Beste dashcam voor en achter van 2023 (TOP15)

De 15 beste dashcam voor en achter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
ORSKEY Dashcam Voor- en Achter 1080P Full HD Dubbele Dashboardcamera Camera voor inde Auto 170 Groothoek HDR met 3.0" LCD-display Nachtzicht Bewegingsdetector en G-sensor
 • Voor en achter Dubbele Dashcam met gelijktijdige opnames: Full HD 1920X1080P bij 30 fps videocamera voor met VGA en waterdichte achtercamera. Toont tegelijkertijd de beelden van voor en achter, zorgen voor een veiligere dagelijkse rij-omgeving.
 • Superieure Nightvision camera: Dankzij 6 unieke infrarode lichten werkt de dashcamera optimaal als er weinig licht is. WDR-technologie zorgt voor de beste beelden in het donker.
 • 170 ° Groothoek Dashcam & 6G Lens : Gecombineerd met Sony sensor en 6 glazen lens en 170 graden groothoeklens voor helderdere COMS-beelden. Dankzij de geavanceerde chipset kun je tot 1080P 30fps full HD-video's en 12MP foto's maken.
 • 4.Intelligente werking: Onverwachte rij-incidenten worden automatisch vastgelegd dankzij de noodopnames die in werking worden gezet door de G-sensor. Lusopname maakt continu gebruik mogelijk door oude, onnodige opnames te overschrijven. Noodopnames worden niet overschreven. NB: Een micro SD-kaart is vereist voor gebruik (ondersteuning tot 32GB, niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening & garantie: Gemakkelijk en veilig op uw voorruit te monteren binnen enkele seconden dankzij de meegeleverde zuignap. We bieden daarnaast 12 maanden garantie, met een gekwalificeerde klantenservice die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaarstaat.
Bestseller Nr. 2
ORSKEY Dashcam voor auto’s voor en achter, SD-kaart inbegrepen 1080P Full HD In-Car Camera Dashcam met Dubbele Lens voor Auto’s 170 Groothoek met Lusopnamemodus en G-sensor
 • 【Dashcam voor en achter】: Zowel de voor- als de achtercamera heeft superscherpe volledige HD-resolutie en een 170° groothoeklens om alle details van de weg tegelijkertijd in superhoge kwaliteit vast te leggen voor volledige rust tijdens het rijden.
 • 【Autocamera met super nachtzicht】Beide dubbele dashcams zijn uitgerust met een Sony sensor van ultrahoge kwaliteit. Deze heeft betere nachtvisie dan welke andere sensor ook. In combinatie met een F1.8 diafragma en 6 elementen glazen lens, zorgt het voor een uitstekend helderder beeld dan de meeste andere dashcams bij weinig licht.
 • 【Hoogwaardige Chip en Betrouwbare Auto dashcam】De S900 autocamera beschikt over een krachtige CPU en een hoogwaardige beeldsensor, waardoor de frontcamera opneemt in super HD 1920x1080P / 30FPS. Dankzij de hoge resolutie én de krachtige processor, kan de dashcam alle details duidelijk vastleggen en betrouwbaarder beeld opnemen om van ieder moment onbetwistbaar bewijs te kunnen leveren.
 • 【Premium Functies】Deze dubbele autocamera is uitgerust met lusopnamefunctie, G-sensor, parkeersensoren, bewegingsdetectie en HDR-functie en voldoet aan multi-scene-eisen en een veilige rijervaring.
 • 【INCLUSIEF Garantie & SD-kaart】 Wij bieden 12 maanden garantie en 100% niet-tevreden-geld-terug service met professionele klantenservice. Als je vragen hebt over de dashcam, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice (([email protected]). Ondersteunt high-endurance micro-SD geheugenkaarten tot 32GB (inbegrepen).
Bestseller Nr. 3
Nextbase 222XR Dashcam voor en achter, Full 1080p/30fps HD-opname DVR Camera Groothoek van 140° 6-baans – Intelligente Parkeermodus- Polarisatiefilter compatibel - G-Sensor Bewegingsdetectie
 • CAMERA'S - Met een camera voor en achter in uw auto maakt u met de Nextbase 222XR dashcam auto opnamen van twee kanten. Koppel de speciale achtercamera via een kabel van 6 meter aan de 222XR dashcam camera, zodat de achtercamera op de achterruit is bevestigd voor hoogwaardige breedbeeldopnames (6-baans). De kabel kan onder de hemelbekleding worden weggewerkt. ACHTERCAMERA IN DEZE BUNDEL IS ALLEEN COMPATIBEL MET NEXTBASE 222XR/320XR.
 • 1080P HD-OPNAME BIJ 30FPS EN GROOTHOEK VAN 140° - De 222X dashcam autocamera voor en achter neemt op in 1080p HD-resolutie bij 30fps met een 6G-lens voor opnames van hoge kwaliteit tijdens uw reis en als ondersteuning bij verzekeringsclaims. De groothoek van 140° zorgt dat de weg in breedbeeld wordt opgenomen.
 • BREED 2,5" SCHERM MET HOGE RESOLUTIE - Bekijk al uw opnamen op het bekroonde 2,5" IPS-scherm met verbeterde beeldresolutie en helderheid. De hoge kwaliteit blijft niet onopgemerkt.
 • NIEUWE EN EXCLUSIEVE CLICK&GO PRO AUTOHOUDER - Met de nieuwe, exclusieve autohouder koppelt u de stroomkabel rechtstreeks in de houder zodat uw dashcam camera draadloos is. De ingebouwde magnetische stroomaansluitingen zorgen ervoor dat u uw autocamera eenvoudig kunt verwijderen.
 • INTELLIGENTE PARKEERMODUS - De intelligente parkeermodus laat de dashcam weten dat uw auto geparkeerd staat en registreert onmiddellijk elke hobbel of fysieke beweging van de auto wanneer u deze onbeheerd achterlaat.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Abask Dash Cam voor en achter, camera voor auto 1080P, 4 inch scherm, WDR, 310° groothoek, parkeermonitor, bewegingsdetectie, ongevalsdetectie, lusopname, achteruitrijhulp
 • [Dashcam voor en achter] De autocamera ondersteunt Full HD 1080P-opname die duidelijk de voor- en achterweg vastlegt. Uitgerust met een 6-laags HD-lens en WDR-technologie, leveren de dashcams voor en achter met nachtzicht kristalheldere video- of beeldkwaliteit, dag en nacht, ongeacht het weer. lichtomstandigheden.
 • [Parkeersysteem & 320° kijkhoek] Nadat de installatie is voltooid, toont het scherm automatisch het achteraanzicht en de parkeerrichtlijnen wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld. Ze kunnen chauffeurs begeleiden om parkeerplaatsen te beveiligen. 170 ° groothoekcamera aan de voorkant, waarmee u video kunt opnemen zonder dode hoek. En met de 140 ° waterdichte achteruitrijcamera kunt u het achteruitzicht van de auto opnemen.
 • [Parkeermonitor & bewegingsdetectie] Deze auto-dashcam gaat automatisch aan en begint automatisch video op te nemen wanneer een botsing wordt gedetecteerd, en biedt u de video's die bewijzen of uw auto is bekrast door iemand terwijl uw auto geparkeerd staat. Dus om uw gemoedsrust binnen 24 uur te verzekeren. Om deze functie te gebruiken, hebt u een hardwareset nodig voor de dashcam.
 • [Lusopname en ongevaldetectie] Met de functie Loop Recording kunt u het begin van de video-opname wissen om geheugen op de geheugenkaart vrij te maken en door te gaan met opnemen. G-Sensor (Gravity Sensor)-functie met variabele gevoeligheid, die automatisch detecteert in geval van botsing of plotseling stoppen en de bijbehorende video onmiddellijk opslaat en vergrendelt, deze video kan niet worden gewist, het zal een bewijs zijn.
 • [Eenvoudige installatie en snelle reactie] Monteer de dashboardcamera gewoon op de voorruit, verberg vervolgens de kabels en sluit tenslotte de sigarettenaanstekeradapter aan voor stroom. Als er een probleem is tijdens het gebruik, laat het ons dan weten, wij zullen binnen 24 uur op u reageren en u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 5
REDTIGER 4K Dual Dash Cam Ingebouwde WiFi GPS Voor 4K/2.5K en Achter 1080P Dual Dash Camera voor auto's, 3,16" Display, 170° Groothoek Dashboard Camera Recorder met Sony Sensor, Ondersteuning 256GB Max
 • 【Echte UHD 4K+FHD1080P Dual Dash Cam】 De REDTIGER F7N-dashcam biedt topkwaliteit 4K 3840*2160P met Sony STARVIS-sensor op de camera aan de voorkant en 1920*1080P op de camera aan de achterkant die een superhelder beeld vastlegt. Helpt u de meeste details af te lezen van straatnaamborden, kentekenplaten enz. Dubbele groothoekcamera's leggen alle voetgangers en voertuigen rond de auto vast en leveren voldoende bewijs voor kop-staartbotsingen of aanrijdingen enz.
 • 【Ingebouwde wifi en gps】 De 4K-back-upcamera voor in de auto heeft ingebouwde wifi met eenvoudige verbinding met je smartphone-app. Met de "Ucam"-app is het erg handig om live preview, afspelen en apparaatbeheer op uw smartphone te bedienen. Bovendien kunnen videobestanden worden gedownload naar smartphone en gedeeld met uw vriend via sociale media. De ingebouwde GPS kan eenvoudig uw rijroute, rijsnelheid en andere informatie vastleggen, die uw belangrijke bewijs zal worden.
 • 【Sony Sensor & Super Night Vision】 F7N-dashcam met Sony STARVIS-sensor verbetert de gevoeligheid bij weinig licht voor heldere beelden in omgevingen met weinig licht. De combinatie van F1.5 groot diafragma en 6-glazen lens, professionele WDR, HDR-technologie zorgt voor de helderheid van beelden 's nachts. Elimineert de noodzaak van een extra lichtbron, zelfs in omgevingen met weinig licht, kentekenplaten van auto's zijn gemakkelijk te zien.
 • 【24 uur parkeerbewaking / G-sensor / lusopname】 Met de speciale hardwarekit kan de recorder automatisch de omgeving bewaken. Wanneer de ingebouwde G-sensor een plotselinge schok of botsing detecteert, vergrendelt de camera automatisch de video. Naadloze loop-opname zal automatisch oude bestanden overschrijven. De opname wordt automatisch doorgelust. Een speciale Hardwire-kit is nodig voor de parkeerbewakingsfunctie. Neem contact op met het REDTIGER-ondersteuningsteam om het gratis te krijgen.
 • 【Levenslange garantie en 24-uurs klantenservice】 Ons grootste streven is om aan de behoeften van consumenten te voldoen. We zijn bereid om levenslange garantie op de producten te geven, en deze kan binnen 1 jaar gratis worden ingeruild. Dit is absoluut de krachtigste garantie op de markt. Wij bieden 7*24 uur technische ondersteuning. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of de contactgegevens op de pagina met instructies.
Bestseller Nr. 6
BOSCAM R2 9,35 inch spiegel dashcam met 1080p achteruitrijcamera, dashcam auto voor en achter met nachtzicht bij sterrenlicht, autocamera met streaming media, GPS-tracking, G-sensor, parkeerbewaking, HDR
 • FHD 1080p achteruitrijcamera: hij beschikt over 6 blauwe glazen lenzen die duidelijke en gedetailleerde video's aanbieden en veel details achter je auto inclusief kentekenplaat vastleggen. Met streaming media kun je in real-time van 1080p video genieten, en het gezichtsveld is als oorspronkelijke achteruitkijkspiegel viervoudig vergroot, waardoor de dode hoek wordt verminderd.
 • Nachtzicht bij sterrenlicht: met de Sony IMX 307 sensor, die een zeer goede beeldkwaliteit kan bereiken, kan R2 zelfs in donkere omgeving heldere video's opnemen. Tijdens het rijden in de nacht is deze dashcam je trouwe partner, zal je meer details tonen en je rijden veiliger maken.
 • verblinding onderdrukken: de blauwe glazen lenzen die R2 gebruikt, kunnen de schittering beter verminderen en onderdrukken. Je kunt genieten van een duidelijker en realistischer beeld, zonder door de schittering van groot licht te worden gestoord
 • Intelligente parkeermodus: als de G-sensor de botsing en botsing detecteert, schakelt de voor- en achtercamera automatisch aan en neemt hij 30 seconden lang op. Dan schakelt hij automatisch uit. Maak je geen zorgen meer dat de accu leeg raakt.
 • 【Gebruikergedefinieerde kijkhoek】Je kunt een optimale kijkhoek van de achtercamera instellen door het scherm naar boven en beneden te schuiven. Tijdens het terugrijden wordt het scherm automatisch de hoek weergegeven die je al hebt ingesteld. Dit kan beter voldoen aan de eisen van verschillende automodellen.
Bestseller Nr. 7
VANTRUE E3 Dashcam met 3 lenzen 5 GHz WiFi met spraakbesturing, 1944P + dubbele 1080P autocamera vooraan achteraan met GPS, IR nachtzicht, 24 uur. Buffer parkeerbewaking, continue opname, max. 512G
 • 【Dash Cam met 3 lenzen】Uitgerust met Sony vlaggenschipsensor, biedt dash cam voortreffelijk beeld en ultraheldere beeldkwaliteit: 1944P + 1080P + 1080P / 30FPS. Zie gemakkelijk kentekenplaten, passagiers, huisdieren en meer dode hoeken tijdens het rijden. E3 bewaakt alle richtingen (160°+165°+160°) van de auto en beschermt u perfect tegen hechtingsproblemen bij ongevallen.Vergeleken met andere dashcams biedt de dashcam een ​​helderdere beeldkwaliteit, een breder gezichtsveld en rijkere functies.
 • 【Geniet van 5GWiFi Voice Control Travel】 Tik lichtjes op de VANTRUE APP om de 8M/S-video te downloaden, te bewerken en te delen. Ingebouwde GPS kan positie, rijsnelheid en route nauwkeurig vastleggen, die u op uw mobiele telefoon of computer kunt zien. Gevoelige spraakbesturing (bijvoorbeeld: Wi-Fi in-/uitschakelen, video vergrendelen, foto maken, enz.) kan u helpen de dashboardcamera gemakkelijk te bedienen tijdens het rijden, zodat u zich meer kunt concentreren op veilig rijden.
 • 【Kleine helper dag en nacht】Op een zonnige middag filtert CPL (extra kopen) effectief strooilicht in de straal, waardoor de dashcam een ​​duidelijk kenteken kan vastleggen. Als de avond valt, spelen de 4 infraroodlampen van de cabinecamera een rol, waardoor elk detail in de auto moeiteloos wordt vastgelegd. De camera aan de voorkant/cabine neemt perfect op door de belichtingswaarde + WDR aan te passen. De achteruitrijcamera loopt niet ver achter en is bijgewerkt met HDR-mogelijkheden.
 • 【Mini-afstandsbediening en lusopname】: draadloze afstandsbediening is handig om belangrijke video's tijdens het rijden op te slaan en te vergrendelen, zodat u niet wordt afgeleid of uw ogen van de weg afwendt. Met de G-sensor kan de camera ongevallen detecteren en de video automatisch vergrendelen in de map met gebeurtenissen. Naadloos continu opnemen overschrijft automatisch oude bestanden en maakt ruimte voor nieuwe. Vantrue 512G-kaart slaat 32 uur loop-video op bij 1944P+1080P+1080P.
 • 【Bufferparkeerbewaking】Bufferbewegingsdetectie zorgt ervoor dat de dashcam kan worden geactiveerd door beweging of botsing, en zal 5 seconden vóór het evenement en 30 seconden na het evenement opnemen. Starlight-nachtzicht verbetert de videohelderheid en helderheid in parkeermodus aanzienlijk. Tik op een van de vier modi: bewegingsdetectie, botsingsdetectie, lage bitsnelheid of framerate-mouds om de integriteit van gebeurtenissen te beschermen.
Bestseller Nr. 8
VANTRUE N2S 4K Dashcam Auto Dual 1440P Dash Cam voor achter, GPS 24 uur dual parkeerbewaking, das-cam infrarood nachtzicht, 2160P voor, 2 inch 320° supercondensator autocamera G-sensor max. 512GB
 • 【Dual 1440P dashcams + 4K 2160P】Gebaseerd op krachtige CPU, Vantrue N2S dashcam is de enige gelijktijdige opnames bij 1440P + 1440P te bereiken, legt haarscherpe video's met 2 x meer details dan 1080P in dubbele autocamera. 155° F1.4 frontcamera in WQH 4K 3840 x 2160P bij 30 fps filmt alle rijsporen en vermindert blinde zones. 165° F1.8 achtercamera neemt duidelijke video van de cabine. Binnen en buiten biedt betrouwbare bescherming en bewijsgeving, escorteerd voor veilig rijden.
 • Infrarood-cut nachtzicht/Sony Sensor/WDR: de N2S dashcamera voor de auto heeft toonaangevende Sony-sensor en 6G-lenzen, 4 IR-ledlampen en IR CUT dubbele filter verbetert het nachtzicht bij weinig licht. WDR-videosysteem compenseert automatisch de lichte en donkere delen van de video. De combinatie van 4K-resolutie en WDR-technologie maakt autocamera's kenteken detectie 's nachts mogelijk. Uniek: schakel gewoon de kijkhoek om door op het vermogen te drukken.
 • 24 uur. Dual Lens parkeerbewaking: de dubbele autocamera biedt creatief 4 verschillende parkeermodi, bewegingsdetectie, botsingsdetectie, combinatie van bewegingsmelder en botsingsherkenning, en lagere bitsnelheden, kan flexibel aan je bewakingsbehoeften in verschillende situaties voldoen. Met behulp van de hardwire kit kun je 24/7 bewaking (alle tijden) bereiken en de onderspanningsbeveiliging van de autoaccu, perfect en ideaal voor autobezitters en professionals in de taxi-/uber-/lyft-sector.
 • 【GPS ingebouwd/hitte- en koudebestendige vrachtwagencam】De GPS-houder kan de rijroute en de snelheid volgen en positioneren, is je beste metgezel voor de auto. En op Vantrue GPS Viewer zoek je voor- en binnenvideo's op de monitor gelijk door. Het materiaal van de behuizing van de dashboardcamera is ABS + PC, is bestand tegen extreme temperaturen van 20 tot 70 graden Celsius. In plaats van supercondensator, levert een veiligere rijomgeving en een langere levensduur.
 • 【Continue opname/G-sensor/Vantrue klantenservice】N2S dashcam auto vervangt automatisch. het oudste bestand door het nieuwe, voordat de kaart vol is. Belangrijke noodvideo wordt handmatig of automatisch. vergrendeld op "gebeurtenis" map. Wij adviseren Vantrue microSD-kaart, niet inbegrepen. Car Camera heeft 12 maanden garantie, alle e-mails worden binnen 12 tot 24 uur beantwoord. Accessoires zoals autolader, USB C-kabel en houder zijn in het pakket, kunnen aan je dagelijkse behoeften voldoen.
Bestseller Nr. 9
VANTRUE E2 Dual 1944P Dash Cam Auto 5GHz WiFi GPS, Draadloze en Spraakgestuurde Dash Cam Voor Achter, WDR Nachtzicht Buffer Parkeermodus Auto Camera, 2,45 Inch 320° Loop Recording G-sensor, max. 512GB
 • 【Dashcam met dubbele lens 1944P met WDR-nachtzicht】 E2 dashcams unieke dubbele 1944P ultraheldere video, scherper dan 1440P/60FPS. Dubbele 160°-groothoek (voor, achter) levert 4 rijstroken met rijke details. Samen met WDR- en Sony-sensoren zorgt de autocamera dag en nacht voor adembenemende beeldkwaliteit. Met 6 meter verlengkabel, ideaal om naar de taxi/uber/lyft/auto/auto/camper/vrachtwagen te gaan. 2.5D glazen display is krasbestendig.
 • 【5GHz wifi + 12 spraakopdrachten】Zeg ''Lock the Video'', vergrendelt de huidige video van de wifi-autocamera. Eenvoudig live preview, download en deel in enkele seconden, bewerk met mobiele telefoon, volledige controle met E2-autocamera. Opnieuw ontworpen dasch-cam APP levert de beste UI-ervaring ooit. 12 spraakopdrachten (in het Engels) bevrijden uw handen, waardoor de rijflexibiliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Supercondensator is bestand tegen extreme temperaturen (-20 °C tot 70 °C), veiliger en milieuvriendelijker.
 • 【Draadloze afstandsbediening/Dual GPS/Extra CPL】Met een draadloos apparaat kun je handmatig nuttige opnames en audio krijgen wanneer je maar wilt. In combinatie met een GPS-bevestiging verzamelt de autocamera belangrijke informatie over snelheid, locatie, datum en route tegen verkeersconflicten. CPL-filter balanceert de belichting en biedt u een echt en kleurrijk beeld overdag, moet ook apart worden gekocht (B0B2WCN1FD), erg handig, perfect voor taxi- / Uber-bezitters.
 • 【Dual Buffer Parking Monitoring】Speciale dashcams voor gecompliceerde parkeersituaties, is verreweg onze nieuwste technologie: soepele activering, responsieve opname vóór bewegingen (5 sec.) met bewegingsdetectie parkeermouds. Tik op een van de vier modi: Bewegingsdetectie, Botsingsdetectie, Lage bitrate of Framerate Mouds - de integriteit van gebeurtenissen en de belangen van autobezitters worden beter beschermd. Voeding van VANTRUE Hardwire Kit wordt aanbevolen.
 • 【G-sensor / lusopname / TS-opslag】 Noodvideo wordt automatisch uitgevoerd. vergrendeld wanneer instelbare G-sensor wordt geactiveerd. De standaardduur is 3 minuten bij continu opnemen. Wanneer de kaart vol is, wordt de oudste video overschreven door de automatische camera, ondersteunt SD-kaart van 512 GB, VANTRUE-geheugenkaart wordt aanbevolen, apart verkrijgbaar (ASIN: B09SP5YYZF). TS-geheugen slaat perfect de laatste video op voor een plotselinge stroomuitval zonder verlies, perfecte keuze voor elke autobezitter.
Bestseller Nr. 10
Mini-dashcam, Autocamera-videorecorder in Autocamera voor en Achter Dubbele Dashcam, Geen Licht Nachtzicht, Lusopname, 170-groothoek, 3-inch Display
 • Klein formaat: de rijrecorder heeft een klein formaat, waardoor de installatie de originele achteruitkijkspiegel van de auto niet hoeft te bedekken. Blokkeer uw zicht niet tijdens het rijden.
 • Dubbele camera: roterende lens binnen en buiten de auto, dubbele lensconfiguratie, meer high-definition fotograferen. Bekijk eenvoudig de wegomstandigheden voor en na de auto, waardoor het rijden gemakkelijker en veiliger wordt.
 • Snelle installatie: Voorzien van zelfklevende stickers voor snelle installatie in twee minuten. Uitgerust met elektrostatische film om steviger te plakken. Handig en praktisch.
 • Krachtige functies: deze rijrecorder heeft verschillende praktische functies, zoals 170 graden supergroothoekopnamen, geen licht nachtzicht, dubbele opname voor en achter en lusopname.
 • Gratis afstelling: de achteruitrijcamera kan vrij worden gedemonteerd en aangepast aan de behoeften. Het is erg handig om het eruit te halen en te installeren wanneer je het op elk moment nodig hebt.
Bestseller Nr. 11
VIOFO A129 Pro Duo 4K + 1080P WiFi 5GHz dashcam auto, GPS-module ingebouwd, dubbele lens voor achter autocamera, bufferfunctie 24 uur parkeerbewaking dashcam, nachtzicht, G-sensor, WDR, loopopname
 • Ingebouwde wifi en GPS: 2,4 GHz en 5 GHz dual-band WLAN kunnen in twee verschillende standaardfrequentiegebieden worden overgedragen om radiostoringen te voorkomen. Een stabieler wifi-signaal en een snellere wifi-snelheid zorgen voor een snelle snelheid bij de bestandsoverdracht. Met de GPS-modus kan de dashcam de huidige snelheid en de GPS-locatie opnemen en de tijd door synchronisatie met de satelliet automatisch corrigeren.
 • 【Ultra HD 4K + 1080P Dual Kanaal】Deze Viofo A129 Pro duo-camera met 8MP IMX317-sensor op de frontcamera en IMX 291-sensor op de achtercamera biedt een super helder zicht bij Ultra HD 4K 3840 x 2160 @ 30 fps + 1920 x 1080p @. 30fps gelijktijdig tig. De 4K-resolutie biedt een verbazingwekkende videokwaliteit, die vier keer hoger is dan bij de normale Full HD-opname.
 • 【15 sec buffering in parkeermodus & 24 uur parkeerbewaking】Deze functie van de dashcam kan 15 seconden voor de gebeurtenis, de hele gebeurtenis en 30 seconden na de gebeurtenis opnemen. Dit is een uitstekende functie en maakt een echte parkeermodus compleet, omdat er bij een geactiveerde opname veel belangrijke informatie kan zijn. Zo herkent men hier wie de auto bijvoorbeeld demoleert.
 • Verbeterd nachtzicht en WDR: uitgerust met 8 megapixel-beeldsensor en Ambarella A12-chip, levert de camera 's nachts een betere beeldresolutie dan de meeste autocamera's. Houd overdag en 's nachts een scherp beeld. Leg de dashcam de duidelijke details vast die Viofo Cam kan lezen, bijvoorbeeld verkeersbord of kentekenplaat.
 • 【Multifunctionele en 100% tevredenheidsservice】Loop-opname, noodopname, bewegingsdetectie, timelapse en ga zo maar door. 【 100% tevredenheidsgarantie. Als u vragen heeft, neem dan contact op met [email protected] of via live chat op de VIOFO-website. Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord. 6.5*13.5*8
Bestseller Nr. 12
Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P+1440P+1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 512 GB
 • Rondom bescherming van high- end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 1440P+1440P+1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 512 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • Nieuwe USB C connector, klantenservice en garantie van Auto Cam: Vantrue N4 Car Camera Dashcam Gebruik Type C kabel en connector, 12-maanden garantie. Na registratie op de officiële Vantrue website kan de garantieperiode worden verlengd tot 18 maanden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via Amazon e-mail. We willen binnen 12–24 uur reageren. Deze btw berekening service is gestart, u kunt de factuur zelf downloaden.
Bestseller Nr. 13
Dashcam Autocamera, 4K WiFi GPS Voor En Achter Dual 170 Graden Wide Angle 360° Rotatie Dash Cam Camera Dashcam Auto met Parkeer Bewaking,Hardwire Kit,Adas,Bewegingsmelder,WDR,Nachtzicht (DASHCAM)
 • 340° Groothoek▲Dashcam met twee Sony 170° groothoeklens, Voor En Achter Dual cam's nemen altijd het interieur en de voorkant van de auto op met FHD 1080P-pixels,of enkele lens neemt video op met 4K 2160P UHD-pixels en legt de kentekenplaat duidelijk vast, WDR door de belichting aan te passen om evenwichtige opnames te maken,Neem overdag en 's nachts scherpe en kwalitatief hoogwaardige video's op en levert expressieve bewijzen bij ongevallen
 • WiFi & GPS & ADAS▲Ingebouwde wifi-hotspot, download de TimaCam"-app voor real-time weergave, afspelen, downloaden van opnamebestanden voor bewerken en delen op social media-platforms, De met de GPS-module (optioneel) verbonden dashcam registreert GPS-coördinaten, snelheid en tijd in real-time in het videobestand, Het ADAS-systeem waarschuwt de bestuurder als de afstand van twee auto's te kort is of de weg verplaatst
 • 24-uurs Parkeer Bewaking▲Als er voor de auto een beweging wordt gedetecteerd of als er een ongeval optreedt, terwijl de auto geparkeerd is, Geactiveerd door de G-sensor en de bewegingsdetectie, worden de dashcam automatisch ingeschakeld en starten de opname en het vergrendelen van bestanden, Uitstekende audio-opnamen met ingebouwde microfoon leveren perfect bewijs en kalmeren nadat je je auto hebt verlaten
 • Loop-opname & Hoge Capaciteit▲ De naadloze loop-opname overschrijft automatisch het oudste filmmateriaal en vervangt het door de nieuwe video's, Vergrendelde bestanden worden niet verwijderd, Dit kan worden gebruikt als bewijs en verzekering bij auto-ongevallen, dasham ondersteunt tot 256 GB SD-kaart (optioneel), Full HD kan ca, 26 uur ononderbroken opnemen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat er niet voldoende ruimte beschikbaar is
 • Cadeau & Betrouwbare Service▲Dubbele 360° draaibare lens en verborgen installatie voor een groot aantal voorruiten, Zowel de interne als externe simultane opname is ideaal voor taxi's, netauto's (bijv. bv. Uber), privé en bedrijfsvoertuigen, Koop de dashcam om de hardwire kit als cadeau voor de Parkeer Bewaking te sturen, Wij bieden ook professionele klantenservice, uw vragen worden binnen 24 uur beantwoord, Begroet je brief
Bestseller Nr. 14
Mio Mivue 798 Dual Full Hdzwart
 • Rondom zicht – compatibel met achteruitrijcamera.
Bestseller Nr. 15
VANTRUE S1 4K Dual Dashcam Auto 1080P, 2880x 2160p voor, sterrenlicht nachtzicht, GPS, 24 uur parkeermodus autocamera, G-sensor, supercondensator, 60FPS front 1080P Dash Cam, 2 inch 330°, max. 256GB
 • 【4K voor en dual 1080p/verborgen dashcam 】 Vantrue S1 dashcam auto neemt zich voor achter in 1080p + 1080p/30fps op. De camera aan de voorkant registreert video bij 4K (2160P)/24FPS of 1080P/60FPS. 60 fps kan 2 x details als 30 fps aanbieden. 4K resolutie, 170° voorkant en 160° achtergroothoek ontdekken alle verkeersdetails buiten de auto. Het speciale verborgen ontwerp maakt het mogelijk om een uitstekend zicht te krijgen, zodat de S1 cam niet opvallend is en je verkeersveiligheid verhoogt.
 • 【Scherp nachtzicht bij sterrenlicht】De S1 Dual Dashcam beschikt over geavanceerde Starvis IMX327 sensor (voor), Starvis IMX323 sensor (achter) en F1.47 6-glas grote lens. De 330° grote hoek kan meer licht en omvang krijgen, met behulp van de Starvis-sensor compenseren automatisch de heldere en donkere delen van de video en verbeteren het nachtzicht. Zelfs bij weinig licht registreert een kristalheldere video het optreden van ongevallen en levert zo nauwkeuriger bewijs.
 • 24 uur. Geavanceerde parkeermodus/G-sensor: Vantrue S1 heeft een revolutionaire verbetering in de parkeermodus. Er zijn 2 oplossingen om aan je verschillende behoeften te voldoen: bewegingsdetectie en lage bitsnelheid modus. G-sensor detecteert bij de parkeermodus / de rit plotselinge botsing en vergrendelt de video in noodgevallen mappen, waardoor belangrijke videoclips worden opgeslagen. Je kunt de hardwire kit gebruiken voor 24/7 bewaking, het levert de onderspanningsbeveiliging voordat de accu leeg is.
 • Hitte- en koudebestendig/GPS/circulatieopname: in plaats van supercondensator, is hij bestand tegen extreme temperaturen van -20 tot 70 graden Celsius. Na volledig opladen kan de tijdsinstelling 30 dagen lang meegaan en draaien. De GPS-modus kan de route en snelheid weergeven. Ondersteunt max. 256 GB kaart. VANTRUE geheugenkaart wordt aanbevolen, niet inbegrepen. Als de kaart vol is, wordt de oude video door nieuwe overschreven.
 • 【Klantenservice en garantie van Auto Cam】De S1 dashcam heeft 12 maanden garantie, na registratie op de website van Vantrue kan de garantie tot 18 maanden verlengen. Duitse menunavigatie en gebruiksaanwijzing zijn beschikbaar. Wij willen de productfirmware voor onbepaalde tijd bijwerken om betere productprestaties te bereiken. Gelieve deze tijdig bij te werken. Op e-mail willen wij binnen 24 uur antwoorden.

Dashcams worden steeds populairder, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste dashcam kiest voor uw behoeften.

Dashcam voor en achter: de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de weg voor je vast te leggen, terwijl de camera aan de achterkant vastlegt wat er achter je is. Er zijn twee soorten dashcams: naar voren gericht en naar achteren gericht. Camera’s aan de voorkant zijn meestal goedkoper dan camera’s aan de achterkant, maar ze kunnen alleen opnemen wat zich voor hen bevindt. Camera’s aan de achterzijde hebben een groothoeklens waardoor ze veel meer kunnen opnemen dan alleen wat zich voor hen bevindt.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van een dashcam?

Bij het kopen van een dashcam is het belangrijk om te weten welke features voor jou het belangrijkst zijn. Er zijn verschillende soorten dashcams en elk heeft zijn eigen set functies.

Enkele van de belangrijkste functies waar u op moet letten bij het kiezen van een dashcam zijn onder meer loop-opname, bewegingsdetectie, GPS-opname en Wi-Fi-connectiviteit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die een foto kan maken van iets dat zich van de camera af beweegt. Het kan worden gebruikt in auto’s, boten of elk ander voertuig waar het nuttig zou zijn voor de bestuurder om te zien wat er achter hen gebeurt.

De voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera zijn talrijk. Het kan bestuurders helpen ongevallen en botsingen te voorkomen, wat levens en geld bespaart. Het helpt bestuurders ook om te zien of er obstakels zijn voordat ze ze raken, wat het rijden veiliger en efficiënter maakt. De toenemende populariteit van achteruitrijcamera’s betekent ook dat er meer opties zijn voor autobezitters die er een voor hun voertuig willen.

Wat is de beste manier om een dashcam te monteren?

Het monteren van een dashcam is geen gemakkelijke taak. Veel mensen maken de fout om het op de voorruit of in de auto te monteren, maar dit zal resulteren in slechte beelden.

Er zijn drie basismethoden voor het monteren van een dashcam:

 1. Zelfklevende montage: dit is de goedkoopste optie en levert goed beeldmateriaal op als u het op uw voorruit of dashboard plakt.
 2. Beugelmontage: dit is duurder dan zelfklevende montage en geeft u betere beelden als u ervoor kiest om het op uw dak te monteren.
 3. Montageset: dit is de duurste optie, maar biedt u de beste kwaliteit beeldmateriaal als u het in uw kofferbak of achterruit installeert.

Hoe weet ik of mijn dashcam opneemt?

Dashcams worden steeds populairder door de stijgende criminaliteit. Ze zijn in staat om videobeelden van hoge kwaliteit vast te leggen van alles wat er gebeurt.

Dit is een vraag die veel mensen hebben gesteld, maar het is belangrijk om te weten of je dashcam opneemt voordat je een ongeluk krijgt of voordat je gaat rijden. Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je dashcam niet opneemt, dus het is belangrijk om hem eerst uit te testen.

Om te testen of je dashcam werkt, probeer je de camera in te schakelen en vervolgens snel weer uit te schakelen. Als je een pieptoon hoort wanneer je de camera uitzet, dan is je dashcam aan het opnemen.