Beste broedmachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste broedmachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

CHIKERS Automatische Broedmachine voor Eieren voor Kippen, Vogels en Kuikens | Voor 12-35 eieren | Automatische Rotatie en Temperatuurregeling, Broedbak voor Kippenhokken en Thuisgebruik, Kindercadeau

 • ★ Hoge uitsluiting: geconfigureerd met een automatische temperatuurregeling, een gevoelig bedieningspaneel dat de optimale temperatuur voor de ontwikkeling van de eieren instelt. Hoge sluipsnelheid door de cirkelvormige constructie van het heteluchtkanaal, die een constante temperatuur in alle richtingen behoudt.
 • ★ Automatisch rotatiesysteem: de incubator beschikt over een motor die automatisch de eieren draait, in verschillende maten om ze gelijkmatig te verwarmen en de incubatie beter te verbeteren. Daardoor is openen niet nodig, daardoor wordt waterverlies voorkomen en veel tijd bespaard
 • ★ Temperatuur- en vochtigheidscontrole: het ontwerp maakt het mogelijk om de temperatuur intelligent te controleren om een ideale omgeving voor de eieren te bereiken, bovendien zorgt de vorm van de incubator voor een uitstekende homogenisatie van vocht en temperatuur, zodat overtollig water het uitglijden van de eieren beïnvloedt.
 • ★ Intuïtief en eenvoudig te gebruiken: eenvoudige en ideale bediening voor hobby, leeractiviteiten en elk professioneel of privégebruik. Het is een apparaat dat bedoeld is voor laboratoriumobservatie of incubatie van kleine vogels, eenvoudig, veilig en efficiënt. Geschikt voor kippeneieren, kwartels, druivenhoed, kanarievogel eend en duif.
 • ★ Intelligent design: transparante en zichtbare incubator met zeer efficiënte leds voor een duidelijker en gedetailleerd zicht op de ontwikkeling van de eieren. Hij beschikt over een efficiënt en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat de temperatuur weergeeft, evenals verschillende bedieningselementen en indicatoren, waarmee je alles eenvoudig kunt bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 2

BibiBirds Broedmachine, volautomatisch, kippen, 12 eieren, met automatische regeling van vocht, temperatuur en een automatisch rotatiesysteem, uitgerust voor kippenhok, kwartels

 • 【Automatische luchtbevochtigingsregeling】Deze broedmachine volautomatisch maakt gebruik van een innovatief automatisch vochtregelsysteem. Met behulp van de in de incubator kippen geïntegreerde automatische luchtbevochtiger kun je de gewenste vochtigheidsgraad direct via de knoppen naast het led-scherm instellen, je hoeft alleen maar ervoor te zorgen dat er continu water aanwezig is (het wordt aanbevolen om zuiver water te gebruiken om een hogere uitloopsnelheid te garanderen en de levensduur van de incubator te verlengen).
 • Innovatief technologiebedieningspaneel: volledig zelfontworpen bedieningspaneel, dat vocht (schommelingsbereik van 5%) en temperatuur nauwkeurig kan weergeven en regelen. De vochtregulering varieert van 1% ~ 99%, de temperatuurregeling van 1 °C ~ 45 °C. De eenvoudige instelling maakt het mogelijk om snel vertrouwd te raken met de bediening en van dit gevoel te houden. De duidelijke weergave van grote cijfers maakt het mogelijk om de huidige toestand van de incubator in één oogopslag te zien.
 • Intelligente automatische eieromtreder: de incubator draait elke 2 uur automatisch de eieren. Dit bevordert het broedproces en verhoogt het uitkomstpercentage. Je kunt ook handmatig de eieren omdraaien via de "egg Turning"-knop op het bedieningspaneel. Drie dagen voor het beoogde einde van de broedtijd stopt hij automatisch het omdraaien van de eieren. In vergelijking met andere kleinere incubators is hij eenvoudiger te monteren en te gebruiken en biedt hij een hoger uitlooppercentage
 • Automatische wateropvulling: je hoeft het incubatordeksel niet te openen om temperatuurschommelingen te voorkomen, zolang er water in de fles zit, hoef je je geen zorgen te maken over watergebrek Met automatisch vochtregelsysteem bevrijdt het je handen volledig.
 • Veilig te gebruiken: bij onze technologische innovatie hebben we altijd de veiligheid in het oog. Deze incubator wordt speciaal geleverd met een 12 volt laagspanningsadapter om je zorgen volledig te elimineren. Kies voor ons en geniet van veilige technologie.
Bestseller Nr. 3

Broedmachine voor kippen, volautomatisch, broedmachine, 12 eierbroedmachine met display, temperatuurregeling, ei-incubatie, hatcher voor kippengans, eend, duif, kwartel, vogel (12 eieren)

 • Eenvoudig te bedienen: de incubator is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Daardoor heb je een groot luik. Je kunt elk bevruchte eicel uitbroeden die je erin legt. Veel beter dan de piepschuimmodellen. Gemakkelijk schoon te maken.
 • Externe watervulling: het onafhankelijke ontwerp van de externe waterinjectie zorgt voor een hogere luchtvochtigheid in de incubatieomgeving, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over watergebrek. (Flessen niet inbegrepen, bereid 1 fles Coca-Cola voor)
 • 360°-zichtbaarheid: de volledig transparante isolatieafdekking kan je helpen om het incubatieproces in het panorama te observeren. Het voldoet aan de behoeften van incubatie thuis of helpt kinderen om het hele proces van uitglijden te leren kennen en de nieuwsgierigheid van kinderen te wekken.
 • Automatische eierspatel en temperatuurregeling: de eierspatel gaat elke twee uur mee. Vereenvoudig het incubatieproces en verbeter de incubatiesnelheid. De incubator beschikt over een geïntegreerde digitale temperatuurweergave. Temperatuur instelbaar
 • Veelzijdige capaciteit: met deze broeddoos kan hij tot 12 kippeneieren, 7 eendeneieren, 3 ganzeneieren, 24 kwarteleieren om uit te broeden, grote capaciteit genoeg voor huishouden of de opvoeding van kinderen
Bestseller Nr. 4

MUYIRTED Broedmachine, volautomatisch, 12 eieren, incubator voor kippen, broedmachine, klein, broedkast voor kwartels en vogels

 • Volledig uitgerust: de broedmachine kan automatisch worden omgedraaid en geïncubeerd, en het automatische draaigedrag van de incubator simuleert de meest primitieve kippenmodus, die geschikt is voor het uitbroeden van eieren, eendeneieren, kwarteleieren, duiveneieren en andere gevogelte eieren.
 • Intelligente incubatie: turboventilator, verwarmingstoestel, temperatuursensordesign. Geluidsarm, automatische verwarming en warmteafvoer, warmtebehoud en bevochtiging.
 • LDE-EIERLICHTER: de broedmachine voor kippeneieren maakt gebruik van een led-display waarmee de temperatuurverandering in de incubator altijd kan worden waargenomen en de temperatuur tijdig kan worden aangepast. De incubator is uitgerust met ledverlichting om de veranderingen van de eieren tijdens het incubatieproces te observeren.
 • Instelbare afstand: de eierschaal in de incubator kan handmatig worden aangepast aan de grootte van het ei, wat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan eierincubaties.
 • Onderwijs en onderwijs: voor laboratoriumonderzoek, biologische observatieexperimenten, familie-incubatie-apparatuur. De doorzichtige hoes van de broedmachine kan kinderen helpen om de uitkomststatus van eieren zorgvuldig te observeren, kinderen helpen het geboorteproces van het leven te begrijpen en de interesse van kinderen in het leren te wekken.
Bestseller Nr. 5

Automatische eierbroedmachine, 15 eieren broedmachine met automatisch draaisysteem en temperatuurregeling, thuisgebruik, cadeau voor kinderen

 • Verbeterde dubbele voeding: de machine is compatibel met een 220 V-voeding en kan bij stroomuitval handmatig worden geschakeld op een 12 V batterijvoeding. De temperatuur schommelt normaal en heeft geen invloed op het uitkomen. Het heeft een automatische temperatuurregelfunctie en het gevoelige bedieningspaneel kan de optimale temperatuur voor de ontwikkeling van eieren aanpassen.
 • 【Automatisch rotatiesysteem】 De broederij beschikt over een motor die eieren van verschillende grootte automatisch kan draaien om ervoor te zorgen dat de eieren gelijkmatig worden verwarmd, de uitbroedsnelheid verhogen, voorkomen dat de eierschalen aan het dienblad hechten en het uitbroedvermogen verbeteren. Het is dus niet nodig om het te openen, wat vochtverlies voorkomt en veel tijd bespaart.
 • Meerdere opties: onze broedmachine heeft een capaciteit van 15 eieren. De automatische broedmachine kan ook worden gebruikt voor ganzen, kwartels, eenden, duiven en andere eieren, en de trommel is verstelbaar om de eieren naar behoefte te rangschikken. Aantal broedeieren: 16; Aantal broedeieren: 10; Aantal broedeieren: 8; Aantal broedeieren: 24; Aantal broedeieren: 4.
 • 360° helder zicht: het transparante deksel is ideaal voor het observeren van de ontwikkeling en het uitkomen van eieren, zodat je het uitkomen visueel kunt observeren zonder ze te openen. De transparante en zichtbare broederij is ontworpen met zeer efficiënte ledlampen om een duidelijker en gedetailleerder beeld van de ontwikkeling van eieren te bieden.
 • 【Vocht- en temperatuurregeling】 Het led-display maakt het mogelijk om de temperatuur en vochtigheid in te stellen en kan beoordelen of water moet worden toegevoegd aan de hand van de vochtweergave, zodat je de broedmachine direct en nauwkeurig kunt bedienen. Om de hoeveelheid water te verhogen, voegt u gewoon water toe aan de buitenkant van de broedmachine. (Geen colaflessen)
Bestseller Nr. 6

Volautomatische Broedmachine Voor Gevogelte, 8-Eieren, Kleine Eierbroedkast Met Led-eilicht, Digitale Temperatuurregeling, Broedmachine Voor Het Broeden Van Vogels, Kwartels En Duiven (Wit)

 • Incubator met 8 eieren: de incubator kan 8 eieren tegelijkertijd uitbroeden en de trekvormige incubator is perfect geschikt als kerstcadeau.
 • Ledlicht voor eierverlichting: op de bovenste schoorsteen van de broedmachine bevindt zich een klein ledlicht voor eierverlichting, dat kan helpen om slechte eieren en bevruchte eieren te herkennen en de slipefficiëntie te verbeteren.
 • Digitale led-display: de incubator beschikt over een digitaal led-display, dat is ontworpen voor gelijktijdige weergave van temperatuur en luchtvochtigheid. Het kan de temperatuur automatisch regelen, wijzigingen in de incubatieomgeving tijdig herkennen en de successnelheid van de incubatie verbeteren.
 • Kijkvenster: het raam van de kleine tochtincubator bestaat uit zichtbaar transparant kunststofmateriaal, dat het real-time incubatieproces van eieren van dichtbij kan observeren, helpt de geboorte van het leven te begrijpen en de kracht van het leven te voelen.
 • Afmetingen: 27,2 x 10,5 x 13,5 cm; gewicht: 0,64 kg
Bestseller Nr. 7

M.Z.A Broedmachine volautomatisch, 12 soorten eierbroedmachine, digitale broedmachine met temperatuurcontrolefunctie voor eieren, gevogelte, eenden, kippen

 • Volautomatische temperatuurregeling. Vochtregeling door middel van bewatering van waterkanaaltjes. Alleen de kanaaltjes vullen volgens instructie. Geintegreerde LED schouwlamp voor het schouwen van de eieren Zeer stabiele verwarming door een meerzijdig ventilatie systeem Zeer stille Turbo-fan 3 LED-indicatoren: temperatuur, draaien van de eieren, incubatietijd Volautomatisch alarmering Uitstekende uitkomsten Energiezuinig <40W
Bestseller Nr. 8

Automatische eierbroedmachine, met vochtigheidsbewaking, automatisch omdraaien van de eieren, automatisch toevoegen van water en eieren, voor uitbraak van kip, eenden, kwartel (10 eieren)

 • De eierbroedmachine is uitgerust met een automatische eierdraaier die de eieren om de twee uur draait. Je kunt de eierdraaier ook op elk moment starten.
 • De mini-broedmachine kan 10 tot 15 kippeneieren uitbroeden, de 10 broedmachine is voor 10 kippeneieren, de 15e is voor 15 kippeneieren. 1 spoelbak, bestaande uit drie ondersteboven waterflessen, goede vochtregulering
 • Broedvee-broedmachine, ingebouwde ventilator, laag geluidsniveau, ventilatorondersteunde luchtstroom/luchtcirculatie, gelijkmatige verwarming van bevruchte eieren.
 • De incubator met de warme jas bespaart niet alleen energie, maar handhaaft ook de temperatuurbalans en broedt normaal uit in een omgeving met lage temperaturen.
 • Multifunctioneel ontwerp: deze broedmachine is geschikt voor het uitkomen van alle soorten pluimvee: kippen, eenden, ganzen, kwartels, vogels, duiven enz. De transparante basis maakt het observeren van het uitkomen van eieren mogelijk, ideaal voor broedlessen en demonstraties.
Bestseller Nr. 9

TRIOCOTTAGE broedmachine, volautomatisch, voor 12 eieren, de broedmachine is uitgerust met een automatisch watervoorzieningssysteem en temperatuurregeling, incubator kippen, kwartels

 • Set van 10 stuks, waaronder een broedmachine, een vochtmeter, vier zuignappen, twee waterreservoirs, een spuitfles en gebogen snavelfles. Met deze set kun je alle zorgen tijdens het broedproces in één keer oplossen, wat je meer comfort en gemak biedt.
 • Automatisch watervullen: je hoeft het incubatordeksel niet te openen om temperatuurschommelingen te voorkomen. Een innovatief watervoorzieningssysteem dat automatisch vullen met een zuigdoek mogelijk maakt. Het chassis van de eierincubator is afneembaar om de reiniging na gebruik te vergemakkelijken. Voeg een handmatig instelbaar vochtventiel toe om de vochtbehoefte op verschillende tijden aan te passen.
 • Automatische eggtoir: de incubator draait de eieren automatisch om de 2 uur om het incubatieproces te vergemakkelijken en het uitkomen van de kippen te stimuleren voor een hoger uitkomen van de kippen. Het is eenvoudiger te monteren en te gebruiken dan andere kleinere incubatoren.
 • Digitale temperatuurregeling: het led-scherm kan je helpen om de temperatuur nauwkeurig in te stellen; het instelbare temperatuurbereik ligt tussen 30 °C en 39 °C, het transparante deksel maakt het mogelijk om de ontwikkeling van de eieren en het uitglijden 360 graden te observeren.
 • Premium eierbroedkast: gemaakt van nieuw ontwikkeld ABS-materiaal, garandeert zijn hoge duurzaamheid en integriteit voor langdurig gebruik, aangedreven door intelligente technologie om het bestand te maken tegen hoge en lage temperaturen. CE- en FCC-gecertificeerd. Houdt ongeveer 12 eieren, afhankelijk van de grootte/soort.
Bestseller Nr. 10

Broedmachine, volautomatisch, 20 eieren, intelligente digitale incubator met led-temperatuurweergave en vochtregulatie, voor kippen, gasten, eenden, duiven, kwartels

 • Grote capaciteit: deze volautomatische incubator bevat 5 uitneembare scheidingswanden, die geschikt zijn voor het uitbroeden van eieren van verschillende groottes, zoals Bijvoorbeeld: 20 eieren, 9 eendeneieren, 4 ganzeneieren, 35 kwarteleieren enz. Afneembare scheidingswanden zorgen voor een veilige afstand voor het uitbroeden van verschillende eieren en verbeteren de uitbroedbaarheid. Ideaal voor boeren, thuisgebruik, educatieve activiteiten, laboratoriumomgevingen en klaslokalen.
 • Automatische eiergebruiker: eierincubator met automatische eierspatel, digitale broedmachine draait de eieren automatisch om de 2 uur om ervoor te zorgen dat de eieren gelijkmatig worden verwarmd, waardoor waterverlies en temperatuurverlies door handmatig draaien van de eieren kunnen worden voorkomen om het uitglijden te verbeteren. Voldoet aan de behoeften van familieincubatie of help kinderen om het hele incubatieproces te begrijpen en bevorder de nieuwsgierigheid van kinderen.
 • Gemakkelijk te observeren: het deksel van de broedmachine heeft een transparant ontwerp, waarmee je het cultivatieproces gemakkelijk kunt observeren. De incubator simuleert de oorspronkelijke ecologische broedwijze van kippen, en het broedproces van eieren kan altijd worden waargenomen. Het digitale led-display geeft direct belangrijke incubatiegegevens, temperatuur, luchtvochtigheid, incubatiedagen en andere functie-indicatoren aan.
 • Vocht- en temperatuurcontrole: externe watervulontwerp, externe watervulfles (bijv. drinkfles) kan automatisch water toevoegen, zonder de incubatorafdekking te openen. Het kan het effect van de regulering van de interne luchtvochtigheid bereiken.
 • Overige functies: zeer intensieve eilicht voor bewaking van de eiontwikkeling. Holle eierschaal in mandvorm, ingebouwde ventilator om een goede luchtcirculatie te garanderen; oververhittings- en overvochtigingsalarm ter bescherming van de eieren; geringe geluidsontwikkeling, laag stroomverbruik enz.
Bestseller Nr. 11

Carziyer Automatische eierbroedmachine, automatische broedmachine, met automatisch draaisysteem en temperatuurregeling, geschikt voor kippeneieren, kwarteleitjes, eendeneieren (15 stuks)

 • 【Ontwerp】Het actieve waterbed, geïnspireerd op de structuur en functie van het menselijk lichaam en ontworpen volgens de incubatieomstandigheden van de moeder, kan gemakkelijk elk ei incuberen.
 • Laag stroomverbruik en meerdere voeding: kalibreer het temperatuurverschil tussen de machine volgens de gemeten temperatuur, waardoor de temperatuur nauwkeuriger wordt, niet bang voor uitgeschakelde stroom, laag stroomverbruik. Dubbele voeding, niet bang voor elektriciteit.
 • 【360° helder zicht】 Het transparante deksel is zeer geschikt voor het observeren van de ontwikkeling en incubatie van eieren, zodat je de incubatiesituatie kunt observeren zonder het te openen, waterverlies kunt voorkomen en veel tijd kunt besparen.
 • Digitale temperatuurweergave en regeling: de led-indicator is ingesteld om de temperatuurparameters in te stellen en tegelijkertijd de gegevens te controleren. De trainingsbox met thermische afdekking bespaart niet alleen energie, maar behoudt ook de temperatuurbalans, die normaal in omgevingen met lage temperaturen kan worden gekweekt.
 • 【Opmerking】Je moet ervoor zorgen dat de afgedekte materialen ademend zijn en voldoende zuurstof in de trainingsbox hebben. Zorg er tegelijkertijd voor dat u controleert of de waterfles lekt, anders leidt deze tot kortsluiting.
Bestseller Nr. 12

Wiltec Volautomatische broedmachine 24 eieren broedmachine vlakbroedmachine broedmachine

 • Perfect voor het broeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch draaisysteem met kantelbediening
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen rooster
Bestseller Nr. 13

TRIOCOTTAGE broedmachine, volautomatisch, voor 24 eieren, de broedmachine, is uitgerust met een automatisch draaien van de eieren en temperatuurregeling voor incubator, kippen, kwartels

 • Automatische Egg turner: je kunt de omdraaitijd en -duur naar wens instellen om het vastplakken van eierschalen en eihuiden te voorkomen en de broedsnelheid van de sluipjes te verhogen. De afstand tussen de rollen kan worden aangepast aan de grootte van de te broeden eieren. De eiincubator is geschikt voor kippeneieren, eendeneieren, duiveneieren en kwarteleieren
 • Digitale temperatuurregeling: het led-scherm kan je helpen om de temperatuur nauwkeurig in te stellen; het instelbare temperatuurbereik ligt tussen 0 °C en 99 °C, het transparante deksel maakt het mogelijk om de ontwikkeling van de eieren en het uitglijden 360 graden te observeren.
 • Premium eierkast: gemaakt van nieuw ontwikkeld ABS-materiaal, garandeert zijn hoge duurzaamheid en integriteit voor langdurig gebruik, aangedreven door intelligente technologie om hem bestand te maken tegen hoge en lage temperaturen. CE- en FCC-gecertificeerd. Houdt ongeveer 24 eieren, afhankelijk van de grootte/soort.
 • 【Eenvoudig bedieningspaneel】Ontwikkel een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, zodat kwekers de incubatieparameters moeiteloos kunnen instellen en bewaken om het gebruiksgemak te verbeteren.
 • Professionele klantenservice: onze broedbakken hebben professionele tests doorstaan. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen de beste oplossing voor u vinden! U vindt een contactpersoon die al uw vragen beantwoordt. Elk succesvol uitkomen is een bevredigend proces. Aarzel niet om ons foto's van je succesvolle instap te sturen
Bestseller Nr. 14

Automatische broedmachine incubator voor 112 eieren

 • Efficiënte broedmachine: geschikt voor grote series van maximaal 112 eieren, ideaal voor kwekers met uitgebreide kweekprojecten
 • Volautomatisch draaisysteem: het geïntegreerde draaisysteem zorgt voor een gelijkmatige broeding en maximale uitkomsnelheden
 • Nauwkeurige temperatuurregeling: met de automatische temperatuurregeling kun je de ideale broedtemperatuur tussen 25 en 39,5 °C instellen
 • Overzichtelijke led-indicatoren: de led-indicatoren maken een eenvoudige bewaking van de broedomstandigheden mogelijk, voor maximale controle over het broedproces
 • Intelligente vochtregulatie: automatisch systeem voor vochtregulering om een optimaal broedklimaat te garanderen en de beste broedresultaten te bereiken
Bestseller Nr. 15

BREUAILY 9 eieren mini digitale incubator LED incubator volautomatische pluimvee broedmachine voor kippen eenden ganzen vogels kwartels

 • Hoge slippercentage: het gaat om een handmatige broedbak. Hij is automatisch, omdat hij over een automatische temperatuurregeling beschikt, waarmee je de optimale temperatuur voor broedeieren via een gevoelig touchscreen kunt instellen. Constructie met heteluchtring: de voor- en achterbanen lopen constant en de temperatuur wordt in alle richtingen constant gehouden.
 • Veilig materiaal: de hele machine is gemaakt van ABS, dat milieuvriendelijk en duurzaam is. De temperatuurweergave bestaat uit transparant ABS-materiaal en beschikt over een zeer efficiënte led-verlichtingsfunctie, die het mogelijk maakt om de toestand en de ontwikkeling van de eieren te allen tijde te bewaken. De eendelige, ultradunne behuizing neemt geen ruimte in en is gemakkelijk te dragen.
 • Temperatuurregeling: het cirkelvormige ontwerp van de broedbak zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid en voorkomt dat een te hoge luchtvochtigheid de slip van de machine beïnvloedt, en de geluidsarme ventilator zorgt voor de luchtcirculatie.
 • Intuïtief en gemakkelijk te bedienen: eenvoudig te hanteren, veilig en efficiënt. Perfect voor hobby's, educatieve activiteiten en professioneel of privégebruik. Je kunt elk willekeurig ei uitbroden, bijvoorbeeld eieren van kippen, kwartels, hokkippen, kanaries, eenden, duiven of reptielen.
 • Opmerking: de te brouwen eieren moeten vers zijn. en het gescheurde ei moet bevrucht zijn (in gevangenschap opgegroeide eieren kunnen niet worden uitgebrouwd). Om te bepalen of een ei bevrucht is, kijk je het ei in het licht. Als je een ondoorzichtig object zoals een bladvormig object in de buurt van het doter vindt, is het een bevrucht ei, zo niet, dan is het geen bevrucht ei.

De incubator is de plek waar startups hun eerste stap naar succes zetten. Het biedt ondernemers een plek om investeerders, mentoren en andere middelen te vinden die hen zullen helpen groeien.

Het kiezen van een incubator kan moeilijk zijn omdat er zoveel opties zijn met verschillende voor- en nadelen. Het is echter belangrijk om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Er zijn een paar belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je beslist met welke incubator je gaat werken:

 • Wat is hun ervaring in de branche?
 • Wat voor soort middelen bieden ze?
 • Hoeveel geld kan er in mijn bedrijf worden geïnvesteerd?
 • Hoeveel tijd moet ik aan mijn bedrijf besteden terwijl ik met hen werk?
 • Welke ondersteuning kan ik van hen verwachten?

Wat zijn de belangrijkste soorten broedmachines?

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten broedmachines en hun belangrijkste kenmerken.

Soorten broedmachines:

 • Engelbeleggers
 • Engel Netwerk
 • Versnellingsprogramma’s
 • Accelerator Labs (Incubator)
 • Bedrijfsincubators (Incubator)
 • Durfkapitaalfondsen
 • Durfkapitalistische groepen
 • Zaadfinancieringsgroepen
 • Zaadfinancieringslaboratoria (incubator)

Wat zijn de voordelen van broedmachines?

Incubators zijn een soort bedrijfsversneller die startups helpt hun ideeën te ontwikkelen en een nieuw product te creëren. Ze bieden de startups de kans om in zeer korte tijd te groeien.

De voordelen van incubators zijn talrijk omdat ze voor elke branche en voor elk type bedrijf kunnen worden gebruikt. Ze bieden ook veel ondersteuning die de startups kan helpen bij het ontwikkelen van hun idee, het verkrijgen van financiering en het opschalen van hun bedrijf.

Waar moet op worden gelet bij het kiezen van een broedmachine?

Met de toename van het aantal startups, is het voor oprichters een uitdaging geworden om de juiste incubator te vinden die hen kan helpen hun bedrijf op te schalen.

Bij het kiezen van een incubator zijn een aantal zaken waar u op moet letten:

 • Het team en hun ervaring met startups
 • De grootte van hun netwerk en verbindingen
 • De hoeveelheid kapitaal die ze in uw bedrijf moeten investeren

Wat zijn de verschillende soorten broedmachines?

Veel mensen beginnen incubators te zien als de nieuwe trend in tech startups. Ze investeren hun tijd en geld in deze incubators om de volgende grote startup te vinden.

Er zijn veel verschillende soorten incubators met verschillende aandachtspunten. Sommige richten zich op investeringen in een vroeg stadium, terwijl andere zich richten op mentorschap en onderwijs. Ze variëren ook in grootte, van kleine startups tot grote bedrijven.

Wat is het beste type broedmachine voor jou?

Als ondernemer zijn er veel incubators waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om de verschillende soorten couveuses te kennen en hoe ze werken.

Het meest voorkomende type incubator is de accelerator – die financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen in uw bedrijf.

Een ander type incubator is de co-working space – die gedeelde kantoorruimte, werkuren en middelen biedt in ruil voor een maandelijks lidmaatschapsbedrag.

Een ander type incubator is het incubatiecentrum – dat een combinatie van financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen.