Beste curcumine van 2023 (TOP10)

De 10 beste curcumine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
NatureWise Curcumine Kurkuma 2250 mg 95 Curcuminoïden met BioPerine zwarte peper-extract (180 stuks)
 • NATUREWISE ORGANIC CURCUMIN: met 95% curcuminoïden zit er 750mg biologische curcumine in elke capsule. 180 capsules per fles. Met onze maximale portiegrootte van drie capsules per dag, krijgt u 2250 mg biologische curcumine per dagelijkse portie.
 • VERBETERDE ABSORPTIE: Curcumine wordt op zichzelf slecht door het lichaam opgenomen. Onze kurkuma met zwarte peper capsules zijn verrijkt met gember en Bioperine, een gepatenteerd extract van zwarte peper waarvan bewezen is dat het de biologische beschikbaarheid drastisch verhoogt
 • PLANT-BASEED ANTIOXIDANT: met 95% curcuminoïden die gezonde ontstekingen ondersteunt, oxidatieve stress en verslechtering ontmoedigt, en de gezondheid van hart en bloedvaten en gewrichten bevordert
 • GEZONDHEID VAN HART, HERSENEN EN GEWRICHTEN: Curcumine supplementen worden vaak gebruikt als gewrichtssupplementen en hartgezondheidssupplementen vanwege hun positieve effecten op een gezonde bloedsomloop, ontstekingsreactie, en anti-oxidant werking
 • HOOGWAARDIGE BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN: Biologische Curcumine met 95% curcuminoïden en biologische Gember en BioPerine is glutenvrij, veganistisch en non-GMO. Gefabriceerd in de VS, met elke batch getest op veiligheid en zuiverheid. DAGELIJKS BIJ DE MAALTIJD INNEMEN, VERPAKKING KAN VARIËREN
Bestseller Nr. 2
Curcuma capsules - Curcuma extract - HOOG GEDOSEERD - curcumine 95% met Bioperine (piperine) - 120 capsules
 • ✔ Fairvital DUITSE KWALITEIT: Dagelijkse dosis: 1 Capsel per dag bevatten 500mg kurcuma-extract, waarvan 475mg curcuminoïden, 25mg extract van zwarte peper, waarvan 23,7mg piperine. Hoog gedoseerd! Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Curcumine gestandaardiseerd tot 95% curcuminoïden!
 • ✔ BIO-Beschikbaar & ZONDER: Gluten, lactose, fructose, magnesiumstearaat, conserveermiddelen, gist, soja, pesticiden, fungiciden, kunstmeststoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gentechnologie (NON- GMO). VEGANE Curcuminecapsules zonder dierlijke ingrediënten!
 • ✔ 2 MAAND VOORRAAD: Lange houdbaarheid in een luchtdicht afgesloten verpakking. 120 curcuma-extract capsules - hogere efficiëntie dan poeder en vloeistof! In een lichte verpakking met een praktische DOSEERDEKSEL!
 • MICROBIAL PERFORMANCE gemaakt in Duitsland: volgens HACCP.
 • VOLLEDIGE NEDERLANDSE EN ENGELSE beschrijving op het product!
Bestseller Nr. 3
MoriVeda® Curcuma + Pepper Extract Capsules | 10.000 mg kurkuma in slechts één capsule | 95% curcumine, 95% piperine | veganistisch, glutenvrij, lactosevrij
 • SUPERFOOD: Hoog gedoseerd 20: 1 extract. Het curcumine-gehalte van slechts ÉÉN capsule komt overeen met het curcumine-gehalte van ca. 10.000 mg kurkuma. Bevat ook zwarte peper-extract met 95% piperine. Piperine werkt als een biohancer en verhoogt de biologische beschikbaarheid van de actieve ingrediënten die het bevat.
 • GEMAKKELIJK OP DE MAAG: dankzij maagsapresistente (HPMC) cellulosecapsules. 90 veganistische, lactosevrije en glutenvrije capsules als praktische voorraad voor 6 maanden.
 • KURKUMA: De wortel van kurkuma bevat curcuminoïden, essentiële oliën, vitamine B1, B2 en C, ijzer, kalium, calcium, zink, magnesium en zwavel. Kurkuma is ook een goede bron van vezels.
 • ZWARTE PEPER: Ook wel de "King of Spices" genoemd, het is rijk aan vitamines, antioxidanten en mineralen. Piperine geeft de zwarte peper zijn pittige smaak. Piperine wordt door het lichaam gebruikt om bèta-endorfines aan te maken en om de dopamine- en serotoninebalans te reguleren.
 • PURE NATUURLIJK EN 100% VEGAN: Vrij van magnesiumstearaat, dioxiden, smaak-, kleur- en conserveringsmiddelen. Lactose-, fructose-, gluten- en GMO-vrij. Puur natuurlijke grondstoffen uit gecontroleerde teelt in India. Geproduceerd in de EU in een ISO-gecertificeerde fabriek. Verdere details zijn te vinden in de productbeschrijving.
Bestseller Nr. 4
Kurkuma capsules, 185 x hogere biologische beschikbaarheid NovaSol® curcumin, hoge dosis 720 mg, 1 capsule per dag, veganistisch, GVO en glutenvrij, Licur Max Premium vloeibare kurkuma-capsules
 • ✔️ 185 x hogere biologische beschikbaarheid – dankzij het gebruik van de Curcumine Micellaire vorm verhoogt Licur MAX de biologische beschikbaarheid van curcumine met 185 keer waardoor een stabiele curcumine-spiegel in het plasma gedurende ten minste 24 uur wordt gewaarborgd. Een capsule micellaire curcumine komt overeen met 6600 mg curcuminepoeder per dag. Licur MAX zorgt voor een optimale en stabiele verzorging met curcumine.
 • 1 capsule dagelijks – voorziet je lichaam ten minste 24 uur met de maximale dosis curcumine. De vloeibare curcumine in Licur MAX irriteert het spijsverteringssysteem niet, omdat het geen peper of piperine bevat. De capsules zijn gemakkelijk in te slikken en lossen onmiddellijk na gebruik op. Licur MAX is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • ☀️ Prestaties en opname van curcumine: dankzij de innovatieve formule van Crystal Clear Solution lossen de Licur Max-capsules een moment na het inslikken snel op, wat een onmiddellijke vrijgave van de daarin aanwezige curcumines zorgt. Een capsule curcumine bevat 720 mg natuurlijke curcumine (43,2 mg curcuminoïden, waarvan 36 mg curcumine). Het is een van de hoogste doses op de markt. Eén capsule per dag is voldoende.
 • ❤️ Zonder toevoegingen: Licur Max-capsules zijn speciaal ontwikkeld om de opname van werkzame stoffen in het lichaam maximaal te versnellen. Ze zijn gemakkelijk in te slikken. Het bevat geen gelatine, pesticiden, suiker, gluten en zetmeel. Licur MAX is licht verteerbaar en bevat geen maagirriterende stoffen, zoals zwarte peper of piperine. Bij ons vind je alleen de meest hoogwaardige producten.
 • Kwaliteit en veiligheid: restrictieve tests en de zuiverheid van de samenstelling van onze producten garanderen je veiligheid. Licur MAX is het product van premium kwaliteit, dat al door duizenden klanten is ontdekt die het in hun dagelijkse voeding hebben opgenomen. -
Bestseller Nr. 5
Bio Kurkuma Capsules (met Curcumin) 1440 mg met Zwarte Peper en Gember - 180 Vegan Turmeric Capsules met Hoge Dosering (3 Maanden Voorraad) - Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door Nutravita
 • ✔ WAAROM NUTRAVITA'S BIOLOGISCHE KURKUMA MET ZWARTE PEPER & GEMBER KOPEN? - Elke portie van 1440 mg van onze organische kurkuma is geformuleerd met: 1340 mg organische kurkuma (670 mg per capsule), 80 mg organische gember (40 mg per capsule) en 20 mg organische zwarte peper (10 mg per capsule). Met 180 capsules per fles beschikt u over een voorraad van 3 maanden.
 • ✔ GECERTIFICEERD BIOLOGISCH - Ons kurkuma poeder is biologisch verkregen uit India en de kurkuma capsules zijn in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Ons product is onderworpen aan strenge controles en is grondig getest om alle benodigde goedkeuringen te verkrijgen om als Biologisch te worden gecertificeerd.
 • ✔ VOOR WIE ZIJN ONZE KURKUMA CAPSULES MET ZWARTE PEPER EN GEMBER GESCHIKT? - Onze kurkuma capsules beschikken over een hoge dosering kurkuma waaraan organische zwarte peper (piperine) en organische gember werd toegevoegd voor een betere opname in het lichaam. Bovendien zijn onze supplementen vegan en vegetarisch, bevatten ze absoluut GEEN hulp- en vulstoffen of bindmiddelen; en we gebruiken alleen duurzame ingrediënten die GMO-vrij zijn en geen allergenen bevatten.
 • ✔ WELKE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT IN NUTRAVITA? - We hebben een team van farmacologen, chemici en onderzoekswetenschappers die samenwerken om de beste en meest werkzame ingrediënten te vinden, waardoor we geavanceerde, zeer krachtige vitamines en supplementen kunnen leveren zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en die bovendien vrij zijn van GMO grondstoffen en allergenen zoals gluten, tarwe, lactose en noten.
 • ✔ WAT IS HET VERHAAL ACHTER NUTRAVITA? - Nutravita werd opgericht in 2014 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk - sindsdien zijn we, dankzij onze klanten over de hele wereld, uitgegroeid tot een erkend en betrouwbaar vitaminen en supplementen merk. Alles wat we verkopen is geproduceerd en gecertificeerd in het Verenigd Koninkrijk en beschermd door de hoogste productienormen ter wereld (GMP, BRC).
Bestseller Nr. 6
Kurkuma Capsules met Zwarte Peper Hoge Dose 95% Curcumine Piperine Curcuma Forte Antioxidant Gunstig Voor Gewrichten Spijsvertering leverfunctie 90 Plantaardige Capsules Vegan EC N2 Natural Nutrition
 • ⚡KRACHTIGE NATUURLIJKE ONTSTEKINGSREMMER, ANTIOXIDANT, SPIJSVERTERING EN DETOX (ONTGIFTING): Het natuurlijke supplement van Kurkuma Piperina van N2 Natural Nutrition is een krachtige natuurlijke ontstekingsremmer. Het kan gunstig zijn voor je lever zijn vanwege de hepato protectieve eigenschappen. Het supplement kan je helpen bij het elimineren van giftige afvalstoffen uit het lichaam en daarbij kan het ten goede komen voor je maag-darmkanaal.
 • ⭐ DE MEEST EFFICIËNTE KURKUMA MET BETERE OPNAME EN CONCENTRATIE VAN ACTIEF MIDDEL 95% CURCUMINE: Het supplement van kurkuma Piperina heeft niet alleen de hoogste concentratie Curcumin 95% (760 mg Curcumin), maar bevat ook zwarte peper (95% Piperine) die de assimilatie van kurkuma verhoogt, waardoor de absorptie en efficiëntie van het supplement wordt verhoogd.
 • 💊 CAPSULES CHLOROPHYLL, VRIJ VAN MAGNESIUMSTEARAAT, GLUTEN EN LACTOSE: Ons kurkuma-piperine supplement zit in plantaardige chlorofyl capsules en niet in tabletvorm, om maximale concentratie en zuiverheid te bieden, het gebruik van agglomeraten te minimaliseren, de absorptie van de actieve ingrediënten te maximaliseren en het vermindert darmirritatie.
 • 🌿 VEGANISTISCHE CERTIFICAAT: 100% natuurlijke supplement, met VEGAN certificering door de British “The Vegetarian Society”. Vervaardigd in CE-laboratoria, voldoen ze aan de strikte productienormen en processen volgens de ISO 9001 norm, Amerikaanse FDA, GMP (Good Manufacturing Practices). Onze ingrediënten zijn transgeen vrij en zijn volgens het “Cruelty-free” principe gemaakt (Zonder dierproeven).
 • 📩 GARANTIE TEVREDENHEID: Voor het N2 Natural Nutrition is de tevredenheid van onze klanten de reden van ons bestaan. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team met goede voedingsdeskundigen en supplementen-experts zullen je graag adviseren over de beste oplossing voor jou.
Bestseller Nr. 7
Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember - 480 mg - 365 vegan capsules voor 1 jaar - Biologisch vegan curcumine supplement
 • 480 mg kurkuma met zwarte peper en gember - Deze biologische kurkuma capsules bevatten een dosering van 480 mg kurkuma per capsule, verrijkt met , 20 mg biologische gember en 5 mg biologische zwarte peper voor een betere opname.
 • Gecertificeerd biologische kurkuma - Onze curcumine-rijke biologische kurkuma capsules zijn grondig getest en gecertificeerd biologisch. Zo weet je zeker dat je alleen pure ingrediënten gebruikt, rechtsreeks uit de natuur.
 • 1 jaar voorraad in een donkere verpakking - Bio kurkuma pillen van maxmedix worden geleverd in een donkere, luchtdichte verpakking om de voordelen van dit natuurlijke supplement te beschermen. Elke verpakking bevat 365 capsules voor een voorraad van maar liefst 1 jaar.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we biologische, natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van maxmedix - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 8
LLS Curcumin 95 Advanced (voorheen Curcumin C3 Advanced) | Zeer sterke curcumine (het actieve bestanddeel van kurkuma) met ALLEEN ACTIEVE CURCUMIN met 95% Curcuminoïden + BioPerine®, vitamine D3, tomaat en gemberwortel | 60 Capsules | Vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk onder BRC-certificering.
 • LLS Curcumin 95 geavanceerd met BioPerine is een Super Anti-oxidant ALLEEN CURCUMIN Formule Gestandaardiseerd op 95% Curcuminoïden op 250mg per capsule, niet 50mg zoals in andere merken.
 • Veel Hogere Actieve Curcuminoïden dan gewone Tumeric - die 250mg PURE CURCUMIN per Capsule leveren - Krachtige Antioxiderende Eigenschappen.
 • Absorptie - Bevat BioPerine ( Zwarte Peper Extract) - 2,5mg per Capsule.
 • Onze volledige combinatie is gemengd met vitamine D3, gemberwortel en tomaat voor een optimale bescherming.
 • Geen fillers, vulmiddelen of antiklontermiddelen. Geen GGO, geen gluten, geen soja. Geschikt voor Vegetariërs en Veganisten. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder BRC certificering. Hoogste kwaliteit gegarandeerd
Bestseller Nr. 9
Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember - 1440 mg - 180 vegan capsules voor 3 maanden - Biologisch vegan curcumine supplement
 • 1440 mg kurkuma met zwarte peper en gember - WeightWorld's biologische kurkuma bevat per dagelijkse dosering van 2 capsules 1440 mg kurkuma per dag, samengesteld om je actieve levensstijl te ondersteunen. Elke dagelijkse dosering van 2 capsules bevat daarnaast verrijkt met 60 mg biologische gember en 20 mg biologische zwarte peper voor een betere opname.
 • Gecertificeerd biologische kurkuma - Onze biologische kurkuma met zwarte peper pillen zijn grondig getest en gecertificeerd biologisch. Zo weet je zeker dat je alleen pure ingrediënten gebruikt, rechtsreeks uit de natuur! De pure ingrediënten maken deze curcumine-rijke capsules ook vegetarisch en vegan.
 • 3 maanden voorraad in een donkere verpakking - Biologische kurkuma pillen van WeightWorld worden geleverd in een bruine, luchtdichte verpakking om de voordelen van dit natuurlijke supplement te beschermen. Dit supplement bevatt 180 capsules voor een voorraad van 3 maanden en is daarmee verrassend voordelig.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we bio, natuurlijke en grondig in het laboratorium geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnssupplementen, zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen aan onze klanten in Nederland, zoals ook deze curcuma tabletten. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Kurkuma 400 capsules - prijswinnaar 2020 - origineel kurkumapoeder uit India 700 mg per capsule - bevat curcumine & piperine - laboratoriumgeteste productie in Duitsland
 • ✅ HOOGSTE KURKUMA DOSERING MET 700 MG PER CAPSULE - Onze kurkuma intensief capsules brengen met 700 mg origineel kurkumapoeder per capsule de hoogst mogelijke dosis - slechts één kleine, gemakkelijk in te slikken capsule per dag! Prijswinnaar 03/2020 in de categorie kurkuma capsules bij vergleich1.de
 • ✅ TOPKWALITEIT BIJ DE GRONDSTOFFEN - origineel kurkuma uit India - met curcumine & piperine - onze geelwortel capsules bevatten 100% zuiver kurkumapoeder uit India. Voor een optimale biobeschikbaarheid hebben de capsules ook piperine uit peper extract, wat een hoogwaardige kwaliteit bevat en in een laboratorium is getest. In de traditionele Indische Ayurveda therapie wordt kurkuma vaak gebruikt om ontstekingen en huidproblemen te behandelen.
 • ✅ 400 CAPSULES VOOR EEN 13 MAAND DURENDE VERZORGING - beste prijs-kwaliteitsverhouding - Wij leveren u 400 hoog gedoseerde, veganistische kurkuma tabletten voor een 13-maand lange gebruik samen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Met andere woorden, dekken de 400 curcuma capsules de behoefte voor meer dan 13 maanden.
 • ✅ TOPKWALITEIT GETEST IN EEN LABORATORIUM - 100% veganistisch en zonder kunstmatige toevoegingen - ons hoogwaardig kurkumapoeder wordt zonder kunstmatige toevoegingen, genmanipulatie of dierlijke bestanddelen verwerkt. Naast het testen van het kurkumagehalte laten wij onze kurkuma capsules door een zelfstandig Duits laboratorium op zuiverheid, alle mogelijke schadelijke stoffen en nog veel meer testen. En dat natuurlijk lactose- en glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.
 • ✅ MERKKWALITEIT, GEPRODUCEERD IN DUISTLAND - geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland. Elk GloryFeel product wordt regelmatig door een geaccrediteerd laboratorium in Duitsland getest. ▶️ Indien gewenst, sturen we u graag de testrapporten toe.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste curcumine te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze curcumine-koopgids samengesteld.

Het beste curcumine vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste curcumine voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede curcumine-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor curcumine te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van curcumine erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald curcumine zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over curcumine zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de curcumine kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste curcumine kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.