Beste alarmsysteem met meldkamer van 2023 (TOP10)

De 10 beste alarmsysteem met meldkamer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

tiiwee A1 Alarmsysteem voor Woning en Huis - Zonder Abonnement - Uitbreidbaar

 • EFFECTIEVE BEVEILIGING – De krachtige sirene schrikt inbrekers af met zijn luide alarmgeluid. U kunt de sirene met de afstandsbediening in- en uitschakelen. Het signaal van de afstandsbediening gaat door deuren en muren. Dit betekent dat u het systeem zelfs van buiten uw voordeur of tuin kunt bedienen.
 • EENVOUDIG TE INSTALLEREN – Het A1 alarmsysteem is eenvoudig te installeren met behulp van de handleiding. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u uw A1 alarmsysteem in een handomdraai bedienen. Alle componenten zijn draadloos voorgekoppeld. Dit systeem wordt ook veel gebruikt om garages, tuinhuisjes, stacaravans en kelders eenvoudig te beveiligen.
 • BEVEILIGT UW HELE HUIS – Het signaal van de sensoren heeft een groot bereik. Uw hele huis is dus beveiligd. U kunt uw alarmsysteem met de afstandsbediening in- en uitschakelen, zelfs als u buiten het huis staat.
 • PRAKTISCHE KENMERKEN – De A1 sirene en sensoren werken beide op batterijen van het type AAA (meegeleverd met de producten), dus geen exotische of dure batterijen. Deze batterijen geven u een lange levensduur. Het is gemakkelijk om uw systeem altijd actief te houden. De afstandsbediening heeft een schuifdeksel dat de knoppen beschermt tegen onbedoelde bediening.
 • GEMAKKELIJK IN GEBRUIK – Het systeem wordt geactiveerd door op de activeringsknop op de afstandsbediening te drukken. Als u een deur of raam opent, stuurt de sensor een signaal naar de sirene. Vervolgens zal de sirene zijn zeer luide alarmgeluid laten horen om de inbreker af te schrikken.
Bestseller Nr. 2

tiiwee X1 Alarmsysteem - Compleet Alarmsysteem met 120 dB Sirene, 2 Raam - Deursensoren en 2 Afstandsbedieningen - Uitbreidbaar

 • Lang gebruik zonder batterijen te vervangen - De X1 sirene werkt op 3 x AA batterijen voor langdurig gebruik (tot 12 maanden). Het heeft een indicatielampje waarmee u de status van uw alarmsysteem kunt controleren. Een akoestisch signaal waarschuwt u wanneer de batterijen bijna leeg zijn.
 • Luide sirene of deurbelgeluid - De X1 sirene kan worden ingesteld op een luid 120 dB sirenegeluid of een ringtone. De beltoon heeft 2 verschillende volumeniveaus waarmee u de X1 op het door u gewenste volumeniveau kunt instellen.
 • Uitbreidbaar - Breid uw toestel uit met extra Tiiwee sensoren, Tiiwee X1 en A3 (buiten) sirenes en afstandsbedieningen. Tot 40 sensoren kunnen worden aangesloten in 4 zones, 10 sensoren per zone. Tiiwee biedt een breed scala van compatibele accessoires die kunnen worden aangesloten op de X1 sirene. Deze accessoires omvatten PIR-bewegingsdetectoren voor binnen en buiten. De zone-indicator op de voorkant van de X1 geeft aan in welke zone het alarm is afgegaan.
 • Afstandsbediening - Het draadloos bereik van het systeem is 2-3 verdiepingen, afhankelijk van de situatie. Het draadloze signaal gaat door muren en deuren heen, zodat u uw systeem van buiten de deur kunt activeren en deactiveren. Dit systeem kan ook worden gebruikt als alarm voor loodsen of in garages en tuinhuisjes in combinatie met een Tiiwee bewegingsmelder.
 • Gemakkelijk te installeren - De deur- en raamsensoren kunnen worden gemonteerd met dubbelzijdige tape (meegeleverd) of schroeven (meegeleverd). De X1 sirene kan met schroeven (meegeleverd) worden gemonteerd of als draagbaar apparaat worden gebruikt. Door zijn flexibiliteit is dit inbraakalarm breed inzetbaar, bijvoorbeeld als inbraakalarm voor uw huis, appartement, caravan of camper.
Bestseller Nr. 3

PNI SafeHouse HS650 Wifi GSM 4G draadloos alarmsysteem, met touchscreen, ondersteunt 100 draadloze zones en 4 bedrade zones, compatibel met Tuya Smart-applicatie, sms-waarschuwing, spraakoproep, telefoonmelding

 • Het PNI SafeHouse HS650 alarmsysteem stuurt notificaties en alerts direct naar de mobiele telefoon. Installeer de Tuya Smart-applicatie (Android en iOS) en u weet elke keer dat uw alarmsysteem is in- of uitgeschakeld, een alarm is geactiveerd of configuratiewijzigingen zijn aangebracht. Ook via de Tuya Smart-applicatie kunt u slimme scenario's maken door het alarmsysteem te koppelen aan andere Tuya-compatibele accessoires.
 • Het PNI SafeHouse HS650 alarmsysteem bevat alle basisaccessoires die nodig zijn voor direct gebruik. Bevat een bewegingsdetector, een magneetcontact voor ramen of deuren, twee afstandsbedieningen (met toetsen voor in-, uitschakelen, gedeeltelijk inschakelen en paniekalarm), twee TAG's en een bedrade binnensirene met een maximale geluidsintensiteit van 100dB.
 • Plaats een 4G-simkaart in de centrale van het alarmsysteem en sla maximaal 5 telefoonnummers op in het systeem. U kunt voor elk telefoonnummer instellen dat u bij alarm een ​​sms of spraakoproep (met gepersonaliseerd bericht) wilt ontvangen. U kunt ook een SMS ontvangen wanneer het systeem is in- of uitgeschakeld of wanneer er verschillende configuratiewijzigingen zijn aangebracht.
 • Ook via de ingebouwde 4G GSM-module kunt u het alarmsysteem op afstand via SMS configureren. Met een nauwkeurig gedefinieerde syntaxis voor elke opdracht, kunt u telefoonnummers in het systeem toevoegen en configureren, u kunt het beheerderswachtwoord en gebruikerswachtwoord instellen, u kunt in- en uitschakelen of u kunt het systeem opvragen.
 • Het 4,3-inch aanraakscherm geeft informatie weer over de systeemstatus, alarmstatus (het gebied waar het alarm is geactiveerd), informatie over het GSM- en WiFi-signaalniveau en geeft toegang tot het instellingenmenu, waarmee het systeem kan worden aangepast, sensoren kunnen worden toegevoegd en geconfigureerd , berichten opnemen of telefoneren rechtstreeks via de besturingseenheid.
Bestseller Nr. 4

tiiwee X1 XLPIR Alarmsysteem met Bewegingsmelder - Draadloos - Inbraakbeveiliging

 • Lang gebruik zonder batterijwissel - De X1 sirene werkt op 3 x AA batterijen voor langdurig gebruik (tot 12 maanden). Het heeft een indicatielampje waarmee u de status van uw alarmsysteem kunt controleren. Een akoestisch signaal waarschuwt u als de batterijen bijna leeg zijn
 • Verschillende geluidstypes - De X1 sirene kan worden ingesteld op een luid sirenegeluid van 120 dB of een beltoon. De beltoon heeft 2 verschillende volumeniveaus waarmee u de X1 kunt instellen op het door u gewenste volumeniveau
 • Uitbreidbaar - Breid uw unit uit met meer Tiiwee sensoren, Tiiwee X1 en A3 (buiten) sirenes en afstandsbedieningen. Er kunnen tot 40 sensoren in 4 zones worden aangesloten, met 10 sensoren per zone. Tiiwee biedt een breed scala aan compatibele accessoires die op de X1 sirene kunnen worden aangesloten. Deze accessoires omvatten PIR-bewegingsdetectoren voor binnen en buiten. De zone-indicator op de voorkant van de X1 geeft aan in welke zone het alarm is afgegaan.
 • Afstandsbediening - Het bereik van het systeem gaat over 2-3 verdiepingen, afhankelijk van het materiaal van het gebouw. Het draadloze signaal gaat door muren en deuren heen, dus u kunt uw systeem van buiten de deur activeren en deactiveren. Dit systeem kan ook worden gebruikt als alarm voor loodsen of in garages en tuinhuisjes in combinatie met een Tiiwee bewegingsmelder
 • Eenvoudige installatie - De deur- en raamsensoren kunnen worden gemonteerd met dubbelzijdige tape (meegeleverd) of schroeven (meegeleverd). De X1 sirene kan worden bevestigd met schroeven (meegeleverd) of worden gebruikt als draagbaar apparaat. Door zijn flexibiliteit is dit inbraakalarm breed inzetbaar, bijvoorbeeld als inbraakalarm voor uw huis, flat, caravan of camper.
Bestseller Nr. 5

tiiwee X1XL Huis Alarmsysteem - Uitbreidbaar

 • Lang gebruik zonder batterijen te vervangen - De X1 sirene werkt op 3 x AA batterijen voor langdurig gebruik (tot 12 maanden). Het heeft een indicatielampje waarmee u de status van uw alarmsysteem kunt controleren. Een akoestisch signaal waarschuwt u wanneer de batterijen bijna leeg zijn
 • Luide sirene of deurbelgeluid - De X1 sirene kan worden ingesteld op een luid 120 dB sirenegeluid of een ringtone. De beltoon heeft 2 verschillende volumeniveaus waarmee u de X1 op het door u gewenste volumeniveau kunt instellen
 • Uitbreidbaar - Breid uw toestel uit met extra Tiiwee sensoren, Tiiwee X1 en A3 (buiten) sirenes en afstandsbedieningen. Tot 40 sensoren kunnen worden aangesloten in 4 zones, 10 sensoren per zone. Tiiwee biedt een breed scala van compatibele accessoires die kunnen worden aangesloten op de X1 sirene. Deze accessoires omvatten PIR-bewegingsdetectoren voor binnen en buiten. De zone-indicator op de voorkant van de X1 geeft aan in welke zone het alarm is afgegaan
 • Afstandsbediening - Het draadloos bereik van het systeem is 2-3 verdiepingen, afhankelijk van de situatie. Het draadloze signaal gaat door muren en deuren heen, zodat u uw systeem van buiten de deur kunt activeren en deactiveren. Dit systeem kan ook worden gebruikt als alarm voor loodsen of in garages en tuinhuisjes in combinatie met een Tiiwee bewegingsmelder
 • Gemakkelijk te installeren - De deur- en raamsensoren kunnen worden gemonteerd met dubbelzijdige tape (meegeleverd) of schroeven (meegeleverd). De X1 sirene kan met schroeven (meegeleverd) worden gemonteerd of als draagbaar apparaat worden gebruikt. Door zijn flexibiliteit is dit inbraakalarm breed inzetbaar, bijvoorbeeld als inbraakalarm voor uw huis, appartement, caravan of camper.
Bestseller Nr. 6

Olympia - Premium alarmsysteem set Protect 9878 GSM | alarmsysteem huis met buitensirene | draadloos alarmsysteem woning met app | Plug & Play tot 32 sensoren met GSM-module

 • De Olympia Protect 9678 witte draadloze GSM alarmsysteemset beschikt over een noodoproep- en een handsfree-functie. De set bestaat uit een basiseenheid, 4 deur- en raamcontacten, een afstandsbediening, 1 buitensensor, 1 bewegingsmelder, 1 netadapter, batterijen en een gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Dankzij het geïntegreerde GSM-systeem word je automatisch via een alarm op een externe telefoon gewaarschuwd. Er zijn tot 10 telefoonnummers programmeerbaar.
 • Gebruik zowel voor de GSM- als voor de vaste lijn de OLYMPIA ProCom-app om je alarmsysteem comfortabel en slim onderweg te bedienen.
 • Het alarmsysteem heeft 5 verschillende modi: alarmmodus, stille modus, thuismodus, onscherpe modus en ruimtebewaking.
 • 1 basiseenheid, 4 deur-/raamcontacten, 1 buitensensor, 1 bewegingsmelder, 1 afstandsbediening, 1 netadapter, batterijen, montagemateriaal, handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 7

Blaupunkt SA 2900 Smart GSM draadloos alarmsysteem / draadloos beveiligingssysteem set met bewegingsmelder, deur/raamsensor, afstandsbediening, app/voor thuis, woning, kantoor, bedrijf

 • Nieuwe GSM-draadloze alarminstallatie met uitstekende beveiligingskenmerken: Rolling Code ter bescherming van radiosignalen tegen manipulatie door "Replay aanvallen".
 • Effectieve alarmering met luide sirenen (in het alarmcentrum geïntegreerd, extra binnen- en buitensirenen beschikbaar) en via oproep. Comfortabele bediening onder andere met gratis app.
 • Dankzij de oproepbeperking via GSM-module te allen tijde op de hoogte gebracht worden en kunnen handelen. Zuiverheidsfunctie via ingebouwde microfoon voor situatieschatting.
 • Belangrijke kenmerken: alarmsysteem extra beschermd tegen sabotage door beschadiging, automatische melding van radiostoringen en fouten via sms, noodstroomvoorziening voor 18 uur bij stroomuitval.
 • Eenvoudige zelfinstallatie: eenvoudig doe-het-zelf-beveiligingssysteem dankzij draadloze draadloze technologie en plug & play. Apparaten eenvoudig met een druk op de knop verbinden. *** SIM-kaart vereist voor gebruik en NIET inbegrepen. ***
UitverkoopBestseller Nr. 8

Olympia Draadloos alarmsysteem met WLAN/GSM en Smart Home functies Model ProHome 8700

 • Draadloos alarmsysteem met wifi/GSM en Smart Home-functies, internetverbinding via WLAN 802.11 g/b, WEP & WPA2 encryptie sensoren en functies via de app bestuurbaar, geïntegreerde GSM-telefoonkeuzeeenheid (quad-band)
 • Groot verlicht lcd-display met elk 13-cijferige numerieke en alfanumerieke weergave bediening via achtergrondverlichting "touch"-invoerveld handsfree spreken/kamerbewaking aan de basiseenheid
 • Tot 10 alarmnummers en 1 noodoproepnummer (SOS) programmeerbaar, automatische keuze van het volgende telefoonnummer bij "bezett" en doorzending naar een mailbox akoestisch alarm via ingebouwde sirenene alarmmelding op externe telefoons programmeerbaar
 • Alarmmodus - stille modus - thuismodus - onscherpe modus - kamerbewaking - handsfree bellen van externe telefoons in- en uitschakelbare wandbevestiging mogelijk
 • Geschikt voor gebruik tot maximaal 64 sensoren (max. 16 per sensortype) uitbreidbaar voor het gebruik en gebruik van IP-camera's, verwarmingsthermostaten, elektrische schakelaars, enz
Bestseller Nr. 9

Safe2Home® Draadloze alarmsystemenset SP110 met sabotabescherming - Duits - GSM alarmsysteem met SMS alarmering etc. - alarmsystemen voor huis kantoor incl. accessoires en sensoren - alarmsysteem

 • Safe2Home: je partner voor hoogwaardige draadloze alarmsystemen en accessoires – GSM alarmsysteem voor je huis of kantoor – individueel uitbreidbaar
 • ☑️ Testresultaat 91,6% – noot goed getest – draadloze alarmsystemen compleet systeem Safe2Home met sabotagebescherming voor je huis en GSM / sms-functie – incl. accessoires – eenvoudige montage
 • Eenvoudige montage: dit veiligheidssysteem is geschikt voor zelfmontage. Elke stap van de alarminstallatie is in de handleiding uitvoerig in het Duits en Engels uitgelegd. Daarnaast bieden wij uitgebreide installatievideo's en een competente klantenservice aan.
 • Uitbreidbaar: je kunt altijd de Safe2Home serie SP110 uitbreiden en andere bewegingsmelders, draadloze stopcontacten maar ook raamsensoren en draadloze afstandsbedieningen enz. toevoegen.
 • ☑️ Inhoud levering: alarminstallatie Safe2Home serie SP110 basisset: 1 x basiseenheid, 3 x raam-/deursensor, 2 x afstandsbediening, 2 x RFID-kaart/chip, 1 x bewegingsmelder, 1 x adapter voor basis, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 10

Smart Alarmsysteem, Smart Video Alarm Draadloos 433 MHz GSM + GPRS + WIFI met Alarm Host PIR Sensor Alarm Afstandsbediening voor Android/iOS (EU)

 • 【PIR-detectie】 - Wanneer de PIR-detector of deursensor van het alarm een abnormale voorwaarde controleert, zal het alarm nauwkeurig en tijdig worden teweeggebracht, en de gastheer zal u een bericht van het noodsituatiealarm verzenden.Vertel ons uw levende situatie tijdig en duidelijk.De gastheer kan niet alleen aan PIR-sensoren en deursensoren, maar ook aan draadloze alarmen, noodsituatiealarmen, enz. worden verbonden om uw diverse inspectiebehoeften te ontmoeten.
 • Verbindbaar met mobiele telefoon. - De nieuwe DIY-modus voor lokaal en alle handelingen kunnen worden gedaan via de smartphone (voor Android of iOS).Multi-taal gratis schakelen, ondersteuning voor Chinees, Engels, Italiaans, Pools, Spaans, Russisch, Duits, Frans.
 • 【Netwerk Alarm】 - Intelligent Alarm System Suite voor GSM + GPRS + WIFi ondersteunt meerdere netwerk alarmen, tot 100 radio zones, APP push, SMS, voice monitoring, centraal netwerk en andere rapportage modes om stabiele en betrouwbare alarm prestaties te garanderen.5 groepen vooraf ingestelde alarm oproepnummers en vooraf ingestelde alarm SMS groepen.
 • 【Makkelijk te installeren】 - Het intelligente videoalarmsysteem met drievoudige GSM, GPRS en WLAN ontvangst is het ideale veiligheidsalarm voor uw huisveiligheid. Eenvoudig te installeren, geen ingewikkelde kabels, alleen WiFi-verbinding.Milieuvriendelijk, energie-efficiënt, veilig en betrouwbaar.
 • 【Dubbele bescherming】 - 2.4 TFT kleurendisplay met eenvoudige gebruikersinterface en menunavigatie.Het GSM anti-diefstal alarmsysteem heeft dubbele bescherming.Het hoofdalarm heeft een speciaal ontwerp aan de achterkant.Anderen kunnen het niet gemakkelijk demonteren.Zodra de slechterik het systeem probeert te openen, zal het alarm luid worden.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste alarmsysteem met meldkamer te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze alarmsysteem met meldkamer-koopgids samengesteld.

Het beste alarmsysteem met meldkamer vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste alarmsysteem met meldkamer voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede alarmsysteem met meldkamer-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor alarmsysteem met meldkamer te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van alarmsysteem met meldkamer erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald alarmsysteem met meldkamer zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over alarmsysteem met meldkamer zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de alarmsysteem met meldkamer kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste alarmsysteem met meldkamer kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.