Beste co2 meter van 2023 (TOP15)

De 15 beste co2 meter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Technoline WL1030 CO2 meetinstrument, luchthouder, zwart

 • Niet-dispersieve infrarood (NDIR-)gassensor met CO2-meetbereik tot 5000 ppm.
 • Indicatie batterijstatus.
 • Ventilatieaanbeveling op basis van het CO2-gehalte in de lucht.
 • Weergave binnentemperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis.
 • Geheugen van de laatste 24 uur met automatische beeldloopfunctie.
Bestseller Nr. 2

Dioxcare DX700 PDF, CO2-meter, NDIR-sensor met hoge precisie met PDF-gegevens verzenden naar computer, CO2, temperatuur- en vochtigheidsdetector (Nieuwe verbeterde 3000mAh-batterij)

 • Nieuw bijgewerkt model vanaf januari 2022 met 3000 mAh-batterij en tot 24 uur autonomie
 • De DIOXCARE DX700 PDF CO2-meter detecteert kooldioxide in de omgeving, temperatuur en vochtigheid in realtime via de uiterst nauwkeurige NDIR-sensor die Made in Europe (SenseAir S8) bevat op basis van het principe van absorptie van infrarood lichtbronnen
 • Hiermee kunnen de gegevens snel en eenvoudig in PDF naar de pc worden geëxporteerd. Het kan tot 999 groepen gegevensrecords opslaan en biedt trendgeschiedenis.
 • Compacte en draagbare CO2-meter met koffer en metalen steun met oplaadbare batterij met een bereik tot 24 uur continu gebruik. Inclusief USB-kabel en oplader.
 • 3,2-inch LCD-scherm met hoge resolutie. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Het bevat een hoorbaar en configureerbaar alarm met een waarschuwing wanneer de door de gebruiker vastgestelde CO2-niveaus worden overschreden.
Bestseller Nr. 3

WL125 Co2-monitor, weergave van luchtkwaliteit via kleurendisplay (rood, geel, groen)

 • Weergave van CO2-metingen en CO2-trendwaarden
 • 24-uurs historie van de gemeten CO2-waarden als staafdiagram
 • Alarmfunctie voor hoge CO2-waarden
 • Kalibratieoptie voor de CO2-meting
 • Het huidige CO2-gehalte in de lucht wordt weergegeven met de kleuren rood, groen en geel als luchtkwaliteitssymbolen: donkergroen = UITSTEKEND, lichtgroen = GOED, geel = GEMIDDELD, rood = SLECHT (begint te knipperen bij 21 ppm om aan te geven dat het erg slecht is lucht signaal)
UitverkoopBestseller Nr. 4

CO2-detector ABS-luchtkwaliteitsmonitor Binnen Batterij-aangedreven 5-in-1 Kooldioxide HCHO TVOC Temp Humi-meter

 • MULTIFUNCTIE: 5 in 1 meter kan de kooldioxideconcentratie in de lucht detecteren, en HCHO, TVOC, Temp, Humi kunnen aan uw gebruiksvereisten voldoen
 • STAND-BY-TIJD: de CO2-detector is uitgerust met een 3,7 V 1200 mAh lithiumbatterij met grote capaciteit en de stand-by-tijd is ongeveer 240 tot 360 minuten, heeft een lange levensduur
 • 1 SECONDE UPDATE: De luchtkwaliteitsmonitor kan het systeem 1 seconde in realtime updaten en kan de luchtkwaliteit direct detecteren zonder kalibratie, handig en praktisch
 • MATERIAAL: Luchtkwaliteitsmeter neemt uitstekend ABS-materiaal aan, heeft slagvastheid, krasbestendigheid, milieuvriendelijk, biedt u een betere gebruikservaring
 • NAUWKEURIGE DETECTIE: De krachtige analyse-chip wordt gebruikt om de zwakke stroom die wordt gegenereerd in het elektrochemische reactieproces van de CO2-detector nauwkeurig op te vangen voor een nauwkeurigere detectie
Bestseller Nr. 5

Jadeshay Formaldehyde Detector CO2 Meter Luchtkwaliteit Tester Telefoon APP Monitor Kooldioxide Detector Formaldehyde TVOC Tester

 • Multifunctioneel: ingebouwde gevoelige sensoren, deze luchtkwaliteitsmonitor kan nauwkeurig kooldioxide (CO2), formaldehyde (HCHO), vluchtige organische stoffen (TVOC), temperatuur, enz. detecteren. in de lucht, het verstrekken van real-time gegevens en gemiddelden.
 • 【GEBRUIK】: Ondersteunt Android en iOS mobiele telefoonsystemen, bekijk en bewaak gegevens op afstand via mobiele APP, begrijp duidelijk de luchtkwaliteit van de leefomgeving en neem overeenkomstige maatregelen om luchtproblemen op elk moment te detecteren en te bewaken en de gezondheid van familieleden te beschermen.
 • 【Nauwkeurigheid】: met behulp van de kalibratietechnologie voor temperatuurverschilcompensatie kan de formaldehydedetector snel de omgevingstemperatuurgegevens beoordelen en de testresultaten automatisch kalibreren. Zoek vervuilingsbronnen en test nauwkeuriger, registreer in de loop van de tijd en volg trends in formaldehyde/TVOC-concentraties.
 • 【TOEPASSING】: Een dergelijke praktische luchtkwaliteitsmelder kan veel worden gebruikt bij luchtdetectie binnen en buiten, zoals kasbeplanting, detectie van binnenlucht op boerderijen, luchtdetectie thuis, kantoor, onderneming, overheid, school en auto, enz.
 • Afmetingen: Ongeveer 75 x 50 mm, de slimme formaldehydedetector is klein en compact, gemakkelijk mee te nemen en op te slaan, bewaak de luchtkwaliteit altijd en overal, met gegevensgeheugenfunctie, veilige opslag van gemeten waarden, je kunt gemakkelijk historische records bekijken en afspelen.
Bestseller Nr. 6

Kooldioxidedetector, Bekasa 5-in-1 luchtkwaliteitsmelder indoor CO2-meter digitale TVOC HCHO monitor temperatuur vochtigheidssensor tester kleurrijke achtergrondverlichting display voor thuiskantoor

 • Eenvoudig te gebruiken: CO2-meting. De sensormodule is zeer nauwkeurig, stabiel en bestand tegen interferentie. De kooldioxideconcentratie kan nauwkeurig worden weergegeven. Vochtigheidsweergave en drie meetmodi.
 • Real-time detectie: de CO2-sensor heeft een ingebouwde high-performance chip en maakt gebruik van bewakingstechnologie om ventilatietijden te melden. Het vangt vervuilingsgegevens nauwkeuriger en is zwak. De stroom die wordt gegenereerd tijdens de elektrochemische reactie wordt niet beperkt door locatie of tijd, waardoor een nauwkeurige berekening van de CO2-beoordeling mogelijk is, ter ondersteuning van de dagelijkse infectiecontrole en een aangename omgeving.
 • Gemakkelijk af te lezen LCD-display. De CO2-concentratiemeter is een groot LCD met goed zicht. Het geeft de CO2-concentratie, temperatuur en vochtigheid in hoofdletters weer. Ze zijn ook in één oogopslag kleurgecodeerd. De helderheid van het scherm kan worden aangepast door op de linker- en rechterknoppen op de aan/uit-schakelaar te tikken en de helderheid aan te passen aan de positie, waardoor het een slimme meter wordt.
 • Compact ontwerp en veelzijdigheid: kan worden gebruikt als een desktop/wandgemonteerde eenheid. De CO2-concentratiemeter heeft een compact ontwerp, is klein, licht, gemakkelijk te dragen en heeft een nieuwe stijl. De CO2-monitor wordt niet alleen gebruikt in huizen, maar ook op plaatsen waar mensen scholen verzamelen, ziekenhuizen, restaurants, winkelcentra, besparingen en slecht geventileerde plaatsen, productiefaciliteiten, bagagemagazijnen, kassen, enz
 • Geavanceerde detectiemodule: De luchtkwaliteitsdetector is aangepast aan een geavanceerde elektrochemische detectiemodule met goede nauwkeurigheid, stabiele prestaties, hoge interferentieweerstand, laag verbruik en lange levensduur van de kast. In vergelijking met andere producten vereisen onze kooldioxidedetectoren geen kalibratie, ze kunnen na opening van het schip worden getest en kunnen ze nauwkeurig detecteren
Bestseller Nr. 7

Qingping Thermometer Hygrometer CO2 Detetor, bewaking op afstand via qingping IoT, temperatuur- en vochtigheidsmonitor voor verschillende scenario's, snelle waarschuwing, oplaadbare Battrey

 • 【Monitor CO2-niveaus binnenshuis】Uitgerust met een in Zwitserland gemaakte Sensirion CO2-sensor die NDIR-technologie gebruikt om nauwkeurige en gevoelige metingen te leveren. Met de gekleurde indicator kunnen gebruikers snel het CO2-niveau beoordelen. Het vindt uitgebreide toepassingen in verschillende omgevingen, waaronder huizen, scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, restaurants, winkelcentra, fabrieken, hotels, laboratoria en meer.
 • 【Temperatuur- en RH-bewaking】Zeer nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidssensor. Meting varieert van -20 ~ 50 ° C (-4 ~ 122 ° F) en 0 ~ 99,9% RH (niet-condensatie milieu).
 • Wi-Fi-connectiviteit, maakt bewaking op afstand mogelijk: toegang tot gegevens op afstand via de "qingping IoT"-app of website, omdat het product wifi ondersteunt. Apparaten kunnen worden beheerd met qingping IoT, gedeeld en samengewerkt met teamgenoten. De batterij heeft een lange standby-tijd en u kunt hem ook altijd op USB-voeding aansluiten.
 • Meerdere waarschuwingsmethoden: de ingebouwde zoemer waarschuwt als CO2, temperatuur of vochtigheid te hoog is. U kunt ook meldingen ontvangen via app-meldingen, e-mails en sms-berichten. * De zoemeralarmfunctie kan worden in- en uitgeschakeld met behulp van de qingping IoT-app of website.
 • Historische gegevens bekijken en exporteren: Historische gegevensafbeeldingen van de afgelopen 24 uur en 30 dagen zijn beschikbaar op qingping IoT, terwijl de gegevens kunnen worden geëxporteerd als Excel-bestanden. U hoeft zich geen zorgen te maken over netwerkonderbrekingen - het apparaat kan tot 2.880 sets metingen lokaal opslaan en de gegevens worden geüpload naar de server wanneer de verbinding weer is ingeschakeld.
Bestseller Nr. 8

Fockety Mini CO2 Detector, Draagbare Detector CO2 Monitor Meter Luchtkwaliteit Monitor Kooldioxide Detector Draagbare Temperatuur en Vochtigheid Detector voor Reizen Thuis Binnen

 • Nauwkeurig en real-time De sensormodule van de CO2-detector heeft een hoge nauwkeurigheid, goede stabiliteit en anti-interferentie en geeft de CO2-concentratie nauwkeurig weer. De kooldioxidedetector kan in realtime detecteren, heeft een ingebouwde hoogwaardige chip en maakt gebruik van monitoringtechnologie om het aantal luchtwisselingen te rapporteren.
 • 【Lcd-monitor helderheid aanpassen】De luchtkwaliteitsdetector heeft een gemakkelijk af te lezen lcd-monitor die gegevens met kleurcodering weergeeft. Druk tegelijkertijd op de linker- en rechterknop van de aan/uit-schakelaar om de helderheid van het scherm aan te passen aan de positie.
 • 【5-In-1 Detector】Co2 detectiebereik: 400 tot 5000ppm; co2-detectienauwkeurigheid: 1ppm; hcho; detectiebereik: 0 tot 0,6mg/㎡; tvoc detectiebereik: 0 tot 2.0ppm; temperatuur detectiebereik: 0 tot 50℃; temperatuurdetectienauwkeurigheid: ±1℃; vochtigheidsdetectiebereik: 0% tot 99%rh; vochtigheidsdetectienauwkeurigheid: ±2%rh.
 • 【Compact ontwerp voor eenvoudige plaatsing】De luchtkwaliteitsmonitor voor binnen heeft een compact ontwerp voor plaatsing op een tafelblad en bevestiging aan de muur, laag stroomverbruik. Tegelijkertijd wordt de luchtkwaliteit tester voor homer op grote schaal gebruikt in de landbouw, glastuinbouw, enz.
 • 【100% Tevredenheid Gegarandeerd】Wij beloven elke klant een 100% winkelen tevredenheid, ons te bereiken als u vragen heeft over uw aankoop. Als de thuisluchtkwaliteitstester er niet in slaagt om u tevreden te stellen, laat het ons dan meteen weten zodat we u een volledige terugbetaling kunnen sturen. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.
Bestseller Nr. 9

Qingping Air Monitor Lite, Apple HomeKit-compatibele Wi-Fi-luchtkwaliteitssensor, detecteert CO2, PM2.5, PM10, temperatuur en vochtigheid binnenshuis

 • 【Een 5-in-1 multifunctionele luchtmonitor】Qingping Air Monitor Lite test 5 belangrijkste factoren van de luchtkwaliteit: PM2,5 (het resultaat van passieve rook), PM10, CO2, temperatuur en luchtvochtigheid. Als je de luchtkwaliteit in real-time kent, kun je indien nodig de luchtreiniger inschakelen of het raam openen.
 • 【Hoge nauwkeurigheid en snelle reactie】Aan de binnenkant van de luchtbewaker bevinden zich betrouwbare, snel aantrekkelijke en stabiele sensoren van toonaangevende sensorfabrikanten. De 5 meetwaarden worden elke seconde bijgewerkt. Het ontwerp van het luchtinlaatrooster aan de achterkant zorgt voor voldoende contact tussen de sensoren en de lucht. Opmerking: Gebruik het apparaat niet in een omgeving met een luchtvochtigheid van meer dan 90%, omdat het niet waterdicht of stofdicht is.
 • 【Apps gebruiken】Omdat het om een wifi-apparaat (alleen 2,4 GHz WLAN) gaat, kun je gegevens op afstand controleren/historische gegevens in de Qingping + app exporteren (beschikbaar in de App Store/Google Play). Voor Apple Home-App-gebruikers, controleer de 5 meter op afstand of stel de automatisering in met een Apple Home Hub; de iPhone-software-versie moet iOS 15.1 of hoger zijn, en de hub moet met de nieuwste versie ofwel zijn.
 • 【Helder oled-display en gevoelige touch-lijst】 Het UI-design in pixel-stijl wordt op een helder OLED-scherm weergegeven, zorgt voor een grotere kijkhoek en meer plezier. Door de meerkleurige weergave herken je met één blik op afstand de luchtkwaliteit, de temperatuur en de luchtvochtigheid van je kamer. Je kunt de touch-balk boven tikken of schuiven om de meetwaarden zo soepel als bij de bediening van een touchscreen te schakelen.
 • 【Oplaadbare lithiumbatterij met 7 uur batterijduur】De ingebouwde 2000 mAh lithiumbatterij heeft een batterijduur van maximaal 7 uur. Wij raden aan om het voortdurend op de voeding aan te sluiten. Bij de levering is een USB-C-kabel inbegrepen. BELANGRIJK: Bij gebruik van de batterij wordt het product standaard na enkele minuten automatisch uitgeschakeld. Je kunt de instellingen in de Qingping+ app wijzigen, zodat het indien nodig zonder stroomvoorziening blijft ingeschakeld.
Bestseller Nr. 10

Seben 1200P W CO2-meter en monitor met verkeerslicht, akoestisch alarm, datalogger voor de meting van de luchtkwaliteit

 • LIGHT INDICATOR met kleurindex om de huidige luchtkwaliteit weer te geven in 3 verschillende niveaus (groen/geel/rood)
 • AKOESTISCH ALARM optioneel instelbaar om te waarschuwen voor veranderingen in het ruimteklimaat
 • DIGITALE DISPLAY geeft de huidige CO2-concentratie, temperatuur en relatieve vochtigheid aan.
 • HOOGTE BEREIK CO2 van 0 - 5000 ppm met een nauwkeurigheid van +/- 50 ppm, luchtvochtigheid: 0-95% en temperatuur 0 - 90° C
 • FLEXIBLE POSITION als wandmontage of op het bureau - ideaal voor kantoren en klaslokalen
Bestseller Nr. 11

CO2-detector Luchtkwaliteitsmonitor TVOC-tester voor Thuis met Opladen Via USB, Realtime Monitor

 • Realtimemonitor: De kooldioxidemonitor kan de concentratie kooldioxide in de lucht in realtime detecteren en vier waarschuwingslampjes knipperen tegelijkertijd wanneer deze boven 1999 is.
 • TVOC-sensor: De CO2-detector met TVOC-sensor is ontworpen om de CO2-waarde, temperatuur en vochtigheid van de luchtkwaliteit te bewaken om uw gezonde omgeving te behouden. Het wordt sterk aanbevolen om USB te gebruiken voor het opladen.
 • Brede toepassing: draagbare kooldioxidedetector, compact ontwerp, geschikt voor bewaking van de luchtkwaliteit in huizen, scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, restaurants, winkelcentra, fabrieken, hotels, laboratoria en andere plaatsen.
 • Gemakkelijk af te lezen: de CO2-monitor maakt gebruik van een intelligent kleurendisplay met duidelijke cijfers. Wanneer de CO2-concentratie 1600-1999 is, begint het rode waarschuwingslampje te knipperen en alarm te geven.
 • Ideaal cadeau: het perfecte cadeau voor hem of haar. Met de luchtkwaliteitsmonitor kunt u uw omgeving zeker begrijpen en verbeteren op basis van de werkelijke situatie.
Bestseller Nr. 13

Technoline WL1028 WL1028 CO2-Anzeige / CO2-Messgerät

 • CO2-meter voor bewaking van de luchtkwaliteit in gesloten ruimtes
 • Krachtige CO2-sensor met meetbereik tot 5000 ppm
 • Ventilatieaanbeveling op basis van CO2-concentratie in de lucht (gekleurde weergave-elementen)
 • CO2-geschiedenis tot 24 uur (diagram)
 • Alarmen voor te hoge of te lage ppm-waarden instelbaar (optioneel actueel)
Bestseller Nr. 14

Ruelen 1Set 3 In1 CO2 Meter Smart Luchtkwaliteit Detector Digitale Temperatuur Vochtigheid Sensor Tester Luchtkwaliteit Monitor (Zwart)

 • Weergavemodus: LED digitaal display + LCD-scherm + achtergrondverlichting
 • Productnaam: Intelligente kooldioxidedetector
 • Detectietechnologie: luchtconvectiedetectietechnologie Toepasselijke temperatuur: 1-50℃
 • Productmodel: T3
 • Detectiebereik: 400-5000
Bestseller Nr. 15

KETOTEK CO2-meter, CO2 monitor, luchtkwaliteitsmeter voor binnen, temperatuur vochtigheid kooldioxide meting, CO2-meetinstrument met alarm

 • 【3-in-1 Detector】Deze CO2-meter detecteert nauwkeurig de CO2-concentratie in de lucht, de omgevingstemperatuur en de vochtigheid in real time. Een zoemer waarschuwt wanneer de CO2-concentratie de door u ingestelde veiligheidswaarde overschrijdt. Druk op een willekeurige toets om het alarmgeluid uit te schakelen. Hij kan ook worden gebruikt als dagelijkse klok en wekker. Kooldioxide detectiebereik: 400-5000PPM. Temperatuurdetectiebereik: -9.9℃~50℃. Vochtigheidsdetectiewaaier: 1-99%RH.
 • 【Gemakkelijk te lezen】Deze CO2-meetinstrument gebruikt een high-end VA LCD scherm met een grote kijkhoek. De helderheid van de achtergrondverlichting is instelbaar. Met een 4-niveau kleurrijke gezondheidsniveau-indicator om u te helpen de luchtkwaliteit gemakkelijk in een oogopslag te kennen.
 • 【Automatische kalibratie】Deze CO2 monitor gebruikt geavanceerde sensoren van Swiss Sensirion om nauwkeurige en betrouwbare metingen te garanderen. Ingebouwd kalibratieprogramma voor CO2, ondersteunt automatische kalibratie en handmatige kalibratie.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken】Deze CO2-meter moet worden aangesloten op de voeding om nauwkeurigere meetresultaten en een langere levensduur te garanderen. Eenmaal aangesloten op de voeding is het apparaat na 60 seconden automatische kalibratie klaar voor gebruik. Alkaline batterijen (niet meegeleverd) kunnen worden gebruikt om parameterinstellingen op te slaan om gegevensverlies bij stroomuitval te voorkomen. Als de stroom wordt uitgeschakeld, worden alle CO2-gerelateerde functies uitgeschakeld.
 • 【Brede reeks toepassingen】De CO2-meter is ideaal voor gebruik in huizen, slaapkamers, keukens, kantoren, scholen, hotels, ziekenhuizen, auto's, kweekruimtes en andere plaatsen. De verpakking bevat: 1 x CO2 detector, 1 x Adapter, 1 x USB kabel, 1 x Gebruiksaanwijzing.

Een kooldioxide (CO2) meter is een apparaat dat het CO2-gehalte in de lucht meet.

Er zijn twee soorten CO2-meters: handmatig en elektronisch. Bij handmatige meters moet u metingen uitvoeren met een handapparaat. Elektronische meters gebruiken sensoren om het CO2-gehalte in de lucht te meten.

De voordelen van een elektronische meter zijn dat deze automatisch het gemiddelde CO2-niveau over een bepaalde periode kan berekenen en ook hoge meetwaarden kan registreren, zodat u weet wanneer u actie moet ondernemen om de CO2-uitstoot in uw huis of kantoor te verminderen.

Enkele overwegingen bij het kiezen van een co2 meter zijn:

 • De nauwkeurigheid
 • De grootte of het gewicht van het apparaat
 • De levensduur van de batterij

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het bepalen welke CO2-meter het beste voor u is. De nauwkeurigheid, prijs en grootte zijn belangrijke overwegingen om te maken voordat u een CO2-meter aanschaft.

De nauwkeurigheid van een CO2-meter wordt bepaald door hoeveel variatie er is tussen twee metingen op verschillende dagen, dat kan worden uitgedrukt als een procentueel verschil met het gemiddelde van die twee metingen. Hoe minder variatie tussen twee metingen, hoe nauwkeuriger deze zal worden overwogen.

Wat zijn de verschillende soorten co2-meters?

De gasmeter is een apparaat dat de hoeveelheid gas meet en het aantal kubieke meters berekent. Het kan aardgas en andere brandbare gassen meten.

Er zijn twee soorten meters: vast en draagbaar. Vaste meters meten de hoeveelheid gas die in leidingen of leidingen stroomt, terwijl draagbare meters worden gebruikt voor het meten van het aardgasverbruik thuis of ergens anders.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een co2 meter?

Het kiezen van de juiste co2 meter is geen gemakkelijke opgave. Er zijn verschillende soorten meters en elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige meters zijn nauwkeuriger, terwijl andere een lager prijskaartje hebben.

Het eerste dat u moet beslissen, is wat voor soort meter u wilt – digitaal of analoog? Als u een digitale meter wilt, moet u overwegen of het een handheld-apparaat of een stationair apparaat is. Als je een analoge meter wilt, zoek er dan een met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

Moet je ook nadenken over hoe vaak je CO2-niveaus moet meten? Als het maar af en toe is, ga dan voor een goedkoop model dat niet elke keer dat het wordt gebruikt hoeft te worden gekalibreerd. Maar als de metingen regelmatig worden gedaan, of als je andere gassen wilt meten, zoals methaan, ozon en lachgas, heb je een duurder model nodig met een robuustere nauwkeurigheid.

Wat is het verschil tussen een digitale en analoge co2-meter?

Een digitale co2-meter is een apparaat dat de concentratie van kooldioxide in de lucht meet. Het doet dit door een sensor te gebruiken die veranderingen in CO2-niveaus kan detecteren. Deze apparaten worden meestal gebruikt door mensen die in beroepen werken waar ze de hele dag CO2-niveaus moeten controleren, zoals mijnwerkers, brandweerlieden en mensen die met zieke dieren of planten werken.

Analoge co2-meters worden meestal gebruikt voor het meten van de concentratie kooldioxide in gesloten ruimtes, zoals een kas of een aquarium. Ze worden ook gebruikt voor het meten van CO2-concentraties in verschillende delen van gebouwen en woningen voor ventilatiedoeleinden.

Hoe weet ik wat voor co2 meter ik nodig heb voor mijn behoefte?

De co2-meter is een belangrijk instrument voor het meten van het kooldioxidegehalte in een ruimte. Er zijn veel soorten co2-meters op de markt, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor elk doel.

Er zijn twee hoofdtypen co2-meters: digitaal en analoog. De digitale zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden nauwkeurigere resultaten. Ze kunnen ook worden gebruikt om de niveaus van andere gassen zoals zuurstof en stikstof te meten.

Analoge meters zijn goedkoper en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, maar ze moeten regelmatig worden gekalibreerd.