Beste dashcam voor en achter van 2022 (TOP15)

De 15 beste dashcam voor en achter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
WOLFBOX 4K Dashcam voor en achter met WiFi & GPS, Dual Dashcam, autocamera recorder met UHD 3840x2160P, 2.45" LCD, 170° groothoek, WDR nachtzicht, G-Sensor, Max Support 128GB
 • ☺ Het wordt aanbevolen om Samsung, U3 TF SD-kaart of originele SD-kaart te gebruiken om incompatibiliteitsproblemen te voorkomen. Bovendien bevatten onze producten geen batterijen en moeten ze bij gebruik worden aangesloten op een stroombron
 • ☺ 【4K Front Dash Cam en Achter De 4K Front Dash Cam heeft een kijkhoek van 170° en de 1080P Rear Dash Cam heeft een kijkhoek van 140°. Onze dashcam kan uw rijgedrag in alle richtingen vastleggen en details zoals kentekenplaten en verkeersborden zijn duidelijk zichtbaar. Via onze dashcam kan het u ongelooflijk heldere video bieden, een ongelooflijk goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige opname-ervaring.
 • ☺ 【Ultra Nachtzicht】 De Sony IMX415-sensor kan dag en nacht heldere en scherpe beelden leveren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De combinatie van F1.8 groot diafragma, WDR, HDR zorgt voor de helderheid van de beelden 's nachts. En het achteruitrijcamera-display met richtlijnen helpt je om veilig te parkeren.
 • ☺ 【G-sensor & parkeermodus】 Met het G-sensorsysteem vergrendelt de WOLFBOX-dashcam de scène in de parkeermodus om belangrijk bewijsmateriaal te behouden in het geval van een botsing. Altijd klaar om ongevalscènes opnieuw te creëren wanneer u ze het meest nodig hebt. Voor deze functie is een hardwire-set vereist.
 • ☺ 【Ingebouwde GPS-tracking & WIFI】 De ingebouwde GPS kan gemakkelijk uw rijsnelheid, lengtegraad en andere informatie registreren die uw belangrijke bewijs zal worden. Dashcam kan via wifi worden verbonden met je iOS- of Android-apparaten, ook kun je via de app je rijroute bekijken. Met deze dashcam is het een perfect idee om je rit te delen met vrienden of familie op sociale media.
Bestseller Nr. 2
Nextbase 222XR Dashcam voor en achter, Full 1080p/30fps HD-opname DVR Camera Groothoek van 140° 6-baans – Intelligente Parkeermodus- Polarisatiefilter compatibel - G-Sensor Bewegingsdetectie
 • CAMERA'S - Met een camera voor en achter in uw auto maakt u met de Nextbase 222XR dashcam auto opnamen van twee kanten. Koppel de speciale achtercamera via een kabel van 6 meter aan de 222XR dashcam camera, zodat de achtercamera op de achterruit is bevestigd voor hoogwaardige breedbeeldopnames (6-baans). De kabel kan onder de hemelbekleding worden weggewerkt. ACHTERCAMERA IN DEZE BUNDEL IS ALLEEN COMPATIBEL MET NEXTBASE 222XR/320XR.
 • 1080P HD-OPNAME BIJ 30FPS EN GROOTHOEK VAN 140° - De 222X dashcam autocamera voor en achter neemt op in 1080p HD-resolutie bij 30fps met een 6G-lens voor opnames van hoge kwaliteit tijdens uw reis en als ondersteuning bij verzekeringsclaims. De groothoek van 140° zorgt dat de weg in breedbeeld wordt opgenomen.
 • BREED 2,5" SCHERM MET HOGE RESOLUTIE - Bekijk al uw opnamen op het bekroonde 2,5" IPS-scherm met verbeterde beeldresolutie en helderheid. De hoge kwaliteit blijft niet onopgemerkt.
 • NIEUWE EN EXCLUSIEVE CLICK&GO PRO AUTOHOUDER - Met de nieuwe, exclusieve autohouder koppelt u de stroomkabel rechtstreeks in de houder zodat uw dashcam camera draadloos is. De ingebouwde magnetische stroomaansluitingen zorgen ervoor dat u uw autocamera eenvoudig kunt verwijderen.
 • INTELLIGENTE PARKEERMODUS - De intelligente parkeermodus laat de dashcam weten dat uw auto geparkeerd staat en registreert onmiddellijk elke hobbel of fysieke beweging van de auto wanneer u deze onbeheerd achterlaat.
Bestseller Nr. 3
Vantrue 3-kanaals wifi-dashcam met GPS, 1440P+1080P+1080P voor, binnen en achter, 3” touchscreen, 2,5K+1080P dubbele dashcam voor en in cabine, IR-nigh Vision, parkeermodus, ondersteuning 512GB Max
 • 3CH Dash Cam: het kan tegelijkertijd 3-weg video's opnemen met de camera aan de voorkant, binnenkant en achterkant van de auto met scherpe 2.5K 1440P + 1080P + 1080P. Als je geen opname aan de achterkant nodig hebt, kun je ook overschakelen naar de opnamemodus voor en binnen op 2.5K+1080P. Zowel de voorste als de achterste dah cam-camera bieden een breed gezichtsveld van 160 graden, en de binnencamera is 165° graden, maar de cameralens kan op en neer draaien。
 • Ingebouwde 2.4G WiFi & GPS: S2wordt geleverd met een ingebouwde 2.4G WiFi waarmee u opgenomen video's rechtstreeks naar uw phone of tablet kunt downloaden, video's kunt bekijken, een liveweergave kunt bekijken, video's kunt delen op Facebook, YouTube, Twitter , GPS-gegevens bijhouden en instellingen wijzigen via de APP. Ingebouwde GPS kan de huidige snelheid in KM/H of MP/H van elke video loggen, en de snelheid, locatie en rijrichting van het voertuig kunnen worden gevolgd via phone of pc.
 • Super nachtzicht met infraroodverlichting: het beschikt over de hoogwaardige Sony STARVIS CMOS-sensor, grote camera-openingen en HDR-technologie, die het vastleggen van afbeeldingen bij weinig licht aanzienlijk verbeteren. Dankzij de 4 infrarood LED-lampjes die in de auto zijn gericht om chauffeurs en passagiers te verlichten, is deze camera een geweldige optie voor Uber- en Lyft-, Rideshare- en taxichauffeurs.
 • 24-uurs parkeermodus: het bevat 4 soorten 24-uurs parkeermodus - botsingsdetectie, bewegingsdetectie, lage bitrate en lage framesnelheid. modus met lage bitrate of lage framesnelheid blijft continu opnemen, botsingsdetectie start automatisch de opname wanneer deze wordt geactiveerd door een botsingsgebeurtenis. Bewegingsdetectie automatisch opnemen zodra de beweging wordt gedetecteerd. Om de parkeermodus te bereiken, sluit u deze aan op de hardwire-kit of een externe batterij.
 • 3” IPS-aanraakscherm: het display van de rijdende recorder is gemaakt van geavanceerde IPS-technologie en een hoge kleurverzadiging waardoor het scherm helderder kan worden weergegeven. U kunt de dashboardcamera comfortabel met een vinger bedienen, eenvoudig en eenvoudig.
Bestseller Nr. 4
CHORTAU Dash Cam Voor Auto Voor En Achter Full HD 1080P, Dual Dash Cam 170 ° Groothoek 3 inch, Dashboard Camera met WDR Nachtzicht, Loop Opname, G-sensor, Bewegingsdetectie, Parkeermonitor
 • 【Dash cam voor en achter】Deze dashcams zijn uitgerust met 1080P resolutie camera aan de voorkant en waterdichte camera aan de achterzijde. De dashcam voor auto's voor en achter met 6 stuks IR LED en Wide Dynamic Range, de camera aan de voorkant legt de kentekenplaten en verkeersborden duidelijk vast, zelfs's nachts, waardoor je de beste beelden krijgt. Groothoek voor (170°) en achter (130°) camera helpen de blinde vlekken van uw zicht te elimineren.
 • 【Loopopname en noodongeluksloten】Naadloze loopopname overschrijft de oude beelden met nieuwe inhoud wanneer de kaart vol is. Variabele gevoeligheid G-sensor detecteert automatisch een plotselinge botsing en slaat onmiddellijk de relevante beelden op en vergrendelt deze in SOS-bestand. Zo voorkomen overschrijven en zo uw videobewijs beschermen. Houd je uit de buurt van rijgeschillen. Deze dashboardcamera ondersteunt tot 32 GB micro SD-kaart (kaart niet inbegrepen in het pakket).
 • 【Dash Cams met parkeermodus】De autocamera wordt automatisch ingeschakeld en begint met opnemen zodra de impact wordt gedetecteerd, waardoor je een videobewijs krijgt als je auto wordt bekrast door iemand die in de parkeerplaats staat. Zo zorgen voor uw gemoedsrust met volledige 24x7 bewaking van uw auto. We raden een aantal belangrijke functie-instellingen voor uw dagelijks gebruik: G-sensor niveau kiezen" laag", of uitschakelen; lus opname kiezen "3 minuten"; bewegingsdetectie kies "uit"; parkeermonitor kies "Aan".
 • 【Eenvoudige installatie en gebruik】Deze dashcams zijn zeer eenvoudig te installeren en te bedienen met referentiefoto's in onze gebruikershandleiding. De meegeleverde zuignaphouder kan binnen enkele seconden eenvoudig overal op uw voorruit worden bevestigd. Plaats gewoon SD-kaart (niet inbegrepen) en sluit aan op de voeding. De dashcam voor auto's begint onmiddellijk na het ontsteken met opnemen, wordt uitgeschakeld en sla de video op wanneer u de motor uitschakelt.
 • 【Warme tips】▲ Maak je Micro SD-kaart eerst in dashcam wanneer je het eerst gebruikt; ▲ Na het instellen van datum/tijd vergeet je niet op de knop "M" te drukken, zodat deze kan worden opgeslagen; ▲ De batterij van de dashcam is alleen voor een back-up van het noodbestand. Externe voeding is vereist voor langdurige werking.
Bestseller Nr. 5
Autocamera's dashcam, 2,4 inch 1080p HD auto DVR G-sensor auto DVR rijrecorder nachtzicht 170 ° dual lens dashcam voor achter camera
 • ♥ Full 1080p HD Auto DVR, heldere beelden - Maso Dash camera, licht, compact en stijlvol design, van 1080p HD TFT LED-display, IR dag en nacht Vision en een micro-SD-kaartsleuf, ondersteunt een SD-kaart tot 32 GB (SD-kaart is niet inbegrepen, met Micro SD-kaart.)
 • ♥ 170 graden groothoeklens, breed zicht en veiliger: het dashcamera-gebruik lcd-display, 170 graden groothoeklens, opnames Crystal Clear Video, zorgt voor betere visuele ervaring, terwijl je veiliger bent.
 • ♥ G-sensor, opslag belangrijke bestanden op – wordt geleverd met Gravity Sensing-apparaat, de G-sensor looprecorder automatisch sluitende video's bij botsing of crash om de authentieke videobronnen van te verwijderen. Snelle snap, snelle video-opname, snelle review.
 • ♥ Eenvoudige installatie en bediening: de Dash video-recorder is zeer eenvoudig ingesteld met afsluitbare zuignaphouder, 360 graden draaibaar. Voor kleine rode knop voor de power, menu om de modus te wijzigen, dan kun je het gebruik van de camera probleemloos gebruiken.
 • ♥ Iedereen is tevreden – al onze producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Als er kwaliteitsproblemen zijn of je niet tevreden bent met het product, neem dan contact met ons op. Wij bieden je de beste oplossing.
Bestseller Nr. 6
Jansite Autospiegel met achteruitrijcamera, 10 inch/24 cm, dashcam met touchscreen, Full HD, 1080 pixels, 10 m kabel, 170 graden groothoeklens, nachtzicht, met loop recording en G-sensor
 • Dashcam met 10 inch/24 cm groot touchscreen, 1080 pixels voor- en achteruitrijcamera. Zeer goed nachtzicht. Achteruitrijcamera met lange kabel van 10 m. Ondersteund door 128G-SD-kaart.
 • Met de HD-streamingtechnologie bieden zowel de voorste als de achterste 1080p-camera een uitstekende videokwaliteit. Real-time overdracht van foto's, volledig zicht en de spiegelcamera met groothoeklens elimineert dode hoeken.
 • De HD-achteruitrijcamera met 1080p zorgt voor zeer goed nachtzicht bij weinig licht en de achteruitrijcamera helpt je met adviezen om veilig te parkeren. Je kunt de kijkhoek flexibel en comfortabel instellen door op het touchscreen naar boven en beneden te scrollen en de camera heen en weer te bewegen.
 • Doordachte en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. De helderheid kan door het schuiven naar links en rechts op het scherm worden ingesteld. Druk op de aan/uit-knop om het scherm uit te schakelen. Bovendien staan hier enkele belangrijke adviezen vermeld voor de functie-instellingen voor dagelijks gebruik: G-sensorniveau op laag, loop recording tot 3 minuten, bewegingssensor.
 • Met de unieke 10 m lange kabel van de achteruitrijcamera kun je de camera ook in grote voertuigen installeren. - - -
Bestseller Nr. 7
VIOFO A129 Plus Duo Dual WiFi WLAN dashcam, GPS-module 2K 1440P 60fps + 1080p voor achter autocamera, app mobiele telefoonbewaking, autocamera, G-sensor parkeermodus, noodgevallen, dashcam, supercondensator
 • 【2K 60fps + 1080p 30fps Dual dashcam】 A129 Plus Duo is de bijgewerkte versie van de A129 Duo Dash-Cam. Veel meer details kunnen gemakkelijk worden vastgelegd, inclusief nummerplaat en wegwijzers. Een groothoek van 140° is voldoende om de hele weg te bedekken en vervormt het beeld niet.
 • Ingebouwde wifi- en GPS-module: je kunt de camera via geïntegreerde wifi met de VIOFO-app verbinden, de video eenvoudig in de preview bekijken en downloaden en de instellingen van de camera wijzigen. Met de GPS kan de autocamera de huidige snelheid en de GPS-locatie registreren en de tijd door synchronisatie met de satelliet automatisch corrigeren. De tijdstempel kan in de video worden ingebed.
 • Super nachtzicht: zowel de voor- als de achterste camera zijn uitgerust met een hoogwaardige Sony-sensor, die een beter nachtzicht biedt dan alle andere sensoren. De WDR-technologie (Wide Dynamic Range) biedt een duidelijker zicht dan de meeste andere autocamera's bij weinig licht tijdens nachtritten.
 • 3 modi voor parkeerbewaking: de A129 Plus beschikt over 3 pardmodi. De automatische gebeurtenisherkenning start automatisch de opname zodra een gebeurtenis wordt gedetecteerd. Time Lapse registreert continu een video met lage frames zoals 1/2/3/5/10/15 fps. Low Bitrate registreert continu in mini-bestandsgrootte. Als je de videokwaliteit een beetje vermindert, bespaar je ruimte op de kaart en kun je in de parkeermodus langere tijd opnemen.
 • Ideale keuze voor de dashcam: G-sensor, bewegingsdetectie, automatische start/stop, loopregistratie, time-lapse-opname, ingebouwde microfoon en luidspreker, mobiele app, ondersteuning tot 256 GB SD-kaart, ondersteuning van de optionele CPL- en bluetooth-afstandsbediening.
Bestseller Nr. 8
VANTRUE N2S 4K Dashcam Auto Dual 1440P Dash Cam Voorzijde, GPS 24 uur Dual Parkeerbewaking, Dasch-Cam Infrarood Nachtzicht, 2160P Voorzijde, 2 inch 320° Supercondensator Auto Camera G Sensor Max. 512GB
 • 【Dual 1440P dashcams + 4K 2160P】Gebaseerd op krachtige CPU, Vantrue N2S dashcam is de enige gelijktijdige opnames bij 1440P + 1440p te bereiken, registreert haarscherpere video's met 2 meer details dan 1080p in dubbele autocamera. 155° F1.4 Front Cam in WQH 4K 3840*2160P bij 25fps filmt alle rijsporen en vermindert blinde zones. 165° F1.8 achtercamera neemt duidelijke video van de bestuurderscabine op. Binnen en buiten biedt betrouwbare bescherming en bewijsvorming, gecorteerd voor veilig rijden.
 • 【Infrarood CUT nachtzicht/Sony-sensor/WDR】N2S dashcamera auto neemt toonaangevende Sony sensor en 6G lenzen aan, 4 IR-ledlampen en IR CUT dubbele filter verbetert het nachtzicht bij weinig licht. WDR-videosysteem compenseert automatisch de heldere en donkere delen van de video. De combinatie van 4K-resolutie en WDR-technologie maakt autocamera's 's nachts kentekenplaatregistreren. Uniek: schakel gewoon de kijkhoek door op de kracht te drukken.
 • 24 uur. Dubbele lens parkeerbewaking: de dubbele autocamera biedt creatieve 4 verschillende parkeermodi, bewegingsdetectie, botsingsherkenning, combinatie van bewegingsdetectie en botsingsdetectie, en een lage bitsnelheid modus, kan flexibel aan je bewakingsbehoeften in verschillende situaties voldoen. Met behulp van de hardwire-kit kun je 24/7 bewaking (alle tijden) bereiken en de onderspanningsbeveiliging van de autoaccu, perfect en ideaal voor autobezitters en professionals in taxi-/over-/lyftgebied.
 • 【GPS ingebouwd/hitte- en koudebestendige vrachtwagencam】GPS-houder kan de rijbroek en de snelheid volgen en positioneren, is je beste rijbegeleider. En op VANTRUE GPS Viewer zoek je video aan de voor- en binnenkant op de monitor meteen door. Het materiaal van de dashboardcamera is ABS + PC, kan de extreme temperaturen van 14 tot 158 graden Celsius weerstaan. Uitgerust met supercondensator, levert een veiligere rijomgeving en een langere levensduur.
 • 【Continue opname/G-sensor/Vantrue klantenservice】N2S dash cam-auto vervangt automatisch. het oudste bestand door het nieuwe, voordat de kaart vol is. Belangrijke noodvideo wordt handmatig of automatisch. vergrendeld op "Eventis"-map. Wij adviseren de Vantrue microSD-kaart niet inbegrepen. Car Camera heeft 12 maanden garantie, alle e-mails worden binnen 12 tot 24 uur beantwoord. Accessoires zoals autolader, USB-C-kabel en houder zijn in het pakket, kunnen aan je dagelijkse behoeften voldoen.
Bestseller Nr. 9
Dashcams Dash Cam Auto Camera Dash Cam Voor-en Achterkant Speed Camera Detector Dash Cam Voor En Achter Camera Dashcams Voor Auto Voor En Achter Dual lens,One Size
 • Voor En Achter Dual Dash Cam: Uitgerust Met 1080P Resolutie Voorkant En Achter De Camera, levendig Vangt De Kentekenplaten En Verkeersborden.
 • Scherp En Glad Full Hd 1080P Resolutie Met 170 ° Ultra-Groothoek Lenzen Bieden Uitstekende Beeldkwaliteit met Een Breder Gezichtsveld.
 • Auto Camera Met Super Nachtzicht: zowel Dual Dash Camera Is Geladen Met Super Hoge Kwaliteit Sensor Die Beter Nachtzicht dan Elke Andere Sensoren, bieden Super Duidelijker Beeld dan De Meeste Andere Dash Camera In Lage Lichtomstandigheden.
 • Eenvoudig Te Installeren En Bedienen: Deze Rijden Recorder Heeft Krachtige Functies En Eenvoudige Installatie Stappen. Kunt U Gemakkelijk Bedienen Door Verwijzen Naar Onze Gedetailleerde Handleiding.
 • Krachtige Functies: G-Sensor, Sloten De Beelden Wanneer Detecteert Een Plotselinge Schudden/Botsing; loop Opname, Automatisch Overschrijft De Onbeschermde Bestanden; Bewegingsdetectie, start De Opname Automatisch Wanneer Detecteert De Beweging Van Objecten.
Bestseller Nr. 10
BOSCAM R2 9,35 inch spiegel dashcam met 1080p achteruitrijcamera, dashcam auto voor en achter met nachtzicht bij sterrenlicht, autocamera met streaming media, GPS-tracking, G-sensor, parkeerbewaking, HDR
 • 【FHD 1080P achteruitrijcamera】Hij beschikt over 6 blauwe glazen lenzen die heldere en gedetailleerde video's bieden en veel details achter je auto vastleggen inclusief nummerplaat. Met streaming media kun je 1080p video in real-time genieten en het gezichtsveld is als oorspronkelijke achteruitkijkspiegel viervoudig vergroot, waardoor de dode hoek wordt verminderd.
 • 【Nachtzicht bij sterrenlicht】Met de Sony IMX 307-sensor, die een zeer goede beeldkwaliteit kan bereiken, kan R2 zelfs in donkere omgeving heldere video's opnemen. Tijdens het rijden 's nachts is deze dashcam je trouwe partner, zodat je meer details kunt weergeven en je rijden veiliger maakt.
 • 【Anti-schittering onderdrukken】De blauwe glazen lenzen die R2 gebruikt kunnen beter de schittering verminderen en onderdrukken. Je kunt genieten van een duidelijker en realistischer beeld, zonder te worden verstoord door de schittering van groot licht
 • 【Intelligente parkeermodus】Als de G-sensor de botsing en botsing detecteert, schakelt de voor- en achtercamera automatisch in en neemt 30 seconden lang op. Dan schakelt hij automatisch uit. Maak je geen zorgen meer dat de accu leeg wordt.
 • 【Aangepaste kijkhoek】Je kunt een optimale kijkhoek van de achtercamera instellen door het scherm naar boven en beneden te schuiven. Tijdens het achteruitrijden wordt het scherm automatisch de hoek weergegeven die je al hebt ingesteld. Dit kan beter voldoen aan de eisen van verschillende automodellen.
Bestseller Nr. 11
Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P + Dual 1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 256 GB, zwart
 • Rondom bescherming van high-end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 2K+ dubbele 1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, dubbele en 3 kanaals opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 256 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • / / / / /
Bestseller Nr. 12
Vantrue N2 Pro Dual 1080P Dash Cam Front en Cabin Dashcam voor auto's (2.5K 1440P Single Front) 1.5 inch 310° Autocamera Infrarood Nachtzicht, Sony Sensor, Parkeermodus, G-Sensor, 256GB Max
 • 【Dual lens Full HD 1080p met audio voor taxi】Gebaseerd op krachtige NT96660 CPU, vantrue n2 per autocamera filmt met Full HD 1080p (bij 30fps), met 12MP bij beelden. 170° voor- en 140° achteruitrijcamera hebben dual 1920 x 1080p, maximaal met WQH 2560 x 1440p bij 30 fps, kan de auto-camera dashcam alle rijsporen filmen, blinde zones van de opname verminderen. De camera aan de achterkant neemt duidelijke video van de bestuurderscabine. Het levert de bewijsvinding, escorteren voor veilig rijden.
 • Infrarood sensor/prima nachtzicht: N2 Pro dual dashcam met geavanceerde Sony IMX323-sensor, F2.0 6-glazen lens met naar achteren gerichte camera en 4 IR-ledlampen verbeteren het nachtzicht in de auto bij weinig licht en maken het rijden 's nachts veiliger. F1.8 6-glas lens frontcam en uniek HDR-videosysteem compenseren automatisch de heldere en donkere gebieden van de video. Schakel gewoon de nachtzichtstatus door op de kracht te drukken.
 • 【24 uur dubbele bewegingsdetectie parkeermodus】Bij geactiveerde parkeermodus wordt de Dual Car camera automatisch opgenomen zodra de voorste of binnenste camera bewegingen detecteert. De automatische LCD-uit-timer zorgt ervoor dat je niet door een andere lichtgevende rechthoek wordt gestoord. Het is beter met een externe storm bedraad (ASIN: B07GKS9V36). Geschikt voor -20 tot 70 graden Celsius. Ondersteunt kaarten tot 256 GB. Samsung Evo-kaart wordt aanbevolen, niet meegeleverd.
 • 【Duurzame loop-opname, G-sensor en extra GPS】De autocamera start de opname zodra de motor start. Car camera wist automatisch het oudste bestand en vervangt het door het nieuwe. De G-sensor detecteert een plotselinge botsing en vergrendelt de video in noodgevallen in noodgevallen in de "noodgeval", waardoor belangrijke bestanden worden opgeslagen. Met de extra GPS-houder kun je de route en de snelheid volgen. Om de GPS-functie te gebruiken, koop je het. (Asin: B01J5KZLQS).
 • 【Klantenservice en garantie van Dashcam Car】30 dagen geld terug en 18 maanden lange garantie. Je kunt altijd via e-mail contact met ons opnemen als er een vraag over de dashboardcamera is. Wij willen binnen 24 uur antwoorden om je geen zorgen te maken. Vertel het ons via e-mail als de factuur nodig is. De website van Duitse handleiding: https://www.vantrue.net/Support/detail/id/82.html
Bestseller Nr. 13
VSYSTO Dashcam motorfiets camera 1080p dubbele lens camera motorfiets voor achter wifi 130° groothoek sportcamera
 • 1. Twee 1080p-camera's: met de voorste en achterste 1080p-motorcamera's kun je elk moment op de reis vastleggen. Opmerking: als de app geen video's kan delen, neem dan contact met ons op of je kunt de app opnieuw downloaden, de nieuwste versie is V11.0.14.
 • 2. Professionele waterdichte motorfiets dashcam -- IP67 bestendig voor camera's aan de voor- en achterkant. Op regendagen verhoogt de uitstekende waterbestendigheid van de Dash Cam je fietscomfort. (Opmerking: het hoofdapparaat is niet waterdicht)
 • 3. Klein en eenvoudig te installeren: je kunt het hoofdapparaat onder de zitting plaatsen, zonder je zorgen te hoeven maken over regen.
 • 4. Wifi-functie: de menuinstelling van de motorfiets Dash-cam is via wifi en de bijbehorende app met je mobiele telefoon verbonden. Met deze functie kun je de video gemakkelijk overdragen naar je mobiele telefoon of tablet en de real-time video bekijken.
 • 5. Garantie en service: wij beloven een eenjarige garantie voor elke VSYSTO-motorfiets Dash-cam en een uiterst responsieve klantenservice om ervoor te zorgen dat je het beste product ontvangt. Neem bij problemen direct contact op met ons after-sale-team. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden en je nuttig advies geven.
Bestseller Nr. 14
VANTRUE S1 4K Dual Dashcam Auto 1080P, 2880x 2160P voor, sterrenlicht nachtzicht, GPS, 24 uur parkeermodus autocamera, G-sensor, supercondensator, 60 FPS front 1080P Dash Cam, 2 inch 330°, Max 256GB
 • 【4K voor en dual 1080p/verborgen dashcam】De VANTRUE S1 dashcam auto neemt voor achter in 1080p + 1080p/30fps op. De camera aan de voorkant registreert video op 4K (2160P) /24FPS of 1080P/60FPS. 60FPS kan 2x details als 30FPS aanbieden. 4K-resolutie, 170° voorkant en 160° achteruitkijkhoek ontdekken alle verkeersdetails buiten de auto. Het speciale verborgen ontwerp maakt het mogelijk om een uitstekend uitzicht te krijgen, zodat de S1-cam niet opvallend is en je verkeersveiligheid verhoogt.
 • Scherp nachtzicht bij sterrenlicht: de S1 Dual Dashcam heeft geavanceerde Starvis IMX327 sensor (voor), Starvis IMX323 sensor (achter) uit en F1.47 6-glas grote lens. De 330° grote hoek kan meer licht en omvang behouden, met de Starvis-sensor gelijkt automatisch de heldere en donkere delen van de video en verbetert het nachtzicht. Zelfs bij weinig licht registreert een kristalheldere video het optreden van ongevallen en levert zo nauwkeuriger bewijzen.
 • 24 uur. Geavanceerde parkeermodus/G-sensor: Vantrue S1 heeft een revolutionaire verbetering in de parkeermodus. Er zijn 2 oplossingen om aan uw verschillende behoeften te voldoen: bewegingsdetectie en lage bitsnelheid modus. G-sensor detecteert bij de parkeermodus / het rijden plotselinge botsing en vergrendelt de video in noodgevallen, waardoor belangrijke videoclips worden opgeslagen. Je kunt hardwire kit gebruiken voor 24/7 bewaking, het levert de onderspanningsbeveiliging voordat de accu leeg is.
 • 【Hitte- en koudebestendig/GPS-/circulatieopnames】Uitgerust met supercondensator, kan hij de extreme temperaturen van -4 tot 158 graden Celsius weerstaan. Na het volledig opladen kan de tijdsinstelling 30 dagen lang meegaan. GPS-modus kan de route en snelheid weergeven. Ondersteunt max. 256 GB kaart. VANTRUE geheugenkaart wordt aanbevolen, niet inbegrepen. Als de kaart vol is, wordt de oude video van nieuw overschreven.
 • 【Klantenservice en garantie van Auto Cam】De S1 Dashcam heeft 12 maanden garantie, na registratie op Vantrue website kan de garantie tot 18 maanden verlengen. Duitse menunavigatie en gebruiksaanwijzing zijn beschikbaar. We willen de productfirmware voor onbepaalde tijd bijwerken om een betere productprestaties te bereiken. Werk deze tijdig bij. Op e-mail willen wij binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 15
WAARSCHUWING STICKER DVR Continu voor en achter Dash-Cam Opname In bedrijf TAXI 150mm x 100mm
 • WAARSCHUWING STICKER DVR
 • Zelfklevend vinyl
 • 150 mm x 100 mm
 • Digitaal bedrukt en gelamineerd voor extra duurzaamheid
 • Gewoon de achterkant afpellen en plakken op niet-poreuze oppervlakken zoals glas, metaal. kunststof.

Dashcams worden steeds populairder, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste dashcam kiest voor uw behoeften.

Dashcam voor en achter: de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de weg voor je vast te leggen, terwijl de camera aan de achterkant vastlegt wat er achter je is. Er zijn twee soorten dashcams: naar voren gericht en naar achteren gericht. Camera’s aan de voorkant zijn meestal goedkoper dan camera’s aan de achterkant, maar ze kunnen alleen opnemen wat zich voor hen bevindt. Camera’s aan de achterzijde hebben een groothoeklens waardoor ze veel meer kunnen opnemen dan alleen wat zich voor hen bevindt.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van een dashcam?

Bij het kopen van een dashcam is het belangrijk om te weten welke features voor jou het belangrijkst zijn. Er zijn verschillende soorten dashcams en elk heeft zijn eigen set functies.

Enkele van de belangrijkste functies waar u op moet letten bij het kiezen van een dashcam zijn onder meer loop-opname, bewegingsdetectie, GPS-opname en Wi-Fi-connectiviteit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die een foto kan maken van iets dat zich van de camera af beweegt. Het kan worden gebruikt in auto’s, boten of elk ander voertuig waar het nuttig zou zijn voor de bestuurder om te zien wat er achter hen gebeurt.

De voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera zijn talrijk. Het kan bestuurders helpen ongevallen en botsingen te voorkomen, wat levens en geld bespaart. Het helpt bestuurders ook om te zien of er obstakels zijn voordat ze ze raken, wat het rijden veiliger en efficiënter maakt. De toenemende populariteit van achteruitrijcamera’s betekent ook dat er meer opties zijn voor autobezitters die er een voor hun voertuig willen.

Wat is de beste manier om een dashcam te monteren?

Het monteren van een dashcam is geen gemakkelijke taak. Veel mensen maken de fout om het op de voorruit of in de auto te monteren, maar dit zal resulteren in slechte beelden.

Er zijn drie basismethoden voor het monteren van een dashcam:

 1. Zelfklevende montage: dit is de goedkoopste optie en levert goed beeldmateriaal op als u het op uw voorruit of dashboard plakt.
 2. Beugelmontage: dit is duurder dan zelfklevende montage en geeft u betere beelden als u ervoor kiest om het op uw dak te monteren.
 3. Montageset: dit is de duurste optie, maar biedt u de beste kwaliteit beeldmateriaal als u het in uw kofferbak of achterruit installeert.

Hoe weet ik of mijn dashcam opneemt?

Dashcams worden steeds populairder door de stijgende criminaliteit. Ze zijn in staat om videobeelden van hoge kwaliteit vast te leggen van alles wat er gebeurt.

Dit is een vraag die veel mensen hebben gesteld, maar het is belangrijk om te weten of je dashcam opneemt voordat je een ongeluk krijgt of voordat je gaat rijden. Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je dashcam niet opneemt, dus het is belangrijk om hem eerst uit te testen.

Om te testen of je dashcam werkt, probeer je de camera in te schakelen en vervolgens snel weer uit te schakelen. Als je een pieptoon hoort wanneer je de camera uitzet, dan is je dashcam aan het opnemen.