Beste crosstrainer voor thuis van 2023 (TOP15)

De 15 beste crosstrainer voor thuis beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
BPlus Elliptische fiets met 8 weerstandsniveaus, hartslagmeter voor thuis, lcd-bedieningspaneel, kleur oranje en zwart, voorwielen, verstelbare weerstand
 • ✅ Complete training: met de crosstrainer kun je thuis trainen door quadriceps, billen, kuiten, zelfs buik en armen te trainen zonder naar een sportschool te hoeven gaan.
 • ✅ Multifunctioneel display: met het multifunctionele lcd-display kun je snelheid, calorieverbruik, verstreken tijd, afgelegde afstand en pulsen per minuut zien. Selecteer de scan-functie, waar je elke functie 2 seconden roterend ziet.
 • Aanpasbare weerstand: je kunt de intensiteit van de weerstand instellen, als je je prestaties wilt verbeteren of als je een energiekere training wilt maken, omdat het een stapsgewijze weerstand van maximaal 8 niveaus heeft.
 • ✅ Dubbel ELIPISCHE SYSTEEM: het beschikt over twee stuur, een stevige en beweegbare stokken voor verschillende hart- en bloedsomlooptraining. En met de stabiliserende stangen zorg je voor meer grip tijdens de training.
 • ✅ Design voor thuis: dankzij de geringe ruimte zul je niet merken dat het er is wanneer je het niet gebruikt. Afmetingen: 152 x 98 x 58 cm. Daarnaast voorkomt het steunsysteem beschadiging van gevoelige oppervlakken en storende geluiden tijdens de training.
Bestseller Nr. 2
Crosstrainer voor thuis, ellipstrainer, hometrainer, 7 modi, 8 magnetische weerstandsniveaus, met hartslagmeter en waterhouder, antislip pedalen, elektronisch led-display, geluidsarme aandrijving
 • 【8 niveaus magnetische weerstand, super stil en super homo-magnetisch aandrijfsysteem】De crosstrainer is uitgerust met 8 niveaus magnetische weerstand. Je kunt de intensiteit van je training instellen door eenvoudig aan de spanningsknop te draaien. Het magnetische aandrijfsysteem zorgt voor een ultralicht en ultrazacht rijgedrag, elimineert geluiden en houdt het volume ook na miljoenen trainingen onder de 35 decibel.
 • Digitaal lcd-display en waterhouder: de elliptische crosstrainer beschikt over een gevoelig digitaal lcd-display dat je trainingsgegevens in real-time registreert en scant, inclusief tijd, snelheid, afstand, calorieën, hartslag en kilometerteller. Zo kun je precies zien hoe je vooruit gaat en je trainingsprogramma tijdig aanpassen om je trainingsdoelen te bereiken. De praktische flessenhouder zorgt ervoor dat je ook na het zweten gehydrateerd blijft.
 • Ontwerp met twee handgrepen en hartslagsensor: de ellipstrainer is uitgerust met een dubbele handgreep die de spieren in alle lichaamsdelen coördineert en zo bijdraagt aan de vorm van je lichaam. De twee sturen zijn uitgerust met een zacht, antislip en zweetbestendig oppervlak, dat een trillingsvrije, soepele training mogelijk maakt.
 • Gemaakt van statisch staal: deze elliptische crosstrainer met 3,5 kg vliegwiel is gemaakt van hoogwaardige, duurzame stalen buizen. De robuuste constructie kan tot 100 kg dragen. Het hele apparaat is gemaakt van roestvrij staal, dat hard, glanzend en robuust is; het is geschikt voor langdurige training, niet voor eenvoudige producten die slechts een paar maanden lang worden gebruikt.
 • Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen: dankzij de praktische transportwielen aan de voorste beenbuizen kun je de crosstrainer gemakkelijk verplaatsen, zonder hem op te tillen of buiten het zicht te hoeven bewaren.
Bestseller Nr. 3
FitEngine Crosstrainer voor thuis, 150 kg, hometrainer met hartslagsensoren, ellipstrainer, 10 moeilijkheidsniveaus [XXL display]
 • Hartvormige cirkelvormige training: breng je gemakkelijk "in shape" - met de allrounder, waarmee je ook als beginner snel je fitness en vetverbranding kunt boosten en je cardiovasculaire systeem in beweging kunt brengen
 • Voor elk fitnessniveau: de intensiteit van je training kun je zelf bepalen door de weerstand individueel aan je prestatieniveau te regelen, 10 moeilijkheidsniveaus
 • MET POLSSENSOREN: De geïntegreerde meetfunctie op de handgrepen maakt bovendien een nauwkeurige hartslagcontrole tijdens je work-out mogelijk - zo weet je of je op het juiste niveau traint
 • Comfortabel: Antislip pedalen, zeer robuuste en stabiele constructie, tot 150 kg belastbaar, voor een geluidsarme training, weerstand heel eenvoudig tijdens de training via instelwiel verstelbaar
 • Groot display: het extra grote display met extra smartphone- en tablethouder toont je alle trainingsgegevens in één oogopslag - controleer trainingstijd, snelheid, afstand en calorieverbruik
Bestseller Nr. 4
Nieuw op de markt 2022 | led systeem Sportstech professioneel apparaat crosstrainer voor thuis CX700 | Hometrainer met 12 programma’s & 1 HRC mode | elliptical trainer ontziet gewrichten met magnetisch remsysteem 24 kg
 • ✅𝗢𝗩𝗘𝗥𝗧𝗨𝗜𝗚𝗘𝗡𝗗 𝗖𝗢𝗢𝗟: De CX700 crosstrainer OVERTUIGT en ONDERSTEUNT je door de modernste technologie! De app-compatibele console met praktisch tablethouder is SMART en SNOERLOOS optimaal geschikt gebruik met een borstband. Meet de tijd, afstand, het calorieverbruik en de polsfrequentie op de multifunctionele lcd-display met achtergrondverlichting. EXTRAATJE: Beleef Home Fitness 2.0 met de MULTI- PLAYER MODUS via KINOMAP*.
 • ✅𝗟𝗘𝗗 𝗜𝗧 𝗦𝗛𝗜𝗡𝗘: Het magnetische remsysteem van de SPORTSTECH HOMETRAINER CX700 in combinatie met de 24-standen en volledig elektrische weerstandverstelling maakt je Home workout nu ONGELOOFLIJK GERUISLOOS. De geïntegreerde led-feedback verlichting maakt de CX700 BIJZONDER. Naar gelang moeilijkheidsgraad en pols toont de elliptical trainer 7 kleuren en ondersteunt je bij de op de pols gebaseerde training zodat je de SUCCESSEN en je OPTIMALE hartfrequentiebereik in het oog houdt.
 • ✅𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥 𝗖𝗥𝗢𝗦𝗦𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗘𝗥: In TEGENSTELLING TOT ANDERE crosstrainers voor thuis biedt ons CX700 PROFESSIONELE APPARAAT een optimale krachtoverdracht. Je prestatie is via led in geweldige SIGNAALKLEUREN zichtbaar. Wij van SPORTSTECH inspireren onze klanten met INNOVATIEVE features, omdat ze het verdienen. Wij fitness-enthousiastelingen kiezen voor duurzame gezondheid!
 • ✅𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧𝗘 𝗪𝗢𝗥𝗞𝗢𝗨𝗧:: De CX700 crosstrainer heeft 12 VOORGEPROGRAMMEERDE TRAININGSPROGRAMMA’S en 1 x HRC-FUNCTIE om UITHOUDINGSVERMOGEN efficiënt te verbeteren en je COORDINATIE te versterken. PLUS: Dankzij VISUEEL LED FEEDBACK SYSTEEM heb je jouw training onder controle – jouw gezondheid zal je dankbaar zijn! VERTROUW ONS!
 • ✅𝗧𝗘𝗖𝗛 𝗦𝗣𝗘𝗖𝗦: Jij beslist of je met of zonder led – een manuele of automatische bediening is MOGELIJKL. Zo is jou CX700 op maat gesneden op jouw persoonlijke stemming of prestatie. ZO heb je alles onder controle en kun je jouw potentieel volledig ontvouwen! Profiteer van lichamelijke fitness binnen je eigen vier muren. Gebruik de crosstrainer met max. 120 kg gebruikersgewicht, 104 x 53,5 cm oppervlak en max. 55,2 x 110 cm opgesteld. OVERTUIG JEZELF!
Bestseller Nr. 5
Azanaz Crosstrainer voor thuis, ellipstrainer voor thuisgebruik met hartslagfrequentie-handgrepen, magneetremsysteem, 8 standen weerstandsinstellingen, tot 120 kg
 • [Instelbare magnetische weerstand] Deze crosstrainer met ergonomisch design beschikt over 8-traps magnetische weerstandsinstellingen om altijd aan de verschillende lichaamsomstandigheden van de gebruiker te voldoen. Het wrijvingsvrije verbindingssysteem zorgt voor een soepele werking en maakt de omgeving stil. Het gewicht van het vliegwiel bedraagt 5 kg, de magnetische controleweerstand, de vliegwielriem kan in twee verschillende richtingen bewegen
 • [LCD-display en functionele handgrepen] Onze crosstrainer in gestroomlijnd design is uitgerust met een digitaal lcd-display om de gegevens van snelheid, tijd, calorieën, totale afstand en hartslag tijdens het sporten te bewaken. Deze crosstrainer heeft twee handgrepen en het handvat naast het elektronische meetapparaat kan de hartslag van de gebruiker testen om de lichaamsconditie tijdens de training te controleren.
 • [Houder voor beker- en pad-/mobiele telefoon] Onze crosstrainer in moderne stijl beschikt over meerdere functies voor een comfortabel gebruik. Deze crosstrainer beschikt over een bekerhouder ter ondersteuning van de mok, zodat de gebruiker tijdens de training water kan bijvullen en beschikt over een pad-/telefoonhouder om het doel van entertainment tijdens het sporten te bereiken.
 • [Grote antislip pedalen] Deze crosstrainer beschikt over grote antislip pedalen om meer veiligheid bij het gebruik te bieden. De grootte van het pedaal bedraagt 11,5 x 34 cm. Het zou meer veiligheid zijn voor de gebruikers tijdens het sporten vanwege de grotere beenruimte. De antislip uitvoering is een andere veiligheidsfactor tijdens het sporten met dit apparaat. De veiligheid van gebruikers staat op elk moment op de eerste plaats.
 • [Eenvoudige montage] Onze crosstrainer is uitgevoerd in een eendelige zwengel om routinematige installatiestappen te verminderen, hij zou op deze manier eenvoudiger te monteren. Bovendien beschikt deze crosstrainer over een golfwiel om een comfortabel transport en beweging mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je tijdens de installatie problemen ondervindt. Wij bieden u instructies en service na aankoop.
Bestseller Nr. 6
Crosstrainer, Crosstrainer voor Thuis, Instelbare Weerstand, Laag Geluidsniveau, 2 in 1, Niet-elektrisch
 • 【LCD-display】: Leg snelheid, tijd, calorieën, afstand, enz. duidelijk vast, zodat gebruikers een beter begrip hebben van de trainingseffecten.
 • 【Verstelbaar】: de gebruiker kan de hoogte van de stoel aanpassen door aan de knop te draaien. Bovendien kan de weerstand van het crosstrainer ook worden aangepast, wat geschikt is voor fitnessbehoeften van verschillende intensiteiten.
 • 【Stil】: dit crosstrainer heeft een tweerichtings magnetisch bedieningsontwerp, dat tijdens het werken geen geluid maakt, waardoor je een comfortabelere ervaring krijgt.
 • 【Spieropbouw: met dit crosstrainer kun je je lichaamsdelen zoals armen, benen, rug, schouders en billen trainen om een ​​perfect figuur te krijgen.
 • 【Bespaar tijd en geld】: u hoeft geen dure sportschoolkosten uit te geven. Je hoeft ook niet de deur uit. Je kunt gemakkelijk thuis sporten. Dit crosstrainer is perfect voor sportliefhebbers. Het is ook geschikt voor patiënten die revalidatietraining volgen.
Bestseller Nr. 7
SportPlus Crosstrainer voor thuis, 24 standen tot 225 watt en 24 trainingsprogramma's, 17 kg vliegwiel, handpulssensoren, tot 150 kg
 • Effectieve training ✅ Ongeëvenaarde 24 vooraf geïnstalleerde trainingsprogramma's maken een veelzijdige en gevarieerde training van het hele lichaam mogelijk. De Elipsentrainer helpt je je uithoudingsvermogen en cardio te verbeteren en snel calorieën te verbranden.
 • Compromisloze kwaliteit: de stepper beschikt over een zeer stil, vloeibaar en onderhoudsvrij magneetremsysteem, industriële kogellagers, antislip verstelbare pedalen en een zeer stabiele constructie.
 • Moderne technologie: het wattgestuurde trainingsapparaat (24 weerstandsniveaus) beschikt over een verlicht lcd-display, waarop je trainingsgegevens kunnen worden bekeken, inclusief grote tablet- en smartphonehouder. Dit apparaat beschikt over app-compatibiliteit (bijv. Kinomap App).
 • Slimme updates: het nieuwe strakke design en de geïntegreerde hartslagsensoren voor het meten van je hartslag en een extra hoge staplengte maken de SP-HT-9600-iE tot je perfecte fitnessbuddy.
 • Gemakkelijk te gebruiken: de crosstrainer met afmetingen van 120 x 62 x 160 cm kan tot 150 kg worden belast en is ook geschikt voor zeer grote personen (> 200 cm). Met behulp van de transportwielen kan het apparaat in een paar eenvoudige stappen worden verplaatst en met de nivelleringshulpen worden uitgelijnd.
Bestseller Nr. 8
Skandika Crosstrainer Vidar Hometrainer voor thuis, 7 kg vliegmassa, virtuele training met bioscoopmap, magneetremsysteem, transportwielen, multifunctionele computer, tablethouder, hartslagmeting
 • ✔ Ruim krachtpakket: het trainingsapparaat met zijn vliegmassasysteem van 7 kg en de 8 handmatig instelbare weerstandsniveaus is niet alleen een klein krachtpakket, maar door het onderhoudsvrije magneetremsysteem ook fluisterstil.
 • ✔ Productdetails: de staplengte van 34 cm en een standhoogte van de pedalen van 35 cm maakt een comfortabel gebruik van het fitnessapparaat voor een lichaamslengte tot 185 cm mogelijk. De Q-factor bedraagt daarbij 18 cm. De maximale belastbaarheid is 120 kg.
 • ✔ Bluetooth en biomap: de met Bluetooth uitgeruste computer maakt een virtuele training mogelijk met de apps bioscoopmap en fitshow – de tablet of smartphone staat daarvoor veilig in de geïntegreerde houder. Start nu een motiverende training en daag vrienden uit!
 • ✔ Trainingscompoter: met geïntegreerde polssensoren en het lcd-infodisplay worden alle trainingsgegevens overzichtelijk weergegeven. Daaronder vallen bijvoorbeeld tijd, snelheid, afstand, calorieën en hartslag.
 • ✔ Snel opgeborgen: mooi compact met een afmeting van 129 x 57 x 156 cm en relatief licht met slechts 33,9 kg gewicht past de vidar in elke woning. Transportwielen vergemakkelijken de beweging en het opbergen van de crosstrainer.
Bestseller Nr. 9
Hop-Sport Crosstrainer HS-450B Dynamic voor thuis met Bluetooth, console en tablet houder, met magnetisch remsysteem und 8 kg vliegwiel, multifunctionele computer, Hartslagfunctie, Cardioapparaat, 2in1 mix van crosstrainer- en stepper-workout, tot 120 kg
 • 2-in-1: deze crosstrainer voor thuis is niet alleen een crosstrainer, maar ook een stepper tegelijk. Hij kan vooruit en achteruit worden bediend
 • Trainingscomputer: het overzichtelijk vormgegeven display toont je alle belangrijke parameters. Weergave van de hartslag via hartslagsensoren, die in de handgrepen zijn geïntegreerd
 • Weerstandsinstellingen: de stepper voor thuis biedt in totaal 8 verschillende weerstandsniveaus om uit te kiezen. Van beginners tot professionals. Alles is mogelijk
 • Houders: boven de trainingscomputer bevindt zich een houder voor je mobiele metgezel. Verschillende greepvariaties aan de handgrepen maken een training nog interessanter
 • Stabiliteit en draagbaar: 4 verstelbare nivelleringsvoeten en een robuuste stalen constructie zorgen voor voldoende stabiliteit. Transportwielen maken verstellen op elke plaats mogelijk
Bestseller Nr. 10
Tunturi Star Fit C100 HR i+ Crosstrainer voor thuis, ergometer, ellipstrainer, 16 weerstandsniveaus, 21 trainingsprogramma's, met hartslagsensoren
 • 16 weerstandsniveaus en 21 trainingsprogramma's: je kunt kiezen uit 16 verschillende weerstandsniveaus. Of kies voor een van de 21 geavanceerde trainingsprogramma's. Oefen gericht en neem de uitdaging aan
 • Weergave van alle belangrijke parameters: houd tijdens je training alle parameters in het oog. Het overzichtelijke scherm geeft de tijd, de afstand en het aantal verbrande calorieën aan. Via de hartslagsensoren in het stuur kun je je hartslag aflezen.
 • Met bluetooth uitgerust: bevat bluetooth, zodat je je eigen apps zoals bioscooppers of iConsole+ training kunt koppelen. Je kunt ook een borstband met een hartslagsensor via Bluetooth verbinden.
 • Eenvoudig mee te nemen: plaats de C100 waar je maar wilt. Met behulp van de transportwielen kun je de trainer op mooie dagen heel eenvoudig in de woonkamer, op zolder of buiten in de tuin neerzetten.
 • Comfortabele training: de kantelbare monitor, de verstelbare comfortpedalen, de ergonomische handgrepen, de achteraandrijving met 40 cm hub zorgen voor een uiterst comfortabele training.
Bestseller Nr. 11
PUCHIKA Crosstrainer voor thuis, crosswalker, Air-Walker met LCD-display, geschikt voor elke leeftijd, horizontale trillingsbeweging, tot 150 kg, opvouwbare opslag, thuisfitness, zwart en rood
 • Productgegevens: Afmetingen opengeklapt: 81 x 58 x 118 cm, gewicht: 19 kg, materiaal: staal, kunststof, schuim.
 • Lcd-display: het apparaat is uitgerust met een lcd-scherm, waarmee je tijdens de training trainingsgegevens en de fysieke toestand kunt registreren.
 • Veiligheid: het maximale draagvermogen bedraagt 150 kg en de bodem is uitgerust met een antislip beschermhoes, zodat je thuis efficiënt kunt trainen.
 • Opbergen: dit apparaat kan worden opgevouwen en geplaatst. Na de training kun je hem inklappen om meer ruimte te besparen.
 • Hometraining: eenvoudig te bedienen, de beperkingen van de locatie elimineren, zodat je probleemloos thuis met de training kunt beginnen.
Bestseller Nr. 12
Ultrasport Mini Crosstrainer, effectieve beentrainer met afneembare trainingscomputer, compacte hometrainer voor thuis, op kantoor, senioren etc., 8 weerstandsniveaus,Zwart
 • De minicrosstrainer van Ultrasport kan overal worden gebruikt: tijdens het tv-kijken op de bank of terwijl je aan het werk bent aan je bureau - dankzij het compacte formaat kan hij ook in kleine ruimtes worden gebruikt
 • De fietstrainer is ook geschikt voor senioren - je kunt kiezen uit in totaal acht instelbare weerstandsniveaus - onderhoudsvrij magneetsysteem, extra stil voor gebruik thuis of op kantoor
 • Afmetingen van de hometrainer: B x D x H ca. 43 x 55 x 27 cm opstelling - Geschikt voor gebruikers tot max. 100 kg - Gewicht van de crosstrainer: ca. 13,5 kg - Vliegwiel Ø: 15 cm - Gewicht vliegwiel: ca. 1,6 kg
 • De trainingscomputer van de hometrainer kan draadloos worden gebruikt: alle trainingsgegevens in één oogopslag waar je maar wilt - de computer toont afstand, snelheid, trainingstijd, verbrande calorieën en meer
 • De pedalen zijn antislip en voorzien van verstelbare voetriemen - beschermdoppen beschermen de vloer en voorkomen dat de compacte hometrainer wegglijdt
Bestseller Nr. 13
AsVIVA E3 Pro Crosstrainer voor thuis, ellipstrainer, 27 kg vliegwiel, stille riemaandrijving, elektrisch instelbare weerstand, conditietraining, maximale gewichtsbelasting 150 kg
 • Rijplezier voor thuis: ervaar op onze hoogwaardige hometrainer een authentiek trainingsgevoel en geniet zonder beperkingen van de training binnen je eigen huis.
 • Efficiënte training: train met de hometrainer en de 27 kg vliegmassa spieren in het hele lichaam en stel je met de fiets in op effectieve en duurzame trainingsresultaten.
 • Innovatieve details: de hoogwaardige ellipstrainer overtuigt met een fitnesscomputer voor het weergeven van snelheid, afstand en calorieverbruik en polssensoren voor het meten van de hartslag.
 • Eersteklas kwaliteit: onze stepper voor thuis biedt je door de stille riemaandrijving en de magneetrem en de achttraps weerstandsinstelling een aangename trainingservaring.
 • ASVIVA - Bij ons zijn er echter niet alleen fitnessapparaten voor thuis. Wij bieden ook hoogwaardige producten met betrekking tot wellness & e-bikes. Blader door ons AsVIVA-assortiment.
Bestseller Nr. 14
Crosstrainers voor thuis, ellipstrainer, voor thuisgebruik, met hartslagfrequentie-handgrepen, magneetremsysteem, 8 standen, weerstandsinstelling, tot 120 kg, geel
 • Deze crosstrainer met ergonomisch design beschikt over 8-traps magnetische weerstandsinstellingen om altijd aan de verschillende lichaamsomstandigheden van de gebruiker te voldoen. Het wrijvingsvrije verbindingssysteem zorgt voor een soepele werking en maakt de omgeving stil. Het gewicht van het vliegwiel bedraagt 5 kg, magnetische controle-weerstand, de vliegwielriem kan in twee verschillende richtingen bewegen om de levensduur te verlengen.
 • Onze crosstrainer in gestroomlijnd design is uitgerust met een digitaal lcd-display om de gegevens van snelheid, tijd, calorieën, totale afstand en hartslag tijdens het sporten te bewaken. Deze crosstrainer heeft twee handgrepen en de handgreep naast de elektronische meter kan de hartslag van de gebruiker testen om de lichaamconditie tijdens de oefening te controleren.
 • Onze crosstrainer in moderne stijl beschikt over meerdere functiepunten voor comfortabel gebruik. Deze crosstrainer beschikt over een bekerhouder ter ondersteuning van de beker, zodat de gebruiker tijdens de training water kan bijvullen, en beschikt over een pad-/telefoonhouder om het doel van entertainment tijdens het sporten te bereiken.
 • Deze crosstrainer beschikt over grote antislip pedalen om meer veiligheid te bieden bij het gebruik. De grootte van het pedaal bedraagt 11,5 x 34 cm. Vanwege de grotere voetruimte is er meer veiligheid voor de gebruiker tijdens het sporten. De antislip uitvoering is een andere veiligheidsfactor tijdens het sporten met dit apparaat. De veiligheid van de gebruiker staat te allen tijde op de eerste plaats.
 • Onze crosstrainer is uitgevoerd in een eendelige zwengel om routinematige installatiestappen te verminderen, hij is op deze manier eenvoudiger te monteren. Bovendien beschikt deze crosstrainer over een transportgolfwiel om comfortabel transport en beweging mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je tijdens de installatie problemen ondervindt. Wij bieden je instructies en een service na aankoop.
Bestseller Nr. 15
Hop-Sport Stage Elliptische Crosstrainer HS-160CF voor Thuis, 24 kg Vliegwiel, incl. Onderlegmat, Belastbaar tot 150 kg
 • Soepele beweging: hoe hoger de vliegmassa van de crosstrainer, hoe soepeler de bewegingen. Met een vlieggewicht van 24 kg is trainen op het apparaat gewrichtsvriendelijk.
 • Prestatiemeter: De huistrainercomputer biedt 12 vooraf ingestelde programma's, een handmatig programma, een HRC- en hartslagprogramma en een WATT-programma.
 • Compatibel met: Bluetooth 4.0 en de iConsole + educatieve applicatie. Daarnaast kun je de hartslagmeter HS-P095PR van Hop-Sport gebruiken. De cardiomachine heeft een tablethouder.
 • Veilig en op te bergen: voor een veilige training heeft het sportapparaat voor thuis antislip voetschalen. Dankzij de transportwielen kan hij eenvoudig worden vervoerd.
 • Belangrijk: Wij hebben speciaal voor onze klanten een levering op een gewenste dag geboekt, daarom wordt uw bestelling alleen na een telefonisch afspraak verzonden.

Een crosstrainer is een apparaat met verschillende functies. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten crosstrainers om uit te kiezen. Ze zijn echter niet allemaal geschikt voor thuisgebruik.

Er zijn veel dingen waar je op moet letten als je een crosstrainer gaat kopen. Deze omvatten het aantal programma’s dat het kan doen, de grootte en het gewicht en wat voor soort weerstand de machine biedt.

De beste crosstrainers voor thuis bieden je meer dan één functie, zoals cardio-workouts en krachttraining in één apparaat. Ze hebben ook een groot aantal weerstandsniveaus, zodat ze kunnen worden gebruikt door mensen met verschillende fitnessniveaus. De machines moeten ook gemakkelijk te monteren en te onderhouden zijn, en ook op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de beste crosstrainer voor thuis:

 • Hoeveel verschillende niveaus heeft het?
 • In welke maat komt het?
 • Wat voor soort grip heeft het?
 • Komt het met extra functies, zoals een helling of een weerstand?

Wat zijn de voordelen van een crosstrainer?

De elliptische crosstrainer is een cardio-apparaat dat een elliptische beweging gebruikt om hardlopen te simuleren. De machine heeft ook een hometrainer, die wordt gebruikt om de intensiteit van de training te verhogen.

Een elliptische crosstrainer biedt vele voordelen, zoals meer energie, een gezond hart en een verhoogde botdichtheid. Het helpt ook bij gewichtsverlies, vetverbranding en spieropbouw.

Crosstrainers worden steeds populairder voor diegenen die willen afvallen of diegenen die in vorm willen blijven zonder elke dag naar de sportschool te hoeven gaan.

Wat zijn de meest populaire crosstrainers die momenteel op de markt zijn?

De meest populaire crosstrainers op de markt zijn loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Deze zijn het populairst omdat ze een goede balans bieden tussen cardiovasculaire en krachttraining.

Deze drie machines hebben verschillende voordelen voor verschillende soorten gebruikers. Gebruikers van een loopband kunnen bijvoorbeeld 30 minuten per keer in een snel tempo gaan. Gebruikers van een elliptische machine kunnen hun cardiotraining doen en ook wat krachttraining doen met de machine. En gebruikers van hometrainers kunnen snel calorieën verbranden en tegelijkertijd hun spieren versterken.

Wat is een goede prijsklasse voor een crosstrainer?

De prijs van een elliptische crosstrainer is een grote beslissing. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, functionaliteit en kosten.

De prijsklasse voor een elliptische crosstrainer kan variëren, afhankelijk van de beschikbare functies en de maat. U kunt een goede deal voor een elliptische crosstrainer vinden in het bereik van 500 – 700 euro.

Hoe kies ik de beste crosstrainer voor mijn huis?

Als je op zoek bent naar een goede elliptische crosstrainer, dan kun je misschien de Schwinn 230i overwegen. Het heeft een hoogwaardig frame dat is gemaakt van staal en aluminium, waardoor het duurzaam en duurzaam is. Het wordt ook geleverd met een verstelbare spanningsknop om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid weerstand krijgt.

Om u te helpen beslissen welke elliptische crosstrainer het beste bij u thuis past, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 elliptische crosstrainers op Amazon.

Hoe lang duurt het om een crosstrainer in elkaar te zetten?

Het duurt ongeveer een uur om de crosstrainer in elkaar te zetten. U kunt het echter eenvoudig in kortere tijd monteren door de instructies goed op te volgen en het juiste gereedschap te gebruiken.

De elliptische crosstrainer is een populair trainingsapparaat dat mensen voor thuis kopen. Het stelt gebruikers in staat om op verschillende machines te trainen en biedt hen een goede cardiovasculaire training zonder naar buiten te hoeven gaan.

Het montageproces is vrij eenvoudig en ongecompliceerd, maar u hebt een aantal gereedschappen nodig die specifiek zijn voor het monteren van dit type machine.