Beste draadloze deurbel met 2 ontvangers van 2022 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel met 2 ontvangers beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
YYQ Draadloze Deurbel voor Buiten Waterdicht IP44, Wireless Doorbell met Bereik tot 300M, LED-indicator, 1 Zender Knop en 2 Ontvangers, 5 Volume Instelbaar, 36 Beltonen (Wit)
 • KRACHTIGER SIGNAAL & LANGE AFSTAND: Het werkt binnen 300 meter in open ruimte, het signaal van deze bel dringt heel goed door obstakels heen. Je kunt de ontvangers aansluiten waar je maar wilt in huis. Geen problemen met draadloze interferentie.
 • SUPER EENVOUDIGE INSTALLATIE: De ontvanger vereist geen montage of batterij , steek hem gewoon in een stopcontact. De zender kan aan de muur of aan de deur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven of plakband.
 • GEWELDIGE KWALITEIT & WATERDICHT IP44: Deze deurbel is gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. De zender is IP44 waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bestand tegen stof, regen en hoge temperaturen. Geen elektromagnetische straling. CE-gecertificeerd.
 • ENERGIEBESPARING & LANGE DUUR: Laag energieverbruik ontwerp, energiebesparend en duurzaam gebruik. De batterij van de zender gaat meer dan 15 maanden mee. De zender kan meer dan 100.000 keer klikken weerstaan.
 • LED-INDICATOR: De zender en ontvanger hebben LED-indicatoren, als iemand op de zender drukt, knipperen alle apparaten blauw. 36 ringtones beschikbaar, 5 instelbaar volume van 0dB tot 85dB.
Bestseller Nr. 2
Kit draadloze deurbel, IP55, waterdicht, met bereik tot 300 m, volume met 7 niveaus en 48 beltonen, led-display, 1 zenderknop en 2 ontvangers
 • šŸ”±ć€Breed draadloos bereik & Sterk signaal怑: de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 300 m/1000 ft naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen. Omdat het digitale aantal van elke draadloze deurbel anders is, stoort hij de buren van andere apparaten niet
 • šŸ’¦ć€Waterdicht en duurzaam怑: IP55 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren. De plug-in ontvanger elimineert het vervelende vervangen van de wegwerpaccu of het opladen van het apparaat
 • šŸ”Šć€7 instelbaar volume怑: het volume kan op 7 niveaus worden ingesteld, 0-115 dB (incl. geluiddemper). 115 dB, ook op feestjes, mis je de beltoon niet. Stille modus, geschikt voor het inslapen van kinderen zonder storingen. Een knipperende led kan een persoon met gehoorproblemen waarschuwen of ze in stille modus gebruiken
 • šŸŽµć€Voorzie u van verschillende beltonen怑: van DingDong tot de fijnste melodieĆ«n, er zijn 48 liedjes om uit te kiezen. Druk op de knop "vooruit" of "vooruit" om de muziek heel eenvoudig te selecteren. Elke ontvanger kan een ander geluid hebben. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie
 • šŸ’™ć€Eenvoudige installatie怑: gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie. En wij beloven een 30 dagen geldteruggarantie. Als je merkt dat het product dat je ontvangt niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op en we zullen graag alle problemen voor je oplossen. Geen aankooprisico
Bestseller Nr. 3
Draadloze Deurbel Met Twee Ontvangers,volume met 36 beltonen, led-display, 1 zenderknop en 2 ontvangers,Zilver-AC
 • 怐36 unieke melodieĆ«n怑van DingDong tot de fijnste melodieĆ«n, er zijn 36 liedjes om uit te kiezen. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie. 3 volumestanden
 • 怐Sterk signaal怑de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 150m naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen.
 • 怐Waterdicht en duurzaam怑IP44 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren.
 • 怐Eenvoudige installatie怑gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie.
 • 怐Toepassingsgebied怑Perfect voor woningen, kantoren, ziekenhuizen, fabrieken, hotels, winkels, winkelcentrum, kantoor, magazijn, fabriek, villa etc.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Draadloze deurbel, BITIWEND waterdichte draadloze deurbel set, draadloze deurbel 2 zenders en 3 ontvangers met 300M bereik 58 beltonen LED-display (zwart)
 • 300M DRAADLOOS BEREIK RADIOBELL - Het bereik tussen zender en ontvanger is maximaal 300M / 1000FT, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u door het hele huis wordt gewaarschuwd zodra iemand aanbelt. De ontvangers hoeven alleen maar in een stopcontact te worden gestoken.
 • 58 MELODIE EN 5 VOLUME NIVEAUS - De deurbel heeft 55 verschillende beltonen. Met 5 instelbare volumeniveaus (0-110dB) vindt u ook de perfecte instelling volgens uw behoeften. Een extra LED-lampje helpt ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer de deurbel gaat.
 • IP55 WATERDICHTE DEURBEL - Winkelbel buiten zender waterdichte klasse is IP55, ingebouwde waterdichte rubberen ring, regen kan ook normaal werken. Het kan werken bij -30 Ā° C tot 70 Ā° C (-86 Ā° F tot 158 ā€‹ā€‹Ā° F), wat bestand is tegen het barre weer. Pak voor buiten huis, tuin, kantoor, school, thuis enzovoort.
 • GEHEUGENFUNCTIE - De draadloze deurbelset onthoudt je laatst geselecteerde melodie en het ingestelde volumeniveau, zelfs na een stroomstoring; U hoeft uw vorige instellingen niet opnieuw in te stellen; handig en gebruiksvriendelijk ontwerp dat uw gebruikerservaring verbetert.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Bevestig de BITIWEND draadloze deurbelzender eenvoudig aan een muur met de meegeleverde schroeven of tape; alle montageaccessoires zijn inbegrepen voor eenvoudige installatie. Het formaat van de zender is gemakkelijk mee te nemen en ouderen kunnen hem thuis meenemen om ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 5
ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set ā€“ met 2x Ontvanger op batterij - Zwart
 • Complete deurbelset met twee ontvangers op batterijen, zodat u deze kunt plaatsen waar u maar wilt
 • Storingsvrij digitaal signaal met een bereik tot 300m
 • Volume tot 110dB, instelbaar op 5 volumes en 52 verschillende melodieĆ«n
 • Knipperend LED-lampje in de ontvanger om aan te geven wanneer er wordt aangebeld
 • Compacte, waterdichte deurbel die op elk deurkozijn past
Bestseller Nr. 6
PDGROW Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel, waterdicht, 2 ontvangers met een bereik van 15 meter, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser
 • 怐Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij怑 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 怐Geen bijspraken en vals alarm怑 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 怐Kwaliteitsborging en tevreden service怑 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 7
Deurbel set draadloze bel waterdicht met plug-in ontvanger en 2 zenders, deurbellen 300 m 5 volumeniveaus, deurbel, draadloze bel en belknop met led-indicator-batterijen inbegrepen
 • Zeer nauwkeurige elektronische materialen, die unieke langeafstandstechnologie combineren, bij hetzelfde stroomverbruik maken de draadloze deurbel afstandsbediening tot 1000 ft buiten bereikt.
 • Gebruik kwalitatief hoogwaardige luidsprekers om de deurbel pure muziek af te geven. Neem de meest stabiele muziekchip in de branche, laad 55 accordemelodieĆ«n op en maak de beltonen van de deurbel zo schattig mogelijk.
 • Dankzij de 5 instelbare volumeregeling is de geluidsniveau, die aan de behoeften van de verschillende omgeving en verschillende geluidsniveaus voldoen. Met digitale schakeling met dubbele panelen, stabiel werk, robuust en betrouwbaar in de prestaties.
 • Met gehumaniseerd design, inclusief dubbelzijdige lijm, mini-schroevendraaier, alkalinebatterij 12 V 23 A, hoeven geen professioneel personeel te vragen en kunnen gebruikers de deurbel zelf installeren.
 • Met lange levensduur design-afstandsbediening knop, druk 5 keer per dag gemiddeld en kan 25 jaar worden gebruikt.
Bestseller Nr. 8
Draadloze deurbel, YVV draadloze deurbel buiten waterdicht en zelfaangedreven zonder batterij, geeft temperatuur, vochtigheid en tijd aan, draadloze deurbel met 2 zenders en 1 ontvanger
 • Geen batterij nodig: als de draadloze deurbel op de juiste knop drukt, produceert de zender automatisch de energie en stuurt een stabiel signaal naar de ontvanger. Los het probleem van het vervangen van batterijen op en bespaar ten minste 10 euro per jaar op batterijkosten.
 • Weergave in hoge resolutie van temperatuur en luchtvochtigheid: de zelfstandige deurbel beschikt over een temperatuur- en vochtigheidssensor, die de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving om de sensor in real-time begrijpt, zodat je van een gezond leven kunt genieten. De tijdherinneringsfunctie maakt het mogelijk om geen belangrijke momenten te missen en de levensvreugde te verhogen.
 • Waterdicht en duurzaam draadloos: draadloze deurintercom voor buiten met IP45 waterdicht, bedrijfstemperatuur tussen -4 Ā°C tot 149 Ā°F (-20 Ā°C tot 65 Ā°C), kan buiten worden gebruikt en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het draadloze bereik bedraagt tot 150 m buiten. Stoort niet met andere apparaten in huis, bevredig je installatie overal in je huis.
 • 38 melodieĆ«n en 4 volumeniveaus: de draadloze buitendeurbel wisselt van Ć©Ć©n liedje in Ć©Ć©n keer door op de songselectieknop op de ontvanger tot 38 cd-geluidscycli compleet zijn en beschikt over 4 instelbare volumes van 0dB-100dB (met dempfunctie).
 • Eenvoudig te installeren: steek de ontvanger in het stopcontact, trek de isolatiefolie aan de waterdichte bel om hem aan de muur te bevestigen of bevestig hem stevig met de schroeven (meegeleverd), inclusief 1 ontvanger, 2 zender, 3 dubbelzijdig plakband, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet in het Duits.
Bestseller Nr. 9
Draadloze bel, deurbel, waterdicht, elektronisch, met 2 ontvangers, 150 m, 45 melodieƫn op 4 volume, voor thuis, kantoor, hotel
 • Geen batterij nodig: onze draadloze deurbelzender maakt gebruik van de unieke PUSH-RF-technologie. Als je op de knop drukt, wordt de bioscoop-energie omgezet in een elektrisch signaal, dat klinkt aan je draadloze deur. Geen zorgen meer batterijen, praktischer, energiezuiniger en praktischer dan de oude
 • ā™¬ 45 mooie klankballen en melodieĆ«n: biedt 45 klassieke melodieĆ«n met een volumeregeling en een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden om aan je behoeften te voldoen. 4 instelbare volumes van 0 dB tot 90 dB, wat sterk genoeg is om oudere mensen te horen; geniet elke keer van aangename melodieĆ«n, wanneer iemand aan de deur belt. De led-indicator geeft je een visuele vorm van een melding (een uitstekende functie voor gehoorschaden).
 • ā™¬ Waterdicht conform IP44: IP44: waterdicht ontwerp van de zender, gemaakt van ABS, niet giftig, veilig en recyclebaar, kan bij temperaturen tussen -20 Ā°C en 65 Ā°C worden gebruikt en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zon, regen, sneeuw, vorst enz. Veel gebruikt voor huis, kantoor, hotel, villa, ziekenhuizen, kantoor, woning, school en andere geschikte velden.
 • ā™¬ Draadloos bereik: met een draadloos bereik van 150 m en 2 insteekbare ontvangers zijn inbegrepen, verstoren niet met andere apparaten van je huis of buren; zorgt ervoor dat je geen bezoeker mist, ook als je in een paar kamers of in een andere stok bent. Ideaal voor grote huizen, magazijnen, kantoren, enz.
 • ā™¬ Geheugenfunctie: behoudt je laatste melodie en het laatste volume na een stroomuitval; je hoeft je vorige instellingen niet opnieuw in te stellen, praktisch en gebruiksvriendelijk ontwerp voor een betere gebruikerservaring. Eenvoudig te bedienen, plak de bel gewoon naast je deur met het meegeleverde dubbelzijdige plakband of gebruik de schroef om het deksel aan de muur te monteren. dan de ontvanger in een stopcontact steken.
Bestseller Nr. 10
SURFOU N128,Draadloze deurbel met 2 ontvangers Plug in Batterij Werkt,2 ontvangers + 1 zender,Zwart
 • Eenvoudige installatie: levering als draadloze belset met 2 steekbare ontvangers, 1 zender en 1 deurplaatje als vriendelijke herinnering voor bezoekers
 • Energiebesparende deurbel zender werkt 1 x 12 V 23 A-batterij; IP55 stof- en waterdicht bij een bedrijfstemperatuur van -30 Ā°C tot 70 Ā°C, om ruwe weersomstandigheden te weerstaan
 • 300 m draadloos bereik (ongehinderde ruimte): geen interferentie met andere apparaten in je huis of met buuren; zorgt ervoor dat je nooit meer een bezoeker of levering mist, zelfs als je meerdere ruimtes verwijderd bent
 • 55 beltonen & 5 instelbare volumes: De draadloze deurbel heeft een maximaal volume van 110 dB en kan ook stil worden geschakeld. Heldere beltonen begeleiden door knipperende led-lichtsignalen, zeer vriendelijk voor gehoorschade
 • Geheugenfunctie: behoudt de laatst ingestelde melodie en volume ook na een stroomuitval bij; je hoeft je vorige instellingen niet te resetten; met de uitbreidingsfunctie kun je meer ontvangers of toetsen toevoegen om het bereik te verhogen

Het kan een lastige opgave zijn om een draadloze deurbel te kiezen die bij je past.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste draadloze deurbel met 2 ontvangers.

Het eerste dat u moet overwegen, is welk type ontvanger het beste bij uw huis past. Als je een bestaand bedrade deurbelsysteem hebt, koop dan een draadloze deurbel met ingebouwde transformator, waarmee je de nieuwe draadloze deurbel aan je bestaande systeem kunt toevoegen.

Als je geen bestaand bekabeld systeem hebt, is het misschien beter om twee afzonderlijke ontvangers aan te schaffen en degene te kiezen die het beste bij je past.

Wat zijn de voordelen van een draadloze deurbel?

Draadloze deurbellen zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd weet wanneer er iemand voor je deur staat. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en vereisen geen bedrading.

In dit gedeelte bespreek ik de voordelen van draadloze deurbellen, hoe ze werken, waar ze van gemaakt zijn en de kenmerken waar je op moet letten bij een draadloze deurbel. Ik zal ook enkele van de beste draadloze deurbellen bespreken die momenteel op de markt zijn.

Wat zijn de verschillende soorten draadloze deurbellen?

Draadloze deurbellen zijn een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat je nooit een gast mist. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten en ze zijn allemaal ontworpen om bij de voordeur van uw huis te worden gebruikt.

Er zijn drie verschillende soorten draadloze deurbellen:

 • Deurbel
 • Drukknop deurbellen
 • Videodeurbellen

Hoe installeer je een draadloze deurbel?

Volg deze stappen om een draadloze deurbel te installeren:

 1. Bepaal welk type draadloze deurbel je wilt installeren.
 2. Zoek de locatie voor je draadloze deurbel.
 3. Koop een draadloze deurbel die compatibel is met het bekabelingssysteem van je huis en de locatie waar je hem wilt installeren
 4. Pak je nieuwe draadloze deurbel uit en monteer deze volgens de meegeleverde instructies
 5. Sluit je nieuwe draadloze deurbel aan op de voeding en sluit hem aan volgens de meegeleverde instructies
 6. Programmeer je nieuwe draadloze deurbel door de meegeleverde instructies te volgen

Welke draadloze deurbel kan ik het beste kopen met 2 ontvangers?

Na veel onderzoek heb ik uiteindelijk besloten om de Ring Video Doorbell te kopen. Het heeft veel geweldige functies en is betaalbaar.

De Ring Video Doorbell is een innovatief apparaat dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Hij wordt geleverd met 2 ontvangers, zodat je de deur overal in huis kunt beantwoorden. Ook zie je via je telefoon of tablet wie er voor je deur staat.

Wat is de beste manier om een draadloze deurbel met 2 ontvangers te vinden?

Een draadloze deurbel met 2 ontvangers vinden is niet eenvoudig. Maar er zijn enkele dingen die u kunt doen om uw zoekopdracht gemakkelijker te maken.

Eerst moet je weten welke functies je in je deurbel wilt hebben.

Wil je een video of audio? Wil je hem bedraad of draadloos? Heb je meerdere ontvangers nodig zodat andere mensen de deurbel ook kunnen horen?

Ten tweede, kijk welke merken beschikbaar zijn in uw regio en ontdek wat ze aanbieden.

Ten derde, bezoek hun website en bekijk de klantrecensies voordat u een beslissing neemt.