Beste elektrische haard vrijstaand van 2023 (TOP10)

De 10 beste elektrische haard vrijstaand beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

KESSER® elektrische open haard met ventilatorkachel en afstandsbediening, 2000 W, elektrische verwarming, met led-haardvuureffect, vlameffect, geluidsarm, regelbaar, zwart

 • 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆𝐄 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐈𝐍𝐆𝐒𝐍𝐈𝐕𝐄𝐀𝐔𝐒: Met 2000W vermogen creëert de elektrische haard een romantische sfeer in je woonkamer. Hij heeft twee instelbare verwarmingsniveaus (1000 watt en 2000 watt). Dus naast de openhaardeffecten kun je ook gemakkelijk je woonkamer verwarmen.
 • 𝐒𝐂𝐇𝐈𝐓𝐓𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃 𝐄𝐂𝐇𝐓: Als je de haard aanzet, komt er een prachtige illusie van vlammen tot leven die de kamer baadt in zwak licht, net als bij een echte open haard. Geen gesjouw meer met hout en geen geknoei - creëer gewoon een openhaardsfeer met één druk op de knop.
 • 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄𝐔𝐕𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊 𝐄𝐍 𝐄𝐄𝐍𝐕𝐎𝐔𝐃𝐈𝐆 𝐓𝐄 𝐑𝐄𝐈𝐍𝐈𝐆𝐄𝐍: De milieuvriendelijke haard past gemakkelijk in het stopcontact en is dus direct klaar voor gebruik. Het vuur aansteken en wachten op de warmte, gecombineerd met rookontwikkeling, is dus verleden tijd. Terwijl een houten haard of een inbouwhaard veel tijdrovender is om schoon te maken, kun je onze haard afnemen met een vochtige doek.
 • 𝐒𝐖𝐈𝐓𝐂𝐇𝐀𝐁𝐋𝐄 𝐇𝐄𝐀𝐓𝐈𝐍𝐆: De verwarming en de haard kunnen apart worden bediend, zodat je zelfs op warme zomerdagen een romantische sfeer kunt creëren.
 • 𝐆𝐄𝐌𝐀𝐊𝐊𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊 𝐎𝐏 𝐓𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐋𝐋𝐄𝐍: De haard is vrijstaand en daarom gemakkelijk in je huis te plaatsen. Geniet van de aanblik van knisperende houtblokken die passen bij het koude seizoen.
Bestseller Nr. 2

KESSER® Prio Elektrische open haard met verwarming, ventilatorkachel met afstandsbediening, 950/1900 W, elektrische open haard met led-vlameffect, met thermostaat 3-delig panorama kijkvenster

 • 𝐊𝐑𝐀𝐂𝐇𝐓𝐈𝐆 𝐌𝐄𝐓 𝐀𝐅𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃𝐒𝐁𝐄𝐃𝐈𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆: Bepaal eenvoudig de optimale gewenste temperatuur via de LED-afstandsbediening - een maximumtemperatuur tot 65°C kan worden bereikt via de 9 verschillende verwarmingsniveaus. Dankzij het vermogen van 100W is onze voetenverwarmer snel klaar voor gebruik en volledig verwarmd in slechts 40 seconden.
 • 𝐕𝐄𝐈𝐋𝐈𝐆𝐇𝐄𝐈𝐃: De rugverwarmingsdeken laat u zelfs op koude dagen niet in de steek, in tegenstelling tot conventionele halsbanden is onze halsband verwarmd.De automatische uitschakeling beschermt tegen te lang gebruik tijdens de slaap en schakelt de deken na 90 minuten uit.- Dankzij de ingenaaide gewichten ligt het verwarmingskussen van ademend microfleece met een behaaglijk oppervlak van flanelvlies altijd stevig tegen het lichaam.
 • 𝐅𝐋𝐄𝐗𝐈𝐁𝐄𝐋 𝐄𝐍 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: Dankzij het flexibele gebruik kunnen ook andere lichaamsdelen warm gehouden worden.Geef je buik en benen wat warmte, zelfs in de winter.Na het sporten of joggen bevordert onze infraroodlamp je welzijn na een inspannende dag.
 • 𝐆𝐄𝐙𝐎𝐍𝐃: Waarom niet iets goeds doen voor jezelf en je lichaam en je rug, nek en schouders verwarmen?Ons warmtekussen verwarmt je rug in de kortste tijd dankzij het snelle, aangename en intensieve warmtetransport.Zelfs mensen die snel bevriezen in de winter of wanneer het raam openstaat voor een frisse luchtstroom, kunnen genieten van onze warmtebron.
 • 𝐀𝐃𝐄𝐌𝐄𝐍𝐃 𝐄𝐍 𝐕𝐄𝐑𝐖𝐀𝐑𝐌𝐄𝐍𝐃: Ondanks het grote verwarmingsoppervlak is onze full body heater bijzonder ademend dankzij de fleece stof aan de bovenkant.Een ingebouwde oververhittingsbeveiliging controleert ook de temperatuur en schakelt de thermische deken op tijd uit.Een ingebouwde oververhittingsbeveiliging bewaakt ook de temperatuur.
Bestseller Nr. 3

Dunne elektrische open haard met laag geluidsniveau, 12 variabele gekleurde vlammen, verzonken wandmontage vrijstaand, glazen touchscreen en afstandsbediening (76.2cm/30", Zwart)

 • Une expérience visuelle différente : cette cheminée indépendante avec 3-Sided View rend l'effet de la flamme plus tridimensionnel. Illusion de flamme trompeusement réelle avec éclairage LED et lit de feu en bois. Grande façade en verre avec boîtier de cheminée en métal revêtu.
Bestseller Nr. 4

DIMPLEX - Elektrische Haard Revillusion Logset 20" - Vrijstaand - LED-Verlichting - Revillusion Vlameffect - Houtset - Inclusief Afstandsbediening - Zwart

 • OPTIFLAME: De Revillusion Logset 20" van Dimplex is een vrijstaande, elektrische haard met Optiflame-vlameffect. Dit geeft een authentiek vuurbeeld zonder rook en vuur
 • VERWARMING: Een schakelbaar verwarmingsvermogen van 650 en 1300 watt. Zonder warmteafgifte heeft het vlameffect slechts 9 watt nodig, wat overeenkomt met ongeveer 0,29 ct per uur
 • MIRAGE FLAME PANEL: Gedeeltelijk matte acrylplaat die beter werkt dan een spiegel en alleen levensechte vlammen laat zien en geen reflecties vertoont.
 • DESIGN: De Revillusion Logset 20" is een vrijstaande elektrische haard die ook geschikt is als gesloten haard.
 • EENVOUDIGE BEDIENING: Alle functies kunnen gemakkelijk worden ingesteld via de afstandsbediening, maar ook handmatig via een eenvoudige aanraakbediening op het apparaat
Bestseller Nr. 5

Classic Fire Lucca 8711252248875 Elektrische open haard met verwarming en haardvuur, vrijstaand, moderne led, 230 V, 1300 W, zwart, eenheidsmaat

 • Voordelen elektrische haard – deze moderne elektrische haard Lucca van Classic Fire biedt je alle voordelen van een open vuur. Hij werkt zonder schoorsteen, zonder de bij de houtverbranding vrijkomende schadelijke stoffen en zonder de noodzaak om de as te verwijderen. Alles wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt.
 • Realistisch vuureffect – de ledlampen in deze open haard produceren een realistisch vuureffect in 3D, dat je van drie kanten kunt bewonderen.
 • Modern design: de elektrische haard heeft een slank design dat hem een moderne uitstraling geeft. De vrijstaande kachel staat op 4 poten en heeft de afmetingen van ca. 31 x 18 x 52,5 cm (l x b x h).
 • Vlammeneffect met/zonder verwarming: je kunt kiezen of je alleen de sfeervolle vlammen wilt zien of dat de haard ook als elektrische verwarming werkt. De binnenverwarming heeft 2 warmtestanden: 650 watt en 1300 watt. Bovendien stel je de temperatuur in via de thermostaatknop.
 • Dimen: het bedieningspaneel bevindt zich aan de bovenkant van het glas. Hier bevinden zich de aan/uit-schakelaar, de verwarmingsknoppen en de thermostaat. Je kunt hier ook de helderheid van de vlammen dimmen. In totaal zijn er 5 helderheidsniveaus.
Bestseller Nr. 6

Open haard Elektrische open haard Open haarden Elektrisch Elektrische haard Vrijstaande elektrische haard met verwarming Drie zijden zichtbare vlam Huishoudelijke enkele deur

 • Houd de kamer warm met een laag stroomverbruik. Dat zal geld besparen
 • Realistisch levendig vlameffect en klassieke stijl
 • Perfecte decoratie voor kleine kamers: met zijn prachtig vormgegeven schoorsteenmantel, adembenemende vlameffecten en praktische warmteafgifte wordt deze schoorsteenmantel echt het middelpunt van uw kamer! Je kunt de schouw onder je tv, kast, boekenkast of een decoratieve vrijstaande kachel plaatsen.
 • Realistisch vlameffect: prachtige realistische dansende vlammen en een brandend houtblokontwerp creëren het effect van een echte vlam van een open haard, die uw kamer kan verfraaien wanneer u van de verwarming geniet.
 • Multifunctioneel: het is een efficiënte open haard, maar kan ook als decoratie dienen, je kunt foto's, tv, kerstversieringen toevoegen en van je kamer een warme plek maken.
Bestseller Nr. 7

Open haard Elektrische open haard Elektrische kachel Open haarden, houtkachel Elektrische haard Vrijstaande elektrische open haard Binnenverwarmer Kachel Houten houtkache

 • Houd de kamer warm met een laag stroomverbruik. Dat zal geld besparen
 • Realistisch levendig vlameffect en klassieke stijl
 • Toasty Fireplace: Er is geen beter gevoel dan ontspannen bij de open haard op een koude winteravond terwijl u geniet van een dampende kop warme chocolademelk. Blijf deze winter warm met de elektrische open haard
 • Realistisch led-houtvlameffect: gebruik het met de warmtefunctie of afzonderlijk voor een aantrekkelijk beeld met instelbare helderheid, waardoor het hele jaar door de sfeer ontstaat van een zacht rollend vuur
 • Veilig tegen oververhitting: Er is een thermische uitschakelschakelaar meegeleverd om te voorkomen dat het apparaat oververhit raakt en de haard uitschakelt als deze per ongeluk omvalt.
Bestseller Nr. 8

Elektrische open haard, elektrisch kachelvuur, houtkachel Elektrisch vuurkachel Vrijstaande elektrische open haard Binnenverwarmer Kachel Houtblok Elektrisch kachelvuur 1800W elekt

 • -Directe warmte, geen rommel en een realistisch dansend vlameffect betekent dat deze perfect zijn voor mensen die op zoek zijn naar het uiterlijk van een vuur met vaste brandstof zonder gedoe.
 • -Als de temperatuur van de buitenlucht verandert, kunt u het hele jaar door genieten van de ontspannende kwaliteit van de vlam. Het is een geweldige aanvulling op uw interieur en kan een sfeer creëren die charme en romantiek toevoegt.
 • -Elektrische open haard zorgt voor visueel genot en de warmte van een vuur, plus het gemak waarmee u de temperatuur kunt regelen, inclusief het volledig uitschakelen van de verwarming.
 • -Door het gemak om de verwarming uit te zetten, kunt u blijven genieten van het ontspannende effect van een flakkerend vuur tijdens de warmere lente- en zomerseizoenen.
 • -De kachel is extreem stil. laat het urenlang draaien. misschien maakt de ventilator een licht gebrom, maar helemaal niet opdringerig. zeer effectieve en stille haard. Ik kan hem nauwelijks horen draaien en er is weinig geluid op een afstand van anderhalve meter.
Bestseller Nr. 9

Houtkachels elektrische haard vrijstaande draagbare oververhittingsbeveiliging met realistische 3D vlammen LED kachel vuur 1400W

 • ★ GESIMULEERD NEP HOUT: PP-kunststof 3D-simulatie van synthetisch hout, waardoor het product natuurlijker en mooier wordt en een zeker vlamvertragend effect heeft
 • ★ GRATIS EN DRAAGBAAR: Naast het vlameffect zijn deze geweldige strakke moderne haarden vrijstaand en draagbaar, zodat ze overal kunnen worden verplaatst waar je ze nodig hebt.
 • ★ ENERGY SAVING MUTE: deze haard houdt de kamer de hele nacht warm en verbruikt heel weinig elektriciteit, maar is stil en stil, zelfs na lange perioden van gebruik. Het geluid van de ventilator is niet erg luid geworden om je te storen.
 • ★ Realistisch vlameffect - De kachel heeft een instelbare vlamhelderheid en thermostaatregeling, evenals een prachtig vlameffect dat zowel vrienden als familie zal boeien.
 • OVERVERHITTING BESCHERMING: Deze haardkachel heeft een oververhittingsbeveiligingssensor voor automatische uitschakeling in geval van oververhitting.
Bestseller Nr. 10

DIMPLEX - Elektrische Haard Lucia - LED-Lichter - Waterverneveling - Optiflame Vlameffect - Warmtefunctie - Inclusief Afstandsbediening - Zwart

 • OPTIFLAME: De Lucia van Dimplex is een vrijstaande, elektrische haard met Optiflame-vlameffect. Dit geeft een authentiek vuurbeeld zonder rook en vuur
 • VERWARMINGSFUNCTIE: Met schakelbaar verwarmingsvermogen van 900 en 1800 watt. Het vlameffect kan ook worden gebruikt zonder warmteafgifte voor een romantische sfeer. Het verbruik is dan slechts 10 watt, wat overeenkomt met ongeveer 0,32 ct per uur
 • DESIGN: De Lucia is een compacte, vrijstaande klassieke gietijzeren kachel met een modern tintje in mat zwart. De deur met glazenvenster is te openen met het zilverkleurige handvat
 • EENVOUDIGE BEDIENING: Alle functies kunnen gemakkelijk worden ingesteld via de afstandsbediening, maar ook handmatig via een eenvoudige aanraakbediening op het apparaat
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE: De haard wordt gebruiksklaar geleverd, geen installatie of montage nodig, steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste elektrische haard vrijstaand te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze elektrische haard vrijstaand-koopgids samengesteld.

Het beste elektrische haard vrijstaand vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste elektrische haard vrijstaand voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede elektrische haard vrijstaand-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor elektrische haard vrijstaand te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van elektrische haard vrijstaand erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald elektrische haard vrijstaand zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over elektrische haard vrijstaand zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de elektrische haard vrijstaand kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste elektrische haard vrijstaand kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.