Beste elektrische kachel van 2023 (TOP10)

De elektrische kachel is een type verwarmingsapparaat dat elektriciteit omzet in warmte. Elektrische kachels worden gebruikt om de binnentemperatuur van een gebouw of een kamer op te warmen om het comfortabeler te maken. Het wordt ook gebruikt voor het drogen van kleding, voedsel en andere materialen.

Er zijn veel factoren waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische kachel. Je moet op de hoogte zijn van het wattage, dat het stroomverbruik meet, zodat je kachel de stroomonderbreker niet doorblaast. Je moet ook rekening houden met het temperatuurbereik en de efficiëntie van je verwarming (hoe hoger, hoe beter).

De 10 beste elektrische kachel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Dreo elektrische kachel, binnenshuis ruimteverwarmer, draagbaar verwarmingstoestel met thermostaat, timer 1-12 u, Eco- & Ventilatormodus, 1500W PTC keramische snelle, Atom 316, goud

 • Krachtig verwarmingstoestel dat overal past: Dreo ruimteverwarmers voor binnenshuis combineren het Hyperamics 1500W geavanceerde PTC-systeem met een nieuw warmtetrechterontwerp dat binnen enkele seconden warmte geeft en de warmeluchtcirculatie uitbreidt tot 200% meer bereik dan traditionele verwarmingsapparaten.
 • Onbreekbare veiligheid: Dreo gaat verder dan het onverwachte om meer gemoedsrust te bieden bij elke kamerverwarming. De innovatieve kanteldetectiesensor verbetert de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor een betere kantelbescherming en is uitgerust met V0 vlamvertragende materialen, oververhittingsbeveiliging en veiligheidsstekker, allemaal gecertificeerd door CE.
 • Ultiem temperatuurbeheer De verbeterde NTC-chipset brengt meer precisie om uw ruimteverwarming in te schakelen met thermostaat in een slimme verwarmingscentrale zodat u de warmte kunt instellen op een groter bereik van 5-35℃ in stappen van ±1℃ zodat u energie spaart terwijl u een comfortabel gevoel behoudt.
 • Knusse stilte: Gedaan met kiezen tussen stilte en warmte. Met het verwarmingstoestel van Dreo wordt uw slaapkamer in stilte opgewarmd dankzij de borstelloze DC-motor met frictieloze prestaties en een design met vleugelventilator dat de turbulentie vermindert, waardoor het geluidsniveau slechts 34 dB bedraagt.
 • Past in uw levensstijl: De handgreep zorgt dat dit verwarmingstoestel gemakkelijk kan worden verplaatst. Het is uitgerust met meerdere verwarmingsniveaus en modi om te verwarmen zoals u dat wilt (verwarmen met hoog vermogen, ECO, alleen ventilator). Het biedt ook enkele handige extra's voor een probleemloze ervaring (12-urentimer, dempen, kinderslot en geheugenfunctie).
UitverkoopBestseller Nr. 2

Dreo Ruimteverwarmer Solaris Slim H3, 1800W snelle verwarming keramische elektrische kachel met thermostaat, afstandsbediening, oververhitting en kantelbeveiliging, 1-12 uur timer, 70° oscillerende draagbare verwarming voor kantoor thuis

 • Directe verwarming: Speciale keramische verwarming warmt snel op in 2 seconden en brengt je terug naar de zomer. 3 verwarmingsstanden van 900W tot 1800W zorgen op een energiezuinige manier voor een persoonlijk instelbare behaaglijke warmte in je kantoor, slaapkamer, woonkamer of andere kamers.
 • Stil elk geluid: Er is een reeks technologieën geïntroduceerd om deze ruimteverwarmer adembenemend stil te maken, met name Dreo's ObliqueAirflow-technologie die luchtwervelingen vermindert voor een zachtere, stillere verwarming met slechts 40 dB, stil als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamer.
 • Dompel de hele ruimte onder: Sensationeel snelle verwarming aangedreven door Dreo's motor met hoog koppel levert krachtige warmte tot 10 meter per seconde. Samen met een brede hoek van 70 ° oscillatie om uw hele leefruimte te bestrijken. Aanbevolen voor gebruik in ruimtes onder 25㎡.
 • Instellen, bewaren, opslaan: De adaptieve ECO-modus past het warmteniveau aan om de kamer op de door jou gewenste temperatuur te houden. Deze elektrische ruimteverwarmer heeft ook lage (H1-900W), middelhoge (H2-1100W) en hoge (H3-1800W) warmtestanden, zodat je de kou kunt trotseren en tegelijkertijd meer kunt besparen op je energierekening.
 • Maximaal gemak: De verborgen draaggreep zorgt voor maximale draagbaarheid wanneer je de verwarming verplaatst naar je slaapkamer, garage, woonkamer, kantoor, etc. Je kunt gewoon het paneel aanraken of de afstandsbediening gebruiken om een timer van 1-12 uur, een digitale thermostaat van 5-35 graden en meer in te stellen voor jouw dagelijkse behoeften.
Bestseller Nr. 3

Dreo Elektrische Kachel Atom One, 70° oscillerende, Elektrische Keramische Verwarming met Thermostaat, Timer, Afstandsbediening, Oververhittings- en kantelbeveiliging, Energiebesparende ECO-modus

 • Klein en sterk: deze compacte 26,2 cm grote kachel met geavanceerde PTC-keramische verwarming geeft verrassend sterke warmte af om het je in een handomdraai gezellig en warm te maken, en past perfect op je bureau of nachtkastje. De verborgen draaggreep vergemakkelijkt het verplaatsen tussen slaapkamer, werkkamer, keuken, thuis, en kantoor.
 • Snelle opwarming: aangedreven door een gelijkstroommotor en 9 vleugels geeft deze keramische verwarming een 1500 W krachtige PCC-keramische verwarming af, veel sneller dan andere conventionele elektrische verwarmingen met wisselstroommotor en 3 vleugels. De 3-35 °C instelbare elektronische thermostaat maakt het kinderspel om je omgevingstemperatuur bij kou aan te passen.
 • 70° oscillerende warmte: Deze 70° oscillerende kachel is superieur aan andere kleine verwarmingstoestellen en uitgerust met een exclusief trackball-systeem, dat ertoe bijdraagt dat de warmte meer gebieden stil en gelijkmatig bestrijkt. Het geluidsniveau is laag, tot 40 dB.
 • Veilig in gebruik: Bescherming tegen oververhitting en omslaan zorgt voor ultieme veiligheid. Versterkte uitsteeksels, ABS brandvertragende materialen en een verbeterd rubberen netsnoer zorgen ervoor dat je thuis veilig en zonder stress kunt verwarmen. De meervoudige veiligheidsbescherming is tot in detail superieur aan andere draagbare kachels ontworpen om aan uw behoefte aan veiligheidsverwarming te voldoen.
 • Energiebesparend: beschikt over 3 modi (vermogensverwarming H3/H2/H1, Eco, alleen ventilator) om je comfort te personaliseren. De energiebesparende Eco-modus past zijn prestaties aan op basis van de omgevingstemperatuur om je warm te houden en tegelijkertijd de verwarmingskosten te verlagen.
Bestseller Nr. 4

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, draagbare PTC-verwarming met ECO-modus, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, meerdere beveiligingen, stil en energiezuinig - Grijs

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.
Bestseller Nr. 5

OMISOON Elektrische Kachel, 2000 W, ECO, PTC Keramische Ventilatorkachel, Energiebesparend, stil met 24-uurs timer, 90 ° oscillatie, oververhittingsbeveiliging, 3 verwarming modi

 • Snel opwarmen en het hele jaar door gebruik. Het krachtige PTC-keramische verwarmingselement en het maximale uitgangsvermogen van 2000 W maken een snelle verwarming van de kachel in 2 seconden mogelijk. 3 modi (lage hitte (900 W), hoge hitte (2000 W) en natuurlijke windmodus) zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door
 • Instelbare thermostaat voor energiebesparing. Je kunt een constante temperatuur instellen tussen 17 tot 37 °C. Om de door jou ingestelde temperatuur te behouden, schakelt de kachel automatisch aan of uit afhankelijk van de kamertemperatuur
 • 24-uurs timer en afstandsbediening. De kleine kachel kan met een timer van 0-24 uur worden ingesteld. Als de tijd is verstreken, schakelt de kachel automatisch uit en zorgt zo voor een warme en veilige woonomgeving. Met het led-scherm, de bovenste aanraakknop en de afstandsbediening is het eenvoudig om het apparaat zitten of liggen te bedienen
 • 90 graden maximale oscillatie en instelbaar rooster】 Met 35 tot 40 graden verstelbare jaloezieën (omhoog/beneden) en 90 graden oscillatie (links en rechts) kun je de windrichting gemakkelijk controleren. Het kan warmte in een breed bereik overdragen
 • Meerdere veiligheidsbescherming: met kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, PTC-keramische technologie en hoogwaardig vlamvertragend materiaal is de radiator duurzaam en veilig. Kinderen moeten bij het gebruik van de kachel door de ouders worden begeleid
Bestseller Nr. 6

LEBENLANG Keramische ventilatorkachel, energiebesparend, stil, inclusief app & WiFi, afstandsbediening, 2000 W, elektrisch, voor binnen, elektrische warmtestraler, eco heat

 • App-verbinding: De LEBENLANG warmtestraler zorgt dankzij de wifi-functie voor nog nooit eerder vertoond comfort. Bedien de staande verwarming met je mobiele telefoon onderweg, op kantoor of op de bank in de woonkamer. Hiervoor gewoon de Smart-kachel met de app verbinden en genieten van een warme binnenruimte.
 • Energiebesparend: dankzij 3-in-1 modi verwarmt de LEBENLANG elektrische radiator aanzienlijk energiezuiniger dan andere apparaten van deze energieklasse. Kies tussen normale ventilatie of ECO-modus (1000 W stroombesparend) voor een laag stroomverbruik en power-modus (2000 W) voor snel verwarmen.
 • Snelle warmte: de keramische ventilatorkachel in zwart design wordt dankzij de bijzonder krachtige Alpha Heater-verwarmingsstaven in enkele seconden warm – duidelijk sneller dan een klassieke olieradiator of een infraroodverwarming.
 • Veiligheid: geen veiligheidsrisico. De verwarming van LEBENLANG voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, is GS-getest en heeft een oververhittings- en kantelbeveiliging.
 • Kenmerken: Het elektrische verwarmingstoestel is de winnaar onder de ventilatorkachels, dankzij timer met weekplan voor Ultra Comfort en 75 graden oscillerende functie.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Elektrische Verwarming - Energiebesparende Elektrische Kachel - Rustig Keramische Kachel - Afstandsbediening - Timer - Bescherming tegen oververhitting - 2000W - Wit

 • 🔥 Snelle Warmte 🔥 Zet de verwarming aan wanneer u thuiskomt van buiten. De warmte zal zich binnen 2 of 3 seconden over uw lichaam verspreiden.
 • 🔥Energiebesparing 🔥Krachtige ECO-functie die de verwarming automatisch regelt volgens de ingestelde temperatuur, waardoor veel elektriciteit wordt bespaard! De PTC elektrische verwarming zet elektrische energie met hoog rendement om in warmte.
 • 🔥 Stil Comfortabel 🔥 Wanneer u de elektrische verwarmingstimer instelt op 1-9 uur en u klaar bent om te rusten, zal de verwarming u zoveel rust en comfort geven dat u in slaap valt zonder er zelfs maar aan te denken.
 • 🔥 Lichtgewicht ontwerp 🔥 Klaar om meegenomen te worden van de woonkamer naar de badkamer voor gebruik, hij hoeft maar met één hand opgetild te worden en weegt slechts 2KG (L=20CM x B=20CM x H=50CM). Als u buiten kampeert, is er 220 volt vermogen dat u ook bij koude temperaturen warmte brengt.
 • 🔥 Eenvoudig te bedienen🔥 Stel de gewenste temperatuur en hoek in door eenvoudigweg de afstandsbediening te bedienen binnen een bereik van ongeveer 6 meter.
Bestseller Nr. 8

TRESKO Glazen convector 2000W APP WiFi | Elektrische kachel incl. afstandsbediening | Glas Convector verwarming Touch & LCD Display | Elektrische verwarming vloer- of wandunit (Zwart)

 • ENERGIEBESPARENDE VERWARMING NU: De TRESKO glasconvector warmt binnen enkele seconden op dankzij het aluminium verwarmingselement, dat zorgt voor optimale warmte en behaaglijk comfort. Het reflectoreffect van deze elektrische kachel zorgt er bovendien voor dat de warmte in alle richtingen wordt gericht.
 • STAND OF AAN DE MUUR: Gebruik de kachel als wandkachel, standkachel of plafondkachel. Met de meegeleverde muurbeugel is de elektrische kachel eenvoudig aan elke muur te bevestigen. Onze convectorkachel zorgt voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • BEDIENBAAR DOOR APP & AFSTANDSBEDIENING: De verwarming kan worden bediend via een LCD-display (touch), via APP (Smart-Life APP) of afstandsbediening. De APP kan worden gebruikt om de temperatuur of de timer te veranderen of om de straalkachel aan of uit te zetten.
 • MET TIMER & ZEER STIL: De timerfunctie maakt een individuele instelling van 1 - 24 uur mogelijk. Dankzij het extreem stille geluidsniveau kan de kachel ook ideaal worden gebruikt terwijl u slaapt of praat. Bovendien beschikt de TRESKO vlakke kachel over een kinderbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en een vorst- en verwarmingsmodus.
 • HOGE KWALITEIT: Zeer robuuste en duurzame radiator, optioneel instelbaar tussen 5 - 50°C. Bovendien kan een individuele weekmodus worden ingesteld. De voeten zorgen ook voor een stabiele ondergrond.
Bestseller Nr. 9

OMISOON Elektrische Kachel 2000 W, ECO Keramische Ventilatorkachel met Laag Energieverbruik, 90°Oscillatie, met Afstandsbediening, 24H Timer, 3 Temperatuurinstellingen

 • 🔥[Instant heating]: met PTC keramisch verwarmingselement en een maximale externe ontlading van 2000 W, kan deze ventilatorkachel onmiddellijk worden verwarmd, wat meer geschikt is om kou onmiddellijk te verwijderen. De functies zijn een hoge koude lucht stand, een lage en constante temperatuur energiebesparende stand, die aan uw verschillende behoeften kan voldoen en een flexibele draagbare ventilatorkachel met meerdere standen.
 • 🔥[Eco-modus]: u kunt de temperatuur instellen tussen 17-37°C, 1°C regeling, en de ventilatorkachel energiebesparende stil voor gebruik binnenshuis zal automatisch verwarmen en circuleren door het detecteren van de omgevingstemperatuur van de kamer wanneer de ingestelde u zult merken dat uw elektriciteitsrekening is aanzienlijk verminderd.
 • 🔥[90° oscillatie + eenvoudige bediening]: onze keramische ventilatorkachel kan 90° draaien en oscilleren, kan warmte delen met vrienden en familie en heeft een groot HD-scherm met touch control, en de hoogte van het bedieningspaneel kan vrij worden aangepast. De bedrijfsstatus van de elektrische kachel kan ook op afstand worden gedetecteerd, en het slotontwerp is handig voor het plaatsen van de afstandsbediening.
 • 🔥 [24H timer + afstandsbediening]: stel een geschikte opwarmtijd in. U kunt de tijd naar wens instellen van 1 tot 24 uur. Het is zeer geschikt voor slapen en werken zonder angst voor de koude winter. Uitgerust met een afstandsbediening, kunt u gemakkelijk intelligente en flexibele handelingen uitvoeren met uw vingers.
 • 🔥 [Safety First + Indoo Use]: oververhittingsbeveiliging en kantelbeveiliging, met hoogwaardige vlamvertragende materialen en geavanceerde keramische technologie; deze technologieën zijn veiliger en duurzamer. Deze energiebesparende ventilatorkachel is compact van formaat, draagbaar en zeer geschikt voor persoonlijk, thuis, kantoor en slaapkamer. Deze veilige elektrische kachel zal uw beste hulp zijn in de winter.
Bestseller Nr. 10

iDOO Elektrische Kachel, Elektrische Verwarming, Energiebesparing met ECO-modi, 24-uurs timer, thermostaat, 70° oscillatie, afstandsbediening, meerdere beveiligingen, veilig voor binnen - Goud

 • Personaliseer uw comfort: krachtige 2000 W PTC elektrische verwarmingsupdates met 5 modi (Hoog 2000 W, Laag 1100 W, Max 2000 W, ECO, Fan) om de gewenste temperaturen te bereiken. Bereik zo snel mogelijk de hoogste temperatuur met onze Max-modus en bespaar meer met de ECO-modus voor deze winter! Onze ECO-modus past zichzelf aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor u warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.
 • Pas uw weer aan: de luchtverhitter beschikt over een ingebouwde thermometer, waarmee u kunt kiezen tussen 5~36°C, instelbaar in stappen van 1℃. In tegenstelling tot andere verwarmingstoestellen met een timer van 12 uur, beschikken we over een timer van 1 tot 24 uur om de gebruikstijd te verlengen. Stel hem eenvoudig in om van uw nacht te genieten en gebruik vervolgens de geheugenfunctie om uw ochtend op te warmen vanaf het punt waar u was gebleven.
 • Klaar voor het onverwachte: Deze energiezuinige verwarming is gebouwd met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zoals bescherming tegen oververhitting, omvalbeveiliging, verbeterde veiligheidsstekker, automatische uitschakeling 24 uur per dag en kinderslot. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het gebruik van deze verwarming. Garandeer uw ultieme veiligheid vanuit alle hoeken.
 • Perfect voor alle gelegenheden: deze torenverwarmer van 11,8 x 11,8 x 36 cm is hoog genoeg om op de grond te worden geplaatst. Geniet van de verwarming met een groothoekoscillatie van 70°, die over het hele gebied beweegt. Kan moeiteloos worden verplaatst dankzij de handgreep. Werkt op een fluisterstil geluidsniveau (< 45 dB), wat bijna net zo stil is als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamers, woonkamers, kantoren, slaapzalen, studio's, enz.
 • Eenvoudige bediening: Pas de keramische verwarming aan door het bovenpaneel zachtjes aan te raken of door een afstandsbediening van veraf te gebruiken. Dankzij een duidelijk LED-display kunt u de temperatuur en modi bekijken voor meer gemak. Nu kunt u het vervelende "piep"-geluid uitschakelen door op de mute-knop op de afstandsbediening te drukken. Bovendien telt het digitale display af (30s) om de resterende warmte af te voeren.

Het kiezen van de beste elektrische kachel is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende soorten kachels op de markt en het kiezen ervan kan een moeilijke taak zijn.

Het eerste waar je op moet letten, is welke maat heb je nodig? Heeft u een kleine draagbare kachel of een grote nodig? De prijs van de kachel is ook afhankelijk van de grootte en het stroomverbruik.

Het volgende dat u moet overwegen, is hoe vaak u het moet gebruiken? Gebruik je hem alleen voor noodgevallen, dan is een kleiner en goedkoper model een goede keuze. Maar als je het elke dag moet gebruiken, ga dan voor iets krachtigers dat langer meegaat.

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische kachels?

Elk jaar daalt de temperatuur en moeten we beslissen of we een elektrische kachel willen of niet. Er zijn een paar voor- en nadelen van elektrische kachels die u moet kennen.

Voordelen:

 • Ze zijn kosteneffectiever dan gaskachels omdat het goedkoper is om ze te gebruiken.
 • Ze hebben minder onderhoudskosten dan gaskachels, omdat ze niet hoeven te worden geventileerd.
 • Ze kunnen worden gebruikt in gebieden waar brand- of explosiegevaar bestaat, zoals in de buurt van gordijnen, stoffering en andere brandbare materialen.

Nadelen:

 • Elektrische kachels kunnen een gevaar vormen voor de veiligheid als ze niet correct worden gebruikt. Ze mogen niet te dicht bij meubels of muren worden geplaatst, omdat dit zou kunnen

Wat zijn de verschillende soorten elektrische kachels?

Er zijn twee categorieën elektrische kachels: convectie en straling. Convectieverwarmers gebruiken verwarmde lucht om de kamer te verwarmen, terwijl warmtestralers infrarood of elektromagnetische golven gebruiken.

Stralingsverwarmers zijn duurder dan convectiekachels, maar ze zenden infrarood of elektromagnetische golven uit die efficiënter kunnen zijn bij het verwarmen van objecten in een kamer.

Wat kost een elektrische kachel?

De kosten van een elektrische kachel zijn afhankelijk van het type brandstof dat wordt gebruikt, de grootte van de kachel en het rendement. De meest voorkomende brandstoffen zijn elektriciteit, aardgas en propaan.

Elektrische kachels zijn duurder dan aardgas- of propaankachels, maar zijn efficiënter in termen van energieverbruik.

De kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van de kachel. Hoe groter een kachel is, hoe hoger de prijs zal zijn.

Hoe kies ik de beste elektrische kachel voor mijn behoeften?

Het kiezen van de beste elektrische kachel voor uw behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Met zoveel opties beschikbaar, is het moeilijk om te weten waar te beginnen.

In dit artikel zal ik u door enkele factoren leiden waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw elektrische kachel. Ik zal je ook een lijst geven van de beste elektrische kachels voor verschillende behoeften en budgetten.

Dit artikel gaat u helpen een weloverwogen beslissing te nemen en de perfecte elektrische verwarming voor uw huis te vinden.