Beste dweilen van 2023 (TOP20)

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van de beste dweil. U moet overwegen waarvoor u het gaat gebruiken, hoe vaak u het gaat gebruiken en hoeveel tijd u kwijt bent aan opruimen.

Dweilen met een lange steel zijn gemakkelijker te manoeuvreren om hoeken en onder meubels. Ze hebben ook de neiging om duurzamer te zijn dan die met korte handvatten.

De voordelen van een langer handvat zijn dat het meer hefboomwerking biedt voor de gebruiker en minder belasting van de rug.

De 20 beste dweilen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Vileda Ultramax Complete dweil- en emmerset, zwart/rood
 • Inhoud: 1 stuk
 • Zeer efficiënt
 • Let op: Het is aan te raden om het product in droge omstandigheden te bewaren. We raden aan om de dweilkop met de voorkant naar beneden in de emmer te bewaren, zodat er geen druppels van het handvat kunnen komen. Zorg er altijd voor dat de handgreep niet in het water blijft liggen tussen gebruik
Bestseller Nr. 2
EasyGleam Dweil en Emmer Set. Microvezel Platte Dweil met Roestvrijstalen Stok, Innovatieve Dubbel Compartiment Emmer voor Nat & Droog. 2 Herbruikbare Dweildoeken Meegeleverd, voor Elk Soort Vloer
 • ✓ MAKKELIJK IN GEBRUIK emmer met twee compartimenten met een NATTE en een DROGE zijde. Eenmaal gesopt, kan de dweilkop in het droge compartiment worden geschoven om het teveel aan water te verwijderen. Als de gewenste vochtigheid is bereikt, gaat het dweilen snel en moeiteloos. De schoongemaakte oppervlakken drogen snel op, zonder sporen van water of strepen achter te laten. Zo hoeft u na het dweilen nooit meer de vloer te drogen met een hand-doek.
 • ✓ MAKKELIJK IN GEBRUIK emmer met twee compartimenten met een NATTE en een DROGE zijde. Eenmaal gesopt, kan de dweilkop in het droge compartiment worden geschoven om het teveel aan water te verwijderen. Als de gewenste vochtigheid is bereikt, gaat het dweilen snel en moeiteloos. De schoongemaakte oppervlakken drogen snel op, zonder sporen van water of strepen achter te laten. Zo hoeft u na het dweilen nooit meer de vloer te drogen met een hand-doek.
 • ✓ MEERDERE OPPERVLAKKEN Geschikt voor vloeren van Tegels, Marmer, Gepolijst Beton, Steen, Laminaat, Hardhout, Vinyl, LVT (Luxury Vinyl Tiled-vloer) en Keramische vloeren.
 • ✓ MULTIFUNCTIONEEL Geschikt om geknoei of gemors mee op te dweilen, stof af te nemen, en om huisdierenhaar en vuil mee te verwijderen. Het kan ook worden gebruikt om de ramen mee te lappen of wanden, vloeren, hoeken en plinten mee te reinigen. De zwenkbare dweilkop verzekert dat ook moeilijk bereikbare plekken met gemak worden gereinigd.
 • ✓COMPACT & LICHTGEWICHT De EasyGleam emmer is compact en slank van ontwerp. De dweilkop en dweilstok kun-nen uit elkaar worden gehaald om perfect in de emmer te passen. Het hele reinigingssysteem kan makkelijk en handig worden opgeborgen.
Bestseller Nr. 3
Myiosus Dweilmop set met emmer, poetsemmer met dweil, vloerwisser met uitwringfunctie, 6 microvezel wisserpads inbegrepen, wisserset voor het reinigen van hardhouten tegels, parket, marmer, laminaat
 • Innovatief 2-in-1 systeem: poetsemmer met dubbele kamer, ingebouwd was- en uitwringsysteem maakt het mogelijk om alles met één hand te doen, geen inweken en vuil van je handen meer.
 • Bevat 6 dweilpads: microvezel wisserpads kunnen zowel nat als droog worden gebruikt, en zachte microvezel krassen op het vloeroppervlak niet. Elke dweilpad kan in de machine of met de hand worden gewassen, zodat hij lange tijd kan worden hergebruikt.
 • 360°-rotatie dweilkop: de dweilkop maakt een volledige 360°-rotatie mogelijk, waardoor smalle spleten en hoeken gemakkelijk kunnen worden gereinigd. De dweilkop heeft een eigen schraper aan de zijkant, kan watervlekken op de vloer krassen.
 • 134 cm roestvrijstalen handgreep: de dweilmop set met 4 afneembare roestvrijstalen steel, gemonteerd op je lichaamslengte, kan tot 134 cm worden verlengd, zodat je kunt vegen zonder te bukken en rugpijn te voorkomen.
 • Multi-scenario-gebruik en eenvoudige opslag: vloerwisserset met emmer is geschikt voor bijna alle vloeren, zoals hardhouten tegels, parket marmeren laminaat enz. Nadat het deksel van de reinigingsemmer is verwijderd, zijn de dweildelen perfect in de emmer geïntegreerd, wat ruimte bespaart voor het gezin.
Bestseller Nr. 4
360° draaibare verstelbare reinigingsmop driehoek telescopische dweil, multifunctionele duw-pull-automatische knijpmop voor muur, plafond, raam (wisser + 4 doeken)
 • [Premium materiaal]: de driehoekige reinigingsmop is uitgerust met een verdikte en versleutelde microvezeldoek, die binnen 5 seconden snel water kan opnemen en over een uitstekend adsorptievermogen beschikt, dat stof stevig omvat. In 1 seconde snelle vervanging van de doek en hangende opslag bespaart je ruimte.
 • Nat en droog gebruik: droog vegen: droog vegen met elektrostatische adsorptie, kan kleine deeltjes van grijze haren absorberen; nat dweilen met snelle wateropname en ontsmetting, opname van vuil water.
 • [Bescherm je handen]: imitatie handwas-reinigingsdesign, geïntegreerde push-pull-automatische water-uitpers-functie, bevrijd je handen. Druk en trek automatisch het water, wanneer de mop wordt ingedrukt en getrokken, krimpt de dweilkop automatisch om een kleinere driehoek te vormen, en drukt tegelijkertijd het water eruit waardoor je langer kunt schoonmaken.
 • Efficiënte reiniging: de mop met driehoekige kop en de microvezeldoek zijn beide machinewasbaar en zo ontworpen dat ze honderden keren achter elkaar kunnen worden gewassen zonder aan effectiviteit te verliezen. Extra lange stang van 1,3 m om stof gemakkelijk te bereiken en je te helpen stof op een eenvoudige manier te verwijderen.
 • Multifunctioneel: de dweilkop heeft een nieuw verbeterd driehoekig design, dat 360 graden kan worden gedraaid, met een 1,3 m lange, superlange stang, hij kan overal worden gebruikt waar gereinigd moet worden, zoals badkuipen, spiegels, glas, plafonds, enz. De reinigingsmop kan in een verticale hoek worden opgeslagen, neemt minder ruimte in en droogt snel. Werkt met: steen, tegels, laminaat, hardhout, vinyl, bamboe, cement, plinten en gipsplaten.
Bestseller Nr. 5
Fixget Vloer Dweilen, Natte Dweilen Vloerwisser Spray Mop met Spray voor Reiniging, 2 microvezelbekleding
 • [Spray Wipe and Clean!] Verwijder nu de oude dweilemmer set! Met onze spray mop kun je je vloer in enkele minuten schoon en droog maken. Je kunt zoveel of zo weinig vloeistof spuiten als je wilt, en het is niet meer frustrerend om water af te vegen
 • [Gehumaniseerd designhoogte] Onze sproeikop is 120 cm lang, geschikt voor de meeste volwassenen, zonder dat je hoeft te bukken, ergonomische handgreep en stanglengte. Vergemakkelijkt de vloerreiniging. Je hoeft alleen maar op de trekker op het handvat te drukken om de benodigde waternevel te krijgen.
 • Haal de hoek schoon! De kop van de mop is 360 graden. Door de rotatie is het gemakkelijk om in elke hoek van je huis te komen, die een traditionele natte mop niet kan bereiken, zoals onder de bank, de kasten en het bed
 • Werkbesparende dweil. De dweilkop is 42 x 16 cm breed en veel groter dan de conventionele ronde dweil. Met onze sproeikop kun je de reiniging van je huis in de helft van de tijd beëindigen die je nodig hebt en het zware huishoudelijk werk aanzienlijk verminderen
 • [3 extra dweilpads] Het pakket bevat een sproeiwisser, 3 extra herbruikbare dweilpads en een borstel voor het reinigen van de dweilpads. Zorg ervoor dat de wisserpad enkele jaren wordt gebruikt. De dweilmat is herbruikbaar en machinewasbaar
UitverkoopBestseller Nr. 6
BISSELL 20522 Spinwave 105W elektrische dweil voor harde vloeren
 • Dit product is een bekabeld product, wat betekent dat dit product geen batterij heeft. Om het product te activeren, moet het product in een liggende positie staan om de wisfunctie te activeren.
Bestseller Nr. 7
Dripl dweilopzetstuk voor de Dyson V7/V8/V10/V11/V15 stofzuiger, elektrische dweil met afneembaar waterreservoir en 6 wasbare dweilen + 1 vulreservoir
 • Perfecte compatibiliteit: het Dripl dweilopzetstuk is compatibel met Dyson V7/V8/V10/V11 en V15 Animal/Absolute/Outsize/Fluffy/Motorhead/Detect.
 • 2-in-1 elektrisch dweilopzetstuk voor de Dyson: met deze combinatie van de dweilkop en de elektrische dweil kun je tegelijkertijd stofzuigen en dweilen. Het Dripl dweilopzetstuk is een must voor elk huishouden.
 • Afneembaar waterreservoir: door het afneembare waterreservoir kun je de wateruitvoer regelen en schakelen tussen droog dweilen en nat dweilen. Het Dripl dweilopzetstuk zorgt er voor dat de totale prestatie van je Dyson toeneemt.
 • Dubbel roterende dweil: het elektrische dweilopzetstuk gebruikt 2 krachtige dubbele motoren met een rotatiesnelheid van 160 tpm zodat de dweil heen en weer beweegt en vlekken efficiënter dan ooit worden verwijderd.
 • Eenvoudige installatie: het Dripl dweilopzetstuk past uitstekend bij je Dyson stofzuiger, omdat hij direct met een klik direct geïnstalleerd kan worden.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Driehoekige dweil, 360° draaibare, verstelbare reinigingsdweil. Uitschuifbare zwabber wringt automatisch. Met 2 herbruikbare dweildoeken voor vloer- en muurreiniging. Wordt geleverd uit het VK
 • 360 graden draaibare, driehoekige dweil: Reinigingsdweil met 360° draaibare, driehoekige kop kan gemakkelijk elke hoek reinigen, inclusief doodlopende gangen en diepe openingen. De verstelbare dweil biedt meer gemak voor je schoonmaakwerkzaamheden en verbetert je werkefficiëntie.
 • Automatisch water wringen: Draaibare, verstelbare reinigingsdweil heeft een push en pull automatische waterwringfunctie. Met zacht duwen en trekken zal het water uit de driehoekige dweil hoofd worden gewrongen, waarna het snel droogt, hetgeen tijd en arbeid bespaart.
 • Zachte microfiber dweildoek: De microvezeldweildoek is zacht en flexibel, krast niet op de vloer of muren, kan vuil en stof effectief reinigen en kan binnen 5 seconden snel water opnemen. Perfect voor nat reinigen, pluist niet gemakkelijk.
 • Breed toepasbaar: Onze dweil kan worden gebruikt om het hele huis schoon te maken. Hardhout, marmer, tegels, laminaat of keramische vloeren enz. worden efficiënt gereinigd. Deze reinigingsdweil zorgt voor handenvrij wringen en gecontroleerde waterafgifte. Niet meer buigen en geen natte handen meer
 • Beste service: - Onze driehoeksdweil wordt verzonden vanuit het VK en kan snel geleverd worden. Als je vragen of een kwaliteitsprobleem heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem te verhelpen.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Abeillo 4-pack zelfklevende dweil en bezemhouder wandmontage, bezemgrijper, houdt geen boren, bezem- en stofpan hanger grijper voor thuis, keuken, badkamer, tuin garage
 • 【Bespaar ruimte】 Elke bezemhouder bevat een bezemgrijper en een haak, kan worden gebruikt om opgestapelde bezems, dweilen, harken, tuingereedschap en meer te organiseren. Bezem hanger muurbeugel houdt huis weg van de rommelige status en geeft u een comfortabelere leefruimte.
 • 【Uitstekende stabiel】Bezemhanger is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en sterke lijm, met mooie stabiel en duurzaam, anti bestendig en corrosie. Het kan stevig worden bevestigd op verschillende gladde oppervlakken, waaronder verf, hout, tegels, enz. Elke grijper houdt 12 pond.
 • 【Schadevrije installatie】Onze bezemhouder muurbevestiging zonder boren en vrije schade aan de muur, deze bezem- en dweilhouders gebruiken sterke zelfklevend, die binnen enkele seconden kan worden geïnstalleerd, we raden aan om de muur eerst schoon te maken voordat u hem plakt.
 • 【Antislip ontwerp】Bezem organizer muurbevestiging is ontworpen met driehoeksstructuur en bloemblaadjesvormige versnelling om een sterke grip te bieden, en kan automatisch de grootte worden aangepast op basis van verschillende dikte van de handgrepen om bezem of stoffier te voorkomen. D
 • 【Multifunctioneel】Onze bezem- en dweilhouder is een goede gereedschapsorganizer in de keuken, badkamer, kast, garage, wasruimte. Niet alleen voor het ophangen van dweilen, bezems, vuile harken en stokstofzuiger, maar ook voor het ophangen van diverse tuin- en hardwaregereedschappen.
Bestseller Nr. 10
Navaris bezemhouder set van 2 - Ophangsysteem voor bezem, dweil en hark - Voor in de keuken, garage of schuur - Inclusief montagemateriaal
 • OPGERUIMD HANGT NETJES: bezems, dweilen en tuinharken - Vaak staan ze in elkaar geklemd in een hoekje van de bijkeuken of schuur. Met deze bezemsteelklemmen voor aan de muur, hang je ze netjes en opgeruimd op.
 • SET VAN 2: De levering bevat 2 bezemhouders. Zo heb je altijd genoeg ophangmogelijkheid voor zowel een bezem als een dweil, of een reserve-exemplaar.
 • MAKKELIJKE MONTAGE: Je monteert de steelhouders gemakkelijk met schroeven aan de muur, zodat ze stevig zijn bevestigd. De benodigde schroeven en pluggen zijn inbegrepen.
 • COMFORTABEL IN GEBRUIK: De bezemhouders zijn fijn in gebruik. Je klemt de stelen als het ware in de houders door lichte druk, door een lichte trekbeweging klik je ze er weer probleemloos uit.
 • VEELZIJDIG IN DE WONING: Je kunt de ophangsystemen flexibel op verschillende plekken in en om het huis ophangen. Ze komen handig van pas in de keuken of bijkeuken. Maar ook in de garage of schuur kunnen ze een goede aanvulling zijn.
Bestseller Nr. 11
Navaris ophangsysteem voor bezem en dweil - Aluminium steelklemmen - Houder voor aan de wand - Organizer voor garage, keuken of bijkeuken
 • SLIM ORGANISATIESYSTEEM: Met dit ophangsysteem van Navaris hang je bezems, dweilen, tuingereedschap en andere tools op één overzichtelijke plek op. De vier steelklemmen zijn verstelbaar waardoor je verschillende dingen op kunt hangen.
 • ANTISLIP: De vier klemmen op de bezemhouder zijn voorzien van een rubberen laagje zodat de bevestigde tools niet naar beneden glijden. Geschikt voor stelen met een diameter van ca. 1,8 tot 2,8 cm.
 • STERK & STABIEL: De houder voor aan de muur is gemaakt van licht en corrosiebestendig aluminium met grepen van kunststof en rubber. Het ophangsysteem houdt tot wel 2 kilo aan tools en gereedschap.
 • MULTIFUNCTIONEEL: In de keuken voor dweilen en bezems, in de tuin voor schoppen en harken of in de garage voor gereedschap: deze houder biedt uitkomst op vele plekken in huis. Je kunt hem ook bevestigen op deuren of kastdeuren.
 • EENVOUDIGE MONTAGE: De bezemsteelhouder bevestig je eenvoudig aan de wand met de meegeleverde schroeven.
Bestseller Nr. 12
MASTERTOP Platte dweil- en emmerset, microvezel vloerdweil met 10 herbruikbare dweilpads en roestvrijstalen handgreep, handsfree knijpzwabber en emmersysteem voor betegeld, marmer, hardhout
 • Zelfreinigende dweil: onze premium dweil en emmer is ontworpen met een ingebouwde wringer voor handsfree zelfreiniging. Hierdoor kunt u de dweil snel nat maken en drogen, terwijl het spatten helpt voorkomen en vloeren schoon en droog houdt.
 • 360 ° Rotated Mop Head: De handgreep en de dweil zijn verbonden in een universele verbinding en kunnen 360 graden worden gedraaid, wat zeer flexibel is. Of het nu onder de bank en salontafel is, of de plint van de muur, het vliegtuig of de binnenkant, en zelfs het glas kan worden gereinigd.
 • Premium kwaliteit: deze platte vloerdweil- en emmerset is gemaakt van onbreekbaar en roestvrij polypropyleen plastic om ervoor te zorgen dat het langer meegaat. De roestvrijstalen handgreep kan zich uitstrekken tot 56 inch lang, waardoor je rugpijn wordt vermeden.
 • 10 Micrpfiber Mop Pads: U kunt dit product met vertrouwen kopen en beter reinigen met een microfiber dweil. Het beschikt over een diepe reinigingsdoek die vuil, haren van huisdieren en vuil verwijdert en absorbeert. De unieke en stijlvolle vloerdweil- en emmerset ontworpen voor dagelijks gebruik.
 • Geschikt voor verschillende vloeren: Microfiber mop pads zijn geschikt voor het reinigen van alle soorten vloeren. U kunt het gebruiken voor diepe reiniging wanneer het nat is of om vloeren, plafonds en ramen af te stoffen als het droog is. Je kunt het ook gebruiken om keukens, badkamers, woonkamers en slaapkamers schoon te maken.
Bestseller Nr. 13
MASTERTOP Platte microvezel dweil 149 cm en uitwringvak, schone handen, draaibare mop en emmer met zelfwassysteem, met 6 herbruikbare sponzen en handgrepen van roestvrij staal, extra lang
 • Wasemmer en afdruipvlak: met de automatische wasmop en automatische wringer kun je afscheid nemen van het handmatig wassen/wringen van de vuile mop en de reiniging toepassen door de mop zonder enige moeite in de MASTERTOP emmer te schrapen.
 • Praktische mop van microvezel: magische mop met microvezeldoek, geschikt voor elk type vloer met glad oppervlak; super ontsmettingsreiniger, ideaal voor bevestiging aan verschillende soorten vuil in het dagelijks leven. Wij bieden in totaal 6 herbruikbare en machinewasbare doeken.
 • Draaikop van de dweil: onze dweilkop is ontworpen om 180 graden verticaal op de mop te draaien, wat betekent dat je nauwe hoeken en openingen onder de meubels kunt reinigen.
 • Lange steel van 149 cm: de platte mop van Mastertop beschikt over een superlange handgreep van 149 cm, om verre of hoge oppervlakken te bereiken en vooral om bukken tijdens het reinigen te voorkomen.
 • Speciaal design: in tegenstelling tot andere emmers op de markt hebben wij een kleine positie voor afwasmiddeldispenser gereserveerd, zodat je de producten en/of geur kunt toevoegen; je hoeft niet meer een nieuwe luchtdichte sluiting voor het afvoergat te verwijderen, wat een mogelijk verlies voorkomt.
Bestseller Nr. 15
CleanAid OneTouch Magic Mop Vloermop - Ultra-absorberende PVA Spons Squeeze Mop - Schoon zonder natte en vuile handen te krijgen - Zelfwringende dweil voor alle gladde vloeren - Geschikt voor huisdieren
 • LET OP: De spons moet goed gedrenkt en zacht zijn voor elk gebruik en elke vervanging van de spons. 🤩 UITSTEKENDE VLOERREINIGING - De OneTouch Magic-sponsmop van CleanAid levert bij elk gebruik uitstekende reinigingsresultaten. De superabsorberende PVA-spons neemt overtollig water op, waardoor de vloeren droog en vlekkeloos achterblijven. Deze vloermoppen zijn ook in staat om dierenharen snel en gemakkelijk weg te vegen.
 • ✅ BESPAAR TIJD EN GELD - Geen stofzuigers, bezems en emmersets nodig. Met OneTouch Magic-moppen voor het reinigen van vloeren, bereik je in een mum van tijd en met minimale inspanning een sprankelend schoon huis. Omdat elke PVA-spons ook uitzonderlijk lang meegaat (en indien nodig gemakkelijk kan worden vervangen), zal je portemonnee je ook dankbaar zijn.
 • 💯 DROGE & SCHONE HANDEN Veel reinigingsmoppen voor vloeren moeten met de hand worden gereinigd en uitgewrongen, wat onhygiënisch en zeer onaangenaam is. Dankzij het innovatieve 'OneTouch' hendelsysteem op deze gebruiksvriendelijke speedmop behoren natte en vuile handen tot het verleden. Onze moppen voor harde vloeren zijn met de handige hendel in een handomdraai uitgewrongen. Hierdoor houdt u uw handen schoon en droog en heeft u ook volledige controle over het gewenste vochtgehalte van de spons
 • 🏠 UNIVERSEEL GEBRUIK - Deze vloerreiniger kan worden gebruikt om elk glad oppervlak af te vegen, inclusief hardhout, tegels, parket, marmer, laminaat, vinyl en kunststof vloeren. Onze zeer handige sponsmoppen voor vloerreiniging zijn ideaal voor gebruik als badkamer-, woonkamer-, hal- of keukenmop, maar ook voor het reinigen van campers en veranda's. Met behulp van de schuine dweilkop van de OneTouch Magic maakt u ook de moeilijk bereikbare plekken onder en tussen meubelen probleemloos schoon.
 • 👍 TIP VOOR GEBRUIK - Voor elk gebruik is het belangrijk de PVA spons gedurende ongeveer 2 tot 5 minuten in warm water te laten weken tot hij helemaal zacht is. Daarna is de OneTouch Magic direct te gebruiken als knijpmop voor houten vloeren en andere gladde oppervlakken. We raden aan om de spons onder schoon water af te spoelen en uit te wringen om te voorkomen dat er gebruikt en vuil water op de vloer terechtkomt.
Bestseller Nr. 16
360 graden driehoek reiniging dweil draaibare verstelbare, reiniging dweilgereedschap, multifunctionele push-pull automatische knijpen dweil (blauwe dweil+5 stuks dweildoek) (blauw)
 • 1.✨Diepe reiniging - Gratis verbinding. De verbindende stalen buis kan ongeveer 130 cm bereiken. Dubbele reiniging bespaart tijd. Onze dweilen kunnen snel, eenvoudig en veilig uw keuken, hardhout, marmer, tegels, laminaat of keramische vloeren reinigen.
 • 2.✨360° Spin Mop Verstelbare dweil - de reinigingsbak heeft het nieuwste type driehoekige ontwerp, 360° roterende dweilkop stelt u in staat om geen stof in de dode hoek achter te laten, gemakkelijk uw hardnekkige stof in de hoek van de muur, het plafond en het raam op te lossen.
 • 3.✨Nat & Droog Gebruik - Heeft een sterk waterabsorptie- en ontsmettingsvermogen. Kan worden gebruikt om stof en vlekken te verwijderen. Eenvoudig schoon te maken. Droog gebruik: De droge dweil heeft elektrostatische adsorptie, die kleine deeltjes stof en haar kan adsorberen; Nat gebruik: nat dweilen kan snel water absorberen, ontsmetten en vuil water absorberen.
 • 4.✨Premium materialen en afneembaar ontwerp: de dweil is uitgerust met verdikte en gecodeerde microvezeldweildoek, die snel water kan opnemen binnen 5 seconden en een uitstekend adsorptievermogen heeft en herbruikbaar is, stevig vergrendeld in het stof. De dweil is afneembaar en u kunt de dweilkop op elk moment vervangen.
 • 5.✨Multi-Scene Toepassing: de reinigingsdweil kan in een verticale hoek worden bewaard, neemt minder ruimte in beslag en droogt snel. Het kan overal worden gebruikt waar u moet reinigen, zoals het schoonmaken van bad, het toiletoppervlak en de rug, spiegel, glas, plafond, enz.
Bestseller Nr. 17
DrRobor Elektrisch dweilopzetstuk voor Dyson V12 Detect Slim, dweilmop opzetstuk voor Dyson V12 Slim stofzuiger met afneembaar waterreservoir en 12 wasbare dweilen
 • 【Compatibele modellen】 Het reserveonderdelen wisseropzetstuk is perfect voor Dyson V12 Detect Slim Absolute/ Absolute + / Fluffy/ Extra/ Total Clean en V10 Digital Slim Fluffy stofzuiger (niet voor Dyson SV12)
 • 【2-in-1 dweilopzetstuk】 Deze dweilmop is verbeterd ten opzichte van de traditionele borstelkop, die in één stap stofzuigen en dweilen geïntegreerd
 • Dubbele roterende dweilkop: het met 2 krachtige dubbele motoren ontworpen elektrische wisseropzetstuk met een rotatiesnelheid van 160 tpm houdt het vegen heen en weer en verwijdert vlekken efficiënt
 • Afneembaar waterreservoir: met het afneembare waterreservoir kun je de wateruitvoer bedienen door de knop te schakelen en tussen droog vegen en nat vegen. Verbeter na de installatie het totale vermogen van je stofzuiger
 • 180° rotatie: de aansluiting van het dweilopzetstuk kan 180° tussen links en rechts worden gedraaid, de hoek kan niet alleen flexibel aan de reinigingsvereisten, maar ook de reiniging van het randgebied worden aangepast zonder overmatige bewegingen te vereenvoudigen
Bestseller Nr. 18
ZEBROAU Driehoekige dweil, uittrekbare driehoek reinigingsdweilen, mini driehoek dieptereinigingsdweil met lange handgreep, 360° draaibare verstelbare reinigingsdweilen, stofverwijderaar voor schone daken muren auto's hoeken
 • Multifunctionele driehoekige dweil: deze raamreiniger kan worden gebruikt voor het reinigen van glas, vloer, muur, opening, hoek, wasstraat, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam. Met 2 verschillende stoffen pads, vezeldoek pad en chenille doek pad kan schrapen kop worden verwijderd en gewassen naar wil.
 • ❤【Natte en droge dweil】 De dweil biedt een groter reinigingsgebied en biedt daardoor een groter dweilgebied en een goede reinigingservaring. Chenille mop + vezel mop heeft een sterke waterabsorptie en kan stof absorberen dat meerdere van zijn eigen gewicht is, en de omgekeerde raamreiniging bespaart tijd en moeite.
 • Draaibaar en flexibel: aan het uiteinde van de handgreep bevindt zich een ophanggat voor eenvoudige ophangingen en afvoer, en eenvoudige opslag. 360 graden draaibaar, kan de dweil gemakkelijk moeilijk bereikbare hoeken bereiken. Het kan worden gebruikt voor het reinigen van badkuipen, toiletoppervlakken en ruggen, spiegels, glas, plafonds, enz.
 • ❤【Super Long Pole】 De 153 cm verlengstang is ontworpen om met één hand te worden bediend, ongeacht hoe hoog het is en hoe lang het wordt afgeveegd, het is nog steeds eenvoudig en moeiteloos en kan gemakkelijk door ouderen en kinderen worden bediend.
 • ❤【Efficiënte reinigen】Deze dweil heeft een efficiënte reiniging, die kan worden gebruikt om stof en haar te reinigen. Onze mop is perfect voor olievlekken en vuil, zodat hij kan worden gebruikt voor het reinigen van keuken en schoenen.
Bestseller Nr. 19
GROTE UNIVERSELE VLOERDOEKEN – Oranje Dweildoeken 5 stuks – 50x60cm – Multifunctioneel en sterk absorberend – Voor het DWEILEN van vloeren – EDEN®
 • ✔️ VEELZIJDIG GEBRUIK: Uitermate geschikt voor het Dweilen van vloeren en reinigen van grote oppervlaktes. De schoonmaakdoek is te gebruiken bij natte en droge reinigingswerkzaamheden en is soepel uit te wringen.
 • ✔️ STERK ABSORBEREND: Deze duurzame Vloerdoeken zijn sterk absorberend en hebben een hogere vuilopname tot maar liefst 50%. Hierdoor is jouw vloer of oppervlakte sneller schoon en houdt je meer tijd over voor leuke dingen.
 • ✔️ EXTRA STERKE EUROPESE KWALITEIT: De Dweildoeken zijn extra stevig en scheur vast. Door een combinatie van 80% viscose en 20% polypropyleen zijn de doeken dus extra stevig. Geproduceerd in Europa conform de hoogste kwaliteitsnormen.
 • ✔️ UITWASBAAR: De microvezel dweildoeken kun je op 60 °C wassen. Hierdoor weet je zeker dat je alle bacteriën doodt en je de dweildoek gerust nog een keer kunt gebruiken!
 • ✔️ AFMETINGEN: Deze grote universele dweildoeken hebben een afmeting van 50x60cm en zijn per 5 verpakt.
Bestseller Nr. 20
5 stks Volledige Dekking Dweilen Doeken voor Xiaomi Roborock S5 S50 S55 S6 S6 MAXV S5 MAX Stofzuiger
 • 5 stks Pro-Clean Dweilen Doeken Voor Xiaomi Roborock S5 S50 S51 S55 S6 MAXV S5 MAX roborock 2
 • De dweildoek heeft een goede zachtheid, terwijl het vuil wordt gereinigd, het beschermt ook de vloer tegen krassen.
 • Microvezelwol verhoogd met 40% om een groter dweilgebied te garanderen
 • Sterke wateropname, gemakkelijker schoon te maken en herbruikbaar
 • Inhoud van het pakket: 5* Dweilen doeken

De beste dweil is degene die uw vloeren kan reinigen zonder dat u ze hoeft te schrobben. De beste dweil is ook degene die niet veel strepen achterlaat en een duurzaam ontwerp heeft.

Als u op zoek bent naar een dweil, dan moet u rekening houden met het volgende:

 • Materiaal: Het materiaal dat in de mop wordt gebruikt, moet duurzaam en bestand zijn tegen water, zodat het meerdere jaren meegaat. Je moet er ook voor zorgen dat het gemakkelijk te gebruiken is en geen strepen op je vloer achterlaat.
 • Ontwerp: het ontwerp van de dweil moet gemakkelijk te gebruiken zijn en niet moeilijk voor mensen met verschillende capaciteiten of handicaps. Het moet ook snelle toegang bieden tot alle delen van de vloer met slechts één beweging.

Wat zijn de beste moppen voor tegel- en hardhouten vloeren?

Tegel- en hardhouten vloeren zijn de meest voorkomende soorten vloeren die in de meeste huizen worden aangetroffen. Er zijn veel verschillende soorten moppen die op deze vloeren kunnen worden gebruikt.

Moppen voor tegel- en hardhouten vloeren:

 • Swiffer natte dweil
 • Swiffer droge dweil
 • Hoover Air draadloze steelstofzuiger met cyclonische spin-scrubborstelkop
 • Bissell PowerGlide dieptereiniger voor harde vloeren

Wat zijn de beste moppen voor keramische en porseleinen vloeren?

Als het gaat om het reinigen van uw keramische of porseleinen vloer, moet u weten welk type dweil het beste is voor het materiaal.

De beste dweil voor keramische en porseleinen vloeren is een microvezel dweil. Ze zijn zacht voor het oppervlak en maken geen krassen op de vloer. Ze zijn ook herbruikbaar en kunnen worden gewassen in warm water met een allesreiniger.

Welke mop is makkelijker in gebruik, een swiffer of een mop?

Er is geen juist antwoord op deze vraag. Het hangt af van het soort vloer dat u schoonmaakt en het type dweil dat u gebruikt.

Een swiffer is makkelijker in gebruik omdat hij veel bewegende delen heeft die je makkelijk met je handen kunt manoeuvreren. Een dweil daarentegen heeft minder bewegende delen en vraagt meer inspanning van u om de vloer goed schoon te maken.

Wat is het verschil tussen een normale dweil en een emmer- en sponsdweil?

Een normale dweil is een soort reinigingsapparaat met een lange steel, meestal met een kop die aan het uiteinde ervan is bevestigd. De kop van de mop heeft borstelharen of pads die worden gebruikt om oppervlakken te schrobben en schoon te maken.

Een emmer en sponsdweil is vergelijkbaar met de normale dweil, maar bevat ook een emmer en spons die aan het uiteinde van het handvat zijn bevestigd. De emmer vangt water en vuil op terwijl je schoonmaakt, terwijl de spons overtollig vocht van oppervlakken opneemt.

Wat is beter, een hardhouten vloer of een keramische vloer?

Hardhouten vloeren zijn aantrekkelijker en duurzamer dan keramische vloeren. Ze kunnen echter duurder zijn om te installeren.

Inleiding: Hardhouten vloeren zijn aantrekkelijker en duurzamer dan keramische vloeren. Ze kunnen echter duurder zijn om te installeren.