Beste digitale zwembad tester van 2022 (TOP15)

De 15 beste digitale zwembad tester beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
GuDoQi PH Meter Digitale PH Tester, TDS Meter Waterkwaliteit tester, 0,01 Resolutie TDS PH EC Temperatuur 4 in 1 Set, met Kalibratiepoeder, voor Zwembad, Aquarium, Drinkwater, RO-systeem
 • Gemakkelijk te gebruiken: de TDS-meter zal het meetresultaat vergrendelen wanneer u op de "HOLD" -knop drukt en automatisch uitschakelen na enkele minuten niet-gebruik. PH-meter heeft een automatische kalibratiefunctie en u kunt snel uitlezen
 • Nauwkeurig en betrouwbaar: PH-resolutie is 0,01 pH, nauwkeurigheid ± 0,01 pH. TDS-meter belde 0 ~ 9999ppm, geleidbaarheid 0 ~ 9999 us / cm, nauwkeurigheid ± 2%. TDS 0 ~ 9999ppm
 • Automatische temperatuurcompensatie: ATC houdt automatisch rekening met veranderingen in temperatuur. Zet het aan en plaats het in vloeistof, lees het display
 • Breed gebruik: ideaal voor huishoudelijk of laboratoriumgebruik; Geschikt voor het testen van de pH-balans van drinkwater, zwembad, aquarium, RO-systeem, spa of hydrocultuur
 • Gemakkelijk mee te nemen: het handzame ontwerp en het kleine formaat maken het gemakkelijk om mee te nemen
Bestseller Nr. 2
PC-102B CL2 Chloor PH Tester, Draagbare Water Testing Meter, Digitale Water Kwaliteit Tester voor Zwembad Spa Hot Tubs
 • 【Hoge kwaliteit】 De watertester is gemaakt van premium kunststof schaal, duurzaam en stevig, veel gebruikt voor het meten van de pH-, temperatuur/geleidbaarheid EC/CF/TDS(PPM) van oplossing/water voor zwembad, spa, hot tubs.
 • 【 Met grote schermweergave】 De ph-meter heeft een groot scherm dat het testresultaat op pH- en chloorniveau weergeeft voor eenvoudig en nauwkeurig aflezen.
 • 【Breed gebruik】Speciaal ontworpen voor familie-zwembad of spa, PH Meter Tester is het ideale kleine gereedschap voor thuis- en laboratoriumtesttoepassingen. Inclusief huishoudelijk drinkwater, aquaria, zwembaden, kraanwater, hydrocultuur, spa, laboratorium en wetenschappelijke testen.
 • 【Gebruiksaanwijzing】 De pH is een van de belangrijkste factoren in de zwembadwaterbalans en moet minstens elke week worden getest en gecorrigeerd. pH is de maat voor hoe zuur/alkalisch het zwembadwater is. Chloor dat bacteriën, algen en micro-organismen doodt. Het kan niet worden gebruikt in zout water.
 • 【Opmerking】Te weinig chloor resulteert in algen en bacteriële groei, watergedragen ziekten, troebel water en onvoldoende sanering van het water en te veel chloor kunnen leiden tot oog-, neus- en huidirritaties. Denk er ook aan dat het chloor in het zwembad kankerverwekkend is en we moeten ernaar streven om het niveau tot het minimum te beperken dat nodig is voor volledige desinfectie.
Bestseller Nr. 3
DIFCUL Digitale PH-meter, PH-tester voor water met 0-14 PH meetbereik, geschikt voor aquarium, zwembad, drinkwater, binnen buiten (blauw)
 • Eenvoudig te gebruiken: verwijder de beschermkap en zet de pH-meter in door op de "AAN/UIT" toets te drukken, dompel de elektrode onder in de te testen testoplossing en wacht voorzichtig tot de lezing stabiliseert. Reinig na het voltooien de elektrode met gedestilleerd water, schakel de pH-meter uit en vervang de beschermkap.
 • 【Hoge nauwkeurigheid PH-meter】De PH-meter maakt gebruik van een gevoelige glaslamp elektrode sensor die snel en duidelijk nauwkeurige PH waarden in het 0-14.0 meetbereik kan lezen. Deze nauwkeurige PH tester kit (0,01 resolutie) is zo nauwkeurig dat hij nauwkeurig een PH van ± 0,02 kan testen
 • Automatische kalibratie: de PH-meter heeft een automatische kalibratiefunctie die kan worden aangepast aan de watertemperatuur en kwaliteit, en de PH-meting kan worden verkregen door slechts enkele seconden te wachten tijdens het testen. Ook kunt u de tester kalibreren met de one-touch knop "CAL" met behulp van Calibration Buffer Powder.
 • Automatische temperatuurcompensatie: het product biedt volledige PH 0-14 metingen met temperatuurcompensatie, waardoor het resultaat nauwkeuriger wordt. De temperatuur van de testvloeistof kan variëren van 0 tot 60 graden Celsius.
 • Wildly Application】Past gemakkelijk in je zak of tas en gaat overal mee. PH meter is een ideale optie voor gezinnen en laboratorium testen PH waarde, die geschikt is voor het testen van PH balans van drinkwater, zwembad, aquarium, RO systeem, Spa of hydrocultuur; Geschikt voor een breed scala aan toepassingen.
Bestseller Nr. 4
Digitale pH-meter met lcd-display, pH-tester voor zwembad, ATC, waterkwaliteitstest, meetinstrument 0-14 pH-meetbereik voor aquarium, zwembad, drinkwater
 • ✔ Breed meetbereik: deze pH-meter kan worden gebruikt voor het meten van de pH-waarde in het bereik van 0,00 tot 14,00. Dit is ideaal voor toepassingen thuis en in het laboratorium zoals dranken, drinkwater, zwembaden, spa, aquaria, hydrocultuur enz.
 • ✔ Automatische temperatuurcompensatie: je hoeft je geen zorgen meer te maken over de temperatuur van de testvloeistof, omdat de pH-meter een automatische temperatuurcompensatie (ATC) heeft ingebouwd, waarmee de pH-waarde van het monster bij elke temperatuur in een bereik van 0 °C tot 80 °C nauwkeurig kan worden bepaald.
 • ✔ Zeer gevoelige gloeilamp en overzichtelijk display: de precisie-glazen zuigerelektrode-temperatuursensor moet de reactiesnelheid verbeteren. Lees duidelijke gegevens. Geschikt voor zuur- en alkalitests in verschillende industrieën.
 • ✔ Energiezuinig: aangedreven door 2 x 1,5 V batterijen en werkt meer dan 500 uur. De batterijwissel is eenvoudig. Voor het vervangen van de batterij is een herkalibratie vereist.
 • ✔ Resolutie: 0,01 PH. Detectiebereik: 0,00 ~ 14,00 PH. Kalibratiemethode: automatische 2-punts kalibratie. Productafmetingen: ongeveer 155 x 31 x 18 mm. Productnettogewicht: ongeveer 50 g. Opmerking: deze tester heeft 2 x 1,5 V LR44-knoopbatterijen nodig, die niet in de verpakking zijn opgenomen.
Bestseller Nr. 5
2022 pH-meter, pH TDS EC temperatuur en BIO tester 5 in 1 set, digitale waterkwaliteit tester (ATC) voor drinkwater/zwembad/aquarium/zwembad, geleidingsmeter met hoge nauwkeurigheid en lcd-display
 • 💦 Veelzijdig gebruik: ons pH-meetinstrument voor de pH-test van verschillende vloeistoffen. TDS-waterhardheidmeetinstrumenten en EC-tests zijn ontworpen om de kwaliteit van vloeistoffen zoals drinkwater, aquaria, zwembaden, spa's, vijvers, badwater, fonteinwater enz. te controleren, wat de waterveiligheid in het dagelijks leven kan worden gegarandeerd. Een professionele meetinstrument om de geleidbaarheid, de waterhardheid en -temperatuur van alle vloeistoffen te meten.
 • 💦 Eenvoudig te gebruiken en breed gebruikt: PH- en TDS-meetinstrumenten beschikken over gevoelige elektrodensensoren, dompel het gewoon 4 seconden onder in de oplossing om de waterkwaliteit nauwkeurig te controleren. en eenvoudig te bedienen, evenals in de Duitstalige geïllustreerde handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Het is een goed gereedschap in verschillende toepassingen: bijvoorbeeld aquarium, zwembaden, visserijindustrie, zwembaden, spa, laboratorium, chemische industrie, hydrocultuur, landbouw enz.
 • 💦 Hoge nauwkeurigheid en ATC-functie: de pH-meetinstrumenten variëren van 0,00 tot 14,00 (PH), terwijl de digitale bank- en TDS-meetinstrumenten variëren van 0 tot 19990 ppm. De pH-resolutie bedraagt 0,01 pH, nauwkeurigheid ± 0,05 pH. TDS: 0 ~ 9990 ppm, geleidbaarheid: 0 ~ 9990us / cm, nauwkeurigheid: ± 2%. Onze meters zijn uitgerust met een betrouwbare automatische temperatuurcompensatie (ATC) om nauwkeurige aflezingen bij verschillende temperaturen te garanderen.
 • 💦Draagbaar en geactualiseerd lcd-display: dankzij zijn compacte formaat kun je hem eenvoudig overal mee naartoe nemen. pH-meetinstrumenten en digitale TDS-meetinstrumenten zijn uitgerust met een verlicht display, waarmee je de resultaten van de waterkwaliteit nauwkeuriger kunt aflezen. Het is ook in donkere omgevingen eenvoudig te gebruiken. Beide beschikken over een automatische uitschakelfunctie, die de levensduur van de batterij verlengt. En je kunt het CAL-toetsenbord indrukken om het apparaat te kalibreren.
 • 💦 Beste cadeau en ideale keuze: deze set bevat 1 pH-meter + 1 TDS EC temperatuurmeter + 1 x Bio Energy testpen + 3 x pH-kalibratiepoeder (250 ml) + 3 x batterijen + 1 handleiding in het Engels (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) + 1 Duitse handleiding, ideaal voor huishouden of laboratorium, is het beste cadeau. Wij zijn overtuigd van de 12 maanden garantie. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 6
Fdit chloortester, CL2 chloortester, hoge nauwkeurigheid, digitale pH-meter, pH-tester, chloormeter, waterkwaliteitstester voor zwembaden, whirlpools enz.
 • ✿✿ 【Digitaal display】 Op een groot scherm wordt het testresultaat op pH-- en chloorniveau weergegeven, om een eenvoudige en nauwkeurige aflezing mogelijk te maken.
 • ✿✿ 【Premium materiaal】 Gemaakt van premium kunststof schaal, duurzaam en robuust.
 • ✿✿ 【Eenvoudig te gebruiken】 Eenvoudig te gebruiken, geen chemicaliën meer nodig.
 • ✿✿ 【Compact formaat】 Licht en compact, gemakkelijk te dragen. Met een gat om gemakkelijk op te hangen.
 • ✿✿ 【Breed toepassingsgebied】 Een praktisch hulpmiddel voor het testen van de water-pH-waarde en het chloorgehalte voor zwembaden en spa's.
Bestseller Nr. 7
TDS EC PH meetinstrument, 4-in-1 set, waterkwaliteit tester met hoge nauwkeurigheid, zwembadtester watertester met LCD-display, digitale TDS meetinstrument voor drinkwater, zwembad en andere
 • ▶ Veelzijdige toepassingen: de pH-meter en TDS- en ECtester kunnen de kwaliteit van vloeistoffen zoals drinkwater, aquaria, zwembaden, spa, fonteinwater, enz. in binnenruimtes of op vakantie testen, wat de waterveiligheid het dagelijks leven kan garanderen.
 • ▶Gebruiksvriendelijk: de TDS watertester vergrendelt het meetresultaat wanneer u op de knop "HOLD" drukt en schakelt na enkele minuten niet-gebruik automatisch uit. De pH-meter beschikt over een automatische kalibratiefunctie en je kunt snel een weergave ontvangen.
 • ▶ Hoge nauwkeurigheid: de cijfers van de pH-meter variëren van 0,00 tot 14,00 (PH), terwijl de cijfers van de digitale EC en TDS meetinstrument variëren van 0 tot 19990 ppm. De pH-resolutie bedraagt 0,01 pH, nauwkeurigheid ± 0,05 pH. TDS: 0 - 9990 pPm, geleidbaarheid: 0 - 9990 us / cm, nauwkeurigheid: ± 2%, betrouwbare en snelle metingen.
 • ▶ Eenvoudige kalibratie: de pH-meter kalibreert automatisch op drie punten (kalibratie slechts bij 6,86 punten: nauwkeurigheid bij 0,1 pH). Je hebt geen gereedschap nodig; verwijder gewoon de beschermhoes en dompel de pH-meetinstrument elektrode in de oplossing. Druk op "ON/OFF" om de elektronische pH-meter te openen, roer het licht en wacht enkele seconden tot de meetwaarden stabiel zijn.
 • ▶Wat je in het pakket ontvangt: een TDS-EC-meetinstrumenttester. Een pH-tester. 3 pH-kalibratiezakken.
Bestseller Nr. 8
Ladieshow Digitale PH Meter-Draagbaar Zwembad Water Tester Detector PH Chloorwater Kwaliteit Testen Monitor Meter Water Tester
 • Perfect testgereedschap voor waterkwaliteit, voornamelijk gebruikt voor pH- en chloorniveaus van zwembaden, kuuroorden en verschillende waterbronnen.
 • Draagbare watermonitor, gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, duurzaam en slijtvast, corrosiebestendig.
 • Met hoge meetnauwkeurigheid en stabiele prestaties kan het snel PH en chloorwaarden voor u lezen.
 • Het kan zwembad of warm bronwater binnen veilig chloor en pH-bereik houden.
 • Klein formaat, geschikt voor buitendragen, helpen om de pH-waarde en chloorwaarde van verschillende waterbronnen te detecteren.
Bestseller Nr. 9
Waterkwaliteitstester, PH-meter, Chloor-tester Waterdetector, voor zwembad, voor drinkwater ph, zonder batterij, grote schermen, digitale watertester
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof, stevig, duurzaam en een lange levensduur.
 • Groot scherm geeft het testresultaat weer op pH- en chloorniveau voor eenvoudige en nauwkeurige aflezing.
 • Houd het zwembad of de spa binnen een veilig chloor- en pH-bereik, geen chemicaliën, geen giswerk.
 • Lichtgewicht en compact, gemakkelijk mee te nemen, gemakkelijk te gebruiken.
 • Een handig hulpmiddel om de PH- en chloorniveau van het water te testen voor zwembad en spa.
Bestseller Nr. 10
Watertestapparaat, draagbare waterkwaliteitsmonitor met grote afbeelding voor watertester pool spa zwembad.
 • 【HOGE KWALITEIT】 De digitale pH-tester van hoogwaardig kunststof omhulsel, duurzaam en robuust.
 • 【EENVOUDIG & NAUWKEURIG】 Eenvoudig in gebruik, geen chemicaliën meer nodig. Het grote scherm toont het testresultaat voor pH- en chloorniveaus voor eenvoudige en nauwkeurige aflezing.
 • 【GEMAKKELIJK TE DRAGEN】 Licht en compact, gemakkelijk mee te nemen. Met gaatje om makkelijk op te hangen.
 • 【Multifunctioneel De draagbare waterkwaliteitsmonitor is een handig hulpmiddel voor het testen van de pH- en chloorniveaus van water voor zwembaden en spa's.
 • 【LET OP】 Dompel de testersonde niet onder in een andere vloeistof dan zwembadwater of warm bronwater. Zet de schakelaar uit wanneer deze niet in gebruik is en bewaar de tester op een koele, droge plaats.
Bestseller Nr. 11
Chloor Tester, PH & Chloor Cl2 Niveau Meter Tester Test Monitor Zwembad Spa Water Monitor met Sonde
 • Geen vervuiling, geen verbruik, zelfreinigend.
 • Het werd gebruikt voor waterkwaliteitstests in zwembaden of spa-zwembaden.
 • Het is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te dragen.
 • Test snel PH, organische vervuiling en schadelijke stoffen in water.
 • Een handig hulpmiddel om water pH- en chloorniveau te testen voor zwembad en spa
Bestseller Nr. 12
PC-102B waterpH-tester, digitaal lcd-scherm, zeer nauwkeurige meter, aquariumzwembad, pH-zwembad, waterkwaliteit analyzer pen
 • 【pH- en chloormeting】 Een praktisch instrument voor het testen van het pH- en chloorniveau van water in zwembaden en spa's. Speciaal voor familiebaden of spa's.
 • Duurzaam: onze waterkwaliteitstester is gemaakt van hoogwaardig kunststof, duurzaam en robuust, eenvoudig te bedienen.
 • Eenvoudig te bedienen: eenvoudig te bedienen, je kunt snel testen of chloor en PH in het ideale bereik liggen. Geen chemische samenstelling, niet nodig om met vermoeden te testen.
 • 【Eenvoudig aflezen】Op het grote scherm worden de testresultaten voor pH-waarde en chloor weergegeven, om eenvoudig en nauwkeurig aflezen mogelijk te maken.
 • 【Kwaliteitsgarantie】 Als er op het product zelf kwaliteitsproblemen optreden, aarzel dan niet om onmiddellijk contact met ons op te nemen. Wij zullen het probleem graag oplossen tot je tevreden bent. nan
Bestseller Nr. 13
Waterkwaliteit Tester Digitale LCD EC Meter voor Drinken Zwembad met Hoge Nauwkeurigheid 0-9990 PPM Bereik
 • ★ Multifunctioneel: deze 3-in-1 watertester kan niet alleen drinkwaterzuiverheid testen om ervoor te zorgen dat het gezond is, maar kan ook de temperatuur testen, en de EC-waarde van vloeistoffen besparen, ruimte en tijd besparen, het is erg handig om deze voor iedereen te hebben.
 • ★ Hoge nauwkeurigheid: de digitale waterkwaliteitstester heeft door zijn geavanceerde microprocessortechnologie zeer efficiënt en nauwkeurig. TDC testbereik: 0-9990ppm, EC testbereik: 0-9990us/cm, Temperatuurtestbereik: 0 °C ~ 80 °C.
 • ★ Eenvoudig te gebruiken: gewoon de meter aan en roer water voorzichtig, dan worden gestabiliseerde metingen in seconden automatisch vergrendeld op een groot LCD-scherm. Gemakkelijk voor u om de weergegeven waarde te lezen en op te nemen.
 • ★ Gemakkelijk te dragen: deze watertesterfunctie met licht en draagbaar ontwerp dat draagbaar is om mee te nemen. Je kunt overal water testen om het zuiverste drinkwater te krijgen.
 • ★ Op grote schaal gebruikt: de watertester is een ideaal instrument voor elk aquarium, de visindustrie, zwembaden, schoollaboratoria, levensmiddelen, dranken en meer.
Bestseller Nr. 14
Asixx Water, Waterkwaliteit Tester, 3 in 1 Draagbare Digitale TDS PH TEMP Meter Waterkwaliteit Tester Zuiverheid Test Pen Geschikt voor Waterbronnen, Watersporten, Hydroponica, Spa's, Zwembaden
 • Geschikt voor waterbronnen, aquaria, hydroponica, spa's, zwembaden en andere watersystemen.
 • 3 in 1 multifunctionele watertester, test de pH, TDS en temperatuur van vloeistoffen.
 • Groot LCD-scherm, eenvoudig te lezen de weergegeven waarde.
 • Zeer efficiënt en nauwkeurig dankzij de geavanceerde microprocessortechnologie.
 • Lichtgewicht en draagbaar ontwerp, handig voor binnen en buiten.
Bestseller Nr. 15
Ph Tester Water Kwaliteit Ph Tester Draagbare Cl2 Chloor Tester Digitale Ph Meter voor Zwembad
 • CL2 Chloor Tester is een praktisch en must-have hulpmiddel voor pH-testen thuis of in het laboratorium
 • Chloordetector is ontworpen om de pH-waarde en chloor in het water te detecteren, wat geschikt is voor zwembaden en andere waterbronnen
 • Waterkwaliteit Chloor Tester is gemaakt van stevig kunststof dat duurzaam is en lange tijd kan worden gebruikt (geen batterij inbegrepen)
 • PH Tester met digitaal display kan de pH-waarde en het chloorgehalte duidelijk weergeven, wat handig en nauwkeurig is
 • Digitale PH Meter is licht van gewicht en klein van formaat, die gemakkelijk mee te nemen is

Het kiezen van de beste digitale zwembadtester is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een beslissing neemt.

Denk aan uw behoeften, budget en de functies die u wilt voor uw zwembadtester.

Digitale zwembadtesters zijn apparaten die huiseigenaren helpen hun zwembaden te testen op lekken, chemicaliën en andere problemen voordat ze moeten worden gerepareerd of vervangen. Ze kunnen helpen geld te besparen door dure reparaties en vervangingen in de toekomst te voorkomen.

Er zijn veel opties voor zwembadtesters op de markt. Maar het is niet eenvoudig om de beste digitale pooltester voor uw bedrijf te vinden. U moet wat onderzoek doen en ervoor zorgen dat u er een kiest met de beste eigenschappen en functies.

Het kiezen van een digitale zwembadtester is geen gemakkelijke taak, aangezien er veel opties op de markt beschikbaar zijn. Maar u kunt het gemakkelijker maken door deze vier eenvoudige stappen te volgen:

 1. Zoek uit welk type zwembadtester u nodig heeft
 2. Bepaal uw budget
 3. Kies een app of website met een goede reputatie
 4. Lees beoordelingen van andere gebruikers

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een digitale zwembadtester?

Een digitale pooltester is een online tool waarmee u de snelheid en prestaties van uw website kunt testen. Het helpt om mogelijke knelpunten in uw website te identificeren en de verbeterpunten te identificeren.

Wat zijn de verschillen tussen digitale zwembadtesters?

Er zijn veel verschillen tussen digitale pooltesters, maar het belangrijkste onderscheid is dat zij verantwoordelijk zijn voor het testen van verschillende soorten pools.

Digitale zwembadtesters moeten een goed begrip hebben van het testen van de verschillende soorten zwembaden. Ze zijn doorgaans belast met het testen van de nauwkeurigheid en snelheid van het zwembad, evenals de veiligheidsvoorzieningen.

Digitale zwembadtesters werken ook nauw samen met andere professionals om ervoor te zorgen dat het zwembad veilig is en aan alle normen voldoet. Ze kunnen ook worden belast met het controleren op gebreken in de constructie van het zwembad of het adviseren over hoe het het beste kan worden onderhouden.

Wat zijn de te nemen stappen bij het kiezen van de beste digitale zwembadtester?

Er zijn een paar stappen die u moet nemen bij het kiezen van de beste digitale zwembadtester voor uw bedrijf.

 1. Bepaal het type zwembad dat u nodig heeft.
 2. Bepaal de grootte van uw zwembad en welke functies belangrijk voor u zijn.
 3. Bedenk hoeveel mensen het zwembad zullen gebruiken en of ze er overal toegang toe zullen hebben of niet.
 4. Denk na over uw budget, hoeveel u wilt besteden en hoeveel tijd u wilt besteden aan het opzetten en soepel laten verlopen van het programma.

Hoe lang gaat mijn digitale zwembadtester mee?

Een digitale zwembadtester is een apparaat dat de kwaliteit van uw zwembadwater meet. Het wordt gebruikt om te detecteren of er verontreinigingen in het water zijn en om gezondheidsproblemen te voorkomen.

De levensduur van een digitale zwembadtester hangt af van hoe vaak deze wordt gebruikt en voor welk doel. Over het algemeen kan het één tot drie jaar meegaan, afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de intensiteit van het gebruik.

Hoe vaak moet ik mijn digitale zwembadtester vervangen?

In de digitale wereld is een zwembadtester het apparaat dat controleert of het water in uw zwembad veilig is om in te zwemmen. Het is een veel voorkomende misvatting dat als u uw zwembadtester niet elk jaar vervangt, u zichzelf en uw gezin een risico loopt op ziekte.

Dit is niet waar. De enige keer dat het nodig is om uw digitale zwembadtester te vervangen, is als er significante veranderingen in de technologie zijn geweest of als u een ongebruikelijke zwembadconfiguratie heeft. Als u bijvoorbeeld een zoutwatersysteem gebruikt en uw digitale zwembadtester moet vervangen vanwege deze wijziging.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een digitale zwembadtester?

De kosten van een digitale zwembadtester worden meestal bepaald door de grootte en de functies die het biedt. Een digitale pooltester met een geautomatiseerd filter zou bijvoorbeeld duurder zijn dan een zonder geautomatiseerd filter.