Beste dashcam met parkeermodus van 2022 (TOP10)

De 10 beste dashcam met parkeermodus beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
【2021 Nieuwe Versie】 CHORTAU Dashcam Auto 1080P 3 Inch 170° Groothoek Autocamera, Dashboard Camera met Parkeermodus, Bewegingsdetectie, Lusopname
 • ★ 【Full HD 1080P Autocamera aan Boord】: Deze ingebouwde autocamera neemt video op in hoge resolutie FULL HD 1080P met maximaal 30 frames per seconde. Deze auto-dashcam legt het kenteken van het voertuig duidelijk vast en garandeert u het beste resultaat (Micro SD-kaart wordt niet meegeleverd met auto-dashcam, we raden u aan een snelle micro-sd-kaart van 16 GB-32 GB, klasse 10 of hoger te gebruiken. formatteer de Micro SD-kaart voor gebruik.)
 • ★ 【Loop Recording en Crash Detection】: Met de functie Loop Recording kunt u het begin van de video-opname wissen om geheugen op de geheugenkaart vrij te maken en zo door te gaan met filmen. G-Sensor (Gravity Sensor)-functie met variabele gevoeligheid, die automatisch detecteert in geval van een botsing of plotselinge stop en de bijbehorende video onmiddellijk opslaat en vergrendelt, deze video kan niet worden gewist, het zal een bewijs zijn.
 • ★ 【Binnenboordcamera met Parkeermodus】: Deze autocamera aan boord wordt ingeschakeld en begint automatisch video op te nemen wanneer een schok wordt gedetecteerd, en biedt u de video's van als uw auto door iemand wordt bekrast terwijl uw auto aan staat. . Zodat uw gemoedsrust binnen 24 uur verzekerd is.
 • ★ 【Eenvoudig te Installeren en te Gebruiken】: Deze auto-dashcam is zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Wordt geleverd met een zuignapbevestiging, zodat u de camera eenvoudig op uw voorruit kunt installeren en verwijderen. En het 3-inch scherm, compact ontwerp maakt ze nauwelijks zichtbaar en past gemakkelijk in de voorruiten, waardoor de bestuurder een nog beter zicht heeft.
 • ★ 【Anti-hoge en lage temperatuur:】: Goedkeuring van geavanceerd materiaal, uitstekende weerstand tegen hoge en lage temperaturen. Deze autocamera kan worden gebruikt in ruwe omgevingen bij -20°C ~ 70°C.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Vantrue 3-kanaals wifi-dashcam met GPS, 1440P+1080P+1080P voor, binnen en achter, 3” touchscreen, 2,5K+1080P dubbele dashcam voor en in cabine, IR-nigh Vision, parkeermodus, ondersteuning 512GB Max
 • 3CH Dash Cam: het kan tegelijkertijd 3-weg video's opnemen met de camera aan de voorkant, binnenkant en achterkant van de auto met scherpe 2.5K 1440P + 1080P + 1080P. Als je geen opname aan de achterkant nodig hebt, kun je ook overschakelen naar de opnamemodus voor en binnen op 2.5K+1080P. Zowel de voorste als de achterste dah cam-camera bieden een breed gezichtsveld van 160 graden, en de binnencamera is 165° graden, maar de cameralens kan op en neer draaien。
 • Ingebouwde 2.4G WiFi & GPS: S2wordt geleverd met een ingebouwde 2.4G WiFi waarmee u opgenomen video's rechtstreeks naar uw phone of tablet kunt downloaden, video's kunt bekijken, een liveweergave kunt bekijken, video's kunt delen op Facebook, YouTube, Twitter , GPS-gegevens bijhouden en instellingen wijzigen via de APP. Ingebouwde GPS kan de huidige snelheid in KM/H of MP/H van elke video loggen, en de snelheid, locatie en rijrichting van het voertuig kunnen worden gevolgd via phone of pc.
 • Super nachtzicht met infraroodverlichting: het beschikt over de hoogwaardige Sony STARVIS CMOS-sensor, grote camera-openingen en HDR-technologie, die het vastleggen van afbeeldingen bij weinig licht aanzienlijk verbeteren. Dankzij de 4 infrarood LED-lampjes die in de auto zijn gericht om chauffeurs en passagiers te verlichten, is deze camera een geweldige optie voor Uber- en Lyft-, Rideshare- en taxichauffeurs.
 • 24-uurs parkeermodus: het bevat 4 soorten 24-uurs parkeermodus - botsingsdetectie, bewegingsdetectie, lage bitrate en lage framesnelheid. modus met lage bitrate of lage framesnelheid blijft continu opnemen, botsingsdetectie start automatisch de opname wanneer deze wordt geactiveerd door een botsingsgebeurtenis. Bewegingsdetectie automatisch opnemen zodra de beweging wordt gedetecteerd. Om de parkeermodus te bereiken, sluit u deze aan op de hardwire-kit of een externe batterij.
 • 3” IPS-aanraakscherm: het display van de rijdende recorder is gemaakt van geavanceerde IPS-technologie en een hoge kleurverzadiging waardoor het scherm helderder kan worden weergegeven. U kunt de dashboardcamera comfortabel met een vinger bedienen, eenvoudig en eenvoudig.
Bestseller Nr. 3
VIOFO A119 V3 Dashcam 2K 60fps met GPS, 24 uur buffer parkeermodus autocamera, alleen voorruit 2560x1600P, Quad HD MXI355 5MP sensor HDR, ultra nachtzicht mini dashcam auto, 140°groothoek autocamera
 • Compact en plat design: de A119 V3 autocamera heeft een compact formaat, zodat hij perfect op de voorruit past, zal je zicht op de weg niet belemmeren. Het platte ontwerp trekt niet de aandacht van anderen en zorgt voor een schoon interieur. Met een kleine zwarte 3M-magneetbevestiging maakt het verwijderen en aanbrengen van de dashcam ongelooflijk eenvoudig. De bijpassende zuignaphouder is apart verkrijgbaar.
 • 【 2560 x 1600p & 5 MP sensor 】 A119 V3 dashcam beschikt over een geavanceerde 5MP IMX355 sensor en F1.6 7G-lens, bij 1600p HD-resolutie en 30 frames per seconde, de de autocamera schiet overdag en 's nachts in adembenemende kwaliteit, waardoor het eenvoudiger is. nummerplaten te lezen en incidenten met uitstekende helderheid vast te leggen. De hoek van 140 graden voorkomt een visoogzicht en biedt toch een breed zicht op de weg.
 • Geavanceerde parkeermodus: de A119 V3 dashcam heeft een revolutionaire verbetering van de parkeermodus. Er zijn 3 oplossingen onder de parkeermodus om aan verschillende eisen te voldoen, automatische gebeurtenisherkenning, time-lapse, lage bitrate-opname. Als je de automatische gebeurtenisherkenning selecteert, werkt de gebufferde parkeerfunctie automatisch voor het opnemen van video's vóór de gebeurtenis en na de gebeurtenis. A119 V3 ondersteunt HK3 ACC 3-draads hardwire kabel (apart verkrijgbaar), het beoordeelt de automatische start/stoppen gevoeliger door ACC-signaal.
 • GPS-tracking: met GPS-module registreert de A119 V3 dashcamera real-time snelheid, tijd en GPS-route in het videobestand, zodat compatibele kijkers de gegevens bij het afspelen kunnen weergeven. En een datum- en tijdstempel die in het opgenomen filmmateriaal is ingebed, levert verder bewijs voor meer informatie.
 • Ideale keuze: G-sensor, bewegingsdetectie, WDR, loopopname, ondersteunt tot 256 GB SD-kaart, geïntegreerde microfoon, auto-start/stop, eenvoudig te installeren en te gebruiken. De A119 V3 is de ideale keuze voor je dashcam.
Bestseller Nr. 4
VIOFO A119 V2 Autocamera, dashcam, 2560 x 1440p, 2K Super HD, 160° groothoek met GPS 2 inch LCD-scherm, G-sensor, bewegingsdetectie, lusopname, parkeermodus, timelapier, WDR
 • 【2560 x 1440 30 fps】 Met 2560 x 1440 30 fps en 6G F1.8, 160 ° FOV-lens, kan de Dash Cam een helder en zacht beeld opnemen, zodat je nooit elk detail op de weg mist.
 • 【Compact design】 Compact en stealth-design maakt de dashcam goed verborgen en het oorspronkelijke uiterlijk van je auto behouden.
 • 【GPS-logger inbegrepen】 Met GPS-logger, de dashcamera kan de huidige snelheid en GPS-locatie registreren, ook automatisch corrigeren de tijd door synchronisatie met de satellieten. De real-time snelheid wordt op het scherm van de autocamera in KM/H of MP/H weergegeven.
 • 【Super capacitor】 De dashboardcamera van hoge kwaliteit met supercondensator kan stabiele prestaties ook in extreme omstandigheden zoals warme zomer en koude winter garanderen, heeft betere prestaties dan de accu van de dashboardcamera.
 • 【Ideale keuze】 G-sensor, bewegingsdetectie, loop-opname, ondersteuning tot 256 GB, ingebouwde microfoon, automatische start/stop, eenvoudig te installeren en te gebruiken, een jaar garantie en snel antwoord. De ideale keuze voor je dashcam.
Bestseller Nr. 5
AUTO-VOX V5 spiegel, dashcam, 1080P, dual dashcam, vooraan achteraan met GPS-tracking, nachtzicht, parkeermodus, volledig touchscreen achteruitkijkspiegel met achteruitrijcamera
 • Niet-verblindend: de V5 is uitgerust met een volledig gelamineerd touchscreen met ultrahoge helderheid, waarmee je verblinding door fel zonlicht kunt voorkomen. Je kunt met je vingers ook de helderheid op het scherm aanpassen. Zorg ervoor dat je ook bij fel zonlicht heldere video's kunt zien.
 • Overbelasting voorkomen: met Sony-sensor en 6 blauwe glazen achteruitrijcamera, hoef je niet bang te zijn voor overexpositie, als het grote licht van de voertuigen aan de achterkant. Biedt een duidelijke video van de situatie waarin je het voertuig volgt. Verbeter de rijveiligheid aanzienlijk.
 • Dual 1080p Super Vision: de camera's voor en achter zijn uitgerust met de Sony IM307, die je dag en nacht een scherp beeld met 1080p geeft. Het kan je helpen om de kentekenplaten en andere details eenvoudig te lezen.
 • Parkeermodus en GPS-tracking: in de parkeermodus slaat de Dual dashcam automatisch op, zodra de voor- of achtercamera de botsing herkent. Het schakelt na het vergrendelen van een materiaal van 30 seconden uit. Niet alleen om bewijs te redden, maar ook om autoaccu te ontzien. Het GPS-tracking-systeem registreert de exacte snelheid, richting en route van de reis, die doorslaggevend kunnen zijn voor een verzekering van je verzekering.
 • Aansluiting op het achteruitrijlicht niet nodig: je kunt de parklinie inschakelen zonder de achteruitrijlijn aan te sluiten. Veeg naar rechts op het scherm. Achteraanzicht wordt met parkeerhulplijnen op het scherm weergegeven. Geschikt voor degenen die niet met doe-het-zelvers zijn. Of verbind met het achteruitrijlicht, zodat het beeld bij de R-versnelling automatisch op de spiegel wordt weergegeven.
Bestseller Nr. 6
OSRAM ROADsight 50, Dashcam frontcamera, Full HD 1440p, 30fps, WLAN-compatibel, app-compatibel, G-sensor, GPS, parkeermodus, combineerbaar met achteruitrijcamera, 140° groothoek
 • Opnamen van hoge kwaliteit in Full HD met 1440p en 30fps
 • Groothoeklens van 140 graden: legt de weg in een brede hoek vast
 • GPS: leg de positie en snelheid van uw voertuig vast
 • WLAN en OSRAMconnect: Verbindt u met uw auto via de OSRAMconnect-app
 • Zwart-wit nachtzicht: bekijk het gebied rond uw auto in het donker
UitverkoopBestseller Nr. 7
VANTRUE N1 Pro Mini 1080P dashcam Full HD autocamera, 1,5 inch LCD, auto-camera met super nachtzicht, parkeermodus, G-sensor, botsingsherkenning (ondersteunt 256 GB), in plaats van Sony Exmor beeldsensor
 • 【Full HD 1080p dashcam met super nachtzicht】Klein formaat: de dashcam neemt video's op met 1920 x 1080p / 30 frames per seconde en is uitgerust met de krachtige CPU NT96658 en de geavanceerde Sony sensor IMX323 registreert de kentekenplaten van de auto en de straatborden overdag en nacht, heldere video's. wijze, die in een verzekeringsclaims kunnen nuttig zijn.
 • 【24-uurs parkeermodus en botsingsdetectie】De bewegingsgeactiveerde parkeermodus zorgt ervoor dat de autocamera automatisch registreert als er beweging voor je voertuig wordt gedetecteerd. Zelfs als er geen stroomvoorziening aanwezig is en de camera wordt uitgeschakeld, schakelt deze aan en stopt de opname na 20 seconden zodra een val voor de camera wordt gedetecteerd. De opgenomen video's worden opgeslagen en vergrendeld.
 • Continue loopopname en G-sensor: de autocamera start de opname automatisch zodra de motor start. Als de geheugenkaart vol is, overschrijven nieuwe opnames automatisch de oudste. De ingebouwde G-sensor detecteert een plotselinge schok/botsing en vergrendelt het filmmateriaal in noodgevallen. Het kan automatisch/handmatige vergrendeling zijn. Ondersteunt 256 GB kaart (klasse 10 geformatteerd volgens FAT32). Wij raden de Samsung Evo-kaart aan (niet inbegrepen).
 • 【Timelapse, koudebestendig en audio-opname】De dash camera neemt foto's op in het ingestelde tijdsinterval en bewerkt deze automatisch tot een videoclip, waardoor de grootte van het videobestand vermindert. Met de pc- en ABS-behuizing ligt de werktemperatuur tussen -20 °C en 70 °C. Met de superieure chipset NT96658 heeft de auto-camera een langere levensduur en stabiele prestaties. Ingebouwde microfoon/luidspreker voor geluidsopnames zonder vervorming, je kunt het geluid ook uitschakelen
 • GPS & 18 maanden garantie: GPS-modus, de route, de locatie en de snelheid te volgen. Om de GPS-functie te gebruiken, moet je een extra GPS-houder (ASIN: B07GVF5P3C) kopen. Het lcd-scherm wordt na het begin van de opname automatisch uitgeschakeld, zodat je niet wordt gestoord door een andere lichtgevende rechthoek op je voorruit. 18 maanden gratis vervanging voor kwaliteitsgerelateerde problemen, e-mailantwoorden binnen 24 uur.
Bestseller Nr. 8
Nextbase 222XR Dashcam voor en achter, Full 1080p/30fps HD-opname DVR Camera Groothoek van 140° 6-baans – Intelligente Parkeermodus- Polarisatiefilter compatibel - G-Sensor Bewegingsdetectie
 • CAMERA'S - Met een camera voor en achter in uw auto maakt u met de Nextbase 222XR dashcam auto opnamen van twee kanten. Koppel de speciale achtercamera via een kabel van 6 meter aan de 222XR dashcam camera, zodat de achtercamera op de achterruit is bevestigd voor hoogwaardige breedbeeldopnames (6-baans). De kabel kan onder de hemelbekleding worden weggewerkt. ACHTERCAMERA IN DEZE BUNDEL IS ALLEEN COMPATIBEL MET NEXTBASE 222XR/320XR.
 • 1080P HD-OPNAME BIJ 30FPS EN GROOTHOEK VAN 140° - De 222X dashcam autocamera voor en achter neemt op in 1080p HD-resolutie bij 30fps met een 6G-lens voor opnames van hoge kwaliteit tijdens uw reis en als ondersteuning bij verzekeringsclaims. De groothoek van 140° zorgt dat de weg in breedbeeld wordt opgenomen.
 • BREED 2,5" SCHERM MET HOGE RESOLUTIE - Bekijk al uw opnamen op het bekroonde 2,5" IPS-scherm met verbeterde beeldresolutie en helderheid. De hoge kwaliteit blijft niet onopgemerkt.
 • NIEUWE EN EXCLUSIEVE CLICK&GO PRO AUTOHOUDER - Met de nieuwe, exclusieve autohouder koppelt u de stroomkabel rechtstreeks in de houder zodat uw dashcam camera draadloos is. De ingebouwde magnetische stroomaansluitingen zorgen ervoor dat u uw autocamera eenvoudig kunt verwijderen.
 • INTELLIGENTE PARKEERMODUS - De intelligente parkeermodus laat de dashcam weten dat uw auto geparkeerd staat en registreert onmiddellijk elke hobbel of fysieke beweging van de auto wanneer u deze onbeheerd achterlaat.
Bestseller Nr. 9
Mio MiVue 658 WiFi Super HD Dashcam videocamera voor auto met 2,7 inch touchscreen, geïntegreerde wifi, waarschuwing tegen radarvallen, geïntegreerde GPS-functie, parkeermodus en fotomodus
 • 2,7 inch aanraakscherm voor eenvoudige bediening: gebruiksvriendelijk en intuïtief; 140 graden groothoekcamera met F1.8-lens voor helderere, scherpere opnames
 • Extreme HD-opname - 2304 x 1296 - met 30 bps en de nieuwste H.264-technologie voor hoge-resolutie video's met lage bestandsgrootte; 3-assige G-sensor met gebeurtenisopnamestmodus
 • Geïntegreerde wifi maakt het eenvoudig om je video's te beveiligen en te delen. Waarschuwing tegen radarvallen - radarcamera-gegevens met maandelijkse updates voor de gehele levensduur van het apparaat
 • Geïntegreerde GPS-functie registreert automatisch je positie, inclusief snelheid en rijrichting
 • Parkeermodus met de nieuwste bewegingsdetectietechnologie; fotomodus voor het opnemen van ongevallenbewijzen
Bestseller Nr. 10
Nextbase 322GW Dashcam Draadloze Voor- en Achtercamera - 1080p/60fps HD-opname in Auto - Dubbele kijkhoek van 140° (6-baans) – Mini & Draadloze achtercamera met Parkeermodus, Nachtvisie, Wifi, GPS
 • EENVOUDIGE DRAADLOZE ACHTERCAMERA: klik gewoon de extra camera in uw dashcam aan de voorkant voor dubbele bescherming. De achteruitkijkcamera legt het zicht op de weg direct achter uw voertuig vast.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE: dankzij de CLICK&GO houder met magneten installeert u uw Nextbase dashcam heel eenvoudig. Sluit de achtercamera op de voorcamera aan voor een 'draadloze' voor- en achtercamera.
 • NIEUWE EN VERBETERDE 6G-LENS: registreert kentekenplaten en verkeersborden zeer duidelijk. Elke camera heeft een kijkhoek van 140°; deze dubbele dashcam met nachtzicht neemt dus op in 280°/360°.
 • WIFI EN BLUETOOTH: de 322GW Dashcam heeft Bluetooth 4.2 en wifi om bestanden met de telefoon te synchroniseren, te bewerken, en direct met uw verzekeraar te delen via de MyNextbase Connect-app.
 • BEVEILIGINGSFUNCTIES: met de parkeermodus weet uw dashcam dat de auto stilstaat en wordt beweging tijdens uw afwezigheid geregistreerd. Bij een ongeval wordt uw locatie aan de hulpdiensten doorgegeven.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dashcam met parkeermodus te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dashcam met parkeermodus-koopgids samengesteld.

Het beste dashcam met parkeermodus vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dashcam met parkeermodus voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dashcam met parkeermodus-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dashcam met parkeermodus te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dashcam met parkeermodus erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dashcam met parkeermodus zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dashcam met parkeermodus zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dashcam met parkeermodus kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dashcam met parkeermodus kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.