Beste elektrische kachel van 2023 (TOP10)

De elektrische kachel is een type verwarmingsapparaat dat elektriciteit omzet in warmte. Elektrische kachels worden gebruikt om de binnentemperatuur van een gebouw of een kamer op te warmen om het comfortabeler te maken. Het wordt ook gebruikt voor het drogen van kleding, voedsel en andere materialen.

Er zijn veel factoren waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische kachel. Je moet op de hoogte zijn van het wattage, dat het stroomverbruik meet, zodat je kachel de stroomonderbreker niet doorblaast. Je moet ook rekening houden met het temperatuurbereik en de efficiëntie van je verwarming (hoe hoger, hoe beter).

De 10 beste elektrische kachel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Dreo Ruimteverwarmer Solaris Slim H3, 1800W snelle verwarming keramische elektrische kachel met thermostaat, afstandsbediening, oververhitting en kantelbeveiliging, 1-12 uur timer, 70° oscillerende draagbare verwarming voor kantoor thuis

 • Directe verwarming: Speciale keramische verwarming warmt snel op in 2 seconden en brengt je terug naar de zomer. 3 verwarmingsstanden van 900W tot 1800W zorgen op een energiezuinige manier voor een persoonlijk instelbare behaaglijke warmte in je kantoor, slaapkamer, woonkamer of andere kamers.
 • Stil elk geluid: Er is een reeks technologieën geïntroduceerd om deze ruimteverwarmer adembenemend stil te maken, met name Dreo's ObliqueAirflow-technologie die luchtwervelingen vermindert voor een zachtere, stillere verwarming met slechts 40 dB, stil als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamer.
 • Dompel de hele ruimte onder: Sensationeel snelle verwarming aangedreven door Dreo's motor met hoog koppel levert krachtige warmte tot 10 meter per seconde. Samen met een brede hoek van 70 ° oscillatie om uw hele leefruimte te bestrijken. Aanbevolen voor gebruik in ruimtes onder 25㎡.
 • Instellen, bewaren, opslaan: De adaptieve ECO-modus past het warmteniveau aan om de kamer op de door jou gewenste temperatuur te houden. Deze elektrische ruimteverwarmer heeft ook lage (H1-900W), middelhoge (H2-1100W) en hoge (H3-1800W) warmtestanden, zodat je de kou kunt trotseren en tegelijkertijd meer kunt besparen op je energierekening.
 • Maximaal gemak: De verborgen draaggreep zorgt voor maximale draagbaarheid wanneer je de verwarming verplaatst naar je slaapkamer, garage, woonkamer, kantoor, etc. Je kunt gewoon het paneel aanraken of de afstandsbediening gebruiken om een timer van 1-12 uur, een digitale thermostaat van 5-35 graden en meer in te stellen voor jouw dagelijkse behoeften.
Bestseller Nr. 2

Pro Breeze 2500W Oliegevulde Verwarming - Verplaatsbaar en Snelle Elektrische Kachel - Ingebouwde 24-uurs Timer, 3 Modes, Verstelbare Thermostaat en Veiligheidsuitschakeling

 • KRACHTIGE VERWARMING: Deze Pro Breeze 2500W oliegevulde radiator bevat 11 krachtige ribben die snel en efficiënt warme lucht door uw huis, kantoor of woonkamer circuleren. Oliegevulde verwarmingselementen zijn ideaal voor ruimtes die gedurende langere tijd verwarmd moeten worden en bieden een voordelige warmteoplossing ten opzichte van een gewone ventilatorkachel.
 • VEILIGE GEZINSVERWARMER: Geïntegreerde oververhittingsbeveiliging en kantelbeveiliging met automatische uitschakeling zorgen voor onmiddellijke uitschakeling zodra zich een onveilige situatie voordoet. Hierdoor is het fijn en veilig te gebruiken in een kinderkamer of zelfs als verwarming in de badkamer.
 • GEPERSONALISEERDE WARMTE IN SECONDEN: In tegenstelling tot andere kachels voor thuis, heeft deze olieverwarmer een verstelbare thermostaat waarmee u kunt kiezen uit 3 warmtestanden - 2500W, 1500W en 1000W. Een digitale 24-uurs timer verbetert de energie-efficiëntie nog meer, door de gewenste tijden in te stellen waarop u de verwarming wilt laten aanstaan.
 • BESPAREN OP UW ENERGIEREKENING: Met deze kleine, vlakke maar toch zeer krachtige elektrische verwarming kunt u selectief en zuinig een bepaalde ruimte verwarmen, waardoor het verwarmen van uw huis betaalbaar kan worden. De verstelbare thermostaat schakelt de minikachel uit wanneer deze een vooraf ingestelde temperatuur bereikt, zodat u de kou kunt vermijden en tegelijkertijd kunt besparen op uw energierekening.
 • DRAAGBAAR & RUIMTEBESPAREND: Deze draagbare verwarming past gemakkelijk in kleine ruimtes, perfect voor onder het bureau in je thuiskantoor of kantoorruimte. De 4 easy-roll wieltjes, kabelopberging en draaggreep maken de radiator ook gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer niet in gebruik.
Bestseller Nr. 3

OMISOON Elektrische Kachel, 2000 W, ECO, PTC Keramische Ventilatorkachel, Energiebesparend, stil met 24-uurs timer, 90 ° oscillatie, oververhittingsbeveiliging, 3 verwarming modi

 • Snel opwarmen en het hele jaar door gebruik. Het krachtige PTC-keramische verwarmingselement en het maximale uitgangsvermogen van 2000 W maken een snelle verwarming van de kachel in 2 seconden mogelijk. 3 modi (lage hitte (900 W), hoge hitte (2000 W) en natuurlijke windmodus) zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door
 • Instelbare thermostaat voor energiebesparing. Je kunt een constante temperatuur instellen tussen 17 tot 37 °C. Om de door jou ingestelde temperatuur te behouden, schakelt de kachel automatisch aan of uit afhankelijk van de kamertemperatuur
 • 24-uurs timer en afstandsbediening. De kleine kachel kan met een timer van 0-24 uur worden ingesteld. Als de tijd is verstreken, schakelt de kachel automatisch uit en zorgt zo voor een warme en veilige woonomgeving. Met het led-scherm, de bovenste aanraakknop en de afstandsbediening is het eenvoudig om het apparaat zitten of liggen te bedienen
 • 90 graden maximale oscillatie en instelbaar rooster】 Met 35 tot 40 graden verstelbare jaloezieën (omhoog/beneden) en 90 graden oscillatie (links en rechts) kun je de windrichting gemakkelijk controleren. Het kan warmte in een breed bereik overdragen
 • Meerdere veiligheidsbescherming: met kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, PTC-keramische technologie en hoogwaardig vlamvertragend materiaal is de radiator duurzaam en veilig. Kinderen moeten bij het gebruik van de kachel door de ouders worden begeleid
Bestseller Nr. 4

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, draagbare PTC-verwarming met ECO-modus, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, meerdere beveiligingen, stil en energiezuinig - Grijs

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
Bestseller Nr. 5

Tristar KA-5065 Elektrische Keramische Kachel – 3 standen – Ideaal voor op de camping, Grijs

 • Eenvoudige werking dankzij de twee draaiknoppen.
 • Instelbare thermostaat en twee bedrijfsmodi van 750 W en 1000 W voor een optimale verwarming van kleine ruimtes.
 • Veilig in gebruik dankzij oververhittings- en kantelbeveiliging.
 • Kan dankzij de ventilatormodus in de winter worden gebruikt voor het opwarmen en in de zomer om te koelen.
 • Dankzij de compacte afmetingen van 11,4 x 16,6 x 24,3 cm gemakkelijk op te bergen.
Bestseller Nr. 6

Dreo elektrische kachel, binnenshuis ruimteverwarmer, draagbaar verwarmingstoestel met thermostaat, timer 1-12 u, Eco- & Ventilatormodus, 1500W PTC keramische snelle, Atom 316, goud

 • Krachtig verwarmingstoestel dat overal past: Dreo ruimteverwarmers voor binnenshuis combineren het Hyperamics 1500W geavanceerde PTC-systeem met een nieuw warmtetrechterontwerp dat binnen enkele seconden warmte geeft en de warmeluchtcirculatie uitbreidt tot 200% meer bereik dan traditionele verwarmingsapparaten.
 • Onbreekbare veiligheid: Dreo gaat verder dan het onverwachte om meer gemoedsrust te bieden bij elke kamerverwarming. De innovatieve kanteldetectiesensor verbetert de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor een betere kantelbescherming en is uitgerust met V0 vlamvertragende materialen, oververhittingsbeveiliging en veiligheidsstekker, allemaal gecertificeerd door CE.
 • Ultiem temperatuurbeheer De verbeterde NTC-chipset brengt meer precisie om uw ruimteverwarming in te schakelen met thermostaat in een slimme verwarmingscentrale zodat u de warmte kunt instellen op een groter bereik van 5-35℃ in stappen van ±1℃ zodat u energie spaart terwijl u een comfortabel gevoel behoudt.
 • Knusse stilte: Gedaan met kiezen tussen stilte en warmte. Met het verwarmingstoestel van Dreo wordt uw slaapkamer in stilte opgewarmd dankzij de borstelloze DC-motor met frictieloze prestaties en een design met vleugelventilator dat de turbulentie vermindert, waardoor het geluidsniveau slechts 34 dB bedraagt.
 • Past in uw levensstijl: De handgreep zorgt dat dit verwarmingstoestel gemakkelijk kan worden verplaatst. Het is uitgerust met meerdere verwarmingsniveaus en modi om te verwarmen zoals u dat wilt (verwarmen met hoog vermogen, ECO, alleen ventilator). Het biedt ook enkele handige extra's voor een probleemloze ervaring (12-urentimer, dempen, kinderslot en geheugenfunctie).
Bestseller Nr. 7

LEBENLANG Keramische ventilatorkachel, energiebesparend, stil, inclusief app & WiFi, afstandsbediening, 2000 W, elektrisch, voor binnen, elektrische warmtestraler, eco heat

 • App-verbinding: De LEBENLANG warmtestraler zorgt dankzij de wifi-functie voor nog nooit eerder vertoond comfort. Bedien de staande verwarming met je mobiele telefoon onderweg, op kantoor of op de bank in de woonkamer. Hiervoor gewoon de Smart-kachel met de app verbinden en genieten van een warme binnenruimte.
 • Energiebesparend: dankzij 3-in-1 modi verwarmt de LEBENLANG elektrische radiator aanzienlijk energiezuiniger dan andere apparaten van deze energieklasse. Kies tussen normale ventilatie of ECO-modus (1000 W stroombesparend) voor een laag stroomverbruik en power-modus (2000 W) voor snel verwarmen.
 • Snelle warmte: de keramische ventilatorkachel in zwart design wordt dankzij de bijzonder krachtige Alpha Heater-verwarmingsstaven in enkele seconden warm – duidelijk sneller dan een klassieke olieradiator of een infraroodverwarming.
 • Veiligheid: geen veiligheidsrisico. De verwarming van LEBENLANG voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, is GS-getest en heeft een oververhittings- en kantelbeveiliging.
 • Kenmerken: Het elektrische verwarmingstoestel is de winnaar onder de ventilatorkachels, dankzij timer met weekplan voor Ultra Comfort en 75 graden oscillerende functie.
Bestseller Nr. 8

VONROC Elektrische verwarming 2000W, kachel 2000W, 3 standen, voor ruimtes tot 20 m²

 • 3 standen, waarvan 1 ventilatorfunctie en 2 warmtestanden. De temperatuur is traploos regelbaar.
 • Het verwarmingstoestel is vrij van geuren, dampen of vocht.
 • Dankzij zijn handgreep kan hij naar wens worden geplaatst.
 • Compact en licht.
 • Alleen geschikt voor binnenshuis.
Bestseller Nr. 9

OMISOON Elektrische Kachel 2000 W, ECO Keramische Ventilatorkachel met Laag Energieverbruik, 90°Oscillatie, met Afstandsbediening, 24H Timer, 3 Temperatuurinstellingen

 • 🔥[Instant heating]: met PTC keramisch verwarmingselement en een maximale externe ontlading van 2000 W, kan deze ventilatorkachel onmiddellijk worden verwarmd, wat meer geschikt is om kou onmiddellijk te verwijderen. De functies zijn een hoge koude lucht stand, een lage en constante temperatuur energiebesparende stand, die aan uw verschillende behoeften kan voldoen en een flexibele draagbare ventilatorkachel met meerdere standen.
 • 🔥[Eco-modus]: u kunt de temperatuur instellen tussen 17-37°C, 1°C regeling, en de ventilatorkachel energiebesparende stil voor gebruik binnenshuis zal automatisch verwarmen en circuleren door het detecteren van de omgevingstemperatuur van de kamer wanneer de ingestelde u zult merken dat uw elektriciteitsrekening is aanzienlijk verminderd.
 • 🔥[90° oscillatie + eenvoudige bediening]: onze keramische ventilatorkachel kan 90° draaien en oscilleren, kan warmte delen met vrienden en familie en heeft een groot HD-scherm met touch control, en de hoogte van het bedieningspaneel kan vrij worden aangepast. De bedrijfsstatus van de elektrische kachel kan ook op afstand worden gedetecteerd, en het slotontwerp is handig voor het plaatsen van de afstandsbediening.
 • 🔥 [24H timer + afstandsbediening]: stel een geschikte opwarmtijd in. U kunt de tijd naar wens instellen van 1 tot 24 uur. Het is zeer geschikt voor slapen en werken zonder angst voor de koude winter. Uitgerust met een afstandsbediening, kunt u gemakkelijk intelligente en flexibele handelingen uitvoeren met uw vingers.
 • 🔥 [Safety First + Indoo Use]: oververhittingsbeveiliging en kantelbeveiliging, met hoogwaardige vlamvertragende materialen en geavanceerde keramische technologie; deze technologieën zijn veiliger en duurzamer. Deze energiebesparende ventilatorkachel is compact van formaat, draagbaar en zeer geschikt voor persoonlijk, thuis, kantoor en slaapkamer. Deze veilige elektrische kachel zal uw beste hulp zijn in de winter.
Bestseller Nr. 10

Alpina Elektrische Kachel - Model LQ001 - Compact & Draagbaar - op Voet - 800 Watt

 • ELEKTRISCHE VERWARMING - Deze kleine, compacte elektrische kachel is de ideale toevoeging aan je huis en vereist geen gas voor gebruik.
 • 2 WARMTESTANDEN - Wanneer je het kacheltje aanzet, geven de buizen direct warmte af. Je bepaalt zelf hoe warm je het wilt hebben want deze kachel heeft 2 warmtestanden: 400 en 800
 • KANTELBEVEILIGING - De verwarming is uitgerust met een kantelveiligheidsschakelaar. Dit is een schakelaar in het onderste deel van de straalkachel, die de straalkachel onmiddellijk uitschakelt als het apparaat kantelt of omvalt.
 • DIRECTE WARMTE - Dit kacheltje is uitgerust met 2 buizen die veilig achter een rooster zitten. Door de kwartswerking is de warmte er vrijwel onmiddellijk
 • DRAAGGREEP - Het straalkacheltje is compact en draagbaar. De afmetingen zijn: 25 x 9 x 38 centimeter Met de handige draaggreep kun je hem gemakkelijk met je meenemen van ruimte

Het kiezen van de beste elektrische kachel is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende soorten kachels op de markt en het kiezen ervan kan een moeilijke taak zijn.

Het eerste waar je op moet letten, is welke maat heb je nodig? Heeft u een kleine draagbare kachel of een grote nodig? De prijs van de kachel is ook afhankelijk van de grootte en het stroomverbruik.

Het volgende dat u moet overwegen, is hoe vaak u het moet gebruiken? Gebruik je hem alleen voor noodgevallen, dan is een kleiner en goedkoper model een goede keuze. Maar als je het elke dag moet gebruiken, ga dan voor iets krachtigers dat langer meegaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische kachels?

Elk jaar daalt de temperatuur en moeten we beslissen of we een elektrische kachel willen of niet. Er zijn een paar voor- en nadelen van elektrische kachels die u moet kennen.

Voordelen:

 • Ze zijn kosteneffectiever dan gaskachels omdat het goedkoper is om ze te gebruiken.
 • Ze hebben minder onderhoudskosten dan gaskachels, omdat ze niet hoeven te worden geventileerd.
 • Ze kunnen worden gebruikt in gebieden waar brand- of explosiegevaar bestaat, zoals in de buurt van gordijnen, stoffering en andere brandbare materialen.

Nadelen:

 • Elektrische kachels kunnen een gevaar vormen voor de veiligheid als ze niet correct worden gebruikt. Ze mogen niet te dicht bij meubels of muren worden geplaatst, omdat dit zou kunnen

Wat zijn de verschillende soorten elektrische kachels?

Er zijn twee categorieën elektrische kachels: convectie en straling. Convectieverwarmers gebruiken verwarmde lucht om de kamer te verwarmen, terwijl warmtestralers infrarood of elektromagnetische golven gebruiken.

Stralingsverwarmers zijn duurder dan convectiekachels, maar ze zenden infrarood of elektromagnetische golven uit die efficiënter kunnen zijn bij het verwarmen van objecten in een kamer.

Wat kost een elektrische kachel?

De kosten van een elektrische kachel zijn afhankelijk van het type brandstof dat wordt gebruikt, de grootte van de kachel en het rendement. De meest voorkomende brandstoffen zijn elektriciteit, aardgas en propaan.

Elektrische kachels zijn duurder dan aardgas- of propaankachels, maar zijn efficiënter in termen van energieverbruik.

De kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van de kachel. Hoe groter een kachel is, hoe hoger de prijs zal zijn.

Hoe kies ik de beste elektrische kachel voor mijn behoeften?

Het kiezen van de beste elektrische kachel voor uw behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het moeilijk om te weten waar te beginnen.

In dit artikel zal ik u door enkele factoren leiden waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw elektrische kachel. Ik zal je ook een lijst geven van de beste elektrische kachels voor verschillende behoeften en budgetten.

Dit artikel gaat u helpen een weloverwogen beslissing te nemen en de perfecte elektrische verwarming voor uw huis te vinden.