Beste anti muggenlamp van 2023 (TOP15)

De 15 beste anti muggenlamp beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

PALONE Elektrische muggenlamp, 4500 V, 20 W, UV, waterdicht, IPX4, voor insectenverdelger voor huis, tuin, binnen, keuken, met 1 schone borstel

 • 4500 V hoge efficiëntie en sterke spanning: onze elektrische muggenbescherming bestaat uit ABS-materiaal en ijzeren net, dat sterk en duurzaam is, bestand tegen hoge temperaturen, slijtage en krassen. Zodra de muggen het draadgaas aanraken, zullen ze onmiddellijk sterven.
 • Universeel voor binnen en buiten: de uv-muggenlamp heeft een IPX4-waterdichtheid, ook op regenachtige dagen, kan in slaapkamer, keuken, tuin, gazon en andere binnen- en buitenruimtes worden gebruikt. Het gehumaniseerde handvat maakt het mogelijk om het aan de muur te hangen om comfortabeler te zijn.
 • 【Stil design】 Er is geen geluid bij het anti-muggengebruik dat je goede slaap niet stoort. De kleine binnenruimte van de barbecue voorkomt onbedoeld contact en beschermt de familieleden tegen gevaren. Het unieke spiraaldesign kan ook bij regen worden gebruikt.
 • 360 graden volledige afdekking: het 360 graden anti-muggenontwerp heeft de functie om muggen binnen een afdekking aan te trekken. Laat de muggen niet los. Het is milieuvriendelijk, veilig voor zwangere vrouwen, kinderen en dieren, geen vreemde geur, geen chemicaliën.
 • Eenvoudig te bedienen en te reinigen: onze anti-muggenlamp voor buiten heeft een verborgen dienblad. Als een muggen sterft, zal deze in het dienblad vallen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je tafel vervuilt. Je kunt het papieren vak verwijderen en met de meegeleverde reinigingsborstel reinigen, gewoon met water afspoelen.
Bestseller Nr. 2

PALONE Muggenlamp Muggenkiller Lamp, Elektrische Insectenval Muggenlamp 20W 4500W UV Lamp Muggenval, Bug Zapper Stille Veilig Niet-giftig, Woonkamer Baby Slaapkamer Eetkamer vliegenvanger

 • Effectief muggen aantrekken: elektrische insectendoder maakt gebruik van 20W hoge frequentie gloeilamp, die 365NM paarse UV lichtgolf kan vrijgeven om muggen aan te trekken. Tenslotte worden de muggen elektrisch gedood door het hoge voltage van 4500V. De muggen zullen in de paletten vallen zonder de esthetiek van de tafel aan te tasten.
 • Veiligheid voor u en baby: Milieuvriendelijke fysische insectenval zonder lawaai, het laat u goed slapen. Niet giftig, geen geur, geen straling, het is vriendelijk voor zwangere vrouwen, kinderen en huisdieren. De buitenste laag is gemaakt van plastic om te voorkomen dat hij per ongeluk wordt aangeraakt. 100% fysieke eliminatie van muggen en vliegende insecten.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Steek de stekker in het stopcontact en de Electrische Muggen Zapper begint voor u te werken. Binnen: Je kunt het op tafel zetten of ophangen. Buiten: u kunt hem naast een persoon zetten of onder de dakrand hangen, de stekker moet beschermd zijn tegen regen. Draai de lade om en neem hem eruit om de binnenkant schoon te maken met de bijgeleverde reinigingsborstel.
 • Breed toepassingsgebied: 360 graden muggenval dekking. Doeltreffend voor een groot gebied tot 100 vierkante meter. Ideaal voor thuis, kantoor, keuken, restaurants, scholen, ziekenhuizen, enz. Om het effect te versterken, raden wij aan de Mosquito Killer op een hoogte van 20 tot 100 cm te plaatsen, zodat het UV-licht de hele ruimte in de kamer bestrijkt.
 • PALONE Kwaliteitsservice: Het wordt aanbevolen de Mosquito Killer 2-3 uur voor het slapen gaan op het nachtkastje te leggen en de deuren, ramen en lichten te sluiten, zodat de Mosquito Killer de enige lichtbron in het donker is. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op voor een bevredigende ondersteuning en service.
Bestseller Nr. 3

Concise Home XHY-12W-EU De uv-anti-muggenlamp doodt vliegen elektrische brekers voor insecten, zilver anti-muggen-buiten(12W)

 • De muggenverdelger geldt als het voordeligste en meest effectieve product voor het vernietigen van insecten. Hij vindt veel toepassingen op plaatsen zoals winkel, kantoor, restaurant, huis en keuken. Het probleem met muggen en insecten is daardoor opgelost. Ons apparaat met een vermogen van 12 W werkt op een oppervlak van max. van 30 ㎡. Het vernietigen gaat op een fysieke manier zonder chemische stoffen. Daarom is het apparaat milieuvriendelijk en beschadigt het de gezondheid niet.
 • Hoewel onze anti-muggenlamp er net zo uitziet als de concurrenten maar een geheel andere configuratie. Onze UVA-lamp heeft een maximaal spectrum van 365 nm, heeft een duidelijker effect om muggen en insecten te doden. De basis is gemaakt van ABS-kunststof, robuust en duurzaam.
 • Onze muggenlamp gebruikt een volledig gesloten, extern ijzeren rooster om ervoor te zorgen dat er geen risico op elektrische schokken bestaat, volgens de Britse en EU-veiligheidseisen. En de hoge hardheid van het buitenste ijzeren net, ook als het knijpen niet vervormt, zal het rooster niet raken. Dit is een veiligheidsontwerp dat geen van onze concurrenten heeft.
 • Ons product is gemaakt van aluminium voor een hard maar gemakkelijk te reinigen oppervlak. Een plaat voor het verzamelen van dode muggen is afneembaar en afwasbaar.
 • Meer opties voor installatie zijn beschikbaar: je kunt het aan het wandplafond of aan de muur hangen of het apparaat vrij op tafel of ergens anders plaatsen. Onze kabels zijn voor jouw gemak tot 1,0 meter verlengd.
Bestseller Nr. 4

ASPECTEK Krachtige 20W Elektrische Insectenverdelger voor Binnenshuis met Ultraviolette Aantrekkingskracht, Insectenverdelger, Vliegenverdelger, Muggenverdelger voor Binnenshuis (EU-Stekker)

 • KRACHTIGE INSECTENBEHEERSING: Deze insectenverdelger trekt vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten aan met behulp van twee ultraviolette lampen.
 • VEILIG: De insectenverdelger met gaasscherm beschermt u en uw gezin en voorkomt dat u per ongeluk in contact komt met het elektrische rooster.
 • VRIJ VAN CHEMICALIËN: Insecten worden aangetrokken en gemakkelijk gedood door de metalen hoogspanningsroosters, waardoor uw huis vrij blijft van chemische sprays.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE: Hang de elektrische binnenhuisinsectenverdelger op door de bijbehorende ketting aan de haken aan de bovenkant van het apparaat te bevestigen, of zet hem gewoon op een stevige ondergrond.
 • GEMAKKELIJK ONDERHOUD: Het verwijderbare plastic bakje aan de onderkant van de insectenvanger vangt dode insecten op en de insectenvanger is wasbaar om het onderhoud snel en eenvoudig te maken. Het elektrische rooster is zelfreinigend.
Bestseller Nr. 5

ROVLAK Insectenverdelger, campinglamp, outdoor, led-muggenlamp, USB 2-in-1, insectenvernietiger, elektrisch oplaadbaar, muggenlamp met 3 verlichtingsmodi, muggenbeschermingslamp voor buiten

 • 2-in-1 muggenlicht voor buiten: een perfecte combinatie van een outdoor campinglantaarn en een uv-elektrische insectenverdelgerlamp zorgt voor uv-lampen die vliegende insecten efficiënt in het apparaat kunnen lokken. De klamboe killer lamp kan ook tot 14 uur als buitenlamp worden gebruikt.
 • 3 verlichtingsmodi: er zijn 3 modi om uit te kiezen: elektrische muggenval, led-licht, vliegenvernietiger elektrisch en ledlamp. De insectenlamp voor buiten heeft 2 helderheidsniveaus: sterk licht, slecht licht. Het duurt tot 60 uur voor de functionaliteit van de muggenval camping.
 • 【USB-oplading muggenmolerlamp】: de insectenverdelger USB-campinglamp is via micro-USB oplaadbaar. De micro-USB-aansluiting kan altijd met mobiele voeding, adapter en autolader worden verbonden. Dit is praktisch om de insectenverdelger elektrisch buiten te gebruiken.
 • Draagbare insectenvernietiger voor buiten: de muggenval met accu is klein en eenvoudig te dragen. De elektronische vliegenval kan ook met een koord aan een haak of boom worden opgehangen, je kunt hem overal plaatsen waar je maar wilt, ideaal voor binnen en buiten, kamperen, wandelen, vissen, noodverlichting.
 • IPX6 waterdichte muggenkiller: de elektronische insectenval is IP66 waterdicht en regenbestendig. De lamp kan worden gebruikt voor alle outdoor-activiteiten, kamperen, wandelen, jagen, bergbeklimmen en vissen. Wat een leuke metgezel bij outdoor-avonturen.
Bestseller Nr. 6

FGen UV-anti-muggen, elektrische lamp voor vliegtuigen, 4 W, elektrisch stopcontact, bug zapper-lamp met nachtlicht voor insecten (2 stuks)

 • [Efficiënt en krachtig] Dit nieuwe type muggenmoordenaar is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, gewoon in het stopcontact steken om stil te werken en ultraviolette stralen van hoge intensiteit uit te zenden om insecten aan te trekken, dan zal de geladen hoogspanning metalen hek insecten doden.
 • Eenvoudig te bedienen: steek gewoon de anti-muggenstekker in het stopcontact en druk op de schakelaar om het interne gebied effectief te beschermen zonder lawaai tijdens het proces, en je kunt muggen en andere insecten doden.
 • [Geen chemische toevoegingen] Deze elektronische muggenmoordenaar maakt gebruik van natuurlijke fysische methoden zonder chemicaliën, lawaai en niet giftig om muggen snel te verwijderen en is volkomen onschadelijk voor mens en dier. Het is ideaal voor gebieden waar pesticiden niet kunnen worden besproeid, zoals keukens en ziekenhuizen.
 • [Multifunctioneel] Onze muggenmoordenaar heeft een breed scala aan toepassingen en is zeer veilig te gebruiken in ziekenhuizen, restaurants, keukens, winkels en andere woon- en commerciële plaatsen. Maar de dekking is ongeveer 16 vierkante meter, dus hij is niet geschikt voor gebruik buitenshuis.
 • Veilig en onschadelijk: deze muggenmoordenaar hoeft geen chemicaliën te gebruiken om muggen te verwijderen. Zijn spanning en stroom zijn laag en het is niet gevaarlijk voor normale mensen. Tegelijkertijd kan het ultraviolette licht dat door de muggenmoordenaar wordt uitgestraald 's nachts zacht zijn. Verlichting effect.
Bestseller Nr. 7

AICase draagbare oplaadbare elektronische lamp, doodt vliegen en muggen, insectenvanger, voor reizen, kamperen in de open lucht, terras, keuken, veranda, huis en tuin

 • Klein en licht: met één hand te dragen een zeer eenvoudig mee te nemen als je op de camping of op reis bent. Perfecte insectenvanger voor je keuken, terras, slaapkamer, tuin en camping, zomer, vissen.
 • Draagbaar en oplaadbaar: overal mee naartoe te nemen dankzij de kleine afmetingen, en met de lus aan de bovenkant van de lamp kan deze overal worden opgehangen. Een USB-oplaadkabel en een kleine reinigingsborstel zijn bij de levering inbegrepen. Je kunt de insectenvanger 's nachts opladen met een powerbank als je kampeert.
 • Insectenvanger 2-in-1: 1. Muggen en vliegen worden door het blauwe licht aangetrokken. 2. De insectenvanger geeft de insecten een schok en houdt ze gevangen. 3. De ventilator aan de onderkant zuigt ze dood. Volledig opgeladen batterij: Je kunt de lamp tot 7 uur gebruiken als de ventilator is uitgeschakeld en 3 uur als de ventilator is ingeschakeld.
 • Veilig en gerust: sprays, geuren of schadelijke chemicaliën zijn niet nodig om de muggen te doden. Een insectenvanger is perfect voor al je binnen- en buitenruimtes.
 • Super efficiënt en gemakkelijk te reinigen: je kunt de insectenvanger in je tuin (of in de buurt van een plant) of in de keuken zetten, waar er 's nachts veel vliegen en insecten zijn en de volgende ochtend zul je ze dood zien liggen in de val.
Bestseller Nr. 8

Forhome Muggendoders, 4 W Bug Zapper muggendoder, UV-anti-muggen, led-muggenlamp, insectenbescherming, elektrisch, bug zapper lamp met nachtlicht voor insecten (6, blauw)

 • Upgrade-versie 2024: productset inclusief muggenbestrijdingsapparaten, een nieuwe generatie elektrische insectendoder, de insectendoder voor binnen werkt stil, het effectieve oppervlak van het elektrische insecticide kan 20 m² bereiken, 50% groter dan de traditionele muggenlamp. Het effect is 2 tot 4 keer hoger. Muggen vangen en insecten doden.
 • 【Eenvoudig te bedienen】Steek gewoon de insectendoder in de poort aan de binnenkant, deze muggenmoordenaar begint direct voor je te werken! Perfect voor gebruik binnenshuis. Met de beschermhoes is deze vliegendoder zeer veilig voor kinderen en huisdieren, maar houd ook je kinderen en huisdieren uit de buurt van deze elektronische muggenmoordenaar. De effectieve dekking bedraagt ca. 20 m²
 • 【Veiligheidsmateriaal】Muggenvanger van milieuvriendelijk materiaal. Verwijder snel muggen zonder kleverige en vuile vergiften of sprays. Gebruik een natuurlijke fysieke methode om vliegen te verwijderen. Insectenvernietiger voor binnen, ideaal voor plaatsen waar pesticiden niet kunnen worden gespoten, volledig veilig voor mens en dier.
 • 【Hoe te reinigen】 Zorg ervoor dat het apparaat is losgekoppeld van een stopcontact en open vervolgens het muggendeksel. Gebruik een schroevendraaier om de metalen plaat aan te raken om statische elektriciteit vrij te maken. Gebruik de zakdoek of kleine borstel om dode insecten van de insectenvernietiger binnenshuis te verwijderen.
 • Breed toepassingsgebied: de muggenlamp verspreidt het licht in alle richtingen en heeft een effect op een groot gebied van maximaal 20 m². De muggenvernietiger is uitgerust met een USB-kabel die compatibel is met computers, mobiele voedingen, autoladers en andere USB-aansluitingen. Ideaal voor huizen, kantoren, keukens, restaurants, scholen, ziekenhuizen, terrassen, binnenplaatsen enz.
Bestseller Nr. 9

Monzana Muggenlamp 2 Stuks Vliegenvanger Insectenlamp Muggen Vliegen Motten Anti Muggen Insecten Mottenval Elektrisch UV-LED Indoor Outdoor

 • EFFECTIEF - Dankzij de elektronische muggenlamp van Monzana met UV LED lichtbuizen behoren vervelende muggenbeten tot het verleden en kun je weer echt genieten van de warme dagen op het balkon, terras of in de tuin.
 • OVERAL STARTKLAAR - De vliegenlamp kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. De UV-lamp is vrij van chemicaliën en produceert geen giftige gassen, waardoor hij ook perfect voor gebruik binnenshuis is.
 • VEILIG - De muggenlamp beschermt jou en je dierbaren tegen vervelende beten van insecten, zoals muggen en wespen. Maar ook vliegen, motten en andere insecten blijven uit de buurt. Dankzij het aangebrachte beschermrooster is zelfs gebruik binnen het bereik van kinderen geen probleem.
 • HYGIËNISCH - De insecten vallen rechtstreeks in de geïntegreerde onderbak van de muggenlamp en blijven dus niet in jouw woning, op je terras of balkon liggen. Om het apparaat schoon te maken, haal je de stekker uit het stopcontact en verwijder je de onderbak.
 • PRODUCT DETAILS - Afmetingen (lxbxh): 10 x10 x 22 cm // Effectieve oppervlakte: 25 m² // 8 UV LED's // 90 cm kabel // Spanning aan de elektroden: 1800V - 5mA // Stabiele standaard // met Ophangring // Kleur: zwart // Leveringsomvang: 2 stuks
Bestseller Nr. 10

Aspectek Insectenval, elektrisch, insectenverdelger, 20 W, uv-licht, voor binnen en buiten, waterdicht, tot 1000 m², FT-afdekking voor huis, terras, tuin en keuken

 • Krachtig en effectief: 20W-insectenval met hoge intensiteit trekt muggen, insecten, motten, muggen en vliegen aan en het krachtige 3500V-stroomnet doodt ze.
 • Veilig: Het interne elektrische rooster van Fly Zapper is met metaal omheind, een afstand van 0,7 cm voorkomt dat kinderen, huisdieren en mensen het per ongeluk aanraken.
 • Eenvoudig te reinigen: De insectenverdelger wordt geleverd met een uitneembaar dienblad dat dode insecten opvangt, en een zachte borstel voor het afvegen van het dienblad voor een eenvoudige en snelle reiniging. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
 • Eenvoudig te plaatsen: De elektrische insectenverdelger kan op een vlak oppervlak worden geplaatst of met de band aan de muur, het terrasplafond enz. worden opgehangen.
 • Brede dekking: Het effectieve bereik van de muggenverdelger bedraagt tot 1000 m². Hij is geschikt voor binnen en buiten, ideaal voor thuis, keuken, terras, slaapkamer, kantoor en restaurant, zodat je je kunt concentreren.
Bestseller Nr. 11

Elektrische insectenverdelger, 2-in-1 insectenval, muggenlamp, 15 W, 4200 V, vliegenval, elektrisch met UV-licht, effectief om vliegende insecten te verminderen voor binnen, buiten, slaapkamer en tuin

 • 【2023 geüpgradede insectenverdelger met ledlicht en waterdicht conform IPX4】De elektrische insectenverdelger met ledlampen kan het aantrekk-effect op vliegende muggen versterken en ook worden gebruikt voor verlichting in donkere omgevingen. Het unieke spiraaldesign aan de bovenkant is waterdicht, zodat het ook op regenachtige dagen buiten kan worden gebruikt, maar het mag niet volledig in het water worden ondergedompeld.
 • Efficiënte insectencontrole: de Seenlast muggenlamp bevat 15 W zeer intensief ultraviolet licht, dat muggen door het starten van een golflengte van 365 nm effectief kan aantrekken en deze vervolgens onmiddellijk met een 4200 V hoogspanningsnet kan doden. Om jou en je gezin tegen muggenbeten te beschermen
 • 【Veilig, geruisloos en niet giftig】100% fysieke muggenbestrijding. Geen chemische stoffen, geen geur, geen gif, geen vervuiling. Maak je geen zorgen dat het schadelijk is voor je gezondheid. Geluidsonderdrukkend ontwerp, stoort je slaap niet. Deze muggenval is uitgerust met een beschermend metalen rooster. Voorkom effectief dat kinderen of huisdieren per ongeluk worden aangeraakt.
 • Eenvoudig te reinigen en te gebruiken: de elektrische uv-insectenval kan worden opgehangen of op een vlak oppervlak worden geplaatst. Gewoon aansluiten en op de schakelaar aan de zijkant drukken om hem te gebruiken. Er zit een extra borstel in de verpakking, die kan worden gebruikt om het rooster of de afneembare bodemschaal te reinigen. Voorstel, reinig het rooster regelmatig om dit muggenkiller werk normaal te houden.
 • 【Breed toepassingsgebied】: 360 graden afdekking van de vliegenval elektrisch voor binnen en buiten worden gebruikt. Zeer effectief voor een groot oppervlak van maximaal 150 vierkante meter. De anti-muggenlamp is ideaal voor commercieel en industrieel gebruik zoals huizen, fabrieken, restaurants, slaapkamers, keukens, woonkamers, garages, tuinen, balkons, boerderijen enz. Geniet van je comfortabele leven zonder vervelende muggen!
Bestseller Nr. 12

GuKKK Elektrische insectenverdelger, uv-muggenlamp, elimineert muggen, motten, 20 W, 4500 V, krachtige waterdichte elektronische muggenvernietiger, vliegenvallen voor binnen en buiten, terras, tuinen

 • Milieuvriendelijk en veilig materiaal: onze muggenzapper is gemaakt van ABS-kunststof, dat milieuvriendelijk en vlamvertragend is. Het heeft een veiligheidsrooster van 7 mm om kinderen en dieren uit de buurt van hoogspanningsroosters te houden, veilig voor je gezin en huisdieren.
 • 【Trekt de meeste insecten aan】Onze insectenzapper heeft een uv-lamp van 20 W om voornamelijk muggen of enkele kleine vliegende insecten zoals Aedes, muggen, vliegen, dazen, fruitvliegen, huisvliegen, wespen, enz. aan te trekken. Gebruik dit product 's nachts of in donkere omgevingen en hang het meer dan 1 meter op.
 • ⚡️【100% fysieke doding】De vliegenvallen gebruiken een 4500 V elektrisch net om gelokte vliegen te doden, zodat je de geur van spray, pesticiden en lokstoffen niet hoeft te verdragen, of je je zorgen hoeft te maken dat je huisdier insecten eet die door pesticiden zijn gedood. Een zeer effectieve fysieke methode voor muggenbestrijding.
 • 【Comfortabele designs】Onze muggenbescherming is retro in vorm met IPX4 waterdicht ontwerp, heeft plug-in voeding, geschikt voor binnen en buiten. One-pull smart cleaning pole design, eenvoudiger te reinigen dan met een borstel. De lus aan de bovenkant maakt het eenvoudig op te hangen.
 • ⚡️【Grote dekking met 100 m²】Het effectieve bereik is tot 1076 m². Goed voor thuis, werkkamer, terras, balkon, binnenplaats, tuin, pergola, dek, camping, zwembad, garage, boerderij, enz.
Bestseller Nr. 13

Elektrisch Mosquito Killer Lamp 360° - Anti-Muggenlamp - Uv-led-tue Insectenverdelger - Anti-Muggen - Vliegenvanger - Efficiënt Bereik 20-80 M2 - Krachtige vliegenvernietiger en Vliegende Insecten

 • 1️‍ Krachtige insectendodingsfunctie: de insectenval beschikt over uv-lampen die muggen, motten, vliegen en andere kleine insecten kunnen aantrekken. Het trekt muggen aan door ultraviolet licht en zuigt muggen in de val met behulp van een ingebouwde ventilator, waardoor muggen succesvol kunnen worden gevangen.
 • 2️︎ Efficiënt gebruik: als je de elektronische insectenverdelger gebruikt, is het beter om andere lichten uit te schakelen of het licht van de lichten te verminderen om storingen door andere lichtbronnen te voorkomen. Vermijd sterke wind die direct op de machine draait. Als dit product in een gesloten ruimte wordt gebruikt, kan het een ideale muggenwerende werking bereiken.
 • 3️‍ Veiligheid en milieuvriendelijk: in vergelijking met conventionele muggennetten zijn insectenvallen onschadelijk voor mens en huisdier. De insectenval heeft geen elektriciteitsnet en is niet schadelijk voor kinderen en huisdieren. Het is rookvrij, geurloos, milieuvriendelijk, niet giftig en onschadelijk, geschikt voor thuisgebruik en veilig voor de menselijke gezondheid en het milieu.
 • 4️‍ Mooi uiterlijk: de insectenval ziet er mooi uit en is gemaakt van PP-materiaal, dat licht en stevig, milieuvriendelijk en veilig is. Het kan worden gebruikt om slaapkamer, keuken of kantoor te versieren en ziet er mooier uit dan vliegenpapier of andere insectenvallen.
 • 5️‍ Uitgebreide toepassing: het doodt niet alleen muggen, maar verwijdert ook andere insecten zoals insecten, muggen, vliegen, muggen. Perfect voor binnen en buiten, woonkamer, keuken, kantoor enz. Tegelijkertijd bieden wij je de beste service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden je binnen 24 uur de beste oplossing.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Stille Hybride Spectrum Vliegenvanger Fly Trap Mosquito Killer Interieur Insectenlamp Elektrische Vliegenlamp Fly Killer Bug Zapper Indoor, met 2 Vervangingslampen

 • 【💤Meer Stilte】50% minder zoemgeluid vergeleken met andere traditionele vliegenverdelgers. Stiller, huisdier- en kindvriendelijk.
 • 【⚡Meer Kracht】De volgende generatie aandrijfmodule genereert en onderhoudt een constante 4200V vonkoutput. Hogere insectendodende snelheid in vergelijking met andere vliegenverdelgers (condensator type) die alleen intervalvonken kunnen genereren.
 • 【🌈Breder Spectrum】Hybride reguliere UV- en zwarte UV-dubbele lampen stralen een breder lichtspectrum uit, wat effectiever is in het aantrekken van insecten. (Het zwarte UV-lichtspectrum is grotendeels onzichtbaar voor het menselijk oog, slechts gedeeltelijk zichtbaar in totale duisternis). En er worden 2 extra pakjes lampen gratis meegeleverd. (De buizen zijn verbruiksartikelen, vervanging om de 6 maanden wordt aanbevolen).
 • 【👶Betere Veiligheid】De geïsoleerde ABS-schaal is veiliger dan een metalen schaal die risico's op elektriciteitslekkage met zich meebrengt. Onze volgende generatie aandrijving lost continu lage stroom af, maar behoudt een hoge spanning bij het doden van insecten. Het is veiliger dan traditionele vliegenvangers die direct hoge stroom- en spanningontladingen genereren, wat gevaarlijk kan zijn.
 • 【💀Geen Chemicaliën】De 20W elektrische vliegenval-in is ontworpen om wilde lichtspectrum te gebruiken om vliegende insecten zoals vliegen, fruitvliegjes, muggen en motten aan te trekken. Het apparaat gebruikt een transformator om een hoge spanning te genereren om het interne metalen rooster op te laden, wat de insecten elektrocuteert wanneer ze worden aangeraakt. Geen chemische lokazen of sprays worden gebruikt. Uitstekend geschikt als vliegenverdelger, vliegenkiller, binnen vliegenvanger, fruitvliegjesval, insectendoder.
Bestseller Nr. 15

Duronic FK8420 Muggenlamp | 20W Insectenlamp | 2x 10W T5 Ultra-violet Lamp | Vliegenlamp Zwart | Muggenvanger – Voor Thuisgebruik | UV licht | Anti Muggen Vliegen Motten Insecten

 • HOUDT UW HUIS EN TUIN VRIJ VAN MUGGEN EN VLIEGEN: Heeft u tijdens de warme maanden graag uw ramen open? Dan weet u vast wel hoe vervelend het is om constant muggen, vliegen en andere lichtgevoelige insecten om u heen te hebben. Met de FK8420 kunt u zonder zorgen thuis van het warme weer genieten. Deze insectenlamp lost uw problemen met vliegend ongedierte met het grootste gemak op. Verkrijgbaar in 3 sterktes: 12W, 16W of 20W.
 • VEILIG EN FAMILIEVRIENDELIJK: Speciaal ontworpen met veiligheid als hoge prioriteit, de gril waar de UV zich bevinden voorkomt dat kinderen er hun vingers of objecten in steken. Het elektrische rooster ligt voor extra veiligheid 3,5 cm van de behuizing af.
 • EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN: De opvangbak aan de onderkant van het apparaat is verwijderbaar, voor het geval dat u hem schoon wilt maken. Het enige wat u hoeft te doen is de opvangbak uit het apparaat te schuiven, het afval weggooien en u kunt hem eventueel met warm water met afwasmiddel schoonmaken, alvorens de opvangbak weer terug in het apparaat te plaatsen.
 • GEBRUIK HANGEND OF STAAND: Het veelzijdige ontwerp van de FK8420 zorgt er voor dat het apparaat zowel als vrijstaand op de grond gebruikt kan worden, maar ook hangend, aan de verborgen clips boven aan de zijkant van het apparaat. U kunt een ketting gebruiken om het aan een muur of plafond te bevestigen, en dankzij het slanke ontwerp neemt het apparaat weinig ruimte in en kunt u het netjes verwerken in uw huis of kantoor.
 • SPECIFICATIES: Deze muggenvanger is alleen geschikt voor binnengebruik. Dit is onze grootste elektrische vliegendoder, geschikt voor kamers tot ongeveer 60 m². Afmetingen (LxBxH): 44 cm x 9 cm x 16 cm. Gewicht: 1,92 kg. Kleur: Zwart. Lampen: 2x 10W T5 lampen. Lengte stroomkabel: 1 meter. Grotere uitvoeringen beschikbaar, zie FK8412 en FK8416.

De beste anti-muggenlamp is er een die de perfecte hoeveelheid licht kan geven en ook voor een aantal andere doeleinden kan worden gebruikt.

Je vraagt je misschien af waarom je überhaupt een anti-muggenlamp zou willen gebruiken. Er zijn een paar redenen, maar een van de meest populaire is omdat muggen worden aangetrokken door licht. Dit betekent dat ze niet in de buurt van je bed komen, wat het slapen veel gemakkelijker maakt. Een andere populaire reden is dat hij ook als gewone lamp kan worden gebruikt als je zoiets nodig hebt.

Er zijn veel verschillende soorten lampen, dus het kan moeilijk zijn om de juiste voor u te vinden. Sommige mensen geven de voorkeur aan LED-verlichting, terwijl anderen de voorkeur geven aan halogeenlampen of gloeilampen. Je zou zelfs kunnen overwegen om in plaats daarvan een fluorescerende lamp te gebruiken,

Wat is de beste anti muggenlamp?

Een muggenlamp is een lichtbron die ultraviolet licht uitstraalt om muggen te doden. Dit is geen nieuw concept, maar is recentelijk populair geworden door het toenemende aantal muggen in bepaalde gebieden.

Sommige mensen zijn vatbaarder voor muggenbeten dan anderen. Muggenlampen kunnen degenen die minder vatbaar zijn voor muggenbeten helpen door de insecten te doden voordat ze kunnen bijten.

Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van een anti-muggenlamp?

Enkele voordelen van het gebruik van een anti-muggenlamp zijn:

 1. Het kan je helpen om ’s nachts beter te slapen.
 2. Het kan uw risico op het krijgen van malaria of het West-Nijlvirus verminderen.
 3. Het kan u helpen muggenbeten en daarmee samenhangende ziekten te voorkomen.
 4. Het kan het aantal insecten in uw leefruimte verminderen, wat ook uw kosten voor ongediertebestrijding zal verlagen.

Hoe weet je of het licht van een anti-muggenlamp voldoende is om muggen af te schrikken?

Muggen zijn de meest voorkomende insectenplaag ter wereld. Ze kunnen overdag een probleem zijn, maar ’s nachts nog erger. Om muggen te vermijden kun je een anti-muggenlamp gebruiken.

Het licht van een anti-muggenlamp is vaak niet voldoende om muggen af te schrikken van het bijten van mensen of dieren. Dit komt omdat deze lampen een lage lichtintensiteit uitstralen en ze niet genoeg ruimte bedekken om te voorkomen dat muggen op je huid terechtkomen.

Wat zijn de verschillende soorten muggenlampen?

Muggenlampen zijn een soort licht dat is ontworpen om muggen en andere insecten te doden. Deze lampen worden vaak gebruikt in buitenruimtes waar muggen een probleem zijn.

Er zijn drie verschillende soorten muggenlampen:

 • Mugmagneet – Een mugmagneet is een apparaat dat muggen of andere vliegende insecten naar zich toe trekt, die vervolgens met een stroom ultraviolet licht kunnen worden gedood.
 • Muggenval – Een muggenval is een behuizing waarin de lamp is ondergebracht, die is ontworpen om muggen aan te trekken en te doden door ze in het fluorescerende licht van de lamp te vangen.
 • Mosquito Zapper – Een zapper gebruikt een elektrische stroom om alle insecten die ermee in contact komen te doden.

Wat zijn de kenmerken van de beste anti-muggenlampen?

De beste anti-muggenlampen gebruiken UV-licht en warmte om muggen te doden. Ze gebruiken ook een ventilator om luchtstroom rond de lamp te creëren, wat voorkomt dat muggen wegvliegen en hun eieren elders verspreiden.