Beste drinkfontein kat van 2022 (TOP15)

De 15 beste drinkfontein kat beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
AONBOY Kattenfontein, ultrastille kattendrinker, kattenfontein 2L, met LED-licht, actief koolfilter en waterpomp(Cyaan)
 • 【Quad Filtration System】 De kattenfontein is gemaakt van katoen met hoge dichtheid, kokosnoot, actieve kool en ionenuitwisselingshars. Het kan de onzuiverheden filteren, de eigenaardige geur verwijderen, de waterkwaliteit verzachten en de smaak verbeteren. U kunt uw huisdier verser en schoner water geven om te voorkomen dat het ziek wordt.
 • 【2L grote capaciteit】De kattenfontein van 2L is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren, zonder dat er vaak water hoeft te worden bijgevuld. Zelfs als u op zakenreis bent of 3-5 dagen op reis bent, kan de kattenfontein voor voldoende water zorgen, uw stappen vrijmaken en u zorgeloos op reis laten gaan.
 • 【Ingebouwde LED-verlichting】 Ingebouwde LED-verlichting en extern doorschijnend ontwerp, zodat u het waterniveau op elk moment kunt controleren, zonder dat u de kattendrinker elke keer hoeft te openen om te controleren of u water wilt toevoegen. Tegelijkertijd hebben de LED-lampjes ook de verlichtingsfunctie, je kat kan de kattenfontein gemakkelijk vinden in het donker.
 • 【Upgrade waterpomp】ANBOY-waterpomp gebruikt de nieuwste technologie, heeft een ultrastille werking (≤30dB) en een laag stroomverbruik van 1,5 W. Dit betekent dat de kattenwaterbak geen invloed heeft op de zoete slaap van u en uw huisdier. Tegelijkertijd is een energiebesparende waterpomp milieuvriendelijker. Op de lange termijn zal dit de beste kattengenoot zijn!
 • 【3 waterstroomontwerpen】Bloemwaterval, bloembel, zachte fontein, elk waterstroomontwerp kan aan de verschillende behoeften van huisdieren voldoen. Dit speelgoedachtige ontwerp, verschillende vormen van waterstroom en gedurfde kleuren kunnen uw kat aanmoedigen om water te drinken, wat gunstig is voor de niergezondheid van uw huisdier.
Bestseller Nr. 2
HAPUP Kattenwaterfontein 1,8L Kat Fontein Huisdierfontein Automatische Waterdispenser Huisdier Drinkfontein Met 2 Modi 2 Vervangbare Filter 1 Ultra-stille Pomp voor Katten en Kleine Dieren
 • [2 soorten uitlaatmodus] 2 water modi van HAPUP kattenwaterfontein kan voldoen aan verschillende huisdier eis. Fontein: ontwikkeld om het water en luchtcontact te verhogen en meer zuurstof aan het water toe te voegen. Kraan Modus: Kraan-achtige trickle,trekken uw geliefde katten en honden meer water te drinken. 6 ° helling Design, easy weg te wassen de drijvende haar en stof in de wastafel, meer geschikt voor huisdieren om water te drinken, te verminderen druk op huisdier cervicale wervelkolom.
 • [Grote capaciteit] 1,8 L watercapaciteit van HAPUP huisdierfontein te hebben is ideaal voor honden, katten, meerdere huishoudens voor huisdieren. Geen behoefte om water te vullen vaak, de opslaan water kan duren ongeveer 1 week, zodat u een paar dagen uit kunt gaan zonder zich zorgen te maken over uw huisdieren. Emergency water opslag ontwerp (120ml) aan de bovenkant kan worden gebruikt voor noodsituaties, uw zorgen over uitschakelen. Het is aanbevolen om de water dispenser ongeveer 7 dagen.
 • [Vijfvoudig Filtratie Systeem] Met 6 ° helling Design, de HAPUP kattenwaterdispenser is uitgerust met 2 nieuwe verbeterde filters(4 lagen filteren), ze vormen een vijfvoudig filtersysteem. Bescherm de gezondheid van uw huisdieren! Spons kon vangst katten haar en puin, de ionenwisselaar laag kon verzachten de kraan water, actieve kool laag kon verwijderen slechte smaak en geur. De quintuple filtratie systeem biedt gezond en vers water om uw huisdier, ontkalken en water efficiënt zuiveren!
 • [Ultra-stille Verstelbare Pomp] Met de verstelbare doorstroomregelaar, deze kattenfontein pomp is ultrastil, heeft een laag energieverbruik en kan jou en je huisdier een 100% zoete slaap geven. De pomp is afneembaar en kan regelmatig met de kleine borstel worden gereinigd om de levensduur te verlengen. Component structuur, gemakkelijk te installeren, eenvoudig te reinigen. Standaard zonder adapter, de drinkfontein voor katten en honden met pomp USB is geschikt voor de meeste adapters(DC 5V).
 • [Klantenservice] Pakket lijst: 1 x HAPUP drinkfontein voor katten en honden, 2 x kat fontein filters, 1 x USB Stille kattenfontein pomp, 1 x Gebruikershandleiding. Standaard zonder adapter, de HAPUP huisdier waterdispenser fontein automatisch is geschikt voor de meeste telefoonadapters(DC 5V). Wij bieden 12 maanden after-sales service en verkopen originele HAPUP kat fontein filter op Amazon. Als je kwaliteitsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.
Bestseller Nr. 3
NICREW Kattenfontein, automatische drinkfontein voor katten en honden, ultralichte waterfontein met actieve koolfilter en waterpomp, 2 l, grijs
 • De automatische waterdispenser van 2 liter is ideaal voor kleine en middelgrote huisdieren. Met het doorschijnende design kun je het waterniveau snel en eenvoudig controleren.
 • Super stil en laag energieverbruik, niet storend voor jou en de slaap van je kat. (≤ 30 dB)
 • Drie verschillende waterstroompatronen moedigen je kat aan om water te drinken, dit is goed voor de gezondheid van je huisdier.
 • Blauwe ledlampen, zodat het waterniveau ook in het donker herkenbaar is, terwijl het zacht is en de ogen niet stimuleert.
 • Viervoudig filtersysteem om water te reinigen en haren, vuil en etensresten te verwijderen, zodat huisdieren van gezond, zuurstofrijk water voorzien worden.
Bestseller Nr. 4
Drinkfonteinen voor katten 3,2L, Roestvrijstalen kattenfontein, Waterdispenser voor katten en honden, met een verbeterde pomp en 3 vervangende filters
 • ▲Waarom kiezen voor roestvrij staal? - Kattendrinkfonteinen van plastic zijn gemakkelijk te kweken bacteriën en kunnen niet worden gesteriliseerd door hoge temperaturen. Katten die plastic drinkfonteinen gebruiken, kunnen gemakkelijk folliculitis veroorzaken, wat schadelijk is voor de gezondheid van katten.
 • ▲Ontwerpinspiratie - Stromend water kan gemakkelijk de nieuwsgierigheid van katten opwekken en katten aantrekken om meer water te drinken. Dan verhoogt het watercirculatieproces de zuurstof in het water en houdt het water vers. Een juiste inname van water voor katten kan urineweg- en nierziekten effectief voorkomen.
 • ▲Effectief filtersysteem - De kattenwaterdispenser is uitgerust met een koolstoffilter en spons. Het koolstoffilter is samengesteld uit katoen, actieve kool van kokosnoot en ionenuitwisselingshars, die het haar effectief filtert en katten in staat stelt om verser water te drinken. De spons beschermt de pomp, isoleert verontreinigingen en verlengt de levensduur van de pomp.
 • ▲ Verbeterde pomp - De kattenwaterdispenser maakt gebruik van nieuwe motortechnologie, laag stroomverbruik tijdens het hardlopen, ultrastil en heeft geen invloed op je slaap, zelfs 's nachts. De waterpomp is afneembaar en gemakkelijk schoon te maken; Als het waterniveau in de tank te laag is, blijft de pomp draaien en maakt lawaai, wat gemakkelijk storingen kan veroorzaken.
 • ▲Vaatwasmachinebestendig - Dankzij het roestvrijstalen materiaal is de kattenwaterdispenser bestand tegen hoge temperaturen en kan hij in de vaatwasser worden geplaatst voor reiniging en sterilisatie. Als er problemen zijn tijdens uw gebruik, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 5
Simpeak Kattenfonteinfilter, 12 stuks, filter voor drinkfontein voor katten en honden, reservefilter voor drinkfontein voor katten, rond
 • Compatibiliteit: de afmetingen van het fonteinfilter zijn 12,7 x 12,7 x 1 cm en de diameter van de middencirkel is 3,8 cm. Universeel. Meet je drinkfontein op en controleer voordat je bestelt of het filter in je fontein kan worden geïntegreerd.
 • Hoogwaardig materiaal: het vervangende filter is gemaakt van natuurlijke vliesstoffen, kokosnootschaal-actief koolstof en ionenwisselaar hars. Het vangt dierenharen en stof op, filtert vuil effectief en elimineert slechte geuren in het water.
 • Eenvoudig te gebruiken: leg gewoon de verhoogde kant naar boven en de platte kant naar beneden, geschikt voor elke model met een diameter tussen 12,5 ~ 13 cm en eenvoudig te installeren. Spoel het filter vóór gebruik met water af.
 • Inhoud levering: 12 stuks kattenfonteinfilters, het interne filtermateriaal is met 30% verhoogd, dit verhoogde materiaal kan bijdragen aan de verbetering van de efficiëntie van het gefilterde water. Verleng de levensduur en voorzie huisdieren van schoon water.
 • Tips: er wordt geadviseerd om het vervangingsfilter elke 2-4 weken te vervangen om het water schoon te houden. Simpeak zorgt altijd voor de gezond drinkwater voor huisdieren en helpt hen te genieten van hun drinkwater.
Bestseller Nr. 6
Ewilibe Drinkfontein Katten Kattenfontein 2,4 L Waterfontein Kat Fontein Roestvrij Staal Automatische Waterdispenser Katten Honden Huisdier Bloemdrinkfontein, LED-licht en Filter
 • 2,4 l watercapaciteit, heeft een klein oppervlak in huis. De waterplaat is gemaakt van roestvrij staal en niet giftig en biedt een betere waterbron voor huisdieren. Speciaal ontwikkeld voor je favoriete dieren.
 • Er zitten ledlampen binnenin, ook als je het licht 's nachts uitschakelt, kan je huisdier de waterdispenser vinden. Geef de wastafel aan om je te informeren over de watercapaciteit van de machine en de bediening te vereenvoudigen.
 • Het hoogwaardige filter maakt gebruik van drievoudige filtratie, actieve kool en PP-katoen met hoge dichtheid om leidingwater te reinigen, haren, sedimenten en vuil volledig te verwijderen en geur te verwijderen. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen.
 • Het zijn cascadeerende bloemenpatronen, bloemenblazen en zachte fonteinen. Geïntegreerde wastafel- en watercirculatiesystemen zijn ontwikkeld om het contactoppervlak van water en lucht te vergroten en het water meer zuurstof te geven.
 • Inhoud: 1 x kattendrinkfontein, 1 x AC-pomp, 3 x hoogwaardige actieve koolfilter, 2 x reinigingsborstels, 1 x stekker, 1 x schuimfilter, 1 x kort mondstukaccessoires, 1 x bloemenaccessoires, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Elke waterfontein voor katten is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen. (Het filter vóór gebruik grondig uitspoelen)
UitverkoopBestseller Nr. 7
AONBOY Waterfontein voor katten, van roestvrij staal, verbeterde waterpomp, ultra-stil, met 2 filters en automatische fontein voor huisdieren met nachtlampje
 • Waarom kiezen voor de fontein voor huisdieren van Aonboy: als het water overleeft of niet stroomt, wordenvirussen geproduceerd, wat tot de verspreiding van gastroenteriet en andere ziekten leidt. Om de verspreiding van deze ziekte te voorkomen. Wij raden de roestvrijstalen fontein van Aonboy aan, die de zuurstof verhoogt en het water fris kan houden, wat je dier effectief helpt om urine- en nierziekten te voorkomen.
 • Verbeterde pomp: de Aonboy pomp maakt gebruik van de nieuwste unieke motortechnologie, ultra-stil (≤ 30 dB), laag stroomverbruik, 1,5 W, kan 3 tot 5 jaar continu werken en is meer drukvrij en duurzamer dan andere pompen.
 • 【Materiaal van hoogwaardig roestvrij staal】: de fontein voor huisdieren van Aonboy bestaat uit internationaal erkend veilig materiaal: roestvrij staal 304. In vergelijking met kunststof is roestvrij staal veiliger, betrouwbaarder, gemakkelijk te reinigen (vaatwasmachinebestendig), remt effectief de groei van bacteriën en geeft je huisdier een veilig en veilig drinkwaterapparaat.
 • 【Drievoudig filtersysteem】: de waterdispenser voor huisdieren is uitgerust met 2 filters, elk bestaat uit een laag katoen, kokosnoot actieve kool en ionenwisselhars. Ze vormen een drievoudig filtersysteem om te voorkomen dat dieren ziek vallen. De huisdierfontein voegt een voorfilterspons toe om de pomp te filteren, om verontreinigingen beter te filteren en de levensduur van de pomp te verlengen.
 • 【Grote capaciteit van 2,5 l en 3 verschillende debietdesign】: de watercapaciteit van 2,5 l is zeer geschikt voor kleine en middelgrote huisdieren, je kunt 3 tot 5 dagen reizen, zonder je zorgen te hoeven maken over watertekortkoming. De fontein voor huisdieren van Aonboy beschikt over 3 modi, elke modus kan aan de behoeften van verschillende huisdieren voldoen. De vrije boeken en de heldere kleuren stimuleren de dieren om meer water te drinken.
Bestseller Nr. 8
Hengu 6 Pakjes Koolstoffilters van Katten Drinkfontein, Vervangingsfilters met Hars & Actieve Kool Houd Het Water Helder & Lekker voor Automatische Water Drinkfontein Drinkautomaat (6 Stuks)
 • - Dit filter is speciaal ontworpen voor【Hengu Katten Drinkfonteinen, 2L Ultrastille Waterfontein Waterdispenser voor Katten Kitten Honden Huisdieren met Nachtlampje & Automatische Uitschakelfunctie】. Voldoe aan de eis om het filter te vervangen om het water fris en schoon te houden.
 • - Met dubbelwerkende wateronthardingsfilter voor lon Exchange Resin + Active Carbon, kan het vuil effectief filteren.
 • - Filters kunnen het chloor in het water, onzuiverheden en geuren verwijderen, haren en vuil blokkeren, water in de fontein frisser maken en een betere smaak hebben.
 • Vervangingsfrequentie: Vervang het filter elke 2~4 weken. Grootte van elk filter: 8,7cm (lengte) x 5,8cm (breedte) x 1cm (hoogte).
 • Opmerking: Spoel het filter voor gebruik grondig met water. Verwijder het overtollige houtskoolstof voor gebruik.
Bestseller Nr. 9
PETKIT CYBERTAIL roestvrijstalen voerbak voor huisdieren, verstelbaar 0 graden en 15 graden hoek om cervicale spondylose te verminderen, antislip anti-overloop voerbak voor katten en honden
 • Hoogwaardige roestvrijstalen kom: het roestvrij staal is stevig en niet kwetsbaar, onschadelijk voor katten en kan in de vaatwasser worden gewassen. Sterk aanbevolen door de meeste dierenartsen. Het is duurzaam, hygiënisch en roestvrij. De beugel is gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal en heeft een lange levensduur.
 • Een hoge voetbasis met een standaard kan de gezondheid van huisdieren verbeteren: het verhogen van de positie van de voerbak van de kat kan hun spijsvertering verbeteren, en het kantelen van de voerbak op 0/15 ° kan de druk verminderen wanneer het lichaam wordt gekanteld, waardoor de ruggengraat en heup van het huisdier worden vermeden Of problemen met het spijsverteringsstelsel.
 • Geschikt voor alle soorten katten: De voerbak van deze kat is ongeveer 13,72 cm breed en 6 cm diep. De brede opening voorkomt dat huisdieren vermoeidheid opeten en de afgeronde randen zorgen ervoor dat uw kat gemakkelijk al het voer kan pakken. Diep genoeg om kattenvoer vast te houden zonder te overlopen
 • Bescherm je vloer: deze verhoogde rijstkom voor katten is een goede keuze voor rommelige eters. Het licht hellende oppervlak zorgt ervoor dat gemorste huisdieren uw vloer niet beschadigen terwijl uw huisdier van eten geniet. Het heeft 4 antislip rubberen handvatten aan de onderkant, die goed vast te pakken zijn. Heel stil tijdens het eten
 • Makkelijk te gebruiken en schoon te maken: druk de rijstkom van de kat in de gesp van 0/15 graden om hem op zijn plaats te bevestigen. De kom is uitneembaar en de vaatwasser is veilig. Aantrekkelijk ontwerp ziet er geweldig uit in huisdecoratie.
Bestseller Nr. 10
Parner kattendrinkfontein, waterdispenser voor katten met waterstandvenster, waterfontein voor katten uit roestvrij staal, met 4 stuks hygiënische filters en 1 siliconenmat, drinkfontein voor huisdieren met LED-licht
 • Ingebouwd ledlicht – zichtbaar waterniveau: onze verbeterde kattenwaterfontein met ledlicht (als nachtlamp) en waterniveauvenster laat ons op elk moment het waterpeil zien. Om ervoor te zorgen dat we de kattenfontein niet elke keer moeten openen om te controleren of er water moet worden toegevoegd.
 • Watercirculatie en filtering: hou je van je katten en wil je ze het beste geven? Onze fontein voor huisdieren met circulatiesysteem wordt geleverd met een vervangingsfilter om het water te reinigen en haar, vuil en etensresten te verwijderen, zodat je je geliefde huisdieren de hele dag door gezond en hygiënisch water kunt geven.
 • Grote inhoud van 2,4 liter: Maak je je zorgen dat je niet genoeg water hebt voor je huisdieren terwijl je op zakenreis bent? De Parner waterdispenser voor huiskatten heeft een voortreffelijke capaciteit van 2.4 l, waardoor je niet vaak water hoeft bij te vullen. En je huisdieren hebben veel water te drinken, ook als je op zakenreis of op reis bent (ten minste 3 dagen. Dit hangt af van hoeveel water je huisdier per dag nodig heeft.)
 • 3 waterstroommodi: de Parner kattenfontein beschikt over 3 waterstroommodi: bloemenwaterval, bloemenbubbel en zachte fontein - elke stand voldoet aan de eisen van verschillende huisdieren. Het belangrijkste is dat de vrij vallende stroom en de heldere kleur huisdieren ertoe brengen meer water te drinken!
 • 40 dB, superstil: onze drinkfontein voor huisdieren heeft een laag stroomverbruik van 2 W, energiebesparend en milieuvriendelijk. En het is super stil met minder dan 40 decibel. Geniet van het geluid van stromend water.
Bestseller Nr. 11
Bonbelong Filter voor Cat Mate, filter/kattenfontein, compatibel met Cat Mate vervangingsfilter, drinkfonteinfilter, reservefilter voor waterbron voor hond/katten
 • De filterpatronen zijn compatibel met de Cat & Dog Mate-/Pet Mate-drinkfontein
 • Drinkfontein vervangingsfilter: het filter van de drinkfontein voor katten is gemaakt van actieve kool, verwijdert slechte geuren en smaken en houdt water uit drinkfonteinen vers
 • Meerlaagse filtratie: meerlaagse filtratie die verontreinigingen in het water blokkeert en resterend chloor en zware metalen elementen verwijdert, verbetert de waterkwaliteit voor de ontharding en voorkomt effectief aandoeningen van het urinesysteem.
 • Eenvoudig te installeren: het vervangingsfilter is eenvoudig te installeren en duurzaam. Om het drinkwater van je huisdier gezond te houden, wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen
 • Inhoud van het pakket: 12 x premium filters. Dezelfde kwaliteit als het origineel. Koop zonder zorgen.
Bestseller Nr. 12
Ewilibe Drinkfontein Katten Roestvrij Staal Kattenfontein Waterfontein 2,5L Automatische Waterdispenser Katten Honden Huisdier bloemdrinkfontein, Led-licht en Filter
 • Hoogwaardig roestvrij staal 304 en vaatwasmachinebestendig: de drinkfontein voor katten bestaat uit roestvrij staal 304, dat hygiënisch, robuust, duurzaam en roestvrij is. Eenvoudig te monteren en te demonteren. Het is niet meer nodig om de drinkfontein elke dag te reinigen en te vullen. Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig. Alle onderdelen behalve de pomp en de filters en de bloemenhoes kunnen in de vaatwasser worden gewassen
 • 2,5 l grote capaciteit en 3 verschillende waterstroomdesigns: de roestvrijstalen kattenfontein heeft een inhoud van 2,5 liter en beschikt over 3 waterstroominstellingen, zodat je katten van alle maten of honden en andere huisdieren ook continu gefilterd water hebben om te drinken, als je je geen zorgen hoeft te maken over je huisdier. stromend water verhoogt zuurstof en frisheid, stimuleert huisdieren om meer water te drinken en voorkomt urine- en nierziekten
 • 【Dubbele waterfilterfunctie en 4-traps filtercirculatiesysteem】De drinkfontein voor kat gebruikt een vervangbaar filter om het water te reinigen en verontreinigingen en etensresten in het water te verwijderen. Het filter is gemaakt van katoen, kokosnootschaal actieve kool en ionenwisselaarhars om uw huisdier vers en schoon vers water te leveren. De voorfilterspons op de pomp filtert haren en vuil uit om een normale pompwerking te garanderen
 • 【Super stille pomp (<30 dB) met ledlicht】De kattenfontein is uitgerust met een nieuwste lichte lagedrukpomp, die zeer stil, bijna onhoorbaar is en je niet stoort. De schuchter kat zal niet bang zijn. De reiniging van de pomp is van cruciaal belang voor de duurzaamheid van de fontein. Reinig de pomp elke 2 weken. Het zachte blauwe licht maakt het mogelijk om de positie van de fontein 's nachts te bepalen
 • Inhoud levering: 1 x kattendrinkfontein, 1 x AC-pomp, 1 x hoogwaardig actieve koolfilter, 2 x reinigingsborstels, 1 x plug, 1 x schuimfilter, 1 x korte mondstuk, 1 x bloemenaccessoire, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Elke waterfontein voor katten is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen. (Het filter vóór gebruik grondig uitspoelen
Bestseller Nr. 13
ADOV Kattendrinkfontein, 67oz/ 2L Automatische Kattenfontein met Ledlicht Waterniveauvenster, Hygiënische Drinkfontein voor Katten met Actieve Koolfilters, Waterdispenser voor Huisdieren voor Honden
 • 【VERSCHILLENDE WATERSTROOM】 ADOV kattendrinkfontein heeft 4 vloeiende ontwerpen - spruit waterval, bloemenwaterval, bellenstroom en zachte waterstroom. Voortdurende circulatie bepaalt de hygiene
 • 【ZICHTBAAR WATERNIVEAU】 Door het transparante waterpeilvenster en LED-licht van de kattenfontein kun je het tekort in kom opmerken. Aantrekkelijk nachtzichtlicht stimuleert uw kat om meer te drinken
 • 【HUISDIERENVEILIG MATERIAAL】 BPA-vrije waterdispenser voor katten behoudt zuiverheid. Vervangbare filter gaat door met filtratie met combinatie van katoenlaag, actieve kool en ionenuitwisselingshars
 • 【GROTE CAPACITEIT】 Het is niet nodig om vaak water te verversen in onze ADOV drinkfontein voor katten vanwege de capaciteit van 2L. Voortdurend gezuiverde stromen laten geen vloeistof ontsnappen
 • 【STILLE FUNCTIE】 Superstille pomp van de kattenwaterdispenser verbruikt niet meer dan 2 W en genereert minder dan 30 dB geluid. Het is milieuvriendelijk en stoort nooit in slaap tijdens het filteren
Bestseller Nr. 14
Dreamhigh® Drinkfontein Filters 12 Stuks, Kattenfontein Filter, Vervangingsfilter Voor Drinkfontein Voor Katten En Honden, Waterdispenser Waterfontein Actieve Koolfilter
 • 【Sterke compatibiliteit】 Compatibel met 1,6 l 2.0 L 2.4 L tot 2.5L Drinkfontein voor Cat
 • 【Materiaal van hoge kwaliteit】 Ons CAT-fonteinfilter heeft rood toegevoegd aan de ionenuitwisselingshars, een veel betere filtratie dan alleen geactiveerde koolstof. Neem zware metalen en bescherm onze katten tegen onnodige infecties, verminder de waarschijnlijkheid dat uw huisdier-nierstenen zich ontwikkelden
 • 【Eenvoudig te gebruiken】 Plaats eenvoudig de verhoogde kant omhoog en de platte kant naar beneden, geschikt voor elke modeldiameter tussen 12.5 ~ 13 cm, eenvoudig te installeren. Spoel het filter met water vóór gebruik
 • 【12 packs in Set】 Vervangingsfilter voor het drinken van fontein. We raden aan om het filter om de 2 tot 4 weken te ruilen
 • 【Vervang eenvoudigweg】 het filter af met water voordat u deze om de 2 tot 4 weken vervangt en vervangt om het water vers te houden
Bestseller Nr. 15
Forever Speed Drinkfontein voor katten met 5 actieve koolfilters, 2,4 l kattenfontein met waterniveauvenster, automatische drinkfontein voor honden, bloemendrinkfontein, nachtlampje
 • Grote inhoud: 2,4 l kattenfontein liter water kan volledig aan de waterbehoefte van je huisdier voldoen. Als je alleen uitgaat, kan je huisdier water drinken
 • 5 filterelementen Alta: huisdierfontein Het hoogwaardige filterelement wordt drievoudig gefilterd. Actieve kool en PP-katoen met hoge dichtheid kunnen haren, sedimenten en vuil volledig verwijderen en geuren verwijderen, waardoor water wordt gereinigd. Zorg ervoor dat je huisdier altijd vers, gefilterd en stromend drinkwater heeft
 • 3 soorten waterstroom: de drinkfontein voor katten beschikt over 3 soorten waterstroommodi: bloemenwaterval, bloemenblaas en zachte fontein. Het oppervlak en het ontwerp beïnvloeden de snorharen van huisdieren tijdens het drinken niet en de comfortabele hoogte maakt het ideaal voor kittens en puppy's
 • Blauw licht waterniveau-venster: drinkfontein voor honden. Met het led-lichtwaterpeilaster kunnen we altijd op het waterniveau letten en altijd weten wanneer het water moet worden vervangen. Bij drinkfontein met verbrandingsbeveiligingssysteem licht het rode licht van de fontein op en de waterpomp stopt automatisch als de drinkfontein bijna leeg is. Tips: je kunt water toevoegen als de waterstand lager is dan de pomp
 • Eenvoudig te bedienen en te reinigen: de kattenfontein met filter is goed geplaatst en kan snel worden gemonteerd en gedemonteerd. Je kunt elk deel van de fontein grondig reinigen om het drinkwater van je huisdier gezond en schoon te houden

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een drinkfonteinkat. Een paar van deze factoren zijn de grootte van uw huis, de hoeveelheid water die u gebruikt en hoeveel tijd u aan het schoonmaken wilt besteden.

De beste drinkfonteinkat voor uw huis is er een die gemakkelijk schoon te maken is en veel functies heeft die het voor u gemakkelijk maken om te gebruiken.

Wat zijn de beste drinkfonteinkatten?

De beste drinkfonteinkatten zijn degenen die schattig zijn en ervoor zorgen dat je van ze wilt drinken. Ze hebben ook gevoel voor humor.

De beste drinkfonteinkatten zijn volgens internet de volgende:

 • De kat die altijd kijkt hoe je uit zijn fontein drinkt met een zelfvoldane blik op zijn gezicht
 • De kat die altijd je aandacht probeert te krijgen door lawaai te maken of rond te springen

Wat zijn de meest populaire merken drinkfonteinkatten?

Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om van hun tijd buitenshuis te genieten. Met de populariteit van drinkfonteinkatten, kunnen mensen nu een kattengenoot hebben terwijl ze genieten van vers water.

De meest populaire merken drinkfonteinkatten zijn die met grote ogen en een rond gezicht. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat?

Met de continue groei van het waterverbruik in de VS is het belangrijk ervoor te zorgen dat we geen water verspillen. De drinkfontein kat is een kleine machine waarmee je in een jaar tot wel 10.000 liter water kunt besparen.

De voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat zijn onder meer:

 • Verlaag uw kosten door uw waterrekening te verlagen
 • Besparing tot 10.000 liter water per jaar
 • Het milieu helpen

Hoe vind ik een goede drinkfonteinkat?

Een goede drinkfonteinkat moet een gelukkige, gezonde en vriendelijke kat zijn. Wanneer u een fontein vindt die al deze eigenschappen heeft, kunt u er zeker van zijn dat u het juiste huisdier voor uw huishouden hebt gevonden.

Het vinden van een drinkfonteinkat is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de perfecte katachtige metgezel. Een goede plek om te beginnen is door met andere mensen te praten die het proces eerder hebben meegemaakt en hen te vragen naar hun ervaring met het vinden van hun eigen kattenvriend.

Er zijn ook enkele online bronnen beschikbaar voor diegenen die hulp zoeken bij het vinden van hun eigen drinkfonteinkatten.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een drinkfonteinkat?

Als u op zoek bent naar een drinkfonteinkat, moet u eerst de prijsklassen bekijken. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op hoeveel te besteden aan een drinkfonteinkat.

De prijs van een drinkfontein katten hangt af van factoren als maat, materiaal en merk. De kosten hangen ook af van waar u het koopt en wat voor soort functies het heeft.

U moet ook rekening houden met de locatie waar u uw fonteinkat gaat gebruiken. Als het op uw kantoor wordt geplaatst, moet u meer uitgeven dan wanneer het buiten is in een gebied met veel voetverkeer.