Beste draadloze deurbel zonder camera van 2023 (TOP15)

De 15 beste draadloze deurbel zonder camera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Lieberwell Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi video deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, twee-weg intercominstallatie, cloud geheugen, IP65-waterdicht

 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080P-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • 2-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden spreken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en praten.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als iemand langskomt, neemt de deurbel onmiddellijk een video op en draagt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65-weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65-weerbestendig; deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-20 °C - 50 °C), zonder je zorgen te hoeven maken over installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren, zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.
Bestseller Nr. 2

uhomepro Video deurbel met draadloze batterij, deurbel met camera, 1080p HD-video, bewegingsdetectie, app-alarm, 148° kijkhoek, twee-weg audio, nachtzicht, zwart

 • Intelligente beveiligingsvideobel: de Uhomepro smart videodeurbel onderscheidt zich van de traditionele deurbel. Het heeft een ingebouwde camera en deurbel batterij en maakt gebruik van een wifi-verbinding om het probleem van het stopcontact en de stroom te verminderen. 1080p Full HD-resolutie en infrarood nachtzichtfunctie, 148° groothoek panoramisch zicht, zodat je duidelijk kunt begrijpen wat buiten voor de deur overdag of 's nachts gebeurt, en verhoogt de veiligheid van het gezin.
 • Instelbare PIR-detectie: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde PIR-bewegingssensor, die lichte bewegingen voor de deur kan detecteren. Als iemand voorbij komt, ontvang je een push-melding op je mobiele telefoon. Je kunt ook de gevoeligheid van de sensor aanpassen om de ideale instelling voor jou te vinden.
 • Twee-weg audio en spraakberichten: ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kunt met bezoekers in real-time communiceren of vooraf opgenomen spraakberichten selecteren voor snelle antwoorden of vreemden waarschuwen, zodat ze gaan als ze je uitnodiging niet accepteren.
 • App-afstandsbediening en dubbel geheugen: 2,4 GHz wifi-connectiviteit; video deurbel wifi ondersteunt meerdere familieleden in online apps, zodat je de draadloze videodeurbel op afstand kunt bedienen en met familieleden via je mobiele app kunt delen. Ondersteunt tot 128 G micro-SD (niet in de paklijst inbegrepen) en cloudopslag voor alarmopnames. Video afspelen op afstand via versleutelde cloud-diensten, zodat je geen moment mist, waar je ook bent.
 • Eenvoudige installatie: je kunt de Smart Video deurbel in minder dan 5 minuten installeren, zonder ingewikkelde gereedschappen te gebruiken. Download de CloudEdge-app van Google Play/App Store. De gebruiksvriendelijke app-bediening helpt je om hem snel te gebruiken. De wifi-deurbel met camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
Bestseller Nr. 3

Deurbel, batterijvrij, draadloze bel voor buiten, waterdicht IP55, deurbel, draadloze set zonder batterij, 52 melodieën en 5-traps volume (0 dB - 115 dB)

 • ✅ Deurbel zonder batterijen: de deurbel is batterijvrij, batterijen zijn niet nodig voor knoppen en ontvangers. Het neerdrukken van de knop zorgt voor een mechanische kracht, die zelfs elektrische energie produceert en een stabiel signaal naar de ontvanger stuurt. Verwijdert de noodzaak om batterijen te vervangen of op te laden.
 • ✅【52 klokken en 5 volumeniveaus】De draadloze bel biedt rijke 52 kloklengtes en vijf volumeniveaus. Van eenvoudige dingdong tot verfijnde melodieën, luister naar meerdere en kies welk geluid we de voorkeur geven en verander ook het volume naar wens.
 • ✅【Led-display met mute-modus】 Ingebouwde 7 led-flitslichten op de ontvanger, de deurbel brandt bij een druk op de knop en geeft ons een visuele aanwijzing dat er iemand aan de deur zit. Bijzonder belangrijk voor de slaap- en duttijd van de baby is een verlichtingsmogelijkheid.
 • ✅【IP55 waterdicht en weerbestendig】De deurbel is draadloos, IP55 waterdicht en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De draadloze deurbel wordt het hele jaar door door door temperatuurschommelingen, regen of sneeuw niet beschadigd. Verlengt de levensduur en werkt perfect van -20 °C tot 60 °C.
 • Eenvoudige installatie en geheugenfunctie: intelligente draadloze huisdeurbel met geheugenfunctie, die onze instellingen bij stroomuitval behoudt. Comfortabel en eenvoudig te installeren, vereist geen elektrische bedrading en biedt meer vrijheid waar de huiseigenaar de deurbel kan installeren.
Bestseller Nr. 4

JeaTone HD draadloze deurbel met camera voor buiten, wifi, Portal/Wowcam, app-afstandsbediening, intercominstallatie, infrarood nachtzicht, fotografie en video's, bewegingsdetectie

 • 【100% draadloos en oplaadbare batterijen inbegrepen】 De draadloze deurbel kan eenvoudig worden gemonteerd en zonder kabel worden geïnstalleerd. Ook als je niet thuis bent, kun je de mobiele telefoon gebruiken om het apparaat via de app actief te houden en je situatie thuis te controleren. Als de deurbel 10 keer per dag berichten afgeeft, kan de batterij ongeveer 60 dagen stand-by staan, waarna het apparaat moet worden opgeladen.
 • 【Bidirectionele audio en gratis cloudopslag】 Je kunt bezoekers op mobiele telefoons altijd en overal bekijken en met hen praten en de video of stem duidelijker streamen met ruisonderdrukking. (3 dagen cyclische opslag)
 • 【Video maken of opnemen】 Je kunt je mobiele telefoon altijd gebruiken om video's op te nemen of op elk moment foto's van je gasten te maken via de app
 • 【Bewegingsdetectie】 de ingebouwde PIR-sensor maakt het mogelijk om alarmen en push-meldingen in real-time op elke geactiveerde bewegingsdetectie te ontvangen.
 • 【Nachtzicht】 uitgerust met een infraroodsensor en een led, maakt het mogelijk om overdag en 's nachts foto's en video's te maken. Houd je huis 's nachts veilig.
Bestseller Nr. 5

nicezing Draadloze deurbel met camera, compatibel met Alexa, 4 MP, voor buiten, waterdicht, draadloos, met bel, spraakbericht, stemwisselaar, AI-bewegingsdetectie, nachtzicht, IP67

 • Compatibel met Alexa en Google Assistant: de waterdichte draadloze deurbel voor buiten is compatibel met Alexa en Google Assistant om hem met stem te bedienen. Draadloze deurbel voor buiten maakt het mogelijk om de live-weergave te activeren, moeiteloos de situatie voor je deur te volgen en met je bezoekers te communiceren zonder dat je fysiek contact nodig hebt.
 • 【4 MP HD-dag- en nachtzicht】Ontdek kristalheldere beelden met 4 MP HD-resolutie en een nachtzichtbereik van 20 m op deze draadloze deurbel, zodat je nauwkeurige details kunt bewaken en opslaan, ook in volledige duisternis. De deurbel ondersteunt lokale SD-opslag (maximaal 128 GB, niet inbegrepen) en cloudopslag (gratis proefperiode van 7 dagen), biedt voldoende ruimte om video-opnames op te nemen voor gemakkelijke toegang op elk moment.
 • 【AI bewegingsdetectie en diefstalbeveiliging en aangepaste instellingen】 De cameradruk is uitgerust met een geavanceerde AI-sensor die mensen / voertuigen intelligent identificeert. Het biedt aanpasbare detectiegebieden, tijdschema's, gevoeligheid en sirenes om ervoor te zorgen dat je 99% nauwkeurige meldingen en onmiddellijke meldingen ontvangt. Wanneer iemand de camera probeert te wijzigen of te stelen, maakt het antidiefstalalarm een luid geluid om potentiële dieven af te schrikken.
 • 【Bidirectionele audio en stemwisselaar】 De deurbel biedt kristalhelder bidirectioneel geluid in realtime, zodat je met mensen buiten de deur kunt communiceren zonder hem te openen, of kies uit vooraf opgenomen spraakberichten om de bedoeling van de bezoeker te bevestigen om je te helpen snel te reageren. De bel biedt ook drie verschillende stemopties (origineel, clown, oom), die een betere bescherming van privacy en veiligheid garanderen.
 • Draadloze deurbel en IP67 waterdicht: de videobel is een volledig draadloos connectiviteitsontwerp dat uitstekend gemak en gemak biedt. Het elimineert de noodzaak van bedrading en zorgt voor een probleemloos installatieproces dat in minder dan 5 minuten kan worden voltooid. De IP67 waterdichtheid garandeert buitengewone duurzaamheid bij alle weersomstandigheden. De draadloze deurbel is compatibel met 2,4 GHz wifi, ondersteunt geen 5 GHz wifi.
Bestseller Nr. 6

Draadloze deurbel, BITIWEND waterdichte draadloze deurbel set, draadloze deurbel 2 zenders en 3 ontvangers met 300M bereik 58 beltonen LED-display (zwart)

 • 300M DRAADLOOS BEREIK RADIOBELL - Het bereik tussen zender en ontvanger is maximaal 300M / 1000FT, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u door het hele huis wordt gewaarschuwd zodra iemand aanbelt. De ontvangers hoeven alleen maar in een stopcontact te worden gestoken.
 • 58 MELODIE EN 5 VOLUME NIVEAUS - De deurbel heeft 55 verschillende beltonen. Met 5 instelbare volumeniveaus (0-110dB) vindt u ook de perfecte instelling volgens uw behoeften. Een extra LED-lampje helpt ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer de deurbel gaat.
 • IP55 WATERDICHTE DEURBEL - Winkelbel buiten zender waterdichte klasse is IP55, ingebouwde waterdichte rubberen ring, regen kan ook normaal werken. Het kan werken bij -30 ° C tot 70 ° C (-86 ° F tot 158 ​​° F), wat bestand is tegen het barre weer. Pak voor buiten huis, tuin, kantoor, school, thuis enzovoort.
 • GEHEUGENFUNCTIE - De draadloze deurbelset onthoudt je laatst geselecteerde melodie en het ingestelde volumeniveau, zelfs na een stroomstoring; U hoeft uw vorige instellingen niet opnieuw in te stellen; handig en gebruiksvriendelijk ontwerp dat uw gebruikerservaring verbetert.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Bevestig de BITIWEND draadloze deurbelzender eenvoudig aan een muur met de meegeleverde schroeven of tape; alle montageaccessoires zijn inbegrepen voor eenvoudige installatie. Het formaat van de zender is gemakkelijk mee te nemen en ouderen kunnen hem thuis meenemen om ongelukken te voorkomen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

eufy Security Video Doorbell S220 Add-on, draadloze video deurbel met accu, 2K HD, zonder maandelijkse kosten, slimme persoonsherkenning, audiofunctie aan beide zijden, eenvoudige installatie (HomeBase 2 vereist)

 • Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K sensor van de deurbel met camerafunctie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat bezoekers extra scherp worden.
 • Geen gebaren: eufy Security-producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jou zelf beheerd.
 • DUBBELDE ENERGIE: Dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is uw huis absoluut beveiligd.
 • Geavanceerde weergave: De geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.
 • EUFY SECURITY HOMEBASE 2: De draadloze videodeurbel dient om een bestaand bewakingsnetwerk uit te breiden en heeft een HomeBase 2 nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase 2 helaas geen functie.
Bestseller Nr. 8

Draadloze video deurbel camera, slimme ring deurbel met gong nachtzicht, deurbel kits wifi met HD-video, gratis cloudopslag, 2,4G wifi (zwart)

 • Ondersteuning Videogesprekken: Deurbel met camera geïntegreerde monitoring en deurbel, en wifi verbinden, staat realtime mobiele telefoon toe en wanneer gasten komen om te bezoeken, kunnen ze video- en spraakoproepen maken
 • Voor volledige familie: De draadloze deurbelcamera kan 9 gebruikers ondersteunen om verbinding te maken met de deurbel, maar slechts 3 gebruikers kunnen tegelijkertijd een voorbeeld van het scherm bekijken en één gebruiker kan in één keer met de deurbel praten
 • Geheugenfunctie: deurbel ondersteunt AI-detectiefunctie en geheugenfunctie, ondersteunt circulaire cloudopslag binnen drie dagen, helpt u te krijgen wie u heeft bezocht, zelfs wanneer u op zakenreis bent
 • Gratis demontage: de deurbel camera ingebouwde 800mAh batterij en wordt geleverd met USB opladen, geen zorgen te maken over plotseling uit de batterij, handiger in gebruik
 • Handig: met de draadloze deurbel kunt u vanuit elke kamer in uw huis horen wanneer er iemand aan uw deur staat, en u kunt de deursituatie controleren via de app op de mobiele telefoon voor extra gemak en veiligheid
Bestseller Nr. 9

Irishom 1080p deurbel met camera, video, deurintercominstallatie, draadloze deurbel met klokkenspel, cloudopslag, 2-weg audio, nachtzicht

 • Draadloze video-deurbelcamera: ondersteunt 2,4 G WLAN en app-verbinding, 1080p hoge resolutie, horizontale 133 graden en diagonale 155 graden groothoek, je kunt breder en duidelijker zien.
 • [Smartphone-meldingen en 2-weg audio] Als iemand op de deurbel drukt, worden foto's gemaakt en onmiddellijk een melding naar je smartphone verzonden. Met de ingebouwde microfoon kun je je bezoekers altijd en overal zien en met hen spreken.
 • [Nachtzicht & cloudopslag] Met ingebouwde hoogwaardige IR-led-lampkralen is het beeld ook 's nachts duidelijk; ondersteunt gratis cloudopslag (3-daagse automatische cyclusdekking), geen TF-kaart nodig.
 • [Uitgerust met deurbel] Sterk en stabiel signaal, eenvoudig te koppelen, het overdrachtsbereik tussen deurbel en bel bedraagt tot 10 meter; met USB-voeding, eenvoudig te installeren, geen zorgen om zwakke batterij.
 • [Stroomvoorziening] De deurbel wordt gevoed door een ingebouwde 800 mAh-batterij en heeft een lange werktijd, nadat hij volledig via een powerbank, een voeding, een computer en meer is opgeladen, zonder dat hij vaak hoeft te worden opgeladen.
UitverkoopBestseller Nr. 10

WUUK 2K HD-Deurbel met Camera, Videodeurbel met Basisstation (32 GB), Dubbelzijdige Audiofunctie, Dubbele Bewegingsdetectie, IP65 Waterdicht,Moeiteloze Installatie

 • [2K Ultra HD-resolutie] De deurbel met camera 2K-resolutie biedt heldere beelden, geïntegreerd infrarood en kleuren-nachtzicht, kan bezoekers met perfecte kleur en helderheid van de zon zien, waardoor het bewakingsveld helderder en breder wordt. Met de WuUK-app kun je alle details zien en zien wat er aan je deur gebeurt, en je kunt altijd zien wat er aan de hand is zonder de deur te openen.
 • [Bewegingsdetectie en Diefstalalarm] De draadloze deurbel scant elk bewegend object, kan video's en foto's efficiënt herkennen en automatisch opnemen, stuurt je alleen de meldingen die je nodig hebt en de dubbele bewegingsdetectie levert nauwkeurige alarmen en vermindert valse alarmen met 95%.
 • [Twee-weg Audio & Live-weergave] De app ontvangt onmiddellijk meldingen wanneer iemand op je deur aankomt, en de ingebouwde microfoon en de luidspreker bieden je een helder tweeweg-live-weergave. Ontvang videogesprekken van draadloze videodeurbel om bezoekers te beluisteren en met hen te spreken, of antwoord automatisch met vooraf opgenomen snelle antwoordberichten, zodat je geen bezoeker mist.
 • [IP65 Waterdicht en Eenvoudige Installatie] De deurbelcamera is IP65 waterdicht ontworpen, is bestand tegen ruwe weersomstandigheden van wind en regen en is uitgerust met dubbelzijdig 3M-plakband, waarmee je de camera-deurbel op elke plaats in minder dan 5 minuten kunt bevestigen, de installatie is zeer eenvoudig.
 • [Lokaal Geheugen en Beveiligingsscentering] De deurbel met camera werkt draadloos met het WUUK-basisstation en beschikt over een geïntegreerde 32 GB gegevensopslag. Het beveiligingssysteem maakt gebruik van hoogwaardige gegevensversleutelingstechnologie om ervoor te zorgen dat je videoclips en gegevens veilig worden overgedragen en in je handpalm worden opgeslagen.
Bestseller Nr. 11

Frunimall Deurbel met camera, videodeurbel met cloudgeheugen, draadloze bel met nachtzicht, wifi-bel, huisdeur, persoonlijke herkenning met AI, oplaadbare batterijen (zwart)

 • Videogesprekken ondersteunen: deurbel met camera geïntegreerde bewaking en deurbel, je kunt je telefoon en deurbel met elkaar verbinden, op de deurbel drukken om een videogesprek te initiëren, een account ondersteunt 9 gebruikers om verbinding te maken met de deurbel, elke keer dat 3 gebruikers tegelijkertijd een voorvertoningstijd. Het scherm maakt het mogelijk om de informatie van de bezoeker te kennen zonder de deur te openen.
 • 3M nachtzichtfunctie: de videodeurbel is uitgerust met twee infraroodlampen, ondersteunt een 3 meter nachtzicht en kan ook 's nachts of in een donkere omgeving een helder beeld behouden, wat je een gevoel van veiligheid geeft.
 • Groothoeklens: de draadloze bel met nachtzicht beschikt over een 100°-groothoeklens, die het beeld uitgebreider maakt, je kijkbereik vergroot en aan de eisen van verschillende deurscènes voldoet.
 • Geheugenfunctie: de deurbel ondersteunt de KI-detectiefunctie en geheugenfunctie, ondersteunt cirkelvormige cloudopslag binnen drie dagen, helpt je bezoekers te registreren en verdachte gezichten nauwkeurig te identificeren.(De cloudopslagfunctie moet tegen betaling worden geactiveerd, met een proefperiode van één maand.)
 • USB-oplaadondersteuning: de ontvanger van de deurbel met camera heeft een 433 Hz beltoon met hoog volume, 2,4 GHz, het wifi-signaal is stabieler, de afdekking is groter en hij kan op een geschikte plaats in huis worden geplaatst, zodat je hem kunt horen, de beltoon duidelijk. Ingebouwde 800 mAh-batterij, slaapstand-by voor maximaal een jaar, USB-opladen, geen frequente batterijwissel, comfortabeler te bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 12

alpina Smart Home Draadloze bel met camera, deurbel, wifi, video, Full HD, intercominstallatie, nachtzicht, geluids- en bewegingssensor, IP54

 • Veilig en comfortabel: een intelligente draadloze bel maakt je huis een beetje intelligenter. Zo kun je altijd en overal zien wie aan je deur belt, of je nu thuis of onderweg bent. Dit verhoogt je veiligheid en is bovendien zeer comfortabel.
 • Met camera en wifi: deze videodeurbel met camera en wifi is uit de Alpina Smart Home-serie. Alles wat je nodig hebt is een wifi-verbinding en een app op je mobiele telefoon. De intelligente huisdeurbel werkt dus ook zonder een hub. Wil je naast een melding op je telefoon een geluid in je woning activeren? Breid dan uit met de bel van alpina smart home. De camera is Full HD.
 • Tegenspreeksysteem en nachtzicht: dankzij de intercom zie je wie voor je deur staat en kun je met hem of haar spreken. Je kunt bijvoorbeeld de pakketbezorger vragen om je pakket op een bepaalde plaats op te bergen. De nachtzichtfunctie zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt zien wie voor je deur staat, zonder de deur laat in de nacht te hoeven openen.
 • Ton- en bewegingssensor: de intelligente bel is uitgerust met een geluids- en bewegingssensor, die een signaal naar je smartphone kan sturen. Op deze manier fungeert de bel ook als een soort bewakingscamera.
 • Opslag: de afbeeldingen kunnen lokaal op een micro-SD-kaart (niet meegeleverd) worden opgeslagen. Ook opslag in de cloud is mogelijk met een betaald abonnement.
UitverkoopBestseller Nr. 13

Arlo Essential draadloze video deurbel met camera, directe mobiele oproep, 1080p HD, 180˚ nachtzicht, sirene, bewegingsdetectie, 2-weg-audio, incl. proefp. Arlo Secure, 1 deurbel, wit

 • UNIEKE KIJKHOEK: onze draadloze videodeurbelcamera heeft een unieke vierkante kijkhoek en een breed gezichtsveld van 180 graden, zodat u een persoon van top tot teen of een pakket op de grond kunt zien
 • DIRECTE VIDEOGESPREKKEN: de Arlo Video Doorbell videobelt rechtstreeks naar je mobiel wanneer je erop drukt, zodat je sneller kunt zien wie er voor je deur staat
 • SIRENE & 2-WAY AUDIO: schrik indringers af met een geïntegreerd alarm dat automatisch wordt geactiveerd met bewegingsdetectie of via de app; hoor en spreek met bezoekers via de ingebouwde luidspreker en microfoon
 • HD-VIDEO EN NACHTZICHT: Krijg een duidelijk beeld van wie er voor je deur staat met 1080p HD-video met HDR en scherp nachtzicht;
 • FLEXIBEL BATTERIJVERMOGEN: Installeer de slimme deurbel eenvoudig zelf met behulp van de oplaadbare batterij of laat hem door een professional op het lichtnet aansluiten voor continue stroomvoorziening;
Bestseller Nr. 14

Slimme WLAN Deurbel met Camera, Draadloze Intelligente Deurbel Draadloos met App Persoonlijke Detectie en Chime, 2.4G WiFi Video Deurbel Telefoon Intercom Bewakingscamera Bel

 • ✅【App-dialoog】Nadat iemand je deurbel heeft gebel, registreert de deurbel camera en stuurt de melding onmiddellijk naar je telefoon. Uitgerust met een binnengang informeert de deurbelcamera je over de opnames van de bezoeker, of je binnen of buiten het huis bent, en je zult geen moment missen.
 • ✅【Gedeeltelijk worden】De eigenaarsaccount kan met 8 andere accounts worden gedeeld. Tot 3 gebruikers kunnen de videofeed tegelijkertijd zien, maar slechts 1 gebruiker kan de intercominstallatie gebruiken.
 • Eenvoudig te installeren en meerdere gebruikers: eenvoudige installatie zonder bekabeling. Onze deurbelcamera met bel ondersteunt 2,4 G wifi en dekt meer gebieden in je huis af (5 GHz wifi wordt niet ondersteund). Draadloos, eenvoudig op elke gewenste plaats te monteren. Aiwit kan in de App Store worden gedownload, die compatibel is met iOS. Biedt online klantenservice via de Aiwit-app voor elk probleem.
 • ✅【Twee-weg audio en externe toegang】App-dialoog, tweeweg-spraakintercomsysteem, als een bezoeker aan de deur belt, ontvang je een push-bericht "apparaatoproep" op je telefoon, die je kunt aannemen en deelnemen aan een videogesprek. Mis het bezoek en de pakketbezorging van een vriend niet.
 • ✅【Goede service】Als je vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, kunnen we gratis retourneren of terugbetalen, zijn wij verplicht om bevredigende producten en diensten voor onze klanten te leveren!
Bestseller Nr. 15

Google Nest Deurbel, draadloze video-deurbel, sneeuw

 • Ontdek of er iemand aan je deur zit. Nest deurbel kan verschillen tussen mensen, dieren, pakketten en voertuigen en je waarschuwen wanneer er iemand aan je deur zit.
 • Kijk wanneer je maar wilt. Ontdek wat er rond de voordeur gebeurt. Je kunt overal de foto's van je camera met bel bekijken en meldingen ontvangen over belangrijke activiteiten, zoals de aankomst van een bezoek of de levering van een pakket.
 • Achteruit in de tijd. Je kunt zien wat er met 3 uur video-overloop door gebeurtenissen gebeurt, zonder extra kosten.
 • Geschikt voor elke deur.
 • De Nestdeurbel werkt op batterijen en heeft geen kabels, zodat hij op bijna elke deur werkt, zowel in woningen als in huis.

Als het gaat om draadloze deurbellen, heb je veel opties om uit te kiezen. Maar hoe weet u welke het beste is voor uw behoeften?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een draadloze deurbel. Deze omvatten het bereik, de levensduur van de batterij en de grootte van het apparaat. Maar een andere belangrijke factor is of er al dan niet een camera in het toestel zit.

De beste draadloze deurbel zonder camera biedt voldoende bereik voor uw behoeften en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het moet ook gemakkelijk zijn voor uw budget en toch videobeelden van hoge kwaliteit leveren.

Wat zijn de beste draadloze deurbellen zonder camera’s?

Er zijn veel draadloze deurbellen die geweldige functies bieden en goed werken. De beste draadloze deurbellen zonder camera’s hebben een hoogwaardige videocamera, nachtzicht en een goede geluidskwaliteit.

De Ring Video Doorbell Pro is een van de beste draadloze deurbellen zonder camera op de markt. Het heeft een 1080p HD-camera met nachtzicht en tweerichtingsgesprekken. Het heeft echter geen bewegingsdetectiemogelijkheden, wat betekent dat u uw smartphone bij de hand moet houden om beweging in uw huis te detecteren wanneer u niet thuis bent.

De Nest Hello is een andere geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze deurbel zonder camera. Dit apparaat heeft een HD-camera met infraroodverlichting voor nachtzicht en tweerichtingsgesprekken waarmee u bekijk en praat met bezoekers vanaf je telefoon of tablet. De Nest Hello is uitgerust met een tuimelknop om te spreken, evenals een push-to-talk-knop voor degenen die hun telefoon willen gebruiken. Het beste van de Nest Hello is dat hij volledig draadloos is en geen bedrading nodig heeft. Deze deurbel heeft ook twee -way audio zodat u met uw bezoekers kunt praten zonder een vinger uit te steken. De Ring Video Doorbell 2 is een geweldige draadloze deurbel met een camera die HD-video en tweerichtingsaudio voor je huis levert. Dit apparaat is ook extreem duurzaam met weerbestendige materialen die bestand zijn tegen stof, water en stoten door vallen.

Wat zijn de kenmerken van de beste draadloze deurbel zonder camera?

De beste draadloze deurbel zonder camera heeft alle features die je nodig hebt in een deurbel. Het kan worden gebruikt door iedereen die hen moet waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat, of ze nu thuis of onderweg zijn.

Wat zijn de voordelen van een draadloze deurbel zonder camera?

Draadloze deurbellen worden steeds populairder. En ze hebben veel voordelen die verder gaan dan hun vermogen om uw huis er moderner uit te laten zien.

 1. Slimme meldingen: met een draadloze deurbel kun je slimme meldingen op je telefoon krijgen als er iemand aanbelt. Deze meldingen kunnen u waarschuwen voor elke belangrijke gebeurtenis, zoals een pakketbezorging of een noodsituatie thuis.
 2. Geen camera: het gaat niet alleen om het vermijden van de kosten van het installeren van een camera in uw huis. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat iemand je van buitenaf bespioneert als je op de knop van je draadloze deurbel drukt.

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een draadloze deurbel zonder camera?

Een draadloze deurbel zonder camera is niet zo betrouwbaar als een bedrade deurbel. Het is gevoelig voor signaalstoringen en kan gemakkelijk worden geblokkeerd door mensen die geen deel uitmaken van het huishouden.

De nadelen van het gebruik van een draadloze deurbel zonder camera zijn:

 • Het signaal wordt gemakkelijk geblokkeerd en de camera werkt niet goed.
 • Het signaal kan worden gestoord door andere apparaten die zich in de buurt van de ontvanger bevinden.
 • Er is geen manier om te weten wie er voor uw voordeur staat, waardoor u zich mogelijk onveilig of minder veilig voelt als u alleen thuis bent of als iemand probeert in te breken in uw huis.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een draadloze deurbel zonder camera?

Als je een draadloze deurbel koopt zonder camera, zorg er dan voor dat er een optie is om er later een toe te voegen. Sommige draadloze deurbellen worden geleverd met camera’s, maar die zijn meestal duurder.

Wanneer je een draadloze deurbel koopt zonder camera, let dan goed op het bereik van het apparaat. Het bereik bepaalt hoe ver uw apparaat zijn signaal kan verzenden, zodat het door mensen thuis en in uw buurt kan worden gezien. Het bereik heeft ook invloed op hoeveel mensen hetzelfde apparaat tegelijk kunnen gebruiken.

Het is belangrijk om te overwegen wat voor soort functies de draadloze deurbel heeft bij het kiezen van welke je wilt kopen. Sommige hebben bewegingssensoren, andere niet en sommige hebben smart home-integratie, terwijl andere dat niet hebben.

Waarom is het belangrijk om een draadloze deurbel zonder camera te gebruiken?

De draadloze deurbel zonder camera is een betaalbare en slimme oplossing voor uw beveiligingsbehoeften in huis. Het is handig, eenvoudig te installeren en heeft een batterijduur van maximaal zes maanden.

De voordelen van het gebruik van dit apparaat zijn onder meer de mogelijkheid om overal in uw huis of kantoor gemakkelijk te zien wie er voor de deur staat, en om de videofeed op afstand te kunnen bekijken met elk apparaat dat livestreaming ondersteunt.