Beste airco van 2023 (TOP10)

De 10 beste airco beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

JUNG LIFETIME Mobiele airconditioning zonder afvoerslang, stil, 60 dBA, 2-in-1, luchtkoeler, luchtbevochtiger, mobiele ventilator met waterkoeling, mobiele airconditioner

 • ✅ Mobiel airconditioner: koelapparaat voor elke ruimte, zonder afvoerslang, met waterkoeling. Waterreservoir met 4 liter inhoud (met afvoerventiel), incl. 2 grote koelaccu's. ✅ Kindveilig – luchtuitlaat fijnmazig, bemoeilijkt het doorsteken van vingers, geschikt voor de kinderkamer
 • ✅ Vermogen: 80 W vermogen, geluidsarm 60 dBA, 75° horizontale oscillatie, 3 snelheden, 2-in-1 functies – koelen en ventielen, luchtverplaatsing 270 m3/uur, waterverbruik 300 ml/uur, 4 rollen, waterniveau-indicator
 • ✅ Milieuvriendelijk: voordelige bedrijfskosten en zonder koelmiddel maken dit apparaat tot een milieuvriendelijk en klimaatvriendelijk apparaat. Stroomverbruik op niveau 3 per uur 0,07 KWh, komt overeen met € 0,018 (uitgaande van € 0,30/KWh stroomprijs)
 • ✅ 3-in-1 functies: luchtkoeler, luchtreiniger, luchtbevochtiger. ✅ Design: de airconditioner bekoort met een moderne look, hij past zich aan elke kamer en uitrusting aan, of het nu gaat om slaapkamer, woonkamer, keuken, serre, garage, kantoor
 • ✅ Afmetingen: 56 x 32 x 21 cm (h x d x b), lengte netsnoer: ca. 170 cm. Gewicht: 4 kg
UitverkoopBestseller Nr. 2

KESSER® Split airconditioner set - met WiFi/App functie Airconditioner - Koelen A++/ Verwarmen A+ -12000 BTU/h (3.400 Watt) Koelmiddel R32 - Afstandsbediening timerfunctie, incl. installatiemateriaa

 • 𝗠𝗨𝗟𝗧𝗜𝗙𝗨𝗡𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡𝗘𝗘𝗟: de stille slaapmodus zorgt ervoor dat je in alle rust kunt slapen bij een comfortabele kamertemperatuur. Dankzij de afstandsbediening met LCD-display heb je altijd de controle en kun je met de 24-uurstimer bepalen hoelang je kamer gekoeld moet worden. 4 niveaus bieden individuele aanpassingsmogelijkheden.
 • 𝗜𝗡𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗘: de innovatieve luchtontvochtiger, gevuld met R32 koelmiddel, voldoet niet alleen aan de meest moderne standaard, maar levert ook zeer hoge prestaties. Door minder drukverlies kan de prestatie aanzienlijk worden verhoogd met dezelfde warmtewisselaars. Voor de kwaliteit van een warmtepomp is het belangrijk hoe de verhouding is tussen de toegevoerde en de onttrokken energie.
 • 𝗪𝗜𝗙𝗜 𝗥𝗘𝗔𝗗𝗬: Met behulp van de optionele USB-module kan de airconditioner worden bediend via smartphone of tablet (iOS of Android). Via de app kun je niet alleen de temperatuurinstellingen vanaf elke locatie uitvoeren, maar ook alle andere functies van de airconditioner bedienen. De app zelf is gratis en eenvoudig te gebruiken, verhoogt het comfort en helpt om je energiekosten te verlagen. Eenvoudig te bedienen onderweg.
 • 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗟𝗘𝗧𝗘 𝗦𝗘𝗧: bedrade airconditioner als complete set (wifi-gereed, WiFi-module optioneel): Eco Smart binnen- en buitenunit met Golden-Fin coating. Voorgevuld met state-of-the-art koelmiddel, inclusief 3 m koperen buis en kabel en wandmontage met montagemateriaal. Een afstandsbediening met verlicht LCD-display, afdichtmiddel voor de muurdoorvoer, isolatietape, afvoerslang en stroomaansluitkabel tussen binnen- en buitenunit maken het totale pakket compleet.
 • 𝗘𝗡𝗘𝗥𝗚𝗜𝗘𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗘𝗡𝗧: Profiteer van het gemakkelijke gebruik en de uitstekende energie-efficiëntieklasse van de airconditioner: koelen/verwarmen = A++/A++. DC volledige inverter: de bedrijfssnelheid van de inverter-compressormotor wordt continu en traploos geregeld. Het klimaatwonder is uiterst stil en levert topprestaties.
Bestseller Nr. 3

Tristar AC-5477 Airconditioner 7000 BTU

 • Koelvermogen 7000 BTU en 2,05 kW voor koelruimtes tot 60 m3
 • Uitgerust met twee ventilatorniveaus en ontvochtiger
 • Uitgerust met afstandsbedieningsfunctie en digitale timer
 • Laag energieverbruik: energie-efficiëntieklasse A
 • Mobiele airconditioner en gemakkelijk te vervoeren dankzij de wielen
Bestseller Nr. 5

OMISOON Mobiele Airconditioner 800ml, 4-in-1 Draagbare Airco, 120° Oscillatie, 3 Snelheden, 2 Miststanden, Mini Airco met Handvat, Draagbare Luchtkoeler Geschikt voor Slaapkamer, Kantoor

 • ❄ Geavanceerde Koeltechnologie ❄ Onze Mobiele Airconditioner maakt gebruik van de nieuwste ultrasone vernevelingstechnologie om water te vernevelen tot ultrafijne deeltjes en u koele en vochtige lucht te bieden. Zeg vaarwel tegen een droge huid, verstopte neus en hoest veroorzaakt door droge zomerlucht. U kunt kiezen uit twee bevochtigingsmodi om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen.
 • ❄ Brede Luchtstroomhoek ❄ De zwenkbare messen van de Mobiele Airco kunnen tot 60° omhoog en omlaag worden ingesteld om de koele lucht in de gewenste richting te sturen. Het kan ook 60°/120° draaien om het uitlaatgebied van koele lucht uit te breiden en hoofdpijn en verkoudheid te voorkomen die worden veroorzaakt door langdurige blootstelling aan eenzijdige luchtstroom. (Opmerking: De draagbare airconditioner is niet geschikt om de hele kamer te koelen.)
 • ❄ 3 Aanpasbare Ventilatorsnelheden ❄ Gebruik de drie aanpasbare ventilatorsnelheden (laag/midden/hoog) van onze Mini Airco om een gepersonaliseerde koeling te ervaren, met een maximale ventilatorsnelheid van 4000 RPM en een luchtsnelheid van 3,5 m/s. Bovendien kunt u ook uw favoriete etherische oliën gebruiken om uw omgeving te verbeteren en het comfort te verhogen.
 • ❄ Groot Waterreservoir & Nachtlicht ❄ De Draagbare Airconditioner kan tot 800 ml water bevatten en biedt tot 6 uur bevochtigingsfunctie om uw ruimte koel en verfrissend te houden. Het ingebouwde nachtlicht heeft 7 kleuren om uit te kiezen en verandert geleidelijk om een romantische sfeer te creëren. In de hete zomer kunt u ook ijsblokjes in het waterreservoir doen om koelere lucht te krijgen.
 • ❄ Veilige en energiebesparende Keuze ❄ De mini Luchtkoeler heeft geen compressor of chemisch koelmiddel nodig en kan een gezonde omgeving creëren. Het ingebouwde beschermingssysteem kan het apparaat na 6 uur gebruik automatisch stoppen. Het verbruikt slechts 10 W/uur, is ontworpen voor persoonlijk gebruik en ondersteunt verschillende USB-voedingsmodi, met een lager energieverbruik dan andere airconditioners.
Bestseller Nr. 6

OMISOON Draagbare Airconditioner, 4-in-1 Mobiele Airconditioner, 120° Oscillatie, 700ml Mini Airconditioning, 3 Snelheden, 2 Nevelmodi, 7 Kleurrijke Lampen, Geschikt voor Thuis, Kantoor

 • Geavanceerde Koeltechnologie❄ in tegenstelling tot andere luchtkoelers gebruikt onze draagbare airconditioning de ultrasone verdampingstechnologie om de watermoleculen in het waterreservoir in ultrafijne deeltjes te verstuiven en blaast dan frisse en vochtige lucht door de ventilator. Er zijn ook twee modi om uit te kiezen, die het vocht verhogen en droge huid, verstopte neus en hoesten door droge zomerlucht afvoeren
 • Multi-hoekkoeling:❄ het zwaaiende lemmet van de ventilator van de draagbare mini-airconditioning kan 60 graden naar boven en beneden worden ingesteld om de luchtstroom beter te regelen. Hij kan ook 60°/120° worden gedraaid om het bereik van de frisse lucht naar links en rechts te verhogen, zodat je overal van de koelte kunt genieten en hoofdpijn en verkoudheid wordt veroorzaakt door lang blazen in één richting. (Opmerking: mobiele airconditioners zijn niet geschikt om de hele ruimte te koelen.)
 • 3 Aanpasbare Ventilatorsnelheden❄ Het één-touch-paneel past op drie snelheden van de ventilator (laag/middel/hoog) om op verschillende behoeften te voldoen. De maximale snelheid van de luchtkoeler bereikt 4000 RMP en de maximale luchtsnelheid bereikt 3,5 m/s. Het kan ook met etherische oliën worden gebruikt om elke ademhaling geparfumeerd te maken en je een comfortabelere en ontspannende omgeving te bieden.
 • Nachtlampje en Waterreservoir met Grote Capaciteit❄ de luchtkoeler is uitgerust met 7 kleurrijke lampen, met een geleidelijke kleurverandering om een romantische sfeer te creëren. Het 700 ml grote waterreservoir kan 6 uur verdamper-koelfunctie bereiken, wat het veelvuldig vullen met water bevordert. Je kunt ook ijsblokjes in het waterreservoir doen om je meer frisse lucht te bieden en je van de hitte te verwijderen.
 • Veilig en Milieuvriendelijk❄ de Omison mini-airconditioning heeft geen compressor en gebruikt geen chemische koelmiddelen om veiligheid en hygiëne te garanderen. Hij beschikt over een geïntegreerd beveiligingssysteem dat het na 6 uur automatisch uitschakelt. Bovendien bedraagt het stroomverbruik van de airconditioning slechts 8 W/uur, ondersteunt verschillende USB-voedingsmodi en verbruikt het minder energie dan andere airconditioners, en is ontworpen voor individueel gebruik.
Bestseller Nr. 7

Airco: the Aircraft Manufacturing Company

 • Hardcover Book
 • Davis, Mick (Author)
 • 192 Pages - 02/26/2001 (Publication Date) - The Crowood Press Ltd (Publisher)
Bestseller Nr. 8

Azie zonder airco

 • Schouwenaars,Hein (Author)
Bestseller Nr. 9

Bosch Cool 4000 Portable AC - 3-in-1: Airconditioning, ontvochtiger, ventilator - 2,6 kW voor kamers tot 35m² - Met automatische modus, stille modus & slaapstand (48 db (A)) [Energieklasse A+].

 • Draagbare airconditioning: Beoordeeld als "Zeer goed" door ETM Test Magazine. Deze gebruiksvriendelijke en energie-efficiënte draagbare AC-eenheid biedt de koelprestaties om u geconcentreerd, goed uitgerust en ontspannen te houden tijdens warme seizoenen
 • Laag energieverbruik: A+ rating - verbruikt slechts 0,8 kWh per uur. Bespaar tot 20% energie in vergelijking met een energiezuinig A-klasse model zoals de Bosch Cool 2000. De draagbare airconditioner Bosch Cool 4000 biedt de beste koelprestaties (2,6 kW) en houdt kamers tot 35 m² fris en comfortabel.
 • Bosch Easy Cool Select: Dankzij de voorgeprogrammeerde modi (automatische modus, stille modus, slaapmodus) kunt u de prestaties van uw airconditioner met één klik aanpassen.
 • Gemakkelijk te vervoeren en te controleren: De geïntegreerde slang maakt eenvoudige hantering en compacte opslag mogelijk. Het AC-toestel kan worden bediend via het zelfverklarende LCD-display of de afstandsbediening met geïntegreerde timer.
 • 3-in-1: Schakel eenvoudig tussen de AC-, ontvochtigings- en ventilatorstand. De ontvochtigingsmodus verwijdert tot 50 liter water per dag uit de lucht en de ventilatie heeft drie snelheidsniveaus
Bestseller Nr. 10

OZEANOS Mobiele Airconditioner – 3 in 1 Airco, Luchtontvochtiger en Ventilator - 7000 BTU Draagbare Airconditioning met Koelmiddel R290 | Ruimten tot 35 m² | Luchtafvoerslang - voor Huis & Kantoor

 • 【EFFICIËNTE KOELING】3 in 1 mobiele Aircooler(Airconditioning, ontvochtiging en ventilatoren) zorgt voor een aangename verkoeling bij hogere temperaturen voor ruimten tot max. 70m³. Dankzij de twee ventilatieniveaus en de maximale luchtcirculatie wordt de koele lucht gelijkmatig over de kamer verdeeld. Laat de zomer maar komen!
 • 【EENVOUDIGE BEDIENING】De bediening is kinderspel dankzij het eenvoudige led-display met temperatuuraanduiding en de praktische afstandsbediening. Als extra pluspunt beschikt een handmatig in te stellen temperatuurregeling, een timer en een Silent Sleep-modus om ontspannen te kunnen slapen.
 • 【ECOLOGISCH】Dankzij het koelmiddel R290, dat geen giftige of schadelijke stoffen bevat, wordt het milieu niet belast. Daardoor kan de innovatieve airconditioner met een gerust hart door particulieren worden gebruikt. Het koelmiddel is geschikt voor permanent gebruik en hoeft niet te worden vervangen.
 • 【KAN OVERAL HEEN】het grote voordeel van een mobiele airconditioner Overal te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes: op de camping in de camper of caravan en in de vakantiewoning van uw keuze! Voor een onbezorgd vakantiegevoel.
 • 【HIGHLIGHTS & ACCESSOIRES】Luchtafvoerslang, wasbaar stoffilter, kabelopberging, draaggreep, raamafdichting met adapters, drainageslang, lichtlopende wielen, afstandsbediening (excl. 2x AAA). Hij is compact en neutraal wit en past daarom op harmonieuze wijze in de slaapkamer en elke andere ruimte in huis. Welkom heerlijke temperatuur!

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste airco te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze airco-koopgids samengesteld.

Het beste airco vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste airco voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede airco-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor airco te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van airco erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald airco zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over airco zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de airco kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste airco kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.