Beste draadloze deurbel zonder batterijen van 2023 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel zonder batterijen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Deurbel, batterijloos, draadloze bel, voor buiten, waterdicht IP55, draadloze deurbel, zonder batterij, 52 melodieën en 5-traps volume (0 dB - 115 dB)
 • ✅【Deurbel zonder batterij】 deurbel zonder batterij, batterijen zijn niet nodig voor knoppen en ontvangers. Het naar beneden drukken van de knop genereert een mechanische kracht, die zelf elektrische energie produceert en een stabiel signaal naar de ontvanger stuurt. Voorkomt de noodzaak om batterijen te vervangen of op te laden.
 • ✅【52 belletjes en 5 volumeniveaus】De draadloze bel biedt maar liefst 52 beltonen en vijf volumeniveaus. Van eenvoudige dingdong tot verfijnde melodieën, luister meerdere naar en kies welk geluid we liever en verander het volume naar wens.
 • Led-display met mute-modus: ingebouwde 7 led-flitslichten op de ontvanger, deurbel lichten bij een druk op de knop op en geven ons een visuele aanwijzing dat er iemand aan de deur is. Bijzonder belangrijk voor het inslapen en een dutje van de baby is een verlichtingsmogelijkheid.
 • IP55 waterdicht en weerbestendig: deurbel draadloos IP55 waterdicht is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Draadloze deurbel wordt het hele jaar door door door temperatuurwisselingen, regen of sneeuw niet beschadigd. Verlengt de levensduur en werkt perfect van -20 °C tot 60 °C.
 • Eenvoudige installatie en geheugenfunctie: intelligente draadloze deurbel met geheugenfunctie, die onze instellingen bij stroomuitval behoudt. Comfortabel en eenvoudig te installeren, vereist geen elektrische bedrading en biedt meer vrijheid, waar de huiseigenaar de deurbel kan installeren.
Bestseller Nr. 2
KooPower Draadloze deurbel, geen batterij nodig, 2 plug-in ontvangers, 1 belknop zender met knippereffect, 150 m bereik, 25 beltonen, wit
 • Lange rekbreedte en sterk signaal: buiten (40 meter van de muur), is de transmissieafstand 150 meter. Of het nu in de tuin of in de keuken is, om je iemand te herinneren, maak je geen zorgen over ontbrekende bezoekers.
 • Verschillende tonen en volume: 25 verschillende beltonen, van klassieke tot bekende melodieën zijn beschikbaar. Instelbaar volume van 50 dB tot 80 dB.
 • Uniek design: universele draadloze deurknop Of je huis nu moderner of traditioneel is, het witte, heldere ontwerp is geschikt voor bijna elke decoratie en biedt je een betere visuele ervaring
 • Eenvoudige installatie: een deurbel voor elke deur breng je de zender gewoon buiten aan de deur aan en steek de ontvanger waar je maar wilt – zonder bedrading. Geen batterij nodig voor knoppen en ontvanger: elimineert de inspanning van het vervangen van wegwerpbatterijen of het opladen van je apparaten
 • Verpakking: de set bevat een zender, twee ontvangers en 2 pakjes met schroeven en pluggen voor installatie. De instructies maken het eenvoudig om je nieuwe draadloze deurbel te gebruiken
Bestseller Nr. 3
CASAcontrol Draadloze deurbel, zonder batterij, 2 stopcontacten, 36 tonen, IP44 (batterijloze draadloze deurbel)
 • Batterijvrije, kinetische belknop Stopcontact-ontvanger voor gebruik in het hele huis Met akoestisch en optisch signaal Keuze uit 36 tonen en 4 volumeniveaus Hoog draadloos bereik tot 200 m
 • Batterijvrije belknop: maakt gebruik van de bij het indrukken ontstane kinetische energie 4 volumeniveaus selecteerbaar: 50 – 95 dB spatwaterdichte knop: IP44, geschikt voor beschermde buitenruimte Stroomvoorziening ontvanger: 230 volt (geïntegreerde eurostekker) Afmetingen ontvanger: 81 x 81 x 53 mm, gewicht: elk 77 G
 • 2 stopcontacten ontvangers voor gebruik overal in en om het huis Extra optisch signaal door blauw led-knipperen Hoog draadloos bereik: tot 200 meter, frequentie: 433 MHz Kleur: wit
 • Keuze uit 36 signaaltonen/melodieën: Ding Dong, Italian Polka, Leaf, Williamson Overture, Turkse mars, Jingle Bells, On the Banks of Lake Baikal, Red River Valley en nog veel meer. Eenvoudige montage van de belknop met dubbelzijdig plakband of door schroeven (materiaal elk inbegrepen) Stroomverbruik van de ontvanger in stand-by: < 0,1 Watt Afmetingen belknop: 50 x De vanaf-prijs van EUR 44,90 komt overeen met de vroegere Aanbevolen VK van de leverancier.
 • Deurbelknop FTK-100 inclusief 2 ontvangereenheden, 1 kleefpad voor de zender en Duitse handleiding. Bel kinetisch - bovendien relevant of geschikt voor: draadloze belletjes kinetische knoppen, waterdicht zonder batterijen, batterij, weerbestendig, draadloos, draadloze huisbel, stroom, stroomaansluiting, contactschakelaar, batterijloos, draadloos, toiletten, optisch, toilet, zender, bel, kabel, ring, toilet
Bestseller Nr. 4
EMOS P5731 batterijloze deurbel, set met 2 ontvangers, 36 melodieën, 180 m bereik, 4 volumes tot 90 dB, belknop zonder batterijen, 230 V
 • Zender + ontvanger kit (belknop + bel) met zelflerende functie: de bel en de knop worden automatisch gekoppeld aan de frequentie 433 mHz. Geen storing met de installatie van je buren
 • Het bereik van de batterijloze en waterdichte belknop bedraagt 180 meter. De knop produceert bij bediening zelf stroom voor het radiosignaal, zodat je je geen vervelende batterijwisseling hoeft te hebben
 • De via netvoeding aangedreven plug-in ontvanger (bel) wordt eenvoudig in een stopcontact gestoken
 • Geheugenfunctie: ook na stroomuitval worden al je instellingen opgeslagen en automatisch ingesteld
 • 4 geluidssterktes tot 90 dB: instelbaar op 100%, 75%, 50%, 25%
Bestseller Nr. 5
Eura-Tech, draadloze deurbel zonder batterij, waterdicht, draadloze bel, bereik 100 m, 58 beltonen 4 volumeniveaus
 • Geen batterijen nodig: de belknop werkt zonder batterijen op hetzelfde principe als een fietsdynamo.
 • Lange reikwijdte en sterk signaal: draadloos verbindingsbereik tot 100 m en stoort daarbij geen andere apparaten in het huishouden.
 • Bijzonder grote keuze aan beltonen: 58 vrij te kiezen melodieën en 4 instelbare volumes van 0 tot 85 dB. Bij elke bel knippert bovendien de ontvanger in de kleur blauw en geeft zo bovendien een virtuele melding. Een uitstekende functie voor gehoorschade.
 • Waterdicht en weerbestendig: de belknop is IP55 beschermd en is dus bestand tegen sterke regen en temperaturen van -18 °C tot 40 °C.
 • Eenvoudige installatie: bevestig de belknop met de meegeleverde schroeven of de montagetape aan de muur of het deurkozijn en steek de ontvanger gewoon in een stopcontact.
Bestseller Nr. 6
Draadloze deurbel voor buiten, waterdicht, led touchscreen, met batterij zonder stopcontact
 • Geen stopcontact nodig: de draadloze deurbelontvanger heeft geen stekker, heeft dus geen stopcontact nodig en kan overal geplaatst worden.
 • Bereik: tot 150 m transmissiebereik op open terrein, het signaal is sterk en kan door de muur. IP47 waterdicht, weerbestendig.
 • Touch-paneel: u kunt de toetsen aanraken om de melodie te selecteren en het volume aan te passen. Als de gasten de deurbel aanraken, weerklinkt de bel en licht de ledlamp, ter ondersteuning, ook op.
 • 38 beltonen: u kunt een beltoon kiezen uit 38 mooie melodieën en 5 volumeniveaus. De bel heeft een geheugenfunctie, waardoor de eerder ingestelde beltoon en het volume na een heropstart, worden hersteld.
 • Eenvoudige installatie: de zender (buiten) wordt met schroeven of dubbelzijdige tape aan de deurstijl bevestigd; de ontvanger (binnen) kan aan de muur worden bevestigd of op de tafel worden geplaatst.
Bestseller Nr. 7
Draadloze deurbel, YVV draadloze deurbel buiten waterdicht en zelfaangedreven zonder batterij, geeft temperatuur, vochtigheid en tijd aan, draadloze deurbel met 2 zenders en 1 ontvanger
 • Geen batterij nodig: als de draadloze deurbel op de juiste knop drukt, produceert de zender automatisch de energie en stuurt een stabiel signaal naar de ontvanger. Los het probleem van het vervangen van batterijen op en bespaar ten minste 10 euro per jaar op batterijkosten.
 • Weergave in hoge resolutie van temperatuur en luchtvochtigheid: de zelfstandige deurbel beschikt over een temperatuur- en vochtigheidssensor, die de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving om de sensor in real-time begrijpt, zodat je van een gezond leven kunt genieten. De tijdherinneringsfunctie maakt het mogelijk om geen belangrijke momenten te missen en de levensvreugde te verhogen.
 • Waterdicht en duurzaam draadloos: draadloze deurintercom voor buiten met IP45 waterdicht, bedrijfstemperatuur tussen -4 °C tot 149 °F (-20 °C tot 65 °C), kan buiten worden gebruikt en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het draadloze bereik bedraagt tot 150 m buiten. Stoort niet met andere apparaten in huis, bevredig je installatie overal in je huis.
 • 38 melodieën en 4 volumeniveaus: de draadloze buitendeurbel wisselt van één liedje in één keer door op de songselectieknop op de ontvanger tot 38 cd-geluidscycli compleet zijn en beschikt over 4 instelbare volumes van 0dB-100dB (met dempfunctie).
 • Eenvoudig te installeren: steek de ontvanger in het stopcontact, trek de isolatiefolie aan de waterdichte bel om hem aan de muur te bevestigen of bevestig hem stevig met de schroeven (meegeleverd), inclusief 1 ontvanger, 2 zender, 3 dubbelzijdig plakband, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
Bestseller Nr. 8
『Geen Batterij Nodig』Draadloze Deurbel Waterdicht,AURTEC Deurbelkit met 2 Ontvangers en 1 Zelfrijdende Pers,51 Belsignalen,4 Volumeniveaus,Wit…
 • 【BATTERIJ GRATIS】: de zender zet de energie om door er met uw vinger op te drukken. Twee ontvangers maken het vervangen van batterijen eenvoudiger, handiger en milieuvriendelijker.
 • 【Eenvoudig te installeren en te gebruiken】: steek de ontvangers gewoon in een stopcontact. De drukknop kan met de meegeleverde plakband aan het deurkozijn worden bevestigd.
 • 【STERK SIGNAAL】: 150 m bereik. Het is ideaal voor grote kamers met meerdere ingangen of meerdere verdiepingen, grote huizen, kantoren, hotelservices en andere ruimtes. Mis nooit meer een bezoek of een levering.
 • 【HOGE KWALITEIT EN DUURZAME TRANSMITTER】: IP44 waterdicht, geen ontvlambare ABS850-materialen, 20 jaar levensduur, -4 ℉ ~ 149 ℉ werktemperatuur.
 • 【MULTIFUNCTIONELE ONTVANGER & SERVICE】: 51 belsignalen, 4 volumeniveaus, stekker, geen LED-display. 2 jaar garantie en vriendelijke klantenservice. Neem dan contact met ons op elk moment op.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Draadloze bel, deurbel draadloos bereik 1000 meter, 55 beltonen, IP55 waterdicht
 • 【Eenvoudige installatie】: (belangrijk) verwijder voor gebruik de isolatiefolie van de zender. Steek de ontvanger in het stopcontact, draai het volume op het maximum.
 • 【1000 meter werkradius (buiten)】: de draadloze bel heeft een maximaal bereik van 300 meter buiten.
 • 55 beltonen: de draadloze deurbel beschikt over 55 verschillende beltonen.
 • 5 instelbare volumeniveaus: het volume ligt tussen 0-100 dB, de toon van de deurbel huisdeur is helder en luid.
 • 【IP55 waterdichte draadloze bel】: de deurbel is IP55 waterdicht en is dus beschermd tegen spatwater en regen.
UitverkoopBestseller Nr. 10
ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – met 1x Ontvanger op batterij + 1x Plug-in Ontvanger - Zwart
 • Complete deurbelset met de eerste ontvanger op batterijen, zodat u deze kunt plaatsen waar u maar wilt
 • De tweede ontvanger met plug-in, zodat u de binnenunit kunt aansluiten en nooit de batterijen hoeft te vervangen.
 • Storingsvrij digitaal signaal met een bereik tot 300m
 • Volume tot 110dB, instelbaar op 5 volumes en 64 verschillende melodieën
 • Knipperend LED-lampje in de ontvanger om aan te geven wanneer er wordt aangebeld en compacte, waterdichte deurbel die op elk deurkozijn past

Om de beste draadloze deurbel zonder batterijen te kiezen, moet je rekening houden met de volgende factoren:

 • Het installatiegemak van de unit;
 • De functies die daarbij horen;
 • Of de unit compatibel is met uw bestaande deurbelbedrading.
 • Als je een draadloze deurbel zonder batterijen wilt kopen, zorg er dan voor dat deze wordt geleverd met een back-up batterij.

Wat is het verschil tussen draadloze deurbellen en bedrade deurbellen?

Een draadloze deurbel is een type deurbel waaraan geen draad is verbonden. De ontvanger voor de draadloze deurbel wordt in het stopcontact gestoken.

Een bedrade deurbel heeft een draad die uit het stopcontact komt en wordt aangesloten op de ontvanger aan de zijkant van de deur.

Kunnen draadloze deurbellen worden geïnstalleerd zonder elektriciteit?

Deurbellen zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten die we dagelijks gebruiken. Ze helpen ons om te communiceren met onze gasten en geliefden.

Draadloze deurbellen zijn een geweldige aanvulling op elk huis met hun gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke functies. Ze zijn ook een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren die willen voorkomen dat ze gaten in hun muren boren voor bedrading.

Draadloze deurbellen kunnen zonder elektriciteit worden geïnstalleerd, maar u moet vooraf het juiste installatieproces en de juiste hulpmiddelen kennen.