Beste deurbel van 2023 (TOP20)

De 20 beste deurbel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – 2x Plug-in Ontvanger - Zwart
 • Complete deurbelset met twee ontvangers met plug-in, zodat u de binnenunit kunt aansluiten en nooit de batterijen hoeft te vervangen.
 • Storingsvrij digitaal signaal met een bereik tot 300m
 • Volume tot 110dB, instelbaar op 5 volumes en 64 verschillende melodieën
 • Knipperend LED-lampje in de ontvanger om aan te geven wanneer er wordt aangebeld
 • Compacte, waterdichte deurbel die op elk deurkozijn past
Bestseller Nr. 2
Draadloze bel, deurbel draadloos bereik 1000 meter, 55 beltonen, IP55 waterdicht
 • 【Eenvoudige installatie】: (belangrijk) verwijder voor gebruik de isolatiefolie van de zender. Steek de ontvanger in het stopcontact, draai het volume op het maximum.
 • 【1000 meter werkradius (buiten)】: de draadloze bel heeft een maximaal bereik van 300 meter buiten.
 • 55 beltonen: de draadloze deurbel beschikt over 55 verschillende beltonen.
 • 5 instelbare volumeniveaus: het volume ligt tussen 0-100 dB, de toon van de deurbel huisdeur is helder en luid.
 • 【IP55 waterdichte draadloze bel】: de deurbel is IP55 waterdicht en is dus beschermd tegen spatwater en regen.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Aigostar Draadloze Deurbel 2HQFE - Met 1 ontvanger - Plug&Play - DC - 3 Regelbaar volume - 36 Melodie - IP44 Waterdicht - Wit
 • 【Elegante stijl, Nieuwe ervaring】:Een deurbel is een detail dat niet kan worden genegeerd bij de decoratie van het huis en het is de eerste indruk van gasten wanneer ze op bezoek komen.
 • 【Draadloos】:Draadloze ontvangst, geen bedrading die schade aan de muur kan veroorzaken, met lijm aan de achterkant is het eenvoudig te installeren, druk lichtjes om te bellen.
 • 【Design】:Gebruik van acrylpaneel, lichte touch, eenvoudig en modieus, vierhoekig boogontwerp, zachter en eleganter
 • 【3 volumeniveaus, 36 beltonen】:Niet langer eentonig en stijf, De ringtoon en volume kan naar eigen wens aangepast worden, helder en resonerend geluid, herkenbare ringtonen.
 • 【150 m lange afstandstransmissie】:Sterk bereik, sterke anti-interferentie, open ruimte afstand tot 150 meter, uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik.
Bestseller Nr. 4
Draadloze deurbel, BITIWEND waterdichte draadloze deurbel set, draadloze deurbel 2 zenders en 3 ontvangers met 300M bereik 58 beltonen LED-display (zwart)
 • 300M DRAADLOOS BEREIK RADIOBELL - Het bereik tussen zender en ontvanger is maximaal 300M / 1000FT, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u door het hele huis wordt gewaarschuwd zodra iemand aanbelt. De ontvangers hoeven alleen maar in een stopcontact te worden gestoken.
 • 58 MELODIE EN 5 VOLUME NIVEAUS - De deurbel heeft 55 verschillende beltonen. Met 5 instelbare volumeniveaus (0-110dB) vindt u ook de perfecte instelling volgens uw behoeften. Een extra LED-lampje helpt ook mensen met gehoorproblemen om altijd te weten wanneer de deurbel gaat.
 • IP55 WATERDICHTE DEURBEL - Winkelbel buiten zender waterdichte klasse is IP55, ingebouwde waterdichte rubberen ring, regen kan ook normaal werken. Het kan werken bij -30 ° C tot 70 ° C (-86 ° F tot 158 ​​° F), wat bestand is tegen het barre weer. Pak voor buiten huis, tuin, kantoor, school, thuis enzovoort.
 • GEHEUGENFUNCTIE - De draadloze deurbelset onthoudt je laatst geselecteerde melodie en het ingestelde volumeniveau, zelfs na een stroomstoring; U hoeft uw vorige instellingen niet opnieuw in te stellen; handig en gebruiksvriendelijk ontwerp dat uw gebruikerservaring verbetert.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Bevestig de BITIWEND draadloze deurbelzender eenvoudig aan een muur met de meegeleverde schroeven of tape; alle montageaccessoires zijn inbegrepen voor eenvoudige installatie. Het formaat van de zender is gemakkelijk mee te nemen en ouderen kunnen hem thuis meenemen om ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 5
YYQ Draadloze Deurbel voor Buiten Waterdicht IP44, Wireless Doorbell met Bereik tot 300M, LED-indicator, 1 Zender Knop en 2 Ontvangers, 5 Volume Instelbaar, 36 Beltonen (Wit)
 • KRACHTIGER SIGNAAL & LANGE AFSTAND: Het werkt binnen 300 meter in open ruimte, het signaal van deze bel dringt heel goed door obstakels heen. Je kunt de ontvangers aansluiten waar je maar wilt in huis. Geen problemen met draadloze interferentie.
 • SUPER EENVOUDIGE INSTALLATIE: De ontvanger vereist geen montage of batterij , steek hem gewoon in een stopcontact. De zender kan aan de muur of aan de deur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven of plakband.
 • GEWELDIGE KWALITEIT & WATERDICHT IP44: Deze deurbel is gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. De zender is IP44 waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bestand tegen stof, regen en hoge temperaturen. Geen elektromagnetische straling. CE-gecertificeerd.
 • ENERGIEBESPARING & LANGE DUUR: Laag energieverbruik ontwerp, energiebesparend en duurzaam gebruik. De batterij van de zender gaat meer dan 15 maanden mee. De zender kan meer dan 100.000 keer klikken weerstaan.
 • LED-INDICATOR: De zender en ontvanger hebben LED-indicatoren, als iemand op de zender drukt, knipperen alle apparaten blauw. 36 ringtones beschikbaar, 5 instelbaar volume van 0dB tot 85dB.
Bestseller Nr. 6
Irishom 1080p deurbel met camera, video, deurintercomsysteem, draadloze deurbel met klokkenspel, cloud-geheugen, twee-weg audio, nachtzicht
 • Draadloze videodeurbelcamera: ondersteunt 2,4 G WLAN en app-verbinding, 1080p hoge resolutie, horizontale 133 graden en diagonale 155 graden groothoek, je kunt breder en duidelijker zien.
 • Smartphone-meldingen en 2-weg audio: als iemand op de deurbel drukt, worden foto's opgenomen en onmiddellijk een melding naar je smartphone verzonden. Met de ingebouwde microfoon kun je je bezoekers altijd en overal zien en met hen spreken.
 • Nachtzicht en cloudopslag: met ingebouwde hoogwaardige IR-ledlampkralen is het beeld ook 's nachts duidelijk; ondersteund gratis cloudgeheugen (3 dagen automatische cyclusafdekking), geen TF-kaart nodig.
 • Uitgerust met deurbel: sterk en stabiel signaal, eenvoudig te koppelen, het transmissiebereik tussen deurbel en bel bedraagt tot 10 meter; met USB-voeding, eenvoudig te installeren, geen zorgen over een zwakke batterij.
 • Voeding: de deurbel wordt gevoed door een ingebouwde 800 mAh-batterij en heeft een lange werktijd, nadat hij volledig is opgeladen via een powerbank, een voeding, een computer en meer, zonder dat hij vaak hoeft te worden opgeladen.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Aigostar Draadloze deurbel, zelf aangedreven deurbel, draadloos, waterdicht, 36 beltonen, 3 volumeniveaus, draadloze deurbel met led-display, geschikt voor woningen, Zwart
 • 🔋【Druk op om elektriciteit te genereren】Zender geen behoefte aan batterijen, druk op de automatische energieopwektechnologie en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de vervanging van de batterij.
 • 🎵【36 unieke melodieën】van DingDong tot de fijnste melodieën, er zijn 36 liedjes om uit te kiezen. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie. 3 volumestanden, geschikt voor een verscheidenheid aan scènes.
 • 📡【Sterk signaal】de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 150m naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen.
 • ️🌨️【Waterdicht en duurzaam】betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren.
 • 👍【Eenvoudige installatie】gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie.(bevat een 3M dubbelzijdig band, 2 schroeven)
Bestseller Nr. 8
Pdgrow Draadloze deurbel, draadloze deurbel, insteken, draadloze huisbel met een bereik van 500 voet, 38 beltonen, 4 volumeniveaus en led-flitser, wit
 • 【Geavanceerde push-RF-technologie & batterijvrij】 Deze draadloze deurbel is zelfstandig, vereist geen kabels en batterijen, beschermt het milieu en bespaart je geld. Als de zender wordt ingedrukt, genereert hij zelf elektrische stroom en stuurt hij een stabiel signaal naar de ontvanger. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat de muur of de deurbel bij het vervangen van de batterij beschadigd raakt
 • 38 beltonen en 4 volumeniveaus: onze draadloze stereoluidspreker voor de deurbel levert een rijk en helder geluid. Het biedt een grote keuze aan 38 beltonen en 4 volumeniveaus (inclusief demping) voor je persoonlijke smaak. Houd de volumeknop ingedrukt om terug te keren naar de eerste beltoon (dingdong). Met geheugenfunctie onthoudt de draadloze bel na een stroomuitval je laatste instellingen.
 • 【Geen bijspraken en vals alarm】 Deze draadloze deurbel heeft een sterke doorslagkracht en anti-interferentie. Het bereik voor meerdere obstakels bedraagt tot 152 m en in open ruimtes tot 305 m. Het heeft geen invloed op andere apparaten in je huis of die van je buren en zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je een paar kamer weg bent of op een andere verdieping bent.
 • Eenvoudige installatie: sluit de mini-ontvanger eenvoudig aan op een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde accessoires, inclusief 2 schroeven en een stuk zelfklevende tape, aan een muur. Onze deurring is geschikt voor thuis, woning, school, landhuis, kantoor en meer. Deze draadloze deurbel zonder batterij is een mooi kerstcadeau, verjaardagscadeau of jubileumcadeau voor elk huis of zakeneigenaar.
 • 【Kwaliteitsborging en tevreden service】 Onze draadloze deurbel is stofdicht en IP44 waterdicht en bestand tegen verschillende ruwe weersomstandigheden. De drukknop kan na onze test een maximale levensduur van 20 jaar bereiken van maximaal 150.000 klikken. Bovendien bieden wij 2 jaar garantie plus 60 dagen tevredenheid of retourrecht. Als je problemen hebt met onze producten, neem dan contact met ons op om een bevredigende oplossing te vinden.
Bestseller Nr. 9
Draadloze bel, 400 m draadloos bereik voor buiten, waterdicht, deurbel, draadloos, 2 ontvangers, huisdeurbel met 55 beltonen, 5 volumes, knipperende led-huisbelsets met batterij, zwart
 • Extra groot bereik: draadloze deurbel tot 400 m (ongehinderd bereik), sterk en stabiel draadloos signaal zorgt ervoor dat je de draadloze deurbel duidelijk kunt horen, ook als je meerdere ruimtes verwijderd bent of op een andere verdieping bent
 • Draadloze bel met belplaat: het extra deurbord geeft je bezoekers een duidelijkere opmerking: het knipperende led-display op de draadloze bel en de zender dienen als visuele signalen en is zeer vriendelijk voor mensen met gehoorschade en ouderen
 • Waterdichte draadloze bel: IP55 stof- en waterdichte huisdeurbel, die ook bestand is tegen ruw weer (gebruik van -30 °C tot 70 °C), zender met laag stroomverbruik, hoogwaardige batterij
 • [Stil en luide draadloze bel] De stekkerklare ontvanger beschikt over 55 beltonen en 5 instelbare volumes, van geruisloos tot 110 dB. De ingebouwde geheugenchip onthoudt je laatste instelling, zonder dat je hem na een stroomuitval hoeft te resetten
 • Gebruiksklare deurbelset: gewoon de 2 ontvangers in de bussen steken en de zender met het meegeleverde dubbelzijdige plakband of schroeven aan de voordeur bevestigen en je bent klaar voor gebruik
Bestseller Nr. 10
Kit draadloze deurbel, IP55, waterdicht, met bereik tot 300 m, volume met 7 niveaus en 48 beltonen, led-display, 1 zenderknop en 2 ontvangers
 • 🔱【Breed draadloos bereik & Sterk signaal】: de deurbel heeft een sterke doordringingskracht en kan een helder signaal van 300 m/1000 ft naar een huis of bedrijf in een open ruimte sturen. Waar je ook bent, je zult nooit een bezoeker missen. Omdat het digitale aantal van elke draadloze deurbel anders is, stoort hij de buren van andere apparaten niet
 • 💦【Waterdicht en duurzaam】: IP55 betekent dat de zender regen en slechte weersomstandigheden kan weerstaan zonder dat hij door temperatuur, regen of sneeuwval wordt beschadigd. Je kunt het probleemloos buiten de deur installeren. De plug-in ontvanger elimineert het vervelende vervangen van de wegwerpaccu of het opladen van het apparaat
 • 🔊【7 instelbaar volume】: het volume kan op 7 niveaus worden ingesteld, 0-115 dB (incl. geluiddemper). 115 dB, ook op feestjes, mis je de beltoon niet. Stille modus, geschikt voor het inslapen van kinderen zonder storingen. Een knipperende led kan een persoon met gehoorproblemen waarschuwen of ze in stille modus gebruiken
 • 🎵【Voorzie u van verschillende beltonen】: van DingDong tot de fijnste melodieën, er zijn 48 liedjes om uit te kiezen. Druk op de knop "vooruit" of "vooruit" om de muziek heel eenvoudig te selecteren. Elke ontvanger kan een ander geluid hebben. Elke keer als iemand je draadloze deurbel speelt, geniet je van een aangename melodie
 • 💙【Eenvoudige installatie】: gewoon de ontvanger op een stopcontact aansluiten en met dubbelzijdig plakband aan de muur bevestigen. Het pakket bevat alle benodigde accessoires voor een eenvoudige installatie. En wij beloven een 30 dagen geldteruggarantie. Als je merkt dat het product dat je ontvangt niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op en we zullen graag alle problemen voor je oplossen. Geen aankooprisico
Bestseller Nr. 11
KooPower Draadloze deurbel, geen batterij nodig, 2 plug-in ontvangers, 1 belknop zender met knippereffect, 150 m bereik, 25 beltonen, wit
 • Lange rekbreedte en sterk signaal: buiten (40 meter van de muur), is de transmissieafstand 150 meter. Of het nu in de tuin of in de keuken is, om je iemand te herinneren, maak je geen zorgen over ontbrekende bezoekers.
 • Verschillende tonen en volume: 25 verschillende beltonen, van klassieke tot bekende melodieën zijn beschikbaar. Instelbaar volume van 50 dB tot 80 dB.
 • Uniek design: universele draadloze deurknop Of je huis nu moderner of traditioneel is, het witte, heldere ontwerp is geschikt voor bijna elke decoratie en biedt je een betere visuele ervaring
 • Eenvoudige installatie: een deurbel voor elke deur breng je de zender gewoon buiten aan de deur aan en steek de ontvanger waar je maar wilt – zonder bedrading. Geen batterij nodig voor knoppen en ontvanger: elimineert de inspanning van het vervangen van wegwerpbatterijen of het opladen van je apparaten
 • Verpakking: de set bevat een zender, twee ontvangers en 2 pakjes met schroeven en pluggen voor installatie. De instructies maken het eenvoudig om je nieuwe draadloze deurbel te gebruiken
Bestseller Nr. 12
Draadloze deurbel, draadloze deurbel met een bereik van 1000 meter, IP55 draadloze bel voor buiten, waterdichte deurbel, huisdeur, 55 beltonen
 • 【Eenvoudige installatie】: verwijder voor gebruik de isolatiefolie in de zender, open de afdekking van de zender en verwijder deze. Steek de ontvanger in het stopcontact, draai het volume tot het maximum.
 • 【1000 voet werkradius (buiten)】: de draadloze bel met een maximaal bereik van 300 meter buiten.
 • 55 beltonen: de draadloze deurbel beschikt over 55 verschillende beltonen. Je kunt de gewenste beltonen selecteren.
 • 5 instelbare volumeniveaus: het volume ligt tussen 0-100 dB, het geluid van de bel is helder en luid.
 • 【IP55 waterdichte draadloze bel】: de draadloze bel is speciaal ontwikkeld voor buiten. Voldoet aan IP55 en is dus beschermd tegen spatwater en regen.
Bestseller Nr. 13
Generiek Wireless Video Doorbell WiFi Smart Video Deurbel Camera met tweerichtingsaudio-oplaadbare nacht Visie Ring Video Deurbell 720p Cloudopslag voor Beveiligingsbeschermingsappartement Huis(zwart)
 • [Directe melding en infrarood nachtvisie] Wanneer iemand de deurbel belt, maakt deze draadloze deurbel met de camera automatisch een foto en duwt de melding naar uw telefoon, u kunt met de bezoeker communiceren via een videogesprek of spraakoproep op de app.Dankzij het 850 nm infrarood LED -licht laat de deurbel voor de deur van de voordeur je 's nachts of in andere situaties duidelijker buiten de deur zien, waarbij je dag en nacht uw familiebedrijf beschermt.
 • [Wireless Ring Doorbell & Multi-User Deling] Draadloze videobellcamera met kamerringer, zorg ervoor dat het deurbel-rinkelen in elke kamer te horen is.U zult uw bezoekers nooit missen.U kunt de deurbel ook delen met uw gezin, het ondersteunt maximaal 8 gebruikers om te delen en 3 gebruikers om tegelijkertijd online te bekijken.
 • [Real-time tweerichtingsaudio- en externe videogesprekken] Ingebouwde hooggevoelige microfoon en luidspreker, de Smart Video Doorbell biedt u realtime duidelijke tweerichtingsaudioproepen, u kunt luisteren en overal en overal spreken.720p biedt u duidelijke afbeeldingen en video-oproepen, en de 100 ° groothoeklens biedt u een breder gezichtsveld, zodat u uw huis beter kunt beschermen.
 • [Cloudopslag en gemakkelijk te installeren] Onze thuisbeveiligingsdeurbel met camera ondersteunt gecodeerde cloudopslag, 3-daagse rollende opslag is gratis voorzien, u kunt de deurbelrecords en foto's op elk gewenst moment controleren.Volgens de gebruikershandleiding kunt u het snel in 5 minuten installeren zonder gecompliceerde gereedschappen te gebruiken, gebruik je gewoon de meegeleverde schroeven of dubbelzijdige tape (inbegrepen) om de deurbel te installeren.
 • [Oplaadbare batterij en 100% draadloos ontwerp] De WiFi-videodeurbel wordt aangedreven door een ingebouwde 800 mAh oplaadbare batterij met een lange standby-tijd, verbindt met 2,4 GHz WiFi en kan ongeveer 6 maanden werken op volledige lading.De deurbelcamera -installatie en -verbinding is echt draadloos, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd om bestaande of extra deurbel draden te gebruiken, zodat u het op een deur of muur kunt plaatsen zonder zich zorgen te maken over irritante draden.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Draadloze deurbel, 300 m, waterdicht IP55, met 1 zender en 1 ontvanger, deurbel met led-cijfer/knop, 58 melodieën, 4 volumeniveaus en mute-functie
 • ⭐ Draadloze bel met 58 melodieën en 4 volumeniveaus: de draadloze deurbel is uitgerust met 58 melodieën, waaronder muziek, blaffen, zeemeermin enz. Het volume is instelbaar tussen 0 dB en 110 dB, met de mute-functie kun je de bel voor een rustige rust. De bel is uitgerust met 5 kleine notities waarop je kunt schrijven. Leg ze in het transparante deksel en bezoekers kunnen de informatie zien.
 • ⭐ Draadloos windspel met 300 m bereik: met 1 zender en 1 ontvanger om in te steken, het draadloze signaal voor deurbel kan tot 300 m in open ruimte en op grote afstand ook met vele obstakels (deuren, muren). Je mist geen bezoekers meer. Opmerking: het maximale bereik van 300 m wordt verminderd door obstakels tussen zender en ontvanger.
 • ⭐ Deurbel met led-display en led-knop: elke draadloze deurbel ontvanger beschikt over een led-indicator die brandt als iemand overgaat. De knop is ook uitgerust met het, wat bevestigt dat je de knop voor het bellen correct hebt ingedrukt. De led-indicator op de ontvanger geeft 0 tot 9 aan, elke ontvanger kan zijn beltoon hebben. De verschillende cijfers komen overeen met verschillende beltonen, waardoor je de afzonderlijke deuren kunt onderscheiden.
 • ⭐ Waterdichte elektrische bel met geheugenfunctie: de zender van de elektrische bel ondersteunt de beschermingsklasse IP55, wat de bescherming tegen binnendringend stof en de bescherming tegen lage druk van waterstralen uit elke richting betekent. De zender werkt tussen -20 °C en 55 °C en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. De draadloze bel slaat je laatste melodie en het geselecteerde volume op na een stroomuitval.
 • ⭐ Eenvoudig te installeren: de zender van de deurbel beschikt over 2 bevestigingsmodi, de eerste en eenvoudigste met dubbelzijdig plakband en de tweede, traditionele schroeven in de muur, die natuurlijk eerst moet boren. Steek gewoon de waterdichte deurbel ontvanger in een stopcontact en bevestig de zender met de meegeleverde tape of schroeven aan de muur of op het deurkozijn.
Bestseller Nr. 15
Honeywell Home DW313S Serie 3 bedrade deurbel met LED-licht (wit)
 • Bedrade deurbel als vervanging voor een bedrade mechanische- of elektronische deurbel (8-12 V, max. 2,0 A);het hoorbare volumebereik is 80 m (84 dB) en geeft een luide en duidelijke melding. De deurbel is eenvoudig te installeren.
 • Je kan kiezen uit 6 melodieën met een luid, helder en digitaal geluidsbereik van 80 meter, hoorbaar overal in huis.
 • Het instelbare volume is eenvoudig in te stellen.
 • Het ledlicht zorgt voor een discrete en visuele waarschuwing, en kan aangevuld worden door een gekozen melodie in een luide omgeving, of u waarschuwen wanneer de deurbel niet te horen is.
 • Optioneel kan je een extra draadloze drukknop toevoegen (niet meegeleverd);de deurbel kan worden gevoed door 4 AA-batterijen (niet meegeleverd) of worden aangesloten op de hoofdstroom via een 8-12V transformator
Bestseller Nr. 16
uhomepro Video deurbel met draadloze batterij, deurbel met camera, 1080p HD-video, bewegingsdetectie, app-alarm, 148° kijkhoek, twee-weg audio, nachtzicht, zwart
 • Intelligente beveiligingsvideobel: de Uhomepro smart videodeurbel onderscheidt zich van de traditionele deurbel. Het heeft een ingebouwde camera en deurbel batterij en maakt gebruik van een wifi-verbinding om het probleem van het stopcontact en de stroom te verminderen. 1080p Full HD-resolutie en infrarood nachtzichtfunctie, 148° groothoek panoramisch zicht, zodat je duidelijk kunt begrijpen wat buiten voor de deur overdag of 's nachts gebeurt, en verhoogt de veiligheid van het gezin.
 • Instelbare PIR-detectie: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde PIR-bewegingssensor, die lichte bewegingen voor de deur kan detecteren. Als iemand voorbij komt, ontvang je een push-melding op je mobiele telefoon. Je kunt ook de gevoeligheid van de sensor aanpassen om de ideale instelling voor jou te vinden.
 • Twee-weg audio en spraakberichten: ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kunt met bezoekers in real-time communiceren of vooraf opgenomen spraakberichten selecteren voor snelle antwoorden of vreemden waarschuwen, zodat ze gaan als ze je uitnodiging niet accepteren.
 • App-afstandsbediening en dubbel geheugen: 2,4 GHz wifi-connectiviteit; video deurbel wifi ondersteunt meerdere familieleden in online apps, zodat je de draadloze videodeurbel op afstand kunt bedienen en met familieleden via je mobiele app kunt delen. Ondersteunt tot 128 G micro-SD (niet in de paklijst inbegrepen) en cloudopslag voor alarmopnames. Video afspelen op afstand via versleutelde cloud-diensten, zodat je geen moment mist, waar je ook bent.
 • Eenvoudige installatie: je kunt de Smart Video deurbel in minder dan 5 minuten installeren, zonder ingewikkelde gereedschappen te gebruiken. Download de CloudEdge-app van Google Play/App Store. De gebruiksvriendelijke app-bediening helpt je om hem snel te gebruiken. De wifi-deurbel met camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
UitverkoopBestseller Nr. 17
eufy Security, draadloze videodeurbel met accu, 2K HD, deurbel met camera, zonder verzending, slimme personenherkenning, dubbelzijdige audiofunctie, eenvoudige installatie (HomeBase 2 nodig)
 • CRISTALLY CLEAR DISPLAY: De geïntegreerde Sony 2K sensor in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp zijn.
 • NO FEES: eufy beveiligingsproducten beschermen uw huis en uw portemonnee - zonder verborgen kosten of kosten. Uw gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door uzelf beheerd.
 • DOUBLE ENERGY: Dankzij de 6-maanden levensduur van de batterij na slechts één keer opladen en de oplaadoptie met oplaadkabel is uw huis volledig veilig.
 • TOEGEVOEGDE BEELDHEID: De uitgebreide 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je te allen tijde veilig.
 • PERSOONLIJKE ONDERKENNING: eufy beveiligingstechnologie detecteert vogels, honden en bladeren in de wind, geeft u tijdig meldingen wanneer er iemand aan uw deur staat en vermindert effectief valse alarmen zodat u alleen op het juiste moment wordt gewaarschuwd.
UitverkoopBestseller Nr. 18
KERUI Draadloze Deurbel IP66 Waterdicht Insteek Cordless Deurbel Kit Werkt op 1000ft met 32 Melodieën, 4 Delen, LED Licht, Eenvoudige installatie thuis (1x Ontvanger+1x Drukknop)
 • 【IP66 waterdicht en stofdicht】De draadloze deurbelzender is bestand tegen regendruppels, de IP66 waterdicht en stofdicht zorgt voor perfecte prestaties buitenshuis. De waterdichte draadloze deurbelzender werkt tussen -4 en +122 graden Celsius, is bestand tegen ongunstige weersomstandigheden.
 • 【Groot draadloos bereik en sterk uitbreidbaarheid】Met een draadloos bereik van 300 m kun je de draadloze belzender en de deurbelontvanger overal in je huis installeren en ervoor zorgen dat je geen bezoek mist. En er kunnen tot 30 draadloze deurbelzenders, bewegingsmelders/sensoren worden toegevoegd en elke draadloze deurbelzender kan een onbeperkt aantal ontvangers toevoegen om aan je verschillende behoeften te voldoen.
 • 【32 melodieën en 4 instelbaar volumes】de Kerui draadloze bel heeft 32 verschillende tonen om uit te kiezen, 4 instelbare volumeniveaus (25-125 dB), als de deurbelontvanger buiten gaat, knippert de waterdichte draadloze buitenbel ook een helder blauw licht, dat zeer nuttig is voor mensen met gehoorhandicaps. Gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. Het heeft geen elektromagnetische straling en is bovendien zeer veilig voor zwangere vrouwen of kinderen.
 • 【Eenvoudige installatie en geheugenfunctie】sluit gewoon de draadloze belontvanger aan op een stopcontact en gebruik dubbelzijdig plakband of schroeven om de belzender buiten aan de muur of waar je maar wilt, geschikt voor thuis, magazijn, winkels, hotels, bedrijfskantoren. De waterdichte draadloze outdoor belset herinnert zich de laatst geselecteerde melodie, zodat je de melodie en volume na een stroomuitval niet hoeft te resetten
 • 【Veelzijdig】De waterdichte belknop kan als reddingsknop voor ouderen en kinderen worden gebruikt. Als ouderen en kinderen hulp nodig hebben, druk je gewoon op de knop van de waterdichte belzender om het gezin te informeren en tijdig hulp te krijgen. Gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en niet schadelijk. Het heeft geen elektromagnetische straling en is bovendien zeer veilig voor zwangere vrouwen of kinderen.
Bestseller Nr. 19
Reolink Video Deurbel Camera PoE met Reolink Bel, 5MP Super HD Video Bedrade Buitencamera, 180° Diagonaal Beeld, Tweerichtingsaudio, Persoonsdetectie, Waterdicht, Waarschuwingen, Werkt Met Reolink NVR
 • 5 MP Super HD-beeld in 180° Diagonaal: Vind de juiste positie voor je deurbel met de 15° wedge kit en geniet van het superbrede gezichtsveld. Geweldige 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR- en vervormingscorrectietechnologieën, biedt je scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Deurbel Inbegrepen & Sneller Antwoorden: Stop de meegeleverde deurbel in een stopcontact in iedere gewenste kamer en ontvang waarschuwingen wanneer bezoekers "aan de deur staan". Je hebt keuze uit 1 van de 10 melodieën en je kunt het volume aanpassen. Ook kun je spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor wanneer je geen tijd hebt.
 • Nauwkeurige Waarschuwingen door Persoonsdetectie: Je kunt het instellen om waarschuwingen te ontvangen wanneer een persoon gedetecteerd wordt, waarbij niet-menselijke voorbijgangers genegeerd worden, en je kunt de bewegingszone instellen om te bepalen waar de bewegingen van objecten gedetecteerd worden.
 • Flexibele Opslagopties & Veelzijdige Software: De software van Reolink biedt levenslange service waarvoor je maandelijks NIETS betaalt. Het ondersteunt pre-roll-opname, wat waardevolle 6s-beelden oplevert van voordat een evenement geactiveerd wordt. Opnames kun je opslaan op een micro SD-kaart (max. 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR voor ingebouwde 2 TB/4 TB HDD lokale opslag, of FTP/NAS.
 • Eenvoudige & Betrouwbare PoE-installatie: Binne een paar minuten te installeren met een Power over Ethernet-ontwerp, ook in ongeëvenaarde stabiliteit - gegevensoverdracht zonder dat je afhankelijk bent van een haperende wifiverbinding, maar via een bekabelde verbinding. Als internet tijdelijk uitvalt, blijft de camera 24/7 opnemen.
Bestseller Nr. 20
Smoby 810912 - Elektronische deurbel, compatibel met huizen, kinderen vanaf 2 jaar, kleur (810912)
 • Perfecte aanvulling - Ding Dong. Zodat ook kleine huiseigenaren in de toekomst bezoek kunnen ontvangen, bieden de deurbel en naamplaatje een ideale en realistische optie
 • Geschikt voor veel speelhuisjes - De deurbel past op alle Smoby speelhuisjes en kan dankzij de eenvoudige bevestiging ook aan vele andere huizen worden bevestigd
 • Eenvoudig te monteren - De speelhuisbel, bediend met 2x AAA-batterijen (niet inbegrepen), kan in slechts enkele minuten eenvoudig worden bevestigd met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal
 • Voor kinderen vanaf 2 jaar - De Smoby kinderhuizen, evenals de accessoires, zijn geschikt voor jongens en meisjes van 2 tot 10 jaar
 • Smoby kwaliteit sinds 1924 - door voortdurende kwaliteitscontroles, jarenlange ervaring, het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste productie-installaties zorgen wij voor veilig speelgoed

De beste deurbellen zijn eenvoudig te installeren en vereisen niet veel onderhoud. Ze hebben ook een goede reeks functies en bieden de mogelijkheid om ze aan te passen.

Daarom moet je een aantal dingen overwegen voordat je een deurbel koopt. U moet op zoek gaan naar functies zoals het bereik van de luidspreker, de levensduur van de batterij en hoe eenvoudig deze te installeren is.

Voordat u een deurbel koopt, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 • Wat voor soort functies wil je – Ringtone, gong, licht of zoemer?
 • Hoeveel deuren zal het beslaan?
 • Naar welk type installatie bent u op zoek?
 • Heb je een draadloze deurbel of een met draden nodig?
 • Is het compatibel met uw bestaande deurbelsysteem?

Wat zijn de verschillende soorten deurbellen?

Er zijn verschillende soorten deurbellen, afhankelijk van de functie die ze dienen. Sommige deurbellen worden gebruikt om bezoekers aan te kondigen, sommige worden gebruikt om de toegang te regelen en sommige worden gebruikt om huiseigenaren te waarschuwen voor een noodgeval.

Het meest voorkomende type deurbel is een drukknop die meestal te vinden is bij de vooringang van een woning. Het heeft een luidspreker die een geluid maakt wanneer iemand erop drukt of erover gaat. Met dit type deurbel kunnen mensen die in huis wonen gemakkelijk bezoekers beantwoorden zonder uit bed te hoeven komen of zelfs maar hun kamer te verlaten.

Er zijn ook deurbellen van het zoemertype die rinkelen wanneer iemand erop drukt en na een paar seconden stoppen met rinkelen. Deze apparaten hebben meestal een intercomfunctie waarmee mensen binnen ongeveer een minuut met mensen buiten kunnen praten. Een virtuele deurbel kan mensen ook een gemakkelijke manier bieden om met anderen te communiceren.

Met welke factoren moet ik rekening houden bij het kiezen van een deurbel?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een deurbel. Een van de belangrijkste factoren is het soort geluid dat door de bel wordt geproduceerd. Sommige bellen produceren een gong, terwijl andere een toon of zelfs een alarmgeluid produceren. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden hoe gemakkelijk je de bel kunt installeren, of deze een auto-off-functie heeft en hoe vaak je hem kunt gebruiken voordat je hem moet opladen.

Bij het zoeken naar een deurbel zijn er twee hoofdtypen: bedraad en draadloos. Bedrade bellen bestaan al sinds de jaren 1800 en ze werken door verbinding te maken met het elektrische systeem van uw huis. Draadloze bellen maken draadloos verbinding met het wifi-thuisnetwerk en ze kunnen doorgaans tot 30 meter worden gebruikt van de deur.

Hoe vaak moet ik de batterijen van een deurbel vervangen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van uw levensstijl. Als je een druk gezin bent met veel kinderen, moet je misschien de batterijen in je deurbellen vaker vervangen. Maar als u alleen woont of met pensioen bent, heeft u waarschijnlijk tijd om de batterijen eens in de paar maanden te vervangen.

Welk type deurbel moet ik kiezen: draadloos, bedraad, op batterijen?

Deurbellen zijn een noodzakelijk onderdeel van elk huis. Ze worden gebruikt om een waarschuwing te geven wanneer er iemand voor de deur staat, mensen bewust te maken van leveringen en vrienden te laten weten dat ze thuis zijn.

Draadloze deurbellen: draadloze deurbellen bieden gemak omdat ze geen elektrische draad nodig hebben om van uw voordeur naar de achterkant van uw huis te lopen. Je hoeft ook niet in je muren te boren of je zorgen te maken over bedrading in je muren of plafond.

Bedrade deurbel: Bedrade deurbellen hebben het voordeel dat ze verbinding kunnen maken met andere apparaten in uw huis, zoals CCTV-camera’s en slimme sloten. Ze hebben ook het voordeel dat ze verbinding kunnen maken met andere bedrade apparaten zoals rookmelders en verlichtingssystemen.

Wat zijn enkele van de verschillende functies van een deurbel?

De deurbel is een elektronisch apparaat dat een geluid afgeeft wanneer iemand op de knop op het apparaat drukt, dat te horen is via een luidspreker.

De deurbel bestaat al vele jaren, maar is in de loop van de tijd geëvolueerd. Het wordt nu gebruikt als beveiligingsapparaat om mensen te waarschuwen in geval van nood of om gasten te begroeten.

Enkele van zijn functies zijn:

 • Een alarm afgaan wanneer iemand in uw huis inbreekt
 • Berichten ontvangen van uw smartphone
 • Geluiden afspelen als muziek of klokkenspel