Beste brandmelder van 2022 (TOP10)

De 10 beste brandmelder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Rookmelder, 10 jaar batterij, TÜV-geteste en DIN EN 14604-gecertificeerde rookmelder, brandmelder met foto-elektrische sensor, set van 5 stuks
 • Intelligente chipset en nieuwste foto-elektrische sensor: De nieuwste foto-elektrische sensor kan broeibranden en open branden vroegtijdig herkennen. Als de rook in de rookmelder gaat, kan de intelligente chipset hem onmiddellijk herkennen en analyseert in 3 seconden of dit door vuur of koken wordt veroorzaakt. Zo worden valse alarmen geminimaliseerd. Als de brand ontstaat, zal de rookmelder je onmiddellijk alarmeren met alarmgeluid (85 db). Gevoeliger, sneller en veiliger.
 • Grote test-/mute-knop: De test-/mute-knop is zo groot dat de rookmelder vanaf de grond zonder ladder kan worden bediend. Een bezemsteel of paraplu is voldoende om op de testknop te drukken. Met de testfunctietoetsen kun je het alarm regelmatig testen en het alarm gewoon stil schakelen als valse alarmen optreden.
 • Betrouwbare zelfcontrole: Deze brandmelder beschikt over een zelftestfunctie. De rookmelder bewaakt zichzelf voortdurend en waarschuwt je tijdig voor storingen en een zwakke batterij.
 • Rookmelder 10 jaar batterij: De rookmelder met een ingebouwde lithium-ion-accu heeft componenten met een zeer laag stroomverbruik, waardoor de bedrijfskosten worden verminderd en de levensduur van de batterij tot 10 jaar wordt verlengd. Daarom kan de rookmelder 10 jaar lang continu in gebruik blijven om continue bescherming rondom de klok te garanderen. Bespaar jezelf moeite en extra kosten.
 • Topkwaliteit: Onze rookmelderset wordt door Vergleich.org aangeduid als "bij vergelijking een van de beste brandmelder-sets". Deze rookmelders zijn TÜV-gecertificeerd en getest volgens DIN EN 14604. - - -
Bestseller Nr. 2
Meross rookmelder/brandmelder met batterij met levensduur van 10 jaar, geschikt voor de slaapkamer, brandmelder met mute- en zelftestfunctie, klein en plat design, getest conform VDs en DIN EN 14604, 5-delige set
 • 【Batterij met een levensduur van 10 jaar】: deze rookmelder is uitgerust met een lithiumbatterij van 3 V, die weinig stroom verbruikt, een levensduur tot 10 jaar heeft en probleemloos werkt.
 • 【Zelftest】: de rookmelder beschikt over een zelftestfunctie, die de handmatige wekelijkse test kan vervangen. Als er een fout wordt gedetecteerd, schakelt het product over op de waarschuwingsmodus. De melder heeft 3 waarschuwingsmodi: waarschuwing voor zoemerfout, waarschuwing voor sensorfout en waarschuwing voor lege batterij.
 • 【Mute-functie】: als de brandmelder rook heeft gedetecteerd en in de alarmmodus gaat, kun je het alarm gedurende 10 minuten muten door op de testknop te drukken.
 • 【Nachtmodus】: de brandmelder heeft omgevingslichtdetectie. Afhankelijk van het omgevingslicht wordt de helderheid van het led-licht veranderd. In donkere kamers wordt het led-signaal gedimd zodat er voorkomen wordt dat de nachtrust verstoord wordt.
 • 【Zeer betrouwbaar】: de Meross rookmelder is gecertificeerd volgens CE, RoHS, VdS en DIN EN 14604, waardoor de veiligheid van je gezin gewaarborgd is.
Bestseller Nr. 3
Rookmelder / Brandmelder met 10 Jaar Batterij, Brandmelder Met Foto-elektrische Sensor Met Muting, Zelftestfunctie, Getest Volgens DIN EN 14604, Kleine en Vierkante Uitvoering (1 stuk)
 • 【 10 jaar batterijrookmelder】 Dit Spreadtron rookalarm wordt geleverd met een 3 V 1600 mAh repalceable lithium batterij, biedt een laag stroomverbruik en levert tot 10 jaar ononderbroken bescherming
 • 【Gevoelige respons en automatische controle】 Beschikt over de nieuwste foto-elektrische sensor en intelligente chipset om gevaarlijke rookniveaus snel en nauwkeurig te detecteren, gevaarlijke rookniveaus in seconden te detecteren met minder valse alarmen. Het rookalarm test zichzelf constant met rode led knippert elke 33 seconden
 • 【Eenvoudige installatie】 Geen herbedrading nodig, want dit rookmelder alarm kan eenvoudig aan elke muur of plafond worden bevestigd met de meegeleverde montagebeugel, schroeven en ankerstekker
 • 【Foto-elektrische sensor en LED-waarschuwing】 Ons brandalarm heeft 85 dB luid zoemer rood indicatielampje. Gemakkelijk om het alarm te horen in het bereik van 20 ~ 40 vierkante meter om u te helpen meer ontsnappingstijd te krijgen tijdens het slapen. De waarschuwing gaat door totdat het rookalarm is gewist of de testknop is losgelaten
 • 【Hoge kwaliteit en lange garantie】 Spreadtron rookmelders hebben de TÜV-certificering doorstaan en voldoen aan de EN 14604-normen en bieden u en uw gezin het hoogste niveau van veiligheid en betrouwbaarheid; wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 365 dagen
Bestseller Nr. 4
Heiman Mini-rookmelder, brandalarm met 10 jaar batterijduur, VdS- en NEN-EN14604-gecertificeerde rookmelder met brandalarm en foto-elektrische sensor, 3-delige set
 • Foto-elektrische sensor: De ultramoderne foto-elektrische sensor van deze rookmelder werd gecombineerd met een hoogwaardige geavanceerde chipset, die gevaarlijke rookconcentraties binnen enkele seconden kan detecteren. Met weinig valse alarmen.
 • Batterij met een levensduur van 10 jaar: Deze brandmelder met laag stroomverbruik van 3V is uitgerust met een lithiumbatterij, zodat een ongelooflijke levensduur tot 10 jaar mogelijk is en een probleemloze werking gegarandeerd is. Met een uniek design kan hij niet aan de basis worden gemonteerd als je er geen batterij voor hebt.
 • Duitse Red Dot Award 2017: De 62% kleinere brandmelder is winnaar van de Duitse Red Dot Award 2017 en door TÜV, RoHS, Reach en NEN-EN14604 gecertificeerd. Hij heeft een moderne uitstraling en past zo beter in elke omgeving dan vergelijkbare grotere modellen.
 • Functionele testknop: Deze rookmelder is uitgerust met een handige testknop voor de functietest. Hiermee kan de melder ook na een alarm weer worden hersteld of in de detectiemodus worden teruggezet.
 • Hoogwaardig materiaal. De buitenbehuizing van deze rookmelder bestaat uit hoogwaardig milieuvriendelijk en moeilijk ontvlambaar ABS- en polycarbonaatkunststof. -
Bestseller Nr. 5
RIAKELL Set van 3 rookmelders 10 jaar batterij, TÜV en DIN EN 14604 geteste rookmelder, brandmelder met foto-elektrische sensor
 • Gevoelige & intelligenter: Uitgerust met een nieuwste foto-elektrische sensor kan de rookmelder vroegtijdig detecteren en waarschuwt u tijdig met 85 dB alarmgeluid voor mogelijke gevaren. Nadat de rook in de rookkamer doordringt, wordt intelligente chipset de rook binnen enkele seconden 3 keer geanalyseerd om onnodige valse alarmen te voorkomen.
 • Grote test-/mute-knop: ontwerp met test-/mute-knop maakt het mogelijk om de rookmelder vanaf de grond met bezemsteel te controleren en de valse alarmen te dempen. Het is zeer vriendelijk en veilig voor ouderen of mensen die hoogteangst hebben.
 • Rookmelder 10 jaar: foto-elektrische rookmelder met ingebouwde 10 jaar lithiumbatterij kan u en uw gezinnen ononderbroken 24/7 bescherming bieden en u bespaart de moeite en kosten van het regelmatig vervangen van de batterij
 • Automatische zelfbewaking: Deze brandmelder heeft zelftestfunctie. De rookmelder bewaakt zichzelf voortdurend en waarschuwt je tijdig voor storing en zwakke batterij. Hij is geschikt voor kinderkamer, slaapkamer, gang, badkamer, hotel, kantoor enz.
 • Betrouwbare kwaliteit: De brandmelder is TÜV-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van DIN EN 14604. Bovendien bieden wij je 10 jaar garantie. Als u vragen heeft over rookmelders, neem dan contact met ons op. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 6
CPVAN Draadloze Rookmelder Netwerkbatterij 10 Jaar, 1 Hittemelder + 2 Rookmelders, TÜV Geteste Brandmelder, EN14604 & CE Gecertificeerde Brandmelder Draadloos Netwerk, Set van 3
 • 【Meer Geavanceerde Brandbeveiligingstechnologie】: Zijn de onderling verbonden hittemelders en rookmelders essentiële brandalarmkits voor elk huishouden volgens de laatste Schotse wetgeving. Zij bieden namelijk een uitgebreidere garantie voor de veiligheid in elk huis en verhelpen de tekortkomingen van de normale brandalarmkit als gevolg van valse alarmen veroorzaakt door normale rook. Wij denken dat dit de trend zal zijn in brandalarmkits.
 • 【10 Jaar Batterij】: De brandmelder is uitgerust met een energiezuinige en milieuvriendelijke lithiumbatterij met laag stroomverbruik, die een ongelooflijke levensduur van 10 jaar biedt met maximale betrouwbaarheid; bespaart u het gedoe van het regelmatig vervangen van batterijen en biedt ononderbroken bescherming 24/7, zelfs tijdens stroomuitval. (Niet-vervangbare batterij)
 • 【Radiografische Netwerken en Beveiliging】: Tot 30 rookmelders kunnen aan elkaar worden gekoppeld, zodat uw huis volledig door deze rookmelders wordt beschermd. Zodra één van de brandmelders een gevaar detecteert, slaan ook alle andere brandmelders alarm! Met een effectief bereik van 20 meter bereikt het alarm elke hoek van uw huis, of het nu de kinderkamer, de garage, de keuken, de hal of de kelder is.
 • 【Gevoelig en Intelligent】: De foto-elektrische sensor reageert sneller en nauwkeuriger op gevaarlijke rook dan conventionele rookmelders. Zodra hij afgaat, waarschuwt hij u onmiddellijk met een luid alarmgeluid van meer dan 85 decibel en een snel knipperend LED-lampje, zodat u meer tijd hebt om de brand te bedwingen of u in veiligheid te brengen.
 • 【Grote Test/Mute Knop】: Het brandalarm heeft een grote test/mute-knop, zodat u het brandalarm gemakkelijk vanaf de grond met een stok kunt testen en het alarm kunt uitschakelen in plaats van een ladder te verplaatsen en op en neer te klimmen. Het brandalarm is zeer senior-vriendelijk en veilig.
Bestseller Nr. 7
deleyCON 6x Magnetische Bevestiging voor Rookmelders Magnetische Houder Brandmelders Zelfklevende Magnetische Houder Zelfklevend Oppervlak Diameter 65mm
 • deleyCON rookmelder magnetische houder // Gereedschapsloze montage in 1 minuut
 • NIET boren of schroeven // Sterk 3M kleefoppervlak // Stevige grip
 • Sterk neodymiummagneet // Duurzame en veilige magnetische houder
 • Universeel voor rookmelders en brandmelders // Voor alle gangbare modellen
 • Inhoud: 6 Stuk // 65mm diameter // Zelfklevende rookmelder plafondbevestiging
Bestseller Nr. 8
HEIMAN Rookmelder, brandmelder, brandalarm met 10-jarige batterij, VD's en EN14604 gecertificeerde rookmelder met intelligent brandalarm en foto-elektrische sensor, 1 stuks
 • Testknop voor het testen van functies
 • Bijzonder veilig en milieuvriendelijk
 • foto-elektrische 10 jaar rookmelder
 • Inclusief ingebouwde lithiumbatterij/luid alarmsignaal 85 dB
 • Bescherm jezelf en je gezin door snel te handelen in geval van brand
Bestseller Nr. 9
Navaris zelfklevende montageset voor rookmelders - 10x magneetbevestiging voor brandmelders - Bevestig je rook- en koolmonoxidemelder zonder boren
 • SET VAN 10: Inbegrepen in de set zijn tien magnetische stickers gemaakt van neodymium en ijzerfolie voor het installeren van rookmelders in huis. Elke magneet heeft een diameter van 7 cm voor een naadloze en discrete montage.
 • GEEN GATEN BOREN: Bevestig je rook- en brandmelders in slechts enkele seconden aan het plafond of de muur. Beveilig je huis tegen brand zonder dat je hiervoor schroeven, boormachine of ander gereedschap nodig hebt.
 • GEBRUIKSAANWIJZING: Verwijder de beschermfolie van de magnetische stickers en plak een van de stickers aan het plafond en de andere op de rookmelder. Sneller en eenvoudiger kan bijna niet.
 • IJZERSTERKE BEVESTIGING: Het zelfklevende oppervlak en de magnetische bevestigingen bieden een extra sterke en stabiele houvast. De extra sterke 3M tape zorgt ervoor dat de rookmelder goed blijft hangen.
 • UNIVERSEEL: De magneet montageset kan worden gebruikt voor alle standaard rookmelders en is geschikt voor woningen, caravans en boten.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Smartwares RM250 Rookmelder – Inclusief batterij – Testknop – 85 dB, 1 pack, wit
 • Bescherm jezelf en je familie door tijdig te kunnen handelen bij brand
 • Sensor met een levensduur van 10 jaar
 • Rookmelder uitgerust met testknop en daardoor eenvoudig te testen
 • Lege batterij indicator zodat je weet wanneer de batterij verwisseld moet worden
 • Eenvoudig te monteren en schoon te houden

Brandmelders zijn onmisbaar in elk huis. Ze kunnen worden gebruikt als alarmsysteem om mensen te waarschuwen voor brand. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kiezen van de beste brandmelder voor uw huis.

De beste branddetector heeft de mogelijkheid om hitte en rook te detecteren, zodat hij u kan waarschuwen nog voordat hij het punt bereikt waarop hij schade zou veroorzaken. Het moet ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, maar niet te omvangrijk of duur.

Brandmelders zijn er in verschillende soorten en maten, dus het is belangrijk dat u er een kiest die geschikt is voor uw huisruimte en budget. Sommige hebben mogelijk extra functies, zoals batterijback-up of watersensoren, die in bepaalde situaties handig kunnen zijn, maar niet allemaal hebben ze deze functies nodig.

Het eerste waar u op moet letten, is het type brandmelder dat u nodig heeft. Er zijn twee soorten brandmelders: rookmelders en koolmonoxidemelders. Het belangrijkste verschil tussen beide is dat rookmelders smeulende branden detecteren, terwijl koolmonoxidemelders giftige gassen zoals CO en CO2 detecteren.

Het volgende dat u moet overwegen, is waar in uw huis u de detector wilt plaatsen en wat voor soort dekking u krijgt. Sommige modellen bestrijken slechts een klein gebied en andere kunnen een groot gebied bestrijken, dus het is belangrijk dat u erachter komt wat het beste voor u werkt voordat u er een kiest.

Wat zijn de verschillende soorten brandmelders?

Brandmelders zijn er in verschillende soorten, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel. Ze worden gebruikt om rook, hitte en vuur te detecteren.

Rookmelders: Rookmelders zijn ontworpen om rook en koolmonoxide te detecteren. Ze werken door de aanwezigheid van deze gevaarlijke deeltjes in de lucht waar te nemen.

Hittedetectoren: Hittedetectoren zijn ontworpen om hitte en branden te detecteren. Ze werken door een temperatuurstijging te detecteren die niet natuurlijk of veilig is voor mensen of eigendommen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een brandmelder?

Brandmelders zijn een belangrijk veiligheidsproduct voor uw huis. Het is echter niet eenvoudig om de beste voor uw behoeften te vinden. Er zijn veel verschillende soorten, dus je zult wat onderzoek moeten doen voordat je er een koopt.

Brandmelders zijn er in twee soorten: foto-elektrisch en ionisatie. Foto-elektrische detectoren gebruiken licht om vuur te detecteren, terwijl ionisatiedetectoren een stroom afgeven die door sensoren kan worden gedetecteerd.

Bij het kiezen van een brandmelder is het belangrijk om te weten welk type brand ze zullen detecteren en wat het detectiebereik is voor het geval de melder afgaat als er geen brand aanwezig is.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een brandmelder?

Een brandmelder is een apparaat dat de aanwezigheid van brand detecteert. Het wordt gebruikt om mensen te waarschuwen en de verspreiding van vuur te stoppen.

Er zijn veel verschillende soorten brandmelders. Ze kunnen rook, koolmonoxide, hitte en geluid detecteren. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Rookmelders: detecteert rookdeeltjes in de lucht en stuurt een alarm wanneer deze een bepaalde concentratie bereikt
 • Hittedetectoren: detecteert temperatuurveranderingen en stuurt een alarm wanneer een bepaalde drempel wordt bereikt
 • Koolmonoxidemelders: detecteert de aanwezigheid van koolmonoxide en stuurt een alarm wanneer een bepaalde concentratie wordt bereikt
 • Geluidsdetectoren: detecteert geluidsgolven in de lucht en stuurt een alarm wanneer een bepaalde drempel wordt bereikt

Hoe werkt een brandmelder?

Een brandmelder is een apparaat dat de aanwezigheid van warmte detecteert en dit gebruikt om branden te detecteren. Brandmelders kunnen worden geïnstalleerd in huizen, kantoren, magazijnen en fabrieken.

Brandmelders werken door de hoeveelheid warmte in een ruimte te meten. Ze bestaan meestal uit drie delen: een sensor, een stroombron en een alarmsysteem. Wanneer de sensor overtollige warmte detecteert, wordt de stroombron geactiveerd die het alarmsysteem inschakelt.

Hoe lang gaan brandmelders mee?

Brandmelders zijn doorgaans ontworpen om een bepaalde tijd mee te gaan. De tijdsduur is afhankelijk van het type detector.

Brandmelders zijn ontworpen om een bepaalde tijd mee te gaan, maar hun levensduur kan door een aantal factoren worden verkort. Als ze dat doen, moeten ze zo snel mogelijk worden vervangen.