Beste draadloze thermostaat van 2023 (TOP15)

De beste draadloze thermostaat moet gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en energiezuinig zijn.

Als je op zoek bent naar een draadloze thermostaat die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en energiezuinig is, dan is de Nest Learning Thermostat een goede optie voor jou. Dit apparaat heeft een leercurve van ongeveer 3-5 minuten. Het heeft ook een functie voor automatisch plannen die uw patronen leert en de temperatuur dienovereenkomstig aanpast.

De 15 beste draadloze thermostaat beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

T3R 7 dagen programmeerbare draadloze thermostaat van Honeywell Home

 • Werkt op batterijen, programmeerbare thermostaat met 7-daagse programmering, 6 periodes per dag, draadloze configuratie, compatibel met de meeste ketels en systemen met 24-230 V aan/uit zoals gas- en olieketels, combi-ketels en warmtepompen
 • Modern, eigenlijk design, helder display met achtergrondverlichting voor betere leesbaarheid bij alle lichtomstandigheden en intuïtieve en eenvoudig te bedienen display-navigatie dankzij adaptieve toetsfuncties. Zelflerend algoritme voor de meest efficiënte verwarmingsregeling
 • Tijdgestuurde overbruggingsfunctie, die het mogelijk maakt om een doelwaarde voor 1 uur gericht te houden, vakantiemodus, die het overbruggen van een regelmatig geprogrammeerd tijdschema via een instelbare energiebesparende temperatuurwaarde voor maximaal 99 dagen mogelijk maakt en een vergrendelingsfunctie die ongeoorloofd ingrijpen voorkomt
 • Tafelstandaard of wandthermostaatoptie voor montage van nieuwe en vervangende installaties. Betrouwbare, versleutelde, bidirectionele draadloze communicatie, 868 MHz draadloze frequentie. Werkt op 2 AA-batterijen (meegeleverd) met een levensduur van maximaal 2 jaar. Draadloze ontvangerbox, die rechtstreeks met de ketel is verbonden en werkt op 230 V-voeding
 • 7 dagen of 5+2 standaard verwarmingstijd, met een in de fabriek voorgeprogrammeerd tijdschema. Plan-opties met 6 onafhankelijke instelwaarden om aan de comfort-eisen te voldoen. De gewenste temperatuur wordt altijd weergegeven
Bestseller Nr. 2

Domos - Draagbare wifi-thermostaat voor verwarming, digitale draadloze thermostaat met touchscreen, programmeerbaar, compatibel met Alexa en Google Assistant

 • ✅ Programmeerbaar: kan worden geprogrammeerd voor het maken van scènes door middel van andere sensoren (bijv. bij het betreden van huis) of door weergebeurtenissen (voorspelling voor lage temperaturen). Inclusief timer, tijdschema en vakantiemodus voor het behoud van de temperatuur.
 • ✅ Afstandsbediening: de draadloze besturingsmodule wordt naast de ketel geïnstalleerd en beschikt over een draagbaar touchscreen dat als afstandsbediening fungeert om het in de bij ons passende ruimte te gebruiken. Bediening via het touchscreen van de draadloze module van de thermostaat of via de mobiele app op de afstandsbediening.
 • ✅ Veelzijdig: geschikt voor temperatuurregeling voor ketels en verwarming. Geen wandmontage nodig. Werkt met ingangsspanning van 110 V-240 V.
 • Compatibiliteit: compatibel met Amazon Alexa en Tuya-apparaten. Combineerbaar met de andere DOMOS-apparaten in de gratis DOMOSLIFE app voor Android en iOS. Creëer gecombineerde functies door verschillende apparaten te synchroniseren. Ontdek de DOMOS-apparaatserie en bouw je verbonden Smart Home op.
 • ✅ Smart Home: bespaar energie, investeer in comfort en verbeter de veiligheid van je huis met DOMOS Smart-apparaten. Vernetde huishoudelijke apparaten die met elkaar compatibel zijn om gecombineerde functies te maken, compatibel met Alexa.
Bestseller Nr. 3

Draadloze thermostaat Computherm T30-RF

 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 30 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd.
 • Draadloze thermostaat: deze mobiele thermostaat kan worden gebruikt voor elke ketel die over een tweekabelaansluiting van de kamerthermostaat beschikt – dankzij de combinatie van draadloze kamerthermostaat en ontvanger kan de temperatuur ook bij het wisselen van ruimte worden ingesteld (belastbaarheid: 7 ampère)
 • Nauwkeurige temperatuurmeting en -instelling: het digitale display van de kamerthermostaat maakt een nauwkeuriger meten en instellen van de temperatuur mogelijk dan traditionele thermostaten – zowel verwarmen als koelen zijn mogelijk.
 • Constante binnentemperatuur: de digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,2 of 0,1 °C en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk, voor maximaal comfort en een zekere feel-good factor.
 • Inhoud: 1 x T30 RF digitale radiografische kamerthermostaat, 2 batterijen, netsnoer voor ontvanger, set van mobiele regeleenheid (thermostaat) + ontvanger (RF-modellen) van Computherm incl. 5 jaar fabrieksgarantie.
Bestseller Nr. 4

Computherm T70-RF Draadloze thermostaat, digitale radiografische thermostaatset

 • Temperatuurmeetbereik: -9,9 °C tot 50 °C (in stappen van 0,1 °C).
 • Instelbaar temperatuurbereik: +5 °C tot +30 °C (in stappen van 0,5 °C).
 • Nauwkeurigheid van de temperatuurmeting: ± 0,5 °C.
 • Temperatuurkalibratiebereik: ± 8,0 °C (in stappen van 0,5 °C).
 • Afmetingen: 85 x 85 x 27,5 mm (zonder houder).
Bestseller Nr. 5

EMOS P5614 Draadloze kamerthermostaat, handmatige wandthermostaat voor verwarmingssystemen en koelsystemen, thermostaat/kamertemperatuurregelaar met instelwiel, zender + ontvangerset, 100 m bereik, wit

 • Hoogwaardige kamerthermostaat met draaiknop voor eenvoudige bediening van je verwarming. Geen gekopliceerde programma's: de temperatuur wordt eenvoudig met het instelwiel ingesteld
 • Zender + ontvanger set met draadloze verbinding: 100 meter bereik. Zender met thermometer en display met achtergrondverlichting voor het instellen van de binnentemperatuur draagt het radiosignaal over naar de ontvanger, die de temperatuur van de verwarming regelt.
 • Temperatuurregeling/temperatuurbereik 5 °C tot 35 °C, elk 0,5 °C / strooiing (hysterese): ± 0,2 °C. Weergave van de werkelijke en gewenste temperatuur
 • Temperatuursensor/temperatuurmeting 0 °C tot 40 °C, nauwkeurigheid 0,1 °C, vorstbescherming
 • Gedetailleerde handleiding in het Duits en montagemateriaal inbegrepen
Bestseller Nr. 6

SALCAR Smart thermostaat boiler WLAN verwarmingsthermostaat T9W RF WiFi radiatorthermostaat met ontvanger Tuya programmeerbare wandthermostaat compatibel met Amazon Alexa & Google Assistant

 • Wifi-verbinding: dankzij de stabiele draadloze RF-technologie verbindt de thermostaat zich met de ontvanger. Het signaal is stabiel en de koppelingssnelheid is snel. De thermostaat beschikt over een gekleurd VA-display met dubbele temperatuurweergave. Na verbinding met het internet heeft hij toegang tot de lokale weersomstandigheden en de luchtvochtigheid buiten.
 • Energiebesparend: de RF-thermostaat kan met meerdere RF-ontvangers worden gekoppeld om verwarmingszones door temperatuurregeling en automatische programmering individueel te regelen en zo tot 30% energie te besparen.
 • Afstandsbediening en spraakbesturing: thuis kun je je open haard niet alleen draadloos via RF bedienen, maar ook de Tuya Smart Life-app downloaden om je verwarming altijd en overal te bedienen. Koppel je app-account aan je Amazon- of Google-account. Je kunt Amazon Alexa of Google Assistant gebruiken voor de Smartheim-integratie en spraakbesturing.
 • Eenvoudige installatie: de ontvanger wordt naast de open haard geïnstalleerd. De SALCAR RF-thermostaat heeft een desktopdesign en is compatibel met wandgemonteerd ontwerp voor een eenvoudige en flexibele installatie.
 • Stroomvoorziening en verpakking: stroomvoorziening via batterij of USB mogelijk. Voor batterijvoeding moeten 2 x 1,5 V alkaline AA-batterijen worden geïnstalleerd. Het productpakket bevat 1 x ontvanger, 1 x thermostaat, 1 x type C-kabel, 1 x pakket met schroeven, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en geen batterijen.
Bestseller Nr. 7

Draadloze thermostaat PNI CT60 voor thermische centrales, hysterese 0,1 graden

 • De PNI CT60 draadloze thermostaat schakelt het verwarmingssysteem aan en uit op basis van een temperatuurlimiet en een vooraf ingestelde tijdsperiode. De thermostaat heeft 3 bedrijfsmodi: Gepland, Handmatig en Vakantie (antivries). In de geprogrammeerde modus kunnen voor elke dag van de week 4 bedrijfsperiodes worden ingesteld.
 • In het menu met geavanceerde instellingen kunt u parameters instellen voor verschillende functies: hysterese, antivriestemperatuur, kinderbeveiligingsfunctie, open raamfunctie, reset, enz.
 • Als de kinderbeveiligingsfunctie is geactiveerd vanuit de geavanceerde instellingen, worden de thermostaattoetsen vergrendeld zodra de achtergrondverlichting van het scherm wordt uitgeschakeld om onbedoelde temperatuurverandering te voorkomen.
 • Met de antivriesfunctie laat je de ketel rustig achter dankzij de slimme thermostaat PNI CT60. Stel in het menu met geavanceerde instellingen een temperatuurniveau in tussen 5 ° C en 15 ° C, een temperatuur die tijdens uw afwezigheid van huis wordt gehandhaafd.
 • Als de QWD-functie is geactiveerd vanuit de geavanceerde instellingen, zal de thermostaat de verwarming uitschakelen als de kamertemperatuur plotseling daalt (instelbaar niveau). Deze plotselinge temperatuurdaling treedt op wanneer een raam of deur wordt geopend terwijl de ketel in werking is. Het OP-pictogram verschijnt op het scherm. Het apparaat keert na 30 minuten terug naar de oorspronkelijke bedrijfsmodus.
Bestseller Nr. 8

Draadloze thermostaat COMPUTHERM T32-RF, digitale draadloze thermostaat

 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 30 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd.
 • Draadloze thermostaat: deze mobiele thermostaat kan worden gebruikt voor elke ketel die over een tweeleidingsaansluiting van de kamerthermostaat beschikt – dankzij de combinatie van draadloze kamerthermostaat en ontvanger kan de temperatuur ook bij kamerverandering worden ingesteld (belastbaarheid: 7 ampère)
 • Nauwkeurige temperatuurmeting en instelling: het digitale display van de kamerthermostaat maakt een nauwkeuriger meten en instellen van de temperatuur mogelijk dan traditionele thermostaten; zowel verwarmen als koelen zijn mogelijk.
 • Constante binnentemperatuur: de digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,2 of 0,1 °C en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk – voor maximaal comfort en een zekere feel-good factor.
 • Inhoud: 1 x T32 RF digitale draadloze kamerthermostaat, 2 x batterij, netsnoer voor ontvanger, set van mobiele regeleenheid (thermostaat) + ontvanger (RF-modellen) van COMPUTHERM incl. 5 jaar fabrieksgarantie.
UitverkoopBestseller Nr. 9

PNI CT36 Draadloze slimme thermostaat met WiFi-internetbediening voor thermische energiecentrales | TuyaSmart APP

 • Met behulp van de Tuya Smart-applicatie weet u op elk moment de temperatuur in uw huis of kunt u de PNI CT36-thermostaat eenvoudig rechtstreeks vanaf het werk of vanuit andere gebieden waar u zich bevindt, bedienen met de Tuya Smart-applicatie.
 • De applicatie is compatibel met iOS (minimaal v9) of Android (minimaal v4.2). Belangrijk, de wifi-router moet werken op 2,4 GHz
 • Met een ontwerp dat perfect past in elk frame van uw huis, met een groot scherm en verlichting met illustraties waarmee u de temperatuur kunt aanpassen voor het beste comfort in uw huis of kantoor.
 • Naast het CT35-model heeft de slimme thermostaat PNI CT36 een hysterese van minder dan 0,2 ° C Celsius Een kleine hysterese op de thermostaat bepaalt een kleiner verschil tussen de maximum en minimum temperatuur in de stal, dus een beter thermisch comfort.
 • De slimme thermostaat PNI CT36 wordt geleverd in een pakket met muurbevestigingselementen of tafelsteun. De centrale unit heeft ook de benodigde elementen voor wandmontage in het pakket opgenomen.
Bestseller Nr. 10

Andoer Wi-Fi Smart thermostaat, draadloze programmeerbare temperatuurregelaar, met RF-ontvanger, voor gasboiler-verwarming, app-bediening, spraakbediening, compatibel met Alexa Google Assistant

 • Elke dag kunnen 6 periodes worden ingesteld, vrij te kiezen tussen handmatige modus of automatische modus. Lcd-display met achtergrondverlichting voor eenvoudig aflezen, touch-knop voor eenvoudige bediening.
 • Als je de thermostaat met de ontvanger koppelt, kan de ontvanger de verwarming afdwingen en is hij flexibeler te gebruiken. 2 voedingsmodi: 2 x AAA-batterijen (niet inbegrepen), DC 5 V USB-opladen, AC 230 V bedrading.
 • 1 °C nauwkeurigheid houdt de temperatuur binnen het door jou ingestelde niveau. De vergrendelingsfunctie van het toetsenbord voorkomt dat kinderen per ongeluk werken. Met vorstbeschermingsfunctie om de levensduur van het apparaat te verlengen.
 • Maak een thermostaatgroep voor centrale bediening en ter ondersteuning van de ontgrendeling van het apparaat. Compatibel met Alexa en Google Assistant voor handsfree spraakbediening.
 • Intelligente thermostaat die via je telefoon kan worden aangestuurd voordat je thuiskomt. Wandmontage- of tafelinstallatiestijl voldoet aan je verschillende eisen.
Bestseller Nr. 11

Emos Draadloze kamerthermostaat met OpenTherm-ondersteuning, programmeerbaar, voor verwarmingssystemen - Zender+ontvanger - Kamertemperatuurregelaar - Opbouwmontage

 • Hoogwaardige binnenthermostaat voor intelligente tijdsafhankelijke regeling van uw verwarming in eenpersoonskamers, vakantiehuizen, kantoren, appartementen met meerdere verdiepingen, werkplaatsen, verkoopruimten, verwarmingszones, medische praktijken
 • Zender en ontvanger met draadloze verbinding 80 meter bereik. De zender met thermometer en display met achtergrondverlichting voor het aanpassen van de binnentemperatuur verzendt het radiosignaal naar de ontvanger, die de temperatuur bij de kachel regelt.
 • Door de gebruiker instelbare tijdprogrammering of instelbare temperatuur (6 temperatuurveranderingen per dag)
 • Ondersteuning OT (OpenTherm) communicatieprotocol en standaard schakelrelais, thermometer met werkelijke en ingestelde temperatuurweergave Vorstbescherming, AAN/UIT-modus, vakantiemodus (vakantieprogramma), thermostaatvergrendelingsfunctie (vergrendeling), weergegeven temperatuurkalibratie
 • Gedetailleerde Duitse gebruikershandleiding en montagebeugel inbegrepen
Bestseller Nr. 12

tado,Starterskit - Draadloze Slimme Thermostaat V3+ incl. passende Houder – Intelligente verwarmingsaansturing, Designed in Germany, werkt met Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant,Wit

 • Regel je verwarming van overal met de tado app, verlaag je energieverbruik en bespaar geld met de intelligente features die tado biedt
 • Als er niemand thuis is of er wordt een open raam gedetecteerd, herinnert de tado° app je er via pushmelding aan de verwarming lager te zetten
 • Slimme Schema’s voor de perfecte temperatuur per kamer, altijd; alleen actief als iemand thuis is; kan als optie met één klik in app worden aan/ uitgeschakeld
 • Je hebt de Draadloze Slimme Thermostaat Starterskit nodig als je huis een thermostaat heeft met een draadloze verbinding met de ketel of helemaal geen thermostaat heeft
 • Klimaatcomfort: Krijg inzicht in de binnenluchtkwaliteit en tips, als bijv. de lucht te vochtig is en er schimmelvorming kan ontstaan
Bestseller Nr. 13

VBESTLIFE Draadloze thermostaat, stopcontact, digitale temperatuurregelaar, programmeerbare contactdoos, huishouden, intelligente temperatuurregeling, stopcontact (EU)

 • 【0,1 ° C/°F】 Verschillende doeltemperaturen kunnen in verschillende tijdgebieden worden ingesteld.
 • Eenvoudig te bedienen: eenvoudig te leren code en gecombineerd besturingssysteem, geen rommelige code en geen storing.
 • 20 m vrije ruimte: verwarm of koel apparaten binnen het effectieve bereik.
 • 【Led-display】 Eenvoudige bediening, ook in donkere omgevingen.
 • Draadloze thermostaataansluiting: gemaakt van hoogwaardig ABS, duurzaam.
Bestseller Nr. 14

Draadloze thermostaat SAS816RF temperatuurregelaar kamerthermostaat kamerregelaar 868MHz draadloos bereik 100 meter vrije ruimte

 • Draadloze thermostaat set SAS816RF temperatuurregelaar met stabiele 868MHz frequentie, draadloos bereik tot 100 meter open veld. Maakt ook een betrouwbare werking van meerdere radiosets in één huishouden mogelijk door een veilige gecodeerde verbinding tussen zender en ontvanger.
 • Een draadloze thermostaatset bestaat uit een zender, voor het instellen van de gewenste kamertemperatuur, met ingebouwde kamertemperatuursensor. En een ontvanger die de gewenste consument schakelt.
 • Als verbruikers kunnen bijvoorbeeld infraroodverwarming, aandrijvingen, kleppen, verwarmingsketels en andere elektrische warmtegeneratoren worden aangesloten en temperatuurgestuurd aan/uit worden geschakeld.
 • De ontvanger kan direct 230 V verbruikers met maximaal 3600 watt via het ingebouwde relais schakelen. Het extra aanwezige potentiaalvrije contact kan consumenten tot 230 V en 1150 watt schakelen.
 • De zender beschikt over een instel- en temperatuurweergave op LCD-display, vorstbeschermingsfunctie, temperatuurregelbereik: 5-30 °C, schakelhysterese: +/-1 °C; beschermingsgraad: IP21
Bestseller Nr. 15

Computherm Q7RF digitale, programmeerbare draadloze kamerthermostaat voor verwarming, airconditioning & vloerverwarming, wandthermostaat draadloos & digitaal met 6 programma's per dag

 • Programmeerbaar & individueel: de wandthermostaat maakt voor alle dagen van de week dagelijks 6 vrij te kiezen en van elkaar onafhankelijke schakeltijdpunten en een vakantieprogramma voor gepersonaliseerde & automatische temperatuuraanpassing (eigen verwarmingsprogramma), waarbij wordt bepaald wanneer de gewenste temperatuur op verschillende dagtijden moet worden uitgevoerd.
 • Gewenste temperatuur: door de temperatuurregelaar van de kamerthermostaat kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 40 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd – bovendien beschikt de thermostaat over een pompbeschermingsfunctie voor het verwarmingsvrije seizoen.
 • Exacte temperatuurinstelling & weergave: het digitale display is in een modern blauw verlicht, waarop enerzijds door de thermometer betrouwbaar de ingestelde gewenste en de huidige kamertemperatuur, anderzijds de tijd en de datum worden weergegeven – veel nauwkeuriger meten en instellen dan bij traditionele thermostaten en zowel voor koelen als verwarmen inzetbaar.
 • Constante kamertemperatuur: de digitale thermostaat bevat een schakelgevoeligheid van naar keuze ± 0,3/0,2 of 0,1 graden en maakt daardoor een gelijkmatige en constante kamertemperatuur mogelijk, dankzij de combinatie van draadloze en mobiele kamerthermostaat en ontvanger kan de temperatuur ook bij kamerwisseling worden ingesteld.
 • Inhoud: 1 x Q7RF programmeerbare, digitale radiografische kamerthermostaat, set van mobiele regeleenheid (thermostaat) met dagelijks 6 instelbare programma's + ontvanger (RF-modellen) van Computherm incl. 2 jaar fabrieksgarantie.

Er zijn veel verschillende soorten draadloze thermostaten op de markt. Ze variëren van heel goedkoop tot heel duur. Het is belangrijk om de juiste te vinden voor uw behoeften.

Laten we eens kijken naar enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een draadloze thermostaat.

Beste draadloze thermostaat:

 • Wat is je budget?
 • Hoe vaak gebruik je het?
 • Welk type verwarmings-/koelsysteem heeft u?
 • In wat voor kamer installeer je het?

Wat zijn de voordelen van een draadloze thermostaat?

Met een draadloze thermostaat kun je de temperatuur in huis op afstand regelen. Het is ook een energiezuinige manier om je huis koel of warm te houden en het heeft nog veel meer voordelen.

Een draadloze thermostaat installeer je probleemloos in je huis. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen bedrading of installatie. Ze helpen u ook geld te besparen op elektriciteitsrekeningen omdat ze efficiënter zijn dan traditionele verwarmingssystemen.

De volgende voordelen van een draadloze thermostaat zijn:

 • U kunt de temperatuur van uw huis overal ter wereld regelen met een smartphone-app
 • U kunt ze probleemloos installeren
 • Ze helpen u geld te besparen op elektriciteitsrekeningen

Wat zijn de verschillende soorten draadloze thermostaten?

Draadloze thermostaten zijn apparaten die de temperatuur van uw huis of kantoor op afstand kunnen regelen. Ze worden ook wel slimme thermostaten genoemd.

Er zijn drie soorten draadloze thermostaat:

 • Wi-Fi-compatibele draadloze thermostaat
 • Draadloze thermostaat met Z-wave
 • Draadloze thermostaat met Bluetooth

Waar moet ik op letten bij een thermostaat?

Thermostaten zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten. Ze helpen om uw huis comfortabel, veilig en gezond te houden.

Thermostaten zijn te vinden op verschillende plaatsen, zoals aan de muur of in een vloereenheid. Het meest voorkomende type is de digitale thermostaat die je kunt bedienen met je smartphone of computer.

Een thermostaat heeft twee hoofdcomponenten: een sensor en een actuator. Een sensor is een apparaat dat temperatuur meet en signalen naar de actuator stuurt wanneer er een verandering in temperatuur is. De actuator regelt verwarmings- en koelsystemen in uw huis op basis van die signalen van de sensor.

Hoe installeer ik een draadloze thermostaat?

Het installeren van een draadloze thermostaat is een relatief eenvoudig proces. Er zijn tal van bronnen online die u kunnen helpen bij het installatieproces.

Er zijn twee soorten thermostaten: programmeerbaar en niet-programmeerbaar.

Programmeerbare thermostaten worden vaak gebruikt in woningen met meer dan één bewoner, of in woningen waar de bewoners de temperatuur overdag of ’s nachts op verschillende tijdstippen willen regelen.

Niet-programmeerbare thermostaten bieden meer eenvoud en gemak omdat ze niet hoeven te worden geprogrammeerd om instellingen te wijzigen, maar ze kunnen moeilijker te installeren zijn omdat ze moeten worden aangesloten op het bestaande verwarmings- en koelsysteem van uw huis.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een draadloze thermostaat?

De kosten van een draadloze thermostaat kunnen variëren, afhankelijk van het model, de functies en het merk. Om een idee te krijgen van hoeveel u aan een draadloze thermostaat zou moeten uitgeven, moet u rekening houden met uw behoeften en voorkeuren, evenals met uw budget.

Prijsklasse: 100-400 euro

Hoe lang duurt het om geld te besparen met een draadloze thermostaat?

De draadloze thermostaat is een prima alternatief voor de ouderwetse, bedrade thermostaat. Het kan u geld besparen op uw energierekening en u gemak bieden bij het instellen van de temperatuur in verschillende delen van uw huis. Deze besparingen kunnen echter enige tijd in beslag nemen.