Beste draadloos alarmsysteem van 2022 (TOP15)

De 15 beste draadloos alarmsysteem beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Universeel 12V 125db Anti-diefstal Alarmsysteem, Motorfiets Draadloos Alarmsysteem, Met 2 Motor Fiets Afstandsbediening Motor Remote Start Keys
 • Kenmerken: Deze anti-diefstal alarm set kan op afstand worden gestart, zonder sleutel om te rijden, afstandsbediening parkeren, anti-diefstal en anti-diefstal, bij alarm: claxon alarm, richtingslicht knippert.
 • Instelbaar: antidiefstalsysteem met instelbare gevoeligheid met vijf snelheden, eenvoudig te bedienen, de host maakt gebruik van waterdichte siliconen, super waterdicht, als u vergeet de motorfiets te vergrendelen, start deze automatisch.
 • Hoe het uit te schakelen: U kunt dempen gebruiken om het alarm uit te zetten en anderen niet te storen met het geluid.
 • Laag stroomverbruik: het stroomverbruik van het antidiefstalpak is erg laag, waardoor effectief batterijverlies wordt voorkomen en dynamische wachtwoorden worden gebruikt om kopiëren te voorkomen.
 • Het hele pakket omvat: 1 hoofdeenheid, 1 wekker, 2 afstandsbedieningen, 1 verbindingskabel, 1 gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 2
Motorfiets Alarmsysteem, Draadloos Anti Diefstal Alarmsysteem Met 2 Afstandsbedieningen Universele Afstandsbediening Hoorn Alarm Waterdicht voor Scooter Fiets
 • Six Sound Surround Horns: Fietsbeveiligingsalarm kan een hard geluid maken om de aandacht van mensen te trekken. U kunt ook trillingssensoren voor deuren en ramen gebruiken
 • Uitstekende bescherming: vakmanschap, dit elektrische driewieler-alarm tegen diefstal biedt uitstekende veiligheidsbescherming voor uw auto
 • Vind auto op afstand: parkeerplaats vinden auto, anti-grijper, anti-rit, noodfunctie, het anti-diefstalalarm met afstandsbediening functies afstandsbediening start, schakel de functie uit
 • Eenvoudig te installeren: deze motorfiets-inbraakalarminstallatie door te plakken met dubbelzijdige sticker of vast te binden met riem
 • Brede toepassing: fungeert als een geweldig afschrikmiddel voor fietsendiefstal. Vibrationeel geactiveerd alarm geschikt voor fiets, motorfiets, elektrische fiets, elektrische scooter enzovoort
Bestseller Nr. 3
Motorfiets alarmsysteem, draadloos waterdicht 12V luid geluid 150m bereik Motorfiets antidiefstalapparaat voor scooters
 • Anti-diefstalsysteem: wanneer de motorfiets door de dief wordt meegenomen, klinkt de luidspreker om dieven af ​​te schrikken of om de eigenaar eraan te herinneren dat hij moet opletten.
 • Groot bedieningsbereik: de afstand van de afstandsbediening ligt binnen 150 m/164yd, als gevolg van omgevingsinvloeden zal de afstand van de afstandsbediening korter worden.
 • Draadloze afstandsbediening: het alarmsysteem voor motorfietsen wordt geleverd met een afstandsbediening van 2 stuks, wat handiger is voor draadloze bediening.
 • Universele toepassing: de werkspanning van dit antidiefstalapparaat voor motorfietsen is 12V, geschikt voor de meeste motorfietsen, scooters, terreinwagens enzovoort.
 • Eenvoudige installatie: het antidiefstalsysteem voor motorfietsen is eenvoudig te installeren, u hoeft alleen de positieve en negatieve polen van de voeding te installeren.
Bestseller Nr. 4
Fiets alarminstallatie, 113 dB draadloos anti-diefstal alarmsysteem auto - met afstandsbediening gelden voor voertuig/deur/ramen
 • Anti-dief beveiligingsalarm: 113db alarmsysteem schrikt potentiële dieven af. Handig voor motorrijders tijdens het parkeren buiten of thuis. Effectieve afschrikking van dieven door een hoorbaar alarm van 113 dB, het lijkt misschien alsof SOS anderen om hulp herinnert wanneer zich een ongeval heeft voorgedaan.
 • Breed scala aan toepassingen: een goede diefstalbeveiliging voor fietsen. Er wordt een trilalarm op het apparaat toegepast, wanneer het alarm op de controller staat, gaat de controller trillen om u te waarschuwen dat uw fiets of fiets wordt aangevallen. U kunt het ook gebruiken voor alarmsensoren voor deuren en ramen.
 • Lange werktijd: compact ontwerp, hoogwaardig elektrisch draadloos alarm op afstand met dubbelzijdige stickers en vastgeplakte riem. Het alarm zou 8-10 maanden werken met 3 AAA-batterijen.
 • Eenvoudige installatie: twee installatiemethoden: plak met een dubbelzijdige sticker of bind hem vast met een riem. Met een afstandsbediening zijn je fiets en motor net zo veilig als een auto, ze geven een alarm als een autoalarm en je weet het direct.
 • Hoge gevoeligheid en volume: wanneer iemand uw fiets of motorfiets aanraakt, gaat het draadloze fietsalarm luid af om de dief te waarschuwen en hem te stoppen, en u zult het weten met een afstandsbediening in uw hand.
Bestseller Nr. 5
BITIWEND Draadloos Alarmsysteem voor thuisbeveiliging met Bewegingsdetector Alarmdetector, Doorgangsdetector Draadloze Winkeldetector 150M bereik, 58 Beltonen, voor thuis, kantoren, zaken, garage
 • BEWEGINGSSENSOR AFSTAND: BITIWEND bewegingsdetector alarm detecteert bewegingen binnen een bereik van 16,5 ft / 4-5 m x 110 °. Het zendt het signaal naar ontvangers binnen 500 ft / 150 m in de open ruimte. Als er een object in het detectiegebied passeert, hoor je een belalarm in huis.
 • VISUEEL & AKOESTISCH RIJ-ALARM: Passage detector bell-ontvanger heeft 58 melodieën en 5 volumeniveaus. Met een volumebereik van 0 - 110 dB voor de volumeniveaus hoef je geen bezoekers of klanten te missen. Het ingebouwde LED-display biedt extra ondersteuning voor slechthorenden en ouderen.
 • UITBREIDBAAR HUISBEVEILIGINGSSYSTEEM: Elke ontvanger van dit alarmsysteem met sensorbel kan tot 20 bewegingssensoren gebruiken. Elke sensor kan aan meerdere ontvangers worden gekoppeld. U kunt het aantal zenders en ontvangers naar wens uitbreiden om uw gezin te beschermen. (Tips: de BITIWEND-ontvanger en -zender kunnen samenwerken, bijv. deurbel, raamsensor.
 • EENVOUDIG TE INSTALLEREN: Steek na het koppelen de ontvanger in de standaardaansluiting en het sensoralarm kan worden gevoed door 2 AA-batterijen of USB-voeding. De werktemperatuur varieert van -4 tot 122 ℉. (Let op: de gevoeligheid van de sensor is niet instelbaar en niet waterdicht. Installeer deze op een beschutte plaats om binnendringen van regenwater te voorkomen.)
 • MUTIFUNCTIONEEL EXTERIEUR ENTREE ALARM: U kunt het draadloze alarmsysteem op gevaarlijke plaatsen zoals deuren, ramen, gangen en achtertuinen installeren om ongelukken in uw gezin of inbraak 's nachts te voorkomen; Het ingangsalarm kan ook worden geïnstalleerd op commerciële locaties zoals kantoren, supermarkten, winkels, enz. De ontvanger herinnert u er tijdig aan wanneer gasten op bezoek komen.
Bestseller Nr. 6
Blaupunkt Surveillance draadloos alarmsysteem, 251609
 • Afschrikking van de potentiële inbrekers door zichtbare bevestiging van de draadloze buitensirene aan de buitengevel.
 • Niemand mist het alarm: de geïntegreerde sirene activeert in geval van een alarm een luid alarmgeluid en het flitslicht brandt op.
 • Niet alleen jou, maar de buurt wordt extra gewaarschuwd en zo kan op tijd worden gereageerd.
 • De buitensirene heeft een knipperlicht, waardoor je weet dat je alarminstallatie scherp of onscherp is geschakeld, bijzonder handig bij het bedienen van het draadloze alarminstallatie via je smartphone of de draadloze afstandsbediening van buitenaf.
 • Eenvoudige en snelle installatie zonder kabels; Plug & Play installatie: aansluiten en klaar.
Bestseller Nr. 7
tiiwee X1 XLPIR Alarmsysteem met Bewegingsmelder - Draadloos - Inbraakbeveiliging
 • Lang gebruik zonder batterijwissel - De X1 sirene werkt op 3 x AA batterijen voor langdurig gebruik (tot 12 maanden). Het heeft een indicatielampje waarmee u de status van uw alarmsysteem kunt controleren. Een akoestisch signaal waarschuwt u als de batterijen bijna leeg zijn
 • Verschillende geluidstypes - De X1 sirene kan worden ingesteld op een luid sirenegeluid van 120 dB of een beltoon. De beltoon heeft 2 verschillende volumeniveaus waarmee u de X1 kunt instellen op het door u gewenste volumeniveau
 • Uitbreidbaar - Breid uw unit uit met meer Tiiwee sensoren, Tiiwee X1 en A3 (buiten) sirenes en afstandsbedieningen. Er kunnen tot 40 sensoren in 4 zones worden aangesloten, met 10 sensoren per zone. Tiiwee biedt een breed scala aan compatibele accessoires die op de X1 sirene kunnen worden aangesloten. Deze accessoires omvatten PIR-bewegingsdetectoren voor binnen en buiten. De zone-indicator op de voorkant van de X1 geeft aan in welke zone het alarm is afgegaan.
 • Afstandsbediening - Het bereik van het systeem gaat over 2-3 verdiepingen, afhankelijk van het materiaal van het gebouw. Het draadloze signaal gaat door muren en deuren heen, dus u kunt uw systeem van buiten de deur activeren en deactiveren. Dit systeem kan ook worden gebruikt als alarm voor loodsen of in garages en tuinhuisjes in combinatie met een Tiiwee bewegingsmelder
 • Eenvoudige installatie - De deur- en raamsensoren kunnen worden gemonteerd met dubbelzijdige tape (meegeleverd) of schroeven (meegeleverd). De X1 sirene kan worden bevestigd met schroeven (meegeleverd) of worden gebruikt als draagbaar apparaat. Door zijn flexibiliteit is dit inbraakalarm breed inzetbaar, bijvoorbeeld als inbraakalarm voor uw huis, flat, caravan of camper.
Bestseller Nr. 8
Olympia 5978 Protect 9081 Draadloos GSM alarmsysteem met noodoproep en handsfree-functie, app-besturing met ProCom app, wit
 • Draadloos alarmsysteem met noodoproep- en handsfree functie. Geïntegreerde GSM-telefoonselectieeenheid (dual-band). Groot verlicht lcd-display met elk 13-cijferige numerieke en alfanumerieke weergave.
 • Kleur display-verlichting volgens alarmstatus in blauw of geel. Toetsenbord verlichting. Handsfree/ruimtebewaking aan de basiseenheid.
 • Akoestisch alarm via ingebouwde sirene. Alarmmelding programmeerbaar op externe telefoons (bijv. mobiele telefoon). Telefonisch alarm met automatische aankondigingsfunctie.
 • Alarmmodus, stille modus, huismodus, onscherpe modus. Ruimtebewaking/handsfree bellen van externe telefoons in- en uitschakelbaar.
 • Geïntegreerde GSM-antenne en aansluiting voor optionele externe GSM-antenne. Wandbevestiging mogelijk. Geschikt voor gebruik tot maximaal 32 sensoren.
Bestseller Nr. 9
PGST Alarmsysteem voor thuis, draadloos, 4G & bewakingscamera, 1080P, diefstalbeveiliging, draadloos, touchscreen, 4,3 cm, wifi + diefstalbeveiliging, compatibel met Alexa Google Home
 • Draadloze diefstalbeveiliging voor huis: inclusief host, bewakingscamera, infrarood, SOS, deursensoren, knoppen, zoemer enz. 4,3 inch IPS-kleurendisplay, capacitief touchscreen, volledig functioneel, real-time. De statusbalk van de hoofdinterface wordt weergegeven, de gegevens en het horloge en de status van de host zijn zeer duidelijk. Ondersteunt meertalig menu, spraakoperaties en sms-berichten.
 • 【WiFi + 4G + GSM】: wifi home alarm ondersteunt netwerk app Push, sms, spraakbewaking, centraal netwerk en andere meerkanaals-alarmmethoden om een stabiele en betrouwbare alarmprestaties te garanderen. Tot 100 controllers, RFID-kaarten en draadloze detectoren leren de opslagplaats.
 • Ondersteuning voice channel arming en disarming: de besturingseenheid is gebaseerd op het ontwerp van het multi-tasking-besturingssysteem, heeft een uitstekende gebruikerservaring. Ondersteunt sms-afstandsbediening en dearmering en parameterinstelling, ondersteunt spraakbesturing en ontgrendelen. Meerdere intelligente stopcontacten kunnen via de app of host worden bediend om huishoudelijke apparaten te bedienen. Versterking en tijduitschakeling
 • 【Anti-demontage alarmfunctie】: draadloos huis met draadloze batterij-laagspanningssensor, alarmfunctie tegen demontage. De bewapende deuren en ramen zijn niet gesloten voor waarschuwing. Tot meerdere groepen vooraf ingestelde alarmgesprekken, je kunt je sms-schakelaar en dialschakelaar instellen. Kan tot 20 seconden berichten en alarm opnemen
 • 【Veel gebruikt】: het slimme alarm ondersteunt meerdere geavanceerde alarmen zoals hoofdstroomuitval, batterijgebrek, anti-pry-alarm enz. Ondersteunt meerdere instellingen van de toegangszone zoals toegangsgebied, binnenbereik, omtrek, 24 uur, bel, enz. Verdedigingszone voor de deur hoofd, woonkamer, hulp, slaapkamer, raam, balkon, omtrek, rook, gas, koolmonoxide, waterlekkage enz.
Bestseller Nr. 10
GSM draadloos alarmsysteem, mini-alarmbox antenne GA09 intelligente sms-tekst, oproep, automatisch alarm voor thuis, industriële fabriek, magazijn, controleruimte
 • Comfortabel: als een alarmingang wordt geactiveerd, worden SMS-alarmberichten naar maximaal zes vooraf ingestelde telefoonnummers verzonden.
 • Veiliger: elke vermelding (van S1 tot S8) is met GND kortgesloten en activeert het alarm.
 • Aangepaste gebruiker: het alarm kan met je sms-tekst worden aangepast en is compatibel met sms-alarm en oproep-alarm.
 • Eenvoudig: de grootte van de GSM-Smart-box en de kleine afmetingen kunnen probleemloos in een doelsysteempaneel worden ingebouwd om de eigenschappen van het GSM-alarm aan te vullen.
 • Toepassing: dit alarm kan worden gebruikt voor veiligheid thuis, opslagplaatsen, externe computerruimtes, industriële bewakingslocaties, veiligheidsbescherming en andere onbewaakte punten.
Bestseller Nr. 11
ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest - Met Basisstation, Controlepaneel, Bewegingsmelder, 3x Deur / Raam Contact en Afstandsbediening
 • Direct gealarmeerd door de gratis ELRO Home+ App (Wifi) of via SMS (GSM)
 • Geen extra maandelijkse kosten
 • Als beste getest door de ELRO productspecialisten
 • Inclusief back-up batterij, wanneer de stroom uitvalt blijft het systeem werkzaam
 • Automatische veiligheidsupdates
Bestseller Nr. 12
HUXGO, HXA007, WiFi + GSM draadloos alarmsysteem met bewegingssensor, alarm voor kantoor, huis, appartement, garage, bediening via mobiele telefoon, TUYA Smart applicatie, SMS notificaties, taal ENGLES
 • 24/7 CONTROLE: Met twee modules (WIFI en GSM) kunt u het alarmsysteem op elk moment bedienen vanaf uw telefoon via de TUYA Smart-Mobile-applicatie of via sms-berichten. EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Intuïtieve alarmsoftware en instructies zijn beschikbaar in het DUITS en ENGELS.
 • FUNCTIES: anti-inbraaksysteem; met sabotagebeveiliging; Alarmmelding naar telefoon (spraak, sms of app); informatie over niet gesloten ramen; operationeel plan; uitloop vertraging; Activering via afstandsbediening en RFiD; 6-8h noodstroomvoorziening (zie verdere beschrijving van de functies). Het alarmsysteem is tevens voorzien van een TFT-LCD kleuren touchscreen (4,3”)
 • COMPATIBEL met TUYA Smart APP: Met deze app, beschikbaar voor iOS en Android, kunt u zowel ons alarm als andere apparaten van verschillende fabrikanten bedienen. Zo creëer je jouw smart home die je via je smartphone bedient.
 • ONAFHANKELIJKE INSTALLATIE: Draadloze alarmsensoren zorgen ervoor dat het systeem snel en efficiënt kan worden geïnstalleerd. Er is geen extra bedrading nodig en de set bevat ook de benodigde accessoires voor installatie (pluggen, schroeven, tape)
 • SET: bedieningspaneel, interne alarmsirene, deuropeningsdetector, bewegingsdetector; 2x afstandsbediening, 2x RFiD-sleutelhanger, voeding, batterijen, installatietoebehoren. De set is uit te breiden tot 99 sensoren
Bestseller Nr. 13
Blaupunkt SA 2900 Smart GSM draadloos alarmsysteem / draadloos beveiligingssysteem set met bewegingsmelder, deur/raamsensor, afstandsbediening, app/voor thuis, woning, kantoor, bedrijf
 • Nieuwe GSM-draadloze alarminstallatie met uitstekende beveiligingskenmerken: Rolling Code ter bescherming van radiosignalen tegen manipulatie door "Replay aanvallen".
 • Effectieve alarmering met luide sirenen (in het alarmcentrum geïntegreerd, extra binnen- en buitensirenen beschikbaar) en via oproep. Comfortabele bediening onder andere met gratis app.
 • Dankzij de oproepbeperking via GSM-module te allen tijde op de hoogte gebracht worden en kunnen handelen. Zuiverheidsfunctie via ingebouwde microfoon voor situatieschatting.
 • Belangrijke kenmerken: alarmsysteem extra beschermd tegen sabotage door beschadiging, automatische melding van radiostoringen en fouten via sms, noodstroomvoorziening voor 18 uur bij stroomuitval.
 • Eenvoudige zelfinstallatie: eenvoudig doe-het-zelf-beveiligingssysteem dankzij draadloze draadloze technologie en plug & play. Apparaten eenvoudig met een druk op de knop verbinden. *** SIM-kaart vereist voor gebruik en NIET inbegrepen. ***
Bestseller Nr. 14
Smartwares SMA-40150 Draadloos mini-alarm met bewegingssensor, wit
 • Mini-huisalarm met bewegingssensor en afstandsbediening
 • Eenvoudig te monteren met plakstrips of schroeven
 • Detectiebereik 120° en 5 meter
 • Luide sirene: 100 dB
 • Afstandsbediening met een bereik van maximaal 60 meter in het open veld
Bestseller Nr. 15
OLYMPIA Protect 9061 GSM draadloos alarmsysteem met LCD-display in wit
 • Complete set: basisstation met noodoproep- en handsfree-functie, evenals GSM-telefooneenheid (dual-band), bewegingsmelder, afstandsbediening en 5 deur-/raamsensoren (uitbreidbaar tot 32 sensoren), netadapter, batterijen, gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
 • Comfortabele installatie: het leggen van kabels is niet nodig vanwege de draadloze verbinding. Bevestiging van het basisstation aan de muur mogelijk. Raamcontacten kunnen probleemloos met plakstrips worden bevestigd. Eenvoudig leren van de sensoren met het basisstation via plug & play
 • Alarmfuncties: luid akoestisch alarm via ingebouwde sirene en buitensirene | alarmmelding aan mobiele telefoons via invoegbare simkaart | individuele 10-sec. Weergave voor elke sensor. Weergave van de alarmslagende sensor. Alarm met automatische meldingsfunctie
 • Eenvoudige bediening: scherpstellen van het alarmsysteem via de afstandsbediening | instellen van een individuele scherpsteltijd | bereik tot sensoren probleemloos via 2 etages | handsfree bellen van externe telefoons mogelijk | 10 opslagbare contacten - automatisch. Verdere keuze bij bezette contacten
 • Intelligent: gebruik de OLYMPIA ProCom app om je alarmsysteem comfortabel en slim onderweg te bedienen

Er zijn veel draadloze alarmsystemen op de markt te vinden. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, met verschillende kenmerken en functies. Sommige zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, terwijl andere complex te bedienen zijn en de hulp van een deskundige vereisen.

Er zijn vier belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een draadloos alarmsysteem:

-De levensduur van de batterij

-De sensoren en bereik

-De prijsstelling

-Compatibiliteit met andere apparaten in uw huis

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een alarmsysteem?

Het voordeel van het gebruik van een alarmsysteem is dat u ‘s nachts rustig kunt slapen, wetende dat uw huis veilig is.

Een alarmsysteem kun je gebruiken wanneer je zeker wilt weten dat je huis veilig is. Het systeem waarschuwt u als iemand probeert in te breken of als er brand is.

De alarmsystemen zijn ook handig bij natuurrampen, zoals aardbevingen en overstromingen.

Welke verschillende soorten draadloze alarmen zijn er?

Er zijn veel soorten draadloze alarmen, maar ze werken allemaal op een vergelijkbare manier. Ze zijn meestal verbonden met een centrale hub die draadloos toegankelijk is en die meldingen via e-mail, sms of telefoontje verzenden wanneer een inbraak wordt gedetecteerd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een draadloos alarmsysteem?

Een draadloos alarmsysteem is een must-have voor iedereen die veilig wil blijven. Er zijn veel verschillende soorten draadloze alarmsystemen, maar welke moet je kopen?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten voordat u een draadloos alarmsysteem aanschaft. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten welk type draadloze technologie uw huis of bedrijf gebruikt. Als uw huis of bedrijf GSM-technologie gebruikt, is een mobiel systeem de beste optie voor u. Als uw huis of bedrijf gebruik maakt van CDMA-technologie, dan is een DECT-systeem de beste optie voor u. Als uw huis of bedrijf gebruik maakt van wifi, dan is een internetgebaseerd alarmsysteem de beste optie voor u. Wanneer u op zoek bent naar een draadloos alarmsysteem, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren die passen bij uw specifieke behoeften. Er zijn andere factoren die een rol kunnen spelen bij de beslissing welk draadloos beveiligingssysteem het beste voor u is, zoals de kosten, functies en het niveau van de aangeboden klantenondersteuning.

Zijn er verborgen kosten verbonden aan een draadloos alarmsysteem?

Op de lange termijn zijn er verborgen kosten verbonden aan draadloze alarmsystemen. Dit komt omdat ze u dwingen uw oude systeem te vervangen door een nieuw systeem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie.

Daarom is het belangrijk dat mensen hun onderzoek doen voordat ze een draadloos alarmsysteem aanschaffen.