Beste drinkfontein kat van 2023 (TOP15)

De 15 beste drinkfontein kat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Drinkfonteinen voor katten 3,2L, Roestvrijstalen kattenfontein, Waterdispenser voor katten en honden, met een verbeterde pomp en 3 vervangende filters
 • ▲Waarom kiezen voor roestvrij staal? - Kattendrinkfonteinen van plastic zijn gemakkelijk te kweken bacteriën en kunnen niet worden gesteriliseerd door hoge temperaturen. Katten die plastic drinkfonteinen gebruiken, kunnen gemakkelijk folliculitis veroorzaken, wat schadelijk is voor de gezondheid van katten.
 • ▲Ontwerpinspiratie - Stromend water kan gemakkelijk de nieuwsgierigheid van katten opwekken en katten aantrekken om meer water te drinken. Dan verhoogt het watercirculatieproces de zuurstof in het water en houdt het water vers. Een juiste inname van water voor katten kan urineweg- en nierziekten effectief voorkomen.
 • ▲Effectief filtersysteem - De kattenwaterdispenser is uitgerust met een koolstoffilter en spons. Het koolstoffilter is samengesteld uit katoen, actieve kool van kokosnoot en ionenuitwisselingshars, die het haar effectief filtert en katten in staat stelt om verser water te drinken. De spons beschermt de pomp, isoleert verontreinigingen en verlengt de levensduur van de pomp.
 • ▲ Verbeterde pomp - De kattenwaterdispenser maakt gebruik van nieuwe motortechnologie, laag stroomverbruik tijdens het hardlopen, ultrastil en heeft geen invloed op je slaap, zelfs 's nachts. De waterpomp is afneembaar en gemakkelijk schoon te maken; Als het waterniveau in de tank te laag is, blijft de pomp draaien en maakt lawaai, wat gemakkelijk storingen kan veroorzaken.
 • ▲Vaatwasmachinebestendig - Dankzij het roestvrijstalen materiaal is de kattenwaterdispenser bestand tegen hoge temperaturen en kan hij in de vaatwasser worden geplaatst voor reiniging en sterilisatie. Als er problemen zijn tijdens uw gebruik, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 2
Ewilibe Drinkfontein Katten Waterfontein Kat Fontein 2L Kattenfontein Automatische Waterdispenser Kittens Honden Huisdier, Led-licht en Filter (Grijs)
 • Grote capaciteit van 2 liter en 3 waterstroommodi: de kattenfontein heeft een watercapaciteit van 2 liter en beschikt over 3 waterstroom-instellingen om continu gefilterd water voor katten van alle maten of honden en andere huisdieren te leveren. De kom van de waterfontein met ledverlichting is doorschijnend en maakt een eenvoudige observatie van het waterniveau mogelijk
 • Actieve zuurstofcirculatiewaterweg: onze drinkfontein voor katten is uitgerust met een nieuw verbeterde actieve kool- en ionenwisselaarharsfilter, evenals een 4-laags reinigingsfilter. Het reinigt de waterkwaliteit, beschermt de gezondheid van de kat, verhoogt de hoeveelheid water die de kat drinkt, en voorkomt dat de kat minder water drinkt, om de gezondheid van de kat te beïnvloeden. In de kattenwereld is stromend water schoner en lekker
 • Stille energiezuinige pomp: de kattenfontein is uitgerust met een energiezuinige waterpomp die super stil en energiebesparend is en de slaap niet stoort. Het geluidsniveau van de kattenfontein is lager dan 30 dB, zodat jij en je huisdier zich kunnen ontspannen en slapen. De energiezuinige pomp verlengt de levensduur van de pomp zo ver mogelijk en bespaart tegelijkertijd stroom
 • BPA-vrij en hoogwaardig materiaal: de drinkfontein voor huisdieren is gemaakt van PP-hars en is BPA-vrij, zodat je huisdier altijd schoon en gezond water kan drinken. Deze kattenfontein is zeer eenvoudig te monteren en te demonteren. Het hoogwaardige materiaal van de kattendrinkfontein maakt het duurzaam, gemakkelijk te demonteren en te reinigen en zorgt voor een schone en frisse waterbron
 • Omvang levering: 1x drinkfontein, 1x AC-pomp, 1x hoogwaardige actieve koolfilter, 2x reinigingsborstels, 1x stekker, 1x schuimfilter, 1x korte mondstuk, 1x bloemenaccessoire, 1x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Elke waterfontein voor katten is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen. (Spoel het filter vóór gebruik grondig uit)
Bestseller Nr. 3
Drinkfontein voor kat, 2 liter, kattenfontein van roestvrij staal, ultrastille waterfontein voor katten honden, drinkfontein met stille pomp, actieve koolfilter (met netsnoer)
 • Roestvrijstalen kattenfontein: 2 l, gemaakt van voedselveilig roestvrij staal 304, BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk te reinigen, duurzaam, hygiënisch en houdt geen onaangename geuren vast.
 • Katten stimuleren om meer te drinken: gebrek aan water zal de gezondheid van de kat ernstig beschadigen. Katten drinken het liefst uit de kraan. PERMUST De waterkraan voor katten kan het huisdier effectief ertoe brengen water te drinken en helpt urine- en nierziekten bij huisdieren door verhoogde hydratatie te voorkomen. Het duurt slechts 1 minuut om de drinkfontein te installeren of te demonteren, reinig het reservoir en de pomp regelmatig.
 • Ontwerp van de hoeveelheid water: De unieke rode boei maakt het mogelijk om te zien hoeveel water erin zit. Door de hoogte van deze rode boei te controleren, is het zeer gemakkelijk om te beoordelen of je de waterfontein moet vullen of niet.
 • Kattenfontein met drievoudige filtratie: het water wordt eerst door een blauwe voorfilterspons, vervolgens door een actieve koolfilter en opnieuw door een ander koolstoffilter gefilterd. De automatische drinkfontein voor katten en honden kan je huisdier van zuiver drinkwater voorzien en kalk- en vuilafzettingen voorkomen.
 • - - - -
Bestseller Nr. 4
AONBOY Kattenfontein, ultrastille kattendrinker, kattenfontein 2L, met LED-licht, actief koolfilter en waterpomp(Cyaan)
 • 【Quad Filtration System】 De kattenfontein is gemaakt van katoen met hoge dichtheid, kokosnoot, actieve kool en ionenuitwisselingshars. Het kan de onzuiverheden filteren, de eigenaardige geur verwijderen, de waterkwaliteit verzachten en de smaak verbeteren. U kunt uw huisdier verser en schoner water geven om te voorkomen dat het ziek wordt.
 • 【2L grote capaciteit】De kattenfontein van 2L is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren, zonder dat er vaak water hoeft te worden bijgevuld. Zelfs als u op zakenreis bent of 3-5 dagen op reis bent, kan de kattenfontein voor voldoende water zorgen, uw stappen vrijmaken en u zorgeloos op reis laten gaan.
 • 【Ingebouwde LED-verlichting】 Ingebouwde LED-verlichting en extern doorschijnend ontwerp, zodat u het waterniveau op elk moment kunt controleren, zonder dat u de kattendrinker elke keer hoeft te openen om te controleren of u water wilt toevoegen. Tegelijkertijd hebben de LED-lampjes ook de verlichtingsfunctie, je kat kan de kattenfontein gemakkelijk vinden in het donker.
 • 【Upgrade waterpomp】ANBOY-waterpomp gebruikt de nieuwste technologie, heeft een ultrastille werking (≤30dB) en een laag stroomverbruik van 1,5 W. Dit betekent dat de kattenwaterbak geen invloed heeft op de zoete slaap van u en uw huisdier. Tegelijkertijd is een energiebesparende waterpomp milieuvriendelijker. Op de lange termijn zal dit de beste kattengenoot zijn!
 • 【3 waterstroomontwerpen】Bloemwaterval, bloembel, zachte fontein, elk waterstroomontwerp kan aan de verschillende behoeften van huisdieren voldoen. Dit speelgoedachtige ontwerp, verschillende vormen van waterstroom en gedurfde kleuren kunnen uw kat aanmoedigen om water te drinken, wat gunstig is voor de niergezondheid van uw huisdier.
Bestseller Nr. 5
Drinkfontein voor katten, 2 liter, kattenfontein van roestvrij staal, ultrastille waterfontein voor katten en honden, drinkfontein met stille pomp, actieve koolfilter (antislipmat)
 • Roestvrijstalen kattenfontein: 2 l, gemaakt van voedselveilig roestvrij staal 304, BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk te reinigen, duurzaam, hygiënisch en houdt geen onaangename geuren vast.
 • Katten stimuleren om meer te drinken: kattengebrek aan water zal de gezondheid van de kat ernstig beschadigen. Katten drinken het liefst uit de kraan. Permut waterkraan voor katten kan het huisdier effectief leiden tot waterdrinken en helpt urine- en nierziekten bij huisdieren door verhoogde hydratatie te voorkomen. Het duurt slechts 1 minuut om de drinkfontein te installeren of te demonteren, en reinig het reservoir en pomp regelmatig.
 • Ontwerp van de waterhoeveelheid: de unieke rode boei maakt het mogelijk om te zien hoeveel water er binnenin zit. Door de hoogte van deze rode boei te controleren, is het zeer comfortabel om te beoordelen of je de waterfontein moet vullen of niet.
 • Kattenfontein met drievoudige filtratie: het water wordt eerst door een blauwe voorfilterspons, vervolgens door een actieve koolfilter en opnieuw door een ander koolstoffilter gefilterd. De automatische drinkfontein voor katten en honden kan je huisdier van zuiver drinkwater voorzien en kalk- en vuilafzettingen voorkomen.
 • Klantenservice: als u vragen of ontevredenheid heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je onmiddellijk bij het oplossen van het probleem. Als de drinkfontein voor huisdieren binnen 3 maanden buiten gebruik is, neem dan contact met ons op en wij zullen je het volledige bedrag terugbetalen.
Bestseller Nr. 6
PetMate 80850 Cat Mate Drinkfontein Voor Katten, 2 L, 21 x 25 x 18 cm, Wit
 • Drinkstations met meerdere drinkhoogtes
 • 2 liter watervolume
 • Geïsoleerd pompsysteem voor zeer stille werking
 • Laagspanningsmodus met 3 m aansluitkabel
 • Geschikt voor katten en kleine honden
Bestseller Nr. 7
Ewilibe Drinkfontein Katten Roestvrij Staal Kattenfontein Waterfontein 2,5L Automatische Waterdispenser Katten Honden Huisdier bloemdrinkfontein, Led-licht en Filter
 • Hoogwaardig roestvrij staal 304 en vaatwasmachinebestendig: de drinkfontein voor katten bestaat uit roestvrij staal 304, dat hygiënisch, robuust, duurzaam en roestvrij is. Eenvoudig te monteren en te demonteren. Het is niet meer nodig om de drinkfontein elke dag te reinigen en te vullen. Handwas en vaatwasmachinebestendig. Alle onderdelen behalve de pomp en de filters en de bloemenhoes kunnen in de vaatwasser worden gewassen
 • Grote capaciteit van 2,5 liter en 3 verschillende waterstroomdesigns: de roestvrijstalen kattenfontein heeft een inhoud van 2,5 liter en beschikt over 3 waterdebietinstellingen, zodat je katten van alle maten of honden en andere huisdieren ook continu gefilterd water hebben om te drinken als je je geen zorgen hoeft te maken over je huisdier. stromend water verhoogt zuurstof en frisheid, stimuleert huisdieren om meer water te drinken en voorkomt urine- en nierziekten
 • Dubbele waterfilterfunctie en 4-traps filtercirculatiesysteem: de drinkfontein voor katten gebruikt een vervangbaar filter om het water te reinigen en verontreinigingen en etensresten in het water te verwijderen. Het filter bestaat uit katoen, kokosnootschaal-actieve kool en ionenwisselaarhars om je huisdier vers en schoon vers water te leveren. De voorfilterspons op de pomp filtert haren en vuil uit om een normale werking van de pomp te garanderen
 • Super stille pomp (< 30 dB) met ledlicht: de kattenfontein is uitgerust met een nieuwste lichte lagedrukpomp, die zeer stil, bijna onhoorbaar is en je niet stoort. De verlegen kat zal niet bang zijn. De reiniging van de pomp is van cruciaal belang voor de duurzaamheid van de fontein. Reinig de pomp elke 2 weken. Het zachte blauwe licht maakt het mogelijk om de positie van de fontein 's nachts te bepalen
 • Inhoud levering: 1 x kattenfontein, 1 x AC-pomp, 1 x hoogwaardige actieve koolfilter, 2 x reinigingsborstels, 1 x stekker, 1 x schuimfilter, 1 x kort mondstuk, 1 x bloemenaccessoires, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Elke waterfontein voor katten is onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het wordt aanbevolen om het filter elke 2-4 weken te vervangen. (Spoel het filter vóór gebruik grondig uit)
Bestseller Nr. 8
Diealles Shine Kattenfontein, roestvrij staal, 2 liter, ultrastille drinkfontein, vaatwasmachinebestendig, waterdispenser voor katten en honden
 • 【1】 Onze kattenfontein bestaat uit roestvrij staal SUS304. In vergelijking met conventionele kunststof kattenfontein is onze kattenfontein duurzamer en gemakkelijker te reinigen en biedt hij een langere levensduur.
 • 【2】 Onze drinkfontein beschikt over meerdere reinigingssystemen. Het helpt om de waterkwaliteit te verzachten en de smaak te verbeteren. Je huisdieren zullen ervan houden om meer water te drinken en dan gezond te blijven.
 • 【3】 Het volume van onze kattenfontein bedraagt 2 liter. De schaalvorm is geschikt voor katten en honden om water rond de kattenfontein te drinken. Huisdieren kunnen enkele dagen lang drinken, ook als de stroom is uitgeschakeld.
 • 【4】 Met de geruisloze pomptechnologie is de waterdispenser katten bijna onhoorbaar als hij onder 30 dB loopt. Je hoeft je ook 's nachts geen zorgen te maken dat je gestoord wordt.
 • 【5】 Onze waterfontein voor katten kan met een vaatwasser en een sterilisator worden gereinigd. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Bestseller Nr. 9
NICREW Kattenfontein, automatische drinkfontein voor katten en honden, ultralichte waterfontein met actieve koolfilter en waterpomp, 2 l, grijs
 • De automatische waterdispenser van 2 liter is ideaal voor kleine en middelgrote huisdieren. Met het doorschijnende design kun je het waterniveau snel en eenvoudig controleren.
 • Super stil en laag energieverbruik, niet storend voor jou en de slaap van je kat. (≤ 30 dB)
 • Drie verschillende waterstroompatronen moedigen je kat aan om water te drinken, dit is goed voor de gezondheid van je huisdier.
 • Blauwe ledlampen, zodat het waterniveau ook in het donker herkenbaar is, terwijl het zacht is en de ogen niet stimuleert.
 • Viervoudig filtersysteem om water te reinigen en haren, vuil en etensresten te verwijderen, zodat huisdieren van gezond, zuurstofrijk water voorzien worden.
Bestseller Nr. 10
HAPUP Kattenwaterfontein 1,8L Kat Fontein Huisdierfontein Automatische Waterdispenser Huisdier Drinkfontein Met 2 Modi 2 Vervangbare Filter 1 Ultra-stille Pomp voor Katten en Kleine Dieren
 • [2 soorten uitlaatmodus] 2 water modi van HAPUP kattenwaterfontein kan voldoen aan verschillende huisdier eis. Fontein: ontwikkeld om het water en luchtcontact te verhogen en meer zuurstof aan het water toe te voegen. Kraan Modus: Kraan-achtige trickle,trekken uw geliefde katten en honden meer water te drinken. 6 ° helling Design, easy weg te wassen de drijvende haar en stof in de wastafel, meer geschikt voor huisdieren om water te drinken, te verminderen druk op huisdier cervicale wervelkolom.
 • [Grote capaciteit] 1,8 L watercapaciteit van HAPUP huisdierfontein te hebben is ideaal voor honden, katten, meerdere huishoudens voor huisdieren. Geen behoefte om water te vullen vaak, de opslaan water kan duren ongeveer 1 week, zodat u een paar dagen uit kunt gaan zonder zich zorgen te maken over uw huisdieren. Emergency water opslag ontwerp (120ml) aan de bovenkant kan worden gebruikt voor noodsituaties, uw zorgen over uitschakelen. Het is aanbevolen om de water dispenser ongeveer 7 dagen.
 • [Vijfvoudig Filtratie Systeem] Met 6 ° helling Design, de HAPUP kattenwaterdispenser is uitgerust met 2 nieuwe verbeterde filters(4 lagen filteren), ze vormen een vijfvoudig filtersysteem. Bescherm de gezondheid van uw huisdieren! Spons kon vangst katten haar en puin, de ionenwisselaar laag kon verzachten de kraan water, actieve kool laag kon verwijderen slechte smaak en geur. De quintuple filtratie systeem biedt gezond en vers water om uw huisdier, ontkalken en water efficiënt zuiveren!
 • [Ultra-stille Verstelbare Pomp] Met de verstelbare doorstroomregelaar, deze kattenfontein pomp is ultrastil, heeft een laag energieverbruik en kan jou en je huisdier een 100% zoete slaap geven. De pomp is afneembaar en kan regelmatig met de kleine borstel worden gereinigd om de levensduur te verlengen. Component structuur, gemakkelijk te installeren, eenvoudig te reinigen. Standaard zonder adapter, de drinkfontein voor katten en honden met pomp USB is geschikt voor de meeste adapters(DC 5V).
 • [Klantenservice] Pakket lijst: 1 x HAPUP drinkfontein voor katten en honden, 2 x kat fontein filters, 1 x USB Stille kattenfontein pomp, 1 x Gebruikershandleiding. Standaard zonder adapter, de HAPUP huisdier waterdispenser fontein automatisch is geschikt voor de meeste telefoonadapters(DC 5V). Wij bieden 12 maanden after-sales service en verkopen originele HAPUP kat fontein filter op Amazon. Als je kwaliteitsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.
Bestseller Nr. 11
Parner kattendrinkfontein, waterdispenser voor katten met waterstandvenster, waterfontein voor katten uit roestvrij staal, met 4 stuks hygiënische filters en 1 siliconenmat, drinkfontein voor huisdieren met LED-licht
 • Ingebouwd ledlicht – zichtbaar waterniveau: onze verbeterde kattenwaterfontein met ledlicht (als nachtlamp) en waterniveauvenster laat ons op elk moment het waterpeil zien. Om ervoor te zorgen dat we de kattenfontein niet elke keer moeten openen om te controleren of er water moet worden toegevoegd.
 • Watercirculatie en filtering: hou je van je katten en wil je ze het beste geven? Onze fontein voor huisdieren met circulatiesysteem wordt geleverd met een vervangingsfilter om het water te reinigen en haar, vuil en etensresten te verwijderen, zodat je je geliefde huisdieren de hele dag door gezond en hygiënisch water kunt geven.
 • Grote inhoud van 2,4 liter: Maak je je zorgen dat je niet genoeg water hebt voor je huisdieren terwijl je op zakenreis bent? De Parner waterdispenser voor huiskatten heeft een voortreffelijke capaciteit van 2.4 l, waardoor je niet vaak water hoeft bij te vullen. En je huisdieren hebben veel water te drinken, ook als je op zakenreis of op reis bent (ten minste 3 dagen. Dit hangt af van hoeveel water je huisdier per dag nodig heeft.)
 • 3 waterstroommodi: de Parner kattenfontein beschikt over 3 waterstroommodi: bloemenwaterval, bloemenbubbel en zachte fontein - elke stand voldoet aan de eisen van verschillende huisdieren. Het belangrijkste is dat de vrij vallende stroom en de heldere kleur huisdieren ertoe brengen meer water te drinken!
 • 40 dB, superstil: onze drinkfontein voor huisdieren heeft een laag stroomverbruik van 2 W, energiebesparend en milieuvriendelijk. En het is super stil met minder dan 40 decibel. Geniet van het geluid van stromend water.
Bestseller Nr. 12
Kattenfontein, drinkfontein voor katten, ultralicht, BPA-vrije capsule, kattenfontein, waterdispenser, 2,5 liter, met waterstand, lichte herinnering, 4 filters voor katten en honden
 • Schoon en hygiënisch: de waterdispenser voor huisdieren bestaat uit voedselveilig materiaal, bovenkant van roestvrij staal 304 en ABS-behuizing, BPA-vrij, beïnvloedt je huisdier niet. De kattenwaterdispenser is uitgerust met een groot actief koolfilter (viervoudig filtersysteem). Zorg voor de veiligheid en hygiëne van je huisdieren.
 • Uitstekend design: de grote inhoud van de 2,5 liter huisdierdrinkbak houdt je huisdier ten minste een week lang van vocht voorzien. De wetenschappelijke hellingshoek van 7 graden maakt het drinken comfortabeler. Bied je huisdier de meest comfortabele drinkhoek en bescherm de hals en gewrichten van je huisdier.
 • Ultra-stille en duurzame pomp: deze kattenwaterdispenser van roestvrij staal beschikt over een ultrastille pomp (gemeten bij minder dan 30 decibel). De waterinlaat bevindt zich onderaan, waardoor het binnendringen van verontreinigingen zoals haren in de pomp effectief wordt voorkomen en de levensduur kan worden verlengd
 • Ingebouwde ledlamp: ingebouwde ledlamp en extern doorschijnend design, waarmee je het waterniveau altijd kunt bewaken zonder de kattenbakken elke keer te hoeven openen om te controleren of je water wilt toevoegen. Tegelijkertijd hebben de ledlampen ook de verlichtingsfunctie, je kat kan de kattenfontein in het donker gemakkelijk vinden.
 • 【Klantenservicegarantie】 Als de pomp defect is, kun je contact met ons opnemen voor een vervanging. Wij bieden 12 maanden garantie. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze verkoper. Voor de gezondheid van je huisdier wordt aanbevolen om elke 2-4 weken het filter te vervangen, de pomp en de drinkfontein te reinigen.
Bestseller Nr. 13
Petiigo Kattenfontein, roestvrij staal, drinkfontein voor katten, BPA-vrij, met 3 filters, led-display, voor katten/honden, 2,4 l
 • Bovenste ontwerp van roestvrij staal: de kattenfontein van Petiigo heeft een ontwerp van roestvrij staal, wat hem hygiënischer en gezonder maakt dan typische drinkfontein van plastic. In tegenstelling tot het plastic bovendeel is deze waterfontein gemakkelijker te reinigen, waardoor de groei van bacteriën effectief wordt geremd en je huisdier een veilige drinkfontein voor kat.
 • Ultra-stille en verbruiksarme pomp: met een geluidsniveau van minder dan 40 dB zorgt de ultralichte, energiebesparende pomp van de Petiigo katten waterfontein ervoor dat je kinderen en katten altijd rustig kunnen slapen.
 • Grote capaciteit: de Petiigo drinkfontein is geschikt voor katten, kleine honden en middelgrote huisdieren en kan tot 2,4 liter water bevatten. Een grotere watercapaciteit is praktisch voor gebruik op reis, op het werk, op vakantie en bij het uitoefenen van winkels. Als cadeau voor je huisdiervriend is deze kattenfontein de perfecte keuze.
 • Meervoudig filtersysteem: deze kattenfontein voor huisdieren is uitgerust met drie koolstoffilters en het circulerende filtersysteem gebruikt deze om vuil, voerdeeltjes en haren te verwijderen, zodat je harige huisdieren meer hoogwaardig water kunnen drinken.
 • 3 verschillende doorstroominstellingen: de Petiigo drinkfontein voor katten beschikt over drie instellingen: bloemenbruisel, bloemenwaterval en zachte fontein. Elke instelling voldoet aan de behoeften van verschillende huisdieren. De cascadevormige waterstraal en de heldere kleuren stimuleren huisdieren om meer water te drinken.
Bestseller Nr. 14
Petace Drinkfontein van roestvrij staal, 3,2 liter, voor katten en honden, kattenfontein met pomp en 4 actieve koolfilter, stille waterfontein 25 dB
 • De roestvrijstalen waterdispenser is eenvoudig te installeren en te demonteren, roestvrij staal 304 is slijtvast en vaatwasmachinebestendig, kan de groei van bacteriën voorkomen. Met een capaciteit van 3,2 liter hoef je niet vaak water in de fontein te vullen
 • De Petace drinkfontein bootst het uit de kraan komende water na om de dieren te stimuleren om te drinken en zorgt voor een dynamische cyclus van levendig water om bacteriën en virussen te voorkomen die door langdurig waterophoping ontstaan
 • Het actieve koolfilter zorgt ervoor dat het water vers smaakt door ongewenste smaak- en geurstoffen te verwijderen. De spons met hoge dichtheid vangt verontreinigingen en haren op, beschermt de pomp en houdt het water schoon. Levering met 4 reservefilters en sponzen voor 2-4 maanden filtratie
 • De Petace originele waterpomp, 1,5 W laag energieverbruik, 5 V laagspanning, super stil (≤ 30 dB), zal je huisdier niet storen
 • Het brede wateropslagoppervlak verbetert de drinkervaring van je huisdieren, omdat het bij het drinken de snorharen niet raakt. Een waterdispenser is ook geschikt voor oudere of kwetsbare dieren, omdat de waterbron dichter bij het hoofd ligt
UitverkoopBestseller Nr. 15
Czemo Drinkfontein voor katten, 3 liter, ultralicht, kattenfontein met waterniveauvenster, met actieve koolfilter en waterpomp, drinkfontein voor katten en honden
 • Hoogwaardig materiaal: deze waterdispenser voor huisdieren bestaat uit hoogwaardig ABS-materiaal, dat betrouwbaarder en gemakkelijk te reinigen is en geschikt is voor de meeste kleine en middelgrote dieren. Remt effectief de groei van bacteriën en biedt je huisdieren een veilige en betrouwbare drinkuitrusting. Onthardt en reinigt water om haren en verontreinigingen betrouwbaar uit te filteren. Het interne koolstoffilter reinigt en verzacht continu hard leidingwater
 • Ultralichte pomp met automatische uitschakeling: de pomp maakt gebruik van de nieuwste en unieke motortechnologie, is ultralicht (≤ 30 dB) en duurzamer dan andere pompen. Dankzij het stille water is deze kattenwaterdispenser bij het werken geruisloos pomp, zeer laag verbruik. 100% zoete slaap voor jou en je huisdier. Je kunt nauwelijks een geluid horen. Als de waterpomp een gebrek aan water in de fontein detecteert, schakelt deze automatisch uit
 • 💦【2 werkmodi】De Czemo huisdierfontein heeft 2 modi: bloemenwaterval, bruisfontein, gewoon de aandacht van de kat te richten op het spelen en drinken van water uit deze kattenfontein, net zoals je kat altijd graag uit de kraan drinkt. Als water stagneert of niet stroomt, kunnen bacteriën zich ontwikkelen, wat leidt tot de verspreiding van ziekten zoals gastro-enteritis. Het kan helpen urine- en nierziekten bij je huisdier te voorkomen.
 • 💡【Grote capaciteit van 3 liter】3 liter capaciteit en koolstoffilter houden het water schoon en fris, je hoeft het niet elke dag te verwisselen, je kunt 3-5 dagen reizen zonder je zorgen te maken over gebrek aan water, met een transparant waterniveauvenster. Door de permanente meervoudige filtratie blijft het water langer vers, grotere vuildeeltjes worden in de buitenste laag van het water gescheiden
 • Gemakkelijk te demonteren en te reinigen: de automatische hondenfontein is modulair opgebouwd en kan gemakkelijk worden gedemonteerd en gereinigd. Zodra je dierenharen en vuil op het filter ziet, moet het filter worden gereinigd of vervangen. De transparante automatische kattenfontein is hygiënisch, zodat je het waterniveau kunt zien, en dit circulatiesysteem is uitgerust met een zachte helling om de lucht fris te houden. Zonder voldoende water werkt de fontein niet meer

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een drinkfonteinkat. Een paar van deze factoren zijn de grootte van uw huis, de hoeveelheid water die u gebruikt en hoeveel tijd u aan het schoonmaken wilt besteden.

De beste drinkfonteinkat voor uw huis is er een die gemakkelijk schoon te maken is en veel functies heeft die het voor u gemakkelijk maken om te gebruiken.

Wat zijn de beste drinkfonteinkatten?

De beste drinkfonteinkatten zijn degenen die schattig zijn en ervoor zorgen dat je van ze wilt drinken. Ze hebben ook gevoel voor humor.

De beste drinkfonteinkatten zijn volgens internet de volgende:

 • De kat die altijd kijkt hoe je uit zijn fontein drinkt met een zelfvoldane blik op zijn gezicht
 • De kat die altijd je aandacht probeert te krijgen door lawaai te maken of rond te springen

Wat zijn de meest populaire merken drinkfonteinkatten?

Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om van hun tijd buitenshuis te genieten. Met de populariteit van drinkfonteinkatten, kunnen mensen nu een kattengenoot hebben terwijl ze genieten van vers water.

De meest populaire merken drinkfonteinkatten zijn die met grote ogen en een rond gezicht. Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat?

Met de continue groei van het waterverbruik in de VS is het belangrijk ervoor te zorgen dat we geen water verspillen. De drinkfontein kat is een kleine machine waarmee je in een jaar tot wel 10.000 liter water kunt besparen.

De voordelen van het gebruik van een drinkfonteinkat zijn onder meer:

 • Verlaag uw kosten door uw waterrekening te verlagen
 • Besparing tot 10.000 liter water per jaar
 • Het milieu helpen

Hoe vind ik een goede drinkfonteinkat?

Een goede drinkfonteinkat moet een gelukkige, gezonde en vriendelijke kat zijn. Wanneer u een fontein vindt die al deze eigenschappen heeft, kunt u er zeker van zijn dat u het juiste huisdier voor uw huishouden hebt gevonden.

Het vinden van een drinkfonteinkat is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de perfecte katachtige metgezel. Een goede plek om te beginnen is door met andere mensen te praten die het proces eerder hebben meegemaakt en hen te vragen naar hun ervaring met het vinden van hun eigen kattenvriend.

Er zijn ook enkele online bronnen beschikbaar voor diegenen die hulp zoeken bij het vinden van hun eigen drinkfonteinkatten.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een drinkfonteinkat?

Als u op zoek bent naar een drinkfonteinkat, moet u eerst de prijsklassen bekijken. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op hoeveel te besteden aan een drinkfonteinkat.

De prijs van een drinkfontein katten hangt af van factoren als maat, materiaal en merk. De kosten hangen ook af van waar u het koopt en wat voor soort functies het heeft.

U moet ook rekening houden met de locatie waar u uw fonteinkat gaat gebruiken. Als het op uw kantoor wordt geplaatst, moet u meer uitgeven dan wanneer het buiten is in een gebied met veel voetverkeer.