Beste diagnose apparatuur auto van 2022 (TOP10)

De 10 beste diagnose apparatuur auto beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
LAUNCH CRP123X OBD2 diagnoseapparaat, professioneel voertuigfoutcode lezen, volledige OBD-diagnostische functie voor motortransmissie, ABS SRS met AutoVIN service, wifi-updates
 • Krachtig systeem: deze scanner is een geavanceerd gereedschap. Het is handig voor doe-het-zelvers omdat het de toegang tot de motor kan aandrijven. ABS en SRS voor het lezen en wissen van codes, live-gegevens weergeven.
 • Volledige OBD2-functies: de foutcodelezer kan snel aan de meeste voertuigen van 1996 en nieuwere OBD2-conforme voertuigen werken en de emissiegerelateerde problemen precies oplossen. Je kunt 10 OBD2-testmodi gebruiken om je auto te diagnosticeren.
 • Eenvoudig te gebruiken: het biedt betrouwbare en automatische AutoVIN-service, om de gebruikerservaring te verbeteren. Het inspectieverslag wordt ook ter controle of uitdrukking op de server geüpload.
 • Wifi-updates: CRP 123X is een geavanceerde diagnosetool en aangedreven door het Android-besturingssysteem. Je kunt software upgraden door wifi, de nieuwste fout oplossen en de nieuw toegevoegde voertuigafdekking toevoegen.
 • Vrije service: de codelezer vergemakkelijkt het werk. Als je niet zeker weet of deze diagnosetool in je voertuig werkt, stuur ons dan een e-mail en wij zullen direct antwoorden.
Bestseller Nr. 2
LAUNCH OBD2 diagnose CR319 scanner apparaat universele automotor foutcode-lezer, O2-sensor en EVAP-systemen gecontroleerd, ondersteunt Mode6
 • Waardevolle waarde voor kosten: het OBD2-apparaat CR319 is een bijgewerkte versie van de basiscodelezer met extra functies O2-sensor, EVAP-systeemtest en on-board-monitortest om de brandstofefficiëntie en de status van de voertuigemissies te herkennen. De OBD2-diagnose beschikt over 3 meer OBD2-functies dan de andere diagnose. Ook 1 jaar zorgeloos is bedoeld.
 • ♫ Geavanceerde OBDII-functies: het kan volledige OBDII-diagnosefuncties uitvoeren zoals het lezen en wissen van codes, I/M-bereiding, datastroom, standbeeld, ondersteuning voor O2-sensoren, on-board-monitortest, EVAP-systeemtest, voertuiginformatie. De Creader CR319 is geschikt voor doe-het-zelvers om het Check Engine Light en de diagnosefoutcodes efficiënt te verhelpen. In plaats van een monteur te betalen dat de DTC's gelezen en de MIL uitgeschakeld worden,
 • Uitgebreide autodek: de autoscanner is compatibel met de protocollen ISO9141, KWP2000, J1850 PWM, J1850 VPW en CAN OBD2 en werkt met de meeste voertuigen met OBD2-protocollen uit 1996 en nieuwere modellen, die in de VS, Europa en Azië worden verkocht.
 • DTC-bibliotheek: de CR319 beschikt over een geïntegreerde DTC-bibliotheek, waarmee je de codedefinities direct op het scherm kunt identificeren en zo tijd kunt besparen bij het online zoeken. En het beschikt over meertalige software voor een eenvoudige diagnose: Engels, Frans, Spaans, Duits, Russisch, Italiaans en Portugees.
 • ?? Ontwerp: plug-and-play-scantool, waarmee je auto 's direct kunt testen zodra je ze hebt ontvangen. Ook voor beginners zeer eenvoudig te bedienen. 2. 5 voet lange OBDII-kabel voor flexibel en duurzaam goed. 1. TFT-scherm van 7,7 inch voor een duidelijke weergave van gegevens. Je kunt het alleen doen en honderden djes besparen. Geen batterij of oplader is vereist, omdat deze rechtstreeks van de DLC van het voertuig van stroom wordt voorzien.
Bestseller Nr. 3
kungfuren K1206OBD OBD2-diagnoseapparaat, klassiek verbeterde universele USB-kabel, foutcodelezer, diagnose-scanner voor alle OBDII-protocol auto's
 • Plug and play: het OBD2-diagnoseapparaat wordt met je voertuig verbonden om foutcodes snel te identificeren. Perfect voor iedereen, van beginners tot experts. Schakel de MIL uit (motorlicht controleren) door de oorzaak te bepalen en foutcodes te verwijderen. Met deze OBD2-adapter kan de gebruiker reparaties, wegtests, conditietests, emissiebewakingsstatus en motorproblemen controleren.
 • ▶ 【High-end-technologie 】 Het OBD2-diagnoseapparaat kan diagnostische functies met 11 modi OBDII ondersteunen, chipsetprestaties zijn veel sneller, stabieler en betrouwbaarder. Kan live sensorgegevens lezen, opnemen, grafisch weergeven en afspelen (gegevensregistratie), ook ondersteunt het afdrukken van het diagnoserapport via computer en het leveren van gratis real-time software-updates. Ondersteuningssysteem XP,WIN7 WIN8 WIN10.
 • ▶ 【Motortestlicht uitschakelen】Bepaalt gemakkelijk de oorzaak van de motortestlamp. Lees en wist snel opgeslagen emissiecodes, uitstaande codes en toont codedefinities. Schakelt de MIL uit, helpt bij het resetten van de monitor. Ondersteunt Engels, Frans, Spaans, Duits, Nederlands, Russisch en Portugees.
 • Alleen voor een voertuig dat het OBD-protocol ondersteunt: de Kungfuren universele foutcode-lezer voor auto's werkt zowel bij voertuigen die vanaf 1996 in de VS, 2000 in Europa, als bij voertuigen die in Azië zijn gemaakt. Het ondersteunt alle OBD2-protocollen (ISO9141, KWP2000, J1850 PWM, J1850 VPW en CAN). Er is echter geen ondersteuning voor diesel, hybride of elektrische voertuigen en geen 24 V zware voertuigen, het Jobd-protocol is niet ondersteund.
 • ▶ 【Stressvrije garantie】 Bestel nu om van het comfort van Free Lifetime Technical Support en een 18 maanden fabrieksgarantie te genieten. Als je van mening bent dat dit niet het juiste product voor je model is of je de fout niet kunt lezen. bieden wij u binnen drie maanden een probleemloze vervanging of een volledige terugbetaling!
Bestseller Nr. 4
łatwa instalacja Automotive Diagnostic Tools MS309 OBD2-scanner OBD 2 CAR-CODE LEZER FOUT DIAGNOSE-apparatuur Motor Clearing Auto Reparatie Tool (Color : BLACK)
 • Kleur: zwart
 • Weergave DTC Definitie op het scherm van het apparaat
 • Geef alle Freeze Frame-gegevens weer
 • Display en I / M Gereed-status (ontslag)
 • Automotive Diagnostic Tools MS309 OBD2-scanner OBD 2 CAR-CODE LEZER FOUT DIAGNOSE-apparatuur Motor Clearing Auto Reparatie Tool
Bestseller Nr. 5
TOPDON OBD2 Bluetooth scanner-smartDiag Mini, OBD2 diagnoseapparaat, adapter, stekker, EOBD, toegang tot alle ECU's, auto-diagnose-scanner, voor iOS en Android
 • Toegang tot alle ECUs➤ Gebruik de Bluetooth OBD2-scanner SmartDiag Mini om je smartphones en tablets tot een professionele scanner te maken. Het kan alle beschikbare autosystemen zoals ABS, airbag, motor, AT, EVAP, TPMS, BMS, EPB enz. met gegevens in gedetailleerde tekst en samengevoegde afbeeldingen weergeven. Het diagnosemenu's zijn afhankelijk van het merk, het model en het jaar van het voertuig. Stuur ons een e-mail voor compatibiliteitscontrole. [email protected]
 • 16 servises ➤ Met talrijke resetfuncties voor olie, EPB, SAS, BMS, TPMS, IMMO, transmissie, schuifdak, vering, AFS-koplampen en AGR krijg je alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse autodiagnose. De IMMO-service werkt alleen bij Aziatische voertuigen met minderwaardige IMMO-systemen.
 • Volledig uitgeruste OBD2-scanner ➤ Deze professionele bluetooth-OBDII-scanner is compatibel met iPhone-, iPad- en Android-apparaten en kan alle OBD2-gerelateerde foutcodes lezen, diagnosticeren en verwijderen om problemen op te lossen. Bovendien kan hij geheugengegevens opnemen, I/M-bereidheid controleren, O2-sensortest uitvoeren en meer.
 • Bluetooth-verbinding: download gewoon de SmartDiag-app gratis in de App Store of Google Play om deze te installeren. Sluit de adapter aan op de OBD-aansluiting. Voer dan altijd en overal op je iOS 9.0/Android 5.0 een functionele en eenvoudige diagnose door of nieuwere intelligente apparaten zonder accessoires en verwarde kabels. Stel de Bluetooth-verbinding in in in de SmartDiag-app, NIET in de iOS/Android-systeeminstellingen.
 • Abo-kosten➤ De voertuigcodelezer biedt 5 gratis keuzemogelijkheden voor de software van de fabrikant of de software voor het eerste jaar. Het kost 19,95 USD per jaar voor elk ander jaar. Elke fabrikantsoftware biedt toegang tot alle diagnostische functies voor alle voertuigen van dezelfde fabrikant. Elke reset-onderhoudssoftware werkt voor alle voertuigen in de ondersteunde lijst, onafhankelijk van merk, model en jaar.
Bestseller Nr. 6
Autel MaxiDiag MD806 Pro (Verbeterde Versie van MD806) OBD2 Scanner, Volledige Systeemdiagnose met Oliereset, EPB, SAS, DPF Regen, BMS en Gasklepdiensten
 • 【VOLLEDIGE SYSTEEMDIAGNOSE】: Autel MaxiDiag MD806 Pro leest/wist codes en Live Data-functies voor alle systemen. Het heeft toegang tot ALLE beschikbare modules voor de beste diagnosebewerkingen. OPMERKING: Al deze service- en speciale functies zijn NIET universeel compatibel! Stuur VIN (17 cijfers) naar ★[email protected]★ om de compatibiliteit te controleren.
 • 【SERVICEFUNCTIES】: MD806 Pro OBD2 Diagnostische scantool leest en wist foutcodes, controleert en test BMS, Oil Reset, SRS, EPB, DPF, Throttle en Adjust A/F voor de meeste moderne voertuigen. Gegevens bekijken/verwijderen/afdrukken. ★OPMERKING: MD806 Pro/ML629, enz. handheld tool ondersteuning auto's voornamelijk tot 2015/een paar 2016. Het ondersteunt GEEN 2016/2017/2018/2019, etc. auto's, als je het niet zeker weet, neem dan contact met ons op via: ★[email protected]★ om te controleren.
 • 【OBD2 DIAGNOSE】: inclusief systeemstatus, leescodes, wiscodes, live gegevens, gegevens bekijken, gegevens opnemen, frame bevriezen, I/M-gereedheid, O2-monitortest, ingebouwde monitortest, componententest, voertuiginformatie (VIN ,CIN's, CVN's), Modules Present en DTC Lookup, enz.
 • 【TAAL】: MD806 Pro-voertuigscanner ondersteunt Engels, Frans, Spaans, Duits, Pools, Portugees, Russisch, Grieks, weds, Italiaans, enz. De standaardtaal is Engels. Als u de taal wilt wijzigen, stuur dan het S/N (Serienummer, op de achterkant van het apparaat) naar ons e-mailadres: ★[email protected]★.
 • 【SERVICE】: Autel MD806 Pro autocodelezer kreeg 1 jaar zorgeloze service en levenslange gratis online updatesoftware. Als u een vraag of probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op: ★[email protected]★.
Bestseller Nr. 7
iCarsoft MB II XXLTECH test diagnose auto fouten ODB2 scanner uitleesapparaat
 • iCarsoft MB II XXLTECH testdiagnose auto fout ODB2 scanner uitleesapparaat bij Bucom Berlijn
 • 4,0 inch TFT kleurendisplay
 • Eenvoudige bediening
 • Stroomvoorziening via diagnostische aansluiting van het voertuig of USB
 • Toegang tot alle regeleenheden (bijv. motor, ABS, airbag, enz.) Live data-functie
Bestseller Nr. 8
Launch CRP909E OBD2 diagnoseapparaat voor volledig systeem, diagnoseapparaat auto met 26 resetfuncties, codelezer, SAS, TPMS, DPF, BMS, IMMO, ABS-ontluchting, Auto VIN enz., auto diagnose scanner tool
 • 🔥【Volledig systeemdiagnosetool + 2 jaar updates】Het Launch CRP909E OBd2 diagnoseapparaat is een volledig systeem-diagnosescanner, waarmee technici alle beschikbare systemodules in voertuigen kunnen bewerken om complexe problemen nauwkeurig te diagnosticeren. Inclusief IMMO, motor, transmissie, airbag, ABS, ESP, TPMS, SRS, BMS, startonderbreker, gateway, besturing, airconditioning en meer. Met de functies voor het lezen en verwijderen van DTC, het ophalen van live gegevensstromen en ECU-informatie
 • Upgrade naar 26 resetfuncties: Naast de verbazingwekkende en krachtige diagnosefunctie biedt, OBD2 diagnoseapparaat ook EPB-reset, oliereset, SAS-reset, BAT-reset, ABS-ontluchting, resetten van de elektrische smoorklep, TPMS-reset, DPF-reset, AFS-reset, Gear Learn, transmissie reset, IMMO. Injectieventielcode. Ding, schuifdak resetten, vering resetten
 • Brede voertuigafdekking + 9 ondersteunde talen + feedback: LAUNCH CRP909E OBD2 diagnoseapparaat auto-autoscanner kan met meer dan 57 automerken en meer dan 10.000 auto's wereldwijd werken. Ondersteunende taal: Engels, Frans, Spaans, Russisch, Japans, Duits, Italiaans, Portugees, Koreaans. Diagnoserapport sturen feedback krijgen ondersteuning van Launch Engineer.
 • ✅【Update via wifi + Auto VIN/rapport + batterijspanningstest】OBD2 diagnoseapparaat bespaart tijd en geld bij de diagnose van auto's. Je kunt met één klik bijwerken, VIN automatisch herkennen. Realtime batterijmonitor. Hij helpt je om vroegtijdig te worden gewaarschuwd voor mogelijke batterijproblemen. Je diagnostische rapporten worden opgeslagen en je kunt ze doorzoeken.
 • 【2022 nieuwste Elite Launch CRP909E】 👍 Het CRP909E OBd2 diagnoseapparaat scan tool is het nieuwste product uit de Launch CrP-serie. Het is de eerste autocode-lezer die een volledige systeemdiagnose kan uitvoeren. Hij is uitgerust met een 7-inch touchscreen, een oplaadbare 6100 mAh lithiumbatterij, 16 GB geheugen en langere OBDII-16-pins kabels. Het biedt een gratis update voor 2 jaar. Het is de moeite waard om CRP909E te hebben om je auto een uitgebreide controle mogelijk te maken.
Bestseller Nr. 9
Ultimate Diag One - Diagnose-interface geschikt voor meerdere merken - versie CD-ROM - koffer voertuigdiagnose multimarques van Self Auto Diag
 • Diagnostische koffer voor de motor geschikt voor meerdere merken en multimodules voor meerdere Franse merken.
 • Het systeem bestaat uit een elektronische interface met USB/OBD-kabel en de te installeren software (software verdeeld over CD-ROM).
 • Software voor installatie op een pc of tablet onder Windows (32 of 64 bit) XP, 7, 8, 8.1 of 10 (Let op: niet compatibel met Vista).
 • Inclusief hulp bij de installatie en het gebruik en gratis (gratis nummer).
 • Systeem ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk.
Bestseller Nr. 10
thinkcar thinkool pro obd2 diagnoseapparaat auto bidirectioneel volledig systeem, auto diagnose scanner tool voor alle voertuigen, ECU-codering, bidirectioneel, 31 resetfunctie, codelezer
 • 【2022 New Thinkool Pro met geavanceerde functies】Thinkcar Thinkool Pro obd2 obd2 diagnoseapparaat wordt geleverd met OE-level functies: AutoAuth voor FCA SGW, waarmee professionals na 2017 met Chrysler, met Dodge, met Alfa Romeo en Fiat kunnen werken. ➤Tuning en wijziging (motor na crash Ontgrendelen, ABS rijden. test annuleren enz.) voor Benz ➤ Aanpassing voor BMW ➤ Offline codering ➤ Individualisering voor voertuigen wereldwijd.
 • Bidirectioneel + ECU-codering + alle systemen + meer dan 31 + reset-services + actieve test + aanpassing, initialisering + matching] Thinkool Pro obd2 diagnoseapparaat ondersteunt alle systemen, actieve tests, ECU-codering, diagnose en blanco reset, afbeeldingen met gedetailleerde live-parameters voor FULL SAS-systeem. e / EPB / TPMS / DPF / IMMO / BMS / ETS / olie / rem / AFS / EGR / GEARBOX / SCHUIDDAK / SUS reset, ABS-spoeling, injectorcodering).
 • [Beste hardware en software + 99% automerken + 2 jaar gratis update] Thinkool Pro diagnoseapparaat auto, uitgerust met nieuw Android 10-systeem, 8 inch groter screenshot, grotere batterijcapaciteit 600 mAh en 2 + 32 G groter geheugen, nieuwe voertuigen, nieuw toegevoegde instellingen en functies bij de hand, tot 10 0.000 Automodellen wereldwijd Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch
 • [5 jaar garantie + diagnose-feedback] 5 jaar garantie, online hulp 24 uur per dag. Massieve gegevensondersteuning, massieve gegevensondersteuning, servicefalanalyse. Wat er ook gebeurt, we zullen bij je zijn. Diagnosekcommentaren indienen" om hulp van Thinkcar Enginner te krijgen.
 • De meest betrouwbare partner: Thinkool Pro zorgt voor de bescherming van componenten (voor VW, Audi) en verbruiksmodules: printer, werklamp, endoscoop, batterijherkenning, oscilloscoop warmtebeeld, laadstation, diagnosetools draadloze bandenspanning

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste diagnose apparatuur auto te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze diagnose apparatuur auto-koopgids samengesteld.

Het beste diagnose apparatuur auto vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste diagnose apparatuur auto voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede diagnose apparatuur auto-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor diagnose apparatuur auto te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van diagnose apparatuur auto erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald diagnose apparatuur auto zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over diagnose apparatuur auto zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de diagnose apparatuur auto kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste diagnose apparatuur auto kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.