Beste bluetooth transmitter van 2023 (TOP15)

Bluetooth-zenders zijn de beste manier om verschillende apparaten draadloos met elkaar te verbinden. De technologie is geëvolueerd van apparaten met een kort bereik van lage kwaliteit naar hoogwaardige en betrouwbare apparaten.

De beste Bluetooth-zender moet een bereik hebben van minimaal 10 meter, een goede batterijduur en compatibel zijn met de meeste apparaten. De prijs is echter ook een belangrijke factor om te overwegen bij het kopen van een.

Een Bluetooth-zender is de beste keuze voor draadloze audiostreaming tussen twee verschillende apparaten of draadloze communicatie tussen twee computers.

De 15 beste bluetooth transmitter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
ORIA Bluetooth FM Transmitter, Draadloze Autoradio Adapter Car Kit, Universele Autolader Met Dubbele USB Voor Auto, Handsfree Bellen, Muziekspeler Ondersteunt TF-kaart en USB-Schijf - Blauw LED
 • 【2 USB-Poorten & Brede Compatibiliteit】- Bluetooth radio auto Transmitter heeft twee USB-oplaadpoorten, één ondersteunt opladen van 1A en één ondersteunt opladen van 2,4A. Auto FM-Transmitter werkt voor de meeste USB-apparaten zoals iPhone 8/8 Plus/X/7/6S, iPad, Huawei, Samsung, Sony, enz. FM-Transmitter Auto Bluetooth Afzonderlijke knopbediening zorgt voor eenvoudige bediening met multi-functies zoals FM-aanpassing -Frequentie (87,5-108,0 MHz).
 • 【HD-Geluidskwaliteit】- Bluetooth-carkit maakt gebruik van geavanceerde CVC-ruisonderdrukkingstechnologie om full-duplex geluid te produceren. Zorg voor een continu gesprek zonder echo om omgevingsgeluid te elimineren. Autoradio-adapter met ingebouwde microfoon, je kunt handsfree bellen tijdens het rijden.
 • 【3 Modi voor Het Afspelen van Muziek】- Met FM-Transmitterkunt u genieten van een muziekfeest in de auto: telefoonapparaten met Bluetooth-functie; Speel USB-flashstation (≤32 GB); Speel TF Kart (≤32GB); De FM Transmitterdetecteert en speelt automatisch muziek in .MP3/.WMA/.FLAC/.WAV/.APE-formaat af en is compatibel met de meeste apparaten op de markt. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor een meer gedetailleerde bediening.
 • 【Bluetooth 4.2】- Snellere overdrachtssnelheid en lager stroomverbruik dan oudere Bluetooth-versies (zoals V2.0, V2.1 of V3.0); EDR (Enhanced Data Rate) kan zorgen voor een snellere gegevensoverdrachtsnelheid en een veel stabielere verbinding tussen een apparaat en een audio-ontvanger. Door aan de functieknop te draaien, kunt u eenvoudig FM-kanalen selecteren en oproepen afspelen/pauzeren/beantwoorden/ophangen.
 • 【LED-licht & Spanningsweergave】- Het blauwe licht maakt de FM-Transmitter gemakkelijk te vinden in het donker, handig voor 's nachts rijden. Nadat de FM-Transmitteris aangesloten op de sigarettenaansteker van de auto, wordt de spanning van de auto weergegeven en kunt u de staat van de accu van de auto controleren. ♥ Elk probleem, defect of schade aan het product, neem onmiddellijk contact op met de verkoper en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.
Bestseller Nr. 2
UGREEN Bluetooth 5.0 Zender 2-in-1 Ontvanger met 3,5mm Aansluiting en Ingebouwde Microfoon Bluetooth Adapter voor Auto Microfoon.
 • Universele Compatibiliteit: UGREEN Bluetooth 5.0 Adapter kan worden gebruikt als ontvanger en zender en ondersteunt 3,5mm analoge audio aansluiting om draadloos stereo audio van uw laptop, tablet en mobiele telefoon te streamen naar uw niet Bluetooth audioapparaten, zoals auto's, home audiosystemen, versterkers, luidsprekers, bedrade hoofdtelefoons, TV, MP3, MP4, enz.
 • Bluetooth 5.0 Technologie: Met UGREEN Bluetooth 5.0 Zender 2-in-1 Ontvanger met 3,5mm Aansluiting en verbeterde CSR technologie kunt u genieten van kristalhelder geluid in uw auto of thuis. En met deze ingebouwde Bluetooth microfoon kunt u eenvoudig beantwoorden, ophangen, oproepen weigeren, van nummer wisselen en een handsfree functie bereiken.(Hints: Spraakoproepen worden niet ondersteund in de zendmodus, maar wel in de ontvangstmodus.)
 • Dubbele Verbinding: De Bluetooth 5.0 Ontvanger van de auto kan twee Bluetooth apparaten tegelijkertijd verbinden, de reactiesnelheid is snel en de effectieve transmissie afstand kan 10 meter bedragen. De Bluetooth Adapter heeft een geheugenfunctie en kan na het loskoppelen automatisch worden aangesloten.
 • Lange Levensduur van de Batterij: De UGREEN Bluetooth 5.0 Zender en Ontvanger kunnen tot 8uur worden gebruikt in de TX Modus en tot 5,5uur in de RX Modus, en het duurt slechts 90 minuten om volledig op te laden.
 • Uniek Ontwerp: Dankzij het buigbare ontwerp kan de draadloze Bluetooth 5.0 Adapter in kleine ruimtes worden gebruikt, neemt hij minder ruimte in beslag en is hij gemakkelijk mee te nemen.
Bestseller Nr. 3
UGREEN Bluetooth 5.1 Adapter 2 in 1 Bluetooth Zender en Ontvanger met 3,5mm Audio Kabel. (1M)
 • Bluetooth 5.1: UGREEN Bluetooth 5.1 Zender en Ontvanger Adapter verbeterde Bluetooth 5.1 technologie, vergeleken met Bluetooth 5.0, is Bluetooth 5.1 audio transmissie stabieler, lagere latentie, video en geluid worden gesynchroniseerd met HD.
 • 2-in-1 Bluetooth Zender en Ontvanger: UGREEN Bluetooth 5.1 met 3,5mm Jack Adapter ondersteunt audiotransmissie via zenderfunctie (TX) naar hoofdtelefoon en via ontvangerfunctie (RX) naar autoradio of stereo.
 • Ontvangst en Verzendmodus: UGREEN Bluetooth 5.1 Adapter ondersteunt het tegelijkertijd verbinden van twee apparaten in de ontvangstmodus (RX). In de zendmodus (TX) kan slechts één apparaat worden aangesloten en een Niet-Bluetooth TV of PC kan gemakkelijk een Bluetooth zender worden.
 • Transmissie Afstand: De effectieve transmissie afstand van de UGREEN Bluetooth 5.1 ontvanger en Zender kan 10M bereiken en is plug and play zonder installatie van een stuurprogramma.
 • Brede Compatibiliteit: UGREEN Bluetooth 5.1 Zender en Ontvanger ondersteunt analoge 3,5mm audio transmissie, compatibel met TV, auto, stereo, computer, settopbox, oortelefoon, luidspreker, versterker, MP3/MP4, enz.
Bestseller Nr. 4
Bluetooth zender-ontvanger, 2-in-1 mini draadloze zenderontvanger, bluetooth 5.0 zender en ontvanger voor hoofdtelefoon, hifi luidspreker, radio, auto, tv, pc, laptop, tablet, MP3/MP4
 • 【Bluetooth overal】 Als een bluetooth audiozender (TX-modus) zet je een niet bluetooth tv pc, cd-speler, iPod, laptop, tablet, MP3/MP4 (inclusief maar niet alleen beperkt tot) om in een bluetooth-adapter met een 3,5-mm-ingangsaansluiting. Als bluetooth-audio-ontvanger (RX-modus) is hij ideaal voor het streamen van muziek via je geluidssysteem thuis of in je auto. Geniet vrijelijk van hifi cd-achtige audio.
 • 【Dubbele verbinding】 In de TX-modus kan onze bluetooth adapter audio 5.0 zender met 2 BT hoofdtelefoons of luidsprekers tegelijk gekoppeld worden en audio tegelijkertijd naar beide streamen. In de ontvangstmodus kan hij met twee telefoons of tablets worden gekoppeld, maar hij kan alleen de audio van één van de twee gekoppelde apparaten ontvangen. Houd er rekening mee dat de code van SBC alleen wordt ondersteund als twee apparaten tegelijkertijd zijn gekoppeld.
 • 【2-in-1-design】 De bluetooth audio 5.0 zender-ontvanger combineert een bluetooth-audio-zender en ontvanger in één mit een 3,5-mm aux-aansluiting. Ingebouwde bluetooth 5.0-chipset. De bluetooth-verbinding is zeer stabiel en het draadloze bereik bedraagt meer dan 30 meter. Eenvoudig te koppelen en compatibel met 99,9% bluetooth-apparaten.
 • 【Geringe latency】 Onze bluetooth zender-ontvanger ondersteunt een lage vertraging voor stereogeluid met een hoge afspeelgetrouwheid en vertragingsvrije streaming van de inhoud in de zendmodus. Geniet draadloos van de draadloze audiokwaliteit via je stereo-installatie of bekabelde luidsprekers. Bij gebruik als ontvanger kan hij tot 8 uur en als zender tot 6 uur werken.
 • 【Inhoud van de levering】 1 x bluetooth 5.0-zender-ontvanger, 1 x 3,5 mm audiokabel, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 x USB-oplaadkabel. Van het merk Ankm.
Bestseller Nr. 5
Bluetooth 5.0 Ontvanger Zender, AMANKA 2 in 1 Mini Wireless Audio Bluetooth Hi-Fi Adapter met 3,5 mm Audio-uitgang, RCA Audio Adapter voor TV PC Tablet Telefoon Home Cinema
 • 📶【Bluetooth Receiver Transmitter】Deze draadloze audio-adapter kan worden gebruikt als een Bluetooth-ontvanger of -zender. Hij maakt een Bluetooth-verbinding mogelijk met vrijwel elk audioapparaat in huis is de ideale oplossing voor apparaten zonder Bluetooth-mogelijkheid en werkt met 99% van de TV's, TV's, laptops, hifi-systemen, koptelefoons, smartphones, MP3-spelers, CD-spelers, enz.
 • 🔝 【Ontvanger Mode】Uw mobiele telefoon/computer/PAD etc. kan via de Bluetooth 5.0 adapter draadloos worden verbonden met de speaker om audio over lange afstanden af te spelen. De laatste versie van Bluetooth 5.0 is uitgerust met een CSR chip en ondersteunt APTX technologie. Met aptX kun je draadloos TV kijken en krijg je hoge kwaliteit audio-overdracht met weinig vertraging.
 • ✔【Zender Mode】Ideaal als zender voor aansluiting op TV of spelconsole, via Bluetooth 5.0 adapter [Opmerking: Bluetooth productnaam: B5] zendt geluid naar Bluetooth headset, Bluetooth audio-ontvanger kunt u genieten van hifi tot het uiterste, geeft je dieper en realistischer geluid.
 • 📞【Multifunctionele Drukknopbediening】U het Bluetooth-volume regelen voor zowel Bluetooth-transmissie als -ontvangst, van nummer wisselen, het apparaat afspelen of pauzeren. In de handset-modus kunt u oproepen beantwoorden door op de multifunctionele toets te drukken. Nadat u een oproep hebt beantwoord, dubbelklikt u op de multifunctionele toets om het nummer aan het einde van de oproep opnieuw te kiezen.
 • 🔋【Laag Energieverbruik】Bluetooth adapter heeft een ingebouwde 500 mAh batterij, minimum bereik 10m, die kan worden gebruikt voor 12u in RX-modus en 8u in TX-modus, en kan volledig worden opgeladen in ongeveer 2 uur. En hij wordt geleverd met een rode en witte kabel voor het linker- en rechterkanaal, 3,5 mm audiokabel, USB-kabel. ★Let op: als u problemen heeft met de kwaliteit van het product, neem dan direct contact op met de verkoper en wij zullen u op werkdagen binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 6
1Mii Bluetooth transmitter TV, groot bereik Bluetooth audio-zender met dubbele antenne, aptX Low Latency & HD, AUX/RCA/optisch/coaxiale audio-inputs
 • Bluetooth 5.0 dual-verbinding: met de nieuwste Bluetooth 5.0-technologieën kan de 1Mii bluetooth-adapter Aux achterwaarts compatibel zijn met Bluetooth 4.2 / 4.0 / 3.0 / 2.0 en je apparaten een stabielere draadloze verbinding bieden. En de adapter kan tegelijkertijd met 2 bluetooth-hoofdtelefoons worden verbonden, zodat je muziek met vrienden kunt delen en genieten.
 • Verbeterd dubbel antennesysteem: de 1Mii bluetooth-zender is uitgerust met een verbeterd dubbel antennesysteem om je bluetooth-apparaten een stabieler en krachtiger bluetooth-signaal te bieden. Met het verbeterde dubbele antennesysteem kan je adapter het bereik van maximaal 50 meter buiten en tot 20-30 meter binnen zonder obstakels bereiken.
 • Ondersteuning van aptX HD en aptX Low Latency: met geavanceerde aptX-LOW-latency-technologieën kan 1Mii bluetooth-zender voor tv's een lagere latentie met 80% bereiken. Als je een film bekijkt, beleef je een hoogwaardig geluid zonder dat audio en video niet synchroon zijn.
 • [Zeer eenvoudig te bedienen, plug & play] 1Mii Bluetooth audio-adapter is zeer eenvoudig te bedienen en aan te brengen, eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Let op: voor het aansluiten moet je de oplader (door jezelf voorbereid) en het netsnoer gebruiken.
 • Ondersteuning van de audio-ingang van AUX / RCA / OPTICAL / COAXIAL] 1Mii Bluetooth Transmitter TV ondersteunt audio-ingang van AUX / RCA / Optical / Coaxiaal, zodat hij compatibel is met 90% van de tv, hoofdtelefoon of luidsprekers op de markt.
Bestseller Nr. 7
NUOE Bluetooth-zender, Bluetooth 5.0-zender
 • 【Meerdere compatibiliteit】De Bluetooth-zender ondersteunt het omzetten van Home Audio Systems, Hoofdtelefoon, Luidsprekers, TV of elke analoge audiobron van bekabeld naar draadloos. Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten (zoals tv, i-Pod, cd-speler, pc, MP3/MP4, metaaldetector) en stuur audio naar uw Bluetooth-hoofdtelefoon, luidsprekers of ander stereosysteem.
 • 【Eenvoudig te bedienen, plug and play】Gebruik onze Bluetooth-zender zonder stuurprogramma's of software. Sluit gewoon de zenders aan en schakel de aangesloten apparaten in en ze maken automatisch verbinding om de ultieme gebruiksvriendelijke audio-ervaring te bieden.
 • 【Verbazingwekkend ontwerp】 Lage latentie voor high-fidelity stereogeluid, inhoudsoverdracht zonder vertragingen in de zendermodus. Hoogwaardige Bluetooth met A2DP voor verbeterde geluidskwaliteit, kunt u genieten van de stereomuziek zonder draadbeperking of stil tv kijken.
 • 【Draagbaar】 De compacte draadloze draagbare audioadapter is klein (6*3*1cm), lichtgewicht (12g) en gemakkelijk mee te nemen. Pakket bevat: 1 x Bluetooth 5.0-zender, 1 x 3,5 mm audiokabel, 1 x gebruikershandleiding.
 • 【Service na verkoop】Als je vragen hebt over ons product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij lossen het zo snel mogelijk voor je op
Bestseller Nr. 8
LENCENT FM-zender Transmitter Adapter Bluetooth V5.0 Autoradio Diepe Basmuziekadapter Handsfree Autolader met dubbele USB-Poorten PD Type-C 18W QC 3.0 USB-Snellader Blauw Omgevingslicht
 • 1. LENCENT Bluetooth 5.0 FM-Sender: sehen sich ein Gerät mit Strom Stromverbrauch, Nord eine zentrale Reichweite und eine vierfache Steuernsteuerung. Die Obergrenze der Steuerungsgeschwindigkeit im Low-Power-Modus liegt bei 2 Mbit / s, war doppelt so viel wie bei der Ausführung Version 4.2LE. Der letzte Arbeitsabstand kann 10 Meter entfernt werden, war dem 4-fachen der besseren 4.2LE-Version gehört. Geringerer Stromverbraucher und Kompatibel mit halber Beschränkungen.
 • 2. 360 ° HiFi-Stereosound und Deep Bass: LENCENT V5,0 FM-Sender ist mit Anti-Statik-Verhältnissen und Mit-Lautem-Schätzen und Wind durch CVC-Technologie-Funktionen, die Vollduplex-Klang-Qualitäts-Fähigkeit möglich. Der Bass-Booster befindet sich oben am Transmitter, es ermöglicht sich, die bessere Tonqualität zu gehört. Mit einem Druck auf den B Knopf können Sie erbesserte Tonqualifizierungsmaßnahmen.
 • 3. PD USB-C & QC 3,0 18W Schnellladung: QC 3.0 (mit QC3.0-Symbol). Normaler USB-Anschluss (mit Blitz / Musik-Symbol): Mit diesem können Sie Musik abspielen. Wenn Sie Geräte aufladen, werden Ihre Geräte mit normaler Gewindigkeit aufgeladen. 18W Typ-C-Anschluss, ein Sie letzten Geräte wie IPhone 12, IPhone 12 mini, IPhone 12 Pro usw. aufladen können.
 • 4. Ein neues Modedesign: Tanzen blaues LED-Licht. Wenn Sie Musik über diesen Auto-USB-Absender abspielen, das Licht mit dem Rhythmus der Musik hören, fühlen Sie sich beim Fahren energischer fühlen. Unser FM-Sender macht es möglich, Geräte schneller aufzuladen und gleichzeitig Musik abzuspielen.
 • 5. Handfreies Telefonieren: Einige Sie kurz die Anruftaste, um das Telefon einfach zu entfernen oder zu entfernen. Wenn Sie lange warten, werden die anspruchsvollen intelligenten Rechte, wenn jemand Sie anruft, oder wenn Siri oder Google Assistant, wenn keine zufälligen bekommen werden. Durch kurzes gegenseitiges Gefühl des Geschmacks wird die letzte Angerufene Nummer geführt.
Bestseller Nr. 9
Adapter Bluetooth 5.0 zender met LCD-display, ontvanger en zender 3-in-1, draadloos, dubbele verbinding, jack stekker 3,5 mm, lage latentie, mini-ontvanger voor auto/tv/pc/audiosysteem
 • Bluetooth 5.0-adapter: de bluetooth-transsceiver met de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie biedt meer stabiliteit en snellere overdracht, die via Bluetooth 4.2 is en tot 10 m over een lange afstand kan worden gebruikt (geen barrière). Ondersteunt directe verbinding.
 • ♪【Directe verbinding met lcd-display】: geen kabels met computers nodig. Het nieuwste bijgewerkte lcd-display kan naar apparaten worden gezocht die naar het gewenste apparaat kunnen worden geselecteerd of geschakeld, intuïtiever en praktischer en eenvoudig te bedienen. Maak de verbinding zowel eenvoudig als praktisch.
 • Zender en ontvanger: kan eenvoudig worden omgeschakeld vanuit de zender- en ontvangermodus, bluetooth-audiozender (TX-modus), tv, pc, cd-speler, iPod, laptop, tablet, MP3/MP4 (inclusief, maar niet beperkt worden) in een bluetooth-zender met 3,5 mm jackingang.
 • ♪【HD Low Latency Geavanceerde compatibiliteit】: met ingebouwde geavanceerde technologie ondersteunen de zendermodus en de ontvangermodus APTX. Zeg vaarwel tegen de pijnlijke bluetooth-latentie en biedt onmiddellijke geluidservaring. Bluetooth-adapter 5.0. De USB-stick kan worden gebruikt met laptops/pc/hoofdtelefoons/tv's enz. en vereist de installatie van externe drivers
 • ♪【24 maanden garantie】Bluetooth-adapter 5.0. De USB-stick kan zonder kosten een gebruiksvriendelijke garantie, een zorgeloze 24 maanden garantie, snelle en eenvoudige klantenservice om de problemen binnen 24 uur op te lossen.
Bestseller Nr. 10
AINOPE FM Bluetooth adapter auto, Bluetooth transmitter auto PD3.0 & QC3.0 36W/6A BT5.0, auto-radio, FM-zender, Bluetooth auto handsfree met 7 kleuren led-achtergrondverlichting, ondersteunt TF-kaart USB-drive
 • De Bluetooth 5.0 zorgt voor een extreem veilige verbinding tussen je telefoon en de bluetooth-adapter auto. De verbinding voor het voeren van een oproep is twee keer sneller en stabieler dan in versie 4.2. Verminder muziekvertragingen en signaalonderbrekingen met maximaal 30%. Geniet van overslaande muziek en handsfree bellen, waar je ook onderweg bent. Ingebouwde microfoons en CVC geluidsreductie Tech voor duidelijkere handsfree bellen.
 • 16K High Definition Audio en Bluetooth 5.0-overdracht vervormt niet. De Full duplex geluidskwaliteit met de zuiverheid en helderheid van het speciale geluid van de DSP-technologie maakt kristalheldere podcasts en 3 stereomuziek spelersmodi: A.Bluetooth B.TF-kaart (≤ 64G) C.USB-flashdrive. Opmerking: ondersteunt muziek in MP3 / WMA / WAV / FLAC / formaat.
 • 36 W PD & QC efficiënt opladen: de AINOPE Bluetooth-adapter auto kan twee apparaten tegelijkertijd snel via de PD3.0- en QC3.0-poort opladen (in totaal 36 W). De PD-aansluiting met een vermogen van maximaal 18 W kan Samsung Note 10, iPhone 8, Google Pixel 3 enz. Snel opladen. De Quick Charge 3.0-aansluiting laadt apparaten binnen 35 minuten van 0% naar 80% op. Wij kiezen zorgvuldig een duurzame C-C-kabel van TPE-materiaal als cadeau om snel PD-opladen te bereiken.
 • 7 kleuren ledstrip: AINOPE FM-transmitter Bluetooth ondersteunt 7 kleuren led-achtergrondverlichting, waaronder rood, groen, blauw, gelig groen, paars, cyaan/zilverwit. 7 kleuren led-ademlicht geeft meer plezier tijdens het rijden, branden om de sfeer van je muziek te versterken en vergemakkelijkt ook het bedienen en rijden 's nachts. Uitgerust met een led-voltmeter die je de toestand van je autoaccu aangeeft om je op de hoogte te houden van de toestand van het voertuig
 • Wat je krijgt: 1 x AINOPE Bluetooth FM-zender, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 x USB C-kabel. ⭐⭐⭐⭐ Opmerking: zoek de autoradio-frequentie "BLANK", dat is licht geritsel. Stel dezelfde frequentie van het product in als de FM-frequentie van de auto (autoradio is zeer stil, als het nog steeds niet stil is, probeer het dan met een nieuw leeg kanaal in de autoradio). Wij raden aan om de zender eruit te halen als de auto is uitgeschakeld.
Bestseller Nr. 11
EasyULT Bluetooth 5.0 Usb Dongle Adapter voor PC, 3-in-1 Bluetooth Zender Ontvanger/Draadloze 3,5 mm Audio Adapter, voor TV/Home Stereo/Hoofdtelefoons/Luidsprekers/Smartphone/Muis/Toetsenbord (Zwart)
 • Zender & Ontvanger: 3 in 1 ontwerp bluetooth adapter, er zijn 2 modi (TX en RX), het kan een zender en ook een ontvanger zijn. TX (rood licht) modus is voor de zender en RX (blauw licht) is voor de ontvanger. het kan niet-Bluetooth-pc of laptop veranderen in Bluetooth-geschikt. Koppelingsnaam (ontvangermodus): ZF-360
 • Opmerking: Voor gebruik moet u de middenschakelaar ingedrukt houden om de stroom in te schakelen. In de ontvangstmodus kunt u het volume aanpassen en omhoog en omlaag veranderen. Druk lang op de links/rechts functietoetsen om het volume aan te passen en kort op om de tracks op en neer aan te passen. De middelste knop is de pauzeknop.
 • Bluetooth 5.0-adapter: de bluetooth-dongle is stabieler en sneller. Meestal zal er geen signaalinterferentie zijn binnen 10 meter. hoge kwaliteit stereomuziek en bruikbaarheid. Wees vrijer en geniet van de draadloze omgeving met deze 3 in 1 Bluetooth-adapter. Op deze manier kunt u draadloos genieten van muziek van hoge kwaliteit of naar late nachtshows luisteren zonder uw dierbaren te storen terwijl ze slapen.
 • Geen driver nodig: het is uitgerust met 3,5 mm AUX-audiokabel, compatibel met TV, luidsprekers, tablets, pc-computer, telefoon, oortelefoons en andere bluetooth-audio (3,5 mm Aux). U kunt auto's zonder Bluetooth-functie toestaan om muziek af te spelen via de AUX, USB-interface van de auto
 • Met USB-oplaadkabel: geïntegreerde batterij, 300 mAh lithium batterij capaciteit, duurzaam afspelen gedurende 10 uur; [Pakket bevat: 1x bluetooth adapter pc; 1 x 3,5 mm audiokabel van 50 cm; 1x USB-oplaadkabel, 1x Engelse handleiding.]
Bestseller Nr. 12
Avantree Audikast Plus Bluetooth 5.0 Zender voor TV PC met Volumeregeling, aptX Low Latency Draadloze Audio-Adapter voor 2 Hoofdtelefoons (Optical, AUX, RCA, USB), Bereik 100 Voet
 • Brede compatibiliteit: dankzij de optische AUX- en RCA-ingangskabel van Audikast Plus is het universeel compatibel en werkt het met alle tv's op de markt. Hiermee kun je je favoriete tv-programma's/films in je eigen volume beluisteren; je hoeft het volume van de tv-luidspreker niet meer volledig open te draaien en je familie of buren te storen.
 • AptX Low Latency Compatibel: de Avantree Audikast Plus is aptX Low Latency-gecertificeerd. Als het (en alleen als) wordt gebruikt met een bluetooth-hoofdtelefoon/luidspreker die ook aptX Low Latency of FastStream ondersteunt, biedt het "geen lipsynchronisatievertraging"-ervaring en garandeert perfect gesynchroniseerde beeld- en geluidssignalen, ongeacht wat je ziet.
 • Twee hoofdtelefoons, samen: de Audikast Plus beschikt over een "dual-link"-functie, waarmee twee bluetooth-hoofdtelefoons/luidsprekers tegelijkertijd kunnen worden verbonden; audio wordt via beide apparaten tegelijkertijd afgespeeld. Geniet van een filmsessie met een partner in je eigen volume, zonder anderen in je huishouden te wekken.
 • Uitgebreid bereik: uitgerust met het hoogste bluetooth-bereik, klasse 1, garandeert de Audikast Plus een stabiele en betrouwbare connectiviteit tot 30 m, afhankelijk van overmatige fysieke of draadloze storingen. Moet je beginnen met de bereiding van het diner? Geen probleem, beweeg jezelf in huis en doe wat je moet doen, het geluid wordt niet onderbroken.
 • [Gebruiksvriendelijk oppervlak] Met duidelijk zichtbare statusweergaven kun je zien en begrijpen wat er gebeurt. Speciale toetsen voor elk apparaat in de dual-link modus bieden een eenvoudige en intuïtieve bediening. De geïntegreerde volumeregelaars kunnen worden gebruikt voor apparaten die niet over geïntegreerde volumeregelaars beschikken, bijvoorbeeld Airpods.
UitverkoopBestseller Nr. 13
Avantree Oasis Plus aptX HD Low Latency Bluetooth 5.0 Transmitter zender ontvanger voor TV, draadloze audio-adapter voor koptelefoon, bypass-ondersteuning, groot bereik, touchscreen, spraakhandleiding
 • Perfect gesynchroniseerde visuele audio: de Avantree Oasis Plus is aptX Low Latency gecertificeerd. Als (en alleen ALS) het wordt gebruikt met een bluetooth-hoofdtelefoon/luidspreker die ook aptX Low Latency of FastStream ondersteunt, biedt het de "geen lipsynchronisatievertraging"-ervaring en garandeert perfect gesynchroniseerde beeld- en geluidssignalen, ongeacht wat je ziet.
 • Werkt naast je luidspreker: de "Pass-Through" - of "Bypass" - functie van Oasis Plus garandeert de gelijktijdige audio-uitgang via de hoofdtelefoon (die met Oasis Plus zijn verbonden) en je externe tv-luidsprekers zoals soundbar of stereo AVR, dus andere leden kunnen de tv blijven horen terwijl je de hoofdtelefoon gebruikt.
 • Twee hoofdtelefoons, tegelijkertijd: de Oasis Plus beschikt over een "dual-link"-functie, waarmee twee bluetooth-hoofdtelefoons/luidsprekers tegelijkertijd kunnen worden verbonden; audio wordt tegelijkertijd via beide apparaten afgespeeld. Geniet tot laat in de nacht van een Netflix met een partner, in eigen volume zonder anderen in je huishouden te wekken.
 • Brede compatibiliteit: de Oasis Plus in zendermodus (TX) werkt met elke tv die over een audio-uitgang beschikt en kan met elke bluetooth-hoofdtelefoon of luidspreker worden gekoppeld. In de ontvangermodus (RX) kan hij draadloos audiosignalen van je iPhone, iPad of Android via Bluetooth ontvangen en audio naar elk bekabeld luidsprekersysteem streamen.
 • [Klasse 1 Bluetooth bereik] Uitgerust met het hoogste bluetooth-bereik, klasse 1 en de Bluetooth-versie 5.0 biedt de Oasis Plus een stabiele en betrouwbare connectiviteit tot 50 m. Moet je beginnen met de bereiding van het diner? Geen probleem, doe wat je moet doen zonder je zorgen te hoeven maken over het bereik.
Bestseller Nr. 14
Bluetooth-zender, bluetooth-zender voor tv, Bluetooth 5.0, draadloos, draagbaar, 3,5 mm audio stereo-/USB voor luidsprekers, hoofdtelefoon, pc, MP3/4, tv
 • Bluetooth 5.0 zender: bluetooth-adapter met V5.0-upgrade-technologie, het bluetooth-signaal is stabieler en sneller. Audio-uitgang voor het aansluiten van apparaten zoals tv, cd-speler, pc, MP3/MP4 en bluetooth-stereo-audio-overdracht, hoofdtelefoon en luidsprekers. Geniet laat in de nacht zonder je dierbaren te storen, lage latentie voor hifi-stereogeluid.
 • AptX lage latentie: Bluetooth-zender met lage latentie voor hifi-stereo-audio, vertragingsvrij streamen van inhoud in zendermodus. (Opmerking: om lage latentie te krijgen (< 40 ms vertraging) moet je ontvanger (hoofdtelefoon/luidspreker) ook aptX-ondersteuning lage latentie nodig hebben, anders kun je de opening tussen geluid en beeld ervaren.)
 • 【Compact design】: kan in zeer weinig ruimte worden gebruikt. Klein, licht en duurzaam. Neem de zender mee en geniet van Bluetooth-muziek.
 • Eenvoudig te bedienen: volledig plug-and-play, het apparaat werkt via USB en heeft geen speciale software of drivers nodig, het is altijd in staat om je favoriete mobiele inhoud af te spelen.
 • 【Service】: als je problemen hebt, neem dan eerst contact met ons op, wij zullen je een bevredigende oplossing bieden
Bestseller Nr. 15
LENCENT auto Bluetooth FM Zender Transmitter, draadloze Bluetooth FM Radio Adapter Draadloze Bluetooth-radiozender Handsfree met Type-C PD 20W QC3.0 18W snel opladen
 • 【38W PD + QC Fast Charge】 De LENCENT Bluetooth auto FM-zender kan twee apparaten tegelijkertijd snel opladen via de PD 20W- en QC3.0 18W-poorten (totaal 38W), 4 keer sneller dan standaardladers.
 • 【Geavanceerde Bluetooth 5.1-technologie】 Ingebouwde Bluetooth 5.1-chip biedt een stabielere verbinding voor het streamen van muziek via FM-frequentie en handsfree bellen, maakt snellere koppeling met compatibele apparaten mogelijk, ingebouwde microfoon, ondersteunt intelligente navigatie vanaf uw telefoon. Breng het geluid van de navigatie-app/Siri/Google Assistant over naar je auto.
 • 【Sterke dynamische high-fidelity basversterking】Unieke bastoetsdruk verhoogt het stereo-effect en laat dit apparaat opvallen, waardoor je kristalhelder geluid krijgt terwijl je geniet van de lange reis met je dierbaren.
 • 【Handsfree oproepen beantwoorden】 Druk op één knop om gemakkelijk en veilig een handsfree oproep te beantwoorden. CVC-ruisonderdrukking kan achtergrondgeluid verminderen en duidelijker handsfree bellen mogelijk maken voor veiliger en meer gemoedsrust tijdens het rijden.
 • 【Brede compatibiliteit】Past op de meeste apparaten die de Bluetooth-functie ondersteunen (zoals iPhone, iPad, iPod, tablet, Samsung, HTC, Sony en andere Android-smartphones) en alle soorten voertuigen, waaronder auto's, bestelwagens en vrachtwagens (12-24V).

Het kiezen van de beste bluetooth-zender is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een bluetooth-zender. Deze factoren omvatten kosten, compatibiliteit, functies en merkreputatie.

Sommige van deze factoren kunnen worden bepaald door te kijken naar de recensies van het product op Amazon of andere websites. Andere factoren kunnen worden bepaald door het product persoonlijk uit te proberen of erover te lezen op forums en blogs.

Er zijn tegenwoordig veel merken van bluetooth-zenders op de markt. Maar het kiezen van de beste kan moeilijk zijn.

Enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een bluetooth-zender zijn:

 • Het bereik van je zender
 • Het type verbinding dat u wilt
 • De frequentieband waarop uw zender werkt
 • Hoeveel stroom het kan produceren?
 • Welke functies heeft het?

Wat zijn de verschillende soorten bluetooth-zenders?

Bluetooth-zenders worden gebruikt voor draadloze communicatie tussen elektronische apparaten. Bluetooth is een radiofrequentie met een kort bereik en een draadloze 2,4 GHz-technologie die gebruikmaakt van radiogolven met een laag vermogen om verbindingen tot stand te brengen met andere apparaten.

Er zijn twee verschillende soorten Bluetooth-zenders:

 1. Bluetooth Low Energy (BLE) – Het is een extreem energiezuinige, goedkope en betrouwbare technologie die kan worden gebruikt voor allerlei toepassingen zoals automatisering, gezondheidszorg, productie en slimme huisbeveiliging.
 2. Klassieke Bluetooth – Het is een van de meest populaire technologieën ter wereld omdat het een hoog prestatieniveau biedt in termen van bereik en snelheid. Het is echter tot nu toe beperkt tot gebruik op pc’s en smartphones.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Bluetooth-zender?

Bluetooth-zenders zijn een draadloze technologie waarmee gegevens draadloos kunnen worden verzonden. Ze gebruiken radiogolven om apparaten aan te sluiten en gegevens over te dragen.

Bluetooth-zenders hebben veel voordelen, waaronder de volgende:

 • Ze zorgen voor een draadloze verbinding tussen twee apparaten, wat betekent dat je ze kunt gebruiken in gebieden waar geen wifi of internettoegang is.
 • Ze zijn draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, zodat ze ook op andere plaatsen kunnen worden gebruikt.
 • Ze hebben geen kabels of draden nodig om te worden aangesloten.

Wat zijn de kenmerken van een Bluetooth-zender?

Bluetooth-zenders zijn kleine apparaten die in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt om twee of meer elektronische apparaten draadloos met elkaar te verbinden.

Bluetooth-zenders hebben een aantal kenmerken die ze onderscheiden van andere soorten zenders, zoals wifi en mobiel.

 1. Bluetooth is een draadloze technologie op korte afstand die gegevens via de ether verzendt zonder gebruik te maken van draden of kabels.
 2. Bluetooth is compatibel met alle merken en modellen apparaten, waardoor het voor fabrikanten gemakkelijker wordt om producten te maken met de ingebouwde technologie.
 3. Bluetooth is eenvoudig in te stellen omdat het een laag stroomverbruik gebruikt en een auto-connect-functie heeft die de zender automatisch verbindt met elk apparaat binnen het bereik wanneer deze voor de eerste keer wordt ingeschakeld nadat ze aan elkaar zijn gekoppeld.

Hoe weet ik of mijn apparaat compatibel is met een Bluetooth-zender?

Bluetooth is een technologie die draadloze gegevensoverdracht tussen apparaten mogelijk maakt. Het is tegenwoordig een van de meest populaire draadloze technologieën.

Als uw apparaat Bluetooth-mogelijkheden heeft, moet het compatibel zijn met een Bluetooth-zender. Er zijn echter gevallen waarin het apparaat mogelijk niet compatibel is vanwege hardware- of softwarebeperkingen.

Als u zich afvraagt of uw apparaat compatibel is met een Bluetooth-zender, neem dan contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie over compatibiliteit.

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een Bluetooth-zender?

Bluetooth-zenders zijn een veelvoorkomend kenmerk in veel hoofdtelefoons en luidsprekers. Ze maken draadloze muziekstreaming mogelijk, maar dit gemak heeft een keerzijde.

De Bluetooth-zender kan eenvoudig worden geblokkeerd door andere apparaten. Dit kan een probleem zijn als de zender wordt gebruikt op openbare plaatsen of op scholen waar deze de apparaten van andere leerlingen kan storen.

De Bluetooth-zender kan ook interferentie veroorzaken met andere elektronica, zoals mobiele telefoons en computers, wat problemen kan veroorzaken voor gebruikers van deze apparaten.

Welk type Bluetooth-zender moet ik gebruiken voor mijn apparaat?

Bluetooth-zenders worden gebruikt om gegevens tussen apparaten uit te wisselen. Ze kunnen draadloos of met een kabel worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten Bluetooth-zenders en ze zijn er in verschillende vormen, maten en capaciteiten.

Het type Bluetooth-zender dat u moet gebruiken, hangt af van het apparaat dat u probeert te verbinden en het type gegevens dat u wilt overbrengen.