Beste ci+ module ziggo van 2023 (TOP10)

De 10 beste ci+ module ziggo beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
CI+ Module - Ziggo
 • Eenvoudige installatie
 • Energiezuinige module
 • Afstandsbediening van uw tv gebruiken
 • On demand en interactieve tv functies blijven werken
Bestseller Nr. 2
Quantis CI+ 1.3 TV-kaart, zwart
 • Aansluitingen: jack
 • Compatibele apparaten: Niet van toepassing
Bestseller Nr. 5
CI-module Viaccess Secure CAM ACS 5.0 @Smit voor versleutelde zenders Smit NIEUW
 • S
 • CI-module Viaccess Secure CAM ACS 5.0 Smit voor versleutelde zenders Smit NIEUW
 • ONDERHOUDSLECTRONIK
Bestseller Nr. 6
TechniSat TECHNICRYPT CX – CI-module (Conax ontsleutelingsmodule voor gebruik Conax gecodeerde smartcards, niet geschikt voor kabels Duitsland, Sky, HD+, ORF)
 • Niet geschikt voor kabels Duitsland, Sky, HD+, ORF, kabel digitaal, kabel BW, Unitymedia.
 • Deze CI-module is uitsluitend ontworpen voor het besluiten van Conax gecodeerde programma's
 • Voor het ontvangen van versleutelde programma's is bovendien een vrijgeschakelde smartcard van de betaal-tv-aanbieder vereist
 • Vraag vooraf je betaal-tv-leverancier welke module je nodig hebt voor het gebruik van je smartcard
 • Inhoud: 1 x TechniSat TECHNICRYPT CX CI-module (CONAX)
Bestseller Nr. 8
freenet TV 89001 CI+ tv-module voor antenne DVB-T2 HD, met 3 maanden gratis
 • Welke componenten zijn bij de levering inbegrepen: freenet TV CI+ module, inclusief 3 maanden gratis toegang, freenet TV klantenkaart, korte installatiehandleiding incl. freenet TV AGB
Bestseller Nr. 9
AC600 Dual Band 2,4 + 5 GHz 600 Mbit/s Outdoor WLAN Repeater, PoE Access Point/WLAN versterker/WiFi Antenna/WiFi Range Extender/Wireless Router Outdoor (WN570HA1)
 • ✅ 【Hoog overdrachtsvermogen 802.11AC 2,4 + 5 GHz outdoor wifi-repeater】 – deze WN570HA1 outdoor wifi-repeater ondersteunt de nieuwste wifi-standaard 802.11AC, die ongelooflijk 3 keer sneller is dan 802.11 N. Een dual-band wifi-antenne-verlenger kan je bestaande draadloze netwerk met een snelheid uitbreiden. Tot 2,4 GHz op 150 Mbps en 5 GHz op 433 Mbps met MTK 7688A+7610E dual-chips voor stabielere prestaties.
 • ✅ 【2 afneembare omnidirectionele outdoor wifi-antennes met 7 dBi buiten】 – een hogere antenneversterking versterkt het wifi-signaal aanzienlijk en breidt een bredere afdekking buiten, de stabiliteitstechnologie voorkomt automatisch kanalen door het gebruik van de kanaalkeuzefunctie, raakt een draadloos netwerk met een lang bereik van buitenaf af, dekt moeilijk te bereiken plaatsen af.
 • ✅ 【Power-over-Ethernet-toegangspunt voor outdoor access point (AP)】 – Ingebouwde power over Ethernet (PoE), zodat het in gebieden kan worden geïnstalleerd waar het stopcontact niet beschikbaar is, door je stroomvoorziening en je netwerkgegevensverbinding in één RJ-45-kabel te combineren.
 • Weerbestendige wifi-versterker voor buiten IP65 voor moeilijke omgeving: zorgt voor een continu gebruik in moeilijke omgevingen of in extreme kou, hitte of continue vochtigheid, is bestand tegen grote vocht- en temperatuurbereiken (-30 °C ~ 70 °C) (-22 °F ~ 158 °F). V ESD, bescherming tegen de 4 KV flits, zorgt voor een stabiele verbinding onder moeilijke buitenomstandigheden.
 • AC600-vermogensuitrusting: de volgende generatie WLAN, voldoet aan de normen IEEE 802.11 ac/a/b/g/n, tot maximale bibandsnelheid tot 600 Mbps is het een upgrade-versie van de N300 (300 Mbps). Hiermee kun je meer apparaten tegelijkertijd met de dubbele band verbonden houden, de dubbele band vasthouden. is een grotere keuze voor HD-streaming, online games en andere bandbreedte-taken.
Bestseller Nr. 10
Deltacam Duo Twin CI module I Common Interface kaart met DeltaCrypt-encryptie 3.0 voor ontvangst van versleutelde zenders incl. SIM kaartlezer I DVB CI-conforme PCMCIA CI-CAM voor Smart Cards TV
 • Premium kwaliteit: gecertificeerde CAS-embedded CI-module met nieuwe hardware, vergelijkbaar met CI+ module voor kaart. DVB-interface voor pay-tv-zender met overeenkomstige abonnement en smartcard
 • Universeel toepasbaar: CI-kaart past in bijna alle tv-toestellen, satellietontvanger, televisiesettopboxen met PCMCIA-sleuf, voor wereldwijde ontvangst van satellietzender, kabels en terrestrisch
 • PLUG & PLAY - De satellietmodule eenvoudig in de CI-sleuf of CI kaartadapter steken en zonder verdere instellingen zender in topkwaliteit ontvangen - ondersteunt MPEG-2 MPEG-4 SD HD UHD 3D 4K
 • Topprestaties: de Ultra HD-module maakt door meerdere CA_PMT het beslissen van vele diensten tegelijkertijd mogelijk. TV-module met 4 MB seriële Flash - 64 MB DDR SDRAM - twee kanalen voor smartcards
 • Kwaliteit sinds 1989 – Multikom is je betrouwbare B2B gespecialiseerde groothandel en fabrikant voor de categorieën elektronica, tuin, vrije tijd, huishouden, drugisterij, speelgoed, kleding, hygiëne en nog veel meer

Het kiezen van de beste CI+ module voor je tv is geen gemakkelijke taak. De markt wordt overspoeld met verschillende merken en modellen. Maar als u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit, dan zal dit artikel u helpen bij uw besluitvormingsproces.

De eerste stap die u moet nemen bij het kiezen van de juiste CI+-module, is uw behoeften te begrijpen. Bent u op zoek naar een single-tuner of een dual-tuner? HD-zenders nodig? Hoe zit het met de opnamefunctionaliteit en smart TV-functies?

Houd ook rekening met het merk van de CI+-module die u wilt kopen. Sommige merken bieden een betere kwaliteit dan andere en sommige zijn goedkoper dan andere. Zoek je bijvoorbeeld een budgetoptie, kies dan voor een Amstrad CI+ module.

Wat is een ci+-module?

CI+-module is een hardwarecomponent waarmee gebruikers de CI+-kaart kunnen gebruiken om tv te kijken. Het is een standaard voor digitale televisie en wordt veel gebruikt in Europa, maar niet in Noord-Amerika.

Wat zijn de beste eigenschappen van de ci+ module van Ziggo?

Ziggo is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat internet, televisie en telefoondiensten levert. Om de beste klantervaring te bieden, heeft Ziggo een nieuwe ci+-module geïntroduceerd met een reeks functies waar klanten van kunnen genieten.

Enkele van de beste functies van deze module zijn de tv-on-demand-service, de tv-opnameservice en de service voor ouderlijk toezicht. Met de tv-on-demand-service kunnen gebruikers hun favoriete programma’s overal ter wereld bekijken. Het heeft ook een intuïtieve zoekfunctie waarmee gebruikers hun favoriete programma snel en gemakkelijk kunnen vinden. Met de tv-opnameservice kunnen gebruikers hun favoriete programma’s van tevoren opnemen, zodat ze niets hoeven te missen als ze niet thuis zijn. Met de dienst voor ouderlijk toezicht kunnen ouders tijdslimieten instellen voor de kijktijd van kinderen en kunnen ze voorkomen dat bepaalde kanalen of programma’s worden weergegeven.

Wat zijn andere goede eigenschappen van Ziggo’s ci+ module?

Ziggo’s ci+ module is een set van features die zijn ontworpen om de Ziggo-ervaring beter te maken. Het biedt klanten een nieuwe en opwindende manier om tv te kijken. Klanten kunnen de ci+-module gebruiken om toegang te krijgen tot live-tv, on-demand content en nog veel meer.

De ci+-module biedt ook beeld en geluid van HD-kwaliteit, evenals een verscheidenheid aan kanalen. Daarnaast heeft de ci+ module van Ziggo een intuïtieve gebruikersinterface die voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

Hoeveel kost de ci+ module van Ziggo?

Ziggo is een Nederlands bedrijf dat internet, tv en telefoondiensten levert. Het is de grootste kabelexploitant van Nederland. En de ci+ module van Ziggo kost € 79,95.

Wat is het verschil tussen de ci+ module van Ziggo en andere modules?

De Ziggo Ci+ module is een settopbox waarmee klanten live tv kunnen kijken, on demand content en nog veel meer. Het is ook de enige settopbox in Nederland met een ingebouwde digitale videorecorder.

De Ziggo Ci+ module is anders omdat het klanten de mogelijkheid biedt om content te streamen vanuit meerdere bronnen waaronder Netflix en YouTube.

Heeft de ci+ module van Ziggo nadelen?

Ziggo’s ci+ module is een manier voor Ziggo om zijn klanten een meer persoonlijke service te bieden. Het heeft echter enkele nadelen. Het biedt slechts een beperkt aantal kanalen en niet al deze kanalen zijn in HD-kwaliteit. De klantenservice is ook niet zo goed als de klantenservice bij andere providers.