Beste airco van 2023 (TOP10)

De 10 beste airco beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Bestron AAC7000 Mobiele airconditioning, airconditioner voor ruimtes tot 28 m², koelvermogen 2,1 kW met milieuvriendelijk koelmiddel, 7.000 BTU/u, Wit
 • Mobiele 3-in-1 airconditioner voor het creëren van een aangename, constante sfeer in elk seizoen, mobiliteit voor koeling overdag in de woonkamer en 's avonds in de slaapkamer
 • 3 functies: verwarming/luchtkoeler (16-31 °C, 7.000 BTU/h, 2,1 kW koelvermogen in ruimtes tot 28 m²), ventilator (2 standen) of ontvochtiger (17 l/dag)
 • Hoge beweeglijkheid door vier 360° wielen en compact formaat bij 20 kg gewicht, afstandsbediening (excl. batterijen) met led-bedieningspaneel en 24-uurs timerfunctie
 • Afwasbare luchtfilter voor optimale werking, energie-efficiëntieklasse A, ecologisch koelmiddel R290 van koolwaterstof zonder giftige en schadelijke stoffen, optimale kabellengte van 175 cm
 • Inhoud: 1 Bestron mobiele airconditioning, afvoerslang, luchtfilter, afstandsbediening, cool & clean, vermogen: 792 watt, 220-240 V ~ 50 Hz, afmetingen: 37,7 x 34,7 x 85,2 cm, gewicht: 20 kg, kleur: wit, AAC7000
Bestseller Nr. 2
Tristar AC-5531 Mobiele Airconditioner – 3 in 1 Airco, Ontvochtiger en Ventilator - 10.500 BTU Koelvermogen - 1149 Watt - Energieklasse A
 • Koelvermogen van 10.500 BTU en 3.0 kW om een ruimte tot 90m3 te koelen
 • Ook voorzien van twee ventilatorstanden en een luchtontvochtiger
 • Te bedienen met een afstandsbediening en voorzien van digitale timer
 • Laag energieverbruik en daarom is de airco voorzien van energielabel A
 • Overal te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes
UitverkoopBestseller Nr. 3
Kesser® Split airconditionerset met wifi/app-functie, koelen A++, verwarmen A+, 12.000 BTU/h (3400 watt) koelmiddel R32, afstandsbediening en timerfunctie, inclusief compleet montagemateriaal
 • Multifunctioneel: de geluidsarme slaapmodus zorgt ervoor dat je bij een aangename kamertemperatuur in alle rust kunt slapen. Dankzij de afstandsbediening met lcd-display heb je altijd de controle en kun je met behulp van de 24-uurs timer bepalen hoe lang je ruimte gekoeld moet worden. 4 standen zorgen voor individuele instelmogelijkheden.
 • Innovatieve techniek: de innovatieve luchtontvochtiger; gevuld met R32-koelmiddel; voldoet niet alleen aan de modernste standaard, maar creëert ook een zeer hoog vermogen. Door minder drukverlies kunnen bij gelijkblijvende warmtewisselaars de prestaties aanzienlijk worden verhoogd. Voor de kwaliteit van een warmtepomp is het van belang hoe de verhouding is tussen de geleverde en de gewonnen energie.
 • Wifi-ready: met behulp van de optionele USB-module kan de airconditioner via smartphone of tablet (iOS of Android) worden aangestuurd. Via de app kun je niet alleen vanaf elke plek de temperatuurinstellingen uitvoeren, maar ook alle andere functies van de airconditioner bedienen. De app zelf is gratis en eenvoudig te bedienen(mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); verhoogd comfort en helpt om je energiekosten te verlagen. Gemakkelijk onderweg te bedienen.
 • Complete set: kabelgebonden airconditioner als complete set (wifi-ready, wifi-module optioneel): Eco Smart binnen- en buitenunit met Golden-Fin coating. Vooraf gevuld met het modernste koelmiddel; inclusief 3 m koperen leiding en kabel en wandhouder met montagemateriaal. Een afstandsbediening met verlicht lcd-display, afdichtingsmiddel voor de wanddoorgang, isolatietape, drainageslang en stroomaansluitkabel tussen binnen- en buitenunit ronden het totaalpakket af.
 • Energie-efficiënt: profiteer van het eenvoudige gebruik en de uitstekende energie-efficiëntieklasse van de airconditioner: koelen/verwarmen = A++/A++. DC full-inverter: de werksnelheid van de compressormotor van de inverter wordt daarbij continu en traploos geregeld. Het klimaatwonder is extreem geluidsarm en levert daarbij topprestaties.
Bestseller Nr. 4
INVERTER split-airconditioning split-apparaat airconditioning ECO Smart WLAN / WiFi Alexa 3,5 kW 12000 BTU complete set stille Smart Home R32 incl. 3 m koperen leidingen montagemateriaal & verwarmingsfunctie (3,5 kW/12000btu)
 • Versie 2021: echte 3,5 kW compressor (geen hooggejagde 3,2 kW/3,4 kW !!!) voor meer vermogensreserve en een betere rustige werking. GoldenFin anti-aanbaklaag: altijd bliksemschoon, de Golden-Fin coating voorkomt bovendien de afzetting van bacteriën en schimmels op de lamellen. Daardoor blijft de lucht gezond en fris en kunnen er geen slechte geuren meer ontstaan. Bovendien blijft zo de prestaties van de installatie vele jaren op het hoogste niveau.
 • Extreem krachtig en daarbij zeer stil en zuinig. DC Full-Inverter Systeem - Origineel DIMSTAL - Golden-Fin - Lotus Effect - Intelligent - Energiebesparend - Antibacterieel en duurzaam. Werkt met 230 V huishoudelijke spanning. Energie-efficiëntieklasse: koelen/verwarmen = A++/A++ DC Full-Inverter: de werksnelheid van de compressormotor wordt volgens de gevraagde systeemcapaciteit continu en traploos geregeld.
 • Voor de kwaliteit van een warmtepomp is het van cruciaal belang hoe de verhouding tussen de geleverde en de gewonnen energie is. Het vermogen (Engels SCOP) is de verhouding tussen inspanning en voordelen. Het jaarrendement is daarom de beste waarde om de kwaliteit van een warmtepomp te beoordelen. Bij het jaaraantal worden waarden tussen 3,5 en 4 als goed beschouwd. Deze installatie heeft een SCOP-waarde van 4,9 !!
 • Hoewel pas vanaf 2025 GWP ≤ 750 verplicht is, is onze installatie nu al met de modernste R32 voorgevuld. Voordelen: het potentiële koelvermogen van R32 is 1,6 keer hoger. Met name R32 zijn de drukverliezen bij hetzelfde vermogen lager dan bij R410A. Daardoor kunnen bij gelijkblijvende warmtewisselaars de prestaties van de installatie aanzienlijk worden verhoogd. Dit zijn allemaal voor ons zeer goede redenen om de volgende innovatiestap nu al te gaan.
 • Zorgeloos complete set: Eco Smart binnen- en buitenunit met gouden fine-coating voorgevuld met het modernste koelmiddel, inclusief 3 m koperen leidingen + kabel, inclusief wandhouder met montagemateriaal, WiFi/WLAN Smart Kit (voor de lokale bediening via gratis app), afstandsbediening met verlicht LCD-display, afdichting voor wanddoorgang, isolatietape, drainaslang, stroomverbindingskabel tussen binnenunit en buitenunit, handleiding in het Duits/Engels.
Bestseller Nr. 5
TURBRO Greenland Mobiele airco, 7.000 BTU, 2,0 kW, luchtontvochtiger, ventilator, 3-in-1 draagbare airconditioner voor ruimtes tot 25 m², slaapmodus, inclusief afstandsbediening
 • ❄️Snelle koeling: de Turbo 7.000-BTU-airconditioning biedt een krachtige koeling van woon-, slaapzalen, kantoren, garages enz. voor maximaal 25 m². Om de kamertemperatuur snel te verlagen, zodra je thuiskomt, kies je de turbofunctie voor het activeren van de maximale koeling en ventilatorsnelheid.
 • ❄️Geen eenvoudige airconditioning: dit 3-in-1 apparaat biedt een krachtige temperatuurverlaging bij zomerse hitte, vermindert in vochtige ruimtes de luchtvochtigheid en vocht (met maximaal 0,8 l/h) of creëert met zijn 2-traps ventilatormodus een aangenaam frisse lucht.
 • ❄️Een spaarvos: rol deze airconditioner over de vloer in elke willekeurige ruimte van je huis, in plaats van je dure centrale airconditioning in te schakelen. Bovendien heb je de mogelijkheid om met de 24-uurs timer in te stellen wanneer de mobiele airconditioner zich in- of uitschakelt, om zo een best mogelijke efficiëntie te bereiken.
 • ❄️Eenvoudige installatie: na het uitpakken van de doos kan de installatie in minder dan 15 minuten worden voltooid. Met de meegeleverde volvensterset kun je de luchtafvoerslang naar elk verticaal of horizontaal schuifraam leiden.
 • ❄️Intuïtieve bedieningselementen: je hoeft niet te hebben gestudeerd om het apparaat te begrijpen. Het bedieningspaneel is gemakkelijk te begrijpen en de afstandsbediening heeft een ingebouwde temperatuursensor die automatisch de temperatuur detecteert waar je zoekt stopt, om zo altijd een comfortabele koeling te garanderen.
Bestseller Nr. 6
COSTWAY 4-in-1 Draagbare Airco met Afstandsbediening, 14.000 BTU Airco koelt tot 40㎡ met ontvochtiger, Verwarming, Ventilator en Slaapstand, 24-uurs timer, met WiFi en App(14000BTU)
 • ⭐【4-in-1 ontwerp voldoet aan uw verschillende behoeften】: Onze krachtige airco heeft 4 werkstanden, waaronder koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren, waardoor hij perfect is voor gebruik het hele jaar door. Deze draagbare airco biedt 3 ventilatorsnelheden voor u om te kiezen, namelijk hoog, gemiddeld en laag.
 • ⭐【3 Bedieningsmethoden voor u om te kiezen】: Gebruikers kunnen deze airco bedienen met het bedieningspaneel met gemakkelijk af te lezen LED display. Met de afstandsbediening kunnen gebruikers de airco ook op afstand bedienen. Nog belangrijker, deze AC-eenheid kan verbinding maken met de WiFi en gecontroleerd met de gratis app "Smart Life".
 • ⭐【Ingebouwde slaapstand & 24-uurs timer】: In de slaapstand zal de vooraf ingestelde temperatuur na 1 uur met 1℃ stijgen/ dalen, en na nog een uur weer met 1℃ stijgen/ dalen, wat voorkomt dat gebruikers het koud krijgen. Het lage werkingsgeluid zal uw rustige slaap niet verstoren, maar u kunt ook de 24 uur timer instellen om het apparaat uit te schakelen nadat u in slaap bent gevallen.
 • ⭐【14.000 BTU draagbare airco】: Met de hulp van onze 14.000 BTU AC eenheid, kunt u genieten van snelle koeling binnen 40㎡ en de temperatuur aanpassen van 16℃ tot 32℃. Uitgerust met verzonken handvat en universele wielen, is deze compacte airco gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer, geschikt voor thuis, kantoor en meer.
 • ⭐【Eenvoudige installatie en onderhoud】: Bovendien is het verwijderbare luchtfilter handig schoon te maken en hoeft u het alleen maar onder stromend water af te spoelen.
Bestseller Nr. 7
Pro Breeze Draagbare Airconditioner 4 in 1 koelvermogen van 7000 BTU, met afstandsbediening, 24-uurs timer en meegeleverde vensterkit (voor 2 soorten vensters). Krachtige airco van energieklasse A
 • Krachtige Koeling: Deze mobiele airconditioner met een koelvermogen van 7000 BTU zorgt voor krachtig en effectief koelen tot 15 °C in kleine, middelgrote en grote huizen, woonkamers, slaapkamers en kantoren.
 • Digitaal Scherm en Afstandsbediening: Met de gebruiksvriendelijke digitale led-display en draadloze afstandsbediening heeft u volledige controle over alle bedrijfsstanden, zoals de automatische stand, de koelstand en de slaapstand, en ook over de ingebouwde 24-uurs aan/uit-timer en instelbare thermostaattemperatuurregeling (in °C en °F).
 • Energiezuinig: Deze airco is van energieklasse A, waardoor koel blijven in de zinderende zomerhitte niet in de papieren gaat zitten. De airconditioning werkt ook met het koelmiddel R290, dat tot 690 maal milieuvriendelijker is dan traditionele aircogassen. De geavanceerde slaapstand houdt u koel én zorgt voor een lager nachtelijk energieverbruik.
 • Vensterkits Meegeleverd: We hebben twee eenvoudig te installeren vensterkits meegeleverd met onze airco. Met behulp van de bijgesloten stapsgewijze instructies kunt u de airco aansluiten op ofwel een schuifvenster ofwel een scharnierend venster. Het ruimtebesparend ontwerp zorgt er ook voor dat de vensterkit zo min mogelijk in het oog valt.
 • 4 Functies in 1 Apparaat: Deze draagbare airconditioner biedt 4 verschillende bedrijfsstanden, namelijk automatisch, luchtkoeling, ontvochtiging en alleen ventilatie, en ook nog eens een energiebesparende slaapstand. Gebruik de automatische oscillatiefunctie om de luchtstroom een breed gebied te laten bestrijken of in een precieze richting te sturen.
Bestseller Nr. 8
SUNTEC mobiele airconditioner Impuls 2.0 Eco R290 APP – Airco mobiel en stil, bediend via Smart App – Ontvochtiger voor ruimtes tot 25 m² – Mobiele koeling in huis & kantoor – 7.000 BTU – 2.050 watt
 • ❄️ MULTITALENT : Impuls 2.0 Eco R290 APP kan koelen, ontvochtigen en ventileren. Het 3-in-1-apparaat is flexibel te gebruiken en zorgt voor een optimaal klimaat, zowel op kantoor als thuis. Dankzij het ecologische koelmiddel R290 is de moderne airco bijzonder efficiënt en kostenbesparend in gebruik. Hij is compact en neutraal wit en past daarom op harmonieuze wijze in de slaapkamer en elke andere ruimte in huis. Welkom heerlijke temperatuur!
 • ❄️ APP-FUNCTIE : Download met uw smartphone of tablet de Suntec Wellness App uit de App Store of Google Play en gebruik de stapsgewijze instructies om uw airconditioner op het wifinetwerk aan te sluiten en de bediening in te stellen. Zo hebt u onderweg toegang tot alle functies. Schakel de combi-airconditioner via de App op ON/OFF of stel de modus + timer + slaapmodus + temperatuur + ventilatie + ontvochtiging in.
 • ❄️ TECHNISCHE DETAILS : 3 in 1 koelen - ontvochtigen - ventileren | Smarthome App | Koelvermogen 7.000 BTU /h | 2.050 watt | 240 volt | Energie-efficiëntieklasse A | Productafmetingen bxhxd 36,5 x 71,3 x 35,5 cm | 23 kg | In-/uitschakeltimer 1-24 uur | Slaapmodus | 2 ventilatiestanden max. 380 m3 /h luchtcirculatie | Handmatige temperatuurregeling 16-31 °C | Ontvochtiging 1 l/h | Kleur wit | Kabellengte 1,8 m | Geluidsdrukniveau 49,9 dB(A) | Geluidsvermogensniveau 65 dB(A) | Beschermingsklasse I
 • ❄️ EFFICIËNTE KOELING : De kleine Monoblock airco zorgt voor een aangename afkoeling voor ruimtes tot 25 m2/60 m3. Met behulp van 2 ventilatiestanden en maximale luchtcirculatie wordt de koele lucht gelijkmatig over de kamer verdeeld. In tegenstelling tot de eenvoudige luchtkoeler –ook wel Aircooler genoemd– die werkt met ijsblokjes of koelelementen, verlagen airconditioners van SUNTEC de luchttemperatuur in de ruimte permanent via een krachtige compressor en zonder luchtvochtigheid te genereren
 • ❄️ WEEE-NR. : DE 22789834 | HIGHLIGHTS & ACCESSOIRES : Luchtafvoerslang, wasbaar stoffilter, kabelopberging, draaggreep, raamafdichting met adapters, drainageslang, lichtlopende wielen, afstandsbediening (excl. 2x AAA)
Bestseller Nr. 9
CONOPU Draagbare airconditioner, 4-in-1 luchtkoeler, 700ML stille mobiele airconditioner, 120° oscilatie, 3 snelheden, ventilator, luchtreiniger, thuis, kantoor, wit, groot
 • ❄ Spray Cooling Technology ❄: In tegenstelling tot andere luchtkoelers, maakt de draagbare airconditioner gebruik van ultrasone sproeitechnologie om het water in de tank te vernevelen tot ultrafijne watermoleculen, waarna de ventilator de koele en vochtige lucht afvoert. Houdt je weg van een verstopte neus, droge huid en hoest veroorzaakt door droge zomerlucht
 • ❄ Ice Coke in de zomer ❄: met het gevoelige aanraakscherm kun je drie ventilatorsnelheden (laag/medium/hoog) en 2 spuitmodi met één aanraking instellen, die aan je verschillende behoeften kunnen voldoen. Door ijs aan de watertank toe te voegen, wordt de wind koeler, net als een slokje ijscoke. Het toevoegen van etherische oliën om vermoeidheid te verzachten kan een comfortzone creëren die gevuld is met geur
 • ❄ Geniet van de koelte in elke hoek ❄: de maximale ventilatorsnelheid bereikt 4000 RMP en de maximale windsnelheid bereikt 3,5 m/s. De mobiele airconditioner kan 60° of 120° draaien om de luchtcirculatie te versnellen, zodat je de koele lucht van links naar rechts kunt voelen zonder hoofdpijn en verkoudheid veroorzaakt door de lange koele bries
 • ❄ Watertank met grote capaciteit ❄: 700 ml watertank met grote capaciteit kan 6 uur natte koeling meegaan. De mini-airconditioner heeft een ingebouwd beveiligingssysteem dat na 6 uur automatisch stopt met werken. Het is niet nodig om vaak water toe te voegen. Geniet ervan op warme zomerdagen
 • ❄ LED & Filter ❄: ingebouwde 7-kleurenlampen, niet alleen omdat verlichting ook een romantische sfeer kan creëren; Kleine draagbare mini-airconditioner heeft een wattenstaafje om schone lucht te blijven blazen (vervang wattenstaafje eens in de drie maanden)
Bestseller Nr. 10
TCL Mobiele airconditioning 9000 BTU 2,7 kW Klima Lokale mobiele airconditioner Mod.K-BLK, zwart
 • TCL Monoblock airconditioning EEK: A (A+++ - D) 2600W 26m² zwart
 • Inhoud: 1 exemplaar

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste airco te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze airco-koopgids samengesteld.

Het beste airco vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste airco voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede airco-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor airco te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van airco erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald airco zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over airco zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de airco kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste airco kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.