Beste elektrische fietspomp van 2023 (TOP15)

De beste elektrische fietspomp geeft je genoeg kracht om je band moeiteloos op te pompen. Het moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn en een lange batterijduur hebben.

Er zijn veel verschillende soorten pompen, maar het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat deze krachtig genoeg is voor uw behoeften.

De 15 beste elektrische fietspomp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Xiaomi Draagbare elektrische luchtcompressor 1S op batterijen werkende elektrische luchtcompressor/luchtpomp
 • Krachtige en nauwkeurig instelbare druk tot 150 PSI voor het optimaal vullen van fiets-, motor-, autobanden en ballen
 • 5 verschillende vooraf ingestelde luchtdrukmodi
 • Uitgerust met digitaal display om het drukniveau en de instelmodus weer te geven
 • Dankzij het compacte ontwerp is hij de perfecte metgezel voor op reis
 • Laadt snel en eenvoudig op via de USB Type-C-interface in minder dan 3 uur
Bestseller Nr. 2
Wistrue Luchtpomp, 6000 mAh, 150 psi, elektrische compressor, draagbare fietspomp, minibandenpomp, met lcd-display, ledlicht, voor fiets/motorfiets/auto/ballen, als zaklamp en powerbank
 • Draagbaar en supergrote capaciteit: deze elektrische luchtpomp beschikt over een ingebouwde 6000 mAh batterij met supercapaciteit, die is voorzien van een type C-interface en een netsnoer voor aansluiting in je voertuig en die makkelijk en snel kan worden opgeladen. Compacte intelligente luchtpomp die met een grootte van slechts 17 x 6,9 x 5 cm goed in de hand ligt. Duw voor het opblazen de ventielklem naar beneden om deze te vergrendelen.
 • Multifunctioneel: je hoeft alleen de gewenste druk in te stellen, als de luchtdrukwaarde is bereikt, stopt de luchtpomp automatisch het oppompen om overvullen te voorkomen. Keuze uit 4 soorten eenheden: psi, bar, kPa, kg/cm². De maximale opblaasdruk bedraagt 150 psi. Het wordt aanbevolen om de luchtpomp voor gebruik volledig op te laden en de afneembare opblaasslang goed vast te draaien om luchtlekken te voorkomen.
 • Lcd-scherm en ledzaklamp: deze elektrische bandenpomp heeft een groot, helder lcd-scherm met digitaal display. Hij blaast niet alleen de banden van je auto op, maar laadt ook je mobiele telefoon op en kan als zaklamp dienen. De zaklamp beschikt bovendien over drie modi (verlichting, strobe, SOS). Het wordt aanbevolen om hem na elk gebruik ten minste 15 minuten te laten afkoelen en vervolgens verder te gebruiken.
 • Meerdere toepassingen: deze accu-luchtpomp is uitgerust met 4 verschillende extra blaaskoppen. Geschikt voor auto's, motorfietsen, fietsen, zwembanden, kajaks, basketballen, voetballen enz. Het product is functioneel én mooi.
 • Inhoud van de levering: 1 x elektrische luchtpomp, 1 x opblaasslang, 1 x USB-oplaadkabel, 1 x autokabel, 4 x opblaasbare adapters, 1 x handleiding in het Duits.
Bestseller Nr. 3
VATCH Elektrische luchtpomp voor alle ventielen, 6000 mAh, fietspomp, USB mini-accu, luchtcompressor pomp voor auto, fiets, e-bike, motorfiets, ballen
 • Draagbaar met veel power: de elektrische luchtpomp met aluminium behuizing van VATCH heeft een bijzonder krachtige 6000 mAh accu, die via USB-C snel kan worden opgeladen. Pomp automatisch lucht zonder inspanning. De ideale elektrische luchtpomp voor auto, fiets, motorfiets, e-bike, voetballen, basketballen, kajaks, SUP's enz.
 • Automatische lucht pompen: luchtpomp met sterke 12 V-motor pompt 25 liter per minuut. Lucht pompen tot 150 psi. Keuze uit 4 maateenheden: psi, bar, kPa, kg/cm². Gewoon de gewenste luchtdruk instellen en klaar is Kees. Als de gewenste ingestelde luchtdruk is bereikt, stopt de elektrische luchtpomp automatisch.
 • Lcd-display en gadgets: de VATCH elektrische luchtpomp, fietspomp, bandenpomp beschikt over een groot en helder lcd-display, waarvan je zeer gemakkelijk alle waarden kunt aflezen. De accu-luchtpomp kan ook als powerbank en als zaklamp worden gebruikt, en zelfs als noodhamer/glasbreker om ramen te breken.
 • Multifunctioneel: alle ventielen; de VATCH compressor luchtpomp kan multifunctioneel voor alle ventielen worden gebruikt. Geschikt voor het oppompen van banden als bandenpomp voor auto, fiets, motorfiets, zwembanden, kajaks, SUP's enz., maar ook als balpomp voor basketbal, voetbal enz. en andere sport- en vrijetijdsproducten.
 • Inclusief opbergtas: bij de levering inbegrepen is een praktische opbergtas, zodat je je nieuwe acculuchtpomp zonder schade overal mee naartoe kunt nemen. Gun jezelf de beste elektrische luchtpomp met complete accessoires en maximale veelzijdigheid en extra functies. Bestel nu.
Bestseller Nr. 4
CYCPLUS 150 PSI bandenpomp Elektrische compressor Luchtpomp met oplaadbare Li-ion batterij Draagbare luchtcompressor voor auto's, motoren, ballen, zwemringen en alle fietsen-A3
 • ☞【Over ons】 Wij zijn sinds 2014 gespecialiseerd in fietsproducten. Iedereen in het CYCPLUS-team is een gepassioneerde wielrenner! Als ervaren professionals weten we heel goed wat belangrijk is voor fietsers. De CYCPLUS mini-luchtpomp is compact, moeiteloos en multifunctioneel en kan aan uw dagelijkse behoeften voldoen. Fiets met ons mee en geniet van je rit!
 • ☞【Uniek uiterlijk】 CYCPLUS heeft een patent op het ontwerp. Deze aie-pomp combineert bruikbaarheid met schoonheid. zeg maar dag tegen handmatige pomp. Een draagbare elektrische luchtpomp is ook een ideaal cadeau voor families of vrienden.
 • ☞【Fietspomp 150 PSI】 De CYCPLUS-luchtcompressor heeft een maximale hogedrukcapaciteit tot 150 PSI. Er zijn 4 soorten eenheidswaarden: PSI, BAR, KPA, Kg / cm². Na aansluiting op het bandventiel wordt de huidige bandenspanning weergegeven, zodat u te allen tijde de bandenspanning kunt volgen.
 • ☞【Veiligheid eerst! 】 Er is een ingebouwde lithiumbatterijbeveiligingskaart, bescherming tegen overlading van batterijen, bescherming tegen overbelasting, bescherming tegen kortsluiting, tegen onderspanning en temperatuurbewakingsfunctie. Alle door CYCPLUS verkochte producten genieten een jaar garantie en volledige levenslange service, maak je geen zorgen.
 • ☞【Multifunctionele bandenpomp】 De elektrische pomp is te gebruiken voor alle soorten fietsen zoals mountainbikes, racefietsen, BMX of e-bikes. Het wordt ook gebruikt voor motorfietsen, auto's, ballen of zwemringen. Met de ingebouwde LiIonen accu is de pomp ook in het donker te gebruiken als noodverlichting. Onze pomp is geschikt voor fietsen, motorfietsen, kleine en middelgrote auto's, inclusief SUV's, maar ondersteunt geen grote vrachtwagenbanden, busjes, bussen, luchtbedden, opblaasbare boten.
UitverkoopBestseller Nr. 5
CYCPLUS I50PSI Luchtpomp, elektrische compressor, draagbare fietspomp, mini-accupomp met digitaal lcd-ledlicht, oplaadbare Li-ion, 12 V, voor alle fietsen
 • 😄Hoge efficiëntie 150PSI opblazen: CYCPLUS Tire Inflator heeft een maximale opblaasbare druk van 150PSI / 10, 3 Bar. Het pakket is volledig uitgerust met accessoires. Elektrische inflator kan worden gebruikt voor alle soorten fietsen zoals mountainbike, racefiets, BMX en is geschikt voor Schrader-klep, Presta-klep en Dunlop-klep. Het kan ook worden gebruikt voor motor, sedan-auto, ballen of zwemring.
 • 😄Multifunctionele pomp: draagbare elektrische pomp met zaklampfunctie, ingebouwde hoogwaardige oplaadbare lithiumbatterij kan worden gebruikt in noodsituaties, 80 lumen LED-licht dat tot 7 uur duurzame verlichting biedt. Het is een zeer praktisch hulpmiddel om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen.
 • 😄Stijlvolle en draagbare minipomp: CYCPLUS-pomp heeft een uniek, voortreffelijk ontwerp en weegt slechts 336 g. Uitgerust met een aangepaste fietsbeugel zodat je hem bij je fiets kunt dragen of gewoon in je rugzak of auto kunt gooien. Tips: Normaal gesproken moet de luchtpomp elke twee maanden worden opgeladen, ook al is deze niet gebruikt.
 • 😄 Geautomatiseerd oppompen, eenvoudig te bedienen: na aansluiting op het bandventielscherm wordt de huidige bandenspanning weergegeven, zodat u op elk moment kunt detecteren of de band lekt. Stel vervolgens de doeldruk in en druk op de AAN / UIT-knop, deze stopt automatisch wanneer de doeldruk wordt bereikt.
 • 😄Anti-verblindend digitaal LCD-scherm: het scherm maakt gebruik van FSTN-technologie en biedt een bredere kijkhoek met hogere definitie, waardoor het LCD-scherm ideaal is voor buitentoepassingen waar leesbaarheid in zonlicht essentieel is. U kunt eenvoudig de bandenspanning, batterijniveau en vier luchtdrukeenheden zien. ☞ Alle producten die we hebben verkocht genieten van een jaar garantie en levenslange service na verkoop.
Bestseller Nr. 6
Jansite elektrische fietspomp met verwisselbare accu, elektrische luchtpomp, 8000 mAh batterij, 150 psi, mini-compressor met SOS-led, luchtcompressor op accu voor autobanden en fietsen
 • Uitneembare batterij elektrische fietspomp: met de uitneembare vervangbare batterij voor een mini-luchtcompressor kun je de batterij gemakkelijk uitnemen om stroomverlies te voorkomen en superlange stand-bytijden te garanderen. Behalve de batterij in de elektrische fietspomp bieden we ook reservebatterijen aan. Zelfs als je de pomp lange tijd niet hebt opgeladen, kun je de reservebatterij gemakkelijk gebruiken om in noodgevallen de situatie op te lossen wanneer de band moet worden bijgevuld.
 • Mini behuizing, grote capaciteit: fietsluchtpomp, uitgerust met 8000 mAh hoge capaciteit batterijen (2000 mA x 4), 2 voor installatie en 2 als back-up, kan 6 autobanden volledig oppompen. De afneembare constructie maakt het ook mogelijk de batterij door een grotere capaciteit te vervangen. De draadloze bandenvuller meet slechts 10,6 x 4 x 3,5 cm en weegt zo weinig als een blikje sap (slechts 0,37 kg). Ook vrouwen kunnen probleemloos banden met lucht vullen.
 • Bandenpomp met 150 Psi maximale druk en warmteafvoer: Jansite elektrische luchtpomp met een maximale luchtdruk van 150Psi (10,3 bar), die krachtig en snel is en ervoor zorgt dat banden in enkele minuten gemakkelijk kunnen worden opgepompt. De fietsluchtpomp heeft een ingebouwde ventilator en 268 externe koelopeningen met meerdere koelzones om de luchtstroom en warmteafvoer te versnellen en een soepele werking en lange levensduur te garanderen.
 • Snelle luchtvulling, automatische uitschakeling: de elektrische luchtpomp is heel eenvoudig te bedienen, slechts 3 stappen: inschakelen, druk vooraf instellen, oppompen. Dan vult hij snel met lucht en schakelt automatisch uit als de vooringestelde druk bereikt is. De slimme luchtpomp kan ook gebruikt worden als bandenspanningsmeter. Als het bandventiel aangesloten is, wordt de actuele druk van de band duidelijk weergegeven op het digitale lcd-scherm.
 • Multifunctionele mini-compressor: met ingebouwde led-noodlamp op batterijen, die je helpt om onderdelen tijdens je reis in het donker eenvoudig op te blazen en te vervangen. Beschikt bovendien over de S0S-snelfunctie, die knippert in geval van nood en meteen zichtbaar is bij openen. Eén pomp voor de meeste vulbehoeften. Uitgerust met 4 blaasmonden. Ideaal voor het oppompen van auto's, motorfietsen, fietsen, ballen, zwemringen en andere opblaasbare boten, maar niet voor grote vrachtwagenbanden, bussen en bestelwagens.
Bestseller Nr. 7
CYCPLUS I50 PSI Elektrische compressor, draagbare fietspomp, mini-bandenpomp met digitaal lcd-ledlicht, oplaadbare Li-ion 12 V, voor alle fietsen als zaklamp en powerbank
 • 😄【Tot 140 psi/10,3 bar】De draagbare elektrische pomp CYCPLUS heeft een luchtdrukwaarde van maximaal 150 psi/10,3 bar. Het duurt slechts 2-3 minuten om een fietsband volledig op te pompen. Bij de levering inbegrepen zijn ook een Amerikaans mondstuk, een Frans mondstuk en een luchtnaald in bolvorm. Geschikt voor mountainbikes, racefietsen, motorfietsen, auto's, enz.
 • 😄【Powerbank & zaklamp】Deze elektrische luchtpomp kan ook als powerbank en zaklamp worden gebruikt. Het ledlicht kan je helpen om je banden in het donker bij te vullen en het kan 7 uur continue verlichting bieden. Bovendien beschikt hij over een USB-poort voor het opladen van je telefoon. Alles wat je nodig hebt voor op reis, is deze luchtpomp.
 • 😄【Licht en mooi】Het ontwerp is uniek en mooi, en CYCPLUS houdt het patent voor dit ontwerp. Met een gewicht van slechts 336 gram is het bovendien een lichtgewicht. Je kunt hem gemakkelijk in een rugzak, op een fietsendrager of in een opbergdoos in de auto vervoeren.
 • 😄【Vooringestelde bandenspanning, automatisch oppompen】Je hoeft alleen de gewenste bandenspanningswaarde vooraf in te stellen en de luchtpomp pompt automatisch op en stopt wanneer deze de ingestelde waarde is bereikt. Het heeft ook de functie van het meten van de bandenspanning, je kunt precies weten de huidige bandenspanning.
 • 😄【Klantenservice】Op alle CYCPLUS producten garanderen wij een garantie van 1 jaar. Als je tijdens deze tijd problemen hebt met het gebruik van het product, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen als het gaat om reparatie en vervanging.
Bestseller Nr. 8
HyAdierTech Elektrische bandenpomp, accucompressor, 150 psi elektrische luchtpomp, fietspomp, draagbare bandenpomp met digitale display, manometer, auto, motorfiets, fietsen en ballen, telefoon
 • ★. Snelle automatische bandenpomp: de draagbare HyAdierTech-bandenpomp beschikt over vier optionele drukeenheden: PSI, BAR, KPA, KG/cm² en de maximale luchtdruk van de bandenpomp bedraagt 150 psi/10,3 bar. Je kunt de bandenspanning aan je behoeften aanpassen. Zodra de bandenspanning de vooraf ingestelde waarde bereikt, stopt deze pomp het pompen om te hoge of lage bandenspanning te voorkomen.
 • ★. Digitaal scherm en led-lampen: doordat de bandenpomp is uitgerust met een digitaal lcd-display kun je de luchtdruk van je banden en modi in real-time bewaken. Ingebouwde superheldere ledlamp met 3 verlichtingsmodi (constant licht, langzaam knipperen, SOS), de lamp kan de band niet alleen bij het oppompen in het donker verlichten, maar je kunt hem 's nachts ook als zaklamp gebruiken.
 • ★. Grote capaciteit en oplaadbaar via USB: deze handheld bandenpomp met ingebouwde oplaadbare 4500 mAh lithiumbatterij kan 8 autobanden met een enkelvoudige lading oppompen. En de mini-bandencompressor kan niet alleen worden gebruikt voor oppompen, maar kan in noodgevallen ook worden gebruikt voor het opladen van je smartphone. Wordt geleverd met een USB-kabel waardoor het opladen eenvoudig is. Opmerking: alleen compatibel met 5V/2A-adapter.
 • ★. Multifunctionele luchtpomp: deze mini-luchtpomp wordt geleverd met 3 mondstukadapters en 1 balnaald. Hij kan worden gebruikt voor een groot aantal voorwerpen zoals fietsen, motorfietsen, auto's, basketballen, voetballen, zwembanden, enz. Ook voor luchtmatrassen en speelgoed. Geschikt om mee te nemen naar buiten, op reis, tijdens een fietstocht. Een ideaal cadeau voor familie of vrienden.
 • ★. Compact en praktisch: met zijn kleine afmetingen, het lage gewicht en het draadloze design kun je hem overal mee naartoe nemen om iets gemakkelijk op te pompen Uitgerust met drie mondstukken, selecteer het juiste mondstuk en plaats deze in het luchtventiel, druk op de schakelaar om op te pompen, de bediening is voor de gebruiker zeer eenvoudig. Het is je ideale metgezel voor op vakantie en thuis.
Bestseller Nr. 9
Achaté 4-in-1 Compressor Bandenpomp,Elektrische Fietspomp,Voor Auto, Motor en Fiets
 • ⭐Multifunctioneel - Deze 4-in-1 compressor bandenpomp kan voor verschillende taken worden gebruikt, zoals het oppompen van autobanden, fietsbanden, voetballen en meer. Hij wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken om het oppompen van verschillende items gemakkelijk en handig te maken.
 • ⭐Digitale drukmeter - De ingebouwde drukmeter meet de luchtdruk nauwkeurig, zodat je je items tot het gewenste niveau kunt oppompen zonder over- of onderopblazen. Krachtige batterij: Met een batterij van 2.000 mAh kan deze compressor bandenpomp meerdere keren worden gebruikt met één lading. Bovendien kan hij worden gebruikt als powerbank om je telefoon of andere USB-apparaten onderweg op te laden.
 • ⭐Draagbaar en handig - De compacte grootte van deze compressor bandenpomp maakt het gemakkelijk om mee te nemen. Bovendien maakt de ingebouwde LED-verlichting het gemakkelijk te gebruiken in omstandigheden met weinig licht.
 • ⭐Gemakkelijk te gebruiken - Bevestig eenvoudig het gewenste opzetstuk op de compressor bandenpomp, stel de gewenste druk in en druk op de knop om te beginnen met oppompen. De compressor bandenpomp stopt automatisch wanneer de gewenste druk is bereikt.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Xiaomi Mijia Draagbare Luchtpomp 1S, Xiaomi Mi Mini-Luchtpomp, Elektronische Persluchtcompressor Met Klepadapter Voor Auto's, Fietsen, Motorfietsen, Ballonnen, LED-Verlichting 2000mAh 150PSI, Zwart
 • 【Multifunctioneel】 🚗Deze Xiaomi draagbare elektrische luchtpomp is zeer geschikt voor racefietsen en kan ook op gewonere fietsen worden gebruikt. Krachtig genoeg om 8 autobanden op te pompen, de opblaastijd is slechts 3 minuten. Genoeg om 5 autobanden op te pompen met een snelheid van 6 minuten. Genoeg om 6 motorbanden op te pompen met een snelheid van 6 minuten. Het is voldoende om 41 voetballen nr. 5 met een snelheid van 1 minuut.
 • 【Gemakkelijk mee te nemen】 Deze Xiaomi-autobandenpomp kan lopen zonder verbinding te maken met een stroombron, compact en lichtgewicht. De productmaat (zonder luchtpijp) is 124x71x45,3 mm, handig om in je tas te hangen. Ingebouwde lithiumbatterij, Type-C oplaadpoort. (Tips: Type-C oplaadkabel en voedingsadapter zijn niet inbegrepen in het pakket)
 • 【Ingebouwde LED-verlichting】 🚗 De digitale luchtcompressor is uitgerust met LED-verlichting, zodat u gemakkelijk kunt reageren op noodsituaties en snel onderhoud kunt plegen op donkere en desolate landelijke wegen. De LED-lamp kan zelfs in het donker gemakkelijk worden gebruikt. Bijvoorbeeld banden oppompen, auto's repareren, etc.
 • 【Vooraf ingestelde druk wordt automatisch gesloten】 🚗 Maak je geen zorgen over het overmatig opblazen van de ballon. Mi draagbare luchtcompressoren meten nauwkeurig psi tijdens het opblazen. Het digitale display detecteert de bandenspanning. Zodra de inflator de vereiste druk heeft bereikt, wordt de compressor van de auto automatisch uitgeschakeld. Dankzij de zeer nauwkeurige legering kan de compressor 150 psi pompen.
 • 【Multifunctionele intelligente draagbare inflator】 🚗 De elektrische luchtcompressor heeft 4 eenheidswaarden van PSI, BAR, KPA, Kg/cm². U kunt de bandenspanning op elk moment vooraf instellen en indien nodig aanpassen. Op het digitale LCD-display met achtergrondverlichting kunt u de gegevens tijdens het opladen 's nachts gemakkelijk aflezen.
Bestseller Nr. 11
AstroAI Elektrische luchtpomp, 150 psi, draagbare fietspomp met 4500 mAh batterij, ledlicht, luchtcompressor, bandenpomp voor e-bike, fiets, auto, motorfiets, basketbal, e-scooter als powerbank
 • 【Efficiënt oppompen】 snel oppompen, nauwkeurige drukmeting. Onder de luchtdruk van 0-110 psi kan een fietsband (200 x 23 C) in 2 minuten en 30 seconden worden opgepompt. De luchtpomp biedt vier beschikbare drukeenheden beschikbaar: PSI, BAR, KPA, KG/c㎡. Bij de levering inbegrepen zijn bovendien een Amerikaans mondstuk, een Frans mondstuk en een luchtnaald in bolvorm, geschikt voor e-bikes, fietsen, auto's, motorfietsen, ballen, elektrische scooters enz.
 • 【5 intelligente modi & eenvoudige bediening】5 intelligente oppompmodi (fiets-, motor-, auto-, bal- en aangepaste modus) om uit te kiezen. In de aangepaste modus kun je de drukwaarde instellen op basis van het opblaasbare object. Voor het opblazen kan de gewenste drukwaarde op het digitale display vooraf worden ingesteld. Als de luchtpomp detecteert dat de gewenste druk tijdens het oppompen is bereikt, stopt deze automatisch om overvullen te voorkomen.
 • 【Draadloos en draagbaar】 Met het draadloze ontwerp is het comfortabel op te bergen en kan het gemakkelijk in elke scène worden gebruikt. Ingebouwde 1500 x 3 mAh lithiumbatterij die de levensduur van de batterij langer maakt. Bovendien past het compacte formaat probleemloos in je auto, fietsendrager of rugzak. De draagbare luchtpomp beschikt over een ingebouwde verborgen opbergdoos en je kunt de ventielaccessoires in de opbergdoos plaatsen om verlies te voorkomen.
 • 【Meerdere functies】 Deze luchtpomp heeft aan de bovenkant een ledlicht dat het oppompen en het wisselen van banden in het donker vergemakkelijkt. Aan de onderkant bevinden zich een USB-C-ingang en een USB-uitgang, die als noodstroombron van je mobiele telefoon kan worden gebruikt.
 • 【Helder lcd-display en geluidsverbetering】LCD-display, helder en goed leesbaar, gevoelige toetsen, eenvoudig in te stellen en de bandenspanning ook op donkere plaatsen te observeren. Bovendien hebben wij in vergelijking met soortgelijke producten het geluid geoptimaliseerd om je een relatief aangename ervaring te bieden.
Bestseller Nr. 12
WindGallop Luchtcompressor Auto Fietspomp Elektrische Compressor Digitale Auto Bandenpomp Draagbare Automatisch 12V Elektrische Luchtpomp met Bandenspanningsmeter Ventieladapters LED-licht
 • 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN】: Sluit deze auto-bandenpomp gewoon aan op het 12V-stopcontact in uw auto en bevestig de slang aan de band die u wilt oppompen. Er is een duidelijk digitaal display voor de huidige PSI en ook een modusschakelaar om te schakelen tussen verschillende eenheden (bar, KPa, psi, Kg / cm 2). Hij wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de door u ingestelde drukwaarde wordt bereikt. Het kost minder tijd en moeite dan een voetpomp.
 • 【SNELLE INFLATIE】: Onze digitale bandenpomp is gemaakt met de originele unieke turbo-beweging, die krachtiger, minder luidruchtig en stabieler is. Het oppompen van de 195 / 65R15 autoband van 0 tot 35psi duurt 5 minuten. Handig in de auto bij lage bandenspanning op de weg. Het is ook perfect om mee te kamperen om een luchtbed, dobber of speelgoed voor de kinderen op te blazen.
 • 【MULTIFUNCTIONELE LUCHTPOMP】: Deze compacte autopomp maakt gebruik van het meest doordachte ontwerp, alle draden vouwen netjes weg, zodat ze in de kofferbak van de auto kunnen worden opgeborgen. Wordt geleverd met 3 extra klepadapters, niet alleen voor de auto, maar ook perfect voor fiets, motor, SUV, sportuitrusting zoals zwemringen, zwembadspeelgoed, basketbal, voetbal, sportballen en andere springkussens.
 • 【3,5 M LENGTE en LED-LICHT】: Deze elektrische luchtpomp heeft een stroomkabel van 3000 ± 100 mm (10,1 Ft) en een luchtslang van 500 ± 20 mm (1,7 Ft) die lang genoeg is om elke band comfortabel te bereiken. Met een helder LED-licht kan het 'SNACHTS goed worden gebruikt. De waarschuwingsmodus en het SOS-moduslampje kunnen ook mensen in de buurt aantrekken voor hulp.
 • 【GARANTIE EN KLANTENSERVICE】: WindGallop verzekert u dat we bij normaal gebruik voor een nieuwe vervanging of een volledige terugbetaling zullen zorgen. Als u problemen heeft met de pompen van uw autobandenpomp, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 13
VEEAPE Elektrische digitale bandenpomp met 2000 mAh accu, 120 psi fietsluchtpomp, compressor met lcd-scherm voor auto, fiets, motorfiets, basketbal, voetbal enz. Als zaklamp en powerbank.
 • De kleinste luchtpomp, mini-lichaam en de vorm van de waterdruppels geven een aangenamer gevoel en is gemakkelijk vast te houden of te dragen.
 • Grotere lcd-display, dubbele weergave van scènebeelden en waarden, gelijktijdige weergave van vooraf ingestelde afdrukwaarden en real-time drukwaarden, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te zien.
 • Vooraf ingestelde drukwaarde en luchtdruk meten: Het apparaat kan de luchtdrukwaarde automatisch vooraf instellen op basis van de door u gekozen scène. Als de luchtdruk bereikt, stopt de luchtpomp automatisch het oppompen om overladen te voorkomen.
 • Multifunctionele apparaten als mobiele voeding en zaklamp: Als uw telefoon of Bluetooth-headset niet van stroom wordt voorzien, kan de luchtpomp een noodlading uitvoeren. Als het licht niet goed is, kun je de verlichting inschakelen en de duisternis verlichten.
 • Deze luchtcompressorpomp met FCC, CE, Rohs gecertificeerd, ondersteunt werk gedurende 40 minuten, de ingebouwde 2000 mAh lithiumbatterij maakt snel oppompen, autobanden, fietsbanden, sportballen / voetballen, zwembanden en opblaasbaar speelgoed etc. Opmerking: Als u dit product ontvangt, moet u het product volledig opladen.
Bestseller Nr. 14
CYCPLUS Elektrische bandenpomp, 150 psi, lcd-display, digitale intelligente fietspomp, draagbare luchtpomp, compressor
 • 🚵‍♂150 psi fietspomp: de Cycplus luchtcompressor heeft een maximale hogedrukcapaciteit tot 150 psi. Er zijn 4 soorten eenheidswaarden: psi, bar, kPA, kg/cm². Na het aansluiten op het ventiel van de band wordt de huidige bandenspanning weergegeven, zodat je altijd kunt testen of de band lekt.
Bestseller Nr. 15
CYCPLUS Luchtpomp 2*2600mAh 150PSI Elektrische compressor Draagbare fietspomp Mini-bandenpomp met LED-lampje USB-C-poort Oplaadbare Li-ion voor alle fietsen als zaklamp (grijs)
 • 【2*2600 mAh batterij en 150 psi maximale luchtdruk】: vijf keer grotere batterijcapaciteit voor een langere levensduur. De vulsnelheid wordt versneld en het duurt slechts 2 tot 3 minuten om een fietsband te vullen. Gebruik de type C-aansluiting voor verhoogde laadsnelheid en vereenvoudigde reisvoorbereiding.
 • 【Langere geïntegreerde luchtslang】: de 11,22 inch slang biedt meer ruimte voor de debiet van hete lucht, zodat deze na gebruik niet te heet wordt. Het luchtmondstuk wordt rechtstreeks op de slang aangesloten, zodat je hem niet meerdere keren hoeft te demonteren en hem eenvoudig te bedienen is.
 • 【Dubbele afdichting op de interface】: het luchtmondstuk is uitgerust met een dubbele afdichting en slijt niet door gebruik. Ook de geluidsontwikkeling tijdens het gebruik is verminderd.
 • 【Led-scherm】: het display maakt gebruik van een led-display met hoge resolutie en meer helderheid. Bovendien lager stroomverbruik, eenvoudig onderhoud en langere levensduur.
 • 【Uniek uiterlijk】: deze constructie is gepatenteerd door CYCPLUS. Dubbelzijdige ventilatiegaten voor sneller oppompen en warmteafvoer. De legering behuizing is gestructureerd om je stemming aan te vullen.

Elektrische fietspompen zijn de beste optie voor fietsers die waarde hechten aan prestaties en gemak.

Bij de aanschaf van een elektrische fietspomp komen veel factoren kijken. Je moet overwegen welk type fiets je hebt, hoe lang je rijdt, je budget en je rijstijl.

Enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste elektrische fietspomp:

 • Type fiets: mountainbikes hebben een hogedrukpomp nodig, terwijl racefietsen een lagedrukpomp nodig hebben.
 • Lengte van ritten: kortere ritten vereisen een batterijpakket met een kleinere capaciteit, terwijl langere ritten meer kracht nodig hebben.
 • Budget: high-end pompen kosten meer dan goedkopere, maar ze worden geleverd met functies zoals snelheidsregeling en veiligheidsvoorzieningen die ze hun prijs waard maken.
 • Rijstijl: sommige rijders geven de voorkeur aan hogere druk, terwijl anderen voelen comfortabeler met een lagedrukpomp.

Wat is de beste elektrische fietspomp?

Er zijn veel elektrische fietspompen op de markt. Maar met zoveel opties kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Hier is een lijst met de beste elektrische fietspompen en hun functies om u te helpen beslissen welke het beste voor u is.

Een pomp met een geïntegreerde manometer is altijd beter dan een pomp zonder en dit zal u helpen om uw bandenspanning te allen tijde op peil te houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weglekken van lucht.

De beste elektrische fietspomp moet ook een stroomindicator hebben die je een idee geeft van hoeveel stroom hij nog heeft en hoe lang hij meegaat voordat hij meer stroom nodig heeft.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische fietspompen?

Elektrische fietspompen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar in handmatige, handslinger, voetpedaal en elektrische versies.

Soorten elektrische fietspompen:

 1. Handmatige elektrische fietspomp: deze pompen zijn lichtgewicht en draagbaar. Ze kunnen worden gebruikt door fietsers zonder ervaring.
 2. Handslinger elektrische fietspomp: deze pompen zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben geen stroombron nodig. Ze kunnen worden gebruikt door fietsers met een beetje ervaring, maar ook door degenen die hun energie willen sparen voor andere activiteiten, zoals bergop rijden of lange afstanden rijden.
 3. Elektrische fietspomp met voetpedaal: deze pompen worden meestal gebruikt voor kleine fietsen zoals fietsen met een wielbasis van 20 inch of minder. Ze kunnen ook worden gebruikt door mensen die: een rolstoel gebruiken beenletsel hebben waardoor ze niet kunnen trappen of het voetpedaal op hun fiets kunnen gebruiken. Veel mensen met lage rugklachten of knieklachten kunnen bijvoorbeeld een elektrische pomp gebruiken om de pedalen van hun fiets aan te drijven – of zelfs de fiets door de elektromotor laten lopen zonder te trappen.

Hoe weet je of een elektrische fietspomp geschikt is voor jouw fiets?

Elektrische fietspompen worden tegenwoordig steeds populairder. Ze zijn een geweldig alternatief voor de traditionele handpomp. De centrale vraag die u wellicht heeft, is of een elektrische fietspomp wel of niet geschikt is voor uw fiets.

Het is belangrijk om te weten wat voor elektrische fietspomp je nodig hebt voordat je er een aanschaft. Er zijn twee soorten elektrische fietspompen: handpompen en framepompen. Handpompen worden gebruikt met een framebevestiging, terwijl framegemonteerde pompen met of zonder framebevestiging kunnen worden gebruikt.

Een handpomp is klein genoeg om in je hand te passen, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is, zelfs als hij niet als fietspomp wordt gebruikt. Dit maakt het ideaal voor mensen die geen fiets hebben en graag licht reizen tijdens hun reizen, maar het gemak willen van een eigen fiets.

Hoe vaak moet je de luchtdruk in je banden veranderen?

Elke keer dat u het luchtfilter vervangt, moet de luchtdruk in uw banden worden gecontroleerd.

Luchtdruk in uw banden is een kritische factor voor veilig rijden. Het heeft invloed op hoe goed uw voertuig met de weg omgaat en hoe het reageert op sturen en remmen. Uw bandenspanning moet regelmatig worden gecontroleerd, zoals aanbevolen door de fabrikanten, maar als u een van de volgende zaken opmerkt, moet u uw bandenspanning controleren:

 • Als er bobbels of scheuren aan de zijkanten van uw band zijn
 • Als er een verandering in het geluid is bij het rijden over hobbels
 • Als de profieldiepte van een of meer banden aanzienlijk afneemt
 • Als er tekenen van slijtage zijn
 • Als uw auto naar één kant trekt wanneer u over hobbels rijdt

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van een elektrische fietspomp?

Elektrische fietspompen zijn een geweldig hulpmiddel om in je gereedschapskist te hebben. Ze zijn draagbaar en kunnen in elke situatie worden gebruikt.

De beste elektrische fietspomp is er een die je regelmatig zult gebruiken en die niet snel kapot gaat. Het moet ook duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn.

Elektrische fietspompen zijn ideaal voor mensen die snel hun banden moeten oppompen of voor mensen die geen tijd hebben voor een luchtpomp of compressor. Ze zijn ook goed voor mensen die in gebieden wonen waar geen stopcontact is, maar toch hun banden moeten oppompen.

Wat zijn enkele goede merken elektrische fietspompen?

Elektrische fietspompen kunnen levensreddend zijn voor rijders die lange ritten maken. Een pomp die lichtgewicht, efficiënt en gebruiksvriendelijk is, maakt de rit comfortabeler en aangenamer.

De beste merken elektrische fietspompen zijn lichtgewicht, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Ze moeten ook een goede garantie en een betaalbaar prijskaartje hebben.