Beste elektrische deken van 2022 (TOP10)

De 10 beste elektrische deken beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
medisana HU 665 Elektrische onderdeken, 150 x 80 cm, automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging, 3 temperatuurstanden, wasbaar, matrasverwarmer geschikt voor alle standaard matrassen
 • 3 temperatuurstanden: aangezien warmte een subjectief gevoel is, beschikt ons warmteonderbed over meer dan 3 temperatuurstanden om elke behoefte te vervullen
 • Voor elk bed geschikt: met een afmeting van 150 x 80 cm is de HU 665 voor elk bed geschikt. Gewoon uitspreiden, beddenlaken erover en u kunt al van de zachte warmte genieten
 • Afstandsbediening: Dankzij de praktische kabelafstandsbediening kan de verwarmde onderdeken gemakkelijk worden bediend. Dankzij de afneembare schakelaar is hij wasbaar en dus geschikt voor de wasmachine
 • Bescherming bij oververhitting: voor betrouwbaar gebruik is de HU 665 met een geïntegreerd veiligheidssysteem uitgerust dat het warmteonderbed bij oververhitting autom. uitschakelt
 • Zachte warmte: de zachte warmte belooft verzachting van spanningen en spierpijnen en stimuleert het welbevinden na een vermoeiende dag.
Bestseller Nr. 2
Elektrische deken met automatische uitschakeling, elektrische warmtedeken 180 x 130 cm met 6 warmtestanden (1 - 5 uur), automatische uitschakeling en oververhittingsbeveiliging, voor thuis en op kantoor, verwarmingsdeken, blauw flanel, wasbaar
 • Warm en comfortabel: zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige thermostoffen en verbeterde verwarmingsdraden kunnen je duurzame en stabiele warmte brengen. De dubbelzijdige flanellen verwarmingsdeken biedt je een uitstekende warmteopslag en een huidvriendelijke ervaring. Er ontstaat geen koud gevoel bij aanraking, ook als de verwarming nog niet is gestart.
 • 130 x 180 cm. Luxe elektrische deken: of het nu op de bank, bed of bij je bureau is, de elektrische deken kan je volledig in warmte omhullen. De combinatie van luxe blauw en zuiver wit laat je schoonheid het beste tot zijn recht komen en kan perfect in verschillende woondecoraties worden geïntegreerd.
 • 6 temperatuurstanden en 5-uurs timer: de elektrische deken is veilig en energiebesparend en de controller biedt je 6 doeltemperatuuropties. Met de timer kun je de uitschakeltijd (1 - 5 uur) instellen.
 • Machinewasbaar design: de afneembare controller en het netsnoer maken deze machinewasbare elektrische deken gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Machinewas doet hem niet vervagen en houdt hem aangenaam en zacht om de hygiëne van jou en je gezin te beschermen.
 • Lang netsnoer: het lange netsnoer voorkomt dat de elektrische deken wordt beperkt door korte draden en kan flexibel binnen een groot bereik werken. Hij kan ook als normale deken worden gebruikt door eenvoudig de controller te verwijderen. Mooi en modieus, zeer geschikt voor persoonlijk gebruik en kan ook als cadeau voor familie of vrienden worden gebruikt.
Bestseller Nr. 3
Yorbay Elektrische deken, met automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging, 10 timers en 10 temperatuurniveaus, wasbaar, 180 x 130 cm, donkergrijs/lichtgrijs
 • Dubbelzijdig tweekleurig design: groot formaat van 180 x 130 cm; beide zijden bestaan uit zacht en aangenaam flanel. De ene kant is lichtgrijs, de andere is donkergrijs. Met in de deken geïntegreerde verwarmingselementen, die over het gehele oppervlak gelijkmatig verdeeld zijn. De deken kan in de winter als elektrische deken en in de lente en herfst als normale deken of als vrijetijdsdeken worden gebruikt.
 • 10 instelbare temperatuurniveaus: De verwarmingsdeken beschikt over een temperatuurregelaar met lcd-display, waarmee 10 verschillende warmtestanden kunnen worden ingesteld. Temperatuurbereik: 30 tot 48 graden Celsius.
 • Veilig, betrouwbaar en energiebesparend: Voor je veiligheid is de elektrische deken uitgerust met een automatische uitschakeling, die hem in de 10 modi na 1 tot 10 uur automatisch uitschakelt, waardoor je zowel energie bespaart als brandgevaar voorkomt. Bovendien beschermt de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting. Je bent dus volledig veilig met deze deken.
 • Machinewasbaar: Trek gewoon de temperatuurregelaar uit de connector en leg de deken in de wasmachine om hem te wassen. Houd er rekening mee dat de wastemperatuur niet hoger mag zijn dan 30 graden Celsius.
 • Met de 240 cm lange kabel heb je veel bewegingsvrijheid en kun je de deken overal in de kamer gebruiken. Je kunt thuis gezellig een boek lezen, tv kijken of aan je bureau werken.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Beurer HD 75 elektrische deken, knuffelige warmtedeken met 6 temperatuurniveaus, veiligheidssysteem en automatische uitschakeling, machinewasbaar, taupe
 • GEZELLIGE AVONDEN Versla de kilte met consistente en controleerbare warmte zonder de kosten van verwarming van het hele huis
 • Eenvoudig te gebruiken Warm houden met 6 elektronisch geregelde temperatuurinstellingen die eenvoudig kunnen worden ingesteld met behulp van de verlichte bediening
 • MACHINEWASBAAR De ademende microfleece plaid is behaaglijk en huidvriendelijk en kan gemakkelijk in de machine worden gewassen (op 30 °C) voor optimale hygiëne
 • SAFE Beschermd door BSS elektronische sensortechnologie die oververhitting op het oppervlak voorkomt en automatisch wordt uitgeschakeld in geval van storing
 • HOGE KWALITEIT Gecertificeerd volgens de Oeko-Tex 100-standaard om zelfs de meest gevoelige huid te beschermen
Bestseller Nr. 5
Navaris XXL warmtedeken voor 2 personen - Elektrische deken met 3 standen en timer - Bovendeken - 180 x 130 cm - Fluweelzacht - Wasbaar
 • JE NIEUWE LIEVELINGSDEKEN: Met deze elektrische deken kun je lekker ontspannen op de bank of in bed. Op regenachtige of koude avonden lees je een spannend boek of kijk je je favoriete serie.
 • PLUIZIG ZACHT: De verwarmingsdeken is gemaakt van ontzettend zacht pluche dat ontzettend fijn aanvoelt. Met de 3 warmtestanden bepaal je zelf de ideale temparatuur van de verwarmde deken.
 • SCHAKELT AUTOMATISCH UIT: Dankzij de handige timer schakelt de deken na 3 uur automatisch uit. Zo kun je zorgeloos in slaap vallen en hoef je niet bang te zijn dat de deken de hele nacht aan staat.
 • WASMACHINEBESTENDIG: In tegenstelling tot de andere elektrische dekens is deze elektrische dekens wasbaar in de wasmachine. De kabel van het bedieningspaneel koppel je makkelijk los van de deken voordat je hem in de wasmachine wast.
 • XXL FORMAAT: Dankzij het formaat van 180 x 130 cm houdt je niet alleen jezelf maar ook gezellig je partner of je kind warm. Hoe knus is dat.
UitverkoopBestseller Nr. 6
DISUPPO Elektrische deken 130 x 180 cm, warmtedeken met automatische uitschakeling,10 temperatuurinstellingen en 9 uurs auto-off-timer, snelle opwarming, huidvriendelijk flanelmateriaal, oververhittingsbeveiliging, machinewasbaar
 • ☀️[Groter formaat en langere stroomkabel]_De maat van onze verwarmde deken is 50'' x 60''. Het kan ervoor zorgen dat alle delen van je lichaam warm aanvoelen. Het netsnoer is 8,85 ft, wat uw activiteiten tijdens gebruik niet zal beperken. Je kunt hem op verschillende plekken gebruiken zoals woonkamer en slaapkamer.
 • ☀️[NTC-thermistortechnologie]_Onze verwarmde deken wordt gebruikt met NTC-thermistortechnologie die verschilt van de gebruikelijke producten op de markt. Het kan het risico op doorbranden van het circuit als gevolg van een te hoge lokale temperatuur aanzienlijk verminderen.
 • ☀️[10 warmte-instellingen]_ Deze elektrische deken heeft 10 warmte-instellingen(). U kunt flexibel de temperatuur kiezen waarin u zich het prettigst voelt in verschillende omgevingen en u hoeft zich geen zorgen te maken dat het te warm of niet warm genoeg is.
 • ☀️[Gebruiksvriendelijk Auto-off Design]_DISUPPO verwarmde deken kan worden ingesteld om 1-9 uur te worden verwarmd. Je kunt hem veilig gebruiken tijdens de lunchpauze of het slapen. Het verwarmingskussen stopt met verwarmen wanneer de ingestelde tijd is bereikt. Het kan niet alleen elektriciteit besparen, maar u ook een goede nachtrust bezorgen.
 • ☀️[Huidvriendelijk en machinewasbaar materiaal]_ Onze verwarmde deken is gemaakt van hoogwaardig dubbelzijdig flanel 200GSM, dat zacht en huidvriendelijk is. Zolang het netsnoer is verwijderd, kunt u de elektrische deken met de wasmachine reinigen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Yorbay Elektrische deken, behaaglijk, met automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging, 10 timers en 10 temperatuurniveaus, wasbaar, 180 x 130 cm, blauw en grijs
 • Dubbelzijdig tweekleurig design: XL-formaat van 180 x 130 cm; beide zijden van de elektrische deken bestaan uit zacht en aangenaam flanel. De ene kant is grijs, de andere is donkerblauw. Met in de deken geïntegreerde verwarmingselementen, die over het gehele oppervlak gelijkmatig verdeeld zijn. De deken kan in de winter als elektrische deken en in de lente en herfst als normale deken of als vrijetijdsdeken worden gebruikt.
 • 10 instelbare temperatuurniveaus: de verwarmingsdeken beschikt over een temperatuurregelaar met lcd-display, waarmee 10 verschillende warmtestanden kunnen worden ingesteld. Het temperatuurbereik bedraagt 30 tot 48°C.
 • Veilig, betrouwbaar en energiebesparend: voor je veiligheid is de elektrische deken uitgerust met een automatische uitschakeling, die hem in de 10 modi na 1 tot 10 uur automatisch uitschakelt, waardoor je zowel energie bespaart als brandgevaar voorkomt. Bovendien beschermt de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting. Je bent dus volledig veilig met deze deken.
 • Machinewasbaar: trek gewoon de temperatuurregelaar uit de connector en leg de deken in de wasmachine om hem te wassen. Houd er rekening mee dat de wastemperatuur niet hoger mag zijn dan 30 graden Celsius.
 • Met de 240 cm lange kabel heb je veel bewegingsvrijheid en kun je de deken overal in de kamer gebruiken. Je kunt thuis gezellig een boek lezen, tv kijken of aan je bureau werken.
Bestseller Nr. 8
Yorbay Elektrische deken 180 x 130 cm, GS-getest, behaaglijke elektrische warmtedeken, met automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging en timer, met 3 temperatuurniveaus, wasbaar, dubbelzijdig, roze met grijs
 • Tweekleurig en dubbelzijdig bruikbaar: exclusief tweekleurig dubbelzijdig design. De ene kant is roze en de andere is grijs. Iedereen in het gezin kan zijn favoriete kleur als bovenkleur gebruiken. XL-formaat 180 x 130 cm, flanel + comfortabele katoenvliesrand, in de deken geïntegreerde verwarmingselementen die gelijkmatig over het gehele oppervlak zijn verdeeld. De deken kan in de winter als elektrische deken en in de lente en herfst als normale deken of als vrijetijdsdeken worden gebruikt.
 • 3 instelbare temperatuurniveaus: de 120 W elektrische deken is uitgerust met een intelligente schakelaar, waarmee de temperatuur in drie standen kan worden ingesteld. Je kunt kiezen tussen 30 en 45 graden.
 • GS-getest en veilig en energiebesparend: de deken warmt snel op en is uitgerust met een automatische beveiliging tegen oververhitting, die de deken na 3 uur uitschakelt. Dat is niet alleen veilig, maar bespaart ook energie. Als je vergeet de deken uit te schakelen, hoef je je dus geen zorgen te maken over brandwonden.
 • Machinewasbaar: trek gewoon de temperatuurregelaar uit de connector en leg de deken in de wasmachine om hem te wassen. Houd er rekening mee dat de wastemperatuur niet hoger mag zijn dan 30 graden Celsius.
 • 230 cm kabellengte: met de 230 cm lange kabel heb je veel bewegingsvrijheid en gebruik je de deken overal in de kamer. Je kunt thuis heel gezellig een boek lezen, tv kijken of aan je bureau werken.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Duerer Elektrische deken, knuffeldeken, warmtedeken met automatische uitschakeling, met 10 warmtestanden en 9 uurs auto-off-timer, gemaakt van 130 x 180 cm huidvriendelijk flanelmateriaal, oververhittingsbeveiliging, wasbaar in de wasmachine
 • Huidvriendelijk materiaal en warm en comfortabel: onze elektrische deken bestaat uit hoogwaardig dubbelzijdig flanelmateriaal, dat zacht en huidvriendelijk is. 200 g/m², 130 x 180 cm, biedt ongeëvenaard comfort en warmte op koude winterdagen.
 • Flexibele warmte-instelling: deze elektrische deken beschikt over 10 warmte-instellingen. Met de standen 1, 2 tot 9 en H kun je flexibel je meest aangename temperatuur in verschillende omgevingen kiezen, en ons netsnoer is 2,7 m lang, je hebt veel bewegingsvrijheid, je kunt hem overal kamerdeken gebruiken.
 • Met timerfunctie: zodat je ontspannen in slaap kunt vallen zonder midden in de nacht op te hoeven staan, beschikt onze elektrische deken over een ingebouwde timer. De looptijd kan van 1-9 uur worden gekozen. Als de ingestelde tijd is bereikt, stopt de verwarmde deken met verwarming. Nog belangrijker is dat de oververhittingsbeveiliging in de elektrische deken is geïntegreerd, wat niet alleen stroom bespaart, maar ook zeer veilig is, zodat je hem onbezorgd kunt gebruiken.
 • Veilig en veilig te gebruiken: onze elektrische deken maakt gebruik van een NTC-verwarmingsdraad, wat veilig en betrouwbaar is en verschilt van andere producten op de markt. Dit kan het risico op doorbranden van het circuit door te hoge plaatselijke temperatuur aanzienlijk verminderen en de levensduur verlengen.
 • Machinewasbaar: trek gewoon de temperatuurregelaar uit de connector en leg de deken in de wasmachine om hem te wassen. Houd er rekening mee dat de wastemperatuur niet hoger mag zijn dan 30 graden Celsius. Het wordt niet aanbevolen om hem in een droger te drogen, omdat hoge temperaturen de verwarmingsdraden beschadigen en tot storingen kunnen leiden.
Bestseller Nr. 10
sinnlein® warmtedeken van pluche 200 x 180 cm Antraciet gecertificeerd door TÜV SÜD GS | elektrische deken met automatische uitschakeling | woondeken | timerfunctie | 9 temperatuurstanden | wasbaar tot 40°C | digitaal display
 • Fijne warmte van een warmtedeken is het beste medicijn om volledig ontspannen in slaap te vallen en fris weer op te staan. Vooral rugpijn, nekpijn en schouderpijn kunnen door de warmtebehandeling met een constante temperatuur worden verminderd - de verwarmde onderlegger van sinnlein kan voor vele doeleinden en knusse uren onder het dekbed worden gebruikt.
 • De symptomen van een verkoudheid, gewrichtspijn, koude rillingen, koorts en een zeer wijdverbreid fenomeen, koude voeten bij vrouwen, kunnen dankzij de 9 instelbare temperaturen effectief worden verlicht. De automatische uitschakeling van de verwarmde onderlegger kan worden ingesteld via de ingebouwde timerfunctie. U hebt de keuze uit 9 verschillende tijdinstellingen. Dankzij het digitale display kan de deken intuïtief worden ingesteld. Hygiëne: de sinnlein warmtedeken is tot 40°C wasbaar.
 • Werking: de warmtedeken van sinnlein wordt op het matras uitgevouwen, waarna een matrashoes over het bed en de warmtedeken wordt getrokken. Vervolgens wordt het beddengoed uitgespreid. Het dekbed isoleert de door de warmtedeken afgegeven, opstijgende warmte en houdt deze vast in het bed. Niet alleen het vulmateriaal, maar ook de daarin 'besloten' lucht werkt isolerend. Tip: de warmtedeken 30 minuten voor het slapengaan inschakelen.
 • Het stroomverbruik van 120 watt is gering, waardoor de deken kan worden gebruikt met oog voor het milieu. Voorbeeldberekening: bij een voorbeeldstroomprijs van circa € 0,29 per kWh en een dagelijks gebruik van 1 uur bedragen de kosten ca. € 0,97 per maand.
 • Functies: 9 warmtestanden, voorverwarmingsfunctie, 9 tijdinstellingen, automatische uitschakeling, wasmachinebestendig, snoerlengte ca. 240 cm. Inbegrepen: 1x warmtedeken met afneembare bediening, 1x bedieningshandleiding

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste elektrische deken te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze elektrische deken-koopgids samengesteld.

Het beste elektrische deken vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste elektrische deken voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede elektrische deken-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor elektrische deken te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van elektrische deken erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald elektrische deken zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over elektrische deken zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de elektrische deken kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste elektrische deken kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.