Beste dashcam van 2023 (TOP20)

De 20 beste dashcam beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

ORSKEY Dashcam voor auto’s voor en achter, SD-kaart inbegrepen 1080P Full HD In-Car Camera Dashcam met Dubbele Lens voor Auto’s 170 Groothoek met Lusopnamemodus en G-sensor

 • 【Dashcam voor en achter】: Zowel de voor- als de achtercamera heeft superscherpe volledige HD-resolutie en een 170° groothoeklens om alle details van de weg tegelijkertijd in superhoge kwaliteit vast te leggen voor volledige rust tijdens het rijden.
 • 【Autocamera met super nachtzicht】Beide dubbele dashcams zijn uitgerust met een Sony sensor van ultrahoge kwaliteit. Deze heeft betere nachtvisie dan welke andere sensor ook. In combinatie met een F1.8 diafragma en 6 elementen glazen lens, zorgt het voor een uitstekend helderder beeld dan de meeste andere dashcams bij weinig licht.
 • 【Hoogwaardige Chip en Betrouwbare Auto dashcam】De S900 autocamera beschikt over een krachtige CPU en een hoogwaardige beeldsensor, waardoor de frontcamera opneemt in super HD 1920x1080P / 30FPS. Dankzij de hoge resolutie én de krachtige processor, kan de dashcam alle details duidelijk vastleggen en betrouwbaarder beeld opnemen om van ieder moment onbetwistbaar bewijs te kunnen leveren.
 • 【Premium Functies】Deze dubbele autocamera is uitgerust met lusopnamefunctie, G-sensor, parkeersensoren, bewegingsdetectie en HDR-functie en voldoet aan multi-scene-eisen en een veilige rijervaring.
 • 【INCLUSIEF Garantie & SD-kaart】 Wij bieden 12 maanden garantie en 100% niet-tevreden-geld-terug service met professionele klantenservice. Als je vragen hebt over de dashcam, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice (([email protected]). Ondersteunt high-endurance micro-SD geheugenkaarten tot 32GB (inbegrepen).
UitverkoopBestseller Nr. 2

GARMIN Dash Cam Mini 2, Dashcam voor Auto, Klein Formaat, 140 Graden Beeldveld

 • SUPERKLEINE CAMERA, GROTE BESCHERMING: De spraakbediende Garmin Dash Cam Mini 2 met het formaat van een autosleutel en heeft een breed beeldveld van 140 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1080p HD-video
 • AUTOMATISCH VASTLEGGEN: Zodra de camera is aangesloten op de voedingsbron van het voertuig, neemt deze continu op, zodat je de camera gewoon kunt instellen en vergeten
 • KLUIS-OPSLAG: Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden
 • LIVE VIEW: Gebruik de Garmin Drive app op een compatibele smartphone om op afstand toegang te krijgen tot de camera voor Live View bewaking vanaf elke locatie wanneer je niet in de buurt van je geparkeerde auto bent
 • SPRAAKBEDIENING: Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer
Bestseller Nr. 3

Miden 2,5 K dashcam voor de auto, voor achter, 64G SD-kaart, 1600P + 1080p FHD Dual Dash Cam, 3,2 inch IPS-scherm, autocamera, 176° + 160 ° groothoek, autocamera, G-sensor, nachtzicht, WDR,

 • 2,5 K + 1080p FHD & 336° groothoek dual opname: Miden brengt je de S7 dashcam auto voor achter, die Ultra HD 2,5 K (2560 x 1600P) frontvideo + FHD 1080p backvideo kan opnemen. Het kan je helpen om belangrijke details zoals verkeersborden en kentekenplaten duidelijker te lezen, wat je meer rijplezier en meer veiligheid biedt. Deze autocamera is uitgerust met een 176°-groothoekcamera aan de voorkant en een waterdichte 160°-groothoek-achtercamera en registreert alles zonder dode hoeken.
 • 【3,2 inch IPS-scherm en behuizing van aluminiumlegering】Het grote 3,2 inch Full HD-scherm biedt je de helderste ervaring. De gebruikersinterface op het grote scherm is zeer overzichtelijk en de bediening en navigatie door de menu's is zeer eenvoudig. Tegelijkertijd bestaat deze dashcam uit een professionele aluminiumlegering voor de luchtvaart. In vergelijking met het kunststofmateriaal van de meeste verkopers heeft ons product niet alleen een uitstekende textuur, maar heeft het ook een zeer goed warmteafvoereffect.
 • Loop-opname en bewijsbeveiliging: zelfs als de micro-SD-kaart vol is, zal de dashcam verder opnemen, automatisch de oudste video met de nieuwste video overschrijven en ervoor zorgen dat de geblokkeerde video niet wordt overschreven. Bovendien hebben we het probleem opgelost dat de meeste dashcams van de verkoper tijdsintervallen en belangrijke ontbrekende frames in de opgenomen video hebben. Door technologische innovatie kunnen we de naadloze verbinding tussen de gelaagde video's realiseren en het videobewijs beter behouden.
 • 3-assige G-sensor en automatische vergrendeling: onze autocamera heeft een krachtige G-sensor en de gevoeligheid is verder geoptimaliseerd, die automatisch noodsituaties kan opnemen en de video kan opslaan. Als het voertuig botst, zal de tachograaf automatisch de huidige video als bewijs opslaan en vergrendelen. Bovendien kun je op de vergrendelknop drukken om de huidige video handmatig te vergrendelen, vooral als je iets interessants/belangrijks op de weg ziet, kun je het beeldmateriaal ook vergrendelen.
 • Super nachtzicht en parkeerbewaking: onze dashcam beschikt over een f1.5 diafragma, de grootste 1/2,7 inch CMOS-beeldsensor en WDR-technologie voor betere kleurnauwkeurigheid en helderheid. Of het nu overdag of 's nachts is, het kan kleine details zoals nachtritten en kentekenplaten duidelijk vastleggen. Als je voertuig een ongeval heeft terwijl het geparkeerd is, of iemand probeert je auto te stelen, schakelt de autocamera automatisch in en begint met opnemen als hij de schokken detecteert, en biedt zo 24 uur lang bescherming voor je auto.
Bestseller Nr. 4

ORSKEY Dashcam 1080P Full HD Autocamera DVR Dashboardcamera Videorecorder Autocamera Dashcam voor auto’s Groothoek WDR met 3.0" LCD-scherm Nachtzicht Bewegingssensor en G-sensor

 • FHD 1080P Resolutie & 3.0" Scherm: Full HD 1920X1080P bij 30 fps video waardoor hij alle wegomstandigheden en kentekendetails duidelijk kan opnemen. 3” Ultragroot LCD-scherm met real-time beelden, waardoor je ieder detail zo duidelijk mogelijk ziet wanneer je het terugkijkt.
 • 170 ° Groothoek Dashcam & 6G Lens : Gecombineerd met Sony sensor en 6 glazen lens en 170 graden groothoeklens voor helderdere COMS-beelden. Dankzij de geavanceerde chipset kun je tot 1080P 30fps full HD-video's en 12MP foto's maken.
 • Superieure Nightvision camera: Dankzij 6 unieke infrarode lichten werkt de dashcamera optimaal als er weinig licht is. WDR-technologie zorgt voor de beste beelden in het donker.
 • Intelligente werking: Onverwachte rij-incidenten worden automatisch vastgelegd dankzij de noodopnames die in werking worden gezet door de G-sensor. Lusopname maakt continu gebruik mogelijk door oude, onnodige opnames te overschrijven. Noodopnames worden niet overschreven. NB: Een micro SD-kaart is vereist voor gebruik (ondersteuning tot 32GB, niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening & garantie: Gemakkelijk en veilig op uw voorruit te monteren binnen enkele seconden dankzij de meegeleverde zuignap. We bieden daarnaast 12 maanden garantie, met een gekwalificeerde klantenservice die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaarstaat.
Bestseller Nr. 5

ORSKEY Dashcam Voor- en Achter 1080P Full HD Dubbele Dashboardcamera Camera voor inde Auto 170 Groothoek HDR met 3.0" LCD-display Nachtzicht Bewegingsdetector en G-sensor

 • Voor en achter Dubbele Dashcam met gelijktijdige opnames: Full HD 1920X1080P bij 30 fps videocamera voor met VGA en waterdichte achtercamera. Toont tegelijkertijd de beelden van voor en achter, zorgen voor een veiligere dagelijkse rij-omgeving.
 • Superieure Nightvision camera: Dankzij 6 unieke infrarode lichten werkt de dashcamera optimaal als er weinig licht is. WDR-technologie zorgt voor de beste beelden in het donker.
 • 170 ° Groothoek Dashcam & 6G Lens : Gecombineerd met Sony sensor en 6 glazen lens en 170 graden groothoeklens voor helderdere COMS-beelden. Dankzij de geavanceerde chipset kun je tot 1080P 30fps full HD-video's en 12MP foto's maken.
 • 4.Intelligente werking: Onverwachte rij-incidenten worden automatisch vastgelegd dankzij de noodopnames die in werking worden gezet door de G-sensor. Lusopname maakt continu gebruik mogelijk door oude, onnodige opnames te overschrijven. Noodopnames worden niet overschreven. NB: Een micro SD-kaart is vereist voor gebruik (ondersteuning tot 32GB, niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening & garantie: Gemakkelijk en veilig op uw voorruit te monteren binnen enkele seconden dankzij de meegeleverde zuignap. We bieden daarnaast 12 maanden garantie, met een gekwalificeerde klantenservice die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaarstaat.
Bestseller Nr. 6

Lamto Dashcam Auto 4K Voor, Ingebouwde 5GHz WiFi 2160P Dash Camera met SD-kaart 64 GB, 170° Groothoek APP Control Dashboard Camera Recorder met Lusopname, Super Nachtzicht, Parkeerbewaking, G-sensor

 • 【4K dashboard camera opname 3840 x 2160p】 Deze wifi-dashboardcamera maakt het mogelijk om een Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160p / 30 fps te krijgen, registreert elk detail op de weg voor jou. Met een geavanceerde sensor en een groothoek van 170 graden, die het 3-weg gezichtsveld aan de voorkant kan bedekken en elke wegtoestand en kentekenplaatdetails duidelijk kan vastleggen, wat betrouwbaar bewijs voor een groot aantal situaties garandeert.
 • 【Autocamera met wifi en app-besturing】De 4K dashboardcamera beschikt over ingebouwde wifi, waardoor een eenvoudige verbinding met je smartphone mogelijk is via de mobiele app "WitCam" (beschikbaar voor iOS en Android), waarmee je je video- en foto-opnames rechtstreeks op je smartphone kunt bekijken en downloaden voor direct delen op sociale netwerken, of bewaar ze voor toekomstige weergave.
 • 【4K frontdashboardcamera met Super Night Vision】Deze autocamera beschikt over een geavanceerde sensor die de belichting in donkere situaties automatisch verbetert, waardoor een helder beeld in omgevingen met weinig licht mogelijk is. De 6-laagse glazen lens en het grote F2.0-diafragma zorgen voor helderheid van de beelden 's nachts. Het biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit met een breder gezichtsveld, zelfs bij weinig licht.
 • 【4K dashboardcamera met compact ontwerp】De voorste dashboardcamera met compact en betrouwbaar ontwerp (afmetingen: 3,15 x 1,18 x 1,97 inch LWH), de 4K-dashboardcamera kan achter de spiegel worden verborgen, zodat deze je zicht tijdens het rijden niet belemmert. die uw veiligheid kan garanderen, voltooi de installatie in enkele minuten, zelfs voor een eerste gebruiker.
 • 【Loop-opname en bewijsbescherming】De dashcam ondersteunt loop-opname. Als de geheugenkaart vol is, overschrijft de WiFi-dashboardcamera automatisch de oudste video met de nieuwste video en slaat deze op de lokale micro SD-kaart, handmatige verwijdering is niet nodig, en de video van het noodlotbestand wordt niet overschreven, dus de vergrendelde video kan als bewijs worden bewaard.
Bestseller Nr. 7

REDTIGER 4K Dashcam Autocamera met WiFi en GPS Autocamera, Dash CAM 3.18" IPS Scherm, 170° Groothoek, Nachtzicht, Loop Recording, G-sensor, Parkeermonitor, 256GB MAX

 • 【4K+1080P DUBBELE CAMERA】REDTIGER F7N Plus Dashcam maakt gebruik van Sony STARVIS-sensoren om video's op te nemen met een resolutie tot 4K (3840*2160P) + FHD1080P, zodat u verkeersborden, kentekenplaten, enz. kunt lezen.┃De voorkant 170 ° en achterkant 140 ° groothoek verkeersrecorders zorgen voor het verkleinen van blinde zones en het bewaren en presenteren van belangrijk bewijsmateriaal in geval van een aanrijding of conflict.
 • 【SUPER NACHTZICHT】Met een krachtige F1.5 supergroot diafragma 6-laags optische lens en HDR/WDR-technologie kan deze dashcam heldere details opnemen in heldere of bijzonder donkere scènes om je 's nachts veilig te houden.
 • 【BUILT-IN WIFI/SMART APP CONTROL】 Met Dashcam kunt u verbinding maken met uw smartphone-APP via ingebouwde Wi-Fi zonder gegevens te verplaatsen. Gebruik de UCAM-app om video's op uw IOS- of Android-apparaten te bekijken, af te spelen en te beheren. Het delen van uw landschappen en reismomenten is ook een geweldige optie voor u en uw vrienden en familie.
 • 【GPS VOERTUIG RECORD】Met goede signalen kan een ingebouwde GPS helpen bij het documenteren van je track, snelheid, lengte- en breedtegraad. En je kunt het weergeven op Google Maps via mobiele app of pc. (Moet een speciale speler downloaden bij het bekijken met behulp van de computer.)
 • 【G-SENSOR】Met zijn ingebouwde G-sensor bewaakt deze dashcam plotselinge trillingen en botsingen en maakt noodvideo-opnames, die ze in mappen vergrendelt om u te helpen kritisch bewijsmateriaal te behouden.
Bestseller Nr. 8

3-Kanaals Dashcam auto voor, Achter en Interieur met 64GB SD-Kaart, 1080P autocamera met Infrarood Nachtzicht WDR, Monitoring Dash Cam met G-sensor, Parkeerbewaking, Dashboardcamera's

 • 🚗【Driekanaals auto camera's】: een auto dashcam met een driesysteem, biedt een breed gezichtsveld met een 170° voorste camera, 150° interne camera en 150° achterste camera (1080P + 720P + 720P). Het neemt tegelijkertijd video's op van de voorkant, achterkant en binnenkant om de veiligheid van uw auto te waarborgen zonder dode hoeken. De dashcam is uitgerust met een 1,5-inch scherm waarmee u verschillende weergaven van uw voertuig op het scherm kunt bekijken.
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Parkeerbewaking en bewegingsdetectie】: In de modus voor bewegingsdetectie blijft de dashcam in stand-bymodus totdat beweging wordt gedetecteerd. De dashcam wordt geactiveerd en begint met opnemen zodra de voorste camera beweging detecteert. Wanneer een impact of botsing wordt gedetecteerd wanneer de auto dashcam is uitgeschakeld, schakelt deze automatisch in om de impact op te nemen. Drie camera's nemen tegelijkertijd op.
Bestseller Nr. 9

VANTRUE N4 Pro 5G WiFi Dashcam Auto 4K+ 1080P+ 1080P/ 3 HDR, STARVIS 2 Dash Cam Privacy Modes en Buffer Parkeervolgsysteem Auto Camera IR Starlight Nachtzicht, Voice Command, GPS, 2,45" Max 512GB

 • 【STARVIS 2/4K HDR + 1080P HDR+ 1080P HDR】VANTRUE N4 Pro dashcam bevindt zich terecht in de hogere klasse: Sony IMX678 pioniersensor en 3-weg HDR-monitoring voor (158°) + binnenkant (160°) + achterkant (165° F1.8-diafragma, dat ultraheldere en geloofwaardige verkeersdetails zoals verkeersborden, kentekenplaten en noodopnamen zou kunnen zien. N4 PRO autocamera dasch-cam herstelt de echte ongevalscène 1:1 en helpt autobezitters effectief bij het oplossen van geschillen over verkeersongevallen.
 • 【IMX678+ 3CH HDR+ Infrarood Piek Nachtzicht】 Als de eerste HDR-tech auto-dashcam met 3 lenzen, die gebruik maakt van 4K en STARVIS 2 IMX678-sensor, wordt het lichtgevoelige gebied van de autocameralens met 90% vergroot, waardoor de video 2x scherper wordt zelfs in omgevingen met weinig licht en de beeldkwaliteit wordt dynamisch aangepast in tegenlicht of overlicht in realtime om een ​​perfecter en realistischer nachtzichteffect te bereiken. IR-nachtzicht (binnen) is ideaal voor taxi/uber/lyft.
 • 【5GHz WiFi / online update + 12 spraakopdrachten】 Als u "Vergrendel de video" zegt, vergrendelt de WiFi-autocamera de video onmiddellijk. Eenvoudig live bekijken, downloaden (9MB/S) en delen in een paar seconden met uw mobiele telefoon, volledige controle met de N4 PRO draadloze dashcam-auto. VANTRUE Dasch-Cam APP levert geweldige eersteklas online updates, slechts een paar stappen op uw mobiele telefoon, eenvoudig om de nieuwste softwareversie te installeren. Spraakbesturing (in het Engels) houdt uw handen vrij, praktischer en flexibeler.
 • 【3CH buffer nachtzicht parkeerbewaking dashcam】 Speciale dashcams voor gecompliceerde parkeersituaties: soepele activering met 10 seconden pre-opname vóór bewegingen met bewegingsdetectie parkeermouds. Naast botsingsdetectie, lage resolutie of framerate-instellingen worden de belangen van autobezitters beter beschermd. Voeding van VANTRUE Hardwire Kit wordt aanbevolen. Par-bewaking met nachtzicht verhoogt de helderheid met 30% dan andere, geldig voor bewegingsdetectie.
 • 【Dubbel GPS-systeem/noodslot/audio】 De GPS-houder voor de autocamera verzamelt snelheid, locatie, datum en route en levert overtuigend bewijs in noodsituaties. G-Sensor detecteert een plotselinge botsing en vergrendelt de video, waardoor belangrijke bestanden worden opgeslagen. Microfoon en luidsprekers voor audio van hoge kwaliteit zonder vervorming. Er kan een geheugenkaart van maximaal 512 GB worden geplaatst, wij raden een VANTRUE 512 microSD-geheugenkaart (B09SP5YYZF) of andere VANTRUE-kaarten aan.
Bestseller Nr. 10

Yabdbg 4 lens Dashcam Quad 4x1080P Voor, Links, Rechts en Achter Autocamera met GPS WiFi Parkeermodus, Nachtzicht Dash Cam Auto, 150° Groothoek WDR 3" TFT Scherm, Loop Recording G-Sensor Gratis 128GB

 • High-end autocamera met 4 lenzen en audio - Met een toonaangevende chip en de nieuwste beeldsensor is de Yabdbg D70 4CH autocamera met achteruitkijkcamera de eerste dashcam die gelijktijdig 1080p+1080P+1080P FHD video van de voorkant, links, rechts en achterkant, en van voor naar achter auto dashcam kan opnemen, en duidelijke audio biedt. Binnen en buiten biedt het betrouwbare bescherming en bewijs, en beschikt over een live weergave op het 3.0-inch scherm. U kunt vrij zijn van geschillen op de weg en met een gerust hart reizen.
 • Passend ontwerp/snelle opname - De 4CH-Dash cam past perfect op de voorruit van uw auto. Dankzij de zelfklevende pad en de duidelijke statische sticker is het verwijderen en installeren van de dashcam zeer eenvoudig. Automatische opname bij inschakelen, opname in 1FP/S modus onder time-lapse opname om de integriteit van de video te beschermen. In parkeermodus nemen alle 4 camera's automatisch en gelijktijdig op wanneer een botsing wordt gedetecteerd. Handmatig kunt u de opname stoppen, enz.
 • Uitstekend nachtzicht - Omni-directionele lens met F1.8 diafragma en 150° ultra groothoek met 4 infrarood (IR) lampjes. Dash camera auto met WDR-technologie die automatisch schakelt volgens de intensiteit van het omgevingslicht - binnen en buiten, dag en nacht of in de regen - om de best mogelijke beelden te leveren voor veilig en levendig rijden 's nachts. De drie frontcabine- en dashcamcamera's kunnen de gezichtshoek veranderen en 360° of 180° draaien. Het is een goede keuze voor autobezitters en autoverhuurbedrijven.
 • Technische kenmerken/supercapacitor - 4CH-dasch-cam auto met 24/7 (all weather) monitoring (vereist hardwire kit met ACC te voltooien, biedt laagspanning bescherming), motion detection, G-sensor (detecteert botsingen en vergrendelt automatisch huidige video in "event" map), versnelde opname (opnames in 1FP/S modus om video integriteit te beschermen), 360 graden camera ABS+PC behuizing materiaal. Auto dashcam temperatuurbereik is -20° tot 65°C. Zonder dashcam met batterij Uitgerust met supercapacitors voor een veiligere rijomgeving en een langere levensduur.
 • Loop opname / Ingebouwde GPS / Garantie - vervangt automatisch het oudste bestand door een nieuwe voordat de kaart vol is. Loop recording overschrijft vergrendelde video's niet. Ingebouwde GPS lokaliseert voertuigsnelheid (KMH/MPH), tijd en route op een real-time kaart. De GPS-lezer toont de exacte locatie van de reis. micro SD-kaart tot 256 GB, kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. B0B1J4BGGX en B0B1J75QW2 (DE) kaarten worden aanbevolen (niet meegeleverd). Geleverd met 12 maanden garantie.
Bestseller Nr. 11

AQV Dashcam voor en achter, 4K met wifi-autocamera met 64 GB SD-kaart, loopopname, G-sensor, app-bediening, super nachtzicht, 170 graden + 140 graden groothoek, veiligere supercondensator,

 • Elk moment vastleggen, opname in 4K Ultra HD: de D18 dashcam voor en achter kan tegelijkertijd adembenemende video's in 3840 x 2160 voor de voor- en 1920 x 1080 voor het achteraanzicht. Deze dashcam levert niet alleen belangrijke video-opnames voor verzekeringsclaims, maar legt ook de mooie landschappen vast tijdens je autoritten. Met de 4K UHD en 1080p opnametechnologie mis je geen details.
 • 【Intelligente verbinding, altijd onder controle】Door de geïntegreerde wifi-functie kun je de video's van je dashcam snel naar je mobiele telefoon overdragen. Met de Viidure app kun je opnames op je iOS- of Android-apparaten bekijken, afspelen en beheren. Je kunt ook video's in de app downloaden en bewerken en ze delen met verzekeringen, familie, vrienden en sociale media. Het wifi-bereik bedraagt 3-5 meter.
 • Compact design, overal inzetbaar: de dashcam 4K is slechts zo groot als een autosleutel en heeft geen invloed op het interieur of het zicht tijdens het rijden. Door spraakmeldingen krijg je altijd de huidige status van de dashcam: of de opname is gestart, of de noodhulp is gestart, of er een succesvolle wifi-verbinding bestaat, enz. wat je een comfortabele ervaring biedt.
 • Intelligente bescherming, constante bewaking: de versnellingssensor detecteert plotselinge stoten en vergrendelt en slaat de bijbehorende opnames op. De loop-opname zorgt ervoor dat de nieuwste opnames van de dashcam de oudste overschrijven, en de meegeleverde 64 GB micro SD-kaart van AQV biedt altijd voldoende ruimte voor het opslaan van de nieuwste en noodvideo's.
 • Eenvoudige installatie, stabiel en veilig: de behuizing van de D18 dashcam 4K kan 360° worden gedraaid, zodat je ook de binnenruimte kunt registreren. Met behulp van het sterke 3M-plakband kun je ze probleemloos aan de voorruit bevestigen. Het meegeleverde plakband laat geen resten achter en garandeert een veilige grip. Geschikt voor auto's, SUV's, jeeps en vrachtwagens. Een SD-kaart van 128 GB wordt meegeleverd om voldoende opslagruimte te bieden.
Bestseller Nr. 12

WOLFANG Dash Cam Front en Rear 2.5K, Dashcam met 3.0" LCD-scherm, Super Night Vision, Loop Recording, G-sensor, 170 Wide Angle HDR, Parking Guard, 32G Micro SD-kaart en kaartlezer inbegrepen

 • 🚗【2.5K Dash Cam Front & Rear Dashcam】 - 2.5K Dash Cam Front + 1080P Rear Dash Cam wordt geleverd met een 32GB-kaart, Dash Cam Front & Rear tegelijkertijd met 2.5K 30fps en Rear 1080P 30fps, wat zorgt voor een heldere videokwaliteit voor het lezen van kentekenplaten overdag en 's nachts. De camera's aan de voor- en achterkant hebben een ultra-kristallen full HD-resolutie en 170° groothoeklenzen, die alle details van de hele weg tegelijkertijd vastleggen in ultrascherpe helderheid voor volledige gemoedsrust tijdens het rijden met uw voertuig.
 • 🚗【Night Vision Dash Cam】 - De voorkant van de Dash Cam is uitgerust met een CMOS-sensor met hoge resolutie en een uitstekende optische lens met 6 lagen met een groot F2.0-diafragma, en uitgerust met WDR-technologie, kan de autorecorder automatisch worden uitgebalanceerd Nachtzicht kan worden bereikt door blootstelling aan omstandigheden met weinig licht, en de videoclips kunnen worden gegarandeerd door de camera's aan de voor- en achterkant aan boord, zelfs 's nachts en bij bewolkt en regenachtig weer. Let op: gebruik de originele autolader om de autorecorder voor en achter op te laden.
 • 🚗【Geavanceerde functies】 - Deze dubbele autocamera Dash Cam is uitgerust met lusopname, G-sensor, parkeerbewaking (hardwire-kit is nodig voor installatie, kit niet inbegrepen, neem contact met ons op als u er een nodig hebt), bewegingsdetectie, WDR-functie, waardoor u multi-scene-behoeften en een veilige rijervaring krijgt.
 • 🚗【Dagelijkse rij-instellingen】 - Om de Dash Cam beter te gebruiken, hebben we de volgende suggesties: 1. Schakel de parkeermodus en schermbeveiliging uit tijdens het rijden. Anders is het gemakkelijk om de autocamera intermitterend te laten werken, u kunt deze inschakelen tijdens het parkeren. 2. Schakel loop-opname in en stel de G-sensor in op "laag". 3. Gebruik de originele autolader om de autorecorder op te laden. 4. Als de autorecorder niet werkt, herstel dan de fabrieksinstellingen en prik het resetgaatje met een kaartpin.
 • 🚗【Totale gemoedsrust, SD-kaart inbegrepen】Wij bieden 24 maanden garantie en 100% tevredenheid met professionele klantenservice. Als u vragen heeft over uw autorecorder, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Ondersteunt zeer duurzame micro SD-geheugenkaarten en kaartlezers met een geheugencapaciteit tot U3 32 GB (inbegrepen).
Bestseller Nr. 13

VANTRUE E1 1944P Mini Dashcam, WiFi-dashcam, draadloze en spraakgestuurde autocamera met HDR-nachtzicht, GPS, 24-uurs bufferparkeerbewaking, 1,54 inch G-sensor met 160° lusopname, max. 512 GB

 • 【1944P Ultra Mini met HDR Night Vision】 De E1-dashcam is de kleinste VANTRUE (1,54-inch) tot nu toe en combineert een verborgen ontwerp met superieure prestaties. 2.5K 2592* 1944P/30fps gecombineerd met 160° groothoek maakt ongelooflijke 4-baans video's met veel detail, vloeiender dan 1920* 1080P/60FPS en veiliger. Verbeterde HDR- en Sony-sensor levert kristalhelder nachtzicht, maakt creatief gebruik van 2.5D glazen frontdisplay, dat krasbestendig, valbestendiger is en comfortabeler aanvoelt.
 • 【WiFi/APP + spraakopdrachten】Zeg ''WiFi inschakelen'', activeer wifi-autocamera, eenvoudig live voorbeeld, download en deel in enkele seconden, bewerk met mobiele telefoon, alles is volledige controle met E1-autocamera. Opnieuw ontworpen dash-cam APP levert de beste UI-ervaring ooit. 9 spraakopdrachten (Engels) bevrijden uw handen, waardoor de rijflexibiliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Supercondensator is bestand tegen extreme temperaturen (-20 °C tot 70 °C), veiliger en milieuvriendelijker.
 • 【Draadloze bediening/Dual GPS/Extra CPL】Met een draadloos apparaat kun je handmatig nuttige opnamen en audio krijgen wanneer je maar wilt. In combinatie met een GPS-bevestiging verzamelt de autocamera belangrijke informatie over snelheid, locatie, datum en route tegen verkeersconflicten. CPL-filter balanceert de belichting en biedt u een echt en kleurrijk beeld overdag, moet ook apart worden gekocht (B0B2WCN1FD), erg handig, perfect voor taxi- / Uber-bezitters.
 • 【24-uurs bufferparkeerbewaking】Speciale dashcams voor gecompliceerde parkeersituaties is verreweg onze nieuwste technologie: soepele triggering, responsieve opname vóór bewegingen (5 sec.) met bewegingsdetectie parkeermouds. Tik op een van de vier modi: Bewegingsdetectie, Botsingsdetectie, Lage bitrate of Framerate Mouds - de integriteit van gebeurtenissen en de belangen van autobezitters worden beter beschermd. Voeding van VANTRUE Hardwire Kit wordt aanbevolen.
 • 【G-sensor / lusopname / TS-opslag】 Noodvideo wordt automatisch uitgevoerd. vergrendeld wanneer instelbare G-sensor wordt geactiveerd. De standaardduur is 3 minuten bij continu opnemen. Wanneer de kaart vol is, wordt de oudste video overschreven door de automatische camera, ondersteunt SD-kaart van 512 GB, VANTRUE-geheugenkaart wordt aanbevolen. TS-geheugen slaat perfect de laatste video op voor een plotselinge stroomuitval zonder verlies, perfecte keuze voor elke autobezitter.
Bestseller Nr. 14

VANTRUE N5 4-kanaals dashcam auto 1944P+3×1080P/30FPS, STARVIS 2, 360° voor achter 5GHz wifi, spraakgestuurde dashcam met GPS, dubbele HDR+ WDR, 24 uur. Bufferparkeermodus, dubbel IR, max. 512G

 • 【4-kanaals 360° dashcam】N5 dashcam vervangt conventionele 3-kanaals dashcam. 4 camera's nemen tegelijkertijd 1944P+1080P+1080P+1080P/30FPS op. Dashcam is uitgerust met Sony STARVIS 2, WDR en HDR om de duidelijkheid van kentekenplaten aanzienlijk te verbeteren. In combinatie met 4 grote groothoeklens (158°+160°+160°+165°) kan de dashcam niet alleen het ongevalsproces duidelijk vastleggen, maar ook ongevalsgebeurtenissen vanuit meerdere hoeken nabootsen, wat bewijs levert voor verzekeringsclaims.
 • 【STARVIS 2 nachtzicht】Een heldere opname op donkere plaatsen is essentieel voor dashcam. De N5 Dashcam is uitgerust met Sony STARVIS 2, waarvan de gevoeligheid verder gaat dan het menselijk oog. Het kan niet alleen de vorm van onderwerpen op donkere plaatsen vastleggen, maar ook de textuur realistisch reproduceren. Daarnaast beschikt Dashcam Auto ook over WDR, HDR en IR. Of u nu 's nachts rijdt of 's nachts parkeert, de dashcam kan kentekenplaten en voetgangers duidelijk vastleggen.
 • 【5GHz WiFi Online-Upgrad/GPS/Spraakbesturing】Met één klik op de APP zal de dashcam automatisch de firmware updaten! Met 5GHz WiFi kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot opgenomen video's via de APP en reisscènes delen met vrienden op sociale media. Het downloaden van video's met 8 M/S is ongeëvenaard. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u routebeschrijvingen en locaties zien in de app. Engelstalige spraakbesturing helpt u om uw handen aan het stuur te houden en u op het rijden te concentreren.
 • 【Parkerenmodus van 10 seconden buffer】Het bewegingsdetectiebereik kan handmatig worden geselecteerd om ongeldige video-opnames door de dashcam te voorkomen als gevolg van veranderingen in licht en schaduw, zoals schaduw van bomen. Hierdoor wordt de opnametijd van de dashcam in de parkeermodus aanzienlijk verkort, waardoor auto stroom bespaart en opslagruimte bespaart. Bewegingsdetectie kan 10 seconden vooraf opnemen, en de dashcam voegt de eerste 10 seconden van de bewegingsdetectievideo samen.
 • 【Privacy-modus / Continue opname】Om aan de behoeften van sommige Nederlandse klanten te voldoen, is de privacy-modus toegevoegd aan de dashcam. De camera slaat alleen de laatste 3 continue video's op, wat geldig is volgens de wetten van sommige staten. De camera levert bewijs en beschermt tegelijkertijd de privacy van voetgangers. Nadat de continue opname is ingeschakeld, worden nieuwe video's automatisch overschreven wanneer de geheugenkaart vol is.
Bestseller Nr. 15

VANTRUE N2S 4K Dashcam Auto Dual 1440P Dash Cam voor binnen, GPS 24 uur Dual parkeerbewaking, dashcam infrarood nachtzicht, 2160p voor, 2 inch 320° supercondensator, autocamera, G-sensor, max. 512 GB

 • Dual 1440p dashcams + 4K 2160p: gebaseerd op krachtige CPU, de Vantrue N2S dashcam kan gelijktijdige opnames bij 1440p + 1440p bereiken, maakt scherpe video's met 2 x meer details dan 1080p in dubbele autocamera. 155° F1.4 frontcamera in WQH 4K 3840 x 2160P bij 30 fps filmt alle rijstroken en vermindert blinde zones. 165° F1.8 achtercamera neemt duidelijke video van de cabine. Binnen en buiten biedt hij betrouwbare bescherming en bewijsvorming, begeleid voor veilig rijden.
 • Infrarood nachtzicht/Sony Sensor/WDR: de N2S dashcamera auto heeft toonaangevende Sony-sensor en 6G-lenzen, terwijl 4 IR-ledlampen en een IR CUT dubbel filter het nachtzicht bij weinig licht verbeteren. WDR-videosysteem compenseert automatisch de lichte en donkere delen van de video. De combinatie van 4K-resolutie en WDR-technologie maakt het mogelijk om kentekenplaten 's nachts vast te leggen. Uniek: schakel gewoon de kijkhoek om door op de stroom te drukken.
 • 24 uur Dual Lens parkeerbewaking: de dubbele autocamera biedt creatief 4 verschillende parkeermodi, bewegingsdetectie, botsingsdetectie, combinatie van bewegingsmelder en botsingsdetectie, en lagere bitrate-modus, kan flexibel aan je bewakingsbehoeften in verschillende situaties voldoen. Met behulp van de hardwire kit kun je 24/7 bewaking (alle tijden) bereiken en de onderspanningsbeveiliging van de autoaccu, perfect en ideaal voor autobezitters en professionals in de taxi/Uber-/Lyft-sector.
 • GPS-ingebouwd/hitte- en koudebestendige vrachtwagencam: de GPS-houder kan de route en de snelheid volgen en positioneren, is je beste bestuurder. En op de VANTRUE GPS Viewer kun je voor- en binnenvideo's op de monitor meteen doorzoeken. De behuizing van de dashboardcamera is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 70 °C. Voorzien van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Continue opname, G-sensor, de N2S dashcam auto vervangt automatisch. het oudste bestand door het nieuwe, voordat de kaart vol is. Belangrijke noodvideo wordt handmatig of automatisch op "Evenement" map vergrendeld. Wij adviseren de Vantrue microSD-kaart, niet inbegrepen. Accessoires zoals autolader, USB C-kabel en houder zijn bij levering inbegrepen, kunnen aan je dagelijkse behoeften voldoen.
Bestseller Nr. 17

Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P+1440P+1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 512 GB

 • Rondom bescherming van high- end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 1440P+1440P+1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 512 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • Nieuwe USB C connector, klantenservice en garantie van Auto Cam: Vantrue N4 Car Camera Dashcam Gebruik Type C kabel en connector, 12-maanden garantie. Na registratie op de officiële Vantrue website kan de garantieperiode worden verlengd tot 18 maanden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via Amazon e-mail. We willen binnen 12–24 uur reageren. Deze btw berekening service is gestart, u kunt de factuur zelf downloaden.
UitverkoopBestseller Nr. 18

GARMIN Dash Cam 67W, Dashcam voor Auto, 180 Graden Beeldveld

 • KLEINE CAMERA, GROOTSE PRESTATIES: Dankzij een extra breed beeldveld van 180 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1440p HD-video, ben je met de compacte, spraakbediende Garmin Dash Cam 67W altijd gedekt
 • EXTRA BREDE ZICHTHOEK: Het indrukwekkende extra brede beeldveld van 180 graden legt meer van de omgeving vast. Je beschikt over een ooggetuigenverslag van de weg vóór je, inclusief kruisend verkeer
 • KLUIS-OPSLAG: Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden
 • ″RIJ″WAARSCHUWINGEN: Om veiliger te rijden, ontvang je een waarschuwing als je te dicht op het voertuig voor je rijdt. Je ontvangt een waarschuwing als je van de rijbaan dreigt af te raken of als je over de middenstreep gaat. Deze functie waarschuwt je wanneer stilstaand verkeer vóór je weer gaat rijden
 • SPRAAKBEDIENING: Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer
Bestseller Nr. 19

Spiegel-dashcam met achteruitrijcamera, 4K, autocamera met 10 inch IPS-touchscreen, dashcam voor en achter met 64G SD-kaart, 10 m kabel, WDR loop-opname, G-sensor

 • 10 inch-touchscreen, 4K-dashcamspiegel: met behulp van de meest geavanceerde sensor in de branche van dashcamspiegels kun je tegelijkertijd opnemen in ultrahoge definitie met 4K-camera aan de voorkant en 1080P-camera aan de achterkant. Inbegrepen zijn een waterdichte IP69-camera aan de achterkant, een 10 meter lange kabel voor de achtercamera en een 64G SD-kaart met hoge snelheid van klasse 10. Bespaar tijd en geld en gebruik de dashcam-spiegel direct na levering.
 • 4K hoge resolutie en 10 inch IPS-touchscreen: de 4K-spiegel-dashcam maakt gebruik van een hoogwaardige chip en een beeldsensor van hoge kwaliteit, maakt video-opnamen met 8 miljoen pixels, ondersteunt echte 4K-weergave en helpt je kritieke details te lezen, zoals verkeersborden en nummerplaten. 10 inch volledig touchscreen bedekt de originele spiegel volledig, verbetert het zicht naar achteren en elimineert dode hoeken die worden veroorzaakt door bagage, de carrosserie van de auto, enz. en verbetert de veiligheid.
 • Verstelbare achteruitrijlijn en 10 meter lange camerakabel. De Jansite spiegel-dashcam biedt 9 achteruitrijlijnen; je kunt de hoogte van de lijn kiezen die het beste bij je auto past op basis van de werkelijke achteruitrijafstand, zodat je beter achteruit kunt rijden met behulp van de camera. De dashcam voor de auto voor en achter is uitgerust met een unieke 10 meter lange achteruitrijcamerakabel, die je helpt het korte camera kabel probleem op te lossen tijdens de installatie.
 • Super nachtzicht met WDR: de 4k-dashcam voor in de auto is uitgerust met een geavanceerde Sony Starvis-sensor en 6 lenzen met een groot diafragma van F1.8. Dankzij de super nachtzichtfuncties kan het beeld in hoge definitie ook bij weinig licht worden vastgelegd. Niet alleen de camera aan de voorkant, maar ook de camera aan de achterkant is uitgerust met HDR/WDR-functies om heldere beelden te produceren, zelfs in scènes met wisselende helderheid, ook bij overbelichting door highlights, donkere verduistering en tegenlicht.
 • Duurzaam: Type-C opladen en 64G SD-kaart klasse10: de achteruitkijkspiegelcamera van Jansite heeft een geavanceerde type-C oplaadinterface, waardoor het niet nodig is om de richting van het inbrengen te controleren, het opladen sneller en handiger gaat, onnodige slijtage van de interface wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd. Inclusief hoge snelheid 64G SD-kaart klasse 10 met hoge temperatuurbestendigheid, zodat je nooit een kritiek moment mist en je tijd en geld bespaart.
Bestseller Nr. 20

Fleau Tech Dashcam Voor Auto 3 in 1 - Voor en Achter Camera - Bewegingsdetectie en Parkeerstand - G-Sensor - Full HD - 170° Groothoeklens - Loop Recording - Micro SD-kaart 32 GB

 • Drievoudige bescherming:Onze dashcam voor in de auto wordt geleverd met 3 camera's die volledige bescherming bieden vanuit alle hoeken, inclusief de voorkant, het midden en de achterkant, zodat u rondom zicht op de weg heeft.
 • Let op: Om met de dashcam te filmen moet een Micro SD kaart in de camera worden geplaatst (32GB kaart wordt standaard meegeleverd). Deze dient vóór gebruik in de dashcam te worden geformatteerd. Verder zijn dashcams nooit voorzien van een grot accu/ batterij. Deze gaat slechts enkele minuten mee. Om deze reden is het belangrijk dat de dashcam aangesloten is op de meegeleverde voeding.
 • 24-uurs parkeermonitor: de dashcam wordt geleverd met een 24-uurs parkeermonitor, zodat uw auto beschermd blijft, zelfs als u weg bent, en de lusopnamefunctie zorgt ervoor dat u nooit zonder opslagruimte komt te zitten.
 • Opname van hoge kwaliteit:De 170° groothoeklens legt heldere 1080P HD-video's vast, terwijl het 2,0-inch IPS-scherm een kristalheldere weergave biedt. Bovendien ondersteunt de datumstempel een watermerk, waardoor specifieke beelden gemakkelijk kunnen worden teruggevonden.
 • Eenvoudig te gebruiken en te installeren:Onze dashcam is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. De 150 mAh-batterij zorgt ervoor dat hij blijft werken, zelfs als de auto is uitgeschakeld, terwijl de USB 2.0-voedingsinterface gemakkelijk opladen en gegevensoverdracht mogelijk maakt.

Het kopen van de beste dashcam kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en modellen om uit te kiezen. Dit artikel helpt je om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van je dashcam.

U moet rekening houden met de volgende factoren voordat u uw dashcam koopt:

 • Grootte van de cameralens: de grootte van uw cameralens bepaalt hoeveel details u kunt zien tijdens het rijden. Grotere lenzen zorgen voor een betere helderheid, maar ze nemen ook meer ruimte in beslag op uw voorruit. Ben je op zoek naar een compactcamera, dan zoek je een kleinere camera met een groothoeklens in plaats van een dure groothoeklens met een kleine camerabody.
 • Opslag: de meeste camera’s hebben een ingebouwd geheugen waarmee video’s kunnen worden opgenomen en opgeslagen voor een bepaalde tijd. Sommige camera’s hebben de mogelijkheid om externe opslag toe te voegen voor toekomstige opnamen.
 • Videoresolutie: het maximale aantal pixels dat uw camera kan opnemen, wordt genomen als videoresolutie. Hoe hoger het aantal pixels, hoe beter de helderheid tijdens het rijden.

Wat zijn de verschillende soorten dashcams?

Dashcams zijn camera’s die voor in een auto worden geïnstalleerd en het zicht van de bestuurder vastleggen. Ze worden steeds populairder als een manier om bestuurders te beschermen tegen ongevallen. Er zijn veel verschillende soorten dashcams, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

Soorten dashcams:

 1. Alleen camera aan de voorzijde: dit type dashcam registreert alles wat er direct voor de auto gebeurt. Het registreert niet wat er achter of aan weerszijden van de auto gebeurt. Het is perfect voor het opnemen van verkeerslichten en andere auto’s op uw rijstrook op snelwegen.
 2. Frontcamera met achteruitkijkspiegel: dit type dashcam registreert alles wat er direct voor de auto gebeurt, maar ook wat er achter en aan weerszijden van de auto gebeurt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een dashcam?

Dashcams zijn een type camera dat typisch voor in een voertuig wordt gemonteerd en de mogelijkheid heeft om ter plaatse hoogwaardige videobeelden op te nemen. Ze kunnen u helpen ongevallen te voorkomen door vast te leggen wat er voor uw auto is gebeurd.

Het gebruik van een dashcam heeft veel voordelen. Een daarvan is dat het bewijs kan leveren als u betrokken bent bij een ongeval of misdrijf. Bovendien kan het u ook beschermen tegen valse beschuldigingen als er iets voor uw voertuig gebeurt en iemand u de schuld probeert te geven van iets dat niet uw schuld was.

Waar moet je op letten bij een dashcam?

Een dashcam is een opnameapparaat dat op de voorruit van een auto wordt gemonteerd. Het legt alles vast wat er voor het voertuig gebeurt, wat het erg handig maakt voor het vastleggen van incidenten.

Een dashcam kan worden gebruikt om een ongeval vast te leggen, maar moet wel correct worden gebruikt. Er zijn bepaalde dingen waar je op moet letten bij het gebruik van een dashcam.

Hoe weet ik welk type dashcam ik nodig heb?

Dashcams worden een populair accessoire voor auto’s, vooral in de Verenigde Staten. Deze apparaten zijn bedoeld om bestuurders een duidelijk beeld te geven van wat er op de weg gebeurt.

Er zijn veel factoren die bepalen welk type dashcam je moet kopen. In dit artikel bespreken we enkele van die factoren en hoe ze van invloed zijn op uw aankoopbeslissing.

Als je op zoek bent naar een dashcam met de beste videokwaliteit, dan moet je op zoek naar een camera met een hoge resolutie CMOS-sensor. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar iets dat minder duur is maar toch een goede videokwaliteit biedt, dan zou je moeten overwegen om er een te kopen met een CMOS-sensor van inferieure resolutie.

De kenmerken van een dashcam kunnen ook van invloed zijn op uw aankoopbeslissing.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een dashcam?

Met het toenemende aantal claims, ongevallen en incidenten worden dashcams steeds populairder. Niet alle dashcams zijn echter gelijk gemaakt.

Je moet je geld daarom verstandig besteden aan een dashcam waar je jarenlang plezier van hebt. In dit artikel bespreken we de verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een dashcam en hoeveel deze kosten.

Dashcam kosten:

 • De grootte van de camera
 • De kwaliteit van de camera
 • De opslagcapaciteit van de camera
 • De resolutie van de camera

Wat is de beste tijd van het jaar om een nieuwe dashcam te kopen?

De beste tijd om een dashcam te kopen is voor de zomer. Met de zomer komt er meer verkeer en meer ongelukken, wat betekent dat er meer kansen zijn voor uw dashcam om beelden op te nemen.

Wanneer is de beste tijd van het jaar om een nieuwe dashcam te kopen? Het antwoord hangt af van wat je zoekt in een dashcam. Als u op zoek bent naar iets dat waterdicht is, kunt u er beter een kopen in de winter, omdat het waarschijnlijk goedkoper is dan in andere periodes van het jaar. Als u op zoek bent naar iets met een goede videokwaliteit en goed werkt met nachtzicht, dan kunt u er het beste een kopen in de lente, omdat ze in de winter meestal niet goed werken met nachtzicht.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dashcam te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dashcam-koopgids samengesteld.

Het beste dashcam vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dashcam voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dashcam-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dashcam te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dashcam erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dashcam zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dashcam zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dashcam kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dashcam kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.