Beste draadloze deurbel met 2 ontvangers van 2023 (TOP10)

De 10 beste draadloze deurbel met 2 ontvangers beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
SEC 24 DB706B - Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers - Regelbaar Volume - 52x Melodie - LED - Zwart
 • Deze draadloze deurbelset bevat 1 waterdichte belknop + 2 draadloze bellen. De belknop is waterdicht en kan buiten worden gebruikt. Gebruik de meegeleverde dubbelzijdige schuimband (of de meegeleverde schroeven) om de belknop op de tuinpoort, achtertuinpoort enz. te bevestigen.
 • Steek de draadloze bel in het stopcontact; plaats ergens een andere op batterijen werkende draadloze gong. Luister overal in huis, in de tuin of in de garage als iemand de belknop aan de voordeur belt.
 • Het bereik bedraagt tot 200 meter, van buiten belknop tot binnen draadloze gong. Kan indien nodig worden uitgebreid, als er meer SEC 24 draadloze deurbel set nodig is.
 • Elke draadloze bel heeft 52 verschillende melodieën. Instelbaar volume in 5 niveaus en met licht- en geluidssignaal. Ingebouwde geheugen-IC, geheugen van de melodie van je laatste instelling.
 • De led op de draadloze bel knippert als de bel gaat, ideaal voor gehoorschade. De 0 dB-mute-modus is ideaal voor mensen die ongestoord willen zijn. De SEC24 draadloze deurbelset is volledig draadloos en daarom zeer eenvoudig te installeren.
Bestseller Nr. 2
ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – met 2x Ontvanger op batterij - Zwart
 • Complete deurbelset met twee ontvangers op batterijen, zodat u deze kunt plaatsen waar u maar wilt
 • Storingsvrij digitaal signaal met een bereik tot 300m
 • Volume tot 110dB, instelbaar op 5 volumes en 52 verschillende melodieën
 • Knipperend LED-lampje in de ontvanger om aan te geven wanneer er wordt aangebeld
 • Compacte, waterdichte deurbel die op elk deurkozijn past
Bestseller Nr. 3
Draadloze deurbel, BITIWEND waterdichte draadloze deurbel set, draadloze deurbel 2 zenders en 3 ontvangers met 300M bereik 58 beltonen LED-display (zwart)
 • 300M DRAADLOOS BEREIK RADIOBELL - Het bereik tussen zender en ontvanger is maximaal 300M / 1000FT, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u door het hele huis wordt gewaarschuwd zodra iemand aanbelt. De ontvangers hoeven alleen maar in een stopcontact te worden gestoken.
 • 58 MELODIE EN 5 VOLUME NIVEAUS - De deurbel heeft 55 verschillende beltonen. Met 5 instelbare volumeniveaus (0-110dB) vindt u ook de perfecte instelling volgens uw behoeften. Een extra LED-lampje helpt ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer de deurbel gaat.
 • IP55 WATERDICHTE DEURBEL - Winkelbel buiten zender waterdichte klasse is IP55, ingebouwde waterdichte rubberen ring, regen kan ook normaal werken. Het kan werken bij -30 ° C tot 70 ° C (-86 ° F tot 158 ​​° F), wat bestand is tegen het barre weer. Pak voor buiten huis, tuin, kantoor, school, thuis enzovoort.
 • GEHEUGENFUNCTIE - De draadloze deurbelset onthoudt je laatst geselecteerde melodie en het ingestelde volumeniveau, zelfs na een stroomstoring; U hoeft uw vorige instellingen niet opnieuw in te stellen; handig en gebruiksvriendelijk ontwerp dat uw gebruikerservaring verbetert.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Bevestig de BITIWEND draadloze deurbelzender eenvoudig aan een muur met de meegeleverde schroeven of tape; alle montageaccessoires zijn inbegrepen voor eenvoudige installatie. Het formaat van de zender is gemakkelijk mee te nemen en ouderen kunnen hem thuis meenemen om ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 4
YYQ Draadloze Deurbel voor Buiten Waterdicht IP44, Wireless Doorbell met Bereik tot 300M, LED-indicator, 1 Zender Knop en 2 Ontvangers, 5 Volume Instelbaar, 36 Beltonen (Wit)
 • KRACHTIGER SIGNAAL & LANGE AFSTAND: Het werkt binnen 300 meter in open ruimte, het signaal van deze bel dringt heel goed door obstakels heen. Je kunt de ontvangers aansluiten waar je maar wilt in huis. Geen problemen met draadloze interferentie.
 • SUPER EENVOUDIGE INSTALLATIE: De ontvanger vereist geen montage of batterij , steek hem gewoon in een stopcontact. De zender kan aan de muur of aan de deur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven of plakband.
 • GEWELDIGE KWALITEIT & WATERDICHT IP44: Deze deurbel is gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. De zender is IP44 waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bestand tegen stof, regen en hoge temperaturen. Geen elektromagnetische straling. CE-gecertificeerd.
 • ENERGIEBESPARING & LANGE DUUR: Laag energieverbruik ontwerp, energiebesparend en duurzaam gebruik. De batterij van de zender gaat meer dan 15 maanden mee. De zender kan meer dan 100.000 keer klikken weerstaan.
 • LED-INDICATOR: De zender en ontvanger hebben LED-indicatoren, als iemand op de zender drukt, knipperen alle apparaten blauw. 36 ringtones beschikbaar, 5 instelbaar volume van 0dB tot 85dB.
Bestseller Nr. 5
PDGROW Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel, waterdicht, 2 ontvangers met een bereik van 15 meter, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser
 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
UitverkoopBestseller Nr. 6
Draadloze deurbel, draadloze deurbel, voordeur met 2 waterdichte belknoppen en 2 ontvangers, waterdicht IP55, 58 beltonen, led-knipperend, wit
 • 【Lange reikwijdte】 De zender en de ontvanger van de draadloze deurbel kunnen vrij worden gekoppeld, zijn eenvoudig te bedienen en eenvoudig te bedienen. Deze draadloze deurbel is geschikt voor thuis, woningen, kantoor en garages met een bereik van maximaal 30 meter buitenshuis.
 • 4 instelbare volumes en 58 verschillende beltonen: je kunt verschillende beltonen voor verschillende deuren instellen. De deurbelknop beschikt over 58 belletjes en 4 instelbare standen (25 dB tot 85 dB) om aan je eisen te voldoen.
 • 【Een nachtlichtfunctie】 Deze draadloze deurbel beschikt over een 9 ledlampen. Met 9 instelbare lichtmodi. Je kunt je favoriete licht kiezen of verschillende lampen voor verschillende deuren instellen.
 • IP55 waterdicht en stofdicht: de deurbel is waterdicht, zodat je je op regenachtige dagen geen zorgen hoeft te maken. IP55 waterdicht en stofdicht, bestand tegen slecht weer en werkt tussen -22 °F en 158 °F. Deze deurbel is geschikt voor elk gezin, woning, villa, kantoor, ziekenhuis, school, hotel enz.
 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken: de deurbel is draadloos, zonder vervelende kabels. Plak de zender eenvoudig aan de muur of waar je maar wilt.
Bestseller Nr. 7
GazingSure Draadloze bel met 2 ontvangers - waterdichte huisdeurbel, draadloze deurbel set met 450 m bereik, IP55 weerbestendig, 55 belmelodieën, 5 volumeniveaus incl. LED-flitser (zwart)
 • 🎵 Ultra groot bereik: de GazingSure draadloze belset wordt geleverd met een op batterijen werkende bel en twee plug-in ontvangers. Het heeft een enorm bereik van maximaal 457 m (in open terrein), d.w.z. Je kunt er zeker van zijn dat je door het hele huis op de hoogte komt zodra iemand aan je deur gaat. De ontvangers hoeven alleen in een stopcontact te steken.
 • 🎵 Verbeterde functieverbinding: de GazingSure draadloze deurbel werkt met een zeer krachtige draadloze verbinding, die ervoor zorgt dat het signaal zowel een groot bereik heeft als betrouwbaar door muren heen werkt. Zorgen over een slechte verbinding behoren tot het verleden.
 • 🎵 55 melodische bladtonen: de deurbel is uitgerust met 55 verschillende beltonen. Het wisselen van de melodie gaat zeer eenvoudig met de hand en is altijd mogelijk. Met 5 instelbare volumeniveaus (0 -110 dB) vind je ook de perfecte instelling naar wens. Bovendien helpt een extra ledlicht ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer het rinkt.
 • 🎵 Lange batterijduur: de draadloze bel heeft een hoogwaardige 23 A 12 V alkalinebatterij ingebouwd, die tot 3 jaar meegaat. Bespaar tijd en geld, want het vervangen van batterijen behoort hier tot het verleden.
 • 🎵 Eenvoudige installatie: de waterdichte draadloze bel kun je met schroeven (meegeleverd) veilig installeren of met een krachtige plakstrip (ook meegeleverd) aan de muur plakken. Snelle installatie – direct klaar voor gebruik.
Bestseller Nr. 8
Draadloze Deurbel Met Twee Ontvangers,volume met 36 beltonen, led-display, 1 zenderknop en 2 ontvangers,Zilver-AC
 • 【36 unieke melodieën】van DingDong tot de fijnste melodieën, er zijn 36 liedjes om uit te kiezen. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie. 3 volumestanden
 • 【Sterk signaal】de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 150m naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen.
 • 【Waterdicht en duurzaam】IP44 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren.
 • 【Eenvoudige installatie】gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie.
 • 【Toepassingsgebied】Perfect voor woningen, kantoren, ziekenhuizen, fabrieken, hotels, winkels, winkelcentrum, kantoor, magazijn, fabriek, villa etc.
Bestseller Nr. 9
Kit draadloze deurbel, IP55, waterdicht, met bereik tot 300 m, volume met 7 niveaus en 48 beltonen, led-display, 1 zenderknop en 2 ontvangers
 • 🔱【Breed draadloos bereik & Sterk signaal】: de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 300 m/1000 ft naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen. Omdat het digitale aantal van elke draadloze deurbel anders is, stoort hij de buren van andere apparaten niet
 • 💦【Waterdicht en duurzaam】: IP55 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren. De plug-in ontvanger elimineert het vervelende vervangen van de wegwerpaccu of het opladen van het apparaat
 • 🔊【7 instelbaar volume】: het volume kan op 7 niveaus worden ingesteld, 0-115 dB (incl. geluiddemper). 115 dB, ook op feestjes, mis je de beltoon niet. Stille modus, geschikt voor het inslapen van kinderen zonder storingen. Een knipperende led kan een persoon met gehoorproblemen waarschuwen of ze in stille modus gebruiken
 • 🎵【Voorzie u van verschillende beltonen】: van DingDong tot de fijnste melodieën, er zijn 48 liedjes om uit te kiezen. Druk op de knop "vooruit" of "vooruit" om de muziek heel eenvoudig te selecteren. Elke ontvanger kan een ander geluid hebben. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie
 • 💙【Eenvoudige installatie】: gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie. En wij beloven een 30 dagen geldteruggarantie. Als je merkt dat het product dat je ontvangt niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op en we zullen graag alle problemen voor je oplossen. Geen aankooprisico
Bestseller Nr. 10
KooPower Draadloze deurbel zonder batterij, 2 plug-in ontvangers, 1 belknop zender met knippereffect, 150 m bereik, 25 beltonen, wit
 • Lange rekbreedte en sterk signaal: buiten (40 meter van de muur), is de overdrachtsafstand 150 meter. Of het nu in de tuin of in de keuken is, om je iemand te herinneren, maak je geen zorgen over ontbrekende bezoekers.
 • Verschillende tonen en volume: 25 verschillende beltonen van klassieke tot bekende melodieën naar je keuze. Instelbaar volume van 50 dB tot 80 dB.
 • Uniek design: universele draadloze deurknop maakt niet uit of je huis modern of traditioneler is, het witte, heldere design is geschikt voor vrijwel elke decoratie en biedt je een betere visuele ervaring
 • Eenvoudige installatie: met een deurbel voor elke deur breng je de zender eenvoudig aan de buitenkant aan op je deur en steek de ontvanger erin, waar je maar wilt, zonder bedrading. Geen batterij nodig voor knop en ontvanger: elimineert de moeite om de wegwerpbatterijen te vervangen of je apparaten op te laden
 • Verpakking: de set bevat een zender, twee ontvangers en 2 pakjes met schroeven en pluggen voor installatie. De instructies maken het eenvoudig om je nieuwe draadloze deurbel te gebruiken

Het kan een lastige opgave zijn om een draadloze deurbel te kiezen die bij je past.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste draadloze deurbel met 2 ontvangers.

Het eerste dat u moet overwegen, is welk type ontvanger het beste bij uw huis past. Als je een bestaand bedrade deurbelsysteem hebt, koop dan een draadloze deurbel met ingebouwde transformator, waarmee je de nieuwe draadloze deurbel aan je bestaande systeem kunt toevoegen.

Als je geen bestaand bekabeld systeem hebt, is het misschien beter om twee afzonderlijke ontvangers aan te schaffen en degene te kiezen die het beste bij je past.

Wat zijn de voordelen van een draadloze deurbel?

Draadloze deurbellen zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd weet wanneer er iemand voor je deur staat. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en vereisen geen bedrading.

In dit gedeelte bespreek ik de voordelen van draadloze deurbellen, hoe ze werken, waar ze van gemaakt zijn en de kenmerken waar je op moet letten bij een draadloze deurbel. Ik zal ook enkele van de beste draadloze deurbellen bespreken die momenteel op de markt zijn.

Wat zijn de verschillende soorten draadloze deurbellen?

Draadloze deurbellen zijn een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat je nooit een gast mist. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten en ze zijn allemaal ontworpen om bij de voordeur van uw huis te worden gebruikt.

Er zijn drie verschillende soorten draadloze deurbellen:

 • Deurbel
 • Drukknop deurbellen
 • Videodeurbellen

Hoe installeer je een draadloze deurbel?

Volg deze stappen om een draadloze deurbel te installeren:

 1. Bepaal welk type draadloze deurbel je wilt installeren.
 2. Zoek de locatie voor je draadloze deurbel.
 3. Koop een draadloze deurbel die compatibel is met het bekabelingssysteem van je huis en de locatie waar je hem wilt installeren
 4. Pak je nieuwe draadloze deurbel uit en monteer deze volgens de meegeleverde instructies
 5. Sluit je nieuwe draadloze deurbel aan op de voeding en sluit hem aan volgens de meegeleverde instructies
 6. Programmeer je nieuwe draadloze deurbel door de meegeleverde instructies te volgen

Welke draadloze deurbel kan ik het beste kopen met 2 ontvangers?

Na veel onderzoek heb ik uiteindelijk besloten om de Ring Video Doorbell te kopen. Het heeft veel geweldige functies en is betaalbaar.

De Ring Video Doorbell is een innovatief apparaat dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Hij wordt geleverd met 2 ontvangers, zodat je de deur overal in huis kunt beantwoorden. Ook zie je via je telefoon of tablet wie er voor je deur staat.

Wat is de beste manier om een draadloze deurbel met 2 ontvangers te vinden?

Een draadloze deurbel met 2 ontvangers vinden is niet eenvoudig. Maar er zijn enkele dingen die u kunt doen om uw zoekopdracht gemakkelijker te maken.

Eerst moet je weten welke functies je in je deurbel wilt hebben.

Wil je een video of audio? Wil je hem bedraad of draadloos? Heb je meerdere ontvangers nodig zodat andere mensen de deurbel ook kunnen horen?

Ten tweede, kijk welke merken beschikbaar zijn in uw regio en ontdek wat ze aanbieden.

Ten derde, bezoek hun website en bekijk de klantrecensies voordat u een beslissing neemt.