Beste draadloze deurbel zonder camera van 2023 (TOP15)

De 15 beste draadloze deurbel zonder camera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

MUBVIEW 1080P HD draadloze deurbel met camera, draadloze videofoon met bel, 2,4 GHz wifi, PIR-bewegingsdetectie, nachtzicht, bidirectionele audio, waterdicht voor buiten, zwart

 • 100% draadloos: MUBVIEW draadloze deurbel met wifi-camera voor buiten wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een draadloze bel, je kunt het batterijniveau controleren via de app van je telefoon. De draadloze deurbel kan voldoen aan de eis om deurbellen in verschillende kamers te ontvangen. De videodeurbel beschikt over een ingebouwde batterij van 4800 mAh, waardoor het niet nodig is om regelmatig op te laden en de installatie vergemakkelijkt, ongeacht het stopcontact.
 • HD 1080p & PIR chtzicht: MUBVIEW HD 1080P deurbel heeft een hoge resolutie van 1920*1080 en is uitgerust met infrarood licht om duidelijk te zien in het donker. Het brede gezichtsveld van 120 graden maakt een uitgebreidere bewaking van de veiligheid van het huis mogelijk. Opmerking: de draadloze videodeurbel voor buiten kan alleen verbinding maken met 2,4 GHz wifi (niet compatibel met 5 GHz wifi).
 • ‍PIR-bewegingsdetectie: de ingebouwde PIR-sensor in de waterdichte draadloze buitendeurbel is gevoelig voor menselijke bewegingen en verzendt real-time waarschuwingen en pushmeldingen. U kunt ook de waarschuwingsgebieden aanpassen, waardoor het risico op vals alarm wordt verminderd.
 • Bidirectionele audio: de MUBVIEW draadloze deurbel beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker voor bidirectionele gesprekken met bezoekers. Er kunnen drie instellingen voor het wijzigen van stem worden geselecteerd. De videodeurbel voor buiten kan op afstand worden bediend via een mobiele app, zelfs als je niet thuis bent.
 • Versleutelde opslag en 100 tevredenheid: MUBVIEW draadloze videodeurbellen voor buiten bieden veilige en gecodeerde opslag in de AWS-cloud en lokale SD-kaartopslag (uitgezonderd, ondersteunt SD-kaart tot 128 G) en uitstekende ondersteuning verkoop. Bij aankoop van een deurbel bieden wij 7 dagen gratis cloudopslag, 2 jaar garantie en snelle klantenservice om je een geweldige ervaring te bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 2

eufy Security Video Doorbell S220 Add-on, draadloze video deurbel met accu, 2K HD, zonder maandelijkse kosten, slimme persoonsherkenning, audiofunctie aan beide zijden, HomeBase 2 vereist

 • Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K-sensor van de deurbel met camera-functie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgen ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp worden.
 • Geen kosten: eufy Security producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jezelf beheerd.
 • Dubbele energie: dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één keer opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is je huis absoluut veilig.
 • Geavanceerde weergave: de geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers van hoofd- tot voet. Of het nu gaat om een postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.
 • Heeft EUFY Security HomeBase 2: de draadloze video-deurbel dient voor de uitbreiding van een reeds bestaand bewakingsnetwerk en heeft een HomeBase 2 nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase 2 helaas geen functie.
UitverkoopBestseller Nr. 3

eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie

 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
Bestseller Nr. 4

Videotdeurbel, accu met chime, 1080p deurbel met camera, 2,4 GHz, draadloze videodeurbel met spraakwisselaar, PIR-persoonsherkenning, nachtzicht, 2-weg audio, ondersteunt SD- en cloudopslag

 • Videodeurbel op batterijen met belspel: de video-deurbel met ingebouwde batterij en laag stroomverbruik houdt 90-120 dagen batterijduur per lading; IPX65 weerbestendigheid kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt, waardoor hij ideaal is voor gebruik het hele jaar door; plaats het klokkenspel (netvoeding, plug-and-play) in een willekeurige ruimte, het herinnert je aan bezoekers als je telefoon niet aan uw zijde is; Werkt alleen met 2,4 GHz.
 • Spraakwisselaar en PIR-herkenning: spraakwisselaar kan het werkelijke geslacht en de leeftijd verbergen om de privacy beter te beschermen. Perfect voor ouderen, kinderen en alleenstaande vrouwen; dankzij het geavanceerde algoritme wordt de videodeurbel intelligente lichaamsvormen/gezichten verbeterd, de herkenning van de mens met 99% nauwkeurigheid, daarbij worden irrelevante bewegingen zoals kleine dieren en voorbijrijdende auto's genegeerd.
 • 1080p HD & nachtzicht: wifi-videodeurbel met camera zorgt voor kristalheldere beelden en video-opnames met 1080p HD en een 120° brede kijkhoek, efficiënte IR-leds verbeteren de heldere beeldopname 's nachts, zorgt ervoor dat je huis 24 uur per dag beschermd is; nachtzicht beschikt over 4 instellingen: nachtzicht (automatisch kan niet worden gewijzigd), automatische omschakeling, altijd. aan, altijd uit (u je kunt kiezen), zodat je gerust kunt zijn.
 • 【Twee-weg audio & familie delen en real-time waarschuwingen】: door de levering van heldere twee-weg audio in real-time kun je direct via de app "Kerstmis" zien, horen en spreken wanneer er bezoekers aanwezig zijn; je kunt ook het account delen met je familieleden, het kan tot 3 gebruikers delen, zeer praktisch als je niet thuis bent, maar iemand met wie je hebt gedeeld.
 • Lokale cloudopslag en eenvoudige installatie: download gewoon de "Kerstmis" in de Google Store of in de App Store en geniet dan van het gemak van videoklassen. De deurbelcamera ondersteunt lokaal/cloud-opslag. Bewaar video's op de lokale TF-kaart tot 128 GB (niet inbegrepen) zonder verborgen kosten. Opmerking: video-opname alleen TF-kaart, geen SD-kaarten ondersteunen! !
Bestseller Nr. 5

EZVIZ DB2 2K Draadloze deurbel met camera, draadloze deurbel voor buiten, waterdicht, bel op batterij 5200 mAh, personendetectie, bidirectionele audio, 5 m nachtzicht, IP65

 • 【2K-resolutie, 5200 mAh batterij】de waterdichte draadloze deurbel voor buiten heeft een Full HD 2K-resolutie, zodat je superheldere beelden kunt zien. De aangesloten deurbel is opgewaardeerd met een 5200 mAh batterij, zodat je hem niet vaak hoeft op te laden.
 • 【PIR menselijke vormdetectie en geweldig nachtzicht】-- Met geavanceerde menselijke PIR-detectie en een kijkhoek van 176° wordt de draadloze deurbel met camera in een seconde wakker en stuurt tegelijkertijd een melding wanneer mensen worden gedetecteerd. Het biedt ook 5 meter infrarood nachtzicht voor 24/7 gemoedsrust.
 • 【Bidirectionele audio】-- Met de ingebouwde microfoon en luidspreker van de draadloze deurbel kun je een videogesprek ontvangen om bezoekers aan je deur te horen en te spreken via de EZVIZ-app, waar je ook bent.
 • Eenvoudig te bedienen, maar moeilijk te hanteren: als de aangesloten bel met geweld wordt verwijderd, klinkt er een akoestisch alarm en wordt er direct een mobiele waarschuwing naar je verzonden. Bovendien verbiedt de DB2 ongeoorloofd gebruik na de vlucht, dankzij de beperking van het koppelen van accounts.
 • Flexibel geheugen en H.265 videotechnologie: elke EZVIZ wifi-bewakingscamera wordt geleverd met een microSD-kaartsleuf, die tot 256 GB ondersteunt. Als u extra back-ups nodig heeft, zijn er ook opties voor cloudopslag op basis van een abonnement beschikbaar, maar zijn niet verplicht. (SD-kaart wordt apart verkocht). H.265 videocompressietechnologie zorgt voor een betere videokwaliteit met slechts de helft van de bandbreedte.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Draadloze video deurbel met camera, wifi video deurbel met deurbelmelodie, hd nachtzicht monitoring deurbel, huis intercom, intelligente veiligheidsondersteuning met tweerichting oproepen

 • Twee-weg audio- en spraakbericht: - De deurbelcamera is uitgerust met een passieve IRsensor die de minste beweging bij de ingang detecteert. Wanneer de bezoeker op de deurbel drukt wordt een melding verzonden naar je mobiele telefoon, de video deurbel biedt je real-time duidelijke tweerichtingsaudio. Je kunt zien, horen en praten met de bezoekers, onmiddellijk via de telefoon app. Je kunt het beantwoorden en de video-oproepinterface activeren. Compatibel met i-OS en Android-apparaten.
 • Langere stand-by: - De deurbel camera gebruikt drie AAA droge batterijen (batterij niet inbegrepen), De batterijen gaan ongeveer 3 tot 4 maanden mee. In combinatie met een laag stroomverbruiksontwerp is het uithoudingsvermogen aanzienlijk verbeterd, dus hoeft de batterij niet vaak te worden vervangen. (Opmerking: batterij niet inbegrepen)
 • 2,4 GHz wifi-compatibel - WiFi-verbinding (alleen 2,4 GHZ) voor toegang, geen ondersteuning voor 5G wifi. Het 2,4 GHz wifi-bereik van videodeurbel is tot 20 m, het maakt gemakkelijk verbinding met het wifi-netwerk van je huis en verzendt een live videofeed naar je telefoon. Je kunt de bezoeker in alle comfort zien en spreken vanuit je bed of wanneer je op het werk of op vakantie bent. Maximaal 4 gebruikers kunnen de videofeed bekijken, maar slechts één gebruiker kan de directe intercom gebruiken.
 • 1080p Full HD en nachtzicht - De camera van de videodeurbel biedt kristalheldere beelden en video-opnames. Ingebouwde IR-lampen zorgen ervoor dat je zelfs in het donker duidelijk kunt zien. Detecteert intelligent automatisch het omgevingslicht en schakelt over naar nachtzichtmodus. Je kunt ook hoeken uit het zicht zien met een groothoek van 70°. Bescherm je familie en eigendom.
 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken: - Deze draadloze deurbelcamera is in minder dan 5 minuten op te zetten zonder ingewikkeld gereedschap te gebruiken. De deurbel kan worden bediend via een app, automatisch werkmodel, intelligent en draagbaar. Draagbaar in afmeting en gewicht. Houd er rekening mee dat wanneer iemand op de deurbel drukt, dan de deurbel de foto vastlegt en je eraan herinnert je daaraan. Als niemand op de deurbel drukt, dan zal de foto niet worden vast gelegd en word je er niet aan herinnerd.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Lieberwell Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi video deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, twee-weg intercominstallatie, cloud geheugen, IP65-waterdicht

 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080P-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • 2-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden spreken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en praten.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als iemand langskomt, neemt de deurbel onmiddellijk een video op en draagt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65-weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65-weerbestendig; deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-20 °C - 50 °C), zonder je zorgen te hoeven maken over installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren, zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.
Bestseller Nr. 8

Dzees Deurbel met camera, draadloze bel voor buiten, waterdicht, video-deurbel, draadloze bel, werkt op batterijen, Pir Persoonsherkenning, Nachtzicht, 2-weg audio, SD & Cloud

 • Eenvoudige installatie: de Dzees draadloze deurbelcamera is eenvoudig te installeren en vereist geen professionele installatie. Sluit ze gewoon aan op je thuisnetwerk en je kunt beginnen.
 • Nauwkeurige bewegingsdetectie: dit deurbeveiligingssysteem beschikt over een nauwkeurige bewegingsdetectie en registreert nauwkeurig alle bewegingen in de buurt van je voordeur. Je kunt de bewegingsdetectie-instellingen aanpassen aan je behoeften.
 • Helder dag- en nachtzicht: de Dzees draadloze deurbel zorgt ervoor dat je zowel overdag als 's nachts hoogwaardige beelden krijgt. Je deurcamera beschikt over een groothoeklens en maakt gebruik van IR-technologie voor helder nachtzicht.
 • Stabiele wifi-verbinding: de draadloze deurbel is verbonden via 2,4 GHz wifi, dat stabiel en ononderbroken is. Met deze draadloze deurbel blijf je altijd verbonden met je voordeur.
 • Lange batterijduur: deze draadloze deurbel wordt geleverd met een duurzame oplaadbare batterij, zodat je de batterij niet vaak hoeft te vervangen. Geniet van het gemak van een betrouwbare en langdurige batterijduur.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Draadloze video deurbel camera, slimme ring deurbel met gong nachtzicht, deurbel kits wifi met HD-video, gratis cloudopslag, 2,4G wifi (zwart)

 • Ondersteuning Videogesprekken: Deurbel met camera geïntegreerde monitoring en deurbel, en wifi verbinden, staat realtime mobiele telefoon toe en wanneer gasten komen om te bezoeken, kunnen ze video- en spraakoproepen maken
 • Voor volledige familie: De draadloze deurbelcamera kan 9 gebruikers ondersteunen om verbinding te maken met de deurbel, maar slechts 3 gebruikers kunnen tegelijkertijd een voorbeeld van het scherm bekijken en één gebruiker kan in één keer met de deurbel praten
 • Geheugenfunctie: deurbel ondersteunt AI-detectiefunctie en geheugenfunctie, ondersteunt circulaire cloudopslag binnen drie dagen, helpt u te krijgen wie u heeft bezocht, zelfs wanneer u op zakenreis bent
 • Gratis demontage: de deurbel camera ingebouwde 800mAh batterij en wordt geleverd met USB opladen, geen zorgen te maken over plotseling uit de batterij, handiger in gebruik
 • Handig: met de draadloze deurbel kunt u vanuit elke kamer in uw huis horen wanneer er iemand aan uw deur staat, en u kunt de deursituatie controleren via de app op de mobiele telefoon voor extra gemak en veiligheid
UitverkoopBestseller Nr. 10

XTU deurbel Camera met Chime, Video deurbel Draadloos met Motion Zones Aanpassing, Voice Changer, PIR menselijke detectie, Geen maandelijkse kosten

 • 🔔💬 【Voice Changer & Two-way Audio】 De XTU J9 draadloze deurbel camera heeft veranderende stemmen geüpgraded. Bovendien is het de extra set ogen en oren die nodig zijn om je huis te beschermen. De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het gemakkelijker om met bezoekers te praten, of u nu thuis of buiten bent. Mis nooit bezoekers of wees verdacht, zelfs als je onderweg bent.
 • ⚡🔧 【PIR Motion Detection & Eenvoudig te installeren 】Met de ingebouwde bewegingssensor stuurt deze WiFi deurbel u onmiddellijk een waarschuwing wanneer er menselijke beweging is. De WiFi deurbel camera ondersteunt 2.4GHz WiFi (5GHz WiFi wordt niet ondersteund). U kunt in minder dan drie minuten instellen zonder ingewikkelde tools te hoeven gebruiken. Het is compatibel met iOS en Android.
 • 📷🌛 【145 °hoek Bekijken & IR Nachtzicht 】XTU video deurbel kan u voorzien van 1080P high-definition real-time beeld en video opname, en het zal geen 145° gezichtshoek missen! Wanneer het nachtlicht verzwakt, wordt het infrarood licht automatisch ingeschakeld, waardoor u een geavanceerde nachtzichtervaring krijgt.
 • 📲🔋 【100% Draadloze oplaadbare batterij】Inclusief oplaadbare batterij met hoge capaciteit, kan het drie jaar leven bereiken en ondersteunt batterij en bestaande bedradingsmacht. De installatieverbinding van de deurbel camera en de bel zijn 100% draadloos, waardoor u geniet van het gemak dat u niet te maken heeft met stopcontacten of verwarde wirwar van draden.
 • 📞🎞️ 【Secure Cloud Storage op Local Storage】De cameradeurbel maakt gebruik van financiële encryptie, met een 7-daagse proefversie van het abonnementsplan, ondersteunt maximaal 128G Micro SD-opslag en Cloud-opslag. U zult nooit een moment missen met video op afstand en afspelen met de versleutelde cloudservice, waar u ook bent.
Bestseller Nr. 11

Draadloze deurbel met camera, video, intelligente HD-deurbel, intercominstallatie, HD nachtzicht, wifi, oplaadbare veiligheidsdeur, deurbel voor buiten

 • ✔ Geavanceerde weergave: de geavanceerde deurbel met camera-functie, hoge resolutie, heldere video, 65 ° kijkhoek, geeft je een heldere weergave van het hoofd tot alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders, voel je altijd absoluut veilig.
 • ✔ Video-deurintercomsysteem met touchscreen: met de nieuwste technologie kan de deurbel via de app worden aangestuurd. Als bezoekers op de deurbel drukken, ontvangt je telefoon een app-melding, zodat je kunt zien, horen en met iemand aan je deur spreken.
 • ✔ Eenvoudig te installeren: deze deurbelcamera met deurbel heeft minder dan 5 minuten nodig om in te stellen zonder ingewikkelde gereedschappen.
 • ✔ Nachtversie en camera: uitgerust met ingebouwde infraroodsensor, die 's nachts automatisch inschakelt, die personen voor de deur kan herkennen. Je dag en nacht elk detail aan je voordeur duidelijk ziet en bezoekers nauwkeurig registreert.
 • ✔ Via wifi-verbinding: wifi-verbinding zonder kabel om een twee-weg intercom tussen deurbel en mobiele telefoon te bereiken. Real-time mobiele telefoon, ondersteunt twee-weg oproepen, fotograferen, opnemen, onderhouden van familieleden en maakt je veiliger.
Bestseller Nr. 12

alpina Smart Home Draadloze bel met camera, deurbel, wifi, video, Full HD, intercominstallatie, nachtzicht, geluids- en bewegingssensor, IP54

 • Veilig en comfortabel: een intelligente draadloze bel maakt je huis een beetje intelligenter. Zo kun je altijd en overal zien wie aan je deur belt, of je nu thuis of onderweg bent. Dit verhoogt je veiligheid en is bovendien zeer comfortabel.
 • Met camera en wifi: deze videodeurbel met camera en wifi is uit de Alpina Smart Home-serie. Alles wat je nodig hebt is een wifi-verbinding en een app op je mobiele telefoon. De intelligente huisdeurbel werkt dus ook zonder een hub. Wil je naast een melding op je telefoon een geluid in je woning activeren? Breid dan uit met de bel van alpina smart home. De camera is Full HD.
 • Tegenspreeksysteem en nachtzicht: dankzij de intercom zie je wie voor je deur staat en kun je met hem of haar spreken. Je kunt bijvoorbeeld de pakketbezorger vragen om je pakket op een bepaalde plaats op te bergen. De nachtzichtfunctie zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt zien wie voor je deur staat, zonder de deur laat in de nacht te hoeven openen.
 • Ton- en bewegingssensor: de intelligente bel is uitgerust met een geluids- en bewegingssensor, die een signaal naar je smartphone kan sturen. Op deze manier fungeert de bel ook als een soort bewakingscamera.
 • Opslag: de afbeeldingen kunnen lokaal op een micro-SD-kaart (niet meegeleverd) worden opgeslagen. Ook opslag in de cloud is mogelijk met een betaald abonnement.
UitverkoopBestseller Nr. 13

Deurbel met camera - Marmitek Buzz LO- 1080p Full HD met nachtzicht - Werkt gegarandeerd met uw bestaande deurbel - Geen abonnement benodigd - Spraakfunctie - Zie altijd en overal wie er aanbelt

 • SPREEK MET IEDEREEN DIE VOOR UW DEUR STAAT - Dankzij de twee-weg microfoon kunt u met de Buzz LO communiceren met iedereen die aanbelt, waar u ook bent. Door de stabiele wifi verbinding kunt u altijd en overal zien wie er aanbelt en hiermee communiceren. Handig als u een pakketje verwacht maar niet thuis bent!
 • GEBRUIK UW HUIDIGE BEL - Dankzij de meegeleverde connectie-kit kunt u gegarandeerd gebruik blijven maken van uw huidige bel. Hierdoor hoeft u geen aparte gong te installeren om te horen als er iemand aanbelt. Wilt u toch liever een aparte of extra gong aansluiten? Dat kan! Met de draadloze Marmitek Bell ME (apart verkrijgbaar) kunt u de bel overal in huis horen, zelfs op zolder of in uw aparte kantoor/praktijk!
 • VIDEO'S OPSLAAN ZONDER ABONNEMENT - Met de Marmitek Buzz LO kunt u video opnamen opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd). Maak uw huis extra veilig door in te stellen dat deze videodeurbel automatisch een video opslaat als er 's nachts iemand voor uw deur staat.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - De installatie van de Buzz LO is erg gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis
 • BIEDIEN AL UW APPARATEN IN 1 APP - Bedien je Buzz LO videodeurbel eenvoudig via de Smart me-app en laat hem communiceren met je andere Smart me-producten. Gebruik je deurbel bijvoorbeeld om de lamp in de gang aan te doen als er aangebeld wordt.
Bestseller Nr. 14

Aigostar Draadloze Deurbel 2HQEZ - Met 1 ontvanger - Plug&Play - AC - 3 Regelbaar volume - 36 Melodie - IP44 Waterdicht - Zilver

 • 【36 unieke melodieën】van DingDong tot de fijnste melodieën, er zijn 36 liedjes om uit te kiezen. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie. 3 volumestanden
 • 【Sterk signaal】de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 150m naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen.
 • 【Waterdicht en duurzaam】IP44 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren.
 • 【Eenvoudige installatie】gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie.
 • 【Toepassingsgebied】Perfect voor woningen, kantoren, ziekenhuizen, fabrieken, hotels, winkels, winkelcentrum, kantoor, magazijn, fabriek, villa etc.
Bestseller Nr. 15

Thomson 513132 draadloze deurbel 150 m

 • Door zijn eenvoudige en minimalistische design past deze draadloze deurbel van Thomson in vrijwel elk interieur
 • Dankzij het stopcontact op de draadloze deurbel is na de installatie nog een stekkerdoos beschikbaar
 • Zeer snelle installatie en eenvoudig in gebruik
 • Geen handmatige instelling nodig, de draadloze deurbel en de belknop zijn al geprogrammeerd (om interferentie met de omgeving te voorkomen)
 • 32 oproepmelodieën naar keuze, volume instelbaar

Als het gaat om draadloze deurbellen, heb je veel opties om uit te kiezen. Maar hoe weet u welke het beste is voor uw behoeften?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een draadloze deurbel. Deze omvatten het bereik, de levensduur van de batterij en de grootte van het apparaat. Maar een andere belangrijke factor is of er al dan niet een camera in het toestel zit.

De beste draadloze deurbel zonder camera biedt voldoende bereik voor uw behoeften en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het moet ook gemakkelijk zijn voor uw budget en toch videobeelden van hoge kwaliteit leveren.

Wat zijn de beste draadloze deurbellen zonder camera’s?

Er zijn veel draadloze deurbellen die geweldige functies bieden en goed werken. De beste draadloze deurbellen zonder camera’s hebben een hoogwaardige videocamera, nachtzicht en een goede geluidskwaliteit.

De Ring Video Doorbell Pro is een van de beste draadloze deurbellen zonder camera op de markt. Het heeft een 1080p HD-camera met nachtzicht en tweerichtingsgesprekken. Het heeft echter geen bewegingsdetectiemogelijkheden, wat betekent dat u uw smartphone bij de hand moet houden om beweging in uw huis te detecteren wanneer u niet thuis bent.

De Nest Hello is een andere geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze deurbel zonder camera. Dit apparaat heeft een HD-camera met infraroodverlichting voor nachtzicht en tweerichtingsgesprekken waarmee u bekijk en praat met bezoekers vanaf je telefoon of tablet. De Nest Hello is uitgerust met een tuimelknop om te spreken, evenals een push-to-talk-knop voor degenen die hun telefoon willen gebruiken. Het beste van de Nest Hello is dat hij volledig draadloos is en geen bedrading nodig heeft. Deze deurbel heeft ook twee -way audio zodat u met uw bezoekers kunt praten zonder een vinger uit te steken. De Ring Video Doorbell 2 is een geweldige draadloze deurbel met een camera die HD-video en tweerichtingsaudio voor je huis levert. Dit apparaat is ook extreem duurzaam met weerbestendige materialen die bestand zijn tegen stof, water en stoten door vallen.

Wat zijn de kenmerken van de beste draadloze deurbel zonder camera?

De beste draadloze deurbel zonder camera heeft alle features die je nodig hebt in een deurbel. Het kan worden gebruikt door iedereen die hen moet waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat, of ze nu thuis of onderweg zijn.

Wat zijn de voordelen van een draadloze deurbel zonder camera?

Draadloze deurbellen worden steeds populairder. En ze hebben veel voordelen die verder gaan dan hun vermogen om uw huis er moderner uit te laten zien.

 1. Slimme meldingen: met een draadloze deurbel kun je slimme meldingen op je telefoon krijgen als er iemand aanbelt. Deze meldingen kunnen u waarschuwen voor elke belangrijke gebeurtenis, zoals een pakketbezorging of een noodsituatie thuis.
 2. Geen camera: het gaat niet alleen om het vermijden van de kosten van het installeren van een camera in uw huis. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat iemand je van buitenaf bespioneert als je op de knop van je draadloze deurbel drukt.

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een draadloze deurbel zonder camera?

Een draadloze deurbel zonder camera is niet zo betrouwbaar als een bedrade deurbel. Het is gevoelig voor signaalstoringen en kan gemakkelijk worden geblokkeerd door mensen die geen deel uitmaken van het huishouden.

De nadelen van het gebruik van een draadloze deurbel zonder camera zijn:

 • Het signaal wordt gemakkelijk geblokkeerd en de camera werkt niet goed.
 • Het signaal kan worden gestoord door andere apparaten die zich in de buurt van de ontvanger bevinden.
 • Er is geen manier om te weten wie er voor uw voordeur staat, waardoor u zich mogelijk onveilig of minder veilig voelt als u alleen thuis bent of als iemand probeert in te breken in uw huis.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een draadloze deurbel zonder camera?

Als je een draadloze deurbel koopt zonder camera, zorg er dan voor dat er een optie is om er later een toe te voegen. Sommige draadloze deurbellen worden geleverd met camera’s, maar die zijn meestal duurder.

Wanneer je een draadloze deurbel koopt zonder camera, let dan goed op het bereik van het apparaat. Het bereik bepaalt hoe ver uw apparaat zijn signaal kan verzenden, zodat het door mensen thuis en in uw buurt kan worden gezien. Het bereik heeft ook invloed op hoeveel mensen hetzelfde apparaat tegelijk kunnen gebruiken.

Het is belangrijk om te overwegen wat voor soort functies de draadloze deurbel heeft bij het kiezen van welke je wilt kopen. Sommige hebben bewegingssensoren, andere niet en sommige hebben smart home-integratie, terwijl andere dat niet hebben.

Waarom is het belangrijk om een draadloze deurbel zonder camera te gebruiken?

De draadloze deurbel zonder camera is een betaalbare en slimme oplossing voor uw beveiligingsbehoeften in huis. Het is handig, eenvoudig te installeren en heeft een batterijduur van maximaal zes maanden.

De voordelen van het gebruik van dit apparaat zijn onder meer de mogelijkheid om overal in uw huis of kantoor gemakkelijk te zien wie er voor de deur staat, en om de videofeed op afstand te kunnen bekijken met elk apparaat dat livestreaming ondersteunt.