Beste draadloze alarmsystemen van 2022 (TOP10)

De 10 beste draadloze alarmsystemen beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
D1D9 Home-GSM alarmsysteem draadloze afschrikking inbreker voor huisveiligheid
 • Afstandsbediening: je kunt dit GSM-alarmsysteem overal bedienen via een mobiele telefoon.
 • Inbraak ontschrikken. Als iemand dit systeem activeert, wordt een alarm geactiveerd dat de dief afschrikt en bovendien een telefoon maakt of een bericht naar iemand stuurt, waarbij je het telefoonnummer op het hoofdapparaat opslaat.
 • Ingebouwde accu: dit systeem werkt goed als iemand draden afsnijdt of het apparaat uitschakelt. Je hoeft je geen zorgen te maken als andere mensen in je huis binnendringen als je het apparaat uitschakelt.
 • Mobiele telefoonfunctie: met dit hoofdapparaat kunnen de mobiele telefoons er als een mobiele telefoon uitzien, zodat dit ook een vervangende mobiele telefoon is
 • Noodhulp je kunt een alarmknop op de afstandsbediening indrukken als er een noodgeval optreedt. Dit systeem gaat direct uit en maakt een telefoon.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Zonne draadloze oprit alarmsysteem-800 meter lange transmissiebereik - 100 meter breed sensorbereik - geen bedrading geen behoefte vervangen batterij-buiten weerbestendig DIY veiligheidsperimeter alarmsysteem
 • BREED TOEPASSINGSbereik (opritalarm, perimeter alarm en etc) - Het infrarood detectiebereik van de zonnecensoren tot 100 meter, dat betekent dat de infrarooddetectiefinals tot 100 meter uit elkaar kunnen worden gemonteerd; en zal een draadloos alarmsignaal terugsturen naar de draadloze alarmontvanger tot 800 meter afstand wanneer iemand tussen de zonnecensoren passeert (Werkelijke bereik varieert afhankelijk van de lokaal terrein)
 • GEEN bedrading GEEN DRAAD OM BATTEREN TE VERVANGEN - De sensoren zijn zelfaangedreven door zonne-opgeladen lithium-ion batterijen; geen zonlicht nodig, het natuurlicht op bewolkte en regenachtige dagen kan ook de batterijen normaal opladen; vereist geen bedrading (zowel de voedingskabels als de signaalkabels)
 • Lagere ONWAAR ALARM RATE-Het gebruik van actieve en meerdere infraroodstralen vermindert valse alarmen van kleine dieren en kleine voorwerpen zoals vogels en vallende bladeren; super infrarood doordringende kracht vermindert valse alarmen van slecht weer zoals regen/mist/sneeuw; infraroodanalysetechnologie vermindert valse alarmen van de andere natuur lichtbronnen interferentie zoals zonlicht
 • DIY DESIGN, SUPER eenvoudig in te stellen in minuten- Geen voedingskabels omdat de sensor op zonne-energie is; geen signaalkabels omdat het signaal draadloze transmissie is; zodat de installatietijd zo weinig als een paar minuten kan duren
 • Volledig uitbreidbaar systeem - de kit bevat 1 paar zonne-draadloze foto-elektrische straalsensoren en 1 stuk AC/Batterij aangedreven nieuwe versie alarmontvanger. uitbreidbaar tot 32 sensoren en onbeperkte alarmontvangers voor volledige dekking van uw woning. 4 volumeniveaus aanpassing en 35 ringtonen optioneel. Match verschillende ringtonen met verschillende sensoren rond uw woning om te onderscheiden waar beweging wordt gedetecteerd.
Bestseller Nr. 3
Safe2Home® Draadloze alarminstallatieset SA100 met bediening via APP - WLAN - GSM/simkaart voor uw huis met sabotabeveiliging - alarmsysteem - alarminstallaties voor thuis kantoor incl. accessoires
 • Betrouwbaar: Hoogwaardige draadloze alarmsysteem met module voor simkaart en W-LAN/WIFI gebruik - melding bij alarm via sms/GSM of push-up-bericht
 • Praktisch: De accessoires van de serie SP110 - SP210 zijn compatibel - eenvoudige installatie / montage - Alarminstallaties compleet systeem Safe2Home met Sabotage bescherming
 • APP GEBRUIK: Met het inbraaksysteem voor uw huis kunnen extra functies/instellingen via de smartphone-app onderweg worden uitgevoerd
 • Service: Dit beveiligingssysteem is geschikt voor zelfmontage. Elke stap van de alarminstallatie is in de handleiding uitvoerig in het Duits en Engels uitgelegd. Als er vragen over zijn, helpt onze klantenservice u graag
 • Inhoud levering: Safe2Home serie SA100 set: 1x basisaccessoires - 5x raam-/deursensor - 2x afstandsbediening 2x RFID-kaart/CHIP - 2x bewegingsmelder 1x voeding voor basis - 1x handleiding
Bestseller Nr. 4
Leadedge AS100 Alarminstallatie thuis, compleet alarmsysteem met 1 sirene, 6 deurvenstersensoren, 2 afstandsbedieningen en 1 deurbel, real-time app push, wifi werkt met Alexa
 • 【iOS-/Android APP afstandsbediening & werken met Alexa】AS100 alarmsysteem: geen contracten en geen abonnementskosten. Als een indringer de deur en het raam opent om de ruimte te betreden, stuurt AS100 onmiddellijk een alarm om de indringer te voorkomen, en stuurt tegelijkertijd de informatie naar de mobiele app. Wifi-verbinding. Geldt alleen voor 2,4G-netwerken. 5G-netwerken worden niet ondersteund. Bedien het activeren en uitschakelen van de AS100 via Amazon Alex Voice.
 • 【Bewerken de naam van de deursensor en toont de status van de deursensor】In vergelijking met andere huisalarminstallaties kan AS100 de naam van elke deurmagneet bewerken om het beheer van elke ruimte te vergemakkelijken. Als je veel deursensoren hebt, geeft de app informatie over in de alarmtoestand en je kunt aan de hand van de naam van de deursensor duidelijk zien welke deur wordt geopend. De deursensordetector AS100 kan de real-time status in de mobiele app weergeven, de status van elke deur controleren.
 • Controleer deursensoren en verbinding met andere intelligente apparaten: het alarmsysteem kan het vermogensniveau van de deursensor in de app controleren, zodat de accu tijdig kan worden vervangen. Je kunt ook deuropeningsalarm, deursluitalarm, deuropeningsdetectie instellen. Hij beschikt over een gateway-functie, die je in combinatie met andere Tuyasmart apparaten kunt gebruiken (bijv. bij het Tuya schakelbord is het licht uit als de deursensor gescheiden is en het licht brandt)
 • Ondersteuning 6 defensiezonemodi en draadloze deurbelfunctie: AS100 huisalarmsysteem ondersteunt zes modi, namelijk ontwapening effectief, arm effectief, huisarm effectief, 24 uur effectief, vertraging effectief, arm/huis effectief. Gebruikers kunnen sensorkenmerken aanpassen aan hun eigen behoeften. De draadloze deurbel heeft 17 muziek met acht akkoorden, die vanzelf kunnen worden omgeschakeld.
 • 【Onderdelen met familieleden en ondersteunt de stroomvoorziening van de AC/lithiumbatterij】 AS100 kan familieleden toevoegen om het huisalarminstallatie te beheren. Normaal gesproken werkt het op wisselstroom. Hij beschikt over een ingebouwde 250 mAh lithiumbatterij. Zelfs bij stroomuitval kan de accu langer dan 6 uur blijven werken. Het ondersteunt 50 detectoren. Je kunt extra deursensoren, PIR-sensoren en deurbellen toevoegen. AS100 bevat een Duitstalige handleiding.
Bestseller Nr. 5
Alarmsysteem, Dual PIR Inbreker GSM Alarm Detector Draadloze Voice Alarmsysteem Auto Dialer SMS(MIJ)
 • Benodigdheden voor thuis - 9 groepen telefoonalarm, 6 groepen sms-alarm, de alarmhost draait om het standaardnummer te melden of sms naar mobiele telefoon te sturen.
 • Bedrade detector - Vier bedrade detectoren kunnen worden aangesloten op de alarmhost, de bedrade sirene zal 110 dB alarm laten klinken wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd.
 • Eenvoudig te installeren - Klanten kunnen vrij instellen volgens hun behoeften, hun getimede bewakers instellen, eenmalig instellen en afscheid nemen van omslachtige bedieningsprocedures.
 • 100 groepen verdedigingszones - Beveiligingsalarmsysteem kan 120 accessoires uitbreiden, 120 locaties effectief beschermen, brand- en antidiefstalalarm ondersteunen.
 • Afstandsbediening - Bekabelde verdedigingsgebieden met vier routes, ondersteuning voor het op afstand bedienen van huishoudelijke apparaten. U kunt een warm bad nemen als u thuiskomt van uw werk.
Bestseller Nr. 6
Draadloze buitensirene PNI SafeHouse HS007 met batterij voor draadloze alarmsystemen
 • De Sirene PNI S007 kan dankzij draadloze/draadloze communicatie snel en storingsvrij in huis worden gemonteerd. Het kan worden gebruikt als draadloze buitensirene die is aangesloten op een alarmsysteem.
 • De Sirene PNI S007 waarschuwt je in het alarmgeval, zowel akoestisch als optisch. Hij is uitgerust met een interne zoemer die een geluid van maximaal 110 dB produceert, en een rode led die in geval van alarm brandt.
 • De sirene is bedoeld voor installatie buitenshuis, waarbij het temperatuurbereik in de omgeving tussen -10 en +55 graden Celsius ligt. Hij moet echter onder het dak worden gemonteerd, om het binnendringen van water bij regen te voorkomen.
 • De Sirene PNI S007 werkt ook verder als de voeding is uitgeschakeld of de voeding door de meegeleverde accu onderbroken is.
 • Het product is alleen compatibel met de alarmsystemen PNI HS550
Bestseller Nr. 7
Alarmsysteem Huis Draadloze DIY GSM Wifi RFID voor Home Security Anti Inbreker
 • REMOTE CONTROL U kunt dit gsm alarmsysteem Arm/Disarm/Voice Monitoring /Intercom via mobiele telefoon overal bedienen.
 • RIFID CARD Zeer gemakkelijk voor ouderen of kinderen om dit systeem te wapenen of te ontwapenen.
 • WIFI SIM-KAART dit inbreker alarmsysteem kan werken met SIM-kaart en wifi
 • GEEN KOSTEN Dit alarmsysteem kan werken met wifi en simkaart.Als verbinding maken met wifi, betaalt u geen kosten.
 • BURGLAR WEG Wanneer iemand dit systeem triggert dat alarm zal zijn om dief weg te schrikken en zal ook een telefoon te maken of het verzenden van een bericht naar iemand die u het telefoonnummer op het hoofdapparaat opslaat.
Bestseller Nr. 8
Alarmsysteem, Draadloze Alarmsystemen Set Buiten Binnen met Bewegingsmelder Alarmsystemen voor Het Thuiskantoor met 2 Ontvangers en 1 Zender(1 Empfänger + 2 Sender)
 • Infraroodsensordetectie: heeft een infraroodsensorontwerp, wanneer de infraroodsensor de beweging detecteert om een ​​signaal naar de ontvanger te sturen.
 • Brede toepassing: de deurbel van het draadloze alarmbeveiligingssysteem heeft een speciaal ontwerp en uiterlijk. Het kan veel worden gebruikt in winkels, restaurants, gezinnen, binnen of buiten.
 • Werkgebied: Deze infraroodsensor kan tot 100 m worden ingesteld. De infrarooddetectieafstand is 3-7 meter. De zendfrequentie is 433 MHz.
 • Productgrootte: dit product heeft 1 ontvanger + 2 zender of 2 ontvangers + 1 zender (optioneel). De ontvanger is ongeveer 6,5 x 3,1 x 9 cm en de zender is ongeveer 4,5 x 6 x 9 cm.
 • Eenvoudig te installeren: draadloze installatie, plaats de sensor gewoon bij de ingang of waar je maar wilt. Als er iemand komt, laat de afzender een toon horen.
Bestseller Nr. 9
PNI Safe House PG100 draadloze belknop alleen compatibel met het PNI PG600 draadloze alarmsysteem
 • Koppel de slimme beltoon als accessoire aan het PNI Safe House PG600 draadloze alarmsysteem en je krijgt via de Tuya Smart applicatie iedere keer een melding op je telefoon als er iemand aanbelt.
 • U heeft de controle over uw huis, ook als u niet thuis bent.
 • De belknop Om de PNI PG100-beltoon te verbinden met het PNI PG600-alarmsysteem, moet u de TuyaSmart-toepassing openen en op het apparaat PG600 drukken en vervolgens op de accessoires, in dit gebied houdt u de belknop ingedrukt totdat het alarm de synchronisatie bevestigt.werkt niet onafhankelijk van het alarmsysteem.
 • Communicatieafstand Tot 80 m in open ruimte
Bestseller Nr. 10
PNI A023LR draadloze sensor, compatibel met PNI draadloze alarmsystemen
 • In ons dagelijks leven kunnen we door onvolkomenheid (bijv. bijvoorbeeld vergeten sigaret), door onjuist onderhoud van de elektrische installatie of door onjuist gebruik van de oven enz. een brand veroorzaken. Deze acties kunnen de omstandigheden creëren voor het uitbreken van een vuur. De melder PNI A023LR reageert snel op rook van een zwelend of brandend vuur.
 • De ultramoderne foto-elektrische sensor, gecombineerd met een intelligente en geavanceerde chipset, detecteert gevaarlijke rookhoeveelheden in slechts enkele seconden nauwkeurig. De melder controleert voortdurend de aanwezigheid van rook in de kamer door elke 33 seconden rode leds te knipperen. Lange batterijduur en automatische controle
 • Het verminderde stroomverbruik maakt een levensduur van de meegeleverde 9 V alkalinebatterij van maximaal 5 jaar mogelijk. De detector biedt 24 uur per dag betrouwbare en ononderbroken bescherming, zodat je veilig kunt slapen.
 • Dankzij het automatische zelftestsysteem informeert de PNI A023LR detecteert u tijdig bij uitval van de infrarood lichtkast of wanneer de batterij wordt ontladen.
 • PNI A023LR bestaat uit vuurvast ABS + PC-kunststof, dat bestand is tegen hoge temperaturen. Het stofbestendige ontwerp garandeert de gevoeligheid van de detector om valse alarmen te verminderen. De duurzame zoemer waarschuwt je met een luid 85 decibel alarm wanneer rook wordt gedetecteerd.

Als u op zoek bent naar een draadloos alarmsysteem, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. In deze gids leggen we uit wat de beste draadloze alarmsystemen zijn en geven we u een aantal tips om het beste systeem te kiezen voor uw huis of bedrijf.

Draadloze alarmsystemen zijn tegenwoordig erg populair. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en bieden een hoog niveau van beveiliging. Er zijn echter een aantal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een draadloos alarmsysteem. In dit artikel bespreken we de belangrijkste punten waar je op moet letten.

 1. Draadloos alarmsysteem is eenvoudig te installeren en te gebruiken.
 2. Draadloos alarmsysteem is betrouwbaar en kan een hoge mate van beveiliging bieden.
 3. Draadloos alarmsysteem is eenvoudig te bedienen en heeft een eenvoudige bedieningsinterface.
 4. Draadloos alarmsysteem is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.
 5. Draadloos alarmsysteem is een kosteneffectief beveiligingssysteem.

Alarmsystemen zijn een belangrijk onderdeel van een veilig huis. Een draadloos alarmsysteem is een uitstekende keuze voor een huis of bedrijf. Ze zijn eenvoudig te installeren, betrouwbaar en bieden een uitgebreide beveiliging. Er zijn veel verschillende draadloze alarmsystemen op de markt, dus het is belangrijk om een ​​systeem te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste draadloze alarmsystemen te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze draadloze alarmsystemen-koopgids samengesteld.

Het beste draadloze alarmsystemen vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste draadloze alarmsystemen voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede draadloze alarmsystemen-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor draadloze alarmsystemen te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van draadloze alarmsystemen erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald draadloze alarmsystemen zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over draadloze alarmsystemen zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de draadloze alarmsystemen kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste draadloze alarmsystemen kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.