Beste broedmachine van 2023 (TOP15)

De 15 beste broedmachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Wiltec Volautomatische broedmachine, 12 eieren, broedmachine, plattebroedmachine, broedmachine
 • Perfect voor het broeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch draaisysteem met kantelbediening
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen rooster
Bestseller Nr. 2
M.Z.A Broedmachine volautomatisch, 12 soorten eierbroedmachine, digitale broedmachine met temperatuurcontrolefunctie voor eieren, gevogelte, eenden, kippen
 • Volautomatische temperatuurregeling. Vochtregeling door middel van bewatering van waterkanaaltjes. Alleen de kanaaltjes vullen volgens instructie. Geintegreerde LED schouwlamp voor het schouwen van de eieren Zeer stabiele verwarming door een meerzijdig ventilatie systeem Zeer stille Turbo-fan 3 LED-indicatoren: temperatuur, draaien van de eieren, incubatietijd Volautomatisch alarmering Uitstekende uitkomsten Energiezuinig <40W
Bestseller Nr. 3
Digitale mini-broedmachine, broedmachine met led-temperatuurweergave en nauwkeurige temperatuursensor voor kippen, eenden, ganzen, vogels, kwartels
 • Hoge slippercentage: het gaat om een handmatige broedbak. Hij is automatisch, omdat hij over een automatische temperatuurregeling beschikt, waarmee je de optimale temperatuur voor broedeieren via een gevoelig touchscreen kunt instellen. Constructie met heteluchtring: de voor- en achterbanen lopen constant en de temperatuur wordt in alle richtingen constant gehouden.
 • Veilig materiaal: de hele machine is gemaakt van ABS, dat milieuvriendelijk en duurzaam is. De temperatuurweergave bestaat uit transparant ABS-materiaal en beschikt over een zeer efficiënte led-verlichtingsfunctie, die het mogelijk maakt om de toestand en de ontwikkeling van de eieren te allen tijde te bewaken. De eendelige, ultradunne behuizing neemt geen ruimte in en is gemakkelijk te dragen.
 • Temperatuurregeling: het cirkelvormige ontwerp van de broedbak zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid en voorkomt dat een te hoge luchtvochtigheid de slip van de machine beïnvloedt, en de geluidsarme ventilator zorgt voor de luchtcirculatie.
 • Intuïtief en gemakkelijk te bedienen: eenvoudig te hanteren, veilig en efficiënt. Perfect voor hobby's, educatieve activiteiten en professioneel of privégebruik. Je kunt elk willekeurig ei uitbroden, bijvoorbeeld eieren van kippen, kwartels, hokkippen, kanaries, eenden, duiven of reptielen.
 • Opmerking: de te brouwen eieren moeten vers zijn. en het gescheurde ei moet bevrucht zijn (in gevangenschap opgegroeide eieren kunnen niet worden uitgebrouwd). Om te bepalen of een ei bevrucht is, kijk je het ei in het licht. Als je een ondoorzichtig object zoals een bladvormig object in de buurt van het doter vindt, is het een bevrucht ei, zo niet, dan is het geen bevrucht ei.
Bestseller Nr. 4
Gootop broedmachine, digitale weergave, gevogelte en vogels, kip, eend (model 3: 7 eieren
 • 【Gebruik van een automatische incubator】Automatische incubator voor kippen- en eendeneieren. Wordt voornamelijk gebruikt voor het slippen van kippen, eendeneieren tot temperatuur en incubatie. De temperatuurinstelling kan voor verschillende soorten broedeieren worden gebruikt.
 • 【Spanning en temperatuur】Ingangsspanning: 220 V - 240 V; Vermogen: 20 W,Instelbare temperatuur: 18 ~ 45 °C, temperatuurnauwkeurigheid: 1 °C
 • 【Ingebouwd temperatuurregelsysteem】CE-gecertificeerd. De incubator is ontworpen voor 7 kippeneieren. Led-temperatuurweergave, voor betere temperatuurregeling.
 • 【Transparante afdekking, gemakkelijk te observeren】Het transparante deksel maakt het mogelijk om het slipproces te observeren. Bevat een ingebouwde ventilator om de luchtcirculatie te behouden.
 • Let op: 1. De machine heeft geen functie om de eieren te draaien. Graden van de draaihoek: kip: 45°; eend: 50 ~ 55°. 2. Draai de eieren gedurende de eerste 18 dagen ten minste acht keer per dag handmatig. 3. Voeg water elke één tot twee dagen toe, zorg ervoor dat je geen water op vrijliggende elektrische apparaten giet. 4. Schakel het uit voordat je het deksel van de machine elke keer opent.
Bestseller Nr. 6
Dural's Automatische broedmachine voor eieren, broedmachine, omwenteling en temperatuur, automatische broedmachine, CE-getest, incl. e-book in het Frans
 • Professioneel materiaal voor iedereen: Dural's is een Frans merk dat is opgericht door een hobbyhofliefhebber. Onze wil? Maak je thuis en voor iedereen toegankelijk die robuust, nauwkeurig, betrouwbaar en tegen een aantrekkelijke prijs is. Ons verschil? Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig, gecontroleerd product aan dat voldoet aan de Europese normen, met een echte ondersteuning voor je borsten.
 • Gratis e-book Een goede automatische broedmachine is niet voldoen... als je je niet vertelt hoe je het gebruikt! Daarom heb je met het apparaat een handleiding in je taal en de mogelijkheid om ons eBook van "Van het ei tot de kip" gratis te downloaden. Daarin ontdek je het deskundige advies voor de succesvolle broeringen ... tot het kuiken de volwassen leeftijd heeft bereikt.
 • ️4 ingrediënten: voor een succesvolle broedvorming heb je nodig: goede vochtigheid, goede temperatuur, regelmatig de eieren draaien, frisse lucht. Met onze Dural's eierbroedmachine kun je de temperatuur nauwkeurig instellen (zie video). Aanpassing van de luchtvochtigheid via de 3 waterinlaten. De eierincubator beschikt over een natuurlijke luchtinlaat. En je kunt de automatische draaifunctie van de eieren activeren/uitschakelen
 • Meerdere opties: de capaciteit van onze broedmachine bedraagt 16 kippeneieren. De automatische eierincubator is ook geschikt voor ganzen-, waak-, eenden-, duiveneieren enz. De rollen zijn verstelbaar, zodat je de eieren naar wens kunt neerleggen. Het apparaat is stil, kan zonder je te storen. Bovendien beschikt het apparaat over een geïntegreerd spiegeloog en een uitgang voor het aansluiten van een 12 V-accu bij stroomuitval.
 • 🎁 Dit mag niet gebeuren, omdat onze incubatoren worden gecontroleerd, maar bij het minste probleem aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij vinden een oplossing voor jouw voordeel! Je zult een gepassioneerde gesprekspartner vinden die je graag zal beantwoorden. Elke geboorte is een enorme tevredenheid. Aarzel niet om foto's van je pasgeborenen te plaatsen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor mannen, vrouwen en kinderen om het bewustzijn van de verantwoordelijkheid van de veehouderij te wekken.
Bestseller Nr. 7
BREUAILY 7 eieren mini digitale incubator incubator automatische broedmachine met led gevogelte incubator temperatuur en vochtregulatie voor kippen, eenden, gansente, duif, kwartels
 • Automatische eierincubator: broedmachine incubator tot 7 eieren, perfect voor het uitbroeden van een groot aantal gevogeltegeleieren, kippen, eenden, ganzen, kwartels, papegaaien, duiven enz.
 • Temperatuurregeling: automatische broedmachine met led-temperatuurdisplay, dient voor een betere temperatuurregeling. Geschikt voor boeren, thuis, educatieve activiteiten, laboratoriuminstellingen en klaslokaal.
 • Eenvoudig te gebruiken: volledig automatisch broedapparaat met instructies inbegrepen, eenvoudig te bedienen en eenvoudig te reinigen, en met officiële CE-certificering.
 • Hoge kwaliteit: gemaakt van veilig ABS-materiaal, robuust en duurzaam. Het doorzichtige deksel maakt het mogelijk om het proces van het incubatieproces te volgen. Perfect om je kinderen of leerlingen te laten zien hoe een ei wordt uitgebrouwd.
 • Ingebouwde ventilator: incubator voor eieren volautomatisch. De ingebouwde ventilator zorgt voor een betere luchtcirculatie om de eieren een betere broedomgeving te bieden.
Bestseller Nr. 8
MOGOULUA Incubator digitale volautomatische broedmachine broedmachine hatcher automatische vochtregelaar zichtbare afdekking (7 eieren)
 • Temperatuurcontrole: eierbroedmachine, zet de temperatuursensor bij gebruik voor antomatische controle van de temperatuur wanneer de temperatuur een geschikte temperatuur bereikt
 • Ledverlichting: gevogeltevanger, efficiënte ledverlichting, digitale temperatuurregeling, energiebesparing, professionele warmteafvoertechnologie, evenwichtige temperatuur
 • [ULTRA-RUHIG]: Hatcher kippengevogelte brouwterij eierbroedmachine ultrastille broedmachine voor eieren. De turbofan versnelt de luchtcirculatie, zorgt voor een evenwichtige temperatuurverdeling, lage geluidsontwikkeling en goede vochtbestendigheid
 • [Helder zichtvenster]: met het overzichtelijke weergavevenster kun je altijd een aantal incubatieprocessen volgen
 • [Kwaliteitsgarantie]: voeg bij gebruik niet te veel water toe. Bij het toevoegen van water is er een waterpas. Als je vragen hebt, neem dan tijdig contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het probleem voor je op te lossen
Bestseller Nr. 9
MaxAwe Broedmachine, volautomatisch, voor kippen, eieren, incubator, 4-35 gevogelte eieren, incubator met LED-verlichting, temperatuurregeling, autoflip, voor kippen, eenden, ganzen, duif
 • 【Verbeterde capaciteit】: de verbeterde digitale incubator is geschikt voor 4-35 verschillende gevogelte eieren: 12 kippeneieren, 4 ganzeneieren, 9 eendeneieren, 35 kwarteleieren. Deze broedmachine biedt meer ruimte voor de meeste eieren. Pas de afstand van de scheidingswanden aan de verschillende eiermaten aan en laat genoeg ruimte om het ei automatisch te draaien.
 • 【Led-indicator en temperatuurregeling】: de led-indicator geeft belangrijke informatie zoals temperatuur, luchtvochtigheid, broed- en eiergebruikstijd aan. Binnenin bevindt zich een temperatuursensor die de temperatuur gevoelig bewaakt en de stroom uitschakelt, wanneer de binnentemperatuur boven de ingestelde temperatuur ligt.
 • Automatische omkeerbare inrichting: ingebouwde led-eierverlichting voor het observeren van de groei van de bevruchte eieren. Het beschikt over een automatisch horizontaal draaien van de eieren, zodat je de eieren niet handmatig hoeft te draaien. De digitale incubator draait de eieren automatisch om de 2 uur om het slippercentage te verbeteren. Na onze tests kan de slipbaarheid van deze broedkast tot 80% bedragen.
 • 【Minder geluid】: de gebruikte turbofaan onderscheidt zich door lage geluidsontwikkeling, goede vochtbestendigheid, professionele warmteafvoertechnologie en evenwichtige temperatuur.
 • 【Veel gebruikt】: de verbeterde digitale incubator is geschikt voor het kweken van gevogelte geleieren - kippen, eenden, ganzen, kwartels, vogels, duiven enz. Het is automatisch, tijd- en ruimtebesparend.
Bestseller Nr. 10
9 eieren, mini-broedkast, incubator broedmachine met automatische temperatuurregeling, thuisbroeduitrusting voor kippen, eenden, kwartels, gevogelte, papegaaien
 • | Onze eierbroedverwarming heeft CE/FCC/IC en andere internationale veiligheidscertificaten doorstaan die geschikt zijn voor thuislaboratorium of onderwijs.
 • Hoge kwaliteit: zeer nauwkeurige metaaltemperatuursensor, hoogwaardige keramische verwarmingspaneel en turboventilator, snelle opwarming, gelijkmatige automatische opwarming, zorgen voor een stabiele incubatieomgeving en effectieve verbetering van de incubatiesnelheid.
 • | Voor het inschakelen automatisch tot 38 °C verwarmen, wat geschikt is voor het slippen van kuikens. Als je andere broedgevogelte nodig hebt, kun je de temperatuur zelf instellen. De eenvoudige bediening is geschikt voor beginners om incubatieplezier te proberen.
 • | Met deze digitale incubator gebruikt Europese stekkers die veel worden gebruikt in verschillende Europese regio's, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de aanpassing van de steker.
 • | Gestreepte gordijnen: om klanten tevreden te stellen met een veelzijdigere incubatie-ervaring voor eieren, is onze incubator uitgerust voor de incubatie van ganzeneieren en alle soorten gevogelte die kleiner zijn dan ganzeneieren. Veel soortgelijke producten kunnen alleen eieren incubeeren.
Bestseller Nr. 11
Wiltec Volautomatische broedmachine, 24 eieren, broedmachine, vlakbroedmachine, broedmachine, broedmachine
 • Perfect voor het bebroeden van gevogelte eieren, bijvoorbeeld kippeneieren, kwarteleieren, eendeneieren
 • Automatische temperatuurregeling
 • Volautomatisch omkeersysteem met kantelkantelkantelfunctie
 • Hygrometer voor het bepalen van de luchtvochtigheid
 • Gemakkelijk te reinigen legrooster
Bestseller Nr. 12
CHIKERS Automatische broedmachine voor eieren, kippen, gevogelte, kippen, broedmachine voor 12 eieren met automatische rotatie en temperatuurregeling, voor gevogelte, huishouden, cadeau voor kinderen
 • ★ Hoge uitsluiting: geconfigureerd met een automatische temperatuurregeling, een gevoelig bedieningspaneel dat de optimale temperatuur voor de ontwikkeling van de eieren instelt. Hoge instapsnelheid door de cirkelvormige constructie van het heteluchtkanaal, die een constante temperatuur in alle richtingen behoudt.
 • ★ Automatisch rotatiesysteem: de incubator beschikt over een motor die automatisch de eieren draait, in verschillende maten om ze gelijkmatig te verwarmen en de incubbaarheid beter te verbeteren. Daardoor is openen niet nodig, daardoor wordt waterverlies voorkomen en veel tijd bespaard
 • ★ Temperatuur- en vochtigheidscontrole: het ontwerp maakt het mogelijk om de temperatuur intelligent te controleren om een ideale omgeving voor de eieren te bereiken, bovendien zorgt de vorm van de incubator voor een uitstekende homogenisering van vocht en temperatuur, zodat overtollig water het uitkomen van de eieren beïnvloedt.
 • ★ Intuïtief en eenvoudig te gebruiken: eenvoudige en ideale bediening voor hobby, leeractiviteiten en elk professioneel of privégebruik. Het gaat om een apparaat dat bedoeld is voor laboratoriumobservatie of incubatie van kleine vogels, eenvoudig, veilig en efficiënt. Geschikt voor kippeneieren, kwartels, rebhoed, kanarie eend en duif.
 • ★ Intelligent design – transparante en zichtbare incubator met zeer efficiënte leds voor een duidelijker en gedetailleerd zicht op de ontwikkeling van de eieren. Het beschikt over een efficiënt en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat de temperatuur weergeeft en verschillende bedieningselementen en indicatoren waarmee je alles eenvoudig kunt bedienen.
Bestseller Nr. 13
Farm & Ranch Incubator, broedmachine, voor 7 eieren, volautomatisch, digitaal, met temperatuurregeling, voor eieren van klein gevogelte, kippen, eenden en kwartels
 • Automatische broedkast: Plaats voor 7 eieren; geschikt voor kippen-, eenden-, kwartel-, vogel- en andere gevogelte-eieren.
 • De eierincubator simuleert het broedproces van een echte kip. Je kunt het proces van het uitkomen van de eieren op elk moment observeren.
 • De eierincubator is eenvoudig te bedienen. Hij heeft een geluidsarme ventilator om de luchtcirculatie te garanderen.
 • Automatische temperatuurregeling: De incubator geeft automatisch de huidige temperatuur aan.
 • Doel: Wordt gebruikt voor laboratoriumobservatie, onderwijs of om eieren van klein gevogelte thuis te laten uitkomen. Gemakkelijk te observeren, veilig en efficiënt.
Bestseller Nr. 14
SOULONG Broedmachine voor 7 eieren, digitaal, met intelligente rotatie, mini-snijapparaat, gelijkmatig, voor eieren, gevogelte, eend, kip, 18 x 18 x 17 cm
 • Hoofdfunctie: hoofdzakelijk gebruikt voor kip, uitbroeden van eendeneieren, speciaal voor iemand die wil dat een paar kuiken in één keer uitkomen.
 • Ingebouwde ventilator en temperatuurcontrolesysteem: geïntegreerd temperatuurcontrolesysteem. Door temperatuur en incubatie kan de temperatuurinstelling voor verschillende soorten kweekeieren worden gebruikt. Bevat een ingebouwde ventilator om de luchtcirculatie te behouden.
 • Transparant deksel: het transparante deksel maakt het mogelijk om het uitglijden te observeren. observatie in het laboratorium of in gezinnen tijdens de incubatie in de tuin.
 • Voor gebruik: voeg water toe als je begint met het gebruik. Voorverwarmen voordat de machine begint te werken, controleer of hij 38 °C is of niet, anders stel je hem op 38 °C in volgens de instructies van de drukknop. Controleer of de twee ledlampen zijn ingeschakeld of niet
 • Hoe te gebruiken: schakel de stroomvoorziening na het voorverwarmen uit. Vul de waterbak met water, leg deze onder de eierschaal en leg de eieren in de eierschaal, leg vervolgens het deksel van de machine en schakel de stroomvoorziening in.
Bestseller Nr. 15
Kerbl 73083 broedmachine Covatutto 24 digitaal
 • 230 V
 • Sterk en duurzaam
 • Makkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor alle eisoorten
 • Tot 24 kippeneieren

De incubator is de plek waar startups hun eerste stap naar succes zetten. Het biedt ondernemers een plek om investeerders, mentoren en andere middelen te vinden die hen zullen helpen groeien.

Het kiezen van een incubator kan moeilijk zijn omdat er zoveel opties zijn met verschillende voor- en nadelen. Het is echter belangrijk om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Er zijn een paar belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je beslist met welke incubator je gaat werken:

 • Wat is hun ervaring in de branche?
 • Wat voor soort middelen bieden ze?
 • Hoeveel geld kan er in mijn bedrijf worden geïnvesteerd?
 • Hoeveel tijd moet ik aan mijn bedrijf besteden terwijl ik met hen werk?
 • Welke ondersteuning kan ik van hen verwachten?

Wat zijn de belangrijkste soorten broedmachines?

In dit artikel bespreken we de verschillende soorten broedmachines en hun belangrijkste kenmerken.

Soorten broedmachines:

 • Engelbeleggers
 • Engel Netwerk
 • Versnellingsprogramma’s
 • Accelerator Labs (Incubator)
 • Bedrijfsincubators (Incubator)
 • Durfkapitaalfondsen
 • Durfkapitalistische groepen
 • Zaadfinancieringsgroepen
 • Zaadfinancieringslaboratoria (incubator)

Wat zijn de voordelen van broedmachines?

Incubators zijn een soort bedrijfsversneller die startups helpt hun ideeën te ontwikkelen en een nieuw product te creëren. Ze bieden de startups de kans om in zeer korte tijd te groeien.

De voordelen van incubators zijn talrijk omdat ze voor elke branche en voor elk type bedrijf kunnen worden gebruikt. Ze bieden ook veel ondersteuning die de startups kan helpen bij het ontwikkelen van hun idee, het verkrijgen van financiering en het opschalen van hun bedrijf.

Waar moet op worden gelet bij het kiezen van een broedmachine?

Met de toename van het aantal startups, is het voor oprichters een uitdaging geworden om de juiste incubator te vinden die hen kan helpen hun bedrijf op te schalen.

Bij het kiezen van een incubator zijn een aantal zaken waar u op moet letten:

 • Het team en hun ervaring met startups
 • De grootte van hun netwerk en verbindingen
 • De hoeveelheid kapitaal die ze in uw bedrijf moeten investeren

Wat zijn de verschillende soorten broedmachines?

Veel mensen beginnen incubators te zien als de nieuwe trend in tech startups. Ze investeren hun tijd en geld in deze incubators om de volgende grote startup te vinden.

Er zijn veel verschillende soorten incubators met verschillende aandachtspunten. Sommige richten zich op investeringen in een vroeg stadium, terwijl andere zich richten op mentorschap en onderwijs. Ze variëren ook in grootte, van kleine startups tot grote bedrijven.

Wat is het beste type broedmachine voor jou?

Als ondernemer zijn er veel incubators waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om de verschillende soorten couveuses te kennen en hoe ze werken.

Het meest voorkomende type incubator is de accelerator – die financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen in uw bedrijf.

Een ander type incubator is de co-working space – die gedeelde kantoorruimte, werkuren en middelen biedt in ruil voor een maandelijks lidmaatschapsbedrag.

Een ander type incubator is het incubatiecentrum – dat een combinatie van financiering, mentorschap en kantoorruimte biedt in ruil voor aandelen.