Beste co melder van 2023 (TOP10)

De 10 beste co melder beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Smartwares Koolmonoxidemelder - 10 jaar Sensor - 3 jaar Batterijen - met Display en Testknop - FGA-13041

 • Effectieve bescherming tegen koolmonoxide (CO): deze detector met een bereik van 20 tot 40 m² beschikt over een elektrochemische sensor die de CO-in de lucht herkent, werkt ook bij een kleine hoeveelheid (ca. 27 ppm).
 • Display: het display van de koolmonoxidedetector geeft de CO-concentratie (PPM) aan en geeft mogelijke storingen aan: batterijen of apparaat aan het einde van de levensduur, verkeerd geïnstalleerd.
 • Testknop: zorg ervoor dat je apparaat correct werkt door het regelmatig te testen (eenmaal per maand).
 • 10 jaar sensor en 3 jaar batterijen: de sensor van deze CO-detector heeft een levensduur van 10 jaar. De detector werkt op 3 AA-batterijen die bij de levering zijn inbegrepen, met een levensduur van 3 jaar. Je wordt gewaarschuwd door heldere en akoestische signalen dat je de batterijen moet vervangen of je apparaat moet vervangen.
 • Eenvoudig te installeren: het benodigde montagemateriaal is inbegrepen. Installeer een CO-detector per etage, in de buurt van je verbrandingsapparaten en in de buurt van kamers. Zorg ervoor dat het alarm van 85 dB van iedereen hoorbaar is.
Bestseller Nr. 2

Nest Protect 2e generatie rook- en CO-melder.

 • Herkent met de intelligente brandspectrumssensor zowel snel brandend, open vuur als langzaam zwaaibrand
 • Herkent koolmonoxide (CO) met een langdurige sensor (levensduur 10 jaar).
 • Spreek met je in woorden en kleuren. Zeg je soort en plaats van gevaar duidelijk aan.
 • Stuur je een waarschuwing op je smartphone als er een probleem is en je niet thuis bent.
 • Test 400 keer per dag zelf en automatisch eenmaal per maand de luidspreker en de sirene.
Bestseller Nr. 3

Combimelder met 10 jaar batterij - Rookmelder, Koolstofmonoxidemelder, CO melder - Combinatie melder - 1 stuks

 • 2-in-1 OPLOSSING - De rookmelder en koolmonoxidemelder waarschuwt je snel bij brand en te hoge concentraties koolmonoxide. De combimelder biedt de ultieme bescherming tegen twee gevaren, gecombineerd in één alarm.
 • 10 JAAR BATTERIJ - De rookmelder en CO melder met ingebouwde lithiumbatterij gaat 10 jaar mee. Zo hoef jij de batterijen van jouw combimelder nooit te vervangen.
 • BEVEILIG JE HUIS - De combimelder met koolstofmonoxide (CO) meter zorgt ervoor dat jij op tijd gewaarschuwd wordt bij gevaarlijke concentraties koolmonoxidegas. Koolstofmonoxide-gas is onzichtbaar en reukloos, waardoor het zonder koolstofmonoxide gasmelders niet op te sporen is. Koolmonoxide kan ontstaan door onvolledige verbranding bij bijvoorbeeld een CV-ketel, geiser of schoorsteen. Hang daarom een koolmonoxide- of combimelder in jouw huis om koolstofmonoxidevergiftiging te voorkomen.
 • ULTRA GEVOELIGE SENSOREN - Foto-elektrische sensoren zijn effectiever in het detecteren van rook en van langzaam brandende branden, zoals bij smeulende materialen (sigaretten, elektrische bedrading). De rookmelders zijn minder gevoelig voor vals alarm door kookdampen of stoom.
 • VROEGTIJDIGE WAARSCHUWING - Extreem lage concentraties koolmonoxide worden gemeten, waarna de CO meter waarschuwt bij gevaar.
Bestseller Nr. 4

Slimme WiFi CO melder met 10 jaar batterij - Smart koolmonoxidemelder koppelbaar met Tuya & Smartlife app

 • BEVEILIG JE HUIS - De koolstofmonoxide (CO) melder zorgt ervoor dat jij op tijd gewaarschuwd wordt bij gevaarlijke concentraties koolmonoxidegas. Koolstofmonoxide-gas is onzichtbaar en reukloos, waardoor het zonder koolstofmonoxide gasmelders niet op te sporen is. Koolmonoxide kan ontstaan door onvolledige verbranding bij bijvoorbeeld een CV-ketel, geiser of schoorsteen. Hang daarom een koolmonoxidemelder in jouw huis om koolstofmonoxidevergiftiging te voorkomen.
 • ALTIJD OP DE HOOGTE - Weet wat er speelt in jouw huis met de slimme koppelbare CO melder! Zodra er koolstofmonoxide gedetecteerd wordt, krijg jij direct melding op de gekoppelde Smartlife- of Tuya-app en kun jij snel actie ondernemen.
 • 10 JAAR BATTERIJ - De slimme koppelbare CO meter met ingebouwde lithiumbatterij gaat 10 jaar mee. Zo hoef jij de batterijen van jouw CO melder nooit te vervangen.
 • VROEGTIJDIGE WAARSCHUWING - Extreem lage concentraties koolmonoxide worden gemeten, waarna de CO meter waarschuwt bij gevaar. Zelf kun jij altijd de realtime CO waarde aflezen op het LCD scherm.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE – Zowel een schroefvrije montageset als set met schroeven en pluggen zijn meegeleverd. Kies zelf hoe jij jouw CO melder installeerd.
Bestseller Nr. 5

Heiman CO-melder met digitaal display, BSI-gecertificeerd volgens EN 50291, koolmonoxidemelder, levensduur van 10 jaar, batterij verwisselbaar

 • Kenmerken: Alarmsignaalvolume: ca. 85 dB.
 • Waarschuwing voor koolmonoxidevergiftiging door onvolledige verbranding (haard/gasketel)
 • 3 x status-led (groen = power, geel = fout, rood = alarm)
 • Ledlamp met zelftestfunctie, testknop voor de testfunctie van de CO-waarschuwingsmelder, foutwaarschuwing bij niet-correcte functie, waarschuwingssignaal bij te zwakke batterij.
 • Koolmonoxide CO-melder met display en led-statusindicatie, gecertificeerd en getest volgens EN 50291.
Bestseller Nr. 6

Spreadtron Koolmonoxidemelder, CO-melder, LCD Digitale Display CO Alarm Detector Voldoet aan EN 50291 Standaard met Piekwaarde Geheugen

 • 【10 Jaar Sensorlevensduur Koolmonoxidemelder 】Gevoed door 2 stuks LR6/AA-batterijen en met een betrouwbare elektrochemische CO-sensor van 10 jaar, biedt deze koolmonoxidemelder u de beste 24/7 bescherming
 • 【EN 50291 gecertificeerde koolmonoxidemelder】Deze koolmonoxidemelder voldoet aan de EN 50291-norm. 4 LED-lampjes geven 4 bedrijfsomstandigheden aan: groen (stroom), geel (fout), rood (alarm), geel (levensduur)
 • 【Piek CO-concentratiegeheugen】 Het LCD-scherm op deze Spreadtron-koolmonoxidemelder toont piek-CO-niveaus sinds de vorige reset, en waarschuwt u voor mogelijke CO-lekken, waardoor u een betere bescherming krijgt
 • 【Handige en eenvoudige installatie】 Deze koolmonoxidemelder is stijlvol, volledig functioneel, gemakkelijk mee te nemen en kan aan de muur worden gemonteerd of op een bureau worden geplaatst. Het kan effectief kleurloos, geurloos, smaakloos en dodelijk koolmonoxide detecteren. Zelftestfunctie, automatische foutcontrole-indicator, waarschuwing voor bijna lege batterij. Alle functies worden automatisch bediend door de microchip, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt
 • 【Hoge kwaliteit en lange garantie】 Spreadtron-koolmonoxidemelders voor thuis voldoen aan de EN 50291-norm en bieden u en uw gezin het hoogste niveau van veiligheid en betrouwbaarheid; wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 365 dagen
Bestseller Nr. 7

ELRO FC2802 Koolmonoxidemelder met 10-jarige sensor en display - CO-melder voldoet aan Europese Norm EN50291

 • 10 JAAR SENSOR: De koolmonoxidemelder is uitgerust met een 10-jaar-sensor. Dit betekent dat je 10 jaar beschermd bent.
 • BETROUWBAAR: Een kwalitatief hoogwaardige sensor die snel het giftige koolmonoxidegas herkent, minder valse alarmen veroorzaakt en zeer milieuvriendelijk is. Als de concentratie te hoog is, geeft de detector een luid alarm van 85 dB.
 • BATTERIJEN MEEGELEVERD: met de meegeleverde AA-batterijen ben je 2 jaar beveiligd zonder batterijen te vervangen.
 • DISPLAY: Toon de status van het apparaat snel en eenvoudig op het praktische display
 • LEGE BATTERIJ WAARSCHUWING ontvangen als de batterij bijna leeg is.
Bestseller Nr. 8

Rauch & CO-melder, rookmelder, CO-melder, laag stroomverbruik en zeer nauwkeurig digitaal lcd-display, 2-in-1 homematic rookmelder

 • 【2-in-1 bescherming】de rookmelder beschikt over twee ingebouwde sensoren die de rook- en koolmonoxideconcentratie (CO) op een groot lcd-scherm kunnen weergeven. Dit voorkomt de effecten van koolmonoxide- en rookgasconcentraties in de omgevingslucht. Let op: leg het alarm tijdens de test in een verzegelde zak en test het met een redelijke hoeveelheid koolmonoxide en rook.
 • 【Super alarm】Als het koolmonoxidegehalte 300 ppm overschrijdt, geeft de gasmelder een alarmsignaal, het rode licht knippert en de zoemer klinkt elke 5 seconden. Het ventiel moet direct worden gesloten en de deuren en ramen moeten worden geopend om een interne luchtcirculatie mogelijk te maken. Als een rookconcentratie van meer dan 0,1% db/m wordt gedetecteerd, wordt er een alarm afgegeven, het blauwe licht knippert en de luidspreker geeft altijd een volumealarm van meer dan 85 dB uit.
 • 【Gevoelig en snel】De rook- en CO-melder is uitgerust met een elektrochemische CO-sensor en een precisie-rooksensor, waarmee de risicoinhoud van koolmonoxide en rook nauwkeurig kan worden geregistreerd. Als de gedetecteerde concentratie buiten het bereik ligt, reageert het product snel en geeft onmiddellijk een akoestisch alarm van 85 dB. Tot de hoeveelheid omgevingsgas onder de alarmwaarde valt.
 • 【Laag energieverbruik】Tijdens de normale werking van de CO-waarschuwingsmelder bevindt het display zich in de standby-modus. Alleen het indicatielampje werkt en het groene licht knippert elke 40±2 seconden. De CO-detector verbruikt in de standby-modus zeer weinig stroom en de standby-tijd van de batterij bedraagt zes maanden. Alarmfunctie voor lage batterijniveau: als de batterij bijna leeg is, knippert het rode licht elke 10 seconden en op het LCD-scherm wordt "Lb" weergegeven.
 • 【12 maanden garantie】Als je vragen hebt over de koolmonoxide waarschuwingsmelder, neem dan gerust contact met ons op. Ons ondersteuningsteam zal binnen 24 uur reageren en technische ondersteuning bieden. 30 dagen volledige terugbetaling, 12 maanden garantie en technische ondersteuning. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Opmerking: als je een elektronische handleiding in het Duits nodig hebt, neem dan contact met ons op via e-mail.
Bestseller Nr. 9

HEIMAN CO-melder koolmonoxidemelder 10 jaar batterijduur 10 jaar sensorlooptijd, testknop,voldoet aan Europese Norm EN50291

 • Zeer moderne sensor: de ultramoderne sensor van deze CO-melder gecombineerd met een hoogwaardige geavanceerde chipset, die gevaarlijke koolmonoxideconcentraties met minder valse alarmen herkent en 10 jaar lang kan worden gebruikt.
 • 【Levensduur van 10 jaar】: deze koolmonoxidemelder is uitgerust met 2 vervangbare laag stroomverbruik, AA-batterijen voor een levensduur van maximaal 10 jaar en een soepele werking gegarandeerd.
 • 【Functionele testtoets】: deze koolmonoxidemelder is uitgerust met een handige testknop voor de functietest. Hiermee kan de alarmmelder ook na een alarm weer resetten of in de bewakingsmodus worden gereset.
 • 【Betrouwbare bescherming】: met een luid alarmgeluid (ca. 85 dB) wordt je door de duurzame alarmgever gewaarschuwd voor gevaarlijke koolmonoxideconcentraties.
 • Hoogwaardig materiaal: de buitenbehuizing van deze melder bestaat uit hoogwaardig milieuvriendelijk en vlamvertragend ABS-kunststof met 10 jaar kwaliteitsgarantie.
Bestseller Nr. 10

Putogesafe Rookmelder & CO-melder met lcd-display, koolmonoxidemelder met 10 jaar sensor, rookmelder met verwisselbare batterij, CO-waarschuwingsmelder, GS888, 1 verpakking

 • 2-in-1 bescherming: de gecombineerde rook- en CO-melder is uitgerust met een foto-elektrische rooksensor en een elektrochemische CO-sensor die zowel rook als gevaarlijke CO-waarden detecteert. Zo biedt hij betrouwbare bescherming waarop je gezin kan vertrouwen.
 • Praktisch lcd-display: deze CO-melder beschikt over een gemakkelijk afleesbaar lcd-scherm dat de alarmstatus en het batterijniveau weergeeft, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de CO-waarden in de omgeving in real-time gebeurt.
 • Verwisselbare batterijen: de koolmonoxidemelder heeft een levensduur van maximaal 10 jaar, met 3 verwisselbare AA-batterijen, de levensduur van de batterij tot 7 jaar, meer flexibiliteit bij het vervangen en minder risico op lekken van de batterijen
 • [Drie alarmmodi] 85DB-nummer, lcd- en led-waarschuwing. Als de rookmelder een gevaarlijke situatie detecteert, klinkt er een zoemer, een rood indicatielampje knippert snel en verschijnt er een waarschuwingssymbool.
 • Stille modus: druk op de test-/mute-knop als de rookmelder zich in een waarschuwingstoestand met laag vermogen bevindt. De waarschuwingsmelder wordt ongeveer 10 uur lang stil. Met deze rook- en CO-melder hoef je je geen zorgen te maken over je rust.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste co melder te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze co melder-koopgids samengesteld.

Het beste co melder vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste co melder voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede co melder-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor co melder te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van co melder erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald co melder zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over co melder zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de co melder kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste co melder kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.