Beste camera deurbel van 2023 (TOP15)

De 15 beste camera deurbel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

eufy Security Video Doorbell C210, Wi-Fi Video Doorbell Set, white, 1080p resolution, 120 days battery, no monthly charge, people detection, two-way audio, free wireless doorbell chime

 • Zie gasten arriveren in Full HD: zie in scherp 1080p-beeld wie er voor de deur staat. De geavanceerde WDR en 4:3-beeldverhouding zorgen voor een kleurnauwkeurig en volledig beeld van de bezoeker.
 • 120 dagen voordeurbeveiliging: de deurbel en de Wi-Fi-deurbelgong vormen een gesloten draadloze en energiezuinige verbinding waarmee u uw voordeur gedurende 120 dagen probleemloos in de gaten kunt houden met één oplaadbeurt*.
 • Geen abonnement nodig: bescherm naast uw huis ook uw portemonnee. Beveiligingsproducten van eufy kennen geen abonnementskosten en combineren beveiliging met gebruiksgemak.
 • Compact, stijlvol en eenvoudig te installeren: de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hoeft niet aan de slag met ingewikkelde bedradingen. Dankzij het slanke ontwerp past de deurbel op elk deurkozijn.
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen: elk vastgelegd moment wordt lokaal opgeslagen op de Wi-Fi-deurbelgong in uw huis, via geavanceerde versleuteling.
Bestseller Nr. 2

Irishom 1080p deurbel met camera, video, deurintercominstallatie, draadloze deurbel met klokkenspel, cloudopslag, 2-weg audio, nachtzicht

 • Draadloze video-deurbelcamera: ondersteunt 2,4 G WLAN en app-verbinding, 1080p hoge resolutie, horizontale 133 graden en diagonale 155 graden groothoek, je kunt breder en duidelijker zien.
 • [Smartphone-meldingen en 2-weg audio] Als iemand op de deurbel drukt, worden foto's gemaakt en onmiddellijk een melding naar je smartphone verzonden. Met de ingebouwde microfoon kun je je bezoekers altijd en overal zien en met hen spreken.
 • [Nachtzicht & cloudopslag] Met ingebouwde hoogwaardige IR-led-lampkralen is het beeld ook 's nachts duidelijk; ondersteunt gratis cloudopslag (3-daagse automatische cyclusdekking), geen TF-kaart nodig.
 • [Uitgerust met deurbel] Sterk en stabiel signaal, eenvoudig te koppelen, het overdrachtsbereik tussen deurbel en bel bedraagt tot 10 meter; met USB-voeding, eenvoudig te installeren, geen zorgen om zwakke batterij.
 • [Stroomvoorziening] De deurbel wordt gevoed door een ingebouwde 800 mAh-batterij en heeft een lange werktijd, nadat hij volledig via een powerbank, een voeding, een computer en meer is opgeladen, zonder dat hij vaak hoeft te worden opgeladen.
Bestseller Nr. 3

Deurbel met camera,1080P HD draadloze videodeurbel met bel, wifi-deurbel met batterij, PIR-persoonsdetectie, groothoekbeeld, nachtzicht, audio in twee richtingen, cloud-opslag

 • 1080P Full HD nachtzicht en audio in twee richtingen: de deurbelcamera biedt je heldere beelden en video-opnamen, je kunt je gasten duidelijker zien met de 1080P HD camera. De draadloze deurbel is uitgerust met 2-weg audio, de videodeurbel met camera heeft ook een ingebouwde microfoon en luidspreker, je kunt in realtime zien, horen en praten via de app op je telefoon.
 • PIR Bewegingsdetectie en nachtzicht: de intelligente videodeurbel heeft een ingebouwde PIR-sensor, een ingebouwde passieve infraroodsensor. Wanneer bewegingsdetectie wordt geactiveerd, wordt de actie opgenomen in de cloud en kun je realtime waarschuwingen en pushmeldingen ontvangen. De intelligente IR-CUT detecteert automatisch omgevingslicht en schakelt over op nachtzichtmodus, minimaliseert dode hoeken en biedt ook 's nachts veiligheid.
 • De weerbestendige en eenvoudig te installeren videodeurbelcamera met beltoon heeft een behuizing van hoogwaardig materiaal en is IP65-waterdicht. De videodeurbel is duurzaam en kan veilig worden gebruikt in slechte weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. De draadloze videodeurbel kan eenvoudig worden geïnstalleerd en gemonteerd bij de deur. Je kunt de deurbel eenvoudig in het stopcontact steken en zonder professionele hulp gebruiken.
 • 2,4 GHz WiFi-verbinding en delen met meerdere gebruikers: de slimme videodeurbel ondersteunt alleen 2,4 GHz wifi, geen draden en kabels nodig. Download gewoon de Aiwit-app en verbind deze met je deurbel. Onze knipperende deurbel heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker om te praten en te luisteren, ruisonderdrukking kan zorgen voor een verbeterde belervaring; de videodeurbel kan 8 gebruikers tegelijkertijd verbinden, 3 mobiele telefoons kunnen gelijktijdig kijken.
 • Gratis lokale opslag en delen met familie: de draadloze deurbel met camera ondersteunt tot 128G Micro-SD (niet meegeleverd) geheugen en cloudopslag (7 dagen op proef). Je kunt het account ook delen met je familieleden, er kunnen maximaal 5 gebruikers deelnemen.
Bestseller Nr. 4

Draadloze Deurbel met Camera Video Deurbel Draadloze Outdoor Waterdichte Deurbel Met Nachtzicht 450P Videofoon Cloud Opslag Twee-weg

 • 【Twee-weg praten】: wanneer de bezoeker op de elektronische deurbel drukt, stuurt de deurbel een pushmelding naar de mobiele telefoon, en je kunt direct op afstand met de bezoeker praten, en je kunt ook de spraakwisselmodus kiezen om de privacy van je gezinsleden te beschermen.
 • 【Stabiele wifi-verbinding】 De wifi-videodeurbel ondersteunt 2,4G WiFi en heeft een wifi-bereik tot 20 meter, zodat je de bel op 10 meter afstand van de draadloze videodeurbel kunt plaatsen met een extreem stabiele wifi-verbinding.
 • 【1080P Full HD & Nachtzicht】- De videodeurbelcamera biedt kristalheldere beelden en video-opnames. Ingebouwde IR-lampen zorgen ervoor dat u zelfs in het donker duidelijk kunt zien. Intelligent detecteert automatisch het omgevingslicht en schakelt over naar de nachtzichtmodus. U kunt ook hoeken uit het zicht zien met een groothoek van 70°. Bescherm uw gezin en eigendommen beter!
 • Videodeurbel met draadloze monitor: verbind de wifi-deurbel eenvoudig via je draadloze deurbel-app, snel en eenvoudig te installeren met 2,4 GHz wifi (draadloze videodeurbel ondersteunt geen 5 GHz wifi). De draadloze videodeurbel is draadloos, dus de draadloze deurbel is eenvoudig overal te installeren. Alexa deurbel compatibel met echo show, draadloze deurbel compatibel met Alexa, draadloze deurbel aangesloten telefoon.
 • 【Eenvoudig te installeren】: steek de ontvanger gewoon in een stopcontact en bevestig de zender aan de muur of het deurkozijn met behulp van het meegeleverde plakband of schroeven. Geen gedoe met kabels.
Bestseller Nr. 5

Reolink Video Deurbel Camera PoE met Reolink Bel, 5MP Super HD Video Bedrade Buitencamera, 180° Diagonaal Beeld, Tweerichtingsaudio, Persoonsdetectie, Waterdicht, Waarschuwingen, Werkt Met Reolink NVR

 • 5 MP Super HD-beeld in 180° Diagonaal: Vind de juiste positie voor je deurbel met de 15° wedge kit en geniet van het superbrede gezichtsveld. Geweldige 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR- en vervormingscorrectietechnologieën, biedt je scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Deurbel Inbegrepen & Sneller Antwoorden: Stop de meegeleverde deurbel in een stopcontact in iedere gewenste kamer en ontvang waarschuwingen wanneer bezoekers "aan de deur staan". Je hebt keuze uit 1 van de 10 melodieën en je kunt het volume aanpassen. Ook kun je spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor wanneer je geen tijd hebt.
 • Nauwkeurige Waarschuwingen door Persoonsdetectie: Je kunt het instellen om waarschuwingen te ontvangen wanneer een persoon gedetecteerd wordt, waarbij niet-menselijke voorbijgangers genegeerd worden, en je kunt de bewegingszone instellen om te bepalen waar de bewegingen van objecten gedetecteerd worden.
 • Flexibele Opslagopties & Veelzijdige Software: De software van Reolink biedt levenslange service waarvoor je maandelijks NIETS betaalt. Het ondersteunt pre-roll-opname, wat waardevolle 6s-beelden oplevert van voordat een evenement geactiveerd wordt. Opnames kun je opslaan op een microSD-kaart (max. 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR voor ingebouwde 2 TB/4 TB HDD lokale opslag, of FTP/NAS.
 • Eenvoudige & Betrouwbare PoE-installatie: Binne een paar minuten te installeren met een Power over Ethernet-ontwerp, ook in ongeëvenaarde stabiliteit - gegevensoverdracht zonder dat je afhankelijk bent van een haperende wifiverbinding, maar via een bekabelde verbinding. Als internet tijdelijk uitvalt, blijft de camera 24/7 opnemen.
Bestseller Nr. 6

Frunimall Deurbel met camera, videodeurbel met cloudgeheugen, draadloze bel met nachtzicht, wifi-bel, huisdeur, persoonlijke herkenning met AI, oplaadbare batterijen (zwart)

 • Videogesprekken ondersteunen: deurbel met camera geïntegreerde bewaking en deurbel, je kunt je telefoon en deurbel met elkaar verbinden, op de deurbel drukken om een videogesprek te initiëren, een account ondersteunt 9 gebruikers om verbinding te maken met de deurbel, elke keer dat 3 gebruikers tegelijkertijd een voorvertoningstijd. Het scherm maakt het mogelijk om de informatie van de bezoeker te kennen zonder de deur te openen.
 • 3M nachtzichtfunctie: de videodeurbel is uitgerust met twee infraroodlampen, ondersteunt een 3 meter nachtzicht en kan ook 's nachts of in een donkere omgeving een helder beeld behouden, wat je een gevoel van veiligheid geeft.
 • Groothoeklens: de draadloze bel met nachtzicht beschikt over een 100°-groothoeklens, die het beeld uitgebreider maakt, je kijkbereik vergroot en aan de eisen van verschillende deurscènes voldoet.
 • Geheugenfunctie: de deurbel ondersteunt de KI-detectiefunctie en geheugenfunctie, ondersteunt cirkelvormige cloudopslag binnen drie dagen, helpt je bezoekers te registreren en verdachte gezichten nauwkeurig te identificeren.(De cloudopslagfunctie moet tegen betaling worden geactiveerd, met een proefperiode van één maand.)
 • USB-oplaadondersteuning: de ontvanger van de deurbel met camera heeft een 433 Hz beltoon met hoog volume, 2,4 GHz, het wifi-signaal is stabieler, de afdekking is groter en hij kan op een geschikte plaats in huis worden geplaatst, zodat je hem kunt horen, de beltoon duidelijk. Ingebouwde 800 mAh-batterij, slaapstand-by voor maximaal een jaar, USB-opladen, geen frequente batterijwissel, comfortabeler te bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Arlo Essential draadloze video deurbel met camera, directe mobiele oproep, 1080p HD, 180˚ nachtzicht, sirene, bewegingsdetectie, 2-weg-audio, incl. proefp. Arlo Secure, 1 deurbel, wit

 • UNIEKE KIJKHOEK: onze draadloze videodeurbelcamera heeft een unieke vierkante kijkhoek en een breed gezichtsveld van 180 graden, zodat u een persoon van top tot teen of een pakket op de grond kunt zien
 • DIRECTE VIDEOGESPREKKEN: de Arlo Video Doorbell videobelt rechtstreeks naar je mobiel wanneer je erop drukt, zodat je sneller kunt zien wie er voor je deur staat
 • SIRENE & 2-WAY AUDIO: schrik indringers af met een geïntegreerd alarm dat automatisch wordt geactiveerd met bewegingsdetectie of via de app; hoor en spreek met bezoekers via de ingebouwde luidspreker en microfoon
 • HD-VIDEO EN NACHTZICHT: Krijg een duidelijk beeld van wie er voor je deur staat met 1080p HD-video met HDR en scherp nachtzicht;
 • FLEXIBEL BATTERIJVERMOGEN: Installeer de slimme deurbel eenvoudig zelf met behulp van de oplaadbare batterij of laat hem door een professional op het lichtnet aansluiten voor continue stroomvoorziening;
Bestseller Nr. 8

Reolink 5MP Video deurbel Draadloze Chime Deurbel Ultra Wide Angle Twee-weg Audio Aangepaste Stem Menselijke Detectie Smart Alerts Dual-Band WiFi 256GB SD-kaart (excl.) Cloud opslag, Doorbell WiFi

 • 5MP Super HD Dag & Nacht: Onovertroffen 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR en vervormingscorrectietechnologieën, zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Beantwoord de deur sneller: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u de bezoekers horen en terugpraten, zelfs als u niet thuis bent. U kunt ook spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor tijden dat u bezet bent.
 • Nauwkeurige waarschuwingen: U kunt hem zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer mensen worden gedetecteerd, waarbij triviale niet-menselijke voorbijgangers worden genegeerd, en u kunt een bewegingszone instellen om te bepalen waar bewegingen van objecten worden gedetecteerd.
 • Flexibele opslagmogelijkheden: Het ondersteunt pre-rol opname, die waardevolle 6s beelden van voordat een gebeurtenis wordt geactiveerd biedt. Opnamen kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart (max. 256 GB, niet meegeleverd), Reolink NVR of Reolink Cloud.
 • 2,4/5GHz Dual-Band WiFi: Geen zorgen over de netwerkverbinding; de 5GHz WiFi zorgt voor een stabiele en vloeiende netwerkervaring. Ook geen zorgen over slecht weer; hij is waterdicht!
Bestseller Nr. 9

Lieberwell Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi video deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, twee-weg intercominstallatie, cloud geheugen, IP65-waterdicht

 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080P-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • 2-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden spreken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en praten.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als iemand langskomt, neemt de deurbel onmiddellijk een video op en draagt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65-weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65-weerbestendig; deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-20 °C - 50 °C), zonder je zorgen te hoeven maken over installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren, zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.
Bestseller Nr. 10

XTU deurbel Camera met Chime, Video deurbel Draadloos met Motion Zones Aanpassing, Voice Changer, PIR menselijke detectie, Geen maandelijkse kosten, Batterij aangedreven slimme WiFi deurbel voor thuisbeveiliging.

 • 🔔💬 【Voice Changer & Two-way Audio】 De XTU J9 draadloze deurbel camera heeft veranderende stemmen geüpgraded. Bovendien is het de extra set ogen en oren die nodig zijn om je huis te beschermen. De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het gemakkelijker om met bezoekers te praten, of u nu thuis of buiten bent. Mis nooit bezoekers of wees verdacht, zelfs als je onderweg bent.
 • ⚡🔧 【PIR Motion Detection & Eenvoudig te installeren 】Met de ingebouwde bewegingssensor stuurt deze WiFi deurbel u onmiddellijk een waarschuwing wanneer er menselijke beweging is. De WiFi deurbel camera ondersteunt 2.4GHz WiFi (5GHz WiFi wordt niet ondersteund). U kunt in minder dan drie minuten instellen zonder ingewikkelde tools te hoeven gebruiken. Het is compatibel met iOS en Android.
 • 📷🌛 【145 °hoek Bekijken & IR Nachtzicht 】XTU video deurbel kan u voorzien van 1080P high-definition real-time beeld en video opname, en het zal geen 145° gezichtshoek missen! Wanneer het nachtlicht verzwakt, wordt het infrarood licht automatisch ingeschakeld, waardoor u een geavanceerde nachtzichtervaring krijgt.
 • 📲🔋 【100% Draadloze oplaadbare batterij】Inclusief oplaadbare batterij met hoge capaciteit, kan het drie jaar leven bereiken en ondersteunt batterij en bestaande bedradingsmacht. De installatieverbinding van de deurbel camera en de bel zijn 100% draadloos, waardoor u geniet van het gemak dat u niet te maken heeft met stopcontacten of verwarde wirwar van draden.
 • 📞🎞️ 【Secure Cloud Storage op Local Storage】De cameradeurbel maakt gebruik van financiële encryptie, met een 7-daagse proefversie van het abonnementsplan, ondersteunt maximaal 128G Micro SD-opslag en Cloud-opslag. U zult nooit een moment missen met video op afstand en afspelen met de versleutelde cloudservice, waar u ook bent.
UitverkoopBestseller Nr. 11

WUUK 2K HD-Deurbel met Camera, Videodeurbel met Basisstation (32 GB), Dubbelzijdige Audiofunctie, Dubbele Bewegingsdetectie, IP65 Waterdicht,Moeiteloze Installatie

 • [2K Ultra HD-resolutie] De deurbel met camera 2K-resolutie biedt heldere beelden, geïntegreerd infrarood en kleuren-nachtzicht, kan bezoekers met perfecte kleur en helderheid van de zon zien, waardoor het bewakingsveld helderder en breder wordt. Met de WuUK-app kun je alle details zien en zien wat er aan je deur gebeurt, en je kunt altijd zien wat er aan de hand is zonder de deur te openen.
 • [Bewegingsdetectie en Diefstalalarm] De draadloze deurbel scant elk bewegend object, kan video's en foto's efficiënt herkennen en automatisch opnemen, stuurt je alleen de meldingen die je nodig hebt en de dubbele bewegingsdetectie levert nauwkeurige alarmen en vermindert valse alarmen met 95%.
 • [Twee-weg Audio & Live-weergave] De app ontvangt onmiddellijk meldingen wanneer iemand op je deur aankomt, en de ingebouwde microfoon en de luidspreker bieden je een helder tweeweg-live-weergave. Ontvang videogesprekken van draadloze videodeurbel om bezoekers te beluisteren en met hen te spreken, of antwoord automatisch met vooraf opgenomen snelle antwoordberichten, zodat je geen bezoeker mist.
 • [IP65 Waterdicht en Eenvoudige Installatie] De deurbelcamera is IP65 waterdicht ontworpen, is bestand tegen ruwe weersomstandigheden van wind en regen en is uitgerust met dubbelzijdig 3M-plakband, waarmee je de camera-deurbel op elke plaats in minder dan 5 minuten kunt bevestigen, de installatie is zeer eenvoudig.
 • [Lokaal Geheugen en Beveiligingsscentering] De deurbel met camera werkt draadloos met het WUUK-basisstation en beschikt over een geïntegreerde 32 GB gegevensopslag. Het beveiligingssysteem maakt gebruik van hoogwaardige gegevensversleutelingstechnologie om ervoor te zorgen dat je videoclips en gegevens veilig worden overgedragen en in je handpalm worden opgeslagen.
Bestseller Nr. 12

eufy Security Video Doorbell S330 Camera (op batterijen) met Homebase, dubbele bewegingsdetectie, pakketdetectie, 2K HD, familieherkenning, geen maandelijkse kosten, 16 GB lokale opslagruimte

 • Dubbele-cameratechnologie: Gewone camera's geven niet genoeg beeld voor volledige bescherming. Met een camera onder een lage hoek zijn er geen blinde vlekken en hebt u volledig zicht op uw voordeur.
 • Dubbele bewegingsdetectie: De geavanceerde PIR- en radarbewegingssensoren kunnen zowel verre als nabije objecten onderscheiden en brengen het aantal valse alarmen met 95% terug.
 • Houd pakketten in de gaten: Met twee camera's kunnen pakjesdieven detectie niet omzeilen. De sensoren herkennen pakketten en sturen u een bezorgingsbericht en een ophaalherinnering mocht u het vergeten.
 • Familieherkenning: Video Doorbell Dual herkent uw familie en vrienden en kan worden geprogrammeerd om alleen onbekende bezoekers te melden.
 • 2K met HDR: Bewaking met Quad HD kan bezoekers aan de hand van de kleinste details identificeren. En dankzij het grote dynamische bereik ziet u bezoekers met perfecte kleur en scherpte, ook als de zon achter ze staat.
UitverkoopBestseller Nr. 13

eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie

 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
Bestseller Nr. 14

Slimme WLAN Deurbel met Camera, Draadloze Intelligente Deurbel Draadloos met App Persoonlijke Detectie en Chime, 2.4G WiFi Video Deurbel Telefoon Intercom Bewakingscamera Bel

 • ✅【App-dialoog】Nadat iemand je deurbel heeft gebel, registreert de deurbel camera en stuurt de melding onmiddellijk naar je telefoon. Uitgerust met een binnengang informeert de deurbelcamera je over de opnames van de bezoeker, of je binnen of buiten het huis bent, en je zult geen moment missen.
 • ✅【Gedeeltelijk worden】De eigenaarsaccount kan met 8 andere accounts worden gedeeld. Tot 3 gebruikers kunnen de videofeed tegelijkertijd zien, maar slechts 1 gebruiker kan de intercominstallatie gebruiken.
 • Eenvoudig te installeren en meerdere gebruikers: eenvoudige installatie zonder bekabeling. Onze deurbelcamera met bel ondersteunt 2,4 G wifi en dekt meer gebieden in je huis af (5 GHz wifi wordt niet ondersteund). Draadloos, eenvoudig op elke gewenste plaats te monteren. Aiwit kan in de App Store worden gedownload, die compatibel is met iOS. Biedt online klantenservice via de Aiwit-app voor elk probleem.
 • ✅【Twee-weg audio en externe toegang】App-dialoog, tweeweg-spraakintercomsysteem, als een bezoeker aan de deur belt, ontvang je een push-bericht "apparaatoproep" op je telefoon, die je kunt aannemen en deelnemen aan een videogesprek. Mis het bezoek en de pakketbezorging van een vriend niet.
 • ✅【Goede service】Als je vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, kunnen we gratis retourneren of terugbetalen, zijn wij verplicht om bevredigende producten en diensten voor onze klanten te leveren!
Bestseller Nr. 15

eufy Security Video Doorbell S330 Add-on Beveiliging Video Deurbel Dual Camera (met batterij), Extra camera, Batterij gevoede video deurbel, Bewegingssensor, Pakketdetectie, 2K HD, Toll-free

 • DUAL CAM TECHNOLOGY: De zichtbaarheid van gewone bewakingscamera's is gewoon te beperkt om volledige bescherming te bieden. Met een camera onder een schuine hoek is de drempel dus volledig zichtbaar en is de woning absoluut beveiligd.
 • TECHNOLOGIE VOOR DUAL BEWEGINGSDETECTIE: De geavanceerde PIR- en radarbewegingssensoren kunnen zowel nabije als verre objecten detecteren en onderscheiden - waardoor zelfs het aantal valse alarmen met 95% wordt verminderd.
 • Dieven en inbrekers worden nu door twee camera's tegelijk betrapt. Geavanceerde sensoren detecteren pakketten en sturen automatisch een afleverbericht en ophaalherinnering rechtstreeks naar uw smartphone.
 • 2K MET HDR: State-of-the-art Quad HD bewaking zorgt ervoor dat bezoekers tot in het kleinste detail kunnen worden geïdentificeerd. En dankzij het grotere dynamische bereik zijn bezoekers zelfs bij tegenlicht van de zon in levendige kleuren en helderheid te zien.
 • OPMERKING: Een HomeBase 2 is vereist om het enkele toestel te bedienen.

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen als ze op zoek zijn naar een cameradeurbel. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste cameradeurbel. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de belangrijkste factoren en overwegingen waarmee u rekening moet houden voordat u uw volgende cameradeurbel koopt.

Het eerste dat u moet overwegen, is hoe vaak u uw nieuwe cameradeurbel gaat gebruiken en voor welk type activiteit deze zal worden gebruikt. Als u van plan bent om het te gebruiken om uw huis of kantoor te bewaken, dan is het belangrijk dat u er een vindt met een heldere geluidskwaliteit en een groothoeklens. Voor gebruik buitenshuis, kies er een met hoogwaardige videokwaliteit, een lange batterijduur en weersbestendigheid.

Wat zijn de verschillende soorten deurbellen?

Er zijn veel soorten deurbellen, zoals de traditionele deurbel, de deurbel met drukknop en de draadloze deurbel.

De traditionele deurbel is een eenvoudig apparaatje dat rinkelt als iemand erop drukt. De deurbel met knopbediening heeft een knop die rinkelt als iemand erop drukt. Draadloze deurbellen kunnen rinkelen zonder dat ze op een stopcontact zijn aangesloten of dat er draden naar toe lopen.

Wat zijn de verschillende soorten cameradeurbellen?

Er zijn verschillende soorten cameradeurbellen die op de markt te vinden zijn. Deze apparaten zijn ontworpen om u te helpen uw huis of bedrijf te bewaken.

Deurbellen zijn er in verschillende soorten en maten, en veel hebben functies die ze geschikter maken voor gebruik in specifieke situaties. Er zijn ook andere eigenschappen die deze camera’s minder geschikt maken voor bepaalde situaties.

Er zijn drie hoofdtypen cameradeurbellen: draadloos, bedraad en op batterijen. Draadloze camera’s kunnen overal worden geplaatst, maar ze zijn het meest geschikt voor gebruik buitenshuis omdat ze geen stroombron nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Bekabelde camera’s hebben een stroombron nodig en moeten vaak worden aangesloten op een bestaand netwerk, zodat u de beelden vanaf uw telefoon of computer kunt bekijken.

Welk type camera heb ik nodig voor mijn deurbel?

Er zijn veel soorten deurbellen op de markt.

Er zijn twee soorten deurbellen: bedraad en draadloos. Bedrade deurbellen hebben een bedrade verbinding met de stroombron van uw huis. Draadloze apparaten moeten worden verbonden met uw wifi-netwerk en ze hebben ook batterijen nodig die snel leeg kunnen raken.

Welk type camera je nodig hebt, hangt af van het type deurbel dat je hebt. Voor bedrade deuren heeft u een camera met nachtzicht of infrarood nodig, zodat deze door donkere gebieden zoals gangen en garages kan kijken. Voor draadloze deuren wordt een camera met HD-resolutie aanbevolen, zodat deze alle details in je voortuin kan vastleggen wanneer iemand van buiten aanbelt.

Hoeveel kosten cameradeurbellen?

Een deurbelcamera is een soort videobewakingsapparaat dat bij de ingang van uw huis wordt geïnstalleerd. Zo kunt u zien wie er voor de deur staat zonder de deur open te doen.

Deurbellen voor camera’s zijn doorgaans duurder dan andere soorten videobewakingsapparatuur, maar ze bieden veel functies waardoor ze de prijs waard zijn.

Als je op zoek bent naar een cameradeurbel, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je er een aanschaft.

Waar kan ik een cameradeurbel kopen?

Er zijn veel plaatsen waar je een cameradeurbel kunt kopen. Je kunt ze online kopen, bij de plaatselijke elektronicawinkel of bij een ijzerhandel.

Je kunt ook een cameradeurbel kopen bij Amazon. Ze hebben een uitgebreide selectie cameradeurbellen en andere producten voor huisbeveiliging die te koop zijn.

Als u er niet meteen een wilt kopen, kunt u er ook een huren voor een maand of langer, afhankelijk van uw behoeften.

Zelf een cameradeurbel installeren?

Deze vraag is een perfect voorbeeld van hoe mensen AI-technologie gebruiken om dingen te doen waarvoor ze anders een professional zouden moeten inhuren.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je huis te bewaken, kun je overwegen om zelf een AI-cameradeurbel te installeren. Deze producten kunnen online of bij uw plaatselijke ijzerhandel worden gekocht en sommige worden zelfs geleverd met installatiekits.