Beste elektrische verwarming van 2023 (TOP15)

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan moeilijk zijn, vooral als u niet zeker bent van uw behoeften. Daarom hebben we deze gids gemaakt om u te helpen de perfecte verwarming voor uw huis te vinden. We zullen alle verschillende soorten kachels, hun voor- en nadelen bespreken, evenals een koopgids om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De 15 beste elektrische verwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Dreo Elektrische Kachel Atom One, 70° oscillerende, Elektrische Keramische Verwarming met Thermostaat, Timer, Afstandsbediening, Oververhittings- en kantelbeveiliging, Energiebesparende ECO-modus

 • Klein en sterk: deze compacte 26,2 cm grote kachel met geavanceerde PTC-keramische verwarming geeft verrassend sterke warmte af om het je in een handomdraai gezellig en warm te maken, en past perfect op je bureau of nachtkastje. De verborgen draaggreep vergemakkelijkt het verplaatsen tussen slaapkamer, werkkamer, keuken, thuis, en kantoor.
 • Snelle opwarming: aangedreven door een gelijkstroommotor en 9 vleugels geeft deze keramische verwarming een 1500 W krachtige PCC-keramische verwarming af, veel sneller dan andere conventionele elektrische verwarmingen met wisselstroommotor en 3 vleugels. De 3-35 °C instelbare elektronische thermostaat maakt het kinderspel om je omgevingstemperatuur bij kou aan te passen.
 • 70° oscillerende warmte: Deze 70° oscillerende kachel is superieur aan andere kleine verwarmingstoestellen en uitgerust met een exclusief trackball-systeem, dat ertoe bijdraagt dat de warmte meer gebieden stil en gelijkmatig bestrijkt. Het geluidsniveau is laag, tot 40 dB.
 • Veilig in gebruik: Bescherming tegen oververhitting en omslaan zorgt voor ultieme veiligheid. Versterkte uitsteeksels, ABS brandvertragende materialen en een verbeterd rubberen netsnoer zorgen ervoor dat je thuis veilig en zonder stress kunt verwarmen. De meervoudige veiligheidsbescherming is tot in detail superieur aan andere draagbare kachels ontworpen om aan uw behoefte aan veiligheidsverwarming te voldoen.
 • Energiebesparend: beschikt over 3 modi (vermogensverwarming H3/H2/H1, Eco, alleen ventilator) om je comfort te personaliseren. De energiebesparende Eco-modus past zijn prestaties aan op basis van de omgevingstemperatuur om je warm te houden en tegelijkertijd de verwarmingskosten te verlagen.
Bestseller Nr. 2

Pro Breeze 2000 W Mini Keramische Ventilatorkachel - 3 Warmtestanden, Ventilatorstand, Ingebouwde Bescherming tegen Oververhitting en Kanteling, Elektrische Verwarming voor Thuis, Kantoor, Slaapkamer - Zwart

 • Keramische technologie: Deze keramische kachel is voorzien van geavanceerde keramische verwarmingselementen die zorgen voor een snellere en energiezuinigere verwarming dan gewone oliegevulde radiatoren. De elektrische kachel is perfect om je deze winter warm te houden.
 • 3 Vermogensstanden en een ventilatorstand: Biedt 2000 W (hoog), 1300 W en 900 W (laag) vermogensstanden, evenals een modus voor gebruik van alleen de ventilator. Verlaag je energierekening door deze kachel te gebruiken om individuele kamers te verwarmen in plaats van veel te betalen voor het verwarmen van je hele huis of kantoor.
 • Instelbare thermostaat: een gebruiksvriendelijke en volledig instelbare thermostaatregeling is in de miniverwarming ingebouwd om de temperatuur van de omgevingslucht te bewaken en een optimale verwarmingsefficiëntie te garanderen.
 • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen: De ingebouwde oververhittingsbeveiliging en een verbeterde anti-kantelfunctie zorgen ervoor dat de mini-verwarming voor binnenshuis onmiddellijk wordt uitgeschakeld in elke onveilige situatie, waardoor je volledige gemoedsrust hebt
 • Lichtgewicht en draagbaar: dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp kan de kleine kachel worden vervoerd naar waar je hem het meest nodig hebt, waardoor hij perfect kan worden gebruikt in huizen, garages, caravans en kantoren. AFMETINGEN: 12,3 cm x 16,4 cm x 23,1 cm.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Dreo Ruimteverwarmer Solaris Slim H3, 1800W snelle verwarming keramische elektrische kachel met thermostaat, afstandsbediening, oververhitting en kantelbeveiliging, 1-12 uur timer, 70° oscillerende draagbare verwarming voor kantoor thuis

 • Directe verwarming: Speciale keramische verwarming warmt snel op in 2 seconden en brengt je terug naar de zomer. 3 verwarmingsstanden van 900W tot 1800W zorgen op een energiezuinige manier voor een persoonlijk instelbare behaaglijke warmte in je kantoor, slaapkamer, woonkamer of andere kamers.
 • Stil elk geluid: Er is een reeks technologieën geïntroduceerd om deze ruimteverwarmer adembenemend stil te maken, met name Dreo's ObliqueAirflow-technologie die luchtwervelingen vermindert voor een zachtere, stillere verwarming met slechts 40 dB, stil als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamer.
 • Dompel de hele ruimte onder: Sensationeel snelle verwarming aangedreven door Dreo's motor met hoog koppel levert krachtige warmte tot 10 meter per seconde. Samen met een brede hoek van 70 ° oscillatie om uw hele leefruimte te bestrijken. Aanbevolen voor gebruik in ruimtes onder 25㎡.
 • Instellen, bewaren, opslaan: De adaptieve ECO-modus past het warmteniveau aan om de kamer op de door jou gewenste temperatuur te houden. Deze elektrische ruimteverwarmer heeft ook lage (H1-900W), middelhoge (H2-1100W) en hoge (H3-1800W) warmtestanden, zodat je de kou kunt trotseren en tegelijkertijd meer kunt besparen op je energierekening.
 • Maximaal gemak: De verborgen draaggreep zorgt voor maximale draagbaarheid wanneer je de verwarming verplaatst naar je slaapkamer, garage, woonkamer, kantoor, etc. Je kunt gewoon het paneel aanraken of de afstandsbediening gebruiken om een timer van 1-12 uur, een digitale thermostaat van 5-35 graden en meer in te stellen voor jouw dagelijkse behoeften.
Bestseller Nr. 4

KESSER® Glazen convector glazen verwarming elektrische radiator APP WiFi functie incl. afstandsbediening elektrische verwarming staande of muur verwarming radiator | touchscreen | LCD-display | timer | 2500 Watt

 • 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆: Met een vermogen tot 2500 watt kun je met onze convector gemakkelijk grotere ruimtes verwarmen. Tegelijkertijd wordt het stroomverbruik tot een minimum beperkt door een selecteerbare ECO-modus of een instelbare timer. Dankzij het enorme en efficiënte vermogen kun je de radiator naar wens regelen tussen 5°C en 40°C. Staal en glas verwarmd tot meer dan 600°C zorgen voor weerstand tegen mechanische en thermische belasting.
 • 𝐀𝐏𝐏 𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄: Opstaan, de wandverwarming aanzetten en lang wachten tot de warmte is opgebouwd? Niet met onze geïntegreerde Tuya smart app.Bedien je standverwarming gemakkelijk via de TUYA smart app, die al beschikbaar is.Hier kun je de temperatuur of de timer wijzigen of de straalkachel in- of uitschakelen.uitschakelen.Je kunt deze instellingen ook maken via onze meegeleverde afstandsbediening.
 • 𝐌𝐔𝐔𝐑𝐁𝐄𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐈𝐍𝐆 𝐌𝐎𝐆𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊: Als je de voorkeur geeft aan een vaste montage, is dit kinderspel dankzij het meegeleverde montagemateriaal en de geïntegreerde beugel.Optioneel worden er ook poten met wieltjes meegeleverd, waardoor het apparaat flexibeler kan worden gebruikt op wisselende locaties.Dankzij de geringe diepte zijn kleine ruimtes perfect voor onze glasverwarming.
 • 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: 2 warmtestanden - 1250 of 2500 watt - een timer met uitschakelfunctie van 1-24 uur en een LCD-display met achtergrondverlichting zijn niet genoeg argumenten? Dan zullen we je overtuigen met de bediening via smart app of afstandsbediening en de flexibiliteit en individuele warmteregeling.Het maakt niet uit wat de gelegenheid is - met de KESSER glasverwarming ben je ideaal uitgerust voor elke situatie.
 • 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐀𝐓𝐈𝐄𝐋: Zorgt voor voldoende en gelijkmatige warmte - thuis of op het werk.Geniet van het beste comfort zonder beperkingen en een modern ontwerp.De krachtige en praktische radiator van KESSER voor de wand en vloer is ideaal voor het ongecompliceerd en slim creëren van een behaaglijke sfeer in je privéruimte, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes van je klanten, gasten en medewerkers.
Bestseller Nr. 5

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, Energiebesparing met ECO-modi, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, afstandsbediening, meerdere beveiligingen, veilig voor binnen - Goud

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
Bestseller Nr. 6

Elektrische verwarming, 2500 watt, 2 x energie-efficiënt, convector, verwarming elektrisch met verstelbare thermostaat, efficiënte radiator, stil en mobiel, HC-2947/3610

 • Efficiënte ruimteverwarming: onze elektrische verwarming met 2500 watt vermogen biedt efficiënte warmte voor woonruimtes tot 28 vierkante meter, wat je in koudere seizoenen en koele avonden het gewenste comfort biedt
 • Nauwkeurige temperatuurregeling: de instelbare thermostaat maakt het mogelijk om de gewenste kamertemperatuur precies naar wens in te stellen. De verwarming schakelt automatisch in en uit om deze temperatuur te behouden, waardoor energie en kosten worden bespaard
 • Oververhittingsbeveiliging: met een intelligente oververhittingsbeveiliging zorgt deze verwarming ervoor dat de kamertemperatuur nooit een gevaarlijke grenswaarde overschrijdt. Dit biedt extra veiligheid en voorkomt mogelijke branden of ongelukken
 • Bescherming tegen kantelen: de kantelbeveiliging garandeert dat de verwarming automatisch wordt uitgeschakeld als hij om welke reden dan ook omvalt. Deze veiligheidsfunctie is bijzonder belangrijk in huishoudens met kinderen of huisdieren om ongelukken te voorkomen
 • Licht en draagbaar: de lichte en draagbare constructie maakt het mogelijk om de verwarming moeiteloos van kamer naar kamer te verplaatsen, naar behoefte. Dit maakt ze uiterst flexibel en veelzijdig in gebruik, van woonkamer tot kantoor
UitverkoopBestseller Nr. 7

VONROC Elektrische verwarming 2000W, kachel 2000W, 3 standen, voor ruimtes tot 20 m²

 • 3 standen, waarvan 1 ventilatorfunctie en 2 warmtestanden. De temperatuur is traploos regelbaar.
 • Het verwarmingstoestel is vrij van geuren, dampen of vocht.
 • Dankzij zijn handgreep kan hij naar wens worden geplaatst.
 • Compact en licht.
 • Alleen geschikt voor binnenshuis.
Bestseller Nr. 8

OMISOON Elektrische Kachel, 2000 W, ECO, PTC Keramische Ventilatorkachel, Energiebesparend, stil met 24-uurs timer, 90 ° oscillatie, oververhittingsbeveiliging, 3 verwarming modi

 • Snel opwarmen en het hele jaar door gebruik. Het krachtige PTC-keramische verwarmingselement en het maximale uitgangsvermogen van 2000 W maken een snelle verwarming van de kachel in 2 seconden mogelijk. 3 modi (lage hitte (900 W), hoge hitte (2000 W) en natuurlijke windmodus) zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door
 • Instelbare thermostaat voor energiebesparing. Je kunt een constante temperatuur instellen tussen 17 tot 37 °C. Om de door jou ingestelde temperatuur te behouden, schakelt de kachel automatisch aan of uit afhankelijk van de kamertemperatuur
 • 24-uurs timer en afstandsbediening. De kleine kachel kan met een timer van 0-24 uur worden ingesteld. Als de tijd is verstreken, schakelt de kachel automatisch uit en zorgt zo voor een warme en veilige woonomgeving. Met het led-scherm, de bovenste aanraakknop en de afstandsbediening is het eenvoudig om het apparaat zitten of liggen te bedienen
 • 90 graden maximale oscillatie en instelbaar rooster】 Met 35 tot 40 graden verstelbare jaloezieën (omhoog/beneden) en 90 graden oscillatie (links en rechts) kun je de windrichting gemakkelijk controleren. Het kan warmte in een breed bereik overdragen
 • Meerdere veiligheidsbescherming: met kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, PTC-keramische technologie en hoogwaardig vlamvertragend materiaal is de radiator duurzaam en veilig. Kinderen moeten bij het gebruik van de kachel door de ouders worden begeleid
Bestseller Nr. 9

Kleine ventilatorkachel, 220 V, 1200 W, keramische verwarming, 2 modi, PTC-elektrische verwarming, energiebesparend, stil, met oververhittingsbeveiliging, voor slaapkamer, woonkamer, kantoor,

 • ✔ Warm in een seconde: deze ventilatorkachel maakt gebruik van een geavanceerd PTC-verwarmingsplaat en een keramisch verwarmingselement dat in 1 seconde snel tot 40 ° kan opwarmen, en de warme warmte verdeelt zich gelijkmatig over de hele kamer, wat zeer geschikt is voor badkamer, kantoor en werkkamer, enz.
 • ✔ Allround bescherming: het verwarmingstoestel beschikt over meerdere zelfbeschermingsmechanismen – automatische uitschakeling bij automatische uitschakeling bij dumping, oververhittingsbeveiliging, vlamvertragend materiaal, convectieluchtkanaal, controlelampje om jou en je gezin de veiligste bescherming te bieden en meer rust te bieden.
 • ✔ Tweetraps instelling: de keramische verwarming heeft twee standen van 800 W en 1200 W, die eenvoudig met de knop aan de achterkant kunnen worden omgeschakeld, waardoor je gemakkelijk de juiste modus kunt selecteren, en beschikt over een zelfgestuurde constante temperatuurfunctie. Dit is efficiënt en energiebesparend en houdt je kamer de hele winter warm.
 • ✔ Geluidsarm en krachtig: het gloednieuwe centrifugale onderdruk-convectieluchtkanaalsysteem wordt geselecteerd, dat tijdens het gebruik slechts 40 dB heeft om geluidsoverlast te voorkomen; de zelfgestuurde constante temperatuurfunctie optimaliseert de prestaties en het energieverbruik van de verwarming en bespaart energie voor jou.
 • ✔ Home Essentials: deze moderne, energiezuinige, stille draagbare verwarmingstoestellen zijn geleidelijk de favoriete verwarmingstoestellen voor elk huis geworden. Ze zijn veilig en stabiel om je 24 uur per dag van warmte te voorzien, energiezuinig en voordelig en de beste keuze voor je winter.
Bestseller Nr. 10

Klarstein Bornholm elektrische verwarming elektrische verwarming convectieverwarming verwarming (1000 of 2000 watt, 5-45 ° C, LED-touch-display, ECO-modus, 24-uurs timer, afstandsbediening) zwart

 • COMFORTABELE WARMTE: Zwarte elegantie wekt behaaglijke gevoelens en behaaglijke warmte op voor pantoffels en pyjamadragers. De Klarstein Bornholm convectieverwarmer zorgt voor een gelijkmatige temperatuurstijging en verdeling van de verwarmingslucht in ruimtes.
 • ENERGIEBESPAREND: De 2000 watt Klarstein verwarming verwarmt ruimtes tot 45 ° C via twee verwarmingsniveaus. De ECO-modus beperkt het stroomverbruik tot een minimum. In de timermodus schakelt het apparaat tot op de minuut nauwkeurig in en uit.
 • SPATBESCHERMD: Bij het tandenpoetsen 's morgens vroeg of nadat u uit bad komt, omhult uw lichaam behaaglijke warmte, want de Klarstein Bornholm glaspaneel is spatwaterdicht en kan daarom ook in vochtige ruimtes worden opgesteld.
 • AFSTANDSBEDIENING: Door het touch-display aan te raken, vervult de kachel betrouwbaar de wensen van de gebruiker. Diep weggezonken in de bank hoef je het knusse kussenlandschap niet te verlaten, met de afstandsbediening bedien je hem zittend.
 • VERVOERBAAR: De kachel van Bornholm is zo mooi dat je hem overal mee naartoe wilt nemen. Lichtlopende wielen zorgen voor de nodige flexibiliteit.
Bestseller Nr. 11

Onder Bureauverwarmer -Warme Benen - drie verwarmingsniveaus en timer - infrarood paneel elektrische verwarming mobiele verwarmingspaneel Draagbare Ruimteverwarmer

 • Stralingswarmte en aangename dieptewarmte waar je maar wilt. Het opvouwbare IR-paneel wordt op een rechte ondergrond uitgeklapt en direct om je voet geplaatst.
 • De voeding gebeurt via een standaard stopcontact. Met slechts ca. 165 watt bereikt de ondertafelverwarming een temperatuur tot 65 °C.
 • De intensiteit van de stralingswarmte kan in 3 standen worden ingesteld. De bediening gebeurt via het aan de verwarming aangebrachte bedieningselement.
 • Voor een veilige werking zorgt een geïntegreerde timer, die na 3 uur de ondertafelverwarming van de voeding scheidt. Zo zul je nooit vergeten om het uit te schakelen.
 • Daarnaast beschikt de tafelverwarming over een kantelschakelaar, die bij het omvallen van het vouwpaneel de werking instelt.
Bestseller Nr. 12

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, draagbare PTC-verwarming met ECO-modus, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, meerdere beveiligingen, stil en energiezuinig - Grijs

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
Bestseller Nr. 13

Pro Breeze 2500W Oliegevulde Verwarming - Verplaatsbaar en Snelle Elektrische Kachel - Ingebouwde 24-uurs Timer, 3 Modes, Verstelbare Thermostaat en Veiligheidsuitschakeling

 • KRACHTIGE VERWARMING: Deze Pro Breeze 2500W oliegevulde radiator bevat 11 krachtige ribben die snel en efficiënt warme lucht door uw huis, kantoor of woonkamer circuleren. Oliegevulde verwarmingselementen zijn ideaal voor ruimtes die gedurende langere tijd verwarmd moeten worden en bieden een voordelige warmteoplossing ten opzichte van een gewone ventilatorkachel.
 • VEILIGE GEZINSVERWARMER: Geïntegreerde oververhittingsbeveiliging en kantelbeveiliging met automatische uitschakeling zorgen voor onmiddellijke uitschakeling zodra zich een onveilige situatie voordoet. Hierdoor is het fijn en veilig te gebruiken in een kinderkamer of zelfs als verwarming in de badkamer.
 • GEPERSONALISEERDE WARMTE IN SECONDEN: In tegenstelling tot andere kachels voor thuis, heeft deze olieverwarmer een verstelbare thermostaat waarmee u kunt kiezen uit 3 warmtestanden - 2500W, 1500W en 1000W. Een digitale 24-uurs timer verbetert de energie-efficiëntie nog meer, door de gewenste tijden in te stellen waarop u de verwarming wilt laten aanstaan.
 • BESPAREN OP UW ENERGIEREKENING: Met deze kleine, vlakke maar toch zeer krachtige elektrische verwarming kunt u selectief en zuinig een bepaalde ruimte verwarmen, waardoor het verwarmen van uw huis betaalbaar kan worden. De verstelbare thermostaat schakelt de minikachel uit wanneer deze een vooraf ingestelde temperatuur bereikt, zodat u de kou kunt vermijden en tegelijkertijd kunt besparen op uw energierekening.
 • DRAAGBAAR & RUIMTEBESPAREND: Deze draagbare verwarming past gemakkelijk in kleine ruimtes, perfect voor onder het bureau in je thuiskantoor of kantoorruimte. De 4 easy-roll wieltjes, kabelopberging en draaggreep maken de radiator ook gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer niet in gebruik.
Bestseller Nr. 14

Pro Breeze 2500W Grote Elektrische Verwarming met Afstandsbediening, Draagbare Kachel met Oliegevulde Ribben, LED-Scherm, Ingebouwde Timer, 4 Warmtestanden, Thermostaat, Veiligheidsuitschakeling

 • Gevanceerde Warmtecirculatie: Het toonaangevende schoorsteeneffect versnelt de circulatie van warme lucht om je kamer sneller en efficiënter te verwarmen dan een traditionele oliegevulde radiator.
 • Krachtige Verwarming: Krachtige oliegevulde radiator met tien verwarmingsplaten en drie vermogensstanden van 2500W, 1500W en 1000W voor het effectief verwarmen van ruimtes gedurende lange periodes.
 • Digitaal Scherm & Afstandsbediening: Met het gebruiksvriendelijke digitale scherm en de afstandsbediening kan je met één druk op de knop de kamertemperatuur instellen en handhaven. Met een 24-uurs timer kan je de radiator in- of uitschakelen wanneer je dat maar wenst.
 • Extra Veilig: De ingebouwde oververhittingsbeveiliging, beveiliging bij kantelen en de automatische thermische uitschakeling zorgen ervoor dat de radiator onmiddellijk wordt uitgeschakeld in elke onveilige situatie.
 • Draagbaar: Voorgemonteerd en uitgerust met vier gemakkelijk te bewegen wieltjes kan de radiator eenvoudig en probleemloos worden verplaatst. Afmetingen: 55 cm x 26 cm x 67 cm.
Bestseller Nr. 15

TRESKO Glazen convector 2000W APP WiFi | Elektrische kachel incl. afstandsbediening | Glas Convector verwarming Touch & LCD Display | Elektrische verwarming vloer- of wandunit (Zwart)

 • ENERGIEBESPARENDE VERWARMING NU: De TRESKO glasconvector warmt binnen enkele seconden op dankzij het aluminium verwarmingselement, dat zorgt voor optimale warmte en behaaglijk comfort. Het reflectoreffect van deze elektrische kachel zorgt er bovendien voor dat de warmte in alle richtingen wordt gericht.
 • STAND OF AAN DE MUUR: Gebruik de kachel als wandkachel, standkachel of plafondkachel. Met de meegeleverde muurbeugel is de elektrische kachel eenvoudig aan elke muur te bevestigen. Onze convectorkachel zorgt voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • BEDIENBAAR DOOR APP & AFSTANDSBEDIENING: De verwarming kan worden bediend via een LCD-display (touch), via APP (Smart-Life APP) of afstandsbediening. De APP kan worden gebruikt om de temperatuur of de timer te veranderen of om de straalkachel aan of uit te zetten.
 • MET TIMER & ZEER STIL: De timerfunctie maakt een individuele instelling van 1 - 24 uur mogelijk. Dankzij het extreem stille geluidsniveau kan de kachel ook ideaal worden gebruikt terwijl u slaapt of praat. Bovendien beschikt de TRESKO vlakke kachel over een kinderbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een vorst- en verwarmingsmodus.
 • HOGE KWALITEIT: Zeer robuuste en duurzame radiator, optioneel instelbaar tussen 5 - 50°C. Bovendien kan een individuele weekmodus worden ingesteld. De voeten zorgen ook voor een stabiele ondergrond.

Het kiezen van de beste elektrische kachel kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden om de juiste beslissing te nemen.

Het eerste dat u moet weten, is welk type verwarmingssysteem het beste bij uw behoeften past. Dit wordt bepaald door de grootte, isolatie en verwarmingsbehoeften van uw huis. U moet ook nadenken over hoeveel u aan de kachel wilt uitgeven en hoe lang u wilt dat deze meegaat.

Elektrische kachels zijn er in twee hoofdtypen: convectie- en warmtestralers. Convectieverwarmers produceren warme lucht die door een kamer circuleert en voorwerpen zoals meubels of mensen in de kamer opwarmen. Stralingsverwarmers creëren infraroodstralen die warmte rechtstreeks afgeven aan objecten of mensen in een kamer, wat betekent dat ze efficiënter zijn in het opwarmen van kleine.

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische kachels?

De voordelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze energiezuiniger en gemakkelijker te installeren zijn. Ze hebben ook niet veel onderhoud en reparatie nodig. De nadelen van het gebruik van elektrische kachels zijn dat ze duurder in aanschaf zijn dan andere soorten kachels, minder warmte per watt produceren en gevaarlijk kunnen zijn als ze niet goed worden geïnstalleerd.

Elektrische kachels bieden veel voordelen voor de gebruiker. Ze vergen minder onderhoud dan andere soorten kachels en veroorzaken geen uitstoot. Deze voordelen brengen echter een prijs met zich mee, aangezien elektrische kachels doorgaans duurder zijn dan andere verwarmingsopties.

Welk type elektrische kachel past het beste in een grote woonkamer of keuken?

De eerste stap is om erachter te komen welke maat kachel je nodig hebt. Als de kachel te groot is, neemt deze veel ruimte in de kamer in beslag. Als het te klein is, kan er geen grote pot of pan in.

De tweede stap is om te beslissen welk type kachel u nodig heeft. Er zijn twee soorten: elektrische en gasfornuizen. Elektrische fornuizen gebruiken elektriciteit en gasfornuizen gebruiken aardgas of propaan als brandstofbron.

Gasfornuizen zijn goedkoper in gebruik dan elektrische fornuizen, maar ze vereisen een installatie en hebben een hoger aankoopprijskaartje dan een elektrisch fornuis. Elektrische kachels zijn duurder om te installeren, maar ze hebben geen brandstof nodig voor gebruik en kunnen tegen lagere prijzen worden gekocht dan die op gas.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische kachels?

Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische kachels, elk met hun eigen voordelen.

Het meest voorkomende type is de oliegevulde radiator. Deze werken door een vloeistof op te warmen die vervolgens door de radiator wordt gecirculeerd. De vloeistof wordt verwarmd door een externe bron en wordt vervolgens door de radiator geleid waar het warmte uit de lucht absorbeert en terug circuleert naar de externe bron om opnieuw te worden verwarmd.

Elektrische warmtestralers zijn populair omdat ze in zowel kleine als grote ruimtes kunnen worden gebruikt, ze geen installatie vereisen, ze zijn minder duur dan andere soorten elektrische verwarmingen en ze kunnen worden gebruikt in kamers met lage plafonds of waar er niet genoeg ruimte voor een met olie gevulde radiator.

Sommige mensen geven de voorkeur aan luchtverhitters omdat deze geen installatie of sanitair vereisen. Ze zijn over het algemeen ook kleiner dan een elektrische kachel. Er zijn twee soorten luchtverhitters, elektrisch en gas. Elektrische modellen hebben een thermostaat die over het bereik kan worden bediend met een afstandsbediening of op het apparaat zelf. Sommige modellen hebben helemaal geen externe bedrading nodig en kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Wat kost een elektrische kachel?

De prijs van een elektrische kachel is afhankelijk van de grootte en de eigenschappen. Daarom is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt voordat je gaat winkelen.

Hoe kan ik geld besparen op mijn elektriciteitsrekening als ik een elektrische kachel gebruik in plaats van een gaskachel?

Een elektrische kachel is een apparaat dat de lucht verwarmt door middel van elektriciteit. Het is een milieuvriendelijkere optie dan een gaskachel.

Elektrische kachels zijn efficiënter dan hun tegenhangers en kunnen op de lange termijn kosteneffectief zijn. Ze hebben ook lagere gebruikskosten, wat betekent dat u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening als u een elektrische kachel gebruikt in plaats van een gaskachel.