Beste drinkfontein kat van 2023 (TOP15)

De 15 beste drinkfontein kat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Winnaar 2023: Waterfontein voor honden en katten, ultrastille (25 dB) drievoudige filter, 2,4 liter waterfontein, kattenkom, waterfontein voor huisdieren en kattenfontein, drinkfontein

 • Hoog volume: 2,4 l. Deze drinkfontein voor katten heeft een groot waterreservoir van 2,4 liter. Minder vaak bijvullen, dus tijdbesparend.
 • Drievoudige zuivering: Het drielaagse filtersysteem zuivert de hele waterstroomleiding en zorgt ervoor dat je kat steeds het zuiverste water krijgt. De actieve koolfilter verwijdert onzichtbare onzuiverheden, terwijl de andere twee lagen alle onzuiverheden verwijderen die in het water kunnen terechtkomen.
 • Veilig voor huisdieren: Deze katten- en hondendrinkfontein is compleet BPA- en ftalaatvrij. Bovendien is deze huisdierveilige drinkfontein gemaakt van hoogwaardig kunststof en afdichtingsmiddelen waardoor ze zowel huisdierbestendig als morsbestendig is.
 • Slim en stil: Deze waterfontein voor katten is oplaadbaar via USB en werkt niet luider dan 30dB - fluisterstil. Voor je kieskeurige drinkers biedt deze stromende waterbak voor katten het meest verse water op drie verschillende manieren:
 • Milieuvriendelijk: Bescherm de plaats waar je huisdieren spelen. - Een kattenfontein moet ook goed zijn voor het milieu. Dit product is dierproefvrij gemaakt en getest op veiligheid met je huisdier in gedachten.
UitverkoopBestseller Nr. 2

AONBOY Kattenfontein, ultrastille kattendrinker, kattenfontein 2L, met LED-licht, actief koolfilter en waterpomp(Cyaan)

 • 【Quad Filtration System】 De kattenfontein is gemaakt van katoen met hoge dichtheid, kokosnoot, actieve kool en ionenuitwisselingshars. Het kan de onzuiverheden filteren, de eigenaardige geur verwijderen, de waterkwaliteit verzachten en de smaak verbeteren. U kunt uw huisdier verser en schoner water geven om te voorkomen dat het ziek wordt.
 • 【2L grote capaciteit】De kattenfontein van 2L is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren, zonder dat er vaak water hoeft te worden bijgevuld. Zelfs als u op zakenreis bent of 3-5 dagen op reis bent, kan de kattenfontein voor voldoende water zorgen, uw stappen vrijmaken en u zorgeloos op reis laten gaan.
 • 【Ingebouwde LED-verlichting】 Ingebouwde LED-verlichting en extern doorschijnend ontwerp, zodat u het waterniveau op elk moment kunt controleren, zonder dat u de kattendrinker elke keer hoeft te openen om te controleren of u water wilt toevoegen. Tegelijkertijd hebben de LED-lampjes ook de verlichtingsfunctie, je kat kan de kattenfontein gemakkelijk vinden in het donker.
 • 【Upgrade waterpomp】ANBOY-waterpomp gebruikt de nieuwste technologie, heeft een ultrastille werking (≤30dB) en een laag stroomverbruik van 1,5 W. Dit betekent dat de kattenwaterbak geen invloed heeft op de zoete slaap van u en uw huisdier. Tegelijkertijd is een energiebesparende waterpomp milieuvriendelijker. Op de lange termijn zal dit de beste kattengenoot zijn!
 • 【3 waterstroomontwerpen】Bloemwaterval, bloembel, zachte fontein, elk waterstroomontwerp kan aan de verschillende behoeften van huisdieren voldoen. Dit speelgoedachtige ontwerp, verschillende vormen van waterstroom en gedurfde kleuren kunnen uw kat aanmoedigen om water te drinken, wat gunstig is voor de niergezondheid van uw huisdier.
Bestseller Nr. 3

EUGAD kattenfontein 2L, draadloze pomp, drinkfontein voor katten honden, waterfontein met LED-waarschuwing voor laag water, drinkfontein voor katten met 4 filters, 2 waterafvoermodi BPA-vrij

 • DRAADLOZE POMP, BETROUWBARE WATERKRACHTSCHEIDING: Deze drinkfontein voor honden is veiliger dan de bekabelde, omdat het afzonderlijke oplaadstation en de draadloze pomp lekstroom voorkomen. Voor een langere levensduur kan de pomp worden gedemonteerd voor reiniging
 • 2L & 30dB & BPA-vrij: 2L capaciteit is genoeg voor een kat of hond voor 3-7 dagen. Zonder BPA is de drinkfontein voor katten hygiënisch en veilig. Het bedrijfsgeluid van 30 dB is fluisterstil. 2 wateruitwerpmodi: continu en intermitterend
 • Viervoudige filtratie: spons filtert zichtbare onzuiverheden (puin, haar); PP-filter verwijdert fijn vuil (stof); harsfilter maakt het water zachter; Actief koolstoffilter steriliseert en reinigt het water
 • Laagwaterindicator en veiligheid: Groene of meerkleurige LED geeft normaal waterniveau aan. Als er geen water is, is het rood en stopt de pomp om veiligheidsredenen en om energie te besparen. Het led-nachtlampje maakt de drinkfontein voor honden ook 's nachts zichtbaar
 • Semi-transparant uiterlijk en antislipbasis: met de heldere drinkfontein voor katten kunt u eenvoudig de hoeveelheid water zien en de dagelijkse wateropname van het huisdier volgen. Met siliconen pads is de basis antislip
Bestseller Nr. 4

UIOOQ Kattenfontein, huisdierfontein met ultra-stille pomp, actief koolfilter houdt het water schoon, inhoud 2,2 liter, kraandesign, anti-spetter, geschikt voor alle soorten katten

 • Meer water voor je kat: in de wereld van de katten is stromend water schoner. Het gebruik van de huisdierfontein kan ervoor zorgen dat continu stromend water dieren aantrekken om water te drinken en de gezondheid van de katten te helpen.
 • Favoriete kattenkraandesign: de UIOOQ waterdispenser maakt gebruik van het ontwerp van een huishoudelijke kraan, die hier effectief katten kan aantrekken om te drinken. Maak je kat gezonder door nooit meer naar andere plaatsen te gaan om onzuiver water te drinken.
 • Voortdurende aanvoer van schoon water: geactiveerde koolstof + sponsfilter met lage dichtheid kunnen verontreinigingen in het water eruit filteren en continu de filtratiefunctie bieden om het water schoon te houden, zodat je kat altijd schoon water kan drinken.
 • Voor 10 dagen drinkwater: een volwassen kat kan ongeveer 200 ml water per dag drinken, en deze kattenwaterfontein kan een capaciteit van 2,2 l bieden, wat voldoende is voor een kat om 10 dagen lang water te drinken.
 • Anti-spetter en ultra stille pomp: deze PET-fontein gebruikt een 5 V waterpomp om het milieu te beschermen. Laag stroomverbruik, mute-schakelaar, gladde waterstroom, geen spatten. -
Bestseller Nr. 5

FeelNeedy Kattenfontein 2,5 l kattenfontein 4 reinigingslagen, <25 dB stille automatische drinkfontein voor katten en honden met LED-licht, zichtbaarheid 's nachts. Hoogwaardige ABS-kunststof

 • 3 reinigingslagen, super schoon: 1. microporeus vlies; 2. Kationenwisselhars; 3. Kokosnootschaal-actieve kool, automatische circulatiefiltratie, 99,99% filtering van zware metalen, afval en vuil, verzorging voor de gezondheid van huisdieren, laat katten meer schoon water drinken (1 stuk cartridge is ongeveer 30 dagen, zo laag als 0,04 euro per dag.
 • Grote capaciteit van 2,5 l + groot drinkoppervlak: 2500 ml grote capaciteit voor een kat om 5-7 dagen te drinken, je kunt met vertrouwen gaan. Extra groot drinkoppervlak, je kunt tegelijkertijd water voor meer dan één bontbaby ter beschikking stellen. Led-blauw licht in de waterdispenser maakt het gemakkelijk voor je kat om hem 's nachts te vinden
 • 【Zuurstofhoudend drinkwater 25 db Space Class Silence】De actieve gefilterde waterstroom zorgt voor een hogere vochtzuurstof, die een hogere kwaliteit van het drinkwater voor je geliefde huisdier biedt. Verwijdert urinestenen en vermindert ziekten. Noise <25 dB; hoogwaardige kinetische waterpomp, lawaai < 25 dB, de werking van de kattenwaterdispenser zal je rust en rustige omgeving niet storen.
 • Uniek uiterlijk: Europese stijl ABS-kunststof met glazen textuur, zuiver spuitgietproces zonder onzuiverheden, zo is het mogelijk om het water in de waterdispenser duidelijk te zien of het water voldoende is. Het is niet gemakkelijk te morsen, gemakkelijk te reinigen, zeer zorgeloos en mooi, het is niet alleen handig om je kat te voeden, maar ook om je huis te versieren.
 • Tips: om je kat een betere ervaring te bieden en zich voor haar gezondheid te zorgen, wordt aanbevolen dat alle waterdispensers op de markt een maandelijkse cartridge moeten vervangen. FEELNEEDY kan onder de zoekterm B0BR5DZG51 worden besteld. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Bestseller Nr. 6

VEUWOLM Waterfontein voor katten, 3 liter fontein voor katten en honden, waterdispenser voor katten, fonteinen, katten met ledlampen en actieve koolfilter, drinkfonteinen voor katten

 • 【Filtersysteem】: de kattenwaterdispenser is uitgerust met een filtersysteem dat gefilterd vers water in de omloop kan leveren. Het kan verontreinigingen filteren, geuren verwijderen en water ontsnappen. Biedt gezond water en voorkomt dat je huisdieren ziek worden. Het wordt aanbevolen om de kattenfontein eenmaal per 7 dagen te reinigen.
 • 【Grote capaciteit van 3 liter】: grote inhoud van 3 liter, je hoeft het water niet vaak te vullen. Vocht blijven is de sleutel om nier- en urinewegaandoeningen te voorkomen. De inhoud van 3 liter maakt deze waterdispenser voor huisdieren perfect voor kleine tot middelgrote rassen en alle kattenrassen. Ook als je op zakenreis bent of voor 3-7 dagen reist, kan de kattenfontein voldoende water leveren.
 • 【Geïntegreerd ledlicht】: de kattenfontein is uitgerust met een groot waterreservoir en een geïntegreerd ledlicht. Je kunt het resterende watervolume van de huisdierwaterdispenser altijd regelen, zonder de kattenwaterdispenser vaak aan te hoeven schakelen. Het ingebouwde ledlicht kan in het donker oplichten, wat je kat kan aantrekken om meer water te drinken.
 • 【Eenvoudig te bedienen】: deze kattenwaterdispenser is uitgerust met een USB-datakabel, spanning 5 V, ook als de kabel kapot is, zal het je huisdier niet beschadigen. Het blauwe licht geeft de normale toestand aan, het rode licht herinnert eraan om water toe te voegen en het schakelt automatisch uit als er geen water aanwezig is.
 • 【Upgraded waterpomp】 De waterpomp heeft de nieuwste technologie, ultra-stil (≤ 30 dB) en een laag stroomverbruik. Het zal nauwelijks invloed hebben op de slaap van je huisdier. Zo kunnen jij en je huisdier genieten van een goede nachtrust.
Bestseller Nr. 7

Kattenfontein, Superstille Drinkfontein voor Katten, GIOTOHUN 2L Drinkfontein voor Katten, Ingebouwd LED-licht, Actieve Koolstoffilter, Intelligente Pomp, Transparante Watertank, Twee Waterstroompatronen

 • 【2L capaciteit, verwijderbare en makkelijk schoon te maken onderdelen】De dierenfontein heeft 2L (64oz), dus je hoeft hem niet vaak bij te vullen. Een met water gevulde fontein kan je huisdier 4-6 dagen van drinkwater voorzien, zodat je zorgeloos op reis kunt. De fontein heeft een afneembaar ontwerp en de onderdelen zijn verwijderbaar, wat erg handig is om te vervangen of schoon te maken.
 • 【Drievoudig filtersysteem】 De fonteinen voor huisdieren hebben een drievoudig filtersysteem, inclusief actieve kool, een katoenen laag met hoge dichtheid en een sponsfilter. Dit filtert onzuiverheden, verwijdert geurtjes, verzacht het water en verlengt de levensduur van de pomp. Je kunt het koolstoffilter het beste elke 2-4 weken vervangen. Zo krijgt je huisdier schoner, frisser en zuurstofrijker water.
 • 【Ingebouwd LED licht】 De fontein is ontworpen met een doorzichtig waterreservoir en een ingebouwd LED-lampje. Je kunt op elk moment controleren hoeveel water er nog in de fontein zit, zonder dat je de fontein vaak hoeft te openen. Tegelijkertijd kan het ingebouwde LED-lampje oplichten in het donker, zodat je kat de waterfontein sneller kan vinden.
 • 【Ultrastille energiebesparende waterpomp】De waterpomp van de huisdierenfontein kan ultrastil werken (≤40dB), zodat u en uw huisdier kunnen genieten van een rustige nachtrust. Tegelijkertijd is het een 1,5 W energiezuinige pomp. Hij verbruikt slechts 1 graad elektriciteit per maand, wat zeer energiezuinig en milieuvriendelijk is. Voor de gezondheid van je huisdier is het beter om de pomp elke 2-4 weken schoon te maken.
 • 【Stromend levend water】Deze fontein voor huisdieren heeft twee waterstanden: kraanstand en fonteinstand. Ze kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van huisdieren. Deze fontein simuleert het geluid van water dat uit een kraan of fontein stroomt. Dit moedigt katten niet alleen aan om meer water te drinken, maar heeft ook een gunstig effect op de gezondheid van de nieren van je huisdier.
Bestseller Nr. 8

PLOOHT Drinkfontein voor kat, 3,0 liter, roestvrij staal, kattenfontein, metalen kattenfontein voor meer-katten, gezinnen, met bloemen- en T-vormig opzetstuk, zwart

 • Opvallend design en groot volume: ABS-kunststof omhult de metalen behuizing en maakt de kattenfontein tot een echte blikvanger. De textuur van de ABS-kunststof maakt het voor ons gemakkelijker om de waterfontein met de hand te vervoeren. De roestvrijstalen drinkfontein van 3 liter met groot volume is voldoende voor de watervoorziening van een kat gedurende twee weken, ideaal voor gezinnen met meerdere huisdieren
 • SUS304 roestvrij staal: de waterschaal en het lichaam van deze metalen kattenfontein bestaan uit SUS304 roestvrij staal. Kattenfontein van roestvrij staal is beter voor katten. In vergelijking met drinkfontein van kunststof is de kattenfontein van roestvrij staal corrosiebestendig, slijtvast en BPA-vrij. Het is gezonder voor huisdieren
 • 2 uitlopen en 4 soorten waterpluisjes: deze drinkfontein heeft een T-vormige uitloop en een bloementuit om uit te kiezen. En 4 soorten waterstroom: ① zachte fontein ②T-vormige kraan ③ waterval ④ Top Bubble. Je kunt afhankelijk van de interesses van je kat een geschikte wateruitloop kiezen
 • Effectief filtersysteem: deze kattenwaterdispenser beschikt over een meervoudig filtersysteem. Een voorfilter (zwarte spons) voorkomt het binnendringen van haren in de pomp en beschermt de pomp. Het actieve koolfilter bevat ionenwisselaarhars en geactiveerde kokoskool, die helpen om zware metalonen in het water te absorberen, geurveroorzakende stoffen en organische stoffen te verwijderen en voor vers water voor huisdieren te zorgen
 • Laag energieverbruik: de pomp van deze kattenfontein voor katten maakt gebruik van de nieuwste in 2022 verbeterde motortechnologie, die een laag stroomverbruik en een stille werking mogelijk maakt. De kattenfontein werkt 24/7 en verbruikt slechts 0,12 kWh stroom per dag. Kattenfontein die continu werken, is waarschijnlijker om de aandacht van katten te trekken en katten te stimuleren om meer water te drinken
Bestseller Nr. 9

Drinkfonteinen voor katten 3,2L, Roestvrijstalen kattenfontein, Waterdispenser voor katten en honden, met een verbeterde pomp en 3 vervangende filters

 • ▲Waarom kiezen voor roestvrij staal? - Kattendrinkfonteinen van plastic zijn gemakkelijk te kweken bacteriën en kunnen niet worden gesteriliseerd door hoge temperaturen. Katten die plastic drinkfonteinen gebruiken, kunnen gemakkelijk folliculitis veroorzaken, wat schadelijk is voor de gezondheid van katten.
 • ▲Ontwerpinspiratie - Stromend water kan gemakkelijk de nieuwsgierigheid van katten opwekken en katten aantrekken om meer water te drinken. Dan verhoogt het watercirculatieproces de zuurstof in het water en houdt het water vers. Een juiste inname van water voor katten kan urineweg- en nierziekten effectief voorkomen.
 • ▲Effectief filtersysteem - De kattenwaterdispenser is uitgerust met een koolstoffilter en spons. Het koolstoffilter is samengesteld uit katoen, actieve kool van kokosnoot en ionenuitwisselingshars, die het haar effectief filtert en katten in staat stelt om verser water te drinken. De spons beschermt de pomp, isoleert verontreinigingen en verlengt de levensduur van de pomp.
 • ▲ Verbeterde pomp - De kattenwaterdispenser maakt gebruik van nieuwe motortechnologie, laag stroomverbruik tijdens het hardlopen, ultrastil en heeft geen invloed op je slaap, zelfs 's nachts. De waterpomp is afneembaar en gemakkelijk schoon te maken; Als het waterniveau in de tank te laag is, blijft de pomp draaien en maakt lawaai, wat gemakkelijk storingen kan veroorzaken.
 • ▲Vaatwasmachinebestendig - Dankzij het roestvrijstalen materiaal is de kattenwaterdispenser bestand tegen hoge temperaturen en kan hij in de vaatwasser worden geplaatst voor reiniging en sterilisatie. Als er problemen zijn tijdens uw gebruik, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 10

PLOOHT Kattenfontein met Bewegingsmelder, 3,2L Drinkfontein voor Kat Zonder Stroom, Werkt op Batterijen, Ingebouwde 2600 mAh Oplaadbare Batterij, met Stille Pomp en Filter

 • Draadloos, kattenfontein op accu: het netsnoer van de kattenfontein stoort ons vaak, het kan ons laten struikelen of zelfs de kat heeft de gewoonte om op het snoer te kauwen, het is gevaarlijk als er een lek is, deze kattenfontein op accu is ideaal voor jou. Deze draadloze kattenfontein is ook beter te dragen; hij wordt niet beperkt door het stopcontact, vooral als je graag reist met je kat
 • Kattenfontein met bewegingssensor: de drinkfontein voor katten met accu heeft 3 werkmodi: Sensormodus: begint te werken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Tijdmodus: werkt eenmaal per 15 minuten. Standaardmodus: continu gebruik (alleen geldig wanneer aangesloten op het elektriciteitsnet). De bewegingssensor bespaart stroom en maakt de kattenfontein nog interactiever en leuker voor je kat
 • Drinkfontein voor katten zonder stroom: ingebouwde 2600 mAh lithiumaccu (niet vervangbaar, wordt via de USB Type C-interface opgeladen). Nadat de accu volledig is opgeladen, kan de kattenfontein 25 dagen lang in de inductiemodus werken. Waterbak van roestvrij staal 304, 3,2 liter waterreservoir met grote capaciteit, observatievenster is praktisch, zodat je het waterniveau kunt zien
 • Dubbel filtersysteem: deze kattenfontein met bewegingssensor wordt geleverd met een koolstoffilter en een spons. Het koolstoffilter is gemaakt van katoen, actieve kool uit kokosnootbasten en ionenwisselaarhars dat haar en onzuiverheden in het water effectief kan filteren, zodat katten verser water kunnen drinken. De spons beschermt de pomp, voorkomt het binnendringen van verontreinigingen in de pomp en verlengt de levensduur van de pomp
 • Erg stille pomp: de pomp met antidroogstand verbruikt slechts weinig stroom tijdens het gebruik, is zeer stil onder de 30 dB en heeft geen invloed op je slaap. Als het waterniveau in de tank lager is dan 'MIN', stopt de pomp automatisch met werken om hem te beschermen en de levensduur te verlengen.
UitverkoopBestseller Nr. 11

PETKIT CYBERTAIL Kattendrinkfontein, Hondenwaterdispenser, 1,85L, voor Katten en Honden, Intelligent Ledlicht, 25 dB, Extreem Stil, Draadloze Waterdispenser, Drinkfontein voor Katten en Honden, Grijs

 • Betrouwbare PureDrink-waterdispenser: de automatische waterdispenser van 1,85 liter is ideaal voor kleine en middelgrote huisdieren. Het bloedsomloopsysteem zorgt voor gezond water. Als de pomp een gebrek aan water in de fontein vaststelt, schakelt deze automatisch uit.
 • Bewaak Restwater: deze huisdierfontein is ontworpen met doorschijnend materiaal om het waterverbruik van huisdieren beter te kunnen controleren. De automatische waterbak bestaat uit voedselveilige materialen, die duurzamer, eenvoudiger te hanteren en te reinigen zijn.
 • Draadloze Stille Pomp: deze pomp is ultra stil (gemeten onder 25 dB), heeft een laag energieverbruik en kan jou en je huisdier een 100% zoete slaap geven. Een echte draadloze pomp die je huisdier altijd en overal van drinkwater voorziet. (De draadloze basis vereist powerbank-power en het product bevat geen powerbank.)
 • Led-Display: het geïntegreerde ledlicht kan je gemakkelijk herinneren aan de werking van de fontein. Het geeft het gebrek aan water aan en wanneer het filter moet worden vervangen. Dubbelklik gewoon op de knop om de werkmodus tussen intelligent en normaal te schakelen.
 • Upgrade-Filtersysteem: de kattenwaterdispenser is uitgerust met een verbeterd 3.0-filterelement, een high-performance filter van bovenste en onderste katoenlagen, kokosnootschaalactieve kool en ionenwisselaarhars. Ze vormen een viervoudig filtersysteem dat je huisdier van gezond, zuurstofrijk water voorziet.
Bestseller Nr. 12

Ewilibe Drinkfontein Katten Waterfontein Kat Fontein 2L Kattenfontein Automatische Waterdispenser Kittens Honden Huisdier, Led-licht en Filter (Blauw)

 • Grote capaciteit van 2 liter en 3 waterdebietmodi: de kattenfontein heeft een watercapaciteit van 2 liter en beschikt over 3 waterstroominstellingen om continu gefilterd water voor katten van alle maten of honden en andere huisdieren te bieden. De kom van de waterfontein met ledverlichting is doorschijnend en maakt een eenvoudige observatie van het waterniveau mogelijk
 • Actieve zuurstofcirculatiewaterweg: onze drinkfontein voor katten is uitgerust met een nieuw verbeterde actieve kool- en ionenwisselaarharsfilter, evenals een 4-laags reinigingsfilter. Het reinigt de waterkwaliteit, beschermt de gezondheid van de kat, verhoogt de hoeveelheid water die de kat drinkt, en voorkomt dat de kat minder water drinkt, om de gezondheid van de kat te beïnvloeden. In de kattenwereld is stromend water schoner en lekkerder
 • Stille verbruiksarme pomp: de kattenfontein is uitgerust met een lage waterpomp, die super stil en energiebesparend is en de slaap niet verstoort. Het werkgeluid van de kattenfontein is lager dan 30 dB, zodat jij en je huisdier zich kunnen ontspannen en slapen. De verbruiksarme pomp verlengt de levensduur van de pomp zo ver mogelijk en bespaart tegelijkertijd stroom
 • BPA-vrij en hoogwaardig materiaal: de drinkfontein voor huisdieren is gemaakt van PP-hars en is BPA-vrij, zodat uw huisdier altijd schoon en gezond water kan drinken. Deze kattenfontein is zeer eenvoudig te monteren en te demonteren. Het hoogwaardige materiaal van de kattenfontein maakt het duurzaam, gemakkelijk te demonteren en te reinigen en zorgt voor een schone en frisse waterbron
 • Inhoud: 1 x drinkfontein, 1 x AC-pomp, 1 x hoogwaardige actieve koolfilter, 2 x reinigingsborstels, 1 x stekker, 1 x schuimfilter, 1 x kort mondstuk, 1 x bloemenaccessoire, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Elke waterfontein voor katten is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen. (Spoel het filter vóór gebruik grondig uit)
Bestseller Nr. 13

PetMate 80850 Cat Mate Drinkfontein Voor Katten, 2 L, 21 x 25 x 18 cm, Wit

 • Drinkstations met meerdere drinkhoogtes
 • 2 liter watervolume
 • Geïsoleerd pompsysteem voor zeer stille werking
 • Laagspanningsmodus met 3 m aansluitkabel
 • Geschikt voor katten en kleine honden
Bestseller Nr. 14

Drinkfontein voor kat, 2 liter, kattenfontein van roestvrij staal, ultrastille waterfontein voor katten honden, drinkfontein met stille pomp, actieve koolfilter (met netsnoer)

 • Roestvrijstalen kattenfontein: 2 l, gemaakt van voedselveilig roestvrij staal 304, BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk te reinigen, duurzaam, hygiënisch en houdt geen onaangename geuren vast.
 • Katten stimuleren om meer te drinken: gebrek aan water zal de gezondheid van de kat ernstig beschadigen. Katten drinken het liefst uit de kraan. PERMUST De waterkraan voor katten kan het huisdier effectief ertoe brengen water te drinken en helpt urine- en nierziekten bij huisdieren door verhoogde hydratatie te voorkomen. Het duurt slechts 1 minuut om de drinkfontein te installeren of te demonteren, reinig het reservoir en de pomp regelmatig.
 • Ontwerp van de hoeveelheid water: De unieke rode boei maakt het mogelijk om te zien hoeveel water erin zit. Door de hoogte van deze rode boei te controleren, is het zeer gemakkelijk om te beoordelen of je de waterfontein moet vullen of niet.
 • Kattenfontein met drievoudige filtratie: het water wordt eerst door een blauwe voorfilterspons, vervolgens door een actieve koolfilter en opnieuw door een ander koolstoffilter gefilterd. De automatische drinkfontein voor katten en honden kan je huisdier van zuiver drinkwater voorzien en kalk- en vuilafzettingen voorkomen.
 • - - - -
Bestseller Nr. 15

Drinkfontein voor kat, 2 liter, kattenfontein van roestvrij staal, ultrastille waterfontein voor katten of honden, met stille pomp, actieve koolfilter (met netsnoer)

 • Roestvrijstalen kattenfontein: inhoud 304 liter, gemaakt van voedselveilig 304 roestvrijstaal, BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk te reinigen, duurzaam, hygiënisch en houdt geen onaangename geuren vast.
 • Katten worden gestimuleerd om meer te drinken: gebrek aan water zal de gezondheid van je kat ernstig schaden. Katten drinken het liefst uit de kraan. De PERMUST waterkraan voor katten kan je huisdier effectief ertoe brengen water te drinken en hij helpt zo urinewegaandoeningen en nierziekten bij huisdieren door verhoogde hydratatie te voorkomen. Het duurt slechts 1 minuut om de drinkfontein te installeren of te demonteren, reinig het reservoir en de pomp regelmatig.
 • Ontwerp van de waterhoeveelheidsaanduiding: de unieke rode boei maakt het mogelijk om te zien hoeveel water erin zit. Door de hoogte van deze rode boei te controleren, is het zeer gemakkelijk om te beoordelen of je de waterfontein moet vullen of niet.
 • Kattenfontein met drievoudige filtratie: het water wordt eerst door een blauwe voorfilterspons, vervolgens door een actieve koolfilter en opnieuw door een ander koolstoffilter gefilterd. De automatische drinkfontein voor katten en honden kan je huisdier van zuiver drinkwater voorzien en kalk- en vuilafzettingen voorkomen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een drinkfonteinkat. Een paar van deze factoren zijn de grootte van uw huis, de hoeveelheid water die u gebruikt en hoeveel tijd u aan het schoonmaken wilt besteden.

De beste drinkfonteinkat voor uw huis is er een die gemakkelijk schoon te maken is en veel functies heeft die het voor u gemakkelijk maken om te gebruiken.

Wat zijn de beste drinkfonteinkatten?

De beste drinkfonteinkatten zijn degenen die schattig zijn en ervoor zorgen dat je van ze wilt drinken. Ze hebben ook gevoel voor humor.

De beste drinkfonteinkatten zijn volgens internet de volgende:

 • De kat die altijd kijkt hoe je uit zijn fontein drinkt met een zelfvoldane blik op zijn gezicht
 • De kat die altijd je aandacht probeert te krijgen door lawaai te maken of rond te springen

Wat zijn de meest populaire merken drinkfonteinkatten?

Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om van hun tijd buitenshuis te genieten. Met de populariteit van drinkfonteinkatten, kunnen mensen nu een kattengenoot hebben terwijl ze genieten van vers water.

De meest populaire merken drinkfonteinkatten zijn die met grote ogen en een rond gezicht. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat?

Met de continue groei van het waterverbruik in de VS is het belangrijk ervoor te zorgen dat we geen water verspillen. De drinkfontein kat is een kleine machine waarmee je in een jaar tot wel 10.000 liter water kunt besparen.

De voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat zijn onder meer:

 • Verlaag uw kosten door uw waterrekening te verlagen
 • Besparing tot 10.000 liter water per jaar
 • Het milieu helpen

Hoe vind ik een goede drinkfonteinkat?

Een goede drinkfonteinkat moet een gelukkige, gezonde en vriendelijke kat zijn. Wanneer u een fontein vindt die al deze eigenschappen heeft, kunt u er zeker van zijn dat u het juiste huisdier voor uw huishouden hebt gevonden.

Het vinden van een drinkfonteinkat is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de perfecte katachtige metgezel. Een goede plek om te beginnen is door met andere mensen te praten die het proces eerder hebben meegemaakt en hen te vragen naar hun ervaring met het vinden van hun eigen kattenvriend.

Er zijn ook enkele online bronnen beschikbaar voor diegenen die hulp zoeken bij het vinden van hun eigen drinkfonteinkatten.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een drinkfonteinkat?

Als u op zoek bent naar een drinkfonteinkat, moet u eerst de prijsklassen bekijken. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op hoeveel te besteden aan een drinkfonteinkat.

De prijs van een drinkfontein katten hangt af van factoren als maat, materiaal en merk. De kosten hangen ook af van waar u het koopt en wat voor soort functies het heeft.

U moet ook rekening houden met de locatie waar u uw fonteinkat gaat gebruiken. Als het op uw kantoor wordt geplaatst, moet u meer uitgeven dan wanneer het buiten is in een gebied met veel voetverkeer.