Beste cilinderslot van 2023 (TOP10)

De 10 beste cilinderslot beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

GERCAR Profielcilinder sluitcilinder cilinderslot 30/30 knopcilinder deurslot - incl. 10 sleutels - gelijksluitend set van 2 - lengte: 60mm, A:30 B:30-2-delige set

 • Veiligheidsklasse 2 EN 1303:2007+AC: 2008: geniet van meer veiligheid zonder dure upgrade van dure veiligheidsvoorzieningen. Met onze profielcilinder van GERCAR ben je aan de veilige kant. Verkrijgbaar als dubbele cilinder of knopcilinder, meerdere maten verkrijgbaar. Afzonderlijk en gelijksluitend in een set. Keuze uit meerdere maten. Betrouwbaar, roestvrij, soepel. Meer veiligheid.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: onze deurcilinders zijn voordelig en betrouwbaar, met 6-7 blokkeerstiften. Ze zijn vervaardigd volgens de nieuwste veiligheidsnormen en in de hoogste kwaliteit. Bij de levering zijn 5 x draaisleutels inbegrepen, in de 2-/4-delige set zitten 10 sleutels (gelijksluitend). Extra reservesleutels kunnen bij de sleuteldienst worden besteld. Goede bescherming hoeft niet duur te zijn.
 • Snelle eenvoudige montage: deze slotcilinders kunnen snel en eenvoudig met een schroevendraaier worden gemonteerd. 2 x bevestigingsschroeven zijn inbegrepen. Dwarsboordiameter 5 mm. Je ontvangt desgewenst een handleiding in 4 stappen voor een eenvoudige installatie. De cilinder met knop heeft een geïntegreerde nood- en veiligheidsfunctie, d.w.z. hij kan aan beide zijden worden vergrendeld. Meer comfort.
 • Breed toepassingsgebied: onze deursloten zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn geschikt voor alle deurtypes, waaronder houten, metalen en pvc-deuren. Ze kunnen zowel als reservesloten als bij nieuwe montage worden gebruikt. Voor commercieel en privégebruik. voordeur of badkamerdeur, dubbele deur of enkele deur, schuifdeur. balkon-/terrasdeur, garage, kelder of schuur.
 • Inhoud van de levering: je ontvangt: 2 x cilinderslot knop 60 mm 30/30 incl. 4 x bevestigingsschroeven (5 cm en 8 cm) en 10 x sleutels. Afhankelijk van de grootte varieert de productgrootte. Verkrijgbaar als dubbele cilinder of knopcilinder. Je krijgt ook eersteklas service van de Duitse aanbieder. Op verzoek krijg je 4-staps instructies. Snelle levering en vriendelijke ondersteuning.
Bestseller Nr. 2

LÖWEN 80 mm 4x cilinderslot 40/40 dubbele cilinder gelijksluitend massieve slotcilinder incl. 20 keersleutels A:40 B:40 set van 4 (80 mm 40/40, profielcilinder set van 4 gelijksluitend)

 • 4 x profielcilinder 80 mm 40/40 - materiaal: metaal
 • 20 x boorgat-/draaisleutel (elke sleutel past in elk slot)
 • Belangrijk: meet goed voordat je bestelt (zie afbeelding - afbeelding 2)
 • 2 x bevestigingsschroef 80 mm M5 - Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, ook bij speciale productieverzoeken staan wij graag tot uw beschikking.
Bestseller Nr. 3

Yale YC1000+ slotcilinder, YC1000+ 30X30BT NI

 • Systeem met 6 pennen (10.000 variaties) met geavanceerde bescherming bij het opheffen
 • bescherming tegen boren door geharde stalen pen
 • 4 omkeerbare sleutels
 • persoonlijke kaart voor het afspelen van de sleutel
 • Persoonlijke kaart voor de reproductie van de sleutels
Bestseller Nr. 4

Bwintech 1 stuks 35T/35 mm Euro Messing Cilinder, 70mm Thumbturn/Key Barrel Lock Met 5 Horizontale Messing Sleutels, Heeft Anti-picking, Anti-Drilling, Anti-Snap, Anti-Bumping Functies, Satin Nickel Finishing

 • 🔐Verschillende specificaties: wij bieden verschillende maten slotcilinders, u kunt dubbele of thumbturn-slotcilinders kiezen om aan uw verschillende installatiebehoeften te voldoen en uw huisbeveiliging te beschermen.
 • 🔐Hoge beveiliging: onze slotcilinder heeft een verscheidenheid aan stabiele beveiligingsfuncties, de slotcilinder en sleutel van massief puur koper hebben de functies van anti-picking, anti-boren, anti-snap, anti-stoten en ook brandveilige eigenschappen.
 • 🔐Snelle montage: we hebben de bijbehorende accessoires geleverd, je kunt de oude slotcilinder snel verwijderen en vervangen door onze hoogwaardige Euro-slotcilinder.
 • 🔐Vlot gebruik: wanneer u de sleutel insteekt om te beginnen, zal de rotatie soepel verlopen en zal er geen storing zijn, wat handig voor u is om de slotcilinder te openen en te sluiten.
 • 🔐Breed aanpassingsbereik: de slotcilinder kan worden aangepast aan de meeste deurtypes, inclusief houten deuren, metalen deuren, UPVC-deuren, binnendeuren, voordeuren en de meeste deuren met sleutelgaten.
Bestseller Nr. 5

TAKUZA Slotcilinder, 30/30 met 3 sleutels, profiel-dubbele cilinder, cilinderslot, deurslot reserveaccessoires, deurslot, veiligheidsslot huisdeur

 • Complete accessoires: deze deurpost wordt geleverd met 3 bijpassende sleutels, voor het geval de sleutel verloren gaat. 2 bevestigingsschroeven.
 • Eenvoudige installatie: deze cilinderslot kan snel en eenvoudig met een schroevendraaier (cross head) worden gemonteerd. Cilindersloten kunnen ook slotkraken en manipulatiepogingen voorkomen. Om te voorkomen dat de schroeven niet lang genoeg zijn om te installeren, bieden wij twee bevestigingsschroeven aan om uit te kiezen.
 • Breed scala aan toepassingen: ze kunnen als reservesloten of voor nieuwe installaties worden gebruikt. Deze deursluitcilinder is geschikt voor houten deuren, veiligheidsdeuren en alle binnendeuren. huisdeur of badkamerdeur, dubbele deur of enkele deur, schuifdeur. balkon-/terrasdeuren, garage, kelder of schuur.
 • 【Goede kwaliteit】De slotcilinder bestaat uit een zinklegering met goede hardheid en taaiheid. Mat oppervlak. De slotcilinder is sterk en niet gemakkelijk te beschadigen.
 • 【Kwaliteitsborging, permanente after-sales】De producten worden vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en kunnen zonder problemen worden gebruikt. Mocht de door u ontvangen goederen niet overeenkomen met de beschrijving of ontbrekende accessoires, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. TAKUZA biedt een permanente after-sales service voor de slotcilinder. Als je vragen hebt tijdens het gebruik, neem dan contact met ons op via e-mail, wij lossen het voor je op.
Bestseller Nr. 6

VOCIBO® Cilinderslot 30/30, slotcilinder met Knauf-cilinderslot, deurslot, inclusief 5 messing sleutels, slotcilinder van messing vernikkeld, massief cilinderslot, deurslot

 • Complete accessoires: hoogwaardig cilinderslot met Knauf. De cilinder wordt geleverd met 5 bijpassende messing sleutels, voor als er een sleutel verloren gaat. De sleutel van zuiver koper is duurzaam, corrosie- en roestvrij en draait soepel.
 • Intieme en doordachte overweging: de slotkernset wordt geleverd met 2 bevestigingsschroeven. Lengte 65, 75 mm. Hierdoor wordt de installatie niet verhinderd doordat de schroeven te kort zijn, wat de meeste mensen gek maakt.
 • Goede kwaliteit: de slotkern bestaat uit messing materiaal en is uit één stuk gevormd, met een goede hardheid en taaiheid en sterke diefstalbeveiliging. Met mat vernikkeld oppervlak dat niet gemakkelijk roest. De sluitcilinder is sterk en beschadigt niet gemakkelijk.
 • Breed toepassingsgebied: onze deursloten kunnen binnen en buiten worden gebruikt en zijn geschikt voor alle soorten deuren, waaronder houten deuren, metalen deuren en pvc-deuren. Ze kunnen als vervangende sloten of voor nieuwe installaties worden gebruikt. Voor voordeur of badkamerdeur, dubbele deur of enkele deur, schuifdeur. En voor balkon-/terrasdeuren, garage-, kelder- of schuurdeuren.
 • Kwaliteitsborging: de producten worden volgens strenge kwaliteitsnormen gemaakt voordat ze de fabriek mogen verlaten. Ze leveren uitstekende prestaties en kunnen met vertrouwen worden gebruikt. Ze worden vervaardigd volgens de nieuwste veiligheidsnormen, met uitboorbescherming en van de hoogste kwaliteit.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Yale Europrofiel dubbele cilinder 2100, nood- en gevarenfunctie, 30/30, nikkel gesatineerd

 • Cylinder voor maximale veiligheid: deze 10-pins cilinder met messing behuizing biedt met anti-boor, anti-pick, anti-bulp en anti-plug-extractie de ultieme bescherming tegen manipulaties zoals boren, aanboren, stoten of uittrekken.
 • Nood- en gevarenfunctie: ontgrendel je deur aan de ene kant, ook als er aan de andere kant een sleutel zit.
 • Met anti-snap-functie: de cilinder heeft anti-snap-lijnen om inbrekers betrouwbaar te voorkomen dat inbrekers de cilinder verwijderen en toegang krijgen tot uw huis.
 • Omkeerbare sleutel met veiligheidsknop: deze cilinder maakt gebruik van een draaisleutel met veiligheidsgroef voor het bedienen van de 4 speciaal ontwikkelde combinatiepennen aan de binnenkant van de cilinder.
 • Sleutelsleutel met beveiligingskaart: onze gepatenteerde cilinders worden elk geleverd met een individuele beveiligingskaart. Voor het maken van bijsleutels moet bij een vakhandelaar de sleutelkaart worden getoond. Zo ben je betrouwbaar beschermd tegen ongeautoriseerde sleutelkopieën.
Bestseller Nr. 8

6-polige knopcilinder deurcilinder 30/30 - cilinderslot 60 mm met knop 20 mm 5 sleutels 2 bevestigingsschroeven - hoogwaardig deurslot cilinder met 6 pennen (1x 30/30 zilver)

 • Hoogwaardig merkproduct – inbouwslot knopcilinder van Nikai Germany ben je aan de veilige kant: Deurcilinder met de nieuwste veiligheidsstand en van de hoogste kwaliteit (ontworpen en getest door NIKAI Germany)
 • Sluitcilinder met knop. Totale lengte bedraagt 80 mm: Knop 20 mm (K20) en cilinder 60 mm (Z60), 6 penelementen, omkeersleutelsysteem met horizontale sleutelinvoer, binnenkant: Draaiknop, van buitenaf - sleutel
 • Voor binnen- en buitendeuren. De slotcilinder met nood- en gevarenfunctie (N&G) is geschikt voor buitendeur en binnendeur/kamerdeur: badkamerdeur, balkon-/terrasdeur, dubbele deur, enkele deur, garagedeur, huisingangdeur, kantoordeur, kelderdeur
 • Met nood- en gevarenfunctie – knopcilinders zijn aan beide zijden afsluitbaar. Nooit meer buitengesloten zijn - ook als de sleutel binnenin zit. Van buitenaf met profielsleutel te openen/sluiten, van binnen comfortabele bediening met een knop
 • Boormoersleutelset - Knauf-inbouwslot wordt inclusief 5 sleutels zonder scherpe inkepingen en 2 montageschroeven (80 en 50 mm) – ideaal voor een gezin van 4 personen + 1 x reservesleutel
Bestseller Nr. 9

KOTARBAU Cilinder 25/35 nikkel cilinderslot profielcilinder deurcilinder slot slot slot cilinder veiligheidsslot dubbele cilinder messing

 • Veiligheid: elke deur en poort moeten worden vergrendeld, zodat we onszelf, onze voorwerpen en onze privacy kunnen beschermen. Alle onderdelen van het huisdeurslot zijn messing en slijtvast. De ingebouwde boorbeveiliging geeft ons extra veiligheid en comfort. Of het nu gaat om kamerdeur, woningafsluitdeur, de schoot past bij elke deur/poort. Het vervangen van de cilinder gebeurt zeer snel.
 • Universeel: de cilinder kan probleemloos voor binnendeuren of buitendeuren worden gebruikt. De montage vereist geen voorkennis of zwaar gereedschap. Geschikt voor alle soorten sloten, bijv. : Insteeksloten, haksloten, schuifdeursloten enz. Kan voor alle soorten deuren/poorten worden gebruikt. De set bevat 3 bijpassende sleutels. Gemaakt in Europa en geschikt voor composiet, hout, UPVC-deuren.
 • Robuust: het hele slot bestaat uit messing en is daarom kwalitatief zeer hoogwaardig en robuust. Noch het weer of het permanent gebruik kan het slot beschadigen of beïnvloeden. Het slot heeft ook een picking en manipulatieweerstand. De cilindersloten zijn zeer hoogwaardig en robuust.
 • Merkproduct: Kotarbau staat bekend vanwege kwaliteit, veiligheid en vooral precisie; producten van Kotarbau worden al jarenlang gebruikt door vele grote en kleine bedrijven; ze Alle Kotarbau-artikelen worden meermaals gecontroleerd en zijn geschikt voor industriële toepassingen maar ook voor particulier gebruik. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een van de marktleiders op het gebied van producten voor de ambachtelijke en industriële sector.
 • Technische gegevens. Materiaal: 100% messing (beide uitvoeringen en kleuren). Gewicht (afhankelijk van de grootte en het model): 200 g - 350 g - 3 sleutels & manchet pen altijd bij de hand
Bestseller Nr. 10

ABUS Deurcilinder sluitcilinder cilinder EC550 incl. 5 sleutels incl. ToniTec CodeCard grootte 30/30mm

 • Met nood- en gevarenfunctie (aan beide zijden afsluitbaar, ook als de sleutel binnenin zit
 • Aanboorbescherming door geharde stalen pennen, draaisleutel past in elke richting
 • Verschillende sluitingen. (Let op de afbeelding). Indien gelijksluitend gewenst, gebruik dan aanbieding B01KLIP2FI
 • + ToniTec CodeCard. Dit biedt het voordeel van de sleutel of profielcilinder nabestelling zonder de sleutel te verzenden
 • Inhoud: 1 x cilinder, 5 sleutels, 1 x bevestigingsschroef, 1 x ToniTec CodeCard

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste cilinderslot te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze cilinderslot-koopgids samengesteld.

Het beste cilinderslot vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste cilinderslot voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede cilinderslot-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor cilinderslot te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van cilinderslot erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald cilinderslot zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over cilinderslot zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de cilinderslot kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste cilinderslot kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.