Beste dweilrobot van 2023 (TOP15)

De 15 beste dweilrobot beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
iRobot® Braava® m6 (m6134) - Dweilt overal in huis en past naadloos in uw levensstijl.
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder op uw meubels, tapijten of muren te spuiten
 • Bevestig een Braava jet reinigingspad en de robot kiest automatisch de reinigingsmethode. Nat dweilen Pads voor nat dweilen met vezels van lampenkatoen om kleverige massa's, vuil* en keukenvet af te breken Wasbare pads voor nat dweilen Wasbare pads voor nat dweilen gebruiken vezels van lampenkatoen om kleverige massa's, vuil* en keukenvet af te breken Droog afnemen Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken Wasbare pads voor droog afnemen Wasbare pads voor droog afnemen gebruiken microvezels om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken *Getest in de modus Spot-reiniging.
 • Met Imprint Smart Mapping bepaalt u welke kamers wanneer worden schoongemaakt, zodat er wordt gedweild wanneer dat u het best uitkomt. U kunt ook instellen dat de robot weg moet blijven uit bepaalde ruimten of van bepaalde voorwerpen met aanpasbare vermijdzones.
 • De m6 kan specifieke knoeipartijen onmiddellijk opdweilen zodra ze zich voordoen. Als u dus de deur uit rent en gemorste koffie voor de keukentafel ziet, kunt u de iRobot HOME-app of uw Google- of Alexa-spraakassistent gebruiken om tegen de m6 te zeggen die plek onmiddellijk schoon te maken. Meer hoeft u niet te doen Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC
UitverkoopBestseller Nr. 2
MEDION dweilrobot met waterreservoir P10W (model 2021, intelligente navigatie, 80 min, vloerreiniger met wals voor houten vloer harde vloer parket, aparte vuilwatertank/friswatertank)
 • P10 W robotic mop met systematische navigatie, gescheiden schoon- en vuilwatertank, krachtige schoonmaakrol en automatische terugkeer naar het laadstation.
 • Schoonmaken met systeem: De dweilrobot maakt jouw kamers systematisch en grondig schoon dankzij zijn gyrotechnologie.
 • Twee vers- en afvalwatertanks: Dankzij de gescheiden tanks veegt de sterke reinigingsrol altijd met vers water.
 • Altijd klaar: De robotmop keert automatisch terug naar het basisstation en laadt zijn batterij op.
 • Leveringsomvang: dweilrobot P10 W (MD 20051), 2 reinigingsrollen, afstandsbediening (incl. 2 x AAA-batterijen), laadplatform, laadadapter
Bestseller Nr. 3
iRobot Braava 390t Dweilrobot - 2 in 1: Droog en vochtig reinigen - Geschikt voor meerdere kamers en grote ruimten - Werkt met pads voor eenmalig gebruik en wasbare pads - Stil
 • Dweilrobot voor grotere kamers of ruimten, gefabriceerd door het merk met ruim 30 jaar ervaring in robotinnovaties
 • Maakt grotere ruimtes grondig schoon dankzij drievoudige dweilbeweging. iAdapt 2.0 met Navigation Cube helpt Braava om bij te houden waar de robot is geweest.
 • Geschikt voor alle harde vloeren zoals laminaat, hout, tegels en steen
 • Kies de enkele reinigingsbeweging voor het vegen van vuil, stof, dierenharen en allergenen (tot 92 m2) of de drievoudige reinigingsbeweging om grondig te dweilen (tot 33 m2)
 • Inclusief 4 herbruikbare microvezeldoeken voor reinigen - Eén doek voor droog afnemen en één doek voor vochtig afnemen
UitverkoopBestseller Nr. 4
roborock R100016 S7 MaxV Plus Zuig- en dweilrobot met afzuigstation (5100 Pa, ReactiveAI 2.0 hindernispreventie, 180 min looptijd, ultrasoon wipsysteem, app-/spraakherkenning), zwart
 • Zuigfunctie met een ultrahoog zuigvermogen van 5100 Pa en beweegbare volledig rubberen borstel voor beter contact met de bodem
 • Ultrasone dweilfunctie met kamerspecifieke regeling van de hoeveelheid wiswater voor maximaal 200 m²
 • Laserafstandssensoren (LDS) & KI-dual camera voor een 360° afdekking en omschakeling van hindernissen vanaf 5 x 3,0 cm (B x H) en obstakels tot 20 mm (bijv. lijsten, tapijten)
 • Intelligente routeplanning met real-time kamerkaarten & selectieve individuele ruimteplanning met virtuele zuig- en veegvergrendelingszones
Bestseller Nr. 6
MEDION Robotstofzuiger E32 SW, Model 2021, dweilfunctie, 120 min. werktijd, 2in1 robotstofzuiger voor vloeren tegels, allergie en dierenhaar geoptimaliseerd, afstandsbediening, laadstation, MD 18503
 • Robotstofzuiger E32 SW: voor het reinigen van stof, haar en pollen, met programmeerfunctie, 120 min. looptijd en automatisch opladen.
 • Vervangt stofzuiger en dweil: je hebt de vrije keuze tussen zuig- en dweilfunctie voor echt schone vloeren.
 • Levensduur van de batterij: Met een werktijd tot 120 minuten per lading is de robot bijzonder efficiënt en reinigt hij zelfs grote oppervlakken zonder te pauzeren om op te laden.
 • Reinigingsmodi: Met de flexibele keuze tussen verschillende reinigingsmodi werkt de robot altijd precies zoals je wilt.
 • Leveringsomvang: MEDION Robotstofzuiger E32 SW (MD 18503), afstandsbediening (incl. batterijen 2 x AAA), laadstation, 2 filters, 2 zijborstels, 2 reservezijborstels, reinigingsborstel, waterreservoir, houder, 2 reinigingsdoeken.
Bestseller Nr. 7
Roborock E5 Zuig- en dweilrobot met afstandsbediening en app-/spraakherkenning (2500 Pa zuigvermogen, 200 min accuduur, 640 ml stofreservoir, 180 ml watertank, gyroscoop-sensor-routesysteem), zwart
 • Zuigfunctie met een hoog zuigvermogen van 2.500 Pa.
 • Dweilfunctie met dweilwatercapaciteit van 180 ml en in twee niveaus instelbare bevochtiging.
 • Zeer groot stofreservoir met 640 ml inhoud.
 • Intelligente routeplanning door ruimtekaarten met uitsluitingszones voor zuigen en dweilen via apart verkrijgbare magneetband.
 • Reinigen naar wens volgens schema of in real-time.
Bestseller Nr. 8
Laresar L6 Pro Robotstofzuiger met 3 liter automatische vuilverwijdering, stofzuigen, zuigen, en dweilen, 3-in-1 robotstofzuiger voor dierenharen, tapijten, harde vloeren,XL,zwart
 • 💡【60 dagen handsfree reiniging met 3,5 liter automatische stofverzamelaar】 De robotstofzuiger is uitgerust met een 3,5 liter zelfleegingsstation, dat het vuil automatisch wegvoert en het stof 60 dagen lang bewaart. Maak je geen zorgen meer over het contact met stof en neem afscheid van frequente stinkende vuilnisbakken. Het speciale HEPA-filter en de verzegelde stofzak zorgen ervoor dat stof en vacht ver weg van jou en je gezin zijn.
 • 【Hoge reinigingsefficiëntie met 3500 Pa sterke zuigkracht en TOF-sensor】 De verbazingwekkende zuigkracht is tot 3500 Pa, kan morsen, stof, haren, dierenharen en fijnstof absorberen. Bovendien kan de high-performance TOF-sensor de hoek zelfs 1 cm van de muur herkennen, geen noodzaak om via onze Laresar robotstofzuiger het reinigingsgebied te ontbreeken.
 • Dun, zuigen en veeg 3-in-1: in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie beschikt onze Laresar stofzuiger over een combinatie van veeg-, zuig- en dweilfunctie. Eén machine is gelijk aan drie machines. In de wismodus kan hij het conventionele wissen imiteren. In de stofzuigermodus biedt hij een sterk zuigvermogen van 3500 Pa om vloer en tapijt grondig te reinigen. De borstel met lange borstelharen kan ook in de hoeken het afval opvegen.
 • 【Spraak- en app-bediening】 Laresar stofzuiger werkt met Amazon Alexa en Google Assistant, gemakkelijk te starten en te stoppen met reiniging met spraakopdrachten. Je kunt ook de intelligente app gebruiken om je robotstofzuiger te regelen, de status van reiniging, accu en accessoires in real-time te bewaken, de reinigingsmodi, de wisstanden en het tijdschema voor de reiniging aan te passen, de reinigingsrichting te bedienen en je robot moeiteloos te vinden.
 • 【Geavanceerd lidar-navigatieapparaat en 23 sensoren】 Uitgerust met super-sensing lidar navigatie en 23 sensoren om een hoge reinigingsefficiëntie te bereiken. De Laresar robotstofzuiger kan je huis nauwkeurig scannen en karteren, serie voor serie reiniging zonder de stofbak te missen, met zijn lidarsensor, verzamelt en berekent de gegevens in realtime, hindernissen zijn gemakkelijk te voorkomen en je hoeft je geen zorgen te maken.
Bestseller Nr. 9
ROIDMI EVE Plus Zuig- en dweilrobot met afzuigstation (3 l), 2700 Pa lasernavigatie robotstofzuiger, 3D-obstakelherkenning, kamerkaart, wifi/Alexa/app voor dierenharen, tapijten, harde vloeren, wit
 • 💡【60 dagen handsfree reiniging met 3 liter automatische stofverzamelaar】: de robotstofzuiger is uitgerust met een 3 liter zelfleegmakingsstation, dat het vuil automatisch wegvoert en het stof 60 dagen lang bewaart. Maak je geen zorgen meer over contact met stof en neem afscheid van frequente stinkende vuilcontainerreinigingen. Beschikt over een originele antibacteriële en ontgeurende ozontechnologie, die mogelijke geuren uit etensresten elimineert.
 • Hoge reinigingsefficiëntie met 2700 Pa sterke zuigkracht en TOF-sensor: de robotstofzuiger met dweilfunctie heeft 2700 Pa zuigvermogen, kan morsen, stof, haren, dierenharen en fijn stof absorberen. Bovendien kan de high-performance TOF-sensor de hoek zelfs 1 cm van de muur herkennen, geen noodzaak om via onze ROIDMI-robotstofzuiger het reinigingsgebied te verwijderen.
 • 🏠【Veegen, zuigen en dweilen 3-in-1】: in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met slechts één functie beschikt onze ROIDMI stofzuiger over een combinatie van veeg-, zuig- en dweilfunctie. Eén machine is gelijk aan drie machines. uitgerust met een waterreservoir van 250 ml om gelijktijdig zuigen en dweilen te bereiken. De borstel met lange borstelharen kan ook in de hoeken het afval terugkeren.
 • ✨【4.0 verbeterd Lidar-navigatieapparaat】: de zuig- en dweilrobot maakt gebruik van geavanceerde intelligente LiDar-lasernavigatie, scant de omgeving met een laser. Het kan de vorm van obstakels nauwkeurig identificeren, beslissingen nemen ter voorkoming van obstakels, het risico op klitten en klemmen verminderen en betere reinigingsroutes in real-time plannen.
 • 【Wifi/app-afstandsbediening & spraakbediening】: je kunt je huis probleemloos reinigen als je niet thuis bent. Open gewoon de ROIDMI/Mijia-app en bedien deze met één druk op de knop, aangepaste reinigingsplannen, reiniging in een vooraf ingestelde volgorde of een geplande reiniging van de ingestelde ruimte te bereiken. Kan ook de ROIDMI stofzuiger werkt met Amazon Alexa, gemakkelijk starten en stoppen met schoonmaken met spraakopdrachten.
Bestseller Nr. 10
BISSELL SpinWave Robot | 2-in-1 | Zuigt of dweilt | 2931N
 • De mobiele BISSELL-app is alleen beschikbaar in deze landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal.
 • Verwisselbare droge en natte tanks voor dubbele functionaliteit.
 • Actieve dweilpads zorgen voor veel beweging en efficiënt schoonmaken. Verschillende schoonmaakmodi en sproeimodi voor verschillende vloeren en schoonmaakbehoeften.
 • Gyroscooptechnologie voor gestructureerde navigatie. Registreert plekken waar de robot niet is geweest en keert er naar terug. Vermijd tapijten en vloerkleden in de natte schoonmaakmodus.
 • Verbonden met een app voor controle en planning op afstand.
Bestseller Nr. 11
ECOVACS Deebot T10+ Zuig- en dweilrobot met 3,2 l afzuigstation (3000 Pa, AIVI obstakelvermijding, OZMOPro oscillerend wissen, videomanager met real-time videochat, YIKO spraakassistent, 3D-kaart)
 • Efficiënt auto-leegstation: De 21 kPa-zuigkracht van het zelfleegstation kan stof, haar en andere kleine deeltjes in de bak efficiënt verwijderen. De volledig afgesloten wegwerpstofzak van 3,2 liter kan tot 60 dagen worden gebruikt zonder de stofzuigercontainer te legen, wat een volledig handsfree ervaring oplevert.
 • AIVI 3.0 objectdetectie en obstakelvermijding: AIVI 3.0 kan nauwkeurig 18 gangbare soorten obstakels binnenshuis detecteren (bijv. sokken/schoenen/draden/U-vormige stoelen/vuilnisbakken/tapijt/laadstation). De uitgeruste 960 P-camera kan statische/dynamische scènes detecteren en zelfs bij weinig licht een duidelijk beeld vastleggen, waardoor obstakels gemakkelijk kunnen worden vermeden en er minder blokkades en obstructies zijn.
 • Verbeterde kaartcreatie en navigatie: Met de verbeterde TrueMapping 2.0 SLAM-technologie kan de T10 PLUS robotstofzuiger het huis 10 keer sneller in kaart brengen en objecten 4 keer nauwkeuriger detecteren dan conventionele LDS. De Ecovacs Home-app kan automatisch 3+1 verdiepingen in kaart brengen en 3 2D huiskaarten (1 3D huiskaart) opslaan.
 • Krachtige reinigings- en dweilprestaties: De Ecovacs Deebot T10 Plus beschikt over een zuigvermogen van 3000 Pa en een verbeterd OZMO Pro 3.0 oscillatiedweilsysteem, 600 keer/min. Hoogfrequente trillingen en 3 aangepaste niveaus om je huis efficiënt te reinigen. 5200 mAh batterij met hoge capaciteit ondersteunt de reiniging tot 260 minuten, geschikt voor huizen met meerdere etages of grote woningen.
 • Live video en twee-wegs spraakcommunicatie: Met de nieuwe Starlight-frontcamera op je robotstofzuiger kun je zelfs bij weinig licht je huis in real time zien, stilstaande beelden vastleggen en in beide richtingen communiceren met je familie en huisdieren. De Deebot T10 Plus heeft ook een gegevensbeschermingscertificaat aangevraagd bij TÜV Rheinland AG om je privacy te beschermen en de veiligheid van je gegevens te waarborgen.
UitverkoopBestseller Nr. 12
roborock R100021 Q7 Max+ Zuig- en dweilrobot met auto-leegstation (4200 Pa zuigvermogen, 180 min batterijduur, 470 ml stofreservoir, 350 ml watertank, 3D-mapping, app/spraakbesturing), zwart
 • Zuigfunctie met hoog zuigvermogen van 4200 Pa en dweilfunctie met 30 waterdebieten voor optimale waterdosering afhankelijk van het bodemtype en gelijkmatige 300 g dweildruk voor een compromisloze reiniging
 • Detecteert automatisch tot vier verschillende etages met de multi-level kaartfunctie
 • Duurzame massief rubberen borstel voor een nog nauwer contact met de vloer zonder in de war te raken voor een nog effectievere reiniging
 • 2-in-1 stofreservoir en watertank met een 470 ml vuilvangcapaciteit en 350 ml waterreservoir
 • Auto-leegstation met 2,5 l stofzak voor een automatische lediging van het stofreservoir en een reiniging van maximaal 7 weken zonder leeg te maken
Bestseller Nr. 13
iRobot® Roomba® Combo(TM) 111840 robotstofzuiger en dweilrobot met wifi-verbinding en meerdere reinigingsmodi - Hoog zuigvermogen - Dagelijks dweilen - Persoonlijke aanbevelingen
 • Robot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Hoog zuigvermogen - Verwijdert stof, vuil en afval van harde vloeren en tapijten met een V-vormige borstel en hoge zuigkracht.
 • Elke dag schone, frisse vloeren - Het dweilsysteem maakt gebruik van een microvezelpad met een speciaal geribbelde structuur. Pas de reiniging aan door middel van drie dweilmodi.
 • Schoonmaak afgestemd op uw leven - De robot leert van uw schoonmaakroutines om schema's voor te stellen die aan uw wensen voldoen. U krijgt ook suggesties voor dingen waaraan u misschien niet eens had gedacht, zoals extra schoonmaakacties tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken
 • Schoonmaken zonder een vinger uit te steken - Door compatibiliteit met de spraakassistenten van Alexa en Google Assistent, kan de Roomba Combo(TM) robotstofzuiger met dweilfunctie uw huis schoonmaken door naar uw stem te luisteren. *Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google
UitverkoopBestseller Nr. 14
DEEBOT X1 OMNI, robotstofzuiger met dweilfunctie en multifunctioneel reinigingsstation (automatische zelfreiniging), 5000pa zuigkracht, 3D obstakel vermijding, 260 min batterij, Yiko stemassistent
 • X-TRA PRAKTISCH: Met de DEEBOT X1 OMNI is het niet meer nodig om de stofbak handmatig te legen. Het station heeft een afgesloten wegwerpstofzak met een inhoud van 3,2 L die lijkt op een lade. Tijdens het laden en na het schoonmaken wordt het stof automatisch uit de robot in de zak gezogen, waaruit noch stof noch allergenen kunnen ontsnappen
 • X-TRA KRACHTIG: DEEBOT X1 OMNI heeft een zuigkracht tot 5.000Pa en een volledig nieuw mopsysteem dat tot 180 keer per minuut roteert bij een druk van 6N. Het dweilt, schrobt en zuigt tot zelfs de hardnekkigste vlekken of haren van huisdieren verdwenen zijn - ongeacht de toestand van de vloer
 • X-TRA HOGE KWALITEIT: De DEEBOT X1 PLUS is een state-of-the-art stofzuig- en dweilrobot ontworpen door het bekroonde bureau JACOB JENSEN DESIGN om uw interieur perfect aan te vullen. Indrukwekkend design voor uw huis dat overtuigt door precisie en elegantie
 • X-TRA SCHOON: Krachtige zuigkracht en vlekkeloze dweilresultaten met slechts één apparaat: DEEBOT X1 OMNI heeft dubbelzijdige borstels, een vrij beweegbare hoofdborstel, de herziene dweilfunctie OZMO Pro met tot 600 trillingen per minuut en een groot oscillatiebereik
 • X-TRA SMART: Optimierte Hindernisvermeidung durch KI-Rechenleistung, eine Weltraumfotografie-taugliche RGB-Kamera sowie Menschenerkennungsfunktion mit integrierter Bildgebung und detaillierten Informationen – auf diesen intelligenten Reinigungsroboter hast du dein Leben lang gewartet
Bestseller Nr. 15
iRobot Roomba JET 250 dweilrobot
 • Afmetingen verpakking (L x B x H): 50,0 zm x 50,0 zm x 20,0 zm
 • Verpakkingsgewicht: 5,0 kg
 • Land van herkomst: China
 • Kleur: zwart

Het kiezen van de beste dweilrobot kan een moeilijk proces zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten robots en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het eerste dat u moet overwegen, is wat voor soort vloer u wilt reinigen. Sommige robots zijn beter in hardhout, terwijl andere beter zijn in tegels of tapijt.

Vervolgens moet u nadenken over hoe vaak u uw robot wilt gebruiken. Als je niet van plan bent om het vaak te gebruiken, dan is het misschien het beste om voor een goedkoper model te gaan dat geen batterijen nodig heeft en gewoon wordt aangesloten met een adapter.

Bedenk ten slotte hoeveel ruimte u in uw huis of kantoor heeft voor de robot om in te bewegen. Sommige modellen werken alleen als er voldoende ruimte is om rond meubels te manoeuvreren. Programmeren van de robot Dit is geen raketwetenschap. Als u echter een beginner bent, kan uw robot mogelijk niets doen waarvoor u hem hebt geprogrammeerd. Neem in dit geval contact op met de fabrikant voor hulp.

Een dweilrobot is een apparaat dat vloeren kan reinigen zonder menselijke tussenkomst. Ze zijn ontworpen om de vloer op een systematische manier te reinigen en vuil op te vangen in een container.

Voordat u een dweilrobot kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • De afmeting van de vloer
 • Het type vloer
 • De hoeveelheid vuil op de vloer
 • Het budget voor de aankoop

Wat zijn de voordelen van een dweilrobot?

Een dweilrobot is een soort robot die wordt gebruikt om vloeren schoon te maken. Het maakt gebruik van een oplossing op waterbasis om de vloer te reinigen en kan worden geprogrammeerd met een timer.

Dweilrobots zijn voordelig omdat ze het werk van het dweilen van vloeren kunnen doen zonder menselijke tussenkomst. Ze kunnen worden geprogrammeerd met een timer, zodat ze automatisch beginnen te werken wanneer het tijd is om dit te doen. Dweilrobots zijn ook voordelig omdat ze oplossingen op waterbasis gebruiken, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de beste dweilrobot?

De laatste jaren gaan steeds meer mensen dweilrobots gebruiken. Ze zijn een goede optie voor diegenen die tijd willen besparen bij het schoonmaken. Maar met zoveel merken en modellen op de markt, hoe kies je de beste?

Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het kiezen van de beste dweilrobot. Het is belangrijk dat het gemakkelijk te gebruiken is, efficiënt te reinigen is en een lange batterijduur heeft. Ook de prijs is een belangrijke factor.

Wat is de beste budget-dweilrobot?

Robots verspreiden zich snel op de markt en de beste budgetdweilrobot is daar een goed voorbeeld van. Het is een modern apparaat waarmee u met minimale inspanning uw vloer kunt reinigen.

Wat maakt deze robots zo bijzonder? Ze zijn ontworpen om met minimaal toezicht te werken en ze kunnen worden geprogrammeerd om verschillende soorten oppervlakken te reinigen.

Sommige modellen hebben sensoren die voorkomen dat ze van de trap vallen of vast komen te zitten in krappe ruimtes.

Sommige modellen hebben zelfs antislip eigenschappen, waardoor ze niet wegglijden op natte oppervlakken.

De beste budget-dweilrobot is een geweldige manier om uw leven gemakkelijker te maken, dus aarzel niet om er een te investeren!

Wat zijn de beste eigenschappen van een dweilrobot?

Een dweilrobot is een soort robot die je vloer automatisch kan reinigen. Ze worden steeds populairder vanwege het gemak dat ze bieden. Een dweilrobot kan u tijd en energie besparen door uw vloer voor u schoon te maken. Ze hebben ook enkele eigenschappen die ze beter maken dan traditionele moppen, zoals:

 • Dweilrobots zijn snoerloos, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat een elektrisch snoer in de weg zit bij het schoonmaken.
 • Het ontwerp van een dweilrobot maakt het gemakkelijker om hoeken en randen schoon te maken omdat deze een 360 graden draaibare kop heeft.
 • Dweilrobots zijn meestal klein, zodat ze passen in gebieden waar traditionele dweilrobots niet kunnen komen, zoals onder meubels en in krappe hoeken.

Moet ik technische kennis hebben om een dweilrobot te gebruiken?

Nee, je hoeft geen technische kennis te hebben. Dweilrobots zijn ontworpen om door iedereen te worden gebruikt.

Dweilrobots zijn ontworpen voor gebruiksgemak en kunnen worden bediend met een smartphone. Ze kunnen elk oppervlak reinigen zonder chemicaliën of reinigingsmiddelen.