Beste co2 meter van 2022 (TOP15)

De 15 beste co2 meter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Qingping Luchtmonitor, Indoor Air Quality Meter Detecteert PM2.5, CO2, TVOC, Temperatuur en Vochtigheid met 328ppi IPS Touchscreen
 • Bekroonde multifunctionele luchtkwaliteitsmonitor: Qingping Air Monitor toont een volledig beeld van de luchtkwaliteit (IAQ) door PM2.5, CO2, TVOC, temperatuur en vochtigheid te bewaken. Het biedt real-time gegevens van de weersvoorspelling, AQI en UV-index (de prognose van AQI en UV is niet beschikbaar in de VS). U kunt ook de datum, kalender en tijd op het scherm controleren. De elegante gadget met een mooie aluminium-magnesium afwerking heeft een iF en een Red Dot design awards gewonnen.
 • Nauwkeurige en betrouwbare meting: het product reageert snel en gevoelig met een 1,2 GHz 4-core A7-chipset. Het product heeft sensoren op het hoogste niveau van SenseAir en Sensirion ingebouwd, samen met het multi-mode compensatie-algoritme, de gemeten gegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Het innovatieve ontwerp van de ventilatieopeningen maakt voldoende contact tussen de lucht en de sensoren mogelijk om de efficiëntie te verbeteren.
 • 【Hoge resolutie touchscreen】Het 3,1" IPS-aanraakscherm met 328 PPI is ultraduidelijk. De helderheid kan automatisch worden aangepast. Elke metrische is voorzien van een kleurindicator onder het nummer, zodat u in één oogopslag de binnenluchtkwaliteit en de temperatuur/vochtigheidsgraad van uw kamer kunt begrijpen. U kunt de nummers aanraken of schuiven om de interfaces te schakelen, alle bewerkingen zijn soepel en eenvoudig.
 • 【Slim Wi-Fi-apparaat, ondersteunt Qingping+ app】 U kunt de 5 statistieken op afstand controleren in de Qingping+ app wanneer het apparaat is verbonden met Wi-Fi (het heeft geen hub nodig). U kunt ook de historische gegevens van de afgelopen 24 uur en 30 dagen controleren of exporteren. Het product heeft een slim bedieningssysteem, het ondersteunt firmware-upgrades voor nieuwe functies en optimalisatie.
 • Belangrijke opmerkingen: 1) het product kan Formaldehyde niet meten; 2) voor het eerste gebruik, de initialisatie van TVOC kan ongeveer 4 uur duren; 3) het product wordt gevoed door een USB-C-oplaadkabel, het kan 4 uur werken na volledig opgeladen, dus houd het bij dagelijks gebruik aan de voeding. Het vermogen moet 5V 1A zijn; 4) het product kan zwak geluid hebben wanneer de ventilator werkt om de luchtuitwisseling te versnellen. Als u vragen heeft, stuur ons dan e-mails, wij zullen in detail antwoorden.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Technoline WL1030 CO2 meetinstrument, luchthouder, zwart
 • Niet-dispersieve infrarood (NDIR-)gassensor met CO2-meetbereik tot 5000 ppm.
 • Indicatie batterijstatus.
 • Ventilatieaanbeveling op basis van het CO2-gehalte in de lucht.
 • Weergave binnentemperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis.
 • Geheugen van de laatste 24 uur met automatische beeldloopfunctie.
Bestseller Nr. 3
Jooles CO2 Meter Multifunctionele Thermohygrometer Thuis Intelligent Gas Digitale Analysetool Detector voor Huishouden Wit
 • Chips: Krachtige chips zijn nauwkeurig en uitstekend.
 • Functie: Een nieuwe drie-in-één luchtkwaliteitsmonitor voor kooldioxidedetector, gevarenbeoordeling, temperatuur- en vochtigheidsdetectie, intelligent alarmsysteem, gasherkenningsalgoritme, meervoudige anti-interferentie, luchtconvectietechnologie.
 • Toepassingsgebieden: Agrarische plantages, groenten, productiemagazijnen, grondstoffenverwerking, interieurs, enz.
 • Groot schermontwerp, duidelijk en gemakkelijk te lezen: Gemaakt van materialen, praktisch, eenvoudig te bedienen en te gebruiken door lange levensduur.
 • Principe: Gebruik professionelere infrarood optische principes om kooldioxide nauwkeurig en snel te detecteren.
Bestseller Nr. 4
Awair Luchtkwaliteitsmeter, innovatieve CO2-meter (kooldioxidemelder), monitor voor temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof (PM 2,5) of chemicaliën (VOC), luchtsensor, met Awair app
 • Betere lucht in de ruimte met Awair Element: Met onze luchtmonitor kun je makkelijk de waarden voor temperatuur, luchtvochtigheid, kooldioxide (CO2-melder), chemische eigenschappen van vluchtige organische verbindingen (VOC) en fijnstof (PM 2,5) in elke ruimte opvolgen.
 • Professionele luchtmeter: Dankzij de Awair Home-app kun je altijd en overal je gegevens controleren. Met behulp van luchtkwaliteitsgegevens in realtime ben je altijd op de hoogte van veranderingen. Voor een ideaal binnenklimaat.
 • Opmerking: In de app kun je onder "Trend" alle wijzigingen in de luchtkwaliteit bekijken en krijg je feedback op basis van de huidige en historische meetwaarden.
 • Met Smart Assistant: De app beschikt over een geïntegreerde smart assistent, die je helpt om de lucht in de hele woonomgeving te verbeteren. Een ideale luchtkwaliteit zorgt voor een goede gezondheid, een betere concentratie en kan de slaapkwaliteit verbeteren.
Bestseller Nr. 5
CO2 Monitor, Indoor Air Quality Monitor, 3 in 1 Kooldioxide Detector Luchtkwaliteit Monitor, Temperatuur & Vochtigheid Meter, CO2 Meter met LCD Display 0 ~ 5000ppm Bereik
 • 【3-in-1 CO2-monitor】 CO2-detector, de kooldioxidemonitor kan kooldioxide, temperatuur, vochtigheid, ingebouwde 5V, grote capaciteit batterij, gemakkelijk op te laden met USB-kabel.
 • 【Honingraat warmteafvoer】 Het honingraatwarmteafvoerontwerp op de achterkant van de CO2-meter zorgt er niet alleen voor dat de sensor volledig in contact staat met de lucht, maar vergemakkelijkt ook de warmteafvoer, waardoor valse alarmen worden verminderd door overmatige temperatuur en onvoldoende contact met de buitenlucht.
 • 【Hoge nauwkeurigheid CO2 meter】 De kooldioxidemonitor maakt gebruik van niet-dispersieve infraroodtechnologie (NDIR). Het koolstofdioxidemeetbereik bereikt 0-5000PPM. Zodra het CO2-gehalte de ingestelde waarde overschrijdt, wordt een alarm gegeven en moet de luchtreiniger of het raam worden geopend voor ventilatie.
 • 【Visueel alarmsysteem】 Het maakt de kooldioxideconcentratiestatus in één oogopslag duidelijk, de intuïtieve en levendige expressie van comfort, plus het indicatielampje dat van kleur verandert afhankelijk van verschillende niveaus van kooldioxideconcentratie. Pictogramweergave: 0 ~ 700 ppm (veiligheid) 700 ~ 1500 ppm (waarschuwing) van meer dan 1500 ppm (overschrijdt de standaard).
 • 【Op grote schaal toepassing en producten omvatten】: het CO2-monitorontwerp is eenvoudig en draagbaar, het kan gemakkelijk in je zak worden gestopt. Het is ook geschikt voor woonkamer, slaapkamer, babykamer, conferentieruimte, bibliotheek en andere plaatsen. Wat je krijgt: PTH CO2 monitor *1, USB datakabel*1, handleiding*1.
Bestseller Nr. 6
Scondaor Professionele CO2 Meetinstrument met NDIR sensor 400-5000PPM, CO2 Monitor Meter met temperatuur en vochtigheid, kooldioxide detector meter, oplaadbare lithiumbatterij
 • Snelle reactie en hoge gevoeligheid: De CO2 Meetinstrument maakt gebruik van NDIR-sensor met hoge precisie om de kooldioxideconcentratie nauwkeurig te controleren, en u effectief te waarschuwen voor CO2-risico's.
 • Groot digitaal display en gemakkelijk af te lezen: Het 2,8 inch TFT-kleurenscherm geeft duidelijk de CO2-concentratie in real time, de temperatuur en de vochtigheid van de omringende lucht weer, reageert op de drempelwaarde van de CO2-meter en waarborgt uw veiligheid en gezondheid.
 • NDIR-CO2 sensor: De CO2-monitor meter maakt gebruik van geavanceerde NDIR-technologie die een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur heeft. Wanneer het CO2-niveau 1000ppm overschrijdt, verandert de kleur van het CO2-aantal van wit in geel, oranje of rood om de luchtvervuiling te alarmeren.
 • Wijd Gebruikte Plaats: Klein formaat, draagbaar en desktopgebruik, geschikt om binnen of buiten te dragen, detectie van kooldioxide (CO2) in huis, kantoor, school, auto en andere plaatsen.
 • Kwaliteitsborging: Zorg voor levenslange klantenondersteuning en 24-uurs reactie. Als u om het even welk vraag of probleem hebt, gelieve ons per e-mail te contacteren, zullen wij u tevredenheidsoplossing verstrekken.
Bestseller Nr. 7
Weytoll CO2-meter, gasmelder met omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en klok, oplaadbare batterij met 1500 mAh
 • √ Gevoelige CO2-detector: kooldioxidemeter, uitgerust met NDIR-sensor, real-time bewaking van CO2, snelle reactie, nauwkeurige test (bereik: 400~5000ppm, nauwkeurigheid: ±30ppm of 3%)
 • √ Temperatuur- en luchtvochtigheidsmeting: naast de kooldioxidedetectie kan het ook temperatuur (bereik: -7 °C ~ 50 °C, °C / °F schakelbaar), relatieve luchtvochtigheid (bereik: 0 ~ 99%) meten.
 • √ Kleurenscherm: 2,8 inch TFT-kleurenscherm, groot genoeg, in één oogopslag kan hij tegelijkertijd CO2-, vochtigheids- en temperatuurgegevens weergeven en de energiestatus weergeven, wat zeer praktisch is.
 • √ Ingebouwde accu: 1500 mAh-batterij, die probleemloos via mobiele stroomvoorziening, laptop en andere apparaten kan worden opgeladen. Het opladen duurt slechts 4-5 uur. Het is snel en kan tot 12 uur ononderbroken langdurig werk bieden.
 • √ Breed scala aan toepassingen: deze kooldioxidedetector is zeer geschikt voor nieuwe auto's, nieuwe gebouwen, babykamers, kinderkamers, woonkamers, slaapkamers, scholen, kantoren, hotels enz.
Bestseller Nr. 8
CO2 Detector Kooldioxide Monitor Meter 400-5000 PPM, Indoor CO2 Meter Luchtkwaliteit CO2 Monitor met Geluid Alarm, Temperatuur, Vochtigheid, Oplaadbare Batterij Aangedreven
 • 【Hoge nauwkeurigheid】 De CO2-detector gebruikt de meest geavanceerde IR-sensor, detecteert nauwkeurig en snel de CO2-concentratie, meet ook temperatuur en vochtigheid in de omringende lucht in realtime.
 • [LCD groot scherm en driekleurig display alarm] Drie LCD-kleuren geven verschillende CO2-bereiken aan (400-1000PPM: groen, 1000-3000PPM: geel, 3000-5000PPM: rood). Wanneer de CO2-concentratie 1000-3000PPM is, zal de kooldioxidedetector elke 2 een zoemeralarm uitstralen; wanneer de CO2-concentratie 3000-5000PPM is, zal de kooldioxidedetector elke 1s een zoemeralarm uitzenden.
 • [Tijdelijk dempen of uitschakelen van de geluidsfunctie] CO2-niveau is 1000-5000 ppm, de CO2-monitortester klinkt. Als u weet dat dit potentiële gevaar bestaat, kunt u op de aan/uit-knop drukken om het geluid tijdelijk te dempen. Als je dit kooldioxide (CO2) geluidsalarm niet nodig, kunt u direct de instellingsknop invoeren om het geluid uit te schakelen.
 • [Waar te gebruiken] Op grote schaal gebruikt in huis, kamer, kantoor, klaslokaal, auto, groenteschuur, magazijn, enz. Digitaal display en groot lcd-scherm, gemakkelijk af te lezen, real-time monitoring, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.
 • [Gemakkelijk te dragen] Lichtgewicht ontwerp en klein formaat zijn gemakkelijk mee te nemen. Kan overal worden geplaatst: scholen, kantoren, bars en restaurants, huizen, auto's, enz. Eenvoudig op te laden met USB-kabel.
Bestseller Nr. 9
TFA Dostmann AirControl Mini CO2 meter TFA 31.5006 bewaking van de lucht (wit incl. voeding)
 • Ideaal voor het bewaken van de CO2-concentratie en temperatuur in gebouwen waar personen zich verblijven, bijvoorbeeld scholen, kantoren, openbare gebouwen
 • De weergave van CO2 en kamertemperatuur gebeurt afwisselend
 • Door de led-verkeerslichtindicator zie je altijd of de luchtkwaliteit optimaal, gemiddeld of slecht is
 • 116 x 24 x 42 mm
 • De stroomvoorziening gebeurt via een meegeleverde micro-USB-kabel en een weerbestendige USB-stekker van hoge kwaliteit
Bestseller Nr. 10
Technoline WL1040, luchtkwaliteitmeter, wandklok, CO2-weergave, CO2-verkeerslicht met grafische ventilatieaanbevelingen, Co2 meter, wit
 • Luchtkwaliteitssensor voor bewaking van de luchtkwaliteit van de ruimte
 • Niet-dispersieve infrarood (NDIR-)gassensor met CO2-meetbereik tot 5000 ppm
 • Ventilatieaanbeveling op basis van het CO2-gehalte in de lucht
 • Binnentemperatuurweergave in °C en luchtvochtigheid binnen in %
 • Achtergrondverlichting met automatische lichtdetectie
Bestseller Nr. 11
ELRO FCO2400 CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter met NDIR-sensor voor CO2, temperatuur en vochtigheid - met zelfkalibratie
 • Drie hoogwaardige sensoren meten de luchtkwaliteit: CO2, vocht en temperatuur
 • Gesproken meldingen in 6 verschillende talen, waaronder DE, NL, FR en EN
 • Automatische sensorkalibratie
 • LCD-display met touchscreen en waarschuwingslichten in groen, geel en rood
 • Eenvoudig te installeren
Bestseller Nr. 12
CURCONSA CO2-meetapparaat, 3-in-1 CO2-meetapparaat met omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid, 400 ~ 5000 ppm, oplaadbare lithiumbatterij met 2400 mAh, geschikt voor slaapkamer, kantoor, auto.
 • ➽【 Huishoudelijke benodigdheden】 Met deze CO2-detector kun je nauwkeurig en snel de CO2-concentratie binnenshuis testen om je gezondheid te beschermen. Naast kooldioxide-meetapparaten kunnen ook uiterst nauwkeurige thermometers en hygrometers worden gebruikt om de binnentemperatuur en -vochtigheid in realtime te bewaken. Het is een onmisbaar apparaat in huis of op kantoor. Het is geschikt voor verschillende plaatsen zoals woonkamer, slaapkamer, babykamer, vergaderruimte, bibliotheek enzovoort.
 • ➽ 【Uiterst nauwkeurige CO2-sensor】 Gebruik van niet-dispersieve infraroodtechnologie (NDIR), correctie van het volledige temperatuurbereik, hoge meetnauwkeurigheid, snelle respons, resolutie tot 1 ppm, meetbereik tot 0 tot 5000 ppm.
 • ➽ 【Gehumaniseerd ontwerp】 De co2-meter voor binnenlucht heeft twee soorten luchtkwaliteitswaarschuwingen, namelijk een driekleurig LED-indicatielampje en een comfortabele CO2-concentratie in de gezichtsuitdrukking, waardoor de luchtkwaliteit intuïtiever wordt.Oplaadbare lithiumbatterij met een capaciteit van 2400 mAh, stand-by voor 18 uur, ondersteunt opladen via USB en batterij-indicator.
 • ➽ 【Stijlvol uiterlijk】 Prachtig uiterlijk, eenvoudig ontwerp, lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, het is geschikt voor woonkamer, slaapkamer, babykamer, vergaderruimte, bibliotheek en andere verschillende plaatsen.
 • ➽ 【Wat je krijgt】 PTH-host * 1; Engels handleiding * 1; USB-kabel * 1. Onze CO2-detector heeft een garantie van 12 maanden en levenslange technische ondersteuning. Als je problemen hebt met de goederen die je ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons ondersteuningsteam. Wij zullen u van harte van dienst zijn.
Bestseller Nr. 13
WL1025 CO2-monitor, weergave van de luchtkwaliteit, verkeerslichtsysteem
 • Weergave van CO2-meetwaarden en CO2-trendwaarden
 • Afmetingen (WxHxD): 81 x 81 x 24 mm, voeding: USB-kabel (inclusief), ingebouwde accu (geïntegreerd met ca. 6 uur batterijduur), temperatuurmeetbereik: -9,9 - 50 °C, vochtigheidsmeetbereik: 1-99%
 • 24-uurs geschiedenis van de gemeten CO2-waarden als balkendiagram
 • Alarmfunctie voor hoge CO2-waarden
 • Kalibratiemogelijkheid voor de CO2-meting
UitverkoopBestseller Nr. 14
TFA Dostmann Fun Thermometer met Buitensensor Radio, Binnen/Buiten, Digitaal, Tendentiepijlen, Zwart, L95 X B45 X H165 mm
 • Draadloze thermometer: meting van de binnen- en buitentemperatuur, thermometer met sensoren voor binnen en buitensensor voor buiten
 • Externe zender: twee andere zenders (apart verkrijgbaar) voor temperatuurregeling kunnen worden aangesloten, bijvoorbeeld Voor de kelder, slaapkamer of garage
 • Functies: Weergave van de maximum- en minimumwaarden worden als belangrijke informatie over de klimaatregeling aangegeven
 • Digitale thermometer: de thermometer met radio beschikt over een digitale weergave van de huidige kamer- en buitentemperatuur
 • Inhoud levering: het basisstation, een buitensensor of temperatuursensor (draadloos) en een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 15
TFA Dostmann 31.5006.02AirCO2ntrol Mini CO2-Monitor, Kunststof, Wit, 145 x 62 x 68 mm
 • CO2-meetinstrument: bewaak de CO2-concentratie in verschillende ruimtes waar mensen zich bevinden, bijv scholen, kantoren, openbare instellingen
 • Verkeerslichtweergave: de LED-verkeerslichtweergave geeft het huidige CO2-niveau aan (groen, geel of rood)
 • Display: geeft de huidige kwaliteit van de lucht (CO2-gehalte) en kamertemperatuur aan
 • CO2-gehalte: het meetbereik van de zuurstofmeter ligt van 0 tot 3000 ppm en meting van de binnentemperatuur van 0 tot 50 graden Celsius
 • Stroomvoorziening: de CO2-meter wordt via een meegeleverde micro-USB-kabel opgeladen

Een kooldioxide (CO2) meter is een apparaat dat het CO2-gehalte in de lucht meet.

Er zijn twee soorten CO2-meters: handmatig en elektronisch. Bij handmatige meters moet u metingen uitvoeren met een handapparaat. Elektronische meters gebruiken sensoren om het CO2-gehalte in de lucht te meten.

De voordelen van een elektronische meter zijn dat deze automatisch het gemiddelde CO2-niveau over een bepaalde periode kan berekenen en ook hoge meetwaarden kan registreren, zodat u weet wanneer u actie moet ondernemen om de CO2-uitstoot in uw huis of kantoor te verminderen.

Enkele overwegingen bij het kiezen van een co2 meter zijn:

 • De nauwkeurigheid
 • De grootte of het gewicht van het apparaat
 • De levensduur van de batterij

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het bepalen welke CO2-meter het beste voor u is. De nauwkeurigheid, prijs en grootte zijn belangrijke overwegingen om te maken voordat u een CO2-meter aanschaft.

De nauwkeurigheid van een CO2-meter wordt bepaald door hoeveel variatie er is tussen twee metingen op verschillende dagen, dat kan worden uitgedrukt als een procentueel verschil met het gemiddelde van die twee metingen. Hoe minder variatie tussen twee metingen, hoe nauwkeuriger deze zal worden overwogen.

Wat zijn de verschillende soorten co2-meters?

De gasmeter is een apparaat dat de hoeveelheid gas meet en het aantal kubieke meters berekent. Het kan aardgas en andere brandbare gassen meten.

Er zijn twee soorten meters: vast en draagbaar. Vaste meters meten de hoeveelheid gas die in leidingen of leidingen stroomt, terwijl draagbare meters worden gebruikt voor het meten van het aardgasverbruik thuis of ergens anders.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een co2 meter?

Het kiezen van de juiste co2 meter is geen gemakkelijke opgave. Er zijn verschillende soorten meters en elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige meters zijn nauwkeuriger, terwijl andere een lager prijskaartje hebben.

Het eerste dat u moet beslissen, is wat voor soort meter u wilt – digitaal of analoog? Als u een digitale meter wilt, moet u overwegen of het een handheld-apparaat of een stationair apparaat is. Als je een analoge meter wilt, zoek er dan een met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

Moet je ook nadenken over hoe vaak je CO2-niveaus moet meten? Als het maar af en toe is, ga dan voor een goedkoop model dat niet elke keer dat het wordt gebruikt hoeft te worden gekalibreerd. Maar als de metingen regelmatig worden gedaan, of als je andere gassen wilt meten, zoals methaan, ozon en lachgas, heb je een duurder model nodig met een robuustere nauwkeurigheid.

Wat is het verschil tussen een digitale en analoge co2-meter?

Een digitale co2-meter is een apparaat dat de concentratie van kooldioxide in de lucht meet. Het doet dit door een sensor te gebruiken die veranderingen in CO2-niveaus kan detecteren. Deze apparaten worden meestal gebruikt door mensen die in beroepen werken waar ze de hele dag CO2-niveaus moeten controleren, zoals mijnwerkers, brandweerlieden en mensen die met zieke dieren of planten werken.

Analoge co2-meters worden meestal gebruikt voor het meten van de concentratie kooldioxide in gesloten ruimtes, zoals een kas of een aquarium. Ze worden ook gebruikt voor het meten van CO2-concentraties in verschillende delen van gebouwen en woningen voor ventilatiedoeleinden.

Hoe weet ik wat voor co2 meter ik nodig heb voor mijn behoefte?

De co2-meter is een belangrijk instrument voor het meten van het kooldioxidegehalte in een ruimte. Er zijn veel soorten co2-meters op de markt, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor elk doel.

Er zijn twee hoofdtypen co2-meters: digitaal en analoog. De digitale zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden nauwkeurigere resultaten. Ze kunnen ook worden gebruikt om de niveaus van andere gassen zoals zuurstof en stikstof te meten.

Analoge meters zijn goedkoper en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, maar ze moeten regelmatig worden gekalibreerd.