Beste draadloze deurbel zonder batterijen van 2023 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel zonder batterijen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Batterijloze draadloze bel voor buiten, waterdicht met 2 ontvangers, IP68 waterdicht, deurbel, 150 m bereik, 4 volumeniveaus, 37 beltonen, draadloze bel voor buiten

 • 【IP68 waterdicht】: de draadloze deurbel is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden in de open lucht, zoals hevige regen, sneeuw en zgende zon. Wij hebben het getest en de deurbel in het water geplaatst. Het laat zien dat de deurbelzender na het drogen van het water normaal kan worden gebruikt.
 • 【150 m draadloos bereik】: het bereik van de deurbelontvanger kan een straal van 150 m bereiken, wat geschikt is voor woningen, villa's en tuinen. Zelfs als je in de tuin of op de tweede verdieping bent, kun je de bel horen. En stoort andere elektrische signalen in je huis niet.
 • 【Geen batterij!】: het concept van onze draadloze bel met 2 ontvangers is milieuvriendelijk en comfortabel in het leven. Deze deurbel heeft geen batterij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vervangen van de batterij. Tegelijkertijd draagt het ook bij aan de bescherming van het milieu.
 • 【Compatibel design】: wij hebben de meeste huishoudelijke stopcontacten in Europa onderzocht en de meest compatibele afmetingen van de draadloze bel ontworpen die er eenvoudig, maar fijn uitziet. Geschikt voor de meeste huishoudens in Europa. En de installatie van de deurbel is zeer comfortabel.
 • 【Meerdere beltonen en volume】: je kunt kiezen uit 37 soorten beltonen en muziek. De meeste klanten kiezen voor "Ding Dong". 【Klantenservice】 Onze draadloze bel voor buiten is uiterst duurzaam. Als je kwaliteitsproblemen met onze producten hebt, klik dan op "KAITOR" en "Stel een vraag" om een terugbetaling of vervanging te ontvangen.
Bestseller Nr. 2

[Geen batterijen nodig] Draadloze deurbel, waterdicht, elektronische deurbelset met 2 ontvangers, 150 m bereik, 45 melodieën op 4 volumeniveaus voor thuis, kantoor, hotel

 • Geen batterij nodig: Onze draadloze belzender maakt gebruik van de unieke Push-RF-technologie. Als je op de knop drukt, wordt de kinetische energie omgezet in een elektrisch signaal dat draadloos aan je deur klinkt. Geen storende batterijen meer. Praktischer, energiezuiniger en praktischer dan de oude.
 • ♬ 45 mooie windgong en melodieën: Biedt 45 klassieke melodische klankspellen met instelbare volumeregeling en veelzijdige keuze om aan je behoeften te voldoen. 4 instelbare volumeniveaus van 0 dB tot 90 dB, wat luid genoeg is om oudere mensen te kunnen horen; geniet elke keer dat iemand aan je deur belt. De led-indicator geeft je een visuele vorm van melding (een uitstekende functie voor slechthorenden).
 • ♬ Waterdicht IP44: IP44 waterdicht ontwerp van de zender, gemaakt van ABS, niet giftig, veilig en recyclebaar, kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -20 °C en 65 °C en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden, zon, regen, sneeuw, vorst enz. Veel gebruikt voor thuis, kantoor, hotel, villa, ziekenhuis, kantoor, woning, school en andere geschikte gebieden.
 • ♬ Lang draadloos bereik: Met een draadloos bereik van 150 m, 2 insteekbare ontvangers inbegrepen, storen de andere apparaten in je huis of die van je buren niet; zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, ook als je een paar kamers of een andere verdieping verwijderd bent. Ideaal voor grote huizen, magazijnen, kantoren enz.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Praktisch ontwerp en eenvoudig te bedienen voor een betere gebruikerservaring. Plak de bel eenvoudig met het meegeleverde dubbelzijdige plakband naast je deur of gebruik de schroef om het deksel aan de muur te monteren. Steek vervolgens de ontvanger in een stopcontact. Alle draadloze deurbellen van URESMAT kunnen weer worden gekoppeld en samen worden bediend.
Bestseller Nr. 3

Deurbel, batterijloos, draadloze bel voor buiten, waterdicht IP55, draadloze set zonder batterij, 52 melodieën en 5-traps volume, 0 dB - 115 dB

 • Deurbel zonder batterij: deurbel, batterijen zijn niet nodig voor de knop en ontvanger. Het indrukken van de knop genereert een mechanische kracht die zelf weer elektrische energie opwekt en een stabiel signaal naar de ontvanger stuurt. Elimineert de noodzaak om batterijen te vervangen of op te laden.
 • 52 geluiden en 5 volumeniveaus: de draadloze bel biedt 52 belgeluiden en vijf volumeniveaus. Van een eenvoudige ding-dong tot meer verfijnde melodieën, luister naar een aantal en beslis welk geluid je verkiest, en verander ook het volume naar wens.
 • Led-display met mute-modus: ingebouwde 7 led-stroboscooplichten op de ontvanger, de draadloze deurbel licht op wanneer de knop wordt ingedrukt en geeft ons een visuele indicatie dat er iemand aan de deur staat. Een verlichtingsoptie is vooral belangrijk voor de slaap en dutjes van baby‘s.
 • IP55 waterdicht en weerbestendig: draadloze deurbel in IP55 waterdicht, bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De draadloze deurbellen worden het hele jaar door niet beschadigd door temperatuurschommelingen, regen of sneeuw. Verlengt de levensduur en werkt perfect van -20 °C tot 60 °C.
 • Eenvoudige installatie en geheugenfunctie: intelligente draadloze deurbel met geheugenfunctie, die onze instellingen bij stroomuitval bewaart. Handig en eenvoudig te installeren, vereist geen elektrische bedrading en biedt meer vrijheid over waar de huiseigenaar de deurbel kan installeren.
Bestseller Nr. 4

Pdgrow Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel met een bereik van 500 voet, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser, wit

 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 6

YYQ Draadloze Deurbel voor Buiten Waterdicht IP44, Wireless Doorbell met Bereik tot 300M, LED-indicator, 1 Zender Knop en 2 Ontvangers, 5 Volume Instelbaar, 36 Beltonen (Wit)

 • KRACHTIGER SIGNAAL & LANGE AFSTAND: Het werkt binnen 300 meter in open ruimte, het signaal van deze bel dringt heel goed door obstakels heen. Je kunt de ontvangers aansluiten waar je maar wilt in huis. Geen problemen met draadloze interferentie.
 • SUPER EENVOUDIGE INSTALLATIE: De ontvanger vereist geen montage of batterij , steek hem gewoon in een stopcontact. De zender kan aan de muur of aan de deur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven of plakband.
 • GEWELDIGE KWALITEIT & WATERDICHT IP44: Deze deurbel is gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. De zender is IP44 waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bestand tegen stof, regen en hoge temperaturen. Geen elektromagnetische straling. CE-gecertificeerd.
 • ENERGIEBESPARING & LANGE DUUR: Laag energieverbruik ontwerp, energiebesparend en duurzaam gebruik. De batterij van de zender gaat meer dan 15 maanden mee. De zender kan meer dan 100.000 keer klikken weerstaan.
 • LED-INDICATOR: De zender en ontvanger hebben LED-indicatoren, als iemand op de zender drukt, knipperen alle apparaten blauw. 36 ringtones beschikbaar, 5 instelbaar volume van 0dB tot 85dB.
Bestseller Nr. 7

Draadloze bel, 400 m draadloos bereik voor buiten, waterdicht, deurbel, draadloos, 2 ontvangers, huisdeurbel met 55 beltonen, 5 volumes, knipperende led-huisbelsets met batterij, zwart

 • Extra groot bereik: draadloze deurbel tot 400 m (ongehinderd bereik), sterk en stabiel draadloos signaal zorgt ervoor dat je de draadloze deurbel duidelijk kunt horen, ook als je meerdere ruimtes verwijderd bent of op een andere verdieping bent
 • Draadloze bel met belplaat: het extra deurbord geeft je bezoekers een duidelijkere opmerking: het knipperende led-display op de draadloze bel en de zender dienen als visuele signalen en is zeer vriendelijk voor mensen met gehoorschade en ouderen
 • Waterdichte draadloze bel: IP55 stof- en waterdichte huisdeurbel, die ook bestand is tegen ruw weer (gebruik van -30 °C tot 70 °C), zender met laag stroomverbruik, hoogwaardige batterij
 • [Stil en luide draadloze bel] De stekkerklare ontvanger beschikt over 55 beltonen en 5 instelbare volumes, van geruisloos tot 110 dB. De ingebouwde geheugenchip onthoudt je laatste instelling, zonder dat je hem na een stroomuitval hoeft te resetten
 • Gebruiksklare deurbelset: gewoon de 2 ontvangers in de bussen steken en de zender met het meegeleverde dubbelzijdige plakband of schroeven aan de voordeur bevestigen en je bent klaar voor gebruik
Bestseller Nr. 8

Draadloze deurbel, YVV draadloze deurbel buiten waterdicht en zelfaangedreven zonder batterij, geeft temperatuur, vochtigheid en tijd aan, draadloze deurbel met 2 zenders en 1 ontvanger

 • Geen batterij nodig: als de draadloze deurbel op de juiste knop drukt, produceert de zender automatisch de energie en stuurt een stabiel signaal naar de ontvanger. Los het probleem van het vervangen van batterijen op en bespaar ten minste 10 euro per jaar op batterijkosten.
 • Weergave in hoge resolutie van temperatuur en luchtvochtigheid: de zelfstandige deurbel beschikt over een temperatuur- en vochtigheidssensor, die de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving om de sensor in real-time begrijpt, zodat je van een gezond leven kunt genieten. De tijdherinneringsfunctie maakt het mogelijk om geen belangrijke momenten te missen en de levensvreugde te verhogen.
 • Waterdicht en duurzaam draadloos: draadloze deurintercom voor buiten met IP45 waterdicht, bedrijfstemperatuur tussen -4 °C tot 149 °F (-20 °C tot 65 °C), kan buiten worden gebruikt en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het draadloze bereik bedraagt tot 150 m buiten. Stoort niet met andere apparaten in huis, bevredig je installatie overal in je huis.
 • 38 melodieën en 4 volumeniveaus: de draadloze buitendeurbel wisselt van één liedje in één keer door op de songselectieknop op de ontvanger tot 38 cd-geluidscycli compleet zijn en beschikt over 4 instelbare volumes van 0dB-100dB (met dempfunctie).
 • Eenvoudig te installeren: steek de ontvanger in het stopcontact, trek de isolatiefolie aan de waterdichte bel om hem aan de muur te bevestigen of bevestig hem stevig met de schroeven (meegeleverd), inclusief 1 ontvanger, 2 zender, 3 dubbelzijdig plakband, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
Bestseller Nr. 9

PDGROW Draadloze deurbel, batterijloze deurbel, insteken, draadloze huisbelset, waterdichte draadloze huisbel, 2 ontvangers met een bereik van 500 ft, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led, wit

 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 10

FORELAND Draadloze deurbel, batterijloze draadloze deurbelset, waterdichte afdekking, bel, draadloos, 400 m bereik, draadloos met 50 melodieën en 4 volumes, led-knipperend

 • Draadloze deurbel zonder batterij: draadloze deurbel voor thuis, geen batterij en kabel nodig. In plaats daarvan maakt de draadloze deurbel gebruik van een keramische chip-stroomopwekkingstechnologie die de kinetische energie verzamelt bij het indrukken van de knop om stroom te genereren. De draadloze deurbel voor thuis heeft een levensduur van maximaal 1.000.000 acties. Dankzij het draagbare ontwerp van de draadloze deurbel kun je hem overal gebruiken.
 • Deurbelafdekking: de draadloze bel voor buiten is waterdicht, batterijloos gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en wordt gekenmerkt door een hoge water- en weerbestendigheid. De waterdichte draadloze bel is stof- en waterdicht conform IP65 en werkt bij -20 °C tot 60 °C.
 • Ultra-lang bereik: onze draadloze deurbel voor buiten, waterdicht, zonder batterij met piëzoknop met elektronische hoogfrequente technologie beschikt over een extreem lange bel voor de huisdeur draadloos bereik van maximaal 300 m in open gebied. Draadloze bel voor privéhuishoudens, bel zonder batterij voor klaslokalen, woningen, fabrieken, ziekenhuizen, kantoren, magazijnen, draadloze bel, waterdicht, voor klaslokalen, voor leraren en meer.
 • 4-traps volume- en mute-modus: draadloze deurbel zonder batterij, 50 beltonen en 4 volumeniveaus instelbaar tot 110 dB. Geheugenfunctie slaat deurbel en volumeselectie op. De draadloze bel is waterdicht voor buiten met mute-schakelaar en voorkomt dat de slapende baby wordt gestoord. Onze draadloze deurbel zonder batterij met led-flitser is vriendelijk voor ouderen en slechthorenden.
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel zonder batterijen voor privéhuishoudens vereist geen elektrische bedrading. Installeer gewoon de achterplaat op de drukknop, bevestig de deurbelknop met het meegeleverde dubbelzijdige plakband of de schroeven en steek vervolgens de deurbel in het stopcontact. De slimme draadloze deurbel kan in minder dan een minuut worden ingesteld.

Om de beste draadloze deurbel zonder batterijen te kiezen, moet je rekening houden met de volgende factoren:

 • Het installatiegemak van de unit;
 • De functies die daarbij horen;
 • Of de unit compatibel is met uw bestaande deurbelbedrading.
 • Als je een draadloze deurbel zonder batterijen wilt kopen, zorg er dan voor dat deze wordt geleverd met een back-up batterij.

Wat is het verschil tussen draadloze deurbellen en bedrade deurbellen?

Een draadloze deurbel is een type deurbel waaraan geen draad is verbonden. De ontvanger voor de draadloze deurbel wordt in het stopcontact gestoken.

Een bedrade deurbel heeft een draad die uit het stopcontact komt en wordt aangesloten op de ontvanger aan de zijkant van de deur.

Kunnen draadloze deurbellen worden geïnstalleerd zonder elektriciteit?

Deurbellen zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten die we dagelijks gebruiken. Ze helpen ons om te communiceren met onze gasten en geliefden.

Draadloze deurbellen zijn een geweldige aanvulling op elk huis met hun gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke functies. Ze zijn ook een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren die willen voorkomen dat ze gaten in hun muren boren voor bedrading.

Draadloze deurbellen kunnen zonder elektriciteit worden geïnstalleerd, maar u moet vooraf het juiste installatieproces en de juiste hulpmiddelen kennen.