Beste dames smartwatch van 2023 (TOP15)

De 15 beste dames smartwatch beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Lige Smartwatch voor dames met telefoonfunctie, 20 sportmodi, polshorloge met menstruatiecyclus, slaapmonitor, hartslagmeter, bloeddrukmeting, stappenteller, fitnesshorloge voor dames, rond, voor Android en iOS, roségoud

 • Jouw horloge, jouw stijl: 1,32 inch (3,35 cm), 360 x 360 resolutie, de roségouden ronde smartwatch maakt het hele horloge stijlvol en elegant. Er zijn meer dan 200 gratis wijzerplaten om uit te kiezen. Je kunt je favoriete foto kiezen die bij elke stemming of elke feestgelegenheid past. Bovendien presenteren wij ook een horlogeband van siliconen. Of het nu gaat om business of sport, je kunt deze smartwatch voor dames altijd dragen door gewoon de armband te vervangen.
 • Altijd bij de hand, altijd online: je bent op het werk bezig en heb je geen tijd om naar je telefoon te kijken? Hardlopen en fitness, mobiele telefoon niet bij? De Lige Smartwatch voor dames met telefoonfunctie gebruikt hifi-luidsprekers en microfoons, je kunt oproepen rechtstreeks op de smartwatch verrichten of beantwoorden. Bovendien kun je muziek afspelen vanaf je compatibele mobiele telefoon op het horloge. Je kunt ook SMS en SNS ontvangen zoals Facebook, Twitter, Whats-app, Ins enz.
 • Je gezondheid, altijd zichtbaar: ingebouwde zeer nauwkeurige optische PPG-sensor, de dameshorloge realiseert echt uitgebreide gezondheidsbescherming, ondersteunt de 24/7 bewaking van de hartslag en de bewaking van bloeddruk en zuurstofgehalte in het bloed. De slaaptracker kan je slaapstatus automatisch bewaken en biedt een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit (diepe slaap, lichte slaap en wakkere toestand).
 • De intieme verzorging voor vrouwen: dit intelligente horloge is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en beschikt over een geïntegreerde functie "menstruatiecyclus" om je menstruatieperiode, ovulatie en andere gegevens vast te leggen. Stel je persoonlijke gegevens in de "FitCloudPro"-app en activeer meldingen voor de verzorging op je mobiele telefoon om je op speciale dagen voor te bereiden.
 • Dagelijkse fitnesstracker: de smartwatch voor dames registreert de hele dag nauwkeurig activiteiten zoals stappen, afstand en verbrande calorieën. Het fitnesshorloge ondersteunt 20 sportmodi (wandelen, hardlopen, yoga, fietsen, klimmen enz.) en helpt je om goede trainingsgewoonten te ontwikkelen. Het waterdichte IP67-horloge is waterdicht voor je dagelijkse behoeften, maar laat het niet lang in water weken. (Doe het horloge af voordat je een warm bad neemt. waterdamp tast het horloge aan.)
Bestseller Nr. 2

UMIDIGI Smart Watch Urun, Ingebouwde GPS Smartwatches voor Dames en Heren, Fitnesstracker met Boedzuurstofmonitor, Hartslagmeter Stappenteller, Waterdicht Sporthorloge voor Hardlopen

 • 🌈【FASHION SMARTWATCH VOOR VROUWEN EN MANNEN】UMIDIGI Urun is een ronde smartwatch met een diameter van 44 mm, gebouwd met een lichtgewicht aluminium frame. Weergegeven door een 1,1-inch full-colour rond scherm. Twee knoppen aan de rechterkant en een touchscreen zorgen voor een soepele bedieningservaring.
 • 🌈【PRIVÉ-COUNSELOR VOOR UW GEZONDHEID】Dit sporthorloge heeft gezondheidsmonitors voor u, hartslagmeter, bloedzuurstofmeting, slaapregistratie, sedentaire herinnering, na meting zal het grafieken maken om zichtbare gezondheidsgegevens te verstrekken zodat u uw lichaam gemakkelijker kunt begrijpen.
 • 🌈【TRAINER OM FYSIEKE FITNESSDOELEN TE BEREIKEN】In tegenstelling tot normale fitness-smartwatches, heeft Urun een ingebouwde professionele GPS-ontvanger, 17 selecteerbare sportmodi, u kunt nauwkeurigere en gedetailleerde fitnessgegevens op het horloge vinden, zoals route, tempo, snelheid, stappen, accumulatie van calorieën.
 • 🌈【ASSISTENT VOOR UW DAGELIJKSE LEVEN】Door via Bluetooth verbinding te maken met uw smartphone met Paiactive, kunt u meldingen activeren voor de meeste applicaties die communiceren, zoals Facebook, WhatsApp, Skype, Instagram. Daarnaast kun je ook de weersvoorspelling bekijken, de muziekspeler en de camerasluiter op het horloge bedienen.
 • 🌈【BETROUWBARE EN STABIELE KWALITEIT EN COMPATIBILITEIT】Urun heeft de 5 ATM waterdichte test doorstaan, die strenger is in waterdichtheid dan IP68. Dankzij de lithiumbatterij met hoge intensiteit kunt u het horloge 7-10 dagen in de dagelijkse gebruiksmodus gebruiken. En het is compatibel met de meeste smartphones zoals Apple Xiaomi Samsung Huawei etc.
Bestseller Nr. 3

Popglory Smartwatch voor dames, met oproepen en spraakassistenten, 4,6 cm (1,85 inch), smartwatch voor dames, 2 banden, activiteitenarmband, bloeddruk, zuurstofgehalte in het bloed, cadeau voor dames

 • 👍 Oproepen beantwoorden en WhatsApp-berichten ontvangen: uitgerust met een ingebouwde microfoon en een hifi-luidspreker kun je op elk moment oproepen op de smartwatch beantwoorden/afwijzen/ontvangen en ondersteunen. Het kan 100 contacten op het dameshorloge synchroniseren en ondersteunt oproepen met één klik. Je kunt oproepen en mediatonen van de smartwatch voor dames selectief in- of uitschakelen. Bovendien wordt je geïnformeerd over inkomende berichten in realtime, zoals WhatsApp, Facebook, e-mail.
 • 🔥 Super groot display van 1,85 inch en gepersonaliseerde stijl: de smartwatch oproepen en WhatsApp is uitgerust met een high-definition touchscreen, waarop je de gegevens ook bij daglicht probleemloos kunt zien, dankzij de instelbare helderheid in vier niveaus. 5 bedrijfsthema's en duizenden in aanmerking komende aangepaste wijzerplaten, maken je uniek. Neem contact met ons op als je vragen hebt. Opmerking: Gelieve niet nat te maken met het horloge; sla het horloge niet, gebruik het niet als medisch apparaat.
 • 💎 Uitgebreide gezondheidsbewaking en spraakassistent: het horloge ondersteunt automatische meting van de hartslag/zuurstof in het bloed en de bewaking van de bloeddruk/slaap. Alle gegevens zijn alleen ter referentie, niet voor medische doeleinden. Het dameshorloge is uitgerust met een spraakassistent met kunstmatige intelligentie, die de functie van de smartwatch door de stem wekt en je handen bevrijdt, om het horloge altijd en overal te bedienen en je een nieuwe ervaring te geven.
 • 🌸20+ sportmodi: de damessmartwatch ondersteunt wandelen, hardlopen, yoga en andere sportmodi, geschikt voor verschillende sportscenario's en voldoen aan de behoeften van verschillende groepen mensen. Het toont stappen, afstand, verbrande calorieën, hartslag en gemiddeld ritme. Het horloge bevat kleine onderdelen en kan niet van hoge hoogte vallen; ondersteunt het waterdichte leven en het wordt niet aanbevolen om te baden, zwemmen, duiken enz.
 • ♣ Compatibiliteit en twee reservearmbanden: de smartwatch is compatibel met iOS 9.0 of Android 5.0 en hoger, niet voor tablets en computers. Er zijn andere functies zoals weersvoorspelling, zitherinnering, timer, stopwatch, smartphone-zoekfunctie en meer. Wij bieden je een metalen band en een siliconen band. Wij bieden een jaar garantie en technische ondersteuning voor altijd. Als je problemen hebt, neem dan contact met ons op.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Smartwatch voor dames, met telefoonfunctie, 1,85 inch HD touchscreen, fitnesstracker met hartslagfrequentie, slaapmonitor, 100+ sportmodi, stappenteller, sporthorloge iOS en Android (Roze - A)

 • 【 Oproepen ontvangen/kiezen 】1,85 inch full-touch smartwatch, Na verbinding met Bluetooth, kunt u direct het telefoonnummer op het scherm kiezen om de oproep te beantwoorden. zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken. Je kunt je telefooncontactboek synchroniseren met SmartWatch. het smart horloge kan oproepen direct bellen en beantwoorden met AI voice functie.
 • 【1,85 inch HD volledig touchscreen en doe-het-zelf wijzerplaat】1,85 inch TFT-gekleurd, resolutie 240 x 280, zeer gevoelig en volledig touchscreen geeft een comfortabele touch en een heldere visuele ervaring. Met 100+ verschillende wijzerplaten in de app, Bovendien kun je elke foto die je van je telefoon bevalt, kiezen om de wijzerplaten aan te passen om je horloge persoonlijker en unieker te maken.
 • 【24 uur hartslag- en slaaptracker】de smartwatch voor heren beschikt over een geïntegreerde high-performance sensor, kan de hele dag de hartslag automatisch bewaken, je hartbloeddruk en zuurstof in het bloed herkennen, om je gezondheidstoestand beter te begrijpen en je te herinneren wanneer gegevens abnormaal zijn. De smartwatch bewaakt ook je slaap en biedt een uitgebreide analyse van de slaap (diepe slaap, slaap en wakker) en helpt je om je slaaptoestand beter te kennen
 • 【100+ sportmodi】deze smartwatch heeft 100+ sportmodi: hardlopen in de open lucht, fietsen, touwspringen, badminton, voetbal, yoga, bergbeklimmen, enz. om aan je verschillende sporten te voldoen. Na het verbinden met de mobiele telefoon kan de GPS van de mobiele telefoon het bewegingsbereik ophalen, en het horloge kan calorieën, afstand en stappen nauwkeurig volgen en je helpen bij wetenschappelijke training.
 • 【levensassistent en compatibiliteit】Smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, muziek- en camera-bediening, weerweergave en weersvoorspelling, herinnering voor drinkwater, stappenteller, wekker, stopwatch, ademtraining, zaklamp en meer. Compatibel met Android 5.0 en hoger en Apple 9.0 en hoger, kan hij goed aan je smartphone worden aangepast en je een betere ervaring bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Garmin A04224 vivomoveTrend - Smartwatch dames - 40 mm - Wit Crème

 • Klassiek en trendy tegelijkertijd. De hybride Vivomove Trend smartwatch heeft een klassieke analoge stijl
 • Echte horlogewijzers maken plaats voor een verborgen touchscreen wanneer je een melding ontvangt of functie gebruikt
 • Blijf verbonden dankzij smartphonemeldingen op je Vivomove
Bestseller Nr. 6

Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren

 • Beweging is onder jouw controle: De Popglory smartwatch heeft 7 sportstanden (wandelen, hardlopen, fietsen, touwtjespringen, badminton, basketbal, voetbal), waardoor je training wetenschappelijker wordt. En het kan je dagelijkse activiteitengegevens bijhouden zoals stappen, calorieën, afstand en minuten actief en gegevens genereren. Mensen die gevoelig zijn voor allergieën dienen voorzichtig te kopen.
 • 24 Uur gezondheidsmonitoring: De Popglory smartwatch heeft hartslag, bloeddruk, zuurstofmonitor functies. Hij let altijd op je fysieke gezondheid, maar de gegevens worden alleen ter referentie gebruikt. Dit slimme horloge kan ook je slaap automatisch meten, waardoor je wakker, lichte en diepe slaapgegevens kent.
 • Aangepaste achtergrond en slimme meldingsfunctie De Popglory smartwatch ondersteunt aangepaste achtergronden, je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen zijn van goed informatie voorzien. Ze zijn zichtbaar bij het optillen van de pols en je kunt ze instellen op de "HeroBandIII" APP.
 • Muziekbesturing en IP67 waterdicht Je kunt de muziekspeler van je telefoon bedienen op dit horloge (vorig nummer, volgend nummer en pauze). Met het IP67 waterdicht ontwerp, kun je het dragen tijdens het wassen van je handen. (Materiaal band: siliconen. Zorg ervoor dat het horloge droog is voordat je het draagt, en draag het niet te strak).
 • Perfecte maat voor vrouwen en superstabiele werking: Het is een perfecte maat voor vrouwen en tieners om om de pols te dragen met een 3,6 cm gevoelig aanraakbaar scherm. Het totale gewicht is slechts 45 g, wat lichter is dan een ei. Dit model geniet 3 jaar lang de populariteit in het VK met een stabiel en handig besturingssysteem.
Bestseller Nr. 7

RUXINGX Smartwatch voor dames met Bluetooth 5.3-oproep, smartwatch, regeltracking, 120 + sportmodi, SpO2, hartslag, slaap/bloeddruk, stappenteller, IP68, waterdicht, iOS, Android, roségoud

 • 🌟【Aangepast voor vrouwen】RUXINGX nieuwste smartwatch voor dames maakt gebruik van een volledig 2,5D gebogen glazen touchscreen met een ultrahoge resolutie van 360 x 360, waardoor het zicht duidelijker en aangenamer wordt voor het oog. Het lichaamsgewicht is slechts 39 g, wat geschikt is voor vrouwen die lange tijd smartwatches dragen. Met een prachtige Milanese armband en een zachte siliconen armband is het geschikt voor verschillende dagelijkse toepassingen of verschillende scènes in het leven.
 • ❤️【24/7 BESCHERMT DE GEZONDHEID】RUXINGX smartwatch voor dames heeft de functies van vrouwen verbeterd, ondersteunt de voorspelling van menstruatie, let op de beste tijd van zwangerschap en bevalling, registreert of je cyclus regelmatig is of de menopauze nadert. Het kan ook je hartslag, Spo2, bloeddruk, slaaptoestand enz. controleren, geschikt voor de behoeften van vrouwen van alle leeftijden, het is een ideaal cadeau voor mama, vrouw of vriendin.
 • 120+ sporten waar vrouwen van houden: de smartwatch voor dames biedt 9 geïntegreerde sporten en 120+ sport in de app voor vrouwen die van sport houden. Kies je favoriete sport om aan het horloge toe te voegen, zoals yoga, hardlopen, fitness, enz. Uitgerust met verschillende geïntegreerde sensoren om je de maximale informatie over je sporttraining te bieden, waaronder stappen, afstand, calorieën, hartslag enz. Het is een accessoire dat je dagelijks leven vergemakkelijkt.
 • 💞【Gemakkelijk te bedienen Bluetooth-oproepen】Dankzij de nieuw geüpgradede BLE5.3-chip kan een enkele Bluetooth-verbinding oproepen op de smartwatch gemakkelijk beantwoorden, beantwoorden en weigeren, waardoor vervelende verbindingsstappen worden vermeden en het gebruik ervan wordt vergemakkelijkt. RUXINGX smartwatch voor dames met oproep kan real-time meldingen (WhatsApp, Facebook, sms enz.) ontvangen en beschikt ook over een spraakassistent. Compatibel systeem: Android 4.4+ of iOS 9.0+.
 • 💝【Goede autonomie en multifunctioneel】Deze smartwatch gaat 7 tot 9 dagen mee en duurt slechts 2 uur om volledig op te laden. Het dameshorloge ondersteunt aangepaste wijzerplaten en er zijn 200 wijzerplaten in de "Fitcloud Pro" APP. Hij beschikt ook over vele andere interessante functies, zoals het Franse systeem, altijd ingeschakeld display, externe camera, muziekweergave, zitherinnering, helderheidsinstelling, stappenteller, stopwatch, enz.
Bestseller Nr. 8

Gardien Smartwatch voor dames en heren, met telefoonfunctie, 1,83 inch fitnesshorloge, fitnesshorloge, smartwatch met 100+ sportmodi, hartslagmeter, SpO2-monitor, slaapmonitor, stappenteller,

 • Smartwatch met bluetooth-oproepen: dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker naast de traditionele meldingsfuncties (berichten van Facebook, WhatsApp, Instagram enz.) kan de smartwatch probleemloos oproepen via Bluetooth aannemen en voeren, muziek van de mobiele telefoon afspelen en de AI-spraakassistenten ondersteunen. De bluetooth-smartwatch kan de oproepgeschiedenis weergeven om je leven eenvoudiger en intelligenter te maken.
 • 1,83 inch HD-kleurenscherm en doe-het-zelf-wijzerplaat: het intelligente horloge beschikt over een 1,83 inch HD-touchscreen, de resolutie van 240 x 285 zorgt voor een mooie visuele weergave en een betere kleurverzadiging. Met instelbare schermhelderheid biedt de smartwatch met bluetooth-oproep ongelooflijke kleuren en een fijnere en helderdere beeldkwaliteit. De FitCloudPro-app biedt meer dan 100 UI-wijzerplaten, ondersteunt doe-het-zelf wijzerplaten om je unieke persoonlijkheid te tonen.
 • Gezondheidsfitnesshorloge: uitgerust met de nieuwste zeer nauwkeurige optische sensoren ondersteunt het Smart Wacth horloge hartslag/bloedzuurstof/slaapmonitoring. Het hartslaghorloge volgt je gezondheidsgegevens in real-time, het helpt je om je gezondheid te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen om een gezondere levensstijl op te bouwen. Dit polshorloge met hartslagmeter ondersteunt andere intieme herinneringsfuncties: zoals zitherinnering, wekker en drinkherinneringen.
 • 100+ sportmodi en IP68 waterdicht: het fitnesshorloge voor dames en heren ondersteunt 100+ sportmodi (hardlopen, dansen, yoga, fietsen, bergbeklimmen enz.), het horloge met stappenteller volgt je stappen, calorieën, afstand, tijd tijdens het sporten en in het dagelijks leven. De real-time gegevenstracking helpt je om de trainingsintensiteit aan te passen om het beste trainingseffect te bereiken. Met IP68 waterdichtheid voldoet het fitness-sporthorloge aan je dagelijkse waterdichte eisen.
 • Andere functies: de smartwatch Fitness is compatibel met de meeste systemen met Android 5.0 en hoger, iOS 10.0 en hoger. De fitnesstracker beschikt bovendien over andere nuttige functies zoals lichaamstemperatuurbewaking, weersvoorspelling, fotografie, stopwatch, niet-storingsmodus, countdown enz.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Smartwatch met met Wijzerplaten en Whatsapp, 1.7" Horloge Sport Dames Heren met Stemassistent Waterdicht,Fitnesstracker Polshorloge voor Android iOs, Compatibel met iPhone Samsung Huawei Xiaom,Goud

 • Multifunctionele Bluetooth smartwatch voor vrouwen en mannen: het smart horloge kan oproepen direct bellen en beantwoorden met AI voice functie (5 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans). Bovendien informeert het je over belangrijke informatie en berichten tijdig uit verschillende sociale apps zoals: WhatsApp, Facebook, Instagram, WeChat, Twitter, sms, enz.
 • 【28 sportmodi en levensassistent】 Het fitnesshorloge ondersteunt 28 sportmodi zoals zwemmen, hardlopen, klimmen, yoga enz. Het kan ook als assistent functioneren: muziek- en camera-bediening, weerweergave en weersvoorspelling, herinnering voor drinkwater, stappenteller, wekker, stopwatch, ademtraining, zaklamp, telefoon vinden die je een comfortabelere levensstijl biedt.
 • 【Activiteitentracker en slaapmonitor】De smattwatchhorloges registreert stappen, afstand, calorieverbruik, hartslag, zuurstof in het bloed en slaapkwaliteit in je dagelijks leven. Alle gegevens kunnen voor analyseren met de telefoon worden gesynchroniseerd, waardoor je een geplande routine maakt en je gezondheidsdoelen bereikt.
 • 【1,7 inch HD volledig touchscreen en doe-het-zelf wijzerplaat】Metalen horlogeframe met hoge structuur, IP67 waterdicht, elegant, modern en modieus uiterlijk. 1,7 inch TFT-gekleurd, zeer gevoelig en volledig touchscreen geeft een comfortabele touch en een heldere visuele ervaring. Met 150 verschillende wijzerplaten in de app, kun je je horlogegezichten ook met je eigen foto's maken.
 • Hoge compatibiliteit en lange batterijduur: compatibel met iOS 8.0 of Android 5.1 en via apparaten en Bluetooth 4.0 of hoger. De batterij kan in ongeveer 2 uur volledig worden opgeladen en 7 dagen lang worden gebruikt. Deze modieuze smartwatch is een perfect cadeau voor verjaardag, Valentijnsdag en Kerstmis voor vriendin, echtgenote en echtgenoot.
UitverkoopBestseller Nr. 10

LIGE Smartwatch voor dames, smartwatch met telefoonfunctie, 1,32 inch volledig touchscreen, fitnesshorloge voor dames, met SpO2 hartslag, 20 sportmodi, IP67 waterdicht, smartwatch, calorieëntracker,

 • Modieuze smartwatch voor dames: deze smartwatch is een modieus accessoire en biedt tegelijkertijd een aangenaam draagcomfort. Het elegante design van roestvrij staal past bij elke gelegenheid. Vrouwen hechten waarde aan schoonheid en comfort. Het horloge is licht en compact en biedt een aangenaam draaggevoel, dat mode en functionaliteit perfect combineert. Of het nu op het werk, op een date of tijdens het sporten is, het dragen van dit horloge geeft ons een zelfbewuste en charmante uitstraling.
 • Telefoonfunctie en berichtmelding: deze smartwatch ondersteunt Bluetooth-oproepen en verbindt zich met je telefoon om meldingen weer te geven, zodat vrouwelijke gebruikers altijd up-to-date kunnen blijven. Deze functie is uiterst praktisch en kan worden gebruikt tijdens vergaderingen, training of tijdens een date. Gebruikers kunnen belangrijke informatie krijgen zonder anderen te storen, wat de efficiëntie zowel op het werk als in het dagelijks leven verhoogt.
 • Gezondheidsassistent: LIGE smartwatch met geavanceerde HR-sensor kan effectief je hartslag, bloeddruk, slaapstatus, enz. bewaken, je helpen je gezondheidstoestand beter te begrijpen en je levensgewoonten in de tijd aan te passen. Dit is vooral gunstig voor vrouwen die hun gezondheid na aan het hart liggen. Het fitnesshorloge voor dames beschikt ook over een gegevensopnamefunctie en je kunt je huidige gezondheids- en slaapgegevens in de "FitcloudPro"-app controleren.
 • Meerdere sportmodi: LIGE smartwatch dameshorloge beschikt over 20 sportmodi, waaronder hardlopen, yoga, fietsen, badinton, enz. Deze sportmodi kunnen aan de verschillende sportbehoeften van vrouwelijke gebruikers voldoen en hen helpen wetenschappelijker te trainen. Je kunt kiezen uit verschillende sporten die op je hobby's zitten, wat kan bijdragen aan een gezonder lichaam. Smartwatch kan ook sportgegevens leveren, zoals afstand, snelheid, calorieën en hartslag.
 • Bluetooth & garantie: de smartwatch is compatibel met de meeste smartphones met Android 4.4 en iOS 8.4-versie of hoger. Het horloge beschikt over een ingebouwde 230 mAh-batterij, die bij intensief gebruik zoals langere oproepen nog 3-5 dagen kan duren. In de standby-modus kan de batterij van het horloge 10-15 dagen meegaan, wat de gebruiksduur van het horloge aanzienlijk verlengt en zeer comfortabel is. Bovendien biedt het product een garantie van 1 jaar, die je een zorgeloze koopervaring garandeert.
Bestseller Nr. 11

IDEALROYAL Smart Watch, 1,4-inch smartwatch met touchscreen, fitnesstracker met hartslagmeter, slaapmonitor, Bluetooth-camera Muziekbediening Smartwatch voor mannen en vrouwen

 • ⌚ 【1,4 inch volledig touchscreen】 IDEALROYAL smartwatch met 1,4-inch groter kleurenscherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit, het ontwerp met volledig touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring.
 • 💖 【24-uurs hartslagmeting】 Ingebouwde optische hartslagsensor en nauwkeuriger om uw hartslag te volgen, houdt nauwkeurige gegevens bij van de slaapinformatie van elke nacht en analyseert de slaapdatum om u te helpen uw slaapgewoonten aan te passen en u gezonder te maken.
 • 🚴‍♂️ 【Activity Tracker met 8 sportmodi】 Smartwatch heeft 8 sportmodi-tracker: basketbal, voetbal, zwemmen, fietsen, wandelen, hardlopen, springtouw, badminton, maakt het ook mogelijk om een ​​verscheidenheid aan realtime gegevens bij te houden tijdens het sporten, verstrek referentiegegevens voor uw dagelijkse gezondheidsanalyse en verbetering.
 • 💬 【Melding en herinnering】 Smartwatch kan verbinding maken met smartphone (zoek en download de "HeroBandIII" -app), zodat u deze op de smartwatch kunt ontvangen Naar verschillende informatiemeldingen, zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter , Instagram, WhatsApp, enz.). Smartwatch kan de oproep niet beantwoorden, maar kan weigeren.
 • 🔋 [Langere levensduur van de batterij en meer functies] Het horloge is uitgerust met een polymeer-lithiumbatterij met een grote capaciteit, die slechts 1,5 tot 2 uur hoeft te worden opgeladen, die normaal gebruik gedurende een week kan ondersteunen. Het horloge heeft ook een wekker, stopwatch, camerabediening op afstand, weersvoorspelling en andere functies.
Bestseller Nr. 12

IOWODO Smartwatch voor dames en heren, 1,69 inch, IP68 waterdicht, fitnesshorloge, tracker met hartslagslag, SpO2, stappenteller, temperatuur, slaapmonitor, 25 trainingsmodi, smartwatch voor Android

 • ⌚【IOWODO smartwatch】 Download en installeer de GloryFit-app en koppel de IOWODO-smartwatch met je smartphone. Je kunt de trillingen zo instellen dat je altijd meldingen van inkomende oproepen en berichten ontvangt (het horloge kan geen oproepen beantwoorden).
 • Sporthorloge: real-time bewaking van je hartslag-, zuurstof- en lichaamstemperatuurgegevens 24 uur per dag, je kunt ook de lokale weersomstandigheden gedurende twee dagen in real-time synchroniseren, zodat je ze kunt weergeven. Het kan ook automatisch de slaap bewaken en de slaapkwaliteit door diepe en lichte slaap analyseren. Om je een beter begrip te geven van je lichamelijke gezondheid.
 • Smartwatch voor heren: 25 verschillende sporten kunnen worden gevolgd. Outdoorsporten kunnen het GPS-delen van mobiele telefoons ondersteunen en gegevens tijdens de training registreren, inclusief hartslag, aantal stappen, trainingsduur, verbrande calorieën, enz. De smartwatch ondersteunt de zwemmodus, hij begeleidt je tijdens je zwemtraining en registreert je zwemtijd.
 • Nieuw slim design: het 1,69 inch high-definition full-touchscreen biedt je een beter zicht, ook bij fel zonlicht. Naast 5 moderne geïntegreerde watchfaces heeft deze smartwatch een groot aantal watchfaces om uit te kiezen. Je kunt ook je favoriete foto's als wijzerplaten gebruiken.
 • Smartwatch voor dames: 2,5 uur voor volledig opladen. Batterijduur tot 10 dagen bij dagelijks gebruik. Meerdere functies in één, zoals telefoonzoekers, ademoefeningen, herinneringen, muziekbediening, gezondheid van vrouwen en meer. De smartwatch is compatibel met smartphones met iOS 9.0/Android OS 6.0 of hoger. IOWODO smartwatches zijn ontworpen voor een slimme en actieve levensstijl.
Bestseller Nr. 13

Gardien Smartwatch voor dames en heren, met telefoonfunctie, 1,8 inch fitnesshorloge, smartwatch met Alexa hartslaghorloge, SpO2, stress, slaapmonitor, stappenteller, stopwatch, 100+ sportmodi, smart

 • Smartwatch met telefoonfunctie: met de nieuwste versie Bluetooth 5.3 is de verbinding van de smartwatch sneller en stabieler. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kan de smartwatch voor heren probleemloos oproepen via Bluetooth beantwoorden en beantwoorden. Het smartwatch horloge ondersteunt ook berichten van sociale apps zoals WhatsApp/Facebook/Instagram enz. De smartwatch met bluetooth-oproepen is compatibel met smartphones met iOS 9.0 en hoger, Android 6.0 en hoger.
 • Multifunctionele smartwatch met Alexa: met de geïntegreerde intelligente Alexa kun je Alexa met horloge gebruiken om het weer/berichten op te halen, wekker in te stellen, je Alexa Smart Home-apparaten te bedienen enz. Maakt je leven intelligenter en eenvoudiger. Het intelligente horloge heeft andere praktische functies: stopwatch, timer, zitherinnering, drinkwaterherinnering, muziekbediening, mobiele telefoon vinden, gezondheidsbewaking voor vrouwen, zaklamp, verlichting aan de pols enz.
 • 1,8 inch HD-scherm en lange looptijd: met het 1,8 inch HD-kleurenscherm en 5 instelbare helderheidsniveaus zorgt de smartwatch voor zeer gevoelige touchscreen, soepele bediening en de beste visuele ervaring. De app biedt 100+ wijzerplaten, ondersteunt aangepaste wijzerplaten om je stijlvol en uniek te houden. Met een 300 mAh-batterij loopt de smartwatch fitness na 2 uur oplaadtijd tot 7-10 dagen, het bespaart je de moeite van veelvuldig opladen.
 • 【Gezondheidshorloge】 Dankzij de krachtige optische sensoren kan het slimme polshorloge met hartslagmeter je hartslag, bloedzuurstof en stress in real-time bewaken en registreren, bewaakt en registreert hij de slaaptijd en de slaapfase automatisch. Het hartslaghorloge volgt je gezondheidsgegevens in real-time, de Veryfit-app biedt elke gebruiker unieke gezondheidsgegevens, het helpt om je fysieke toestand te begrijpen en een gezond leven te leiden.
 • 100+ sportmodi en IP68 waterdicht sporthorloge: het fitnesshorloge voor dames en heren ondersteunt 100+ sportmodi, zoals hardlopen, fietsen, yoga, zwemmen, skiën enz. Het horloge met stappenteller volgt je stappen, calorieën, afstand, tijd, trainingsroute in het sport/dagelijks leven. De sportgegevens helpen je de trainingsefficiëntie te verbeteren en het beste trainingseffect te bereiken. Met IP68 waterdichtheid kan de fitnesstracker bij het zwemmen, handen wassen of regen worden gedragen.
Bestseller Nr. 14

Dachma Android smartwatch dames roze telefoonfunctie - 1,85 inch horloge dames smartwatch dames met WhatsApp-functie dames Android smartwatch dames met telefoonfunctie horloges smart watch dameshorloges + 3 armbanden

 • ⌚ [Smartwatch heren compatibel met Android en iOS] - horloge voor heren, smartwatch compatibel met iOS 8.5 en Android 4.4 en hoger. Download de gratis "DA FIT"-app en installeer deze, verbind dit smartwatch dameshorloge in je mobiele telefoon, je kunt inkomende oproepen ontvangen, meldingen via kalender, sms, SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Twitter en meer). Met de smartwatch voor vrouwen mis je nooit meer een belangrijke melding.
 • 📞 [Smartwatch voor heren met telefoonfunctie] - Smartwatch om te telefoneren, je kunt je oproepen met bluetooth-verbinding met smartwatch voor dames gemakkelijk beheren, zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.
 • 🔋 [Lange batterijduur en IP67 waterdicht] - 280 mAh accucapaciteit, de gloednieuwe ultra-low-power-berekening, die veel energiezuiniger is en de werking soepeler maakt. De smartwatch voor Android iOS heeft slechts 2 uur nodig om op te laden en kan 3-5 dagen worden gebruikt (afhankelijk van de gebruikssituatie). Het fitnesshorloge is IP67 waterdicht, je kunt het dragen tijdens het handwassen of het wassen doen, en je hoeft je geen zorgen te maken over regen, water of zweet.
 • 🏃‍♀️ [AI-spraakfunctie en 100 sporttrainingsmodi] je kunt AI spraakopdrachten gebruiken door met je smartwatch voor je smartphone te bedienen (compatibel met Android en iOS. Opmerking: het vermogen om na het telefoonmodel te gebruiken), ondersteunt 100 sporttrainingsmodi, houdt de hele dag activiteiten zoals stappen, afstand, calorieën verbrand. Fitnesshorloge voor dames kan al je fysieke conditie tijdens de training volgen.
 • 💖 [De hele dag gezondheidsbewaking en slaaptracker] - het horloge voor heren wordt geleverd met geavanceerde HR-sensor in het fitnesshorloge voor bewaking van hartslag en zuurstof in het bloed, de automatische slaaptracking kan je slaapstatus bewaken en een uitgebreide slaapkwaliteitsanalyse bieden.
Bestseller Nr. 15

Tisoutec Smartwatch voor dames en heren, fitnesstracker met telefoonfunctie, 1,85 inch touchscreen, horloges, fitnesstracker, IP67 waterdicht, bloedzuurstof/hartslagmeter, sporthorloge,

 • 250 mAh batterij met grote capaciteit, 1,85 inch IPS-beeldscherm: dit Tisoutec horloge heeft een 1,85 inch IPS-scherm, een 250 mAh batterij met grote capaciteit en een helder en verstelbaar scherm, dat ook bij zonlicht duidelijk kan worden gezien. In de toepassing kun je kiezen uit meer dan 180 mooie wijzerplaten of gewoon je favoriete foto's aanpassen en uploaden om je unieke stijl te presenteren.
 • Multifunctioneel en 123 sportmodi: dit Tisoutec fitnesshorloge voor mannen en vrouwen beschikt over 123 sportmodi (hardlopen, wandelen, badminton/fietsen/basketbal/voetbal/springtouw enz.). 24-uurs gegevensbewaking kan je hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën tijdens de training nauwkeurig registreren, wat je kan helpen om je eigen trainingsdoelen te bereiken.
 • 【Compatibel met Android iOS, beste klantenservice】: dit Tisoutec horloge biedt je een goede kwaliteitservaring en wij bieden je ook een perfecte klantenservice. Als je vragen of after-sales problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen je helpen ze binnen 24 uur op te lossen. Tegelijkertijd is deze smartwatch compatibel met telefoons met Android 4.4 of iOS 8.0 en hoger, die Bluetooth 5.0 ondersteunen. Let op:
 • Invoersysteem: Microfoon, Touchscreen

De beste dames smartwatch is een geweldig cadeau voor elke vrouw. Ze kunnen het gebruiken voor het volgen van fitness en gezondheid, maar ook voor een casual stijl. Ze zijn ook een goede manier om onderweg verbonden te blijven.

Er zijn veel verschillende soorten smartwatches waaruit vrouwen kunnen kiezen, maar enkele van de meest populaire zijn: Apple Watch, Fitbit Blaze, Samsung Gear Sport en Garmin vívosmart HR+ Smartwatch.

Er zijn veel opties als het gaat om het kiezen van de beste dames smartwatch. Het belangrijkste is dat het stijlvol en comfortabel moet zijn.

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een smartwatch voor uw dame koopt:

 • Levensduur van de batterij – De levensduur van de batterij is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een horloge voor uw dame. Als algemene regel geldt dat de batterij minimaal 2 dagen moet meegaan op één lading. De levensduur van de batterij hangt ook af van hoeveel je je horloge gebruikt.

 • Schermgrootte – De schermgrootte zal een van de belangrijkste factoren zijn bij het kiezen van de beste dames smartwatch. Idealiter zou het een schermgrootte tussen 1 inch en 1,5 inch in diameter moeten hebben met een resolutie van 240×240 pixels of hoger.

beste dames smartwatch

Wat zijn de verkoopargumenten van de beste dames smartwatch?

De beste smartwatch voor dames is een apparaat dat is ontworpen met de vrouwelijke markt in gedachten. Het heeft een slank ontwerp en wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies die het perfect maken voor vrouwen.

In dit artikel bespreken we de verkoopargumenten van de beste smartwatch voor dames, namelijk:

 • Ontwerp: Het ontwerp van het horloge is strak en aantrekkelijk. Het heeft afgeronde randen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit, roze en blauw. Het horloge heeft ook een verwisselbare band naar uw smaak.
 • Kenmerken: de kenmerken van dit horloge zijn onder meer slaapregistratie, hartslagmeting en fitnessregistratie.

Hoeveel kost een dames smartwatch?

Dames smartwatch is een modieus accessoire dat door veel vrouwen is geadopteerd. De prijs voor deze horloges kan variëren afhankelijk van het merk en de kenmerken.

Een dames-smartwatch met een touchscreen en GPS-tracking kost ongeveer 250 tot 500 euro. Een eenvoudig dameshorloge zonder functies kan tussen de 10 en 200 euro kosten.

Het duurste dameshorloge zou de Apple Watch Edition zijn.

Hoe kies je de beste dames smartwatch?

Smartwatches voor dames worden populairder dan ooit. De markt wordt overspoeld met opties en het is moeilijk voor consumenten om de beste voor hen te vinden.

De volgende zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste smartwatch voor dames:

 • Stijl: sommige horloges zijn er in verschillende stijlen, zoals vierkante of ronde gezichten.
 • Levensduur batterij: dit is een factor waarmee u rekening moet houden, en het horloge dat u kiest, heeft een andere levensduur van de batterij, afhankelijk van de functionaliteit.
 • Slimme functies: het horloge moet alle functies kunnen bieden die u nodig hebt en meer. Het moet ook compatibel zijn met je telefoon, zodat het naadloos kan synchroniseren met je apparaten.

Wat zijn enkele van de functies die een goede dames smartwatch maken?

We hebben veel smartwatches op de markt gezien, maar ze zijn niet allemaal even geschikt voor dames. Dit artikel bespreekt enkele van de functies die een goede dames smartwatch maken.

Het horloge moet lichtgewicht, comfortabel en stijlvol zijn. Het moet ook een verscheidenheid aan functies hebben die u kunnen helpen bij het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het bijhouden van uw fitnessdoelen.

Enkele kenmerken die een goede dames smartwatch maken zijn:

 • Een hartslagmeter om uw hartslag gedurende de dag bij te houden
 • Een stappenteller om bij te houden hoeveel stappen u gedurende de dag zet
 • Een slaaptracker om bij te houden hoe goed je ’s nachts slaapt

Welke bedrijven maken goede dames smartwatches?

Dames smartwatches zijn een groeiende trend. In dit artikel bespreken we welke bedrijven goede smartwatches voor vrouwen maken.

De Apple Watch is de nieuwste versie van de lijn van het bedrijf

smartwatches, en het wordt geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe functies die het een aantrekkelijke optie voor vrouwen maken.

De Apple Watch is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 38 mm, 40 mm en 44 mm. De maten van 38 mm en 40 mm zijn verkrijgbaar in matte roestvrijstalen of aluminium afwerkingen met een zilveren of ruimtegrijze kleuroptie; de maat 44 mm is alleen verkrijgbaar in aluminium met een zilveren kleuroptie. Daarnaast is er ook een 18-karaats gouden afwerking beschikbaar voor kopers die hun horloge willen upgraden naar dit premium materiaal.

Wat is het verschil tussen een fitnesstracker en een smartwatch?

Smartwatches zijn ontworpen om fitnessactiviteiten te kunnen volgen. Ze kunnen een verscheidenheid aan gezondheids- en fitnessgerelateerde gegevens volgen, zoals hartslag, aantal stappen en afgelegde afstand.

Een fitnesstracker is een klein draagbaar apparaat dat fysieke activiteit en gezondheidsgegevens bijhoudt, zoals genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, slaapkwaliteit. Het helpt gebruikers ook om hun voortgang bij het bereiken van hun doelen te volgen.

Het verschil tussen een smartwatch en fitnesstracker is dat de eerste voornamelijk wordt gebruikt voor het volgen van uw activiteit, terwijl de laatste voornamelijk wordt gebruikt om uw gezondheidsgegevens te controleren.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dames smartwatch te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dames smartwatch-koopgids samengesteld.

Het beste dames smartwatch vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dames smartwatch voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dames smartwatch-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dames smartwatch te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dames smartwatch erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dames smartwatch zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dames smartwatch zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dames smartwatch kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dames smartwatch kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.