Beste beamer voor buiten van 2023 (TOP15)

De beste projector voor buitengebruik is degene die je van een afstand duidelijk kunt zien en een goede helderheid heeft.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste projector voor gebruik buitenshuis. Je moet weten hoe ver je kunt kijken en hoe helder de inhoud zal zijn om een goede projector te kunnen kiezen.

De 15 beste beamer voor buiten beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

HOPVISON Projector, Full HD 1080P Projector, Bluetooth Projector met 4K Ondersteuning, Draagbare Mini Projector Home Cinema, Thuis/Outdoor Projector Compatibel met Smartphone/HDMI/USB/Fire Stick/PS5

 • Briljante Helderheid van 9500 Lumen & 4K-Decodering - De miniprojector 4K toont een native 1080p FHD-beeld en een contrastverhouding van 10000:1. Dankzij 4K-decodering biedt de projector home cinema meer gedetailleerde schaduwen en levert hij scherpere, helderdere en rijkere beelden.
 • Enorm Groot 200-inch Home Cinema Scherm - De 4K home cinema projector full HD biedt een projectiegebied van 40 tot 200 inch en een afstand van 1,5 tot 6 meter. Geniet van films met deze draagbare Hopvision miniprojector voor het hele gezin.
 • Ultrasnelle Bluetooth 5.1 & 25% Zoomfunctie - Het is niet alleen een projector, het is ook een speaker. Met de 5.1 Bluetooth-projector kun je draadloos verbinding maken met Bluetooth-luidsprekers. Met de ingebouwde HIFI-luidsprekers biedt deze mini-projector 4K de beste geluidseffecten en een uitstekende luisterervaring. Met de 25% zoom kun je het beeld op de juiste grootte instellen zonder het te verplaatsen.
 • Compatibel met Multimedia - De mini Beamer Bluetooth Outdoor/Home heeft HDMI/USBx2/AV/3,5mm hoofdtelefoonaansluiting, compatibel met Bluetooth-luidsprekers, Fire TV Stick, Roku, DVD, laptop, computer, smartphone, iPad, PS5, enz. Je kunt hem binnen en buiten gebruiken.
 • Gebruiksvriendelijk - Je kunt hem niet alleen direct op een tafel plaatsen, maar je kunt hem ook op de vloer voor of achter het scherm installeren met een projectorstandaard. De projector is perfect voor home cinema entertainment, tuin, spelletjes, yoga en feestjes. Als je vragen hebt over de projector, neem dan contact op met de klantenservice van de verkoper. We helpen je binnen 24 uur online!
Bestseller Nr. 2

Beamer, YEZMEK Native 1080P 16000 Lumen Full HD 5G WiFi Bluetooth Beamer, Mini Led Projektor 4K Ondersteuning, Home Cinema Projector compatibel met tv-stick, smartphone en tablet laptop HDMI USB TF

 • Snellere 5G WiFi & Bluetooth-verbinding: uitgerust met de nieuwste 2,4G/5G wifi en bluetooth-chip, biedt de beamer niet alleen een snellere wifi-verbinding met de meeste iOS-, Android- en Windows-apparaten, maar ook een stabieler signaaloverdrachtkanaal dan andere projectoren. Met behulp van de bluetooth-functie kun je een soundbar of hoofdtelefoon draadloos met deze beamer verbinden om een betere geluidskwaliteit voor je thuisbioscoop binnen en buiten te bereiken.
 • Native 1080p resolutie & 400 ANSI helderheid: deze YEZMEK Native 1080P-beamer maakt gebruik van de nieuwste LED-lichtbron, de meest geavanceerde helderheidsverwerkingschip en de veiligste warmteafvoertechnologie, waardoor de helderheid en scherpteprestaties met 30% worden verhoogd, terwijl de productgrootte met 25% wordt verkleind. Bovendien is de levensduur van de lamp verlengd tot 90.000 uur, terwijl het ventilatorgeluid met 60% wordt verminderd. Daardoor is hij perfect voor een filmavond.
 • Hogere kleurverzadiging en aangepaste instelling: deze projector is uitgerust met een verbeterde 3LCD-kleurverwerkingschip en heeft de contrastverhouding verhoogd tot 10.000:1, waardoor de kleurverzadiging in vergelijking met soortgelijke producten met 75% wordt verhoogd. De aangepaste modus biedt afhankelijk van de filmachtergrond en de gebruiksomgeving complexere kleurdetails en echte kleuroverhouding, die je een echt, levendig en kleurrijk videobeeld presenteert.
 • Brede compatibiliteit en toepassing: uitgerust met HDMI, USB, TF, AV en Aux-poorten en een HDMI en AV-kabel ondersteunt de beamer een groot aantal apparaten zoals tv-stick/box, spelconsole, pc's, smartphones en laptops, dvd-spelers, TF-kaarten en USB-sticks enz. Stel je draagbare thuisbioscoop in en geniet van een 36 tot 300 inch grote schermervaring. Draai de focus- en trapeziumring tot het geprojecteerde beeld in het midden het duidelijkst wordt weergegeven.
 • Gebruiksvriendelijk en tevreden garantie: de gepresenteerde beeldomdraaifunctie is de perfecte oplossing voor uw verschillende montagepositiebehoeften. Je kunt de YEZMEK Native 1080P wifi bluetooth-beamer op het statief, aan het plafond of aan de wandhouder installeren en genieten van het plezier van het zelf maken. Wij bieden een retourperiode van 1 jaar en levenslange technische ondersteuning voor elk van onze YEZMEK producten, dat mag je niet missen.
Bestseller Nr. 3

Beamer 4K 1080P Full HD ondersteund, mini-projector Android 11.0 5G WiFi 6 BT 5.0, smart projector 200ANSI 8000L auto horizontale trapezoïd-correctie, beamer mobiele telefoon 180° draaibaar (wit)

 • Enorm scherm voor Android 11 en 200 inch: deze mini-projector met Android 11 biedt gebruiksvriendelijke toegang tot een groot aantal inhoud rechtstreeks vanaf het apparaat, zonder externe gadgets. Films, shows, games en meer kunnen moeiteloos worden gestreamd. De nieuwste updates garanderen langdurige compatibiliteit en verbeteren je entertainmentervaring. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het 200" reuzenscherm voor een meeslepende kijkervaring bij thuisbioscoop, presentaties, games en outdoor-evenementen.
 • Ingebouwde dual-band wifi en 180° draaibare draagbare projector: de projector heeft geen vaste installatie nodig en maakt flexibele aanpassingen van de projectiehoek mogelijk. Hij kan zelfs aan het plafond worden gebruikt en is onafhankelijk van de omgeving. Dankzij de geïntegreerde 5G WiFi 6 ervaar je een verbeterde reactievermogen en lagere latentie, perfect voor videoconferenties en real-time toepassingen. Geniet van een soepele en meeslepende ervaring zonder vertragingen of lags.
 • 4K-ondersteuning en automatische horizontale trapeziumcorrectie en 8000 lumen: deze intelligente projector levert scherpe en heldere beelden met 720p Full HD en 1080p 4K-ondersteuning. Met 200 ANSI lumen en 8000 lumen helderheid en een contrastverhouding van 10.000:1 wordt visuele inhoud nauwkeurig weergegeven. Automatische horizontale keystone-correctie en handmatige keystone-correctie maken het instellen van het beeld eenvoudiger.
 • BT 5.0 en geïntegreerde luidspreker: de 4K-projector met bluetooth-connectiviteit maakt een draadloze verbinding van luidsprekers, hoofdtelefoons of soundbar mogelijk om de audiokwaliteit te verbeteren en een meeslepende kijkervaring te creëren. Geïntegreerde luidsprekers elimineren de noodzaak van externe audioapparaten, vereenvoudigen de installatie en verminderen rommel in entertainment of presentatiegebied.
 • 💖【Compact formaat, lange levensduur】Deze draagbare projectoren zijn licht en compact, eenvoudig te dragen en te verplaatsen. Je kunt ze altijd en overal meenemen voor projecties. Met een lichtbronlevensduur van maximaal 50.000 uur voldoen ze aan je film-, speel- en entertainmentbehoeften. Neem bij problemen contact met ons op. Wij bieden 2 jaar productruilgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.
Bestseller Nr. 4

【Elektrische Focus】 YUZINO Mini Beamer, 15000Lumen Full HD 1080P WiFi Bluetooth Beamer, Draagbare Buiten Projektor Mobiele Telefoon, LED Home Cinema met Zoom voor Telefoon/Laptop/TV Stick/DVD/USB/HDMI

 • 【Innovatieve elektrische scherpstelling & Keystone Correction】Ervaar de toekomst van projectie met onze geavanceerde gemotoriseerde scherpsteltechnologie! Zeg maar dag tegen de traditionele handmatige scherpstelling! Druk gewoon op de F+/F- en keystone knop op de afstandsbediening en je krijgt een helder beeld binnen 2-3 seconden, beeldaanpassing is niet langer beperkt door plaatsing. Plus, met de zoomfunctie wordt het beeld moeiteloos verkleind van 100% tot 75% zonder de projector te bewegen.
 • 【Upgrade je kijkervaring! 】De miniprojector biedt een scherpere en meer gedetailleerde beeldkwaliteit met een ondersteunde resolutie tot 1920 x 1080 (native 1280 x 720). Met 15000 lumen zorgt hij voor heldere en duidelijke beelden, waardoor hij geschikt is voor verschillende omstandigheden (ideaal voor gebruik in omgevingen met weinig licht). De contrastverhouding van 10000:1 en de beeldverhouding van 4:3/16:9 verbeteren de beelddiepte en kleurlevendigheid nog meer. Filmprojector voor gebruik buiten / binnen.
 • 【Convenient Wireless and Wired Screen Mirroring】First, this 5G WiFi portable projector supports wireless screen mirroring, with the built-in dual-band WiFi (5G/2.4G) function, users can easily project content from smartphones, tablets to the big screen. Met 5G WiFi is de overdracht stabieler en sneller. Ten tweede ondersteunt het ook bekabelde schermspiegeling in omgevingen zonder WiFi (alleen voor iOS-apparaten), en synchroniseert het apparaat rechtstreeks via de iOS-kabel zonder extra adapter.
 • 【Immersive Entertainment!】De buitenprojector heeft een ingebouwde stereo surround speaker, die zorgt voor een meeslepende audiovisuele ervaring zonder externe audio-apparaten. Het is ook een Bluetooth Projector! Het zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met Bluetooth-luidsprekers of koptelefoons, waardoor je audio-ervaring en geluidskwaliteit van het theater wordt verbeterd. Het is een miniprojector met WiFi en Bluetooth.
Bestseller Nr. 5

Official Netflix & Dolby Audio Beamer, 25000 lumen, autofocus/trapeziumcorrectie, WiFi6, Bluetooth beamer, Full HD 1080P, ondersteuning 4K 60Hz videobeamer voor thuisbioscoop, outdoor, mobiele

 • Netflix-beamer en Dolby audio: de WiMiUS K9-beamer beschikt over een geïntegreerd Linux-systeem met meer dan 10.000+ apps, echte officiële autorisatie, inclusief officiële Netflix/YouTube/Prime Video/Plex/Docubay/Hulu/TG, zonder tv-stick en download, neem afscheid van omslachtige processen. Er zijn veel video's beschikbaar om te bekijken. De videoprojector ondersteunt ook Dolby audio, stereo-surround-geluid geeft je een indrukwekkend ruimtegevoel.
 • Autofocus en auto 6D-trapeziumcorrectie: de thuisbioscoopbeamer beschikt over de nieuwste autofocus en 6D-trapeziumcorrectietechnologie en een geïntegreerde zeer nauwkeurige sensor die bewegingen in real-time detecteert en sneller en nauwkeuriger focust. Zelfs als je de positie vaak wijzigt, wordt het beeld in enkele seconden automatisch herkend en aangepast. Ongeacht of je een pagina, helling of plafondprojectie wilt, de Smart Beamer toont je een duidelijk rechthoekig beeld.
 • 4K 60Hz ondersteuning en stofdichte beamer: Native Full HD 1080P, 25000 lumen helderheid, 99% NTSC-technologie. Beamer 4K herstelt het originele beeld in hoge mate en levert hoogwaardige filmbeelden. De beeldherhalingsfrequentie van 60 Hz maakt een einde aan vertraagde en hangende beelden. Andere projectoren hebben slechts 30 Hz. De led-beamer met volledig verzegelde optische technologie voorkomt het binnendringen van stof en verlengt de levensduur van de projectoren.
 • Ultrasnelle wifi 6 en bluetooth 5.2: de 1080p Full HD WiFi bluetooth-beamer beschikt over de nieuwste WiFi-6-technologie, hogere overdrachtssnelheid en lagere latentie en ondersteunt iOS/Android/Windows 10-apparaten. draadloos gesynchroniseerd om na enkele seconden een groot scherm te krijgen. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth 5.2-chip kan de kleine beamer draadloos met bluetooth-koptelefoons/luidsprekers/airpods worden verbonden. De gegevensoverdracht via BT wordt niet ondersteund.
 • Werpverhouding van 1,33 en 50% zoomfunctie: de mobiele telefoonbeamer werpt een 150 inch scherm op 4 m afstand, een groter scherm dan andere 1080p-projectoren, 50% zoom maakt het mogelijk om het beeld op de juiste maat aan te passen, zonder de projector te verplaatsen. Sluit Fire Stick/Laptop/DVD-Player/PS5/Switch/X-Box aan op een outdoor beamer. Geniet gewoon van de film, games, feestavonden of sportieve activiteiten met familie of vrienden.
Bestseller Nr. 6

XGIMI MoGo 2 miniprojector, draagbare filmprojector van 400 ISO lumen, Smart HD, met WiFi en Bluetooth, Android TV 11.0, autofocus, objectvermijding, schermaanpassing

 • Meeslepende visuele ervaring: Met 400 ISO-lumen biedt de DLP-filmprojector, de geïntegreerde D65-kleurtemperatuurstandaard, reflecterende beelden met minimaal helderheidsverlies en realistischere kleuren, waardoor uw privé-thuisbioscoopervaring wordt verrijkt.
 • Long Lifespan with Easy Setup: Featuring a 25,000-hour long lamp life, this smart projector is equipped with XGIMI's Intelligent Screen Adaption Technology, allowing you to easily set up and enjoy cinema-like moments without manual adjustment.
 • Compact Design: The MoGo 2 portable projector weighs only 2.42lb, ensuring ease of use anywhere, anytime. Indoors or outdoors, with kids or friends, for cartoons or movies, and even exploring infinite possibilities independently.
 • Professional Sound to Enjoy: MoGo 2's built-in 2×8W speakers are compatible with Dolby Audio. With a special-designed visible diaphragm, the booming bass is far more powerful than other entry-level projectors of the same class.
 • Endless Entertainment Options: The upgraded Android TV 11.0 and Google Play provide the all-in-one projector with 5000+ apps. To access Netflix, please contact the XGIMI Customer Support team for the best solution.
Bestseller Nr. 7

Beamer【Autofocus/trapeziumcorrectie】 25.000 lumen WiFi6 Bluetooth Full HD 1080P beamer ondersteunt 4K, 4P/4D trapeziumcorrectie 50% zoom, 300 inch led-thuisbioscoop, videobeamer, voor Fire Stick/PS5

 • Innovatieve autofocus en trapeziumcorrectie: de P62-beamer beschikt over autofocus en trapeziumcorrectietechnologie, een geïntegreerde zeer nauwkeurige sensor, detecteert bewegingen in real-time en focust sneller en nauwkeuriger. Een paar seconden toont het stabiele en heldere beeld na het opstarten van de beamers. De trapeziumcorrectie-chip en de camera Intelligent werken samen en corrigeren automatisch het rechthoekige beeld als de zijprojectie en de hellingshoek niet meer dan 20° bedragen.
 • Wifi6 en bluetooth-videobeamer: de WiMiUS P62 led-beamer maakt gebruik van de nieuwste WiFi6-technologie, een hogere overdrachtssnelheid en een lagere latentie dan 5G, enkele seconden worden draadloos gesynchroniseerd om een groot scherm te krijgen. Geen extra adapter nodig. Ingebouwde Bluetooth 5.0-chip, de beamer maakt het mogelijk om altijd de ideale bluetooth-luidspreker/hoofdtelefoon aan te sluiten en elk detail geluidseffect op te slaan, om je verschillende geluidsscènes te bieden
 • 1080p Full HD-beamer en draagbare tas: met een native resolutie van 1920 x 1080, een hoge dynamische contrastverhouding van 10.000:1 en ondersteuning van Full HD 4K-video's. De videobeamer is uitgerust met een 6-laags gecoat glas met hoge lichtdoorlatendheid. Met 90% NTSC-technologie en hoge weergave van de originele kleur. de 4K beamer voor een realistischer en natuurlijkere kijkervaring. Een aangepaste tas is draagbaar om de beamer mee te nemen.
 • 4P/4D-keystone en 300 inch groot beeldscherm: de WiMiUS thuisbioscoop-beamer is niet alleen uitgerust met een horizontale en verticale 4D-correctie, maar neemt ook een geavanceerde 4-punts trapeziumcorrectie over, zodat de beamer overal kan worden geplaatst. De mobiele telefoonbeamer Full HD ondersteunt front/side/plafondprojectie. Geniet altijd van het 300" grote scherm en 50% zoom maakt het mogelijk om de afbeelding op een aangename grootte in te stellen, zonder de beamer te bewegen.
 • Meerdere verbindingen en presentatieondersteuning: uitgerust met 2 x HDMI-aansluiting, 2 x USB-aansluiting, AV-aansluiting, 3,5 mm audio-uitgang werkt deze LCD-beamer probleemloos met Fire TV Stick, laptop, dvd-speler, PS4, PS5, tv-box, X box, smartphone, de beamer ook Microsoft Office-bestanden rechtstreeks van de USB-stick afspelen, terwijl andere projectoren de laptop moeten aansluiten om af te spelen. deze P62 Met led-beamers kun je zonder beperkingen je thuisbioscoop bezitten.
Bestseller Nr. 8

HOPVISION Beamer, Mini Beamer WiFi Bluetooth Full HD 1080P, Beamer 4K Home Cinema Ondersteund met Zoomfunctie, 300'' Display Buiten Beamer Compatibel met Smartphone/HDMI/USB/Laptop/Fire Stick/PS5

 • 12000 Lumen Kristalheldere 1080P Full HD Beamer: Ervaar een onberispelijke mini Beamer Full HD 1080P met een native resolutie van 1920 x 1080, Beamer 4K ondersteund, een verbazingwekkende helderheid van 12000 lux, een dynamische contrastverhouding tot 10000:1 en een beeldverhouding van 16:9/4:3, geniet van scherpere, helderdere en levendigere beelden.
 • 5G WiFi en One-Step Screen Mirroring: Met onze miniBeamer 4K blijf je moeiteloos verbonden. Beamer Met WiFi en Bluetooth biedt hij draadloze connectiviteit. Scherm spiegelen in één stap zonder WiFi-netwerk, zelfs buitenshuis, dankzij de nieuwste mobiele technologie. De 2.4+5G dual-band Wi-Fi-verbinding zorgt voor ultrasnelle, naadloze spiegeling zonder dropouts of vertragingen.
 • Beamer Bluetooth 5.1 met Dubbele Stereoluidsprekers: Met ingebouwde 5W dubbele stereoluidsprekers met SRS-geluidssysteem en Bluetooth 5.1 kun je je luidsprekers draadloos aansluiten en genieten van de geweldige geluidskwaliteit met deze Bluetooth-Beamer.
 • 300-Inch Scherm, Aanpasbaar en Gemakkelijk Voor de Ogen: Pas je kijkervaring aan met een 75% zoomfunctie, ±15° verticale keystone-correctie en een vrij selecteerbaar schermformaat van 50 tot 300 inch. Onze ondersteunde miniBeamer 4K heeft een oogvriendelijke diffuse reflectie die vermoeide ogen vermindert, vooral voor kinderen, waardoor de draagbare Beamer ideaal is voor familie-entertainment.
 • Veelzijdige Multimediacompatibiliteit: De HOPVISION Beamer WiFi Bluetooth ondersteunt verschillende apparaten, waaronder streamingkanalen, tv-sticks, laptops, gameconsoles, smartphones, tablets en USB-sticks. Profiteer ook van onze klantenservice van twee jaar en ons gratis beleid voor vervangende onderdelen voor een high-definition, hoogwaardige Beamer 4k home cinema-ervaring.
UitverkoopBestseller Nr. 9

LQWELL® Beamer, Mini-Projector, Ondersteunt WiFi 6, BT5.0 Met 11.0 Android OS, Automatische Trapeziumcorrectie, 180 Graden Hoek, 130 Inch Display Voor Telefoon/PC/Lap/PS5/Stick, 4K Thuisprojector HDMI

 • WiFi 6 & BT5.0 miniprojector: de LQWELL HY300-projector maakt gebruik van WIFI6-technologie, die een snellere overdrachtssnelheid en een lagere overdrachtsvertraging heeft dan 5G, waardoor schermsynchronisatie binnen enkele seconden wordt gerealiseerd. De ingebouwde BT5.0-chip kan verbinding maken met verschillende Bluetooth-apparaten, zoals Bluetooth-luidsprekers en hoofdtelefoons, en zorgt voor hifi-geluidsoverdracht.
 • Meerdere interfaces: de HY-300 slimme projector heeft HDMI-, USB- en audiopoorten, die kunnen worden aangesloten op pc, laptop, Firestick, tv-box, Xbox, PS5, U-schijf, dvd en andere HDMI-compatibele apparaten.
 • Slimme projector: ondersteuning voor het aansluiten van mobiele Android- of Apple-telefoons voor schermprojectie. De projectorbasis heeft een 180° draaibare standaard die gebruikt kan worden als projectieschermachtergrond van vloer tot plafond. Het 130″ grote scherm biedt u een duidelijkere luisterervaring.
 • Automatische keystone-correctie: De projector heeft een ingebouwde uiterst nauwkeurige sensor die automatisch de vier hoeken van het projectieoppervlak kalibreert. Tegelijkertijd kan de brandpuntsafstand worden aangepast met behulp van het focuswiel aan de voorkant van de projector om een ​​zo helder mogelijk beeld te verkrijgen.
 • Native 720P, ondersteunt 4K: de oorspronkelijke resolutie van de projector is 1280 x 720, de helderheid is 120 ANSI lumen, hij ondersteunt volledige 4K high-definition video en kan heldere en heldere beelden leveren in donkere omgevingen, wat zeer goed is voor thuisgebruik. theater, entertainment en videoconferenties, online lessen.
Bestseller Nr. 10

YOTON Beamer 4K WiFi Bluetooth - ingebouwde 1080P Full HD-compatibele 4K-projector, 450 ANSI-lumen, geïntegreerd met Netflix/Prime Video/YouTube, Y9-thuisbioscoopprojector compatibel met Fire Stick, smartphone, PS5

 • 🎁【2024 Verbeterde multimediavideoprojector】 De Y9 4k-projector heeft ingebouwde videoplatforms zoals Netflix/Prime Video/Disney+/Hulu, die toegankelijk zijn met slechts één klik op de afstandsbediening. Geen telefoonschermspiegeling vereist en geen auteursrechtbeperkingen. Dankzij de HDMI- en USB-poorten kan de draagbare projector ook op uw computer, PS5 of USB-apparaat worden aangesloten. te maken over auteursrechtelijke beperkingen, je kunt de blokkering direct overslaan en genieten van je favoriete programma's. Druk gewoon zachtjes op de afstandsbediening en geniet van een groot volume aan streaming content. **Het downloaden van niet-NetRange-toepassingen wordt niet ondersteund**.
 • 🎁【4K-beeld en Dolby-geluidseffect】De slimme projector heeft een helderheid van 15000 lumen en een native resolutie van 1080P, terwijl hij tegelijkertijd video in 4K ondersteunt, waardoor hij heldere en duidelijke beelden levert. De 4K-projector ondersteunt ook Dolby-geluidseffecten en speelt audio af via dubbele luidsprekers, waardoor je een hoogwaardige stereogeluidservaring krijgt.
 • 🎁【5G WiFi en Bluetooth 5.2-upgrade】Onze draagbare projector is compatibel met 5G WiFi en de nieuwste Bluetooth 5.2-technologie. 5G WiFi-technologie biedt een stabielere en snellere netwerkverbinding, wat zorgt voor vloeiende streaming videoweergave. Door verbinding te maken via Bluetooth 5.2 of via een 3,5 mm AUX-kabel, kun je eenvoudig soundbars en Bluetooth-hoofdtelefoons aansluiten en je luisterervaring aanpassen. *Bluetooth ondersteunt alleen audioweergave.*
 • 🎁【Compatible con múltiples dispositivos】De 4K-projector beschikt over HDMI-, USB-, Wi-Fi-, Bluetooth- en 3,5 mm AV-uitgangsfuncties. Je kunt hem aansluiten op je smartphone, laptop, desktopcomputer, tv-box, tv-ontvanger, gameconsole, dvd-speler en andere apparaten. Bovendien bevat de bijgewerkte versie van de projector een draagtas voor eenvoudige opslag en transport.
 • 🎁【Protección ocular y soporte postventa】De 4K-projector heeft een maximale schermgrootte van wel 200 inch, wat de directe blootstelling van je ogen aan schadelijke ultraviolette, infrarode en blauwe lichtstralen aanzienlijk vermindert. Bovendien bieden al onze YOTON-projectoren 1 jaar garantie en levenslange klantenservice.
Bestseller Nr. 11

Mini-beamer, 5G, wifi, bluetooth, Full HD, 1080p, video, led-beamer, 16000 lumen, 200 inch zoom, draagbare thuisbioscoopprojector, compatibel met smartphone/Fire Stick/laptop/PS5

 • 【1080p Full HD & 16000L】De projector beschikt over een resolutie van 1920 x 1080 pixels en combineert de nieuwste lcd-technologie met een helderheid van 16.000 lumen, wat de videoprojector een groter kleurenpalet geeft en je een helder en spannend beeld en een indrukwekkende ervaring biedt. Ondersteunt tot 4K/25 fps.
 • Wifi-beamer: deze projector ondersteunt wifi-connectiviteit, zodat je de schermen van je iOS- en Android-apparaten probleemloos kunt spiegelen. De projector biedt grote schermen van 30 tot 200 inch en verandert elke ruimte in een handomdraai in een theater.
 • Bluetooth-verbinding: deze videoprojector beschikt over hoogwaardige luidsprekers, waarmee je van hifi-geluid kunt genieten. Hij kan ook met externe bluetooth-luidsprekers via bluetooth worden verbonden om een indrukwekkende ervaring te bieden.
 • Verbinding met meerdere apparaten: deze videobeamer beschikt over meerdere aansluitingen voor het eenvoudig aansluiten van smartphones, tablets, HD-MI-compatibele apparaten, bluetooth-luidsprekers en meer. Via de USB-T-aansluiting kun je ook je mobiele telefoon opladen.
 • 【Betrouwbare ondersteuning】Wij bieden je professionele technische ondersteuning en een garantie van drie jaar. Als je problemen hebt tijdens het gebruik, neem dan gerust contact met ons op. Wij doen altijd ons best om je een bevredigende klantenservice te bieden. Opmerking: Vanwege auteursrechtproblemen kunnen Netflix, Prime Video, Hulu enz. alleen via TV Stick, Roku enz. worden afgespeeld.
Bestseller Nr. 12

ETOE E3 Pro 4K Beamer, Android TV 11.0, Netflix Licentie, 600 ANSI Lumen, 150", Autofocus en Automatische Keystone Correctie, 2x10W Speakers, Dolby Audio, Ingebouwde Chromecast, HDR 10+

 • MEESLEPENDE 4K-BIOSCOOP — Ervaar eindeloos entertainment met E3 Pro. Aangedreven door Google-licentie Android TV, brengt het je favoriete streamingkanalen zoals Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Amazon Silk en meer binnen handbereik. Met ingebouwde Chromecast, AirPlay en Miracast-ondersteuning stream je moeiteloos content draadloos vanaf je Android-, iOS- of Windows-apparaten.
 • ONGELIJKE KIJKERVARING — Ga op een ongeëvenaarde entertainmentreis met E3 Pro's 4K Ultra HD-resolutie, 600 ANSI lumen helderheid, en een indrukwekkend 150-inch groot scherm met een contrastverhouding van 3000:1. Laat je onderdompelen in levendige beelden, waarbij geen enkel detail onopgemerkt blijft dankzij HDR 10+ en HLG-ondersteuning, die hoogtepunten en schaduwen perfect in balans brengen.
 • EENVOUDIG IN GEBRUIK, GEMAKKELIJK TE BEWONDEREN — Moeiteloze installatie met directe autofocus en keystone-correctie. Ultieme flexibiliteit met 4-hoeks aanpassing. Ingebouwde Google Assistent voor naadloze spraakbediening van je streamingapparaat.
 • ONGEËVENAARDE GELUIDSKWALITEIT — Laat je onderdompelen in een cinematische audiobliss met onze geïntegreerde 2×10W speakers, Dolby Audio gecertificeerd voor meeslepende filmsoundtracks en opwindende muziek. Verhoog je plezier met rijk, hoogwaardig Dolby Audio geluid voor een ongeëvenaarde auditieve ervaring.
 • VERLENGDE LEVENSDUUR, VERBETERDE COMPATIBILITEIT — Geniet van duurzaamheid en brede compatibiliteit met ons afgesloten optisch ontwerp, dat tot 30.000 uur meegaat. Pas naadloos aan op TV-sticks, laptops, smartphones en gamingconsoles zoals PS5/PS4 en Xbox ONE voor een verbeterde entertainmentervaring.
Bestseller Nr. 13

Visulapex S1 Beamer, 5G wifi, 1080p Full HD-beamer, 15000 lumen projector, lcd-scherm van 220 inch, thuisbioscoop, outdoor, compatibel met tv-stick/X-box/DVD/laptop/smartphone kleine beamer

 • 💖【Helderheid van 15.000 lumen】 Onze Visulafex S1 draagbare videobeamer heeft een native 1080p resolutie, 15000 lumen uitstekende helderheid en 12.000:1 contrastverhouding, 30% verbetering van de helderheid in vergelijking met andere soortgelijke projectoren, levert een heldere en levendige beeldkwaliteit en levendige kleuren.
 • P2P wifi-technologie: de Visulafex S1 beamer beschikt over de nieuwste P2P Direct Mirroring-technologie, die draadloze synchronisatie in enkele seconden voor een groot scherm mogelijk maakt, zonder dat verbinding met een wifi nodig is, niet meer beperkt door router. Het proces van draadloze spiegeling wordt eenvoudiger dan voorheen.
 • 💖【5G wifi-beamer】Ingebouwde 2,4G + 5G dual-band wifi-chip voor snellere en soepelere verbinding en overdracht. Full HD-beamer: de draadloze wifi-schermspiegeling voor iOS/Android-systemen, je kunt heel eenvoudig je smartphone-scherm op de beamer projecteren voor een betere kijkervaring.
 • Trapeziumcorrectie, zoomfunctie en 220 inch groot display: de mini-beamer met zoomfunctie, waarmee je de beeldgrootte comfortabel van 100% tot 50% kunt verkleinen zonder de beamer 4k te verplaatsen. Uitgerust met een trapeziumcorrectie van ± 15 graden, die je kunt aanpassen. Stel het scherm uit de verticale positie om gemakkelijk een vierkant beeld te krijgen. Met een schermgrootte van 220 inch is deze bluetooth-beamer perfect voor achtertuinen, voetbalwedstrijden, thuisfeesten en verjaardagsfeesten.
 • Veelzijdig te gebruiken: deze Visulafex S1 thuisbioscoopbeamer beschikt over HDMI, AV, USB en 3,5 mm audio-uitgang met meerdere interfaces, die compatibel is met de laptop, MacBook, dvd-speler, USB-stick, PS4, PS5, tv-box, X box. Perfect voor het afspelen van video's, tv-series, games, concerten enz.
Bestseller Nr. 14

Allesin Mini-beamer, 4K-projector, Native 1080p thuisbioscoop, beamer, 500 ANSI lumen, beamer mobiele telefoon met Android 11.0 OS, 180 graden rotatie, smart projector met wifi 6, BT 5.2, automatische

 • Native 1080p en 4K-ondersteuning: deze projector heeft een uitstekende resolutie van 1920 x 1080p native en ondersteunt HDMI-aansluiting voor 4K UHD-projecties. Met een helderheid van maximaal 500 ANSI lumen en een contrastverhouding van 12.000:1 kunt u ook overdag een voldoende heldere beeldkwaliteit bereiken.
 • 180° rotatie: verander elk oppervlak in een filmcanvas. Met zijn innovatieve 180°-draaiontwerp kan deze draagbare mini-beamer probleemloos een groot aantal projectiehoeken bereiken, zodat je van een meeslepende kijkervaring kunt genieten terwijl je in bed ligt en je halswervelkolom perfect beschermt. Deze slimme projector beschikt over een projectieverhouding van 1,1:1, die ook in kleine ruimtes een groter, helderder en helderder beeld levert.
 • Android 11.0 OS: deze slimme beamer beschikt over een geïntegreerde Android 11.0 OS met 4000+ apps, die je met één klik kunt invoeren om van rijke entertainmentinhoud zoals films, zang en fitness te genieten. Onze videobeamer biedt veelzijdige interfaces, waaronder USB, HDMI, audio en AC, en de praktische projectie maakt het mogelijk om draadloos met apparaten zoals smartphones (voor Android/iPhone) of tablets te verbinden.
 • Automatische trapeziumcorrectie: deze projector maakt gebruik van een automatische trapeziumcorrectie en handmatige focetechnologie om in enkele seconden afscheid te nemen van scheve en wazige beelden. De grootte van het projectiescherm varieert van 30 tot 150 inch en de projectieafstand bedraagt 1 tot 4 meter, die naar wens kan worden ingesteld.
 • Wifi 6 & BT 5.2: de beamer klein beschikt over geavanceerde dual-band wifi 6- (2,4G en 5G) en Bluetooth 5.2-versies, die een snelle, buffervrije weergave mogelijk maken. Uitgerust met twee 5W-luidsprekers kun je de sensatie van een meeslepende thuisbioscoop beleven door hoofdtelefoons, luidsprekers en andere apparaten via Bluetooth te verbinden.
Bestseller Nr. 15

WiMiUS Autofocus/trapeziumcorrectie: beamer, 21000 lumen, wifi, bluetooth, Full HD, 1080p, voor Fire Sticks, Xbox, PS5, laptop, USB

 • Autofocus/trapeziumcorrectie: beamer, 20.000 lumen, wifi, bluetooth, Full HD 1080p
 • Maximale trekafstand: 3,0 meter
 • Inhoud levering: afstandsbediening
 • Witte helderheid: 20000 lumen

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste projector voor gebruik buitenshuis. Het budget, de grootte en de afstand tot je scherm zijn er maar een paar.

Hier zijn enkele belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u een projector kiest:

 • Schermgrootte: een groter scherm betekent dat er meer licht wordt uitgestraald en dat er minder licht door het scherm wordt geabsorbeerd tijdens het projecteren. Dit is belangrijk omdat je hiermee in donkere gebieden kunt projecteren zonder details in je afbeelding te verliezen.
 • Afstand tot uw scherm: hoe verder u projecteert, hoe beter de kwaliteit van het beeld op uw scherm. Zorg er dus indien mogelijk voor dat er voldoende ruimte is tussen waar je wilt projecteren en je scherm, zodat ze elkaar niet overlappen.

Wat zijn de verschillende soorten projectoren?

Projectoren zijn een veelzijdig hulpmiddel dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt in klaslokalen, directiekamers en zelfs thuis.

Een projector is een apparaat dat een afbeelding op een oppervlak projecteert. Projectoren gebruiken licht om een beeld op het scherm of de muur te projecteren. Er zijn verschillende soorten projectoren die kunnen worden geclassificeerd op basis van hun kenmerken, zoals grootte, gewicht, helderheid en stroomverbruik.

Er zijn drie hoofdtypen projectoren: diaprojector, videoprojector en digitale projector. Een diaprojector wordt meestal gebruikt voor presentaties of diavoorstellingen om visuele informatie op een scherm of muur te presenteren zonder dat u andere apparatuur zoals een computer of laptop hoeft te gebruiken voor presentatiedoeleinden. Een videoprojector wordt meestal gebruikt voor het weergeven van video’s op schermen of muren zonder gebruik te maken van andere apparatuur zoals een computer of laptop voor presentatiedoeleinden. Een digitale projector wordt meestal gebruikt voor presentaties om visuele informatie op een scherm of muur te presenteren zonder dat er andere apparatuur zoals een computer of laptop nodig is voor presentatiedoeleinden. Diaprojectoren worden meestal gebruikt met een speciale dialade die de dia’s vasthoudt. De objectglaasjes kunnen één voor één met de hand in en uit de lade worden gehaald.

Wat is het ideale formaat van een projector voor gebruik buitenshuis?

Projectoren zijn een geweldig hulpmiddel voor gebruik buitenshuis, vooral als u wilt pronken met uw merk en creatief werk.

Het ideale projectorformaat voor buitengebruik is een 4K-projector. Hoewel dit misschien veel geld lijkt, gaat het veel langer mee dan andere soorten projectoren.

Hoe kies ik tussen een LCD-projector en een DLP-projector?

Het eerste waar u rekening mee moet houden, is de grootte van het scherm dat u wilt gebruiken. Als uw scherm groter is dan 100 inch, moet u een LCD-projector gebruiken. Als uw scherm kleiner is dan 100 inch, dan is een DLP-projector de juiste keuze.

LCD-projectoren zijn meestal duurder dan DLP-projectoren. Maar ze bieden ook een betere beeldkwaliteit en een helderdere projectie.

Waarom hebben sommige projectoren meer lumen dan andere?

Lumen is een maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een projector kan produceren. Hoe hoger de lumen, hoe helderder het beeld op het scherm.

Als je op zoek bent naar een projector met hoge lumen, zoek dan een projector met minimaal 2000 lumen. Dit komt omdat het een lange levensduur heeft en heldere beelden geeft in donkere ruimtes. Als u er een met minder lumen wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat deze andere functies heeft die dit tekort compenseren.

Wat is de beste projector voor buitengebruik?

Er zijn veel factoren die een projector het beste maken voor gebruik buitenshuis. Een van de belangrijkste factoren is de lichtopbrengst. Het moet afbeeldingen in heldere en levendige kleuren kunnen projecteren, zodat het duidelijk kan worden gezien door mensen.

De beste projector voor gebruik buitenshuis is er een met een hoge contrastverhouding en helderheid. Dit helpt ervoor te zorgen dat het beeld er scherp en helder uitziet, zelfs wanneer het wordt geprojecteerd in zonlicht of onder donkere luchtomstandigheden.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste beamer voor buiten te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze beamer voor buiten-koopgids samengesteld.

Het beste beamer voor buiten vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste beamer voor buiten voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede beamer voor buiten-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor beamer voor buiten te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van beamer voor buiten erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald beamer voor buiten zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over beamer voor buiten zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de beamer voor buiten kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste beamer voor buiten kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.