Beste domotica van 2023 (TOP15)

De 15 beste domotica beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

SONOFF NSPanel WiFi-wandlichtschakelaar (2 Gang), draadloze lichtschakelaar, domotica draadloze thermostaat, app-bediening, slimme scène, compatibel met Alexa/Google Home

 • 🌦️Alles-in-één controlecentrum: NSPanel kan u helpen specifieke scènemodi in verschillende scènes te bedienen met slechts één aanraking. Naast op scenario's gebaseerde besturing is het compatibel met bijna alle sonoff-apparaten en de centrale besturingsfunctie van de besturingsgroep.
 • 🌦️Geïntegreerd HMI-paneel: Sonoff NSPanel-paneel integreert HMI-besturing, slimme temperatuurregeling en slimme wandschakelaar in het midden, waardoor uw huis een handige en slimme plek wordt.
 • 🌦️Home Automation Thermostaat: Met een ingebouwde krachtige thermostaat kunt u verschillende binnentemperaturen instellen voor verschillende tijdsperioden, en NSPanel activeert automatisch verwarmings- of koelapparatuur op basis van uw instellingsomstandigheden om de kamer op een comfortabele temperatuur te houden.
 • 🌦️Meerdere manieren om te bedienen: u kunt de tweekanaalsschakelaars, het aanraakscherm en de eWeLink-app gebruiken om het NNSPANEEL SONOFF-paneel te bedienen; Trouwens, het SONOFF NSS-paneel ondersteunt Alexa, Alice, Google Assistant en zelfs Siri-snelkoppelingen, je kunt je huishoudelijke apparaten bedienen met eenvoudige spraakbesturing.
 • 🌦️KEN TIJD EN WEER: Met ingebouwde sensoren en WiFi-verbinding kan de slimme wandschakelaar van NSPanel het weer, de binnentemperatuur, de buitentemperatuur, de tijd en de datum in realtime bijwerken.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Shelly 1PM Mini Gen3, wifi en Bluetooth Smart Switch Relais, 1 kanaal 8 A met vermogensmeting, domotica, compatibel met Alexa en Google Home, iOS-Android-app, geen hub nodig

 • Shelly Plus 1PM Mini is een wifi- en bluetooth-smart-switch-relais, 1 kanaal 8 A, uitgerust met een nieuwe processor en meer flash-geheugen – ESP. Shelly beschikt over een verbeterde duurzaamheid van de terminals en wordt ook gebruikt als draadloze bereikversterker met vermogensmeting, ondersteunt tot 8 A bij 240 VAC. Het kleinste relais ter wereld voor intelligente besturing en nauwkeurige stroombewaking. Automatiseer je lampen of kleine elektrische apparaten in minder dan 10 minuten en bedien en bewaak ze overal vandaan
 • Bewaak je stroomverbruik en bespaar geld: de Shelly Plus 1PM Mini is ontwikkeld voor het meten van het stroomverbruik van apparaten tot 8 A en is perfect geschikt voor de bewaking van kleinere apparaten zoals consumentenelektronica, ventilatoren, verlichtingsapparaten en keukenapparaten
 • Maak elk klein elektrisch apparaat slim: verander oude elektrische apparaten zoals kleine verwarmingstoestellen of keukenapparaten met Shelly Plus 1PM Mini in intelligente apparaten. Het biedt een nauwkeurige energiebewaking, waarmee je het energieverbruik in real-time kunt volgen en apparaten op afstand kunt bedienen, waar je ook bent.
 • SHELLY Klantenservice - Shelly is een van de snelst groeiende Smart Home-merken ter wereld met apparaten die oplossingen bieden voor de automatisering van privéwoningen, gebouwen en bedrijven. Wij bieden onze klanten professionele ondersteuning en een 2-jarige apparaatgarantie.
 • Met de Shelly Smart Control app kun je je Shelly-apparaten op afstand bedienen en word je op de hoogte gesteld van alle geautomatiseerde gebeurtenissen in je huis. Je kunt de apparaten heel eenvoudig configureren en hun instellingen afzonderlijk beheren, of je kunt gepersonaliseerde scènes maken door Shelly-apparaten te combineren om bepaalde acties in je domotica te activeren.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Aqara M2 Smart Hub, Smart Home-brug voor Alarmsysteem, Ir-afstandsbediening, Domotica, Ondersteunt Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en IFTTT

 • ✽【OPMERKINGEN】Aqara Hub M2 vereist een beveiligde 2,4 GHz Wi-Fi netwerkverbinding. Op een Aqara Hub M2 kunnen tot 128 Aqara-apparaten worden aangesloten (Zigbee-versterkers benodigd). Zigbee 3.0-ondersteuning, ondersteunt de nieuwste Aqara-apparaten met de snelste, stabielste en energiezuinigste technologie.
 • 【360° Infrarood-bediening】Bedien uw bestaande ir-apparaten zoals ventilatoren, airco's, tv's vanaf elk gedeelte van de kamer via spraak en via domotica (uitsluitend voor gebruik binnenshuis).
 • 【Ethernet RJ45 Port & USB-voeding】Bekabelde verbinding via Ethernet RJ45 voor extra stabiliteit en kortere responstijd. Flexibelere installatie met USB-voeding (wij adviseren een powerbank met doorvoeropladen aan).
 • 【Domotica en alarmsysteem】Werkt met alle Aqara-apparaten om zo een volledig domoticasysteem te creëren. De Aqara Hub M2 heeft een ingebouwde luidspreker die op verscheidene manieren ingezet kan worden: beveiligingsmeldingen, deurbel, wekker, en configureerbare beltonen (daarvoor heeft u de kindapparaten van Aqara nodig).
 • 【All-Round compatibiliteit】De Aqara Hub M2 maakt uw Aqara-apparaten compatibel met een groot aantal smart home-ecosystemen en spraakassistenten. Apple HomeKit, Google Assistants, Alexa, IFTTT en meer zijn allemaal ondersteund.
Bestseller Nr. 4

Aqara Gordijn Aandrijving E1 (Rails Versie), vereist AQARA Zigbee 3.0 HUB, elektrische gordijnmotor voor afstandsbediening en domotica, ondersteunt HomeKit, Alexa, Google Assistant en IFTTT

 • 【Werkt met elk decor】OPMERKING: Een Aqara Zigbee 3.0 Hub is noodzakelijk en wordt afzonderlijk verkocht. (Zorgt u ervoor dat de firmware voor de Aqara Hub en de Aqara Home App bijgewerkt zijn met de laatste versie). Bevestig de gordijnmotor E1 eenvoudig aan uw bestaande gordijnrail of -roede zonder extra gereedschap. Het komt verborgen achter het gordijn te staan, en u hoeft dus niet na te denken over veranderingen aan het interieur van uw huis. (*OPMERKING: De rail-versie ondersteunt alleen U- en I-Rails. I-rail onderkant breedte ≥ 10 mm, U-rail ondersleuf breedte ≤ 8 mm. U-rail glijders zonder wieltjes worden niet ondersteund.)
 • 【Verscheidene beheersmethoden】 Na instelling in de Aqara Home app kunt u uw gordijnen bedienen wanneer u van huis bent, of via spraakcommando's in Siri, Alexa, of Google Assistant. Daarbij kan de Gordijn Aandrijving E1 dankzij de ingebouwde lichtsensor automatisch in werking worden gesteld aan de hand van hoe licht het is. Als het buiten te licht is gaan de gordijnen uit zichzelf dicht.
 • 【Smart Home-automatiseringen】De Aqara-gordijnmotor E1 kan u helpen te genieten van geautomatiseerde bediening van uw bestaande gordijnen aan de hand van het weer, de tijd, het licht en de activering van andere Aqara-apparaten. U kunt een timer instellen voor een gepersonaliseerde slaap-waakroutine die perfect in uw persoonlijk schema past. Automatiseringen via HomeKit, Alexa, Google Home en IFTTT worden ondersteund.
 • 【Sterke motor】Dankzij de sterke motor kan de gordijnmotor E1 een maximumlast van wel 12 kg aan. U kunt kiezen tussen een of twee motoren per raam. Als er twee worden geïnstalleerd, worden die samen gegroepeerd zodat u de gordijnen tegelijkertijd kunt openen. Bovendien kan de snelheid van de motor op drie standen worden geplaatst zodat het stiller werkt en het gordijn langzamer opent om het ontwaken plezieriger te maken.
 • 【Lange batterijduur】Een enorme oplaadbare batterij van 6000 mAh kan tot een jaar meegaan zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. (De berekende batterijduur is gebaseerd op het openen en sluiten van een gordijn op een rail van 1,5 meter (m.a.w. 2 gordijn aandrijving per raam), eenmaal per dag, en is ook afhankelijk van frictie, het gewicht en type van het gordijn). Bovendien kan het apparaat opgeladen worden via de Type-C via een powerbank of voeding (beide niet meegeleverd).
UitverkoopBestseller Nr. 5

Shelly Qubino Wave Shutter | Z-Wave rolluikbediening met vermogensmeting 10 A per kanaal | domotica | Z-Wave gateway | Controle van de kantelhoek | Positieregeling

 • Shelly Qubino Wave Shutter is een Z-Wave rolluikregelaar met vermogensmeting, 10 A per kanaal met controle van de kantelpositie (hoek) van de jaloezielamellen en vermogensmeting
 • Shelly Qubino werkt met Z-Wave Door gebruik te maken van Z-Wave kunnen smart home-producten naadloos met elkaar communiceren, ongeacht hun merk of interface, dankzij een gecentraliseerde smart hub! Shelly Qubino-apparaten werken met de nieuwste Z-Wave chipgeneratie (S800), een van 's werelds populairste gestandaardiseerde technologieën voor slimme huizen.
 • Gordijnen die uw dagelijkse routine volgen Perfect programmeer uw dagelijkse routine door Wave Shutter te synchroniseren met uw normale ochtend- en avondactiviteiten. Laat je gordijnen elke dag op de door jou gekozen tijden openen en sluiten, waardoor een ideale sfeer ontstaat om je dag te beginnen en te eindigen. Gebruik de positiecontroles om de gewenste gordijnpositie te bepalen en de verlichtingsniveaus precies naar wens aan te passen.
 • SHELLY Klantenservice - Shelly is een van de snelst groeiende smart home-merken ter wereld met apparaten die oplossingen bieden voor woning, gebouw en bedrijfsautomatisering. Wij bieden onze klanten professionele ondersteuning en 2 jaar apparaatgarantie.
 • Met de SHELLY SMART CONTROL APP kun je je Shelly apparaten op afstand bedienen en op de hoogte worden gehouden van alle geautomatiseerde gebeurtenissen in je huis. U kunt de apparaten eenvoudig configureren en hun instellingen afzonderlijk beheren, of u kunt gepersonaliseerde scènes maken door Shelly apparaten te combineren om specifieke acties in uw domotica te activeren.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Shelly BLU Door/Window, deur/raamsensor, Bluetooth, opent/sluit deuren/ramen, meet hellingshoek en helderheid, batterijlevensduur tot 5 jaar, domotica

 • Wat is dit product? Dit is een Bluetooth deur/raamsensor. Hij detecteert en signaleert het openen of sluiten van deuren of ramen.
 • Wat zijn de voordelen? Werkt met Bluetooth; Onmiddellijke reactie; Lange levensduur van de batterij: tot 5 jaar, afhankelijk van dagelijks gebruik; Ingebouwde sensoren: Shelly BLU Door/Window is uitgerust met LUX lichtmeting en kantelsensoren; Scripts: gebruik de scriptfuncties op je Shelly Plus en Pro apparaten om automatiseringen te creëren; Activering van aangepaste scènes
 • Shelly app. : Hubless bediening vanaf de Shelly app of webversie Kan worden aangesloten op de cloud (GDPR-compliant)
 • Compatibiliteit: Compatibel met Android en iOS en kan worden bediend door spraakassistenten.
 • Waarom kiezen voor Shelly? Bluetooth gateway; Scripting functies ; Beste waarde voor je geld; Wi-Fi repeater functie; Talloze mogelijke toepassingen
UitverkoopBestseller Nr. 7

Shelly BLU Door/Window, deur/raamsensor, Bluetooth, opent/sluit deuren/ramen, meet hellingshoek en helderheid, batterijlevensduur tot 5 jaar, domotica

 • Wat is dit product? Dit is een Bluetooth deur/raamsensor. Hij detecteert en signaleert het openen of sluiten van deuren of ramen.
 • Wat zijn de voordelen? Werkt met Bluetooth; Onmiddellijke reactie; Lange levensduur van de batterij: tot 5 jaar, afhankelijk van dagelijks gebruik; Ingebouwde sensoren: Shelly BLU Door/Window is uitgerust met LUX lichtmeting en kantelsensoren; Scripts: gebruik de scriptfuncties op je Shelly Plus en Pro apparaten om automatiseringen te creëren; Activering van aangepaste scènes
 • Shelly app. : Hubless bediening vanaf de Shelly app of webversie Kan worden aangesloten op de cloud (GDPR-compliant)
 • Compatibiliteit: Compatibel met Android en iOS en kan worden bediend door spraakassistenten.
 • Waarom kiezen voor Shelly? Bluetooth gateway; Scripting functies ; Beste waarde voor je geld; Wi-Fi repeater functie; Talloze mogelijke toepassingen
Bestseller Nr. 8

frient Motion Sensor Pro | Beweging | Licht en Temperatuur Bewaking en Domotica | Manipulatiebeveiliging | Zigbee | Werkt met SmartThings, Home Assistant en Athom Homey

 • Met de frient bewegingsmelders heb je altijd een vriend die een oogje op je huis houdt en je de dag door helpt
 • Bewaakt aanwezigheid, licht en temperatuur met slechts één apparaat. Krijg meldingen en maak het leven slimmer
 • De ingebouwde manipulatiebeveiliging beveiligt je huis en dierbaren: Krijg een waarschuwing wanneer indringers proberen om de Motion Sensor Pro met manipulatiebeveiliging te openen, houd je huis en dierbaren in de gaten. De manipulatiebeveiliging werkt alleen met hubs die IAS ondersteunen
 • Geniet van een gemakkelijker leven: Sluit aan op andere slimme apparaten en automatiseer dagelijkse routines
 • HUB VEREIST: Deze Zigbee-frient heeft een hub nodig om verbinding te maken met uw smart home. De bewegingsmelder werkt met Homey, Home Assistant, SmartThings en andere door Zigbee gecertificeerde hubs. Vind een volledig overzicht van de compatibele hubs op de frient-website
Bestseller Nr. 9

Aqara Deur en Raam Sensor, Vereist Aqara HUB, Zigbee-verbinding, compatibel met Apple HomeKit, Alexa, werkt met IFTTT

 • 【OPMERKINGEN】 Vereist een beveiligde 2. 4 gigahertz Wi-Fi netwerkverbinding. Op een Aqara Hub kunnen tot 32 Aqara-apparaten aangesloten worden.
 • 【WAARNEMING ONBEVOEGDE TOEGANG】Zodra een deur/raam onverwacht geopend wordt stuurt de Aqara Deur en Raam Sensor een alarmmelding naar uw telefoon en schakelt het een plaatselijk alarm op de Aqara Hub aan.
 • 【DOMOTICA】De Aqara Deur en Raam Sensor kan andere apparaten verbonden met Aqara bedienen wanneer de status van de deur of het raam verandert.
 • 【OPENING VAN 22MM BREED TOEGESTAAN】De Aqara Deur en Raam Sensor werkt met de meeste soorten deuren, ramen en andere armaturen met een soortgelijk mechanisme zoals lades, kastjes, en meer.
 • 【STEMBEDIENING】Compatibel met Apple Home Kit en Alexa voor een handsfree-ervaring. Daarbij biedt Aqara naverkoopdienst van 12 maanden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.”
Bestseller Nr. 10

Freedompro Light Module DIN LB0104-A, wifi-smartschakelaar, 4 kanalen, domotiek voor lampen, compatibel met Apple, Alexa, Google Home, Matter, zonder hub, 110-230 V, voor aansluitdoos

 • 4 lampen: bedien tegelijkertijd 4 lichten met dit intelligente apparaat dat via wifi kan worden gebruikt; kan gemakkelijk in een aansluitdoos worden geïnstalleerd, helpt u om uw huis om te zetten in een intelligent systeem
 • GEEN HUB: dit intelligente apparaat werkt autonoom en op afstand en biedt geavanceerde professionele kwaliteit en universele compatibiliteit met alle soorten bedradingsapparaten; zonder een hub te installeren
 • Afstandsbediening en automatisering: geniet van het gemak van afstandsbediening, spraakopdrachten en automatisering op elke Smart Home-app; bovendien zorgt dit smart relay voor een efficiënt beheer van het verbruik door energiemeting
 • Beheer het met je assistent: slimme schakelaar compatibel met Matte Standard en volledig bruikbaar via de populairste smart-systemen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en meer. Dit maakt het mogelijk om je bestaande IoT-technologieën soepel te integreren
 • Universele compatibiliteit: werkt met alle soorten lampen, inclusief LED-lichtstrips, halogeenlampen, spots en meer, ondersteunt ook verschillende fysieke bedieningselementen zoals schakelaars, knoppen en sensoren; werkt met 110-230 V
Bestseller Nr. 11

Shelly Qubino Wave 1 Mini Z-wave Smart Switch Relais, 1 kanaal, 8 A, droog contact, domotica, Z-Wave Gateway, laag stroomverbruik, geavanceerde netwerkrepeater, hoge compatibiliteit

 • Shelly Qubino Wave Mini 1 is een intelligent schakelrelais Z-Wave met 1 kanaal, 8 A en droog contact met een extreem laag stroomverbruik. Shelly Qubino Wave Mini 1 kan worden gebruikt voor individuele bediening van huishoudelijke apparaten, schakelingen en kantoorapparaten.
 • Controleer je garagedeur – het compacte ontwerp van de Shelly Qubino Wave Mini 1 maakt een flexibele positionering mogelijk, zodat je hem direct op de garagedeursleutel of zelfs in de buurt van de motor kunt installeren. De laadcapaciteit van 8 A zorgt voor een betrouwbare controle van de garagedeur, zodat je je garagedeur comfortabel op afstand kunt bedienen zonder dat er grote externe modules nodig zijn.
 • Automatiseer je irrigatiesysteem afhankelijk van het weer: het kleine formaat van de Shelly Qubino Wave Mini 1 maakt installatie in de buurt van het bedieningspaneel van het irrigatiesysteem of in een waterdichte behuizing mogelijk en biedt bescherming tegen de elementen.
 • SHELLY Shelly is een van de snelst groeiende huisautomatiseringsmerken ter wereld met apparaten die oplossingen bieden voor de automatisering van woningen, gebouwen en bedrijven. Wij bieden onze klanten professionele ondersteuning en 2 jaar garantie op de apparaten.
 • Met de Shell Smart Control app kun je je Shelly apparaten op afstand bedienen en meldingen ontvangen over alle geautomatiseerde gebeurtenissen in je huis. Je kunt apparaten eenvoudig configureren en hun instellingen afzonderlijk beheren, of je kunt aangepaste scènes maken door Shelly apparaten te combineren om bepaalde acties in je domotica te activeren.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Shelly Blu Motion | Bluetooth bewegings- en luxsensor | Domotica | Compatibel met Alexa en Google | iOS Android-app | Bereik tot 9 meter

 • BEWAAK UW HUIS VANAF ELKE LOCATIE — Shelly BLU Motion biedt de perfecte oplossing om uw leefruimte te beschermen. U kunt aangepaste alarmzones instellen en specifieke gebieden definiëren waar bewegingsdetectie van cruciaal belang is. Hierdoor kan de sensor je onmiddellijk op je telefoon waarschuwen zodra een ongeoorloofde beweging wordt gedetecteerd.
 • GEEN VERSPILLING VAN ENERGIE — Als u naar uw werk gaat, neem het dan over Shelly BLU Bewegingsbediening. Als je huis leeg is en er geen beweging meer wordt gedetecteerd, kun je er zeker van zijn dat alle lampen en apparaten die je niet nodig hebt automatisch worden uitgeschakeld.
 • SHELLY KLANTENSERVICE - Shelly is een van de snelst groeiende smart home-merken ter wereld met apparaten die oplossingen bieden voor het automatiseren van privéwoningen, gebouwen en bedrijven. We bieden onze klanten professionele ondersteuning en een garantie van 2 jaar op de apparatuur.
 • Met de SHELLY Met de SMART CONTROL APP kunt u Shelly -Bedien apparaten op afstand en blijf op de hoogte van alle geautomatiseerde gebeurtenissen in uw huis. U kunt apparaten eenvoudig configureren en hun instellingen afzonderlijk beheren, of u kunt gepersonaliseerde scènes maken door Shelly -Combineer apparaten om specifieke acties in uw domoticasysteem te activeren.
Bestseller Nr. 13

Aqara Hub M1S Gen 2, draadloze Smart Home brug voor alarmsysteem (2,4 GHz Wi-Fi vereis), domotica, extern monitoren en bedienen, ondersteunt Alexa, Google Assistant, HomeKit en IFTTT

 • Opmerking: De Aqara Hub M1S Gen 2 vereist een beveiligde 2,4 GHz Wi-Fi netwerkverbinding. Op een Aqara Hub M1S Gen 2 kunnen tot 128 Aqara apparaten worden aangesloten (Aqara Zigbee versterkers noodzakelijk). Dankzij het meest recente Zigbee 3.0-protocol ondersteunt de M1S Gen 2 alle bestaande en laatste Aqara-apparaten met de snelste, stabielste en energiezuinigste technologie. Bovendien ondersteunt de M1S Gen 2 WPA3, de meest recente Wi-Fi beveiligingsspecificatie, die veiliger en betrouwbaarder is.
 • Draadloos besturingsscentrum: De M1S Hub Gen 2 verbindt alle Aqara-apparaten en zorgt voor naadloze integratie van de sensors en huisautomatiseringsapparaten van Aqara. Het bedient de verbonden lampen en andere apparaten vanaf uw smartphone. Planners, timers en scenes kunnen via de Aqara Home app worden ingesteld om u te helpen uw huis eenvoudiger te beheren. De M1S Hub Gen 2 werkt met alle Aqara-apparaten om een uitgebreide, smart home automatiseringssyteem te creëren.
 • Beveiliging centraal: Een sterke 2-watt-luidspreker kan als alarm of deurbel gebruikt worden, evenals via configureerbare automatiseringen, en nu ondersteunt het ook gepersonaliseerde, uploadbare beltonen. Naast het Aqara-alarmsysteem ondersteunt de M1S Gen 2 ook alle 4 HomeKit alarmstanden. Hoogwaardige componenten en hoogwaardig ontwerp zijn niet alleen een subtiele toevoeging aan elk interieur, maar maken de M1S Gen 2 ook betrouwbaarder doordat er een constante luchtstroom door zijn grote, geperforeerde basis gaat.
 • RGB-lampje en lichtsensor: M1S Gen 2 heeft een ingebouwd RGB-lampje vervaardigd uit 18 sterke LED's en een diffuser. Hij kan gebruikt worden als alarm, accent, of nachtlampje en de helderheid en kleur kunnen geconfigureerd worden. Bovendien heeft het, vergeleken met onze vorige hub, een volledig functionerende lichtsensor die via de Aqara Home app in automatiseringen kan worden gebruikt.
 • All-round-compatibiliteit: De Aqara Hub M1S Gen 2 maakt uw Aqara-apparaten compatibel met een groot aantal smart home-ecosystemen en spraakassistenten. Apple HomeKit, Google Assistants, Alexa en IFTTT worden ondersteund. *Opmerking: M1S Gen 2 ondersteunt Xiaomi Mi Home niet. ** Opmerking: Niet alle Aqara kindapparaten zijn compatibel met alle platformen. Bekijk de bijzonderheden van elk apparaat. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 14

Smart Home Automation met voor Tuya Smart Life - WiFi-klepbediening voor water, lucht en kogelkranen, spraakbesturing ingeschakeld

 • Met dit gebruiksvriendelijke apparaat kunt u gas- en waterkleppen op afstand bedienen vanaf uw smartphone, waar u ook bent. Nadat u de Tuya Smart Life-app hebt aangesloten op het Home-account, kunt u het apparaat met uw stem bedienen.
 • De waterklep en de gasklep zijn gebruikelijk en moeten worden gebruikt in combinatie met het gasalarm dat de manipulator aandrijft. Het is geschikt voor het detecteren van niet-corrosieve gassen zoals aardgas, steenkoolgas en vloeibaar petroleumgas. Wanneer het gas lekt, kan de gasbron worden onderbroken en de klep worden gesloten om ervoor te zorgen.
 • Het is geschikt voor automatische irrigatie van gecultiveerd land, watervoorziening van zonneboilers, huishoudelijke kraanwatervoorziening en gastoevoer.
 • Eenvoudig te bedienen, de controller is geïnstalleerd op de bovenkant van de kogelkraan. De kogelklephandgreep wordt tussen de bevestigingsbouten van de klep geplaatst, waardoor de controller de draagarm beweegt die de klepsteel naar de open of gesloten positie beweegt.
 • OPMERKING: Zorg ervoor dat er ruimte boven de klep is voor de regelaar voordat u koopt. Deze regelaar past op kleppen tot 1/2" diameter.
Bestseller Nr. 15

Aqara Beweging Sensor P1, vereist AQARA HUB, batterijduur 5 jaar, configureerbare detectie-timeout, voor waarschuwingssysteem en automatiseringen, compatibel met HomeKit, Alexa, IFTTT

 • ✽[NOTES] vereist een Aqara Zigbee 3.0 hub en een beveiligde 2,4 GHz Wi-Fi netwerkverbinding. De Beweging Sensor P1 is compatibel met Aqara Home, HomeKit, Alexa, IFTTT, en meer. *Voor gebruik moet de meest recente firmware geïnstalleerd zijn.
 • [Batterijduur van 5 jaar] de Beweging Sensor P1 heeft een marktleidende batterijduur van vijf jaar en zal ook bij lage temperaturen of supersnelle detectie-timeouts een redelijke batterijduur hebben.
 • [Configureerbare detectie-timeout] de detectie-timeout kan eenvoudig geconfigureerd worden zonder aanpassingen aan de hardware. Door de timeout van 1 tot 200 seconden in de Aqara Home app te configureren bespaart u energie en neemt u beweging zeer snel waar.
 • [Verstelbare beeldhoek en detectieafstand] Extra-breed gezichtsveld: 170° voor tot 4 meter en 150° voor tot 7 meter. Met een veelzijdige 360° stand kunt u de beeldhoek eenvoudig aanpassen en de sensor alleen laten activeren wanneer dat nodig is. Daarbij zijn de drie gevoeligheidsstanden (hoog, gemiddeld en laag) configureerbaar en slaan ze op de afstand vanwaar de sensor geactiveerd wordt.
 • [Waarschuwingssysteem en domotica] Door het Aqara waarschuwingssysteem in te stellen of het met HomeKit of andere ondersteunde systemen te gebruiken, geniet u van constante monitoring, plaatselijk geluid, lichtalarm en cloudmeldingen als beweging wordt waargenomen. De sensor maakt ook deel uit van de smart home-automatiseringen: configureer de ALS-omstandigheden en DAN-handelingen, en veel routinetaken zoals lichten aandoen met de Aqara Slimme Wand Schakelaa of de tv bedienen met de Aqara Slimme Stekker kunnen geautomatiseerd worden.

Domotica kan een hele klus zijn. Er zijn zoveel verschillende opties en het kan moeilijk zijn om de beste voor uw huis te kiezen.

Deze gids helpt u bij het kiezen van het beste domoticasysteem voor uw behoeften.

We bespreken de verschillende soorten domoticasystemen, hun kenmerken en hoe ze zich tot elkaar verhouden. We zullen ook enkele voorbeelden geven van verschillende systemen, zodat u een idee krijgt van wat er is en wat voor u zou kunnen werken.

Daarnaast zullen we enkele tips geven over hoe u het juiste systeem voor u kunt kiezen om spijt te voorkomen na het kopen van een systeem dat niet goed werkt voor uw behoeften of verwachtingen.

Wat zijn de voordelen van domotica?

Domotica is het proces waarbij technologie wordt gebruikt om taken in uw huis te automatiseren. Het kan u op verschillende manieren helpen tijd en moeite te besparen, zoals het uitschakelen van de lichten wanneer u naar buiten gaat of het automatisch vergrendelen van deuren wanneer u weggaat.

Domotica kan ook slimme luidsprekers, slimme thermostaten en andere aangesloten apparaten omvatten. Met deze technologieën kunnen we onze huizen op afstand bedienen, wat een handige optie is voor mensen die buitenshuis werken of ver weg wonen van hun dierbaren.

De voordelen van domotica zijn enorm en omvatten meer gemak en veiligheid voor zowel uw gezin als uw eigendommen.

Wat zijn de beste domotica producten?

Met de vooruitgang van de technologie kunnen mensen nu hun huishoudelijke apparaten op internet aansluiten. Hierdoor kunnen ze hun huizen automatiseren en tijd besparen.

De beste domotica-producten zijn eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en bieden veel functies. Ze kunnen worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden, amusementsdoeleinden of beide.

Wat zijn de meest voorkomende domotica-apparaten?

Domotica apparaten worden vaak als luxe gezien, maar zijn eigenlijk heel handig. Ze kunnen helpen om energie en geld te besparen.

De meest voorkomende domotica-apparaten zijn:

 • Smart Home-hubs
 • Slimme Thermostaten
 • Slimme lichten
 • Beveiligingssystemen

Wat zijn de meest populaire domoticasystemen?

Domotica is een industrie die de laatste jaren snel groeit. Er zijn veel domoticasystemen op de markt die mensen kunnen helpen hun huis te automatiseren.

Er zijn drie hoofdtypen domoticasystemen:

 1. Smart Home-systemen
 2. Spraakgestuurde domoticasystemen
 3. Slimme beveiligingssystemen

Wat is het beste domoticasysteem voor beginners?

Het beste domoticasysteem voor beginners is er een dat eenvoudig in te stellen en te leren is. Het moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn en kunnen worden geïntegreerd met andere slimme apparaten voor thuisgebruik.

De Amazon Echo, Google Home en Apple HomePod zijn de beste domoticasystemen voor beginners. Ze zijn relatief goedkoop, hebben een breed scala aan functies en kunnen verbinding maken met andere slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals Nest-thermostaten.

Wat is het belangrijkste kenmerk van een domoticasysteem?

De belangrijkste kenmerken van een domoticasysteem zijn veiligheid, gemak en techniek.

Beveiliging: De mogelijkheid om uw huis en gezin te beschermen is het belangrijkste kenmerk van een domoticasysteem. Het is een must-have functie die elke huiseigenaar zou moeten hebben.

Gemak: een domoticasysteem kan u helpen tijd en energie te besparen door taken in uw leven te automatiseren, zoals het licht aan of uit doen, deuren openen of het huis opwarmen voordat u er bent.

Technologie: Technologie is een essentieel onderdeel van ons leven geworden en daarom is het ook een van de belangrijkste kenmerken van een domoticasysteem.

Wat zijn enkele nadelen van het gebruik van een smart home-systeem?

Slimme huizen zijn een populaire trend in de markt, maar ze hebben ook enkele nadelen.

Een van de nadelen is dat je meer geld zult moeten uitgeven aan apparaten die zijn aangesloten op je thuissysteem. Een ander nadeel is dat het moeilijk kan zijn om alles te controleren en ervoor te zorgen dat alles goed werkt.

Het kan ook moeilijk zijn om vervangende onderdelen te vinden voor deze smart home-systemen.

Hoe kan ik mijn smart home-systeem monitoren met een smartphone-app?

Smart home-systemen worden steeds populairder. Ze hebben het potentieel om ons leven gemakkelijker te maken, maar ze kunnen ook een beetje intimiderend zijn.

De eenvoudigste manier om uw smart home-systeem in de gaten te houden, is door een smartphone-app te gebruiken. Er zijn veel apps die je hierbij kunnen helpen, maar er zijn er ook die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. Als u uw systeem onderweg wilt controleren, probeer dan de gebruiksvriendelijke IFTTT-app.