Beste drone van 2022 (TOP10)

De 10 beste drone beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Drone
 • Amazon Prime Video (Video on Demand)
 • Sean Bean, Patrick Sabongui, Mary McCormack (Actors)
 • Jason Bourque (Director)
Bestseller Nr. 2
Battle Drone
 • Amazon Prime Video (Video on Demand)
 • Louis Mandylor, Dominique Swain, Michael Paré (Actors)
 • Mitch Gould (Director) - Robert Benvie (Producer)
Bestseller Nr. 3
Drone met camera voor volwassenen 1080P HD FPV camera, drone voor beginners met hoogtebehoud, landing met één toets, vermijden van obstakels, snelheidsaanpassing, headless-modus, 3D flips,2 batterijen
 • 【Vriendelijk voor kinderen en beginners】: Dankzij de optische stroompositionering kan de onderste camera de grond of een object nauwkeurig vastleggen, waardoor de drone in een zwevende staat blijft. Door de precieze vergrendelingshoogte kan de drone stabiel prachtige foto's en video's maken, wat zeer geschikt is voor beginners en fotografen.; wanneer u op Start/Stop met één toets drukt, houdt de drone de 1,5 meter hoge plaats vast. Hij drijft niet rond en verliest de controle.
 • 【1080P Smooth FPV】: je kunt zien wat de camera in realtime ziet vanuit de telefoon-app en zonder vertraging. FPV-beeldoverdracht is tot 328 voet. Trouwens, de camera kan je gebaren laten zien en vervolgens een foto maken. (Palmgebaar of maak een vuist om foto's of video te maken)
 • 【Automatische obstakelvermijdingsmodus】: drievoudige automatische obstakelvermijdingsfunctie, wanneer ingeschakeld, heeft het de mogelijkheid om de voor-, linker- en rechterrichtingen waar te nemen. Het kan de afstand van obstakels waarnemen en deze van tevoren vermijden. Wanneer je het inschakelt, wordt de snelheid van de drone langzamer en wordt de snelle snelheidsmodus tijdelijk uitgeschakeld. Het wordt dus aanbevolen om binnenshuis te vliegen wanneer je deze modus gebruikt.
 • 【Multifunctioneel en leuk om te vliegen】: deze drone heeft meerdere functies. 360 ° flip, vast puntvlucht, zwaartekrachtcontrole, bewegingsfotografie, opstijgen en landen met één toets, headless-modus, automatische driewegfunctie voor het vermijden van obstakels. De eenvoudige bediening maakt het zeer gemakkelijk voor beginners om te gebruiken, en het LED-licht maakt de vlucht spectaculairder. Geweldig beste drone-speelgoedcadeau voor beginners.
 • 30Min Vlucht met 2 Batterijen】: Twee 1800mah modulaire batterijen (15mis/batterij), je kunt in totaal 30 minuten plezier hebben; Functies met een laag stroomalarm, oplaadtijd een uur. Eenvoudig te vervangen batterij plug and play
UitverkoopBestseller Nr. 4
IDEA23 Drone GPS Met Camera 4K HD, Drones 5GHz WiFi FPV, Drone Voor Volwassenen, Quadcopter Voor Beginners, 2 Batterijen
 • 🛫【GPS-ondersteunde intelligente vlucht】 Automatische terugkeer met één toets wanneer de drone het signaal verliest, buiten bereik is of een laag vermogen heeft, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je de drone verliest. GPS-intelligente volg, maak je handen vrij om naar believen te vliegen.
 • 💫【4K HD & 5GHz WiFi FPV】4K HD-camera met 120 ° groothoek en 45 ° verstelbaar biedt een beeld met hoge resolutie, zodat u een perfecte opname kunt maken; 5GHz FPV-transmissie levert vloeiende en stabiele high-definition beelden.
 • 🚀【Super lange vliegafstand】2 batterijen geven je tot 36 minuten vliegervaring. De afstand van de Idea23-afstandsbediening is maximaal 300 meter en de wifi-afstand is maximaal 120 meter, zodat u verder kunt gaan en verder kunt kijken.
 • 😀【Multifunctioneel en onbeperkt plezier】 Trajectvlucht/Cirkelvlucht/Snelheden wisselen/Volg mij/Filters en muziek toevoegen/Gebarenbesturing, alles zorgt voor eindeloos vliegplezier. Idea23 heeft ook One-key Takeoff/Landing en Headless Mode, zodat zelfs beginners gemakkelijk kunnen navigeren.
 • 🌸【Veilig ontwerp en hoogwaardige after-sales service】 Met 4 propellerbeschermers heeft de RC quadcopter een veiligere controle voor kinderen/beginners. Wij bieden een-op-een after-sales service, als u vragen heeft over het gebruik of het product, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 5
Potensic Mini Drone voor kinderen en beginners met 2 batterijen, RC Quadcopter, Mini Drone met hold-modus, opstijgen / landen met een druk op de knop, headless-modus, speelgoed helikopter A20 groen
 • 【Meer plezier en lange tijd】: de drone met 2 verwijderbare batterijen biedt de spannende vliegervaringen voor amateurs en gevorderde piloten.
 • 【Houd vlieghoogte vast】: Met de hold-modus kan de drone een constante hoogte handhaven, terwijl reel, pitch en yaw normaal kunnen worden bestuurd. Deze modus maakt het voor beginners gemakkelijker om de drone te besturen.
 • 【Snelheidsinstelling】: de mini-drone heeft drie snelheden. Je kunt de snelheid aanpassen aan je operationele vaardigheden en de drone spelen met je kinderen of vrienden.
 • 【Mini Drone】: de kleine quadrocopter is perfect voor beginners, gevorderden en professionals dankzij de eenvoudige bediening.Deze mini-drone is gemakkelijk mee te nemen. Je kunt overal vliegen waar je maar wilt, ook al is het binnen.
 • 【Verlies nooit de richting】: Headless-modus is bedoeld voor beginners en voor gebruikers die de drones in daglicht vliegen, op grote afstand of wanneer het moeilijk is om de oriëntatie van de drone te identificeren.
UitverkoopBestseller Nr. 6
Mini-drone met 1080P FPV HD-camera voor volwassenen, RC opvouwbare quadcopter met gebarenbediening, hoogte vasthouden, headless-modus, 3D-flips, draagtas
 • ✈ 1080P HD-cameradrone met betere weergaven: 1080P HD-camera legt kristalheldere luchtfotos en videos vast. Met 180 ° - 90 ° instelbare FPV, kunt u elk moment van uw avontuur vanuit vogelperspectief vastleggen
 • ✈ Gesture Control: in combinatie met gebarenbediening, plaats een V-teken of handpalm voor de camera, de drone kan automatisch fotos of videos maken, goed voor selfie.
 • ✈ Meerdere vliegmodi: Altitude Hold-modus, 3D Flips, zwaartekrachtsensormodus, headless-modus, één toets opstijgen / landen / automatisch terugkeren, en aanpassing van de modus met 3 snelheden, waardoor uw vlucht spannender en interessanter wordt, supervriendelijk voor beginners, nieuwelingen, en zelfs kinderen.
 • ✈ Gebruiksvriendelijk: met slechts één tik zal de mini FPV-drone automatisch opstijgen / landen of terugkeren. Het is ook uitgerust met hoogte houden, houdt de drone op een bepaalde hoogte, stabiele vlucht maakt dit een perfecte drone voor beginners. Met slechts één knop zal hij opstijgen / landen. De enige sleutelteruggave voorkomt dat de drone onverwacht verloren gaat.
 • ✈ Dubbele vliegtijd en draagbaar: Uitgerust met 2 krachtige batterijen, kan de vliegtijd oplopen tot 20 minuten in totaal, het modulaire ontwerp maakt het gemakkelijker en veiliger om op te laden. Het ontwerp met opvouwbare armen maakt de drone compact en draagbaar, de meegeleverde draagtas maakt hem gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen. (Opmerking: de andere batterij zit in de afstandsbediening.)
Bestseller Nr. 7
le-idea11 mini-drone met 1080P-camera voor kinderen / tieners, opvouwbare 2,4 GHz wifi-fpv-drones, 68 g dual-cameradrone, headless-modus, optische stroompositionering, 2 batterijen
 • 🛫 【Ultralichte, multifunctionele mini-drone】 Met een gewicht van ongeveer 68 g heeft IDEA11 een krachtige multifunctionele functie: 3 schakelsnelheidsmodi, opstijgen / landen met één klik, laag vermogen en overstroombeveiliging, 360° 3D-scroll, luchtdruk hover-modus, headless-modus, trajectvlucht, zwaartekrachtmodus, zwaartekrachtmodus, noodstop, gebarenfoto, VR-modus, muziek en filters.
 • 🤓 【1080P HD, 2.4g-WIFI FPV, optische stroompositionering, dubbele camera's】 IDEA11 is uitgerust met een 1080P HD-camera en je kunt idea11 eenvoudig bedienen met je telefoon door verbinding te maken met de APP via wifi-overdracht, zodat je de realtime bekijken. Het optische stroompositioneringssysteem maakt de dronevlucht stabieler, zodat u video van hoge kwaliteit en duidelijke foto's kunt maken.
 • 🌼 【Vierassige structuur, ultralange afstand van de afstandsbediening en vliegtijd】 IDEA11 heeft een vierassige structuur, waardoor de bewegingen flexibeler, sneller en sterker windbestendig zijn, zodat het binnen of buiten 'extern' kan vliegen. De geïntegreerde zes-assige gyro-stabilisator zorgt voor een nauwkeurige positionering in de lucht. Het bereik van de afstandsbediening is maximaal 50 meter en de wifi-afstand is maximaal 30 meter.
 • 🔋 【Modulaire batterij, dubbele vliegtijd】 IDEA11 is uitgerust met twee 700mAh oplaadbare modulaire batterijen, waarvan er één wordt gebruikt als back-upbatterij om de vliegtijd te verlengen en de andere een batterijduur van 10 minuten heeft. De gebruikte modulaire batterij is gemakkelijker te installeren en te dragen, waardoor volwassenen en kinderen langer kunnen vliegen.
 • 🏰 【Opvouwbaar ontwerp met beschermhoes voor tieners】 IDEA11 is opvouwbaar en heeft beschermhoezen voor de propeller en de bediening is vereenvoudigd en veilig. Het is zeer geschikt voor drone-beginners en tieners om het plezier van het vliegen met drones te ervaren, een uitstekend cadeau voor jongens, meisjes, tieners en een geweldige metgezel voor je reizen en avonturen.
UitverkoopBestseller Nr. 8
DJI Mini 2 - Ultralichte en opvouwbare Drone Quadcopter, 3-Axis Gimbal met 4K Camera, 12MP Foto, 31 Minuten Vliegtijd, OcuSync 2.0 HD Videotransmissie, Mavic Mini, QuickShots met DJI Fly App
 • LICHTGEWICHT, VRIJ VLIEGEN: met minder dan 249 g weegt hij evenveel als een appel en past het in je handpalm. Compact en praktisch, de Mini 2 is je ideale reispartner, verandert de manier waarop je je favoriete herinneringen vastlegt
 • GIMBAL MET 3 ASSEN EN 4K-CAMERA: een camera met 12 megapixel in de lucht levert gegarandeerd indrukwekkende opnames. Samen met 4K-/30 fps-video en een gimbal met 3 gemotoriseerde assen, verzekert de Mini 2 een geweldige beeldkwaliteit die altijd soepel is, ongeacht hoe avontuurlijk het besturen wordt
 • OCUSYNC 2.0 VIDEOTRANSMISSIE: de Mini 2 ondersteunt tot 6 km hd-videotransmissie en heeft uitstekende anti-interferentie mogelijkheden die je de mogelijkheid geven om verder te vliegen en helderder te zien
 • KRACHTIGE PRESTATIE: met een maximale batterijduur van 31 minuten biedt de DJI Mini 2 meer dan genoeg tijd om een perfecte opname te maken. De Mini 2 is bestendig tegen windkracht 5 en kan opstijgen op een maximale hoogte van 4000 meter, zodat je opnames stabiel zijn, zelfs als je langs een winderige kustlijn of hoog boven een alpenbos vliegt
 • 4 x ZOOM: je hoeft niet dichtbij te komen voor een droomopname. De 4 x zoom maakt het wisselen tussen opnames met verschillende afstanden en composities veiliger en eenvoudiger
Bestseller Nr. 9
IDEA16 Drone met Verstelbare Camera 4K 5GHz WIFI FPV Drone met 2 Cameras / Optische Stroompositionering voor Beginners, Opvouwbare RC Quadcopter, 360 ° Flips, 2 Batterijen 30 Minuten Vliegtijd
 • 📷【4K HD & 90 ° ESC-CAMERA】 Uitgerust met een 4K-camera met 120 ° FOV, die foto's met een hogere resolutie biedt en meer details vastlegt; Daarnaast kan de camera met APP of afstandsbediening tussen 0 en 90 graden (verticaal) worden gedraaid, waardoor je meerhoeksvliegen interessanter wordt.
 • 🚀【5GHz WIFI FPV】Uitgerust met geavanceerde signaaltransmissietechnologie en uitstekende anti-interferentiecapaciteit, kan de vlieghoogte van IDEA16 tot 120 meter zijn en kan de beeldoverdrachtsafstand tot 200 meter zijn. Het kan hoger vliegen en verder vliegen, waardoor je verschillende landschappen kunt zien.
 • ✔️【UITSTEKENDE VERHOUDINGEN & SUPERIEURE VAKMANSCHAP】 IDEA16 drone uitgerust met groter formaat, en grotere propellers. Zelfs als het hoog en ver vliegt, kan het ook zorgen voor een stabiele vluchthouding. Het hoofdgedeelte van de drone is gemaakt van rubberen verf, die delicaat aanvoelt. Vanaf het moment van de vlucht zijn mensen vol vertrouwen.
 • ✈️【OPTICAL FLOW POSITIONING + VISION SENSOR (de tweede camera)】Ingebouwde optische flowpositioneringssensor zorgt ervoor dat je drone zowel binnen als buiten nauwkeurig kan zweven, waardoor je handen vrij zijn en het gemakkelijker wordt om deze drone te besturen; en je kunt de live-hoek naar beneden uitzenden en een aantal "onverwachte" foto's maken.
 • 🔋【30 MINUTEN VLUCHTTIJD + LICHTGEWICHT】Wordt geleverd met 2 verwijderbare 3.7V 1200mAh drone-batterijen, die tot 30 minuten vliegtijd bieden, voor meer vliegplezier. Minder dan 250 gram, in sommige landen en regio's, kun je altijd en overal gratis luchtfotografie gebruiken zonder registratie.
Bestseller Nr. 10
DJI Mini 3 Pro met DJI Afstandsbediening – lichtgewicht en inklapbare cameradrone met 4K/60 fps video, 48MP foto, 34 minuten vliegtijd, obstakeldetectie in drie richtingen
 • Zorgeloze creatie - met een gewicht van minder dan 249 g vereist de Mini 3 Pro in de meeste landen en regio's geen registratie. Door het inklapbare en compacte ontwerp is het ook gemakkelijk om mee te nemen op elk avontuur.
 • Serieuze professionele opnames– leg uw wereld vast met opmerkelijke details met 4K/60 fps-video en 48MP-foto's. Het geavanceerde camerasysteem ondersteunt dual native ISO en een diafragma van f/1.7 voor hoogwaardige beelden, zowel overdag als 's nachts.
 • Perfecte portretten met één tik - de vernieuwde DJI Mini 3 Pro biedt True Vertical Shooting voor portretten, ideaal voor sociale media. De gimbal draait 90 graden, waardoor u geen concessies hoeft te doen aan de beeldkwaliteit.
 • Super vliegtijd– geniet van een langere vliegtijd van maximaal 34 minuten en leg meer van uw omgeving vast en verken deze.
 • Vlieg met vertrouwen - de DJI Mini 3 Pro beschikt over obstakeldetectie in drie richtingen en APAS 4.0, waardoor de Mini-serie een ongeëvenaard veiligheidsniveau biedt.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste drone te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze drone-koopgids samengesteld.

Het beste drone vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste drone voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede drone-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor drone te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van drone erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald drone zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over drone zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de drone kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste drone kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.