Beste draadloze deurbel zonder batterijen van 2023 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel zonder batterijen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Deurbel, batterijvrij, draadloze bel voor buiten, waterdicht IP55, deurbel, draadloze set zonder batterij, 52 melodieën en 5-traps volume (0 dB - 115 dB)

 • ✅ Deurbel zonder batterijen: de deurbel is batterijvrij, batterijen zijn niet nodig voor knoppen en ontvangers. Het neerdrukken van de knop zorgt voor een mechanische kracht, die zelfs elektrische energie produceert en een stabiel signaal naar de ontvanger stuurt. Verwijdert de noodzaak om batterijen te vervangen of op te laden.
 • ✅【52 klokken en 5 volumeniveaus】De draadloze bel biedt rijke 52 kloklengtes en vijf volumeniveaus. Van eenvoudige dingdong tot verfijnde melodieën, luister naar meerdere en kies welk geluid we de voorkeur geven en verander ook het volume naar wens.
 • ✅【Led-display met mute-modus】 Ingebouwde 7 led-flitslichten op de ontvanger, de deurbel brandt bij een druk op de knop en geeft ons een visuele aanwijzing dat er iemand aan de deur zit. Bijzonder belangrijk voor de slaap- en duttijd van de baby is een verlichtingsmogelijkheid.
 • ✅【IP55 waterdicht en weerbestendig】De deurbel is draadloos, IP55 waterdicht en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De draadloze deurbel wordt het hele jaar door door door temperatuurschommelingen, regen of sneeuw niet beschadigd. Verlengt de levensduur en werkt perfect van -20 °C tot 60 °C.
 • Eenvoudige installatie en geheugenfunctie: intelligente draadloze huisdeurbel met geheugenfunctie, die onze instellingen bij stroomuitval behoudt. Comfortabel en eenvoudig te installeren, vereist geen elektrische bedrading en biedt meer vrijheid waar de huiseigenaar de deurbel kan installeren.
Bestseller Nr. 2

Draadloze bel, 400 m draadloos bereik voor buiten, waterdicht, deurbel, draadloos, 2 ontvangers, huisdeurbel met 55 beltonen, 5 volumes, knipperende led-huisbelsets met batterij, wit

 • Draadloze bel met belplaat: het extra klikbord geeft je bezoekers een duidelijkere opmerking: het knipperende led-display op de bel en de zender dienen als visuele signalen en is zeer vriendelijk voor mensen met gehoorschade en ouderen
 • [Waterdichte draadloze bel]: IP55 stof- en waterdichte huisdeurbel, die ook bestand is tegen ruw weer (gebruik van -30 °C tot 70 °C), zender met laag stroomverbruik, hoogwaardige batterij en 3 jaar levensduur
 • [Extra groot bereik] – draadloze deurbel draadloos bereik tot 400 m (ongehinderd bereik), sterk en stabiel draadloos signaal zorgt ervoor dat je de draadloze deurbel duidelijk kunt horen, ook als je meerdere ruimtes verwijderd bent of op een andere verdieping bent
 • Gebruiksklare deurbelset: gewoon de 2 ontvangers in de bussen steken en de zender met het meegeleverde dubbelzijdige plakband of schroeven aan de voordeur bevestigen en je bent klaar voor gebruik
 • [Stil en luide draadloze bel] – de stekkerklare ontvanger beschikt over 55 beltonen en 5 instelbare volumes, van geruisloos tot 110 dB. De ingebouwde geheugenchip onthoudt je laatste instelling, zonder dat je hem na een stroomuitval hoeft te resetten
Bestseller Nr. 3

Batterijloze draadloze bel voor buiten, waterdicht met 2 ontvangers, IP68 waterdicht, deurbel, 150 m bereik, 4 volumeniveaus, 37 beltonen, draadloze bel voor buiten

 • 【IP68 waterdicht】: de draadloze deurbel is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden in de open lucht, zoals hevige regen, sneeuw en zgende zon. Wij hebben het getest en de deurbel in het water geplaatst. Het laat zien dat de deurbelzender na het drogen van het water normaal kan worden gebruikt.
 • 【150 m draadloos bereik】: het bereik van de deurbelontvanger kan een straal van 150 m bereiken, wat geschikt is voor woningen, villa's en tuinen. Zelfs als je in de tuin of op de tweede verdieping bent, kun je de bel horen. En stoort andere elektrische signalen in je huis niet.
 • 【Geen batterij!】: het concept van onze draadloze bel met 2 ontvangers is milieuvriendelijk en comfortabel in het leven. Deze deurbel heeft geen batterij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vervangen van de batterij. Tegelijkertijd draagt het ook bij aan de bescherming van het milieu.
 • 【Compatibel design】: wij hebben de meeste huishoudelijke stopcontacten in Europa onderzocht en de meest compatibele afmetingen van de draadloze bel ontworpen die er eenvoudig, maar fijn uitziet. Geschikt voor de meeste huishoudens in Europa. En de installatie van de deurbel is zeer comfortabel.
 • 【Meerdere beltonen en volume】: je kunt kiezen uit 37 soorten beltonen en muziek. De meeste klanten kiezen voor "Ding Dong". 【Klantenservice】 Onze draadloze bel voor buiten is uiterst duurzaam. Als je kwaliteitsproblemen met onze producten hebt, klik dan op "KAITOR" en "Stel een vraag" om een terugbetaling of vervanging te ontvangen.
Bestseller Nr. 4

Draadloze deurbel, BITIWEND waterdichte draadloze deurbel set, draadloze deurbel 2 zenders en 3 ontvangers met 300M bereik 58 beltonen LED-display (zwart)

 • 300M DRAADLOOS BEREIK RADIOBELL - Het bereik tussen zender en ontvanger is maximaal 300M / 1000FT, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u door het hele huis wordt gewaarschuwd zodra iemand aanbelt. De ontvangers hoeven alleen maar in een stopcontact te worden gestoken.
 • 58 MELODIE EN 5 VOLUME NIVEAUS - De deurbel heeft 55 verschillende beltonen. Met 5 instelbare volumeniveaus (0-110dB) vindt u ook de perfecte instelling volgens uw behoeften. Een extra LED-lampje helpt ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer de deurbel gaat.
 • IP55 WATERDICHTE DEURBEL - Winkelbel buiten zender waterdichte klasse is IP55, ingebouwde waterdichte rubberen ring, regen kan ook normaal werken. Het kan werken bij -30 ° C tot 70 ° C (-86 ° F tot 158 ​​° F), wat bestand is tegen het barre weer. Pak voor buiten huis, tuin, kantoor, school, thuis enzovoort.
 • GEHEUGENFUNCTIE - De draadloze deurbelset onthoudt je laatst geselecteerde melodie en het ingestelde volumeniveau, zelfs na een stroomstoring; U hoeft uw vorige instellingen niet opnieuw in te stellen; handig en gebruiksvriendelijk ontwerp dat uw gebruikerservaring verbetert.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Bevestig de BITIWEND draadloze deurbelzender eenvoudig aan een muur met de meegeleverde schroeven of tape; alle montageaccessoires zijn inbegrepen voor eenvoudige installatie. Het formaat van de zender is gemakkelijk mee te nemen en ouderen kunnen hem thuis meenemen om ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 5

[Geen batterijen nodig] Draadloze deurbel, waterdicht, elektronische deurbelset met 2 ontvangers, 150 m bereik, 45 melodieën op 4 volumeniveaus voor thuis, kantoor, hotel

 • Geen batterij nodig: Onze draadloze belzender maakt gebruik van de unieke Push-RF-technologie. Als je op de knop drukt, wordt de kinetische energie omgezet in een elektrisch signaal dat draadloos aan je deur klinkt. Geen storende batterijen meer. Praktischer, energiezuiniger en praktischer dan de oude.
 • ♬ 45 mooie windgong en melodieën: Biedt 45 klassieke melodische klankspellen met instelbare volumeregeling en veelzijdige keuze om aan je behoeften te voldoen. 4 instelbare volumeniveaus van 0 dB tot 90 dB, wat luid genoeg is om oudere mensen te kunnen horen; geniet elke keer dat iemand aan je deur belt. De led-indicator geeft je een visuele vorm van melding (een uitstekende functie voor slechthorenden).
 • ♬ Waterdicht IP44: IP44 waterdicht ontwerp van de zender, gemaakt van ABS, niet giftig, veilig en recyclebaar, kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -20 °C en 65 °C en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden, zon, regen, sneeuw, vorst enz. Veel gebruikt voor thuis, kantoor, hotel, villa, ziekenhuis, kantoor, woning, school en andere geschikte gebieden.
 • ♬ Lang draadloos bereik: Met een draadloos bereik van 150 m, 2 insteekbare ontvangers inbegrepen, storen de andere apparaten in je huis of die van je buren niet; zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, ook als je een paar kamers of een andere verdieping verwijderd bent. Ideaal voor grote huizen, magazijnen, kantoren enz.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Praktisch ontwerp en eenvoudig te bedienen voor een betere gebruikerservaring. Plak de bel eenvoudig met het meegeleverde dubbelzijdige plakband naast je deur of gebruik de schroef om het deksel aan de muur te monteren. Steek vervolgens de ontvanger in een stopcontact. Alle draadloze deurbellen van URESMAT kunnen weer worden gekoppeld en samen worden bediend.
UitverkoopBestseller Nr. 6

KooPower Draadloze deurbel zonder batterij, 2 plug-in ontvangers, 1 belknop zender met knippereffect, bereik 150 m, 25 beltonen, wit

 • Lange reikwijdte en sterk signaal: buiten (40 meter van de muur), is de overdrachtsafstand 150 meter. Of het nu in de tuin of in de keuken is, om iemand je te herinneren, maak je geen zorgen over ontbrekende bezoekers.
 • Verschillende tonen en volume: 25 verschillende beltonen van klassieke tot bekende melodieën zijn beschikbaar. Instelbaar volume van 50 dB tot 80 dB.
 • Uniek design: universele draadloze deurknop Of je huis nu modern of traditioneler is, het witte, heldere ontwerp is geschikt voor bijna elke decoratie en biedt je een betere visuele ervaring
 • Eenvoudige installatie: een deurbel voor elke deur bevestig je de zender gewoon buiten aan je deur en steek de ontvanger in waar je maar wilt, zonder bedrading. Geen batterij nodig voor knoppen en ontvangers: elimineert het gedoe van het vervangen van wegwerpbatterijen of het opladen van je apparaten
 • Verpakking: de set bevat een zender, twee ontvangers en 2 pakketten met schroeven en pluggen voor installatie. De instructies maken het eenvoudig om je nieuwe draadloze deurbel te gebruiken
Bestseller Nr. 7

EMOS P5731 batterijloze deurbel, set met 2 ontvangers, 36 melodieën, 180 m bereik, 4 volumes tot 90 dB, belknop zonder batterijen, 230 V

 • Zender + ontvanger kit (belknop + bel) met zelflerende functie: de bel en de knop worden automatisch gekoppeld aan de frequentie 433 mHz. Geen storing met de installatie van je buren
 • Het bereik van de batterijloze en waterdichte belknop bedraagt 180 meter. De knop produceert bij bediening zelf stroom voor het radiosignaal, zodat je je geen vervelende batterijwisseling hoeft te hebben
 • De via netvoeding aangedreven plug-in ontvanger (bel) wordt eenvoudig in een stopcontact gestoken
 • Geheugenfunctie: ook na stroomuitval worden al je instellingen opgeslagen en automatisch ingesteld
 • 4 geluidssterktes tot 90 dB: instelbaar op 100%, 75%, 50%, 25%
Bestseller Nr. 8

SAICOOS Draadloze deurbel zonder batterijen met extra groot bereik van 400 m, led-display, 38 beltonen, 4 volumeniveaus, IP67, stof- en waterbestendig

 • Extra groot bereik: met een bereik van maximaal 200 m is onze draadloze deurbel ideaal voor grotere huizen of appartementen. Mis nooit meer een bezoeker aan je voordeur
 • Diverse beltonen: kies uit 38 verschillende beltonen en 4 volumes de perfecte instelling voor al je behoeften. Onze deurbel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.
 • Weerbestendig: onze deurbel is IP55 stof- en waterdicht, wat hem tot een duurzame optie voor je voordeur maakt. Je hoeft je geen zorgen te maken over weersinvloeden
 • Eenvoudige installatie: omdat onze deurbel draadloos is, kun je hem in enkele minuten installeren zonder kabels te leggen. De ontvanger is direct klaar voor gebruik en kan overal in huis worden geplaatst.
 • Geen batterijen nodig: onze deurbel werkt op het ontvangerapparaat, wat betekent dat je geen extra batterijen nodig hebt. Bespaar tijd en geld met onze huisbel
Bestseller Nr. 9

Draadloze deurbel, YVV draadloze deurbel buiten waterdicht en zelfaangedreven zonder batterij, geeft temperatuur, vochtigheid en tijd aan, draadloze deurbel met 2 zenders en 1 ontvanger

 • Geen batterij nodig: als de draadloze deurbel op de juiste knop drukt, produceert de zender automatisch de energie en stuurt een stabiel signaal naar de ontvanger. Los het probleem van het vervangen van batterijen op en bespaar ten minste 10 euro per jaar op batterijkosten.
 • Weergave in hoge resolutie van temperatuur en luchtvochtigheid: de zelfstandige deurbel beschikt over een temperatuur- en vochtigheidssensor, die de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving om de sensor in real-time begrijpt, zodat je van een gezond leven kunt genieten. De tijdherinneringsfunctie maakt het mogelijk om geen belangrijke momenten te missen en de levensvreugde te verhogen.
 • Waterdicht en duurzaam draadloos: draadloze deurintercom voor buiten met IP45 waterdicht, bedrijfstemperatuur tussen -4 °C tot 149 °F (-20 °C tot 65 °C), kan buiten worden gebruikt en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het draadloze bereik bedraagt tot 150 m buiten. Stoort niet met andere apparaten in huis, bevredig je installatie overal in je huis.
 • 38 melodieën en 4 volumeniveaus: de draadloze buitendeurbel wisselt van één liedje in één keer door op de songselectieknop op de ontvanger tot 38 cd-geluidscycli compleet zijn en beschikt over 4 instelbare volumes van 0dB-100dB (met dempfunctie).
 • Eenvoudig te installeren: steek de ontvanger in het stopcontact, trek de isolatiefolie aan de waterdichte bel om hem aan de muur te bevestigen of bevestig hem stevig met de schroeven (meegeleverd), inclusief 1 ontvanger, 2 zender, 3 dubbelzijdig plakband, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
Bestseller Nr. 10

GazingSure Draadloze deurbel, IP55 waterdichte deurbel plug-in draadloze deurbel set. De elektrische deurbel batterij werkt op 457 m afstand met 55 beltonen, 5 niveaus volume en led-indicator (zwart)

 • 457 m Draadloos bereik: draadloze deurbel is gebouwd met een speciale microchip en gepatenteerde technologie. Deze draadloze deurbellen kunnen op afstand worden aangesloten tot 457 meter in een open ruimte, zonder te interfereren met andere apparaten in huis.
 • 55 verschillende beltonen en 5 instelbare volumes: de plug-in draadloze deurbelontvanger heeft 55 soorten mooie beltonen en 5 instelbare volumeniveaus van 0 tot 110 dB. Je kunt niet alleen van je favoriete beltonen wisselen, het volume kan ook voldoen aan de behoeften van ouderen.
 • Weerbestendig en duurzaam: de zelfklevende zender heeft een IP55 weerbestendige classificatie en is bestand tegen zwaar weer tussen -1° en 66° C. De draadloze deurbel heeft een ingebouwde 23 A 12 V alkalinebatterij, met een levensduur tot 3 jaar. Het is niet nodig om de batterij regelmatig te vervangen, waardoor je kosten en middelen bespaart.
 • Led-flits- en geheugenfunctie: wanneer iemand op de deurbelknop drukt, knippert het led-licht op de ontvanger blauw. De led-indicator brengt niet alleen gemak voor slechthorenden, maar geeft je ook een visuele melding wanneer de deurbel tijdelijk niet nodig is. De elektrische deurbel heeft een nieuwe geheugenfunctie. Zelfs als de stroom is uitgeschakeld, kunnen de melodie en volume die de vorige keer zijn ingesteld worden onthouden zonder opnieuw ingesteld te hoeven worden..
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel is eenvoudig te bedienen, sluit de ontvanger gewoon aan op het stopcontact en gebruik vervolgens de bevestigde schroeven of stickers om de zender aan de buitenmuur te bevestigen. De draadloze batterijdeurbel is geschikt voor woningen, magazijnen, winkels, kantoren, hotels, klaslokalen, ziekenhuizen enz.

Om de beste draadloze deurbel zonder batterijen te kiezen, moet je rekening houden met de volgende factoren:

 • Het installatiegemak van de unit;
 • De functies die daarbij horen;
 • Of de unit compatibel is met uw bestaande deurbelbedrading.
 • Als je een draadloze deurbel zonder batterijen wilt kopen, zorg er dan voor dat deze wordt geleverd met een back-up batterij.

Wat is het verschil tussen draadloze deurbellen en bedrade deurbellen?

Een draadloze deurbel is een type deurbel waaraan geen draad is verbonden. De ontvanger voor de draadloze deurbel wordt in het stopcontact gestoken.

Een bedrade deurbel heeft een draad die uit het stopcontact komt en wordt aangesloten op de ontvanger aan de zijkant van de deur.

Kunnen draadloze deurbellen worden geïnstalleerd zonder elektriciteit?

Deurbellen zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten die we dagelijks gebruiken. Ze helpen ons om te communiceren met onze gasten en geliefden.

Draadloze deurbellen zijn een geweldige aanvulling op elk huis met hun gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke functies. Ze zijn ook een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren die willen voorkomen dat ze gaten in hun muren boren voor bedrading.

Draadloze deurbellen kunnen zonder elektriciteit worden geïnstalleerd, maar u moet vooraf het juiste installatieproces en de juiste hulpmiddelen kennen.