Beste elektrische verwarming van 2023 (TOP15)

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan moeilijk zijn, vooral als u niet zeker bent van uw behoeften. Daarom hebben we deze gids gemaakt om u te helpen de perfecte verwarming voor uw huis te vinden. We zullen alle verschillende soorten kachels, hun voor- en nadelen bespreken, evenals een koopgids om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De 15 beste elektrische verwarming beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Dreo Elektrische Kachel Atom One, 70° oscillerende, Elektrische Keramische Verwarming met Thermostaat, Timer, Afstandsbediening, Oververhittings- en kantelbeveiliging, Energiebesparende ECO-modus

 • Klein en sterk: deze compacte 26,2 cm grote kachel met geavanceerde PTC-keramische verwarming geeft verrassend sterke warmte af om het je in een handomdraai gezellig en warm te maken, en past perfect op je bureau of nachtkastje. De verborgen draaggreep vergemakkelijkt het verplaatsen tussen slaapkamer, werkkamer, keuken, thuis, en kantoor.
 • Snelle opwarming: aangedreven door een gelijkstroommotor en 9 vleugels geeft deze keramische verwarming een 1500 W krachtige PCC-keramische verwarming af, veel sneller dan andere conventionele elektrische verwarmingen met wisselstroommotor en 3 vleugels. De 3-35 °C instelbare elektronische thermostaat maakt het kinderspel om je omgevingstemperatuur bij kou aan te passen.
 • 70° oscillerende warmte: Deze 70° oscillerende kachel is superieur aan andere kleine verwarmingstoestellen en uitgerust met een exclusief trackball-systeem, dat ertoe bijdraagt dat de warmte meer gebieden stil en gelijkmatig bestrijkt. Het geluidsniveau is laag, tot 40 dB.
 • Veilig in gebruik: Bescherming tegen oververhitting en omslaan zorgt voor ultieme veiligheid. Versterkte uitsteeksels, ABS brandvertragende materialen en een verbeterd rubberen netsnoer zorgen ervoor dat je thuis veilig en zonder stress kunt verwarmen. De meervoudige veiligheidsbescherming is tot in detail superieur aan andere draagbare kachels ontworpen om aan uw behoefte aan veiligheidsverwarming te voldoen.
 • Energiebesparend: beschikt over 3 modi (vermogensverwarming H3/H2/H1, Eco, alleen ventilator) om je comfort te personaliseren. De energiebesparende Eco-modus past zijn prestaties aan op basis van de omgevingstemperatuur om je warm te houden en tegelijkertijd de verwarmingskosten te verlagen.
Bestseller Nr. 2

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, draagbare PTC-verwarming met ECO-modus, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, meerdere beveiligingen, stil en energiezuinig - Grijs

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Dreo Ruimteverwarmer Solaris Slim H3, 1800W snelle verwarming keramische elektrische kachel met thermostaat, afstandsbediening, oververhitting en kantelbeveiliging, 1-12 uur timer, 70° oscillerende draagbare verwarming voor kantoor thuis

 • Directe verwarming: Speciale keramische verwarming warmt snel op in 2 seconden en brengt je terug naar de zomer. 3 verwarmingsstanden van 900W tot 1800W zorgen op een energiezuinige manier voor een persoonlijk instelbare behaaglijke warmte in je kantoor, slaapkamer, woonkamer of andere kamers.
 • Stil elk geluid: Er is een reeks technologieën geïntroduceerd om deze ruimteverwarmer adembenemend stil te maken, met name Dreo's ObliqueAirflow-technologie die luchtwervelingen vermindert voor een zachtere, stillere verwarming met slechts 40 dB, stil als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamer.
 • Dompel de hele ruimte onder: Sensationeel snelle verwarming aangedreven door Dreo's motor met hoog koppel levert krachtige warmte tot 10 meter per seconde. Samen met een brede hoek van 70 ° oscillatie om uw hele leefruimte te bestrijken. Aanbevolen voor gebruik in ruimtes onder 25㎡.
 • Instellen, bewaren, opslaan: De adaptieve ECO-modus past het warmteniveau aan om de kamer op de door jou gewenste temperatuur te houden. Deze elektrische ruimteverwarmer heeft ook lage (H1-900W), middelhoge (H2-1100W) en hoge (H3-1800W) warmtestanden, zodat je de kou kunt trotseren en tegelijkertijd meer kunt besparen op je energierekening.
 • Maximaal gemak: De verborgen draaggreep zorgt voor maximale draagbaarheid wanneer je de verwarming verplaatst naar je slaapkamer, garage, woonkamer, kantoor, etc. Je kunt gewoon het paneel aanraken of de afstandsbediening gebruiken om een timer van 1-12 uur, een digitale thermostaat van 5-35 graden en meer in te stellen voor jouw dagelijkse behoeften.
UitverkoopBestseller Nr. 4

KESSER® Glazen convector glazen verwarming elektrische radiator APP WiFi functie incl. afstandsbediening elektrische verwarming staande of muur verwarming radiator | touchscreen | LCD-display | timer | 2500 Watt

 • 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆: Met een vermogen tot 2500 watt kun je met onze convector gemakkelijk grotere ruimtes verwarmen. Tegelijkertijd wordt het stroomverbruik tot een minimum beperkt door een selecteerbare ECO-modus of een instelbare timer. Dankzij het enorme en efficiënte vermogen kun je de radiator naar wens regelen tussen 5°C en 40°C. Staal en glas verwarmd tot meer dan 600°C zorgen voor weerstand tegen mechanische en thermische belasting.
 • 𝐀𝐏𝐏 𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄: Opstaan, de wandverwarming aanzetten en lang wachten tot de warmte is opgebouwd? Niet met onze geïntegreerde Tuya smart app.Bedien je standverwarming gemakkelijk via de TUYA smart app, die al beschikbaar is.Hier kun je de temperatuur of de timer wijzigen of de straalkachel in- of uitschakelen.uitschakelen.Je kunt deze instellingen ook maken via onze meegeleverde afstandsbediening.
 • 𝐌𝐔𝐔𝐑𝐁𝐄𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐈𝐍𝐆 𝐌𝐎𝐆𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊: Als je de voorkeur geeft aan een vaste montage, is dit kinderspel dankzij het meegeleverde montagemateriaal en de geïntegreerde beugel.Optioneel worden er ook poten met wieltjes meegeleverd, waardoor het apparaat flexibeler kan worden gebruikt op wisselende locaties.Dankzij de geringe diepte zijn kleine ruimtes perfect voor onze glasverwarming.
 • 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: 2 warmtestanden - 1250 of 2500 watt - een timer met uitschakelfunctie van 1-24 uur en een LCD-display met achtergrondverlichting zijn niet genoeg argumenten? Dan zullen we je overtuigen met de bediening via smart app of afstandsbediening en de flexibiliteit en individuele warmteregeling.Het maakt niet uit wat de gelegenheid is - met de KESSER glasverwarming ben je ideaal uitgerust voor elke situatie.
 • 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐀𝐓𝐈𝐄𝐋: Zorgt voor voldoende en gelijkmatige warmte - thuis of op het werk.Geniet van het beste comfort zonder beperkingen en een modern ontwerp.De krachtige en praktische radiator van KESSER voor de wand en vloer is ideaal voor het ongecompliceerd en slim creëren van een behaaglijke sfeer in je privéruimte, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes van je klanten, gasten en medewerkers.
Bestseller Nr. 5

STAHLMANN Olieradiator ZR201 2000 watt, elektrische verwarming, energiebesparend tot 40 m² oppervlak, verwarming elektrisch met thermostaat en 3 warmtestanden, elektrische verwarming, zwart

 • ✅ Energiebesparend verwarmen tot 40 m²: onze olieradiator verwarmt een stookolie met zeer goede warmte-isolerende eigenschappen. Daardoor is hij uiterst energiebesparend en duurzaam. Geschikt voor ruimtes tot 40 m², 2000 W vermogen.
 • ✅ Met thermostaat en 3 verwarmingsniveaus: stel met de thermostaatregelaar de gewenste kamertemperatuur in. Aan de hand van de 3 warmtestanden kan het verwarmingsvermogen worden gekozen. Kinderlijk eenvoudig en heel intuïtief.
 • ✅ Stille, veilig, allergievriendelijk: de elektrische verwarming werkt vrijwel geruisloos en zonder de afgifte van storende tocht. Daardoor ook optimaal geschikt voor mensen met een allergie (er wordt geen stof opgewerveld). Veilig door ingebouwde kantelbeveiliging.
 • ✅ Mobiel en compact: door de vier ingebouwde wielen en de compacte afmetingen is onze olieradiator zeer mobiel. Zo kan hij heel eenvoudig in verschillende ruimtes worden gebruikt.
 • ✅ Technische eigenschappen: vermogen: 2000 watt. Afmetingen: 37,5 cm x 25 cm x 63 cm (lengte x breedte x hoogte). Gewicht: 8,5 kg
Bestseller Nr. 6

Pro Breeze 2000 W Mini Keramische Ventilatorkachel - 3 Warmtestanden, Ventilatorstand, Ingebouwde Bescherming tegen Oververhitting en Kanteling, Elektrische Verwarming voor Thuis, Kantoor, Slaapkamer - Zwart

 • Keramische technologie: Deze keramische kachel is voorzien van geavanceerde keramische verwarmingselementen die zorgen voor een snellere en energiezuinigere verwarming dan gewone oliegevulde radiatoren. De elektrische kachel is perfect om je deze winter warm te houden.
 • 3 Vermogensstanden en een ventilatorstand: Biedt 2000 W (hoog), 1300 W en 900 W (laag) vermogensstanden, evenals een modus voor gebruik van alleen de ventilator. Verlaag je energierekening door deze kachel te gebruiken om individuele kamers te verwarmen in plaats van veel te betalen voor het verwarmen van je hele huis of kantoor.
 • Instelbare thermostaat: een gebruiksvriendelijke en volledig instelbare thermostaatregeling is in de miniverwarming ingebouwd om de temperatuur van de omgevingslucht te bewaken en een optimale verwarmingsefficiëntie te garanderen.
 • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen: De ingebouwde oververhittingsbeveiliging en een verbeterde anti-kantelfunctie zorgen ervoor dat de mini-verwarming voor binnenshuis onmiddellijk wordt uitgeschakeld in elke onveilige situatie, waardoor je volledige gemoedsrust hebt
 • Lichtgewicht en draagbaar: dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp kan de kleine kachel worden vervoerd naar waar je hem het meest nodig hebt, waardoor hij perfect kan worden gebruikt in huizen, garages, caravans en kantoren. AFMETINGEN: 12,3 cm x 16,4 cm x 23,1 cm.
UitverkoopBestseller Nr. 7

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, Energiebesparing met ECO-modi, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, afstandsbediening, meerdere beveiligingen, veilig voor binnen - Goud

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
Bestseller Nr. 8

Güde Elektrische verwarming GEH 3000 P (verwarmingsvermogen, 2 warmtestanden (2000/3000 W) + ventilatorfunctie, 238 m³/h max. blaasvermogen, PTC-keramisch verwarmingselement, traploze thermostaat,

 • Maximaal vermogen: de Güde elektrische kachel GEH 3000 P biedt de maximale kracht voor je 230 V-stopcontact. Hij brengt de kamertemperatuur snel op tochten en is geschikt voor talrijke toepassingen.
 • PTC-keramisch verwarmingselement: uitgerust met een hoogwaardig PTC-keramisch verwarmingselement, verbrandt de GEH 3000 P geen stof. Daarmee is hij de perfecte keuze voor binnenruimtes, ook voor mensen met een allergie.
 • Individuele temperatuurregeling: de traploos regelbare thermostaat maakt een individuele aanpassing van de warmte en constante temperatuur mogelijk om je kamers comfortabel te temperen.
 • Veiligheidsgarantie: maximale veiligheid wordt gegarandeerd door de geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, zodat je het verwarmingstoestel zorgeloos kunt gebruiken.
 • Mobiel en praktisch: dankzij de praktische draaggreep is de elektrische kachel gemakkelijk te vervoeren en daardoor zeer mobiel. Ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen.
Bestseller Nr. 9

Auronic Elektrische verwarming, elektrische verwarming, energiebesparend, elektrische radiator, elektrische verwarming, convectorverwarming, 2000 W, elektrische radiator, verwarming, elektrische

 • Elektrische verwarming: de elektrische kachel van Auronic levert met 2000 watt een efficiënte en gelijkmatige kamerwarmte, waardoor snel voor een aangename warmte wordt gezorgd. Perfect voor je woonkamer elektrische verwarming.
 • ✅ Beveiliging tegen oververhitting: om je veiligheid te garanderen, schakelt onze convectorverwarming automatisch uit als oververhitting wordt gedetecteerd. Een belangrijke functie voor een veilige verwarmingsconvector.
 • Convectorverwarming 2000 W: de Auronic verwarming biedt 3 verschillende instellingen (750 W, 1250 W en 2000 W). Zo kun je de temperatuur individueel aanpassen en energie besparen.
 • ✅ Convectorverwarming: ons product is gemakkelijk te vervoeren en stabiel. Het heeft een thermostaat en maakt een efficiënte warmteregulering mogelijk. Een must-have in elk huishouden.
 • Energiebesparing: de elektrische verwarming van Auronic maakt gebruik van geoptimaliseerde warmteafgifte, die een snellere verwarming mogelijk maakt en daarbij het energieverbruik vermindert. Je ideale convectorverwarming.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Elektrische kachel Princess 01.348150.01.001 - Verwarming Electrisch - 1500 Watt - App en spraakgestuurd - Zwart

 • Ultra luxe paneelverwarming die zorgt voor verwarming van je woonkamer, kantoor of zolder
 • Eenvoudig te bedienen via het display of je smartphone via de Princess Home app. Laat de paneelverwarming automatisch aan en uit gaan door schema’s in te stellen in de app of maak gebruik van de timerfunctie.
 • Dankzij het slanke en moderne design past hij perfect in elk modern interieur
 • Deze Princess aangesloten radiator is krachtig (1500 W) en kan een maximale temperatuur van 35 C bereiken; hij is ideaal voor ruimtes tot 50 m³
 • Deze compacte kachel is ideaal als bijverwarming en kan zowel staand als aan de wand bevestigd worden
UitverkoopBestseller Nr. 11

KESSER® Olieradiator, 2500 W, mobiele elektrische verwarming, energiebesparend, met wifi-app-besturing en led-touch-display, afstandsbediening, olieradiator, verwarming, elektrisch, 11 ribben, 24-uurs

 • Met een snelle opwarming: de staande verwarming is uitgerust met 11 krachtige ribben die voor een maximaal vermogen van 2500 W zorgen. Dit maakt een snelle verwarming van de olie mogelijk, zodat de ribben snel op temperatuur komen en ruimtes tot 35 m² met warmte kunnen vullen. Warmte al na 6 minuten. - De KESSER olieverwarmer warmt al na 6 minuten merkbaar op. Ter vergelijking: conventionele olieradiatoren hebben ca. 15-20 minuten.
 • Met wifi en afstandsbediening: dankzij de meegeleverde afstandsbediening bedien je de elektrische oven heel comfortabel en eenvoudig vanuit je positie. Het bedieningscomfort wordt naast het led-display en de afstandsbediening aangevuld met een Smart Home-app, waarmee je de bedrijfsparameters zoals ingestelde temperatuur, vermogen of resterende tijd van de timer kunt volgen en instellen.
 • Veiligheid: kinderen hebben er geen toegang toe. De afgeronde vorm zorgt nogmaals voor extra veiligheid.
 • Warmtevast: het speciale ontwerp zorgt niet alleen voor een snelle verwarming van de ruimte. Extra zijwanden die de warmte opslaan, zorgen voor een hogere temperatuurstabiliteit en de kachel verwarmt de ruimte verder, ook als de verwarming is uitgeschakeld. Op deze manier combineert de verwarmingstoren de beste eigenschappen van een met olie gevulde radiator en convectoren. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld.
 • Mobiel voor alle ruimtes: de olieconvector is perfect voor ruimtes die door zwakke wandverwarming of lekkende ramen een krachtige warmtebron nodig hebben. Ook kan de mobiele olieradiator ideaal worden gebruikt voor een korte vakantie in het vakantiehuis. Dankzij de geïntegreerde wielen is de mobiele warmtelamp flexibel en is hij uitstekend geschikt voor de verwarming van alle ruimtes, hobbygarage, werkplaats, tuinhuis, kelder enz.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Dreo Olieradiator, energiebesparend, 2000 W, mobiele elektrische verwarming, 9 ribben met afstandsbediening, 3 warmtestanden, 4 modi, 24-uurs timer, oververhittingsbeveiliging, kantelbeveiliging,

 • 360° warmte voor het hele huis: De Dreo olieradiator verwarmt snel en stil met 2000 W en verhoogt de efficiëntie met 83,3%. Zijn 9 geavanceerde lamellen overtreffen die van de concurrentie met 39,49% op het gebied van warmteafgifte. Maak het jezelf gezellig met snelle, stille en gelijkmatige warmte.
 • Vredige veiligheid: Dreo Olieradiator zorgt voor gemoedsrust met drievoudige oververhittingsbeveiliging en vuurvast materiaal. Kantelbeveiliging, brandveilige stekker en 7-voudige veiligheidstests beveiligen je haven.
 • Individueel comfort: Stel met de eco-modus je ideale temperatuur in. De nauwkeurige sensor en de intelligente algoritmen van Dreo zorgen voor een gelijkmatige warmte en elimineren temperatuurschommelingen. Geniet van je comfort, waar je ook bent, zoals in de slaapkamer, kantoor of woonkamer.
 • Energie-efficiëntie: Kies tussen de modi 800W/1200W/2000W en de eco-modus voor een op maat gemaakt energieverbruik. De elektrische verwarming van Dreo optimaliseert het energieverbruik in real-time en bespaart zo rekeningen en middelen.
 • Gebruiksvriendelijk design: Navigeer moeiteloos via het grote led-display, het touchscreen of de afstandsbediening. Dreo glijdt moeiteloos van kamer naar kamer met grote wielen en handgrepen. Kinderbeveiliging, dempen en schermuitschakeling zijn geschikt voor thuisgebruik. Met een 24-uurs timer ontvang de Dreo olieradiator jou met voorverwarmd comfort.
Bestseller Nr. 13

TRESKO Glazen convector 2000W APP WiFi | Elektrische kachel incl. afstandsbediening | Glas Convector verwarming Touch & LCD Display | Elektrische verwarming vloer- of wandunit (Zwart)

 • ENERGIEBESPARENDE VERWARMING NU: De TRESKO glasconvector warmt binnen enkele seconden op dankzij het aluminium verwarmingselement, dat zorgt voor optimale warmte en behaaglijk comfort. Het reflectoreffect van deze elektrische kachel zorgt er bovendien voor dat de warmte in alle richtingen wordt gericht.
 • STAND OF AAN DE MUUR: Gebruik de kachel als wandkachel, standkachel of plafondkachel. Met de meegeleverde muurbeugel is de elektrische kachel eenvoudig aan elke muur te bevestigen. Onze convectorkachel zorgt voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • BEDIENBAAR DOOR APP & AFSTANDSBEDIENING: De verwarming kan worden bediend via een LCD-display (touch), via APP (Smart-Life APP) of afstandsbediening. De APP kan worden gebruikt om de temperatuur of de timer te veranderen of om de straalkachel aan of uit te zetten.
 • MET TIMER & ZEER STIL: De timerfunctie maakt een individuele instelling van 1 - 24 uur mogelijk. Dankzij het extreem stille geluidsniveau kan de kachel ook ideaal worden gebruikt terwijl u slaapt of praat. Bovendien beschikt de TRESKO vlakke kachel over een kinderbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een vorst- en verwarmingsmodus.
 • HOGE KWALITEIT: Zeer robuuste en duurzame radiator, optioneel instelbaar tussen 5 - 50°C. Bovendien kan een individuele weekmodus worden ingesteld. De voeten zorgen ook voor een stabiele ondergrond.
Bestseller Nr. 14

Hillylolly Keramische ventilatorkachel, 500 W, stopcontact, mini-ventilatorkachel, elektrische verwarming, voor wandmontage, energiebesparend, stil, voor badkamer, kamer, woonkamer, kelder

 • Energie-efficiënt: de ventilatorkachel werkt met 500 W, 220 volt, laag energieverbruik, bespaart verwarmingskosten in de winter en houdt de ruimte bij koud weer warm.
 • Stil en geen lawaai: de energiebesparende ventilatorkachel maakt gebruik van diagonale luchtstroomtechnologie, die windgeluid in de hoge temperatuurmodus effectief vermindert, is zeer stil en heeft een verwarmingsoppervlak van 32 vierkante meter.
 • Thermostatische bediening: als de kamertemperatuur de ingestelde temperatuur bereikt, schakelt de kachel automatisch over naar de slaapmodus om oververhitting te voorkomen. Hij begint opnieuw te werken als de kamertemperatuur onder de ingestelde temperatuur zakt, zodat je veilig kunt slapen.
 • Snelle verwarming: de keramische ventilatorkachels gebruiken geavanceerde keramische elementen om snel op te warmen, wat ze ideaal maakt voor badkamers, kamers, kantoren, woonkamers en kelders.
 • Timerfunctie: de elektrische verwarming heeft een timerfunctie met een duur van 1-12 uur, die veilig en energiezuinig is.
UitverkoopBestseller Nr. 15

STAHLMANN Olieradiator ZR201 2500 Watt elektrische verwarming energiebesparend tot 50 m² oppervlak verwarming elektrisch met thermostaat en 3 warmtestanden elektrisch verwarmingstoestel wit

 • ✅ Energiebesparend verwarmen tot 50 m²: onze olieradiator verwarmt een thermische olie met zeer goede warmte-isolerende eigenschappen. Daardoor is hij uiterst energiebesparend en duurzaam. Geschikt voor ruimtes tot 50 m², 2500 W vermogen (11 ribben).
 • ✅ Met thermostaat en 3 verwarmingsniveaus: stel met de thermostaatregelaar de gewenste kamertemperatuur in. Aan de hand van de 3 warmtestanden kan het verwarmingsvermogen worden gekozen. Kinderlijk eenvoudig en heel intuïtief.
 • ✅ Stille, veilig, allergievriendelijk: de elektrische verwarming werkt vrijwel geruisloos en zonder de afgifte van storende tocht. Daardoor ook optimaal geschikt voor mensen met een allergie (er wordt geen stof opgewerveld). Veilig door ingebouwde kantelbeveiliging.
 • ✅ Mobiel en compact: door de vier ingebouwde wielen en de compacte afmetingen is onze olieradiator zeer mobiel. Zo kan hij heel eenvoudig in verschillende ruimtes worden gebruikt.
 • ✅ Technische eigenschappen: vermogen: 2500 watt. Afmetingen: 44 cm x 25 cm x 63 cm (lengte x breedte x hoogte). Gewicht: 10 kg

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden om de juiste beslissing te nemen.

Het eerste dat u moet weten, is welk type verwarmingssysteem het beste bij uw behoeften past. Dit wordt bepaald door de grootte, isolatie en verwarmingsbehoeften van uw huis. U moet ook nadenken over hoeveel u aan de kachel wilt uitgeven en hoe lang u wilt dat deze meegaat.

Elektrische kachels zijn er in twee hoofdtypen: convectie- en warmtestralers. Convectieverwarmers produceren warme lucht die door een kamer circuleert en voorwerpen zoals meubels of mensen in de kamer opwarmen. Stralingsverwarmers creëren infraroodstralen die warmte rechtstreeks afgeven aan objecten of mensen in een kamer, wat betekent dat ze efficiënter zijn in het opwarmen van kleine.

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische kachels?

De voordelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze energiezuiniger en gemakkelijker te installeren zijn. Ze hebben ook niet veel onderhoud en reparatie nodig. De nadelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze duurder in aanschaf zijn dan andere soorten kachels, minder warmte per watt produceren en gevaarlijk kunnen zijn als ze niet goed worden geïnstalleerd.

Elektrische kachels bieden veel voordelen voor de gebruiker. Ze vergen minder onderhoud dan andere soorten kachels en veroorzaken geen uitstoot. Deze voordelen brengen echter een prijs met zich mee, aangezien elektrische kachels doorgaans duurder zijn dan andere verwarmingsopties.

Welk type elektrische kachel past het beste in een grote woonkamer of keuken?

De eerste stap is om erachter te komen welke maat kachel je nodig hebt. Als de kachel te groot is, neemt deze veel ruimte in de kamer in beslag. Als het te klein is, kan er geen grote pot of pan in.

De tweede stap is om te beslissen welk type kachel u nodig heeft. Er zijn twee soorten: elektrische en gasfornuizen. Elektrische fornuizen gebruiken elektriciteit en gasfornuizen gebruiken aardgas of propaan als brandstofbron.

Gasfornuizen zijn goedkoper in gebruik dan elektrische fornuizen, maar ze vereisen een installatie en hebben een hoger aankoopprijskaartje dan een elektrisch fornuis. Elektrische kachels zijn duurder om te installeren, maar ze hebben geen brandstof nodig voor gebruik en kunnen tegen lagere prijzen worden gekocht dan die op gas.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische kachels?

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische kachels, elk met hun eigen voordelen.

Het meest voorkomende type is de oliegevulde radiator. Deze werken door een vloeistof op te warmen die vervolgens door de radiator wordt gecirculeerd. De vloeistof wordt verwarmd door een externe bron en wordt vervolgens door de radiator geleid waar het warmte uit de lucht absorbeert en terug circuleert naar de externe bron om opnieuw te worden verwarmd.

Elektrische warmtestralers zijn populair omdat ze in zowel kleine als grote ruimtes kunnen worden gebruikt, ze geen installatie vereisen, ze zijn minder duur dan andere soorten elektrische verwarmingen en ze kunnen worden gebruikt in kamers met lage plafonds of waar er niet genoeg ruimte voor een met olie gevulde radiator.

Sommige mensen geven de voorkeur aan luchtverhitters omdat deze geen installatie of sanitair vereisen. Ze zijn over het algemeen ook kleiner dan een elektrische kachel. Er zijn twee soorten luchtverhitters, elektrisch en gas. Elektrische modellen hebben een thermostaat die over het bereik kan worden bediend met een afstandsbediening of op het apparaat zelf. Sommige modellen hebben helemaal geen externe bedrading nodig en kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Wat kost een elektrische kachel?

De prijs van een elektrische kachel is afhankelijk van de grootte en de eigenschappen. Daarom is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt voordat je gaat winkelen.

Hoe kan ik geld besparen op mijn elektriciteitsrekening als ik een elektrische kachel gebruik in plaats van een gaskachel?

Een elektrische kachel is een apparaat dat de lucht verwarmt door middel van elektriciteit. Het is een milieuvriendelijkere optie dan een gaskachel.

Elektrische kachels zijn efficiënter dan hun tegenhangers en kunnen op de lange termijn kosteneffectief zijn. Ze hebben ook lagere gebruikskosten, wat betekent dat u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening als u een elektrische kachel gebruikt in plaats van een gaskachel.