Beste elektrische haard van 2022 (TOP10)

De 10 beste elektrische haard beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
KESSER® elektrische open haard met ventilatorkachel en afstandsbediening, 2000 W, elektrische verwarming, met led-haardvuureffect, vlameffect, geluidsarm, regelbaar, zwart
 • Krachtige verwarmingsfase: de elektrische open haard zorgt met zijn 2000 W vermogen voor een romantische sfeer in je woonkamer. Hij beschikt over twee instelbare verwarmingsstanden (1.000 watt en 2.000 watt). Zo heb je niet alleen open-haardeffecten, maar kun je ook heel eenvoudig je woonkamer verwarmen.
 • Bedrieglijk echt: bij het aandoen van de open haard komt er een prachtige vlammenillusie tot leven en wordt de kamer verlicht: net zoals bij een echte open haard. Geen gesjouw meer met hout en vuil: je kunt nu gewoon met één druk op de knop een openhaardsfeer creëren.
 • Milieuvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken: de stekker van de milieuvriendelijk open haard kan zo in het stopcontact en de haard is dus direct klaar voor gebruik. Het aansteken van de kachel en het op de warmte wachten terwijl er zich rook ontwikkelt behoort nu dus tot het verleden. Terwijl het schoonmaken van een houtgestookte of ingemetselde haard erg veel tijd kost, kun je onze kachel afnemen met een vochtige doek. De aanwezige glazen afdekking kan eenvoudig gereinigd worden met een glasreiniger.
 • Inschakelbare verwarming: de verwarming en het haardvuur-effect kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. Zo kun je ook op warme zomerdagen een romantische sfeer creëren.
 • Eenvoudig te monteren: de open haard is vrijstaand en daardoor eenvoudig in je woning te plaatsen. Geniet van de aanblik van knetterende houtblokken, wat past bij de koude seizoenen.
UitverkoopBestseller Nr. 2
KESSER® Prio Elektrische open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met led-vlameffect, met thermostaat 3-delig panorama kijkvenster, verwarmingsfunctie met timer
 • Krachtig en verwarmend: geniet van de krachtige verwarmingsfunctie van de infraroodverwarming, kamertemperaturen tot 28 °C, met maximaal 1900 W vermogen. Bovendien kun je dankzij de timer beslissen wanneer de verwarming moet starten. Als de temperatuur daalt, reageert de haard er zelfstandig op. In combinatie met de geïntegreerde thermostaat vindt een automatische warmteregeling plaats. Ook zonder verwarmingsfunctie kun je van de vlammen genieten.
 • Comfortabel dankzij afstandsbediening: Dankzij het geïntegreerde display op de afstandsbediening heb je een volledig overzicht. Alle functies zoals timer, temperatuurregeling en het in- en uitschakelen kunnen op afstand en op de staande verwarming worden bediend. Als de afstandsbediening niet binnen handbereik is, bevindt zich aan de achterkant een bedieningselement, de perfecte feelgood sfeer voor thuis. Individueel aanpasbare dagen van de week maken de mogelijkheden compleet.
 • Bedrieglijk echt panoramisch gezicht: Dankzij het 3-delige panorama-kijkvenster hoef je een open haard niet te missen, zelfs als je in je huis of woning niet de mogelijkheden hebt voor een open haard of tegelkachel. Onze kachels zijn elektrisch en produceren dus geen echte vlammen, onze bedrieglijk echt ontworpen houten dummy in het interieur lijkt echter verwarrend veel op een normaal vuur.
 • Technisch wonder: Een bijzonder nuttige functie is de open raam-detectie: daalt de temperatuur in de kamer, reageert de open haard er zelfstandig op. Bovendien kun je dankzij de week-timer je kachel individueel voor elke dag van de week programmeren. Met de realistische led-vlammenillusie comfortabel en ontspannen in de meest gezellige en romantische tijd van het jaar. En als je er een keer niet bij bent, beveiligt de oververhittingsbeveiliging de kachel bovendien ook nog.
 • Het oog wil ook wat: Onder de drie extra grote panorama-kijkvensters bevindt zich een decoratief vak voor echte houtblokken, daarmee creëer je de perfecte illusie. De stekker van de open haard kan zo in het stopcontact en de kachel is dus direct klaar voor gebruik. Aansteken en op de warmte wachten terwijl er zich rook ontwikkelt behoort dus tot het verleden. De aanwezige glazen afdekkingen worden gereinigd met een glasreiniger.
Bestseller Nr. 3
RICHEN Naran elektrische Open Haard - Elektrische staande Open Haard met Verwarming 1000/2000 W, realistisch 3D-vlam effect, LED-Verlichting, Afstandsbediening programeerbaar, Timer, Thermostaat - wit
 • ORIGINEEL OPEN HAARD EFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Natuurlijke uitbeelding van hout en gloed. Geweldige warmtebeleving dankzij schakelbare verwarmingsfunctie. De elektrische open haarden van RICHEN zijn geschikt voor alle ruimtes en zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen.
 • VERWARMING: Echt open haard gevoel dankzij de verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 stappen worden ingeschakeld (1000/2000 W) en kan ook grotere ruimtes probleemloos verwarmen. Geniet van het gezellige warme open haard gevoel op koele avonden. Een blikvanger zelfs zonder verwarming - voor perfecte zomeravonden. Temperatuurprofielen zorgen voor een vooraf ingesteld, constant temperatuurniveau. Dubbele veiligheid met oververhittingsbeveiliging en Open-Window-Detection!
 • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt U eenvoudig het 3D-vlam effect, het vlampatroon, de LED-verlichting, de ventilatorkachel, de temperatuur, de timer en de programmering instellen. Alle functies kunnen op elk moment via het LCD-display worden bediend. Een sensor in de afstandsbediening meet permanent de omgevingstemperatuur. De thermostaat regelt de verwarmingstemperatuur automatisch.
 • LED-TECHNOLOGIE: Vlam-, gloed- en sfeerverlichting dankzij moderne en energiezuinige LED-technologie. Creëert een indrukwekkend verlichtingseffect. Realistisch 3D vlam effect met 3 verschillende vlampatronen. Gloed- en sfeerverlichting met elk 13 lichtscenario's. De helderheid van de vlam en de gloed kan afzonderlijk worden gedimd op verschillende niveaus.
 • DETAILS: Afmetingen: 840 x 1000 x 245 mm (H x B x T). Levering is in twee pakketten. De MDF-behuizing is mat-wit geschilderd en kan desgewenst met gewone verf worden overgeschilderd. Op die manier past de open haard perfect in elk huis. Verder montagemateriaal is niet nodig, wat een snelle en eenvoudige montage garandeert.
UitverkoopBestseller Nr. 4
CrownFlame Hektor elektrische Open Haard - Elektrische staande Open Haard met Verwarming 1000/2000 W, realistisch 3D-vlam effect, LED-Verlichting, Afstandsbediening programeerbaar, Timer, Thermostaat - donkerbruin
 • ORIGINEEL OPEN HAARD EFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Natuurlijke uitbeelding van hout en gloed. Geweldige warmtebeleving dankzij schakelbare verwarmingsfunctie. De elektrische open haarden van CrownFlame zijn geschikt voor alle ruimtes en zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen.
 • VERWARMING: Echt open haard gevoel dankzij de verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 stappen worden ingeschakeld (1000/2000 W) en kan ook grotere ruimtes probleemloos verwarmen. Geniet van het gezellige warme open haard gevoel op koele avonden. Een blikvanger zelfs zonder verwarming - voor perfecte zomeravonden. Temperatuurprofielen zorgen voor een vooraf ingesteld, constant temperatuurniveau. Bescherming tegen oververhitting!
 • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt U eenvoudig het 3D-vlam effect, de LED-verlichting, de ventilatorkachel, de temperatuur, de timer en de programmering instellen. Alle functies kunnen op elk moment via het LCD-display worden bediend. Een sensor in de afstandsbediening meet permanent de omgevingstemperatuur. De thermostaat regelt de verwarmingstemperatuur automatisch.
 • LED-TECHNOLOGIE: Vlam-, gloed- en sfeerverlichting dankzij moderne en energiezuinige LED-technologie. Creëert een indrukwekkend verlichtingseffect. Realistisch 3D vlam effect. Sfeerverlichting met witte verlichting. De helderheid van de vlam en de gloed kan afzonderlijk worden gedimd op verschillende niveaus.
 • DETAILS: Afmetingen: 883 x 1010 x 250 mm (H x B x D). Levering is in twee pakketten. Verder montagemateriaal is niet nodig, wat een snelle en eenvoudige montage garandeert.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Kesser® elektrische open haard met verwarming, open haard, wandhaard, afstandsbediening, 900 W/1800 W elektrisch, decoratieve open haard met vlammeneffect, 5 standen instelbaar, elektrische open haard met ventilatorverwarmer, wandmontage, zwart
 • Elegant ontwerp: De kast van de kachel is gemaakt van metaal en de voorkant van veiligheidsglas. Het elegante en verfijnde design past bij alle interieurs. De elektrische haard hang je gewoon op aan de muur van je woonkamer.
 • Inclusief afstandsbediening:je kunt de elektrische kachel heel eenvoudig en comfortabel bedienen met de praktische afstandsbediening. Uiteraard kun je de instellingen ook rechtstreeks op het apparaat invoeren.
 • Aangename warmte: De elektrische haard is met 2 warmtestanden instelbaar 900 W/1800 W en genereert een aangename warmte. Je kunt de temperatuur aan je individuele behoeften aanpassen.
 • Beveiligd tegen oververhitting: De elektrische haard met oververhittingsbeveiliging biedt maximale veiligheid en heeft een automatische uitschakeling in geval van een storing.
 • Inhoud van de levering: elektrische open haard inclusief afstandsbediening, wandhouder, inclusief montagetoebehoren en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 6
Elektrische Kachel Openhaard met verwarming LED Elektrische 2000W Ventilator Zwart
 • GEZELLIGE UREN - Breng gezellige uren door op jouw terras of in de woonkamer met onze Monzana elektrische haard, met geïntegreerde ventilatorkachel en LED vlameffect.
 • AANPASBAAR - Dankzij de 2-voudig instelbare warmte-instelling kun je de elektrische kachel instellen op 1000W of 2000W. Zo kun je dus de temperatuur aanpassen aan jouw persoonlijk comfort.
 • SFEER - Door het speciale nostalgische ontwerp ziet de kachel eruit als een echte open haard en de LED-vlammen zorgen voor een bedrieglijk echt vuureffect, zonder hout te hoeven slepen. Kortom geniet van de sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer.
 • VEILIGHEID - Voor de veiligheid is de haard uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Zo kun je zorgeloos in slaap vallen terwijl je geniet van de warmte van de open haard. Bovendien heeft het apparaat GS-geteste veiligheid.
 • TECHNISCHE GEGEVENS - Afmetingen (hxbxl): 56,5 x 24 x 39 cm | Materiaal: kunststof, metaal | Energiebesparende LED's | Max. Vermogen: 2000W | Kleur: zwart
Bestseller Nr. 7
PURLINE CHE-340 elektrische open haard met sokkel en gebogen voorkant kleur zwart met een vermogen van max. 2000 W
 • Decoratieve verwarming: de CHE-340 is een elektrische haard met het effect van echte vlammen, maar zonder de noodzaak om het vuur aan te steken of je zorgen te maken over rook of asresten.
 • Hoge prestaties: hij werkt dankzij een geavanceerde 2000 W ultralijse convectietechnologie en een laag verbruik, die alleen hoeft te worden aangesloten om van een aangename warmte te genieten.
 • Multifunctioneel: hij heeft een mechanische besturing en een afstandsbediening waarmee je de temperatuur kunt instellen.
 • Elegant: hij bestaat uit zwart, gehard glas en heeft een bijzonder plat en eenvoudig design dat bij elk interieur past.
 • Multifunctioneel: bevat alles wat je voor de installatie nodig hebt. Je kunt hem als een schilderij ophangen of met zijn voeten een vloerhaard vormgeven.
Bestseller Nr. 8
Klarstein Brixen elektrische haard met vlameffect - elektrische haard, elektrische haard, 900/1800 watt, traploze thermostaat, led-achtergrondverlichting, oververhittingsbeveiliging, 3D-vlameffect, InstaFire, zwart
 • DIEPE ECHTE VLAMEFFECTEN: De Brixen elektrische haard van Klarstein tovert in elke kamer realistische vlammenillusies. Het zachte licht imiteert bedrieglijk echte vlammen en gloeiende houtblokken en verspreidt onmiddellijk een gezellige sfeer.
 • MET VERWARMINGSFUNCTIE: De vlammen flikkeren volledig onafhankelijk van de verwarmingsfunctie, zelfs op milde zomeravonden. De inschakelbare verwarmingsfunctie van de elektrische haard, die kamers verwarmt met 900 of 1800 watt, zorgt voor een aangename warmte.
 • CONTINU THERMOSTAAT: Met een draaiknop kan de warmte worden aangepast met een traploze thermostaat. De elektrische haard bedien je eenvoudig en direct op het apparaat: de schakelaars hiervoor zijn discreet weggewerkt achter de ovendeur.
 • UNIEK ONTWERP: Het unieke ontwerp van de ronde haard met zwarte afwerking zorgt overal voor een gezellige sfeer. Dankzij het grote kijkvenster krijg je perfect zicht op de realistisch ogende houtblokken met een 3D vlameffect.
 • ZONDER ECHT VUUR: de geavanceerde 3D-technologie geeft u vanuit elk perspectief een driedimensionale indruk van gloeiende houtblokken en likkende vlammen. Zonder echt vuur en hinderlijk roet geeft het de uitstraling van een echte haard.
Bestseller Nr. 9
Klarstein Studio 5 - elektrische haard met vlameffect, elektrische haard, elektrische haard, 900/1800 W regelbaar, luchtverhitter, weektimer, 5 helderheidsniveaus, 2 warmtestanden, afstandsbediening, wit
 • DIEP ECHT: Alle ogen worden rechtstreeks naar de bedrieglijk echte LED-vlameffecten getrokken. Dankzij de aparte schakeling flikkert hij volledig onafhankelijk van de luchtverhitter, zowel op winterdagen als op warme zomeravonden. Perfect voor elk seizoen.
 • GEZELLIGE WARMTE: Naast de zeer gezellige sfeer zorgt de geïntegreerde elektrische luchtverhitter van de kachel voor behaaglijke warmte in huis. De ventilator kan in twee fasen ruimtes tot 40 m² verwarmen met een vermogen van 900 of 1800 watt.
 • ELEGANT: De Klarstein Studio 5 open haard is een elegante toevoeging aan uw huis. De schoorsteenbak van wit gefineerd MDF-hout met mooie eenvoudige en rechte lijnen geeft de open voorzijde van de kachel een luxe omlijsting.
 • MULTIFUNCTIONEEL: Om de haard er authentiek uit te laten zien, is het vuurbed gemaakt van steenkool en is het vlameffect controleerbaar. Afhankelijk van de situatie en persoonlijke voorkeur stel je met de afstandsbediening kleinere of grotere vlammen in.
 • EENVOUDIGE BEDIENING: De elektrische oven kan eenvoudig worden bediend met de aan / uit-schakelaar op het apparaat. De elektrische haard kan ook gemakkelijk met de afstandsbediening worden bediend, zodat niets de romantische sfeer verstoort.
Bestseller Nr. 10
RICHEN Ignis elektrische Open Haard - Elektrische Wandhaard met Verwarming 1000/2000 W, realistisch 3D-vlam effect, LED-Verlichting, Afstandsbediening programeerbaar, Timer, Thermostaat - wit
 • ORIGINEEL OPEN HAARD EFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Natuurlijke uitbeelding van hout en gloed. Geweldige warmtebeleving dankzij schakelbare verwarmingsfunctie. De elektrische open haarden van RICHEN zijn geschikt voor alle ruimtes en zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen.
 • VERWARMING: Echt open haard gevoel dankzij de verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 stappen worden ingeschakeld (1000/2000 W) en kan ook grotere ruimtes probleemloos verwarmen. Geniet van het gezellige warme open haard gevoel op koele avonden. Een blikvanger zelfs zonder verwarming - voor perfecte zomeravonden. Temperatuurprofielen zorgen voor een vooraf ingesteld, constant temperatuurniveau. Dubbele veiligheid met oververhittingsbeveiliging en Open-Window-Detection!
 • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt U eenvoudig het 3D-vlam effect, het vlampatroon, de LED-verlichting, de ventilatorkachel, de temperatuur, de timer en de programmering instellen. Alle functies kunnen op elk moment via het LCD-display worden bediend. Een sensor in de afstandsbediening meet permanent de omgevingstemperatuur. De thermostaat regelt de verwarmingstemperatuur automatisch.
 • LED-TECHNOLOGIE: Vlam-, gloed- en sfeerverlichting dankzij moderne en energiezuinige LED-technologie. Creëert een indrukwekkend verlichtingseffect. Realistisch 3D vlam effect met 3 verschillende vlampatronen. Gloed- en sfeerverlichting met elk 13 lichtscenario's. De helderheid van de vlam en de gloed kan afzonderlijk worden gedimd op verschillende niveaus.
 • DETAILS: Afmetingen: 573 x 1100 x 250 mm (H x B x T). Levering is in twee pakketten. De MDF-behuizing is mat-wit geschilderd en kan desgewenst met gewone verf worden overgeschilderd. Op die manier past de open haard perfect in elk huis. Verder montagemateriaal is niet nodig, wat een snelle en eenvoudige montage garandeert. .

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste elektrische haard te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze elektrische haard-koopgids samengesteld.

Het beste elektrische haard vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste elektrische haard voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede elektrische haard-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor elektrische haard te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van elektrische haard erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald elektrische haard zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over elektrische haard zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de elektrische haard kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste elektrische haard kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.