Beste broedmachine van 2022 (TOP15)

De 15 beste broedmachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Wiltec NH volautomatische broedmachine, 56 eieren, broedapparaat, broedmachine, incubator ingebouwde sierlamp
 • Perfect voor het broeden van gevogelte-eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch draaisysteem met kantelbediening
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen legrooster
Bestseller Nr. 2
Wiltec Volautomatische broedmachine, 56 eieren, broedmachine, vlakbroedmachine, broedmachine
 • Perfect voor het bebroeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch omkeersysteem
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen legrooster
Bestseller Nr. 3
JoaSinc Incubator volautomatische broedmachine, 16 eieren, intelligente digitale broedmachine, broedkast met led-temperatuurweergave en vochtregulering, voor kippentijden, vogels en ganzen
 • ✔ De eierincubator kan 16 eieren bevatten. Geschikt voor gezinnen, laboratoria of kleine boerderijen, geschikt voor het uitglijden van kippen, eenden, ganzen, eieren, duiveneieren, kwarteleieren en ander gevogelte. Door de incubator kun je de soorten, kenmerken en levensgewoonten van de ovipare dieren beter begrijpen.
 • ✔ Hij beschikt over een efficiënte led-verlichting en een automatische ei-rotatie. Het automatisch draaien van de eieren om de 1,5 uur en de instelbare instaplassen simuleren de oorspronkelijke instapmodus voor ecologische kippen om een betere glijbaan te bereiken. De nieuwe 360 graden rollen-eierplank is geschikt voor een groot aantal eiervormen. De tandwielen zijn onafhankelijk en niet beschadigd, en de levensduur wordt met 5 jaar verhoogd.
 • ✔ Het beschikt over eenvoudige knoppen, die eenvoudig te bedienen zijn. Hij beschikt over een automatische temperatuurregeling en een automatische weergave van de huidige temperatuur. Ingebouwde temperatuurregeling waarschuwt bij oververhitting en een beter luchtcirculatiesysteem dat de juiste temperatuur in evenwicht brengt.
 • ✔ Het beschikt over een zichtbare piepschuimvoorziening ter verbetering van de isolatie, vochtvoorziening en energiebesparing. De nieuwste koeltechnologie met heteluchtkanaal loopt links en rechts voor een constante temperatuur.
 • ✔ De asafstand kan worden ingesteld en een multifunctionele machine kan alle soorten eieren wegglijden. Sluit zonder de aanwezige moer alleen water en eieren aan en voeg een elektronische thermostaat toe die de temperatuur in de juiste mate regelt. Als je handboeken in andere talen nodig hebt, kun je contact met ons opnemen om deze te leveren.
Bestseller Nr. 5
Wiltec Volautomatische broedmachine, 12 eieren, broedmachine, vlakbroedmachine, broedmachine, broedmachine
 • Perfect voor het bebroeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch omkeersysteem met kantelkantelkantelfunctie
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen legrooster
Bestseller Nr. 6
Wiltec Volautomatische broedmachine, 24 eieren, broedmachine, vlakbroedmachine, broedmachine, broedmachine
 • Perfect voor het bebroeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch omkeersysteem met kantelkantelkantelfunctie
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen legrooster
Bestseller Nr. 7
9 eieren mini digitale incubator, gevogelte broedmachine, broedmachine met led-temperatuurweergave en nauwkeurige temperatuursensor voor kippen, eenden, ganzen, vogels, kwartels
 • Hoge uitloopsnelheid: Het gaat om een handmatige draaibroedbox. Hij is automatisch, omdat hij over een automatische temperatuurregeling beschikt, waarmee je de optimale temperatuur voor broedeieren via een gevoelig touchscreen kunt instellen. De voorste en achterste banen lopen doorlopend en de temperatuur wordt in alle richtingen constant gehouden.
 • Veilig materiaal: De hele machine is gemaakt van ABS dat milieuvriendelijk en duurzaam is. De temperatuurweergave bestaat uit transparant ABS-materiaal en beschikt over een zeer efficiënte led-verlichtingsfunctie, die het mogelijk maakt om de toestand en de ontwikkeling van de eieren te allen tijde te bewaken. De eendelige ultradunne behuizing neemt geen ruimte in beslag en is gemakkelijk te dragen.
 • Temperatuurcontrole: het cirkelvormige ontwerp van de broedbak zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid en voorkomt dat een te hoge luchtvochtigheid de glijden van de machine beïnvloedt en de geluidsarme ventilator zorgt voor de luchtcirculatie.
 • Intuïtief en gemakkelijk te bedienen: eenvoudig te hanteren, veilig en efficiënt. Perfect voor hobbys, onderwijsactiviteiten en professioneel of privégebruik. Je kunt elk ei uitbrouwen, bijvoorbeeld eieren van kippen, kwartels, wijnstokkippen, kanararievogels, eenden, duiven of reptielen.
 • Opmerking: De te bebroeden eieren moeten vers zijn. en het geklonken ei moet bevruikt zijn (in gevangenschap opgetrokken eieren kunnen niet worden uitgebroed). Om te bepalen of een ei bevruid is, bekijk je het ei in het licht. Als je een ondoorzichtig object zoals een bladvormig object in de buurt van de Dotters vindt, is het een bevruchtd ei, zo niet, dan is het geen bevruchtd ei.
Bestseller Nr. 8
Incubator voor kippen, volautomatisch, 55 eieren, digitale broedmachine met automatische eieromslag en temperatuur- en vochtregulering voor kippen, eenden, kwartels, ganzen, kalkoeneieren
 • Hoogwaardig materiaal, milieuvriendelijk en duurzaam: de eierincubator van duurzaam en sterk ABS-materiaal beschermt altijd de gezondheid en veiligheid van eieren. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijker te reinigen en veelzijdiger dan andere kleine incubatoren. Wij hebben de roostergrootte verhoogd om te voorkomen dat kuikens eraf vallen. Beide zijden zijn ontworpen met een bepaalde hoogte die effectief kan voorkomen dat de kuikens van de zijkant vallen.
 • Digitale led-display, intelligente temperatuur- en vochtigheidswaarschuwing: de incubator is uitgerust met een elektronische led-display, die temperatuur, luchtvochtigheid en andere informatie intuïtief kan weergeven om een effectieve bewaking en nauwkeurige verzorging te bereiken. Je hoeft alleen water toe te voegen. Voeg eieren toe en stel de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid in. De ingebouwde ventilator verdeelt de warmte effectief gelijkmatig over de gehele incubator.
 • 【2-uurs eierdraaifunctie 】 Draai de eieren automatisch en houd de warmte gelijkmatig. Draai de eieren automatisch om de 2 uur gedurende 10 seconden om de instapsnelheid te verhogen. De incubator hoeft niet vaak te worden geopend om waterverlies te voorkomen. Je hoeft de eieren niet meer vaak zelf te draaien, wat energie en tijd bespaart. Bovendien vermindert de automatische besturing de kans op verspreiding van ziektekiemen of verontreinigingen.
 • 【Educatie en entertainment】 Met een transparante kunststof afdekking kun je het hele proces van het uitglijden van eieren gemakkelijk observeren. Eenvoudig te verzamelen onderzoeksgegevens, ideaal voor incubatiecursussen en presentaties. Cultiveer het onderzoek van het leven door kinderen. Overtemperatuur- en overvochtigingsalarm ter bescherming van de eieren, lage geluidsontwikkeling, laag stroomverbruik, enz.
 • Grote capaciteit en veelzijdigheid: de incubator kan tot 55 eieren uitbraden; eenvoudig te bedienen en te reinigen, waardoor je tijd bespaart. Geschikt voor alle soorten kippen, eenden, kwartels, ganzen, vogels, duiven enz. broedt 55 normale eieren. Laat de incubator voor gebruik langer dan 2 uur lopen. Daardoor krijg je een beter begrip voor wat er in de incubator gebeurt en helpt je de nodige aanpassingen aan te brengen.
Bestseller Nr. 9
Broedmachine volautomatisch 16-20 eieren incubator kippen, broedmachine met led-indicator, volautomatische broedmachine, eibroedmachine voor kip, eend, ganzeneieren, uitneembare scheidingswand
 • Automatische incubator: de incubator beschikt over de functies van het automatisch draaien van de eieren en een constante temperatuurregeling. De automatische draait elke 2 uur om ervoor te zorgen dat de eieren gelijkmatig worden verwarmd en om temperatuurverlies door handmatig draaien van de eieren te voorkomen.
 • 【Vocht- en temperatuurregeling】 Externe watertoevoerontwerp, geen noodzaak om de incubatorafdekking te openen wanneer er water wordt toegevoegd. Natuurlijk kun je het deksel ook openen om indien nodig water toe te voegen. Het ingebouwde waterkanaal voor het regelen van het evenwichtige vochtniveau kan het effect van de regulering van de interne luchtvochtigheid bereiken.
 • 【Eenvoudig te observeren】Het deksel van de incubator heeft een transparant ontwerp om het incubatieproces te observeren. De incubator simuleert de originele ecologische broedmodus van de kippen, het broedproces van de eieren kan op elk moment worden geobserveerd. Het digitale LED-display toont belangrijke incubatiegegevens, temperatuur, luchtvochtigheid, incubatiedagen en andere functie-indicatoren.
 • 【18 eiercapaciteit】Of eieren, kwarteleieren enz. kunnen gemakkelijk worden gecontroleerd. In vergelijking met andere kleine incubatoren biedt het meer ruimte en een hogere broedefficiëntie. Uitgerust met beweegbare scheidingswanden kan de breedte van elk rooster worden aangepast aan de grootte van de bevruchtde eieren.
 • 【100% tevredenheidsgarantie】Wij bieden after-sales service en zijn verantwoordelijk voor elke incubator. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het voor jou op te lossen.
Bestseller Nr. 10
PROBEEALLYU Egg incubator digitale automatische incubator voor eieren, bijzonder stille broedmachine, automatisch draaien en uittrekken, 100 stuks kippenoogglazen, inclusief
 • Automatische incubator: volledig automatisch draaiende en hatchende automatische automatische automatische egg turnen, waardoor de originele Hen-hatching mode geweldig is voor goose/quail/duck/pigeon eggs
 • Ledverlichting: ei-incubator, gevogeltevisser, efficiënte ledverlichting, digitale temperatuurregeling, energiebesparing, professionele warmteafvoertechnologie, evenwichtige temperatuur
 • [Ultra quiet]: broedmachine volautomatisch, fluisterstille broedkast voor eieren. De turbofan versnelt de luchtcirculatie, zorgt voor een evenwichtige temperatuurverdeling, lage geluidsontwikkeling, goede vochtbestendigheid
 • [CLEAR VIEWING WINDOW]: in het overzichtelijke weergavevenster kun je altijd een aantal incubatieprocessen volgen
 • Veelzijdige capaciteit: de eiersnijder kan tot 12 kippeneieren, 9 eendeneieren, 4 ganzeneieren, 24 duiveneieren, 35 kwarteleieren enz. bevatten. De beste keuze voor broedeieren
Bestseller Nr. 11
M.Z.A Broedmachine volautomatisch, 12 soorten eierbroedmachine, digitale broedmachine met temperatuurcontrolefunctie voor eieren, gevogelte, eenden, kippen
 • Volautomatische temperatuurregeling. Vochtregeling door middel van bewatering van waterkanaaltjes. Alleen de kanaaltjes vullen volgens instructie. Geintegreerde LED schouwlamp voor het schouwen van de eieren Zeer stabiele verwarming door een meerzijdig ventilatie systeem Zeer stille Turbo-fan 3 LED-indicatoren: temperatuur, draaien van de eieren, incubatietijd Volautomatisch alarmering Uitstekende uitkomsten Energiezuinig <40W
Bestseller Nr. 12
Farm & Ranch Incubator, broedmachine, voor 7 eieren, volautomatisch, digitaal, met temperatuurregeling, voor eieren van klein gevogelte, kippen, eenden en kwartels
 • Automatische broedkast: Plaats voor 7 eieren; geschikt voor kippen-, eenden-, kwartel-, vogel- en andere gevogelte-eieren.
 • De eierincubator simuleert het broedproces van een echte kip. Je kunt het proces van het uitkomen van de eieren op elk moment observeren.
 • De eierincubator is eenvoudig te bedienen. Hij heeft een geluidsarme ventilator om de luchtcirculatie te garanderen.
 • Automatische temperatuurregeling: De incubator geeft automatisch de huidige temperatuur aan.
 • Doel: Wordt gebruikt voor laboratoriumobservatie, onderwijs of om eieren van klein gevogelte thuis te laten uitkomen. Gemakkelijk te observeren, veilig en efficiënt.
Bestseller Nr. 13
Broedmachine Covatutto 16 L digital
 • Digitale weergave van de temperatuur
 • Automatisch omkeren van de eieren
 • Capaciteit 12 eieren
Bestseller Nr. 14
Gootop broedmachine, digitale weergave, gevogelte en vogels, kip, eend (model 3: 7 eieren
 • 【Gebruik van een automatische incubator】Automatische incubator voor kippen- en eendeneieren. Wordt voornamelijk gebruikt voor het slippen van kippen, eendeneieren tot temperatuur en incubatie. De temperatuurinstelling kan voor verschillende soorten broedeieren worden gebruikt.
 • 【Spanning en temperatuur】Ingangsspanning: 220 V - 240 V; Vermogen: 20 W,Instelbare temperatuur: 18 ~ 45 °C, temperatuurnauwkeurigheid: 1 °C
 • 【Ingebouwd temperatuurregelsysteem】CE-gecertificeerd. De incubator is ontworpen voor 7 kippeneieren. Led-temperatuurweergave, voor betere temperatuurregeling.
 • 【Transparante afdekking, gemakkelijk te observeren】Het transparante deksel maakt het mogelijk om het slipproces te observeren. Bevat een ingebouwde ventilator om de luchtcirculatie te behouden.
 • Let op: 1. De machine heeft geen functie om de eieren te draaien. Graden van de draaihoek: kip: 45°; eend: 50 ~ 55°. 2. Draai de eieren gedurende de eerste 18 dagen ten minste acht keer per dag handmatig. 3. Voeg water elke één tot twee dagen toe, zorg ervoor dat je geen water op vrijliggende elektrische apparaten giet. 4. Schakel het uit voordat je het deksel van de machine elke keer opent.
Bestseller Nr. 15
Eierincubator Mini 9 eierincubator gevogelte-incubator met led-eierlichttester en temperatuurregelaar, geschikt voor kip, eend, vogel, kwartels
 • Hoogwaardige materialen: de hele machine bestaat uit gezond PC + ABS-materiaal, dat aangenaam aanvoelt en de strenge CE-test doorstaat. Het is milieuvriendelijk en duurzaam. De keramische verwarming produceert gelijkmatig en stabiele warmte en is goed geïsoleerd.
 • Geluidsarm: de turboventilator versnelt de luchtcirculatie, zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en is uiterst geluidsarm. Als het thuis wordt geplaatst, heeft het geen invloed op de rust en het entertainment van het gezin.
 • Wordt geleverd met een led-eierlicht: met een touchpaneel kun je het led-eierlicht met één klik inschakelen, de situatie bij het uitglijden van eieren gemakkelijk herkennen en hoef je je geen zorgen te maken over de onderbreking van het uitglijden van eieren.
 • Helder digitaal display: de intelligente incubatorthermometer beschikt over een helder en intuïtief digitaal temperatuurdisplay (graden Celsius), zodat je het gehele cultiveringsproces zonder onderbreking kunt weergeven.
 • Object: onze eibroedkast voor laboratoriumobservatie, voor het onderwijzen of voor het uitglijden van klein gevogelte in het gezin. Het is veilig en efficiënt.

De incubator is de plek waar startups hun eerste stap naar succes zetten. Het biedt ondernemers een plek om investeerders, mentoren en andere middelen te vinden die hen zullen helpen groeien.

Het kiezen van een incubator kan moeilijk zijn omdat er zoveel opties zijn met verschillende voor- en nadelen. Het is echter belangrijk om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Er zijn een paar belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je beslist met welke incubator je gaat werken:

 • Wat is hun ervaring in de branche?
 • Wat voor soort middelen bieden ze?
 • Hoeveel geld kan er in mijn bedrijf worden geïnvesteerd?
 • Hoeveel tijd moet ik aan mijn bedrijf besteden terwijl ik met hen werk?
 • Welke ondersteuning kan ik van hen verwachten?

Wat zijn de belangrijkste soorten broedmachines?

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten broedmachines en hun belangrijkste kenmerken.

Soorten broedmachines:

 • Engelbeleggers
 • Engel Netwerk
 • Versnellingsprogramma’s
 • Accelerator Labs (Incubator)
 • Bedrijfsincubators (Incubator)
 • Durfkapitaalfondsen
 • Durfkapitalistische groepen
 • Zaadfinancieringsgroepen
 • Zaadfinancieringslaboratoria (incubator)

Wat zijn de voordelen van broedmachines?

Incubators zijn een soort bedrijfsversneller die startups helpt hun ideeën te ontwikkelen en een nieuw product te creëren. Ze bieden de startups de kans om in zeer korte tijd te groeien.

De voordelen van incubators zijn talrijk omdat ze voor elke branche en voor elk type bedrijf kunnen worden gebruikt. Ze bieden ook veel ondersteuning die de startups kan helpen bij het ontwikkelen van hun idee, het verkrijgen van financiering en het opschalen van hun bedrijf.

Waar moet op worden gelet bij het kiezen van een broedmachine?

Met de toename van het aantal startups, is het voor oprichters een uitdaging geworden om de juiste incubator te vinden die hen kan helpen hun bedrijf op te schalen.

Bij het kiezen van een incubator zijn een aantal zaken waar u op moet letten:

 • Het team en hun ervaring met startups
 • De grootte van hun netwerk en verbindingen
 • De hoeveelheid kapitaal die ze in uw bedrijf moeten investeren

Wat zijn de verschillende soorten broedmachines?

Veel mensen beginnen incubators te zien als de nieuwe trend in tech startups. Ze investeren hun tijd en geld in deze incubators om de volgende grote startup te vinden.

Er zijn veel verschillende soorten incubators met verschillende aandachtspunten. Sommige richten zich op investeringen in een vroeg stadium, terwijl andere zich richten op mentorschap en onderwijs. Ze variëren ook in grootte, van kleine startups tot grote bedrijven.

Wat is het beste type broedmachine voor jou?

Als ondernemer zijn er veel incubators waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om de verschillende soorten couveuses te kennen en hoe ze werken.

Het meest voorkomende type incubator is de accelerator – die financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen in uw bedrijf.

Een ander type incubator is de co-working space – die gedeelde kantoorruimte, werkuren en middelen biedt in ruil voor een maandelijks lidmaatschapsbedrag.

Een ander type incubator is het incubatiecentrum – dat een combinatie van financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen.