Beste dames smartwatch van 2022 (TOP15)

De 15 beste dames smartwatch beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Horloge dames smartwatch roségoud telefoonfunctie - 1,85 inch smartwatch dames met WhatsApp-functie dames smartwatch Android Swatch horloges dames stappenteller horloge smartwatch + 3 armband smartwatch
 • ⌚ [Smartwatch voor dames compatibel met Android en iOS] - horloge voor dames, smartwatch compatibel met iOS 8.5 en Android 4.4 en hoger. Download de gratis "DA FIT"-app en installeer deze, verbind dit smartwatch dameshorloge in je mobiele telefoon, je kunt inkomende oproepen ontvangen, meldingen via kalender, sms, SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Twitter en meer). Met de smartwatch voor vrouwen mis je nooit meer een belangrijke melding.
 • 📞 [Smartwatch voor dames met telefoonfunctie] - Smartwatch om te telefoneren, je kunt je oproepen met bluetooth-verbinding met smartwatch voor dames gemakkelijk beheren, zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.
 • 🔋 [Lange batterijduur en IP67 waterdicht] - 280 mAh accucapaciteit, de gloednieuwe ultra-low-power-berekening, die veel energiezuiniger is en de werking soepeler maakt. De smartwatch voor Android iOS heeft slechts 2 uur nodig om op te laden en kan 3-5 dagen worden gebruikt (afhankelijk van de gebruikssituatie). Het fitnesshorloge is IP67 waterdicht, je kunt het dragen tijdens het handwassen of het wassen doen, en je hoeft je geen zorgen te maken over regen, water of zweet.
 • 🏃‍♀️ [AI-spraakfunctie en 100 sporttrainingsmodi] je kunt AI spraakopdrachten gebruiken door met je smartwatch voor je smartphone te bedienen (compatibel met Android en iOS. Opmerking: het vermogen om na het telefoonmodel te gebruiken), ondersteunt 100 sporttrainingsmodi, houdt de hele dag activiteiten zoals stappen, afstand, calorieën verbrand. Fitnesshorloge voor dames kan al je fysieke conditie tijdens de training volgen.
 • 💖 [De hele dag gezondheidsbewaking en slaaptracker] - het horloge voor dames wordt geleverd met geavanceerde HR-sensor in het fitnesshorloge voor bewaking van hartslag en zuurstof in het bloed, de automatische slaaptracking kan je slaapstatus bewaken en een uitgebreide slaapkwaliteitsanalyse bieden.
Bestseller Nr. 2
Smartwatch voor dames rond roségoud - telefoonfunctie Android dames smartwatch met WhatsApp-functie en spraakassistentie-functie, smartwatch levering met 3 armbanden, siliconen nylon metalen armband
 • 📞 [Smartwatch voor dames met telefoonfunctie] - smartwatch om te bellen, je kunt je oproepen met bluetooth-verbinding met het horloge smartwatch voor dames gemakkelijk beheren, zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.
 • ⌚ [Smartwatch voor dames compatibel met Android en iOS] - horloge voor dames, smartwatch compatibel met iOS 8.5 en Android 4.4 en hoger. Download de gratis "DA FIT"-app en installeer deze, verbind dit horloge voor dames in je mobiele telefoon, je kunt inkomende gesprekken ontvangen, meldingen via kalender, sms, SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Twitter en meer). Met de smartwatch voor vrouwen mis je nooit meer een belangrijke melding.
 • 🏃‍♀️ [Spraakassistent-functie en 60 sporttrainingsmodi] - je kunt AI spraakopdrachten gebruiken door met je smartwatch voor je smartphone te bedienen (compatibel met Android en iOS, opmerking: de mogelijkheid om naar het telefoonmodel te gebruiken), ondersteuning 60 sporttraining-modi, record de hele dag activiteiten zoals stappen, afstand, calorieën verbrand. Het fitnesshorloge voor dames kan al je lichamelijke conditie tijdens de training volgen.
 • 💖 [De hele dag gezondheidsbewaking en slaaptracker] - Het horloge voor dames wordt geleverd met geavanceerde HR-sensor in het fitnesshorloge voor bewaking van hartslag en bloedzuurstof 24 uur, de automatische slaaptracking kan je slaapstatus bewaken en een uitgebreide slaapkwaliteitsanalyse leveren.
 • 🔋 [Lange batterijduur en IP67 waterdicht] - 280 mAh accucapaciteit, de gloednieuwe ultra-low-powerberekening, die veel energiezuiniger is en de werking soepeler maakt. De smartwatch voor Android iOS heeft slechts 2 uur nodig om op te laden en kan 3-5 dagen worden gebruikt (afhankelijk van de gebruikssituatie). Het fitnesshorloge is IP67 waterdicht, je kunt hem dragen tijdens het handwassen of wassen doen, en je hoeft je geen zorgen te maken over regen, water of zweet.
Bestseller Nr. 3
Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren
 • 【1,4 inch HD-kleurendisplay en 7 sportmodi】: deze Popglory smartwatch is uitgerust met een 1,4 inch (3,5 cm) kleurendisplay met een hoge resolutie om je betere visuele effecten te bieden. Hij beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, springen, badminton, basketbal, voetbal) die je training wetenschappelijker houden. En hij kan de cijfers van je dagelijkse activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand bijhouden en gegevens genereren. Mensen met allergieën moeten de aanschaf serieus overwegen.
 • 【Gezondheids- en slaapmonitoring】: de Popglory smartwatch kan bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten. De meetresultaten dienen alleen als fitnessreferentie maar niet als medische referentie. Dit intelligente horloge kan je slaap ook automatisch bewaken, zodat je je gegevens over wakkere toestand, lichte en diepe slaap kent.
 • 【Aangepaste achtergrond en slimme meldingen】: de Popglory smartwatch ondersteunt door gebruiker gedefinieerde wijzerplaten. Je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen worden je duidelijk gemeld. Het scherm licht op wanneer je je pols optilt. Je kunt de functies op de "HeroBandIII"-app instellen.
 • 【Muziekbediening en IP67-waterdicht】: je kunt de muziekspeler van je telefoon op dit horloge bedienen (vorige titel, volgende titel en pauze). Door het waterdichte IP67-design kun je hem dragen bij het handen wassen. (Tip: draag het horloge niet tijdens het zwemmen of baden.)
 • 【Compatibiliteit en andere functies】: dit horloge is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt bovendien over functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing. (Niet compatibel met tablet.)
Bestseller Nr. 4
Smartwatch Dames, Fitness Tracker Horloge, IP68 Waterdichte Smart Watch met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Stappenteller, Slaapmonitor, Gezondheids Activity Tracker voor Android iPhone (Goud)
 • ❤️【Geniet van handsfree leven】2022 SGDDFIT nieuwe smartwatch gebruikt Bluetooth 5.1-oproepontwerp, de verbinding is sneller en stabieler en is uitgerust met high-fidelity-luidsprekers om high-definition geluid weer te geven. U kunt rechtstreeks oproepen beantwoorden/plaatsen en het volume aanpassen, contacten en recente oproeprecords synchroniseren. Het aangesloten horloge wordt geleverd met 1 stalen band en 2 vervangbare siliconen banden.
 • ❤️ 【Duurzame batterij en IP68 waterdicht】 Het slimme horloge is uitgerust met een 220mAh-batterij, die in 120 minuten volledig kan worden opgeladen, en de gebruikstijd is 5-7 dagen. Je kunt het gebruiken bij het wassen van de handen, spetteren, zweten, regenen en andere plaatsen. Het kan aan uw dagelijkse waterdichtheidseisen voldoen, maar we raden af ​​om het in heet water of zeewater te gebruiken.
 • ❤️ 【Take Care of Your Health】 Het slimme horloge is uitgerust met een HRS3300 hartslagsensor, die de nieuwste hightech meettechnologie combineert om u te helpen de hartslag te meten. U kunt uw gezondheid op elk moment beter begrijpen. Het fitnesshorloge voor dames ondersteunt ook een sedentaire herinneringsfunctie om u te helpen een gezond en slim leven op te bouwen.
 • ❤️ 【Andere functies】Het sporthorloge voor dames heeft ook activiteitsregistratie (stappen, mijlen, calorieën), slaapbewaking, sedentaire herinneringen, 24-uurs hartslag en slaapmodi. Stuur sms, WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter en andere app-berichten in realtime. U kunt de exclusieve wijzerplaat ook aanpassen door foto's te uploaden.
 • ❤️【Compatibiliteit en slimme herinnering】Je kunt het mobiele geluid vinden via smartwatch. Het is compatibel met mobiele telefoons met Android 4.4 en iOS 8.2 en hoger. Frans systeem, sportdoelen instellen, muziekspeler, ontwerp met gesplitst scherm, 3 menustijlen, weer, helderheidsaanpassing, wekker, camerabediening, stopwatch, enz. Het horloge is compatibel met iOS en Android. SGDDFIT smartwatch is de beste keuze voor cadeaus aan vriendinnen!
Bestseller Nr. 5
Smartwatch voor dames, smartwatch met stappenteller, meldingen van WhatsApp, telegramm en oproepen, slaaphartslagmeter (SpO2), waterdicht, 5 ATM voor Android en iOS
 • Multifunctionele smartwatch: intelligente meldingen aan de pols (oproepen herinneren, WhatsApp, Telegram, Facebook, Messenger, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube...) ❥Gezondheidsbewaking (SpO2, hartslag, slaap, menstruatiecyclus) ❥ Tracker A Cctivity Sport (stappenteller, calorieën, km, snelheid, 14 trainingsmodi, waterdicht 5 ATM). ❥1,5 inch (70+ wijzerplaat naar keuze en gepersonaliseerde wijzerplaat)
 • Mis nooit een belangrijk bericht: je smartwatch trilt als je een oproep, een sms of een bericht van de app (WhatsApp, Telegram, TikTok, Messenger, Twitter, Instagram, Facebook, Gmail...). Je hoeft niet eens naar je mobiele telefoon te kijken, je kunt de inhoud van het bericht op het scherm van de smartwatch lezen, dus het is de perfecte metgezel voor je werk en studie.
 • Gezondheid van vrouwen is belangrijker: voor de gezondheid van vrouwen hebben we de menstruatie- en verzadigingsmeter (SpO2) toegevoegd aan de regelmatige 24-uurs hartslagmonitoren en slaapmonitoren, kan je helpen je fysieke gezondheid beter te begrijpen. Stappenteller, GPS-activity-tracker (calorieën, afstand, duur) en 8 trainingsmodi maken het mogelijk om je gezondheid door de training te verbeteren. Door de VeryFit app kun je alles op je mobiele telefoon zien.
 • 45 dagen lange batterijduur: met de ingebouwde intelligente chip met laag stroomverbruik kan de fitnesstracker 15 dagen dagelijks gebruik en tot 45 dagen stand-by tijd in de energiebesparende modus garanderen. Dankzij de snellaadtechnologie kan de fitnesstracker in 1,5 uur volledig worden opgeladen.
 • Intelligent en modieus design: het Italiaanse spraaksysteem kan 70+ unieke en stijlvolle wijzerplaten kiezen, en je kunt het met elke foto van je smartphone personaliseren. 5 ATM waterdicht, maakt het mogelijk om het onder de douche en in het zwembad te dragen zonder schade te veroorzaken. Deze smartwatch kan ook muziek op je mobiele telefoon bedienen en beschikt over een stopwatch, een countdown-timer, weersvoorspelling, zit- en drinkalarm.
UitverkoopBestseller Nr. 6
GARMIN Lily Sport, Dames Smartwatch, Hoogwaardig Aluminium, Gezondheids en Fitnessgegevens, Vrouwen, Touchscreen, Smartphonemeldingen, 5 Dagen Batterijduur
 • MODIEUZE SMARTWATCH: Dit hoogwaardige dameshorloge met een exclusieve aluminium lunette en modieuze kleurencombinaties omhelst elegant je pols. Het subtiele ontwerp maakt indruk met een kast van 34,5 mm en een dunne verwisselbare band van 14 mm van siliconen. Voor polsen met een omtrek van 110-195 mm.
 • VERBORGEN DISPLAY: Het zeer goed afleesbare 2,54 cm touchscreen kan worden geactiveerd met een draai van de pols of door twee keer op het touchscreen te tikken. De wijzerplaten schitteren in een stijlvol patroon en passen perfect bij de stijl van het horloge. Het robuuste Corning Gorilla Glass 3 beschermt het display tegen krassen.
 • SPECIALE APPS VOOR VROUWEN: De Garmin Lily heeft een menstruatiecyclus-tracker die u kunt gebruiken om fysieke en emotionele symptomen te registreren en informatie te krijgen over gezondheid en voeding. Daarnaast heeft de Lily een voorgeïnstalleerde zwangerschapstracker. Lily toont u meldingen van uw smartphone zoals inkomende berichten, e-mails, agenda-items en meer.
 • GEZOND EN FIT BLIJVEN: De Lily registreert genomen stappen, afstanden en calorieën, meet je hartslag op de pols, analyseert je slaap en zorgt voor ontspanning met stressniveaumetingen en ademhalingsoefeningen. Via de aangesloten GPS (op je smartphone) blijf je fit en actief met voorgeïnstalleerde apps voor hardlopen, fietsen, yoga en nog veel meer.
 • NIEUWE STIJL MET NIEUWE ARMBANDEN: Geef je elegante smartwatch een nieuwe stijl met optioneel verkrijgbare, verwisselbare armbanden. Voor de Lily zijn armbanden van siliconen of hoogwaardig Italiaans leer in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Garmin Lily gaat tot 5 dagen mee in smartwatch-modus, zonder smartwatch-functies zijn zelfs tot 7 dagen mogelijk. Het is waterdicht tot 50m.
Bestseller Nr. 7
Smartwatch Dames, Smartwatch voor Dames met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Slaapmonitor Menstruatie volgen, Calorie Stappenteller Stopwatch Smart Activity-Armband voor Android iOS
 • 📞【Bluetooth Call/Make Smart Watch Women】De nieuwe smartwatch uit 2022 gebruikt de BLE5.1-versie, de verbinding is sneller en stabieler, maak je geen zorgen over verbindingsproblemen. Smartwatch kan direct bellen en gebeld worden en het volume aanpassen, kan direct muziek afspelen. U kunt tegelijkertijd contacten toevoegen en bellen op dit horloge via de app "FitcloudPro".
 • 🏃【Meer praktische functies】De slimme armband kan worden gebruikt als activiteitsmonitor. Het bevat ook berichtherinnering, sedentaire herinnering, stopwatch, muziekbediening, weersvoorspelling, fotografie op afstand, wekker, dimmen, timer, zaklamp, telefoon zoeken. Dit slimme horloge voor dames overtreft je verwachtingen. Gebruikers kunnen de vrouwelijke module gebruiken om de menstruatiecyclus te registreren.
 • ⌚【Smartwatch Women Gift】Adopteer 1,32 inch rond kleurenscherm, zorg voor een betere visuele ervaring meer dan vierkant. Het beschikt ook over meer dan 100 stijlvolle wijzerplaten voor verschillende toepassingen en gelegenheden. Er is ook een aangepaste wijzerplaatfunctie om je persoonlijke stijl te personaliseren met je favoriete foto's.Het wordt ook geleverd met 2 bandjes in verschillende stijlen en materialen.
 • 💗【Sporthorloge voor gezondheidsmonitoring】 Sluit telefoon-GPS aan om beweging en tempo te volgen, het horloge kan nauwkeurig calorieën, afstand, stappen, trainingstijd en hartslag volgen, de detectie van zuurstofverzadiging in het bloed, bloeddruk en lichaamstemperatuurmeting kan helpen je begrijpt je fysieke conditie, maakt redelijke aanpassingen en ervaart een slim en gezond leven.
 • 💌【Slimme meldingsfunctie】 Dit slimme horloge ondersteunt veel herinneringen op sociale media. (Berichten, WeChat, Facebook, Twitter, Line, Skype, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Snapchat, etc.) Dit slimme horloge werkt met bijna alle smartphones. Het slimme horloge kan voor uw gemak naar believen van taal wisselen, inclusief Spaans.
Bestseller Nr. 8
Android smartwatch voor dames met telefoonfunctie en WhatsApp-functie 1,7 inch, smartwatch fitness-tracker voor dames, waterdicht met stappenteller + Gabe 2 armband, smartwatch met telefoonfunctie
 • ⌚ [Smartwatch dames] - smartwatch voor dames compatibel met iOS 8.5 en Android 4.4 en hoger. Download de gratis "Glory FIT"-app en installeer deze, verbind dit horloge voor dames in je mobiele telefoon, je kunt inkomende gesprekken ontvangen, meldingen via kalender, sms, SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Twitter en meer). Met de smartwatch voor vrouwen mis je nooit meer een belangrijke melding.
 • 📞 [Smartwatch met telefoonfunctie] - polshorloge voor vrouwen met telefoonfunctie, je kunt je gesprekken met een bluetooth-verbinding met de smart-watch voor vrouwen gemakkelijk beheren, zo kun je oproepen in elke situatie weigeren of aannemen en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.
 • 💖 [De hele dag gezondheidsbewaking en slaaptracker] - het horloge voor dames wordt geleverd met geavanceerde HR-sensor in het fitnesshorloge voor 24 uur bewaking van hartslag en zuurstof in het bloed, de automatische slaaptracking kan je slaapstatus bewaken en een uitgebreide slaapkwaliteitsanalyse leveren.
 • 🏃‍♀️ [100 sport-trainingsmodi] - ondersteunt 100 sport-trainingsmodi zoals wandelen, hardlopen, fietsen, wandelen, bergbeklimmen, dynamisch fietsen, fitness, loopband. Registreert de hele dag activiteiten.
 • 🔋 [Lange batterijduur en waterdicht] - 280 mAh accucapaciteit, de gloednieuwe ultra-low-power-berekening, die veel energiezuiniger is en de werking soepeler maakt. De smartwatch voor Android en iOS kan 3-5 dagen worden gebruikt (afhankelijk van de gebruikssituatie). Het fitnesshorloge is waterdicht, je kunt het dragen tijdens het handen wassen of de was doen, en je hoeft je geen zorgen te maken over regen, water of zweet. (zwemmen is niet ondersteund)
UitverkoopBestseller Nr. 9
GARMIN Lily Sport, Dames Smartwatch, Hoogwaardig Aluminium, Gezondheids en Fitnessgegevens, Vrouwen, Touchscreen, Smartphonemeldingen, 5 Dagen Batterijduur
 • MODIEUZE SMARTWATCH: Dit hoogwaardige dameshorloge met een exclusieve aluminium lunette en modieuze kleurencombinaties omhelst elegant je pols. Het subtiele ontwerp maakt indruk met een kast van 34,5 mm en een dunne verwisselbare band van 14 mm van siliconen. Voor polsen met een omtrek van 110-195 mm.
 • VERBORGEN DISPLAY: Het zeer goed afleesbare 2,54 cm touchscreen kan worden geactiveerd met een draai van de pols of door twee keer op het touchscreen te tikken. De wijzerplaten schitteren in een stijlvol patroon en passen perfect bij de stijl van het horloge. Het robuuste Corning Gorilla Glass 3 beschermt het display tegen krassen.
 • SPECIALE APPS VOOR VROUWEN: De Garmin Lily heeft een menstruatiecyclus-tracker die u kunt gebruiken om fysieke en emotionele symptomen te registreren en informatie te krijgen over gezondheid en voeding. Daarnaast heeft de Lily een voorgeïnstalleerde zwangerschapstracker. Lily toont u meldingen van uw smartphone zoals inkomende berichten, e-mails, agenda-items en meer.
 • GEZOND EN FIT BLIJVEN: De Lily registreert genomen stappen, afstanden en calorieën, meet je hartslag op de pols, analyseert je slaap en zorgt voor ontspanning met stressniveaumetingen en ademhalingsoefeningen. Via de aangesloten GPS (op je smartphone) blijf je fit en actief met voorgeïnstalleerde apps voor hardlopen, fietsen, yoga en nog veel meer.
 • NIEUWE STIJL MET NIEUWE ARMBANDEN: Geef je elegante smartwatch een nieuwe stijl met optioneel verkrijgbare, verwisselbare armbanden. Voor de Lily zijn armbanden van siliconen of hoogwaardig Italiaans leer in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Garmin Lily gaat tot 5 dagen mee in smartwatch-modus, zonder smartwatch-functies zijn zelfs tot 7 dagen mogelijk. Het is waterdicht tot 50m.
Bestseller Nr. 10
Smartwatch Dames, Fitness Tracker Horloge, IP68 Waterdichte Smart Watch met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Stappenteller, Slaapmonitor, Gezondheids Activity Tracker voor Android iPhone (Zilver)
 • ❤️【Geniet van handsfree leven】2022 SGDDFIT nieuwe smartwatch gebruikt Bluetooth 5.1-oproepontwerp, de verbinding is sneller en stabieler en is uitgerust met high-fidelity-luidsprekers om high-definition geluid weer te geven. U kunt rechtstreeks oproepen beantwoorden/plaatsen en het volume aanpassen, contacten en recente oproeprecords synchroniseren. Het aangesloten horloge wordt geleverd met 1 stalen band en 2 vervangbare siliconen banden.
 • ❤️ 【Duurzame batterij en IP68 waterdicht】 Het slimme horloge is uitgerust met een 220mAh-batterij, die in 120 minuten volledig kan worden opgeladen, en de gebruikstijd is 5-7 dagen. Je kunt het gebruiken bij het wassen van de handen, spetteren, zweten, regenen en andere plaatsen. Het kan aan uw dagelijkse waterdichtheidseisen voldoen, maar we raden af ​​om het in heet water of zeewater te gebruiken.
 • ❤️ 【Take Care of Your Health】 Het slimme horloge is uitgerust met een HRS3300 hartslagsensor, die de nieuwste hightech meettechnologie combineert om u te helpen de hartslag te meten. U kunt uw gezondheid op elk moment beter begrijpen. Het fitnesshorloge voor dames ondersteunt ook een sedentaire herinneringsfunctie om u te helpen een gezond en slim leven op te bouwen.
 • ❤️ 【Andere functies】Het sporthorloge voor dames heeft ook activiteitsregistratie (stappen, mijlen, calorieën), slaapbewaking, sedentaire herinneringen, 24-uurs hartslag en slaapmodi. Stuur sms, WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter en andere app-berichten in realtime. U kunt de exclusieve wijzerplaat ook aanpassen door foto's te uploaden.
 • ❤️【Compatibiliteit en slimme herinnering】Je kunt het mobiele geluid vinden via smartwatch. Het is compatibel met mobiele telefoons met Android 4.4 en iOS 8.2 en hoger. Frans systeem, sportdoelen instellen, muziekspeler, ontwerp met gesplitst scherm, 3 menustijlen, weer, helderheidsaanpassing, wekker, camerabediening, stopwatch, enz. Het horloge is compatibel met iOS en Android. SGDDFIT smartwatch is de beste keuze voor cadeaus aan vriendinnen!
Bestseller Nr. 11
CUBOT Smartwatch voor dames, fitnesshorloge, 1,3 inch (33 mm) touchscreen, IP68 waterdicht, fitnesstracker, hartslagmeter, stappenteller, met slaapmonitor, voor Android/iOS, roze
 • 【Modieuze gezondheids-smartwatch】40 g lichte fitnesssmartwatch is uitgerust met een 3,5 cm groot soepel touch-kleurendisplay, elegant, minimalistisch design en heeft vele verwisselbare stijlvolle wijzerplaten. De wijzerplaten zijn ook aanpasbaar
 • 【Meer trainingsprogramma's】Onze smartwatch bevat meer sportmodi (zwemmen, yoga, enz.). Dit sporthorloge kan de stappen, calorieën, hartslag meten. Je kunt de snelheid en sportroute tijdens het hardlopen of fietsen zien door een GPS-verbinding met je smartphone te maken
 • 【Hartgezondheid en slaaphouding analyseren】Ons polshorloge kan je hartslag 24 uur per dag bewaken. De slaapmonitorfunctie kan diepe slaap, lichte slaap en wektijd registreren. De stopwatch helpt je om je levensstijl aan te passen en gezonder te worden
 • 【Levensassistent】Alle oproepen, sms, berichten die je ontvangt, kan dit fitnesshorloge ook door trillingen weergeven. Ook bewegingsherinneringen, wekker, stopwatch, camerabediening, muziekbediening, apparaat zoeken, weer enz. Organiseer je schema zinvoller
 • Hoge compatibiliteit en lange batterijduur: de oplaadtijd van 2,5 uur maakt een gebruiksduur van maximaal 7 dagen mogelijk. Stand-by-modus tot 20 dagen. De tijd is afhankelijk van het gebruik en andere factoren. Deze activiteitentracker is compatibel met iOS 9.0, Android 5.0 en hoger
UitverkoopBestseller Nr. 12
GARMIN Lily Sport, Dames Smartwatch, Hoogwaardig Aluminium, Gezondheids en Fitnessgegevens, Vrouwen, Touchscreen, Smartphonemeldingen, 5 Dagen Batterijduur
 • MODIEUZE SMARTWATCH: Dit hoogwaardige dameshorloge met een exclusieve aluminium lunette en modieuze kleurencombinaties omhelst elegant je pols. Het subtiele ontwerp maakt indruk met een kast van 34,5 mm en een dunne verwisselbare band van 14 mm van siliconen. Voor polsen met een omtrek van 110-195 mm.
 • VERBORGEN DISPLAY: Het zeer goed afleesbare 2,54 cm touchscreen kan worden geactiveerd met een draai van de pols of door twee keer op het touchscreen te tikken. De wijzerplaten schitteren in een stijlvol patroon en passen perfect bij de stijl van het horloge. Het robuuste Corning Gorilla Glass 3 beschermt het display tegen krassen.
 • SPECIALE APPS VOOR VROUWEN: De Garmin Lily heeft een menstruatiecyclus-tracker die u kunt gebruiken om fysieke en emotionele symptomen te registreren en informatie te krijgen over gezondheid en voeding. Daarnaast heeft de Lily een voorgeïnstalleerde zwangerschapstracker. Lily toont u meldingen van uw smartphone zoals inkomende berichten, e-mails, agenda-items en meer.
 • GEZOND EN FIT BLIJVEN: De Lily registreert genomen stappen, afstanden en calorieën, meet je hartslag op de pols, analyseert je slaap en zorgt voor ontspanning met stressniveaumetingen en ademhalingsoefeningen. Via de aangesloten GPS (op je smartphone) blijf je fit en actief met voorgeïnstalleerde apps voor hardlopen, fietsen, yoga en nog veel meer.
 • NIEUWE STIJL MET NIEUWE ARMBANDEN: Geef je elegante smartwatch een nieuwe stijl met optioneel verkrijgbare, verwisselbare armbanden. Voor de Lily zijn armbanden van siliconen of hoogwaardig Italiaans leer in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Garmin Lily gaat tot 5 dagen mee in smartwatch-modus, zonder smartwatch-functies zijn zelfs tot 7 dagen mogelijk. Het is waterdicht tot 50m.
Bestseller Nr. 13
Smartwatch Dames, 1,69 "Fitnesshorloge met Hartslag-Slaapmonitor , 24 Sportmodi IP68 Waterdicht met GPS Delen Sports Activity Tracker voor Android iOS
 • ⌚ 【24 sportmodi en IP68 waterdicht】 Smartwatch dames ondersteunt 24 sportmodi: hardlopen, fietsen, zwemmen, touwspringen, bergbeklimmen, dans, yoga, spinningfiets, sit-up, basketbal, voetbal, enz. Je kunt dit horloge dragen op regenachtige dagen, was je handen, neem een ​​douche of zwem. Draag het niet tijdens het duiken of douchen in heet water.
 • 💬 【Smart Message Reminder】 De Fitnesshorloge om u te waarschuwen voor inkomende oproepen en berichten als u uw horloge verbonden houdt met uw telefoon. U kunt live oproepen en berichtmeldingen ontvangen van WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Skype, Twitter en Flickr. U kunt ook de weersomstandigheden, de afstandsbediening van de camera, muziek volgen, een alarm instellen, naar de telefoon zoeken, enz.
 • 💖 【Hartslagmeter en slaapmonitor】 Onze Sports Activity Tracker geïntegreerde hartslagsensor, slaapmonitor. Het kan automatisch de slaaptijd meten. Inclusief diepe slaap, lichte slaap en waaktijd. Het kan ook de lichaamstemperatuur meten. U kunt uw temperatuurgegevens op dit polshorloge controleren.
 • ⌚ 【DIY-wijzerplaat】 Meer dan 90 verschillende wijzerplaten in de SmartWrist Band 3-app. Je kunt er een kiezen om je slimme wijzerplaat te versieren. Je kunt ook je eigen afbeeldingen uploaden als klokbehang. Stel haar geslacht in op vrouwelijk in de app. U kunt de fysiologische cyclus instellen, het polshorloge herinnert u aan de menstruatiecyclus en voorbereiding op de zwangerschap. Het zou een warm kerstcadeau zijn.
 • 🔋 【Sports Activity Tracker voor Android iOS】 Onze smartwatch dames is zeer compatibel met iOS 9.0, Android 4.4 en Harmony iOS 2.0, Bluetooth 4.0 of hoger. De APP is smartwrist band 3. Opladen voor 2 uur oplaadtijd Het slimme horloge kan ongeveer 8-10 dagen worden gedragen, de standby-tijd ongeveer 60 dagen, afhankelijk van het gebruiksscenario.
Bestseller Nr. 14
Popglory Smartwatch, 1,85 inch touch-kleurendisplay met bluetooth-oproepen, fitnesshorloge met bloedzuurstof, bloeddrukmeting, hartslag, stappenteller voor dames en heren
 • Groot scherm, doe-het-zelf wijzerplaat: Popglory Smartwatch 1,85 inch HD touch-kleurendisplay met gepersonaliseerd scherm, 240 x 286 HD-resolutie, je kunt een willekeurige afbeelding kiezen die je als achtergrond wilt instellen. Het kan je betere visuele effecten geven. Het horlogelichaam is een zinklegering, VM-technologie. Wij bieden 2 horlogebandjes voor jou aan (roestvrijstalen band en siliconen band), je kunt een willekeurig kiezen die je wilt gebruiken
 • Oproepen beantwoorden/bellen met één klik: ons horloge heeft de BLE5.0-versie, snellere en stabielere verbinding, verbind het horloge via Bluetooth met de telefoon, je kunt direct vanaf het horloge bellen of ontvangen en telefooncontacten, sms'jes of andere app-berichten bekijken. Bijvoorbeeld: WhatsApp, Twitter, Facebook, Gmail.
 • 24 sportmodi: deze smartwatch heeft 24 sportmodi: hardlopen in de open lucht, fietsen, touwspringen, badminton, voetbal, yoga, bergbeklimmen, enz. om aan je verschillende sporten te voldoen. Na het verbinden met de mobiele telefoon kan de GPS van de mobiele telefoon het bewegingsbereik ophalen, en het horloge kan calorieën, afstand en stappen nauwkeurig volgen en je helpen bij wetenschappelijke training.
 • Gezondheidsbewakingssysteem: het horloge is uitgerust met de nieuwste LC11S-sensortechnologie, 24/7 kan de hartslag 24/7 nauwkeurig bewaken. Je kunt je bloeddruk en bloedzuurstof meten en je slaapgegevens altijd automatisch bewaken, wat je kan helpen om je fysieke conditie te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen.
 • Extra functies en compatibiliteit: de Popglory 2022 smartwatch beschikt over vele andere dagelijkse functies, zoals muziekweergave, muziekbediening, stopwatch, timer, aanpassing van de helderheid van het scherm, weersvoorspelling en meer. Compatibel met Android 5.0 en hoger en Apple 9.0 en hoger, kan hij goed aan je smartphone worden aangepast en je een betere ervaring bieden.
Bestseller Nr. 15
Parsonver Smartwatch, 1.69 "HD Touchscreen Horloge, IP68 Waterdicht Fitness Horloge met Muziek Controle, Hartslag, Stappenteller, Calorieën voor Android en iOS, roségoud
 • ⌚【1,69” HD-scherm】 High-definition scherm voor een geweldige touch en visuele ervaring. De unieke dynamische vlinderwijzerplaat brengt energie en een goed humeur. Inclusief 4 vooraf ingestelde wijzerplaten om uit te kiezen. Er zijn ook de andere 80 wijzerplaten die kunnen worden geselecteerd in de FitCloudPro APP. U kunt ook uw favoriete foto uploaden om een ​​unieke wijzerplaat te creëren.
 • 💖【Gezondheidsmonitors】 Naast realtime hartslagmeting heeft het slimme horloge ook een slaapbewakingsfunctie (diepe slaap, lichte slaap, wektijd), die een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit biedt. Met gezondheidsmonitoring kunt u eenvoudig aan gezondheidsmanagement doen om uw leven te verbeteren.
 • 🏃‍♂️ 【12 sportmodi】 Het slimme horloge biedt 12 sportmodi: wandelen, hardlopen, loopband, fietsen, bergbeklimmen, basketbal, zwemmen, yoga, elliptische trainer, badminton, cricket, vrije oefening. Intuïtieve verzameling van trainingsgegevens stelt u in staat uw stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, enz. beter te begrijpen. Het vastleggen van elk trainingsmoment met realtime statistieken op de smartwatch motiveert je om je trainingsdoel te bereiken.
 • 📨 Handige functies】Weersvoorspelling, wekker, stopwatch, timer, muziekbediening, herinnering voor berichten/oproepen, sedentaire herinnering, telefoon zoeken. Draai gewoon aan je pols om realtime meldingen te krijgen van WhatsApp, LinkedIn, Instagram, YouTube, Twitter, enz. (HET IS NIET MOGELIJK OM OPROEPEN TE BEANTWOORDEN OF BERICHTEN TE VERZENDEN, ANDROID WHATSAPP WERKT NIET).
 • 💦【IP68 en brede compatibiliteit】 IP68 waterdicht, je hoeft je bij veel gelegenheden zoals hardlopen, fietsen, wandelen enz. geen zorgen te maken over opspattend water of plotselinge regen. Het duurt slechts 2 uur voor een volledige lading, u kunt 7-10 dagen of 30 dagen standby-tijd gebruiken. Geschikt voor bijna alle smartphones, zoals Huawei, Samsung, iPhone etc. De "FitCloudPro" app ondersteunt iOS 10.0 / Android 5.0 of hoger en Bluetooth 5.0.

De beste dames smartwatch is een geweldig cadeau voor elke vrouw. Ze kunnen het gebruiken voor het volgen van fitness en gezondheid, maar ook voor een casual stijl. Ze zijn ook een goede manier om onderweg verbonden te blijven.

Er zijn veel verschillende soorten smartwatches waaruit vrouwen kunnen kiezen, maar enkele van de meest populaire zijn: Apple Watch, Fitbit Blaze, Samsung Gear Sport en Garmin vívosmart HR+ Smartwatch.

Er zijn veel opties als het gaat om het kiezen van de beste dames smartwatch. Het belangrijkste is dat het stijlvol en comfortabel moet zijn.

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een smartwatch voor uw dame koopt:

 • Levensduur van de batterij – De levensduur van de batterij is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een horloge voor uw dame. Als algemene regel geldt dat de batterij minimaal 2 dagen moet meegaan op één lading. De levensduur van de batterij hangt ook af van hoeveel je je horloge gebruikt.

 • Schermgrootte – De schermgrootte zal een van de belangrijkste factoren zijn bij het kiezen van de beste dames smartwatch. Idealiter zou het een schermgrootte tussen 1 inch en 1,5 inch in diameter moeten hebben met een resolutie van 240×240 pixels of hoger.

beste dames smartwatch

Wat zijn de verkoopargumenten van de beste dames smartwatch?

De beste smartwatch voor dames is een apparaat dat is ontworpen met de vrouwelijke markt in gedachten. Het heeft een slank ontwerp en wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies die het perfect maken voor vrouwen.

In dit artikel bespreken we de verkoopargumenten van de beste smartwatch voor dames, namelijk:

 • Ontwerp: Het ontwerp van het horloge is strak en aantrekkelijk. Het heeft afgeronde randen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit, roze en blauw. Het horloge heeft ook een verwisselbare band naar uw smaak.
 • Kenmerken: de kenmerken van dit horloge zijn onder meer slaapregistratie, hartslagmeting en fitnessregistratie.

Hoeveel kost een dames smartwatch?

Dames smartwatch is een modieus accessoire dat door veel vrouwen is geadopteerd. De prijs voor deze horloges kan variëren afhankelijk van het merk en de kenmerken.

Een dames-smartwatch met een touchscreen en GPS-tracking kost ongeveer 250 tot 500 euro. Een eenvoudig dameshorloge zonder functies kan tussen de 10 en 200 euro kosten.

Het duurste dameshorloge zou de Apple Watch Edition zijn.

Hoe kies je de beste dames smartwatch?

Smartwatches voor dames worden populairder dan ooit. De markt wordt overspoeld met opties en het is moeilijk voor consumenten om de beste voor hen te vinden.

De volgende zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste smartwatch voor dames:

 • Stijl: sommige horloges zijn er in verschillende stijlen, zoals vierkante of ronde gezichten.
 • Levensduur batterij: dit is een factor waarmee u rekening moet houden, en het horloge dat u kiest, heeft een andere levensduur van de batterij, afhankelijk van de functionaliteit.
 • Slimme functies: het horloge moet alle functies kunnen bieden die u nodig hebt en meer. Het moet ook compatibel zijn met je telefoon, zodat het naadloos kan synchroniseren met je apparaten.

Wat zijn enkele van de functies die een goede dames smartwatch maken?

We hebben veel smartwatches op de markt gezien, maar ze zijn niet allemaal even geschikt voor dames. Dit artikel bespreekt enkele van de functies die een goede dames smartwatch maken.

Het horloge moet lichtgewicht, comfortabel en stijlvol zijn. Het moet ook een verscheidenheid aan functies hebben die u kunnen helpen bij het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het bijhouden van uw fitnessdoelen.

Enkele kenmerken die een goede dames smartwatch maken zijn:

 • Een hartslagmeter om uw hartslag gedurende de dag bij te houden
 • Een stappenteller om bij te houden hoeveel stappen u gedurende de dag zet
 • Een slaaptracker om bij te houden hoe goed je ’s nachts slaapt

Welke bedrijven maken goede dames smartwatches?

Dames smartwatches zijn een groeiende trend. In dit artikel bespreken we welke bedrijven goede smartwatches voor vrouwen maken.

De Apple Watch is de nieuwste versie van de lijn van het bedrijf

smartwatches, en het wordt geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe functies die het een aantrekkelijke optie voor vrouwen maken.

De Apple Watch is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 38 mm, 40 mm en 44 mm. De maten van 38 mm en 40 mm zijn verkrijgbaar in matte roestvrijstalen of aluminium afwerkingen met een zilveren of ruimtegrijze kleuroptie; de maat 44 mm is alleen verkrijgbaar in aluminium met een zilveren kleuroptie. Daarnaast is er ook een 18-karaats gouden afwerking beschikbaar voor kopers die hun horloge willen upgraden naar dit premium materiaal.

Wat is het verschil tussen een fitnesstracker en een smartwatch?

Smartwatches zijn ontworpen om fitnessactiviteiten te kunnen volgen. Ze kunnen een verscheidenheid aan gezondheids- en fitnessgerelateerde gegevens volgen, zoals hartslag, aantal stappen en afgelegde afstand.

Een fitnesstracker is een klein draagbaar apparaat dat fysieke activiteit en gezondheidsgegevens bijhoudt, zoals genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, slaapkwaliteit. Het helpt gebruikers ook om hun voortgang bij het bereiken van hun doelen te volgen.

Het verschil tussen een smartwatch en fitnesstracker is dat de eerste voornamelijk wordt gebruikt voor het volgen van uw activiteit, terwijl de laatste voornamelijk wordt gebruikt om uw gezondheidsgegevens te controleren.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste dames smartwatch te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze dames smartwatch-koopgids samengesteld.

Het beste dames smartwatch vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste dames smartwatch voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede dames smartwatch-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor dames smartwatch te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van dames smartwatch erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald dames smartwatch zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over dames smartwatch zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de dames smartwatch kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste dames smartwatch kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.