Beste boekenplank speakers van 2022 (TOP15)

Het kiezen van de beste boekenplankluidsprekers is een moeilijk proces. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u uw aankoop doet. Dit artikel helpt u bij uw besluitvormingsproces.

De beste boekenplankluidsprekers zijn die met de krachtigste en meest efficiënte geluidssystemen, evenals een goede geluidskwaliteit die ze produceren. Een ander ding om te overwegen is hoeveel watt ze hebben en hoeveel bas ze kunnen produceren.

De 15 beste boekenplank speakers beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
YUSHU Verstelbare Weah 204 Frequentie Divider Crossover Hoge & Lage Divider Boekenplank Speaker Gemodificeerde Hifi High-fidelity Divider luidspreker divider
 • Gebruik 3 ~ 8 inch bas, geschikt voor het luisteren naar de lage frequentie op een afstand van 0,5 meter tot 2 meter, en de saaie muziek is niet goed.
 • Naast een inductor op de baslijn is ook een condensator in serie aangesloten. De capaciteit is ongeveer 110uf en de doorgang van de subwoofer (ultra lage frequentie) kan worden aangepast via de condensatorlimiet.
 • Het hoge tonen deel gebruikt 2 condensatoren parallel en kan via de schakelaar worden aangepast om het volume aan te passen, de penetratie van hoge frequentie zal beter zijn dan die van een condensator en de geluidskwaliteit zal relatief delicaat zijn.
 • Het frequentieverdelingspunt is boven 200Hz. Boekenplankdozen worden over het algemeen op niet erg grote plaatsen in de kamer geplaatst om naar te luisteren, de afstand is relatief dicht en het veelgebruikte volume is niet erg groot.
 • Dit is een hoog-lage tweevoudige verdeler ontworpen voor boekenplankdozen.
Bestseller Nr. 2
BXYXJ Boekenplank Speaker Stands voor Surround TV Hi-Fi en Home Theater Stands Additive Zand Hoogte 30cm Houten Graan 2packs
 • Materiaal: 3A milieubeschermingsbord met een dikte van 25 mm, hoge dichtheid, duurzaam, Energieabsorberende MDF-constructie verhoogt de geluidskwaliteit door akoestische isolatie te bieden
 • Redelijke hoogte: De grootte van deze beugel is de hoogte van de tv-kast en de luidspreker op de beugel is ook de optimale hoogte voor het menselijk lichaam om voor de tv te zitten.
 • Ontwerp lade: De stevige MDF-pilaren ondersteunen een 7,2-inch door 9,2 inch topplaat met rubberen luidsprekerisolatiepads voor een uitstekende geluidskwaliteit.
 • Stabiliteit: Lege body design kunt u zand toe te voegen om het gewicht van de stands te verhogen indien nodig. 60 kg. laadcapaciteit kunt u een zwaardere luidspreker te gebruiken zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.
 • Eenvoudig te monteren: gewoon aan de boven- en onderkant van de standaard bevestigen en eenvoudig te gebruiken.
Bestseller Nr. 3
BXYXJ Boekenplank Speaker Stands voor Surround TV Hi-Fi en Home Theater Stands Additive Zand Hoogte 50cm Houten Graan 2packs
 • Materiaal: 3A milieubeschermingsbord met een dikte van 25 mm, hoge dichtheid, duurzaam, Energieabsorberende MDF-constructie verhoogt de geluidskwaliteit door akoestische isolatie te bieden
 • Redelijke hoogte: De grootte van deze beugel is de hoogte van de tv-kast en de luidspreker op de beugel is ook de optimale hoogte voor het menselijk lichaam om voor de tv te zitten.
 • Ontwerp lade: De stevige MDF-pilaren ondersteunen een 7,8-inch door 10-inch topplaat met rubberen luidsprekerisolatiepads voor een uitstekende geluidskwaliteit.
 • Eenvoudig te monteren: gewoon aan de boven- en onderkant van de standaard bevestigen en eenvoudig te gebruiken.
 • Stabiliteit: Lege body design kunt u zand toe te voegen om het gewicht van de stands te verhogen indien nodig. 60 kg. laadcapaciteit kunt u een zwaardere luidspreker te gebruiken zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.
Bestseller Nr. 4
Polk Audio Signature Elite ES15 Boekenplank Speakers met Hoge Resolutie voor Thuisbioscoop, Stereo Luidsprekers, Surroundluidsprekers, Hi-Res, Dolby Atmos en DTS: X Compatibel (Set van 2) - Wit
 • COMPACTE, VOLLEDIGE PLANKLUIDSPREKERS - Ervaar films, muziek en games in geluid met hoge resolutie met uw thuisbioscoopgeluidssysteem of hifi-systeem met de Polk ES15 boekenplankluidsprekers.
 • HOOR MEER DETAILS: De Hi-Res Audio-gecertificeerde Terylene dome-tweeter van de ES10-luidspreker levert kristalheldere hoge tonen (40+ kHz) voor geluid met hoge resolutie in Ultra HD-films, meerkanaals concertvideo's en Apple Music, Dolby Atmos of DTS: X -Thuisbioscoopsystemen.
 • LUIDE BAS MET LAGE VERVORMING - Polk's gepatenteerde Power Port-ontwerp zorgt voor meer kracht en minder vervorming met een groter oppervlak en een meer gelijkmatige luchtstroom. In combinatie met de krachtige 5,25 inch woofer van de ES15 betekent dit een moeiteloze bas.
 • UNIEKE TECHNOLOGIËN: Met de Signature Elite ES15 als zij-, achter- en/of elevatie-surroundluidspreker, dankzij de akoestische array met dynamische balans, fase-geoptimaliseerde precisie-crossovers en componenten afgestemd op het timbre, ervaart u een naadloos, realistisch geluid - ongeacht uw luisterpositie.
 • VAN KLASSIEKE HIFI TOT DOLBY ATMOS: De ES15 maakt indruk met een heldere, kamervullende en realistische geluidsweergave voor praktisch elke versterker of receiver - van het klassieke 4 of 8 ohm muzieksysteem tot de nieuwste surround sound AVR's met Dolby Atmos en DTS:X.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Q Acoustics 3010 Compacte Boekenplank Luidsprekers (paar) (Grafiet)
 • Multi bekroonde ultra compacte 3010 bouwt voort op zijn uitstekende prestaties en voegt een ander niveau van uitmuntendheid toe. We hebben dit bereikt door de nieuwe 3000 Series, 2 in 1 Concentric Advanced Ring Dome tweeter, nieuwe Aramid Fibre/Paper kegels voor de 4 inch basunit, opgewaardeerde audiofiele crossover componenten en een sterkere, lagere resonantie kast.
 • Type behuizing: 2-weg reflex, Bass Unit: 100mm, Treble Unit: 25mm
 • Frequentierespons (+/- 3 dB): 68 Hz - 22 kHz, nominale impedantie: 6 ohm, minimale impedantie: 6 ohm
 • Gevoeligheid: 86dB, Aanbevolen vermogen: 15 - 75 W, Crossover Frequentie: 2,8 kHz
 • Inclusief: (2) Q Acoustics 3010 boekenplank luidsprekers (grafiet), (2) magnetische luidsprekergrills, (2) poortbungers, (1) gebruikershandleiding, (8) rubberen luidsprekerhandgrepen
UitverkoopBestseller Nr. 6
Polk Monitor XT15 Compacte Boekenplank Luidsprekers met Hoge Resolutie, Boekenplank Speakers met Hi-Res Gecertificeerde Prestaties, Dolby Atmos-gecertificeerd en DTS:X-compatibel - Zwart
 • HI-RES AUDIO GECERTIFICEERD: Monitor XT15's nieuwe Terylene dome-tweeter maakt ze perfect om te genieten van audio met hoge resolutie van Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz en Spotify HiFi.
 • STRAKKE, MOEITELOZE BAS: De dynamisch gebalanceerde 5,25-inch woofer van de MXT15 speelt pittig, luid en laag en levert Polk's beroemde soepele middentonen en krachtige, moeiteloze bas.
 • DOLBY ATMOS GECERTIFICEERD & DTS:X COMPATIBEL: Compatibel met de nieuwste Dolby Atmos en DTS:X surround sound-compatibele AV-receivers en 4- en 8-ohm versterkers, Monitor XT vereist geen gespecialiseerde apparatuur om geweldig geluid te leveren.
 • FLEXIBEL TE PLAATSEN: Gebruik de MXT15 als uw voor- of surroundluidsprekers op planken of standaards. U kunt de MXT15 ook aan de muur bevestigen voor gebruik als hoogtemodule in een meeslepende surround sound-opstelling. Bovendien zullen hun middernachtzwarte afwerking en modern design een gedurfd statement maken in elke kamer.
 • COMPACT EN BETAALBAAR: Met de Monitor XT15 kunt u volop genieten van muziek, games en films met energiek geluid met hoge resolutie en moeiteloze bas.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Polk Audio MXT20BK MXT20BKor XT20 Boekenplank Luidsprekers met Hoge Resolutie, Boekenplank Speakers met Hi-Res Gecertificeerde Prestaties, Dolby Atmos-gecertificeerd en DTS:X-compatibel MXT20BK- Zwart
 • HI-RES AUDIO GECERTIFICEERD: Monitor XT20's nieuwe Terylene Dome-tweeter maakt ze perfect om te genieten van audio met hoge resolutie van Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz en Spotify HiFi.
 • STRAKKE, MOEITELOZE BAS: De dynamisch gebalanceerde 6,5-inch woofer van de MXT20 speelt luid en laag en levert Polk's beroemde soepele middentonen en krachtige, moeiteloze bas.
 • DOLBY ATMOS GECERTIFICEERD & DTS:X COMPATIBEL: Compatibel met de nieuwste Dolby Atmos en DTS:X surround sound-enabled AV-receivers en 4- & 8-ohm versterkers, Monitor XT vereist geen gespecialiseerde apparatuur om geweldig geluid te leveren. Voeg de MXT90 Height Speaker (apart verkrijgbaar) toe om nieuwe dimensies toe te voegen aan uw surround sound-omgeving.
 • FLEXIBEL TE PLAATSEN: Gebruik de MXT20 als uw voor-, surround- of achterluidsprekers op planken of standaards. Hun middernachtzwarte afwerking en modern design zullen een gedurfd statement maken in elke kamer.
 • HOGE PRESTATIES: De MXT20 kan worden gekoppeld aan luidere versterkers en kan een diepere bas produceren (een half octaaf lager) dan de compacte MXT15.
Bestseller Nr. 8
Klipsch R-40M zwart (paar) - luidspreker zwart Woofer 4,25 inch 50 W/200 W - 8 ohm
 • Nieuwe Tractrix-luidspreker 90° x 90° Een bijgewerkt luidsprekerontwerp met grotere buitenluidsprekerafmetingen brengt meer prestaties en spanning in je muziek en films.
 • De unieke 1 inch LTS-tweeter met Kapton suspensie minimaliseert vervormingen voor meer gedetailleerde prestaties.
 • Met de druppeltechnologie van de gerenommeerde Reference Premiere luidsprekerserie van Klipsch hebben de TCP-woofers een scherpere hoek van de kegels voor een gladdere reactie en verbeterde transparantie en nauwkeurigheid.
 • Verborgen bevestigingen, de claxon van rand tot rand en het magnetische rooster met laag profiel geven de luidsprekers een gepolijste en moderne uitstraling. MDF-kasten met krasbestendige, gestructureerde houtvezelplaat passen perfect bij je interieur.
 • Bekijk alle luidsprekers van de nieuwste generatie van de legendarische Klipsch Reference serie en maak je klaar om je wereld te trillen
Bestseller Nr. 9
Edifier R1280T Powered Boekenplank Speakers - 2.0 Actieve Near Field Monitors - Studio Monitor Speaker - Houten Behuizing - 42 Watt RMS
 • 2 x AUX INPUT - Handige aansluiting op elk apparaat met een 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang of dubbele RCA-uitgang. Maak tegelijkertijd verbinding met twee apparaten via AUX, geen stekker en schakelen nodig.
 • STUDIO SOUND KWALITEIT - Natuurlijke geluidsweergave van 13mm zijden dome tweeter en 4" full range unit
 • AFSTANDSBEDIENING - Pas het volume aan op de punten van uw Bas- en hoge controle aan de zijkant van de hoofdluidspreker.
 • CLASSIC WOOD FINISH - Hoge kwaliteit MDF-hout gebouwd afgewerkt met houteffect vinyl dient als een geweldig compliment voor elk interieur.
Bestseller Nr. 10
Polk Audio Signature Elite ES20 Boekenplank Speakers met Hoge Resolutie voor Thuisbioscoop, Stereo Luidsprekers, HiFi Speaker, Hi-Res, Dolby Atmos en DTS: X Compatibel (Set van 2) - Wit
 • GROTE, KRACHTIGE, FULL-RANGE PLANKLUIDSPREKERS - Ervaar films, muziek en games in hoge resolutie full-range geluid met uw home theater sound system of hifi-systeem.
 • HOOR MEER DETAILS - De Hi-Res Audio-gecertificeerde Terylene dome-tweeter van de ES20 levert kristalheldere hoge tonen (40+ kHz) voor hoge resolutie muziek van diensten zoals Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz en Spotify HiFi evenals de soundtracks van de nieuwste Ultra HD-films.
 • LUIDE BAS MET LAGE VERVORMING - Polk's gepatenteerde Power Port-ontwerp zorgt voor meer kracht en minder vervorming met een groter oppervlak en een meer gelijkmatige luchtstroom. In combinatie met de krachtige 6,5 inch woofer van de ES20 betekent dit een moeiteloze bas.
 • UNIEKE TECHNOLOGIËN: Met de Signature Elite ES20 als zij-, achter- en/of elevatie-surroundluidspreker, dankzij de akoestische array met dynamische balans, fase-geoptimaliseerde precisie-crossovers en componenten afgestemd op het timbre, ervaart u een naadloos, realistisch geluid - ongeacht uw luisterpositie.
 • VAN KLASSIEKE HIFI TOT DOLBY ATMOS: De ES20 maakt indruk met een heldere, kamervullende en realistische geluidsweergave voor praktisch elke versterker of receiver - van het klassieke 4 of 8 ohm muzieksysteem tot de nieuwste surround sound AVR's met Dolby Atmos en DTS:X.
Bestseller Nr. 11
Polk T15 Boekenplankluidsprekers voor Home Cinema en Muziek, Set van 2, Stereoluidsprekers voor de Boekenplank, Ondersteunt Dolby, Speakers met 100 Watt, Klassieke look, Muurbevestiging Mogelijk
 • GEWELDIG GELUID - De Polk T15 boekenplank speakers zijn zo veelzijdig als het maar zijn kan en bieden een ongelofelijk home cinema-geluid en muziek van concertkwaliteit.
 • BETAALBAAR GELUID VAN TOPKLASSE - Geweldig geluid moet betaalbaar zijn, de krachtige T15 luidsprekers bieden betaalbaar geluid van topklasse.
 • BOOST JE HOME CINEMA - Met Polks gepatenteerde Dynamic Balance-technologie en een krachtige naar voren gerichte baspoort geven deze boekenplankluidsprekers je home cinema-ervaring een boost en kunnen ze je hele muziekcollectie aan.
 • KLASSIEKE VORMGEVING - Deze speakers voor tv en muziek hebben het DNA van de eeuwige klassieke luidsprekers van Polk, geweldig geluid in een klassieke stereoluidspreker look.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - De universele poolklemmen van de T15-stereoluidsprekers bieden verschillende veilige aansluitmogelijkheden. Bovendien werken ze met de meeste home cinema-receivers, stereo's of home cinema-processoren.
Bestseller Nr. 12
Audibax Picolo PR-41 Passieve luidsprekers voor hifi-rek, 2-weg stereoluidsprekers, 75 W geluid, muurbeugel inbegrepen, luidspreker met 4 inch woofer - surround sound
 • Hoge betrouwbaarheid: passieve luidsprekers die speciaal zijn ontwikkeld voor professionele en hifi-geluidsapparatuur. Bereik een optimale geluidskwaliteit met deze wandluidsprekers met zijn 75 W vermogen krijg je een helder en helder stereogeluid.
 • Bassreflexsysteem: deze luidsprekers zijn uitgerust met een basreflectorbox waarmee je de beste geluidskwaliteit voor laagfrequente audio's krijgt. Bass Reflex gebouwd met een 4-inch toner en een 1-inch tweeter voor hifi-geluiden.
 • Hoge prestaties: onze luidsprekers zijn gemaakt om je de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden, daarvoor beschikt ons model tot 75 W vermogen. Naast de frequentiebereik van 100 Hz - 20 kHz bereiken wij zo reële geluiden mogelijk en geven ze zo scherp af.
 • Lichte en robuuste constructie: als luidspreker voor wandmontage bedoeld, is het compacte design echter niet te vergeten een perfecte afwerking die overeenkomt met de geluidskwaliteit. Gemaakt van ABS, dat de nodige sterkte en sterkte combineert.
 • Inclusief montagebeugels: om een perfecte montage van onze hifi-luidsprekers te vergemakkelijken, hebben we een perfect montagesysteem voor probleemloze bevestiging aan de muur geïntegreerd. Kies de ideale plaats voor de installatie en gebruik ons eenvoudige wandankersysteem voor de installatie.
UitverkoopBestseller Nr. 13
HumanCentric Desktop Speaker Staat Wedge, Bureauluidsprekerstandaarden voor kleine en middelgrote luidsprekers, Anti Vibratie Siliconen Hoek Wedge Speaker Riser voor Computer, Boekenplank en Studio Speaker Stand, Zwart
 • Dompel jezelf onder in geluid met een desktopluidsprekerstandaard: de luidspreker staat koppelt hoek uw computerluidsprekers met een opwaartse kanteling van 15 graden voor de optimale luisterervaring. Een gekantelde luidsprekerwigstandaard verbetert de geluidskwaliteit door het geluid naar uw oren te richten. Met schuine luidsprekers kunt u beter hogere frequenties horen die zeer gericht zijn.
 • Hoogwaardig materiaal, minimalistisch ontwerp: elke desktop luidsprekerstandaard is gemaakt van premium siliconen. De zwarte kleur en het lage profiel ontwerp passen op elk bureau of tafelblad waar u al uw luidsprekers hebt. Ze zijn flexibele en lichtgewicht luidsprekerstandaards gebouwd om mee te gaan en zorgen voor een goede luidsprekerkanteling.
 • Ontworpen om luidsprekertrillingen aanzienlijk te verminderen: krijg de geluidskwaliteit die u nodig hebt met schuine luidsprekerstandaards op uw bureau. Deze desktopluidsprekerstandaards bieden een extreem stabiele basis om luidsprekerbewegingen of verschuiven na plaatsing te voorkomen. Uw computerluidsprekers worden in enkele seconden gemonteerd door ze eenvoudig op elke wig te plaatsen.
 • Geniet van high-fidelity audio met een luidsprekerhoekwig: de HumanCentric middelgrote en kleine luidsprekerstandaards verminderen drastisch de trillingen van de luidsprekers op uw bureau of tafel terwijl u de luidsprekers naar uw oren kantelt. Compatibel met AudioEngine luidsprekers A5+, HD4, HD6, P4, HDP6 en andere vergelijkbare desktopluidsprekers.
 • Afmetingen en afmeting: het luidsprekerriser platform van de wig meet 12,5 cm x 6,5 inch. De basis meet 4,97 x 7,87 x 2,25 inch. Het past op computer, boekenplank, desktop, monitor, luidsprekers voor pc-gaming en studio-luidsprekers van deze grootte en groter. Inclusief twee luidsprekerstandaarden.
Bestseller Nr. 14
KNOKR 1 inch 31mm 4 8 ohm 20w dome silk film tweeter speaker units kleine neodymium teble luidspreker hoge pitch hoorn kern 2 stks boekenplank luidsprekers (Color : 8 ohm)
 • Hoogwaardige constructie, eenvoudige installatie en met deze voordelige luidsprekers kun je thuis genieten van eersteklas akoestiek
 • Hoogwaardig kristalhelder geluid: hoge frequenties zijn helder en helder, de tussenpersonen zijn duidelijk en schoon, en lage frequenties bereiken redelijk laag maar pittig, vol-bodied.Het levert een rijk geluid en versterkte bas ver buiten zijn grootte.
 • Het luider het volume, de luider de bas: maximaal volume zonder vervorming;Kamervulgeluid.
 • Geschikt voor auto gewijzigd home theater audio-luidsprekers, vrije tijd, entertainment, kantoor, binnen, buiten, wandelen, strand, etc.
 • Betrouwbare kwaliteit, duurzaam en eenvoudig te installeren.
Bestseller Nr. 15
KNOKR 2.5 inch Tweeter Speaker Unit Air Motion 8 Ohm 30 W HiFi Treble Neodymium Riem Type Luidspreker for Auto Home Theatre Diy boekenplank luidsprekers
 • Hoogwaardige constructie, eenvoudige installatie en met deze voordelige luidsprekers kun je thuis genieten van eersteklas akoestiek
 • Open gatdiameter: 42 mm
 • Luidspreker Hoogte: 18 mm
 • Magneet Diameter: 41mm
 • Magneetbreedte: 10 mm

Het kiezen van de beste boekenplankluidsprekers is een moeilijke taak. Er zijn zoveel opties en het kan moeilijk zijn om iets te vinden dat aan uw behoeften voldoet. Dit artikel zal u helpen uw zoektocht naar de beste spreker voor u te verfijnen.

 • Hoe wil je je luidspreker gebruiken?
 • Naar wat voor soort muziek luister je?
 • Wat voor soort geluidskwaliteit zoekt u?
 • Hoeveel ruimte heb je op je boekenplank?
 • Heeft u specifieke wensen?

Wat zijn de beste boekenplankspeakers?

De beste boekenplankluidsprekers zijn die met het beste geluid en de meeste functies. Een goede boekenplankspeaker moet een strak design hebben, een krachtig geluid en een goed Bluetooth-bereik.

De beste boekenplankluidsprekers zijn diegene die te allen tijde geluid van hoge kwaliteit kunnen leveren. Ze moeten ook draagbaar zijn, zodat u ze overal in uw huis of kantoor kunt meenemen. Enkele van de bekendere merken zijn Bose, Sony en Harman Kardon.

Een draadloze luidspreker is een van de beste opties voor u, omdat er geen kabels nodig zijn om uw apparaten met elkaar te verbinden.

Wat zijn de verschillende soorten boekenplankluidsprekers?

Een luidspreker is een apparaat dat muziek of geluid afspeelt voor de luisteraar. Ze worden vaak aangetroffen in huizen en kantoren. Er zijn verschillende soorten luidsprekers met verschillende vormen en maten, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Het meest voorkomende type luidspreker is een boekenplankluidspreker, die aan de voor- en achterkant een plat oppervlak heeft. Het heeft twee of drie luidsprekers aan elke kant, die geluid naar de oren van de luisteraar sturen via de voor- en achterkant van de luidspreker.

Er zijn ook andere soorten luidsprekers zoals plafondluidsprekers, vloerstaande luidsprekers, buitenluidsprekers, enz.

Wat zijn enkele van de kenmerken die een goede boekenplankluidspreker maken?

Een boekenplankluidspreker is een apparaat dat de audio van de inhoud van een boek kan reproduceren. Het stelt iemand in staat om naar een boek te luisteren in het gemak van hun huis.

Boekenplankluidsprekers zijn ontworpen met functies als Bluetooth, batterijduur en draagbaarheid in het achterhoofd. Ze hebben ook verschillende geluidsmodi waarmee je zonder onderbrekingen kunt genieten van hun favoriete audio-inhoud.

Enkele van deze kenmerken zijn:

 • Ingebouwde oplaadbare batterij
 • Audio-afspeeltijd tot 30 uur
 • Meerdere audiomodi zoals stereo, mono en audioboek
 • Bluetooth of bekabelde connectiviteit

Hoe kies ik de beste boekenplankluidspreker voor mijn behoeften?

Het kiezen van de beste boekenplankluidspreker is een uitdaging. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van luidsprekers. Een van de belangrijkste factoren is de grootte van je kamer.

Er zijn veel verschillende soorten luidsprekers op de markt en het kan moeilijk zijn om er een te kiezen omdat ze allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Als u op zoek bent naar een luidspreker die aan uw behoeften voldoet, geeft dit artikel u enig inzicht in waar u op moet letten bij het kopen van luidsprekers.

Moet ik een nieuwe speaker kopen of kan ik een oude gebruiken?

Een luidspreker is een essentieel onderdeel van elk huis of kantoor. Maar hoe weet je of je een nieuwe moet kopen of niet?

Als er een barst in uw oude luidspreker zit, is het misschien tijd om een nieuwe te kopen. Er zijn luidsprekers die al tientallen jaren meegaan en nog steeds geweldig werken. Als uw oude luidspreker echter niet meer werkt, is het misschien tijd om een nieuwe te kopen.

Een nieuwe speaker kopen is een investering in de toekomst van je audio-ervaring. Je kunt het geld dat je bespaart bij het kopen van de luidspreker ook gebruiken om iets anders te kopen dat je audio-ervaring zal verbeteren, zoals een koptelefoon of zelfs luidsprekers die van hogere kwaliteit zijn dan wat je nu hebt. De reden dat ik aanbeveel om de gewenste luidsprekers te kopen, is niet omdat ze noodzakelijkerwijs beter zijn (hoewel sommige luidsprekers meer helderheid en detail zullen bieden dan andere), maar omdat ze in de loop van de tijd tot een beter geluid kunnen leiden.

Wat zijn enkele dingen die ik moet overwegen voordat ik een luidspreker koop?

Luidsprekerselectie is een van de belangrijkste beslissingen die u neemt als het gaat om het kopen van een luidspreker. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een luidspreker koopt.

Enkele van de belangrijkste dingen om te overwegen voordat u een luidspreker koopt, zijn:

 • Wat is je budget?
 • Wat zijn uw behoeften?
 • Hoeveel stroom heb je nodig?
 • Wil je draadloze of bedrade speakers? – Wil je het volume vanaf je telefoon of computer kunnen regelen?