Beste babyfoons van 2023 (TOP15)

De 15 beste babyfoons beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Zawaer Baby Monitor with Camera, Video Baby Monitor, Camera and Audio, with Vox Function, Baby Monitor Camera, Portable with 2.4 GHz Intercom Function, Night Vision, Temperature Monitoring

 • 【VOX-modus en infrarood nachtzicht】 Babyfoon met ingebouwde 750 mAh-batterij met extreem lange standby-tijd. In de VOX-modus gaat het scherm van de babyfoon automatisch in de slaapstand om energie te besparen. Wanneer de baby begint te huilen, gaat het scherm van de babyfoon aan. Dankzij de ruisonderdrukkingstechnologie hoor je geluiden in de kamer van je baby duidelijk, zonder dat andere signalen deze verstoren. Zodat jij en je baby 's nachts rustig kunnen slapen. (Levensduur: 5-10 uur)
 • 【Klein en handig】Deze babyfoon weegt slechts 96 gram, is zo klein en licht als een eendenei wanneer hij in de hand wordt gehouden en kan gemakkelijk in uw zak worden gestopt. Daarnaast is hij voorzien van een draagframe aan de achterzijde dat 's nachts naast het bed geplaatst kan worden, waardoor je de veiligheid van je kindje in de gaten kunt houden.
 • 【Signaalbereik van 300 m】 Babyfooncamera Met 2,4 GHz FHSS draadloze digitale coderingstechnologie, geen WiFi vereist, geen verlies van privacy, het bereik kan 300 m bereiken (buitentest), u kunt zonnebaden op het terras of barbecueën met vrienden, en het beeld is altijd helder en stabiel.
 • 【Tweerichtingsgesprekken en slaapliedjes】 Babycamera De babyfoon met camera heeft een tweewegs high-definition gespreksfunctie. Je kunt niet alleen op elk moment de stem van je baby horen, maar je kunt ook tegen je baby praten als hij of zij zich in een andere kamer bevindt. De acht ingebouwde rustgevende slaapliedjes wiegen je baby niet alleen in slaap, maar kalmeren hem ook als hij huilt.
 • 【Zorgeloze klantenservice】Onze belangrijkste filosofie is om klanten bevredigende producten en diensten te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de Zawaer babycam met monitor of onze service, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van een bevredigende oplossing.
Bestseller Nr. 2

OBVHNUA Babyfoon met Camera 2,8 inch Videobabyfoon 720p met 1500 mAh Batterij type C Oplaadbaar Zoom 2-Weg Intercomsysteem VOX-Modus Nachtzicht Temperatuurbewaking Slaapliedje

 • 2,8 inch 720p HD-beeldscherm: onze babyfoon beschikt over een 2,8 inch HD-scherm met 720p-resolutie. Als je bezig bent in de woonkamer, kun je met het heldere beeld op het scherm een oog op je baby in de slaapkamer werpen. Met de zoomfunctie kun je de kleine bewegingen van je baby nauwkeuriger volgen. Je kunt ook de camera-instelling handmatig instellen om een volledige bewaking van je baby te garanderen.
 • 👶【Twee-weg gesprek & slaaplied】OBVHNUA babyfoon heeft een ingebouwde intercomfunctie, of je nu in de keuken kookt of op kantoor werkt, door de intercomfunctie van de monitor kun je een eenvoudig gesprek met je baby voeren en het je zorgen laten voelen. Als je wilt dat je baby rustig slaapt, kun je zachte slaapliedjes onder 8 slaapliedjes via de monitor afspelen om een rustige en comfortabele slaapomgeving voor je baby te creëren.
 • 👶【1500 mAh-batterij & VOX-modus】De babyfoon met 1500 mAh-batterij ondersteunt type C-lading, 4 uur om volledig te worden opgeladen en kan ongeveer 8 uur onder constant licht worden gebruikt, je hoeft niet vaak op te laden. Je kunt ook de VOX-modus inschakelen, als de baby rustig slaapt, schakelt de monitor automatisch over naar de energiebesparende modus. De accu kan met een volledige lading in de VOX-modus ongeveer 12 uur lang worden gebruikt, wat zeer duurzaam is.
 • Infrarood nachtzicht en temperatuurbewaking: de infrarood nachtzichtfunctie start automatisch 's nachts en levert je een helder zwart-witbeeld, zodat je altijd weet wat er met je baby aan de hand is. De temperatuurbewakingsfunctie kan de binnentemperatuur in real-time weergeven en een waarschuwingsfunctie voor hoge en lage temperaturen bieden, om ervoor te zorgen dat je als eerste weet wanneer de temperatuur abnormaal is en om de aangename omgeving van de baby te beschermen.
 • 👶【Comfortabel en eenvoudig te bedienen】Met 2,4 GHz FHSS-verbinding, geen noodzaak om wifi te verbinden of apps te downloaden, eenvoudig en comfortabel. Deze babyfoon kan tot 2 camera's aansluiten, wat zeer praktisch is voor gezinnen met huisdieren of zwangere vrouwen thuis. Als je een van de aangesloten camera's niet nodig hebt, kun je de verbinding handmatig in de instellingen verwijderen, waardoor het zeer flexibel inzetbaar is. (Het pakket bevat slechts één camera)
Bestseller Nr. 3

HelloBaby Babyfoon met camera en nachtzicht, 5 ''display met 30 uur batterij, pan-Tilt-Zoom Video Babyfoon Geen wifi, 2-weg gesprek, temperatuur, 8 slaapliedjes en 300 m bereik

 • 💖【Externe 355° Pan en Tilt Baby Camera & 5'' Screen Split Screen】 : Geniet van een 5" groot scherm op deze babycameramonitor. De afstandsbediening kan 355° horizontaal en 120° verticaal draaien, zodat je altijd vanuit elke hoek een duidelijk zicht hebt op je baby. Wat ons anders maakt dan andere merken, is dat je 2 baby's of 2 verschillende scènes tegelijk kunt verzorgen met Split-Screen display.
 • 💖【30 uur lange batterijduur en infrarood nachtzicht】 : wij zijn het eerste merk dat de onzichtbare infrarood LED-videobabyfoon adopteert. En u zult nooit iets missen dat zelfs in het donker gebeurt dankzij het geïntegreerde IR-systeem van deze indoor camera met extra lange batterijduur van 30 uur in VOX-modus.
 • 💖【2-weg audio babyfoons en geluid geactiveerd/VOX-modus】 : Ga nooit echt het huis uit met deze video-babyfoon met camera en audio met de ingebouwde 2-weg audio, waardoor het handig voor je is om net zo helder met je baby te praten alsof je in dezelfde kamer bent via de tweerichtingsgespreksfunctie. Bovendien slaapt het scherm van de babyfoon om stroom te besparen in de VOX-modus.
 • 💖【Eenvoudige installatie en beveiligde privacybescherming】: Deze babyfoon zonder wifi kan gemakkelijk worden gebruikt met de aangenomen geavanceerde 2,4 GHz FHSS. Geniet van plug-in-and-go-plezier zonder wifi vereist. Zelfs koppelen of verbindingen zijn niet vereist. De babycamera en videomonitor zijn direct uit de doos geconfigureerd voor monitoring. De gegevens kunnen snel worden verzonden tussen de camera en de monitor met de geavanceerde encryptie FHSS-technologie, waardoor u geen potentiële hackrisico's krijgt.
 • Slimme babyfoon en nieuwste model van HelloBaby: nachtzicht, kamertemperatuurmonitor en -waarschuwing, 8 slaapliedjes, LED-indicator voor geluidsniveau, alleen energiebesparende modus voor audio, wandmontage of plankopties, uitbreidbaarheid met 2 camera's (tot 2 camera's) met gesplitst scherm. Model HB6550, 5 inch scherm met hele nacht monitoring, het nieuwste model van HelloBaby babyfoon, rang #1 in de VS en Canada. Begin hier met je happy monitoring.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Philips Avent Connected-babyfoon met HD-camera 1080p en gratis app-ondersteuning, infrarood nachtzicht, twee-weg audio, onbeperkt bereik, Secure Connect-systeem, 12 uur in Eco-modus (model SCD923/26)

 • Afgeschermd en veilig: het Secure Connect System houdt je verbonden met je baby via meerdere, versleutelde verbindingen van de babycamera naar de ouderunit en de gratis app, thuis en onderweg.
 • Geruststelling :full HD-babycam met infraroodfunctie voor nachtzicht, digitale zoom en panoramafunctie en de app is ontworpen om je altijd in contact te houden met je baby.
 • Gemoedsrust - Tot 12 uur in Eco-modus binnen een bereik van 50m binnenshuis, 400m buitenshuis met de ouderunit van 10,9cm scherm & onbeperkt bereik met de app
 • Gemoedsrust:babyfoon met camera die je tot 12 uur lang dicht bij je baby houdt in de Eco-modus, met binnen een bereik van 50 m en buiten 400 m, de ouderunit met een beelddiagonaal van 10,9 cm.
 • Ouder zijn op jouw manier: met VOX- en ECO-modi, instelbare volume- en geluidsgevoeligheidsniveaus, 'echte' terugspreekfunctie, temperatuurwaarschuwingen en nachtlampje, geschikt voor wandmontage met babyfoonhouder.
Bestseller Nr. 5
Bestseller Nr. 6

OBVHNUA Babyfoon met Camera 4,3 inch Videobabyfoon 720p 2000 mAh-Batterij Inschuifbare SD-Kaart 10 x Digitale Zoom Twee-Weg Audio VOX-Modus Nachtzicht Temperatuurbewaking Slaapliedje

 • 👶【4,3 inch 720p groot scherm】Onze babyfoon heeft een 720p-resolutie en een groot 4,3 inch scherm, zodat je elk detail van je baby duidelijk kunt zien. Bovendien kun je met de 10-voudige zoomfunctie inzoomen om geen belangrijke momenten te missen. Het meest verbazingwekkende is dat de camera 355° kan worden gedraaid en 90° kan worden gekanteld, zodat je de bewakingshoek vrij kunt instellen.
 • 👶【Twee-weg audio en slaapliedjes】Onze babyfoon met camera heeft een twee-weg conversatiefunctie, zodat je in real-time met je baby kunt communiceren. Bovendien kun je het scherm op afstand bedienen om slaapliedjes af te spelen. Er zijn 8 slaapliedjes die je baby helpen om vredig in slaap te vallen.
 • Infrarood nachtzicht en temperatuurbewaking: onze babyfoon biedt ook in het donker een helder nachtzicht, zodat je je baby altijd kunt observeren. Het bewaakt ook de temperatuur in de kamer van je baby en kan alarmen voor hoge en lage temperaturen instellen om het comfort en de veiligheid van je baby te garanderen.
 • 👶【Sterke batterijduur】Deze babyfoon heeft een ingebouwde 2000 mAh-batterij, die slechts ongeveer 5 uur nodig heeft om op te laden en ongeveer 8 uur in continue lichtmodus kan worden gebruikt. Bovendien beschikt ons bewakingsapparaat over een VOX-energiebesparende modus. Het scherm licht alleen op als het volume van de baby de ingestelde gevoeligheid overschrijdt, zodat de batterijduur tot 15 uur bedraagt, wat je een langere bewakingservaring biedt.
 • 👶【Multi-camera-aansluiting en video-opname】Onze babyfoon met camera ondersteunt de aansluiting van twee camera's, zodat je een multi-hoekbewaking kunt bereiken. (Er is slechts één camera in het pakket inbegrepen) Bovendien heeft onze babyfoon ook een SD-kaartsleuf voor je gemak om video's op te nemen, maar houd er rekening mee dat hij niet direct op het scherm kan worden afgespeeld, je moet de SD-kaart verwijderen en de computer gebruiken om te spelen.
Bestseller Nr. 7

eufy Security babyfoon Babyphone

 • Meer zien: het uitgebreide 5-inch display met sterke 720p-resolutie is 10 x detailgetrouwer en nauwkeuriger dan gebruikelijke 240p-babyfoons.
 • Groothoeklens: geen extra lenzen nodig. Als je baby meer beweegt, kun je gewoon de meegeleverde lens aanbrengen en de groothoekweergave tot 110 graden vergroten.
 • Jou ontgaat niets: gewoon de lens op 330 graden draaien voor een nauwkeurige hoekweergave. Of moeiteloos op 110 graden kantelen om verticaal alles in het zicht te houden.
 • Slim signaal: vertrouw op onmiddellijke meldingen, zodra je baby huilt, zelfs als je net moet slapen.
 • Eersteklas flexibiliteit: het krachtige bereik van 140 meter biedt een betrouwbare verbinding, ongeacht waar je in huis bent.
Bestseller Nr. 8

NWOUIIAY Draadloze babyfoon met camera en 3,2 inch scherm, babyfoon met nachtzicht, video, werkt in twee richtingen, babyfoon met functie voor vergroot beeld, enz

 • Intercomfunctie in twee richtingen: kun je met je baby praten en hem troosten, zelfs als je er niet bent? Het helpt je baby rustig te houden.
 • Nachtzicht: met de babyfoon met tweerichtingscamera en audio kun je je baby kalmeren en tegen hem praten met het geluid van je eigen stem. Het beeld van het nachtzicht is in helder zwart-wit.
 • Kleur lcd-scherm: 3,2-inch kleuren lcd-scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. De draadloze babyfoon heeft een digitale frequentie van 2,4 GHz, zodat je de bewegingen van de baby altijd kunt observeren.
 • Veelzijdig te gebruiken: Deze ouderunit van de babyfoon kan worden gebruikt na het opladen. Bewaking in verschillende kamers, kan worden gebruikt in de kinderkamer, slaapkamer, badkamer, woonkamer, enz. Draadloos is handiger en flexibeler.
 • Lange transmissieafstand: de transmissieafstand is vergroot van 146 meter naar 274 meter - of je nu in de kamer ernaast, in de keuken beneden of buiten op het terras bent, ouders kunnen nog steeds stabiele video ontvangen. Opmerking: de maximale ondersteuning is 274 meter. (In een open ruimte)
Bestseller Nr. 9

Babyfoon met camera, babymonitor van 12,7 cm (5 inch), 720 pixels-video, babyfoon, lcd-scherm, infrarood nachtzicht, VOX 2-weg audio, eco-modus, 3.000 mAh accu, 2 x zoom, 300 m bereik,

 • HD-camera van 12,7 cm: het lcd-scherm van 12,7 cm biedt een helder en groot display en 2 x zoom, zodat je kunt zien wat er in de kamer van je baby gebeurt. Onze babyfoon biedt heldere beelden van hoge kwaliteit met een 720p HD-camera. Zo kun je je baby comfortabel in het oog houden.
 • Multifunctionele babyfoon: de babyfoon maakt gebruik van geavanceerde automatische infrarood nachtzichttechnologie, om ook in volledige duisternis heldere beelden te leveren. De babyfoon waarschuwt je in real-time, wanneer de temperatuur, beweging of geluiden in de kamer van je baby het ingestelde bereik overschrijden.
 • Lange accuduur: de 3.000 mAh accu biedt tot 8 uur werktijd in audiomodus en tot 12 uur in stand-by modus, tot 15 uur in de eco-modus.
 • 2-weg audio en brede kijkhoek: de babyfoon beschikt over geïntegreerde microfoons en luidsprekers, zodat je met je baby kunt communiceren en hem met slaapliedjes kunt kalmeren. Met de babyfoon kun je op afstand de camerahoek 120 graden naar boven en beneden en 355 graden naar links en rechts aanpassen, zodat je elke hoek van de kamer in de gaten kunt houden.
 • Timing en muziek: geen ingewikkelde wifi-verbinding of download van een andere app nodig. Je kunt de voedingstimer instellen (1/2 uur, 3/4 uur, 6 uur), baby's wetenschappelijk en regelmatig voeden. Er zijn 6 muziekjes, je kunt verschillende muziekjes kiezen op basis van je behoeften.
Bestseller Nr. 10

Babyfoonhouder, universele babycamera-, babyfoonhouder, babymonitorhouder, zonder boren, verstelbare babycamerastandaard voor de kinderkamer, compatibel met de meeste babyfoons

 • ▶ Haal de beste babyfoon-weergave ▶: deze flexibele babyfoonstandaard biedt je perfect zicht op je baby. Deze babycamerahouder kan flexibel worden ingesteld op verschillende hoeken, om je een volledig overzicht te geven van je slapende baby. Je kunt hem opnieuw positioneren en buigen om de beste ruimte vanuit bijna elke positie in de kinderkamer te vinden.
 • ▶ Universele babycamerahouder ▶: verstelbare houder, de houder is gemaakt van antislip siliconen en ingebouwde veerspanningsschroeven. De robuuste en verstelbare camerastandaard kan de camerabasis beter stabiliseren. De basisclip van de bevestigingsclip maakt gebruik van antislip siliconen om de stabiliteit van de houder te garanderen, die daarom niet gaat zwaaien of wegglijden. Je kunt de houder veilig gebruiken.
 • ▶ Twee eenvoudige installatiemethoden ▶: bij het eerste type kun je de camera direct met een clip vastklemmen (de onderste diameter van de camera bedraagt 6,5 cm tot 8,5 cm). Je kunt de dichtheid van de standaard instellen, door de veerschroef te draaien, passend bij de grootte van de camera. De tweede combinatie is het gebruik van accessoireklemmen (1/4 - schroefdraad, M5 schroeven) wat de stabiliteit verhoogt. Compatibel met de meeste camera's op de markt.
 • ▶ Eenvoudige en veilige bevestiging ▶: eenvoudige montage door het schroeven van beide onderdelen. De clip op de houder kan op elk bureau, kinderbed, wandkast worden bevestigd, en heeft veilige grip op de meeste oppervlakken. De klem heeft een siliconen oppervlak om schade aan kinderbed of meubels te voorkomen. Je kunt hem ook buigen en draaien om de bewakingspositie voor de baby naar behoefte te veranderen voor optimale resultaten.
 • ▶ Veiligheidsdesign ▶: de babycamerastandaard bestaat uit een sterke en met hoge hardheid versterkte aluminiumlegering, heeft een betere flexibiliteit en een langere levensduur. De totale lengte van de standaard bedraagt 85 cm. Opmerking: installeer eerst de camera op de houder en installeer vervolgens de houder op de betreffende meubels. Volg de installatie-instructies. (Het wordt aanbevolen om de camera buiten het bereik van baby's te installeren.)
Bestseller Nr. 11

Babyfoonhouder geschikt voor Philips Avent Connected Videofoon SCD923/26, flexibele silicone bedhouder

 • Babymonitorhouder, geschikt voor Philips Avent Connected SCD923/26. Let op: de babyfoon is niet bij de levering inbegrepen. Bevestig het model van de videofoon voordat je een bestelling plaatst.
 • Stabiele en 360° flexibele houders: door de verstelbare flexibele hals kun je de babycamera goed plaatsen. De flexibele lange arm kan in alle richtingen worden bewogen. Er verschuift niets en de babymonitor blijft daar waar hij is. Je hebt de beste kijkhoek
 • Geen boren nodig: voor deze houder voor de bewakingscamera, babycam, is geen extra gereedschap nodig voor de installatie. Je kunt de houder eenvoudig aan het kinderbed bevestigen en gemakkelijk verwijderen.
 • Aangename aanraking: de babyfoonhouder is gemaakt van hoogwaardige siliconen en metalen en heeft een glad aanraak-oppervlak.
 • Draagbaar: snel gemonteerd en ook weer gedemonteerd om eventueel op een andere plaats te worden gebruikt.
Bestseller Nr. 12

bonoch 7" 720P Babyfoon Camera, Videomonitor voor Baby's, Babyfoon Geen Wifi, Video Babyfoon, 6000mAh Batterij, Nachtzicht, VOX, Tweewegs Gesprek, Slaapliedjes, PTZ-camera

 • 【7" groter scherm voor meer details】 - Met zijn 7'' 720p HD-scherm biedt onze babyfoon u een vergroot weergavegebied met een 3,3x weergavegebied dan gewone 3,5'' 240p LCD-babyfoons. U zult nooit een moment met je baby, want onze babyfoon met camera en audio zorgt voor een levendiger en duidelijker beeld van je kleintje. (*Opmerking: verwijder voor gebruik de krasbestendige beschermfolie.)
 • 【Geen zorgen van dag tot nacht】 - Zeg vaarwel tegen de zorgen over het missen van de bewegingen van uw baby met de Bonoch-babyfoon! Het automatische nachtzicht zorgt voor heldere zwart-witbeelden, zelfs in het pikkedonker, zonder rood licht dat uw baby stoort. De 6000 mAh-batterij biedt 25 uur monitoring in de VOX-modus. Zelfs als u het display altijd instelt om uw baby in de gaten te houden, kunt u er 14 uur gebruik van maken
 • 【Blijf verbonden met je baby】 - Als de VOX-modus is ingeschakeld, hoor je het meteen en licht het scherm automatisch op als je baby huilt of kieskeurig wordt. Speel slaapliedjes of praat tegen je baby via het scherm, jij bent er wanneer je baby je nodig heeft. De temperatuurdetectie informeert u over het comfortniveau van uw baby. Gemoedsrust voor jou en veiligheid voor je baby met bonoch, ook als je in een andere kamer bent of met andere taken bezig bent
 • 【Gehele kamerdekking】 - Houd uw baby overal in huis in de gaten met onze video-babyfoon. De lens van de babycamera draait 355° en kantelt 115° om alle hoeken van de kamer vast te leggen, terwijl u met 4x zoom de camera van dichterbij kunt bekijken. Je zult nooit meer iets missen, zelfs als je baby uit de wieg ontsnapt. Geniet van een heldere en stabiele livestream met draadloze dekking en leg de groeimomenten van je baby vast!
 • 【Geen wifi, veilig en betrouwbaar】 - De 2,4 GHz FHSS-verbindingstechnologie zorgt voor een veilige en privé livestream die alleen voor jou is. Bescherm u en uw gezin tegen privacylekken met onze babyfoon zonder wifi. Er is geen WiFi, geen APP-download of het aanmaken van een account vereist. Bovendien krijgt u 1 jaar garantie en levenslange technische ondersteuning van onze vriendelijke klantenservice
UitverkoopBestseller Nr. 13

Maxi-Cosi See Babyfoon, Babymonitor met camera (1080p HD) en audio, Wi-Fi-babymonitor, Livestreams, Onderdeel van Maxi-Cosi Connected Home - Compatibel met Alexa en Google Assistant

 • SLIMME WI-FI BABYMONITOR: met veilige en beveiligde live videostreams, dag- en nachtzicht op de camera en op afstand bedienbaar pannen
 • HD-LIVESTREAMS: bekijk waar je ook bent HD-livestreams van 1080p vanuit je hand
 • DAG- EN NACHTZICHT: houd je baby altijd goed in de gaten met dag- en nachtzicht en op afstand bedienbaar pannen, kantelen en zoomen
 • PRATEN IN TWEE RICHTINGEN: hiermee kun je jouw kleintje met je stem troosten. Met één druk op de handige 'belknop' op de monitor krijg je direct verbinding met een aangesloten mobiele telefoon
 • MODERN MINIMALISTISCH ONTWERP: de stijlvolle Maxi-Cosi See Babyfoon is met zijn minimalistische strakke lijnen en zachte, natuurlijke kleuren ontworpen als aanvulling op moderne interieurs
UitverkoopBestseller Nr. 14

Motorola Nursery VM64-4,3 WiFi-videobabyfoon met camera - Smartphone-app, magnetische houder, groot bereik, tweerichtingsaudio, digitale zoom, kamertemperatuur, slaapliedjes, nachtzicht

 • Wifi Babymonitor: Deze Video-Babyfoon Beschikt Over Een 4,3-Inch Scherm En Een Digitale Pan-, Tilt- En Zoomcamera Die Via Wi-Fi Verbinding Maakt Met Onze App Om 1080P Hd-Video Mogelijk Te Maken En Een Privé En Veilige Verbinding Tot Stand Te Brengen; De Volledig Opgeladen Afstandsbediening Heeft Een Batterijduur Van 5 Uur
 • Nursery App: Onze Inbelbabycameramonitor Maakt Verbinding Met Onze Gratis Motorola Nursery-App En Is Compatibel Met Apple Ios En Android; krijg Veilig Toegang Tot Functies Zoals Tweerichtingsgesprekken, Slaapliedjesselectie, Kamertemperatuursensor En Meer
 • Magnetische Standaard: Met De Magnetische Standaard Kunt U Uw Babycamera Overal In De Kinderkamer Plaatsen, Zodat U Uw Kind Beter Kunt Zien; Kan Gemakkelijk Worden Bevestigd Aan Planken, Standaards En Meer, Waardoor U Gemoedsrust Krijgt En Verbonden Blijft Met Uw Kleine Bundeltje Vreugde
 • Bidirectionele Communicatie: Ideaal Om Uw Kind Te Kalmeren Terwijl Het In De Kinderopvang In Slaap Valt; Onze Monitor Fungeert Als Een Tweeweg-Intercom, Waardoor U Via De Ingebouwde Luidsprekers Van De Camera Met Uw Dierbare Engel Kunt Praten
 • Speciale Geluidsfuncties: Deze Babyfooncamera Heeft Een Zeer Gevoelige Microfoon Die De Kleinste Geluiden Oppikt En U Waarschuwt Zodra Uw Baby Begint Te Huilen; Er Zijn Een Aantal Ontspannende Slaapliedjes Inbegrepen Om Uw Baby Te Helpen In Slaap Te Vallen
Bestseller Nr. 15

Codnida 5,5 inch babyfoon met camera, 3MP HD video, babyfoon, camera, wifi-babyfoon met bewegingsmelder en app, 2-weg audio, VOX-modus, PTZ, nachtzicht, temperatuur- en luchtvochtigheidsalarm,

 • 5,5 inch scherm met 2K HD-camera: onze Codnida video-babyfoon is uitgerust met een 5,5 inch display en een (2K) 3MP HD-camera om heldere beelden en video's te leveren. Je kunt altijd genieten van een scherpe Full HD-visualisatie met opmerkelijke details, ook als je op het werk, bij het koken of sporten bent.
 • 【Ondersteuning van de FHSS-technologie en gegevenscodering】Codnida babyfoon met cameraondersteuning geen app en geen wifi-verbinding. Je kunt hem overal zonder netwerk gebruiken. Gewoon stroom naar de camera en schakel het scherm om direct te verbinden. FHSS-technologie maakt een veilige overdracht van audio en video mogelijk, de garantie 100% privacy en veiligheid.
 • Helder nachtzicht: houd je kind in het oog terwijl het slaapt, met helder nachtzicht, dat een gevoel van veiligheid en gemoedsrust biedt. Met onze onzichtbare infrarood led-babycamera kun je 's nachts een heldere video-overdracht hebben, zonder je kind te storen.
 • Geavanceerde PTZ-bediening, zie elke hoek: met afstandsbediening PTZ-functie en 4 x digitale zoom in functie, de Codnida babymonitor kan elke hoek van de kinderkamer vastleggen. Je kunt je baby vanuit alle hoeken observeren en mis geen belangrijke momenten via je CloudEdge-app en het lcd-scherm.
 • Video-babymonitorfuncties: met een ingebouwde microfoon kun je met je baby communiceren en hem troosten wanneer dat nodig is. Bovendien bewaken en alarmeren, alarmbereik van gevaren, rustgevende slaapliedjes, voedingsherinnering, audio alleen energiebesparende modus, gegevensbescherming, ideaal cadeau voor nieuwe ouders.

Er zijn veel babyfoons op de markt, maar de beste zijn degenen met een eenvoudige en intuïtieve interface.

Het belangrijkste kenmerk van een babyfoon is de geluidskwaliteit. De geluidskwaliteit moet helder en helder zijn en mag niet vervormen bij hoge volumes. Een goede monitor heeft ook meerdere sensoren om beweging te detecteren, zodat je je kleintje veilig kunt houden.

Er zijn veel functies waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een babyfoon, dus het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u iets koopt.

In dit artikel vindt u een uitgebreide handleiding voor het kiezen van de beste babyfoons.

De eerste stap is het identificeren van uw behoeften. Waarvoor heb je je babyfoon nodig? Welke functies wil je dat het heeft? Hoeveel zou je bereid zijn te besteden?

Als je eenmaal een duidelijk idee hebt van wat je nodig hebt, is het tijd om je opties te verfijnen. Hier zijn enkele vragen die dit proces kunnen vergemakkelijken:

 • Wat voor soort ouder ben jij?
 • Wat voor monitoringsysteem zoekt u?
 • Wat is uw budget voor deze aankoop?
 • Hoeveel monitoren wil je tegelijk?
 • Wanneer en waar zullen deze monitoren het meest worden gebruikt?

Wat zijn de beste babyfoons?

Het is niet eenvoudig om de beste babyfoon te vinden. U moet ervoor zorgen dat u er een krijgt met functies zoals nachtzicht, geluidsbewaking en temperatuurbewaking. De beste babyfoons hebben een groot bereik aan bewegingsdetectie en een lange batterijduur.

Er zijn verschillende soorten babyfoons, waaronder videomonitoren, audiomonitoren en thermometers. Het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw behoeften, omdat ze allemaal hun eigen voordelen en beperkingen hebben.

Hoe gebruik je een babyfoon?

De babyfoon is een apparaat waarmee ouders vanaf een andere locatie naar hun baby kunnen luisteren. Het geeft ouders gemoedsrust, wetende dat hun kind veilig en wel is.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

 • Wat is een babyfoon?
 • Hoe gebruik je het?
 • Waar vind je ze?

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goede babyfoon?

In dit artikel worden de belangrijkste eigenschappen van een goede babyfoon besproken.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Batterijduur
 • Nachtzicht
 • Microfoon- en luidsprekerkwaliteit
 • Temperatuursensor
 • Video kwaliteit

Wat zijn enkele van de beste babyfoons die op de markt verkrijgbaar zijn?

Er zijn veel verschillende soorten babyfoons op de markt. Sommige zijn duurder dan andere en sommige hebben betere eigenschappen dan andere.

De Samsung Babyfoon SEW-3037W is een van de meest populaire babyfoons die momenteel op de markt zijn. Hij heeft een groot scherm met helder beeld, nachtzicht en een geluidsmonitor.

Deze monitor is iets duurder dan andere opties, maar biedt de beste functies in zijn klasse.

Hoe weet ik of ik een draadloze of draadloze luidspreker nodig heb voor mijn babyfoon?

Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig te vinden. Er zijn verschillende soorten speakers en verschillende soorten babyfoons. Sommige babyfoons zijn draadloos en sommige zijn bedraad, dus u moet het verschil weten voordat u ze koopt.

Je kunt zien of een luidspreker draadloos is of niet door te zoeken naar de 3,5 mm-audioconnector aan de achterkant van de luidspreker. Als het er geen heeft, dan is het een draadloze luidspreker. Als het er wel een heeft, dan is het een bedrade luidspreker met een audiokabel die uit de achterkant van het apparaat komt – wat betekent dat je de audiokabel van je apparaat op die poort moet aansluiten om het als een monitor te gebruiken met uw apparaat en uw telefoon of computer via Bluetooth of WiFi-verbinding.