Beste aircooler van 2023 (TOP10)

De 10 beste aircooler beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Tristar AT-5450 Mobiele Aircooler – Energiezuinig – Timerfunctie

 • Betere verkoeling dan een ventilator dankzij koude lucht
 • Makkelijk verplaatsbaar dankzij de stevige zwenkwielen
 • Vijf verschillende luchtstroomstanden en oscilattie voor een comfortabele verfrissing
 • Eenvoudig te bedienen met handige timerfunctie en afstandsbediening
 • Een aircooler bespaart energie ten opzichte van een airconditioner
Bestseller Nr. 2

OMISOON Draagbare Airconditioning, Mobiele Airconditioning 800 ml, 4-in-1 Luchtkoeler, 120° oscillatie, 3 Snelheden, 2 Nevelmodi, Handgreep, Mini Airconditioning voor Slaapkamer, Kantoor

 • Geavanceerde koeltechnologie: onze mobiele airconditioner maakt gebruik van de nieuwste ultrasone vernevelingstechnologie om water in ultrafijne deeltjes te vernevelen en u van koele en vochtige lucht te voorzien. Zeg vaarwel tegen een droge huid, verstopte neus en hoest veroorzaakt door droge zomerlucht. U kunt kiezen uit twee bevochtigingsmodi, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren
 • Grote luchtstroomhoek: de draaibare bladen van de mobiele airconditioner kunnen 60° omhoog en omlaag worden versteld om de koele lucht in de gewenste richting te richten. Het kan ook 60°/120° draaien om de uitvoerrichting van koele lucht uit te breiden en hoofdpijn en verkoudheid te voorkomen die wordt veroorzaakt door langdurige blootstelling aan unidirectionele lucht. Let op: De draagbare airconditioner is niet geschikt om de hele kamer te koelen
 • 3 instelbare ventilatorsnelheden: gebruik de drie instelbare ventilatorsnelheden van onze mini-airconditioner (laag/medium/hoog) om persoonlijke koeling te ervaren, met een maximale ventilatorsnelheid van 4000 tpm en een luchtsnelheid van 3,5 m/s. Daarnaast kunt u ook uw favoriete essentiële oliën gebruiken om uw omgeving te verbeteren en het comfort te vergroten
 • Grote watertank en nachtlampje: de draagbare airconditioner kan maximaal 800 ml water bevatten en biedt tot 6 uur bevochtigingsfunctie om uw kamer koel en verfrissend te houden. Het ingebouwde nachtlampje heeft keuze uit 7 kleuren en verandert geleidelijk om een ​​romantische sfeer te creëren. In hete zomers kunt u ook ijsblokjes aan het waterreservoir toevoegen om koelere lucht te krijgen
 • Veilige en energiebesparende keuze: de mini-luchtkoeler heeft geen compressor of chemisch koelmiddel nodig en kan een gezonde omgeving creëren. Het ingebouwde beveiligingssysteem kan het apparaat automatisch stoppen na 6 bedrijfsuren. Hij verbruikt slechts 10 W/uur, is ontworpen voor persoonlijk gebruik en ondersteunt verschillende USB-voedingsmodi, met een lager energieverbruik dan andere airconditioners.
Bestseller Nr. 3

OMISOON Draagbare Airconditioner, 4-in-1 Mobiele Airconditioner, 120° Oscillatie, 700ml Mini Airconditioning, 3 Snelheden, 2 Nevelmodi, 7 Kleurrijke Lampen, Geschikt voor Thuis, Kantoor

 • Geavanceerde Koeltechnologie❄ in tegenstelling tot andere luchtkoelers gebruikt onze draagbare airconditioning de ultrasone verdampingstechnologie om de watermoleculen in het waterreservoir in ultrafijne deeltjes te verstuiven en blaast dan frisse en vochtige lucht door de ventilator. Er zijn ook twee modi om uit te kiezen, die het vocht verhogen en droge huid, verstopte neus en hoesten door droge zomerlucht afvoeren
 • Multi-hoekkoeling:❄ het zwaaiende lemmet van de ventilator van de draagbare mini-airconditioning kan 60 graden naar boven en beneden worden ingesteld om de luchtstroom beter te regelen. Hij kan ook 60°/120° worden gedraaid om het bereik van de frisse lucht naar links en rechts te verhogen, zodat je overal van de koelte kunt genieten en hoofdpijn en verkoudheid wordt veroorzaakt door lang blazen in één richting. (Opmerking: mobiele airconditioners zijn niet geschikt om de hele ruimte te koelen.)
 • 3 Aanpasbare Ventilatorsnelheden❄ Het één-touch-paneel past op drie snelheden van de ventilator (laag/middel/hoog) om op verschillende behoeften te voldoen. De maximale snelheid van de luchtkoeler bereikt 4000 RMP en de maximale luchtsnelheid bereikt 3,5 m/s. Het kan ook met etherische oliën worden gebruikt om elke ademhaling geparfumeerd te maken en je een comfortabelere en ontspannende omgeving te bieden.
 • Nachtlampje en Waterreservoir met Grote Capaciteit❄ de luchtkoeler is uitgerust met 7 kleurrijke lampen, met een geleidelijke kleurverandering om een romantische sfeer te creëren. Het 700 ml grote waterreservoir kan 6 uur verdamper-koelfunctie bereiken, wat het veelvuldig vullen met water bevordert. Je kunt ook ijsblokjes in het waterreservoir doen om je meer frisse lucht te bieden en je van de hitte te verwijderen.
 • Veilig en Milieuvriendelijk❄ de Omison mini-airconditioning heeft geen compressor en gebruikt geen chemische koelmiddelen om veiligheid en hygiëne te garanderen. Hij beschikt over een geïntegreerd beveiligingssysteem dat het na 6 uur automatisch uitschakelt. Bovendien bedraagt het stroomverbruik van de airconditioning slechts 8 W/uur, ondersteunt verschillende USB-voedingsmodi en verbruikt het minder energie dan andere airconditioners, en is ontworpen voor individueel gebruik.
Bestseller Nr. 4

Pro Breeze 5L Draagbare Luchtkoeler met 4 Operationele Modi, 3 Ventilatorsnelheden, Bedieningspaneel & Afstandsbediening. Krachtige Verdampingsluchtkoeler met Ingebouwde Timer & Automatische Oscillatie

 • Geavanceerde Koeltechnologie: Voorzien van een toonaangevend honingraat watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit ZUINIGE koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen.
 • 4-in-1 Eigenschappen: Deze draagbare verdampingsluchtkoeler beschikt over 4 multifunctionele bedrijfsmodi, waaronder luchtkoeling, alleen ventilator, natuurlijke modus en nachtmodus, waardoor het de perfecte koeloplossing is voor elk huis, slaapkamer of kantoor.
 • Bedieningspaneel & Afstandsbediening & Timer: Geniet met behulp van het Bedieningspaneel of de draadloze afstandsbediening van volledige controle over de operationele modi van de verdampingskoeler, een 7-uurs timer, en 3 ventilatorsnelheden.
 • Grote Watertank: Vul simpelweg de grote 5L-watertank met koud water en koelpakketten (2 x meegeleverd) en laat het apparaat de lucht automatisch koelen en hydrateren om zowel droge hitte als lage luchtvochtigheid te bestrijden - Beide zijn slecht voor uw gezondheid.
 • Draagbaar: voorgemonteerd en uitgerust met 4 makkelijk rolbare zwenkwielen waarmee de luchtkoeler gemakkelijk van kamer naar kamer kan worden verplaatst, volledig probleemloos. Afmetingen: 26,5 cm x 28 cm x 70 cm.
Bestseller Nr. 5

Dreo Nomad One Tower Fan met afstandsbediening, 7.3m/s Speed Quiet Cooling Fan, 90° Oscillating Fan met 4 snelheden, 4 modi, 8 uur timer, Stand Fans, Zwart.

 • Krachtig ontmoet draagbaar: Dreo's all-in-one luchtstroom systeem combineert met een supercharged elektrische motor om snelle, levendige koeling te leveren. Deze compacte 36-inch ventilator verlevendigt elke centimeter lucht in uw woonruimte met maximaal 7,3 m/s.
 • Maak een einde aan het lawaai: geniet de hele dag van rust en comfort, mogelijk gemaakt door het algoritmische waaierontwerp en het magische Conada-effect. Samen met de automatische uitschakeling van het display, de automatische demping in de slaapstand, de timer van 8 uur en de rustgevende luchtstroom, vindt u altijd een rustgevende slaap.
 • Gemakkelijk te reinigen en veilig in gebruik: Het verwijderbare achterrooster en de waaier maken het reinigen toegankelijker. Deze ventilator met CE-keurmerk is uitgerust met een knelbestendig rooster, een gezekerde stekker en ingebouwde circuitbeveiliging, zodat veiligheid altijd voorop staat.
 • Breed en groot: Dankzij de 90° oscillatie en de gekalibreerde luchtstroom kan deze oscillerende ventilator meer zones in de kamer bestrijken. Combineer hem met uw airconditioner om de koelingskosten op warme dagen te verlagen.
 • Aanpasbaar comfort: Met 4 standen (Normaal/Natuurlijk/Slaap/Auto) en 4 snelheden, van rustgevend-zacht tot krachtig, kunt u uw comfort gemakkelijk aanpassen met één druk op de knop van het bedieningspaneel of de afstandsbediening.
Bestseller Nr. 6

DUTCH ORIGINALS Aircooler op Wielen, Luchtcooler 5,5 Liter, Mobiele Aircooler met 3 Snelheden, Krachtige Verdampings Aircooler met Afstandsbediening, Timer en Zelfdraaiende Functie, 65 W

 • Draagbare luchtkoeler: Genoeg van die verstikkende hitte in je huis? We hebben een oplossing voor u. Deze ventilator en luchtkoeler heeft 3 snelheden om aan al uw wensen te voldoen. Voor extra gemak is het ook te bedienen via een aanraakscherm en een afstandsbediening!
 • Luchtkoeler 5,5 liter: Deze luchtkoeler zorgt voor koeling met behulp van koud water. De watertank capaciteit is maar liefst 5,5 liter. De luchtcooler is voorzien van 2 ijselementen. De cooler wordt geleverd met een handige afstandsbediening.
 • Mobiele aircooler: Dit apparaat is ideaal voor elke ruimte in uw huis. Het zal effectief zijn in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor om uw werk aangenamer te maken tijdens de warme dagen. De aircooler is op wielen verrijdbaar en kan automatisch draaien van links naar rechts. De cooler is handmatig omhoog en omlaag in te stellen.
 • Aircooler met 3 snelheden: Deze aircooler heeft een koelvermogen die kan afwijken per omgeving/situatie. Voor het eerste gebruik dient het apparaat 24 uur rechtop te staan op een vlakke ondergrond, voordat deze wordt ingeschakeld. De aircooler met de afstandsbediening heeft een timerfunctie van 0 tot 7,5 uur.
 • Aanvullende informatie over de krachtige verdampings aircooler:Voltage input: 220 - 240 Vac – 50/60 Hz, Vermogen: 65 W, Class: II, Lengte snoer: 185 cm, Luchtsnelheid: 8-9 m/s, Draaibaarheid: 60°, Geluidsniveau: ≤ 62 dB(A), Afmetingen: 70 x 30 x 28 cm (H x L x B), Gewicht: 5.1 Kg.
Bestseller Nr. 7

KESSER® 4in1 Mobile | Air conditioner | Air conditioner met afstandsbediening | Air conditioner ventilator | 3-traps timer | Ioniserende bevochtiger | Luchtkoeler | Luchtkoeler

 • 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: Volgens zijn basisfunctie is het apparaat een combinatie van een ventilatorbevochtiger en een airconditioner die een koele luchtstroom in de kamer levert. De koeling van de ventilatielucht wordt bereikt door de verdamping van water / ijs uit de watertank van 7 - 10 liter van het apparaat.
 • 𝐈𝐍𝐂𝐋. 𝐀𝐅𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃𝐒𝐁𝐄𝐃𝐈𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆: De airconditioner kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of met de knoppen op het LED-display. De geïntegreerde water- en stoffilters reinigen de lucht. Timer tot max. 8 uur.
 • 𝐌𝐎𝐁𝐈𝐄𝐋: Dankzij de bevestigde wielen en handgrepen is het apparaat mobiel en kan het meteen worden gebruikt zonder installatiewerkzaamheden. Je kunt de airconditioner bij bijna elk raam plaatsen. Bovendien maken de wielen hem zeer flexibel, mobiel en snel verstelbaar.
 • 𝐈𝐍𝐃𝐈𝐕𝐈𝐃𝐔𝐄𝐄𝐋 𝐀𝐀𝐍𝐏𝐀𝐒𝐁𝐀𝐀𝐑: De drie instelbare vermogensstanden en de schakelbare, automatische zwenkbeweging maken een optimale aanpassing aan weers- en kameromstandigheden mogelijk.
 • 𝐄𝐍𝐄𝐑𝐆𝐈𝐄-𝐄𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈Ë𝐍𝐓: Een elementair voordeel van de KESSER luchtkoeler in vergelijking met conventionele airconditioners is zijn superieure energie-efficiëntie - ongeacht de energie-efficiëntieklasse van de airconditioner. Met een stroomverbruik van slechts 65 W verfrist het apparaat kleine en middelgrote ruimtes merkbaar en gelijkmatig.
Bestseller Nr. 8

TROTEC Aircooler, luchtkoeler, luchtbevochtiger PAE 31 Turbo-afkoeling met luchtverfrissing 4-in-1-luchtkoeler

 • Wanneer 's zomers de hitte weer eens volop toeslaat, zorgt de 4-in-1-luchtkoeler PAE 31 (luchtkoeling, luchtverfrissing, ventilatie en luchtbevochtiging) met een fris-koele luchtstroom voor een snelle afkoeling. De PAE 31 koelt zijn luchtstroom 2 - 3 C° af en zorgt zo voor een optimaal temperatuurverschil, zodat het lichaam niet teveel afkoelt.
 • De hoogcapacitieve turbospin-technologie met een reikwijdte van 10 meter biedt in opgewarmde woon- en bedrijfsruimten, serres, kantoren en winkelruimten op indrukwekkende wijze voor snelle verkoeling. Tegelijkertijd reinigt en bevochtigt dit multitalent de binnenlucht en verfrist bovendien met schone en optimaal bevochtigde koude lucht.
 • Met zijn krachtige turbospin-vermogen van 1.000 m³/h en een royaal en gemakkelijk te reinigen 6-liter watertank is de luchtkoeler aan te bevelen voor gebruik in ruimten tot 26 m² resp. 65 m³.
 • Als luchtbevochtiger voor gebruik gedurende het gehele jaar overtuigt de PAE 31 met een bevochtigingscapaciteit van 1,1 l/h, om de luchtvochtigheid op een ideaal niveau tussen 40 - 60 % te houden. Bovendien is de PAE 31 ook zonder luchtkoelings- en bevochtigingsfunctie het hele jaar door te gebruiken als volwaardige ventilator.
 • Om de verkoelende luchtstroom desgewenst op één punt te richten of over de gehele ruimte te verspreiden, beschikt het apparaat over een inschakelbare swingmodus, tot 360° automatisch draaiende luchtuitlaatlamellen voor een grote verspreiding van het koude lucht.
Bestseller Nr. 9

Livington Arctic Air - portabler Air-Cooler - 7 verschillende LED sfeerlichten - Water-Verkoeling - Luchtkoeler - 3 snelheden

 • ZONDER CHEMICALIËN – Met de ingenieuze Hydro-Chill technologie zorgt de airconditioner met water voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht, zonder schadelijke chemicaliën. Meer informatie over de toepassing, het toepassingsgebied vindt u hieronder in onze productdetails. Bevochtigt de lucht!
 • DRAAGBARE AIRCONDITIONER – Dankzij zijn compacte afmetingen past de Mini Air Cooler in elke kamer. Het wordt gemakkelijk bediend via een stopcontact of USB-poort zonder veel stroom te verbruiken.
 • AANPASSEN - Zeven selecteerbare sfeerverlichting inclusief kleurverandering en drie koelniveaus creëren een oase van welzijn volgens uw behoeften en wensen.
 • VEELZIJDIG GEBRUIK – De mobiele airconditioner creëert een koele feel-good zone. Het kan gemakkelijk worden vervoerd en kan zelfs worden gebruikt tijdens het reizen via USB.
 • LEVERINGSOMVANG & DETAILS – 1x Livington Arctic Air verdampingskoeler met 3 koelniveaus en 7 sfeerverlichting, 1x USB-kabel (USB naar Mini-USB), 1x stekker
Bestseller Nr. 10

Livington Arctic Air Black Edition, portabler Air-Cooler, met LED verlichting, Water-Verkoeling, Luchtkoeler

 • ZONDER CHEMICALIËN – Met de ingenieuze Hydro-Chill technologie zorgt de airconditioner met water voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht, zonder schadelijke chemicaliën. Meer informatie over de toepassing, het toepassingsgebied vindt u hieronder in onze productdetails. Bevochtigt de lucht!
 • DRAAGBARE AIRCONDITIONER – Dankzij zijn compacte afmetingen past de Mini Air Cooler in elke kamer. Het wordt gemakkelijk bediend via een stopcontact of USB-poort zonder veel stroom te verbruiken.
 • AANPASSEN - Zeven selecteerbare sfeerverlichting inclusief kleurverandering en drie koelniveaus creëren een oase van welzijn volgens uw behoeften en wensen.
 • VEELZIJDIG GEBRUIK – De mobiele airconditioner creëert een koele feel-good zone. Het kan gemakkelijk worden vervoerd en kan zelfs worden gebruikt tijdens het reizen via USB.
 • LEVERINGSOMVANG & DETAILS – 1x Livington Arctic Air verdampingskoeler met 3 koelniveaus en 7 sfeerverlichting, 1x USB-kabel (USB naar Mini-USB), 1x stekker

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste aircooler te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze aircooler-koopgids samengesteld.

Het beste aircooler vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste aircooler voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede aircooler-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor aircooler te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van aircooler erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald aircooler zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over aircooler zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de aircooler kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste aircooler kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.