Beste activity tracker dames van 2023 (TOP10)

De 10 beste activity tracker dames beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Fitbit Charge 5 activity tracker with 6 month premium membership, up to 7 days battery life and daily form index, one size fits all, moon white/stainless steel soft gold

 • Batterijlevensduur tot 7 dagen en waterafstotende behuizing tot 50 m diep
 • Compatibel met iOS 13 en Android 8.0
 • Voor slimmere training: ingebouwde GPS, dagelijkse formulierindex, herinneringen om te bewegen, continue hartslagbewaking, automatische activiteitsregistratie, 20 trainingsmodi en trainingsintensiteitskaart
 • Meer weten en meer bereiken met Fitbit Premium: Premium lidmaatschap voor 6 maanden ter waarde van €53,94 inbegrepen
 • Slim: Benachrichtigungen, Always-on-DisplayModus, Google Fast Pair, Fitbit Betalen
Bestseller Nr. 2

IOWODO Smartwatch voor dames en heren, 1,69 inch horloge, IP68 waterdicht, fitnesshorloge, tracker met hartslagslag, SpO2, stappenteller, temperatuur, slaapmonitor, 25 trainingsmodi, smartwatch voor

 • ⌚【IOWODO smartwatch】 Download en installeer de GloryFit-app en koppel de IOWODO smartwatch met je smartphone. Je kunt de vibratie zo instellen dat je altijd meldingen van inkomende oproepen en berichten ontvangt (de klok kan geen oproepen beantwoorden).
 • Sporthorloge: real-time bewaking van je hartslag-, zuurstof- en lichaamstemperatuurgegevens 24 uur per dag, je kunt ook de lokale weersomstandigheden gedurende twee dagen in real-time synchroniseren, zodat je ze kunt bekijken. Het kan ook automatisch de slaap bewaken en de slaapkwaliteit analyseren door diepe en lichte slaap. Om je een beter begrip van je fysieke gezondheid te geven.
 • Smartwatch voor heren: 25 verschillende sporten kunnen worden gevolgd. Outdoorsporten kunnen het GPS-delen van mobiele telefoons ondersteunen en gegevens tijdens de training registreren, inclusief hartslag, aantal stappen, trainingsduur, verbrande calorieën enz. De smartwatch ondersteunt de zwemmodus, hij begeleidt je tijdens je zwemtraining en registreert je zwemtijd.
 • 🎁【Nieuw slim design】 Het 1,69 inch high-definition full-touchscreen biedt je een beter zicht, ook bij fel zonlicht. Naast 5 moderne geïntegreerde watchfaces heeft deze smartwatch een groot aantal watchfaces om uit te kiezen. Je kunt ook je favoriete foto's als wijzerplaten gebruiken.
 • Smartwatch voor dames: 2,5 uur om volledig op te laden. Batterijduur tot 10 dagen bij dagelijks gebruik. Meerdere functies in één, zoals telefoonzoeker, ademhalingsoefeningen, trainingsherinneringen, muziekbediening, gezondheid van vrouwen en meer. De smartwatch is compatibel met smartphones met iOS 9.0/Android OS 6.0 of hoger. IOWODO smartwatches zijn ontworpen voor een slimme en actieve levensstijl.
Bestseller Nr. 3

MicLee Smart sporthorloge, Bluetooth, fitnesshorloge voor heren en dames, activiteitstrackers, meertalige instellingen, USB-opladen, stappenteller, beschikbaar voor iOS en Android, zwart

 • ★ Parameter ★: Grootte: 40.4* 20.1* 10.5MM. 0,96 inch high-definition scherm. Meertalige instellingen. IP68 waterdichte classificatie. Materiaal: TFT-LCD+siliconen.
 • ★ Batterijcapaciteit ★: 105 mAh. de gebruikstijd is 6-13 dagen, de standby-tijd is 45 dagen. USB handig opladen, vijf minuten opladen of lang op de startknop 3 seconden drukken om te activeren.
 • ★ Compatibiliteit voor mobiele telefoons ★: Bluetooth BT5.0, scan de code om de Runmifit-applicatie gratis te downloaden en te installeren (Android 4.4 en hoger; iOS 9.0 en hoger).
 • ★ Gezondheidsmonitoring ★: bewaking van de lichaamstemperatuur, slaapbewaking, bloeddruk, bloedzuurstofbewaking van de bloeddruk, 24-uurs vast-punt bewaking van de hartslag, APP-gegevensopname; Andere functies: (trillingsherinnering, herinnering aan herinnering, afstandsbediening camera, wekker, stopwatch, zoeken naar mobiele telefoons, nauwkeurig stappen tellen, slaapalgoritme, DIY-wijzerplaatinstelling).
 • ★ Sportbewaking ★: staptellen, calorieverbruik, afstand, GPS-trackrecord.
Bestseller Nr. 4

Fitness Tracker Horloge, Fitness Horloge Band voor Vrouwen Mannen Slimme Polsband Horloges Activity Tracker Band Waterdichte Pols Smartwatch Armband Bluetooth Hartslag Bloeddrukmeter Horloge (ZWART)

 • SMS, informatie, oproepherinneringen. Bluetooth-synchronisatie. Gegevenssynchronisatie vereist geen kabel.
 • Camera op afstand, maak foto's via de telefoon via de afstandsbediening van de polsband. Activiteitstracker, registreer uw dagelijkse activiteit: stappen, afstand, tijd, calorieën; controleer en deel uw gegevens op elk gewenst moment.
 • Anti-verloren, de polsband herinnert u aan trillingen wanneer uw telefoon 5 m van u verwijderd is. Wanneer de Bluetooth is losgekoppeld of de telefoon buiten de Bluetooth-afstand is, waarschuwt het horloge u.
 • Slaapmonitor, controleer de slaaptrendgrafiek om uw slaaptijd en kwaliteit te bekijken. Sedentaire herinnering, stel het in om u eraan te herinneren om te lopen of te oefenen na een lange tijd zitten.
 • IPX7 Waterdicht, slimme armband van water (niet om te zwemmen of douchen). Hartslagmeter en bloeddrukmeter. USB direct opladen.
Bestseller Nr. 5

Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren

 • Beweging is onder jouw controle: De Popglory smartwatch heeft 7 sportstanden (wandelen, hardlopen, fietsen, touwtjespringen, badminton, basketbal, voetbal), waardoor je training wetenschappelijker wordt. En het kan je dagelijkse activiteitengegevens bijhouden zoals stappen, calorieën, afstand en minuten actief en gegevens genereren. Mensen die gevoelig zijn voor allergieën dienen voorzichtig te kopen.
 • 24 Uur gezondheidsmonitoring: De Popglory smartwatch heeft hartslag, bloeddruk, zuurstofmonitor functies. Hij let altijd op je fysieke gezondheid, maar de gegevens worden alleen ter referentie gebruikt. Dit slimme horloge kan ook je slaap automatisch meten, waardoor je wakker, lichte en diepe slaapgegevens kent.
 • Aangepaste achtergrond en slimme meldingsfunctie De Popglory smartwatch ondersteunt aangepaste achtergronden, je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen zijn van goed informatie voorzien. Ze zijn zichtbaar bij het optillen van de pols en je kunt ze instellen op de "HeroBandIII" APP.
 • Muziekbesturing en IP67 waterdicht Je kunt de muziekspeler van je telefoon bedienen op dit horloge (vorig nummer, volgend nummer en pauze). Met het IP67 waterdicht ontwerp, kun je het dragen tijdens het wassen van je handen. (Materiaal band: siliconen. Zorg ervoor dat het horloge droog is voordat je het draagt, en draag het niet te strak).
 • Perfecte maat voor vrouwen en superstabiele werking: Het is een perfecte maat voor vrouwen en tieners om om de pols te dragen met een 3,6 cm gevoelig aanraakbaar scherm. Het totale gewicht is slechts 45 g, wat lichter is dan een ei. Dit model geniet 3 jaar lang de populariteit in het VK met een stabiel en handig besturingssysteem.
Bestseller Nr. 7

Smartwatch Dames, Fitness Tracker Horloge, IP68 Waterdichte Smart Watch met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Stappenteller, Slaapmonitor, Gezondheids Activity Tracker voor Android iPhone (Goud)

 • ❤️【Geniet van handsfree leven】2022 SGDDFIT nieuwe smartwatch gebruikt Bluetooth 5.1-oproepontwerp, de verbinding is sneller en stabieler en is uitgerust met high-fidelity-luidsprekers om high-definition geluid weer te geven. U kunt rechtstreeks oproepen beantwoorden/plaatsen en het volume aanpassen, contacten en recente oproeprecords synchroniseren. Het aangesloten horloge wordt geleverd met 1 stalen band en 2 vervangbare siliconen banden.
 • ❤️ 【Duurzame batterij en IP68 waterdicht】 Het slimme horloge is uitgerust met een 220mAh-batterij, die in 120 minuten volledig kan worden opgeladen, en de gebruikstijd is 5-7 dagen. Je kunt het gebruiken bij het wassen van de handen, spetteren, zweten, regenen en andere plaatsen. Het kan aan uw dagelijkse waterdichtheidseisen voldoen, maar we raden af ​​om het in heet water of zeewater te gebruiken.
 • ❤️ 【Take Care of Your Health】 Het slimme horloge is uitgerust met een HRS3300 hartslagsensor, die de nieuwste hightech meettechnologie combineert om u te helpen de hartslag te meten. U kunt uw gezondheid op elk moment beter begrijpen. Het fitnesshorloge voor dames ondersteunt ook een sedentaire herinneringsfunctie om u te helpen een gezond en slim leven op te bouwen.
 • ❤️ 【Andere functies】Het sporthorloge voor dames heeft ook activiteitsregistratie (stappen, mijlen, calorieën), slaapbewaking, sedentaire herinneringen, 24-uurs hartslag en slaapmodi. Stuur sms, WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter en andere app-berichten in realtime. U kunt de exclusieve wijzerplaat ook aanpassen door foto's te uploaden.
 • ❤️【Compatibiliteit en slimme herinnering】Je kunt het mobiele geluid vinden via smartwatch. Het is compatibel met mobiele telefoons met Android 4.4 en iOS 8.2 en hoger. Frans systeem, sportdoelen instellen, muziekspeler, ontwerp met gesplitst scherm, 3 menustijlen, weer, helderheidsaanpassing, wekker, camerabediening, stopwatch, enz. Het horloge is compatibel met iOS en Android. SGDDFIT smartwatch is de beste keuze voor cadeaus aan vriendinnen!
Bestseller Nr. 8

Tipmant Fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, stappenteller, smartwatch, fitnesstracker, fitnessarmband, waterdicht, IP68, fitnesshorloge, polshorloge, sporthorloge voor dames, heren, kinderen, iOS, iPhone, Android mobiele telefoon

 • 【Fitnessarmband met IPS-kleurenscherm en Nordic 52832-chip】: de fitnessarmband met 1,14 inch IPS-kleurendisplay biedt een uitstekende HD-beeldkwaliteit en een zeer gevoelige touch-sensor. De in de Advanced Nordic 52832 geïntegreerde chip van de nieuwste versie 2019 biedt het laagste stroomverbruik, de hoogste integratie, de volledige nauwkeurigheid van de gegevens en een langere batterijduur.
 • 【 De hele dag activiteitenregistratie en GPS-verbinding 】: de fitnesshorloge bewaakt je stappen, verbrande calorieën, afgelegde kilometers en actieve minuten gedurende de dag. Maak verbinding met de GPS van je smartphone om nauwkeurig tempo, afstand en routes in real-time te bepalen.
 • 【Hartslagmeter en automatische slaapopname: continu, automatisch, polsgebaseerde hartslagmeting zonder onaangename borstband. Het kan je helpen om je gezondheid en fitness beter te begrijpen. Het sporthorloge volgt automatisch hoe lang en hoe goed je elke dag slaapt. Je kunt ook een stil alarm instellen, dat je met een stil trillen opwekt.
 • 【Intelligente meldingsherinnering & IP68 waterdicht: via een bluetooth-verbinding trilt de fitnesstracker om je attent te maken op inkomende meldingen zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp enz.). Zo mis je geen belangrijke informatie. Je kunt oproepen ook rechtstreeks met de fitnesstracker afwijzen. Met de waterdichte beschermingsklasse IP68 kun je de smartwatch bij regen dragen, handen wassen en zelfs zwemmen.
 • 【Compatibel en garantie】: download de gratis app "H Band" en installeer deze door de QR-code te scannen of in de Google Play of Apple App Store te zoeken. Ondersteunt iOS 8.0 of hoger, Android 4.4 of hoger. Alle functies functioneren zowel voor Android als voor de iPhone. Dit fitnesshorloge is een mooi cadeau voor mannen, vrouwen, meisjes, jongens en heren. Wij bieden 12 maanden productgarantie en een 24/7 vriendelijke kou
Bestseller Nr. 9

Smartwatch Dames, Fitness Tracker Horloge, IP68 Waterdichte Smart Watch met Bellen/Kiezen via Bluetooth, Stappenteller, Slaapmonitor, Gezondheids Activity Tracker voor Android iPhone (Goud)

 • 📞【Geniet van handsfree leven】2022 SGDDFIT nieuwe smartwatch gebruikt Bluetooth 5.1-oproepontwerp, de verbinding is sneller en stabieler en is uitgerust met high-fidelity-luidsprekers om high-definition geluid weer te geven. U kunt rechtstreeks oproepen beantwoorden/plaatsen en het volume aanpassen, contacten en recente oproeprecords synchroniseren. Het aangesloten horloge wordt geleverd met 1 stalen band en 2 vervangbare siliconen banden.
 • ⌚【Duurzame batterij en IP68 waterdicht】 Het slimme horloge is uitgerust met een 210mAh-batterij, die in 120 minuten volledig kan worden opgeladen, en de gebruikstijd is 5-7 dagen. Je kunt het gebruiken bij het wassen van de handen, spetteren, zweten, regenen en andere plaatsen. Het kan aan uw dagelijkse waterdichtheidseisen voldoen, maar we raden af ​​om het in heet water of zeewater te gebruiken.
 • 💝 【Take Care of Your Health】 Het slimme horloge is uitgerust met een HRS3300 hartslagsensor, die de nieuwste hightech meettechnologie combineert om u te helpen de hartslag te meten. U kunt uw gezondheid op elk moment beter begrijpen. Het fitnesshorloge voor dames ondersteunt ook een sedentaire herinneringsfunctie om u te helpen een gezond en slim leven op te bouwen.
 • ❤️【Compatibiliteit en slimme herinnering】Je kunt het mobiele geluid vinden via smartwatch. Het is compatibel met mobiele telefoons met Android 4.4 en iOS 9.0 en hoger. Frans systeem, sportdoelen instellen, muziekspeler, ontwerp met gesplitst scherm, 3 menustijlen, weer, helderheidsaanpassing, wekker, camerabediening, stopwatch, enz. Het horloge is compatibel met iOS en Android. SGDDFIT smartwatch is de beste keuze voor cadeaus aan vriendinnen!
 • 📱 【Andere functies】Het sporthorloge voor dames heeft ook activiteitsregistratie (stappen, mijlen, calorieën), slaapbewaking, sedentaire herinneringen, 24-uurs hartslag en slaapmodi. Stuur sms, WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter en andere app-berichten in realtime. U kunt de exclusieve wijzerplaat ook aanpassen door foto's te uploaden.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Fitbit Luxe Health & Fitness Tracker with 6-Month Fitbit Premium Membership Included, Stress Management Tools and up to 5 Days Battery, Soft Gold / White

 • Slaap beter om je dagen van energie te voorzien met slaapregistratie en slaapscore in de Fitbit app
 • Voel een Buzz wanneer je je doelhartslagzones bereikt, terwijl je actieve zoneminuten verdient
 • Maximaliseer uw training, begrijp trends in de hartslag in rust en schat het calorieverbruik beter in met 24/7 hartslagmeting. Stem af op uw lichaam met gezondheidsstatistieken zoals ademhalingsfrequentie, hartslagvariabiliteit en meer (alleen in de app) .Geniet tot 5 dagen van de batterij zonder te hoeven stoppen om op te laden (afhankelijk van het gebruik en andere factoren) .Verbind Luxe met de GPS van uw telefoon en zie realtime tempo en afstand op uw pols
 • Internationale producten hebben verschillende voorwaarden, worden vanuit het buitenland verkocht en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificaties en taal van het product, etikettering of instructies.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste activity tracker dames te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze activity tracker dames-koopgids samengesteld.

Het beste activity tracker dames vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste activity tracker dames voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede activity tracker dames-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor activity tracker dames te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van activity tracker dames erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald activity tracker dames zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over activity tracker dames zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de activity tracker dames kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste activity tracker dames kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.