Beste dvd speler auto van 2023 (TOP10)

De 10 beste dvd speler auto beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
YOTON Draagbare dvd-speler met 10,5 inch HD-zwenkscherm voor de auto, met autolader, geheugenafspeelfunctie, ondersteunt 4-6 uur afspelen, Blu-ray niet ondersteund
 • ♥【HD & roterend scherm】♥: de draagbare dvd-speler van YOTON heeft een resolutie van 1024 x 600, zodat je bij het bekijken van films van HD-kwaliteit kunt genieten, wat de visuele ervaring aanzienlijk verbetert. Bovendien kan het oogscherm van de YOTON draagbare dvd-speler 180 graden en 270 graden worden gedraaid, zodat je de hoek naar wens kunt veranderen om indien nodig de perfecte kijkhoek te krijgen.
 • ♥【Eenvoudig te dragen, altijd en overal films bekijken】♥: Er is geen beter tijdverdrijf dan een van je favoriete films te bekijken. De draagbare dvd-speler van YOTON is compact en licht genoeg om probleemloos overal mee naartoe te nemen. Als je op zoek bent naar een manier om je kinderen onderweg te vermaken, is een draagbare dvd-speler de juiste keuze. Veel ouders hebben bevestigd dat auto-dvd-speler kinderen rustig kunnen houden.
 • ♥【Duurzame batterij en leuke luidspreker】♥: de YOTON draagbare dvd-speler beschikt over een ingebouwde duurzame en veilige Li-polymeer-batterij, die tot 4-6 uur real-time afspeeltijd garandeert. Als de dvd-speler volledig is opgeladen, kan hij het bekijken van 2-3 films ondersteunen. De draagbare dvd-speler van YOTON beschikt bovendien over uitstekende dual-stereoluidsprekers, die een luider, helderder volume met instelbaar geluid van 0-20 bieden.
 • ♥【Multifunctionele dvd-speler】♥: de draagbare dvd-speler van YOTON beschikt over een zeer krachtige afspeelfunctie. Bijvoorbeeld: geheugenafspeelfunctie, snelle vooruit- en terugloop van video's, ondersteuning voor meerdere talen, enz. Bovendien beschikt de YOTON draagbare dvd-speler over een drie-in-1 AV-datakabel, die goed op de tv kan worden aangesloten en met familie en vrienden van het visuele effect van een groter scherm kan genieten.
 • ♥【Brede compatibiliteit en premium service】♥: Naast standaard dvd-films zijn de draagbare YOTON-dvd-speler compatibel met een groot aantal disc-formaten, waaronder thuisvideo's en televisieprogramma's die in beschrijfbaar dvd-formaat zijn opgeslagen, evenals audio-cd's en discs digitale muziekbestanden (Blu-ray-discs worden niet ondersteund). YOTON heeft het beste after-sales serviceteam. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Gorgeri 12 V Half-Din Dvd-speler HD HIDM Usb-poort TF SD Slot Afstandsbediening IR Multimedia voor bus Camper Auto
 • ★ Hoogwaardige materialen -------- De auto-dvd-speler is gemaakt van hoogwaardig kunststof en hardwarematerialen, krasbestendig, slijtvast, stevig, met de beste duurzaamheid, infrarood externe ontvanger, volledig uitgerust afstandsbediening, veilige en gemakkelijke bediening
 • ★ USB-poort -------- De auto dvd-speler heeft een USB aan de voorkant, die tot 8G compatibele floppy drive kan ondersteunen, zoals een USB-drive of mp3-speler, ondersteunt het afspelen van mobiele harde schijven niet, ondersteunt TF-kaart (niet inbegrepen) voor directe weergave
 • ★ HDMI-interface ------ De achterkant van de dvd-speler is uitgerust met een HDMI-interface, die het afspelen van high-definition films ondersteunt, ook mobiele telefoons kan opladen, een klokfunctie heeft en op elk moment kan worden gebruikt
 • ★ Schokbestendige functie ------- De speler heeft een super elektronische schokbestendige functie, zelfs als hij hevig schudt, zal hij niet stoppen of vastlopen. Bovendien ultradun formaat, eenvoudig te installeren, geen ingewikkelde gereedschappen
 • ★ Compatibiliteit --------- Super elektronische antischokfunctie, het stopt of bevriest niet, zelfs niet als het krachtig wordt geschud. "USB- en HDMI-interface: USB aan de voorkant, HDMI-interface aan de achterkant, ondersteunt geen weergave van mobiele harde schijven, ondersteunt TF-kaart (niet inbegrepen) directe weergave.
Bestseller Nr. 3
YOTON Draagbare dvd-speler voor kinderen, 9,5 inch, HD-draaibaar scherm, stereoluidspreker, ondersteunt 4-6 uur ingebouwde accu, Sync TV/USB/SD-kaart, Blu-ray niet ondersteund
 • HD & roterend scherm: de YOTON draagbare dvd-speler heeft een resolutie van 800 x 480, zodat je bij het bekijken van films van HD-kwaliteit kunt genieten, wat de visuele ervaring aanzienlijk verbetert. Bovendien kan het oogscherm van de YOTON draagbare dvd-speler 180 graden en 270 graden worden gedraaid, zodat je de hoek naar wens kunt veranderen om indien nodig de perfecte kijkhoek te krijgen.
 • Beste viewer voor kinderen: de draagbare dvd-speler van Yoton is zeer draagbaar. Voor kinderen zijn ze zeer comfortabel om te dragen en te gebruiken. De draagbare dvd-speler YOTON kan een praktische leer- en entertainmenttool voor kinderen worden. Kinderen kunnen ze na het leren of in hun vrije tijd graag gebruiken, films en video's bekijken die ze willen en iets over de wereld buiten het leven leren.
 • 🎁【Duurzame batterij en leuke luidspreker】: de YOTON draagbare dvd-speler beschikt over een ingebouwde duurzame en veilige lithium-polymeer-batterij, die tot 4-6 uur real-time afspeeltijd garandeert. De draagbare dvd-speler van YOTON beschikt bovendien over uitstekende dubbele stereoluidsprekers, die voor een luider en helderder volume zorgen. Het instelbare volumebereik is 0-20.
 • 🎁【Multifunctionele dvd-speler】: de draagbare dvd-speler van Yoton beschikt over een zeer krachtige afspeelfunctie. Bijvoorbeeld: geheugenafspeelfunctie, snel videovooruit en snelle terugloop, ondersteuning van meerdere talen, ondertitelfunctie, speelfunctie (met gamepad-aansluiting aan de achterkant) enz. De draagbare dvd-speler van YOTON kan ook goed met de tv worden verbonden om met familie en vrienden van visuele effecten op een groter scherm te genieten.
 • 🎁【Brede compatibiliteit en premium service】: naast standaard dvd-films. YOTON draagbare dvd-speler ondersteunt USB- en SD-kaarten tot 32 GB en is ook compatibel met een groot aantal disc-formaten, waaronder thuisvideo's en televisieprogramma's die in beschrijfbaar dvd-formaat zijn opgeslagen, evenals audio-cd's en discs met digitale muziekbestanden (Blu-ray niet ondersteund). YOTON heeft het beste after-sales serviceteam. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 4
SCHWAIGER -716474- Draagbare DVD-CD-speler | 10 inch scherm | LCD-scherm | DVD-speler | 1 afstandsbediening | SD/USB | met standaard | met bevestigingsmateriaal voor auto | zwart
 • DVD-monitorset, als draagbare dvd/cd-speler of kleine autobioscoop, met 10 inch lcd-scherm
 • Dubbel zo veel plezier bij het bekijken van films door twee monitoren, gewoon de AV-kabel met beide schermen verbinden en genieten
 • De stroomvoorziening gebeurt via een ingebouwde oplaadbare batterij
 • De twee monitoren kunnen met de bijbehorende bevestigingsgespen aan de hoofdsteunen van de voorstoelen worden bevestigd of door de poten op de monitor overal worden neergezet
 • De set bestaat uit: 1 x draagbare dvd-speler, 1 x extra monitor zonder dvd-speler, 1 x afstandsbediening, 2 x bevestigingsgespen, 1 x audio/videokabel, 1 x netadapter, 1 x oplaadadapter en een gedetailleerde handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 5
MYDASH 14.1 draagbare dvd-speler voor auto met groot draaibaar HD-scherm van 30,5 cm, exclusief design van de toetsen, houder voor SD-kaart en USB-poort, synchronisatiefunctie van de tv-projector
 • Uniek ultradun design: de draagbare dvd-speler is ultradun en past nauw op de laptop, en het toetsenontwerp maakt het mogelijk om een extra besturingssysteem onder het scherm toe te voegen, waardoor de gebruiker de gevouwen drive kan gebruiken, wat niet alleen comfortabel te dragen, maar ook een "echt comfort en stijl" mogelijk maakt.
 • 14,1 inch groot roterend HD-display: de draagbare dvd 14,1 inch met 1280 x 800 TFT HD LCD-display, 270 graden en 180 graden draaifunctie zorgt voor een ultieme kijkervaring, hij kan ook gemakkelijk op de achterbank van een auto worden geïnstalleerd om in een comfortabele hoek op reis te zien.
 • ️【Nieuwe eenvoudig te installeren hoofdsteunhouder】 Auto-dvd-spelerhouder met verstelbare riemen voor een snelle, eenvoudige en veilige installatie in de hoofdsteunen van de meeste auto's, vrachtwagens, minivans en SUVstoelen, die je kinderen of de achterste passagiers afleiden en hem tot de perfecte reisgenoot voor het gezin maakt.
 • Nieuwste herinnering en sync tv-/beamer: de draagbare speler voegt een geheugenfunctie van stoppunten toe en zal de laatste keer van je terugkeren zonder je zorgen te hoeven maken over een nieuwe start bij het skip, de AV-ingang/uitgang kan films op het grote scherm / tv synchroniseren. Geniet van je favoriete films.
 • Formaten zonder regio's en meerdere formaten: MYDASH De draagbare dvd-speler ondersteunt CD, DVD, DVD+R(-R), DVD+RW(-RW), VCD, SVCD-R(RW), CD-R(RW) uit alle regio's behalve Blu-rays en is compatibel met mediabestanden via USB en SD-kaart (MAXFAT32GB), zoals VOB, AVI, MPEG1. MP3, WMA, MP3, JPEG
Bestseller Nr. 6
Draagbare dual-dvd-speler met 25,4 cm (10 inch), BSL-10D, multimediaspeler, cd- en dvd-speler, USB, SD/MMC-accu, 2500 mAh
 • √ 10 inch BSL-10D Dual DVD-speler, ideaal voor de auto, hoewel met zijn 2500 mAh accu een looptijd van +2 uur bij continue weergave mogelijk maakt, kun je hem overal mee naartoe nemen.
 • √ Mediaspeler op DVD en CD ondersteunt verschillende audio- en videoformaten.
 • √ USB- en SD/MMC-aansluiting voor het afspelen via flashdrives (pen drive) of SD-kaarten.
 • √ AC-adapter, 12 V sigarettenaanstekeradapter, aansluiting tussen beeldschermen, jack 3,5 ingang voor hoofdtelefoon, afstandsbediening inbegrepen.
 • √ Voertuigbevestigingssystemen (dragers of banden voor installatie), waarmee je de twee schermen aan de achterste hoofdsteunen van de auto kunt bevestigen.
Bestseller Nr. 7
9 inch draagbare HD dvd-speler, 270 graden draaibare lcd breedbeeld dvd-videospeler compatibel met AVI EVD dvd, svcd, vcd, cd, cd-r/rw en mpeg-4 voor auto buitenshuis(EU)
 • 9 inch HD LCD 16: 9 breedbeeld, 270 graden rotatie. Met snelle USB-interface. Ondersteuning van spelfunctie, FM-radiofunctie, intelligente geheugenfunctie voor stroomuitval en ingebouwde DOLBY- en DTS-decoderingsfunctie.
 • Tv-functie: met de kabel-tv-signaalinterface kunnen honderden kanalen vooraf worden ingesteld. Kan gemakkelijk kabel- en draadloze tv-kanalen ontvangen (het draadloze tv-signaal is afhankelijk van het lokale signaal).
 • AV-ingangsfunctie: kan worden aangesloten op een externe video, zoals camera of gewone dvd. AV-uitgangsfunctie: de machine kan op de tv worden aangesloten, de audio kan ook op het geluid worden aangesloten.
 • Super elektronisch schokbestendig circuit. (DVD 3 seconden, CD/VCD 10 seconden, MP3 90 seconden). Ingebouwde kaartlezer, kan SD/MMC-kaart en USB direct lezen.
 • Volledig compatibel met AVI EVD DVD, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW en MPEG-4 formaten en JPG beeldformaten. Regiocode-dvd (schijven zijn niet beperkt door regiocode).
Bestseller Nr. 8
SUNPIN Draagbare dvd-speler voor auto en kinderen, met houder, 10,5 inch HD-scherm, 5 uur oplaadbare batterij, afstandsbediening auto-oplader, wandoplader, regio vrij, blauw
 • 🏆 【Uniek ontwerp en uitstekende vakmanschap】--Onze ingenieur ontwierp een elegante look en HD schilden om u een uitstekende visuele ervaring te geven. ♥ We weigeren schermen en materialen te recyclen. Ingebouwde dubbele stereo luidsprekers maken het volume luider en duidelijker. ♥ Dubbele hoofdtelefoon Jack zorgt ervoor dat twee kinderen tegelijk kijken.
 • 💖【 Ideaal metgezel voor uw home entertainment & Road Trip】--- U kunt films synchroniseren op grote schermen met inclusief AV kabel en genieten van de vrije tijd van uw familie. Daarnaast kan onze draagbare dvd-speler ook gemakkelijk worden gedraaid en bevestigd aan de hoofdsteun van de autostoel. Een ideale metgezel voor uw kinderen die de cartoon op de reis bekijken. ♥ AV kabel &Remote control &Car seat hoofdsteun inclusief ♥
 • 💡 【In tegenstelling tot andere spelers】 SUNPIN draagbare dvd-spelers gebouwd in een duurzame en veilige Li-Polymer oplaadbare batterij biedt tot vijf uur van real time play tijd. Wij bieden ook een gecertificeerde voeding en een hoge kwaliteit seratonische auto oplader in het pakket, geen zorgen meer over batterij uitputting.
 • 🌎 【Region-Free, Multi-Format】---SUNPIN draagbare dvd-speler ondersteunt CD, DVD, DVD+R(-R), DVD+RW(-RW), VCD, SVCD-R(RW), CD-R(RW) uit alle regio's behalve Blu-ray en compatibel met multimedia-bestanden via USB- en SD-kaart (MAXFAT32GB), zoals VOB, AVI, MPEG1, MP3, WMA, JPEG.
 • 💾 【De anti】-shock functie beschermt het leesproces van de schijf, waardoor u niet wordt onderbroken tijdens het gebruik van de schijf. De CV playback functie maakt het gemakkelijker voor u om te blijven kijken van waar u de vorige keer vertrok. Is dat niet genoeg? Op deze minispeler kunnen meer humaniserende functies worden uitgevoerd, zoals slow loop playback, herhaling, rotatie, zoomen, ondertiteling.
Bestseller Nr. 9
MYDASH Draagbare dvd-speler 12,5 inch voor auto en kinderen, 2023 nieuwe draagbare cd-speler met draaibaar display van 10,1 inch, SD-kaartsleuf en USB-poort, zwart
 • 💖【2021 Nieuwe versie – Creatief displaytoetsenbord】: het ontwerp van het creatieve schermtoetsenbord geeft je een extra besturingssysteem onder het scherm, dat de gebruikerservaring verbetert wanneer de speler in de opgevouwen positie is, het niet alleen draagbaar maakt, maar ook een "echt comfort" realiseert.
 • 💖【2 spelers delen 1 schijf】: Heb je je ooit voorgesteld dat je 2 dvd-spelers hebt om dezelfde schijf af te spelen? Of zeggen we een dvd-speler met dubbel scherm. Door het ontwerp van de AV IN/AV OUT-aansluiting kun je 2 apparaten aansluiten, zodat ze met gemak werken als een dual screen dvd-speler. Inclusief koord
 • 💖【Verbeterd 1024 x 600 draaibaar HD-display】: het LCD-scherm is uitgerust met 1024 x 600 pixels, wat een veel betere beeldkwaliteit en een betere kijkervaring biedt. Het scherm kan 270 graden worden gedraaid en 180 graden worden gedraaid, waardoor het overal eenvoudig te bedienen is.
 • 💖【Omdat gebruik je de provide hoofdsteunhouder】: heb je een plan voor een lange autorit met je lelijke kleintje? Met de meegeleverde hoofdsteunhouder kun je deze dvd-speler aan de achterkant van de hoofdsteun ophangen en je kind in alle rust en met plezier van zijn favoriete films genieten.
 • 💖【Ga waar je bent gestopt】: MYDASH De draagbare MP10A dvd-speler is uitgerust met een nieuwste geheugenfunctie, wat het bekijken comfortabeler maakt als je begint vanaf het breekpunt, professionele audioapparaten.
Bestseller Nr. 10
zdyCGTime Mannelijke sigarettenaansteker aan DC5521 mannelijke veerkabel, 12 V sigarettenaansteker bus voedingsadapter veerkabel, geschikt voor draagbare dvd-speler, auto's, bussen, camera's. (1 m/1 stuk)
 • Stekker A: stekker van de sigarettenaansteker, stekker B: DC 12 V 5,5 x 2,1 mm mannelijk. Spanning: 12-24 V; kabellengte: de niet-uitgerekte lengte bedraagt ca. 50 cm en de maximaal uitgerekte lengte ca. 130 cm.
 • Schakel het 12 V-apparaat in via de sleuf van de sigarettenaansteker. Algemeen doel van monitor/camera/CCTV/LED. Wikkel, die 50 cm lang en meer dan 95 cm is. Ingebouwde verwisselbare 3-ampère zekering om de auto te beschermen. Geschikt voor 5 V 12 V 24 V 36 V en andere auto-apparaten.
 • Geschikt voor de meeste huishoudelijke apparaten zoals radio's, camera's, videobewaking, led-lichtstrips, displays, draagbare dvd-spelers en auto-DVRs. Veel gebruikt in auto's, vrachtwagens, bussen, bestelwagens, campers en reisstatieven.
 • Let op: de 12 V sigarettenaansteker aangesloten op het netsnoer van de DC Barrel Jack adapter is alleen geschikt voor DC-aansluitingen van 2,1 mm x 5,5 mm. Controleer de uitrusting zorgvuldig voordat je bestelt.
 • Je ontvangt: 1 x 5 ft sigarettenaansteker aan 5,5 x 2,1 mm mannelijke aansluitkabel.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dvd speler auto te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dvd speler auto-koopgids samengesteld.

Het beste dvd speler auto vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dvd speler auto voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dvd speler auto-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dvd speler auto te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dvd speler auto erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dvd speler auto zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dvd speler auto zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dvd speler auto kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dvd speler auto kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.