Beste buizenversterker van 2023 (TOP12)

De 12 beste buizenversterker beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Auna Amp VT buizenversterker hifi versterker 2x35W RMS, stereoversterker BT opt./coax./AUX-In, versterker, zwart
 • KRACHTIG: Dankzij 2 x 35 watt RMS uitgangsvermogen en 8 ohm impedantie, zorgt deze auna Amp VT versterker hifi voor topklasse entertainment binnen je 4 muren.
 • RETRO: Het hoogwaardige frontpaneel van geborsteld roestvrij staal en de behuizing in edele houtlook brengen deze versterker hifi stereo tot stralen. Een bijzonder hoogtepunt zijn de verlichte elektronenbuizen die de hifi-versterker een nostalgische charme verlenen.
 • DRAADLOOS: Dankzij de Bluetooth-aansluiting van de auna Amp VT hifi versterker met Bluetooth stream je heel eenvoudig je favoriete nummers met je smartphone of tablet.
 • AANSLUITINGEN: De auna hifi versterker biedt je naast Bluetooth ook een USB-aansluiting als mogelijkheid muziek af te spelen. Ook kan de X op de achterkant met een subwoofer of 2 stereoluidsprekers worden verbonden.
 • KWALITEIT: Sinds 2007 is auna met zijn productportfolio van luidsprekers tot microfoons en platenspelers in bijna ieder akoestisch levensgebied van zijn klanten vertegenwoordigd. De focus ligt op moderne klank, individueel design en innovatieve features.
Bestseller Nr. 2
Nobsound B100 Bluetooth 5.0 buizenversterker USB DAC coax/opt integrated stereo versterker hifi-versterker
 • Met 5 soorten analoge en digitale audio-ingang (Bluetooth 5.0 / PC USB / Coaxial / Optical / 2 groepen van RCA), compatibel met bijna alle audio-apparaten zoals MP3, telefoon, tablet, computer, tv, cd-spelers enz. om verschillende behoeften van home audiosystemen te voldoen.
 • Meerdere audio-outputs voor verschillende apparaten: bestaande uit luidsprekeruitgang, voeg 3,5 mm hoofdtelefoon uit om de geluidskwaliteit van hoofdtelefoon te verbeteren, en een lage frequentie-output is speciaal ontworpen om actieve subwoofer aan te sluiten om 2.1-kanaal-audiosysteem en sterke basgeluidseffecten te maken.
 • Gecombineerd ontwerp van tubes en transistors: met behulp van 12J1S (kan worden vervangen door Russia*12 (12 inch) als preamplificatie, het geluid is helder, warm, glad en delicaat met een hoge fideliteit. 2 stuks Toshiba C5198 en 2 stuks 1941 triode voor stroomversterking, elke kanaal kan 25 W uitvoeren, gemakkelijk om alle passieve luidsprekers van huis te sturen.
 • Vintage look speciaal met VU-meter: prachtig zwart paneel matches met retro vacuümbuizen en VU-meter om dynamisch thuis bureauruimte te decoreren. Met onafhankelijke functieknoppen en ingangsinformatoren op het bovenste paneel, gemakkelijk te gebruiken, zeer geschikt voor gebruik thuis en desktop-audiosysteem.
 • Tip: 1. Alleen in de staat van grote dynamische muziek en veel baseffect zal de VU meter werken. 2. Als je de buizen insert, moet je aandacht besteden aan de richting, de pijl op de buis moet worden bevestigd met de bulg op de buissok.
Bestseller Nr. 3
MUZISHARE X7 Push-Pull Vacuum Buizen Geïntegreerde Versterker, MM Phono versterker, uitgangsvermogen 25Wx2 of 45Wx2, met afstandsbediening, geüpgrade
 • Werk van hoge kwaliteit;In het chassis van de MUZISHARE X7 phono geïntegreerde stereo buizenversterker, is alles, inclusief de point-to-point bedrading en printplaten enz. netjes aangelegd, de soldeerverbindingen zijn goed gedaan. Alle mechanische onderdelen zijn van eersteklas kwaliteit, het stijlvolle aluminium frontpaneel in zilver geanodiseerde afwerking, het roestvrijstalen paneel met duurzame poedercoating.
 • Functies op het frontpaneel: er is een aan/uit-knop, schakelaars voor Triode / Ultralinear en voor het gebruik van de pre-in ingang, twee VU-meters (één voor elk kanaal), en de volume- en ingangsselectiepotmeter. De VU-meters gloeien oranje, net als de buizen.
 • Twee werkingsmodi: MUZISHARE X7 phono buizenversterker is een push-pull buizenversterker, hij heeft twee werkingsmodi: Triode en Ultra-Lineair, 25W uitgangsvermogen voor Triode en 45W uitgangsvermogen voor Ultra-Lineair.
 • Eenvoudige afstandsbediening: de afstandsbediening biedt functies voor het wijzigen van het volume en het dempen van de uitgang.
 • Aangenaam om naar MUZISHARE X7 te luisteren: De X7 levert zeer goed geluid en zorgt voor een prachtige scheiding en presenteert alle instrumenten zoals het hoort, zonder de aandacht op één ding te vestigen.
Bestseller Nr. 4
Madison - MAD-TA10BT - STEREO BUIZENVERSTERKER 2 X 25W RMS met Line- en USB-ingang, perfect met MAD-CD10: CD/USB-speler + Tuner
 • 2 x 25W RMS ‘VINTAGE’ look
 • CD, DVD, LINE inputs USB input Bluetooth 2.1+EDR
 • Bass & treble controls Analogue vumeter Class AB
Bestseller Nr. 5
Douk Audio ST-01 HiFi Bluetooth 5.0 Tube versterker stereo-ontvanger 2-kanaals buisversterker 200W mini versterker USB DAC coaxiaal optisch digitaal audio eindversterker met VU-meter
 • Unieke en geweldige combinatie: geïntegreerde ST-01 versterker met VU-meter in een mini-formaat wanneer geniet van hifi-muziek, de punt danst in het warme licht met sterke vintage gevoel, dynamisch decoreert het audiosysteem ruimte.
 • HiFi helder geluid met toonregeling: herbruikbaar circuit en concise draad, absorbeert vacuümbuizen om het geluid te verzachten en filter uit het digitale gevoel, geluiden warm en zoet zonder geluid. Dus met verstelbare en bass knoppen om één eigen voorkeurbare geluidsstijlen aan te passen, presenteert HiFi muziek met rousende hoogtes en diepe lagen.
 • Sterke output power en speciale AUX-output: gebruik TI's klassieke power amp IC, elke kanaal kan 100W (4Ω) en gemakkelijk alle 3-8Ω passieve speakers, voegt 3,5 mm AUX-uitgang gemakkelijk aan te sluiten op andere amplifier of actieve luidspreker/subwoofer om multiple kanaalsysteem te bouwen en te genieten. ful home theater experIce.
 • Met meerdere digitale audio-inputs: Bluetooth 5.0 / USB / coaxiaal / optische / stereo RCA, compatibel met de meeste audioapparaten zoals telefoons, computers, tablets, tv's, cd-spelers, enz. De perfecte combinatie van DAC en amplifier, zeer geschikt voor audiofielen die verschillende audio-apparaten hebben.
 • Praktische functies om eenvoudig te gebruiken: met volledige functie-afstandsbediening, alle instellingen kunnen worden bereikt vanaf de afstand; met ingangselectie en indicatoren, duidelijk om de werkstatus in real time te laten zien. De aluminium behuizing is speciaal ontworpen, cool en uniek om uw bureauruimte te decoreren.
Bestseller Nr. 6
AIYIMA T5 6K4 Vacuümbuisversterker, telefoonversterker 160Wx2 TDA7498E stereo mini HiFi Amp Bluetooth 5.1 QCC3034 Aptx-hd ontvanger voor platenspeler phonograaf preamp met Treble Bass Adjust
 • Klassieke chip: met de TDA7498E-chip en de NE5532 operationele versterker chip krijg je zelfs bij hoge prestaties een helder en helder geluid zonder ruis. Geavanceerd schakelontwerp zorgt voor hifi-geluid.
 • Krachtig uitgangsvermogen en laagfrequente uitgang: de T5 mini-buisversterker kan 160 watt x 2 bereiken (4 Ω belasting, 98 dB SNR, 0,07% THD), uitgerust met een 36 V-6 A-voeding, waardoor de laagfrequentieuitgang wordt verhoogd om de aansluiting van actieve luidsprekers te vergemakkelijken 2.1-kanaal-systeem wordt het baseffect sterk verbeterd.
 • Meerdere digitale audio-ingangen: ondersteunt Bluetooth / RCA / MM-phono-voorversterker-audio-ingang, compatibel met een groot aantal multimedia-audiobronapparaten, zoals B.: MM-phono-voorversterker, mobiele telefoon, tablet, computer, MP3, tv enz.
 • Retro vacuümbuis: met de 6K4 vacuümbuis om het geluid zachter te maken en het digitale gevoel eruit te filteren, is het geluid warm en schattig zonder ruis. Verwisselbare buizen: 6J1, 6J2, GE5654, 6J3, 6J4, 6J5, 61, 6AK5 enz. Je kunt de buizen naar eigen voorkeur vervangen.
 • Uniek en verbluffend design: geïntegreerde T5-versterker met VU-meter in zo'n mini-formaat, als je high-fidelity muziek luistert, danst de wijzer en heeft een retro-gevoel. Met hoogte- en basregelaars kun je je favoriete geluidsstijl instellen en hifi-muziek met hoge tonen en bassen presenteren
Bestseller Nr. 7
Fosi Audio T3 Hi-Fi buizenversterker Klasse AB 2.1 CH Bluetooth 5.0 Hoofdtelefoonversterker
 • De Fosi Audio T3 is een HiFi stereo buisversterker met Bluetooth, die een warme en natuurlijke geluidskwaliteit, een uitstekende klankgetrouwheid en efficiëntie biedt. Je kunt een 2.1CH thuisgeluidssysteem opbouwen door 2 passieve luidsprekers en een actieve subwoofer op de T3 aan te sluiten om van hifi-muziek te genieten. Schone en heldere middelhoge en hoge frequenties, volle en indrukwekkende bassen, breed geluidsniveau voor een geweldige geluidservaring
 • De Fosi Audio T3 is ook een buisvormige hoofdtelefoonversterker, die over een 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang beschikt en een hoofdtelefoon met een impedantie van 16-300 ohm kan aansturen om een kolossaal geluidsniveau en een moeiteloos dynamisch bereik te leveren.
 • Exclusief design. De T3 beschikt over een RCA/Bluetooth-ingang, een volume/bas/hoogteregelaar, passieve luidspreker/actieve subwoofer/hoofdtelefoonuitgang, is eenvoudig in te stellen en past in de meeste thuisstereosystemen.
 • Echt audiofiel geluid. De T3 is uitgerust met 6F2-buizen om een warm geluid en een efficiëntie van klasse D te bereiken. 50 Wx2 RMS-vermogen biedt genoeg vermogen om de luidsprekers met een sterke dynamische reactie voor meer geluidsdetails te bedienen.
 • Wat je krijgt: T3 versterker x1, Bluetooth antenne x1, 6F2 vacuümbuizen x2, netsnoer x1, handleiding x1, 18 maanden zorgeloze garantie en vriendelijke klantenservice.
Bestseller Nr. 8
Tholin-Audio PT10 high-end klasse A stereo buisversterker met Bluetooth en vergulde chinch/RCA ingangen
 • High-end klasse A buisversterker met 2 x 10 watt echt buisvermogen (4 of 8 ohm)
 • Voldoende vermogen om plankluidsprekers of kleinere staande luidsprekers aan te drijven
 • Volledig analoge buisvoorversterker en buiseindversterker
 • Vergulde chinch/RCA en Bluetooth 5.0 ingangen
 • Vergulde luidsprekeraansluitingen (ook geschikt voor bananenstekkers)
Bestseller Nr. 9
ST-01 Pro HiFi-versterker, 200 W, met VU-meter, USB DAC-coax/Opt, mini-audio-ontvanger, bluetooth 5.0 buizenversterker, digitale versterker met VU-meter, USB DAC coax/Opt
 • Unieke en verbazingwekkende combinatie: geïntegreerde ST-01/ST-01 PRO versterker met VU meter in een mini-maat, de pointer dancing in het warme licht met sterke vintage gevoelens wanneer geniet van hifi-muziek, dynamisch decoreert de ruimte van het audiosysteem.
 • Hifi helder geluid met tooncontrole: resonable circuit en concise draading, maakt vacuüm buizen zacht en filtert het digitale gevoel, geluiden warm en zoet zonder geluid. Dus met treble en basknopen om een eigen favoriete geluidsstijl aan te passen, presenteert hifi-muziek met rousing highs en diepe lagen.
 • Sterke output power en speciale AUX-uitgang: gebruik TI's klassieke power amp IC, elk kanaal kan 100 W (4Ω) uitvoeren en gemakkelijk alle 3-8 Ω passieve luidsprekers aandrijven, voegt 3,5 mm AUX output gemakkelijk aan om andere amplifier of actieve speakers/subwoofer te bouwen om meerdere kanaalsystemen te bouwen en te genieten. home theater experience CE.
 • Met meerdere digitale audio-inputs: Bluetooth 5.0 / USB / coaxiaal / Optical / stereo RCA, compatibel met de meeste audioapparaten zoals telefoons, computers, tablets, tv's, tv, cd-spelers enz. De perfecte combinatie van DAC en versterker, zeer geschikt voor audiofielen die verschillende audioapparaten hebben.
 • Warme tips: naast het bewaren van alle originele functies, ST-01 PRO is de nieuwste upgradeversie van ST-01: 1. Voeg een M1-knop toe aan de afstandsbediening van ST-01 en ST-01 Pro, om aan en uit te schakelen van de functie die het automatisch aansluit wanneer er geen signaalinput is voor 10 seconden. 2. ST-01 PRO ondersteunt U-disk input om muziek te spelen zonder lossless formaten. 3. Voeg de gevoeligheid van de VU-meter aan de onderkant toe, gemakkelijk te plaatsen en beter te matchen met verschillende ingangssignalen. 4. Voeg drie decoratieve gouden cirkels rond buizen en VU-meter toe, ziet er prachtig en luxueus uit.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Fosi Audio T20 Bluetooth Tube Versterker Stereo Ontvanger 2 Kanaals Klasse D Digitale Mini Hi-Fi Power Amp Preamp, Compacte Geïntegreerde Hoofdtelefoonversterker voor Home Passieve Luidsprekers
 • Draadloze Bluetooth 5.0 core ondersteuning aptX & aptX-HD, Streaming bereik tot 39ft(12m), Met Bluetooth en AUX selector, geen pop wanneer Bluetooth verbinding.
 • 50W RMS x2 vermogen (4 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,04% THD), ingebouwde luidsprekers bescherming circuit, het beste voor buiten / boekenplank / computer / desktop / plafond / vloerstaande luidsprekers, kan gebruiken iPod, Telefoon, MP3-spelers, TV, Echo Dot, CD-spelers, of Streaming Media spelers als input.
 • Adopteer 2x 6J4 buizen om helder audio geluid te krijgen, buizen kunnen worden vervangen door 6K4, 6J1, GE5654, 6AK5, 6ж1П, 6BC5, 403A/B, EF40, EF95 enzovoort, met hoofdtelefoon uitgang voor 16-64ohm hoofdtelefoon.
 • Klein eenvoudig compact ontwerp maar praktisch en krachtig, Hi-Fi Bluetooth versterker ontvanger exclusief ontworpen voor de klanten die Hi-Fi geluid nastreven.
 • Eindversterker + Hoofdtelefoonversterker, perfect geschikt voor uw bureau of een kleinere ruimte in uw huis of kantoor, digitale versterker is eenvoudig aan te sluiten op uw audiosysteem zonder software te installeren of instellingen te wijzigen.
Bestseller Nr. 11
HiFi-versterker Bluetooth 5.0 buisversterker Home Stereo Push-Pull Tube Power Amplifier 10W + 10W
 • Met standaard RCA audio-ingang en draadloze bluetooth-ingang: kan perfect compatibel zijn met de meeste audiobronnen zoals iPod, telefoon, MP3, tablet, tv, computer, cd-spelers enz., voor hifi-listeningservaring.
 • Accepteert 6N2 en 6P1 vacuümbuizen, filtert effectief het digitale geluid van de gemeenschappelijke audiobron, vermindert lawaai en verbetert de dynamiek. Houd de muzikale charme van buisversterkers en maak het geluid harmonieus en gebalanceerd, geluiden warm en delicate, veel zachter en meer lijstbaar.
 • Met hoge spanning voeding en unieke output transformatorstructuur, de output weerstandsverandering is relatief klein voor hoge en lage frequentiesignaal, en met goede drive capaciteit in lage snelheid, zeer geschikt voor gewone boekensteunluidsprekers en vloerstaande luidsprekers met hoge gevoeligheid.
 • Power transformator van voldoende vermogen, zorgt ervoor dat elk kanaal 10 W + 10 W vermogen heeft, gemakkelijk om de meeste 10 - 150 W home bookshelf / computer / desktop / vloerstaande passieve luidsprekers te sturen, biedt volledig en gezellig geluid zonder achtergrondgeluid.
 • Perfecte maat met unieke uitstraling, gemaakt van zwart aluminium legering chassis met fijne oppervlaktebehandeling, ziet er elegant en aantrekkelijk uit. Eenvoudig ontwerp en zuiver helder geluid, zeer handig in gebruik en geschikt voor stereo home en desktop audiosysteem.
Bestseller Nr. 12
McGee"Legend" hybride versterker, voor warm buisgeluid, hifi-installatie, met Bluetooth-functie & WLAN, in zilver design, met LED-verlichting
 • Voor bijzonder natuurlijk geluid: de hybird-versterker zorgt in de voorstand met 3 oranje heldere buizen voor een aangename luisterervaring met dynamisch geluid.
 • Streaming via Bluetooth & WLAN: dankzij de geïntegreerde Bluetooth 4.0 en wifi-interface is draadloze overdracht van muziek via de volversterker comfortabel en eenvoudig mogelijk.
 • Modern design en afwerking van hoge kwaliteit: dankzij de compacte afmetingen van de hoogwaardige aluminium behuizing kan de compacte versterker discreet in elke woonkamer worden geïntegreerd.
 • Diverse aansluitmogelijkheden: 2 digitale aansluitingen (1 x optisch, 1 x digitaal) en een klassieke analoge aansluiting (Cinch) maken het mogelijk om zowel op de tv als op een cd-speler of platenspeler aan te sluiten.
 • Inhoud: 1 x McGee "Legend" hybride volversterker, 1 x netsnoer, 1 x afstandsbediening, 1 x RCA-kabel, 1 x lichtgeleidergolfkabel, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

In dit artikel zal ik het hebben over de verschillende soorten buizenversterkers en hoe je de beste kunt kiezen. Om deze versterkers met elkaar te kunnen vergelijken, zullen we kijken naar hun kenmerken en specificaties.

Een buizenversterker is een apparaat dat geluid versterkt via een elektrisch circuit dat een of meer vacuümbuizen bevat. Buizenversterkers worden veel gebruikt in hifi-installaties voor thuis en in professionele audioapparatuur, zoals omroepinstallaties en gitaarversterkers.

Buizen zijn kwetsbare apparaten die een speciale behandeling vereisen. Ze moeten met zorg worden behandeld wanneer ze zijn aangesloten op stroomvoerende circuits, om geen gevaarlijke omstandigheden te creëren voor mensen of apparatuur om hen heen.

Wat zijn de noodzakelijke componenten van een buizenversterker?

Een buizenversterker is een versterker die een vacuümbuis gebruikt om het audiosignaal te versterken. Het wordt meestal gebruikt in gitaarversterkers, maar het is ook te vinden in andere muziekinstrumenten en consumentenelektronica.

Buizenversterkers worden door muzikanten vaak “kleppen” genoemd omdat ze vacuümbuizen gebruiken. De term “buis” verwijst naar het glazen omhulsel dat de kathode en anode van een verwarmd filament (een draad) in een afgesloten gascontainer onder hoge druk bevat.

De benodigde onderdelen van een buizenversterker zijn: vermogenstransformator, gelijkrichter, uitgangstransformator, uitgangscondensator, voorversterker ingangstransformator, voorversterker ingangscondensator, volumeregeling potentiometer (pot), toonregeling potentiometer (pot), luidsprekerkast met luidsprekers of koptelefoon aangesloten , luidsprekeruitgang en externe voeding met snoer. De transformator levert de hoge spanning die wordt gebruikt om de versterker te laten werken. De gelijkrichter zet wisselstroom om in gelijkstroom. De uitgangstransformator verlaagt de spanning van ongeveer 220 volt AC (die naar een stopcontact wordt gestuurd) naar een lage spanning van tussen 8-16 volt DC die nodig is voor versterker operatie.

De condensator filtert het vermogen en verzacht de huidige golfvorm die naar de luidsprekeruitgang en/of hoofdtelefoon wordt gestuurd. Voor een buizenversterker is een ingangstransformator nodig om de spanning op te voeren van een laag niveau van 3-9 volt gelijkstroom (dat zou worden ontvangen door een microfoon of instrument) naar lijnniveau op 100 volt wisselstroom.

Wat zijn de verschillende soorten buizenversterkers?

Buizenversterkers zijn een soort gitaarversterker die een elektrisch circuit gebruikt om het geluid van een gitaar te versterken.

Buizenversterkers zijn het meest gebruikte type gitaarversterker. Er zijn twee soorten: solid-state en tube-based. Een solid-state versterker maakt gebruik van elektronische circuits, terwijl op buizen gebaseerde versterkers vacuümbuizen gebruiken.

Wat zijn de voordelen van buizenversterkers?

Buizenversterkers zijn het meest populaire type versterkers. Ze zijn goedkoper, betrouwbaarder en bieden meer vermogen dan solid-state versterkers.

Voordelen van buizenversterkers:

 • Meer vermogen dan solid-state versterkers
 • Goedkoper dan solid state versterkers
 • Betrouwbaarder dan solid-state versterkers

Hoeveel kosten buizenversterkers?

Een buizenversterker is een type versterker die vacuümbuizen gebruikt, dit zijn elektronische componenten die een gloeidraad en een plaat gebruiken om een elektrische stroom te creëren. Buizenversterkers kosten meestal meer dan solid-state versterkers omdat ze complexer zijn.

Buizenversterkers kunnen tussen de 200 en 1000 euro kosten, afhankelijk van het type versterker en de functies die het heeft.

Buizenversterkers worden vaak gebruikt in professionele omgevingen omdat ze een betere geluidskwaliteit bieden en hun componenten minder gevoelig zijn voor interferentie door elektromagnetische ruis.

Wat is de beste buizenversterker voor beginners?

Deze vraag wordt gesteld door veel beginners die op zoek zijn naar een kwaliteitsbuizenversterker om elektrische gitaar te gaan spelen.

Om deze vraag te beantwoorden, zullen we eerst bespreken wat een kwaliteitsbuizenversterker definieert. Vervolgens bespreken we de beste buizenversterkers voor beginners en tot slot zullen we enkele aanbevelingen doen.

Een kwaliteitsbuizenversterker heeft drie hoofdkenmerken: klank, volume en veelzijdigheid. Toon wordt gedefinieerd als het algehele geluid van de versterker, het volume is hoe hard de versterker kan worden en veelzijdigheid is hoeveel verschillende geluiden een versterker kan produceren.

De beste buizenversterkers voor beginners moeten deze kenmerken hebben, evenals een redelijk prijskaartje.

Waar moet je op letten bij een goede versterker?

Versterkers zijn een essentieel onderdeel van de elektrische gitaar. Ze zijn verantwoordelijk voor het verhogen van het volume van het geluid dat uit de gitaar komt. De kwaliteit van de versterker is belangrijk, omdat deze van invloed kan zijn op hoe u uw instrument bespeelt en hoeveel u ervan geniet.

Een goede versterker moet een breed scala aan geluiden kunnen produceren, inclusief zuivere tonen en vervorming. Het moet ook een geweldige toon hebben en gemakkelijk aan te passen zijn. Het moet ook een ingang hebben voor een extern apparaat zoals een effectpedaal of microfoon.