Beste draadloze stofzuiger van 2022 (TOP15)

De beste draadloze stofzuiger moet gebruiksvriendelijk zijn, een lange batterijduur hebben en een goede zuigkracht bieden.

De 15 beste draadloze stofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
H.Koenig Draadloze Bezem Stofzuiger zonder zak UP600, 100W, PowerClean, 2 Vermogensstanden, Krachtig, Compact, Licht, Autonoom, Multifunctioneel voor Huis, Auto en Kantoor, Rood
 • Gebruikstijd : tot 40 min
 • Voltage: 22.2 V - Vermogen: 120 W
 • Reiniging voor vloer en plafond
 • Ergonomische hendel
 • Lichte gewicht
Bestseller Nr. 2
Makita DCL182ZB draadloze stofzuiger 18 V Zwart 100 x 11,5 x 15 cm, 0 W,Zwart, Blauw, Grijs.
 • Maximaal luchtdebiet 60 m3/h
 • Zuigduur/batterij (niveau 1) (met BL1830B) 40 min
 • Zuigduur/batterij (niveau 2) (met BL1830B) 20 min
 • Batterij 18 V (niet inbegrepen)
 • Gewicht volgens EPTA 1,3 kg
Bestseller Nr. 3
IAB XT212 Snoerloze Stofzuiger 27000Pa, 4 in 1 Accustofzuiger, Draadloze Stofzuiger met LED Vloerborstel, Krachtig Draagbare Elektrische Bezem Stofzuiger voor Vloer/Tapijt/Dierenhaar
 • 🧿➣Krachtige & Verstelbare Zuigkracht van 27000pa➣ De krachtige snoerloze stofzuiger is uitgerust met een krachtige 250 W borstelloze motor, die een ultrastille zuigkracht tot 27000 Pa kan bieden en gemakkelijk huisdierenhaar, vuil, stof enz. 3 soorten zuigkracht (27KPA/20KPA/13KPA) om aan verschillende reinigingseisen te voldoen.
 • 🧿➣High Efficiency Filtration System➣ De draadloze stofzuiger heeft de nieuwste filterstructuur. De 5-traps vacuüm-cycloonscheidingstechnologie en het volledig afgedichte ontwerp van de stofopvangemmer met grote capaciteit kunnen gemakkelijk 99,99% van stof en bacteriën filteren, waardoor stofophoping in de lucht effectief wordt voorkomen. LED-lampjes op de vloerborstel kunnen donkere hoeken verlichten, zodat er geen stof is om te verbergen.
 • 🧿➣Verwisselbare Batterij + LED-Display➣ De elektrische draadloze stofzuiger is uitgerust met een krachtige 6-cels oplaadbare batterij, die tot 40 minuten ononderbroken reiniging kan bieden in slechts 4,5 uur opladen (min-modus 40 minuten, max-modus 15 minuten ). Verwijderbaar batterijontwerp, gemakkelijk te vervangen, kan ononderbroken reinigen. Het LED-display kan de geselecteerde energiemodus en de resterende looptijd van de stofzuiger weergeven.
 • 🧿➣4 in 1 Multifunctioneel➣ De draadloze stofzuiger wordt geleverd met 4 multifunctionele accessoires (2 in 1 borstel, spleetborstel, 2 HEPA-filters), die eenvoudig kunnen worden omgezet in een draagbare stofzuiger, geschikt voor stofreiniging en dierenhaar op banken , bedden, toetsenborden, auto's, enz. De flexibele vloerborstel kan 180° presteren, wat zeer geschikt is voor het reinigen van harde vloeren en tapijten in alle richtingen.
 • 🧿➣Lichtgewicht & Gemakkelijk op te Bergen➣ Het nettogewicht van de krachtige draadloze stofzuiger is slechts 2,23 kg, wat erg licht is in vergelijking met vergelijkbare stofzuigers, dus je zult je niet moe voelen, zelfs niet als je hem lange tijd gebruikt. De draadloze stofzuiger is uitgerust met een muurbeugel, die kan worden gebruikt voor opladen of opbergen, waardoor opslagruimte wordt bespaard.
Bestseller Nr. 4
IAB XT1801 Accustofzuiger, Snoerloze Stofzuiger met 50 Minuten Looptijd, 4 in 1 Draadloze Stofzuiger met LED Vloerborstel, Krachtig Draagbare Elektrische Bezem Stofzuiger voor Vloer/Tapijt/Dierenhaar
 • 🌀➤Krachtige & Verstelbare Zuigkracht➤De 4-in-1 krachtige snoerloze stofzuiger kan een ultrastille zuigkracht tot 17000 Pa bereiken om gemakkelijk vuil, stof, puin en haren van huisdieren te verwijderen. 2 verstelbare zuigtandwielen om niet alleen aan uw dagelijkse schoonmaakbehoeften te voldoen, maar ook om de efficiëntie van de batterij te maximaliseren.
 • 🌀➤5-Laags Filtratiesysteem ➤De draadloze stofzuiger is uitgerust met een volledig afgedicht krachtig 5-traps filtersysteem, dat gemakkelijk 99,99% van stof en bacteriën kan filteren, waardoor de ophoping van stof in de lucht effectief wordt voorkomen. Uitgerust met een stofbak met grote capaciteit, bediening met één knop, gemakkelijk om het afval te legen. *Verwijder het Hepa-filter en de stofemmer om ze na verschillende keren met water te wassen om de levensduur te verlengen.
 • 🌀➤ Duurzame Verwijderbare Batterij ➤ Krachtige oplaadbare batterij met 6 cellen biedt tot 50 minuten ononderbroken reiniging (25 minuten op maximale snelheid, 50 minuten op minimale snelheid). De accu van de krachtige accustofzuiger hoeft maar 4 uur te worden opgeladen, genoeg om 3 keer een ruimte van 90 vierkante meter schoon te maken. En je kunt het resterende vermogen visueel zien via het indicatielampje, waardoor het gemakkelijker wordt om het huishouden te doen!
 • 🌀➤ 4 in 1 Multifunctioneel Ontwerp ➤ Draadloze bezemstofzuiger met 4 multifunctionele hulpstukken voor het verwijderen van stof of haar van bank, bed, toetsenbord, auto, enz. Vloerborstels zijn geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. De 180° draaibare vloerborstel met LED-koplamp is meer bevorderlijk voor een efficiënte reiniging van stof in hoeken of onder het bed.
 • 🌀➤Lichtgewicht & Gemakkelijk Schoon te Maken ➤Stofzuiger Draadloos met oplader voor wandmontage voor opladen of opbergen zonder ruimte in beslag te nemen. Het nettogewicht is slechts 1,5 kg, waardoor hij lichter in gebruik is. Zelfs als u het voor een lange tijd gebruikt, zult u zich niet moe voelen. Het is de beste helper voor huishoudelijke reiniging. Hepa-filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken om maximale efficiëntie en duurzaamheid te garanderen.
Bestseller Nr. 5
Draadloze Stofzuiger met Aanraakscherm, PRETTYCARE 4-in-1 Draadloze Elektrische Bezem, 35 min Batterijduur Verwijderbare, Draadloze Handstofzuiger voor vloeren/parket/haren van huisdieren W300
 • 🌀 【Geavanceerde cycloonfiltratie, geen secundaire vervuiling】 Het geavanceerde cycloonfiltersysteem van de PRETTYCARE draadloze stofzuiger (en verbeterd vijflaags filterkatoen) filtert 92% van stof en vuil, scheidt eerst vuil in de vuilnisbakken en filtert vervolgens het stof . Dit biedt uw gezin schone lucht en een consistent geweldige schoonmaakervaring.
 • 💙 【Smart touchscreen en batterijweergave】 Deze draadloze elektrische bezem is uitgerust met een slim touchscreen, u kunt op elk moment de resterende batterijstatus kennen en de uitrusting van de apparatuur direct met uw vingers aanpassen, waardoor het elke dag handiger voor u wordt leven.
 • 💡 【4 in 1 multifunctionele stofzuiger】 Deze handbezemstofzuiger kan de kop vervangen door verschillende lengtes of functies (meegeleverd). Zodra het een handstofzuiger wordt, kun je hem gebruiken om planken, banken, auto's, toetsenborden, gordijnen en lucht te reinigen. airconditioning, lucht en andere kleine plaatsen, die aan uw rijke en diverse behoeften kunnen voldoen.
 • 🏡 【Grote stofemmer 1,2L + verwijderbare batterij met grote capaciteit】 De stofemmer met grote capaciteit van 1,2L van deze krachtige draadloze stofzuiger is 90% groter dan vergelijkbare producten op de markt, waardoor je in één keer grondig kunt reinigen. Dankzij de verwijderbare batterijcapaciteit gaat de batterij 35 minuten mee in de normale modus (slechts 15 minuten in de modus voor hoog vermogen), waarmee u kunt voldoen aan uw behoeften voor vloerreiniging van 150 m² tegelijk.
 • 👍 【Eenvoudig te gebruiken, goede hulp thuis】 Deze draadloze stofzuiger weegt 7 pond en kan gemakkelijk met één hand worden bediend en kan je armen beschermen tegen gevoelloosheid tijdens langdurig gebruik thuis. De verstelbare telescopische buis kan tijdens gebruik naar wens met 56-81cm worden verlengd, waardoor je gemakkelijk op verschillende plekken komt.
Bestseller Nr. 6
Greenote steelstofzuiger snoerloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt
 • 🔹【23Kpa Zuigkracht & Cycloon】Draadloze stofzuiger uitgerust met 200W hoog vermogen en 23KPA maximale zuigkracht, is de GSC50 stofzuiger efficiënter om stof, vuil, haar, enz. op te zuigen. Met 23KPA en 12KPA twee reinigingsstanden, kunt u de juiste zuigkracht autonoom aanpassen.
 • 🔹【Dubbele Digitale Motor Snoerloze Stofzuiger】Greenote stofzuiger draadloos maakt gebruik van een DC digitale motor. De vloerrolborstel wordt aangedreven door een onafhankelijke motor, voor een diepgaande dekenreiniging. Met het gebruik van de handvat motor, de dubbele motoren rijden op hetzelfde moment, het reinigende effect is sterker.
 • 🔹【Hoogwaardige lithiumbatterijstofzuiger】Deze steelstofzuiger snoerloos heeft zes ingebouwde 2200 mAh lithiumbatterijen voor langdurig vermogen. In de lage stand gaat de batterij ongeveer 35 minuten mee, en de GSC50 biedt een batterijlevensduur van 18 minuten in de hoge stand. Volledig opladen gedurende 4 uur, voltooit de reiniging van het grote appartement.
 • 🔹【4 in 1 Flexibele Combinatie Stofzuiger】 Draadloze bezemstofzuiger met 4 multifunctionele hulpstukken voor het verwijderen van stof of haar van bank, bed, toetsenbord, auto, enz. Vloerborstels zijn geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken.Elektrische bedborstel, gespecialiseerd in het reinigen Beter schoon stof en deeltjes, enz. De rolvloerborstel, vermindert het verstrikt raken van haren. 2-in-1 borstel en Lange spleet, het schoonmaken van het plafond, gordijnen, toetsenbord diep. 4-in-1 Multifunctioneel Ontwerp, Met één stofzuiger maak je eenvoudig het hele huis schoon.
 • 🔹【Handige Zelfstaande Design Stofzuiger】Greenote GSC50 stofzuiger heeft een uniek gespontwerp, waarmee u met een lichte druk kunt wisselen tussen een lange steel en een korte borstel. Het zelfstaande ontwerp kan overal worden geplaatst na het schoonmaken. Hij kan op zichzelf staan ​​zonder afhankelijk te zijn van een muurbevestiging. Met ergonomische handgreep ontwerp, slechts 1,2KG, licht en gemakkelijk te gebruiken.
Bestseller Nr. 7
URAQT Handstofzuiger, 8500PA Krachtige Stofzuigers, 120W Auto Stofzuiger, Draagbare stofzuiger, Draadloze Stofzuiger met USB Oplaadbare, Stofzuiger Nat/Droog Voor Thuis, Kantoor, Auto
 • ✔【8500PA Sterke Zuigkracht en HEPA-Filter】URAQT handstofzuiger is uitgerust met een 120 W superkrachtmotor, die een sterke zuigkracht van 8500 PA kan bieden, dierenharen, vloeistoffen, vuil, grof zand en onzichtbare stippen die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Daarnaast, ons HEPA-filter is gemaakt van roestvrij staal en een spons, die gemakkelijk kan worden verwijderd, hergebruikt, gereinigd en beschermd tegen water.
 • ✔【Langere Levensduur】Accu-handstofzuiger maakt gebruik van snellaadtechnologie, het duurt slechts ongeveer 3-4 uur om op te laden. En de 2500 mA lithium-ionbatterij met grote capaciteit zorgt voor een constant werk tot 30 minuten. U kunt elke hoek van de kamer schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitschakelen.
 • ✔【Stofzuiger Nat/Droog】Draagbare stofzuiger uitgerust met 3 verschillende soorten accessoires om elk gebied van uw huis of auto grondig te reinigen, duurzaam gebruik in natte / droge omstandigheden, maak je geen zorgen meer over vloeistoffen en dode hoeken! De elastische slang en mondstukset kunnen alle plaatsen gaan die je wilt.
 • ✔【Handheld Stofzuigers Draadloos】Met deze draagbare accu-handstofzuiger kun je vrij van kamer naar kamer bewegen, zonder gedoe met een snoer. Het is een lichtgewicht, ergonomisch ontworpen handgreep, de platte bodem zorgt voor gemakkelijk glijden tijdens het reinigen van de vloerplanken en de hoek van de stoel. Ideaal voor huis, tuin, huisdieren, keuken, auto, enz!
 • ✔【Meer Veiligheids Bescherming】URAQT handstofzuiger voldoet aan de CE-, ROHS-, FCC- en MSDS-veiligheidscertificeringen. En auto stofzuiger gebruikt de veilige spanning van het menselijk lichaam 5V USB-interface om op te laden, hij kan op verschillende manieren worden opgeladen, laat je gaan zonder afhankelijk te zijn van elektrische stekkers en zorg voor je veiligheid.
Bestseller Nr. 8
Stofzuiger Draadloos 20000Pa, PRETTYCARE 4 in 1 Vacuum Cleaner 30 minuten batterijduur,Stofzuiger zonder zak, Car Stick-stofzuiger met LED-licht Stofzuiger zonder stofzak voor tapijtvloer Dierenhaar
 • 🌀【20Kpa Zuigkracht & Cycloon】 Deze draadloze staande stofzuiger heeft een krachtige zuigkracht van 20Kpa, 180W. De krachtige telescopische vacuümbuis kan groot en fijn vuil opzuigen. Dit voorkomt dat haar en ander vuil vast komen te zitten in het cycloonfilter en vermindert ook het zuigverlies, zodat de stofzuiger stil en met grote zuigkracht werkt zonder zak.
 • 🔋【Batterijweergave en batterijduur van 30 minuten】Het scherm van de stofzuiger kan het resterende vermogen duidelijk weergeven, wat gunstiger is voor reinigingswerkzaamheden. De krachtige batterij van de stofzuiger kan een batterijduur van 30 minuten bieden. vermogen, genoeg om een ​​gewoon huis of appartement tegelijk grondig schoon te maken (slechts 10-15 minuten op hoog vermogen, gebruikt om grote deeltjes zoals hondenvoer en soja te absorberen).
 • 🍃【Meerdere filtering en stofreiniging met één klik】De stofbox van 1,2 liter kan meer stof en afval bevatten. De filterspons van de draadloze stofzuiger voor huisdierenhaar kan het kleine stof, afval en uitlaatgassen reinigen, zodat de uitlaat van de stofzuiger stil wordt gereinigd. Door de krachtige zuigkracht van de steelstofzuiger maak je met een druk op de knop schoon.
 • 🔄【270° rotatie + LED-licht】De kop van de stille draadloze steelstofzuiger kan 180° naar links en rechts en 90° op en neer worden gedraaid, zodat de steelstofzuiger de draadloze obstakels en krappe ruimtes kan manoeuvreren. De draadloze tapijtstofzuiger zonder zak heeft LED-lampjes in de kop om u te helpen donkere gebieden schoon te maken. Het is geschikt voor toetsenborden, dierenharen, trappen en zelfs autostoelen.
 • 💙【4-in-1 draadloze stofzuiger】De elektrische steelstofzuiger is uitgerust met een telescopische buis en een verscheidenheid aan verschillende opzetborstels, wat deze draadloze stofzuiger tot een handstofzuiger, een autostofzuiger maakt. Je kunt hem dus thuis, op kantoor en in de auto gebruiken. Klantbeoordelingen per functie
UitverkoopBestseller Nr. 9
Hoover H-FREE 100 HF122GPT - Draadloze stickstofzuiger, cyclonische borstel voor huisdieren, verwijderbare 22V lithiumbatterij, 40 min, 0,9 l, LED-verlichting, 2 snelheden
 • Hoover H-FREE 100 HF122GPT - Draadloze stickstofzuiger, cyclonische borstel voor huisdieren, verwijderbare 22V lithiumbatterij, 40 min, 0,9 l, LED-verlichting, 2 snelheden
UitverkoopBestseller Nr. 10
Philips 8000 Series Snoerloze Steelstofzuiger - Geïntegreerde Kruimelzuiger met 360°-Mondstuk - Accuduur tot 60 Min (Xc8045/01)
 • Reing uw hele huis: de enige oplaadbare high-power steelstofzuiger die meer dan 125 m² op een acculading reinigt* dankzij het 360°-mondstuk
 • Krijg het in één keer voor elkaar: krachtige Li-ionaccu met een accuduur tot 60 minuten - Geen onderbrekingen meer om op te laden
 • Laat oppervlakken brandschoon achter: effectieve vloerreiniger - 99,7%* van stof en vuil wordt bij elke beweging opgezogen - Krachtige PowerCyclone 10-technologie is 30% efficiënter
 • Geen plek wordt overgeslagen: ledverlichting in het mondstuk maakt verborgen stof zichtbaar - Deze snoerloze stofzuiger laat geen stofje ontsnappen
 • In de verpakking: handheld unit, 360°-mondstuk, spleetmondstuk, geïntegreerde borstel, turbo-miniborstel
Bestseller Nr. 11
ORFELD Accustofzuiger, draadloze stofzuiger met 17000 Pa sterke zuigkracht, tot 30 minuten, wandhouder, bijzonder stille handstofzuiger met meervoudige borstel voor harde vloeren, tapijt, auto, dierenharen
 • 【Dubbele extreme afzuiging】: duurzame accu's leveren tot 30 minuten continu gebruik; een motor met maximaal 100.000 tpm en een winddruk van 22.000 Pa zorgen voor een fatsoenlijk zuigvermogen maakt het mogelijk om elke vloerbedekking grondige dieptereiniging van elke vloerbedekking grondig te reinigen
 • 【Gezuiverde lucht + uitstekende reiniging】: het krachtige HEPA-filtersysteem met cycloon + 5 niveaus produceert een hoge snelheid luchtstroom, die stof en vuil scheidt en voor een langdurige, sterke zuigkracht zorgt, en zorgt voor schone lucht en een reinigingservaring voor elke gebruiker. HEPA is wasbaar en herbruikbaar.
 • 【Draadloze veelzijdigheid + zeer efficiënte 2 modi】: het draadloze ontwerp met veelzijdige opzetstukken geeft je de vrijheid om overal eenvoudiger te reinigen – in huis, buiten en zelfs in de auto. Optioneel 2 krachtige modi, die geschikt zijn voor elke taak op elk type vloer en de accu volledig benutten
 • 【Ultralicht en eenvoudig onderhouden】: ontworpen met een ultralicht frame, minder dan 1,5 kg. De in hoogte verstelbare verlengstang verbetert het bedieningscomfort. De praktische wandhouder maakt het eenvoudig om de draadloze stofzuiger in de hoek op te bergen en op te laden, zodat je altijd klaar bent voor gebruik
 • 【Wat je krijgt】: accustofzuiger, 1 x wasbaar HEPA-reservefilter, 1 x gemotoriseerde led-borstel, 1 x zachte houten borstelstang, 1 x harde tapijtborstel, 1 x spleetmondstuk, 1 x combimondstuk, 1 x opberg- en laadstation, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen geen moeite doen om het binnen 7 x 24 uur op te lossen.
Bestseller Nr. 12
Steelstofzuiger 22 KPa, Draadloze Stofzuiger met LED-Verlichting, Tot wel 40 minuten Schoonmaken, HEPA-filter, 4-in-1 Draadloze Bezem Stofzuiger voor tapijten, harde vloeren, dierenhaar Warmfunn
 • 22.000 Pa Super Krachtige Zuigkracht & Ultra Lange Gebruiksduur -- Onze stofzuigers kunnen een zuigkracht tot 22.000 Pa genereren die dierenharen, vuil, puin en vuil snel opzuigt. Het heeft 2 zuigniveaus (lage snelheid en hoge snelheid) en kan tot 40 minuten batterijduur hebben, perfect voor een verscheidenheid aan oppervlakken zoals hardhouten vloeren, tapijten met een korte en middelhoge pool, tegels, marmeren vloeren, enz.
 • Uiterst Efficiënt Filtratiesysteem -- De handstofzuiger is voorzien van 3-traps filtratie, HEAP-filter, gaasfiltratie en cycloonfiltratie vangt 99,99% van het microscopisch kleine stof op en isoleert fijn stof, vuilresten, zaagsel, as, schaafsel, poeders, enz.
 • Roterende Flexibele Kop & LED-Koplamp -- Snoerloze stofzuiger met flexibele 90 °, 180 ° rotatie reinigt elke hoek van uw huis en onder uw meubels. Bovendien rust het de LED-lampjes op de zuigkop uit die oplichten om donkere plaatsen en stof te verlichten, elke hoek kan worden gereinigd, waardoor het reinigingseffect wordt verbeterd.
 • Multifunctioneel 4 in 1 & Grote Stofbak van 0,8 L -- De bak kan veel stof bevatten, het is niet nodig om hem altijd schoon te maken. Het opent met een simpele druk, indien nodig kunt u het volledig verwijderen om te reinigen. Met een veelvoud aan zeer praktische accessoires, zoals een roterende tapijt / harde vloerborstel, een lange spleetzuigmond en een 2 in 1 meubelborstel perfect voor het reinigen van het hele huis, zoals trappen, bank, vloer, tapijt, airconditioning, raam groef, enz.
 • Muurbeugel & SERVICE -- De muurbeugel kan in de muur worden geïnstalleerd, hij is altijd klaar voor gebruik in tegenstelling tot een stofzuiger die eruit moet worden gehaald, aangesloten, aangesloten en weer moet worden aangesloten. Wederom deze muurbeugel om naast de stofzuiger ook accessoires op te plaatsen. Als je vragen hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op, we zullen ons best doen om je probleem op te lossen.
Bestseller Nr. 13
ORFELD Accustofzuiger, draadloos, 6-in-1, tot 50 minuten looptijd, led-elektrische borstel, wandhouder, ultralichte draadloze stofzuiger voor harde vloeren, tapijt, dierenharen
 • 2-traps zuigvermogen, stille werking: de ORFELD-accustofzuiger maakt gebruik van een krachtige motor met 2 krachtige zuigmodi, zodat je altijd het juiste zuigvermogen kunt instellen. De draadloze stofzuiger kan effectief stof, vuil, haren enz. opzuigen. De borstelloze motor en de luchtstroomtechniek zorgen voor een stille werking, zodat je ruimtes kunt reinigen zonder andere personen of huisdieren te storen.
 • 【Tot 50 minuten looptijd】Met een ingebouwde 2200 mAh-batterij kan de stofzuiger draadloos tot 1080 vierkante meter huisreiniging in één keer bedekken; 50 minuten in standaardmodus en 15 minuten in turbomodu; een volledige lading is voldoende om je interieur, meubels, auto en hoeken te reinigen; aan de muur gemonteerd laadontwerp maximaliseert de ruimtebesparing en is ideaal voor: de opslag en het opruimen opladen.
 • Ultralichte stofzuiger: met een gewicht van slechts 1,23 kg is deze accustofzuiger draadloos zwaar genoeg om je armen te ontlasten, je kunt gemakkelijk stof van het plafond optillen en reinigen, en kinderen kunnen hem gemakkelijk schuiven. De draadloze stofzuiger kan effectief stof, vuil, haren enz. van hardhouten vloeren, dunne tapijten, tegelvloeren en marmeren vloeren opnemen.
 • 5-traps zeer efficiënte filtratie: met een volledig verzegeld cycloonfiltersysteem kan hij 99,99% van de fijne deeltjes tot 0,1 micron opvangen. De levensduur is twee keer zo lang als bij conventionele filtersystemen, en het uitneembare en wasbare HEPA-filter is gemakkelijk te reinigen. Leeg het reservoir met één druk op de knop en houd je handen vrij van vuil
 • Draagbaar en multifunctioneel design: 2-in-1 borstel voor het reinigen van meubeloppervlakken, spleetmondstuk voor het reinigen van bankstoelen, die gemakkelijk in een handstofzuiger kan worden veranderd; de heldere led-vloerborstel is helder genoeg om blinde onderkanten van meubels te reinigen, plafonds, gordijnen, toetsenborden en spleten te reinigen. De steelstofzuiger is eenvoudig te monteren en te demonteren.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Philips Speedpro Max Steelstofzuiger - 2-In-1 Snoerloze Kruimelzuiger, met 360°-Mondstuk, Accuduur tot 65 Min (Xc7042/01)
 • Snoerloos schoonmaken in huis: Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken
 • Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren
 • Tot wel 65 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 25,2V Lithium-Ion-batterij
 • Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen: De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht
 • Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan
Bestseller Nr. 15
Stofzuiger Draadloos 20000Pa, PRETTYCARE 4 in 1 Steelstofzuiger Autonomy 35 min. Verwijderbare batterijstofzuiger HEPA-filter met LED voor Home Car Office W100
 • 🌀【20000Pa zuig- en 180w vermogensmotor】 Deze krachtige draadloze stofzuiger heeft 2 verschillende zuigkracht, die indien nodig kan worden aangepast van 11000 Pa tot 20000 Pa. Uitgerust met een krachtige motor van 180 W, kan hij gemakkelijk stof, haar, koffiebonen, dierenbont, kattenbakvulling, hondenvoer zoals vuildeeltjes opzuigen
 • 🍃【4-in-1 multifunctionele stofzuiger】Deze bezemstofzuiger kan worden verwisseld met vier verschillende lengtes of functies van de borstelkop (meegeleverd). Zodra het een handheld-type wordt, kunt u het gebruiken om autostoelen, banken, toetsenborden, gordijnen en verschillende kleine plaatsen, zoals planken, schoon te maken die aan uw verschillende behoeften kunnen voldoen.
 • 🔋【Verwisselbare batterij en lange levensduur van de batterij】PRETTYCARE draadloze steelstofzuiger biedt een looptijd van 35 minuten bij 11000 Pa (kosten, haar, schroot) en een looptijd van 15-20 minuten bij 20000 PA (grind, voedseldod, koffiebonen), voor een unieke diepe reiniging van 150 vierkante meter. Verwijderbare batterij maakt opladen handiger.
 • 🔄【270° rotatie & LED-licht & 1,2L grote stofemmer】De kop van de draadloze steelstofzuiger kan 180° naar links en rechts draaien, 90° op en neer, zodat de stofzuiger het meubilair en afval en stof op de onderkant van het bedframe, enz. De borstel met LED-licht verbetert de stofzuiger om je te helpen donkere gebieden schoon te maken. Uitgerust met een stofbak met grote capaciteit van 1,2 liter, volledig afgedicht ontwerp, één sleutelstortplaats.
 • 💙【Eenvoudige en zorgeloze bediening】Deze draadloze stofzuiger weegt slechts 2,1 kg en kan met één hand worden bediend. De slang kan tijdens gebruik naar believen worden uitgerekt van 56 tot 81 cm. Het geluid binnen 65dB onder normale stroom zal uw gezin niet storen, en het is uitgerust met een over het algemeen handige wandophanging voor uw opslag. PRETTYCARE-stofzuigers bieden 36 maanden kwaliteitsgarantie en levenslange klantenservice.

Draadloze stofzuigers zijn een geweldige optie voor diegenen die tijd willen besparen bij het verplaatsen door het huis met een traditionele stofzuiger. Ze zijn ook geweldig voor mensen die niet verstrikt willen raken in snoeren. Het is echter belangrijk om na te denken over de functies die een draadloze stofzuiger efficiënter en handiger voor u maken.

Houd bij het kiezen van een draadloze stofzuiger rekening met het volgende:

 • Het gewicht van de machine
 • Het draagvermogen van de machine
 • De grootte van de stofbak van de machine

Wat zijn de verschillende soorten draadloze stofzuigers?

Er zijn veel soorten draadloze stofzuigers die verschillen in hun kenmerken en gebruik.

Soorten draadloze stofzuigers:

Draadloze handstofzuiger: dit is een type draadloze stofzuiger met een klein, handzaam ontwerp. Het is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden meegenomen. Ze zijn ideaal voor het opruimen van kleine ruimtes zoals uw auto of kantoor.

Stofzuigers met snoer: Dit zijn de meest voorkomende soorten draadloze stofzuigers met een elektromotor met een lange voedingskabel die op een stopcontact moet worden aangesloten. Ze zijn krachtiger dan draagbare modellen, maar ze moeten worden aangesloten op een stopcontact dat hun mobiliteit en gemak beperkt.

Steelstofzuigers met snoer: Dit type stofzuigers heeft hetzelfde vermogen als een traditionele

Wat is de beste draadloze stofzuiger voor eigenaren van gezelschapsdieren?

Wat is de beste draadloze stofzuiger voor eigenaren van gezelschapsdieren?

Het kiezen van de beste draadloze stofzuiger voor uw huisdier is een moeilijk proces. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en het kan overweldigend zijn. We hebben een lijst samengesteld met de top 5 beste draadloze stofzuigers voor eigenaren van gezelschapsdieren.

De Dyson V8 Absolute is een van de krachtigste draadloze stofzuigers op de markt, met een vermogen van 4000 watt en een gebruiksduur tot 90 minuten. Het wordt geleverd met een automatisch aanpassende reinigingskop die de hoogte aanpast aan verschillende oppervlakken. Het heeft ook een HEPA-filtratiesysteem dat 99% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron opvangt, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën en mensen met astma of andere aandoeningen van de luchtwegen. Deze stofzuiger is lichtgewicht bij, compact en heeft een draaibare kop met een flexibele slang voor het bereiken van moeilijke plaatsen. De Dyson V8 Absolute biedt uitstekende reinigingsprestaties, is licht van gewicht en gaat lang mee. Het wordt ook geleverd met een automatisch aanpassende kop die kan worden verhoogd of verlaagd om op verschillende oppervlakken te passen en is geschikt voor mensen met allergieën of astma.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een draadloze stofzuiger?

Het is belangrijk om te letten op de kracht van de stofzuiger. Het vermogen wordt gemeten in watt. Wil je een krachtige reiniger, dan moet je voor een model met een hoog wattage gaan.

De draadloze stofzuiger moet ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Het zou niet moeilijk moeten zijn om de stofbak te verwijderen of gemakkelijk alle hoeken van de machine te bereiken.

Bij het kiezen van een draadloze stofzuiger moeten we er ook rekening mee houden dat deze een automatische uitschakelfunctie moet hebben die wordt uitgeschakeld wanneer deze gedurende ten minste 30 minuten niet wordt gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een draadloze stofzuiger?

Draadloze stofzuigers zijn niet alleen handiger, maar ook efficiënter. Ze kunnen gemakkelijk door het huis worden verplaatst om te worden schoongemaakt en zijn vaak lichter dan traditionele stofzuigers.

Het gebruik van een draadloze stofzuiger heeft veel voordelen. Ze hoeven bijvoorbeeld niet in het stopcontact te worden gestoken en kunnen ook op verschillende ondergronden worden gebruikt, zoals hardhouten vloeren en vloerbedekking.

Hoe kies ik het juiste type tas voor mijn stofzuiger?

De stofzuigerzak is degene die verantwoordelijk is voor de zuigkracht van de stofzuiger. Het is belangrijk om het juiste type zak voor uw stofzuiger te kiezen, omdat dit helpt om de prestaties en levensduur van uw apparaat te behouden.

Het is een essentieel onderdeel van de levenscyclus van elke stofzuiger. Wanneer u een nieuwe tas koopt, moet u overwegen van welk materiaal deze is gemaakt en hoe lang deze meegaat. Houd er ook rekening mee hoeveel zuigkracht je nodig hebt, zodat je optimale resultaten uit je apparaat kunt halen.

De beste manier om een zak voor uw stofzuiger te kiezen, is door de grootte, het materiaal en de zuigkracht te overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Zijn draadloze stofzuigers beter dan hun tegenhangers met snoer?

Een draadloze stofzuiger heeft veel voordelen. Ze zijn lichter, gemakkelijker schoon te maken en vergen minder inspanning. Ze hebben echter niet de kracht en zuigkracht van hun tegenhangers met snoer.

De kracht van de draadloze stofzuiger wordt beperkt door de levensduur van de batterij. De levensduur van de batterij is korter voor de draadloze stofzuigers dan voor hun krachtigere tegenhangers. Dit betekent dat je ze vaker moet opladen dan met een stofzuiger met snoer.

Dat geldt ook voor andere aspecten van deze stofzuigers zoals geluid, capaciteit en gebruiksgemak. Sommige mensen denken dat het geluid van een draadloze stofzuiger niet zo luid is als die van een gewone stofzuiger, omdat hij minder vermogen heeft, maar dit is niet in alle gevallen waar. In werkelijkheid, kunnen draadloze stofzuigers net als elke andere stofzuiger geluid maken. De kracht van een stofzuiger is zijn vermogen om vuil en stof op te zuigen, ongeacht hoeveel of hoe weinig kracht hij heeft.

Wat is beter, een staande stofzuiger of een stofzuiger met bus?

Dit is een veelgestelde vraag die ons van tijd tot tijd wordt gesteld. Wat is beter, een staande stofzuiger of een stofzuiger met een jerrycan?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist welk type stofzuiger het beste is voor u en uw huis. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van elk type stofzuiger.

Een rechtopstaande stofzuiger heeft twee hoofdcomponenten: een rechtopstaand handvat en een zakloze bus. De bus bevat het filter dat stofdeeltjes opvangt als ze door de machine gaan. De machine gebruikt zuigkracht om vuil in het filter te zuigen en brengt dat vuil vervolgens over in de zakloze afvalbak aan de onderkant van de machine. Dit type stofzuiger is gemakkelijk te gebruiken omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwisselen van zakken of filters. Er zijn veel soorten stofzuigers op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Als u op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, overweeg dan de voor- en nadelen van elk type om het type te vinden dat het beste bij uw huishoudelijke behoeften past.