Beste collageen poeder van 2023 (TOP20)

Het kiezen van een collageenpoeder is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en dat maakt het moeilijk om de juiste beslissing te nemen.

Het beste collageenpoeder moet licht en gemakkelijk op de huid zijn. Het moet ook een goede hoeveelheid hyaluronzuur bevatten, wat helpt bij hydratatie. Collageenpoeder kan ook natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals groene thee-extract of aloë vera-extract, die ook goed zijn voor je huid.

De 20 beste collageen poeder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Multi Collagen Protein Powder - Multi-collageenproteïnepoeder - 400 g - 5 soorten collageenpeptiden uit voedsel - gehydrolyseerde met gras gevoederde runder-, wildgevangen zee- en scharrelkip

 • ✔ MULTI-COLLAGEEN FORMULE: Om collageen van de hoogste kwaliteit te leveren, is ons collageen samengesteld uit meerdere bronnen, waaronder eieren, kip, vis en gehydrolyseerd rund. Samen creëren deze bronnen een synergetische mix die vijf verschillende soorten collageen levert, type I, II, III, V en X. Zorgvuldig vervaardigd en liefdevol geperfectioneerd, is ons multi-collageen-eiwit geoptimaliseerd voor maximale potentie en resultaten.
 • ✔ WAAROM COLLAGEEN?: Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en vormt een groot deel van de huid, het haar, de nagels en het bindweefsel. De productie van collageen neemt echter af naarmate we ouder worden en het is belangrijk om onze natuurlijke niveaus op peil te houden.
 • ✔ 100% ETHISCH BRON: Onze formule bevat gehydrolyseerd collageen van 100% grasgevoerde en in de wei gehouden runderen, in het wild gekweekte diepzeevissen, scharrelkip en eierschaalmembraan.
 • ✔ SCHOON & PUUR: Wij bij Revive Naturals weten dat hoogwaardige ingrediënten zorgen voor hoogwaardige resultaten. We kopen elk ingrediënt liefdevol in de VS. We houden het puur en simpel en voegen nooit ongewenste vulstoffen, conserveermiddelen of chemicaliën toe. Ons motto: “Pure ingrediënten, pure resultaten”.
 • ✔ LAAG CALORIE, HOOG EIWIT: Ons multi-collageen eiwitpoeder verpakt een krachtige 10 gram eiwit in elke schep, met slechts 36 calorieën per hit. Geur- en smaakloos, het is gemakkelijk te integreren in uw dieet. Voeg eenvoudig een volle schep toe aan een smoothie, shake of drankje. Het poeder mengt zich ook direct in een vloeistof om het gemakkelijk toe te voegen aan je kookkunsten. Een eenvoudigere toevoeging aan uw dieet kan niet!
Bestseller Nr. 2

Glow25® Collageenpoeder [450g] - Het Origineel - Hoogwaardig Collageenhydrolysaat - Peptiden Type 1 en 3 - Perfecte Oplosbaarheid - Natuurlijk

 • 😋VOEDERLIJKE SMAAK - Geniet van Glow25 Collageen in al je favoriete dranken en voedingsmiddelen. Dankzij onze speciale filtering is er gegarandeerd geen onaangename nasmaak.
 • 🥛SNELLE OPLOSSING - Bespaar tijd en moeite met het origineel, dat supersnel en volledig oplost in koude en warme vloeistoffen dankzij ons speciale agglomeratieproces.
 • 💪🏼 KLEINE PEPTIDEVIJDTE - Conventionele collageenpeptiden zijn zo groot dat ze moeilijk te verwerken zijn door het lichaam. Enzymatische hydrolyse maakt ons collageen heel fijn.
 • 🔬KWALITEIT - We laten onze collageenproducten regelmatig door onafhankelijke dienstverleners analyseren op verschillende schadelijke stoffen zoals zware metalen en micro-organismen.
 • ✅ DE GLOW25 PROMISE - Jouw tevredenheid is onze claim! Als je niet tevreden bent met ons collageen hydroysaat, krijg je direct je geld terug binnen de eerste 60 dagen.
Bestseller Nr. 3

INTEROSA Collageenpoeder 500 g - Collageenpeptiden Type 1 2 3 5 10 - Hoogwaardig collageencomplex - Kollageenhydrolysaat smaakloos - Eiwit perfect oplosbaar

 • ANTIVEROUDERING VAN BINNENUIT - 100% bioactieve collageenpeptiden met 19 aminozuren. Vertraag de ouderdomsafbraak van collageen in je lichaam met een extra inname van ons Premium Collagen Complex!
 • SPIEREN EN BOTTEN: Collageen als eiwitbron draagt bij aan het behoud en de ontwikkeling van spiermassa en normale botten (EU-verordening inzake gezondheidsclaims). Versterk je lichaam!
 • UNIEK COLLAGEENCOMPLEX door toevoeging van collageentypes 1, 2, 3, 5, 10. Ons collageen wordt verkregen uit rund-, vis- en eierschaalmembranen in een complex productieproces. Hoge kwaliteit - het beste voor onze klanten!
 • SMAAKNEUTRAAL, SUPER OPLOSBAAR, ZONDER TOEVOEGINGEN: Het collageenpoeder is perfect om te mengen in soepen, shakes en smoothies - of gewoon om in koffie te roeren. GMO-vrij, lactose- en glutenvrij. 0% suiker-vet-koolhydraten!
 • HALAL- EN KOSHER-GECERTIFICEERD: We voegen bewust geen varkenscollageen toe en hebben zeecollageen toegevoegd aan onze peptiden. Ons rundercollageen is afkomstig van dieren die geschikt zijn voor de soort graas-/grasvoeding!
Bestseller Nr. 4

Collageenpoeder 500 g - Premium: 100% rundercollageenhydrolysaatpeptiden - Niet-gearomatiseerd - Zonder toevoegingen - Collageen type 1 2 3

 • UITSTEKENDE PRIJS/ PERFORMANCE VERHOUDING: 500 g bijzonder fijn gehydrolyseerd collageenpoeder. Neutrale smaak, zeer goed oplosbaar en zonder toevoegingen. Ons collageen bestaat voor 93% uit licht verteerbaar en natuurlijk eiwit. Bijzonder goed aminozuurprofiel met een focus op de aminozuren glycine, proline & hydroxyproline.
 • PREMIUM RAW MATERIAAL: Gecertificeerd rundercollageen van een van de toonaangevende collageenproducenten Peptolap Light. 100% rundercollageen & natuurlijk ook 100% halal.
 • VRIJ VAN SCHADELIJKE STOFFEN: Ons pure collageenpoeder is vrij van antibiotica en hormonen. Natuurlijk is ons collageenpoeder ook vrij van allerlei schadelijke stoffen.
 • GOED OPLOSBAAR: Ons collageenpoeder is bijzonder goed oplosbaar en kan daarom perfect worden opgelost in warme en koude dranken zonder klontjes te vormen.
 • PRODUCTIE & UW TEVREDENHEID: Het Vit4ever assortiment omvat tal van voedingssupplementen voor elke doelgroep. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-fabrieken. Onze productielocaties zijn onder andere Duitsland & Nederland. Als je niet tevreden bent met ons product, of als je hulp en advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 5

Collageen poeder met Hyaluronzuur & Elastine - Collagen peptides type 1, 2 en 3 van weidebouw - Elixir uit groene bronnen zoals Spirulina - Collageen supplement van 400g voor 26 shakes met Pina Colada

 • ✳️ Synergetische actieve werking: Of het nu in yoghurt of als drank is, Alpha Foods Collagen is een effectieve mix van gehydrolyseerde collageen peptiden, gehydrolyseerde elastine peptiden en laagmoleculair hyaluronzuur: drie natuurlijke actieve ingrediënten die synergetisch werken. Deze bedachtzame combinatie leidt tot onze collageen poeder met een fijne pina colada smaak en een natuurlijke subtiele zoetheid.
 • ⭕ Essentieel voor ons lichaam en huidverzorging: Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel en heeft het lichaam nodig om de huid structuur te geven, soepel en gehydrateerd te houden. Deze samenstelling ondersteunt de gezondheid van gewrichten en draagt bij aan gezond bindweefsel in het lichaam. Een ideale toevoeging aan jouw skincare routine!
 • 🔍 Laboratorium gecontroleerd: De veiligheid van ons allemaal is onze topprioriteit, daarom is Alpha Foods onderworpen aan de meest uitgebreide inspectieprocedures. We produceren geen industriële massaproducten en mengen al onze poeders in kleine batches in een moderne productiefaciliteit volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Alle producten zijn gebaseerd op gecertificeerde grondstoffen die in een onafhankelijk laboratorium worden getest op zuiverheid en werkzaamheid.
 • ✅ Betrouwbaar en kwalitatief: Alle Alpha Foods Collagen poeders zijn volledig gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen GMP, ISO en HACCP gecertificeerd. Onze kwaliteitsproducten worden geproduceerd in Duitsland. Waarbij ons collageen is gemaakt van vrijlopende runderen op grasvelden. Er worden geen runderen geslacht voor het maken van onze runder collageen poeder! Onze elastine is afkomstig van Mexicaanse rode snapper en we halen ons hyaluronzuur uit Zuid-Duitsland.
Bestseller Nr. 6

Alpha Foods Vegan Collageen poeder Formation Support met Hyaluronzuur en Vitamine C - Collagen supplement met Cuma en Silicea - ondersteunt huid, haar en nagels - 400 gram voor 26 shakes met Framboos

 • 🌱 Veganistisch alternatief voor collageen poeder - Vegan Collagen Formation Support Powder is biochemisch vrijwel identiek aan dierlijk collageen, maar is puur plantaardig en zonder grondstoffen uit rund- of varkensvlees, zoals gebruikelijk bij collageenpoeders. De Vegan Collagen Formation Support werd aangevuld met Silicea uit bamboescheuten en laagmoleculair, veganistisch en biologisch hyaluronzuur.
 • ⭕ Essentiële huidverzorging - Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel en is door het lichaam nodig om structuur aan de huid te geven en deze soepel en gehydrateerd te houden. Deze formulering ondersteunt ook de gezondheid van de gewrichten en draagt bij aan gezond bindweefsel in het lichaam. De afzonderlijke biochemisch relevante componenten worden verkregen uit gehydrolyseerd plantaardig zetmeel en melasse met behulp van een modern en natuurlijk fermentatieproces.
 • 🍃 100% Vegan - Glutenvrij, vrij van schadelijke stoffen en genetisch gemodificeerde gewassen. Geheel vrij van antiklontermiddelen, kunstmatige kleurstoffen, stabilisatoren, vulstoffen en ook lactose- en conserveermiddelvrij.
 • 🔍 Laboratorium geteste zuiverheid - Onze veiligheid is onze topprioriteit, daarom is Alpha Foods onderworpen aan de meest uitgebreide controleprocedures. We produceren geen industriële producten in massa en mengen al onze poeders in kleine batches in een moderne productiefaciliteit volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten zijn gebaseerd op gecertificeerde grondstoffen die in een onafhankelijk laboratorium worden getest op zuiverheid en effectiviteit.
 • ✅ Betrouwbare producten - Ontwikkeld in Californië en, zoals alle Alpha Foods, vervaardigd in onze moderne Duitse GMP, ISO en HACCP gecertificeerde productiefaciliteit.
Bestseller Nr. 7

Vital Proteins Collageen Peptiden Poeder Supplement (Type I, III), Gehydrolyseerd Collageen, Ondersteuning voor Haar, Huid, Nagels, Paleodieet, Glutenvrij, Niet-GGO, 20 g per Portie, 587 g

 • Gehydrolyseerd Type I, III Collageen: Verbeter schoonheid en welzijn. Met Vital Proteins bevorder je haargroei en hydrateer je je huid. Onze unieke collageenmix is ontworpen om essentiële ondersteuning te bieden voor stralend haar, huid en nagels, waardoor je dagelijkse schoonheidsroutine wordt verbeterd.
 • Niet-GGO, Paleo-geschikt en Glutenvrij: Geef prioriteit aan je welzijn met vertrouwen. Kies Vital Proteins voor een niet-GGO, hoogwaardig collageensupplement. Perfect voor mensen die toegewijd zijn aan welzijn en ideaal voor degenen die een paleodieet of glutenvrij dieet volgen.
 • 20g krachtige collageen portie: Omarm een consistente dosering van collageen. Met 10-20g aanbevolen voor dagelijkse welzijn, zorgt Vital Proteins ervoor dat elke schep overeenkomt met je schoonheids- en welzijnsdoelen. Raadpleeg zorgprofessionals als je de inname wilt verhogen.
 • Biobeschikbaar collageen peptiden: Maximaal voordeel, snelle opname. Afkomstig van grasgevoerde, weide-gefokte runderen, biedt Vital Proteins een mix die snel wordt verteerd en opgenomen, zodat je het meeste uit elke portie haalt.
 • Milieuvriendelijke bijgewerkte verpakking: Hetzelfde uitstekende product, geëvolueerde verpakking. Vital Proteins heeft straks geen schepje meer, maar je vertrouwde doseringen blijven onveranderd. Volg de aanwijzingen op ons etiket, nu gemeten in eetlepels, voor consistente porties. Doe mee met onze duurzame reis.
Bestseller Nr. 8

Alpha Foods Collageenpoeder met marine elastine en hyaluronzuur - collageen hydrolysaat peptiden type I, II en III - ongeparfumeerd - 400 gram collageen

 • SYNERGISCHE ACTIEVE INGREDIËNTEN: Of het nu in yoghurt is of als collageendrank, Alpha Foods collageenhydrolysaat is een effectieve mix van gehydrolyseerde collageenpeptiden, gehydrolyseerde elastinepeptiden en hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht: drie natuurlijke actieve ingrediënten die synergetisch werken.
 • DOORDACHTE COMBINATIE: Elk blikje bevat 400 g collageenpoeder met puur gehydrolyseerde collageenpeptiden, puur gehydrolyseerde elastine en hyaluronzuur.
 • ESSENTIEEL: Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel en heeft het lichaam nodig om structuur aan de huid te geven en deze soepel en gehydrateerd te houden, de gezondheid van gewrichten te ondersteunen en bij te dragen aan gezond bindweefsel. Ons collageen is afkomstig van grasgevoerd vee, allemaal uit de EU, en er wordt geen vee geslacht voor het collageen. Onze elastine is afkomstig van de Mexicaanse rode snapper en we halen ons hyaluronzuur uit Zuid-Duitsland.
 • LABORATORIUM GETEST ZUIVERHEID: De veiligheid van ons allemaal heeft onze hoogste prioriteit, daarom is Alpha Foods onderworpen aan de meest uitgebreide controleprocedures. Wij produceren niet industrieel massaal en mengen al onze poeders in kleine batches in een moderne productiefaciliteit volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Bestseller Nr. 9

Collageen Pro Collageenpoeder, rundvlees, hydrolysaat, type I, II en III, deeltjesgrootte 2000 Dalton, licht verteerbaar, gemakkelijk oplosbaar, smaakneutraal, zuiver product, 2 x 500 g

 • Voor de gezondheid: collageenpoeder van het type I, II en III is uitstekend voor de toestand van het bewegingsapparaat, omdat het de belangrijkste bouwsteen is van kraakbeen en gewrichtsweefsel. Het verbetert ook de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het versterkt haar en nagels.
 • Kleine onderdelen: puur collageenpoeder onderscheidt zich door zijn deeltjesgrootte van 2 kda of 2000 dalton. Het product is gehydrolyseerd. Daardoor kan het gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Het wordt snel geabsorbeerd.
 • Neutrale smaak: het gehydrolyseerde collageenpoeder wordt gewonnen uit rundvlees. Dankzij zijn natuurlijke smaak kan het zonder problemen met dranken worden geconsumeerd. Het product is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
 • Eenvoudig oplosbaar: gehydrolyseerd collageenpoeder lost gemakkelijk op in vloeistoffen – zowel warm als koud. Het vormt geen klontjes. Het wordt aanbevolen om 20 g van het product per dag te consumeren, wat overeenkomt met 2 eetlepels van het product.
 • Duitse kwaliteit: het collageenpoeder is gemaakt in Duitsland. Het is een puur product. Het bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma's. Het is vrij van antibiotica, hormonen en zware metalen.
Bestseller Nr. 10

Collageen Poeder met Glucosamine Chondroitine Hyaluronzuur Gehydrolyseerd Collageen Vitamine C Magnesium Verzorging van de Kraakbeen Gewrichten Botten en Huid 400gr Vanille N2 Natural Nutrition

 • 🔰DE BESTE BESCHERMING VAN BOTTEN EN GEWRICHTEN: Het N2 Natural Nutrition collageen supplement is verrijkt met CONDROITIN en GLUCOSAMINE die onmisbaar zijn voor de gewrichten omdat ze deel uitmaken van de synoviale vloeistof, pezen, ligamenten en gewrichtskraakbeen. Ze genereren een beschermend effect van het kraakbeenweefsel en bieden elastische, mechanische en weerstandseigenschappen.
 • 💖 ANTI-ONTSTEKINGSVERZORGING, HUID- EN BEENVERZORGING: Het collageen supplement bevat magnesium, hyaluronzuur en bamboe (silice) die de huidverzorging en de gezondheid van het bot kunnen helpen. Kunnen werken als een natuurlijke ontstekingsremmer. Naast vitamine C die bijdraagt aan de normale vorming van het collageen en de normale werking van kraakbeen, botten en huid.
 • ⚡ KRACHTIGE, SNELLE OPNAME, VRIJ VAN GLUTEN EN LACTOSE: Ons collageen + CHONDROÏTINE + GLUCOSAMINE-supplement wordt geleverd in poedervorm dat, in tegenstelling tot tabletten, de maximale concentratie en zuiverheid biedt, de absorptie van de actieve ingrediënten te maximaliseren en het vermindert darmirritatie.
 • 🌿 COLLAGEEN + CHONDROÏTINE + GLUCOSAMINE: 100% natuurlijke supplement. Vervaardigd in CE-laboratoria, voldoen ze aan de strikte productienormen en processen volgens de ISO 9001 norm, Amerikaanse FDA, GMP (Good Manufacturing Practices). Onze ingrediënten zijn transgeen vrij.
 • 📩 GARANTIE TEVREDENHEID: Voor het N2 Natural Nutrition is de tevredenheid van onze klanten de reden van ons bestaan. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team met goede voedingsdeskundigen en supplementen-experts zullen je graag adviseren over de beste oplossing voor jou.
Bestseller Nr. 12

Collageen Poeder Morning Glow met Hyaluronzuur en Vitamine C - Citroen Smaak - Collageen Peptiden Poeder Type I II & III - Collageen Supplementen 400g - Alpha Foods

 • 🌱 GLOW FORMULA MET COLLAGEN & CAFFEINE: Morning Glow Collagen is een uitgebreide mix van collageen en functionele voedingsstoffen, ontworpen om een toegevoegde waarde te bieden aan je ochtendroutine. Combineert effectieve huidverzorgingsingrediënten zoals collageen, hyaluronzuur, vitamine C en E met cafeïne uit guaranazaden voor een energieboost in de ochtend.
 • 🍋 ALL-IN-ONE SHAKE FOR SKIN, HAIR & NAILS: met een natuurlijke smaak van echt citroensap geeft morning glow collageen je een frisse start van de dag en wordt het aangevuld met vitamine C die bijdraagt aan een normale collageenvorming voor een normale werking van huid, botten, tanden, bloedvaten, kraakbeen en tandvlees. (claims zoals gestaafd door EFSA)
 • 💧HIGH QUALITY COLLAGEN: Collageen is het belangrijkste bestanddeel van bindweefsel en is nodig in het lichaam om je huid te voorzien van structuur, elasticiteit en hydratatie. Het is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam - te vinden in de botten, spieren, huid en pezen. Dit supplement ondersteunt ook de gezondheid van gewrichten en helpt de gezondheid van het bindweefsel in het lichaam te ondersteunen.
 • 🔍 BEWEZEN DUURZAAMHEID EN POTENTIE: Hoewel we langdurige en diep vertrouwde relaties hebben met al onze boeren en telers in familiebezit, laten we nog steeds elke partij lab controleren door een volledig gecertificeerd en onafhankelijk Duits laboratorium voordat het onze productiefaciliteit verlaat. Alpha Foods kwaliteitsproducten worden geproduceerd in state-of-the-art faciliteiten volgens de hoogste kwaliteitsnormen GMP, ISO en HACCP gecertificeerd.
 • ✅ ONTWIKKELD MET HART EN VERSTAND: Onze grondstoffen zijn de basis, het hart van alle Alpha Foods en de basis van complexe elixers, proteïnen en rituelen met toegevoegde waarde, gebotteld in kleine batches. Wij ontwikkelen en produceren krachtige gezondheidsvoeding en voedingssupplementen, met schone ingrediënten om je lichaam te activeren.
Bestseller Nr. 13

Vital Proteins Collagen Peptides: gehydrolyseerd collageen, collageenpoeder, 20 g per portie, niet-gearomatiseerd, pot van 567 g.

 • Wat is collageen: Collageen is het belangrijkste eiwit van ons lichaam. Met de leeftijd neemt de collageenproductie door het lichaam af en daarom is het belangrijk om je voeding aan te vullen met een hoogwaardig collageen-voedingssupplement.
 • Eenvoudig te bedienen: wij raden aan om je dagelijkse voeding met 10-20 g collageen per dag aan te vullen. Voeg 1-2 Vital Proteins-collageen maatbekers toe aan 250 ml warme of koude vloeistof, meng en geniet ervan.
 • Ingrediënten, 1 eenvoudige ingrediënt: rundercollageen.
 • Eigenschappen: onze collageenpeptiden zijn paleovriendelijk, glutenvrij en zonder toegevoegde suiker.
 • De waarden van ons merk: Vital Proteins bieden producten op basis van gehydrolyseerd collageenpoeder, die aan 3 essentiële eisen voldoen: heldere etiketten, transparantie van de oorsprong en hoogwaardige ingrediënten.
Bestseller Nr. 14

Collageen poeder 600 g - Perzik Passievrucht - Premium: 100% rundercollageen hydrolysaat peptiden door Protesol D - Collageen Type 1 2 3

 • UITSTEKENDE PRIJS PERFORMATIEVERHOUDING: 600 g bijzonder fijn gehydrolyseerd collageenpoeder met een heerlijke perzik-passievruchtensmaak. Zeer goed oplosbaar en zonder ongewenste toevoegingen. Ons collageen bestaat voor 90% uit licht verteerbare en natuurlijke eiwitten. Bijzonder goed aminozuurprofiel met de nadruk op de aminozuren glycine, proline en hydroxyproline.
 • PREMIUM RUW MATERIAAL: Gecertificeerd rundercollageen van een aan de soort aangepaste veehouderij van een van de toonaangevende collageenproducenten Protesol D. 100% rundercollageen en natuurlijk ook 100% halal.
 • VRIJ VAN ONWENSELIJKE ADDITIEVEN: Vrij van antibiotica & hormonen en natuurlijk vrij van magnesiumzouten van vetzuren (magnesiumstearaat), smaakstoffen, stabilisatoren en natuurlijk vrij van GMO's, lactosevrij, glutenvrij & zonder conserveringsmiddelen.
 • EERSTE-KLASSE GRONDMATERIALEN: Voor een uitstekende kwaliteit vertrouwen wij uitsluitend op eersteklas grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk om de beste grondstoffen te gebruiken voor een maximale biologische beschikbaarheid, maar ook om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke additieven worden gebruikt.
 • PRODUCTIE & UW TEVREDENHEID: Het Vit4ever-assortiment omvat talrijke voedingssupplementen tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en uitsluitend in gecertificeerde EU-fabrieken. Onze productievestigingen omvatten Duitsland en Nederland. Als u niet tevreden bent met ons product, of als u hulp en advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
UitverkoopBestseller Nr. 15

GreatVita Bioactief collageenpoeder, 400 g, premium kwaliteit, zuiver collageenpoeder, hydrolysaat peptide-type, collageen proteïnepoeder, smaakneutraal, zonder toevoegingen

 • Premium collageen: ons collageenpoeder wordt gewonnen uit hoogwaardig, gehydrolyseerd collageenpeptide type 1 en 3 en voorzichtig vervaardigd om alle belangrijke voedingsstoffen te behouden.
 • Eenvoudig te gebruiken: ons smaakneutrale collageenpoeder kan probleemloos in shakes, sauzen, soepen en smoothies worden geroerd en is daardoor eenvoudig in het dagelijks leven te integreren.
 • Aanbevolen gebruik: onze aanbevolen dagelijkse dosis is 10-30 g, afhankelijk van de individuele eisen. Houd er rekening mee dat collageenpoeder geen vervanging is voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • SMAAK: Ons collageenpoeder is smaakneutraal en vrij van additieven. Zo blijft de smaak van je favoriete gerechten onvervalst en kun je het geheel naar wens gebruiken.
 • Made in Germany: ons collageenpoeder wordt in Duitsland geproduceerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat je een veilig en betrouwbaar product ontvangt.
Bestseller Nr. 16

Glow25® Marine Collageen Poeder [300g] - Perfecte Oplosbaarheid - Viscollageen - Bioactief Collageenhydrolysaat - Natuurlijk

 • 😋VOEDERLIJKE SMAAK - Geniet van Glow25 Collageen in al je favoriete dranken en voedingsmiddelen. Dankzij onze speciale filtering is er gegarandeerd geen onaangename nasmaak.
 • 🥛SNELLE OPLOSSING - Bespaar tijd en moeite met het origineel, dat supersnel en volledig oplost in koude en warme vloeistoffen dankzij ons speciale agglomeratieproces.
 • 💪🏼 KLEINE PEPTIDEVIJDTE - Conventionele collageenpeptiden zijn zo groot dat ze moeilijk te verwerken zijn door het lichaam. Enzymatische hydrolyse maakt ons collageen heel fijn.
 • 🔬KWALITEIT - We laten onze collageenproducten regelmatig door onafhankelijke dienstverleners analyseren op verschillende schadelijke stoffen zoals zware metalen en micro-organismen.
 • ✅ DE GLOW25 PROMISE - Jouw tevredenheid is onze claim! Als je niet tevreden bent met ons collageen hydroysaat, krijg je direct je geld terug binnen de eerste 60 dagen.
Bestseller Nr. 17

Collageen poeder puur collageenpoeder collageen peptiden bioactief collageen hydrolysaat | 2 maanden kuur | 150 g van Foozia

 • Beste kwaliteit: 100% puur collageen – topresultaten bij lage dagelijkse dosis/2,5 g.
 • Made in Germany: collageen peptide poeder van Duitse kwaliteit.
 • Beste oplosbaarheid: collageendrank gewoon met lepel zonder klonten roeren.
 • Smaakneutraal: geen eigen smaak bijzonder goed in sappen/koffie.
 • Bereiding: 100-250 ml vloeistof met 2,5 g poeder mengen, klaar.
Bestseller Nr. 18

Collageen poeder (300 g), collageenhydrolysaat, peptiden type 1, 2, 3, 4, 5, multicollageen complex, smaakneutraal en optimale oplosbaarheid, collageenpoeder, in laboratorium getest

 • Hoogwaardig premium collageenpoeder: Mastervalley heeft zich gespecialiseerd in een bepaald collageenproduct en dit zo perfectioneert dat we een absoluut premium product hebben gecreëerd. Ons collageenpoeder bevat collageen type 1 + 2 + 3 + 4 + 6
 • Voor je schoonheid: huid, haar, nagels, gewrichten, organen. Echte schoonheid komt van binnenuit. Het multi-collageen van Mastervalley verhoogt de elasticiteit van de huid, wat het uiterlijk van de huid zeer verfraait. Voel je weer jong
 • Ondersteunt je gewrichten: het werkt als een flexibel frame en geeft weefsels zoals huid, longen, bloedvaten, kraakbeen, botten, pezen en banden hun elasticiteit, scheurvastheid en drukweerstand
 • Optimale oplosbaarheid en smaakneutraal: ons multi-colageenpoeder is hooggedoseerd en 100% oplosbaar in water en 100% smaakneutraal. Geniet ervan in dranken, soepen, smoothies, shakes, koffie en meer. Probeer het uit en je houdt ervan.
 • GEZONDHEID : Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel en het meest voorkomende structurele eiwit in het menselijk lichaam. Voel je fit en gezond, met energie de hele dag door. Onze collageen peptide bevat type 1 + 2 + 3 + 4 + 6
Bestseller Nr. 19

Collageen poeder met Hyaluronzuur & Elastine - Collagen peptides type 1, 2 en 3 van weidebouw - Collagen drink zonder toevoegingen - Collageen supplement van 400 g voor 26 shakes met Framboos smaak

 • ✨ Synergetische actieve werking - Of het nu in yoghurt of als drank is, Alpha Foods Collagen is een effectieve mix van gehydrolyseerde collageen peptiden, gehydrolyseerde elastine peptiden en laagmoleculair hyaluronzuur: drie natuurlijke actieve ingrediënten die synergetisch werken. Deze bedachtzame combinatie leidt tot onze collageen poeder met een fijne frambozen smaak en een natuurlijke subtiele zoetheid.
 • 💧Essentieel voor ons lichaam en huidverzorging - Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel en heeft het lichaam nodig om de huid structuur te geven, soepel en gehydrateerd te houden. Deze samenstelling ondersteunt de gezondheid van gewrichten en draagt bij aan gezond bindweefsel in het lichaam. Een ideale toevoeging aan jouw skincare routine!
 • 🔍 Laboratorium gecontroleerd - De veiligheid van ons allemaal is onze topprioriteit, daarom is Alpha Foods onderworpen aan de meest uitgebreide inspectieprocedures. We produceren geen industriële massaproducten en mengen al onze poeders in kleine batches in een moderne productiefaciliteit volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Alle producten zijn gebaseerd op gecertificeerde grondstoffen die in een onafhankelijk laboratorium worden getest op zuiverheid en werkzaamheid.
 • ✅ Betrouwbaar en kwalitatief - Alle Alpha Foods Collagen poeders zijn volledig gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen GMP, ISO en HACCP gecertificeerd. Onze kwaliteitsproducten worden geproduceerd in Duitsland. Waarbij ons collageen is gemaakt van vrijlopende runderen op grasvelden. Er worden geen runderen geslacht voor het maken van onze runder collageen poeder! Onze elastine is afkomstig van Mexicaanse rode snapper en we halen ons hyaluronzuur uit Zuid-Duitsland.
Bestseller Nr. 20

Edible Health Runder collageenpoeder, 400g pot, Supplementen gehydrolyseerde proteïnepeptiden 13x sterker dan capsules + Vloeistoffen bevatten 18 essentiele aminozuren. Paleo, Keto, Koosjer, Halal

 • PURE GEHYDROLYSEERDE COLLAGEEN PEPTIDEN: dit collageenpoeder van Edible Health weigert een compromis te sluiten over uw gezondheid en bevat 18 aminozuren, waaronder 8 van de 9 essentiële en de 3 BCAA's. Ons gehydrolyseerd collageen wordt opgesplitst in kleinere eiwitten, die gemakkelijker door uw lichaam worden opgenomen, en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan elke warme of koude vloeistof, zoals koffie -
 • COLLAGEEN SUPPLEMENTEN: Collageen is een overvloedig eiwit in uw lichaam en dient als een van de belangrijkste bouwstenen voor huid, botten en spieren. De collageenproductie neemt af na de leeftijd van 20 jaar en neemt met ongeveer 1% per jaar af. Ons pure rundercollageenpoeder kan dagelijks worden ingenomen om dit aan te vullen.
 • EIWIT POEDER VOEDINGSSUPPLEMENT: Dit product is suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en minimale smaak en geur; waardoor dit 100% proteïnepoeder het perfecte voedingssupplement is. Ons collageen bevat ook geen koolhydraten, dus het is ideaal voor Keto, Paleo, Whole 30, Bulletproof en intermitterend(periodiek) vasten.
 • WAAROM KIES JE VOOR EDIBLE HEALTH? Wij zijn een familiegericht, Brits bedrijf met een focus op vrijheid, dat is opgericht in 2016 en we zijn er trots op dat we onze klanten eersteklas gezondheidsproducten kunnen leveren. Om goed te zijn voor uw portemonnee en voor onze planeet, gebruiken we geen plastic schepjes. Dit betekent ook dat u zelf de controle heeft om de porties naar uw eigen persoonlijke wensen en smaak aan te passen.

Er zijn veel soorten collageenpoeders op de markt, maar welke past het beste bij jou? Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van het beste collageenpoeder voor uw behoeften.

Collageen is een eiwit dat wordt aangetroffen in de bindweefsels van het lichaam, zoals huid, pezen, ligamenten en botten. Het is bewezen dat het de gezondheid van de huid verbetert en rimpels en ouderdomsvlekken vermindert.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kopen van een collageenpoeder is hoeveel het per portie kost. De meeste collageensupplementen worden geleverd in kleine pakjes die ongeveer 10 euro of minder per portie kosten. De duurdere kunnen tot 50 euro of meer per portie kosten.

Wat is collageenpoeder?

Collageenpoeder is een voedingssupplement dat wordt gebruikt om de algehele gezondheid van mensen te verbeteren. Het kan aan iemands dieet worden toegevoegd of als drankje worden geconsumeerd.

Collageenpoeder wordt gemaakt van de vermalen botten, huid en pezen van koeien en varkens. Het poeder wordt vervolgens gemengd met water en suiker voordat het gelatineachtig wordt. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor gelatine in recepten omdat het geen dierlijke producten bevat.

Collageenpoeder is de laatste jaren populair geworden omdat het veel voordelen biedt voor mensen die veganist of vegetariër zijn, maar ook voor mensen die dierlijke producten proberen te vermijden. Een van de belangrijkste redenen dat collageenpoeder zo populair is onder veganisten en vegetariërs, is omdat het kan worden geconsumeerd zonder dierlijke producten zoals vlees, eieren en zuivel. Collageenpoeder biedt betere voeding dan vlees omdat het een aanzienlijk hoger eiwitgehalte heeft dan vlees. Het aminozuurprofiel van het eiwit in collageen ligt ook veel dichter bij menselijke spiereiwitten dan in de meeste dierlijke producten. Atleten voelen zich ook aangetrokken tot collageenpoeder omdat het atletische prestaties kan bevorderen.

Wat zijn de verschillende soorten collageen die op de markt te vinden zijn?

Collageen is een eiwit dat in het lichaam wordt aangetroffen en het is een van de belangrijkste eiwitten voor ons lichaam om goed te kunnen functioneren. Er zijn tegenwoordig veel soorten collageen op de markt en ze variëren op basis van hun ingrediënten, textuur en voordelen.

Er zijn twee hoofdtypen collageen: gehydrolyseerd collageen en collageenpeptiden. Gehydrolyseerd collageen is verwerkt om het voor uw lichaam gemakkelijker te maken om te absorberen, terwijl collageenpeptiden een kleinere versie van gehydrolyseerd collageen zijn die gemakkelijk door uw lichaam kan worden opgenomen.

Collageen komt ook voor in andere producten zoals cosmetica, huidverzorging, haarverzorging, afslanksupplementen, enz.

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van collageenpoeder?

Collageenpoeder is een soort eiwit dat kan worden gebruikt om het uiterlijk van de huid, het haar en de nagels te verbeteren. Het wordt ook gebruikt als supplement voor mensen die hun collageengehalte in het lichaam willen verhogen.

De voordelen van het gebruik van collageenpoeder zijn onder meer het vermogen om het uiterlijk van iemands huid, haar en nagels te verbeteren. Het helpt ook mensen die hun collageengehalte in hun lichaam willen verhogen. De nadelen zijn onder meer een verhoogd risico op bijwerkingen zoals maagpijn en diarree wanneer het oraal wordt ingenomen of wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Collageenpoeder is te vinden in veel verschillende vormen, waaronder capsules, poeders, crèmes, gels, lotions en oliën. Er zijn ook verschillende soorten, waaronder pure gelatine die afkomstig is van dierlijke bronnen zoals varkens of koeien en collageen gewonnen uit de huid of het bot. Collageenpoeder is te vinden in veel verschillende vormen, waaronder capsules, poeders, crèmes, gels, lotions en oliën. Er zijn ook verschillende varianten, waaronder pure gelatine die afkomstig is van dierlijke bronnen zoals varkens of koeien en collageen dat wordt gewonnen uit de huid of botten.

Wat zijn de verschillende voordelen die kunnen worden afgeleid van het gebruik van een collageenpoeder?

Collageenpoeder is een supplement dat helpt bij het verbeteren van de gezondheid van de huid door het lichaam te voorzien van het natuurlijke collageen dat nodig is voor een gezonde huid. Het helpt ook bij het versterken en verdikken van huid, haar, nagels en tanden.

Collageenpoeder wordt al eeuwenlang als cosmetica gebruikt. Het wordt echter meer recentelijk gebruikt als alternatief voor cosmetische chirurgie vanwege de voordelen voor het verbeteren van de gezondheid van de huid.

Voordelen van het gebruik van collageenpoeder:

 • Collageenpoeder kan plaatselijk worden aangebracht of oraal worden ingenomen om de gezondheid van de huid te verbeteren en rimpels te verminderen
 • Het kan ook intern worden ingenomen om de botsterkte te verbeteren
 • Het kan oraal worden ingenomen of plaatselijk worden aangebracht om de haargroei te helpen
 • Het kan oraal worden ingenomen of plaatselijk worden aangebracht voor het bleken van tanden

Hoeveel kost collageenpoeder?

Collageenpoeder is een voedingssupplement dat is gemaakt van dierlijk of plantaardig collageen. Het wordt gebruikt om de huid- en haarconditie te verbeteren.

Dit artikel geeft u informatie over hoeveel collageenpoeder kost, waar u het kunt kopen en over de voordelen van het gebruik van dit product.

De prijs van collageenpoeder varieert van 10 tot 200 euro per ounce. Dit is afhankelijk van het merk, de fabrikant en de kwaliteit van het product.

Het kan worden gekocht in elke natuurvoedingswinkel of online retailers zoals Amazon.

Is er een verschil in kwaliteit en prijs als het gaat om collageenpoeders?

Ik ben geen huidverzorgingsspecialist, maar ik zou graag willen weten of er verschil is in kwaliteit en prijs als het gaat om collageenpoeders.