Beste draadloze stofzuiger van 2023 (TOP15)

De beste draadloze stofzuiger moet gebruiksvriendelijk zijn, een lange batterijduur hebben en een goede zuigkracht bieden.

De 15 beste draadloze stofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Greenote Steelstofzuiger Draadloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt

 • 🌀【Maak je hele huis schoon】: Dankzij de krachtige borstelloze motor heeft deze oplaadbare stofzuiger 2 niveaus van zuigkracht Standaardmodus (12.000Pa kan 160㎡ reinigen, batterijduur tot 35 minuten) en Sterke modus (23.000Pa kan 100㎡ reinigen, batterijduur tot 18 minuten), en functies Afneembare batterij (2200mAh*6), volledig opladen duurt slechts 4 uur. Ideaal voor harde vloeren, tapijt, trappen, parket of tegels.
 • 💡【Makkelijk schoonmaken van haren van huisdieren in het donker】: Het nettogewicht van deze snoerloze stofzuiger is slechts 2,64 pond, u kunt de snoerloze stofzuiger gemakkelijk meenemen om trappen te beklimmen en auto-interieurs en smalle, vlakke trappen schoon te maken. De elektrische vloerborstel van de snoerloze stofzuiger heeft heldere LED-lampjes die donkere hoekjes verlichten en gemakkelijk stof en haren van huisdieren onder banken en bedden verwijderen.
 • 🏠【Geluidsarme stofzuiger】: Zeer laag geluidsniveau (<65 db) wanneer de stofzuiger snoerloos werkt in de standaardmodus, waardoor huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet worden gestoord. Dankzij de aparte parkeerfunctie. Stofzuiger op een stokje Hij kan overal worden opgeborgen zonder de muren te beschadigen. Bevrijdt u van vervelende kabelstoringen.
 • 🌐【Ideaal voor multifunctionele reiniging】: De Greenote GSC50 snoerloze stofzuiger is uitgerust met meerdere borstelkoppen die kunnen worden gecombineerd tot verschillende handstofzuigers, zodat u gemakkelijk plafonds, gordijnen, banken, bedden, bekleding, auto's en alle andere hoekjes en gaatjes kunt schoonmaken. De lengte van de telescoopstok kan worden aangepast aan uw lengte, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor zowel kinderen als volwassenen.
 • 👪【Gemak voor uw huis】: Deze snoerloze stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cycloon en een H11 HEPA-filtersysteem en filtert moeiteloos 99,98% van stof, bacteriën, pollen, luchtvervuiling en huidschilfers, waardoor stofophoping effectief wordt voorkomen en frisse lucht ontstaat. Deze snoerloze stofzuiger wordt geleverd met twee wasbare Hepa-filters, die indien nodig kunnen worden vervangen. Wij bieden ook 2 jaar garantie en een uitgebreide en probleemloze dienst na verkoop.
Bestseller Nr. 2

Roanow Steelstofzuiger Draadloos, 40000Pa/500W Draadloze Stofzuiger, 60 minuten looptijd met wand-laadhouder/1,8 L cup/geurkaart/Led scherm/meervoudige borstel voor vloeren, tapijten, dierenharen

 • 【40000Pa/500W sterke zuigkracht】Uitgerust met een 500W motor, heeft de Roanow Steelstofzuiger Draadloos een sterke zuigkracht van 40000Pa. Deze krachtige draadloze stofzuiger zuigt gemakkelijk stof, vuil en dierenharen op van uw tapijt of vloer.
 • 【60 minuten looptijd en opladen aan de muur】 De Roanow draadloze stofzuiger heeft slechts 4 uur oplaadtijd nodig om een ​​looptijd van 60 minuten te bereiken voor het schoonmaken van het hele huis. Bovendien beschikt hij over een praktisch wandlaadstation en een verwijderbare accu.
 • 【Grondige reiniging】 Roanow Steelstofzuiger Draadloos met een V-vormige vloerborstel die zachte en harde haren combineert, die een grondige reiniging kan uitvoeren en tegelijkertijd voorkomt dat het haar verstrikt raakt. Het reinigende effect is drie keer hoger dan bij conventionele borstels.
 • 【99,99% filtratie- en geurkaart】 De Roanow draadloze stofzuiger heeft meerdere filtersystemen met vortexstructuur gecombineerd met 360° HEPA, die 99,99% van het fijne stof kunnen filteren. De luchtuitlaat van deze draadloze stofzuiger is voorzien van aromatherapietabletten die de lucht frisser maken tijdens het schoonmaken!
 • 【Zuigfunctie met 3 modi en LED-kleurendisplay】 Deze Steelstofzuiger Draadloos heeft 3 zuigmodi, die elk worden weergegeven met 3 verschillende gekleurde kransen. Je schakelt eenvoudig over naar de zuigstand die bij jouw vloer of tapijt past. Als er sprake is van een blokkade, wordt er bovendien een rode filewaarschuwing weergegeven.
Bestseller Nr. 3

Vistefly V15 Max Steelstofzuiger Stofzuiger Draadloos, 40000Pa 500Watt Vacuum Cleaner, 60 minuten Looptijd en Oplaadbare Afneembare Accu voor Vloer Dierenharen Tapijt

 • Touchscreen LED: pas de zuigkracht van de draadloze stofzuiger aan door te tikken. De resterende prestaties worden in realtime weergegeven. Als de stofzuiger defect raakt, toont het scherm de juiste foutcode, wat handig voor u is.
 • 500W motor en 40 kPa zuigkracht: De hoogwaardige, borstelloze 500W motor kan een superieure zuigkracht van 40 kPa leveren, waardoor stof, deeltjes en dierenharen gemakkelijk kunnen worden verwijderd. De draadloze stofzuiger heeft een vloerborstel met LED-lampjes, ideaal voor het schoonmaken onder het bed of de bank en in donkere hoeken.
 • Intelligente stofdetectie en verbeterde V-vormige vloerborstel: V15MAX past automatisch het zuigvermogen aan op basis van de hoeveelheid stof. De verbeterde V-vormige elektrische borstel raakt niet snel in de war en is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals houten vloeren, tegels en tapijten. De lengte van de verlengbuis van de stofzuiger kan handmatig worden aangepast om optimaal gebruik te maken van de beschikbare opslagruimte.
 • Tot 60 minuten bedrijfstijd: de accustofzuiger maakt gebruik van een verbeterde, verwijderbare, hoogwaardige snellaad lithiumbatterij met 7 cellen die tot 60 minuten kan werken in de automatische modus. 3,5 uur snelladen, 4 zuigmodi, automatische modus (18 kPa ≈ 60 minuten), energiebesparende modus (22 kPa ≈ 35 minuten), Standaardmodus (34 kPa ≈ 18 minuten), krachtige modus (40 kPa ≈ 12 minuten).
 • Hoogefficiënt filtersysteem: het 6-laagse filtersysteem kan 99,99% van het stof en de deeltjes reinigen, de stofbak van 1 liter kan met één hand worden geleegd, en de meegeleverde hanger kan accustofzuigers en accessoires opbergen om uw huis schoon te houden.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Akitas V8 22.2v 150w 3in1 Draadloze Rechtopstaande Handheld Stick Stofzuiger draadloos steelstofzuiger Lichtgewicht Oplaadbare Lithium Batterij

 • Krachtig - 22.2V LI-ION accu met 40 minuten autonomie, 150W vermogen, 17.000pa zuigkracht.
 • Lichtgewicht - 2 kg machine, gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen
 • Gemotoriseerde vloerborstel en LED-lampjes - 6 LED-lampjes op de vloerborstel voor betere zichtbaarheid en een klopperbalk voor het reinigen van verschillende oppervlakken.
 • Afneembare handzuigmodus - kan worden gebruikt als snoerloze steelstofzuiger of handstofzuiger.
 • Wasbaar HEPA-filter
Bestseller Nr. 5

bestyks 400W/30000Pa accustofzuiger, tot 60 minuten looptijd, draadloos, rechtop / stofzuiger met anti-klitborstel / led-display, met harde vloeren, dierenharen / tapijt

 • 30.000 Pa sterk zuigvermogen: de staande stofzuiger is uitgerust met een verbeterde, extreem stille 400 W-motor met een toerental van 150.000 rpm, die een verbazingwekkend cycloonzuigvermogen van 30 kPa bereikt, wat de reinigingsefficiëntie aanzienlijk verbetert. Of het nu om vuil gaat, dat op harde vloeren, marmeren tegels, dierenharen of in tapijten verborgen stof en vuil valt, hij kan het probleemloos verwijderen en zorgt zo voor een gezonde, comfortabele en veilige woonomgeving.
 • 60 minuten extreem lange batterijduur: deze draadloze stofzuiger maakt gebruik van een nieuwe verwisselbare 8 x 2500 mAh batterij, die de batterijduur op ongeëvenaarde hoogtes verhoogt. De stofzuiger kan 15 (maximaal zuigvermogen) tot 60 minuten (minimaal zuigvermogen) ononderbroken lopen en heeft slechts 3,5 uur nodig voor volledig opladen. Het is de beste keuze voor het reinigen van het hele huis en grootschalige reinigingstaken.
 • Anti-klit-vloerborstel/intrekbare buis: in tegenstelling tot conventionele vloerborstels beschikt de vloerborstel van deze accustofzuiger over een volledig met pluche beklede V-vormige roldesign, dat kan voorkomen dat hij in verstoppingen zoals haar en haar in de knoop raakt. Tegelijkertijd is het voorste uiteinde van de vloerborstel uitgerust met een led-zoeklicht dat 180° naar links en rechts en 80° naar voren en achter kan worden gedraaid, waardoor het werken in donkere en nauwe omgevingen zoals onder een tafel enz. vergemakkelijkt bed. De intrekbare buis kan tot 71 cm lang en tot 46 cm kort zijn, zodat je naar behoefte vrij kunt wisselen.
 • 2-in-1 borstelkop/led-display: de rotatiestofzuiger beschikt over diverse accessoires. De 2-in-1 borstelkop is dunner en langer en beschikt aan de voorkant over zachte borstelharen, waarmee kleine hoeken flexibel en diep kunnen worden gereinigd. zoals de randen van banken, autostoelen enz. Het led-display geeft het batterijniveau, de energiemodus en alarmmeldingen aan. Wordt geleverd met back-up-HEPA.
 • 99% filtering tot H13-niveau + stofopvangbox: de dierenhaarstofzuiger is uitgerust met een wervelstructuur en de cycloonafscheiding kan 99% van de bacteriën, mijten en stof verwijderen, wat hem veiliger en gezonder maakt. Dankzij de stofbak met grote inhoud hoef je je geen zorgen te maken dat het reinigingsproces wordt onderbroken. Dit is praktisch en voorkomt het lekken van vuil. Zowel het metalen filter als het HEPA-filter kunnen met water worden gereinigd en na 24 uur drogen worden hergebruikt en gerecycled.
Bestseller Nr. 6

VEGREM Draadloze stofzuiger, krachtig, 25 kPa, draadloos, 160 W met 2 zuigmodi, 180° inklapbare staaf, ledlamp, eenvoudige houder, 40 minuten batterijduur

 • Krachtige zuigkracht, borstelloze motor: neem afscheid van hardnekkig vuil en dierenharen. De draadloze stofzuiger beschikt over een borstelloze motor van 160 W en 2 reinigingsmodi en biedt een indrukwekkend zuigvermogen van 25 kpa.
 • Lange levensduur, batterij-indicator: continue reiniging. De krachtige draadloze elektrische bezem biedt tot 38 minuten in de standaardmodus en 18 minuten in de krachtige modus. Dankzij de batterij-indicator kun je altijd de resterende energie van de aangeboden draadloze stofzuiger herkennen en een ononderbroken reiniging garanderen.
 • 【Geavanceerde 4-laagse filtratie】 Adem zuivere lucht in. De krachtige draadloze stofzuiger maakt gebruik van een snelle luchtstroom en 4-laagse filters die de meeste stofdeeltjes verwijderen. Met een langere levensduur dan standaardfilters geniet je van een schonere lucht en een gezonder huis.
 • Handsfree comfort: de draadloze stofzuiger staat onafhankelijk voor een handsfree reinigingservaring. Zo kun je onvoorziene situaties zoals de verzorging van kinderen of huisdieren aanpakken, oproepen beantwoorden en tegelijkertijd een ononderbroken reiniging garanderen.
 • Flexibel en ruimtebesparend: met een flexibele handgreep voor veelzijdige reiniging en een wandhouder voor eenvoudige opslag, krachtige draadloze stofzuiger biedt je zowel flexibiliteit als ruimtebesparend gemak.
Bestseller Nr. 7

Kalado Steelstofzuiger Draadloos, 26Kpa Steelstofzuiger met 250W Borstelloze Motor, 40Min Afneembare Batterij, LED Display, 6 in 1 Lichtgewicht Staande Stofzuigers voor Huisdierhaar Tapijt Auto Vloer

 • 🆓 【CE-Certificering/2 Jaar Garantieservice】Kalado Steelstofzuiger Draadloos heeft CE-certificering. Klanten die onze Steelstofzuiger kopen, krijgen 2 jaar garantieservice. Als er een kwaliteitsprobleem is met het product, zullen we het gratis vervangen door nieuwe onderdelen. Het klantenserviceteam van Kalado handelt uw vervangingsbehoeften 24 uur per dag online af.
 • 🥝【26KPa/40Min Staande Stofzuigers】De Kalado Steelstofzuiger Draadloos maakt gebruik van een 80.000 RPM ultrasnelle BLDC borstelloze motor die kan schakelen tussen 3 modi: LAAG (12KPa/40Min), MEDIUM (18KPa/20 minuten) en HOOG (26KPa/14 minuten). 7 x 2200mAh accu's kunnen worden verwijderd en apart worden opgeladen, en er kunnen ook extra accu's worden aangeschaft om de gebruiksduur van de Steelstofzuiger te verlengen! Ideaal voor eenpersoonsappartementen, gezinnen met huisdieren, camperreizen.
 • ♻️ 【5-laags Hoogrenderend Filtersysteem】Stof dat de Steelstofzuiger Draadloos binnendringt, gaat door een 5-laags filtersysteem, 100% van de fijne deeltjes (grootte>0,1μm) en 95% van de ultrafijne deeltjes (grootte<0,1μm) zal blijven in het filter, want Uw huis zuivert de lucht en verwijdert stofvervuiling. Bovendien realiseert de stofbak van 0,8 liter het legen van afval met één klik, waardoor stof volledig vaarwel wordt gezegd.
 • 🥑 【Snoerloos/Zelfstaand/6 in 1 Hulpstukken】Kalado Steelstofzuiger Draadloos opbergen hoeft geen muren meer kapot te maken, hij kan overal staan. Bovendien is hij zo licht als 4,41 lb en uitgerust met meerdere borstels, die kunnen worden gemonteerd met telescopische stangen om vloeren, tapijten, trappen, auto's, kantoren en gordijnen schoon te maken. Deze Staande Stofzuiger zou een geweldig cadeau-idee voor een vakantie/verjaardag zijn!
 • 🍉 【LED-display/roterende steelstofzuiger】 De vloerborstel kan willekeurig tussen 90° en 140° worden gedraaid, en het LED-lichtontwerp is zeer geschikt voor het reinigen van vuil, stof en haren van huisdieren in het donker. Het LED-display toont de zuigkracht, het alarm voor vastzittende borstel en het alarm voor een te volle stofbak.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Shark Stratos Snoerloze Steelstofzuiger, PowerFins Plus, 60 Minuten Gebruikstijd, Anti Hair Wrap & CleanSense IQ Stofzuiger met Kierenhulpstuk en Multi-Oppervlak Hulpstuk, Roségoud/Houtskool IZ400EU

 • CLEAN SENSE IQ: Vangt vuil op dat je niet kunt zien en past automatisch de reinigingskracht aan voor tot 50% meer vuilopname (Versus Shark IZ400EU in ECO-modus)
 • DUOCLEAN + POWERFINS PLUS: De beste haarverwijderaar ooit van Shark. Anti Hair Wrap verwijdert haren van de borstelrol terwijl je schoonmaakt. Glijdt van tapijten naar harde vloeren
 • TOT 60 MINUTEN GEBRUIKSTIJD*: Laad de verwijderbare batterij overal op, in de stofzuiger of erbuiten. LED-lampen verlichten verborgen stof. Modi voor tapijt en harde vloer. (*In ECO-modus, met niet-gemotoriseerde hulpstukken)
 • HANDMATIG REINIGEN: Verandert met één druk op de knop in een handstofzuiger, perfect voor het reinigen van trappen, bekleding, in de auto en meer met de meegeleverde accessoires
 • INBEGREPEN: Shark Stratos snoerloze stofzuiger, 1 batterij, oplaadstation, kierenhulpstuk & multi-oppervlak hulpstuk, anti-allergeenborstel, zak. Gewicht 3,97 kg. Kleur Houtskool/Rose Goud
Bestseller Nr. 9

HOMPANY 40000Pa draadloze stofzuiger, accustofzuiger tot 60 minuten looptijd, 500 W stofzuiger met touchscreen en anti-klitborstel, 1,5 l steelstofzuiger voor harde vloeren, tapijten, dierenhaar, auto, thuis

 • ➤【40000 Pa sterk zuigvermogen】De steelstofzuiger beschikt over een verbeterde 500 W motor, die met maximaal 180.000 omwentelingen per minuut een ongeëvenaard cycloonzuigvermogen van 40 kPa bereikt, wat de efficiëntie aanzienlijk verbetert. Hij neemt moeiteloos stof, kruimels, dierenharen en vuil van je vloeren en tapijten op en zorgt voor een stille en efficiënte reinigingservaring, waardoor je huis er als nieuw uitziet.
 • ➤【60 minuten lange looptijd】Deze draadloze stofzuiger maakt geen gebruik van de conventionele 6-7 cellen en breidt de accucapaciteit uit tot 8 x 2500 mAh, waardoor het probleem van de gebrekkige batterijduur effectief wordt opgelost. Kan de stofzuiger 20 (maximaal zuigvermogen) ~ 60 minuten (minimaal zuigvermogen) ononderbroken lopen, wat hem tot de ideale eerste keuze maakt voor grote taken en de reiniging van het hele huis. Volledig opladen duurt slechts 4-5 uur.
 • 2-in-1 anti-klitborstel: de dierenhaarstofzuiger beschikt over een combinatie van roterende V-borstels met zachte en harde borstelharen en 5C-motorborstels met gekamde tanden, die ervoor zorgen dat het haar beter in de ventilatiekanalen komt en de klitten effectief verminderen. De vloerborstel met ingebouwde, onafhankelijke motor is aan beide uiteinden voorzien van kleine inkepingen om een sterkere zuigkracht te bereiken en de reiniging van de randen te vergemakkelijken.
 • All-in-one touchscreen: het gevoelige aanraaksensorsysteem is uitgerust met een nieuw intelligent weergaveveld. Je kunt het scherm aanraken om het zuigvermogen in te stellen, de bedrijfsstatus van de accustofzuiger in real-time af te lezen en van de intelligente reiniging genieten. Bovendien zijn de vergrote symbolen vriendelijk voor mensen van middelbare leeftijd en ouderen en mensen met bijziendheid.
 • 99,99% filtratie + 1,5 l stofreservoir: de stofzuiger beschikt over een dubbele wervelstructuur en de cycloonafscheiding is effectiever. 99% van de kleine stof en bacteriën en huisstofmijt onder 0,3 μm wordt door het 5-laagse filtersysteem verwijderd. Het stofreservoir van 1,5 liter met grote inhoud voor de reiniging van het hele huis, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat de reiniging wordt onderbroken. Ideaal voor mensen met een allergie en huisdiereigenar
UitverkoopBestseller Nr. 10

Shark Detect Pro Snoerloze Stofzuiger met 2L Automatisch Leegsysteem, Lichtgewicht, Flexibel, Anti Hair Wrap Stofzuiger met Borstel-Kierenhulpstuk, Tot 60 Minuten Gebruikstijd, Wit/Messing, IW3611EU

 • GROTE ZUIGKRACHT + INTELLIGENTE VUILDETECTIE: Deze lichtgewicht, diepreinigende snoerloze stofzuiger leegt zichzelf. Krachtige schoonmaakprestaties. 25% lichter (t.o.v. Shark IZ400)
 • LEEGT & LAAD OP NA ELKE REINIGING: Houdt vuil en afval tot 45 dagen vast in de automatische leegbak van 2 liter met anti-geur technologie & anti-allergeen verzegeling. Laadt op tijdens opslag
 • 4 DIEPREINIGENDE TECHNOLOGIEËN: DirtDetect verhoogt het vermogen bij verborgen vuil. EdgeDetect verdubbelt de zuigkracht op randen. FloorDetect past zich aan vloertypen aan. LightDetect verlicht donkere gebieden
 • DIEPTEREINIGING VAN ALLE VLOEREN: QuadClean vloerkop met Anti Hair Wrap verwijdert grof vuil, fijn vuil, haar en stof. Tot 60 minuten gebruiksduur (getest in ECO-modus, met niet-gemotoriseerde hulpstukken)
 • INBEGREPEN: Shark Detect Pro stofzuiger IW3611EU, 2L automatische leegbak & oplaadstation (EU-stekker), borstel-kierenhulpstuk. Gewicht: 2,78 kg. Kleur: Wit & Messing
Bestseller Nr. 11

aonus A9 Steelstofzuiger Stofzuiger Draadloos, 40000Pa 500W Draadloze Stofzuiger, LED-display, Sterke Zuigkracht, 60 Min, voor het Reinigen van Dierenharen, Tapijten en Harde Vloeren

 • 500 W borstelloze motor en 40kpa zuigvermogen: de draadloze stofzuiger van aonus A9 biedt een zuigvermogen van maximaal 40000 Pa en is perfect geschikt voor tapijten, plafonds, houten vloeren, marmer of banken.
 • Uitneembare batterij 7 x 2500 mAh: de draadloze stofzuiger beschikt over een krachtige accu, lage modus ( 20kpa, 60 min), standaardmodus (30kpa, 32min), sterke modus (40 kpa, 14 min).
 • Stofdetectie: in de automatische modus (60 min) kan de draadloze stofzuiger het zuigvermogen (20 kpa-40 kpa) automatisch aan de hoeveelheid stof aanpassen.
 • Intelligent led-bedieningsscherm: via het led-touchscreen kun je de resterende lading, de werkstatus en mogelijke foutmeldingen volgen.
 • Modusschakelaar: met de knop op het display kan worden geschakeld tussen automatische en handmatige modus, en het zuigvermogen kan met de knop +/- worden ingesteld.
Bestseller Nr. 12

VEGREM Draadloze stofzuiger, 25 kPa, 2 modi, draadloos, ledlamp, telescopische buis, afneembare accu, tot 40 minuten gebruiksduur

 • Krachtige zuigkracht, borstelloze motor: Zeg vaarwel tegen hardnekkig vuil en dierenharen. De draadloze stofzuiger beschikt over een borstelloze motor van 160 W en 2 reinigingsmodi en biedt een indrukwekkend zuigvermogen van 25 kpa. Verwijdert moeiteloos vuil, stof, kruimels en vervelende dierenharen, zodat je oppervlakken onberispelijk blijven.
 • Verlengde gebruiksduur, batterij-indicator: reinig je hele huis zonder onderbrekingen. De draadloze stofzuiger biedt tot 38 minuten in de standaardmodus en 18 minuten in de krachtige modus. Bovendien informeert de batterij-indicator je over de resterende energie en zorgt ervoor dat de reinigingstijd nooit uit gaat.
 • Geavanceerd 4-laags HEPA-filtersysteem: adem schone en frisse lucht in. De draadloze stofzuiger maakt gebruik van een snelle luchtstroom en een 4-laags HEPA-filtersysteem dat tot 99,99% van de stofdeeltjes verwijdert. Geniet van een langere levensduur in vergelijking met conventionele filters voor schonere lucht en een gezonder huis.
 • Draadloos, licht: ervaar de vrijheid van draadloze reiniging. De krachtige draadloze stofzuiger is zo ontworpen dat hij licht en eenvoudig met één hand te manoeuvreren is. Het draadloze ontwerp maakt het mogelijk om elke hoek moeiteloos te bereiken en de reiniging van trappen, binnenruimtes van auto's, gordijnen en andere moeilijk bereikbare gebieden te vergemakkelijken.
 • Telescopische buis en wandhouder: personaliseer je schoonmaakervaring. De stofzuiger wordt geleverd met een telescopische buis die van 51 cm tot 68 cm wordt verlengd en veelzijdigheid biedt voor verschillende reinigingstaken. Bewaar en laad je stofzuiger comfortabel op met de meegeleverde wandhouder, bespaar ruimte en zorg ervoor dat hij altijd klaar is voor gebruik.
Bestseller Nr. 13

URAQT Handstofzuiger, 9000 Pa Krachtige Autostofzuiger, 3-In-1 Mini Handstofzuiger Draadloze Stofzuiger met USB Oplaadbare Stofzuiger Nat en Droog voor Thuis, Auto, Kantoor, Huisdier (Grijs)

 • 👔【Krachtige zuigkracht】: onze handstofzuiger biedt 9000 Pa krachtige zuigkracht voor een snelle en grondige reiniging van verschillende soorten oppervlakken, en het is bewezen dat het efficiënte cycloonsysteem binnen enkele minuten zorgt voor een consistente en perfecte reiniging.
 • 👔【Snel opladen en langdurig gebruik】: deze draagbare handstofzuiger heeft ingebouwde 2 × 2000 mAh hoogwaardige lithiumbatterijen, die binnen 3 uur volledig kunnen worden opgeladen en tot 20-30 minuten draadloos schoonmaken ondersteunen. Met de meegeleverde USB-DC oplaadkabel laad je hem op in je auto of overal in huis met een USB-kabel.
 • 👔【Nat en droog gebruik】: onze autostofzuiger wordt geleverd met 4 hulpstukken. Lange spleetmondstukken voor het eenvoudig opzuigen van vuil in krappe hoeken en ruimtes; borstelmondstukken voor het opzuigen van haren of vuil; stofzuigermondstukken voor het stofzuigen van huishoudzakken; en mondstukken voor het opblazen van kleine apparaten zoals boeien en reddingsvesten. Verschillende accessoires zijn voldoende om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • 👔【Tweetraps filtersysteem】: onze draadloze mini-stofzuiger heeft een verbeterd filtersysteem voor betere resultaten. Een tweetraps filtersysteem voorkomt dat stof uit het apparaat ontsnapt. Het eerste filter vangt het meeste stof op en het HEPA-filter vangt kleinere stofdeeltjes op. Dubbele filtratie garandeert een hygiënisch en veilig gebruik.
 • 👔【BREDE TOEPASSINGEN】: Onze handstofzuiger heeft een sterke zuigkracht en kan gemakkelijk alle soorten vuil verwijderen, je kunt hem gebruiken in de keuken, slaapkamer, kantoor, auto of zelfs huisdieren, overal waar schoongemaakt moet worden.
Bestseller Nr. 14

iwoly Draadloze Stofzuiger Zakloos Krachtig met Afneembare Accu, 3 Snelheden, 35 minuten Batterijduur, Compact Licht 150 W Oplaadbare Stofzuiger voor Harde Vloeren, Tapijt, Dierenharen

 • Krachtige zuigkracht van 18 kPa en gemotoriseerde borstelkop: de draadloze stofzuiger met schacht iwoly C150 biedt met zijn 150 W motor en zijn zuigvermogen van 18 kPa. De gemotoriseerde led-vloerborstelkop verzamelt effectief fijn stof en vuil, waardoor hij perfect is voor het reinigen na het eten of voor het opfrissen van vloeren voordat gasten arriveren.
 • 【Licht - 1,35 kg】 Draagbare draadloze stofzuiger: hij weegt slechts 1,35 kg (2,3 kg met alle accessoires). Deze kleine stofzuiger is veelzijdig genoeg om als draadloze steelstofzuiger en als draadloze handstofzuiger te worden gebruikt. Dankzij de accessoires kun je onder lage meubels gaan, gordijnen en plafonddecoraties reinigen, maar ook op de vloer werken, bijvoorbeeld voor het reinigen van trappen en kussens.
 • Afneembare batterij van 2200 mAh en 3 zuigmodi: de afneembare 2200 mAh lithium-ion batterij biedt tot 35 minuten looptijd in de eco-modus, 25 minuten in normale modus en 20 minuten in de hoge modus. De stofzuiger beschikt over drie zuigmodi, waartussen eenvoudig met twee knoppen te schakelen is. De led-indicatoren op de 150 watt behuizing geven het resterende batterijvermogen en de zuigmodi aan.
 • Zeer efficiënt HEPA-filtersysteem: de iwoly C150 beschikt over een zeer efficiënt HEPA-filtersysteem, dat fijn stof opneemt dankzij een 4-traps verzegeld cycloonfiltersysteem en vuil in een stofreservoir vasthoudt. Regelmatige reiniging van filters en sponzen voorkomt lage zuigkracht en verstoppingen.
 • Eenvoudig op te laden, te reinigen en op te bergen: de oplaadbare batterij kan binnen of buiten de stofzuiger worden opgeladen. Volledig opladen duurt slechts 4 uur. Druk gewoon op een knop om het stofreservoir te legen. De filters zijn wasbaar en herbruikbaar. Na elke reiniging kun je de stofzuiger en het reinigingsgereedschap op de wandhouder opbergen om opbergruimte te besparen.
Bestseller Nr. 15

absob Draadloze Handstofzuiger, Oplaadbare Draadloze Elektrische Stofzuiger Met Led-Licht En 2 Filters, Handstofzuiger Voor In De Auto Voor Schonere Haren, Kruimels, Mijten (Groen)

 • 🧹【SNOERLOZE VACUÜM MET HOOG VERMOGEN】 Deze autostofzuiger heeft een krachtige zuigkracht, waardoor het gemakkelijk is om haren, kruimels, stof en ander vuil uit uw huis of auto op te zuigen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Met zijn draadloze en oplaadbare ontwerp beweegt hij gemakkelijk vrij en maakt hij schoon op trappen, keuken, auto.
 • 🧹【MULTIFUNCTIONELE ACCESSOIRES】 Deze krachtige draadloze stofzuiger is uitgerust met een spleetzuigmond en een borstelhulpstuk, waardoor hij geschikt is voor verschillende schoonmaaktaken. Het borstelhulpstuk maakt het haar en vuil dat aan het oppervlak vastzit effectief los, waardoor een grondige schoonmaakervaring wordt gegarandeerd. Ondertussen is de kierenzuigmond perfect voor het reinigen van banken, spleten en hoeken
 • 🧹【LED-LICHTONTWERP】 Deze draadloze mini-stofzuiger is ontworpen met led-verlichting en biedt hulp bij het schoonmaken van gebieden met weinig licht en moeilijke toegankelijkheid. Wanneer u te maken heeft met verborgen hoekjes, zoals onder autostoelen, bedden of tafels, drukt u gewoon op de knop om de LED te activeren, waardoor deze donkere, moeilijk zichtbare plaatsen effectief worden verlicht.
 • 🧹【OPLAADBARE BATTERIJ MET LANGE LEVENSDUUR】 Deze draadloze stofzuiger wordt geleverd met 3 x 2000 mAh Li-ion-batterijen en snellaadtechnologie. Het duurt 4 uur om volledig op te laden met een wandlader en de batterijduur is 25-30 minuten. De batterij zorgt voor maximaal dertig minuten onafgebroken schoonmaak, waardoor je genoeg tijd hebt om je auto en huis schoon te maken. (looptijd kan variëren afhankelijk van de reinigingsbelasting.)
 • 🧹【Wasbaar HEPA-filter】De autostofzuiger is uitgerust met een verwijderbaar, wasbaar en herbruikbaar HEPA-filter. Laat het filter na het reinigen drogen voordat u het terugplaatst in de stofzuiger

Draadloze stofzuigers zijn een geweldige optie voor diegenen die tijd willen besparen bij het verplaatsen door het huis met een traditionele stofzuiger. Ze zijn ook geweldig voor mensen die niet verstrikt willen raken in snoeren. Het is echter belangrijk om na te denken over de functies die een draadloze stofzuiger efficiënter en handiger voor u maken.

Houd bij het kiezen van een draadloze stofzuiger rekening met het volgende:

 • Het gewicht van de machine
 • Het draagvermogen van de machine
 • De grootte van de stofbak van de machine

Wat zijn de verschillende soorten draadloze stofzuigers?

Er zijn veel soorten draadloze stofzuigers die verschillen in hun kenmerken en gebruik.

Soorten draadloze stofzuigers:

Draadloze handstofzuiger: dit is een type draadloze stofzuiger met een klein, handzaam ontwerp. Het is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden meegenomen. Ze zijn ideaal voor het opruimen van kleine ruimtes zoals uw auto of kantoor.

Stofzuigers met snoer: Dit zijn de meest voorkomende soorten draadloze stofzuigers met een elektromotor met een lange voedingskabel die op een stopcontact moet worden aangesloten. Ze zijn krachtiger dan draagbare modellen, maar ze moeten worden aangesloten op een stopcontact dat hun mobiliteit en gemak beperkt.

Steelstofzuigers met snoer: Dit type stofzuigers heeft hetzelfde vermogen als een traditionele

Wat is de beste draadloze stofzuiger voor eigenaren van gezelschapsdieren?

Wat is de beste draadloze stofzuiger voor eigenaren van gezelschapsdieren?

Het kiezen van de beste draadloze stofzuiger voor uw huisdier is een moeilijk proces. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en het kan overweldigend zijn. We hebben een lijst samengesteld met de top 5 beste draadloze stofzuigers voor eigenaren van gezelschapsdieren.

De Dyson V8 Absolute is een van de krachtigste draadloze stofzuigers op de markt, met een vermogen van 4000 watt en een gebruiksduur tot 90 minuten. Het wordt geleverd met een automatisch aanpassende reinigingskop die de hoogte aanpast aan verschillende oppervlakken. Het heeft ook een HEPA-filtratiesysteem dat 99% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron opvangt, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën en mensen met astma of andere aandoeningen van de luchtwegen. Deze stofzuiger is lichtgewicht bij, compact en heeft een draaibare kop met een flexibele slang voor het bereiken van moeilijke plaatsen. De Dyson V8 Absolute biedt uitstekende reinigingsprestaties, is licht van gewicht en gaat lang mee. Het wordt ook geleverd met een automatisch aanpassende kop die kan worden verhoogd of verlaagd om op verschillende oppervlakken te passen en is geschikt voor mensen met allergieën of astma.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een draadloze stofzuiger?

Het is belangrijk om te letten op de kracht van de stofzuiger. Het vermogen wordt gemeten in watt. Wil je een krachtige reiniger, dan moet je voor een model met een hoog wattage gaan.

De draadloze stofzuiger moet ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Het zou niet moeilijk moeten zijn om de stofbak te verwijderen of gemakkelijk alle hoeken van de machine te bereiken.

Bij het kiezen van een draadloze stofzuiger moeten we er ook rekening mee houden dat deze een automatische uitschakelfunctie moet hebben die wordt uitgeschakeld wanneer deze gedurende ten minste 30 minuten niet wordt gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een draadloze stofzuiger?

Draadloze stofzuigers zijn niet alleen handiger, maar ook efficiënter. Ze kunnen gemakkelijk door het huis worden verplaatst om te worden schoongemaakt en zijn vaak lichter dan traditionele stofzuigers.

Het gebruik van een draadloze stofzuiger heeft veel voordelen. Ze hoeven bijvoorbeeld niet in het stopcontact te worden gestoken en kunnen ook op verschillende ondergronden worden gebruikt, zoals hardhouten vloeren en vloerbedekking.

Hoe kies ik het juiste type tas voor mijn stofzuiger?

De stofzuigerzak is degene die verantwoordelijk is voor de zuigkracht van de stofzuiger. Het is belangrijk om het juiste type zak voor uw stofzuiger te kiezen, omdat dit helpt om de prestaties en levensduur van uw apparaat te behouden.

Het is een essentieel onderdeel van de levenscyclus van elke stofzuiger. Wanneer u een nieuwe tas koopt, moet u overwegen van welk materiaal deze is gemaakt en hoe lang deze meegaat. Houd er ook rekening mee hoeveel zuigkracht je nodig hebt, zodat je optimale resultaten uit je apparaat kunt halen.

De beste manier om een zak voor uw stofzuiger te kiezen, is door de grootte, het materiaal en de zuigkracht te overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Zijn draadloze stofzuigers beter dan hun tegenhangers met snoer?

Een draadloze stofzuiger heeft veel voordelen. Ze zijn lichter, gemakkelijker schoon te maken en vergen minder inspanning. Ze hebben echter niet de kracht en zuigkracht van hun tegenhangers met snoer.

De kracht van de draadloze stofzuiger wordt beperkt door de levensduur van de batterij. De levensduur van de batterij is korter voor de draadloze stofzuigers dan voor hun krachtigere tegenhangers. Dit betekent dat je ze vaker moet opladen dan met een stofzuiger met snoer.

Dat geldt ook voor andere aspecten van deze stofzuigers zoals geluid, capaciteit en gebruiksgemak. Sommige mensen denken dat het geluid van een draadloze stofzuiger niet zo luid is als die van een gewone stofzuiger, omdat hij minder vermogen heeft, maar dit is niet in alle gevallen waar. In werkelijkheid, kunnen draadloze stofzuigers net als elke andere stofzuiger geluid maken. De kracht van een stofzuiger is zijn vermogen om vuil en stof op te zuigen, ongeacht hoeveel of hoe weinig kracht hij heeft.

Wat is beter, een staande stofzuiger of een stofzuiger met bus?

Dit is een veelgestelde vraag die ons van tijd tot tijd wordt gesteld. Wat is beter, een staande stofzuiger of een stofzuiger met een jerrycan?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist welk type stofzuiger het beste is voor u en uw huis. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van elk type stofzuiger.

Een rechtopstaande stofzuiger heeft twee hoofdcomponenten: een rechtopstaand handvat en een zakloze bus. De bus bevat het filter dat stofdeeltjes opvangt als ze door de machine gaan. De machine gebruikt zuigkracht om vuil in het filter te zuigen en brengt dat vuil vervolgens over in de zakloze afvalbak aan de onderkant van de machine. Dit type stofzuiger is gemakkelijk te gebruiken omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwisselen van zakken of filters. Er zijn veel soorten stofzuigers op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Als u op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, overweeg dan de voor- en nadelen van elk type om het type te vinden dat het beste bij uw huishoudelijke behoeften past.