Beste elektrische haard van 2023 (TOP10)

De 10 beste elektrische haard beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Klarstein Studio 10 Arc Elektrische Haard - Haard Elektrisch 900 of 1800 W Verwarmingsvermogen, Elektrische Haard met Led-Vlammenillusie, Schakelbare Verwarmingsfunctie, Incl. Afstandsbediening, Zwart

 • COMFORTABEL: Een elektrische haard zoals de Klarstein Studio 10 arc beschikt over verschillende lichtsterktes, een zeer eenvoudige bediening op het apparaat of via de afstandsbediening en completeert zo het grandioze totaalplaatje van jouw huis.
 • REALISTISCH: In verschillende helderheidsstanden lijkt het zachte licht van de haard elektrisch bedrieglijke echt op reële vlammen en smeulende houtblokken, zodat elektrische haarden van Studio 10 arc van Klarstein onmiddellijk de kamer in een unieke en gezellige ruimte verandert.
 • VLAMMENILLUSIE: De Studio 10 Arc elektrische haard met verwarming en haardvuur van Klarstein tovert realistische vlammenillusies in jouw huis. De led-vlammen van haard elektrisch flakkeren onafhankelijk van de verwarmingsfunctie met twee standen en verspreiden direct een behaaglijke sfeer.
 • ZONDER ROOK EN ROET: Daarbij bezorgt de extra in te schakelen verwarmingsfunctie je met een temperatuurbereik van 10 tot 30 °C aangename warmte. Romantische haardsfeer met levendig vlammenspel - geheel zonder vuur of rook.
 • KWALITEIT: In 2008 begon Klarstein de wereld van huishoudelijke artikelen op zijn kop te zetten. Intussen inspireert de mix van hoogwaardige materialen en modern tijdloos design met een indrukwekkend assortiment dat voortdurend groeit en groeit.
UitverkoopBestseller Nr. 2

KESSER® elektrische open haard met ventilatorkachel en afstandsbediening, 2000 W, elektrische verwarming, met led-haardvuureffect, vlameffect, geluidsarm, regelbaar, zwart

 • Krachtige verwarmingsfase: de elektrische open haard zorgt met zijn 2000 W vermogen voor een romantische sfeer in je woonkamer. Hij beschikt over twee instelbare verwarmingsstanden (1.000 watt en 2.000 watt). Zo heb je niet alleen open-haardeffecten, maar kun je ook heel eenvoudig je woonkamer verwarmen.
 • Bedrieglijk echt: bij het aandoen van de open haard komt er een prachtige vlammenillusie tot leven en wordt de kamer verlicht: net zoals bij een echte open haard. Geen gesjouw meer met hout en vuil: je kunt nu gewoon met één druk op de knop een openhaardsfeer creëren.
 • Milieuvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken: de stekker van de milieuvriendelijk open haard kan zo in het stopcontact en de haard is dus direct klaar voor gebruik. Het aansteken van de kachel en het op de warmte wachten terwijl er zich rook ontwikkelt behoort nu dus tot het verleden. Terwijl het schoonmaken van een houtgestookte of ingemetselde haard erg veel tijd kost, kun je onze kachel afnemen met een vochtige doek. De aanwezige glazen afdekking kan eenvoudig gereinigd worden met een glasreiniger.
 • Inschakelbare verwarming: de verwarming en het haardvuur-effect kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. Zo kun je ook op warme zomerdagen een romantische sfeer creëren.
 • Eenvoudig te monteren: de open haard is vrijstaand en daardoor eenvoudig in je woning te plaatsen. Geniet van de aanblik van knetterende houtblokken, wat past bij de koude seizoenen.
Bestseller Nr. 3

RICHEN Kiana elektrische Open Haard - Elektrische staande Open Haard met Verwarming 1000/2000 W, realistisch 3D-vlam effect, LED-Verlichting, Afstandsbediening programeerbaar, Timer, Thermostaat - wit

 • ORIGINEEL OPEN HAARD EFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Natuurlijke uitbeelding van hout en gloed. Geweldige warmtebeleving dankzij schakelbare verwarmingsfunctie. De elektrische open haarden van RICHEN zijn geschikt voor alle ruimtes en zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen.
 • VERWARMING: Echt open haard gevoel dankzij de verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 stappen worden ingeschakeld (1000/2000 W) en kan ook grotere ruimtes probleemloos verwarmen. Geniet van het gezellige warme open haard gevoel op koele avonden. Een blikvanger zelfs zonder verwarming - voor perfecte zomeravonden. Temperatuurprofielen zorgen voor een vooraf ingesteld, constant temperatuurniveau. Dubbele veiligheid met oververhittingsbeveiliging en Open-Window-Detection!
 • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt U eenvoudig het 3D-vlam effect, het vlampatroon, de LED-verlichting, de ventilatorkachel, de temperatuur, de timer en de programmering instellen. Alle functies kunnen op elk moment via het LCD-display worden bediend. Een sensor in de afstandsbediening meet permanent de omgevingstemperatuur. De thermostaat regelt de verwarmingstemperatuur automatisch.
 • LED-TECHNOLOGIE: Vlam-, gloed- en sfeerverlichting dankzij moderne en energiezuinige LED-technologie. Creëert een indrukwekkend verlichtingseffect. Realistisch 3D vlam effect met 3 verschillende vlampatronen. Gloed- en sfeerverlichting met elk 13 lichtscenario's. De helderheid van de vlam en de gloed kan afzonderlijk worden gedimd op verschillende niveaus.
 • DETAILS: Afmetingen: 840 x 1200 x 280 mm (H x B x T). Levering is in twee pakketten. De MDF-behuizing is mat-wit geschilderd en kan desgewenst met gewone verf worden overgeschilderd. Op die manier past de open haard perfect in elk huis. Verder montagemateriaal is niet nodig, wat een snelle en eenvoudige montage garandeert.
Bestseller Nr. 4

KESSER® Prio Elektrische open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haar met led-vlameffect, met thermostaat 3-delig panorama kijkvenster, verwarmingsfunctie met timer

 • Krachtig en verwarmend: geniet van de krachtige verwarmingsfunctie van de infraroodverwarming, kamertemperaturen tot 28 °C, met maximaal 1900 W vermogen. Bovendien kun je dankzij de timer beslissen wanneer de verwarming moet starten. Als de temperatuur daalt, reageert de haard er zelfstandig op. In combinatie met de geïntegreerde thermostaat vindt een automatische warmteregeling plaats. Ook zonder verwarmingsfunctie kun je van de vlammen genieten.
 • Comfortabel dankzij afstandsbediening: Dankzij het geïntegreerde display op de afstandsbediening heb je een volledig overzicht. Alle functies zoals timer, temperatuurregeling en het in- en uitschakelen kunnen op afstand en op de staande verwarming worden bediend. Als de afstandsbediening niet binnen handbereik is, bevindt zich aan de achterkant een bedieningselement, de perfecte feelgood sfeer voor thuis. Individueel aanpasbare dagen van de week maken de mogelijkheden compleet.
 • Bedrieglijk echt panoramisch gezicht: Dankzij het 3-delige panorama-kijkvenster hoef je een open haard niet te missen, zelfs als je in je huis of woning niet de mogelijkheden hebt voor een open haard of tegelkachel. Onze kachels zijn elektrisch en produceren dus geen echte vlammen, onze bedrieglijk echt ontworpen houten dummy in het interieur lijkt echter verwarrend veel op een normaal vuur.
 • Technisch wonder: Een bijzonder nuttige functie is de open raam-detectie: daalt de temperatuur in de kamer, reageert de open haard er zelfstandig op. Bovendien kun je dankzij de week-timer je kachel individueel voor elke dag van de week programmeren. Met de realistische led-vlammenillusie comfortabel en ontspannen in de meest gezellige en romantische tijd van het jaar. En als je er een keer niet bij bent, beveiligt de oververhittingsbeveiliging de kachel bovendien ook nog.
 • Het oog wil ook wat: Onder de drie extra grote panorama-kijkvensters bevindt zich een decoratief vak voor echte houtblokken, daarmee creëer je de perfecte illusie. De stekker van de open haard kan zo in het stopcontact en de kachel is dus direct klaar voor gebruik. Aansteken en op de warmte wachten terwijl er zich rook ontwikkelt behoort dus tot het verleden. De aanwezige glazen afdekkingen worden gereinigd met een glasreiniger.
Bestseller Nr. 5

GLOW FIRE Pluto elektrische haard met verwarming en vuur (110 cm) - elektrische openhaard met LED-licht, met warmte & afstandsbediening - op te hangen aan de muur - Zwart, max. 1500 W

 • ELEKTRISCHE Haard MET 3D-VLAMMEN - Dankzij de innovatieve LED-technologie ziet het kunstmatige vuur in de elektrische openhaard er bedrieglijk echt uit en creëert het een gezellige sfeer - zonder geknetter, rook en roet.
 • ENERGIEBESPARENDE VERWARMINGSFUNCTIE - Met de geïntegreerde ventilatorkachel in 2 niveaus (750/1.500 watt) kunt u de woonkamer of andere binnenruimtes extra verwarmen met de elektronische wandhaard.
 • FLEXIBEL & COMFORTABEL - Maximale gezelligheid door: ✓ Bediening via afstandsbediening of op het apparaat ✓ 4 helderheidsniveaus ✓ Timerfunctie met automatische uitschakeling na 0,5-7,5 uur ✓ SMOOTH-FREE werking
 • EASY ASSEMBLY - De kachel wordt geleverd met alle accessoires die u nodig heeft voor wandmontage, inclusief schroeven, pluggen & 3 decoratiesets: 1. houtblokken, 2. witte kiezels, 3. kristalstenen.
 • VAN DE PROFESSIONAL VOOR ELEKTRISCHE HAVEN - Als experts voor open haard elektrisch letten wij op de hoogste kwaliteit en veiligheid. Daarom is elke Glow Fire kachel & haard uitgerust met een overbelastingsbeveiliging.
Bestseller Nr. 6

Klarstein Studio Light & Fire 1 haard - elektrische haard, elektrische haard met vlameffect, elektrische haard, 1000/2000 watt, timerfunctie, thermostaat, MDF-behuizing, incl. Afstandsbediening, wit

 • DIEP ECHT: de elegante Klarstein Studio Light & Fire 1 elektrische haard tovert in elke kamer realistische vlammenillusies. Het zachte licht imiteert bedrieglijk echte vlammen en verspreidt onmiddellijk een gezellige, romantische sfeer.
 • DIEP ECHT: de elegante Klarstein Studio Light & Fire 1 elektrische haard tovert in elke kamer realistische vlammenillusies. Het zachte licht imiteert bedrieglijk echte vlammen en verspreidt onmiddellijk een gezellige, romantische sfeer.
 • ELEKTRICITEITSBESPARING: Energiebesparende LED-vlammen flikkeren volledig onafhankelijk van de verwarmingsfunctie, zelfs op milde zomeravonden. De inschakelbare luchtverhitter met 1000 of 2000 watt zorgt voor een aangename warmte.
 • TIMER: Met een instelbare timer kunnen zowel de licht- als verwarmingsfunctie heerlijk eenvoudig en tot een week van tevoren worden geprogrammeerd. Met de bijgevoegde, bedrieglijk echt uitziende keramische houtblokken is de vlammenillusie indrukwekkend.
 • UNIEK: Een bijzonder kenmerk van de Light & Fire haard is het unieke design: de elegante, witte, robuuste behuizing van MDF straalt overal een stijlvolle sfeer uit, de moderne en nobele indruk wordt onderstreept door de heldere vorm.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Klarstein Bormio elektrische open haard met verwarming - elektrische open haard, elektrische open haard, 950 of 1900 watt, thermostaat, schakelbare verwarmingsfunctie, vlameffect, timer, zwart

 • DEEPLY REAL: De elektrische haard Bormio van Klarstein roept realistische illusies van vlammen op in elke kamer. Het zachte licht bootste echte vlammen en gloeiende houtblokken na en verspreidt onmiddellijk een gezellige, romantische sfeer.
 • SMART: Op verzoek kan de verwarming worden ingeschakeld op 950 of 1900 watt. De ingebouwde thermostaat meet de kamertemperatuur, met de Open Window Detection detecteert het een snelle temperatuurdaling en schakelt de haard automatisch uit.
 • ROMANTISCHE OMGEVING: Ongeacht of de meubels rustiek of modern zijn: de elektrische open haard Bormio van Klarstein roept overal een romantische omgeving op en geeft de indruk zonder vuur en roet dat u voor een knetterende open haard zit.
 • ONTWERP: het ontwerp van de Klarstein-open haard maakt indruk met zijn eenvoud en ongecompliceerde elegantie. Het matzwarte en de verborgen bedieningselementen dragen bij aan de harmonieuze algemene indruk. Het hoogtepunt is de decoratieve opslagruimte voor houtblokken in de voet van de open haard.
 • COMFORTABELE WERKING: Een instelbare weektimer maakt het programmeren van de verwarmingstijden voor elke dag van de week mogelijk. De bediening is eenvoudig, naast de schakelaars op het apparaat kan de haard worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening.
Bestseller Nr. 8

RICHEN Hikaru elektrische Open Haard - Elektrische staande Open Haard met Verwarming 1000/2000 W, realistisch 3D-vlam effect, LED-Verlichting, Afstandsbediening programeerbaar, Timer, Thermostaat - wit

 • ORIGINEEL OPEN HAARD EFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Natuurlijke uitbeelding van hout en gloed. Geweldige warmtebeleving dankzij schakelbare verwarmingsfunctie. De elektrische open haarden van RICHEN zijn geschikt voor alle ruimtes en zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen.
 • VERWARMING: Echt open haard gevoel dankzij de verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 stappen worden ingeschakeld (1000/2000 W) en kan ook grotere ruimtes probleemloos verwarmen. Geniet van het gezellige warme open haard gevoel op koele avonden. Een blikvanger zelfs zonder verwarming - voor perfecte zomeravonden. Temperatuurprofielen zorgen voor een vooraf ingesteld, constant temperatuurniveau. Bescherming tegen oververhitting!
 • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt U eenvoudig het 3D-vlam effect, de LED-verlichting, de ventilatorkachel, de temperatuur, de timer en de programmering instellen. Alle functies kunnen op elk moment via het LCD-display worden bediend. Een sensor in de afstandsbediening meet permanent de omgevingstemperatuur. De thermostaat regelt de verwarmingstemperatuur automatisch.
 • LED-TECHNOLOGIE: Vlam-, gloed- en sfeerverlichting dankzij moderne en energiezuinige LED-technologie. Creëert een indrukwekkend verlichtingseffect. Realistisch 3D vlam effect. Sfeerverlichting met 13 lichtscenario's. De helderheid van de vlam en de gloed kan afzonderlijk worden gedimd op verschillende niveaus.
 • DETAILS: Afmetingen: 988 x 1100 x 314 mm (H x B x D). Levering is in twee pakketten. De MDF-behuizing is mat-wit geschilderd en kan desgewenst met gewone verf worden overgeschilderd. Op die manier past de open haard perfect in elk huis. Verder montagemateriaal is niet nodig, wat een snelle en eenvoudige montage garandeert.
Bestseller Nr. 9

El Fuego® AY 6197 Elektrische open haard, 900/1800 W, met oververhittingsbeveiliging, LED-verlichting, dimfunctie

 • Elektrische open haard Nova in modern design voor wandmontage
 • Nieuwste model van 2022/2023
 • 2 verwarmingsstanden: 900 W/1800 W
 • Ledverlichting (3-kleuren), dimfunctie, timerfunctie en thermostaatregeling
 • Met thermische beveiliging tegen oververhitting
Bestseller Nr. 10

M.C.Haus Dunne elektrische open haard met laag geluidsniveau, 12 variabele gekleurde vlammen, verzonken wandmontage vrijstaand, glazen touchscreen en afstandsbediening, met kristal en houtset (76 cm)

 • Aantrekkelijk en praktisch ontwerp: 76 x 43 x 10 cm. De dikte van de elektrische haard is teruggebracht tot 10 cm, zodat hij niet opvalt aan de muur. De werking is als vanouds. Voor de elektrische open haard voegen we twee luchtinlaten toe om snel inkomende lucht te garanderen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste elektrische haard te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze elektrische haard-koopgids samengesteld.

Het beste elektrische haard vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste elektrische haard voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede elektrische haard-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor elektrische haard te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van elektrische haard erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald elektrische haard zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over elektrische haard zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de elektrische haard kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste elektrische haard kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.