Beste draadloze deurbel zonder batterijen van 2022 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel zonder batterijen beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
CASAcontrol Draadloze deurbel, zonder batterij, 2 contactdoos-ontvangers, 36 tonen, IP44 (draadloze bel zonder batterij)
 • Batterijvrije, kinetische belknop stekkerontvanger voor gebruik in het hele huis Met akoestisch en optisch signaal Keuze uit 36 tonen en 4 volumeniveaus Hoog draadloos bereik tot 200 m
 • Batterijloze belknop: maakt gebruik van de bij het indrukken ontstane kinetische energie 4 volumeniveaus naar keuze: 50 – 95 dB spatwaterdichte knop: IP44, geschikt voor beschermde buitenruimtes Stroomvoorziening ontvanger: 230 volt (geïntegreerde eurostekker) Afmetingen ontvanger: elk 81 x 81 x 53 mm, gewicht: elk 77 g
 • 2 stekkerontvangers voor gebruik overal in en om het huis extra optisch signaal door blauw led-knipperen hoog draadloos bereik: tot 200 meter, frequentie: 433 MHz kleur: wit
 • Keuze uit 36 signaaltonen/melodieën: Ding Dong, Italian Polka, Leaf, Williamson Overture, Turkse mars, Jingle Bells, On the Banks of Lake Baikal, Red River Valley en nog veel meer. Eenvoudige montage van de belknop met dubbelzijdig plakband of door schroeven (materiaal steeds inbegrepen) stroomverbruik van de ontvanger in stand-by: < 0,1 watt afmetingen belknop: 50 x 82 x 21 mm, gewicht: 50 g
 • Deurbelknop FTK-100 inclusief 2 ontvanger-eenheden, 1 kleefpad voor de zender en Duitse handleiding. Draadloze deurbel zonder batterij – bovendien relevant of geschikt voor: waterdichte batterijen, huisdeurbel, stopcontact, schakelaar, batterijloos, weerbestendig, toiletten, kinetisch, draadloos, senioren, draadloos, toilet, optisch, wc-licht, bel, zender, kabel, ring. De startprijs van EUR 49,90 komt overeen met de vroegere Aanbevolen adviesprijs van de leverancier.
Bestseller Nr. 2
Pdgrow Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel met een bereik van 500 meter, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser, zwart
 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 3
Deurbel, batterijloos, draadloze bel, voor buiten, waterdicht IP55, draadloze deurbel, zonder batterij, 52 melodieën en 5-traps volume (0 dB - 115 dB)
 • ✅【Deurbel zonder batterij】 deurbel zonder batterij, batterijen zijn niet nodig voor knoppen en ontvangers. Het naar beneden drukken van de knop genereert een mechanische kracht, die zelf elektrische energie produceert en een stabiel signaal naar de ontvanger stuurt. Voorkomt de noodzaak om batterijen te vervangen of op te laden.
 • ✅【52 belletjes en 5 volumeniveaus】De draadloze bel biedt maar liefst 52 beltonen en vijf volumeniveaus. Van eenvoudige dingdong tot verfijnde melodieën, luister meerdere naar en kies welk geluid we liever en verander het volume naar wens.
 • Led-display met mute-modus: ingebouwde 7 led-flitslichten op de ontvanger, deurbel lichten bij een druk op de knop op en geven ons een visuele aanwijzing dat er iemand aan de deur is. Bijzonder belangrijk voor het inslapen en een dutje van de baby is een verlichtingsmogelijkheid.
 • IP55 waterdicht en weerbestendig: deurbel draadloos IP55 waterdicht is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Draadloze deurbel wordt het hele jaar door door door temperatuurwisselingen, regen of sneeuw niet beschadigd. Verlengt de levensduur en werkt perfect van -20 °C tot 60 °C.
 • Eenvoudige installatie en geheugenfunctie: intelligente draadloze deurbel met geheugenfunctie, die onze instellingen bij stroomuitval behoudt. Comfortabel en eenvoudig te installeren, vereist geen elektrische bedrading en biedt meer vrijheid, waar de huiseigenaar de deurbel kan installeren.
Bestseller Nr. 4
EMOS P5731 Batterijloze deurbelset met 2 ontvangers, 36 melodieën, 180 m bereik, 4 volumes tot 90 dB, belknop zonder batterijen, 230 V
 • Zender + ontvangerkit (belknop + bel) met zelflerende functie: de bel en knop worden automatisch gekoppeld aan de frequentie van 433 mHz. Geen storing met de installatie van je buren
 • Het bereik van de batterijvrije en waterdichte belknop bedraagt 180 meter. De knop genereert bij bediening zelf stroom voor het radiosignaal, zodat je je geen vervelende batterijwisseling hoeft te vervangen
 • De netwerkende plug-in ontvanger (bel) wordt eenvoudig in een stopcontact gestoken
 • Opslagfunctie: Zelfs na de stroomuitval worden al uw instellingen opgeslagen en automatisch ingesteld
 • 4 geluidssterkte tot 90 dB: instelbaar tot 100%, 75%, 50%, 25%
Bestseller Nr. 5
Draadloze deurbel, YVV draadloze deurbel buiten waterdicht en zelfaangedreven zonder batterij, geeft temperatuur, vochtigheid en tijd aan, draadloze deurbel met 2 zenders en 1 ontvanger
 • Geen batterij nodig: als de draadloze deurbel op de juiste knop drukt, produceert de zender automatisch de energie en stuurt een stabiel signaal naar de ontvanger. Los het probleem van het vervangen van batterijen op en bespaar ten minste 10 euro per jaar op batterijkosten.
 • Weergave in hoge resolutie van temperatuur en luchtvochtigheid: de zelfstandige deurbel beschikt over een temperatuur- en vochtigheidssensor, die de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving om de sensor in real-time begrijpt, zodat je van een gezond leven kunt genieten. De tijdherinneringsfunctie maakt het mogelijk om geen belangrijke momenten te missen en de levensvreugde te verhogen.
 • Waterdicht en duurzaam draadloos: draadloze deurintercom voor buiten met IP45 waterdicht, bedrijfstemperatuur tussen -4 °C tot 149 °F (-20 °C tot 65 °C), kan buiten worden gebruikt en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het draadloze bereik bedraagt tot 150 m buiten. Stoort niet met andere apparaten in huis, bevredig je installatie overal in je huis.
 • 38 melodieën en 4 volumeniveaus: de draadloze buitendeurbel wisselt van één liedje in één keer door op de songselectieknop op de ontvanger tot 38 cd-geluidscycli compleet zijn en beschikt over 4 instelbare volumes van 0dB-100dB (met dempfunctie).
 • Eenvoudig te installeren: steek de ontvanger in het stopcontact, trek de isolatiefolie aan de waterdichte bel om hem aan de muur te bevestigen of bevestig hem stevig met de schroeven (meegeleverd), inclusief 1 ontvanger, 2 zender, 3 dubbelzijdig plakband, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
Bestseller Nr. 6
Draadloze deurbel voor buiten, waterdicht, led touchscreen, met batterij zonder stopcontact
 • Geen stopcontact nodig: de draadloze deurbelontvanger heeft geen stekker, heeft dus geen stopcontact nodig en kan overal geplaatst worden.
 • Bereik: tot 150 m transmissiebereik op open terrein, het signaal is sterk en kan door de muur. IP47 waterdicht, weerbestendig.
 • Touch-paneel: u kunt de toetsen aanraken om de melodie te selecteren en het volume aan te passen. Als de gasten de deurbel aanraken, weerklinkt de bel en licht de ledlamp, ter ondersteuning, ook op.
 • 38 beltonen: u kunt een beltoon kiezen uit 38 mooie melodieën en 5 volumeniveaus. De bel heeft een geheugenfunctie, waardoor de eerder ingestelde beltoon en het volume na een heropstart, worden hersteld.
 • Eenvoudige installatie: de zender (buiten) wordt met schroeven of dubbelzijdige tape aan de deurstijl bevestigd; de ontvanger (binnen) kan aan de muur worden bevestigd of op de tafel worden geplaatst.
Bestseller Nr. 7
Eura-Tech, draadloze deurbel zonder batterij, waterdicht, draadloze bel, bereik 100 m, 58 beltonen 4 volumeniveaus
 • Geen batterijen nodig: de belknop werkt zonder batterijen op hetzelfde principe als een fietsdynamo.
 • Lange reikwijdte en sterk signaal: draadloos verbindingsbereik tot 100 m en stoort daarbij geen andere apparaten in het huishouden.
 • Bijzonder grote keuze aan beltonen: 58 vrij te kiezen melodieën en 4 instelbare volumes van 0 tot 85 dB. Bij elke bel knippert bovendien de ontvanger in de kleur blauw en geeft zo bovendien een virtuele melding. Een uitstekende functie voor gehoorschade.
 • Waterdicht en weerbestendig: de belknop is IP55 beschermd en is dus bestand tegen sterke regen en temperaturen van -18 °C tot 40 °C.
 • Eenvoudige installatie: bevestig de belknop met de meegeleverde schroeven of de montagetape aan de muur of het deurkozijn en steek de ontvanger gewoon in een stopcontact.
Bestseller Nr. 8
PDGROW Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel, waterdicht, 2 ontvangers met een bereik van 15 meter, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser
 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 9
SURFOU N12 Draadloze bel, 400 m bereik, waterdichte buitendeurbel, deurbelset,55 beltonen, 5 geluidsniveaus, led-knipperen, wit, werkt op batterijen, huisdeurbel,2 ontvangers + 1 zender
 • Weerbestendige deurbel: IP55 stof- en waterdichte huisdeurbel die bestand is tegen ruwe weersomstandigheden (werkt bij -22 °C tot 158 °F). Laag stroomverbruik, draadloze belzender met batterij, die 3 jaar maximale levensduur heeft
 • Ultra hoog bereik: deze draadloze deurbel beschikt over een externe verbinding tot 400 m, het sterke en stabiele draadloze signaal zorgt ervoor dat je de deurbel duidelijk kunt horen, ook als je een paar kamers verwijderd of op een andere verdieping bent
 • Extra luide deurbel Plug-in deurbel ontvanger beschikt over 55 beltonen en 5 instelbare volumeniveaus van 0 tot 110 dB. De ingebouwde geheugenchip onthoudt je laatste instellingen, zonder dat hij na een stroomuitval moet worden gereset
 • Eenvoudige installatie en extra deurplaat Steek de ontvanger eenvoudig in een stopcontact en bevestig de knop binnen 30 seconden met de meegeleverde houder aan de buitenmuur. Je kunt hem overal in huis, in de tuin, op kantoor of in de brievenbus installeren
 • Uitbreidbaar deurbelsysteem: met tot 64000 leercodes kun je ontvangers en knoppen van hetzelfde model toevoegen om je huisbelsysteem uit te breiden
UitverkoopBestseller Nr. 10
BITIWEND Draadloze deurbel, 300 m bereik, 115 dB, IP55 waterdicht, draadloze huisdeurbel, 58 melodieën, 5 volumeniveaus, 2 ontvangers, draadloze bel huisdeur met led-display
 • 👍300 m bereik en sterk signaal: in een open ruimte kan een krachtig radiosignaal thuis of op kantoor 300 meter bereiken. Twee plug-in ontvangers storen geen andere apparaten in je huis of buurt, het signaal kan hindernissen zeer goed doordringen. Als je in de slaapkamer uitrust, in de tuin wiedt of in de keuken kookt, kun je de bel duidelijk horen. (Opmerking: de metalen deur blokkeert het signaal en verkort de werkafstand.)
 • 👍 58 beltonen en 5 volumeniveaus: 58 soorten mooie muziekbeltonen om uit te kiezen, 5 soorten instelbaar volume, de min. Geluidsniveau is geluidsarm. Als je de slapende baby niet wilt storen, kun je hem stomen schakelen. De maximale Het volume kan 115 dB bereiken, ook als thuis gevierd wordt, kan de deurbel de deuren en ramen doordringen. De BITIWEND draadloze bel kan aan verschillende eisen bij verschillende tijden en gelegenheden voldoen.
 • 👍 Draadloze deurbelset met led-indicator: elke keer dat iemand op de zenderknop drukt, knipperen zowel de zender als de draadloze ontvanger in het circuit. Als je een hoofdtelefoon of oordopjes draagt, wordt je door het led-knipperlicht in de woning gemeld. Led-knipperen is een uitstekend kenmerk voor gehoorschade. Je zult geen van je gasten missen.
 • 👍 IP55 superwaterdicht en weerbestendig: voldoet aan beschermingsklasse IP55, is super waterdicht. Het kan goed werken bij regen, sneeuw of extreme temperaturen (-30 °C - 70 °C). Zo kan BITIWEND draadloze deurbel (zender) ook als tuinbel worden gebruikt. Tips: je kunt een klein stukje papier met je naam als deurbord op de zender leggen, zodat het door vrienden of koeriers gemakkelijk kan worden geïdentificeerd.
 • 👍Eenvoudige installatie en brede toepassingen: sluit gewoon de ontvanger in een stopcontact aan en installeer de zender met meegeleverde schroeven of plakband aan de muur of het deurkozijn, vereist geen technische kennis. De beste ideale keuze voor huizen, magazijnen, winkels, kantoren, hotels, klaslokalen, ziekenhuizen en andere lawaaierige omgevingen. Bovendien is het product ook goed geschikt, als alarm voor oudere patiënten en verpleegkundigen.

Om de beste draadloze deurbel zonder batterijen te kiezen, moet je rekening houden met de volgende factoren:

 • Het installatiegemak van de unit;
 • De functies die daarbij horen;
 • Of de unit compatibel is met uw bestaande deurbelbedrading.
 • Als je een draadloze deurbel zonder batterijen wilt kopen, zorg er dan voor dat deze wordt geleverd met een back-up batterij.

Wat is het verschil tussen draadloze deurbellen en bedrade deurbellen?

Een draadloze deurbel is een type deurbel waaraan geen draad is verbonden. De ontvanger voor de draadloze deurbel wordt in het stopcontact gestoken.

Een bedrade deurbel heeft een draad die uit het stopcontact komt en wordt aangesloten op de ontvanger aan de zijkant van de deur.

Kunnen draadloze deurbellen worden geïnstalleerd zonder elektriciteit?

Deurbellen zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten die we dagelijks gebruiken. Ze helpen ons om te communiceren met onze gasten en geliefden.

Draadloze deurbellen zijn een geweldige aanvulling op elk huis met hun gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke functies. Ze zijn ook een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren die willen voorkomen dat ze gaten in hun muren boren voor bedrading.

Draadloze deurbellen kunnen zonder elektriciteit worden geïnstalleerd, maar u moet vooraf het juiste installatieproces en de juiste hulpmiddelen kennen.