Beste auto stofzuiger van 2022 (TOP15)

De 15 beste auto stofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
URAQT Handstofzuiger, 8500PA Krachtige Stofzuigers, 120W Auto Stofzuiger, Draagbare stofzuiger, Draadloze Stofzuiger met USB Oplaadbare, Stofzuiger Nat/Droog Voor Thuis, Kantoor, Auto
 • ✔【8500PA Sterke Zuigkracht en HEPA-Filter】URAQT handstofzuiger is uitgerust met een 120 W superkrachtmotor, die een sterke zuigkracht van 8500 PA kan bieden, dierenharen, vloeistoffen, vuil, grof zand en onzichtbare stippen die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Daarnaast, ons HEPA-filter is gemaakt van roestvrij staal en een spons, die gemakkelijk kan worden verwijderd, hergebruikt, gereinigd en beschermd tegen water.
 • ✔【Langere Levensduur】Accu-handstofzuiger maakt gebruik van snellaadtechnologie, het duurt slechts ongeveer 3-4 uur om op te laden. En de 2500 mA lithium-ionbatterij met grote capaciteit zorgt voor een constant werk tot 30 minuten. U kunt elke hoek van de kamer schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitschakelen.
 • ✔【Stofzuiger Nat/Droog】Draagbare stofzuiger uitgerust met 3 verschillende soorten accessoires om elk gebied van uw huis of auto grondig te reinigen, duurzaam gebruik in natte / droge omstandigheden, maak je geen zorgen meer over vloeistoffen en dode hoeken! De elastische slang en mondstukset kunnen alle plaatsen gaan die je wilt.
 • ✔【Handheld Stofzuigers Draadloos】Met deze draagbare accu-handstofzuiger kun je vrij van kamer naar kamer bewegen, zonder gedoe met een snoer. Het is een lichtgewicht, ergonomisch ontworpen handgreep, de platte bodem zorgt voor gemakkelijk glijden tijdens het reinigen van de vloerplanken en de hoek van de stoel. Ideaal voor huis, tuin, huisdieren, keuken, auto, enz!
 • ✔【Meer Veiligheids Bescherming】URAQT handstofzuiger voldoet aan de CE-, ROHS-, FCC- en MSDS-veiligheidscertificeringen. En auto stofzuiger gebruikt de veilige spanning van het menselijk lichaam 5V USB-interface om op te laden, hij kan op verschillende manieren worden opgeladen, laat je gaan zonder afhankelijk te zijn van elektrische stekkers en zorg voor je veiligheid.
Bestseller Nr. 2
Autostofzuiger 12 V en 2 filters, handstofzuiger voor auto of bank, sterke zuigkracht, draadloze mini-stofzuiger USB voor auto, huishouden en dierenharen
 • 【Draadloos en zakloos】Deze handstofzuiger kan niet alleen worden gebruikt voor auto's, maar ook voor het reinigen van vloer, bank, bed, tafelblad enz. in het huishouden, waar het moeilijk te reinigen is. Zonder vervelende kabels kun je vrij van de ene naar de andere ruimte bewegen. Ontwerp van het afneembare stofreservoir, demontage en reiniging met één klik.
 • 【6000 PA zuigkracht: de ultrahigh-speed motor handstofzuiger biedt een sterke 6000 PA zuigkracht, zeer gemakkelijk te reinigen van stof, zeemelk, dierenharen, gemorste melk en andere vloeistoffen. Voldoet aan alle behoeften van auto's, slaapkamers, enz.
 • Snel opladen, lange batterijduur. De tafelstofzuiger is uitgerust met een lithiumbatterij met grote capaciteit. De handstofzuiger is binnen 2 uur snel opgeladen en kan bij een hoge zuigkracht van ca. 20-30 minuten worden gebruikt. Met één klik stofzuigen, kun je je huis altijd en overal reinigen.
 • Met 2 hoogwaardige filters: de autostofzuiger is voorzien van 2 filters waarmee grote deeltjes, stof en resten snel kunnen worden opgevangen en fijne deeltjes effectief kunnen worden gefilterd om secundaire verontreiniging te voorkomen. En het filter kan worden gewassen, hergebruikt. Je kunt hem met vertrouwen gebruiken.
 • 【Meerdere laadmethoden】De handstofzuiger gebruikt de USB-laadmethode die je voor het opladen op een huishoudelijke stopcontact, een mobiele stroomvoorziening of een computer kunt aansluiten.
Bestseller Nr. 3
Black+Decker PD1200AV-XJ Dustbuster PD1200AV Flexi PD1200AV Auto-/handstofzuiger met flexibele zuigslang met 12 V-aansluiting auto, zakloos, 1 stofzuiger met spleetmondstuk en stofferingsborstel, rood
 • 12 V-aansluiting: geschikt voor alle 12 V-aansluitingen (sigarettenaansteker) in de auto, 5 m snoer: Voor een groter bereik bij het stofzuigen - om alle plaatsen in de auto en in de kofferbak te bereiken.
 • Vuilopvangbak: Transparant gedeelte, eenvoudig te legen en te verwijderen voor hygiënische reiniging. Zuigkracht: 12,5 Air Watts.
 • Filtersysteem: Cyclonic Action met drietraps-filtratiesysteem voor extreem hoge vuilopname en zuigkracht.
 • Unieke flexibele zuigslang: De geïntegreerde 1,2 m lange zuigslang voor het eenvoudig schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken.
 • Inhoud pakket: 2-in-1 spleetmondstuk met uitklapbare meubelborstel, 1x extra lang spleetmondstuk, 1x opbergnet.
Bestseller Nr. 4
URAQT Handstofzuiger, 120W Auto Stofzuiger, 8500PA Krachtige Stofzuigers, Draadloze Stofzuiger Draagbare met USB Oplaadbare, Stofzuiger Nat en Droog Voor Thuis, Kantoor, Auto
 • 😈【8500PA KRACHTIGE ZUIG- EN HEPA-FILTER】URAQT handstofzuiger is uitgerust met een 120 W superkrachtmotor, die een sterke zuigkracht van 8500 PA kan bieden, dierenharen, vloeistoffen, vuil, grof zand en onzichtbare stippen die gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Ons HEPA-filter is gemaakt van roestvrij staal en een spons, die gemakkelijk kan worden verwijderd, hergebruikt, gereinigd en beschermd tegen water.
 • 😈【HEPA WASBARE EN HERBRUIKBARE FILTER】Ons HEPA-filter is gemaakt van roestvrij staal en spons, die kan worden verwijderd en gemakkelijk kan worden gereinigd, opnieuw kan worden gebruikt, het kan 99% van het vuil en deeltjes effectief filteren, en er zal geen stof lekken wanneer de verzegelde zijn goed (effect is 20 keer van gewone filters).
 • 😈【LANGERE GEBRUIKSDUUR EN BATTERIJLEVENSDUUR】Draagbare stofzuiger maakt gebruik van snellaadtechnologie, het duurt slechts ongeveer 3-4 uur om op te laden. En de 2500 mA lithium-ionbatterij met grote capaciteit zorgt voor een constant werk tot 30 minuten. U kunt elke hoek van de kamer schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitschakelen.
 • 😈【WET & DRY en Allround CLEAN】Stofzuiger nat/droog uitgerust met 3 verschillende soorten accessoires om elk gebied van uw huis of auto grondig te reinigen, duurzaam gebruik in natte / droge omstandigheden. De elastische slang en mondstukset kunnen alle plaatsen gaan die je wilt. Maak je geen zorgen meer over vloeistoffen en dode hoeken!
 • 😈【DRAAGBARE DRAADLOZE HANDVACUMREINIGERS】Met deze stofzuiger snoerloos kun je vrij van kamer naar kamer bewegen, zonder gedoe met een snoer. Handstofzuiger is een lichtgewicht, ergonomisch ontworpen handgreep, de platte bodem zorgt voor gemakkelijk glijden tijdens het reinigen van de vloerplanken en de hoek van de stoel. Ideaal voor huis, tuin, huisdieren, keuken, auto, enz.
Bestseller Nr. 5
LAOPAO Handstofzuiger zonder zak, auto-stofzuiger draadloos met 3 x 2000 mAh batterij, draagbare 9000 PA handstofzuiger voor thuis, kantoor, tafel, auto en dierenharen schoon handheld vacuüm
 • 🍃 120 W accu-handstofzuiger met 9000 Pa – de 120 W accu-zuigmotor biedt een stabiele cycloonafzuiging van 9000 Pa, zuigt probleemloos verschillende soorten deeltjes op en filtert alle dierenharen, stof en vuil. Het draadloze ontwerp vergemakkelijkt het verplaatsen en dragen en is perfect voor auto, woonkamer, keuken, slaapkamer en kantoor.
 • USB-opladen en 25-30 minuten lange levensduur: de 3 x 2000 mAh lithiumbatterij kan in 3 uur tot 4 uur (2 A) volledig worden opgeladen, en de draadloze handstofzuiger kan 25-30 minuten lang worden gebruikt nadat hij volledig is opgeladen voor een grondige reiniging van keuken, woonkamer en slaapkamer.
 • 2 krachtige zuigprestaties en lage geluidsontwikkeling – Laopao autostofzuiger, twee sterke zuigprestaties (7 kpa, 9 kpa). De stofzuiger heeft een geluidsarm design en de decibel bedraagt minder dan 75 dB. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de stofzuiger te luid is.
 • 🍃 Bijgewerkt wasbaar HEPA-filter – onze handstofzuiger beschikt over een prachtig HEPA-filter en is duurzaam. Het filter kan worden gereinigd.
 • 🍃 Veilige aankoop en zorgeloos gebruik – Laopao biedt klantenservice binnen 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Als je problemen of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen deze zo snel mogelijk oplossen. 24 uur. Wij streven ernaar om elke klant te helpen
Bestseller Nr. 6
eufy door Anker, HomeVac H11 (geüpgraded), Draadloze Handheld Stofzuiger, Ultra-lichtgewicht 1 lbs, 5500Pa Zuigkracht, USB opladen, voor thuis reinigen
 • Vederlicht en compact: absoluut draadloos, 540 gram licht en net zo groot als een wijnfles. Schoonheid was nog nooit zo eenvoudig
 • ENORME PRESTATIES: Dankzij de sterke 5500Pa zuigkracht neemt het HomeVac H11 met elke slaper op. Of het nu gaat om muesli, koffiepoeder of kruimels van het ontbijt, je hulp is er voor jou.
 • Alles bij de hand: je ontvangt bovendien praktische accessoires, zoals de smalle 2-in-1 spleetmondstuk voor nog meer grondigheid.
 • USB-connectiviteit: je staafstofzuiger is binnen een mum van tijd via USB-ingang weer opgeladen.
 • Inhoud levering: Een eufy HomeVac H11, een 2-in-1 spleetmondstuk, een USB naar micro-USB-oplaadkabel.
Bestseller Nr. 7
ThisWorx Autostofzuiger met ledlicht, handstofzuiger voor het reinigen van de auto, 110 w, 12 V, adapter voor aansluiting op de sigarettenaansteker, 4,9 m kabel
 • Kleine stofzuiger, groot effect: 110V/9.17A zuigkracht en wasbaar HEPA-dubbele filtersysteem.
 • Sterk design: handige stofzuiger voor de auto met afgeplatte bodem en extra lange kabel.
 • Een alleskunner: vuil, vloeistoffen, as, dierenharen: geen probleem voor de ThisWorx.
 • Accessoires: auto-stofzuiger met 3 flexibele zuigmonden, opbergtas en borstel voor filterreiniging.
Bestseller Nr. 8
MediFancy Handstofzuiger, accu, 10.000 Pa, draadloze autostofzuiger, 120 W, sterke zuigkracht, accustofzuiger, klein en handig, nat/droog stofzuiger voor auto, thuis, camper, dierenhaar (zwart)
 • 10.000 PA krachtige handstofzuiger: de autostofzuiger heeft een turbo-hogesnelheidsmotor met een toerental van maximaal 35500 tpm, 10 kPA zuigkracht, waardoor hij een lange levensduur en sterke prestaties behoudt, zuigkracht, vlekken gemakkelijk verwijderen en in alle richtingen reinigen.
 • Lichtgewicht en 45° opvouwbare kleine stofzuiger: deze 350 g draadloze handstofzuiger maakt het mogelijk om vrij te bewegen en trappen, keukens, kantoren of moeilijk bereikbare gebieden te reinigen zonder storende kabels. Het 45° draaibare ontwerp en het handheld balance-ontwerp kunnen door oudere mensen of kinderen worden gegrepen en aangestuurd zonder vermoeidheid van de handen of armen tijdens het reinigen. Lichte en accu-handstofzuiger is een goede hulp bij het reinigen
 • Droog- en natte stofzuiger en wasbare HEPA-filter: de stofzuiger handstofzuiger is uitgerust met roestvrij stalen HEPA-filter, high-density-filtersysteem, ademend en stofdicht, realiseert dieptefiltratie, duurzaam en milieuvriendelijk. Transparante stofopvangbeker met grote inhoud, met één klik te verwijderen, eenvoudige en snelle reiniging en installatie.
 • Volledige reiniging accustofzuiger: deze draadloze handstofzuiger is uitgerust met 2 verschillende opzetstukken voor efficiënter stofzuigen en grondige reiniging. Het spleetmondstuk kan worden gebruikt voor het reinigen van banken, spleten en hoeken. De borstelkop is geschikt voor dierenharen. Deze praktische autostofzuiger is ideaal voor thuis of in de auto
 • Snel opladen en meervoudige bescherming: met de snellaadtechnologie kan de handstofzuiger accu in 3-4 uur volledig worden opgeladen. Oververhittingsbeveiliging en kortsluitbeveiliging zorgen voor een veilig gebruik. Bij vragen over de handstofzuiger kun je contact met ons opnemen, wij bieden je 1 jaar garantie en 24 uur vriendelijke service
Bestseller Nr. 9
Auto Stofzuiger, 12V Draagbare Auto Stofzuiger 120W Mini Auto Stofvanger Handheld Auto Bekabelde Stofzuiger Met Licht Voor Auto Interieur Schoonmaken Tool
 • 【NUTTIG GEREEDSCHAP】 Het ergonomische ontwerp van deze handstofzuiger zorgt ervoor dat u alle hoeken en gaten van uw auto kunt bereiken. Draagbare stofzuiger met 12 volt 120W krachtige motor en dubbelwerkend filtersysteem zorgt voor een sterke zuigkracht om al het afval binnen enkele seconden op te ruimen.
 • 【NUTTIG GEREEDSCHAP】 Het ergonomische ontwerp van deze handstofzuiger zorgt ervoor dat u alle hoeken en gaten van uw auto kunt bereiken. Draagbare stofzuiger met 12 volt 120W krachtige motor en dubbelwerkend filtersysteem zorgt voor een sterke zuigkracht om al het afval binnen enkele seconden op te ruimen.
 • 【HOUD UW AUTO SCHOON】 Met onze draagbare autostofzuiger bent u vrij van natte of droge rommel. 120W / DC 12V sterke zuigkracht, ondersteunt droog en nat gebruik, ideaal voor het reinigen van stof, kruimels, haren van huisdieren, evenals vloeistoffen. De multifunctionele monden en het lange snoer kunnen alle hoeken van uw auto reinigen.
 • 【UITSTEKENDE PRESTATIES】 5 m / 16,4 ft bedieningskabel kan aan uw verschillende behoeften voldoen. Direct gebruikt vanuit de sigarettenaansteker van de auto. Bovendien helpt het ontwerp van de LED-verlichting u om uw auto op donkere plaatsen schoon te maken. Bovendien kan het H E P A-filter efficiënt filteren en wassen, herbruikbaar.
 • 【GEHUMANISEERD ONTWERP】 Ergonomisch ontwerp, handig en lichtgewicht, gemakkelijk vast te houden of op te slaan, bezet gewoon een kleine plaats. Dit filter kan secundaire vervuiling verminderen, gemakkelijk te bevestigen en te wassen. Het zal zich inzetten om een ​​schone en gezonde autoomgeving te creëren voor jou.
Bestseller Nr. 10
Draagbare Stofzuiger voor Auto & Keuken, Stofzakloos & Snoerloos, Auto Stofzuiger 6000PA, Mini Handstofzuiger Batterij met Ruisonderdrukking - Bagless & Wireless Handheld Vacuum Cleaner
 • De snoerloze handstofzuiger heeft een krachtige zuigkracht voor dagelijks gebruik. Hij reinigt probleemloos haren, stof en andere hinderlijke stoffen, zodat u zich in een schone en opgeruimde omgeving kunt begeven.
 • De kruimelzuiger stoort nauwelijks dankzij zijn lage geluidsniveau, zodat u kunt bellen of tegelijkertijd een film kunt kijken. De draagbare stofzuiger kan optimaal worden vervoerd en opgeborgen.
 • De autostofzuiger wordt geleverd met een USB-kabel en is binnen een paar uur opgeladen. Bij lage zuigkracht kan de kruimeldief tot 20 minuten gebruikt worden, en op hoge zuigkracht biedt hij een looptijd van 10 minuten.
 • De tafelstofzuiger heeft een mooi modern ontwerp en weegt amper 700 g. De draagbare stofzuiger is uitgerust met een oplaadbeveiliging en een lampje dat aangeeft dat het opladen voltooid is.
 • De stofzuiger is draadloos, zonder zak en kan gebruikt worden voor het reinigen van luchtmatrassen, stoffering, sofa en keuken. Hij wordt geleverd met diverse accessoires en is daarom een absolute must voor het huishouden.
Bestseller Nr. 11
Auto Stofzuiger USB Opladen Droog Nat Dual Purpose LED Licht Multifunctionele Stofzuiger 6000pa
 • Zuiver koperen motor: met behulp van een puur koperen motor kunnen de aluminium ventilatorbladen stil, stabiel en langdurig werken, en zullen ze niet te veel geluid produceren en nauwelijks lawaai maken om te rusten.
 • LED-ontwerp: het kan de hoeken die u hebt schoongemaakt onder een grote hoek bestralen, wat handig is om het schuim en het vuil in de spleten op te ruimen, waardoor uw reiniging nauwkeuriger wordt.
 • Intelligente beweging: het kan lange tijd zonder verwarming werken en intelligent superchargen uitvoeren om verontreinigende stoffen sterk te adsorberen.
 • Home Car Dual Use: het kan worden toegepast op de omgeving in de auto, kan ook worden gebruikt om het huis op te ruimen, om u te helpen een schoon en comfortabel leven te creëren.
 • Veel toepassingen: een verscheidenheid aan accessoires, het kan op verschillende plaatsen worden aangebracht, zodat er geen weglatingen bij het reinigen zijn, gemakkelijk de verontreinigingen in de smalle openingen kunnen worden verwijderd.
Bestseller Nr. 12
FineInno mini stofzuiger vacuum cleaner dustbuster portable desktop sweeper handheld draadloze tafelstofzuiger voor kantoor auto home (Zwart)
 • MAAT.3.1inchX2.4inch. Klein formaat is handig om zorgvuldig schoon te maken. Nieuwe mode schattige draagbare mini desktop stofzuiger kantoor toetsenbord bureau stofzuiger mini schattige bureau stofzuiger handige kruimel veegmachine
 • DRAADLOOS, BATTERIJ AANGEDREVEN. De compacte stofzuiger buiten de draadlimiet. Met slechts twee batterijen kan hij u overal van dienst zijn
 • MULTIFUNCTIE. De tafelstofzuiger kan kruimels, papiersnippers, kattenhaar, appelzaden, gruis op vensterbanken, autostoelen en computertoetsenbord opnemen. Het is geschikt voor thuis, op kantoor en in auto's.
 • LAAG GELUID. FineInno-veegmachine maakt gebruik van een motor van hoge kwaliteit die snel werkt en effectief lawaai vermindert, dat anderen niet hindert en uw gehoor niet beschadigt.
 • GEDACHTE CADEAU. Mini-stofzuiger heeft mooie vormen en praktische functies, het is perfect voor mensen met auto's, huisdieren, computers of de mannen die kruimels laten vallen bij het eten van snacks.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Shark Draadloze handstofzuiger [WV200EU] zonder zak, enkele accu, zwart en grijs
 • Slanke accu-handstofzuiger – ideaal voor snelle schoonmaak in huis
 • Ontworpen om te worden getoond – laadt op terwijl het op de elegante oplader ligt
 • Tot 8 minuten looptijd per lading
 • Wordt geleverd met zuigopzetstukken voor scheuren en dierenharen
 • Met één druk op de knop is de stofbeker leeg
Bestseller Nr. 15
Greenote steelstofzuiger snoerloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt
 • 🔹【23Kpa Zuigkracht & Cycloon】Draadloze stofzuiger uitgerust met 200W hoog vermogen en 23KPA maximale zuigkracht, is de GSC50 stofzuiger efficiënter om stof, vuil, haar, enz. op te zuigen. Met 23KPA en 12KPA twee reinigingsstanden, kunt u de juiste zuigkracht autonoom aanpassen.
 • 🔹【Dubbele Digitale Motor Snoerloze Stofzuiger】Greenote stofzuiger draadloos maakt gebruik van een DC digitale motor. De vloerrolborstel wordt aangedreven door een onafhankelijke motor, voor een diepgaande dekenreiniging. Met het gebruik van de handvat motor, de dubbele motoren rijden op hetzelfde moment, het reinigende effect is sterker.
 • 🔹【Hoogwaardige lithiumbatterijstofzuiger】Deze steelstofzuiger snoerloos heeft zes ingebouwde 2200 mAh lithiumbatterijen voor langdurig vermogen. In de lage stand gaat de batterij ongeveer 35 minuten mee, en de GSC50 biedt een batterijlevensduur van 18 minuten in de hoge stand. Volledig opladen gedurende 4 uur, voltooit de reiniging van het grote appartement.
 • 🔹【4 in 1 Flexibele Combinatie Stofzuiger】 Draadloze bezemstofzuiger met 4 multifunctionele hulpstukken voor het verwijderen van stof of haar van bank, bed, toetsenbord, auto, enz. Vloerborstels zijn geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken.Elektrische bedborstel, gespecialiseerd in het reinigen Beter schoon stof en deeltjes, enz. De rolvloerborstel, vermindert het verstrikt raken van haren. 2-in-1 borstel en Lange spleet, het schoonmaken van het plafond, gordijnen, toetsenbord diep. 4-in-1 Multifunctioneel Ontwerp, Met één stofzuiger maak je eenvoudig het hele huis schoon.
 • 🔹【Handige Zelfstaande Design Stofzuiger】Greenote GSC50 stofzuiger heeft een uniek gespontwerp, waarmee u met een lichte druk kunt wisselen tussen een lange steel en een korte borstel. Het zelfstaande ontwerp kan overal worden geplaatst na het schoonmaken. Hij kan op zichzelf staan ​​zonder afhankelijk te zijn van een muurbevestiging. Met ergonomische handgreep ontwerp, slechts 1,2KG, licht en gemakkelijk te gebruiken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste autostofzuiger. De volgende gids helpt u het juiste product voor uw behoeften te vinden.

Het belangrijkste om te onthouden is dat een autostofzuiger niet zomaar een stofzuiger is. Het moet stoffering en vloerbedekking kunnen reinigen en stof en vuil van de stoelen, tapijten en vloermatten kunnen verwijderen.

Een goede autostofzuiger moet ook een opzetstuk hebben voor harde oppervlakken zoals tegels, hout en metaal. Dit zal helpen bij het opruimen van gemorste vloeistoffen op deze oppervlakken zonder enige moeite.

De beste autostofzuigers worden geleverd met hulpstukken, zodat ze een groot gebied snel en efficiënt kunnen reinigen zonder gedoe of moeite.

Wat zijn de verschillende soorten autostofzuigers?

Er zijn veel verschillende soorten autostofzuigers, maar de meest voorkomende zijn handstofzuigers en jerrycans.

De handstofzuiger heeft een flexibele slang waarmee gebruikers in krappe ruimtes kunnen komen. Busstofzuigers hebben een langere slang, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker is om kieren en hoeken van hun auto schoon te maken.

Wat zijn de verschillende modellen autostofzuigers?

Autostofzuigers zijn een veelgebruikt type stofzuiger, ontworpen om stof en vuil van auto’s op te ruimen. Ze worden ook wel autovegers of autowassers genoemd.

Er zijn veel verschillende modellen autostofzuigers, waaronder de volgende:

 • Vloer- en stoelstofzuigers die respectievelijk op de grond en stoelen werken
 • Stofzuigers die op tapijten werken
 • Stofzuigers die werken op het dashboard en de ramen

Wat is het verschil tussen een staande stofzuiger en een jerrycan?

Het verschil tussen een steelstofzuiger en een jerrycan is dat de jerrycan aan de bovenkant een mondstuk heeft, terwijl de steelstofzuiger aan de onderkant een mondstuk heeft.

Hoe gebruik ik een autostofzuiger?

 1. Open de motorkap van uw auto en zoek de vacuümbuis of -slang.
 2. Bevestig de zuigbuis aan het ene uiteinde van de buis of slang.
 3. Zet het contact aan en steek het andere uiteinde van de slang in een open raam of deur in de buurt van waar je gaat stofzuigen.
 4. Begin met stofzuigen!

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een autostofzuiger?

Wanneer u een autostofzuiger koopt, moet u rekening houden met het volgende:

 1. Het type zuigkracht
 2. Het type filtratie
 3. Het geluidsniveau

Hoe lang duurt het om een autostofzuiger op te laden?

Het opladen van een autostofzuiger duurt ongeveer 3 uur.

De tijd die nodig is om de autostofzuiger op te laden, is afhankelijk van de batterijcapaciteit en het vermogen van de oplader.