Beste dashcam van 2022 (TOP20)

De 20 beste dashcam beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
GARMIN Dash Cam Mini 2, Dashcam voor Auto, Klein Formaat, 140 Graden Beeldveld
 • SUPERKLEINE CAMERA, GROTE BESCHERMING: De spraakbediende Garmin Dash Cam Mini 2 met het formaat van een autosleutel en heeft een breed beeldveld van 140 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1080p HD-video
 • AUTOMATISCH VASTLEGGEN: Zodra de camera is aangesloten op de voedingsbron van het voertuig, neemt deze continu op, zodat je de camera gewoon kunt instellen en vergeten
 • KLUIS-OPSLAG: Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden
 • LIVE VIEW: Gebruik de Garmin Drive app op een compatibele smartphone om op afstand toegang te krijgen tot de camera voor Live View bewaking vanaf elke locatie wanneer je niet in de buurt van je geparkeerde auto bent
 • SPRAAKBEDIENING: Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer
Bestseller Nr. 2
VANTRUE E1 1944P Mini Dashcam WiFi Dash Cam, Wireless- en Sprachgesteuerte Auto Camera met HDR Nachtsicht GPS, 24Std. Puffer Parküberwachung, 1.54 Zoll 160° Loop Aufnahme G Sensor, max. 512GB
 • 【1944P Ultra Mini met HDR Night Vision】 De E1-dashcam is de kleinste VANTRUE (1,54-inch) tot nu toe en combineert een verborgen ontwerp met superieure prestaties. 2.5K 2592* 1944P/30fps gecombineerd met 160° groothoek maakt ongelooflijke 4-baans video's met veel detail, vloeiender dan 1920* 1080P/60FPS en veiliger. Verbeterde HDR- en Sony-sensor levert kristalhelder nachtzicht, maakt creatief gebruik van 2.5D glazen frontdisplay, dat krasbestendig, valbestendiger is en comfortabeler aanvoelt.
 • 【WiFi/APP + spraakopdrachten】Zeg ''WiFi inschakelen'', activeer wifi-autocamera, eenvoudig live voorbeeld, download en deel in enkele seconden, bewerk met mobiele telefoon, alles is volledige controle met E1-autocamera. Opnieuw ontworpen dash-cam APP levert de beste UI-ervaring ooit. 9 spraakopdrachten (Engels) bevrijden uw handen, waardoor de rijflexibiliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Supercondensator is bestand tegen extreme temperaturen (-20 °C tot 70 °C), veiliger en milieuvriendelijker.
 • 【Draadloze bediening/Dual GPS/Extra CPL】Met een draadloos apparaat kun je handmatig nuttige opnamen en audio krijgen wanneer je maar wilt. In combinatie met een GPS-bevestiging verzamelt de autocamera belangrijke informatie over snelheid, locatie, datum en route tegen verkeersconflicten. CPL-filter balanceert de belichting en biedt u een echt en kleurrijk beeld overdag, moet ook apart worden gekocht (B0B2WCN1FD), erg handig, perfect voor taxi- / Uber-bezitters.
 • 【24-uurs bufferparkeerbewaking】Speciale dashcams voor gecompliceerde parkeersituaties is verreweg onze nieuwste technologie: soepele triggering, responsieve opname vóór bewegingen (5 sec.) met bewegingsdetectie parkeermouds. Tik op een van de vier modi: Bewegingsdetectie, Botsingsdetectie, Lage bitrate of Framerate Mouds - de integriteit van gebeurtenissen en de belangen van autobezitters worden beter beschermd. Voeding van VANTRUE Hardwire Kit wordt aanbevolen.
 • 【G-sensor / lusopname / TS-opslag】 Noodvideo wordt automatisch uitgevoerd. vergrendeld wanneer instelbare G-sensor wordt geactiveerd. De standaardduur is 3 minuten bij continu opnemen. Wanneer de kaart vol is, wordt de oudste video overschreven door de automatische camera, ondersteunt SD-kaart van 512 GB, VANTRUE-geheugenkaart wordt aanbevolen. TS-geheugen slaat perfect de laatste video op voor een plotselinge stroomuitval zonder verlies, perfecte keuze voor elke autobezitter.
Bestseller Nr. 3
iZEEKER Dashcam Autocamera FHD 1080P, 3 Inch Scherm, 170° Groothoek, G-Sensor, Parkeermonitor, Bewegingsdetectie, Loop Recording, WDR
 • 【1080P Full HD dag- en nachtopname】 Met [email protected] full HD-resolutie en een 170° groothoeklens vermindert de dashcam dode hoeken en legt hij beelden van uitstekende kwaliteit vast. F1.8 groot diafragma, WDR en nachtzicht werken samen om heldere beelden te leveren, zelfs in situaties met weinig licht (zoals 's nachts of in een tunnel).
 • 【Automatische en handmatige noodopname】 Met de ingebouwde G-sensor kan deze dash-camera plotselinge trillingen of schokken automatisch detecteren en als bewijs opslaan. Druk op de oranje knop om de huidige video handmatig te vergrendelen, dus zelfs als er geen impact is, maar je ziet iets interessants/belangrijks op de weg, kun je de beelden vergrendelen.
 • 【Automatische en handmatige noodopname】 Met de ingebouwde G-sensor kan deze dash-camera plotselinge trillingen of schokken automatisch detecteren en als bewijs opslaan. Druk op de oranje knop om de huidige video handmatig te vergrendelen, dus zelfs als er geen impact is, maar je ziet iets interessants/belangrijks op de weg, kun je de beelden vergrendelen.
 • 【Twee parkeermodi ondersteund】Wanneer de parkeerbewakingsfunctie is ingeschakeld, zelfs wanneer het voertuig is uitgeschakeld, biedt de autocamera tot 5 minuten video-opname na het detecteren van trillingen of schokken, wat een effectieve bescherming biedt voor onbemande voertuigen. Indien uitgerust met een extra hardwire-kit, kan de camera continu monitoren, voor diegenen die lang moeten parkeren of gewoon willen dat de camera altijd filmt.
 • 【Beste kosteneffectieve dashcam】Dit is een rijrecorder met volledige basisfuncties, die andere noodzakelijke accessoires biedt, behalve de MicroSD-kaart. Het systeem heeft alle functies standaard ingesteld, wat betekent dat het zelfs voor een beginner gemakkelijk te installeren en te gebruiken is vanaf dag 1. Enthousiaste klantenservicemedewerkers zullen u op elk moment technische ondersteuning en vervanging van reserveonderdelen bieden.
Bestseller Nr. 4
Jansite Spiegel dashcam met hardwire-kit, 24-uurs parkeerbewaking, autocamera, video-recorder, 1080p dual dashcam met 170° groothoeklens, time-lapse video, loop-opname en G-sensor
 • Nieuwste upgrade-pakket: 10-inch streaming-volledig touchscreen-dash-cam, 1080p voor- en 1080p achteruitrijcamera, dash-cam-hardwire-kit voor 24-uurs parkeerbewaking en time-lapse registratie (inclusief autolader), twee camerahouders, ondersteuning 128G SD-kaart Max (niet inbegrepen).
 • 24-uurs bewaking en time-lapse-opname: met de op de autoaccu of de zekeringkast aangesloten Dash Cam Hardwire Kit werkt de parkeermonitor van je dashcam. Het kan 24 uur lang ononderbroken stroom voor de dashcamera leveren. Gebruik een opnamemodus met één beeld per seconde (normaal 1FPS / 1S) om ongeveer 90% van de opslagruimte te besparen. Houdt het ook na het uitschakelen van de motor met stroom, bescherm je auto de hele dag
 • 【1080p 10 inch touchscreen voor en achter] 】 1080p videoresolutie met Jansite-spiegel-dashboard voor en achter, zodat je kwalitatief hoogwaardige en duidelijkere video's kunt opnemen. Je kunt het gezichtsveld ook aanpassen door het touchpaneel te verplaatsen. Met een 170 graden groothoeklens is het gezichtsveld drie keer zo groot als bij normale achteruitkijkspiegels, en beide straatzijden kunnen duidelijk worden geregistreerd.
 • Unieke achteruitrijcamera + geen gaten: eenvoudige installatie, twee camerahouders, twee mogelijkheden voor het bevestigen van de camera aan de achterkant. Je kunt kiezen of je op de kentekenplaat wilt installeren, zonder dat er een boorgat nodig is. Met de waterdichte en lekvrije 1080p achteruitrijcamera + IP68 kun je de situatie achter je controleren, zonder je ook bij regen of bewolking zorgen te hoeven maken over de cameraomstandigheden.
 • Multifunctionele ondersteuning + 12 maanden garantie: multifunctionele drive-recorder: parkeerbewaking van 24 uur, G-sensorfunctie, super-nachtzichtfunctie, WDR-functie, continue opname, loopregistratie, detectie van bewegende objecten, weergave van de omgekeerde hulplijn, opname enz. doen. Vanaf de aankoopdatum geldt een garantie van 12 maanden. Als je echter tijdens het gebruik problemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen snel reageren.
Bestseller Nr. 5
Dashcam Auto Dual 1080P Full HD infrarood nachtzicht autocamera voor binnen met 32GB TF-kaart, 170° groothoek, G-sensor, HDR, loopopname, parkeerbewaking
 • 【Voor en binnenruimte 1080p FHD-video】Uitgerust met een zeer gevoelige HP-beeldsensor wordt de beeldscherpte in vergelijking met conventionele recorders met 65% verbeterd, en elk moment van het rijden wordt duidelijk geregistreerd. Ingebouwde microfoon, 10M omnidirectionele geluidsabsorptie en ruisonderdrukking en ENC-ruisonderdrukkingstechnologie zijn nog steeds uitstekend in onoverzichtelijke omgeving. ingen.
 • Super nachtzicht: dankzij de 1080P-opname en HDR-technologie zijn de beeld- en videokwaliteit ook 's nachts nog helder en gedetailleerd Bovendien is de binnencamera in staat om met 4 onopvallende infraroodlampen (IR) heldere video's in het donker te registreren. Dit is geschikt voor bestuurders die voornamelijk laat in de nacht onderweg zijn.
 • 【310° groothoek-gezichtsveld】 De kijkhoek van de voorste lens bereikt 170 graden aan beide zijden van de voorkant van de auto en registreert volledig zonder dode hoeken voor veilig rijden. De binnenlens van 140 graden is voldoende om een volledig zicht te krijgen op het interieur van je voertuig en de inzittenden.
 • Loop-opname: de dashcam beschikt over een loop-opnamefunctie om continu op te nemen en automatisch de oudste opgeslagen video te verwijderen om de nieuwste video op te nemen wanneer het geheugen vol is. Een G-sensor zorgt ervoor dat belangrijke opgeslagen videoclips niet worden overschreven. De dashcam kan een microSD-kaart tot 64 GB opnemen (een 32 GB micro-SD-kaart inbegrepen).
 • 【Betrouwbare 24-uurs parkeerbewaking】 De conventionele parkrecorder moet zijn uitgerust met een parkeer-neerwaartse leiding die het vermogensverlies van de auto beïnvloedt. Deze recorder hoeft de neerwaartse leiding niet aan te sluiten en kan de trillingen door de eigen detectiefunctie van de recorder voelen. De recorder begint automatisch met de registratie gedurende 20 seconden Bescherm je auto
UitverkoopBestseller Nr. 6
70mai Dash Cam Engels spraakbesturing auto DVR 1080HD dashcam 70 mei auto camera nachtzicht auto recorder wifi camera
 • 1080P Full HD: gelijktijdige opname met 1080P FHD-lens met Super High Resolution
 • Ingebouwde G-sensor: detecteert automatisch plotselinge schokken / botsingen en vergrendelt het filmmateriaal om te voorkomen dat de video ook tijdens de loopopname wordt overschreven
 • NIGHT VISION: De combinatie van F2.2-diafragma met groot diafragma, WDR en HDR zorgt voor de helderheid van de beelden 's nachts. Zo krijg je op eenvoudige wijze scherpe, nauwkeurige afbeeldingen
 • 130° breedtel: vermindert de blinde vlekken en registreert meer details om de echte scène op te slaan
 • Eenvoudige installatie en gebruik: loop-opname, parkeermonitor voldoet aan uw dagelijkse behoeften. Eenvoudige installatie en bediening
Bestseller Nr. 7
Jansite Autospiegel met achteruitrijcamera, 10 inch/24 cm, dashcam met touchscreen, Full HD, 1080 pixels, 10 m kabel, 170 graden groothoeklens, nachtzicht, met loop recording en G-sensor
 • Dashcam met 10 inch/24 cm groot touchscreen, 1080 pixels voor- en achteruitrijcamera. Zeer goed nachtzicht. Achteruitrijcamera met lange kabel van 10 m. Ondersteund door 128G-SD-kaart.
 • Met de HD-streamingtechnologie bieden zowel de voorste als de achterste 1080p-camera een uitstekende videokwaliteit. Real-time overdracht van foto's, volledig zicht en de spiegelcamera met groothoeklens elimineert dode hoeken.
 • De HD-achteruitrijcamera met 1080p zorgt voor zeer goed nachtzicht bij weinig licht en de achteruitrijcamera helpt je met adviezen om veilig te parkeren. Je kunt de kijkhoek flexibel en comfortabel instellen door op het touchscreen naar boven en beneden te scrollen en de camera heen en weer te bewegen.
 • Doordachte en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. De helderheid kan door het schuiven naar links en rechts op het scherm worden ingesteld. Druk op de aan/uit-knop om het scherm uit te schakelen. Bovendien staan hier enkele belangrijke adviezen vermeld voor de functie-instellingen voor dagelijks gebruik: G-sensorniveau op laag, loop recording tot 3 minuten, bewegingssensor.
 • Met de unieke 10 m lange kabel van de achteruitrijcamera kun je de camera ook in grote voertuigen installeren. - - -
Bestseller Nr. 8
Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P + Dual 1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 256 GB, zwart
 • Rondom bescherming van high-end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 2K+ dubbele 1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, dubbele en 3 kanaals opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 256 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • / / / / /
Bestseller Nr. 9
TOTMOX Dashcam, 1080p Full HD dashcam voor auto's, met loop-opname, G-sensor, bewegingsdetectie, ondersteuning van WiFi/GPS/ADAS-functie
 • Full HD-dashcam: Full HD 1080p lens, groothoek met hoge resolutie, verborgen behuizing design. Ondersteunt tot 32 GB TF-kaart. (micro-TF-kaart is niet inbegrepen.)
 • 【G-sensorfunctie】--- De G-sensor looprecorder wordt geleverd met een zwaartekrachtsensor en blokkeert automatisch video's wanneer er botsingen of vallen optreden, en voorkomt dat de authentieke videobronnen worden verwijderd.
 • 【Multifunctionele auto-DVR】--- Onze auto-DVR beschikt over een G-sensorfunctie, lusopname, bewegingsdetectie, wifi/GPS-/ADAS-functie en andere functies die zeer geschikt zijn voor het opnemen van verkeersongevallen, landschappelijk aantrekkelijke ritten en onverwachte momenten.
 • 【Meertalige ondersteuning】 --- Dual Car Dash Camera kan meerdere talen voor gebruik instellen, de systeemtaal die we kunnen instellen, zoals: Engels, traditioneel Chinees, vereenvoudigd Chinees, Japans, Frans, Russisch enz. Zonder je zorgen te maken over het probleem van talen.
 • Inhoud levering: Inhoud van de levering: 1 x auto-DVR, 1 x USB-netsnoer, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Als je problemen met onze fietsrecorder opmerkt, neem dan contact met ons op, wij zullen het zo snel mogelijk oplossen.
Bestseller Nr. 10
Mio Mivue C312 Dashcam
 • Full HD,
 • 130 graden kijkhoek
Bestseller Nr. 11
VANTRUE S1 4K Dual Dashcam Auto 1080P, 2880x 2160P voor, sterrenlicht nachtzicht, GPS, 24 uur parkeermodus autocamera, G-sensor, supercondensator, 60 FPS front 1080P Dash Cam, 2 inch 330°, Max 256GB
 • 【4K voor en dual 1080p/verborgen dashcam】De VANTRUE S1 dashcam auto neemt voor achter in 1080p + 1080p/30fps op. De camera aan de voorkant registreert video op 4K (2160P) /24FPS of 1080P/60FPS. 60FPS kan 2x details als 30FPS aanbieden. 4K-resolutie, 170° voorkant en 160° achteruitkijkhoek ontdekken alle verkeersdetails buiten de auto. Het speciale verborgen ontwerp maakt het mogelijk om een uitstekend uitzicht te krijgen, zodat de S1-cam niet opvallend is en je verkeersveiligheid verhoogt.
 • Scherp nachtzicht bij sterrenlicht: de S1 Dual Dashcam heeft geavanceerde Starvis IMX327 sensor (voor), Starvis IMX323 sensor (achter) uit en F1.47 6-glas grote lens. De 330° grote hoek kan meer licht en omvang behouden, met de Starvis-sensor gelijkt automatisch de heldere en donkere delen van de video en verbetert het nachtzicht. Zelfs bij weinig licht registreert een kristalheldere video het optreden van ongevallen en levert zo nauwkeuriger bewijzen.
 • 24 uur. Geavanceerde parkeermodus/G-sensor: Vantrue S1 heeft een revolutionaire verbetering in de parkeermodus. Er zijn 2 oplossingen om aan uw verschillende behoeften te voldoen: bewegingsdetectie en lage bitsnelheid modus. G-sensor detecteert bij de parkeermodus / het rijden plotselinge botsing en vergrendelt de video in noodgevallen, waardoor belangrijke videoclips worden opgeslagen. Je kunt hardwire kit gebruiken voor 24/7 bewaking, het levert de onderspanningsbeveiliging voordat de accu leeg is.
 • 【Hitte- en koudebestendig/GPS-/circulatieopnames】Uitgerust met supercondensator, kan hij de extreme temperaturen van -4 tot 158 graden Celsius weerstaan. Na het volledig opladen kan de tijdsinstelling 30 dagen lang meegaan. GPS-modus kan de route en snelheid weergeven. Ondersteunt max. 256 GB kaart. VANTRUE geheugenkaart wordt aanbevolen, niet inbegrepen. Als de kaart vol is, wordt de oude video van nieuw overschreven.
 • 【Klantenservice en garantie van Auto Cam】De S1 Dashcam heeft 12 maanden garantie, na registratie op Vantrue website kan de garantie tot 18 maanden verlengen. Duitse menunavigatie en gebruiksaanwijzing zijn beschikbaar. We willen de productfirmware voor onbepaalde tijd bijwerken om een betere productprestaties te bereiken. Werk deze tijdig bij. Op e-mail willen wij binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 12
Kenwood DRV-A201 Full-HD Dashcam met 3-assige G-sensor en GPS, incl. 16 GB Micro SD-kaart
 • Full HD-dashcam met geïntegreerde 2,7 inch full-colour LCD; 2 megapixel CMOS-sensor; 136° groothoeklens; lichtsterkte F1.8
 • Versterkte magnetische Click & GO-houder voor eenvoudige montage en verwijdering van de dashcam
 • Geïntegreerde 3-assige G-sensor en microfoon
 • gebeurtenisdetectie via G-sensor voor het automatisch opslaan van de opnames; GPS-registratie van snelheid en positie
 • Geschikt voor Micro SDXC/SDHC geheugenkaart klasse 10 (8 GB - 128 GB); 16 GB Micro SD-kaart, zuignap en kleefhouder voor eenvoudige montage meegeleverd
Bestseller Nr. 13
WOLFBOX 4K Dashcam voor en achter met WiFi & GPS, Dual Dashcam, autocamera recorder met UHD 3840x2160P, 2.45" LCD, 170° groothoek, WDR nachtzicht, G-Sensor, Max Support 128GB
 • ☺ Het wordt aanbevolen om Samsung, U3 TF SD-kaart of originele SD-kaart te gebruiken om incompatibiliteitsproblemen te voorkomen. Bovendien bevatten onze producten geen batterijen en moeten ze bij gebruik worden aangesloten op een stroombron
 • ☺ 【4K Front Dash Cam en Achter De 4K Front Dash Cam heeft een kijkhoek van 170° en de 1080P Rear Dash Cam heeft een kijkhoek van 140°. Onze dashcam kan uw rijgedrag in alle richtingen vastleggen en details zoals kentekenplaten en verkeersborden zijn duidelijk zichtbaar. Via onze dashcam kan het u ongelooflijk heldere video bieden, een ongelooflijk goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige opname-ervaring.
 • ☺ 【Ultra Nachtzicht】 De Sony IMX415-sensor kan dag en nacht heldere en scherpe beelden leveren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De combinatie van F1.8 groot diafragma, WDR, HDR zorgt voor de helderheid van de beelden 's nachts. En het achteruitrijcamera-display met richtlijnen helpt je om veilig te parkeren.
 • ☺ 【G-sensor & parkeermodus】 Met het G-sensorsysteem vergrendelt de WOLFBOX-dashcam de scène in de parkeermodus om belangrijk bewijsmateriaal te behouden in het geval van een botsing. Altijd klaar om ongevalscènes opnieuw te creëren wanneer u ze het meest nodig hebt. Voor deze functie is een hardwire-set vereist.
 • ☺ 【Ingebouwde GPS-tracking & WIFI】 De ingebouwde GPS kan gemakkelijk uw rijsnelheid, lengtegraad en andere informatie registreren die uw belangrijke bewijs zal worden. Dashcam kan via wifi worden verbonden met je iOS- of Android-apparaten, ook kun je via de app je rijroute bekijken. Met deze dashcam is het een perfect idee om je rit te delen met vrienden of familie op sociale media.
Bestseller Nr. 14
Gebildet Dashcam Hardwire Kit,Mini/Micro USB Hard Wire Kit voor Dashcam, 12V-24V tot 5V Car Dash Camera Power Cord,ACU/ACS/ACN Mini/ACZ Micro 2 Zekering,11.6V Real Battery Drain Protection
 • Upgrade van de 2e generatie Dash Cam Hardwire Kit:1×Mini USB hardwire kit, 1×installatie koevoet, 4×zekeringtap en bijbehorende zekering, dash cam hardwire met de meest populaire zekeringtypes voldoet aan de toepassingen voor de meeste automodellen.
 • 24 uur bewaking: de harde-kabelset van het voertuig die is aangesloten op de accu van de auto of de zekeringkast, kan 24 uur ononderbroken stroom leveren voor de dash-camera. Het kan zelfs stroom leveren wanneer de auto is uitgeschakeld. Als de spanning van uw auto-accu daalt tot 11.6 V, zal de regelaar de stroom uitschakelen, waardoor u genoeg stroom overhoudt om uw auto te starten.
 • Hoge veilige standaarden: De mini-USB-kabelkit met ingebouwde nauwkeurige schakelende voedingsmodule kan 12V (24V) omzetten naar 5V. De ingebouwde beveiligingen beschermen uw apparaten tegen overmatige stroom, oververhitting.
 • Brede compatibiliteit: deze mini-USB-kabel hardwire-kit is geschikt voor de meeste automodellen (spanning tussen 12-24V). Onze USB-hardwire-kit werkt voor bijna alle mini-USB-apparaten voor in de auto, zoals dash cam, mirror cam, GPS-navigator en radardetector enz.
 • Zorgeloze verkoopservice: 1 jaar gratis vervangingsgarantie voor kwaliteitsproblemen.
UitverkoopBestseller Nr. 15
GARMIN Dash Cam 67W, Dashcam voor Auto, 180 Graden Beeldveld
 • KLEINE CAMERA, GROOTSE PRESTATIES: Dankzij een extra breed beeldveld van 180 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1440p HD-video, ben je met de compacte, spraakbediende Garmin Dash Cam 67W altijd gedekt
 • EXTRA BREDE ZICHTHOEK: Het indrukwekkende extra brede beeldveld van 180 graden legt meer van de omgeving vast. Je beschikt over een ooggetuigenverslag van de weg vóór je, inclusief kruisend verkeer
 • KLUIS-OPSLAG: Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden
 • ″RIJ″WAARSCHUWINGEN: Om veiliger te rijden, ontvang je een waarschuwing als je te dicht op het voertuig voor je rijdt. Je ontvangt een waarschuwing als je van de rijbaan dreigt af te raken of als je over de middenstreep gaat. Deze functie waarschuwt je wanneer stilstaand verkeer vóór je weer gaat rijden
 • SPRAAKBEDIENING: Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer
Bestseller Nr. 16
ShipeeKin Auto zuignap Dash Cam GPS houder voor voertuig video-recorder op voorruit & dashboardhouder met 13 soorten gewrichten
 • Auto dashboard/voorruit roterende houder voor auto DVR GPS camcorderhouder.
 • Draaibare kogeladapter voor de positionering van de camera. Verschillende gewrichten kit voor de meeste dashboardcamera's, GPS, actiecamera.
 • Bevestiging op een schoon en glad oppervlak voor maximale stevigheid.
 • Nieuwe 13 verschillende gewrichten kit geschikt voor de meeste auto dashcam, camcorder DVR op de markt, inclusief rexing V1, Z Edge, Falcon F170, oude Shark, Yi, amebay, kdlinks X1, vantrue, G1 W g1 W-h g1 W-c g1 W-b ls300 W gt550s en andere populaire te Dash Cam.
 • De pvc-voorruit werkt ook in warme klimaatzones. dashboard zuignap diameter 5 cm.
Bestseller Nr. 17
GARMIN Dashcam Constante Voedingskabel, Dash Cams Serie
 • Sluit deze kabel aan op de OBD-II-poort van je voertuig voor constante voeding naar je compatibele Garmin Dash Cam, zelfs wanneer het voertuig is geparkeerd en uitgeschakeld
 • Compatibel met de meeste personenvoertuigen; niet compatibel met bedrijfsvoertuigen met een J1939-connector
UitverkoopBestseller Nr. 18
OSRAM ROADsight REAR 10, Dashcam camera achteraan, Full HD 1080p, 30 fps, kan worden gecombineerd met camera aan de voorkant, 130° groothoek
 • Let op wat er achter uw voertuig gebeurt: discrete achteruitrijcamera voor opnamen in Full HD met 1080p en 30fps
 • 140 graden groothoeklens
 • Werkt in combinatie met de OSRAM ROADsight 50 frontcamera. Maakt bijna een panoramisch zicht op het voertuig mogelijk
 • Registreert het achteraanzicht van de straat
 • Geeft ruim zicht vanuit een brede hoek
Bestseller Nr. 19
Samsung PRO Endurance 32GB microSDHC UHS-I U1 100MB/s Video Monitoring Memory Card met Adapter (MB-MJ32KA)​
 • Tot 140.160 uur opnemen en afspelen in 4K en Full HD (1080p)
 • Tot 100 MB/s lees- en 40 MB/s schrijfsnelheden
 • Specifiek ontworpen voor videobewakingscamera's
 • Betrouwbaarheid gebouwd om lang mee te gaan
Bestseller Nr. 20
Garmin 010-02062-10 Dashcam Mini, 140 Graden Groothoek, Zwart
 • Automatische opslag van ongevallenvideo's: zodra de geïntegreerde G-sensor een botsing detecteert slaat de camera automatisch de bijbehorende videosequentie met één minuut ervoor, en daarna in een speciaal archief op
 • Ultracompact en discreet: in het discrete design is de DashCam Mini je onopvallende ooggetuige, wanneer het erop aankomt; de DashCam Mini is net zo groot als een autosleutel
 • Hoogwaardige HD-opnamen: met de hoogwaardige 140 graden groothoeklens maakt de camera opnamen in 1080p HD-videoresolutie en 2,1 MP beeldresolutie
 • De geïntegreerde wifi en bluetooth maken de overdracht van de opnames naar de Garmin Drive app, de synchronisatie van meerdere camera's, evenals eenvoudige updates over software en Garmin-radar-info

Het kopen van de beste dashcam kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en modellen om uit te kiezen. Dit artikel helpt je om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van je dashcam.

U moet rekening houden met de volgende factoren voordat u uw dashcam koopt:

 • Grootte van de cameralens: de grootte van uw cameralens bepaalt hoeveel details u kunt zien tijdens het rijden. Grotere lenzen zorgen voor een betere helderheid, maar ze nemen ook meer ruimte in beslag op uw voorruit. Ben je op zoek naar een compactcamera, dan zoek je een kleinere camera met een groothoeklens in plaats van een dure groothoeklens met een kleine camerabody.
 • Opslag: de meeste camera’s hebben een ingebouwd geheugen waarmee video’s kunnen worden opgenomen en opgeslagen voor een bepaalde tijd. Sommige camera’s hebben de mogelijkheid om externe opslag toe te voegen voor toekomstige opnamen.
 • Videoresolutie: het maximale aantal pixels dat uw camera kan opnemen, wordt genomen als videoresolutie. Hoe hoger het aantal pixels, hoe beter de helderheid tijdens het rijden.

Wat zijn de verschillende soorten dashcams?

Dashcams zijn camera’s die voor in een auto worden geïnstalleerd en het zicht van de bestuurder vastleggen. Ze worden steeds populairder als een manier om bestuurders te beschermen tegen ongevallen. Er zijn veel verschillende soorten dashcams, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

Soorten dashcams:

 1. Alleen camera aan de voorzijde: dit type dashcam registreert alles wat er direct voor de auto gebeurt. Het registreert niet wat er achter of aan weerszijden van de auto gebeurt. Het is perfect voor het opnemen van verkeerslichten en andere auto’s op uw rijstrook op snelwegen.
 2. Frontcamera met achteruitkijkspiegel: dit type dashcam registreert alles wat er direct voor de auto gebeurt, maar ook wat er achter en aan weerszijden van de auto gebeurt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een dashcam?

Dashcams zijn een type camera dat typisch voor in een voertuig wordt gemonteerd en de mogelijkheid heeft om ter plaatse hoogwaardige videobeelden op te nemen. Ze kunnen u helpen ongevallen te voorkomen door vast te leggen wat er voor uw auto is gebeurd.

Het gebruik van een dashcam heeft veel voordelen. Een daarvan is dat het bewijs kan leveren als u betrokken bent bij een ongeval of misdrijf. Bovendien kan het u ook beschermen tegen valse beschuldigingen als er iets voor uw voertuig gebeurt en iemand u de schuld probeert te geven van iets dat niet uw schuld was.

Waar moet je op letten bij een dashcam?

Een dashcam is een opnameapparaat dat op de voorruit van een auto wordt gemonteerd. Het legt alles vast wat er voor het voertuig gebeurt, wat het erg handig maakt voor het vastleggen van incidenten.

Een dashcam kan worden gebruikt om een ongeval vast te leggen, maar moet wel correct worden gebruikt. Er zijn bepaalde dingen waar je op moet letten bij het gebruik van een dashcam.

Hoe weet ik welk type dashcam ik nodig heb?

Dashcams worden een populair accessoire voor auto’s, vooral in de Verenigde Staten. Deze apparaten zijn bedoeld om bestuurders een duidelijk beeld te geven van wat er op de weg gebeurt.

Er zijn veel factoren die bepalen welk type dashcam je moet kopen. In dit artikel bespreken we enkele van die factoren en hoe ze van invloed zijn op uw aankoopbeslissing.

Als je op zoek bent naar een dashcam met de beste videokwaliteit, dan moet je op zoek naar een camera met een hoge resolutie CMOS-sensor. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar iets dat minder duur is maar toch een goede videokwaliteit biedt, dan zou je moeten overwegen om er een te kopen met een CMOS-sensor van inferieure resolutie.

De kenmerken van een dashcam kunnen ook van invloed zijn op uw aankoopbeslissing.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een dashcam?

Met het toenemende aantal claims, ongevallen en incidenten worden dashcams steeds populairder. Niet alle dashcams zijn echter gelijk gemaakt.

Je moet je geld daarom verstandig besteden aan een dashcam waar je jarenlang plezier van hebt. In dit artikel bespreken we de verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een dashcam en hoeveel deze kosten.

Dashcam kosten:

 • De grootte van de camera
 • De kwaliteit van de camera
 • De opslagcapaciteit van de camera
 • De resolutie van de camera

Wat is de beste tijd van het jaar om een nieuwe dashcam te kopen?

De beste tijd om een dashcam te kopen is voor de zomer. Met de zomer komt er meer verkeer en meer ongelukken, wat betekent dat er meer kansen zijn voor uw dashcam om beelden op te nemen.

Wanneer is de beste tijd van het jaar om een nieuwe dashcam te kopen? Het antwoord hangt af van wat je zoekt in een dashcam. Als u op zoek bent naar iets dat waterdicht is, kunt u er beter een kopen in de winter, omdat het waarschijnlijk goedkoper is dan in andere periodes van het jaar. Als u op zoek bent naar iets met een goede videokwaliteit en goed werkt met nachtzicht, dan kunt u er het beste een kopen in de lente, omdat ze in de winter meestal niet goed werken met nachtzicht.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dashcam te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dashcam-koopgids samengesteld.

Het beste dashcam vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dashcam voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dashcam-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dashcam te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dashcam erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dashcam zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dashcam zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dashcam kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dashcam kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.