer, mobiele verwarming, energiebesparend, oververhittingsbeveiliging, wit
 • Energiebesparend: onze elektrische radiator is naast een voordelige aankoop, onderhoudsvrij en biedt een flexibele verwarmingsmogelijkheid. Vooral voor ruimtes die minder worden gebruikt, is de elektrische verwarming uitstekend geschikt. Populaire toepassingen van de ventilatorkachel zijn feestzalen, tuinhuisjes, maar ook in je woning op koude winterdagen is onze staande verwarming een trouwe metgezel. Zo worden defecte verwarmingen zo snel mogelijk vervangen en worden verwarmingskosten aanzienlijk verminderd.
 • Krachtig: hoge energierekeningen laten ons alleen bij het zien bevriezen, daarom is het bijzonder belangrijk om energie te besparen zonder daarbij te moeten bevriezen. Dankzij drie krachtige warmtestanden (1000 W, 1300 W en 2300 W) verwarm je slechts zoveel als je het nodig hebt en kun je daardoor de ideale temperatuur in je huis regelen. Omdat ons verwarmingstoestel via eenvoudige huishoudelijke stopcontact wordt gebruikt, is de mobiele verwarming flexibel in het gebruik.
 • Gemakkelijke bediening dankzij de afstandsbediening: na een lange en koude werkdag wil je alleen maar je voeten omhoog leggen en de bank niet verlaten. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kan je de convectorverwarming ook gemakkelijk op afstand regelen en hoef je niet telkens op te staan voor wijzigingen aan het verwarmingspaneel. De afstandsbediening kan bovendien in een geïntegreerde houding worden opgeborgen.
 • Robuust en stevig: door de keuze uit twee kleurvariaties past het mobiele verwarmingstoestel zich perfect aan je huis aan. Met het grote lcd-display kun je als alternatief voor de afstandsbediening alle instellingen probleemloos invoeren. De ingebouwde poten zorgen voor een stabiele en robuuste stand. Voor het transport hebben wij gekozen voor een innovatieve en geïsoleerde draaggreep, daardoor kun je de elektrische verwarming probleemloos overal naartoe vervoeren.
 • Effectief verwarmen met geïntegreerde timer: ruimten tot 30 m² worden effectief in een mum van tijd tot een aangename temperatuur verwarmd. Door het hoge vermogen wordt een temperatuur van maximaal 37 °C bereikt, door de geïntegreerde ventilator wordt de warme lucht effectief in de ruimte verdeeld. Bovendien zorgt een geïntegreerde timer voor extra flexibiliteit en nauwkeurigere controle van het stroom- en energieverbruik.
Bestseller Nr. 4
Klarstein Thermaxx Heatstream - olieradiator elektrische verwarming, 2500 W vermogen, tot 50 m², temperatuurbereik: 5-35 ° C, 24-uurs timer voor aan / uit-functie, digitaal display, hyperheat, ECO-modus, wit
 • GEZELLIGE WARMTE: Brengt op koele dagen snel behaaglijke warmte: de Klarstein Thermaxx Heatstream is een compacte, gebruiksvriendelijke olieradiator voor behaaglijke temperaturen in elke kamer.
 • KRACHTIGE PRESTATIES: Met zijn krachtige verwarmingsvermogen wordt hij in zeer korte tijd opgewarmd en levert hij betrouwbare en gelijkmatige warmte in 3 verwarmingsniveaus en een economische ECO-modus in het temperatuurbereik van 5 tot 35 ° C.
 • LED-DISPLAY: De bediening van de Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator is zeer eenvoudig: het LED-display en de elektronische regeling houden altijd het overzicht en kunnen eenvoudig de gewenste temperaturen, verwarmingsmodus en de aan of uit timer instellen.
 • BETERE LUCHTCIRCULATIE: Het nieuwe Hyperheat-systeem met speciale luchtuitlaten in de twaalf verwarmingsribben zorgt niet alleen voor een extra groot verwarmingsoppervlak, maar ook dankzij de aanzienlijk betere luchtcirculatie voor een bijzonder snelle opwarming van de ruimtelucht.
 • TIMER: dankzij een 24-uurs-timer voor in- en uitschakelen kunt u comfortabel en ontspannen slapen terwijl de olieradiator nog in werking is: hij schakelt zichzelf betrouwbaar uit na de geselecteerde tijd.
Bestseller Nr. 5
MaxxHome - Elektrische convector verwarming met 3 warmtestanden - 2000 Watt elektrische verwarming verwarmt tot 55m² voor woonkamer, badkamer en slaapkamer - elektrische radiator verwarming - Wit
 • 🔥 VOOR DE IDEALE TEMPERATUUR - Afhankelijk van uw voorkeuren stelt u eenvoudig de gewenste temperatuur in met de traploze thermostaat. Kies uit 3 warmtestanden: 750, 1250 of 2000 watt.
 • 🔥 TRAPLOZE THERMOSTAT - Met de traploze thermostaat kunt u eenvoudig de gewenste kamertemperatuur instellen. Met de MaxxGarden elektrische verwarming bereikt u de gewenste temperaturen in recordtijd.
 • 🔥 KLEIN MAAR GOED - Dankzij zijn hoge prestaties kan de elektrische radiator kamers tot 55m² verwarmen en warm houden. Dankzij zijn compacte afmetingen past hij overal en staat hij ook niet in de weg.
 • 🔥 COMFORT EN STILTE - De mobiele radiator is ideaal in slaapkamers, kantoren of badkamers. Dankzij het grote verwarmingsrooster profiteert u van een brede verspreiding van warme lucht, zowel van voren als van boven.
 • 🔥 ONTDEK MEER PRODUCTEN VAN MaxxHome - Ontdek een breed scala aan kwaliteitsproducten. Bij MaxxHome zijn we zeer gemotiveerd om de lat hoog te leggen voor onze producten en zo constant de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren.
Bestseller Nr. 6
Gobesty Verwarmingsventilator 1200 W, mini-verwarming, energiebesparend, stil, elektrisch instelbaar, 2 warmtestanden, mobiele elektrische verwarming, ventilatorkachel klein, oververhittingsbeveiliging, temperatuurregeling
 • 1 seconde verwarming: de ventilatorkachel heeft het ontwerp van een zeer efficiënt convectieluchtkanaal, dat een snellere warmteafvoer mogelijk kan maken. Het maakt gebruik van geavanceerde keramische verwarmingselementen, PTC-verwarmingsplaten en aluminium platen, die in 1 snel tot 40 graden kunnen worden verwarmd. Ten tweede wordt de warmte gelijkmatig over de lucht in de ruimte overgebracht, warme handen op de tafel, warme voeten onder de tafel, zeer goed Geschikt voor kantoor, werkkamer, kinderkamer enz.
 • Veilig en 2 warmtestanden: geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, geschikt voor gebruik 's nachts. Aangenaam stil in gebruik, 2 warmtestanden (800 W/1200 W), thermostaat voor temperatuurregeling.
 • Vlamvertragend materiaal: hoewel de kleine mobiele verwarming klein is, bestaat het lichaam uit vlamvertragend PP-materiaal, en het toegevoegde vlamvertragend middel kan de tekenen van vlammen onderdrukken en je altijd strenge bescherming bieden.
 • Veiligheidsbescherming: de keramische ventilatorkachel beschikt over een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, een mechanische tuimelschakelaar en een controlelampje om ervoor te zorgen dat de mini-binnenverwarming in elke onveilige situatie direct wordt uitgeschakeld om ongelukken te voorkomen; zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, laat je goed gaan.
 • Gebruik: of het nu gaat om woon- of werkkamer, kinderkamer of hobbyruimte, de keramische kachels creëren op koude dagen met een druk op de knop een aangenaam voelende warmte zonder temperatuurschommelingen. Of als hulp bij sneller drogen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Elektrische verwarming 2000 W met ventilator OBK1 mobiele verwarming elektrische radiator convector elektrische verwarming 3 standen thermostaat wit
 • Design: L/B/H: 58 cm / 13 cm / 40 cm I Kabellengte: 1,5 m I Gewicht: 2500 g I Kleur: Wit I De elektrische verwarming met handgrepen is vrijstaand I Het uiterlijk kan licht afwijken I Gemakkelijk op te bergen in de zomermaanden I Met thermostaat, ventilator en oververhittingsbeveiliging
 • Mobiliteit: ventilator/ventilator – bij elk verwarmingsniveau inschakelbaar. Het elektrische verwarmingstoestel kan door de handgrepen en het lichte gewicht gemakkelijk worden vervoerd en in elke willekeurige ruimte worden gebracht om deze op te warmen. Of het nu gaat om woonkamer, slaapkamer, kelder, garage, werkplaats, kantoor, partytent of zelfs voor de camping.
 • Vermogen: de convectorkachel heeft een maximaal vermogen van 2000 watt en de kachel kan ruimtes tot 40 m² verwarmen. De vermogensniveaus kunnen worden ingesteld op 750 W, 1250 W of 2000 W. Door de thermostaat kan de temperatuur worden geregeld om bepaalde warmtestanden op de radiator in te stellen. De convectorverwarming is uitgerust met een ventilator, die de warmte nog efficiënter en sneller verspreidt
 • Veiligheid: de elektrische verwarming heeft een aan/uit-schakelaar. Een led-indicator geeft aan of het apparaat is ingeschakeld. De oververhittingsbeveiliging biedt veiligheid bij nachtelijk gebruik.
 • Energiebesparend: het stroomverbruik per uur op het hoogste niveau bedraagt 2 kW, dat komt overeen met € 60 cent (vanaf een stroomprijs van € 0,30/KWh)
Bestseller Nr. 8
Hillylolly Keramische ventilatorkachel, 500 watt, mini-ventilatorkachel, elektrische verwarming, wandmontage, verwarmingsventilator, energiebesparend, stil, voor badkamer, kamer, woonkamer, kelder
 • Energiezuinig: de keramische ventilatorkachel werkt op 500 W, het apparaat is voor 220 volt, laag energieverbruik, bespaart verwarmingskosten in de winter en houdt de ruimte bij koud weer warm.
 • Stil en geen geluid: de mini-keramische ventilatorkachel maakt gebruik van diagonale luchtstroomtechnologie, die windgeluiden in hoge temperatuurmodus effectief vermindert, is zeer stil en heeft een verwarmingsoppervlak van 32 vierkante meter.
 • Thermostatische bediening: als de kamertemperatuur de ingestelde temperatuur bereikt, schakelt de stopcontacten kachel automatisch over naar de slaapmodus om oververhitting te voorkomen. Het neemt het werk weer op als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur ligt, zodat je veilig kunt slapen.
 • Snelle verwarming: elektrische verwarming met energiebesparend gebruik van geavanceerde keramische elementen om snel op te warmen, wat hem ideaal maakt voor badkamer, kamer, kantoor, woonkamer en kelder.
 • Timerfunctie: de elektrische verwarmingstoestellen aan de muur hebben een timerfunctie met een duur van 1-12 uur, die veilig en energiezuinig is. Als je vragen hebt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 9
HIULLEN Keramische ventilatorkachel, 2000 W, energiebesparend, stil, draagbare elektrische verwarming, 2 modi voor kou en warmte, elektrische ventilatorkachel voor binnen, op kantoor, slaapkamer
 • ✅【2 verwarmingsmodi: onze keramische ventilatorkachel heeft 2 modusinstellingen van warm en koud, en elke modus heeft twee standen van 1000 W en 2000 W. De HULLEN keramische ventilatorkachel is niet alleen geschikt voor koude winters, maar ook voor warme zomers.
 • ✅【Intelligente thermostaat】: de ventilatorkachel heeft een intelligente thermostaatchip aan de binnenkant, die over een oververhittingsbeveiligingsfunctie beschikt. Als de temperatuur een bepaald niveau bereikt, schakelt hij automatisch uit om oververhitting te voorkomen en energie te besparen.
 • ✅【Energiezuinig】: deze keramische ventilatorkachel maakt gebruik van een hoogwaardig PTC-keramisch verwarmingselement, dat binnen 2 seconden snel kan opwarmen om een warm verwarmingseffect te bereiken. Tegelijkertijd wordt het stroomverbruik verminderd en hoogwaardige materialen kunnen voor een langere levensduur zorgen.
 • ✅【Netkabellengte: de ventilatorkachel wordt energiebesparend geleverd met een 1,2 m lange netsnoer, wat betekent dat je de kachel op je keukentafel of nachtkastje kunt plaatsen zonder dat de kabel in de weg zit of hem gewoon achter je bed kunt plaatsen of wegruimen. .
 • Veilig en stil: de behuizing van de keramische kachel bestaat uit milieuvriendelijk, vlamvertragend ABS-materiaal, dat bestand is tegen hoge temperaturen en veilig is. De keramische kachel werkt zeer geluidsarm en stoort de slaap niet, waardoor hij ideaal is voor kinderen, ouderen en personen met slapeloosheid.
Bestseller Nr. 10
Pro Breeze 2000 W Mini Keramische Ventilatorkachel - 3 Warmtestanden, Ventilatorstand, Ingebouwde Bescherming tegen Oververhitting en Kanteling, Elektrische Verwarming voor Thuis, Kantoor, Slaapkamer - Zwart
 • Keramische technologie: Deze keramische kachel is voorzien van geavanceerde keramische verwarmingselementen die zorgen voor een snellere en energiezuinigere verwarming dan gewone oliegevulde radiatoren. De elektrische kachel is perfect om je deze winter warm te houden.
 • 3 Vermogensstanden en een ventilatorstand: Biedt 2000 W (hoog), 1300 W en 900 W (laag) vermogensstanden, evenals een modus voor gebruik van alleen de ventilator. Verlaag je energierekening door deze kachel te gebruiken om individuele kamers te verwarmen in plaats van veel te betalen voor het verwarmen van je hele huis of kantoor.
 • Instelbare thermostaat: een gebruiksvriendelijke en volledig instelbare thermostaatregeling is in de miniverwarming ingebouwd om de temperatuur van de omgevingslucht te bewaken en een optimale verwarmingsefficiëntie te garanderen.
 • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen: De ingebouwde oververhittingsbeveiliging en een verbeterde anti-kantelfunctie zorgen ervoor dat de mini-verwarming voor binnenshuis onmiddellijk wordt uitgeschakeld in elke onveilige situatie, waardoor je volledige gemoedsrust hebt
 • Lichtgewicht en draagbaar: dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp kan de kleine kachel worden vervoerd naar waar je hem het meest nodig hebt, waardoor hij perfect kan worden gebruikt in huizen, garages, caravans en kantoren. AFMETINGEN: 12,3 cm x 16,4 cm x 23,1 cm.
UitverkoopBestseller Nr. 11
Elektrische ventilatorkachel, Keramische Kachel 950 W, elektrische verwarming Energiebesparend, stil met 7 uur timer, oververhitting en omvalbeveiliging, 3 modi
 • Snelle verwarming: de keramische ventilatorkachel is energiebesparend en gebruikt PTC-keramische verwarmingselementen, 2S-snelverwarming, produceert meer warmte dan conventionele verwarmingen en bespaart energie. Perfect voor jou en je familie en vrienden in de winter.
 • 3 modi voor een eenvoudige bediening: elektrische verwarming biedt twee verwarmingsmodi en een koude luchtmodus (zonder hitte 950 W, lage temperatuur 750 W en 4 W ventilator). Deze PTC-keramische verwarming houdt niet alleen in de winter warm, maar ook in de zomer koel.
 • 7-uurs timer: de keramische ventilatorkachel kan met een 1-7 uur timer worden ingesteld. Als de tijd is verstreken, schakelt de kachel automatisch uit en zorgt zo voor een warme en veilige woonomgeving.
 • Multifunctioneel: de mini-kachel is uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting en kantelbeveiliging. De elektrische kachel wordt automatisch uitgeschakeld als hij oververhit raakt. Geen verbrandingsgevaar. De onderste kantelbeveiliging zorgt voor een onmiddellijke uitschakeling van de warmtestraler binnenin, als het apparaat per ongeluk omvalt.
 • Draagbaar: de kleine elektrische verwarming is energiebesparend, afmetingen 21,5 x 13 x 13 cm. Laag gewicht (1,2 kg). Draagbaar ontwerp, eenvoudig mee te nemen. Kan probleemloos op tafels en vloeren worden geplaatst. Geschikt voor binnenruimtes zoals slaapkamer, woonkamer, kantoren, keukens, garages, tenten enz.
UitverkoopBestseller Nr. 12
Cecotec elektrische radiator, laag besparend keramisch klaar, warm 5250 zwenkkast, keramisch 2000W, LED-display, oscillatie, IPX2, timer, 3 modi, oververhittingsbeveiliging, afstandsbediening
 • Keramische wandverwarming met 2000 W met digitaal display, afstandsbediening en timer. Programmeerbare timer 12 uur waarna de verwarming automatisch wordt uitgeschakeld
 • Automatische oscillatie van de messen voor een grotere verwarmingshoek. Instelbare thermostaat met twee vermogensniveaus: minimaal vermogen van 1000 W en maximaal vermogen van 2000 W. Het is voorzien van spatbescherming
 • Ontworpen met keramische technologie die meer efficiëntie en veiligheid biedt dankzij het PTC-vermogen om het uitgangsvermogen zelf te reguleren afhankelijk van de temperatuurstijging. Bovendien verspreidt de warmte zich snel naar het gewenste punt. In staat om 20 m2 efficiënt te verwarmen
 • Het heeft 3 bedieningsmodi: Eco-modus, Turbo-modus en ventilatormodus. Met een stofdeeltjesfilter. IPX2, speciaal voor het gebruik van de verwarming in badkamers
 • Ontworpen met een SmartControl LED-display en een afstandsbediening. Bescherming tegen oververhitting Stroomindicator
Bestseller Nr. 13
KESSER® Elektrische glasverwarming, glazen convectorverwarming, elektrische verwarming, verwarming, radiator, touchscreen, app, wifi-functie, incl. afstandsbediening, lcd-display, timer, staand of aan de wand, 2000 watt
 • Comfortabel bedienen: je kunt je staande verwarming heel comfortabel, naar wens via je smartphone met de Tuya smart-app of de meegeleverde afstandsbediening bedienen. Je bepaalt bovendien de temperatuur en hebt daardoor controle over je omgevingstemperatuur. De smart-app is verkrijgbaar als download voor alle gangbare mobiele telefoons en tablets – bedien de verwarming gemakkelijk onderweg.
 • Wandmontage mogelijk: indien gewenst is onze mobiele glasverwarming bovendien uitgerust met een geïntegreerde beugel voor wandmontage. Naar keuze zitten er echter ook poten met wielen bij onze verwarming. Die maken een extreem flexibel gebruik mogelijk bij het wisselen van ruimtes of locaties. Elke poot is uitgerust met twee hoogwaardige kunststof wielen, waardoor soepel en zacht rollen op je vloer mogelijk wordt.
 • Krachtig en elegant: naast een verwarmingsvermogen van 2000 watt overtuigt onze radiator ook door zijn elegante design. Dankzij de twee verschillende kleuren past onze wandverwarming zich ideaal aan je huis aan. Via de twee krachtige warmtestanden verwarmt onze krasbestendige warmtestraler kleine tot middelgrote ruimtes van 5 °C tot 40 °C, bovendien zorgt de verwarming dankzij een gelijkmatige warmteverdeling voor een aangename warmte.
 • Energiebesparend: door de opbouw stroomt de verwarmde lucht geruisloos naar boven en verdeelt zich dan gelijkmatig over de hele ruimte. Milieubewust met de Eco-modus, hier wordt het stroomverbruik tot een minimum beperkt zonder sterk warmte- en vermogensverlies. De elektrische verwarming beschikt over een oververhittingsbeveiliging: bij een te hoge temperatuur schakelt de verwarming automatisch uit.
 • Compact en spatwaterdicht: door de compacte constructie en de flexibele transportmogelijkheid kan onze kachel van KESSER naar wens heel eenvoudig worden verplaatst. Doordat ons glazen paneel spatwaterdicht is, kan de wandverwarming dus ook in vochtige ruimtes worden geplaatst. De verwarming bekoort door een bijzonder vlak en modern design.
Bestseller Nr. 14
Dreo Elektrische Kachel Solaris Slim H3, 1800W Elektrische Verwarming met Thermostaat, Afstandsbediening, Oververhittings- en Kantelbeveiliging, 70° Oscillerend, Energiebesparende ECO-modus
 • Meervoudige veiligheid: gemaakt van V0-vlamvertragende materialen met meerdere veiligheidsfuncties, waaronder geïntegreerde intelligente kantelbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, 12-uurs timer, 24-uurs automatische uitschakeling zonder interactie, V0-vlamvertragende 2-polige Europese stekker, en robuust, 1,80 m lang, plat netsnoer. Veilig en zorgeloos gebruik voor de hele dag
 • Snelle verwarming: de krachtige 1800 W PCC-keramische verwarming maakt het mogelijk om deze kachel binnen enkele seconden op te warmen, geschikt voor het opwarmen van ruimtes in huis, inclusief slaapkamers, kelders, garages, woonkamers, en kan ook in kantoren, slaapzalen, warme yoga-studio's, enz
 • Stille verwarming: 40 dB – bijna net zo stil als een bibliotheek. Het ventilatorwiel maakt gebruik van de schuine luchtstroomtechnologie, die windgeluiden effectief vermindert en de kamerverwarming 12% stiller maakt dan conventionele elektrische verwarmingen. Een rustige luchtstroom laat je in de koude winter rustig slapen en ongestoord werken
 • Gelijkmatige verwarming: het exclusieve trackball-systeem draagt bij aan een zachte en stille oscillatie. De 70°-groothoekoscillatie met een levensduur van meer dan 750.000 cycli verhoogt de verwarmingsafdekking met 20%, wat helpt om de warme lucht gelijkmatiger in de hoeken van de ruimte te verdelen
 • Energie-efficiëntie: bespaar energiekosten en leef duurzamer. Met een ingebouwde nauwkeurige temperatuursensor past de intelligente ECO-modus onafhankelijk de werkmodus (met een minimum van 900 W en een maximum van 1800 W) aan op basis van de omgevingstemperatuur
Bestseller Nr. 15
Elektrische Kachel Zuinigste Infrarood Verwarming, 1500W Elektrische Verwarming met Afstandsbediening en Touch-Led Timer Oscillatie, Keramische Kachel Electric Heater Oververhittingsbeveiliging,3 modi
 • ▶【Digitaal led-display en afstandsbediening】: de elektrische verwarming beschikt over een led-scherm en thermostaat voor nauwkeurige temperatuurinstelling. Het is de ideale elektrische warmtestraler voor slaapkamer, kantoor of thuiskantoor. De draadloze afstandsbediening geeft je de controle over temperatuur en oscillatie.
 • ▶【70° oscillatie- en timerfunctie】: de bijzondere eigenschappen van de verwarming omvatten de interne oscillatiefunctie voor de heteluchtcirculatie en de timerinstelling, die van 2 uur tot 6 uur kan worden ingesteld om de verwarming te starten of te stoppen. Kan met een afstandsbediening of met het bedieningspaneel op de verwarming worden gebruikt. Ideaal voor het voorverwarmen van je slaapkamer, kantoor, keuken of andere koude ruimtes.
 • ▶【2 modi en 3 standen】: de elektrische verwarming heeft warme en natuurlijke windmodi. Natuurlijke wind: 5 W; lage verwarmingsmodus: 750 W; hoge verwarmingsmodus: 1500 W. Geschikt voor het hele jaar, geschikt voor badkamer, kamer, kantoor en soortgelijke plaatsen. Verwarmingsvermogen voldoende voor kleine ruimtes.
 • ▶ 【Veilige keramische ventilator】: met tuimelveiligheidsschakelaar, oververhittingsbeveiliging en innovatieve vlamvertragende materialen. Als onderdelen van het verwarmingstoestel oververhit raken of het gekanteld wordt, als de hond of de kat het apparaat per ongeluk omstoot, schakelt de elektrische ventilatorkachel automatisch uit om je veiligheid te garanderen. Onze mobiele verwarmingstoestel en elektrische kachels worden vervaardigd op basis van de keramische verwarmingstechniek en zijn energiebesparend, klein, stil
 • ▶ 【Snel opwarmen en energiebesparend】: de elektrische kachel kan met PTC-keramische verwarmingstechnologie in 2 seconden snel warmte produceren, de keramische verwarming verwarmt met zijn vermogen van maximaal 1500 watt snel. De krachtige warmte zorgt in de koude winter voor een warme ervaring. Deze energiezuinige elektrische verwarming met ventilator bespaart je veel energie en geld.

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden om de juiste beslissing te nemen.

Het eerste dat u moet weten, is welk type verwarmingssysteem het beste bij uw behoeften past. Dit wordt bepaald door de grootte, isolatie en verwarmingsbehoeften van uw huis. U moet ook nadenken over hoeveel u aan de kachel wilt uitgeven en hoe lang u wilt dat deze meegaat.

Elektrische kachels zijn er in twee hoofdtypen: convectie- en warmtestralers. Convectieverwarmers produceren warme lucht die door een kamer circuleert en voorwerpen zoals meubels of mensen in de kamer opwarmen. Stralingsverwarmers creëren infraroodstralen die warmte rechtstreeks afgeven aan objecten of mensen in een kamer, wat betekent dat ze efficiënter zijn in het opwarmen van kleine.

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische kachels?

De voordelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze energiezuiniger en gemakkelijker te installeren zijn. Ze hebben ook niet veel onderhoud en reparatie nodig. De nadelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze duurder in aanschaf zijn dan andere soorten kachels, minder warmte per watt produceren en gevaarlijk kunnen zijn als ze niet goed worden geïnstalleerd.

Elektrische kachels bieden veel voordelen voor de gebruiker. Ze vergen minder onderhoud dan andere soorten kachels en veroorzaken geen uitstoot. Deze voordelen brengen echter een prijs met zich mee, aangezien elektrische kachels doorgaans duurder zijn dan andere verwarmingsopties.

Welk type elektrische kachel past het beste in een grote woonkamer of keuken?

De eerste stap is om erachter te komen welke maat kachel je nodig hebt. Als de kachel te groot is, neemt deze veel ruimte in de kamer in beslag. Als het te klein is, kan er geen grote pot of pan in.

De tweede stap is om te beslissen welk type kachel u nodig heeft. Er zijn twee soorten: elektrische en gasfornuizen. Elektrische fornuizen gebruiken elektriciteit en gasfornuizen gebruiken aardgas of propaan als brandstofbron.

Gasfornuizen zijn goedkoper in gebruik dan elektrische fornuizen, maar ze vereisen een installatie en hebben een hoger aankoopprijskaartje dan een elektrisch fornuis. Elektrische kachels zijn duurder om te installeren, maar ze hebben geen brandstof nodig voor gebruik en kunnen tegen lagere prijzen worden gekocht dan die op gas.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische kachels?

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische kachels, elk met hun eigen voordelen.

Het meest voorkomende type is de oliegevulde radiator. Deze werken door een vloeistof op te warmen die vervolgens door de radiator wordt gecirculeerd. De vloeistof wordt verwarmd door een externe bron en wordt vervolgens door de radiator geleid waar het warmte uit de lucht absorbeert en terug circuleert naar de externe bron om opnieuw te worden verwarmd.

Elektrische warmtestralers zijn populair omdat ze in zowel kleine als grote ruimtes kunnen worden gebruikt, ze geen installatie vereisen, ze zijn minder duur dan andere soorten elektrische verwarmingen en ze kunnen worden gebruikt in kamers met lage plafonds of waar er niet genoeg ruimte voor een met olie gevulde radiator.

Sommige mensen geven de voorkeur aan luchtverhitters omdat deze geen installatie of sanitair vereisen. Ze zijn over het algemeen ook kleiner dan een elektrische kachel. Er zijn twee soorten luchtverhitters, elektrisch en gas. Elektrische modellen hebben een thermostaat die over het bereik kan worden bediend met een afstandsbediening of op het apparaat zelf. Sommige modellen hebben helemaal geen externe bedrading nodig en kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Wat kost een elektrische kachel?

De prijs van een elektrische kachel is afhankelijk van de grootte en de eigenschappen. Daarom is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt voordat je gaat winkelen.

Hoe kan ik geld besparen op mijn elektriciteitsrekening als ik een elektrische kachel gebruik in plaats van een gaskachel?

Een elektrische kachel is een apparaat dat de lucht verwarmt door middel van elektriciteit. Het is een milieuvriendelijkere optie dan een gaskachel.

Elektrische kachels zijn efficiënter dan hun tegenhangers en kunnen op de lange termijn kosteneffectief zijn. Ze hebben ook lagere gebruikskosten, wat betekent dat u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening als u een elektrische kachel gebruikt in plaats van een gaskachel.