Beste dashcam voor en achter van 2023 (TOP15)

De 15 beste dashcam voor en achter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

ORSKEY Dashcam voor auto’s voor en achter, SD-kaart inbegrepen 1080P Full HD In-Car Camera Dashcam met Dubbele Lens voor Auto’s 170 Groothoek met Lusopnamemodus en G-sensor

 • 【Dashcam voor en achter】: Zowel de voor- als de achtercamera heeft superscherpe volledige HD-resolutie en een 170° groothoeklens om alle details van de weg tegelijkertijd in superhoge kwaliteit vast te leggen voor volledige rust tijdens het rijden.
 • 【Autocamera met super nachtzicht】Beide dubbele dashcams zijn uitgerust met een Sony sensor van ultrahoge kwaliteit. Deze heeft betere nachtvisie dan welke andere sensor ook. In combinatie met een F1.8 diafragma en 6 elementen glazen lens, zorgt het voor een uitstekend helderder beeld dan de meeste andere dashcams bij weinig licht.
 • 【Hoogwaardige Chip en Betrouwbare Auto dashcam】De S900 autocamera beschikt over een krachtige CPU en een hoogwaardige beeldsensor, waardoor de frontcamera opneemt in super HD 1920x1080P / 30FPS. Dankzij de hoge resolutie én de krachtige processor, kan de dashcam alle details duidelijk vastleggen en betrouwbaarder beeld opnemen om van ieder moment onbetwistbaar bewijs te kunnen leveren.
 • 【Premium Functies】Deze dubbele autocamera is uitgerust met lusopnamefunctie, G-sensor, parkeersensoren, bewegingsdetectie en HDR-functie en voldoet aan multi-scene-eisen en een veilige rijervaring.
 • 【INCLUSIEF Garantie & SD-kaart】 Wij bieden 12 maanden garantie en 100% niet-tevreden-geld-terug service met professionele klantenservice. Als je vragen hebt over de dashcam, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice (([email protected]). Ondersteunt high-endurance micro-SD geheugenkaarten tot 32GB (inbegrepen).
Bestseller Nr. 2

ORSKEY Dashcam Voor- en Achter 1080P Full HD Dubbele Dashboardcamera Camera voor inde Auto 170 Groothoek HDR met 3.0" LCD-display Nachtzicht Bewegingsdetector en G-sensor

 • Voor en achter Dubbele Dashcam met gelijktijdige opnames: Full HD 1920X1080P bij 30 fps videocamera voor met VGA en waterdichte achtercamera. Toont tegelijkertijd de beelden van voor en achter, zorgen voor een veiligere dagelijkse rij-omgeving.
 • Superieure Nightvision camera: Dankzij 6 unieke infrarode lichten werkt de dashcamera optimaal als er weinig licht is. WDR-technologie zorgt voor de beste beelden in het donker.
 • 170 ° Groothoek Dashcam & 6G Lens : Gecombineerd met Sony sensor en 6 glazen lens en 170 graden groothoeklens voor helderdere COMS-beelden. Dankzij de geavanceerde chipset kun je tot 1080P 30fps full HD-video's en 12MP foto's maken.
 • 4.Intelligente werking: Onverwachte rij-incidenten worden automatisch vastgelegd dankzij de noodopnames die in werking worden gezet door de G-sensor. Lusopname maakt continu gebruik mogelijk door oude, onnodige opnames te overschrijven. Noodopnames worden niet overschreven. NB: Een micro SD-kaart is vereist voor gebruik (ondersteuning tot 32GB, niet inbegrepen).
 • Eenvoudige bediening & garantie: Gemakkelijk en veilig op uw voorruit te monteren binnen enkele seconden dankzij de meegeleverde zuignap. We bieden daarnaast 12 maanden garantie, met een gekwalificeerde klantenservice die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaarstaat.
Bestseller Nr. 3

Jansite 4K dashcam auto voor achter met GPS WiFi dashcam auto camera met 3,16 inch IPS-scherm 170° groothoek nachtzicht loop-opname

 • 4K dashcam met hoge resolutie: Jansite autocamera's met ultra-HD-resolutie tot 4K, de frontcamera is in staat om je een ultra helder beeld te leveren, zodat video-review veel plezier beleeft. De achterste camera heeft een resolutie van 1080p Full HD, geniet met volle teugen van de helderheid. Bovendien zorgt de dashcam auto met 170°-groothoeklens daarvoor. dat de blinde gebied worden verminderd en meer scènes op de weg worden vastgelegd.
 • Ingebouwde wifi en GPS: 4K dashcam auto voor achter ingebouwde GPS-real-time locatie toont de rijroute en rijsnelheid nauwkeurig. Met ingebouwde wifi kun je snel de opgenomen videobestanden op de smartphone krijgen. Bovendien kun je de opgenomen video's met vrienden en familie via de "RoadCam"-app op sociale media bekijken en delen.
 • Verbeterde type C-aansluiting en supercondensatoren: Jansite dashcam heeft een geavanceerde type-C-oplaadpoort, die problemen van herstart, het zwarte scherm en vervorming door hoge temperatuur voorkomt, wat een soepele video-opname met hoge resolutie kan garanderen. De dashcam voor de autocamera maakt gebruik van geavanceerde technologie supercondensatoren om batterijen te vervangen, stabieler en veiliger.
 • Super nachtzicht met WDR: de Jansite dashcam voor en achter met geavanceerde sensor verbetert de belichting automatisch in donkere situaties en maakt heldere beelden in omgevingen met weinig licht mogelijk. Het F1.6 grote diafragma zorgt voor de helderheid van de beelden 's nachts. De dashcam 4k voor auto's toont duidelijk straatdetails zoals kentekenplaten en straatborden, wat hem overdag en 's nachts tot een betrouwbare bewaker van je auto maakt.
 • Ontwikkelde achteruitrijcamera met voorruithouder: om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, zijn wij uitgerust met een exclusieve 180° verstelbare houder voor de achterruit, je kunt de achteruitrijcamera vrij in de auto installeren. De achteruitrijcamera van het nano-lijmvulproces en de water- en stofdichte graad van IP69, ook als hij buiten het voertuig is geïnstalleerd, maak je geen zorgen over het binnendringen van water en mist
Bestseller Nr. 4

VANTRUE N5 4-kanaals dashcam auto 1944P+3×1080P/30FPS, STARVIS 2, 360° voor achter 5GHz wifi, spraakgestuurde dashcam met GPS, dubbele HDR+ WDR, 24 uur. Bufferparkeermodus, dubbel IR, max. 512G

 • 【4-kanaals 360° dashcam】N5 dashcam vervangt conventionele 3-kanaals dashcam. 4 camera's nemen tegelijkertijd 1944P+1080P+1080P+1080P/30FPS op. Dashcam is uitgerust met Sony STARVIS 2, WDR en HDR om de duidelijkheid van kentekenplaten aanzienlijk te verbeteren. In combinatie met 4 grote groothoeklens (158°+160°+160°+165°) kan de dashcam niet alleen het ongevalsproces duidelijk vastleggen, maar ook ongevalsgebeurtenissen vanuit meerdere hoeken nabootsen, wat bewijs levert voor verzekeringsclaims.
 • 【STARVIS 2 nachtzicht】Een heldere opname op donkere plaatsen is essentieel voor dashcam. De N5 Dashcam is uitgerust met Sony STARVIS 2, waarvan de gevoeligheid verder gaat dan het menselijk oog. Het kan niet alleen de vorm van onderwerpen op donkere plaatsen vastleggen, maar ook de textuur realistisch reproduceren. Daarnaast beschikt Dashcam Auto ook over WDR, HDR en IR. Of u nu 's nachts rijdt of 's nachts parkeert, de dashcam kan kentekenplaten en voetgangers duidelijk vastleggen.
 • 【5GHz WiFi Online-Upgrad/GPS/Spraakbesturing】Met één klik op de APP zal de dashcam automatisch de firmware updaten! Met 5GHz WiFi kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot opgenomen video's via de APP en reisscènes delen met vrienden op sociale media. Het downloaden van video's met 8 M/S is ongeëvenaard. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u routebeschrijvingen en locaties zien in de app. Engelstalige spraakbesturing helpt u om uw handen aan het stuur te houden en u op het rijden te concentreren.
 • 【Parkerenmodus van 10 seconden buffer】Het bewegingsdetectiebereik kan handmatig worden geselecteerd om ongeldige video-opnames door de dashcam te voorkomen als gevolg van veranderingen in licht en schaduw, zoals schaduw van bomen. Hierdoor wordt de opnametijd van de dashcam in de parkeermodus aanzienlijk verkort, waardoor auto stroom bespaart en opslagruimte bespaart. Bewegingsdetectie kan 10 seconden vooraf opnemen, en de dashcam voegt de eerste 10 seconden van de bewegingsdetectievideo samen.
 • 【Privacy-modus / Continue opname】Om aan de behoeften van sommige Nederlandse klanten te voldoen, is de privacy-modus toegevoegd aan de dashcam. De camera slaat alleen de laatste 3 continue video's op, wat geldig is volgens de wetten van sommige staten. De camera levert bewijs en beschermt tegelijkertijd de privacy van voetgangers. Nadat de continue opname is ingeschakeld, worden nieuwe video's automatisch overschreven wanneer de geheugenkaart vol is.
Bestseller Nr. 5

Vantrue N4 3 Lens Dashcam 1440P+1440P+1080P auto-camera, 4K 3840 x 2160P voor infrarood nachtzicht, 24/7 parkeermodus, WDR 2,45 inch IPS, hittebestendig supercondensator dashcam G-sensor max 512 GB

 • Rondom bescherming van high- end 3 lens auto-camera met audio: Vantrue N4 KFZ auto-camera heeft een geavanceerde chip en STARVIS CMOS-sensor, die gelijktijdige opnamen in en rond je auto kan opslaan in 1440P+1440P+1080P video. De groothoeklens en het diafragma van F1.4 nemen gemakkelijk alle bijzonderheden van het verkeer van voren, van binnen en van achteren op, en laten ze live zien op de 2.45 inch monitor. Zo kun je je ontdoen van verkeersruzies en zorgeloos reizen, en zelfs onbewust andere automobilisten in nood helpen.
 • Echt 4K 2160P / infrarood nachtzicht / WDR: N4 auto-camera legt 4K video vast met 4x meer details in enkele, opnamemodus, onbeperkt en vrij omschakelbaar. De dashcam biedt IR-CUT dubbel filter en WDR-technologie die de klok rond automatisch omschakelt volgens de intensiteit van het licht - binnen en buiten, dag en nacht, geeft het beste beeldeffect, toont een kristalhelder gezichtsveld en maakt de reis 's nachts levendiger en veiliger.
 • 24 uur. Dubbele parkeerbewaking/supercondensator: In de parkeerstand schakelen de 3 camera's automatisch in, tegelijk met de voorste of binnenste camera die bewegingen detecteert. 24/7 bewaking (alle tijden) kan met een hardwire-kit worden uitgevoerd en levert de onderspanningsbeveiliging. Het materiaal van de behuizing is ABS + PC, bestand tegen extreme temperaturen van -10° tot 70°C. In plaats van supercondensator, levert dit een veiliger rijomgeving en een langere levensduur op.
 • Circulatie-opname / extra GPS / tijdsverloop: als de kaart vol is, worden oude video's overschreven door nieuwe. GPS-modus kan de route en snelheid volgen. Ondersteunt max. 512 GB kaart, de kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. Vantrue kaart wordt aanbevolen, is niet inbegrepen. Na volledige oplading kan de camera 30 dagen worden gebruikt en loopt de tijd normaal door. In time-lapse modus wordt opgenomen in 1FP/S modus, waardoor de integriteit van de video wordt beschermd.
 • Nieuwe USB C connector, klantenservice en garantie van Auto Cam: Vantrue N4 Car Camera Dashcam Gebruik Type C kabel en connector, 12-maanden garantie. Na registratie op de officiële Vantrue website kan de garantieperiode worden verlengd tot 18 maanden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via Amazon e-mail. We willen binnen 12–24 uur reageren. Deze btw berekening service is gestart, u kunt de factuur zelf downloaden.
Bestseller Nr. 6

Spiegel-dashcam met achteruitrijcamera, 4K, autocamera met 10 inch IPS-touchscreen, dashcam voor en achter met 64G SD-kaart, 10 m kabel, WDR loop-opname, G-sensor

 • 10 inch-touchscreen, 4K-dashcamspiegel: met behulp van de meest geavanceerde sensor in de branche van dashcamspiegels kun je tegelijkertijd opnemen in ultrahoge definitie met 4K-camera aan de voorkant en 1080P-camera aan de achterkant. Inbegrepen zijn een waterdichte IP69-camera aan de achterkant, een 10 meter lange kabel voor de achtercamera en een 64G SD-kaart met hoge snelheid van klasse 10. Bespaar tijd en geld en gebruik de dashcam-spiegel direct na levering.
 • 4K hoge resolutie en 10 inch IPS-touchscreen: de 4K-spiegel-dashcam maakt gebruik van een hoogwaardige chip en een beeldsensor van hoge kwaliteit, maakt video-opnamen met 8 miljoen pixels, ondersteunt echte 4K-weergave en helpt je kritieke details te lezen, zoals verkeersborden en nummerplaten. 10 inch volledig touchscreen bedekt de originele spiegel volledig, verbetert het zicht naar achteren en elimineert dode hoeken die worden veroorzaakt door bagage, de carrosserie van de auto, enz. en verbetert de veiligheid.
 • Verstelbare achteruitrijlijn en 10 meter lange camerakabel. De Jansite spiegel-dashcam biedt 9 achteruitrijlijnen; je kunt de hoogte van de lijn kiezen die het beste bij je auto past op basis van de werkelijke achteruitrijafstand, zodat je beter achteruit kunt rijden met behulp van de camera. De dashcam voor de auto voor en achter is uitgerust met een unieke 10 meter lange achteruitrijcamerakabel, die je helpt het korte camera kabel probleem op te lossen tijdens de installatie.
 • Super nachtzicht met WDR: de 4k-dashcam voor in de auto is uitgerust met een geavanceerde Sony Starvis-sensor en 6 lenzen met een groot diafragma van F1.8. Dankzij de super nachtzichtfuncties kan het beeld in hoge definitie ook bij weinig licht worden vastgelegd. Niet alleen de camera aan de voorkant, maar ook de camera aan de achterkant is uitgerust met HDR/WDR-functies om heldere beelden te produceren, zelfs in scènes met wisselende helderheid, ook bij overbelichting door highlights, donkere verduistering en tegenlicht.
 • Duurzaam: Type-C opladen en 64G SD-kaart klasse10: de achteruitkijkspiegelcamera van Jansite heeft een geavanceerde type-C oplaadinterface, waardoor het niet nodig is om de richting van het inbrengen te controleren, het opladen sneller en handiger gaat, onnodige slijtage van de interface wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd. Inclusief hoge snelheid 64G SD-kaart klasse 10 met hoge temperatuurbestendigheid, zodat je nooit een kritiek moment mist en je tijd en geld bespaart.
Bestseller Nr. 7

VANTRUE E2 1944P+1944P Dash Cam Auto 5GHz WiFi GPS, Draadloze en Spraakgestuurde Dash Cam Voor Achter, WDR Nachtzicht Buffer Parkeermodus Auto Camera, 2,45 Inch Loop Recording G-sensor, max. 512GB

 • 【Dashcam met dubbele lens 1944P met WDR-nachtzicht】 E2 dashcams unieke dubbele 1944P ultraheldere video, scherper dan 1440P/60FPS. Dubbele 160°-groothoek (voor, achter) levert 4 rijstroken met rijke details. Samen met WDR- en Sony-sensoren zorgt de autocamera dag en nacht voor adembenemende beeldkwaliteit. Met 6 meter verlengkabel, ideaal om naar de taxi/uber/lyft/auto/auto/camper/vrachtwagen te gaan. 2.5D glazen display is krasbestendig.
 • 【5GHz wifi + 12 spraakopdrachten】Zeg ''Lock the Video'', vergrendelt de huidige video van de wifi-autocamera. Eenvoudig live preview, download en deel in enkele seconden, bewerk met mobiele telefoon, volledige controle met E2-autocamera. Opnieuw ontworpen dasch-cam APP levert de beste UI-ervaring ooit. 12 spraakopdrachten (in het Engels) bevrijden uw handen, waardoor de rijflexibiliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Supercondensator is bestand tegen extreme temperaturen (-20 °C tot 70 °C), veiliger en milieuvriendelijker.
 • 【Draadloze afstandsbediening/Dual GPS/Extra CPL】Met een draadloos apparaat kun je handmatig nuttige opnames en audio krijgen wanneer je maar wilt. In combinatie met een GPS-bevestiging verzamelt de autocamera belangrijke informatie over snelheid, locatie, datum en route tegen verkeersconflicten. CPL-filter balanceert de belichting en biedt u een echt en kleurrijk beeld overdag, moet ook apart worden gekocht (B0B2WCN1FD), erg handig, perfect voor taxi- / Uber-bezitters.
 • 【Dual Buffer Parking Monitoring】Speciale dashcams voor gecompliceerde parkeersituaties, is verreweg onze nieuwste technologie: soepele activering, responsieve opname vóór bewegingen (5 sec.) met bewegingsdetectie parkeermouds. Tik op een van de vier modi: Bewegingsdetectie, Botsingsdetectie, Lage bitrate of Framerate Mouds - de integriteit van gebeurtenissen en de belangen van autobezitters worden beter beschermd. Voeding van VANTRUE Hardwire Kit wordt aanbevolen.
 • 【G-sensor / lusopname / TS-opslag】 Noodvideo wordt automatisch uitgevoerd. vergrendeld wanneer instelbare G-sensor wordt geactiveerd. De standaardduur is 3 minuten bij continu opnemen. Wanneer de kaart vol is, wordt de oudste video overschreven door de automatische camera, ondersteunt SD-kaart van 512 GB, VANTRUE-geheugenkaart wordt aanbevolen, apart verkrijgbaar (ASIN: B09SP5YYZF). TS-geheugen slaat perfect de laatste video op voor een plotselinge stroomuitval zonder verlies, perfecte keuze voor elke autobezitter.
Bestseller Nr. 8

REDTIGER 4K Dual Dash Cam Ingebouwde WiFi GPS Voor 4K/2.5K en Achter 1080P Dual Dash Camera voor auto's,3,18" Display, 170° Groothoek Dashboard Camera Recorder met Sony Sensor, Ondersteuning 256GB Max

 • 【Echte UHD 4K+FHD1080P Dual Dash Cam】 De REDTIGER F7N-dashcam biedt topkwaliteit 4K 3840*2160P met Sony STARVIS-sensor op de camera aan de voorkant en 1920*1080P op de camera aan de achterkant die een superhelder beeld vastlegt. Helpt u de meeste details af te lezen van straatnaamborden, kentekenplaten enz. Dubbele groothoekcamera's leggen alle voetgangers en voertuigen rond de auto vast en leveren voldoende bewijs voor kop-staartbotsingen of aanrijdingen enz.
 • 【Ingebouwde wifi en gps】 De 4K-back-upcamera voor in de auto heeft ingebouwde wifi met eenvoudige verbinding met je smartphone-app. Met de "Ucam"-app is het erg handig om live preview, afspelen en apparaatbeheer op uw smartphone te bedienen. Bovendien kunnen videobestanden worden gedownload naar smartphone en gedeeld met uw vriend via sociale media. De ingebouwde GPS kan eenvoudig uw rijroute, rijsnelheid en andere informatie vastleggen, die uw belangrijke bewijs zal worden.
 • 【Sony Sensor & Super Night Vision】 F7N-dashcam met Sony STARVIS-sensor verbetert de gevoeligheid bij weinig licht voor heldere beelden in omgevingen met weinig licht. De combinatie van F1.5 groot diafragma en 6-glazen lens, professionele WDR, HDR-technologie zorgt voor de helderheid van beelden 's nachts. Elimineert de noodzaak van een extra lichtbron, zelfs in omgevingen met weinig licht, kentekenplaten van auto's zijn gemakkelijk te zien.
 • 【24 uur parkeerbewaking / G-sensor / lusopname】 Met de speciale hardwarekit kan de recorder automatisch de omgeving bewaken. Wanneer de ingebouwde G-sensor een plotselinge schok of botsing detecteert, vergrendelt de camera automatisch de video. Naadloze loop-opname zal automatisch oude bestanden overschrijven. De opname wordt automatisch doorgelust. Een speciale Hardwire-kit is nodig voor de parkeerbewakingsfunctie. Neem contact op met het REDTIGER-ondersteuningsteam om het gratis te krijgen.
 • 【Levenslange garantie en 24-uurs klantenservice】 Ons grootste streven is om aan de behoeften van consumenten te voldoen. We zijn bereid om levenslange garantie op de producten te geven, en deze kan binnen 1 jaar gratis worden ingeruild. Dit is absoluut de krachtigste garantie op de markt. Wij bieden 7*24 uur technische ondersteuning. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon of de contactgegevens op de pagina met instructies.
Bestseller Nr. 9

REDTIGER 4K Dashcam Autocamera met WiFi en GPS Autocamera, Dash CAM 3.18" IPS Scherm, 170° Groothoek, Nachtzicht, Loop Recording, G-sensor, Parkeermonitor, 256GB MAX

 • 【4K+1080P DUBBELE CAMERA】REDTIGER F7N Plus Dashcam maakt gebruik van Sony STARVIS-sensoren om video's op te nemen met een resolutie tot 4K (3840*2160P) + FHD1080P, zodat u verkeersborden, kentekenplaten, enz. kunt lezen.┃De voorkant 170 ° en achterkant 140 ° groothoek verkeersrecorders zorgen voor het verkleinen van blinde zones en het bewaren en presenteren van belangrijk bewijsmateriaal in geval van een aanrijding of conflict.
 • 【SUPER NACHTZICHT】Met een krachtige F1.5 supergroot diafragma 6-laags optische lens en HDR/WDR-technologie kan deze dashcam heldere details opnemen in heldere of bijzonder donkere scènes om je 's nachts veilig te houden.
 • 【BUILT-IN WIFI/SMART APP CONTROL】 Met Dashcam kunt u verbinding maken met uw smartphone-APP via ingebouwde Wi-Fi zonder gegevens te verplaatsen. Gebruik de UCAM-app om video's op uw IOS- of Android-apparaten te bekijken, af te spelen en te beheren. Het delen van uw landschappen en reismomenten is ook een geweldige optie voor u en uw vrienden en familie.
 • 【GPS VOERTUIG RECORD】Met goede signalen kan een ingebouwde GPS helpen bij het documenteren van je track, snelheid, lengte- en breedtegraad. En je kunt het weergeven op Google Maps via mobiele app of pc. (Moet een speciale speler downloaden bij het bekijken met behulp van de computer.)
 • 【G-SENSOR】Met zijn ingebouwde G-sensor bewaakt deze dashcam plotselinge trillingen en botsingen en maakt noodvideo-opnames, die ze in mappen vergrendelt om u te helpen kritisch bewijsmateriaal te behouden.
Bestseller Nr. 10

3-Kanaals Dashcam auto voor, Achter en Interieur met 64GB SD-Kaart, 1080P autocamera met Infrarood Nachtzicht WDR, Monitoring Dash Cam met G-sensor, Parkeerbewaking, Dashboardcamera's

 • 🚗【Driekanaals auto camera's】: een auto dashcam met een driesysteem, biedt een breed gezichtsveld met een 170° voorste camera, 150° interne camera en 150° achterste camera (1080P + 720P + 720P). Het neemt tegelijkertijd video's op van de voorkant, achterkant en binnenkant om de veiligheid van uw auto te waarborgen zonder dode hoeken. De dashcam is uitgerust met een 1,5-inch scherm waarmee u verschillende weergaven van uw voertuig op het scherm kunt bekijken.
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Zwarte doos verkeersrecorder】: de frontcamera van de dashcam heeft een hoogwaardige lens met 6 lagen, F/2.0 diafragma en WDR-technologie. Voor heldere beelden past het zich automatisch aan bij weinig licht. Een interne camera met 4 infraroodlichten maakt nauwkeurige identificatie van inzittenden mogelijk in volledige duisternis. De auto camera dashcam heeft uitstekende spraakopname en dient als sterk bewijs bij ongevallen (optioneel uitgeschakeld).
 • 🚗【Parkeerbewaking en bewegingsdetectie】: In de modus voor bewegingsdetectie blijft de dashcam in stand-bymodus totdat beweging wordt gedetecteerd. De dashcam wordt geactiveerd en begint met opnemen zodra de voorste camera beweging detecteert. Wanneer een impact of botsing wordt gedetecteerd wanneer de auto dashcam is uitgeschakeld, schakelt deze automatisch in om de impact op te nemen. Drie camera's nemen tegelijkertijd op.
Bestseller Nr. 11

AZDOME Dashcam & achteruitrijcamera [4K, 170° voor+1080P, 150° achter], 5GHz WiFi, GPS, spraakbediening, WDR, G-sensor, loopopname, parkeerbewaking, 64G micro-SD-kaart (M300S)

 • AZDOME M300S dashcam voor en achter. 2-kanaals opname, de 4K-voorkant met hoge resolutie en de 1080p FHD achterkant bieden heldere beelden, zowel overdag als 's nachts. Spraakbesturing (alleen Engels) beschikbaar, cilindrisch ontwerp zonder scherm, veilig en storend de bestuurder niet.
 • 5 GHz geïntegreerde wifi, bediening via app. Nadat u verbinding hebt gemaakt met de Wi-Fi van de dashcam, kunnen alle opnames op uw smartphone worden bekeken. Videobestanden kunnen via de app worden gedownload om gebeurtenissen binnen enkele seconden te delen of op te slaan. U kunt ook de instellingen wijzigen via de app, er is live videoweergave en de afgelegde route kan worden weergegeven.
 • GPS-tracking. Rijsnelheid, route en tijd kunnen tijdens het afspelen via AZDOME Player op de kaart worden weergegeven. Hiermee kunt u uw rijlogboeken bekijken en indien nodig nuttig videobewijs verstrekken.
 • 24-uurs parkeerbewaking. Bij het parkeren schakelt de dashcam automatisch aan en begint hij bij onbedoelde botsingen te opnemen. Om 24-uurs bewaking te krijgen, gebruik je AZDOME JYX04 Hardwire Kit B09KSWZYL8(Optioneel, niet inbegrepen) om de dashcam op de voertuigaccu/zekeringbox aan te sluiten.
 • Super nachtzicht met WDR-technologie. WDR biedt helderdere reflecties en een breder scala aan kleurdetails. De dashcam kan duidelijke details vastleggen, bijvoorbeeld verkeersborden of kentekenplaat.
Bestseller Nr. 12

Yabdbg 4 lens Dashcam Quad 4x1080P Voor, Links, Rechts en Achter Autocamera met GPS WiFi Parkeermodus, Nachtzicht Dash Cam Auto, 150° Groothoek WDR 3" TFT Scherm, Loop Recording G-Sensor Gratis 128GB

 • High-end autocamera met 4 lenzen en audio - Met een toonaangevende chip en de nieuwste beeldsensor is de Yabdbg D70 4CH autocamera met achteruitkijkcamera de eerste dashcam die gelijktijdig 1080p+1080P+1080P FHD video van de voorkant, links, rechts en achterkant, en van voor naar achter auto dashcam kan opnemen, en duidelijke audio biedt. Binnen en buiten biedt het betrouwbare bescherming en bewijs, en beschikt over een live weergave op het 3.0-inch scherm. U kunt vrij zijn van geschillen op de weg en met een gerust hart reizen.
 • Passend ontwerp/snelle opname - De 4CH-Dash cam past perfect op de voorruit van uw auto. Dankzij de zelfklevende pad en de duidelijke statische sticker is het verwijderen en installeren van de dashcam zeer eenvoudig. Automatische opname bij inschakelen, opname in 1FP/S modus onder time-lapse opname om de integriteit van de video te beschermen. In parkeermodus nemen alle 4 camera's automatisch en gelijktijdig op wanneer een botsing wordt gedetecteerd. Handmatig kunt u de opname stoppen, enz.
 • Uitstekend nachtzicht - Omni-directionele lens met F1.8 diafragma en 150° ultra groothoek met 4 infrarood (IR) lampjes. Dash camera auto met WDR-technologie die automatisch schakelt volgens de intensiteit van het omgevingslicht - binnen en buiten, dag en nacht of in de regen - om de best mogelijke beelden te leveren voor veilig en levendig rijden 's nachts. De drie frontcabine- en dashcamcamera's kunnen de gezichtshoek veranderen en 360° of 180° draaien. Het is een goede keuze voor autobezitters en autoverhuurbedrijven.
 • Technische kenmerken/supercapacitor - 4CH-dasch-cam auto met 24/7 (all weather) monitoring (vereist hardwire kit met ACC te voltooien, biedt laagspanning bescherming), motion detection, G-sensor (detecteert botsingen en vergrendelt automatisch huidige video in "event" map), versnelde opname (opnames in 1FP/S modus om video integriteit te beschermen), 360 graden camera ABS+PC behuizing materiaal. Auto dashcam temperatuurbereik is -20° tot 65°C. Zonder dashcam met batterij Uitgerust met supercapacitors voor een veiligere rijomgeving en een langere levensduur.
 • Loop opname / Ingebouwde GPS / Garantie - vervangt automatisch het oudste bestand door een nieuwe voordat de kaart vol is. Loop recording overschrijft vergrendelde video's niet. Ingebouwde GPS lokaliseert voertuigsnelheid (KMH/MPH), tijd en route op een real-time kaart. De GPS-lezer toont de exacte locatie van de reis. micro SD-kaart tot 256 GB, kaartsnelheid moet U3 of hoger zijn. B0B1J4BGGX en B0B1J75QW2 (DE) kaarten worden aanbevolen (niet meegeleverd). Geleverd met 12 maanden garantie.
Bestseller Nr. 13

Nextbase 222XR Dashcam voor en achter, Full 1080p/30fps HD-opname DVR Camera Groothoek van 140° 6-baans – Intelligente Parkeermodus- Polarisatiefilter compatibel - G-Sensor Bewegingsdetectie

 • CAMERA'S - Met een camera voor en achter in uw auto maakt u met de Nextbase 222XR dashcam auto opnamen van twee kanten. Koppel de speciale achtercamera via een kabel van 6 meter aan de 222XR dashcam camera, zodat de achtercamera op de achterruit is bevestigd voor hoogwaardige breedbeeldopnames (6-baans). De kabel kan onder de hemelbekleding worden weggewerkt. ACHTERCAMERA IN DEZE BUNDEL IS ALLEEN COMPATIBEL MET NEXTBASE 222XR/320XR.
 • 1080P HD-OPNAME BIJ 30FPS EN GROOTHOEK VAN 140° - De 222X dashcam autocamera voor en achter neemt op in 1080p HD-resolutie bij 30fps met een 6G-lens voor opnames van hoge kwaliteit tijdens uw reis en als ondersteuning bij verzekeringsclaims. De groothoek van 140° zorgt dat de weg in breedbeeld wordt opgenomen.
 • BREED 2,5" SCHERM MET HOGE RESOLUTIE - Bekijk al uw opnamen op het bekroonde 2,5" IPS-scherm met verbeterde beeldresolutie en helderheid. De hoge kwaliteit blijft niet onopgemerkt.
 • NIEUWE EN EXCLUSIEVE CLICK&GO PRO AUTOHOUDER - Met de nieuwe, exclusieve autohouder koppelt u de stroomkabel rechtstreeks in de houder zodat uw dashcam camera draadloos is. De ingebouwde magnetische stroomaansluitingen zorgen ervoor dat u uw autocamera eenvoudig kunt verwijderen.
 • INTELLIGENTE PARKEERMODUS - De intelligente parkeermodus laat de dashcam weten dat uw auto geparkeerd staat en registreert onmiddellijk elke hobbel of fysieke beweging van de auto wanneer u deze onbeheerd achterlaat.
Bestseller Nr. 14

Rhorawill 4 lens Dashcam Quad FHD 4x1080P Voor, links, rechts en achter met GPS WiFi 24H Parkeermodus, Nachtzicht Dash Cam Auto, 150° Brede Hoek WDR 3 inch TFT G Sensor Max 256GB Gratis 128GB D70

 • High-end autocamera met 4 lenzen en audio - De Rhorawill D70-4CH Autocamera met Achteruitkijkspiegel is de eerste dashcam die tegelijkertijd 1080p+1080p+1080p FHD HD-video voor, links, rechts en achter kan opnemen, maar ook de voorkant en achterkant van de auto met heldere audio kan dashcammen. Betrouwbare bescherming en bewijsverzameling van binnenuit met een live weergave op het 3,0" display. Vermijd verkeersruzies en reis met een gerust hart.
 • Passend ontwerp/time-lapse-opname - De 4CH dashcam past perfect op de voorruit van je auto. Met zelfklevende pads en duidelijke statische stickers is het verwijderen en installeren van de dashcam eenvoudig en laat hij geen sporen achter. Neemt automatisch op wanneer hij wordt ingeschakeld en neemt op in de 1FP/S-modus onder time-lapse-opname. In de parkeermodus worden alle 4 camera's automatisch ingeschakeld en nemen ze op wanneer een botsing wordt gedetecteerd.
 • Superieur nachtzicht - All-round lens met F1.8 diafragma, 150° ultra-groothoek met 4 infrarood (IR) lampjes. Dashboardcamera met nachtzicht en WDR-technologie die automatisch het licht aanpast - heldere video, zelfs op onverlichte nachten - de beste beelden voor levendig rijden 's nachts. De drie cockpitcamera's en de automatische voorkant van de dashcam kunnen de opnamehoek veranderen en 360° of 180° draaien. Dit is een geweldige optie voor autobezitters en autoverhuurders.
 • Technische functies/supercondensator --De -4CH dashcam biedt de hele dag bewaking (vereist hardwire kit met ACC), bewegingsdetectie, G-sensor (detecteert botsingen en vergrendelt automatisch de huidige video in de map "events") en time-lapse opname (beschermt de video-integriteit). Het bedrijfstemperatuurbereik van de dashcam is -20° tot 65°C. De dashcam zonder batterij is uitgerust met een supercapacitor voor een veilige rijomgeving en een langere levensduur.
 • Loop Recording / Ingebouwde GPS / Garantie - Vervangt automatisch het oudste bestand door een nieuw voordat de kaart vol is. Bij loop recording worden vergrendelde video's niet overschreven. Geïntegreerde GPS lokaliseert de snelheid van het voertuig (KMH/MPH), tijd en route op een kaart in real time.GPS-speler toont de exacte locatie van het pad.Micro SD-kaart tot 256 GB, pakket bevat een 128 GB Micro SD-kaart.12 maanden garantie wordt geleverd.
Bestseller Nr. 15

VIOFO A129 Plus Duo Dual WiFi WLAN dashcam, GPS-module 2K 1440P 60fps + 1080p voor en achter auto camera, app mobiele telefoonbewaking autocamera, G-sensor parkeermodus, noodopname, dashcam,

 • 2K 60fps + 1080p 30fps dual dashcam: de A129 Plus Duo is de bijgewerkte versie van de A129 Duo Dash-cam. Veel meer details kunnen gemakkelijk worden vastgelegd, inclusief nummerplaat en wegwijzers. Een groothoek van 140 graden is voldoende om de hele weg te bedekken en vervormt het beeld niet. (60 fps en HDR-functies kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.)
 • Ingebouwde wifi en GPS-module: je kunt de camera via geïntegreerde wifi met de VIOFO app verbinden, de video eenvoudig in de voorvertoning bekijken en downloaden en de instellingen van de camera wijzigen. Met de GPS kan de Car Camera de huidige snelheid en de GPS-locatie registreren en de tijd automatisch corrigeren door synchronisatie met de satelliet. De tijdstempel kan in de video worden ingesloten.
 • Super nachtzicht: zowel de voor- als de achterste camera zijn uitgerust met een hoogwaardige Sony-sensor, die een beter nachtzicht biedt dan alle andere sensoren. De WDR-technologie (Wide Dynamic Range) biedt een duidelijker zicht dan de meeste andere autocamera's bij weinig licht voor nachtritten.
 • 3 modi voor parkeerbewaking: de A129 Plus beschikt over 3 pardmodi. De automatische gebeurtenisdetectie start automatisch de opname zodra een gebeurtenis wordt gedetecteerd. Time Lapse registreert continu een video met lage frames zoals 1/2/3/5/10/15 fps. Lage bitsnelheid registreert continu in mini-bestandsgrootte. Als je de videokwaliteit een beetje vermindert, bespaar je ruimte op de kaart. (Opmerking: moet met hardwire kit kabel of powerbank worden verbonden)
 • Ideale keuze van de dashcam: G-sensor, bewegingsdetectie, automatische start/stop, lusopname, time-lapse-opname, ingebouwde microfoon en luidspreker, mobiele app, ondersteuning tot 256 GB SD-kaart, ondersteuning van de optionele CPL- en Bluetooth-afstandsbediening.

Dashcams worden steeds populairder, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste dashcam kiest voor uw behoeften.

Dashcam voor en achter: de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de weg voor je vast te leggen, terwijl de camera aan de achterkant vastlegt wat er achter je is. Er zijn twee soorten dashcams: naar voren gericht en naar achteren gericht. Camera’s aan de voorkant zijn meestal goedkoper dan camera’s aan de achterkant, maar ze kunnen alleen opnemen wat zich voor hen bevindt. Camera’s aan de achterzijde hebben een groothoeklens waardoor ze veel meer kunnen opnemen dan alleen wat zich voor hen bevindt.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van een dashcam?

Bij het kopen van een dashcam is het belangrijk om te weten welke features voor jou het belangrijkst zijn. Er zijn verschillende soorten dashcams en elk heeft zijn eigen set functies.

Enkele van de belangrijkste functies waar u op moet letten bij het kiezen van een dashcam zijn onder meer loop-opname, bewegingsdetectie, GPS-opname en Wi-Fi-connectiviteit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die een foto kan maken van iets dat zich van de camera af beweegt. Het kan worden gebruikt in auto’s, boten of elk ander voertuig waar het nuttig zou zijn voor de bestuurder om te zien wat er achter hen gebeurt.

De voordelen van het gebruik van een achteruitrijcamera zijn talrijk. Het kan bestuurders helpen ongevallen en botsingen te voorkomen, wat levens en geld bespaart. Het helpt bestuurders ook om te zien of er obstakels zijn voordat ze ze raken, wat het rijden veiliger en efficiënter maakt. De toenemende populariteit van achteruitrijcamera’s betekent ook dat er meer opties zijn voor autobezitters die er een voor hun voertuig willen.

Wat is de beste manier om een dashcam te monteren?

Het monteren van een dashcam is geen gemakkelijke taak. Veel mensen maken de fout om het op de voorruit of in de auto te monteren, maar dit zal resulteren in slechte beelden.

Er zijn drie basismethoden voor het monteren van een dashcam:

 1. Zelfklevende montage: dit is de goedkoopste optie en levert goed beeldmateriaal op als u het op uw voorruit of dashboard plakt.
 2. Beugelmontage: dit is duurder dan zelfklevende montage en geeft u betere beelden als u ervoor kiest om het op uw dak te monteren.
 3. Montageset: dit is de duurste optie, maar biedt u de beste kwaliteit beeldmateriaal als u het in uw kofferbak of achterruit installeert.

Hoe weet ik of mijn dashcam opneemt?

Dashcams worden steeds populairder door de stijgende criminaliteit. Ze zijn in staat om videobeelden van hoge kwaliteit vast te leggen van alles wat er gebeurt.

Dit is een vraag die veel mensen hebben gesteld, maar het is belangrijk om te weten of je dashcam opneemt voordat je een ongeluk krijgt of voordat je gaat rijden. Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat je dashcam niet opneemt, dus het is belangrijk om hem eerst uit te testen.

Om te testen of je dashcam werkt, probeer je de camera in te schakelen en vervolgens snel weer uit te schakelen. Als je een pieptoon hoort wanneer je de camera uitzet, dan is je dashcam aan het opnemen.