Beste dashcam voor en achter van 2023 (TOP15)

De 15 beste dashcam voor en achter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

ORSKEY Dashcam Voor- en Achter 1080P Full HD Dubbele Dashboardcamera Camera voor inde Auto 170 Groothoek HDR met 3.0" LCD-display Nachtzicht Bewegingsdetector en G-sensor

 • Voor en achter Dubbele Dashcam met gelijktijdige opnames: Full HD 1920X1080P bij 30 fps videocamera voor met VGA en waterdichte achtercamera. Toont tegelijkertijd de beelden van voor en achter, zorgen voor een veiligere dagelijkse rij-omgeving.
 • Superieure Nightvision camera: Dankzij 6 unieke infrarode lichten werkt de dashcamera optimaal als er weinig licht is. WDR-technologie zorgt voor de beste beelden in het donker.
 • 170 ° Groothoek Dashcam & 6G Lens : Gecombineerd met Sony sensor en 6 glazen lens en 170 graden groothoeklens voor helderdere COMS-beelden. Dankzij de geavanceerde chipset kun je tot 1080P 30fps full HD-video's en 12MP foto's maken.
 • 4.Intelligente werking: Onverwachte rij-incidenten worden automatisch vastgelegd dankzij de noodopnames die in werking worden gezet door de G-sensor. Lusopname maakt continu gebruik mogelijk door oude, onnodige opnames te overschrijven. Noodopnames worden niet overschreven. NB: Een micro SD-kaart is vereist voor gebruik (ondersteuning tot 32GB, niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening & garantie: Gemakkelijk en veilig op uw voorruit te monteren binnen enkele seconden dankzij de meegeleverde zuignap. We bieden daarnaast 12 maanden garantie, met een gekwalificeerde klantenservice die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaarstaat.
Bestseller Nr. 2

ORSKEY Dashcam voor auto’s voor en achter, SD-kaart inbegrepen 1080P Full HD In-Car Camera Dashcam met Dubbele Lens voor Auto’s 170 Groothoek met Lusopnamemodus en G-sensor

 • 【Dashcam voor en achter】: Zowel de voor- als de achtercamera heeft superscherpe volledige HD-resolutie en een 170° groothoeklens om alle details van de weg tegelijkertijd in superhoge kwaliteit vast te leggen voor volledige rust tijdens het rijden.
 • 【Autocamera met super nachtzicht】Beide dubbele dashcams zijn uitgerust met een Sony sensor van ultrahoge kwaliteit. Deze heeft betere nachtvisie dan welke andere sensor ook. In combinatie met een F1.8 diafragma en 6 elementen glazen lens, zorgt het voor een uitstekend helderder beeld dan de meeste andere dashcams bij weinig licht.
 • 【Hoogwaardige Chip en Betrouwbare Auto dashcam】De S900 autocamera beschikt over een krachtige CPU en een hoogwaardige beeldsensor, waardoor de frontcamera opneemt in super HD 1920x1080P / 30FPS. Dankzij de hoge resolutie én de krachtige processor, kan de dashcam alle details duidelijk vastleggen en betrouwbaarder beeld opnemen om van ieder moment onbetwistbaar bewijs te kunnen leveren.
 • 【Premium Functies】Deze dubbele autocamera is uitgerust met lusopnamefunctie, G-sensor, parkeersensoren, bewegingsdetectie en HDR-functie en voldoet aan multi-scene-eisen en een veilige rijervaring.
 • 【INCLUSIEF Garantie & SD-kaart】 Wij bieden 12 maanden garantie en 100% niet-tevreden-geld-terug service met professionele klantenservice. Als je vragen hebt over de dashcam, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice (([email protected]). Ondersteunt high-endurance micro-SD geheugenkaarten tot 32GB (inbegrepen).
Bestseller Nr. 3

REDTIGER 4K Dual Dash Cam Ingebouwde WiFi GPS Voor 4K/2.5K en Achter 1080P Dual Dash Camera voor auto's,3,18" Display, 170° Groothoek Dashboard Camera Recorder met Sony Sensor, Ondersteuning 256GB Max

 • 【Echte UHD 4K+FHD1080P Dual Dash Cam】 De REDTIGER F7N-dashcam biedt topkwaliteit 4K 3840*2160P met Sony STARVIS-sensor op de camera aan de voorkant en 1920*1080P op de camera aan de achterkant die een superhelder beeld vastlegt. Helpt u de meeste details af te lezen van straatnaamborden, kentekenplaten enz. Dubbele groothoekcamera's leggen alle voetgangers en voertuigen rond de auto vast en leveren voldoende bewijs voor kop-staartbotsingen of aanrijdingen enz.
 • 【Ingebouwde wifi en gps】 De 4K-back-upcamera voor in de auto heeft ingebouwde wifi met eenvoudige verbinding met je smartphone-app. Met de "Ucam"-app is het erg handig om live preview, afspelen en apparaatbeheer op uw smartphone te bedienen. Bovendien kunnen videobestanden worden gedownload naar smartphone en gedeeld met uw vriend via sociale media. De ingebouwde GPS kan eenvoudig uw rijroute, rijsnelheid en andere informatie vastleggen, die uw belangrijke bewijs zal worden.
 • 【Sony Sensor & Super Night Vision】 F7N-dashcam met Sony STARVIS-sensor verbetert de gevoeligheid bij weinig licht voor heldere beelden in omgevingen met weinig licht. De combinatie van F1.5 groot diafragma en 6-glazen lens, professionele WDR, HDR-technologie zorgt voor de helderheid van beelden 's nachts. Elimineert de noodzaak van een extra lichtbron, zelfs in omgevingen met weinig licht, kentekenplaten van auto's zijn gemakkelijk te zien.
 • 【24 uur parkeerbewaking / G-sensor / lusopname】 Met de speciale hardwarekit kan de recorder automatisch de omgeving bewaken. Wanneer de ingebouwde G-sensor een plotselinge schok of botsing detecteert, vergrendelt de camera automatisch de video. Naadloze loop-opname zal automatisch oude bestanden overschrijven. De opname wordt automatisch doorgelust. Een speciale Hardwire-kit is nodig voor de parkeerbewakingsfunctie. Neem contact op met het REDTIGER-ondersteuningsteam om het gratis te krijgen.
 • 【Levenslange garantie en 24-uurs klantenservice】 Ons grootste streven is om aan de behoeften van consumenten te voldoen. We zijn bereid om levenslange garantie op de producten te geven, en deze kan binnen 1 jaar gratis worden ingeruild. Dit is absoluut de krachtigste garantie op de markt. Wij bieden 7*24 uur technische ondersteuning. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of de contactgegevens op de pagina met instructies.
Bestseller Nr. 4

Yabdbg 4 lens Dashcam Quad 4x1080P Voor, Links, Rechts en Achter Autocamera met GPS Parkeermodus, Nachtzicht Dash Cam Auto, 150° Groothoek WDR 3" TFT Scherm, Loop Recording G-Sensor Max 256GB D70

 • High-end autocamera met 4 lenzen en audio - Met een toonaangevende chip en de nieuwste beeldsensor is de Yabdbg D70 4CH autocamera met achteruitkijkcamera de eerste dashcam die gelijktijdig 1080p+1080P+1080P FHD video van de voorkant, links, rechts en achterkant, en van voor naar achter auto dashcam kan opnemen, en duidelijke audio biedt. Binnen en buiten biedt het betrouwbare bescherming en bewijs, en beschikt over een live weergave op het 3.0-inch scherm. U kunt vrij zijn van geschillen op de weg en met een gerust hart reizen.
 • Passend ontwerp/snelle opname - De 4CH-Dash cam past perfect op de voorruit van uw auto. Dankzij de zelfklevende pad en de duidelijke statische sticker is het verwijderen en installeren van de dashcam zeer eenvoudig. Automatische opname bij inschakelen, opname in 1FP/S modus onder time-lapse opname om de integriteit van de video te beschermen. In parkeermodus nemen alle 4 camera's automatisch en gelijktijdig op wanneer een botsing wordt gedetecteerd. Handmatig kunt u de opname stoppen, enz.
 • Uitstekend nachtzicht - Omni-directionele lens met F1.8 diafragma en 150° ultra groothoek met 4 infrarood (IR) lampjes. Dash camera auto met WDR-technologie die automatisch schakelt volgens de intensiteit van het omgevingslicht - binnen en buiten, dag en nacht of in de regen - om de best mogelijke beelden te leveren voor veilig en levendig rijden 's nachts. De drie frontcabine- en dashcamcamera's kunnen de gezichtshoek veranderen en 360° of 180° draaien. Het is een goede keuze voor autobezitters en autoverhuurbedrijven.
 • Technische kenmerken/supercapacitor - 4CH-dasch-cam auto met 24/7 (all weather) monitoring (vereist hardwire kit met ACC te voltooien, biedt laagspanning bescherming), motion detection, G-sensor (detecteert botsingen en vergrendelt automatisch huidige video in "event" map), versnelde opname (opnames in 1FP/S modus om video integriteit te beschermen), 360 graden camera ABS+PC behuizing materiaal. Auto dashcam temperatuurbereik is -20° tot 65°C. Zonder dashcam met batterij Uitgerust met supercapacitors voor een veiligere rijomgeving en een langere levensduur.
 • Loop opname / Ingebouwde GPS / Garantie - vervangt automatisch het oudste bestand door een nieuwe voordat de kaart vol is. Loop recording overschrijft vergrendelde video's niet. Ingebouwde GPS lokaliseert voertuigsnelheid (KMH/MPH), tijd en route op een real-time kaart. De GPS-lezer toont de exacte locatie van de reis. micro SD-kaart tot 256 GB, kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. B0B1J4BGGX en B0B1J75QW2 (DE) kaarten worden aanbevolen (niet meegeleverd). Geleverd met 12 maanden garantie.
Bestseller Nr. 5

10'' Spiegel Dash Cam Nachtzicht 1080P FHD Volledig Touchscreen voor- En Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera voor Auto's Lusopname Streaming Media 170 ° Groothoek Parkeerhulp met 10 Meter Kabel

 • 【Dubbele 1080P camera voor en achter en 10 meter lange camerakabel】 1080P camera aan de voorkant en 1080P IP68 waterdichte camera aan de achterkant maken gebruik van high-definition streamingtechnologie, het kan kentekenplaten op afstand vastleggen en de spiegel dash cam met groothoeklens elimineert blinde vlekken om veel details onderweg vast te leggen en uit te rusten met een 10 meter lange achteruitkijkcamerakabel, helpt u bij het oplossen van het korte camerakabelprobleem bij de installatie.
 • 【Volledig touchscreen van 10 inch voor streaming media】 De dashcam van Streaming Media kan full HD en scherpe kleuren weergeven, het touchscreen geeft het zicht naar achteren synchroon weer wanneer de auto start en zorgt voor duidelijke video tijdens het rijden of achteruitrijden, u kunt de voor- en achtercamera wisselen afbeeldingen door naar links en rechts te schuiven en pas de kijkhoek aan door omhoog en omlaag te schuiven.
 • 【Super Night Vision en Parking Assistance】 Super Night Vision-functie, kan heldere video's maken met verbeterde details bij weinig licht en wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet, gaat de spiegel-dashcam onmiddellijk standaard naar de volledige schermweergave van de achteruitrijcamera, het schermbeeld zal parkeerhulplijnen weergeven, u kunt het weergavebereik handmatig omhoog of omlaag aanpassen om het beste gezichtsveld te bereiken, het kan u helpen veiliger en gemakkelijker te parkeren
 • 【Loop-opname & G-sensor & ondersteunt 128G SD-kaart Max】 Wanneer de SD-kaart vol is, bedekt deze het vorige videobestand om door te gaan met opnemen. als er een botsing met de auto heeft plaatsgevonden, vergrendelt de spiegel-dash-cam automatisch het speciale videobestand, dat niet wordt gedekt door de lusopname en wordt opgeslagen om ervoor te zorgen dat de belangrijkste video's niet verloren gaan. bovendien ondersteunt de dash-cam 128G SD kaart max (niet inbegrepen)
 • 【Achteruitkijkcamerakabel van 10 meter en aftersales-service】 Met een achteruitkijkcamerakabel van 10 meter kan zelfs een groot voertuig het probleem oplossen dat de kabel niet lang genoeg is bij het installeren van de camera .. Alle Jansite-producten bieden 12 maanden garantie, 30 dagen volledige terugbetaling, neem contact op met ons professionele team voor hulp: [email protected]
Bestseller Nr. 6

VANTRUE N5 4-kanaals dashcam auto 1944P+3×1080P/30FPS, STARVIS 2, 360° voor achter 5GHz wifi, spraakgestuurde dashcam met GPS, dubbele HDR+ WDR, 24 uur. Bufferparkeermodus, dubbel IR, max. 512G

 • 【4 Lens 360° Patronus】80% van de ongevallen gebeurt aan de linker- en rechterkant van de auto, en de dashcam met zowel de voor- als achtercamera neemt video's op zonder dode hoeken, en levert bewijs voor claims. Bovendien bewaken de 2 interieurgroothoekcamera's ook baby's of passagiers. De dashcam is uitgerust met SONY STARVIS 2+HDR+WDR en neemt duidelijke 1944P+1080P+1080P+1080P-video's op. Dankzij het 158°+160°+160°+165° zichtveld biedt het 4 keer bescherming.
 • 【STARVIS 2 nachtzicht】VANTRUE integreert SONY STARVIS 2 in N5. In vergelijking met STARVIS is het dynamische bereik bij enkele belichting met meer dan 8 dB verbeterd! Beide voorcamera's hebben HDR, wat meer dynamisch bereik en beeldinformatie biedt! Beide achtercamera's hebben WDR en balanceren intelligent de kleurverzadiging. Dankzij SONY STARVIS 2, HDR+WDR kan de camera nummerplaten vastleggen 's nachts. Daarnaast heeft de camera 8 IR om zwarte-witbeelden in de auto in het donker op te nemen.
 • 【5GHz WiFi Online-Upgrad/GPS/Spraakbesturing】Met één klik op de APP zal de dashcam automatisch de firmware updaten! Met 5GHz WiFi kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot opgenomen video's via de APP en reisscènes delen met vrienden op sociale media. Het downloaden van video's met 8 M/S is ongeëvenaard. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u routebeschrijvingen en locaties zien in de app. Engelstalige spraakbesturing helpt u om uw handen aan het stuur te houden en u op het rijden te concentreren.
 • 【Parkerenmodus van 10 seconden buffer】Het bewegingsdetectiebereik kan handmatig worden geselecteerd om ongeldige video-opnames door de dashcam te voorkomen als gevolg van veranderingen in licht en schaduw, zoals schaduw van bomen. Hierdoor wordt de opnametijd van de dashcam in de parkeermodus aanzienlijk verkort, waardoor auto stroom bespaart en opslagruimte bespaart. Bewegingsdetectie kan 10 seconden vooraf opnemen, en de dashcam voegt de eerste 10 seconden van de bewegingsdetectievideo samen.
 • 【Privacy-modus / Continue opname】Om aan de behoeften van sommige Nederlandse klanten te voldoen, is de privacy-modus toegevoegd aan de dashcam. De camera slaat alleen de laatste 3 continue video's op, wat geldig is volgens de wetten van sommige staten. De camera levert bewijs en beschermt tegelijkertijd de privacy van voetgangers. Nadat de continue opname is ingeschakeld, worden nieuwe video's automatisch overschreven wanneer de geheugenkaart vol is.
UitverkoopBestseller Nr. 7

VANTRUE E3 3 Lens Dashcam 5GHz WiFi met spraakbesturing, 1944P + dubbele 1080P autocamera vooraan achter met GPS, IR nachtzicht, 24 uur. Parkeerbewaking auto camera vrachtwagen auto, Max 512G

 • 【3 Lens Dashcam】 Uitgerust met de Sony vlaggenschip-sensor biedt de Dashcam een prachtige beeldkwaliteit en helderheid: 1944P+ 1080P + 1080P/30FPS. U kunt eenvoudig kentekenplaten, passagiers, huisdieren en andere details tijdens het rijden zien, zelfs in gebieden met slechte ontvangst. De E3 bewaakt alle richtingen (160°+165°+160°) van de auto en beschermt u perfect tegen aansprakelijkheidsproblemen bij ongevallen.
 • 【Geniet van reizen met 5G WiFi spraakbesturing】 Tik eenvoudig in de VANTRUE-app om de video met 8M/S te downloaden, te bewerken en te delen. Ingebouwde GPS kan de exacte positie, rijsnelheid en route vastleggen, die u op uw telefoon of computer kunt bekijken. De gevoelige spraakbesturing (bijvoorbeeld: WiFi aan/uit, video vergrendelen, foto maken, enz.) kan u helpen om de Dashcam eenvoudig te bedienen tijdens het rijden, zodat u zich meer kunt concentreren op veilig rijden.
 • 【Kleine helper dag en nacht】 Op een zonnige middag filtert de CPL (extra aan te schaffen) effectief strooilicht in de straal, zodat de Dashcam duidelijk een kentekenplaat kan opnemen. Als de nacht valt, spelen de 4 infraroodlichten van de cabinecamera een rol en leggen moeiteloos elk detail in de auto vast. De voor-/cabinecamera legt perfect vast door aanpassing van de belichtingswaarde + WDR. De achteruitrijcamera is niet ver achter en is bijgewerkt met HDR-functionaliteit.
 • 【Mini-afstandsbediening en loopopname】 De draadloze afstandsbediening is handig om belangrijke video's tijdens het rijden op te slaan en te vergrendelen, zodat u niet wordt afgeleid of uw ogen van de weg afleidt. De G-sensor stelt de camera in staat om ongevallen te detecteren en de video automatisch in de map voor evenementen te vergrendelen. Naadloze continue opname overschrijft automatisch oude bestanden en maakt ruimte voor nieuwe. 512GB-kaart slaat 32 uur aan loopvideo.
 • 【Buffer Park Monitoring】 Door de bufferbewegingsdetectie kan de Dashcam worden geactiveerd door beweging of botsing, en worden er 15 seconden voor en 30 seconden na het incident opgeslagen. De sterrenlicht-nachtzichtfunctie verbetert aanzienlijk de helderheid en helderheid van de video in de parkeermodus. Tik op een van de vier modi: bewegingsdetectie, botsingsdetectie, lage bitsnelheid of framesnelheid-modus, waarbij de integriteit van gebeurtenissen wordt beschermd.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Nextbase 222XR Dashcam voor en achter, Full 1080p/30fps HD-opname DVR Camera Groothoek van 140° 6-baans – Intelligente Parkeermodus- Polarisatiefilter compatibel - G-Sensor Bewegingsdetectie

 • CAMERA'S - Met een camera voor en achter in uw auto maakt u met de Nextbase 222XR dashcam auto opnamen van twee kanten. Koppel de speciale achtercamera via een kabel van 6 meter aan de 222XR dashcam camera, zodat de achtercamera op de achterruit is bevestigd voor hoogwaardige breedbeeldopnames (6-baans). De kabel kan onder de hemelbekleding worden weggewerkt. ACHTERCAMERA IN DEZE BUNDEL IS ALLEEN COMPATIBEL MET NEXTBASE 222XR/320XR.
 • 1080P HD-OPNAME BIJ 30FPS EN GROOTHOEK VAN 140° - De 222X dashcam autocamera voor en achter neemt op in 1080p HD-resolutie bij 30fps met een 6G-lens voor opnames van hoge kwaliteit tijdens uw reis en als ondersteuning bij verzekeringsclaims. De groothoek van 140° zorgt dat de weg in breedbeeld wordt opgenomen.
 • BREED 2,5" SCHERM MET HOGE RESOLUTIE - Bekijk al uw opnamen op het bekroonde 2,5" IPS-scherm met verbeterde beeldresolutie en helderheid. De hoge kwaliteit blijft niet onopgemerkt.
 • NIEUWE EN EXCLUSIEVE CLICK&GO PRO AUTOHOUDER - Met de nieuwe, exclusieve autohouder koppelt u de stroomkabel rechtstreeks in de houder zodat uw dashcam camera draadloos is. De ingebouwde magnetische stroomaansluitingen zorgen ervoor dat u uw autocamera eenvoudig kunt verwijderen.
 • INTELLIGENTE PARKEERMODUS - De intelligente parkeermodus laat de dashcam weten dat uw auto geparkeerd staat en registreert onmiddellijk elke hobbel of fysieke beweging van de auto wanneer u deze onbeheerd achterlaat.
Bestseller Nr. 9

CHORTAU Dash Cam voor auto's voor en achter Full HD 1080P, dubbele dashcam 170° groothoek 3 inch, dashboardcamera met WDR nachtzicht, lusopname, G-sensor, bewegingsdetectie, parkeermonitor

 • Dashcam voor en achter: Deze dashcams zijn uitgerust met 1080P-resolutie camera aan de voorkant en waterdichte camera aan de achterkant. De dashcam voor auto's voor en achter met 6 stuks IR-led en breed dynamisch bereik, de camera aan de voorkant legt de kentekenplaten en verkeersborden duidelijk, zelfs 's nachts, waardoor je de beste beelden krijgt. Groothoekcamera aan de voorkant (170°) en achter (130°) helpen de blinde vlekken van uw zicht te elimineren.
 • 【Loop Recording & Emergency Accident Locks】Naadloze lusopname overschrijft de oude beelden met nieuwe inhoud wanneer de kaart vol is. Variabele gevoeligheid G-Sensor detecteert automatisch een plotselinge botsing en slaat onmiddellijk de relevante beelden op en vergrendelt deze in SOS-bestand. Zo voorkomt u overschrijven en beschermt u uw videobewijs. Houd je weg van rijgeschillen. Deze dashboardcamera ondersteunt tot 32 GB micro SD-kaart (kaart niet inbegrepen in het pakket).
 • 【Dash Cams met parkeermodus】 De autocamera schakelt automatisch in en begint met opnemen zodra de impact wordt gedetecteerd, waardoor je een videobewijs krijgt als je auto wordt bekrast door iemand in de parkeerplaats. Zo zorgt u voor uw gemoedsrust met volledige 24x7 bewaking van uw auto. We raden enkele belangrijke functie-instellingen aan voor uw dagelijks gebruik: G-sensorniveau kies "laag", of uitschakelen; lusopname kies "3 minuten"; bewegingsdetectie kies "uit"; parkeermonitor kies "Aan".
 • 【Eenvoudige installatie en gebruik】Deze dashcams zijn zeer eenvoudig te installeren en te bedienen met referentiefoto's in onze gebruikershandleiding. De meegeleverde zuignap kan gemakkelijk overal op uw voorruit in enkele seconden worden bevestigd. Plaats gewoon de SD-kaart (niet inbegrepen) en sluit aan op de voeding. De dashcam voor auto's begint onmiddellijk na het ontsteken op te nemen, sluit de video af en slaat de video op wanneer u de motor uitschakelt.
 • 【Warme tips】▲Formatteer je Micro SD-kaart in dashcam wanneer je het eerst gebruikt; ▲ Vergeet na het instellen van datum/tijd niet op de knop "M" zodat deze kan worden opgeslagen; ▲ De batterij van de dashcam is alleen voor back-up van het opkomstbestand. Externe voeding is vereist voor langdurig gebruik.
Bestseller Nr. 10

Auto Dashcam voor en Achter, 1080P FHD Nachtzicht Autodashboard Camerarecorder, 170 Graden Groothoek, Lusopname, Zwaartekrachtdetectie, Parkeermonitor, Enz

 • [1080P Full HD] De camera van de autorecorder kan videobeelden opnemen met een resolutie tot 1080P, geen angst voor wazig kijken.
 • [170 graden groothoek] De 170 graden groothoek van de camera aan de voorkant helpt de visuele dode hoek te elimineren en het kijken te vergemakkelijken.
 • [ Recording] Naadloze -opname, wanneer de geheugenkaart vol is, zal de autocamera automatisch overschrijven met de nieuwste ontgrendelde video.
 • [Geen automatische verwijdering] Vergrendelde bestanden worden niet verwijderd uit de lusopname om belangrijk videobewijs te verdedigen in geval van een ongeluk.
 • [Gravity Sensing] De autorecorder wordt opgeslagen in een noodgeval wanneer de auto een aanrijding heeft en wordt niet verwijderd.
Bestseller Nr. 11

Retoo Full HD autospiegeldashcam met achteruitrijcamera met nachtzicht, loop-opname en 4,3-inch display, 170° voor / 120° achter, 1080P dubbele autocamera, parkeermonitor, achteruitrijmonitorsysteem

 • Gebruikershandleiding - Druk na het starten van de camera op de MENU-knop (2e van links met het bladpictogram). Gebruik de pijltjestoetsen LINKS en RECHTS om door het hoofdmenu te navigeren. U selecteert de optie die u interesseert door op de knop OK te drukken en om de selectie te annuleren en terug te keren naar het vorige menu, drukt u nogmaals op de knop MENU. In het hoofdmenu kun je alle instellingen wijzigen, inclusief de interfacetaal.
 • 2in1 en uitgebreide set - het apparaat is de 2in1 versie omdat het een achteruitkijkspiegel bevat voor de auto waarop de camera zich bevindt en ook een extra achteruitkijkcamera voor montage op bijvoorbeeld de achterruit en daardoor de apparatuur vangt het zicht voor de auto en van achteren op. Naast de spiegel met de recorder en de achteruitrijcamera is de set inclusief bedrading en twee rubberen handvatten voor eenvoudige montage.
 • Functionaliteit - de camera heeft veel verschillende extra functies die de opname van beelden tijdens het autorijden verbeteren en hierdoor heb je waardevol materiaal in noodsituaties. De apparatuur heeft opties als: automatische opname na verschijnen van de voorraad, automatische detectie van beweging en g-sensor, die bij een aanrijding de schok detecteert en pas daarna de opname registreert.
 • Hoge beeldkwaliteit - de apparatuur heeft een videoresolutie: 1080 P, en hierdoor bereikt u Full HD-opnamekwaliteit zonder haperingen. De camera's hebben brede kijkhoeken - 170° van voren en 120° van achteren en hierdoor krijgt u een optimaal ruimtelijk waarnemingsveld. De camera heeft extra functies die de kwaliteit van het beeld verbeteren, zoals: belichting of extra belichting
 • Eenvoudige montage - De dubbele camera is eenvoudig te monteren en te gebruiken dankzij de rubberen banden die je in de set vindt. Zorg ervoor dat je de camera stevig aan je spiegel bevestigt, zodat hij tijdens het rijden niet beweegt en er niet per ongeluk af valt. Als het na montage nog steeds los zit, span de banden dan iets strakker aan. De achteruitkijkcamera kan worden aangesloten op het ingebouwde LCD-scherm in de recorder.
UitverkoopBestseller Nr. 12

1080P HD Dashcam voor en Achter, Auto Dash Camera Automobiel Data Recorder Dashcam met Loop Recording Gravity Sensing voor Rijveiligheid

 • HD-dashcam voor en achter: de dashcams van de auto zijn uitgerust met geavanceerde chips en sensoren om 1080p-video voor en achter op te nemen, acquisitiekaarten, verkeersborden en details te wissen, waardoor meer gedetailleerd bewijs wordt opgeslagen.
 • Uitstekende prestaties: de interne camera met 4 INFRAROOD LED-lampjes en F/1.8-diafragma is geschikt voor omstandigheden met weinig licht en zorgt voor een perfect videobeeld, zelfs in het donker 's nachts. De camera aan de voorzijde is uitgerust met HDR-technologie voor een uitstekende belichting en dynamisch bereik bij weinig licht.
 • Loop Recording en Gravity Sensing: continue loop-opname overschrijft automatisch de oudste opname, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er onvoldoende ruimte op uw geheugenkaart is. In combinatie met de G-sensor (ingebouwde versnellings- en botsingssensor), vergrendelt de dashcam het beeld om te voorkomen dat de video wordt afgedekt in het geval van een plotselinge schok/botsing, wat kan worden gebruikt als bewijs in het opnameproces.
 • Compact ontwerp en groothoeklens: de elliptische cilinder is klein van formaat, waardoor deze compacte dashcam perfect is voor het zorgvuldig vastleggen van uw aandacht wanneer u niemand buiten wilt hebben. Neem 170° groothoekglas en 140° behuizing van de voorruitrand, film de hele weg en leg het interieur van de auto vast.
 • Geheugenkaart Tip: Geheugenkaart wordt niet meegeleverd. Gebruik de gemerkte 32GB mini-geheugenkaart. Als je een 64GB of 128GB micro geheugenkaart wilt gebruiken, formatteer dan de micro geheugenkaart als FAT32 op de pc en formatteer deze vervolgens opnieuw op de dashcam. (Opmerking: zorg ervoor dat het een echte geheugenkaart met hoge snelheid is)
Bestseller Nr. 13

VANTRUE F1 4K + 1080P dashcam motorfiets, 5GHz WiFi GPS dashcam voor en achter, IP67, Duitse stemaanwijzingen motorcamera, 24 uur. Botsingsdetectie, Kilometerstand, WDR & HDR & App, Max 512G

 • 【4K + 1080P / IP67 Volledig waterdicht】Ultrahelder 4K + 1080P verlegt de grenzen met 160° + 160°, de mooie momenten zijn duidelijk zichtbaar. Meerdere opties voor installatielocatie en first-person-perspectief zorgen ervoor dat de Dash Cam Motorcycle F1 prachtig video kan vastleggen. De hele machine is IP67 stofdicht en waterdicht. Dashcam heeft strenge tests doorstaan. Zelfs op modderige offroad-wegen neemt de dashcam voor motorfietsen perfect op.
 • 【5GHz wifi / online update/AR-modus】Dash cam heeft 5GHz wifi, verbruikt 0 data om te downloaden, downloadsnelheid bereikt 8M/s. Na WiFi-verbinding kunt u video's bekijken, downloaden en delen (via APP). Dashcam updaten doe je online in de app. Ingebouwde GPS registreert richtingen en snelheid perfect. AR-modus biedt u een speelse rijervaring! Pas kilometerstatistieken aan in de app en deel ritten met je vrienden!
 • 【Gesproken aanwijzingen/ max. 512 GB/afstandsbediening】F1-dashcam voor motorfietsen heeft Duitse gesproken aanwijzingen, die de status van de dashcam in realtime rapporteren. Als je hoort dat de geheugenkaart vol is, schakel dan lusopname in om de video te dekken! Vantrue 512GB geheugenkaart (extra kopen: B09SP5YYZF) kan uw zorgen oplossen. Met een bedrade afstandsbediening zet je video, wifi of stroom aan.
 • 【Super Sony Night Vision】 WDR + HDR, gecombineerd met Sony nachtzicht, dash cam kan stabiele, ultraheldere en vloeiende beelden bieden, zelfs bij weinig licht, geniet van je nachtelijke rit. Starlight nachtzicht parkeermodus is niet bang voor duisternis en Dashcam verlicht het beeld met een beetje licht. Dankzij de 2 in 1 functie zie je 2 video's tegelijkertijd (voor + achterkant) in één video, het rendert snel de scène op dat moment voor je!
 • 【24-uurs botsingsdetectie】 Botsingsdetectie beschermt uw auto 24 uur. Het pakket bevat een netsnoer om de dashcam continu van stroom te voorzien. U hoeft geen extra kabelset te kopen. De hellingsmodus begeleidt u veilig door bochten. EIS maakt het beeld stabiel en vloeiend. De huidige batterijspanning wordt in realtime weergegeven op de APP en de batterij bijna leeg kan op elk moment worden ingesteld.
Bestseller Nr. 14

Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P+1440P+1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 512 GB

 • Rondom bescherming van high- end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 1440P+1440P+1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 512 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • Nieuwe USB C connector, klantenservice en garantie van Auto Cam: Vantrue N4 Car Camera Dashcam Gebruik Type C kabel en connector, 12-maanden garantie. Na registratie op de officiële Vantrue website kan de garantieperiode worden verlengd tot 18 maanden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via Amazon e-mail. We willen binnen 12–24 uur reageren. Deze btw berekening service is gestart, u kunt de factuur zelf downloaden.
Bestseller Nr. 15

WOLFBOX 4K Dashcam voor en achter met WiFi & GPS, Dual Dashcam, autocamera recorder met UHD 3840x2160P, 2.45" LCD, 170° groothoek, WDR nachtzicht, G-Sensor, Max Support 128GB

 • ☺ Het wordt aanbevolen om Samsung, U3 TF SD-kaart of originele SD-kaart te gebruiken om incompatibiliteitsproblemen te voorkomen. Bovendien bevatten onze producten geen batterijen en moeten ze bij gebruik worden aangesloten op een stroombron
 • ☺ 【4K Front Dash Cam en Achter De 4K Front Dash Cam heeft een kijkhoek van 170° en de 1080P Rear Dash Cam heeft een kijkhoek van 140°. Onze dashcam kan uw rijgedrag in alle richtingen vastleggen en details zoals kentekenplaten en verkeersborden zijn duidelijk zichtbaar. Via onze dashcam kan het u ongelooflijk heldere video bieden, een ongelooflijk goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige opname-ervaring.
 • ☺ 【Ultra Nachtzicht】 De Sony IMX415-sensor kan dag en nacht heldere en scherpe beelden leveren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De combinatie van F1.8 groot diafragma, WDR, HDR zorgt voor de helderheid van de beelden 's nachts. En het achteruitrijcamera-display met richtlijnen helpt je om veilig te parkeren.
 • ☺ 【G-sensor & parkeermodus】 Met het G-sensorsysteem vergrendelt de WOLFBOX-dashcam de scène in de parkeermodus om belangrijk bewijsmateriaal te behouden in het geval van een botsing. Altijd klaar om ongevalscènes opnieuw te creëren wanneer u ze het meest nodig hebt. Voor deze functie is een hardwire-set vereist.
 • ☺ 【Ingebouwde GPS-tracking & WIFI】 De ingebouwde GPS kan gemakkelijk uw rijsnelheid, lengtegraad en andere informatie registreren die uw belangrijke bewijs zal worden. Dashcam kan via wifi worden verbonden met je iOS- of Android-apparaten, ook kun je via de app je rijroute bekijken. Met deze dashcam is het een perfect idee om je rit te delen met vrienden of familie op sociale media.

Dashcams worden steeds populairder, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste dashcam kiest voor uw behoeften.

Dashcam voor en achter: de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de weg voor je vast te leggen, terwijl de camera aan de achterkant vastlegt wat er achter je is. Er zijn twee soorten dashcams: naar voren gericht en naar achteren gericht. Camera’s aan de voorkant zijn meestal goedkoper dan camera’s aan de achterkant, maar ze kunnen alleen opnemen wat zich voor hen bevindt. Camera’s aan de achterzijde hebben een groothoeklens waardoor ze veel meer kunnen opnemen dan alleen wat zich voor hen bevindt.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van een dashcam?

Bij het kopen van een dashcam is het belangrijk om te weten welke features voor jou het belangrijkst zijn. Er zijn verschillende soorten dashcams en elk heeft zijn eigen set functies.

Enkele van de belangrijkste functies waar u op moet letten bij het kiezen van een dashcam zijn onder meer loop-opname, bewegingsdetectie, GPS-opname en Wi-Fi-connectiviteit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die een foto kan maken van iets dat zich van de camera af beweegt. Het kan worden gebruikt in auto’s, boten of elk ander voertuig waar het nuttig zou zijn voor de bestuurder om te zien wat er achter hen gebeurt.

De voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera zijn talrijk. Het kan bestuurders helpen ongevallen en botsingen te voorkomen, wat levens en geld bespaart. Het helpt bestuurders ook om te zien of er obstakels zijn voordat ze ze raken, wat het rijden veiliger en efficiënter maakt. De toenemende populariteit van achteruitrijcamera’s betekent ook dat er meer opties zijn voor autobezitters die er een voor hun voertuig willen.

Wat is de beste manier om een dashcam te monteren?

Het monteren van een dashcam is geen gemakkelijke taak. Veel mensen maken de fout om het op de voorruit of in de auto te monteren, maar dit zal resulteren in slechte beelden.

Er zijn drie basismethoden voor het monteren van een dashcam:

 1. Zelfklevende montage: dit is de goedkoopste optie en levert goed beeldmateriaal op als u het op uw voorruit of dashboard plakt.
 2. Beugelmontage: dit is duurder dan zelfklevende montage en geeft u betere beelden als u ervoor kiest om het op uw dak te monteren.
 3. Montageset: dit is de duurste optie, maar biedt u de beste kwaliteit beeldmateriaal als u het in uw kofferbak of achterruit installeert.

Hoe weet ik of mijn dashcam opneemt?

Dashcams worden steeds populairder door de stijgende criminaliteit. Ze zijn in staat om videobeelden van hoge kwaliteit vast te leggen van alles wat er gebeurt.

Dit is een vraag die veel mensen hebben gesteld, maar het is belangrijk om te weten of je dashcam opneemt voordat je een ongeluk krijgt of voordat je gaat rijden. Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je dashcam niet opneemt, dus het is belangrijk om hem eerst uit te testen.

Om te testen of je dashcam werkt, probeer je de camera in te schakelen en vervolgens snel weer uit te schakelen. Als je een pieptoon hoort wanneer je de camera uitzet, dan is je dashcam aan het opnemen.